Apa Sampeyan kudu Host karo GreenGeeks? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

GreenGeeks minangka panyedhiya hosting web sing ramah lingkungan sing misuwur amarga komitmen kanggo kelestarian lan layanan hosting sing paling dhuwur. Ing review GreenGeeks iki, kita bakal nyilem fitur lan kinerja panyedhiya hosting iki kanggo mbantu sampeyan ngerti apa pilihan sing tepat kanggo situs web sampeyan. Saka inisiatif energi ijo nganti wektu kerja sing dipercaya lan kecepatan muat cepet, sampeyan bakal sinau kabeh sing kudu dingerteni babagan GreenGeeks.

Ringkesan Review GreenGeeks (TL; DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 2.95 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Reseller
Kacepetan & Kinerja
LiteSpeed, cache LSCache, MariaDB, HTTP / 2, PHP8
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Panyimpenan RAID-10 solid state (SSD)
keamanan
SSL gratis (Ayo Encrypt). Firewall khusus nglawan serangan DDoS
Control Panel
cPanel
Tambahan
Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. Layanan migrasi situs web gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Los Angeles, California)
Deal Saiki
Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Key Takeaways:

GreenGeeks minangka panyedhiya hosting sing ramah lingkungan sing nyoba ngimbangi konsumsi listrik server lan duwe lokasi server ing telung bawana.

Sampeyan entuk bandwidth lan panyimpenan data tanpa watesan, uga jeneng domain gratis lan gampang WordPress nyetel. Iki nggawe panyedhiya hosting sing cocog kanggo pangguna sing pengin miwiti hosting web lan WordPress.

Sanajan GreenGeeks nduweni kinerja sing apik lan nawakake rencana jangka panjang sing suda banget, nanging ora duwe fitur canggih, opsi manajemen tim, lan serep gratis. Backend bisa uga luwih ramah pangguna.

Nanging kanthi kabeh pilihan sing kasedhiya, lengkap karo macem-macem fitur lan rega rega, milih host web sing bener & apik kanggo kabutuhan sampeyan bisa uga angel, paling ora.

Hosting GreenGeeks duwe akeh perkara sing apik kanggo dheweke, babagan kacepetan, fitur, lan rega sing terjangkau. iki Review GreenGeeks menehi tampilan rinci ing perusahaan iki tanggung jawab lingkungan.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review iki, mung nonton video singkat iki aku sijine kanggo sampeyan:

GreenGeeks iku salah siji saka panyedhiya hosting paling unik metu ana. Iku ing # 1 web web ijo sing nawakake hosting web sustainable kalebu registrasi domain (gratis) lan migrasi situs, uga kabeh fitur sing kudu diduweni nalika nerangake kacepetan, keamanan, dhukungan pelanggan, lan linuwih.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan GreenGeeks. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pros GreenGeeks

  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Jeneng domain gratis, lan papan disk & transfer data tanpa watesan
  • Layanan migrasi situs gratis
  • Serep data otomatis saben wengi
  • Server LiteSpeed ​​nggunakake cache LSCache
  • Server cepet (nggunakake SSD, HTTP3 / QUIC, PHP 8, cache internal + liyane)
  • Sertifikat SSL gratis & Cloudflare CDN

GreenGeeks Cons

  • Biaya persiyapan lan ragad domain ora bisa dibalekake
  • Ora ana dhukungan online telpon 24/7
  • Ora ana fitur canggih, lan opsi manajemen tim, lan backend bisa uga luwih ramah pangguna

Babagan GreenGeeks

  • GreenGeeks didegake ing 2008 dening Trey Gardner, lan markas ing Agoura Hills, California.
  • Iku panyedhiya hosting web sing ramah lingkungan ing donya.
  • Dheweke nawakake macem-macem jinis hosting; hosting sambungan, WordPress hosting, VPS hosting, lan pengecer hosting.
  • Kabeh rencana teka karo jeneng domain gratis sak setaun.
  • Transfer situs web gratis, para spesialis bakal pindhah situs web kanthi gratis.
  • free SSD drive karo papan sing ana watesan kalebu kabeh rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by LiteSpeed ​​​​lan MariaDB, PHP8, HTTP3 / QUIC lan teknologi caching sing dibangun ing PowerCacher
  • Kabeh paket teka kanthi gratis Ayo Enkripsi sertifikat SSL lan Cloudflare CDN.
  • Dheweke nawakake a Jaminan dhuwit 30-dina ing kabeh tawaran hosting web pewaris.
  • Situs web resmi: www.greengeeks.com

Diadeg ing taun 2008 dening Trey Gardner (sing kedadeyan duwe pengalaman nggarap sawetara perusahaan hosting seneng iPage, Lunarpages, lan Hostpapa), GreenGeeks tujuane ora mung nyedhiyakake layanan hosting lintang kanggo para pamilik bisnis situs web kaya sampeyan, nanging nindakake ing lingkungan loropaken cara uga.

Nanging kita bakal entuk cukup cepet.

Saiki, sampeyan mung kudu ngerti manawa kita bakal ndeleng kabeh sing ditawakake GreenGeeks (sing apik lan sing ora apik), supaya yen sampeyan entuk keputusan babagan host, sampeyan duwe kabeh fakta.

Dadi, ayo nyilem menyang review GreenGeeks iki (2024 dianyari).

Fitur (The Good)

Dheweke duwe reputasi sing kuat kanggo nyedhiyakake layanan hosting web sing luar biasa kanggo pamilik situs web kabeh jinis.

1. Solid Speed, Performance & linuwih

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti..

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing GreenGeeks dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing GreenGeeks performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba kepiye kinerja GreenGeeks nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡Asil Tes Kacepetan & Kinerja GreenGeeks

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
GreenGeeksFrankfurt 352.9 ms
Amsterdam 345.37 ms
London 311.27 ms
New York 97.33 ms
San Francisco 207.06 ms
Singapura 750.37 ms
Sydney 715.15 ms
397.05 ms3 ms2.3 s0.43
BluehostFrankfurt 59.65 ms
Amsterdam 93.09 ms
London 64.35 ms
New York 32.89 ms
San Francisco 39.81 ms
Singapura 68.39 ms
Sydney 156.1 ms
Bangalore 74.24 ms
73.57 ms3 ms2.8 s0.06
HostgatorFrankfurt 66.9 ms
Amsterdam 62.82 ms
London 59.84 ms
New York 74.84 ms
San Francisco 64.91 ms
Singapura 61.33 ms
Sydney 108.08 ms
71.24 ms3 ms2.2 s0.04
HostingerFrankfurt 467.72 ms
Amsterdam 56.32 ms
London 59.29 ms
New York 75.15 ms
San Francisco 104.07 ms
Singapura 54.24 ms
Sydney 195.05 ms
Bangalore 90.59 ms
137.80 ms8 ms2.6 s0.01

Rata-rata Wektu kanggo First Byte (TTFB) kanggo GreenGeeks yaiku 397.05 ms. Iki luwih dhuwur tinimbang sing umume dianggep apik (200ms). TTFB beda-beda miturut lokasi, kanthi wektu respon paling cepet ing New York (97.33 ms) lan paling alon ing Singapura (750.37 ms) lan Sydney (715.15 ms). Keterlambatan kasebut amarga faktor kayata jarak geografis lan lokasi server.

Tundha Input Pertama (FID) kanggo GreenGeeks yaiku 3 ms, sing apik banget. Iki nuduhake yen situs kasebut responsif banget marang interaksi pangguna kayata klik utawa ketukan.

Cat Isi paling gedhe (LCP) kanggo GreenGeeks yaiku 2.3 s. Iki rada kurang saka ambang 2.5 detik sing disaranake dening Google, nuduhake yen situs kasebut nindakake tugas sing apik kanthi cepet ngemot unsur isi paling gedhe ing kaca kasebut. Iki mbantu nggawe kacepetan mbukak sing apik kanggo pangguna.

Shift Tata Letak Kumulatif (CLS) kanggo GreenGeeks yaiku 0.43, sing luwih dhuwur tinimbang skor becik kurang saka 0.1. Iki nuduhake manawa tata letak kaca bisa uga ora disangka-sangka nalika dimuat, sing bisa nyebabake pengalaman pangguna sing kurang lancar.

GreenGeeks nduweni skor FID lan LCP sing padhet, rata-rata TTFB lan utamane CLS bisa ditingkatake kanggo mesthekake pengalaman pangguna sing luwih cepet lan lancar ing papan. Secara khusus, TTFB sing dhuwur ing sawetara lokasi bisa diatasi kanthi solusi caching lokal utawa CDN, lan CLS sing dhuwur bisa uga nuduhake kabutuhan kanggo ngoptimalake stabilitas tata letak situs web.

⚡GreenGeeks Load Asil Tes Dampak

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
GreenGeeks58 ms258 ms41 req/s
Bluehost17 ms133 ms43 req/s
Hostgator14 ms85 ms43 req/s
Hostinger22 ms357 ms42 req/s

Wektu Response Rata-rata minangka metrik kritis sing nuduhake sepira cepet server nanggapi panjalukan kanthi rata-rata. Kanggo GreenGeeks, iki 58 ms sing nuduhake server GreenGeeks cukup responsif kanggo panjaluk..

Wektu Load Paling Dhuwur tegese wektu paling dawa server njupuk kanggo nanggapi panjalukan sak periode test. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake manawa server bisa njaga wektu nanggepi sing cukup sanajan ing beban dhuwur. Wektu mbukak paling dhuwur GreenGeeks yaiku 258 ms. Iki nuduhake manawa GreenGeeks bisa nangani lalu lintas sing dhuwur kanthi apik nalika njaga wektu respon sing apik.

Wektu Request Rata-rata nuduhake jumlah rata-rata panjalukan sing bisa ditangani server saben detik. Nilai sing luwih dhuwur luwih apik amarga nuduhake server bisa nangani panjalukan liyane ing wektu tartamtu. Wektu panyuwunan rata-rata GreenGeeks yaiku 41 req / s, tegese bisa ngolah 41 panjaluk saben detik rata-rata nuduhake GreenGeeks bisa nangani panjaluk kanthi volume sing akeh kanthi efektif.

GreenGeeks nuduhake kinerja sing kuat ing tes dampak beban. Nawakake wektu respon sing apik, nangani beban sing akeh kanthi efektif, lan ngatur akeh panjaluk saben detik sing nuduhake manawa bisa ngatur lalu lintas kanthi volume sing luwih efisien.

2. Hosting "Ijo" Ramah Lingkungan

Salah sawijining fitur sing misuwur ing GreenGeeks yaiku kasunyatan manawa dheweke dadi perusahaan sing sadar lingkungan. Apa sampeyan ngerti yen ing taun 2020, industri hosting bakal ngluwihi industri Maskapai ing Polusi Lingkungan?

Wayahe sampeyan ndharat ing situs web, GreenGeeks langsung nglumpukake manawa perusahaan hosting sampeyan kudune ijo.

Dheweke banjur nerangake carane nindakake bagean kanggo nyuda jejak karbon.

Diakoni minangka EPA Green Power Partner, dheweke ngaku minangka panyedhiya hosting sing paling ramah lingkungan saiki.

GreenGeeks Partnerhip EPA

Ora yakin apa tegese?

Coba goleki GreenGeeks kanggo mbantu sampeyan dadi pemilik situs web sing ramah;

  • Dheweke tuku kridit energi angin kanggo ngimbangi energi sing digunakake server saka jaringan listrik. Nyatane, dheweke tuku 3x jumlah energi sing digunakake pusat data. Pengin ngerti luwih lengkap babagan kridit energi sing bisa dianyari? Lah ing kene lan wis mangsuli kabeh pitakon sampeyan.
  • Padha nggunakake hardware efisien energi kanggo tuan rumah data situs. Server dumunung ing pusat data sing dirancang kanggo ramah energi ijo
  • Padha ngganti luwih saka 615,000 KWH / taun thanks kanggo eco-sadar, pelanggan setia
  • Dheweke nyedhiyakake lencana sertifikasi ijo kanggo webmaster ditambahake menyang situs web, kanggo mbantu nyebarake kesadaran babagan komitmen energi ijo.
lencana situs web ijo
Lencana sertifikasi situs web ijo

Kaya sing sampeyan ngerteni, dadi bagean saka tim GreenGeeks tegese sampeyan uga nindakake bagean kanggo nggawe jagad iki minangka papan sing luwih apik.

Mangkene apa sing dikandhakake babagan iki…

Apa Hosting Green, lan, kenapa penting banget kanggo sampeyan?

Penting kanggo njaga akeh lingkungan sing bisa. Kita kudu nimbang kesejahteraan lan kesejahteraan generasi ngarep. Hosting server ing saindenging jagad dikuatake bahan bakar fosil. Mung siji server web hosting individu ngasilake 1,390 kilogram CO2 saben taun.

GreenGeeks bangga nyedhiyakake klien ijo karo hosting ijo sing didukung energi terbarukan; nganti 300%. Dheweke mbantu nggawe energi kaping telu sing digunakake kanthi nggarap dhasar lingkungan & tuku kridit energi angin supaya bisa dilebokake maneh ing jaringan listrik. Saben aspek platform hosting lan bisnis dibangun dadi paling hemat energi.

Mitch Keeler - Hubungan Mitra GreenGeeks

3. Teknologi Cepet Paling Anyar

Sing luwih cepet situs web sampeyan mbukak pengunjung situs, luwih apik. Sawise kabeh, pengunjung situs bakal nglirwa situs web yen gagal mbukak 2 detik utawa kurang. Lan, nalika ana akeh perkara sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake kecepatan lan kinerja situs web sampeyan dhewe, ngerti yen host web mbantu minangka bonus utama.

Situs sing mbukak alon-alon ora mungkin ditindakake kanthi apik. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Kacepetan minangka fitur sing penting, mula aku takon babagan…

Saben pemilik situs mbutuhake situs loading cepet, apa kacepetan "tumpukan" GreenGeeks?

Yen sampeyan mlebu karo wong-wong mau, sampeyan bakal diwenehake ing server hosting kanthi persiyapan efisien paling anyar lan paling efektif.

Akeh pakar industri hosting wis menehi rating dhuwur kanggo kinerja lan kacepetan hosting sakabèhé. Ing babagan hardware, saben server disetel kanggo nggunakake hard drive SSD sing dikonfigurasi ing array panyimpenan RAID-10 sing keluwih. Kita ngirim teknologi caching ing omah sing disesuaikan & minangka salah sawijining sing pertama nggunakake PHP 7; nggawa klien kita loro server web lan database (LiteSpeed ​​lan MariaDB). LiteSpeed ​​lan MariaDB ngidini akses maca / nulis data kanthi cepet, ngidini kita nglayani kaca nganti kaping 50 luwih cepet.
Mitch Keeler - Hubungan Mitra GreenGeeks

GreenGeeks nandur modal ing kabeh teknologi kacepetan paling anyar kanggo mesthekake kaca web sampeyan mbukak kanthi cepet:

  • Hard Hard SSD. File lan database situs sampeyan disimpen ing hard drive SSD, sing luwih cepet tinimbang HDD (Hard Disk Drives).
  • Cepet Pelayanan. Yen pengunjung situs klik ing situs web, server web lan database ngirim konten nganti 50 kaping luwih cepet.
  • Dibangun ing Caching. Dheweke nggunakake teknologi caching khusus sing dibangun ing.
  • Layanan CDN. Gunakake layanan CDN gratis, sing digunakake dening CloudFlare, kanggo ngatasi konten lan dikirim kanthi cepet menyang pengunjung situs.
  • HTTP / 3. Kanggo browser layar sing luwih cepet, HTTP / 3 digunakake, sing nambah komunikasi klien-server.
  • PHP 8. Minangka salah sawijining sing pertama nyedhiyakake dhukungan PHP 8, priksa manawa sampeyan uga ngupayakake teknologi paling anyar ing situs web sampeyan.

Kacepetan lan kinerja situs web sampeyan paling penting kanggo pengalaman pangguna lan kemampuan sampeyan kanggo netepake dhewe minangka panguwasa ing industri sampeyan.

akun

Ora ala .. nanging ngenteni dadi luwih apik.

GreenGeeks wis nggunakake cache sing dibangun, mula ora ana setelan kanggo ngapiki, nanging ana cara kanggo ngoptimalake luwih akeh kanthi ngompres jinis file MIME tartamtu.

Ing panel kontrol cPanel, goleki bagean perangkat lunak.

piranti lunak panel kontrol cpanel

Ing setelan situs web Ngoptimalake, sampeyan bisa ngoptimalake kinerja situs web kanthi tweak cara Apache nangani panjaluk. Kompres ing teks / teks html / kosong lan teks / xml jinis MIME, lan klik setelan nganyari.

kacepetan greengeeks ngoptimalake kacepetan

Kanthi nindakake kaping test situs iki saya tambah akeh, saka 0.9 detik nganti detik 0.6. Iku dandan saka 0.3 detik!

Kanggo nyepetake, luwih-luwih, aku banjur nginstal gratis WordPress plugin disebut Autoptimize lan aku mung ngaktifake setelan gawan.

plugin kanthi otomatis

Luwih akeh tambah beban, amarga nyuda ukuran kaca mung 242kb lan nyuda nomer panjaluk mudhun menyang 10.

Kabeh, mratelakake panemume, situs sing di-host ing GreenGeeks mbukak kanthi cepet, lan aku wis nuduhake rong teknik sing gampang babagan carane nyepetake luwih akeh.

4. Struktur Server Aman lan Terpercaya

Nalika nerangake hosting situs web, sampeyan butuh kekuwatan, kacepetan, lan keamanan. Pramila GreenGeeks mbangun kabeh sistem kanthi nggunakake infrastruktur sing dipercaya sing didhukung dening 300% angin resik lan kridit surya, bentuk energi sing bisa dianyari sing paling populer.

Dheweke duwe 5 lokasi pusat data sing bisa sampeyan pilih adhedhasar ing Chicago (AS), Phoenix (AS), Toronto (CA), Montreal (CA), lan Amsterdam (NL).

Kanthi milih pusat data, sampeyan nggawe manawa target pamirsa nampa konten situs sampeyan kanthi cepet.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyana fitur pusat data kayata:

  • Daya listrik kothak daya kutha kanthi serep baterei
  • Ngalih otomatis otomatis lan generator solar ing situs
  • Kontrol suhu lan iklim otomatis ing saindenging fasilitas
  • 24/7 staf, lengkap karo teknisi data lan mesin
  • Sistem keamanan biometrik lan kunci kertu
  • FM 200 sistem suplemen aman server sing aman

Apike, GreenGeeks nduweni akses menyang panyedhiya bandwidth sing paling akeh lan gandane rampung. Lan mesthi wae, server dadi efisien kekuwatan.

5. Keamanan lan Uptime

Ngerti manawa data situs aman minangka salah sawijining keprihatinan sing paling gedhe nalika milih host situs web. Sing, lan ngerti yen situs web bakal terus aktif.

Kanggo nanggepi uneg-uneg kasebut, dheweke nindakake paling apik nalika entuk wektu lan keamanan.

  • Hardware & Kekurangan Daya
  • Teknologi adhedhasar kontainer
  • Pengasingan akun Hosting
  • Ngawasi Server Proaktif
  • Nyata Keamanan Keamanan Nyata
  • Nganyari otomatis App
  • Perlindhungan SPAM sing ditingkatake
  • Gawe Serep Data Data

Kanggo miwiti, dheweke nggunakake pendekatan adhedhasar wadah nalika nerangake solusi hosting. Ing tembung liyane, sumber daya sampeyan ana supaya ora ana pemilik situs web liyane sing bisa nyebabake pengaruh negatif karo lalu lintas, tambah panjaluk sumber daya, utawa pelanggaran keamanan.

Sabanjure, kanggo mesthekake situs sampeyan saiki durung mesthi, GreenGeeks nganyari kanthi otomatis WordPress, Joomla, utawa inti sistem manajemen konten liyane supaya situs sampeyan ora bakal rentan marang ancaman keamanan. Nambahake iki, kabeh pelanggan nampa serep situs web saben wengi.

Kanggo nglawan malware lan aktivitas curiga ing situs web sampeyan, GreenGeeks menehi saben pelanggan Sistem File Visualisasi Aman (vFS). Mangkono ora ana akun liya sing bisa ngakses akun sampeyan lan nyebabake masalah keamanan. Kajaba iku, yen ana sing curiga, langsung diisolasi kanggo nyegah karusakan luwih lanjut.

Kajaba iku, sampeyan duwe kasempatan nggunakake proteksi spam sing dibangun ing GreenGeeks sing kasedhiya kanggo nyuda cacahe upaya spam ing situs web sampeyan.

Pungkasan, dheweke ngawasi server supaya kabeh masalah bisa dingerteni sadurunge mengaruhi para pelanggan lan situs web. Iki mbantu njaga 99.9% sing apik banget.

6. Jaminan layanan lan Dhukungan pelanggan

Geeks Ijo nawakake sawetara njamin kanggo pelanggan.

Mriksa metu:

  • 99% uptime njamin
  • 100% kepuasan (lan yen sampeyan ora, sampeyan bisa ngaktifake sing 30 dina njamin dhuwit-bali)
  • Dhukungan pelanggan teknologi email 24/7
  • Dhukungan telpon lan Dhukungan Obrolan Online
  • Nampa kabeh kertu kredit utama

Ing upaya nglumpukake statistik wektu munggah kanggo nuduhake sampeyan babagan serius babagan jaminan wektu, Aku ngrambah menyang tim dhukungan pelanggan Live Chat lan entuk wangsulan cepet kanggo pitakon awalku.

Nalika rep layanan customer ora bisa ngewangi aku, dheweke langsung ngarahake aku menyang anggota tim liyane sing bisa, sing banjur mangsuli aku liwat email.

Sayange, dheweke ora duwe informasi sing dakjaluk. Dadi, nalika padha janji situs web bakal duwe 99.9% uptime, ora ana cara kanggo ngerti iki bener tanpa nindakake eksperimen pribadi.

Nalika aku nampa jawaban dhukungan teknologi cepet, aku rada kuciwa GreenGeeks ora duwe data kanggo nggawe serep tuntutane. Nanging, aku kudu ngandelake email sing ditulis:

Pitakonku: Aku kepingin weruh yen sampeyan duwe riwayat uptime. Aku nulis review lan pengin sebutno jaminan uptime 99.9%. Aku wis nemokake panemu liyane sing wis nindakake riset dhewe lan nglacak GreenGeeks ing Pingdom ...

Wangsulane GreenGeeks: GreenGeeks njaga jaminan wektu munggah 99.9% saben wulan taun, kanthi njamin manawa kita duwe tim khusus teknisi server kanggo ngawasi, nganyari, lan njaga sistem 24/7, supaya bisa menehi jaminan. Sayange, ing wektu iki, kita ora duwe pola kayata sing dijaluk.

Aku kira sampeyan kudu dadi hakim apa sing cukup kanggo sampeyan utawa ora.

Aku wis nggawe situs uji coba sing diselenggarakake ing GreenGeeks kanggo ngawasi wektu tanggapan lan tanggapan server:

kacepetan lan uptime ngawasi

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data uptime historis lan wektu respon server aktif kaca monitor wektu munggah.

Base kawruh

GreenGeeks uga duwe Pengetahuan basis ekstensif, akses gampang kanggo email, manggon chatting, lan dhukungan telpon, Lan Tutorial situs web tartamtu dirancang kanggo mbantu sampeyan babagan nyiyapake akun email, nggarap WordPress, lan malah nyetel toko eCommerce.

7. Kapabilitas eCommerce

Kabeh rencana hosting, kalebu hosting sing dituduhake, duwe akeh fitur eCommerce, sing apik yen sampeyan mbukak toko online.

Kanggo miwiti, sampeyan bakal nampa sertifikat SSL Ayo Encrypt Wildcard gratis kanggo njamin para pelanggan manawa informasi pribadhi lan finansial 100% aman. Lan yen sampeyan ngerti apa wae babagan sertifikat SSL, sampeyan bakal ngerti manawa Wildcard pancen apik amarga bisa digunakake kanggo subdomain tanpa watesan saka jeneng domain.

Sabanjure, yen sampeyan butuh troli blanja ing eCommerce situs, sampeyan bisa nginstal siji nggunakake piranti lunak nginstal siji-klik.

Pungkasan, sampeyan bisa yakin manawa server GreenGeeks cocog karo PCI, sing luwih aman data situs sampeyan.

8. Pambangun situs web Gratis eksklusif

Kanthi hosting sing dienggo bareng, sampeyan duwe akses menyang GreenGeeks Website Builder supaya nggawe situs gampang.

Kanthi alat iki, sampeyan nampa fitur ing ngisor iki:

  • 100 template sing wis dirancang kanggo mbantu sampeyan miwiti
  • Tema sing ramah lan responsif ing seluler
  • Seret & selehake teknologi sing mbutuhake ora coding situs web skills
  • Optimasi SEO
  • Dhukungan khusus 24/7 liwat telpon, email, utawa obrolan langsung

Alat pembangun situs iki gampang diaktifake yen sampeyan ndhaptar layanan host GreenGeeks.

Fitur (Ora-Apik)

Ana kekurangan kanggo kabeh, malah sing apik kaya layanan GreenGeeks. Lan, supaya sampeyan ngerti kabeh, kita wis nyusun sawetara kekurangan kanggo nggunakake GreenGeeks minangka host situs web sampeyan.

1. Titik rega sing nakal

Ora bisa nolak manawa hosting bareng murah gampang ditemokake. Nanging, hosting murah ora mesthi kasedhiya saka perusahaan hosting sing berkualitas. Elinga, sampeyan entuk apa sing mbayar.

Sawise dipikir dhisik, mesthine GreenGeeks sing dipercaya pancen nawakake hosting situs web sing murah. Lan, adhedhasar pro sing wis kasebut sadurunge nggunakake GreenGeeks, mesthine pancen apik banget.

Lan teknis, iku.

Sawise diselidiki luwih lanjut, aku ngerteni manawa mung siji-sijine cara sampeyan bisa entuk $ 2.95 saben wulan sing apik tenan saka GreenGeeks yaiku yen sampeyan setuju mbayar telung taun layanan kanthi rega kasebut.

Yen sampeyan pengin mbayar layanan setaun, sampeyan bakal mbayar $5.95 saben wulan.

Lan, yen sampeyan anyar ing GreenGeeks lan pengin mbayar saben wulan nganti sampeyan yakin manawa dheweke dadi perusahaan kanggo sampeyan, sampeyan bakal mbayar $ 9.95 saben wulan!

Rencana & Harga GreenGeeks

Ora kanggo sebutno, yen sampeyan pengin mbayar ing basis saben sasi kanggo miwiti, sampeyan uga ragad persiyapan ora waived, kang bakal biaya liyane $15.

2. Mbalekaken Ora Kalebu Persiyapan lan Biaya Domain

Ing GreenGeeks kabijakan garansi dhuwit bali 30 dina, sampeyan bisa nampa mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng, ora ana pitakon.

Nanging, sampeyan ora bakal dibalekake biaya persiyapan, biaya registrasi jeneng domain (sanajan sampeyan ndhaptar, gratis), utawa transfer transfer.

Sanajan ragad jeneng domain bisa uga dianggep cukup (awit sampeyan kudu njaga jeneng domain nalika sampeyan lunga), kayane ora adil kanggo ngisi biaya persiyapan lan transfer yen pungkasane ora seneng karo layanan hosting web GreenGeeks sing diwenehake.

Utamane yen GreenGeeks bakal menehi jaminan dhuwit bali tanpa pitakon.

Rencana & Harga

GreenGeeks nawakake sawetara rencana hosting adhedhasar kabutuhan individu. Sing ngandika, kita bakal katon ing Rega GreenGeek kanggo dituduhake lan WordPress rencana hosting (ora rencana VPS lan hosting darmabakti), sampeyan duwe apike babagan apa sing bakal diarepake nalika sampeyan ndhaptar nggunakake layanan hosting.

Shared Hosting Plans

Landskap hosting sing dienggo bareng wis owah banget. Akeh wong ing jaman kepungkur mung pengin hosting situs web duwe wektu kerja sing apik kanthi rega sing murah. Sampeyan duwe rencana cilik, medium, lan gedhe, tamparan cPanel ing server, lan sampeyan wis rampung. Pelanggan saiki pengin alur kerja sing lancar, kacepetan, wektu aktif, lan skalabilitas kabeh dibungkus ing paket sing apik.

Suwe-suwe - GreenGeeks wis ngoptimalake Rencana Hosting Ecosite Starter duwe kabeh fitur sing dikarepake 99.9% klien hosting. Mulane dheweke nyedhiyakake klien kanthi dalan langsung kanggo ndhaptar saka situs web kasebut.

GreenGeeks Nuduhake Hosting

Tinimbang rencana hosting sing larang kanthi fitur tambahan, rata-rata Joe ing dalan ora ngerti apa-apa - dheweke wis nyoba ngilangi lemak lan nggawa pelanggan pengalaman hosting sing luwih optimal.

Visi minangka panyedhiya hosting yaiku ngidini para pelanggan fokus ing nyebarake, ngatur, lan ngembangake situs web tanpa kudu kuwatir babagan teknologi sing ndasari.

Platform hosting mung kudu bisa digunakake.

Fitur hosting sing bisa diukur diwiwiti awal taun iki lan ngidini klien nambah sumber daya komputasi kanthi gampang kayata CPU, RAM, lan I / O kanthi cara mbayar - ngilangi kabutuhan kanggo nganyarke menyang Server Pribadi Virtual.

Kanthi rencana GreenGeeks, sampeyan nampa fitur kayata:

  • Database MySQL Unlimited
  • Sub lan parkir domain sing tanpa wates
  • Gampang nggunakake dashboard cPanel
  • Softaculous kalebu instalasi siji-klik saka 250+ skrip
  • Sumber daya sing bisa diukur
  • Kemampuan kanggo milih lokasi pusat data sampeyan
  • Solusi caching PowerCacher
  • Integrasi CDN gratis
  • fitur eCommerce kaya sertifikat SSL lan nginstal troli
  • SSH gratis lan aman akun FTP
  • Dhukungan Perl lan Python

Kajaba iku, sampeyan bakal nampa domain gratis nalika persiyapan, migrasi situs gratis, lan akses menyang pembuat kaca seret & selehake GreenGeeks eksklusif kanggo nggawe situs kanthi gampang.

Rencana rega sing dituduhake diwiwiti kanthi $ 2.95 saben wulan (elinga, mung yen sampeyan mbayar telung taun luwih dhisik). Yen ora, rencana iki ngetrapake sampeyan $ 9.95 saben wulan.

Dheweke uga nawakake Ecosite Pro lan Ecosite Premium minangka opsi upgrade kanggo hosting klien sing mbutuhake server kinerja sing luwih apik kanthi luwih sithik pelanggan saben server, Redis, lan tambah CPU, memori, lan sumber daya.

WordPress Rencana Hosting

GreenGeeks uga duwe WordPress hosting, sanajan nyimpen kanggo sawetara fitur, katon padha karo rencana hosting sing dituduhake.

GreenGeeks WordPress hosting

Kasunyatane, siji-sijine prabédan sing bisa dakdeleng yaiku kasunyatan manawa GreenGeeks nawakake sing diarani "GRATIS WordPress Keamanan sing Ditingkatake." Ora jelas apa sing kalebu keamanan sing ditingkatake, mula aku ora bisa menehi komentar apa entuk manfaat utawa ora.

Kabeh liyane, kalebu siji klik WordPress nginstal, dilengkapi karo rencana hosting sing dituduhake. Kajaba iku, poin rega padha, maneh ora jelas apa bedane.

Mbandhingake Pesaing GreenGeeks

Ing kene, kita bakal mbandhingake GreenGeeks SiteGround, Bluehost, Hostinger, HostGator, lan A2 Hosting, looking ing fitur standout lan apa sampeyan bisa milih siji liwat liyane.

FeatureGreenGeeksSiteGroundBluehostHostingerHostgatorA2 Hosting
priceModerateHighkurangDhuwur bangetModerateHigh
PerformanceGoodbangetGoodGoodGoodbanget
UptimebangetbangetGoodGoodGoodbanget
Dhukungan pelangganGoodbangetGoodLimitedalonRata-rata
WordPress fiturGoodPinunjulGoodLimitedGoodGood
Eco-FriendlyYaYaOra AnaOra AnaOra AnaOra Ana

GreenGeeks: GreenGeeks menang ati (lan planet) kanthi komitmen energi dianyari. Dheweke cocog karo panggunaan energi sampeyan kanthi tenaga angin, nggawe situs web sampeyan dadi ijo wiwit wiwitan. Nanging ora mung babagan lingkungan. GreenGeeks gumunggung panyimpenan SSD blazing-cepet, sertifikat SSL gratis, lan panel kontrol pangguna-loropaken. Kajaba iku, dheweke Dhukungan chatting 24/7 tansah ana kanggo nyilihake tangan (utawa baris kode).

SiteGround: SiteGround punika WordPress powerhouse, kurban cache sing dibangun, nganyari otomatis, lan lingkungan pementasan. Dheweke ngatur WordPress hosting iku ngimpi kanggo bloggers lan bisnis, njupuk technical mumbo jumbo saka piring. Nanging, SiteGroundRencana hosting sing dienggo bareng bisa luwih larang tinimbang GreenGeeks, lan oraWordPress fitur ora cukup kuat. Waca review babagan SiteGround.

Bluehost: Bluehost iku jeneng kluwarga, kurban rencana hosting sambungan terjangkau sing sampurna kanggo pamula. sing panel kontrol cPanel menowo lan gampang kanggo nggunakake, lan sing free kridit marketing bisa mbantu sampeyan ngerteni situs sampeyan. Nanging, BluehostWektu aktif bisa rada suda, lan dhukungan pelanggan kadhangkala bisa ngrasa ora pribadi. Waca review babagan Bluehost.

Hoster: Hostinger minangka raja sing ramah anggaran, kanthi rencana hosting bareng diwiwiti kanthi rega sing murah banget. Padha kurban bandwidth unmetered lan panyimpenan, nggawe dheweke becik kanggo situs web kanthi lalu lintas sing sithik. Nanging, dheweke dhukungan pelanggan diwatesi, lan sing kinerja bisa inconsistent. Waca review kita babagan Hostinger.

HostGator: HostGator minangka jack-of-all-trades, nawakake macem-macem layanan hosting, saka hosting sing dituduhake menyang server khusus. Padha duwe server kuat, uptime dipercaya, lan antarmuka pangguna-loropaken. Nanging, dheweke dhukungan pelanggan bisa alon, lan rega bisa mbingungake. Waca review kita babagan HostGator.

Hosting A2: A2 Hosting kabeh babagan kacepetan. Padha nggunakake teknologi caching proprietary lan panyimpenan SSD kanggo ngirim wektu loading kilat-cepet. Padha uga kurban ngatur WordPress hosting lan lingkungan loropaken pangembang. Nanging, rega A2 Hosting bisa luwih dhuwur tinimbang GreenGeeks, lan dhukungan pelanggan bisa kurang responsif. Waca review A2 Hosting.

TL; DR: Milih host sing bener kaya milih superhero situs web sing sampurna. GreenGeeks minangka juara eko-sadar, SiteGround yoiku WordPress wiz, Bluehost minangka kanca pemula, Hostinger minangka keajaiban anggaran, HostGator minangka piso tentara swiss sing bisa diukur, lan A2 Hosting minangka setan kacepetan.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Apa kita nyaranake GreenGeeks? Ya, amarga GreenGeeks minangka salah sawijining host web sing paling apik lan paling murah ing kana. Dheweke nawakake macem-macem fitur, duwe dhukungan sing apik, lan priksa manawa situs web lan data pengunjung situs sampeyan aman lan aman.

GreenGeeks: Hosting Cepet, Aman lan Ramah Lingkungan
Saka $ 2.95 saben wulan

GreenGeeks web hosting dikenali kanggo prasetya kanggo eco-ramah hosting, ngirimke kacepetan dhuwur, aman, lan WordPress-layanan optimized. Rencana kasebut kalebu jeneng domain gratis, migrasi situs web, panyimpenan SSD, lan teknologi LiteSpeed. Pangguna entuk manfaat saka dhukungan ahli 24/7 GreenGeeks lan optimasi kinerja sing didhukung AI, njamin pengalaman web sing lancar lan responsif. Platform kasebut dikenal kanthi pendekatan tanggung jawab lingkungan, ngimbangi konsumsi energi kaping telu karo kridit energi angin, lan kerja sama karo organisasi kanggo nandur wit kanggo saben akun hosting anyar.

Ora kanggo sebutno, yen sampeyan pengin dadi sadar lingkungan, GreenGeeks njupuk awake dhewe dadi panyedhiya hosting web ijo sing lestari. Kang gedhe!

Nanging, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang sadurunge ndhaptar. Elinga yen rega ora kaya sing katon, manawa jaminane angel divalidasi, lan yen sampeyan ngganti pikiran sawise ndhaptar, sampeyan isih bakal kelangan dhuwit sing cukup.

Dadi, yen iki kaya panyedhiya hosting sing pengin dipriksa, mesthekake mriksa situs web GreenGeeks, lan kabeh sing kudu ditawakake, kanggo mesthekake yen dheweke nyedhiyakake layanan hosting sing sampeyan butuhake kanthi rega sing sampeyan pengin mbayar.

Sapa sing kudu sampeyan pilih GreenGeeks? GreenGeeks cocog kanggo individu lan bisnis sing sadar lingkungan sing golek solusi hosting web sing ramah lingkungan. Iki minangka pilihan sing paling utama kanggo wong-wong sing ngutamakake kelestarian, amarga GreenGeeks nggunakake energi sing bisa dianyari kanggo nguatake layanan hosting. Kajaba iku, nawakake kinerja sing kuat, saengga cocog kanggo situs web ukuran cilik nganti medium, kalebu blog, toko online, lan situs bisnis. Pangguna sing ngormati dhukungan pelanggan sing kuat, antarmuka sing gampang digunakake, lan wektu kerja sing dipercaya uga bakal narik kawigaten GreenGeeks.

Muga-muga sampeyan nemokake review hosting GreenGeeks editor ahli iki mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

GreenGeeks, pimpinan ing hosting web sing ramah lingkungan, aktif nganyari lan nambah layanane. Nganyari iki dirancang kanggo nambah kinerja, keamanan, lan pengalaman pangguna. Mangkene ringkesan nganyari utama (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • Bukak Layanan DNS Anycast Global:
    • Pambuka platform Anycast DNS anyar sing berbasis global, njanjeni wektu mbukak kaca sing luwih cepet lan linuwih.
  • Ekspansi karo Pusat Data Singapura:
    • Mbukak pusat data anyar ing Singapura, ningkatake layanan kanggo pelanggan Asia-Pasifik.
  • Nganyarke MariaDB:
    • Nganyarke MariaDB saka versi 10.3 dadi 10.5 ing platform Shared and Reseller kanggo kinerja database sing luwih apik.
  • Update Platform VPS:
    • Penyebaran AlmaLinux 8 ing platform VPS Ngatur, ningkatake kinerja lan stabilitas server.
  • Peningkatan Dashboard:
    • Nganyari ing dashboard GreenGeeks, kalebu sing luwih apik WordPress lan alat pangembang, kanggo pengalaman pangguna sing luwih apik.
  • Redis Kasedhiya ing Rencana Premium Ecosite:
    • Nawakake Redis ing rencana hosting EcoSite Premium, nambah kinerja cache lan database.
  • Inisiatif Lingkungan karo Siji Wit Nandur:
    • Kemitraan karo One Tree Planted, nguatake komitmen GreenGeeks kanggo kelestarian lingkungan.
  • Dhukungan kanggo PHP 8:
    • Pambuka dhukungan PHP 8, kalebu dandan lan JIT Compiler, kanggo kinerja sing luwih apik.
  • Ekspansi Hosting VPS menyang Kanada & Eropa:
    • Bukak layanan hosting VPS ing pusat data Kanada lan Eropa.
  • Pangembang Situs Web Gratis Anyar:
    • Bukak pembangun situs web anyar sing ramah pangguna sing kompatibel karo macem-macem platform CMS.

Reviewing GreenGeeks: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

GreenGeeks

Pelanggan mikir

Pengalaman Kuciwo karo GreenGeeks

April 28, 2023

Aku ndhaptar GreenGeeks hosting nanging sayangé, pengalamanku wis nguciwani. Proses persiyapan situs web ora lancar kaya sing dakkarepake, lan ana sawetara masalah teknis sing butuh sawetara wektu kanggo ngrampungake. Kajaba iku, aku kerep ngalami downtime, lan kacepetan situs web luwih alon tinimbang sing dikarepake. Tim dhukungan pelanggan wis responsif, nanging pengalaman sakabèhé wis frustasi. Aku nimbang ngalih menyang panyedhiya hosting liyane.

Avatar kanggo Jennifer Smith
Jennifer Smith

Pengalaman sing apik, nanging sawetara ruangan kanggo dandan

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake GreenGeeks pirang-pirang wulan saiki lan umume aku seneng karo layanane. Alat gawe situs web gampang digunakake, lan tim dhukungan pelanggan mbiyantu. Nanging, ana sawetara wektu nalika situs web saya ngalami downtime, lan respon saka tim dhukungan ora cepet kaya sing dakkarepake. Kajaba iku, aku pengin luwih akeh pilihan kustomisasi sing kasedhiya kanggo pembangun situs web. Nanging, aku isih bakal menehi saran GreenGeeks kanggo wong liya.

Avatar kanggo David Kim
David Kim

Pengalaman Hosting Apik karo GreenGeeks

Februari 28, 2023

Aku wis dadi pelanggan GreenGeeks luwih saka setahun saiki lan aku seneng banget karo layanane. Proses persiyapan situs web gampang lan tim dhukungan pelanggan cepet nulungi pitakon apa wae. Kacepetan situs web lan wektu aktif terus-terusan, lan aku ngapresiasi manawa GreenGeeks minangka panyedhiya hosting sing sadar lingkungan. Sakabèhé, aku banget nyaranake GreenGeeks kanggo sapa wae sing golek solusi hosting web sing dipercaya lan ramah lingkungan.

Avatar kanggo Sarah Johnson
Sarah Johnson

Kapasitas hosting email sing kurang

September 3, 2022

Aku wis dadi pelanggan luwih saka 10 taun. Dheweke ngumumake kapasitas email "tanpa wates" kanggo narik pelanggan lan sawise sawetara taun wiwit ngganggu sampeyan karo pelanggaran TOS. Sing bodho yaiku, dheweke kudu mbusak email sing luwih lawas tinimbang 30 dina! Iki pancen konyol. Kita mutusake pindhah menyang perusahaan hosting liyane, sanajan kita getun amarga dheweke duwe layanan pelanggan sing apik banget. Nanging, minangka perusahaan, kita butuh keluwesan ing kapasitas panyimpenan email paling sethithik 6 sasi, supaya bisa ngakses email saka macem-macem piranti.

Avatar kanggo Diaaeldeen
Diaeldeen

Host web sing apik banget

April 22, 2022

Sawise krungu babagan inisiatif ijo Greengeeks lan krungu manawa hostinge cepet lan aman, aku mutusake kanggo ndhaptar. Dheweke wis super dipercaya lan ora tau ana downtime.

Avatar kanggo T Green
T Ijo

Tresna hosting ijo

April 18, 2022

GreenGeeks peduli karo lingkungan. Iku sing narik kawigaten kula kanggo layanan ing Panggonan pisanan. Dhukungan wis nulungi aku ngrampungake kabeh masalahku, nanging bisa uga rada alon. Aku bisa njamin layanan hosting VPS. Aku wis nyoba lan luwih cepet tinimbang sing ditawakake host web liyane kanthi rega sing padha.

Avatar kanggo Steff
Steff

Kirim Review

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Home » web Hosting » Apa Sampeyan kudu Host karo GreenGeeks? Review saka Fitur, Rega & Performance

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...