Apa Sampeyan Gunakake NordVPN kanggo Perlindhungan Online? Review fitur, kacepetan & biaya

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

NordVPN minangka salah sawijining VPN paling apik ing pasar nalika nerangake keamanan, privasi, kacepetan… lan regane dhuwit. Nerangake dikempalken karo fitur apik kanggo keamanan internet lan privasi. Ing review NordVPN 2024 iki, kita bakal nliti saben fitur kanthi rinci, mula terus maca!

Ringkesan Review NordVPN (TL; DR)
Rating
Reregan
Saka $ 3.99 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon")
server
5300+ server ing 59 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Panama
Protokol / Enkripsi
NordLynx, OpenVPN, IKEv2. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Stream Netflix US, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Disney +, Amazon Prime, lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
DNS pribadi, enkripsi data dobel & Dhukungan bawang bombay, Pamblokir iklan & malware, Kill-switch
Deal Saiki
OFF 68% + 3 wulan GRATIS

Key Takeaways:

NordVPN nyedhiyakake fitur keamanan lan privasi sing kuat, kalebu logging data minimal, enkripsi sing kuat, lan kabijakan ora ana log sing cocog kanggo pangguna sing sadar keamanan.

NordVPN adhedhasar ing Panama, sing dudu bagean saka koalisi pengawasan, lan ora bisa dipeksa nyerahake informasi menyang pamrentah utawa bisnis.

Nalika NordVPN nduweni antarmuka sing menarik lan pangguna-loropaken, bisa uga ana sawetara kekurangan, kayata alamat IP statis, program ekstra sing kudu diinstal maneh kanthi manual, lan masalah upgrade piranti lunak ing piranti Apple. Kajaba iku, konfigurasi lan nyiyapake OpenVPN ing router sampeyan dhewe bisa dadi tantangan kanggo sawetara pangguna.

A VPN, utawa Jaringan Pribadi Virtual, ngidini pangguna bisa nyambung menyang sawetara jaringan liya liwat Internet kanthi cara sing aman.

VPN bisa digunakake kanggo ngakses situs web sing dikunci ing wilayah, nglindhungi kegiatan browsing kanthi mbukak Wi-Fi saka pengawasan umum, lan liya-liyane.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan NordVPN. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Nanging, kanthi akeh VPN sing bisa dipilih, kepiye sampeyan bisa nemokake sing paling apik? Ing iki Review NordVPN, sampeyan bakal ngerti yen VPN sing cocog kanggo sampeyan.

homepage nordvpn

Untung lan rugine

Saliyane fitur utama, ayo goleki sawetara pro lan kontra.

Pros NordVPN

  • Logging data minimal: NordVPN mung nyathet informasi minimalis, kalebu email, rincian pembayaran, lan kontak dhukungan pelanggan.
  • Dumunung ing Panama: NordVPN dununge ing Panama. Mula dudu bagean saka limang koalisi, Nine Eyes, utawa 14 koalisi pengawasan Mata, mula ora bisa dipeksa kanggo masrahake informasi menyang pamrentah lan bisnis.
  • Standar enkripsi sing kuat: NordVPN nggunakake standar enkripsi emas
  • Ora Ana Kebijakan Log: Kawicaksanan no-log ndadekake sing cocog kanggo pangguna sing nggunakake keamanan. Antarmuka pangguna apik banget, lan wis ditambah kanthi dramatis.
  • Desain premium: Aplikasi NordVPN kanggo Windows, Mac, aplikasi Android, aplikasi iOS, lan Linux nduweni tampilan premium lan nyambungake kanthi cepet.
  • Enem sambungan simultan: NordVPN bisa ngamanake nganti 6 piranti sekaligus, luwih saka VPN.
  • Bisa tanpa cacat karo Netflix lan Torrenting

Kekurangan NordVPN

  • Alamat IP statis: Apike alamat IP kita tetep padha kanggo saben-saben kita nyambung menyang NordVPN, nalika nggunakake IP bareng, iki menarik kanggo disakseni
  • Piranti Lunak Tambahan: NordVPN nginstal program ekstra tartamtu sing kudu diinstal maneh kanthi manual. Sawise sampeyan medhot sambungan saka NordVPN, piranti lunak kasebut bisa ngrusak sambungan jaringan kanthi fisik.
  • Masalah instalasi ing iOS: Kanggo sawetara minggu, nganyarke piranti lunak ing piranti Apple bisa uga gagal amarga kesalahan "ora bisa didownload." Kita ora yakin manawa iki bola-bali utawa ora, nanging ana sing kudu dingerteni.
  • Ngonfigurasi lan nyiyapake OpenVPN ing awak dhewe router ora pangguna-loropaken.

Rencana lan Prices

Saben wulan6 Sasi1 Year2 Taun
$ 12.99 saben sasi$ 6.69 saben sasi$ 4.59 saben sasi$ 3.99 saben sasi

OFF 68% + 3 wulan GRATIS bukak NordVPN saiki

Nanging, kita seneng banget karo fitur NordVPN sing ora nate dipikirake. Yen kita wis panginten beda, kita wis mung hubungi dhukungan pelanggan kanggo miwiti ing proses mbatalake.

NordVPN nyedhiyakake telung alternatif, wiwit saka siji wulan nganti rong taun, kanthi kisaran biaya geser. Opsi saben wulan kanthi komitmen murah yaiku $12.99 saben wulan. 

Sampeyan entuk gratis telung sasi yen sampeyan mlebu rong taun, lan rencana iki mung biaya $89.04 utawa $3.99 saben wulan. Biaya saben wulan rencana setahun yaiku $4.59. Iku rega sing apik, lan diwenehi macem-macem layanan, kita bakal gelem gabung kanggo wektu sing luwih dawa.

Metode Pembayaran

Kita ora peduli yen VPN ndhukung pembayaran kanthi mriksa, kertu kredit, utawa malah dhuwit bank, nanging kita kesengsem yen, saliyane cryptocurrencies, NordVPN nampa pembayaran awis ing sawetara wilayah. Sampeyan bisa mbayar awis ing Fry's Electronics utawa Micro Center yen sampeyan manggon ing Amerika Serikat.

Perusahaan kasebut nampa telung jinis cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, lan Ripple. Loro cara pembayaran iki penting amarga ora bisa dilacak. Sawise kabeh, sampeyan lagi nggoleki VPN kanggo nglindhungi privasi sampeyan, ta?

Fitur Siaran

Panyedhiya VPN sing prayoga bakal menehi sampeyan terowongan sing aman lan ndhelik sing bisa sampeyan kirim lan nampa data web. Ora ana sing bisa ndeleng trowongan lan ngakses informasi online sampeyan.

Mula, mayuta-yuta wong ing saindenging jagad ngandelake NordVPN, piranti lunak VPN sing gampang digunakake kanggo Windows, Android, iOS, lan Mac. Iki nglindhungi sampeyan saka iklan snooping, aktor sing ora sopan, lan panyedhiya layanan internet invasif nalika sampeyan lagi online.

fitur nordvpn

Dadi, yen sampeyan pengin rumangsa aman nalika nggunakake Wi-Fi umum, NordVPN minangka salah sawijining VPN paling apik kanggo nggunakake. Nglindhungi sambungan online lan rahasia riwayat browser nalika ngakses rincian pribadhi utawa file bisnis. Ing ngisor iki aku wis nyathet sawetara fitur NordVPN:

  • Kebijakan enkripsi lan logging sing apik
  • 24 / 7 Customer Support
  • Akeh Ekstra
  • Pembayaran Bitcoin
  • Akses Konten & Streaming
  • P2P Enggo bareng diijini
  • Server VPN ing saindenging jagad
  • Enkripsi generasi sabanjure
  • Kabijakan ora ana log sing ketat
  • Perlindhungan Ancaman
  • jaring
  • Monitor Web Peteng
  • DoubleVPN
  • Ngalih otomatis Ngalih
  • Proteksi bocor DNS
  • Bawang Swara VPN
  • Dhukungan streaming
  • SmartPlay
  • Kacepetan kilat
  • Ngamanake nganti 6 piranti bebarengan
  • Alamat IP khusus
  • Aplikasi VPN kanggo macem-macem piranti
  • Ekstensi proksi browser
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7

Kanthi introduksi metu saka dalan, ayo padha ndeleng kabeh sing NordVPN kudu nawakake.

Kacepetan & Kinerja

Nalika ngunjungi situs web NordVPN, sampeyan langsung ngadhepi kanthi gumunggung yen "VPN paling cepet ing planet iki. " Cetha, NordVPN rumangsa wis tampil apik. Lan, pranyata, pratelan kasebut bener.

Ora mung NordVPN cepet, nanging amarga diluncurake saiki Protokol NordLynx, dheweke pancen VPN paling cepet ing pasar. Kita seneng karo kacepetan NordVPN ing server asing. Ing tes kacepetan kita, kacepetan upload lan kacepetan download meh ora nolak ing ngendi wae kita disambungake.

tes kacepetan nordvpn
Mode ora nyambung
Mode sing disambungake

Kacepetan download NordVPN cepet banget lan terus-terusan ing kabeh papan. Ora ana server siji-sijia sing dites sing adoh banget ing mburi liyane.

Kacepetan pangunggahan iku apik banget lan padha wae. Temuan kasebut ndadekake kinerja ndhuwur protokol NordLynx saka NordVPN ditampilake kanthi lengkap, lan iku luar biasa banget.

Ora preduli sampeyan khawatir babagan download utawa unggahan, iki tanpa ragu-ragu, perusahaan VPN sing kudu dadi dhaptar utama sampeyan.

kacepetan nordvpn sadurunge
kacepetan nordvpn sawise

Stabilitas - Apa aku ngarepake Tetes Sambungan VPN?

Nalika ngevaluasi VPN, penting kanggo nimbang kacepetan, uga stabilitas lan konsistensi kacepetan kasebut, kanggo mesthekake yen ora ana mundhut kacepetan sing signifikan lan sampeyan duwe pengalaman online sing apik banget. Kemungkinan gagal sambungan tipis yen sampeyan nggunakake NordVPN.

Kita wis nguji kestabilan NordVPN ing sawetara server lan ora ngeweruhi kerugian sambungan, sanajan sawetara pelanggan sadurunge ngalami masalah iki, sing saiki wis diatasi.

Tes bocor

Sajrone tes, kita uga mriksa apa ana bocor IP utawa DNS. Untunge, ora ana sing kedadeyan.

tes bocor lulus

Kajaba iku, kita nguji switch mateni lan uga bisa digunakake kanthi sampurna. Loro-lorone iki penting amarga sampeyan ora pengin identitas sampeyan ora sengaja metu.

Piranti sing didhukung

Kita wis seneng nyoba NordVPN ing komputer Windows, telpon iOS, lan tablet Android. Kita seneng ujar manawa dheweke nindakake kanthi sampurna ing kabeh.

piranti nordvpn

Umumé, NordVPN ndhukung kabeh sistem operasi utama kanggo desktop (Windows, macOS, Linux), lan kanggo seluler (Android lan iOS). Kajaba iku, ana plugin kanggo browser Chrome lan Firefox. 

Sayange, ora ana dhukungan Microsoft Edge nanging kita mikir bisa uga ora nggatekake. Pungkasan, duwe macem-macem pilihan persiyapan manual kanggo router nirkabel, piranti NAS, lan platform liyane.

Sambungan bebarengan - Perlindhungan Ancaman Multi-Platform

Aplikasi NordVPN dilengkapi proteksi ancaman sing dibangun kanggo nglawan malware, pelacak, lan iklan, lan proteksi file saka undhuhan sing ala.

Pangguna bisa uga link nganti 6 akun ing siji langganan NordVPN. Kajaba iku, program VPN bisa diakses kanggo macem-macem platform, kalebu Mac lan piranti Apple liyane, Windows, lan Android.

nordvpn sawetara piranti

Iki ngidini para pelanggan entuk manfaat saka proteksi NordVPN ora preduli saka piranti apa wae sing digunakake.

Streaming & Torrenting

NordVPN minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin nggunakake VPN kanggo torrent aman. Dheweke ora mung nyedhiyakake server khusus P2P, nanging uga duwe alat sing dibutuhake kanggo torrent anonim lan aman. Antarane liyane, iki kalebu switch mateni sing penting banget. Nanging, kita bakal nutupi iki kanthi luwih rinci mengko.

Nalika streaming, NordVPN uga unggul. Dheweke duwe macem-macem kemampuan mbukak blokir. Kabeh saka Netflix nganti Hulu, lan liya-liyane.

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Kaya sing wis kasebut, dheweke duwe kecepatan sing apik, mula sampeyan ora perlu kuwatir babagan buffering utawa sing padha.

Lokasi server

kanthi 5312 server ing 60 negara, NordVPN duwe salah sawijining jaringan server paling gedhe ing perusahaan VPN. mung Akses Internet Pribadi wis server luwih saka iki. Dadi menang kanggo NordVPN.

NordVPN uga nyedhiyakake macem-macem geografis sing apik banget. NordVPN wis nutupi sampeyan kajaba sampeyan nyoba nyambung menyang negara pulo cilik ing tengah segara.

Servere utamane ing Eropa lan Amerika, nanging sampeyan bisa nemokake kabeh ing saindenging jagad.

server nordvpn

Dhukungan pelanggan 24/7

NordVPN duwe macem-macem pilihan layanan pelanggan, kalebu opsi obrolan langsung sing kasedhiya 24 jam dina, pitulung email, lan basis data sing bisa digoleki. NordVPN nawakake a Dhuwit bali 30 dina jaminan; kita mbukak situs web FAQ lan mriksa kabijakan privasi kanggo awake dhewe.

Siji-sijine sing ora ana dhukungan pelanggan yaiku nomer telpon, sing ora perlu nanging bakal apik. Sakabèhé, NordVPN nyedhiyakake campuran sumber daya sing apik.

dhukungan nordvpn

Keamanan & Privasi

Nalika nerangake keamanan VPN lan privasi iku paling penting. Yen sampeyan nyambung menyang NordVPN, data iki lan situs web sing browsing lan item sing didownload didhelikake.

Ayo goleki kabeh langkah sing ditindakake NordVPN supaya sampeyan tetep aman lan pribadi ing sisih kulon internet.

Protokol sing didhukung

OpenVPN, IKEv2/IPSec, lan WireGuard minangka salah sawijining protokol VPN sing didhukung dening NordVPN. , saben duwe kaluwihan lan cacat dhewe. Umumé, kita nyaranake tetep ing OpenVPN.

OpenVPN minangka potongan kode open-source sing kuat lan bisa dipercaya kanggo nggawe sambungan VPN sing kuat lan bisa diukur. Sistem iki uga cukup fleksibel amarga bisa digunakake karo port TCP lan UDP. NordVPN makaryakke Enkripsi AES-256-GCM kanthi tombol DH 4096-bit kanggo njaga informasi pangguna.

Aplikasi NordVPN saiki digunakake OpenVPN minangka protokol standar, lan tenan kasurung kanggo pelanggan keamanan-sadar. Panggunaan cara lan kunci kriptografi sing kuat ing IKEv2/IPSec nambah keamanan lan privasi.

Dheweke ngetrapake IKeV2 / IPSec nggunakake Enkripsi Generasi Sabanjure (NGE). AES-256-GCM kanggo enkripsi, SHA2-384 kanggo integritas, lan PFS (Perfect Forward Secrecy) nggunakake 3072-bit Diffie Hellman.

WireGuard kunci yaiku protokol VPN paling anyar. Iki minangka produk saka prosedur akademik sing dawa lan ketat. Tujuane kanggo njaga privasi pelanggan luwih akeh lan muter kriptografi canggih. Protokol iki luwih cepet tinimbang OpenVPN lan IPSec, nanging wis dikritik amarga kurang proteksi privasi, mula NordVPN ngembangake sing anyar. Teknologi NordLynx.

Waca rangkeng- nggabungke kacepetan cepet WireGuard karo teknologi Network Address Translation (NAT) proprietary pindho NordVPN kanggo luwih njaga privasi pelanggan. Nanging, amarga iku sumber tertutup, kita kudu ngati-ati babagan nggunakake.

Negara Ukur

NordVPN adhedhasar ing Panama lan makarya ing kana (bisnis uga duwe operasi ing jaban rangkah), sing ora ana peraturan sing mbutuhake perusahaan nyimpen data sajrone wektu. Yen ditanggepi, perusahaan kasebut negesake manawa mung bakal netepi perintah yudisial utawa subpoena sing diwenehake dening hakim Panamania.

Ora ana log

nordvpn ora ana log

NordVPN njamin a kabijakan no-log sing ketat kanggo layanan sawijining. Miturut persetujuan pangguna NordVPN, nyambungake prangko wektu, info kegiatan, bandwidth sing digunakake, alamat lalu lintas, lan data browsing ora direkam. Nanging, NordVPN nyimpen jeneng lan wektu pungkasan sing dilebokake, nanging mung 15 menit sawise medhot saka VPN.

CyberSec Adblocker

NordVPN CyberSec minangka solusi teknologi canggih sing ningkatake keamanan lan privasi sampeyan. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka risiko online kanthi mblokir situs web sing dikenal nduwe skema malware utawa phishing.

Salajengipun, ing NordVPN CyberSec - adblocker fungsi ngilangi pariwara sumelang sing ngganggu, supaya sampeyan bisa browsing kanthi luwih cepet. Aplikasi NordVPN kanggo Windows, iOS, macOS, lan Linux nyedhiyakake fungsi CyberSec lengkap. Sampeyan bisa nguripake iki saka bagean setelan piranti lunak lan aplikasi.

Sayange, CyberSec ora ngalangi iklan ing aplikasi amarga aturan toko Apple lan Android. Nanging, terus nglindhungi sampeyan saka ngunjungi situs web sing mbebayani.

Bawang Swara VPN

Bawang Swara VPN minangka karakteristik khas sing nggabungake manfaat TOR lan VPN. Iki ndhelik data lan ndhelikake identitas kanthi nuntun liwat jaringan bawang.

Sukarelawan saka sak ndonya ngoperasikake server TOR. Sanajan minangka alat privasi sing apik banget, ana sawetara kekurangan. Lalu lintas TOR bisa gampang dingerteni dening ISP, administrator jaringan, lan pamrentah, lan uga alon banget.

Sampeyan bisa uga ora pengin data sampeyan ana ing tangan individu acak separo ing saindenging jagad, sanajan dienkripsi. Kanthi fungsi Onion Over VPN saka NordVPN, sampeyan bisa nikmati kabeh keuntungan saka jaringan Onion tanpa kudu ngundhuh Tor, nuduhake tumindak sampeyan, utawa percaya marang server anonim.

Sadurunge ditularake liwat jaringan Bawang, lalu lintas bakal mbukak liwat enkripsi lan rerouting NordVPN biasa. Asile, ora ana snooper sing bisa ngawasi kegiatan sampeyan, lan ora ana server Bawang sing bisa ngerteni manawa sampeyan.

Kill Switch

The mateni switch bakal mateni kabeh kegiatan online ing piranti sampeyan yen sambungan VPN mandheg sanajan sedetik, supaya ora ana informasi pribadhi sing katon online.

NordVPN, kaya kabeh perusahaan VPN, ngandelake server kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman ing komputer lan Internet. Nalika sampeyan nggunakake server Proxy, alamat IP sampeyan diganti karo server sing disambungake. Saklar mateni uga kalebu karo NordVPN.

Yen sampeyan kelangan sambungan VPN, switch mateni digunakake kanggo mungkasi program utawa mungkasi sambungan Internet. Sanajan sambungan gagal ora umum, bisa uga nuduhake alamat IP lan lokasi nalika nyembur. Switch mateni bakal mateni klien BitTorrent sampeyan sanalika sambungan kasebut ilang.

VPN pindho

Yen sampeyan kuwatir babagan privasi online lan keamanan data, NordVPN unik VPN pindho fungsionalitas bisa dadi cocog kanggo sampeyan.

Daripada enkripsi lan nyetel data sampeyan kaping pindho, VPN kaping pindho nindakake kaping pindho, ngirim panjaluk liwat rong server lan ndhelik kanthi tombol sing beda-beda. Amarga informasi dikirim liwat rong server sing sampeyan pilih, dilacak menyang sumbere meh ora mungkin.

vpn pindho

Pelayanan Obfuscated

Kanggo ngindhari larangan lan nyaring VPN, NordVPN digunakake server obfuscated. Informasi sing dikirim nalika nyambung menyang VPN wis aman. Iki tegese ora ana sing bisa ndeleng apa sing ditindakake kanthi online, kayata situs web utawa layanan sing digunakake utawa data sing didownload.

Asile, panggunaan VPN diatur banget utawa dilarang ing pirang-pirang wilayah global, kalebu China lan Timur Tengah. Nggunakake siji, kita ngalangi ISP lan pamrentah supaya ora ngawasi kegiatan internet lan matesi informasi sing bisa diakses.

Amarga sambungan VPN nyamar dadi lalu lintas internet biasa, obfuscation server ngidini ngliwati sensor utawa watesan sing nyoba mandheg.

Katon ing LAN

NordVPN duwe setelan kanggo nggawe sampeyan ora katon ing LAN (Jaringan Wilayah Lokal). Iki ngganti setelan jaringan supaya piranti sampeyan ora bisa ditemokake dening pangguna liyane sing nggunakake jaringan kasebut. Iki utamané migunani ing papan umum.

jaring

Meshnet minangka fitur sing ngidini sampeyan nyambung menyang piranti liyane langsung liwat trowongan pribadi sing dienkripsi.

jaring

Meshnet didhukung dening NordLynx - teknologi propriety sing dibangun ing sekitar WireGuard lan ditambah karo solusi privasi. Yayasan iki njamin keamanan kelas paling dhuwur kanggo kabeh sambungan antarane piranti liwat Meshnet.

jaring
  • Sambungan point-to-point pribadi lan aman
  • Ora ana konfigurasi sing dibutuhake
  • Ndhukung nuntun lalu lintas

Tambahan

NordVPN nyedhiyakake sawetara layanan tambahans sing sampeyan bisa tuku.

Waca rangkeng-

homepage nordpass

Waca rangkeng- yaiku manajer sandi NordVPNs. Iku produk prayoga karo akèh fitur. Nanging, saiki kita nyaranake tetep menyang manajer sandhi khusus. Iki bisa uga luwih larang, nanging tim pangembangane mung fokus kanggo ngembangake manajer sandi sing apik.

NordPass kalebu ing Rencana Lengkap (ora ana ing rencana Standar lan Plus) 

Waca rangkeng-

Waca rangkeng- minangka platform panyimpenan maya sing dienkripsi sing nyedhiyakake fitur perlindungan ancaman kanggo file lan dokumen sampeyan. NordLocker dudu infrastruktur awan; mulane, file sampeyan ora tau disimpen ing kono.

homepage nordlocker

Nanging, sampeyan bisa nyimpen kanthi aman ing endi wae sing sampeyan pilih - awan, komputer, hard drive eksternal, utawa flash drive. Sampeyan bakal kelangan kontrol file nalika ngirim menyang web. Mayoritas panyedhiya cloud ngidini komputer ndeleng lan ngolah data sampeyan.

Iki tegese sampeyan ora bakal ngerti manawa data sampeyan wis diwaca tanpa ijin utawa dituduhake karo pihak katelu. Nanging ana cara kanggo nyegah iki: enkripsi end-to-end.

Sampeyan bisa ngontrol data kanthi ndhelik nganggo NordLocker sadurunge ngunggah menyang méga. Sampeyan bisa santai nalika ngerti manawa data sing dienkripsi aman lan sehat ing awan.

NordLocker kalebu ing Rencana Lengkap (ora ana ing rencana Standar lan Plus) 

NordLayer

NordLayer minangka layanan jaringan pribadi virtual (VPN) sing ditawakake NordVPN. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake akses sing aman lan cepet menyang internet, nggunakake teknologi proprietary lan jaringan server ekstensif NordVPN.

homepage nordlayer

NordLayer khusus dicocogake kanggo nyukupi kabutuhan bisnis, nyedhiyakake fitur keamanan canggih kayata jaringan nul-trust, segmentasi lalu lintas sing dienkripsi, lan manajemen akses identitas.

Kajaba iku, NordLayer nawakake integrasi sing lancar karo layanan NordVPN liyane kayata NordPass lan NordLocker, nyedhiyakake solusi keamanan kabeh-ing-siji kanggo bisnis.

Ing Amerika Serikat lan umume negara Demokrat, kayata Eropa, nggunakake VPN pancen sah. Iki ora ateges yen sampeyan nggunakake VPN kanggo nindakake tumindak sing ora sah, sampeyan ora nglanggar hukum - sampeyan isih nglanggar hukum.

Nalika VPN diidini ing Amerika Serikat, negara-negara sing kurang demokratis kayata China, Rusia, Korea Utara, lan Kuba ngatur utawa malah nglarang panggunaan VPN.

Aplikasi & Ekstensi

Dadi karo kabeh fitur penting saka NordVPN metu saka dalan, ayo goleki carane gampang digunakake. Secara pribadi, aku rumangsa kaya nggunakake apa wae Layanan VPN. Ana sawetara prabédan nanging kaya kabeh panyedhiya VPN paling dhuwur, tetep gampang.

Siji-sijine perkara sing nyebabake kita yaiku kanggo otentikasi, dheweke mesthi mbutuhake sampeyan mlebu menyang situs web lan banjur menehi token menyang aplikasi utawa piranti lunak. Iki misale jek langkah sing ora perlu lan nalika kita dudu ahli keamanan, mula uga ana titik lemah ing sistem kasebut.

Ing Desktop

Ing Desktop nggunakake NordVPN kaya VPN apa wae. Sampeyan bisa gampang nyambung menyang server sing dipilih utawa cepet nyambung menyang server khusus (kanggo P2P lan bawang).

Kanthi ngakses setelan sampeyan bisa ngganti lan ngakses kabeh item sing wis kasebut ing review iki. Luwih nguciwani, sampeyan ora bisa ngganti protokol sing digunakake sambungan VPN.

Nanging, umume, aplikasi kasebut bisa digabung, dilancarake, lan gampang digunakake kanggo rata-rata Joe.

desktop

Ing Mobile

Liwat aplikasi sing inovatif lan ramah pangguna, aplikasi NordVPN uga nglindhungi piranti Android lan iOS.

Fitur app meh padha karo mitra desktop. Nanging, padha ngidini sampeyan milih protokol sing dadi plus.

Siji fitur sing menarik yaiku sampeyan bisa nyiyapake printah swara Siri kanggo ngatur sambungan VPN sampeyan. Jujur, aku mikir iki luwih gimmick tinimbang liyane, nanging isih menarik kanggo ndeleng.

Umume pengalaman sing lancar ing seluler uga.

mobile

Extension Browser NordVPN

Pelanggan bisa ndownload lan nggunakake ekstensi kanggo browser web Firefox lan Chrome saka situs web perusahaan. Nalika ana sing bisa mbantah manawa konsumen ora mbutuhake tambahan browser yen NordVPN disiyapake lan digunakake ing komputer, ana uga pangguna luwih seneng nambahake.

ekstensi browser nordvpn

Miturut kaca profil ekstensi ing situs web Mozilla, NordVPN kompatibel karo Firefox 42 utawa luwih anyar. Iku kompatibel karo versi stabil browser web saiki lan kudu bisa digunakake kanthi bener karo Firefox ESR.

Pangguna Chrome bisa ndownload lan nginstal Versi Chrome saka ekstensi, sing kompatibel karo kabeh versi browser sing didhukung.

Iku padha karo aplikasi seluler lan bisa digunakake kanthi lancar. Sampeyan bisa uga nyiyapake yen sampeyan pengin situs web ngliwati proxy.

extension browser

Bandingake Pesaing NordVPN

Ing kene, kita ndeleng kepiye NordVPN, pemain sing misuwur ing pasar VPN, nglawan pesaing utama: ExpressVPN, Akses Internet Pribadi (PIA), CyberGhost, Surfshark, lan Atlas VPN.

VPN NordExpress VPNPIAHantu CyberSurf hiuAtlasVPN
Lokasi Server60 +94 +70 +90 +65 +30 +
Piranti simultaneous65107UnlimitedUnlimited
Standar EnkripsiAES-256AES-256AES-256AES-256AES-256AES-256
Kebijakan Tanpa LogYaYaYaYaYaYa
Server khususYaOra AnaOra AnaYaOra AnaOra Ana
price RangeTengahHighkurangTengahkurangkurang

1. ExpressVPN

  • Fitur Siaran: ExpressVPN misuwur amarga kecepatan sing cepet banget lan macem-macem lokasi server (94 negara). Nawakake keamanan paling dhuwur kanthi enkripsi AES-256 lan ndhukung protokol OpenVPN, IKEv2, lan Lightway.
  • Kenapa Ndhaptar?: Becik kanggo wong-wong sing prioritize kacepetan lan akses isi global. Sampurna kanggo streaming lan download gedhe.
  • Ngerteni luwih akeh babagan ExpressVPN kene.

2. Akses Internet Pribadi (PIA)

  • Fitur Siaran: PIA stands metu karo setelan Highly customizable lan jembar jaringan server. Nawakake enkripsi sing kuat lan kabijakan tanpa log sing wis kabukten.
  • Kenapa Ndhaptar?: Paling apik kanggo pangguna sing seneng pengalaman VPN pribadi lan fitur privasi ekstra.
  • Ngerteni luwih akeh babagan Akses Internet Pribadi kene.

3. CyberGhost

  • Fitur Siaran: CyberGhost iku pangguna-loropaken lan nawakake server darmabakti kanggo streaming lan torrenting. Nduwe kehadiran sing kuat ing Eropa lan kabijakan privasi sing kuat.
  • Kenapa Ndhaptar?: Apik kanggo pamula lan pangguna sing pengin pengalaman streaming sing gampang lan efisien.
  • Ngerteni luwih akeh babagan CyberGhost kene.

4. Surfshark

  • Fitur Siaran: Titik sade unik Surfshark yaiku dhukungan piranti tanpa watesan. Uga nawakake fitur kaya CleanWeb (ad-blocking) lan Whitelister (split-tunneling).
  • Kenapa Ndhaptar?: Becik kanggo kulawarga utawa individu karo macem-macem piranti; nawakake imbangan gedhe antarane fungsi lan rega.
  • Ngerteni luwih akeh babagan Surfshark kene.

5. Atlas VPN

  • Fitur Siaran: Atlas VPN luwih anyar nanging wis nggawe tandha karo antarmuka pangguna-loropaken lan rega terjangkau. Iku kalebu SafeBrowse lan Data Breach Monitor.
  • Kenapa Ndhaptar?: Paling apik kanggo pangguna sing duwe anggaran sing golek solusi VPN sing gampang lan gampang digunakake.
  • Ngerteni luwih akeh babagan AtlasVPN kene.

Saben layanan VPN duwe kekuwatan unik:

  • NordVPN: Pilihan sing lengkap kanthi keseimbangan keamanan, kacepetan, lan fitur.
  • ExpressVPN: Paling apik kanggo akses lan streaming global kanthi kacepetan dhuwur.
  • PIA: Nawakake pengalaman sing paling bisa disesuaikan kanthi fitur privasi sing kuwat.
  • CyberGhost: Pangguna-loropaken, apik banget kanggo streaming lan torrent.
  • Surfshark: Sampurna kanggo sing duwe akeh piranti, nyediakake imbangan gedhe saka fitur lan rega.
  • AtlasVPN: A budget-loropaken, pilihan langsung kanggo pangguna sembrono.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

NordVPN nawakake rega sing apik banget, nggabungake fitur keamanan sing kuat karo jaringan server sing wiyar. Keamanan sing paling dhuwur njamin aktivitas online sampeyan tetep pribadi lan aman. Kanthi akeh server ing saindenging jagad, NordVPN nyedhiyakake sambungan sing gampang lan cepet, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo streaming lan browsing umum.

NordVPN - Entuk VPN Utama ing Donya Saiki
Saka $ 3.99 / wulan

NordVPN menehi sampeyan privasi, safety, kebebasan, lan kacepetan sing pantes online. Mbukak potensial browsing, torrent, lan streaming kanthi akses sing ora ana tandhingane menyang jagad konten, ora preduli ing ngendi sampeyan lagi.

Antarmuka pangguna langsung, cocog karo wong sing ora ngerti teknologi. Iku kompatibel karo sawetara saka sudhut piranti, nambah versatility sawijining. NordVPN efektif banget kanggo mbukak kunci konten sing diwatesi geo, ngidini sampeyan ngakses macem-macem acara lan film saka macem-macem negara.

Salah sawijining kekuwatan utama NordVPN yaiku kabijakan tanpa log sing ketat, luwih prioritas privasi pangguna ing ndhuwur kabeh. Yen sampeyan butuh pitulung, dhukungan pelanggan dikenal kanthi responsif lan mbiyantu.

NordVPN minangka solusi VPN sing larang regane, nawakake gabungan keamanan, kacepetan, lan gampang digunakake sing ndadekake pilihan sing cerdas kanggo sapa wae sing pengin nambah privasi lan akses online.

Yen sampeyan ora marem, sampeyan bisa njaluk mbalekaken ing sasi kapisan. nimbang NordVPN dadi VPN paling canggih.

Dandan & Update paling anyar

NordVPN terus-terusan nganyari VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Meshnet kanggo Seamless File Sharing: NordVPN wis nambah fitur Meshnet, nggawe transfer file antarane piranti kaya ponsel lan laptop lancar lan aman. Fitur iki njamin transfer kualitas dhuwur tanpa server pihak katelu lan kanthi enkripsi end-to-end. NordVPN uga ngrancang ngenalake sambungan kernel-to-kernel kanggo kacepetan transfer peer-to-peer sing luwih cepet.
  • Komitmen kanggo Open Source: NordVPN ngrangkul komunitas open-source kanthi nggawe komponen penting saka piranti lunak open-source. Iki kalebu Libtelio, perpustakaan jaringan inti, Libdrop kanggo enggo bareng file liwat Meshnet, lan kabeh aplikasi Linux. Gerakan iki menyang transparansi lan kontribusi komunitas menehi tandha langkah penting kanggo NordVPN.
  • Meshnet Saiki Gratis: Ing nganyari utama, NordVPN wis nggawe Meshnet minangka fitur gratis. Iki ngidini pangguna nuduhake file, server host, lan lalu lintas rute tanpa mbutuhake langganan VPN. Versi gratis ndhukung nyambungake nganti 10 piranti pribadi lan nganti 50 piranti eksternal.
  • NordVPN kanggo tvOS: NordVPN wis ngenalake app kanggo tvOS, dadi luwih gampang kanggo ngamanake sambungan ing Apple TV. Aplikasi iki ndhukung tvOS 17 lan nawakake streaming aman lan perisai aktivitas online.
  • Fitur Deteksi Kerentanan Aplikasi: Kanthi kolaborasi karo Threat Protection, NordVPN saiki kalebu fitur sing ndeteksi kerentanan piranti lunak ing komputer Windows. Alat iki menehi kabar marang pangguna babagan cacat keamanan ing program, nambah keamanan siber sakabèhé.
  • Guide Protection Ancaman: Perlindhungan Ancaman NordVPN minangka alat canggih sing nawakake luwih saka layanan VPN. Iki ngalangi pelacak, iklan, lan situs sing mbebayani, lan mriksa undhuhan kanggo malware. Fitur iki kasedhiya gratis kanthi langganan NordVPN utawa minangka produk sing kapisah.
  • Protokol VPN macem-macem: NordVPN terus nggunakake telung protokol keamanan sing beda - OpenVPN, NordLynx, lan IKEv2/IPsec. Protokol kasebut njamin transmisi data sing aman lan efisien menyang server VPN.

Nliti NordVPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Opo

NordVPN

Pelanggan mikir

Aku mesthi bakal menehi saran NordVPN!

Januari 3, 2024

Aku wis kesengsem tenan karo kinerja sakabèhé. Kacepetan sambungan cepet, nggawe konten streaming dadi gampang. Aku utamané appreciate ing aspek keamanan; ngerti aktivitas online sandi sing ndhelik menehi kula katentreman atine. Antarmuka iku pangguna-loropaken, kang ana plus gedhe kanggo kula amarga aku ora banget tech-savvy. Kemampuan kanggo ngliwati watesan geo kanthi gampang minangka sorotan liyane, amarga ngidini aku ngakses layanan streaming sing luwih akeh. Aku mesthi bakal menehi saran NordVPN.

Avatar kanggo Mister Miami
Pak Miami

Kuciwa karo kacepetan

April 28, 2023

Aku duwe pangarep-arep dhuwur kanggo NordVPN, nanging sayangé, aku cukup kuciwa karo kacepetan. Nalika app iku gampang kanggo nggunakake, lan fitur keamanan nyengsemaken, Aku ketemu sing kacepetan internet saya Ngartekno luwih alon nalika aku disambungake menyang server sing. Iki nggawe angel kanggo stream video utawa main game online. Aku uga duwe alangan nyambungake menyang sawetara server, kang mumetake. Sakabèhé, aku mikir NordVPN duwe akeh potensial, nanging masalah kacepetan minangka dealbreaker kanggo aku.

Avatar kanggo Rachel Lee
Rachel Lee

Layanan gedhe, nanging rada larang

Maret 28, 2023

Sakabèhé, aku mikir NordVPN minangka layanan sing apik. App iku pangguna-loropaken, lan aku appreciate tingkat dhuwur saka keamanan lan privasi sing nyedhiyani. Aku wis tau masalah karo nyambungake menyang server sing, lan kacepetan apik kanggo sisih paling. Nanging, aku mikir sing rada larang, utamane yen sampeyan pengin ndhaptar rencana jangka panjang. Yen padha bisa murah prices dicokot, Aku bakal menehi wong limang lintang lengkap.

Avatar kanggo Mike Johnson
Mike Johnson

Layanan VPN sing apik banget

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake NordVPN luwih saka setahun, lan pengalaman sing apik banget. App iku gampang kanggo nggunakake lan nyiyapake, lan aku wis tau masalah nyambung menyang server. Aku wis digunakake ing loro komputer lan telpon, lan bisa seamlessly ing loro platform. Kacepetan apik, lan aku wis tau ngalami slowdowns ngelingke. Aku rumangsa luwih aman online karo NordVPN, lan aku menehi saran banget kanggo sapa wae sing golek layanan VPN sing dipercaya.

Avatar kanggo Emily Smith
Emily Smith

Streaming paling apik

Muga 11, 2022

Streaming Netflix liwat Nord kaya cepet ora nggunakake VPN. Sampeyan ora bisa ngomong prabédan. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku kadhangkala dadi alon amarga ora duwe akeh server. Nanging isih dadi VPN paling apik ing pasar lan paling cepet. Highly dianjurake!

Avatar kanggo Gerbern
Gerbern

Nonton film manca

April 3, 2022

Aku seneng nonton film manca lan butuh VPN kanggo nonton ing negaraku ing situs kaya Netflix. Aku wis nyoba 3 layanan VPN liyane. Nord mung siji sing ora nyebabake keterlambatan nalika sampeyan stream film.

Avatar kanggo Aoede
Aoede

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Home » VPN » Apa Sampeyan Gunakake NordVPN kanggo Perlindhungan Online? Review fitur, kacepetan & biaya

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...