Sarat & Ketentuan, Kebijakan Pengembalian dana, Kebijakan Privasi & Pambocoran Afiliasi

  1. Terms & Conditions
  2. Kebijakan mbalekaken & Pembatalan
  3. Kebijakan Privasi
  4. Kebijakan Cookie
  5. affiliate pambocoran

Sarat lan Ketentuan

Sugeng rawuh ing websiterating.com situs web sing diwenehake dening Website Rating ("Website Rating", "situs web", "kita" utawa "kita").

Kanthi nggunakake informasi sing diklumpukake ing Website Rating situs web, sampeyan setuju kanggo kaiket karo Sarat lan Ketentuan ing ngisor iki, kalebu Kebijakan Privasi kita. Yen sampeyan ora pengin kaiket karo Sarat lan Ketentuan utawa Kebijakan Privasi, pilihan sampeyan mung ora nggunakake Website Rating Alexa.

Nggunakake konten websiterating.com

Kita utawa panyedhiya konten duwe kabeh konten ing situs web lan aplikasi seluler kita (secara kolektif minangka "Layanan"). Informasi diwenehake dening Website Rating dilindhungi dening Amerika Serikat lan hak cipta internasional lan hukum liyane. Kajaba iku, cara kita nyusun, ngatur, lan nglumpukake konten kita dilindhungi dening hukum hak cipta ing saindenging jagad lan pranata perjanjian.

Sampeyan bisa nggunakake isi ing Layanan kita mung kanggo pribadi, blanja non-komersial lan tujuan informasi. Nyalin, nerbitake, nyebarake, modifikasi, distribusi, utawa transmisi kanthi cara apa wae tanpa persetujuan tertulis sadurunge saka Website Rating dilarang banget. Website Rating judhul cadangan lan hak properti intelektual lengkap kanggo materi sing diundhuh utawa ditampa saka Layanan kasebut.

Kita kanthi iki menehi idin kanggo ngundhuh, nyithak, lan nyimpen bagean sing dipilih saka isi kita (kaya sing ditegesake ing ngisor iki). Nanging, salinan kasebut kudu kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial, sampeyan ora bisa nyalin utawa ngirim konten kasebut ing komputer jaringan apa wae utawa nyebarake ing media apa wae, lan sampeyan ora bisa ngowahi utawa ngowahi konten kasebut kanthi cara apa wae. Sampeyan uga ora bisa mbusak utawa ngganti kabar hak cipta utawa merek dagang.

The Website Rating jeneng lan tandha sing gegandhengan, kalebu nanging ora winates ing jeneng liyane, lambang tombol, teks, grafis, logo, gambar, desain, judhul, tembung utawa frase, klip audio, header kaca, lan jeneng layanan sing digunakake ing Layanan iki minangka merek dagang, layanan. tandha, jeneng dagang utawa properti intelektual liyane dilindhungi saka Website Rating. Bisa uga ora digunakake ing hubungane karo produk utawa layanan pihak katelu. Kabeh merek lan jeneng liyane minangka properti sing nduweni.

Kewajiban registrasi

Kanggo ngakses layanan sing diwenehake dening kita Website Rating situs web, pangguna kudu ndhaptar "Akun Panganggo." Akun Panganggo lan layanan sing gegandhengan kanthi bebarengan diarani minangka "Website Rating Akun" ing syarat-syarat kasebut. Pangguna sing nggawe Akun Panganggo bakal ditunjuk minangka "Pemilik Akun." Kabeh pangguna saka Website Rating Akun setuju kanggo netepi syarat kasebut.

Kanthi ndhaptar Akun Panganggo, sampeyan setuju manawa alamat email sing diwenehake ("Alamat Email Registrasi") bakal digunakake kanggo kabar resmi sing ana gandhengane karo sampeyan. Website Rating Akun lan layanan. Gagal maca email utawa mlebu menyang akun kanthi rutin bisa ngaruhi kinerja layanan kasebut.

Pangguna kudu paling sethithik 13 taun kanggo ngakses utawa nggunakake layanan kasebut. Bocah cilik kudu mriksa syarat kasebut karo wong tuwa utawa wali sing sah, sing bakal tanggung jawab kanggo kabeh akses lan panggunaan Website Rating Akun.

Kanthi nggunakake layanan utawa ndhaptar kanggo a Website Rating Akun, sampeyan setuju kanggo menehi informasi sing akurat lan lengkap, njaga keamanan akun sampeyan, lan langsung menehi kabar Website Rating saka sembarang pelanggaran keamanan.

Fees lan pembayaran

Kanthi langganan layanan apa wae, sampeyan setuju kanggo mbayar biaya langganan kanthi rutin ing tanggal sing dipilih. Fees bakal otomatis dikenani biaya kanggo cara pembayaran kasedhiya. Gagal mbayar biaya bisa nyebabake mandap utawa penundaan layanan.

Biaya sing disengketakan bisa nyebabake penundaan utawa mungkasi layanan. Pangguna tanggung jawab kanggo biaya apa wae sing ana gandhengane karo perselisihan utawa tagihan balik.

Yen nggunakake layanan kanggo pelanggan pihak katelu, sampeyan tetep tanggung jawab kanggo kabeh biaya, sanajan pelanggan gagal mbayar.

Fees diwenehake ing dolar AS lan ora kalebu pajak kajaba kasebut kanthi tegas. Pangguna setuju kanggo mbayar pajak sing ditrapake lan menehi ganti rugi Website Rating marang kewajiban apa wae sing gegandhengan.

Website Rating nduweni hak kanggo ngganti biaya sawayah-wayah. Pangguna bisa mbatalake layanan yen padha ora setuju kanggo owah-owahan ragad, nanging ora mbalekaken bakal diwenehi kanggo ragad wis mbayar.

Konten klien

Pangguna mung tanggung jawab kanggo kabeh konten sing dikirim utawa dikirim liwat layanan kasebut. Website Rating ora ngontrol isi klien lan ora tanggung jawab kanggo akurasi utawa kualitas.

Kanggo nyedhiyakake layanan, Website Rating bisa ngakses lan nggunakake konten klien. Kanthi nggunakake layanan kasebut, pangguna menehi Website Rating lisensi kanggo ngakses, nggunakake, lan nyebarake konten klien kanggo tujuan nyedhiyakake layanan.

Konten klien ora kena nglanggar hak properti intelektual, nglanggar hukum apa wae, utawa dadi fitnah, ngapusi, utawa ngapusi.

Kewajiban klien lan panggunaan sing bisa ditampa

Pangguna setuju kanggo netepi kabeh aturan lan hukum lokal babagan tumindak lan konten online.

Pangguna tanggung jawab kanggo nyedhiyakake kabeh peralatan lan layanan sing dibutuhake kanggo ngakses layanan kasebut.

Pangguna setuju supaya ora melu kegiatan angkoro, ngluwihi layanan, utawa nglanggar watesan bandwidth.

Pangguna kudu tundhuk karo watesan ngirim email lan tanggung jawab kanggo nggunakake panyedhiya pihak katelu yen perlu.

Pangguna setuju supaya ora nggunakake sumber daya CPU utawa MySQL sing berlebihan, dadi tuan rumah bajak laut utawa materi sing nglanggar hak cipta, utawa melu kegiatan enggo bareng file utawa BitTorrent.

  • Nglanggar, nyalahi panggunaan, utawa nglanggar hak paten, hak cipta, merek dagang, rahasia dagang, rahasia, moral, utawa hak privasi, utawa hak kepemilikan utawa intelektual liyane;
  • Nglanggar utawa ningkataké nglanggar hukum sembarang;
  • Dadi fitnah, fraudulent, palsu, misleading, utawa ngapusi;
  • Nggawe, kalebu, utawa ngaktifake spam, upaya phishing, "surat berantai", "skema piramida", utawa Kegiatan Malicious liyane;
  • Unggah konten pornografi, vulgar, eksploitasi bocah, utawa konten saru;
  • Kalebu materi porno, ilegal, lan/utawa ora cocog ing situs web sampeyan sing di-host karo kita;
  • Ningkatake terorisme, kekerasan, diskriminasi, kefanatikan, rasisme, gething, pelecehan, utawa gawe piala marang individu utawa klompok.
  • Nindakake sapa wae utawa entitas, kalebu, nanging ora diwatesi, a Website Rating resmi, pimpinan forum, panuntun, utawa tuan rumah, utawa nyatakake kanthi salah utawa nyalahake afiliasi sampeyan karo wong utawa entitas.
  • Ngganggu utawa ngganggu Layanan utawa server utawa jaringan sing disambungake menyang Layanan, utawa ora manut syarat, prosedur, kabijakan, utawa peraturan jaringan sing disambungake menyang Layanan.

Nggon mandeg

Website Rating bisa mungkasi akun utawa layanan amarga nglanggar syarat kasebut, panjaluk penegak hukum, masalah teknis, utawa ora aktif maneh.

Pangguna bisa mungkasi layanan liwat Area Klien. Gagal ngrampungake panjalukan pembatalan bakal nyebabake biaya sing terus-terusan.

Tumindak tartamtu bisa nyebabake mandhek langsung, kalebu marketing email akeh, nggunakake plugin retak, hosting materi ilegal utawa ora cocog, utawa tumindak kasar marang Website Rating staf.

Pamrosesan pembayaran

Layanan pangolahan pembayaran kanggo Website Rating diwenehake dening Stripe lan tundhuk ing Stripe Connected Account Agreement, sing kalebu ing Katentuan Pangginaan supados langkung Service (bebarengan, "Perjanjian Layanan Stripe"). Kanthi nyetujui syarat kasebut utawa terus beroperasi minangka pemegang akun Website Rating, sampeyan setuju kanggo kaiket dening Stripe Services Agreement, minangka padha bisa diowahi dening Stripe saka wektu kanggo wektu. Minangka syarat saka Website Rating mbisakake layanan Processing pembayaran liwat Stripe, sampeyan setuju kanggo nyedhiyani Website Rating informasi akurat lan lengkap babagan sampeyan lan bisnis, lan sampeyan menehi wewenang Website Rating kanggo nuduhake lan informasi transaksi related kanggo nggunakake layanan Processing pembayaran diwenehake dening Stripe.

Owah-owahan kanggo syarat lan kahanan kita

Website Rating nduweni hak kanggo ngganti Sarat lan Ketentuan kita tanpa kabar utawa tanggung jawab kanggo pengunjung. Pengunjung kaiket dening modifikasi Sarat lan Ketentuan kita. Amarga kaca iki bisa diganti saka wektu kanggo wektu, disaranake pengunjung mriksa kaca iki kanthi periodik.

Wewenang tanggung jawab

Informasi sing diwenehake dening Website Rating sifate umum lan ora dimaksudake kanggo ngganti saran profesional. Kita nyedhiyakake konten ing Layanan kasebut minangka layanan kanggo sampeyan. Kabeh informasi diwenehake kanthi basis "kaya apa-apa" tanpa jaminan apa wae, manawa nyata, tersirat, utawa statutori. Penafian iki kalebu, nanging ora diwatesi, kabeh lan kabeh jaminan bisa didagang, kesesuaian kanggo tujuan tartamtu, lan ora nglanggar.

Nalika kita nyoba nyedhiyakake informasi sing akurat, kita ora nggawe pratelan, janji, utawa njamin babagan akurasi utawa jangkep informasi sing diwenehake dening Website Rating. Informasi diwenehake dening Website Rating bisa diowahi, direvisi, utawa diowahi sawayah-wayah tanpa kabar. Website Rating nolak tanggung jawab sing ana gandhengane karo informasi umum sing diwenehake ing salah sawijining kaca.

Informasi sing disedhiyakake ing situs web lan komponene mung ditawakake kanggo tujuan informasi. Pengunjung nggunakake Website Rating isi mung ing dhewe resiko. Situs iki ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akurasi, migunani, utawa kasedhiyan informasi sing dikirim utawa kasedhiya liwat situs. Ing acara ora bakal Website Rating tanggung jawab marang pihak katelu kanggo kerusakan sing ana hubungane karo nggunakake utawa ora nggunakake konten kasebut, manawa klaim kasebut ditindakake ing kontrak, tort, utawa teori hukum liyane.

Website Rating nyedhiyakake informasi sing ana ing situs web iki mung kanggo ngajari konsumen. Website Rating dudu pabrikan utawa bakul samubarang produk sing diterangake ing situs web iki. Website Rating ora nyetujui produk, layanan, bakul, utawa panyedhiya sing kasebut ing artikel utawa pariwara sing ana gandhengane. Website Rating ora njamin yen katrangan produk utawa konten liyane ing situs kasebut akurat, lengkap, dipercaya, saiki, utawa bebas kesalahan.

Kanthi nggunakake Layanan iki, sampeyan ngakoni manawa panggunaan kasebut ana ing resiko tunggal, kalebu tanggung jawab kanggo kabeh biaya sing ana gandhengane karo layanan utawa perbaikan peralatan apa wae sing sampeyan gunakake karo Layanan iki.

Minangka pertimbangan sebagean kanggo akses menyang Layanan lan panggunaan konten, sampeyan setuju Website Rating ora tanggung jawab marang sampeyan kanthi cara apa wae kanggo keputusan sing sampeyan lakoni utawa tumindak utawa non-tumindak sampeyan gumantung marang konten kasebut. Yen sampeyan ora marem karo layanan kita utawa isine (kalebu Katentuan Pangginaan supados langkung), obat tunggal lan eksklusif sampeyan kudu mandheg nggunakake Layanan kita.

Panggunaan layanan kasebut tanggung jawab sampeyan. Layanan kasebut diwenehake kanthi basis "as is" lan "as is available". Website Rating, lan pejabat, karyawan, agen, mitra, lan pemberi lisensi kasebut kanthi tegas mbantah kabeh jaminan apa wae, kanthi nyata utawa tersirat, kalebu, nanging ora diwatesi karo jaminan sing bisa diduweni, cocog kanggo tujuan tartamtu, lan ora nglanggar.

Website Rating lan pejabat, karyawan, agen, mitra, lan pemberi lisensi ora menehi jaminan manawa (i) layanan kasebut bakal nyukupi kabutuhan sampeyan; (ii) layanan bakal ora diganggu, pas wektune, aman, utawa bebas kesalahan; (iii) asil sing bisa dipikolehi saka panggunaan layanan kasebut bakal akurat utawa dipercaya; (iv) kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane sing dituku utawa dipikolehi liwat layanan bakal nyukupi pangarepan sampeyan; lan (v) kasalahan apa wae ing piranti lunak bakal didandani.

Sembarang materi sing diundhuh utawa dipikolehi liwat nggunakake layanan diakses ing discretion lan resiko dhewe, lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae ing sistem komputer utawa mundhut data sing asil saka download sembarang materi kuwi.

Pembatasan tanggung jawab

Sampeyan pancen ngerti lan setuju Website Rating, lan pejabat, karyawan, agen, mitra, lan pemberi lisensi ora bakal tanggung jawab marang sampeyan kanggo kerusakan langsung, ora langsung, insidental, khusus, konsekuensi, utawa teladan, kalebu, nanging ora winates, ganti rugi amarga mundhut bathi, muhibah, nggunakake, data utawa losses intangible liyane (sanajan losses kuwi cukup foreseeable utawa Website Rating nduweni kabar nyata babagan kemungkinan kerusakan kasebut), amarga: (i) panggunaan utawa ora bisa nggunakake layanan kasebut; (ii) biaya pengadaan barang lan layanan pengganti sing diakibatake saka barang, data, informasi utawa layanan sing dituku utawa dipikolehi utawa pesen sing ditampa utawa transaksi sing ditindakake liwat utawa saka layanan kasebut; (iii) akses ora sah utawa owah-owahan transmisi utawa data sampeyan; (iv) statement utawa tumindak saka pihak katelu ing layanan; utawa (v) prakara liyane sing ana gandhengane karo layanan kasebut.

Pilihan ukum

Kabeh masalah legal njedhul saka utawa related kanggo nggunakake Website Rating bakal ditaksir miturut hukum Negara Bagian Queensland, Australia tanpa preduli saka konflik prinsip hukum.

Yen pengadilan kanthi hak ukum nemokake manawa Ketentuan lan Ketentuan iki ora bener, panentu kasebut bakal dipisahake nanging ora bakal mengaruhi kesahihan saka Ketentuan lan Ketentuan kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

Kebijakan mbalekaken & Pembatalan

At Website Rating, kita ngormati kepuasan sampeyan ing ndhuwur kabeh. Kita duwe komitmen kanggo ngirim layanan hosting sing ngluwihi pangarepan sampeyan. Nanging, yen sampeyan nemokake layanan ora marem, kita menehi jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo kabeh rencana hosting.

Yen sampeyan mbatalake akun hosting ing 30 dina pisanan mlebu, kita bakal menehi sampeyan mbalekaken lengkap. Iki ngidini sampeyan sasi lengkap kanggo nyoba kualitas kacepetan, dhukungan, lan keamanan kita.

Ketentuan:

  • Panjaluk mandap layanan kudu dikirim liwat Area Klien utawa hubungi tim dhukungan.
  • Tagihan otomatis bakal kedadeyan yen sampeyan wis nyimpen rincian pembayaran, kajaba sampeyan njaluk pembatalan.
  • Jaminan dhuwit bali 30 dina mung ditrapake kanggo pembayaran pisanan kanggo rencana saben wulan lan layak kanggo mbalekaken. Pembaruan hosting sabanjure ora bisa dibalekake.
  • Kita duwe hak kanggo nolak mbalekaken yen ana bukti penyalahgunaan saka kabijakan layanan.
  • Mbatalake akun lan miwiti mbalekaken bakal langsung mungkasi akun hosting. 
  • Sadurunge njaluk pembatalan, priksa manawa sampeyan wis nggawe serep, mindhah situs web lan ndownload kabeh serep sing dibutuhake.

Carane njaluk mbalekaken:

Sampeyan bisa mbatalake akun hosting lan njaluk mbalekaken saka Area Klien utawa hubungi support kita. Mbalekaken bakal ditanggepi nggunakake cara pembayaran asli, lan sampeyan bisa nyana jumlah mbalekaken bakal diproses ing 5-10 dina bisnis.

Kebijakan Privasi

Kita njupuk privasi pangguna kita banget. Kanthi nggunakake Website Rating isi, sampeyan nampa Sarat lan Ketentuan sing kalebu Kebijakan Privasi iki. Yen sampeyan ora pengin kaiket dening Website Rating' Kabijakan Privasi, utawa Sarat lan Ketentuan, mung obat sampeyan yaiku mungkasi nggunakake Website Rating'isi.

Informasi bareng

Website Rating njupuk privasi pengunjung kita banget serius. Website Rating ora nuduhake informasi sing diklumpukake, umum utawa pribadi, kanthi cara tartamtu karo pihak katelu tanpa idin pengunjung utawa kaya sing dibutuhake dening hukum.

Website Rating bisa ngumpulake:

(1) pribadi or

(2) gegandhengan pengunjung sing gegandhengan Alexa

(1) Informasi Pribadi (kalebu Email Address)

Website Rating ora bakal ngedol, nyewa utawa nuduhake informasi pribadhi, kalebu jeneng ngarep lan alamat email, karo pihak katelu.

Pengunjung ora bakal diwajibake nyedhiyakake informasi pribadhi kanggo panggunaan umum situs kasebut. Pengunjung bisa uga duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake Website Rating karo informasi pribadhi kanggo nanggepi ndhaptar Website Ratingbuletin. Kanggo ndhaptar newsletter, pengunjung bisa uga kudu menehi informasi pribadhi kayata jeneng ngarep lan alamat email.

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data sing ditampilake ing bentuk komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

(2) Informasi Umum

Kaya situs web liyane, Website Rating nglacak informasi umum sing ana gandhengane karo pengunjung kanggo nambah pengalaman pengunjung kanthi nganalisa tren, ngatur situs, nelusuri gerakan pangguna ing situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi. Informasi sing dilacak iki, uga diarani file log, kalebu nanging ora diwatesi, alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedhiya Layanan Internet (ISP), wektu akses, situs web referensi, kaca metu, lan aktivitas klik. Informasi sing dilacak iki ora ngenali pengunjung kanthi pribadi (contone, kanthi jeneng).

Siji cara Website Rating ngumpulake informasi umum iki liwat cookie, file teks cilik karo senar ngenali unik saka karakter. Cookies mbantu Website Rating nyimpen informasi babagan preferensi pengunjung, ngrekam informasi khusus pangguna babagan kaca sing diakses pangguna lan ngatur konten web adhedhasar jinis browser pengunjung utawa informasi liyane sing dikirim pengunjung liwat browser.

Sampeyan bisa mateni cookie ing browser web supaya cookie ora disetel tanpa ijin sampeyan. Elinga yen mateni cookie bisa mbatesi fitur lan layanan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Cookie sing Website Rating set ora kaiket karo informasi pribadhi. Informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser kasebut.

Situs liyane

Website RatingKebijakan Privasi mung ditrapake kanggo Website Rating isi. Situs web liyane, kalebu sing ngiklanake Website Rating, link menyang Website Rating, utawa sing Website Rating pranala menyang, bisa duwe kawicaksanan dhewe.

Nalika ngeklik iklan utawa tautan kasebut, pengiklan utawa situs pihak katelu iki kanthi otomatis nampa alamat IP sampeyan. Teknologi liyane, kayata cookie, JavaScript, utawa beacon web, bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadi konten pariwara sing sampeyan tingali.

Website Rating ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab, cara situs web liyane iki ngumpulake utawa nggunakake informasi sampeyan. Sampeyan kudu takon karo kabijakan privasi server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik kasebut uga kanggo instruksi babagan cara milih metu saka praktik tartamtu.

GoogleCookies panah kaping pindho

Minangka vendor pariwara pihak katelu, Google bakal nyelehake cookie DART ing komputer nalika sampeyan ngunjungi situs nggunakake DoubleClick utawa Google iklan AdSense. Google nggunakake cookie iki kanggo nglayani iklan khusus kanggo sampeyan lan kapentingan sampeyan. Iklan sing ditampilake bisa uga ditargetake adhedhasar riwayat telusuran sadurunge. cookie DART mung nggunakake informasi non-pribadi dikenali. Dheweke ora nglacak informasi pribadhi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, alamat fisik, nomer telpon, nomer jaminan sosial, nomer rekening bank utawa nomer kertu kredit. Sampeyan bisa nyegah Google saka nggunakake cookie DART ing komputer kanthi ngunjungi Google kabijakan privasi jaringan iklan lan konten.

Google Pelacakan konversi AdWords

Situs web iki nggunakake 'Google Program iklan online AdWords, khususe fungsi pelacakan konversi. Cookie tracking konversi disetel nalika pangguna ngeklik iklan sing dikirim dening Google. Cookie iki bakal kadaluwarsa sawise 30 dina lan ora menehi identifikasi pribadhi. Yen pangguna ngunjungi kaca tartamtu ing situs web iki lan cookie durung kadaluwarsa, kita lan Google bakal ndeteksi manawa pangguna wis ngeklik iklan lan dialihake menyang kaca iki.

Owah-owahan kabijakan

Wigati dimangerteni supaya bisa ngganti Kebijakan privasi kita. Pangguna bisa ndeleng Kebijakan Privasi paling anyar kapan wae kanthi ngunjungi kaca iki.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

Kebijakan Cookie

Iki minangka Kebijakan Cookie kanggo websiterating.com yaiku ("Website Rating", "situs web", "kita" utawa "kita").

Nglindhungi informasi pribadhi iku penting banget kanggo kita lan dadi strategi kanggo mbantu sampeyan, pengunjung. Disaranake sampeyan maca Kebijakan Privasi sing rinci babagan cara ngumpulake, nggunakake lan nglindhungi informasi pribadhi.

Cookie minangka file komputer cilik, sing bisa didownload menyang hard drive komputer nalika sampeyan ngunjungi situs web. Cookie minangka file sing ora mbebayani sing bisa nambah pengalaman sampeyan nggunakake situs web yen preferensi browser sampeyan ngidini. Situs web bisa ngatur operasi kanggo kabutuhan, seneng, lan ora seneng karo ngumpulake lan ngelingi preferensi online.

Umume cookie bakal dibusak sanalika sampeyan nutup browser - iki diarani cookie sesi. Liyane, sing dikenal minangka cookie terus-terusan, disimpen ing komputer nganti sampeyan mbusak utawa kadaluwarsa (pirsani pitakonan 'Kepiye carane ngontrol utawa mbusak cookie iki?' ing ngisor iki babagan carane mbusak cookie).

Kita nggunakake cookie log lalu lintas kanggo ngenali kaca sing digunakake. Iki mbantu kita nganalisa data babagan lalu lintas kaca web lan ngapikake situs web kanggo disesuaikan karo kabutuhan pangguna. Kita mung nggunakake informasi iki kanggo tujuan analisis statistik banjur data bakal dicopot saka sistem kasebut.

Kita uga nggarap pihak katelu nyedhiyakake layanan ing situs web lan bisa nyetel cookie ing komputer minangka bagian saka aransemen iki.

Kepiye cara nggunakake cookie?

Umumé, cookie sing digunakake dening websiterating.com dadi telung klompok:

Critical: Cookie iki perlu supaya sampeyan bisa nggunakake situs web kita. Tanpa cookie iki, situs web kita ora bakal bisa digunakake kanthi bener lan sampeyan ora bisa nggunakake.

Interaksi pangguna lan analytics: Iki mbantu kita ndeleng artikel, alat lan tawaran sing paling sampeyan minati. Informasi diklumpukake kanthi anonim - kita ora ngerti sapa sing wis nindakake apa.

Iklan utawa nelusuri: Kita ora ngidini pariwara, nanging kita promosiake awake dhewe ing situs pihak katelu lan nggunakake cookie kanggo menehi informasi babagan apa sing sampeyan pikir bakal kasengsem, adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web kita. Cookie mbantu kita ngerti carane efektif kita nindakake iki lan matesi jumlah kaping sampeyan ndeleng promosi kita. Kita uga nyakup pranala menyang jaringan sosial kayata Facebook, lan yen sampeyan sesambungan karo konten iki, jaringan sosial bisa nggunakake informasi babagan interaksi sampeyan kanggo ngarahake pariwara menyang situs web kasebut.

Kue cookie sing ora digunakake kanggo nggawe pengalaman sampeyan menyang lan nggunakake situs web kanthi luwih apik mung menehi statistik babagan cara pangguna, umume, navigasi situs web. Kita ora nggunakake informasi sing ditemokake saka cookie kanggo ngenali pangguna individu.

Kita audit jinis cookie sing digunakake ing situs web kita, nanging kemungkinan layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane. Sawetara layanan, utamane jaringan sosial kayata Facebook lan Twitter, ngganti cookie kanthi rutin. Kita mesthi nuduhake sampeyan babagan informasi sing saiki, nanging bisa uga ora bisa nuduhake pangowahan ing kabijakan kita langsung.

Kepiye cara ngontrol utawa mbusak cookie kasebut?

Mayoritas browser web kanthi otomatis ngaktifake cookie minangka setelan gawan. Kanggo nyegah cookie supaya ora disimpen ing komputer ing mangsa ngarep, sampeyan kudu ngowahi setelan browser internet. Sampeyan bisa nemokake pandhuan babagan carane nindakake iki kanthi ngeklik 'Bantuan' ing garis menu, utawa tindakake iki pandhuan browser-by-browser saka AboutCookies.org.

kanggo Google cookie Analytics sampeyan uga bisa mungkasi Google saka ngumpulake informasi kanthi ngundhuh lan nginstal Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Yen sampeyan pengin mbusak cookie sing wis ana ing komputer, sampeyan kudu nemokake file utawa direktori sing disimpen ing komputer - iki carane mbusak cookie informasi kudu mbantu.

Wigati dicathet kanthi mbusak cookie utawa mateni cookie sing bakal teka, sampeyan ora bisa ngirim pesen ing forum. Informasi luwih lengkap babagan mbusak utawa ngontrol cookie kasedhiya ing AboutCookies.org.

Cookie sing Gunakake

Bagean iki rinci babagan cookie sing digunakake.

Kita nyoba kanggo mesthekake dhaptar iki mesthi wae, nanging bisa uga layanan sing digunakake kanggo nggawe jeneng cookie lan tujuane lan kita ora bisa nuduhake pangowahan kasebut ing kabijakan iki.

Cookie Situs Web

Kabar Cookie: Nalika sampeyan anyar ing website, sampeyan bakal weruh pesen cookie supaya ngerti carane lan apa kita nggunakake cookie. Kita nyelehake cookie kanggo mesthekake yen sampeyan mung ndeleng pesen iki sapisan. Kita uga nyelehake cookie kanggo menehi kabar yen kita ngalami masalah ngeculake cookie sing bisa mengaruhi pengalaman sampeyan.

Analytics: Iki Google Cookie Analytics mbantu kita ngerti lan nambah pengalaman pangguna ing situs web kita. Kita nggunakake Google Analytics kanggo nglacak pengunjung ing situs iki. Google Analytics nggunakake cookie kanggo ngumpulake data iki. Kanggo tundhuk karo peraturan anyar, Google kalebu a amandemen pangolahan data.

komentar: Yen sampeyan nggunakake komentar ing situs iki, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo kepenak sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Kuki iki bakal setaun suwene setaun. Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

Cookie pihak katelu

Yen nggunakake situs web, sampeyan bisa ndeleng cookie sing dikirim dening pihak katelu. Informasi ing ngisor iki nuduhake cookie utama sing sampeyan deleng lan menehi panjelasan ringkes babagan apa sing ditindakake saben cookie.

Google Analytics: Kita nggunakake iki kanggo mangerteni carane situs web digunakake lan diakses kanggo nambah pengalaman pangguna - data pangguna kabeh anonim. Google nyimpen informasi sing diklumpukake cookie ing server ing Amerika Serikat. Google bisa uga nransfer informasi iki menyang pihak katelu yen dibutuhake dening hukum, utawa ngendi pihak katelu kuwi proses informasi ing Googleatas jenenge. Informasi apa wae sing digawe dening cookie iki bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan Googlekabijakan privasi lan kabijakan cookie.

Facebook: Facebook nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake isi saka situs web kita ing Facebook. Kita uga nggunakake Facebook Analytics kanggo mangerteni carane kaca Facebook lan situs web kita digunakake lan kanggo ngoptimalake aktivitas pangguna Facebook adhedhasar pangguna sesambungan karo isi Facebook kita. Data pangguna kabeh anonim. Informasi apa wae sing digawe dening cookie iki bakal digunakake miturut Kebijakan Privasi, Kebijakan Cookie iki, lan kabijakan privasi lan kabijakan cookie Facebook.

Twitter: Twitter nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Twitter.

Linkedin: Linkin nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Linkin.

Pinterest: Pinterest nggunakake cookie nalika sampeyan nuduhake konten saka situs web ing Pinterest.

Situs liyaneKajaba iku, nalika sampeyan ngeklik sawetara tautan menyang situs web liyane saka situs web, situs web kasebut bisa nggunakake cookie. Cookie bisa diselehake dening pihak katelu sing nyedhiyakake tautan sing kita ora bisa ngontrol. Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten tertanam (contone video, gambar, artikel, lsp). Konten semen saka situs web liyane kanthi cara sing padha karo manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane. Situs web kasebut bisa nglumpukake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu, lan ngawasi interaksi sampeyan karo konten sing ana, kalebu nelusuri interaksi karo konten sing wis ditemtokake yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web kasebut.

Suwene kita tetep data

Google Cookie Analytics _ga disimpen suwene 2 taun lan digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google Cookie Analytics _gid disimpen suwene 24 jam lan uga digunakake kanggo mbedakake pangguna. Google cookie Analytics _gat disimpen kanggo 1 menit lan digunakake kanggo throttle tingkat request. Yen sampeyan pengin milih-metu lan nyegah data saka digunakake dening Google Kunjungan Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan wis ninggalake komentar, sampeyan bisa njaluk nampa data pribadi sing diekspor kanggo sampeyan, kalebu data sing diwenehake menyang kami. Sampeyan uga bisa njaluk supaya bisa ngilangi data pribadi sing dakgayuh babagan sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib kita simpen kanggo tujuan administratif, legal, utawa keamanan.

Yen sampeyan pengin milih metu saka Google cookie Analytics banjur ngunjungi https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sampeyan bisa njaluk data pribadi kapan wae kanthi ngubungi [email dilindhungi]

Carane kita nglindhungi data sampeyan

Server kami dadi host aman ing pusat data paling dhuwur lan nggunakake protokol HTTPS enkripsi lan otentikasi (HyperText Transfer Protocol Secure) lan protokol SSL (Secure Socket Layer).

Ngirim data

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan kita, rasakake hubungi kita.

affiliate pambocoran

Website Rating minangka situs review independen sing nampa ganti rugi saka perusahaan sing produke dideleng. Ana pranala njaba ing situs web iki sing "pranala afiliasi" yaiku pranala sing duwe kode pelacakan khusus.

Iki tegese kita bisa nampa komisi cilik (tanpa biaya tambahan) yen sampeyan tuku soko liwat tautan kasebut. Kita nguji saben produk kanthi tliti lan menehi tandha-tandha dhuwur kanggo paling apik. Situs iki diduweni kanthi mandiri lan pendapat sing ditulis ing kene dhewe.

Kanggo rincian liyane, waca pambocoran afiliasi kita. Sampeyan bisa maca proses review kita kene.

Nuduhake ...