Paling Cepet WordPress Perusahaan Hosting Diuji & Dibandhingake

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kita wis nyoba paling cepet WordPress hosting perusahaan lan lebokake tes kacepetan lan kinerja sing ketat kanggo ngerteni perusahaan endi sing paling cepet ing 2024.

Informasi sing bakal dakkandhakake karo sampeyan duweni potensi kanggo ngirit ewonan dolar sing ora perlu WordPress biaya hosting taun iki.

Milih hosting web paling cepet kanggo WordPress pancen kritis kanggo sukses Panjenengan WordPress situs, amarga loading cepet WordPress situs web bakal nyebabake

🤩 Pengunjung situs sing luwih seneng.
🤩 Tingkat bouncing murah.
🤩 Nomer tampilan kaca sing luwih dhuwur.
🤩 Luwih dhuwur Google ranking.
🤩 Tingkat konversi sing luwih dhuwur.
Lan pungkasan nanging paling ora, bathi luwih. 🤑

TL; DR: Milih kinerja dhuwur WordPress panyedhiya hosting minangka pilihan sing cerdas amarga ora mung nambah pengalaman pangguna nanging uga nambah kacepetan situs web sampeyan, sing luwih apik Google rangking lan tambah bathi. Ing kene, kita bakal ngevaluasi pitung WordPress layanan hosting kanggo nyedhiyani sampeyan karo pangerten lengkap fitur unik saben nawakake.

WordPress hostTest cepetRereganPaling apik kanggo ...Ora becik kanggo ...
5KinstaPapan nomer 5Saka $ 35 saben wulanHosting lalu lintas dhuwur WordPress situs karo fitur ndhuwur-kedudukan lan support pakar kanggo WordPress kedhaftarUsaha cilik lan individu kanthi anggaran winates utawa oraWordPress platform situs
7WP EnginePapan nomer 7Saka $ 20 saben wulanngatur WordPress hosting sing dirancang kanggo bisnis lan situs web lalu lintas dhuwur kanthi fitur canggih lan alat pangembanganUsaha cilik lan individu kanthi anggaran winates utawa oraWordPress platform situs
4LanggengPapan nomer 4Saka $ 11 saben wulanFleksibel, skalabel, lan dikelola kanthi dipercaya WordPress solusi hosting kanggo bisnis lan pangembang karo macem-macem situs webIndividu utawa bisnis cilik kanthi anggaran winates, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan hosting utawa konfigurasi server sing disesuaikan
3SiteGround🥉 peringkat 3Saka $ 2.99 saben wulanBisa dipercaya lan dikelola kanthi aman WordPress hosting ing Google Cloud kanthi dhukungan pelanggan sing apik lan platform inovatifBisnis sing mbutuhake panyimpenan utawa bandwidth akeh, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan hosting utawa konfigurasi server sing disesuaikan
1Rocket.net🥇 Panggonan 1Saka $ 25 saben wulanOptimized lan ngatur WordPress hosting karo kacepetan kaca cepet kilat lan keamanan rock-solid kanggo bisnis lan bloggersBisnis sing butuh akses menyang konfigurasi server sing luwih maju utawa mbutuhake panyimpenan utawa bandwidth sing akeh
2WPX Hosting🥈 Panggonan 2Saka $ 20.83 saben wulanngatur WordPress hosting kanthi kacepetan situs web sing cepet, keamanan sing paling dhuwur, lan dhukungan pelanggan sing apik kanggo bisnis kanthi macem-macem situs webBisnis cilik utawa situs web kanthi anggaran winates, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan server utawa konfigurasi server sing disesuaikan
6A2 HostingPapan nomer 6Saka $ 2.99 saben wulanCepet lan andal WordPress hosting karo plans terjangkau lan jumlah loman saka sumberBisnis utawa situs web kanthi pamirsa global, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan server kanggo konfigurasi lanjut

Reddit iku panggonan kang gedhe kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cepet WordPress hosting. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ayo goleki perusahaan endi sing nawakake paling cepet WordPress solusi hosting ing 2024 sapisan lan kanggo kabeh…

Nanging pisanan, panjelasan babagan metodologi lan proses kita.

Speed ​​& Performance Testing

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget. Ing tembung liyane, sampeyan kudu hosting cepet kanggo WordPress.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh cepet WordPress panyedhiya hosting karo infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

The WordPress host web sing sampeyan gunakake bakal mengaruhi sepira cepet situs web sampeyan mbukak. Faktor liyane muter uga, kayata carane uga-kode lan cepet Panjenengan WordPress tema yaiku, nanging Faktor #1 yaiku hosting web, sing soko WordPress dhewe wis dikonfirmasi.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

Saiki, ayo goleki perusahaan endi sing nawakake paling cepet WordPress solusi hosting ing 2024!

Test 1: Speed ​​& Load Wektu Testing

wordpress kacepetan hosting dibandhingake

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar papat indikator kinerja utama: Rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Wektu Tundha Input Pertama, Cat Isi Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
London: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapura: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokyo: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
London: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapura: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokyo: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
LanggengFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
London: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapura: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokyo: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2 HostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
London: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapura: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokyo: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 s
London: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapura: 1.7 s
Sydney: 62.72 ms
Tokyo: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Rocket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
London: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapura: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokyo: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX HostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
London: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapura: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokyo: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

Wektu kanggo Byte Pisanan minangka metrik sing paling penting kanggo dipikirake amarga kacepetan server - sing dadi tulang punggung layanan hosting web sampeyan - yaiku sepira cepet situs web sampeyan bakal dimuat.

  1. Rata-rata Wektu kanggo First Byte (TTFB) - Metrik iki ngukur wektu sing dijupuk kanggo browser pangguna nampa data byte pisanan saka server. Skor sing luwih murah nuduhake wektu respon server sing luwih cepet.
  • Paling cepet: Rocket.net (110.35 ms)
  • Paling Cepet Kaloro: WPX (161.12 ms)
  • Paling cepet katelu: SiteGround (179.71 ms)
  • Paling alon: WP Engine (765.20 ms)
  1. Tunda Input Pertama (FID): Metrik iki ngukur wektu sing dibutuhake kanggo kaca dadi interaktif. Skor sing luwih murah nuduhake situs sing luwih cepet lan luwih responsif.
  • Paling cepet: Hosting A2 lan WPX (2 ms)
  • Paling alon: WP Engine (6 ms)
  1. Cat Konten Paling gedhe (LCP): Metrik iki ngukur wektu sing dibutuhake kanggo unsur isi katon paling gedhe katon ing layar. Skor sing luwih murah nuduhake wektu mbukak kaca sing luwih cepet.
  • Paling cepet: Rocket.net (1 s)
  • Paling alon: WPX (2.8 s)
  1. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): Metrik iki ngukur stabilitas visual kaca kanthi ngitung jumlah unsur ing owah-owahan kaca nalika dimuat. Skor sing luwih murah nuduhake tata letak kaca sing luwih stabil.
  • Paling apik: Kinsta (0.01)
  • Paling awon: Rocket.net lan WPX (0.2)

Amarga TTFB minangka metrik sing paling penting, mula Rocket.net minangka pilihan utama amarga wektu respon server sing luwih cepet. WPX nderek karo wektu paling cepet kaloro kanggo ajiné byt, nanging wis LCS slowest lan skor CLS dhuwur.

Kinsta, kanthi wektu respon server sing moderat, unggul ing CLS lan nduweni LCP sing kompetitif, dadi pilihan sing apik yen sampeyan pengin keseimbangan antarane metrik sing paling penting lan indikator kinerja liyane.

Winner:
Kanggo nyimpulake, yen fokus utamane yaiku wektu respon server (sing kudune), 🥇 Rocket.net jelas dadi pilihan hosting web sing paling apik, ngiring dening 🥈 WPX Hosting lan 🥉 SiteGround. (yen sampeyan duwe anggaran winates, SiteGround punika juara cetha, minangka sawijining biaya saben wulan biasane setengah rega dibandhingake karo Rocket.net lan WPX).

Nanging, yen sampeyan uga pengin nimbang metrik liyane nganti sawetara, Kinsta nawakake kinerja apik-dibunderaké. Penting kanggo nimbang pentinge saben metrik kanggo kabutuhan situs web tartamtu lan milih panyedhiya hosting sing cocog karo prioritas sampeyan.

Saiki ayo ndeleng kepiye tes stres ing ngendi kita ngirim pengunjung virtual menyang situs kasebut.

Tes 2: Tes Stress Dampak Muatan

asil test stress impact beban

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Tinggi, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Inggil, nilai ngisor luwih apik, nalika kanggo Rata-rata Wektu Panjaluk, nilai sing luwih dhuwur luwih apik.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
SiteGround116 ms347 ms50 req/s
Kinsta127 ms620 ms46 req/s
Langgeng29 ms264 ms50 req/s
A2 Hosting23 ms2103 ms50 req/s
WP Engine33 ms1119 ms50 req/s
Rocket.net17 ms236 ms50 req/s
WPX Hosting34 ms124 ms50 req/s

Wektu respon server rata-rata minangka metrik sing paling penting kanggo dipikirake amarga kacepetan server - sing dadi tulang punggung layanan hosting web sampeyan - yaiku sepira cepet situs web sampeyan bakal mbukak.

  1. Wektu Response Rata-rata (wektu respon server): Metrik iki ngukur wektu sing dijupuk kanggo browser pangguna nampa data byte pisanan saka server. Nilai sing luwih murah nuduhake wektu respon server sing luwih cepet.
  • Paling cepet: Rocket.net (17 ms)
  • Paling Cepet Kaloro: Hosting A2 (23 ms)
  • Paling Cepet Katelu: Cloudways (29 ms)
  • Paling alon: Kinsta (127 ms)
  1. Wektu Muat paling dhuwur (wektu mbukak paling alon): Metrik iki ngukur wektu paling alon kanggo mbukak kaca. Nilai sing luwih murah nuduhake pengalaman loading sing luwih konsisten lan luwih cepet.
  • Paling cepet: WPX (124 ms)
  • Paling Cepet Kaloro: Rocket.net (236 ms)
  • Paling alon: Hosting A2 (2103 ms)
  1. Wektu Panjaluk Rata-rata (Waktu Panyuwunan Rata-rata): Metrik iki ngukur jumlah rata-rata panjalukan sing diproses saben detik. Nilai sing luwih dhuwur nuduhake panyedhiya hosting sing luwih bisa nangani macem-macem panjaluk.
  • Paling apik: SiteGround, Rocket.net, Hosting A2, Cloudways, WP Engine, lan WPX (50 panjalukan per detik)
  • Paling awon: Kinsta (46 panjalukan per detik)

Rocket.net ngadeg metu karo wektu respon server paling cepet lan wektu mbukak competitive, nggawe pilihan kuwat sakabèhé. WPX nduweni wektu mbukak paling cepet, nanging wektu respon server mung rata-rata. A2 Hosting duwe wektu respon server paling cepet kaloro nanging nandhang wektu mbukak paling alon. Kabeh panyedhiya hosting, kajaba Kinsta, nuduhake wektu panyuwunan rata-rata sing padha.

Winner:
Paling apik WordPress panyedhiya hosting kanggo sampeyan bakal gumantung ing kabutuhan lan prioritas tartamtu. Yen wektu respon server minangka faktor sing paling penting, 🥇 Rocket.net iku pilihan ndhuwur. A2 Hosting nduweni wektu respon server paling cepet kaloro, nanging uga wektu mbukak paling alon.

🏆 Pemenang Sakabèhé yaiku… Rocket.net

Rocket.net minangka pemenang sing jelas ing tes kacepetan lan tes dampak beban amarga sawetara alasan. Nawakake kombinasi sing nyengsemake saka wektu respon server sing cepet, wektu muat sing sithik, lan kapasitas penanganan panjalukan sing dhuwur, dadi pilihan sing paling apik kanggo pangguna sing pengin mbukak cepet. WordPress Situs.

rocket.net paling cepet wordpress tuan rumah ing 2024 adhedhasar tes kita
  1. Wektu Response Server Paling Cepet: Rocket.net nduweni TTFB rata-rata paling cepet (110.35 ms) ing antarane panyedhiya hosting sing dibandhingake. Wektu respon server sing cepet iki njamin pengunjung sampeyan WordPress situs ngalami wektu tundha minimal nalika mbukak kaca, dadi faktor kritis kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing lancar.
  2. Cat Isi Paling Cepet: Rocket.net nduweni LCP paling cepet ing 1 s, tegese unsur konten sing katon paling penting ing layar mbukak kanthi cepet. LCP sing cepet penting kanggo njaga keterlibatan pangguna amarga njamin sampeyan WordPress situs dimuat kanthi cepet, supaya pengunjung ing situs sampeyan luwih suwe lan nyuda tingkat bouncing.
  3. Wektu Response Server Paling Cepet: Rocket.net nduweni Wektu Response Rata-rata paling cepet (17 ms) ing antarane panyedhiya hosting sing dibandhingake. Iki tegese server sing responsif banget, mesthekake yen pengunjung menyang sampeyan WordPress situs ngalami wektu tundha minimal nalika mbukak kaca.
  4. Kapasitas Penanganan Panjaluk Dhuwur: Rocket.net nuduhake Wektu Panyuwunan Rata-rata paling dhuwur (50 req/s) karo umume panyedhiya liyane, nuduhake manawa bisa nangani pirang-pirang panjaluk kanthi efisien bebarengan. Kapabilitas iki njamin sampeyan WordPress situs tetep responsif sanajan akeh pangguna browsing situs sampeyan ing wektu sing padha.

Sakabèhé, kinerja apik banget Rocket.net ing kacepetan tombol lan metrik impact mbukak ndadekake pilihan sing jelas kanggo WordPress host web yen prioritas utama sampeyan yaiku situs sing dimuat kanthi cepet. Kanthi milih Rocket.net, sampeyan bisa nambah pengalaman pangguna situs sampeyan, ndadékaké keterlibatan pengunjung sing luwih dhuwur, peringkat mesin telusur sing luwih apik, lan tambah konversi.

Dolan maring Rocket.net kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu sandi review Rocket.net kene.

Top pitu paling cepet WordPress Perusahaan Hosting

Kita wis dites ing pitung paling penting lan paling cepet WordPress panyedhiya hosting kanthi fitur lan layanan paling unik sing ditawakake WordPress pamilik situs.

Saka Rocket.net nganti Kinsta, kita bakal mriksa lan mbandhingake pitung perusahaan hosting kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti fitur lan rencana rega.

Iki ngatur WordPress host minangka salah sawijining sing paling cepet ing industri hosting, nyedhiyakake bisa dipercaya dhukungan pelanggan, langkah keamanan sing kuat, lan serep sing aman.

1. Rocket.net (Paling cepet WordPress tuan rumah ing 2024 adhedhasar tes kita)

ing testing kacepetan Rocket.net paling cepet wordpress perusahaan hosting ing 2024

Didegake ing tengah pandemik COVID-19 ing 2020 ing Palm Beach, Florida, Rocket.net bisa uga perusahaan hosting anyar anyar ing donya WordPress hosting. Aja ngidini sampeyan nyoba apa sing ditawakake Rocket.net.

Ing kurang saka telung taun, Rocket.net dadi salah siji saka hosting web paling cepet lan paling terjangkau WordPress platform hosting sing nyedhiyani akeh fitur saestu khusus. Iku platform hosting pisanan kanggo WordPress sing rampung Integrasi karo Cloudflare Enterprise ing kabeh rencana rega.

Rocket.net paling apik kanggo bisnis, organisasi, lan blogger sing butuh dioptimalake lan dikelola WordPress hosting karo kacepetan kaca-cepet kilat lan keamanan rock-solid. Platform hosting kasebut gampang digunakake lan nduweni fitur jaringan pangiriman konten (CDN), serep otomatis, proteksi DDoS, lan dioptimalake. WordPress kinerja.

Platform Rocket.net uga migunani kanggo bisnis sing duwe pamirsa global, amarga jaringan pinggiran sing disebarake dirancang kanggo nyuda latensi lan nambah kinerja situs web ing saindenging jagad.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo bisnis sing mbutuhake akses menyang konfigurasi server sing luwih maju utawa mbutuhake panyimpenan utawa bandwidth sing akeh, amarga platform hosting Rocket.net mbatesi sumber daya kasebut. Kajaba iku, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan server bisa uga kudu golek ing papan liya, amarga Rocket.net ora nyedhiyakake akses root utawa akses SSH ing platform kasebut.

Sawetara Rocket.net kang utama WordPress fitur sing:

  • Paling cepet WordPress panyedhiya hosting ing 2024
  • Sertifikat SSL gratis lan SFTP gratis
  • Malware, hack, lan mbusak kesalahan nalika dijaluk
  • Cloudflare Enterprise CDN gratis kanthi luwih saka 200 lokasi pinggiran ing saindenging jagad
  • Kontrol lalu lintas
  • Optimisasi font lan database
  • otomatis WordPress nganyari
  • Nganyari plugin lan tema otomatis
  • Nambah keamanan amarga firewall situs web sing dibangun
  • Nganyari saben dina lan serep manual
  • Integrasi Git
  • operator 24 / 7

Rencana Rega Rocket.net

Rocket.net nawakake ngatur, agensi, lan rencana hosting perusahaan.

Ngatur hosting:

  • wiwitan: $25/wulan; $1 sasi kapisan
  • saben: $50/wulan; $1 sasi kapisan
  • Bisnis: $83/wulan; $1 sasi kapisan

Agensi hosting:

  • Tier 1: $100 saben sasi; $1 sasi kapisan
  • Tier 2: $200 saben sasi; $1 sasi kapisan
  • Tier 3: $300 saben sasi; $1 sasi kapisan

Hosting perusahaan:

  • Perusahaan 1: $ 649 saben sasi
  • Perusahaan 2: $ 1299 saben sasi
  • Perusahaan 3: $ 1949 saben sasi

Kabeh rencana rega duwe a Jaminan dhuwit bali 30 dina sing ngidini sampeyan entuk mbalekaken lengkap yen sampeyan ora marem karo layanan hosting utawa sampeyan mung ora pengin nggunakake layanan Rocket.net maneh.

Dolan maring Rocket.net kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu sandi review Rocket.net kene.

2. WPX Hosting (Runner-up paling cepet WordPress tuan rumah)

wpx hosting homepage

Didegake ing 2013 ing Bulgaria, WPX Hosting minangka salah sawijining sing paling kuat lan paling cepet WordPress perusahaan hosting. Uga menang tes kacepetan Review Signal kanggo 2022. Nganti saiki, WPX duwe telung lokasi pusat data ing Sydney, Chicago, lan London.

Sing nggawe WPX Hosting apik banget yaiku sing ditawakake gawe serep saben dina tanpa biaya tambahan. Plus, padha nyimpen kabeh file serep kanggo keamanan luwih. Yen ana kedadeyan karo file serep, sampeyan ora bakal ngisi daya kanggo ndandani masalah kasebut.

Uga, sampeyan bisa ndeleng serep paling anyar saka 28 dina sadurunge ing dashboard, lan sampeyan bisa nginstal plugin serep tambahan kaya BackupBuddy utawa Updraft.

WPX Hosting paling apik kanggo bisnis lan organisasi sing kudu dikelola WordPress hosting kanthi kacepetan situs web sing cepet, keamanan paling dhuwur, lan dhukungan pelanggan sing apik. Platform kasebut kalebu fitur kayata serep otomatis, proteksi DDoS, lan wektu mbukak kaca sing cepet banget.

Platform WPX Hosting uga cocog kanggo bisnis sing duwe macem-macem situs web, amarga rencana tingkat dhuwur menehi kemampuan kanggo dadi tuan rumah sawetara situs web tanpa biaya tambahan. Kajaba iku, platform WPX Hosting dioptimalake kanggo WordPress, sing bisa ngirit wektu lan dhuwit bisnis ing pangembangan situs web.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo bisnis utawa situs web kanthi anggaran winates, amarga rencana rega WPX Hosting bisa luwih larang tinimbang sing dikelola liyane. WordPress panyedhiya hosting. Kajaba iku, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan server utawa konfigurasi server sing disesuaikan bisa uga mbatesi watesan persiyapan akun platform kasebut.

Sawetara WPX Hosting fitur utama sing:

  • Sertifikat SSL gratis
  • Simpenan SSD
  • XDN gratis (server CDN sing cepet banget)
  • Migrasi situs web ing 24 jam
  • Migrasi tanpa wates sampeyan WordPress situs web gratis
  • Email tanpa wates
  • Nggawe saben dinten
  • Plugin serep tambahan
  • Gratis malware lan penghapusan kesalahan
  • Dhukungan 24/7 kanthi wektu nanggepi 30 detik

Saliyane dadi super cepet, WPX Hosting dikenal kanggo sawijining kerja amal sing ditindakake. Dheweke ngedegake papan suci asu sing diarani Every Dog Matters EU, dumunung ing Bulgaria kulon. Yen sampeyan uga pengin nulungi asu keblasuk (lan sawetara kucing), sampeyan bisa uga pengin nimbang langganan salah sawijining rencana.

Rencana Rega WPX Hosting

WPX Hosting nawakake terjangkau telung tahunan lan saben wulan WordPress rencana hosting sing gratis kanggo rong wulan pisanan:

  • Bisnis: $ 20.83 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun; bandwidth 200 GB; limang situs web.
  • Profesional: $ 41.58 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun; rong wulan pisanan gratis; bandwidth 400 GB; 15 situs web.
  • Elit: $ 83.25 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun; rong wulan pisanan gratis; bandwidth tanpa wates; 35 situs web.

Kanthi langganan rencana rega, sampeyan bakal entuk proteksi DDoS lan optimasi kacepetan situs web, nambah skor sakabèhé ing Web Vitals dening Google.

Bukak WPX.net kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu review WPX Hosting kene.

3. SiteGround (Paling murah cepet WordPress tuan rumah ing 2024)

siteground homepage

Didegaké ing Sofia ing 2004, SiteGround iku sawijining perusahaan hosting terjangkau karo ekstensif ekstensif lan fitur lan kacepetan loading situs web sing cepet banget. Saiki, SiteGround Sarwa dumadi luwih saka 2.8 yuta situs web ing saindenging jagad!

Padha nawakake ngatur hosting kanggo WordPress, lan sampeyan bisa nginstal WordPress lan nggawe situs web sampeyan ing kurang saka sawetara menit.

SiteGround dikembangaké teknologi caching dhewe disebut SuperCacher, sing mbantu sampeyan situs web mbukak luwih cepet tinimbang umume situs web. Uga, jinis teknologi iki nambah jumlah kaca sing bisa dijupuk situs web sampeyan lan ngoptimalake pangiriman konten situs web sing pungkasane nambah pengalaman pangguna sakabèhé.

SiteGround iku paling apik kanggo bisnis lan individu sing perlu dipercaya lan aman ngatur WordPress hosting karo dhukungan pelanggan banget. Platform inovatif kasebut kalebu fitur canggih, kayata area pementasan, serep sing dikarepake, lan langkah-langkah keamanan kanggo nglindhungi ancaman cyber.

SiteGround uga cocog kanggo bisnis sing mbutuhake hosting kinerja dhuwur, amarga platform kalebu macem-macem opsi caching lan nggunakake in-house. SiteGround Layanan CDN (lan uga terintegrasi karo Cloudflare) jaringan pangiriman konten kanggo njamin wektu mbukak kaca kanthi cepet.

Nanging, iku bisa uga ora becik kanggo bisnis sing mbutuhake jumlah gedhe saka panyimpenan utawa bandwidth, minangka SiteGround's plans bisa matesi sumber daya iki. Kajaba iku, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan hosting utawa konfigurasi server sing disesuaikan bisa uga kudu golek ing papan liya amarga ora menehi akses menyang cPanel utawa FTP.

Sawetara SiteGround's fitur utama sing:

  • Cepet hosting tuan rumah ing Google Infrastruktur Cloud Platform
  • Ndhukung teknologi kayata PHP8, NGINX, HTTP/3, lsp.
  • Persiyapan gratis kanggo sertifikat SSL
  • Gratis CDN (SiteGround CDN utawa Cloudflare CDN)
  • free WordPress layanan migrasi situs
  • Lima pusat data
  • Gratis instalasi saka WordPress (host macem-macem situs)
  • Gawe serep otomatis gratis
  • Gawe serep majeng, yen dijaluk
  • Dhukungan 24/7 liwat live chat, email utawa telpon saka WordPress ahli

SiteGround Rencana Harga

SiteGround nawakake telung terjangkau WordPress rencana hosting:

  • StartUp: $ 2.99 / wulan
  • GrowBig: $ 4.99 / wulan
  • GoGeek: $ 7.99 / wulan

wiwit SiteGround's Rencana GoGeek terjangkau lan meh murah kaya rencana wiwitan Cloudways, iku pilihan liyane sing apik banget nanging aman yen anggaran sampeyan cilik, nanging sampeyan butuh ruang web sing akeh.

Kanthi Rencana pambuka, SiteGround bakal ngatur siji situs web, lan karo GrowBig lan rencana GoGeek, dheweke bakal ngatur situs tanpa watesan kanggo sampeyan.

Dolan maring SiteGround kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu review saka SiteGround kene.

4. Langgeng

ngarep kaca

Didegake ing 2012 lan adhedhasar ing Malta, Cloudways minangka layanan hosting sing intuisi lan gampang digunakake sing nawakake cepet. dikelola utawa ora dikelola hosting awan. Nganti saiki, ana pusat data luwih saka 65 lokasi ing saindenging jagad.

Cloudways dudu panyedhiya hosting sing khas, nanging ngidini sampeyan nyiyapake macem-macem aplikasi web ing host maya, salah sijine yaiku WordPress. Aplikasi liyane sing bisa disetel yaiku Vultr, AWS, Linode, DigitalOcean, lsp.

Sanajan Cloudways dudu panyedhiya hosting sing khas, nawakake akeh fitur sing apik banget lan rencana wiwitan paling terjangkau, dadi meh padha karo WPEngine lan Kinsta.

Minangka plus, sampeyan uga bisa nggunakake Cloudways ing macem-macem sistem manajemen online kaya Drupal lan Magento.

Cloudways paling apik kanggo bisnis lan organisasi sing mbutuhake manajemen sing fleksibel, bisa diukur, lan dipercaya WordPress solusi hosting. Platform kasebut nawakake macem-macem fitur canggih, kalebu serep otomatis, pemantauan 24/7, lan sawetara opsi caching kanggo njamin kacepetan lan kinerja situs web sing paling luweh. Cloudways uga cocog kanggo pangembang lan agensi sing mbutuhake platform sing gampang digunakake kanggo ngatur macem-macem WordPress situs web.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo individu utawa bisnis cilik kanthi anggaran winates, amarga Cloudways bisa larang regane dibandhingake karo sing dikelola liyane. WordPress panyedhiya hosting. Kajaba iku, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan hosting utawa konfigurasi server sing disesuaikan bisa uga kudu golek ing papan liya amarga ora menehi akses menyang cPanel utawa FTP.

Sawetara Cloudways fitur utama sing:

  • Manajemen reguler keamanan lan layanan hosting
  • A persiyapan kanggo sertifikat SSL
  • Ndhukung sistem manajemen PHP, MariaDB, lan MySQL  
  • Akses menyang FTP (File Transfer Protocol) lan SSH (Secure Shell)
  • Addon Cloudflare Enterprise sing terjangkau
  • Skala server
  • Integrasi Git
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Dhukungan majeng
  • Tumpukan lan ngawasi server
  • Manajemen kesalahan server

Sanajan nduweni akeh fitur lan pilihan sing cukup terjangkau, sampeyan ora bisa ngirim utawa ngirim email kanthi nggunakake Cloudways. Untunge, platform komunikasi SendGrid yaiku Integrasi menyang Cloudways, supaya sampeyan bisa gunakake kanggo ngirim email kanthi gratis.

Sampeyan uga bisa nggunakake piranti liyane kayata ZohoMail, Google Workspace, utawa Teknologi Rackspace.

Rencana Rega Cloudways

Cloudways nawakake papat rencana rega, lan sampeyan bisa tuku salah siji Premium or Versi standar saben rencana.

Iki minangka Versi standar rencana rega (ing DigitalOcean):

  • $ 11 / sasi
  • $ 24 / sasi
  • $ 46 / sasi
  • $ 88 / sasi

Kanthi Cloudways, sampeyan bakal entuk siji migrasi gratis karo salah sawijining rencana langganan. Uga, sampeyan bisa entuk versi nyoba gratis 3 dina sadurunge langganan yen sampeyan pengin mriksa fitur Cloudways lan ndeleng manawa cocog karo kabutuhan sampeyan.

Ngunjungi Cloudways kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu review Cloudways kene.

5. Kinsta

kaca ngarep kinsta

Didegake ing 2013, Kinsta minangka basis LA WordPress host dikenal kanggo rencana rega terjangkau lan ngatur kabeh. Kinsta digunakake dening luwih saka 25K bisnis, startup, universitas, agensi, lan Fortune 500 perusahaan, nggawe salah sawijining perusahaan hosting sing paling dipercaya lan populer ing taun 2024. Nganti saiki, ana server ing luwih saka 25 lokasi global.

Hosting awan sing dikelola kanthi lengkap Google Cloud, lan dirancang supaya efisien lan gampang diakses. Wis 35 pusat data lan 275 lokasi CDN.

Kinsta paling apik kanggo hosting lalu lintas dhuwur WordPress situs web kanggo bisnis lan organisasi sing ngutamakake kacepetan, linuwih, lan keamanan. Nawakake fitur sing kuat, kalebu serep otomatis, keamanan canggih, lan pakar WordPress nyokong.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo individu utawa bisnis cilik kanthi anggaran winates, amarga rencana rega Kinsta bisa uga larang. Kajaba iku, yen sampeyan ora nggunakake WordPress minangka platform situs web sampeyan, Kinsta ora bakal cocog karo kabutuhan hosting sampeyan.

Sawetara Kinsta fitur utama sing:

  • Kanthi ngatur WordPress rencana hosting
  • Nelusuri metrik situs lan alat hosting ing dashboard sing dirancang khusus
  • Ngatur cache situs web sampeyan
  • debugging
  • Ndandani geolokasi lan pangalihan sampeyan WordPress situs
  • Ngawasi wektu respon, bandwidth, lan cache
  • Ndeteksi plugin sing salah lan masalah efisiensi nganggo alat APM
  • Sertifikat SSL

Kinsta uga ngijini sampeyan kanggo nambah a jumlah pelanggan utawa rekan kerja sing ora ana watesan lan nggawe alur kerja sampeyan miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe migrasi situs gratis saka panyedhiya hosting liyane kanthi nggunakake a WordPress plugin kaping pirang-pirang sing dikarepake.

Pungkasan, nawakake taksiran otomatis lan mriksa saben 120 detik lan enggal gawe serep data situs web. Serep bisa ditaksir liwat dasbor Kinsta.

Kinsta Pricing Plans

Saiki, Kinsta nawakake limang rencana rega:

  • wiwitan: $35/wulan
  • saben: $70/wulan
  • Bisnis 1: $115/wulan
  • Bisnis 2: $225/wulan
  • Perusahaan 1: $675/wulan
  • Perusahaan 2: $1000/wulan

Kanthi rencana Starter, sampeyan bakal entuk siji WordPress instalasi, loro karo Pro, lan lima karo versi Business 1. Panyimpenan SSD, uga nomer kunjungan saben wulan sing unik, mundhak saben rencana. Paket Starter ngidini 25K kunjungan saben wulan, lan nomer kasebut nganti 100K kanggo rencana Bisnis 1. Kabeh rencana rega mbutuhake sistem dhukungan 24/7.

Saiki, Kinsta duwe tawaran winates - sampeyan bisa njaluk WordPress hosting saka wong-wong mau gratis kanggo siji sasi. Uga, sampeyan bakal entuk $ 20 mati kanggo wektu winates yen sampeyan langganan rencana apa wae, lan yen sampeyan pengin nyoba Kinsta sadurunge langganan, sampeyan bisa njaluk demo lan ngerteni apa sing ditawakake.

Dolan maring Kinsta kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar… utawa mriksa review Kinsta kene.

6. A2 Hosting

a2hosting homepage

Diluncurake ing 2003 lan dumunung ing Michigan, AS, A2 Hosting minangka host web sing dikenal Turbo Server sing ndadekake kacepetan loading saka sembarang situs web powered by WordPress 20 kaping luwih cepet saka biasanipun.

A2 Hosting uga ndhukung plugin akselerasi LiteSpeed ​​​​Cache kanggo kaca cepet lan cache database, sing tetep Panjenengan WordPress situs web super cepet lan gampang diakses.

Sampeyan bisa milih saka rong opsi hosting kanggo sampeyan WordPress situs web - bareng utawa ngatur. A2 Hosting nggunakake a piranti lunak sistem caching memori situs web sampeyan diarani Memcached, sing peran utamane yaiku nyepetake basis data situs web kanthi cache data sing ana ing RAM.

A2 Hosting paling apik kanggo bisnis, organisasi, lan individu sing butuh cepet lan dipercaya WordPress hosting karo macem-macem plans terjangkau. Platform kasebut kalebu fitur canggih kayata serep otomatis, panyimpenan SSD, lan akun email tanpa watesan. Platform A2 Hosting uga cocog kanggo bisnis sing mbutuhake akeh panyimpenan utawa bandwidth, amarga rencana kasebut nawakake sumber daya sing akeh.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo bisnis utawa situs web kanthi pamirsa global, amarga A2 Hosting ora duwe pusat data ing pirang-pirang lokasi ing saindenging jagad. Kajaba iku, bisnis sing mbutuhake akses langsung menyang lingkungan server kanggo konfigurasi lanjut bisa uga mbatesi watesan persiyapan akun platform kasebut.

Sawetara A2 Hosting fitur tombol sing:

  • Turbo Boost lan Turbo Max Server
  • Gratis SSL certificate
  • Pindai saben dina gratis kanggo malware lan kesalahan
  • Perlindhungan serangan malware lan spam
  • Filter spam sing kanthi otomatis ngilangi isi spam
  • Pusat data sing ana ing saindenging jagad
  • Piranti tambahan kayata MariaDB, Apache 2.4, PHP, MySQL, lsp
  • NVMe SSD papan disk tanpa watesan
  • LiteSpeed ​​​​LSCache digunakake kanggo caching kaca web
  • Shared lan Ngatur hosting kanggo WordPress, lan hosting email
  • operator 24 / 7

Rencana Pricing Hosting A2

A2 Hosting nawakake papat rencana hosting sing dikelola lan dituduhake. sambungan rencana rega hosting web:

  • Wiwitan: $ 2.99 / sasi
  • Drive: $ 5.99 / sasi
  • Turbo Boost: $ 6.99 / sasi
  • Turbo Max: $ 14.99 / sasi

A2 Hosting nawakake rencana rega paling terjangkau, dadi yen sampeyan bisnis cilik utawa wiwitan sing duwe anggaran sing sithik, sampeyan bisa milih Rencana wiwitan, solusi sampurna yen sampeyan pengin ngatur mung siji WordPress situs web. Uga, yen sampeyan pengin mbatalake rencana apa wae sing ditawakake A2 Hosting ing 30 dina pisanan sawise lengganan, sampeyan bakal entuk mbalekaken.

Ngunjungi A2 Hosting kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar ... utawa mriksa metu sandi review A2Hosting kene.

7. WP Engine

wp engine homepage

Didegaké ing 2010 lan adhedhasar ing Austin, Texas, WP Engine iku liyane cepet lan dipercaya WordPress panyedhiya hosting sing nawakake plethora plans reregan digawe dening a arsitektur tergabung kuwat dirancang kanggo kacepetan lan keluwesan situs.

WP Enginerencana iku digawe kanthi tegas kanggo situs web powered by WordPress. Dheweke bisa uga ora murah kaya liyane WordPress platform hosting, nanging considering sing nawakake akeh fitur, kayata ngatur hosting, langganan salah sawijining rencana punika 100% Nilai gedhe.

Yen budget ngijini sampeyan kanggo, WPEngine punika pilihan sampurna kanggo bisnis cilik, perusahaan, agensi, utawa platform an-commerce.

WP Engine paling apik kanggo ngatur WordPress hosting sing dirancang kanggo bisnis, toko e-commerce, lan situs web lalu lintas dhuwur sing mbutuhake kinerja lan linuwih. Platform kasebut kalebu fitur keamanan canggih, serep otomatis on-demand, lan alat pangembangan kanggo nyepetake proses nggawe lan manajemen situs web kanggo bisnis.

Nanging, bisa uga ora cocog kanggo individu utawa bisnis cilik kanthi anggaran winates, amarga rencana rega WPEngine bisa uga larang. Kajaba iku, yen sampeyan ora nggunakake WordPress minangka platform situs web sampeyan, WP Engine ora cocog kanggo kabutuhan hosting sampeyan.

Sawetara WP Engine's fitur utama sing:

  • Kanthi ngatur WordPress inang
  • Lingkungan pementasan lan pangembangan
  • Tagihan lan transfer situs
  • Priksa lan nganyari keamanan reguler
  • Pilihan Recovery kanggo kahanan darurat
  • Migrasi situs otomatis lan gratis
  • Caching kaca lan tingkat server otomatis
  • Gawe serep saben 24 jam lan ing panyuwunan
  • Alat kaca lan isi
  • Sertifikat SSL (gratis)
  • Global CDN (gratis). Addon Cloudflare Enterprise.
  • Dhukungan ahli 24/7/365

Kajaba iku, WPEngine wis ngembangake dhewe teknologi ngarep-mburi disebut EverCache, sing nggawe situs web sampeyan cepet banget, lan tetep aman saka pelanggaran data lan virus. EverCache kanthi cepet mbusak galur server sawise mbusak konten situs web statis kanthi otomatis.

Dheweke uga nawakake alat tambahan, kayata a manager pinter kanggo plugin tambahan, alat ngawasi situs web lan tester, alat lan tema kanggo WordPress, Etc. Salah sawijining tambahan paling apik sing ditawakake yaiku GeoTarget - ngoptimalake situs web apa wae gumantung saka lokasi server.

WP Engine Rencana Harga

Saiki, WP Engine nawakake rencana rega limangs:

  • Wiwitan: $ 20 / sasi
  • Profesional: $ 39 / sasi
  • Wutah: $ 77 / sasi
  • Ukuran: $ 193 / sasi
  • Adat: Kirim formulir kanggo njaluk rega khusus

Sampeyan bakal entuk dhukungan sing dikelola kanggo siji situs web kanthi WP EngineRencana wiwitan, telu karo rencana Profesional, lan sepuluh karo rencana Wutah lan Skala. Yen sampeyan pengin ngatur liyane WordPress-situs web powered, sampeyan bisa takon rega paket adat, yaiku penawaran perusahaan.  

Yen sampeyan ora marem karo rencana rega sing wis dituku, sampeyan bisa njaluk reimbursed kanggo salah siji saka rencana pisanan 60 dina sawise langganan. Uga, sampeyan bisa nggunakake WPEngine gratis kanggo 60 dina yen sampeyan milih mbayar rencana apa wae saben taun.

Dolan maring WP Engine kanggo informasi luwih lengkap lan tawaran paling anyar… utawa mriksa metu review saka WP Engine kene.

Pitakonan Paling Sering

⭐ Putusan Kita (Paling Cepet WordPress Tuan rumah yaiku…)

Pungkasan, kita bisa nyimpulake kabeh sing ngatur WordPress layanan hosting ing artikel iki nawakake fitur paling dhuwur lan rencana rega terjangkau. Bingung kang WordPress perusahaan hosting iku siji kanggo sampeyan? Kita ora bisa menehi jawaban kanggo pitakonan kasebut, nanging bisa uga sampeyan bisa. 

Coba prekara iki sadurunge netepake siji perusahaan hosting:

  • Panjenengan budget
  • Lalu lintas saben dina situs web sampeyan
  • Lokasi target pamirsa

Yen sampeyan minangka wiwitan utawa bisnis cilik sing duwe anggaran sing sithik, utawa sampeyan yakin manawa sampeyan ora bakal duwe lalu lintas saben dina sing dhuwur ing situs web sampeyan, tindakake SiteGround. Sawise kabeh, dheweke nawakake hosting WP sing cepet, kacepetan sing apik lan fitur kinerja kanthi rega sing terjangkau.

Nanging, yen sampeyan bisa tuku barang sing luwih larang, aja ragu-ragu kanggo milih rencana sing diwenehake dening Rocket.net or WPX. Sampeyan bakal entuk kacepetan, kinerja lan fitur keamanan sing luwih maju tinimbang sing biasa, kayata alur kerja sing dipersonalisasi, WordPress dhukungan, lan liya-liyane.

Cara Kita Deleng Host Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...