Apa Sampeyan Gunakake RoboForm minangka Pangatur Sandi? Review saka Fitur lan Usability

in Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

RoboForm iku salah siji saka manager sandi paling gampang kanggo nggunakake lan aman. RoboForm kudu dipriksa yen sampeyan butuh bantuan kanggo ngatur akun online. Ing review RoboForm iki, kita bakal nliti keamanan lan privasi manajer sandhi iki.

Saka $ 1.99 saben wulan

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Ringkesan Review RoboForm (TL; DR)
Rating
price
Saka $ 1.99 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging ing siji piranti ora ana 2FA)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, Bukak Kunci Pasuryan Pixel, ID Tutul ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Pilihan 2FA kaping. Auditing keamanan sandhi. Sandhi sing aman lan enggo bareng cathetan. Panyimpenan tetenger sing aman. Akses darurat
Deal Saiki
Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Akeh wong cenderung nggunakake maneh tembung sandhi ing pirang-pirang platform. Mbebayani banget amarga bisa nyebabake informasi sing dicolong, identitas sing dibajak, lan kahanan apes liyane. 

Iki ngendi pangatur sandhi kaya RoboForm mlebu. Simpen sandhi tanpa wates sampeyan ing server cloud sing aman lan mbantu dituduhake karo wong sing sampeyan karepake. 

Ora mung iku, uga bisa nangkep informasi pribadi sing sensitif lan nompo nalika dibutuhake kanggo ngisi formulir. 

RoboForm bisa uga dadi manajer sandi level entri, nanging fitur sing apik kanggo panggunaan pribadi lan bisnis. 

Sampeyan bisa uga nyimpen cathetan sing aman kanggo informasi umum lan digunakake miturut penak. Dadi, sawise nggunakake app kanggo sawetara wektu, iki sawetara pikirane babagan.

TL; DR: Nggunakake enkripsi tombol AES 256-bit lan fitur isi otomatis sing populer, RoboForm minangka salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling gampang digunakake. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo ngatur akun online, RoboForm luwih becik dipriksa.

Untung lan rugine

Pros RoboForm

  • Nuduhake Kredensial kanthi gampang

RoboForm nduweni fitur enggo bareng sandhi sing ngidini karyawan utawa pangguna nuduhake akun gabungan mlebu karo tembung sandhi sing dienkripsi. Iki kanggo njamin akses akun sing dikontrol lan nyegah kabutuhan kanggo ngganti nalika karyawan lunga.

  • Kategorikake Sandhi

Sampeyan bisa misahake sandhi kanggo macem-macem akun lan dhaptar ing macem-macem kategori: omah, papan kerja, hiburan, media sosial, lsp. Kabeh nggawe kabeh teratur lan luwih gampang navigasi liwat data. 

  • Kompatibilitas Piranti lan OS

RoboForm ndhukung kabeh browser web utama lan uga sing paling cilik. Integrasi browser meh tanpa cacat, lan aplikasi kasebut didhukung meh kabeh sistem operasi piranti seluler.

  • Trial free

Pilihan nyoba gratis kasedhiya kanggo akun bisnis sing ngidini pangguna nyoba layanan tanpa ngetik informasi kertu kredit.

Cons RoboForm

  • IsiOtomatis Gagal

Ing sawetara situs web lan portal, isi otomatis ora bisa digunakake, lan sampeyan kudu nyimpen lan masukan kredensial login kanthi manual.

  • Antarmuka Panganggo sing Usang

Antarmuka pangguna kanggo akun bisnis wis kuna lan duwe sawetara kamar kanggo dandan.

DEAL

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Saka $ 1.99 saben wulan

Fitur Key

Pangatur tembung sandhi RoboForm bisa uga ora paling apik dibandhingake karo pilihan liyane, nanging duwe fitur sing apik banget. 

Lan rega paling larang regane! Nanging, yen sampeyan isih ora precaya nggunakake, sampeyan bisa nyoba versi dhasar utawa malah nyoba gratis sadurunge tuku versi premium.

Mangkene sawetara fitur utamane:

Ease

Miwiti RoboForm pancen trep. Kasedhiya macem-macem rencana, kalebu versi gratis, lan sampeyan bisa milih sing cocog karo kabutuhan.

Ndhaptar karo RoboForm

Iku gampang kanggo nginstal RoboForm Password Manager menyang piranti sampeyan. Sawise sampeyan ndownload liwat installer sing cocog, banjur bakal nambah ekstensi browser menyang browser web default. 

Ana macem-macem tutorial teknologi video sing kasedhiya yen sampeyan butuh pandhuan instruksi.

nginstal roboform

Sawise iku, sampeyan kudu nyiyapake akun pangguna lan nggawe sandhi utama. Kanggo nambah anggota anyar menyang akun kulawarga utawa bisnis sampeyan, RoboForm bakal ngirim email kanggo njaluk idin lan instruksi luwih lanjut. 

Sawise persiyapan awal, program banjur ngimpor kabeh sandhi saka browser, manajer sandhi liyane, lan malah file CSV sing ditulis kanthi bener (yen sampeyan duwe). Bisa uga sync ing tetenger, sanajan koleksi pilihan impor luwih cilik tinimbang program liyane.

Ing versi Free, sampeyan mung bisa sync data sampeyan mung nganggo siji piranti. Iki ora mesthi dadi masalah yen sampeyan mung nggunakake piranti utama kanthi sambungan internet. 

Nanging aku entuk rencana kulawarga premium amarga ora ana watesan piranti utawa panyimpenan. 

Tembung Sandi Master

Kanggo ngakses akun RoboForm lan dijaga dilindhungi, sampeyan kudu ngetik kombinasi unik minimal 4 karakter, lan paling ora, 8. 

Iki sandhi utama sampeyan. Amarga sandhi utama ora ditularake ing server utawa disimpen ing backup awan, mula ora bisa pulih yen dilalekake. 

Sanajan manajer kata kunci RoboForm kasep melu partai kasebut, dheweke pungkasane ngenalake fitur akses sandhi darurat kanthi versi sing dianyari. Aku bakal ngomong babagan mengko.

Catetan: Sampeyan bisa uga bisa ngreset sandhi utama, nanging kabeh data sing disimpen bakal dibusak kanggo tujuan keamanan.

Panyimpenan Bookmark

Salah sawijining fitur RoboForm sing kaget banget yaiku nuduhake bookmark. Aku ketemu banget trep amarga aku duwe iPhone lan iPad nanging nggunakake Google Chrome ing PC. 

Lan amarga Safari ngidini aku ndeleng kaca web, aku mbukak kabeh piranti IOS lan gampang ngakses. Aku seneng bisa nindakake perkara sing padha kanggo Chrome.

Ngirit wektu nyata lan kaget ora kasedhiya ing manajer tembung sandhi liyane sing terkenal.

Manajemen Sandi

RoboForm ndhukung fitur sing sampeyan ngarepake saka produk bermutu lan larang sanajan dadi manajer kata sandi anggaran.

Impor Sandi

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, RoboForm ngimpor tembung sandhi saka kabeh browser web utama, kayata Chrome, Firefox, Internet Explorer, lan liya-liyane, uga sawetara sing cilik. 

Sawetara pangguna seneng mbusak sandhi saka browser amarga keamanane kurang. Sayange, RoboForm ora nawakake fitur ngresiki otomatis, mula sampeyan kudu nindakake dhewe.

Kata Sandi Dijupuk

Kaya sing sampeyan ngarepake saka program ngatur tembung sandhi, RoboForm njupuk kredensial login nalika sampeyan mlebu utawa mlebu menyang portal anyar lan nawakake kanggo nyimpen minangka kertu pass. 

Sampeyan uga bisa ndhaptar nganggo jeneng khusus lan dikategorikake kanthi ditambahake menyang folder anyar utawa sing wis ana. 

Kanggo wong sing seneng supaya kabeh diatur, aku ora bisa nulungi fitur cilik iki. Kabeh sing dibutuhake yaiku seret lan selehake kanggo ngatur kertu-kertu menyang bagean sing dakkarepake.

Loro saka sawetara kaca mlebu sing aneh, program iki bisa digunakake kanthi salah karo wong liya. Sanajan, ing sawetara kaca, ora kabeh kolom data dijupuk kanthi tepat. 

Contone, jeneng pangguna ora disimpen, nanging sandhi kasebut disimpen. Sampeyan bisa ngisi dhewe mengko, nanging rasane kaya kerja ekstra sing ora kudu sampeyan lakoni. 

Dadi, nalika sampeyan ndeleng situs maneh, RoboForm mindai database sampeyan kanggo kertu pass sing cocog. Yen ditemokake, kertu pos bakal pop, lan sampeyan kudu ngeklik kanggo ngisi kredensial. 

Pangguna Chrome kudu nindakake langkah tambahan lan milih opsi kasebut saka menu tombol toolbar. 

Sampeyan bisa uga ora katon angel banget, nanging kayane rada nesu nalika mikir babagan kabeh pilihan sing kasedhiya karo program liyane.

sandhi roboform

Sampeyan uga bisa ngetik situs beda saka tombol toolbar ekstensi browser. Cukup nelusuri kredensial sing wis disimpen saka dhaptar lan folder sing wis diatur banjur klik tautan situs apa wae. Sampeyan bakal langsung mlebu log.

Sandhi IsiOtomatis

RoboForm wiwitane dirancang kanggo ngotomatisasi input data pribadi ing formulir web. Mangkono, performa banget nalika nerangake uga otomatis ngisi sandhi.

Nawakake 7 template sing beda kanggo saben kertu pos, sanajan sampeyan duwe pilihan kanggo ngatur sawetara lapangan lan nilai uga. Yaiku:

  • wong
  • Bisnis
  • passport
  • Alamat
  • Kartu kredit
  • Akun bank
  • Car
  • Custom
ngisi formulir roboform

Sampeyan bisa nambah macem-macem rincian kanggo saben identitas, kayata nomer kontak, alamat email, ID media sosial, lsp. 

Uga ana pilihan kanggo ngetik luwih saka siji jinis data, kayata macem-macem alamat utawa luwih saka siji informasi kertu kredit.

Aku ora ngira yen wis ndeleng keamanan iki ing papan liya, nanging RoboForm njaluk konfirmasi kanggo ngetik data sensitif. 

Sampeyan uga bisa nyimpen data pribadi kanggo kontak, kayata alamat, sing cocog banget yen sampeyan rencana ngirim hadiah utawa mail ing mbesuk.

Kanggo ngisi data, sampeyan kudu milih identitas sing dipengini saka toolbar, klik isi otomatis banjur deleng informasi sing relevan ditempelake ing formulir web sampeyan. 

Pangguna Sandi

Salah sawijining fungsi manajer password sing paling penting yaiku nggawe sandhi sing kuwat lan unik. Amarga manajer sampeyan bakal nyimpen cadangan serep kanggo sampeyan, mula sampeyan bakal kelingan ngelingi kabeh.

Sawise ngakses program liwat toolbar ekstensi browser, bakal ngasilake sandhi kanggo sampeyan kanthi standar wolung karakter.

Sandi gawan Chrome ora kuwat amarga ngemot kombinasi huruf gedhe lan cilik, digit nanging ora ana simbol. 

Lan mung ngemot wolung karakter, dene sandhi default sing digawe ing piranti IOS rada suwe. 

Nanging aja kuwatir, amarga sampeyan bisa ngganti setelan. Kanggo nggawe luwih kuat, sampeyan kudu pindhah menyang setelan Lanjut lan nambah dawa tembung sandhi lan centhang ing kothak simbol kalebu.

Tembung Sandi Aplikasi

Kajaba mung nyimpen sandhi kanggo portal web, uga nyimpen tembung sandhi saka aplikasi desktop. 

Sawise mlebu menyang aplikasi sampeyan, RoboForm njaluk idin kanggo nyimpen kredensial kasebut. Kanggo karyawan utawa pangguna sing nggunakake komputer supaya bisa ngakses aplikasi sing aman kanthi rutin, bisa ngirit wektu lan efisien.

Nanging fitur iki adoh banget. Amarga ana proteksi kothak wedhi internal sawetara aplikasi, mula RoboForm ora bisa ngisi informasi kanthi otomatis ing aplikasi kasebut. 

Iki minangka gangguan sithik sing diadhepi ing piranti Apple sing mlaku ing IOS nanging ora ing laptop Windows. Kajaba iki, aku ora nemokake masalah sing signifikan.

Keamanan lan Privacy

Nalika aku rada kuciwa karo sistem otentikasi rong faktor RoboForm, aku ora kepikiran. Iki amarga aku kesengsem banget karo sistem enkripsi lan fitur pusat keamanan.

Otentikasi Loro-Faktor lan Login Biometrik

Otentikasi rong faktor yaiku fitur keamanan sing kudu diduweni supaya ora bisa diretas. 

Amarga yen ana sing ngira sandhi master sampeyan, game kasebut bisa rampung. Tinimbang nggunakake SMS, RoboForm nggunakake aplikasi kaya Google Authenticator, Microsoft Authenticator, lan liya-liyane kanggo ngirim tembung sandhi sepisan (OTP) sementara menyang piranti sampeyan. 

Tanpa ngetik kode iki sing dikirim menyang piranti anyar, sampeyan ora entuk idin sing dibutuhake kanggo ngakses akun. 

Program iki bisa uga ora nduwe otentikasi multifaktor canggih sing sampeyan ngarepake, nanging tugas banget kanggo njaga entri sing ora dikarepake saka akun sampeyan.

Untunge, sanajan opsi rong faktor RoboForm diwatesi, sampeyan isih entuk sidik jari utawa identifikasi pasuryan ing Windows Hello kanggo mbukak kunci akun.

Ing otentikasi biometrik, mung sawetara personel sing diidini bisa ngakses bekas driji, ID pasuryan, pindai iris, utawa pangenalan swara. 

Amarga iki angel ditiru, sampeyan ora kudu kuwatir yen ana sing meretas akun sampeyan!

Catetan: Fitur 2FA ora kasedhiya ing versi gratis, RoboForm Nang endi wae.

Sistem Enkripsi

RoboForm nggunakake enkripsi AES kanthi tombol 256-bit sing dikenal minangka AES256 kanggo ngamanake data sing disimpen.

Kabeh informasi dikemas dadi siji file lan dienkripsi lan didekripsi kanthi lokal kanggo nglindhungi pembajakan utawa serangan cyber. Nyatane, iki minangka salah sawijining sistem enkripsi paling kuat sing kasedhiya saiki.

Tombol enkripsi dikode nganggo algoritma hashing sandhi PBKDF2 dikombinasikake karo uyah acak lan SHA-256 minangka fungsi hash. 

Mantan tanggung jawab kanggo nambah data ekstra menyang sandhi master minangka lapisan proteksi tambahan.

Pusat Keamanan

Pusat Keamanan kanthi cepet nglacak kabeh tembung sandhi sampeyan lan ngenali sandhi sing wis kompromi, ringkih, lan digunakake maneh. 

Sanajan nyoba supaya ora nggunakake tembung sandhi sing padha ing pirang-pirang situs, aku kaget amarga ngerti manawa aku mbaleni sawetara, utamane ing situs sing paling ora dikunjungi.

Kanggo ngindhari pelanggaran keamanan, aku kudu mlebu kanthi manual lan ngganti tembung sandhi kanggo saben item sing didhaptar. 

Aku ngarep-arep fitur pangowahan sandhi kanthi otomatis lan kuciwa banget amarga ora ditemokake ing kene. Wektu lan akeh energi.

Catetan: Saben sampeyan ngganti sandhi, RoboForm kanthi otomatis ndhaptar lan ngganti sandhi lawas ing basis data. 

Sampeyan uga bisa mriksa kekuwatan sandhi ing dhaptar utama. Amarga aku wis ngenteni akeh wektu kanggo ngganti sandhi sing digunakake maneh, bali maneh kanggo ngganti sandhi sing ringkih rasane akeh banget.

Nuduhake lan Kolaborasi

Aku wis nyebutake nuduhake tembung sandhi sadurunge, sing aman banget lan alat sing apik banget kanggo akun gabungan.

Nuduhake Sandi

RoboForm nggunakake kriptografi kunci publik-pribadi sing ngidini pangguna mung ngakses data sing diwenehake kanggo akun bisnis. 

Saben karyawan bakal duwe sandhi utama lan level ijin tartamtu kanggo ngetik kubah nanging ora ngerti sandhi sing nyata. 

Ing rencana kulawarga, sampeyan bisa nyiyapake akun sing beda kanggo anak. Dadi, yen pengin mlebu situs, sampeyan bisa nuduhake sandhi saka piranti tanpa ngetik kanthi manual. 

Nyingkiri kemungkinan supaya dheweke ora sengaja ndeleng sandhi uga!

Fitur enggo bareng sandhi sing gampang iki uga trep kanggo mbayar tagihan, dhaptar tugas lan layanan pangopènan, mlebu akun gabungan, lsp.

Ana rong pilihan kanggo kolaborasi - siji yaiku nuduhake, lan liyane yaiku ngirim. Nalika pisanan entuk versi gratis, aku mung bisa ngirim siji sandhi. 

Nanging kanthi versi mbayar, aku duwe enggo bareng tanpa wates karo pangguna liyane lan bisa uga ngirim kabeh folder sekaligus. Iki nggawe kerja luwih efisien, lan aku gumun yen pangguna gratis ora kejawab fitur sing apik banget.

Yen sampeyan nuduhake tembung sandhi karo pangguna, owah-owahan tembung sandi ing mangsa ngarep bakal kanthi otomatis synced menyang piranti panampa. 

Nanging yen sampeyan ngirim sandhi, sampeyan mung bakal menehi sandhi saiki. Yaiku, yen sampeyan ngganti rincian mlebu, sampeyan kudu ngirim maneh menyang pihak sing nampa. Iki cocog banget kanggo pangguna tamu kaya sing sampeyan kepengini duwe akses sementara.

Yen sampeyan wis mutusake nuduhake kredensial, sampeyan uga bisa nemtokake setelan idin. Kasedhiya 3 pilihan: 

  • Mung Login: Pangguna anyar bisa log in lan ngakses akun nanging ora bisa nyunting utawa nuduhake sandhi.
  • Maca lan Tulis: Pangguna bisa ndeleng lan ngowahi item, kang bakal synced ing kabeh piranti.
  • Kontrol Lengkap: Pangguna iki duwe kontrol admin. Dheweke bisa ndeleng lan ngowahi item uga nambah pangguna anyar lan ngowahi setelan idin.

Aku nganggep iki minangka fitur sing cerdas amarga sampeyan pengin kabeh wong ing akun kulawarga / bisnis duwe wewenang sing padha. 

Akses darurat

Yen ana kahanan sing ora dikarepake, kayata ora aktif utawa kelangan piranti, sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih kontak darurat kanggo ngakses data. 

Wong iki malah bisa mlebu kubah ing papan sampeyan. Dadi, sampeyan kudu milih wong sing dipercaya dadi kontak darurat.

Fitur iki mung kasedhiya ing versi sing dianyari, yaiku RoboForm Everywhere, versi 8. Yen sampeyan ngeklik tombol toolbar ekstensi browser, sampeyan bakal nemokake tab kasebut ing sisih ngisor dhaptar konten utama.

Bakal ana siji tab kanggo kontak sampeyan lan liyane kanggo wong sing wis milih sampeyan dadi duweke.

kontak darurat

Nyetel fitur iki gampang banget. Sawise ngetik alamat email wong kasebut lan nemtokake wektu tunggu 0-30 dina, panampa bakal entuk email sing nerangake proses, syarat, lan langkah-langkah liyane. Panampa uga bisa nginstal versi gratis yen pengin.

Waktu entek yaiku periode pambuka supaya ora nyalahi panggunaan. Yen panampa njaluk akses ing wektu kasebut, sampeyan bakal dilaporake langsung.

Dadi, sampeyan bisa terus nyimpen kontak kasebut minangka kontak darurat utawa ngilangi manawa sampeyan pengin. Nanging elinga, yen rampung wektu entek, dheweke bakal entuk akses lengkap menyang akun sampeyan lan data ing njero.

Dadi, yen sampeyan ilang sandhi master, kontak bisa log in menyang akun sampeyan lan ndownload file CSV kanggo sampeyan. Sampeyan mengko bisa ngunggah file iki yen sampeyan instal maneh RoboForm menyang piranti anyar sampeyan.

Rencana Gratis vs. Premium

Kasedhiya 3 macem-macem versi RoboForm kanthi rega sing beda: gratis, premium, lan rencana kulawarga. 

Aku miwiti nganggo versi gratis lan pungkasane njupuk rencana kulawarga kanggo digunakake karo sedulurku. Katelu opsi kasedhiya kanggo Windows, macOS, IOS, lan Android.

RoboForm Gratis

Iki versi gratis sing bisa uga ora paling apik, nanging nawakake fitur sing cocog. Sampeyan bakal entuk layanan standar, kayata:

  • Isi formulir web otomatis
  • Nyimpen otomatis
  • Auditing Sandi
  • Nuduhake Sandi

Nanging, para pelanggan gratis ora ngerteni akeh fitur hebat, sing isin banget amarga para pesaing, kayata LastPass lan Dashlane, nawakake versi gratis sing luwih maju lan duwe fitur sing luwih apik. 

Nanging yen sampeyan bakal entuk RoboForm, versi gratis minangka cara sing apik kanggo ngenalake program kasebut.

RoboForm Nang endi wae

Versi premium kalebu macem-macem fitur lan uga regane terjangkau. Saliyane layanan standar, uga duwe:

  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Otentikasi rong faktor (2FA)
  • Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus
  • Akses kontak darurat

Sanajan regane luwih murah tinimbang umume pesaing, Roboform 8 Nang endi wae nawakake diskon langganan pirang-pirang taun lan jaminan dhuwit bali.

Kulawarga RoboForm

Rencana iki kaya Ing endi-endi rencana lan duwe kabeh fitur sing padha. Nanging, watesan akun kanggo rencana iki disetel dadi 5. Transaksi lan diskon kanggo RoboForm Nang endi wae lan Kulawarga meh padha.

Rega & Rencana

Ana 3 rencana RoboForm sing kasedhiya kajaba 'Bisnis.' RoboForm mung nawakake pilihan pambayaran saben taun, nanging larang regane.

Yen sampeyan tuku kontrak 3 utawa 5 taun kanggo versi premium, sampeyan bakal entuk diskon luwih.

Nanging yen sampeyan isih ora precaya babagan masalah langganan, aja kuwatir, amarga ana jaminan dhuwit bali 30 dina sing ngidini sampeyan nyoba program tanpa resiko!

penting: Opsi pengembalian dana ora valid kanggo lisensi perusahaan.

plansRereganfitur
Individu / DhasarfreePiranti siji. Isi formulir web otomatis. Nyimpen otomatis Auditing Sandi. Nuduhake Sandi
RoboForm Nang endi wae$19 Saka $ 1.99 saben wulanPiranti kaping pirang-pirang. Panyimpenan sandhi tanpa wates. Otentikasi rong faktor (2FA). Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus. Akses kontak darurat
Kulawarga RoboForm$38Piranti pirang-pirang kanggo 5 akun kapisah. Panyimpenan sandhi tanpa wates. Otentikasi rong faktor (2FA). Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus. Akses kontak darurat
Bisnis $ 29.95 dadi $ 39.95 (miturut jumlah pangguna) 
EnterpriseN / A

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

RoboForm nduweni macem-macem fitur, utamane ing versi sing mbayar. Sistem enkripsi, teknologi ngisi formulir canggih, lan nuduhake bookmark minangka sawetara atribut sing paling penting. 

RoboForm duwe akeh ruang kanggo dandan dibandhingake karo pesainge, kayata antarmuka pangguna sing wis ketinggalan jaman ing versi Bisnis, pembersihan otomatis kanggo tembung sandhi sing digunakake maneh lan ringkih, 2FA, lsp. 

Nanging yen sampeyan nggoleki Manajer sandhi sing ora rumit lan aman banget kanggo mbantu sampeyan ngatur akun online lan njaga identitas sampeyan aman, banjur ora katon adoh saka RoboForm. Sampeyan bisa uga minangka manajer tembung sandhi level entri, nanging tugas kasebut pancen apik banget.

DEAL

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Saka $ 1.99 saben wulan

Dandan & Update paling anyar

RoboForm setya ningkatake urip digital kanthi terus-terusan nganyarke lan fitur-fitur canggih lan nyedhiyakake manajemen sandi lan keamanan sing luar biasa kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juli 2024):

  • Nyimpen Passkeys: RoboForm wis ngenalaken fitur ngidini kedhaftar kanggo nyimpen lan mlebu nggunakake passkeys, nambah penak lan keamanan akses.
  • Fitur Authenticator sing Ditingkatake: Pangatur sandhi saiki nawakake kabisan 2FA sing luwih apik, dadi luwih gampang kanggo nambah lapisan keamanan kapindho menyang login pangguna.
  • RoboForm Premium: Rebranding kanggo RoboForm Premium nggambarake prasetya layanan kanggo perbaikan terus-terusan lan layanan sing dipercaya.
  • Rampung Audit Keamanan: RoboForm wis kasil ngliwati audit keamanan pihak katelu sing komprehensif lan tes penetrasi, njamin langkah-langkah keamanan sing kuat.
  • Expanded Sandi Impor Pilihan: Pangguna saiki bisa ngimpor sandhi kanthi luwih gampang saka macem-macem sumber, kalebu spreadsheet, browser, utawa manajer tembung sandhi liyane.
  • Integrated 2FA Authenticator: RoboForm kalebu authenticator 2FA sing terintegrasi kanthi lengkap, nglengkapi fitur manajemen sandhi.
  • Tandha Pelanggaran Data: Nganyari paling anyar ngandhani pangguna yen sandhi wis ditemokake ing sembarang pelanggaran data, nambah lapisan kesadaran keamanan ekstra.
  • Custom Fields ing Formulir Isi: Pangguna disaranake nggunakake kolom khusus ing pangisi formulir supaya luwih efisien lan ngirit wektu sajrone kegiatan online.
  • Fitur Isi Otomatis Inplace: Fitur anyar kanggo pangguna Chrome ing Windows lan Mac, Inplace AutoFill, nyepetake proses mlebu menyang situs web lan ngrampungake formulir online.
  • BarkPass Login kanggo Dogs: Fitur inovatif sing ngidini asu mlebu menyang aplikasi, nuduhake pendekatan maju RoboForm kanggo manajemen sandhi.
  • Safenotes kanggo Panyimpenan Informasi Aman: Safenotes nawakake cara sing aman kanggo nyimpen informasi penting lan sensitif, ora mung sandhi, bisa diakses saka ngendi wae.
  • Nuduhake Sandi Netflix kanthi Aman: RoboForm nyedhiyakake cara sing aman lan trep kanggo nuduhake sandhi Netflix karo anggota kluwarga, kanthi nganyari otomatis kanggo owah-owahan apa wae.

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

DEAL

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Saka $ 1.99 saben wulan

Opo

RoboForm

Pelanggan mikir

Pangisi wangun sing prasaja lan gampang

Januari 5, 2024

RoboForm ngluwihi dadi kubah sandi; iku organizer digital lengkap. Kemampuan kanggo nangani kabeh saka kapercayan login menyang cathetan medis, digabungake karo kemampuan ngisi formulir sing gampang, ndadekake alat sing penting. Peningkatan anyar, kalebu kemampuan kanggo nganakake audit keamanan sing lengkap, njamin para pangguna babagan komitmen kanggo keamanan. Kategorisasi lan organisasi kubah RoboForm sing gampang intuisi, nggawe manajemen akeh rincian digital dadi gampang. Iki tingkat rinci lan ease saka nggunakake sing ndadekake RoboForm ngadeg metu ing pasar rame.

Avatar kanggo Evan
Evan

Aku seneng bentuk robo

Muga 2, 2022

Roboform luwih murah tinimbang alat pangatur sandi liyane nanging sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar. UI pancen ketinggalan jaman. Kerjane apik lan aku durung weruh kewan omo nanging wis ketinggalan jaman dibandhingake karo manajer sandi liyane. Aku duwe masalah ing ngendi Roboform ora mbedakake antarane subdomain sing beda-beda sing ndadékaké liwat dhaptar rong lusin kredensial kanggo aplikasi web sing beda-beda sing digunakake kanggo karya sing nuduhake jeneng domain sing padha.

Avatar kanggo Tesfaye
Tesfaye

Luwih murah tinimbang sing paling akeh

April 9, 2022

Nalika kancaku ngandhani yen Roboform luwih murah tinimbang LastPass lan duwe kabeh fitur sing padha, mung aku kudu krungu kanggo ngalih. Aku wis nggunakake Roboform luwih saka 3 taun saiki lan aku ora kantun LastPass. Siji-sijine sing aku ora seneng babagan Roboform yaiku fitur isi otomatis sing wis lawas. Ora mesthi bisa lan nyalin lan nempelake kredensial saka Roboform kanthi manual mbutuhake gaweyan. Nanging ora luwih elek tinimbang LastPass. Isi otomatis LastPass kaya ala.

Avatar kanggo Laleh
Laleh

Nyengsemaken

Februari 26, 2022

Aku mung bubar nggunakake Roboform kanggo panggunaan pribadi. Kita duwe ing perusahaan kita lan bisa digunakake kanthi sampurna kanggo kabeh tim. Kita bisa enggo bareng sandhi karo saben liyane tanpa alangan. Nalika kredensial pangguna sing umum digunakake dianyari, bakal dianyari kanggo kabeh wong bebarengan. Iku apik kanggo tim nanging bisa uga ora paling apik kanggo panggunaan pribadi. Kerjane apik nanging ora apik kanggo panggunaan pribadi kaya Bitwarden utawa Dashlane.

Avatar kanggo Liva B
Liva B

Terjangkau banget

September 28, 2021

Anggaran tegese kabeh kanggo aku. RoboForm bisa uga ora dadi pangatur tembung sandhi sing paling canggih tinimbang mitra liyane lan sampeyan bisa uga ujar manawa wis lawas. Nanging, Tresna banget karo rega lan bisa digunakake kanggo kabutuhan, mula aku bakal menehi rating bintang 5.

Avatar kanggo Rommel R
Rommel R

Sederhana Nanging Bisa dipercaya

September 27, 2021

Sing paling disenengi babagan RoboForm yaiku aplikasi kasebut gampang banget nanging dipercaya. Nanging, antarmuka pangguna cukup lawas, utamane aplikasi desktop. Nalika nerangake privasi lan keamanan, data lan masalah privasi liyane wis aman. RoboForm bisa uga ora elegan kaya alternatif anyar liyane ing pasar, nanging sing penting yaiku fungsional lan regane terjangkau.

Avatar kanggo Miles F
Mil F

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...