Deals Panyimpenan Cloud Umur Top Dibandhingake

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan nggoleki panyimpenan maya seumur hidup sing paling apik nanging ora ngerti arep miwiti? Banjur, iki minangka rundown kabeh rencana panyimpenan awan paling apik sing kasedhiya saiki!

The loro layanan panyimpenan maya pembayaran siji-wektu paling apik ana sing dipercaya, biso dipercoyo, lan sah yaiku:

 
 
Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)
Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189) (rencana 10GB gratis)

Rencana panyimpenan awan seumur hidup sing aman nganti 2 TB supaya sampeyan ora bakal kuwatir babagan nganyari panyimpenan maneh! Pembayaran siji-wektu - ora mbayar saben wulan utawa tahunan, ora ana biaya tambahan!

Rencana panyimpenan awan limang taun eksklusif nganti 10TB. Ora ana kewajiban langganan bola-bali utawa debit langsung, pembayaran sing gampang kanggo ngamanake panyimpenan sajrone 5 taun sabanjure!

Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)

Rencana panyimpenan awan seumur hidup sing aman nganti 2 TB supaya sampeyan ora bakal kuwatir babagan nganyari panyimpenan maneh! Pembayaran siji-wektu - ora mbayar saben wulan utawa tahunan, ora ana biaya tambahan!

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189) (rencana 10GB gratis)

Rencana panyimpenan awan limang taun eksklusif nganti 10TB. Ora ana kewajiban langganan bola-bali utawa debit langsung, pembayaran sing gampang kanggo ngamanake panyimpenan sajrone 5 taun sabanjure!

pcloud lan tawaran panyimpenan maya seumur hidup icedrive

Key Takeaways:

pCloud lan Icedrive nawakake plans umur sing nyimpen dhuwit ing roto dawa, karo pCloud disenengi kanggo fitur sakabèhé lan Icedrive kanggo rega lan privasi.

Opsi panyimpenan awan gratis kaya Sync.com, Google Drive, lan Dropbox menehi alternatif, nanging ora duwe rencana akses seumur hidup.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan panyimpenan maya seumur hidup. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup Paling Apik ing 2024

1. pCloud (Panyimpenan maya paling umum lan paling apik ing taun 2024)

pcloud

Lumbung: 10 GB kanggo Panyimpenan Unlimited

Panyimpen gratis: 10GB panyimpenan maya gratis

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 500GB ($ 199 sapisan) utawa 2TB ($ 399 sepisan)

Ringkesan cepet: pCloud minangka panyedhiya panyimpenan basis Swiss sing aman lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nyimpen nganti 10GB kanthi gratis, lan nawakake rencana seumur hidup nganti 10TB sing ndadekake layanan luwih murah ing wektu sing suwe amarga sampeyan ora perlu kuwatir. babagan biaya nganyari maneh.

situs: www.pcloud.com/urip

pCloud bakal tansah dadi pilihan utama kanggo layanan panyimpenan maya sing aman, utamane kanggo luwih resmi, bisnis, lan profesional.

pCloud Rencana Rencana Seumur Hidup

sanadyan pCloud punika dicokot pricier, iku worth rega kanggo lapisan ekstra keamanan lan cepet sync sampeyan entuk. Iki minangka rencana individu:

Kanggo panyimpenan maya sing luwih maju, dheweke dikenani biaya tambahan. Sampeyan bisa mriksa rega sakumur urip rencana kulawarga lan rencana bisnis ing situs web. Tagihan biasane saben pangguna akun awan.

Kanggo bagean sabanjure, kita bakal njlentrehake lan nerangake luwih akeh babagan keuntungan lan kekurangane.

Keuntungan # 1: Aman lan Pribadi: Enkripsi Energi-Pengetahuan lan Otentikasi Rong Faktor

Yen sampeyan kepingin weruh apa enkripsi ilmu nol iku, iku secara harfiah apa jeneng gawe katut.

pCloud wis nul kawruh file lan informasi ing panyimpenan lan akun pribadi. Mung Sampeyan lan wong sing sampeyan akseske bakal ngerti.

Secara pribadi, aku ngapresiasi fitur khusus iki, utamane amarga mundhak masalah invasi privasi saka akeh perusahaan online utama, panyedhiya server, lan platform media sosial.

Sanadyan aku ora ngomong pCloud rampung ngilangi, langkah-langkah ekstra iki wis nggawe keamanan sing beda lan privasi.

pcloud antarmuka

Keuntungan # 2: Efisien: Cepet lan Otomatis Sync

Mesthi, yen kita ngomong babagan a maya panyimpenan panyedhiya kanggo nggunakake profesional, kita kudu bisa cepet lan efisien kanggo produktivitas luwih.

Minangka wong sing bisa ora sabar, aku ngapresiasi panyedhiya sing ngidini enggo bareng file kanthi cepet, ngunggah, lan ngundhuh. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan uga bakal entuk manfaat iki!

Mupangate # 3: Trep lan Gampang Digunakake

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan rencana iki yaiku pirang-pirang fitur sing bisa digawe pangguna-loropaken lan trep kanggo nggunakake.

Sawetara iki yaiku:

  • Pamuter video lan audio integral
  • Nuduhake file sing gampang lan bisa disesuaikan
  • Bisa diakses ing kabeh piranti
  • Nduwe alat kolaborasi kanggo enggo bareng gampang
  • Ngidini rencana saben wulan
  • Kompatibel karo piranti Apple lan Windows
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac

Keuntungan # 4: Kanggo Gunakake Jangka Panjang

Awit iku a rencana umur, sampeyan bisa nggunakake layanan pCloud nawakake kanggo anggere lagi ing bisnis.

Iki minangka salah sawijining alasan kenapa sanajan biaya, dianggep minangka investasi, utamane kanggo operasi bisnis sing mbutuhake papan panyimpenan sing aman.

Mung drawback: Rega

Sayange, sampeyan ora bisa nyana kabeh kabecikan iki kanthi gratis. Langganan umur dhasar ora persis murah.

Lan yen sampeyan pengin tingkatake keamanan sampeyan, ana biaya tambahan.

The pCloud enkripsi iku sawijining tambahan $ 480 (saiki $ 125). Nanging sampeyan bakal mbayar kanggo multi-lapisan pangayoman kanggo enkripsi sisih klien lan tambahan privasi nol-kawruh.

Sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan pCloud enkripsi ing situs web.

Pros

Sanadyan layanan panyimpenan maya kurang luwih padha, ana sawetara perkara sing katon pCloud sing mbokmenawa bakal nggawe THE layanan panyimpenan maya sing paling apik kanggo sampeyan lan kabutuhan.

  • Sampeyan yakin babagan keamanan lan privasi
  • Efisien; paling apik kanggo produktivitas
  • Trep lan gampang digunakake
  • Kanggo nggunakake jangka panjang

cons

Nanging mesthi, kita ora bisa nglirwakake titik rega, utamane yen sampeyan mbandhingake karo wong liya ing dhaptar.

  • Enkripsi ekstra regane luwih akeh
  • Pricier (nanging regane regane)

Dolan maring pcloudsitus web .com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci pCloud review

Apike banget
Aman Urip Digital Sampeyan Dina iki karo pCloud

Aman, efisien, lan pangguna-loropaken - pCloud nawakake paling apik ing panyimpenan maya. Dina iki, sampeyan bisa ngirit 50% utawa luwih kanggo rencana seumur hidup. Aja kantun tawaran wektu winates iki kanggo njaga urip digital sampeyan kanthi murah!

2. Icedrive (Rencana seumur hidup panyimpenan awan anggaran paling apik)

icedrive

Lumbung: 10GB nganti 10TB

Panyimpen gratis: 10GB panyimpenan maya gratis

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 150GB ($ 189 sapisan), 3TB ($ 399 sapisan), 10TB ($ 999 sapisan)

Ringkesan cepet: Icedrive nawakake fitur sing apik tenan, keamanan dhuwur, lan rega kompetitif nanging ora ana ing departemen kolaborasi lan ora ana dhukungan. Nyingkirake kerumitan pembayaran maneh kanthi paket seumur hidup

situs: www.icedrive.net/lifetime-plans

Aku kudu ngakeni sanadyan, sing pCloud bisa rada larang.

Yen sampeyan duwe anggaran lan ora mbutuhake kabeh fitur kasebut pCloud nawakake, Icedrive isih bisa menehi sampeyan keuntungan dhasar sing sampeyan butuhake lan pengin pCloud - saka layanan panyimpenan maya menyang enkripsi keamanan.

Siji prabédan sing mencolot yaiku Icedrive ora fleksibel ing enggo bareng file - sing bisa dadi kabutuhan penting kanggo bisnis lan perusahaan sing luwih gedhe.

Nanging yen sampeyan lagi nggoleki panyimpenan maya kanggo panyimpenan maya pribadi utawa panggunaan klompok cilik, banjur sampeyan lagi ing kanggo nambani!

Jujur, keuntungan saka pCloud lan Icedrive ing par karo saben liyane. Mung ana sawetara keuntungan lan cacat sing bakal luwih nguntungake / ngrugekake kanggo kahanan tartamtu!

Rega Icedrive Lifetime Plans

Icedrive ngidini sampeyan milih saben wulan, tahunan, lan lengganan umur.

Nganyari: Icedrive wis mandheg nawakake rencana umur ("99 taun"); saiki padha kurban plans limang taun eksklusif karo ora kewajiban langganan ambalan utawa debit langsung, siji pembayaran gampang.

Saben (kajaba langganan saben wulan) dilengkapi 3 opsi panyimpenan maya. Awit kita ngomong babagan lengganan umur kene, Aku bakal dhaftar paket ing plans umur.

  • Lite: 150 GB panyimpenan; ana $198 nanging saiki $189
  • ProIII: 3 TB panyimpenan; ana $749 nanging saiki $399
  • Pro X: 10 TB panyimpenan; ana $1,499 nanging saiki $999

Sampeyan uga bisa njaluk 10 GB panyimpenan gratis mung kanthi nggawe akun! Kanggo panggunaan pribadi, iki wis menang. Waca liyane babagan rencana kene.

Kanggo bagean sabanjure, kita bakal njlentrehake lan nerangake luwih akeh babagan keuntungan lan kekurangane.

Keuntungan # 1 lan # 2: Murah, Ora Perlu Mbayar Ekstra kanggo Keamanan; Fitur Icedrive sing Loman

Aku bakal nggabungake loro iki amarga padha bebarengan.

Icedrive umume luwih loman karo fitur-fitur kasebut, lan ora larang regane kanggo jinis layanan sing sampeyan entuk.

Yen sampeyan kudu mbayar kanggo enkripsi ekstra pCloud, Icedrive wis menehi sampeyan liwat rencana kasebut - percaya yen "Privasi minangka hak asasi manungsa."

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku seneng banget!

Lan yen sampeyan lagi ora marem kanthi layanane, sampeyan bisa balekake dhuwit sampeyan sajrone 2 minggu kapisan utawa 14-dina saka tuku.

Mupangate # 3: Keamanan Isih Apik tenan.

Yen sampeyan mbukak kaca enkripsi situs, sampeyan bakal langsung ndeleng langkah-langkah keamanan sing wis digabung, kayata:

  • Enkripsi Twofish
  • Enkripsi sisih klien
  • Enkripsi Ilmu-Enol

Ya, kabeh iki ana ing ndhuwur Enkripsi 256-bit AES. Matur suwun, Icedrive!

Ana uga sing Nuduhake fitur Wektu entek, sing ngidini sampeyan nyetel a dadi kanggo file sing wis dituduhake. Sawise kadaluwarsa, ora bisa diakses wong liya maneh. Iku kaya Snapchat profesional!

Nanging guyon aside, iku fitur penting kanggo duwe kanggo liyane file rahasia sing sampeyan ora pengin nguripake kanggo wong selawase.

Mupangate # 4: Bisa Kaya Hard Drive.

Yen sampeyan wis digunakake kanggo hard drive utawa antarmuka USB, sampeyan bakal seneng tampilan sakabèhé lan integrasi saka Icedrive.

Sampeyan ngundhuh ing piranti komputer, lan kerjane kaya-kaya iku bagéan saka sistem operasi. Ora perlu menyang situs web kanggo mlebu saben wektu!

icedrive

Malah kanggo versi aplikasi seluler, kerjane kaya pesona. Kaya-kaya file sampeyan ana ing telpon - kanggo iOS lan Android.

Kekurangan #1: Ora Ana Blok-Level Sync

Sanadyan iki luwih prihatin babagan teknologi canggih, aku isih mikir yen kudu dicritakake.

Tingkat Blok Sync Sejatine fitur maya sing ngijini sampeyan kanggo sunting mung bagean tartamtu saka file. Dadi yen sampeyan duwe suntingan suntingan, sampeyan ora kudu ngganti kabeh file.

Sayange kanggo Icedrive, pilihan iki ora kasedhiya.

Nanging yen sampeyan pangguna non-techy utawa ora kepikiran upgrade, sampeyan ora bisa ngomong prabédan amba.

Kekurangan # 2: Ora kanggo Produktivitas (Alat Kolaborasi sing Lebih Kurang)

Kaya sing wis kasebut, luwih cocok kanggo panyimpenan maya pribadi lan ora sejatine kanggo produktivitas utawa setelan kerja.

Pilihan kolaborasi yaiku kurang, file-sharing ora minangka cepet, lan ana ora ana link unggah. Kaya sing wis diandharake sadurunge - antarmuka luwih akeh sistem operasi integral menyang-operasi-sampeyan Tipe.

es drive bisa dadi luwih migunani kanggo kadhemen panyimpenan ki (pun rada dituju).

Kaya aku seneng karo Icedrive kanggo panggunaan pribadi utawa cilik, aku kudu jujur ​​lan ujar manawa sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo karya lan bisnis gedhe-gedhe, pCloud bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Kekurangan # 3: Ora Dhukungan Obrolan kanggo Ngatasi Masalah

Iki bisa uga ora dadi fitur dhasar sing mengaruhi fungsi Icedrive minangka panyimpenan maya, nanging minangka faktor sing kudu dipikirake.

Apa yen sampeyan nemoni sawetara masalah teknis sing ora bisa dikontrol, lan sampeyan kudu njupuk sawetara file penting, ta? Sapa sing bakal sampeyan cedhaki kanggo sawetara maya panyimpenan solusi?

Sanadyan iku ora mungkin kelakon (mbokmenawa kok padha ora nemu perlu kanggo nggawe siji), iku bakal luwih becik kanggo duwe sistem support chatting, ora sampeyan mikir?

Pros

Mangkene sawetara keuntungan sing mbedakake Icedrive pCloud.

  • Ora mbayar tambahan kanggo enkripsi sisih klien
  • Icedrive loman karo fitur.
  • Sampeyan bisa nyetel wektu file sing dituduhake
  • Keamanan uga apik
  • Bisa kaya hard drive
  • Jaminan dhuwit
  • Kompatibel karo piranti Apple lan Windows

cons

Sanajan aku ngira yen Icedrive bisa digunakake kanthi apik, sampeyan uga kudu nimbang:

  • Ora level blok sync
  • Ora kanggo produktivitas utawa nyambut gawe
  • Piranti kolaborasi luwih sithik
  • Ora ana dhukungan chatting kanggo ngatasi masalah

Dolan maring situs web Icedrive.com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci Review Icedrive

Ngamanake Urip Digital Sampeyan Dina iki nganggo Icedrive

Entuk panyimpenan awan tingkat paling dhuwur kanthi keamanan sing kuat, fitur sing apik, lan antarmuka hard drive sing ramah pangguna. Temokake macem-macem rencana Icedrive, sing cocog kanggo panggunaan pribadi lan klompok cilik.

3. Internxt ("Lifetime" panyimpenan maya anyar ing 2024)

panyimpenan maya internal

Lumbung: 10GB nganti 20TB

Panyimpen gratis: 10GB panyimpenan maya gratis

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB ($599 sapisan), 5TB $1,099 (sapisan) utawa 10TB ($1,599 sapisan)

Ringkesan cepet: Internxt minangka layanan panyimpenan maya sing nawakake rencana seumur hidup, nggunakake teknologi desentralisasi kanggo nambah keamanan lan linuwih. Kanthi upload lan download kanthi kacepetan dhuwur lan antarmuka sing gampang digunakake, Internxt minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki solusi panyimpenan jangka panjang lan aman.

situs: www.internxt.com

Internxt minangka layanan panyimpenan maya anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup.

internxt minangka layanan panyimpenan maya anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup. Sanajan didegake ing taun 2020, dheweke wis nggawe pengikut sing setia. Perusahaan gumunggung liwat yuta kedhaftar donya lan luwih saka 30 penghargaan lan pangenalan ing lapangan.

Nalika nerangake fitur kolaborasi lan produktivitas, Internxt mesthi dudu pilihan sing paling apik ing pasar. Nanging, apa padha lack ing fitur tartamtu padha nggawe munggah karo prasetya kuwat kanggo njaga data aman.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya panyimpenan maya sing njupuk privasi lan keamanan kanthi serius, Internxt minangka pesaing utama.

Internxt nggunakake teknologi desentralisasi, tegese file disimpen ing pirang-pirang server ing saindenging jagad, dadi luwih aman lan kurang rentan kanggo peretasan utawa mundhut data.

Rega Internxt Lifetime Plans

Internxt ngijini sampeyan milih antarane saben wulan, tahunan, lan lengganan umur.

Wiwit kita ngomong babagan akses panyimpenan maya seumur hidup kene, Aku bakal dhaftar paket ing plans umur.

  • 2TB: 2 TB panyimpenan akses seumur hidup punika $599
  • 5TB: 5 TB saka panyimpenan punika $1,099
  • 10TB: 10 TB saka panyimpenan punika $1,599

Sampeyan uga bisa njaluk 10 GB panyimpenan gratis kanthi mung nggawe akun! Kanggo nggunakake pribadi, iki wis menang amba. Waca liyane babagan rencana kene.

Internxt Pros lan Cons

Pros

  • Gampang digunakake, dirancang kanthi apik, lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Dhukungan pelanggan apik
  • plans cukup diregani, utamané ing Rencana individu 2TB
  • Teknologi desentralisasi kanggo keamanan tambahan
  • Unggahan lan download kanthi kacepetan dhuwur
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Rencana urip kanggo pembayaran siji-wektu $599

cons

  • Kurang fitur kolaborasi lan produktivitas
  • Diwatesi kanggo jinis file tartamtu
  • Ora ana versi file
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates

Yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan awan sing aman lan jangka panjang, coba Internxt. Ndaftar kanggo rencana panyimpenan seumur hidup dina iki lan nikmati keamanan lan linuwih teknologi desentralisasi.

Bukak situs web Internxt.com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci Internxt review

Entuk diskon 25% nggunakake WSR25
Panyimpenan Cloud Internxt
Saka $ 5.49 / wulan

Panyimpenan awan kanthi fitur keamanan lan privasi sing apik kanggo kabeh file lan foto sampeyan. Rencana seumur hidup kanggo pembayaran siji-wektu $ 599. Gunakake WSR25 nalika checkout lan entuk diskon 25% kanggo kabeh rencana.

Layanan Panyimpenan Awan Liyane [Ora Ana Tawaran Seumur Hidup]

Nanging aja kuciwa!

Yen kita njupuk rencana seumur hidup saka persamaan, mula ana AKEH opsi panyimpenan maya ing njaba sing bisa digunakake uga.

Sisih paling apik yaiku sawetara sing nyedhiyakake panyimpenan maya Unlimited for free!

Sync.com

sync

  • Rencana gratis: 5 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 5 GB - Unlimited
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan maya aman 2TB saka $8/bln
  • situs: www.sync.com

Iki bisa dadi bagean saka 2 panyedhiya panyimpenan cloud paling apik ing dhaptar, yen ora amarga kurang langganan umur.

Nanging yen sampeyan nggoleki layanan awan sing cocog kanggo akuntansi, sah, lan bisnis kesehatan, lunga kanggo Sync.com.

Nalika kita ngomong babagan keamanan, aku gelem ngandelake kanthi lengkap Sync.com amarga (yen aku bisa nggunakake tembung) iku pilihan sing luwih etis.

Luwih saka antarmuka sing apik, kabeh babagan nglindhungi sampeyan - dadi aman kanggo praktik privasi sing sah.

Mangkene paket rega sing terjangkau lan pangguna-lorone (cathet yen kabeh ngidini saham lan transfer tanpa wates):

  • Standar Tim Pro Business: Panyimpenan 1TB saben pangguna kanggo pangguna 2-100 kanthi rega $8 / wulan (yen dibayar saben taun)
  • Tim Pro Business Plus: Panyimpenan 4TB saben pangguna kanggo pangguna 2-100 kanthi rega $6 / wulan (nalika dibayar saben taun)
  • Tim Pro Business Advanced: Panyimpenan 10TB saben pangguna kanggo pangguna 2-100o kanthi rega $15 / wulan (nalika dibayar saben taun)
  • Gratis: Sampeyan uga bakal entuk ruang gratis 5GB nalika ndhaptar!

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk Sync.com:

  • 100% HIPAA cecek
  • Sampeyan duwe kontrol - kadaluwarsa akses, ijin nuduhake, lsp.
  • otomatis syncIng
  • Dhukungan lan layanan pelanggan 24/7 ing omah
  • Ora ngidini integrasi pihak katelu (aman)
  • File dilindhungi sandhi
  • Maca sandi Sync.com review

cons

  • Ora ngidini integrasi pihak katelu (ora bisa diakses kanggo enggo bareng)
  • Ora langganan seumur hidup (ala banget, tenan!)

Solusi Serep lan Panyimpenan Cloud IDrive

idrive

  • Rencana gratis: 10 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 10 GB - 50 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk serep awan 5TB kanthi rega $7.95 (diskon 50%)
  • situs: idrive.com

IDrive nyedhiyakake rencana kanthi panyimpenan awan gratis 5GB. Ora nyekel utawa apa-apa; Sampeyan mung bisa nemu layanan maya sadurunge mutusake upgrade!

Nanging elinga yen IDrive iku serep lan dudu panyimpenan maya. Ana garis sing apik ing antarane loro iki.

Sejatine, IDrive minangka papan kanggo sampeyan nyimpen serep, nanging dudu panyimpenan nyata lan utama. Apa sing pro utawa con saiki gumantung sampeyan lan kabutuhan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk saka IDrive:

  • Terjangkau (rega mundhak nalika sampeyan lunga)
  • Cocog kanggo kabeh piranti (Windows PC, aplikasi desktop Mac, aplikasi seluler, tablet, lsp)
  • Gawe serep otomatis
  • Manajemen jarak jauh
  • Rencana bisnis, rencana pribadi, lan rencana tim kasedhiya kabeh
  • Aman karo enkripsi 256 bit AES
  • Maca sandi review IDrive

cons

  • Ora persis panyimpenan maya (yen sampeyan lagi nggoleki)
  • Download / upload alon-alon
  • Ora ana rencana saben wulan lan seumur hidup (mung saben taun)
  • Ora ana serep tanpa wates

DropBox

dropbox

  • Rencana gratis: 2 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 2 GB - 3 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan maya 2TB saka mung $9.99/bln
  • situs: www.dropboxsitus

Sampeyan mbokmenawa menowo DropBox wiwit biyen dadi salah siji saka paling dikenal panyedhiya panyimpenan maya.

Kayata nalika file sampeyan gedhe banget, email biasane nyaranake nggunakake DropBox kanggo ngirim wong-wong mau. Iku salah siji saka ayu maya panyimpenan!

Yen sampeyan ora mbutuhake panyedhiya panyimpenan awan sing rumit, DropBox iku bener solusi panyimpenan maya apik, utamané kanggo syncing folder lan yen sampeyan mung butuh kacepetan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk DropBox:

  • Dipercaya lan wis suwe ing pasar
  • Akeh opsi kolaborasi (email, Canvas, Slack, lsp) tegese nuduhake file luwih gampang
  • Terjangkau kanggo panyimpenan 16TB
  • Nawakake rencana gratis kanthi ruang kosong 2GB

cons

  • Ora paling aman kanggo panyimpenan (ora ana enkripsi canggih, otentikasi rong faktor, utawa liya-liyane)
  • Mung kanggo jangka pendek lan panggunaan pribadi
  • Ora ana panyimpenan maya permanen seumur hidup
  • Temokake apa paling Dropbox alternatif sing

Google drive

google drive

  • Rencana gratis: 15 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 15 GB - 30 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan 100 GB saka $ 1.99 saben wulan
  • situs: nyopir.googlesitus

Anggere sampeyan duwe Google email (GMails), sampeyan wis mesthi digunakake Google Drive (GDrive) kanggo enggo bareng file lan panyimpenan paling ora sapisan.

Amarga meh kabeh wong duwe Gmail saiki, iku uga papan panyimpenan maya sing paling bisa diakses sing pangguna-loropaken lan gampang kanggo nuduhake.

Nanging aksesibilitas uga duwe kekurangan, yaiku kurang privasi.

Sampeyan bisa ngenali dhasar Google Drive liyane karo free panyimpenan, nanging uga duwe Ruang kerja, sing wis dibayar lan padha karo rencana bisnis liyane.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk Google Drive:

  • Bisa diakses - meh kabeh wong nggunakake utawa kenal karo GDrive
  • Kasedhiya karo rencana gratis kanthi panyimpenan gratis 15GB lan ora ana watesan
  • Gampang digunakake lan pangguna-pangguna
  • Bisa digunakake ing piranti PC lan aplikasi seluler
  • Google ekosistem

cons

  • Ora paling aman ing babagan file (ora ana sandhi, otentikasi, enkripsi)
  • Ora paling aman ing babagan informasi pribadi lan data
  • Temokake apa sing paling apik Google Drive alternatif sing

Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

  • Rencana gratis: 5 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 100 GB - Unlimited
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan 100 GB saka $ 1.99 saben wulan
  • situs: onedrive.live.com

OneDrive, uga dikenal minangka Apple iCloud pasangan, paling apik kanggo Pangguna Windows lan PC. Iku terjangkau lan ngidini sampeyan nganyarke saka individu menyang rencana kulawarga lan bisnis.

Siji podho OneDrive wis karo plans liyane ing dhaftar uga nerangake karo free rencana karo 5GB papan panyimpenan free.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk OneDrive:

  • Digandhengake karo sistem operasi Windows lan Microsoft
  • Dheweke nawakake macem-macem rencana bisnis: Bisnis 1, Bisnis 2, 365 Bisnis Dasar, 365 Standar.
  • Bisnis 1: 1TB ruang panyimpenan $ 5 saben wulan (mbayar saben taun)
  • Bisnis 2: Ruang panyimpenan maya tanpa wates kanthi keamanan $ 10 saben wulan (mbayar saben taun)
  • 365 Dasar Bisnis: 1TB ruang panyimpenan karo aplikasi Microsoft Office Essentials kanthi $ 6 saben wulan
  • 365 Standar: 1TB ruang panyimpenan karo kabeh aplikasi lan alat Microsoft Office kanthi rega $ 15 saben wulan

cons

iCloud

Iki minangka pilihan sing paling trep kanggo pangguna Apple, utamane yen sampeyan wis ing ekosistem Apple.

Sampeyan bisa ngakses file kanthi gampang ing piranti Apple sing beda-beda anggere sampeyan mlebu menyang ID Apple sing padha. Uga dilengkapi rencana kulawarga sing apik kanggo pangguna 6 saben kluwarga.

Sanajan sampeyan durung entuk manfaat saka rencana nyata, sampeyan bakal duwe akses menyang panyimpenan gratis 5GB ing piranti Apple sampeyan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk:

  • Opsi akeh panyimpenan maya (50GB, 200GB, lan 2TB)
  • Cocog banget kanggo piranti Apple
  • Uga bisa digunakake minangka cadangan serep
  • Cukup aman

cons

Glosarium Cloud Storage

Apa sampeyan pamula mung miwiti karo panyimpenan maya, utawa wong sing pengin nambah kawruh, glosarium iki minangka sumber daya kanggo definisi sing jelas lan ringkes.

  • Enkripsi Akhir-Akhir: Cara komunikasi aman sing nyegah pihak katelu ngakses data nalika ditransfer saka siji sistem pungkasan menyang liyane.
    • Conto: Yen sampeyan ngirim pesen ing Sinyal, iku ndhelik ing piranti lan mung dekripsi ing piranti panampa, nyegah wong liya, kalebu Sinyal, saka ndeleng isine.
  • Pengetahuan Zero: Model keamanan ing ngendi panyedhiya layanan ora ngerti data sing sampeyan simpen ing server.
    • Conto: Nalika nggunakake layanan panyimpenan awan tanpa kawruh kaya SpiderOak, malah panyedhiya layanan ora bisa ngakses utawa dekripsi data sampeyan; mung sampeyan duwe kunci kanggo nglakoni.
  • GB (Gigabyte): Unit panyimpenan informasi digital padha karo kira-kira siji milyar bita. Biasane digunakake kanggo ngukur kapasitas panyimpenan.
    • Conto: Smartphone bisa uga duwe kapasitas panyimpenan internal 64 GB, bisa nampung ewonan foto, lagu, utawa video sawetara jam.
  • TB (Terabyte): Unit panyimpenan digital sing kira-kira siji triliun bita, utawa 1,000 gigabyte. Asring digunakake kanggo ngukur kapasitas panyimpenan gedhe.
    • Conto: Hard drive eksternal kanthi panyimpenan 1 TB bisa nampung udakara 250,000 lagu, 200,000 foto, utawa udakara 500 jam video HD.
  • Berkas Berkas: Proses menehi pangguna liyane akses menyang file digital utawa folder.
    • Tuladha: Nuduhake folder liwat Google Nyopir karo anggota tim supaya bisa ndeleng lan ngowahi dokumen ing njero.
  • file Syncing (Synckronisasi): Nganyari file kanthi otomatis ing macem-macem piranti kanggo njamin konsistensi.
    • Conto: Ngowahi laporan ing laptop lan owah-owahan kasebut kanthi otomatis ditampilake ing file sing padha ing tablet liwat Dropbox.
  • Data Serep: Nggawe salinan data sing bakal dibalekake yen data asli ilang utawa rusak.
    • Conto: Nggunakake Mesin Wektu Apple kanggo nggawe serep kabeh Mac kanthi rutin, supaya sampeyan bisa mulihake sistem menyang kahanan sadurunge yen perlu.
  • File Versi: Njaga pirang-pirang versi dokumen, ngidini pangguna ndeleng utawa mulihake versi lawas.
    • Tuladha: Microsoft OneDrive nyimpen saben versi dokumen nalika sampeyan nggawe pangowahan, supaya sampeyan bisa bali menyang versi sadurungé yen perlu.
  • 2FA (Otentikasi Dua Faktor): Proses keamanan tambahan sing mbutuhake rong cara otentikasi sing beda kanggo verifikasi identitas pangguna.
    • Conto: Ngakses akun perbankan online, ing ngendi sampeyan ngetik sandhi (faktor pisanan) banjur kode dikirim menyang telpon (faktor kapindho).
  • Enkripsi AES (Standar Enkripsi Lanjut): Algoritma sing akeh digunakake kanggo ngamanake data elektronik. Iku encrypts data ing pamblokiran tetep.
    • Conto: Nalika sampeyan nyimpen file ing layanan maya kaya Tresorit, iku nggunakake enkripsi AES kanggo ngamanake file, supaya ora bisa diwaca kanggo sapa wae tanpa tombol dekripsi.
  • Enkripsi TwoFish: Cipher blok kunci simetris sing dikenal kanthi kecepatan lan kesesuaian kanggo implementasine hardware lan piranti lunak. Iku cara enkripsi fleksibel.
    • Conto: Program enkripsi file sing nawakake TwoFish minangka pilihan kanggo ndhelik file pribadhi sadurunge diunggah menyang server maya.
  • Kepatuhan GDPR (Peraturan Perlindungan Data Umum): Nuduhake netepi sakumpulan peraturan sing dirancang kanggo nglindhungi data pribadhi lan privasi ing Uni Eropa lan Wilayah Ekonomi Eropa.
    • Conto: Layanan panyimpenan awan kaya Box nganyari kabijakan lan langkah-langkah keamanan kanggo njamin kepatuhan GDPR, nglindhungi data pribadhi para pelanggan EU.
  • Nuduhake Link: Proses nggawe link sing ngidini wong liya ndeleng utawa ngundhuh file utawa folder saka panyimpenan maya sampeyan.
    • Tuladha: Nggawe link sing bisa dienggo bareng ing Dropbox kanggo file video, sing banjur dikirim menyang kanca, supaya bisa ngundhuh video langsung.
  • Sajarah File lan Recovery: Fitur ing akeh layanan panyimpenan maya sing nyimpen rekaman versi file lan owah-owahan, ngidini pangguna mbalekake versi lawas utawa file sing wis dibusak.
    • Conto: Google Drive njaga riwayat kabeh owah-owahan ing dokumen sajrone 30 dina, menehi pilihan kanggo mulihake versi sadurunge yen perlu.

Bukak kene kanggo liyane istilah glosarium panyimpenan awan.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Dadi, sampeyan duwe panyimpenan maya umur paling apik.

Aku ngerti mbokmenawa nguciwani yen sampeyan mung duwe 2 kanggo milih, nanging sayangé, ora akeh panyedhiya panyimpenan maya seumur hidup sing bener. apik tanggal saiki.

Nilai Umum lan Paling Apik: pCloud

Nganggo rong penghargaan, iki kanggo kabutuhan panyimpenan file bisnis lan produktivitas. Iku njupuk bangga ing sawijining Panyimpenan maya sing cepet lan fitur kanthi enkripsi canggih kanggo drive jaringan sing apik.

Mung kekurangan yaiku rega rega larang lan biaya tambahan kanggo enkripsi. Nanging yen katon ing minangka investasi bisnis kanggo panyimpenan seumur hidup, Aku ngandika iku worth iku.

Anggaran Paling Apik: es drive

Teka minangka detik sing cedhak, Icedrive uga bisa menehi sampeyan keamanan lan privasi sampeyan perlu tanpa ngisi daya ekstra. Iku luwih murah saka pCloud, nanging isih menehi layanan sing dikarepake saka perusahaan panyimpenan maya.

Pro bonus sing kudu disebutake yaiku rencana free saka 10TB panyimpenan nalika nggawe akun. Sampeyan mung ora bakal duwe enkripsi sisih klien, nanging kanggo a rencana gratis? 10TB wis nyang-nyangan sing apik banget.

Kelemahane sing paling gedhe yaiku nyebabake skala kasebut pCloud yaiku aspek produktivitas. pCloud outperforms Icedrive ing syarat-syarat produktivitas dening kathah.

TL; DR

Dadi, kabeh minangka panyedhiya panyimpenan cloud utama.

Sabanjure yaiku runner-up kita. Dheweke nindakake kanthi apik lan duwe rega sing terjangkau. Dheweke mung ora duwe rencana panyimpenan awan seumur hidup.

  • iDrive (Cloud Back-Up Paling Apik)
  • DropBox (Layanan Storage Cloud Paling Akeh)
  • Google drive (Panyimpenan Cloud sing Paling Bisa Diakses)
  • OneDrive (Layanan Cloud Storage paling apik kanggo pangguna Windows)

Dadi, Apa Sampeyan Nemokake Cloud Storage Paling Apik kanggo Sampeyan?

Muga-muga review iki migunani nalika sampeyan nggoleki panyimpenan awan paling apik kanggo sampeyan.

Paling ora saiki, aku ngerti sampeyan wis siyap kanggo njaluk pamit kanggo hard drive lan hard copy!

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh perkara sing kudu dipikirake. Sing cocog kanggo wong liya bisa uga ora cocog karo sampeyan - lan uga kosok balene.

Dadi aku ngajak sampeyan netepake kabutuhan lan kahanan sampeyan dhewe, supaya sampeyan bisa milih panyimpenan maya sing paling apik sing cocog karo sampeyan.

Carane Kita Deleng Panyimpenan Awan: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Cathetan:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...