Apa Sampeyan kudu Nggawe Situs Kanthi Wix? Review Ora Ana Fitur Kode, Tema & Biaya

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan wis mikir nggawe situs web kanggo bisnis utawa usaha blog lan wis miwiti njelajah pilihan sampeyan, kemungkinan sampeyan wis nemoni Wix. Waca 2024 kita Wix review kanggo ngerteni apa sing istimewa babagan alat iki lan endi sing paling cendhak.

Wix iku salah sawijining platform bangunan situs web sing paling populer ing jagad iki lan kasunyatane ana rencana Wix gratis iku mung salah siji saka akeh alasan apa sampeyan kudu pindhah lan mlebu ing dina iki!

Ringkesan Review Wix (TL; DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 16 saben wulan
Rencana & nyoba gratis
Rencana gratis: Ya (desain sing bisa disesuaikan kabeh, nanging ora ana jeneng domain khusus). Uji coba gratis: Ya (14 dina kanthi mbayar maneh)
Jinis tukang situs web
Online - adhedhasar Cloud
Ease saka nggunakake
Seret lan selehake editor langsung
Pilihan pangaturan dhewe
Pustaka gedhe template sing dirancang kanthi profesional lan bisa diowahi (sampeyan bisa ngganti teks, warna, gambar, lan elemen liyane)
Cithakan responsif
Ya (500+ template responsif seluler)
Web hosting
Ya (kalebu tuan rumah ing kabeh rencana)
Jeneng domain gratis
Ya, nanging mung setaun lan kanthi rencana premium sing dipilih saben taun
Dhukungan pelanggan
Ya (liwat FAQ, telpon, email, lan artikel sing jero)
Fitur SEO internal
Ya (pola SEO kanggo kaca utama lan kiriman blog; tag meta khusus; manajer pangalihan URL; optimasi gambar; Google Integrasi Bisnisku; lsp.)
Aplikasi & ekstensi
600+ aplikasi lan ekstensi sing bakal diinstal
Deal Saiki
Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Key Takeaways:

Wix nawakake editor seret lan selehake sing ramah pangguna sing ora mbutuhake katrampilan coding. Kanthi luwih saka 500 templat, pangguna bisa kanthi cepet ngrancang situs web lan ngaturake sing dikarepake.

Wix nawakake hosting gratis, sertifikat SSL, lan optimasi SEO seluler, dadi pilihan sing efektif kanggo bisnis cilik lan individu.

Sanajan Wix nawakake rencana gratis, ana watesan kayata panyimpenan winates, bandwidth, lan tampilan iklan Wix. Uga, migrasi saka Wix menyang CMS liyane bisa dadi tantangan.

Sajrone pitung taun kepungkur, basis pangguna Wix tambah saka 50 yuta dadi 200 yuta. Iku asil langsung saka tukang situs pangguna-loropaken, teknologi intuisi, lan dandan terus-terusan.

timeline perusahaan

Amarga kita mindhah potongan gedhe-gedhe saben dinane menyang wilayah internet, duwe kehadiran online minangka minimal minimal kanggo saben bisnis lan merek. Nanging, ora kabeh wirausaha minangka koder sing wis berpengalaman utawa bisa nyewa tim pangembang web profesional, yaiku ing ngendi Wix mlebu.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Wix. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Wix Pros

  • Gampang Digunakake - Kanggo miwiti, sampeyan bisa milih cithakan sing sampeyan senengi lan miwiti nyetel miturut sing dikarepake kanthi bantuan editor seret lan selehake. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nambah unsur desain menyang situs sampeyan mung seret lan selehake ing ngendi sampeyan pengin. Ora perlu kuwatir babagan coding sakabehe!
  • Pilihan Cithakan Situs Web - Wix menehi pangguna akses menyang luwih saka 500 template sing dirancang kanthi profesional lan bisa diowahi. Sampeyan bisa nelusuri kategori utama Wix (Bisnis & Layanan, Store, Creative, komunitas, Lan blog) utawa goleki template tartamtu kanthi ngetik tembung kunci ing 'Telusuri kabeh template…' bar.
  • Desain Situs Web Cepet Kanthi Wix ADI - Ing 2016, Wix ngluncurake Intelijen Desain Ponggawa (ADI). Cukup, iki alat sing nggawe kabeh situs web adhedhasar jawaban lan pilihan sampeyan, saengga bisa ngatasi masalah nalika nggawe konsep situs web lan ngeksekusi.
  • Aplikasi Gratis lan Berbayar kanggo Fungsi Ekstra - Wix duwe pasar apik tenan kanthi aplikasi gratis lan mbayar sing bisa nggawe situs sampeyan luwih gampang pangguna lan bisa diakses. Gumantung saka jinis situs web sampeyan, Wix bakal milih sawetara pilihan kanggo sampeyan, nanging sampeyan uga bisa njelajah kabeh aplikasi liwat garis telusuran uga kategori utama (Pemasaran, Jual Online, Layanan & Acara, Media & Konten, Unsur Desain, Lan Komunikasi).
  • SSL Gratis kanggo Kabeh Rencana - Sertifikat SSL wajib kanggo kabeh bisnis lan organisasi amarga lapisan soket aman (SSL) nglindhungi transaksi online lan ngamanake informasi pelanggan.
  • Hosting Gratis kanggo Kabeh Rencana - Wix nyedhiyakake pangguna kanthi cepet, aman, lan andal tanpa biaya tambahan. Wix dadi tuan rumah kabeh situs ing global jaringan pangiriman isi (CDN), tegese pengunjung situs sampeyan diarahake menyang server sing paling cedhak karo dheweke, sing nyebabake kaping mbukak situs sing cendhak. Sampeyan ora kudu nginstal apa-apa; hosting web gratis bakal disiyapake kanthi otomatis nalika nerbitake situs web.
  • Optimasi SEO Situs Seluler - Akeh freelancers, pengusaha, manajer konten, lan pemilik bisnis cilik ora nggatekake pentinge SEO seluler. Nanging duwe versi seluler sing ramah SEO ing situs sampeyan pancen kudu saiki lan Wix ngerti. Pramila pembangun situs web wix iki duwe editor seluler. Iki ngidini sampeyan nambah kinerja situs web seluler lan wektu muat kanthi ndhelikake unsur desain tartamtu lan nambahake mung seluler, ngowahi ukuran teks seluler, ngatur maneh bagean kaca, lan nggunakake Page Layout Optimizer.

Wix Cons

  • Rencana Gratis diwatesi - Rencana gratis Wix luwih winates. Nyedhiyakake panyimpenan nganti 500MB lan jumlah MB sing padha kanggo bandwidth (bandwidth winates bisa mengaruhi kacepetan lan aksesibilitas situs sampeyan).
  • Rencana Gratis Ora Kalebu Jeneng Domain Khusus - Paket gratis diwenehake karo URL sing diwenehake ing format ing ngisor iki: accountname.wixsite.com/siteaddress. Kanggo nyingkirake subdomain Wix lan nyambungake jeneng domain sing unik menyang situs web Wix, sampeyan kudu tuku salah sawijining rencana premium Wix.
  • Rencana Domain Gratis lan Sambungake Tampilake Iklan Wix - Detil liyane babagan rencana gratis sing ngganggu yaiku tampilan iklan Wix ing saben kaca. Saliyane iki, faxicon Wix katon ing URL. Iki minangka kasus karo rencana Connect Domain uga.
  • Rencana Premium Nyakup Mung Siji Situs - sampeyan bisa nggawe macem-macem situs ing akun Wix siji, nanging saben situs kudu duwe rencana premium dhewe yen sampeyan pengin nyambungake karo jeneng domain sing unik.
  • Migrasi Saka Wix Rumit - Yen sampeyan mutusake pindhah situs saka Wix menyang sistem manajemen konten liyane (WordPress, umpamane) amarga ana watesan, sampeyan kudu takon lan / utawa nyewa ahli kanggo nindakake tugas kasebut. Amarga Wix minangka platform tertutup lan sampeyan kudu ngirim konten saka situs web kanthi ngimpor feed Wix RSS (ringkesan nganyari saka situs sampeyan).

TL; DR Sanajan ana kekurangane, Wix minangka pembangun situs web sing apik kanggo pamula. Thanks kanggo antarmuka sing intuisi lan macem-macem alat gratis lan mbayar, platform iki ngidini sampeyan nggawe visi situs web (lan njaga) tanpa kudu nulis kode siji.

Fitur Key

Pustaka Gedhe Cithakan Situs Web

template wix
Deleng koleksi template Wix sing dipilih tangan ing kene

Minangka pangguna Wix, sampeyan duwe akses luwih saka 800 template situs web sing dirancang kanthi profesional. Iki dipérang dadi 5 kategori utama (Bisnis & Layanan, Store, Creative, komunitas, Lan blog) kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.

Sampeyan bisa nemokake subkategori kanthi mung nglayang ing kategori utami sing nyakup jinis situs web sing pengin diluncurake.

Yen sampeyan duwe ide sing rinci manawa ora ana template Wix sing ana sing cocog, sampeyan bisa milih template kosong lan supaya jus kreatif sampeyan mili.

Sampeyan bisa miwiti saka awal lan pilih kabeh elemen, gaya, lan rincian sampeyan dhewe.

wix template wiwitan kosong

Nanging, pendekatan kaca kosong bisa uga mbutuhake wektu akeh kanggo situs web pirang-pirang kaca lan konten sing abot amarga kudu ngrancang saben kaca kanthi individual.

Penyeret Seret-lan-Selehake

editor seret lan selehake wix

Salah sawijining alasan utama kanggo nambah popularitas Wix yaiku, mesthine editor seret lan selehake.

Sawise milih template Wix sing pas kanggo toko online, blog, portofolio, utawa perusahaan teknologi (sampeyan bisa nyuda pilihan kanthi ngisi jinis situs web sing pengin digawe wiwitan), editor Wix ngidini sampeyan gawe kabeh pangaturan sing dikarepake. Sampeyan bisa:

  • Tambah teks, gambar, galeri, video lan musik, bar media sosial, formulir kontak, Google Peta, tombol obrolan Wix, lan akeh unsur liyane;
  • Pilih tema warna lan sunting warna-warna;
  • Ganti latar kaca;
  • Upload media saka profil platform sosial (Facebook lan Instagram), Panjenengan Google Foto, utawa komputer;
  • Tambah aplikasi menyang situs web sampeyan supaya luwih fungsional lan ramah pangguna (luwih akeh ing pasar aplikasi Wix ing ngisor iki).

Wix ADI (Intelligence Desain Ponggawa)

Wix ADI (Intelligence Desain Ponggawa)
ADI (Artificial Design Intelligence) minangka alat AI Wix kanggo nggawe desain web

Wix iku ADI praktis tongkat sihir kanggo nggawe situs web profesional. Sampeyan secara harfiah ora kudu mindhah unsur desain siji.

Sampeyan mung butuh wangsuli sawetara pitakon sederhana lan njupuk sawetara pilihan sing gampang (fitur ing situs, tema, desain homepage, lsp.), lan Wix ADI bakal ngrancang situs sing apik kanggo sampeyan mung sawetara menit.

Iki cocog kanggo kaloro pamula lan pamilik bisnis sing cerdas sing pengin ngirit wektu lan mbangun online kanthi cepet.

Alat SEO internal

alat wix seo

Wix ora ngerteni pentinge Optimisasi SEO lan rangking SERP. Alat SEO sing kuat sing diwenehake dening tukang situs web iki minangka bukti. Mangkene sawetara fitur SEO sing paling migunani saben situs web Wix dilengkapi:

  • Editor Robot.txt - Wiwit Wix nggawe file robots.txt kanggo situs web sampeyan kanthi otomatis, alat SEO iki ngidini sampeyan ngganti supaya luwih ngerti Googlebot carane nyusup lan ngindeks situs Wix sampeyan.
  • SSR (Rendering Sisih Server) - Suite Wix SEO kalebu SSR uga. Iki tegese server Wix ngirim data langsung menyang browser. Kanthi tembung liyane, Wix nggawe versi sing dioptimalake lan khusus kanggo kaca situs web, sing mbantu bot nyusup lan ngindeks konten sampeyan kanthi luwih gampang (konten bisa ditampilake sadurunge kaca dimuat). SSR ngasilake macem-macem mupangat, kalebu ngemot kaca sing luwih cepet, pengalaman pangguna sing luwih apik, lan rangking mesin telusuran sing luwih dhuwur.
  • Akeh 301 Pangalihan - Manajer Pangalihan URL ngidini sampeyan nggawe 301 pangalihan permanen kanggo macem-macem URL. Cukup upload file CSV dhewe lan impor maksimal 500 URL. Aja kuwatir, Wix bakal ngabari sampeyan liwat pesen kesalahan yen sampeyan salah nggawe pangalihan pangalihan utawa yen ana loop 301.
  • Tag Meta Khusus - Wix ngasilake judhul kaca sing ramah SEO, deskripsi, lan tag grafik terbuka (OG). Nanging, sampeyan bisa luwih ngoptimalake kaca kanggo Google lan mesin telusur liyane kanthi ngatur lan ngganti tag meta sampeyan.
  • Optimisasi gambar - Alasan liyane sing kuat kenapa Wix dadi pembangun situs sing sampurna kanggo pamula yaiku fitur optimasi gambar. Wix kanthi otomatis nyuda ukuran file gambar sampeyan tanpa ngorbanake kualitas kanggo njaga wektu mbukak kaca cekak lan njamin pengalaman panganggo sing luwih apik.
  • Caching pinter - Kanggo nyepetake wektu mbukak situs lan nambah pengalaman browsing pengunjung, Wix kanthi otomatis cache kaca statis. Iki ndadekake Wix minangka salah sawijining pangembang situs web paling cepet ing pasar.
  • Google Integrasi Search Console - Fitur iki ngidini sampeyan konfirmasi kepemilikan domain lan ngirim peta situs menyang GSC.
  • Google Integrasi Bisnis Kula - Duwe a Google Profil Bisnisku minangka kunci sukses SEO lokal. Wix ngidini sampeyan nyiyapake lan ngatur profil nggunakake dashboard Wix. Sampeyan bisa kanthi gampang nganyari info perusahaan, maca, lan mbales review pelanggan, lan nambah ngarsane web.

Sampeyan uga bisa nyambung situs web Wix karo alat pemasaran penting kayata Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Yandex Metrica, Lan Facebook Pixel & CAPI.

Kacepetan situs penting banget kanggo kinerja SEO, pengalaman pangguna, lan tingkat konversi (pangguna ngarepake, lan njaluk, situs web sampeyan mbukak kanthi cepet!)

Wix ngurus iki, amarga wiwit Juni 2024, Wix minangka pembangun situs web paling cepet ing industri.

Wix minangka pembangun situs web paling cepet
Data saka laporan Web Vitals Inti

Pasar Wix App

Pasar aplikasi Wix

Dhaptar nyimpen app Wix sing nyengsemake luwih saka 600+ aplikasi, Kalebu:

  • Forum Wix;
  • Wix Chat;
  • Galeri Wix Pro;
  • Wix Site Booster;
  • Aliran Sosial;
  • 123 Pambangun Wangun;
  • Toko Wix (salah sawijining fitur eCommerce paling apik);
  • Pesenan Wix (mung kanggo rencana premium);
  • Pamirsa Acara;
  • Weglot Translate;
  • njaluk Google Iklan;
  • Rencana Harga Wix;
  • Comparison Rencana Mbayar;
  • Tombol PayPal;
  • Ulasan Pelanggan; lan
  • Formulir Pembuat & Pembayaran.

Ayo goleki papat aplikasi Wix sing paling praktis lan praktis: Wix Chat, Viewer Event, Wix Stores, lan Wix Bookings.

The Wix Chat app minangka aplikasi komunikasi gratis sing dikembangake dening Wix. Solusi bisnis online iki menehi kesempatan kanggo sesambungan karo pengunjung kanthi entuk kabar saben wong mlebu situs sampeyan.

Iki minangka fitur sing migunani banget amarga ngidini sampeyan mbangun lan nguri-uri hubungan pelanggan sing bisa nyebabake dodolan luwih akeh. Kajaba iku, sampeyan bisa ngobrol karo pengunjung saka komputer lan telpon.

The Event Viewer app iku kudu yen sampeyan organizer acara. Iku ngijini sampeyan kanggo sync menyang akeh aplikasi tiket lan streaming, kalebu Ticket Tailor, Reg Fox, Eventbrite, Ticket Spice, lan Ovation Tix.

Nanging sing paling disenengi babagan Event Viewer yaiku ngidini sampeyan nggabungake Twitch lan nyiarake stream langsung. Yen sampeyan ora yakin apa app iki cocog karo kabutuhan, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka nyoba gratis 15 dina lan ndeleng carane dadi.

The Toko Wix app digunakake dening luwih saka 7 yuta bisnis ing ndonya. Sampeyan ngidini sampeyan nyiyapake toko online profesional kanthi kaca produk khusus, ngatur pesenan, pengiriman, pemenuhan, lan finansial, ngetung pajak penjualan kanthi otomatis, ngawasi inventaris, nawakake pratinjau ing kranjang menyang pelanggan, lan adol ing Facebook, Instagram, lan liwat saluran liyane.

The Pesenan Wix app minangka solusi sing apik kanggo perusahaan lan individu sing nawakake janjian siji-sijine, telpon intro, kelas, lokakarya, lsp. Iku mbantu sampeyan ngatur jadwal, karyawan, rawuh, lan klien saka piranti apa wae lan menehi kesempatan kanggo nampa pembayaran online aman kanggo layanan sampeyan. Aplikasi iki kasedhiya ing saindenging jagad kanthi rega $ 17 saben wulan.

Kontak Situs

kontak situs

Wix iku Kontak Situs fitur minangka cara sing trep kanggo atur kabeh kontak situs web sampeyan. Kanthi ngeklik 'Kontak' ing 'Munggah liwat Wix' bagean saka dashboard sampeyan, sampeyan bakal bisa:

  • View kabeh kontak lan info ing kertu kontak kapisah (alamat email, nomer telpon, produk utawa layanan sing wis dituku, lan cathetan khusus),
  • Filter kontak kanthi label utawa status langganan, lan
  • tuwuh dhaptar kontak kanthi ngimpor kontak (saka akun Gmail utawa minangka file CSV) utawa nambah kontak anyar kanthi manual.

Aku seneng tenan yen ana wong ngrampungake formulir kontak ing situs sampeyan, lengganan newsletter, tuku produk saka toko online, utawa sesambungan karo situs web sampeyan kanthi cara liya, kanthi otomatis ditambahake menyang dhaptar kontak karo informasi padha nyediakake.

Alat iki migunani nalika sampeyan pengin sesambungan karo calon pelanggan saiki lan liwat sing kuat Kampanye pemasaran email. Ngomong…

Pemasaran Email Wix

Alat pemasaran email Wix

The Alat Marketing Email Wix minangka bagean saka Wix Ascend - alat pemasaran lan alat manajemen pelanggan internal. Iki minangka fitur apik tenan sing dibutuhake saben bisnis amarga mbantu nggawe lan ngirim kampanye pemasaran email sing efektif supaya target pamirsa lan ningkatake lalu lintas situs web.

Kanthi ngirim nganyari lan woro-woro biasa babagan promosi khusus, sampeyan bakal ngelingake kontak sampeyan lagi ana ing kene lan duwe akeh tawaran.

newsletter email

Alat Wix Email Marketing nduweni fitur editor intuisi sing mbantu sampeyan nulis email sing ramah seluler kanthi gampang.

Apa maneh, alat iki ngidini sampeyan nyiyapake kampanye email otomatis lan ngawasi sukses ing wektu nyata, kanthi pitulung saka alat analisis data integral (tingkat pangiriman, tarif mbukak, lan klik).

Nanging ana sing nyekel. Saben rencana Wix premium kasedhiya karo rencana Ascend winates sing wis diinstal. Kanggo ngoptimalake Pemasaran Email Wix, sampeyan kudu upgrade rencana Ascend (ora, rencana Munggah lan rencana premium Wix ora padha).

The Rencana Munggah Profesional minangka sing paling populer lan paling cocog kanggo para wirausahawan lan pamilik bisnis sing pengin ngasilake sing regane dhuwur liwat pemasaran email. Rencana iki regane $ 24 saben wulan lan kalebu:

  • Munggah ngilangi merek;
  • 20 kampanye pemasaran email sewulan;
  • Nganti 50k email sewulan;
  • Penjadwalan kampanye;
  • URL kampanye sing disambungake karo jeneng domain unik sampeyan.

Aku ngakeni manawa kasunyatan fitur Wix Email Marketing dudu bagean saka rencana situs premium Wix sing ngganggu. Nanging, Wix menehi sampeyan kesempatan kanggo nyoba-drive rencana Ascend sing dipilih lan nampa pengembalian dana sajrone 14 dina.

Panganggo logo

Nalika nerangake babagan wiwitan, Wix biasane minangka toko mandeg. Saliyane nggawe situs web sampeyan tanpa repot kodhe, Wix uga ngidini sampeyan nggawe logo profesional lan banjur nggawe identitas merek sing unik.

The Panganggo logo fitur menehi rong pilihan: nggawe logo dhewe utawa nyewa ahli.

Yen sampeyan milih kanggo nyoba katrampilan nggawe logo, sampeyan bakal miwiti kanthi nambah jeneng bisnis utawa organisasi.

Wix nggawe logo gratis

Sawise sampeyan milih industri / ceruk, mutusake kepiye tampilan logo lan rasane logo (dinamis, nyenengake, nyenengake, modern, tanpa wektu, kreatif, techy, seger, formal, lan / utawa hipster), lan njawab ing endi sampeyan pengin nggunakake logo (ing situs web sampeyan, kertu bisnis, barang dagangan, lsp).

Logo Maker Wix bakal ngrancang pirang-pirang logo kanggo sampeyan. Sampeyan bisa, pilih salah siji banjur ngatur. Mangkene salah sawijining desain logo Wix sing dicocogake kanggo situsku (kanthi sawetara suntingan):

conto logo

Iki minangka pilihan sing cocog yen sampeyan duwe anggaran sing murah lan ora bisa nyewa desainer web profesional. Siji-sijine sing ngganggu fitur iki yaiku sampeyan kudu tuku rencana premium supaya bisa ndownload lan digunakake. Ditambah maneh, rencana logo Wix bener kanggo siji logo.

Rencana & Harga

Kaya review Wix iki, Wix minangka platform bangunan situs web sing apik kanggo pemula, nanging uga ana rencana sing cocog kanggo para pengusaha lan pamilik bisnis sing luwih berpengalaman. Ndeleng sandi Kaca rega Wix kanggo perbandingan sing jero saben rencana.

Rencana Harga Wixprice
Rencana gratis$0 - SANTIH!
Rencana situs web/
Rencana Kombo$23/bln ($ 16 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana tanpa wates$29/bln ($ 22 / sasi nalika dibayar saben taun)
Pro rencana$34/bln ($ 27 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana VIP$49/bln ($ 45 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana bisnis & eCommerce/
Rencana dhasar bisnis$34/bln ($ 27 / mo nalika dibayar saben taun)
Rencana Bisnis Unlimited$38/bln ($ 32 / mo nalika dibayar saben taun)
Rencana VIP bisnis$64/bln ($ 59 / mo nalika dibayar saben taun)

Rencana Gratis

Paket gratis Wix punika 100% free , nanging wis akeh watesan, kang kok aku banget nyaranake nggunakake kanggo wektu cendhak. Sampeyan bisa nggunakake rencana gratis Wix kanggo kenal karo fitur lan alat dhasar sing paling apik kanggo nggawe situs web lan entuk ide babagan carane sampeyan bisa ngatur kehadiran web sampeyan.

Sawise sampeyan yakin platform iki cocog banget kanggo sampeyan, sampeyan kudu nganyarke kanggo salah sawijining rencana premium Wix.

Rencana Gratis kalebu:

  • 500MB papan panyimpenan;
  • Bandwidth 500MB;
  • URL sing ditetepake nganggo subdomain Wix;
  • Iklan Wix lan Wix favicon ing URL sampeyan;
  • Dhukungan pelanggan sing ora prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: kabeh wong sing pengin njelajah lan nyoba drive Wix free website builder sadurunge pindhah menyang rencana premium utawa mbukak platform bangunan situs web liyane.

Sambungake Rencana Domain

Iki minangka rencana mbayar paling dhasar sing ditawakake Wix (nanging ora kasedhiya ing saben lokasi). Iku biaya mung $ 4.50 saben wulan, nanging akeh kekurangan. Tampilan iklan Wix, bandwidth winates (1GB), lan ora ana aplikasi analitik pengunjung minangka sing paling penting.

Rencana Domain Connect dilengkapi:

  • Pilihan kanggo nyambung jeneng domain sing unik;
  • Sertifikat SSL gratis sing nglindhungi informasi sensitif;
  • 500MB papan panyimpenan;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: panggunaan pribadi uga bisnis lan organisasi sing lagi wae mlebu ing jagad online lan durung mutusake apa tujuan utama situs web kasebut.

Rencana Combo

Rencana Kombo Wix rada luwih apik tinimbang paket sadurunge. Yen Rencana Domain Connect cocog karo kabutuhan sampeyan, nanging tampilan iklan Wix bisa ngrusak sampeyan, mula iki minangka pilihan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Saka mung $ 16 / sasi sampeyan bakal bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe:

  • Domain kustom gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • Sertifikat SSL gratis;
  • 3GB papan panyimpenan;
  • 30 menit video;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: profesional sing pengin nggawe kredibilitas merek kanthi pitulung jeneng domain sing unik nanging ora prelu nambah akeh konten ing situs kasebut (a landing page, a blog sederhana, Dll).

Rencana Unlimited

Rencana Unlimited minangka paket Wix sing paling populer. Keterjangkauan kasebut mung minangka salah sawijining sebab. saka $ 22 / sasi, sampeyan bakal bisa:

  • Sambungake situs Wix sampeyan kanthi jeneng domain sing unik;
  • Nampa voucher domain gratis sajrone 1 taun (yen sampeyan tuku langganan tahunan utawa luwih);
  • 10 GB papan panyimpenan web;
  • $75 Google Kredit iklan;
  • Mbusak iklan Wix saka situs sampeyan;
  • Showcase lan streaming video (1 jam);
  • Peringkat luwih dhuwur ing asil telusuran kanthi pitulung aplikasi Site Booster;
  • Akses menyang aplikasi Visitor Analytics lan aplikasi Tanggalan Acara
  • Rasakake dhukungan pelanggan prioritas 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: wirausaha lan freelancers sing pengin narik pelanggan / klien sing bermutu.

Rencana Pro

Rencana Wix's Pro minangka langkah munggah saka rencana sadurunge, menehi akses menyang aplikasi liyane. saka $ 45 / sasi sampeyan bakal entuk:

  • Domain gratis setaun (sah kanggo ekstensi pilih);
  • Bandwith tanpa wates;
  • 20 GB ruang disk;
  • 2 jam kanggo nampilake lan stream video online;
  • $75 Google Kredit iklan;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Peringkat luwih dhuwur ing asil telusuran kanthi pitulung aplikasi Site Booster;
  • Akses menyang aplikasi Visitor Analytics lan aplikasi Tanggalan Acara
  • Logo profesional kanthi hak komersial lengkap lan file enggo bareng media sosial;
  • Layanan pelanggan prioritas.

Rencana iki paling cocok kanggo: merek sing peduli babagan branding online, video, lan media sosial.

Rencana VIP

Rencana VIP Wix minangka paket utama kanggo situs profesional. saka $ 45 / sasi sampeyan bakal duwe:

  • Domain gratis setaun (sah kanggo ekstensi pilih);
  • Bandwith tanpa wates;
  • 35GB papan panyimpenan;
  • 5 jam video;
  • $75 Google Kredit iklan;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Peringkat luwih dhuwur ing asil telusuran kanthi pitulung aplikasi Site Booster;
  • Akses menyang aplikasi Visitor Analytics lan aplikasi Tanggalan Acara
  • Logo profesional kanthi hak komersial lengkap lan file enggo bareng media sosial;
  • Layanan pelanggan prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: profesional lan ahli sing pengin nggawe ngarsane web sing luar biasa.

Rencana Dhasar Bisnis

Rencana Dhasar Bisnis iku kudu yen sampeyan pengin nyiyapake toko online lan nampa pembayaran online. Paket iki biaya $ 27 saben wulan lan kalebu:

  • 20 ruang panyimpenan file GB;
  • 5 jam video;
  • Pembayaran online sing aman lan manajemen transaksi sing trep liwat dashboard Wix;
  • Akun pelanggan lan checkout cepet;
  • Voucher domain gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • Mbusak iklan Wix;
  • $75 Google Kredit iklan;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: bisnis cilik lan lokal sing pengin nampa pembayaran online sing aman.

Rencana Unlimited Bisnis

Paket Wix's Business Unlimited regane $ 32 wulan lan kalebu:

  • Voucher domain gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • 35 ruang panyimpenan file GB;
  • $75 Google telusuran kredit iklan
  • 10 jam video;
  • Mbusak iklan Wix;
  • Bandwith tanpa wates;
  • 10 jam video;
  • Tampilan mata uang lokal;
  • Perhitungan pajak penjualan otomatis kanggo 100 transaksi saben wulan;
  • Pangeling email otomatis menyang pelanggan sing ninggali kranjang; 
  • Dhukungan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: wirausaha lan pamilik bisnis sing pengin nggedhekake operasional / tuwuh perusahaane.

Rencana VIP Bisnis

Rencana VIP Bisnis paling sugih eCommerce ngrancang pembangun situs web Nawakake. Regane $ 59 saben wulan, sampeyan bakal bisa:

  • 50 ruang panyimpenan file GB;
  • $75 Google telusuran kredit iklan
  • Jam tanpa wates kanggo nampilake lan streaming video kanthi online;
  • Pameran nomer produk lan koleksi tanpa wates;
  • Nampa pembayaran online aman;
  • Adol langganan lan kumpulake pembayaran bola-bali;
  • Adol ing Facebook lan Instagram;
  • Otomatis pitungan pajak dodolan kanggo 500 transaksi saben wulan;
  • Mbusak iklan Wix saka situs sampeyan;
  • Duwe bandwidth tanpa wates lan jam video tanpa wates;
  • Nikmati perawatan pelanggan prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: toko online gedhe lan bisnis sing pengin nyedhiyakake situs web karo aplikasi lan alat sing migunani kanggo pengalaman merek situs sing apik tenan.

Mbandhingake Pesaing Wix

Mangkene tabel perbandingan Wix lan saingan, kalebu Squarespace, Shopify, Webflow, Site123, lan Duda:

FeatureWixSquarespaceShopifyWebflowSite123Duda
Unlimited ProdukYaYa (ing rencana tartamtu)YaRencana e-commerce kasedhiyaLimitedYa (ing rencana tartamtu)
Gratis Domaintaun 1taun 1Ora AnaOra Ana1 taun (karo rencana premium)taun 1
Lumbung2GBUnlimited (kanthi watesan)UnlimitedGumantung ing rencana500 MB – 270 GBGumantung ing rencana
Video streamingNganti menit 30Unlimited (kanthi watesan)Gumantung ing aplikasi pihak kateluGumantung ing aplikasi pihak kateluDhasar karo rencana gratisGumantung ing rencana
cithakan800 +100 +Wates nanging bisa disesuaikan100 +Dhasar lan fungsional100 +
Cocog kanggoPilihan template desain liyaneEstetika, fokus artisE-commerce fokusDesain web sing bisa disesuaikanSitus sing prasaja lan langsungSitus multibasa

  1. Squarespace: Squarespace dikenal kanggo cithakan estetis lan artistik mimpin sawijining. Iku becik kanggo kreatif lan pamilik bisnis cilik sing ngurmati estetika desain. Platform kasebut nawakake panyimpenan tanpa watesan lan streaming video ing rencana tartamtu, nanging macem-macem template kurang dibandhingake karo Wix. Waca review Squarespace ing kene.
  2. Shopify: Shopify minangka pesaing sing kuat kanggo bisnis fokus e-commerce. Platform kasebut dirancang khusus kanggo toko online lan nawakake alat lan kemampuan e-commerce sing komprehensif. Sanajan duwe rega wiwitan sing luwih dhuwur, nyedhiyakake produk lan panyimpenan tanpa watesan, saengga cocog kanggo bisnis online sing akeh. Waca review Squarespace ing kene.
  3. Webflow: Webflow minangka pilihan sing apik kanggo pangguna sing pengin desain web sing bisa disesuaikan lan gelem nyelidiki aspek teknis sing luwih akeh babagan bangunan situs web. Nawakake campuran keluwesan desain lan kemampuan e-commerce, nanging macem-macem cithakan lan kemampuan streaming video gumantung ing aplikasi pihak katelu. Waca review Webflow kita kene.
  4. Site123: Site123 dikenal kanthi gamblang lan gampang digunakake, saengga cocok kanggo pamula utawa sing kudu nyiyapake situs sing gampang kanthi cepet. Nawakake fungsi dhasar kanthi template sing winates, dadi pilihan sing kurang serbaguna dibandhingake karo liyane, nanging minangka titik wiwitan sing apik kanggo proyek sing prasaja. Waca review Site123 ing kene.
  5. Duda: Duda utamané cocok kanggo nggawe situs multibasa lan asring digunakake dening profesional lan agensi desain web. Iki nyedhiyakake macem-macem template lan fitur sing cocog kanggo panggunaan profesional, nanging fokuse kurang kanggo pamilik bisnis cilik utawa hobi. Waca review Duda ing kene.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

ulasan wix 2024

Wix mrentah paling dhuwur ing 'tukang situs web kanggo pamula' babagan. Senadyan watesan sawijining, Pembangun situs web gratis Wix minangka pilihan sing apik banget kanggo wong-wong sing lagi mlebu ing jagad internet lan ora pengin ngerti babagan coding.

Kanthi koleksi template desain sing apik, antarmuka sing ramah pangguna, lan pasar aplikasi sing sugih, Wix nggawe situs web profesional dadi tugas sing gampang lan nyenengake.

Sapa sing kudu milih Wix? Iki paling cocog kanggo bisnis cilik nganti medium utawa individu kanthi anggaran winates lan katrampilan teknis minimal sing mbutuhake platform e-commerce sing komprehensif. Nawakake antarmuka sing gampang digunakake lan macem-macem template sing bisa disesuaikan, dadi pilihan praktis kanggo sing pengin nggawe toko online profesional tanpa pengalaman pangembangan web sing ekstensif.

Muga-muga sampeyan nemokake review editorial Wix ahli iki mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

Wix terus nambah fitur lan fungsionalitas kanthi luwih akeh integrasi, keamanan sing luwih apik, lan dhukungan pelanggan sing luwih apik. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • Integrasi Afterpay: Pangguna saiki bisa menehi pilihan "tuku saiki, mbayar mengko" liwat Afterpay, kasedhiya liwat Wix Payments. Fitur iki ngidini pelanggan mbayar cicilan nalika bisnis nampa pembayaran lengkap ing ngarep, kabeh bisa diatur liwat Wix Dashboard.
  • Adobe Express kanggo Digital Creations: Wix wis nggabungake Adobe Express menyang Media Manager, nyedhiyakake akses menyang fitur desain canggih kanggo nyunting unsur media ing situs web.
  • Google Mbayar kanggo Checkout Cepet: Kanggo nyuda kreto sing ditinggalake, Wix saiki kalebu Google Mbayar minangka pilihan checkout, mbisakake proses pambayaran luwih cepet kanggo para pembeli online.
  • Tutul kanggo Mbayar ing Android: Tambahan iki kanggo solusi Wix's Point of Sale (POS) ngidini pangguna nampa pembayaran nggunakake smartphone utawa tablet Android, nambah kemampuan pembayaran seluler.
  • Asisten SEO Level Situs: Wix wis ngenalake alat SEO sing nyedhiyakake audit, tumindak, lan rekomendasi kanggo nambah kinerja panelusuran situs lan kesehatan SEO sakabèhé.
  • Tutul kanggo Mbayar ing iPhone: Wix wis ngaktifake pembayaran tanpa kontak liwat iPhone. Pangguna bisa ndownload aplikasi Wix Owner lan nampa macem-macem jinis pembayaran tanpa kontak tanpa hardware tambahan.
  • Wix Video Maker Powered by Vimeo: Fitur iki ngidini pangguna nggawe video gratis tanpa watesan kanggo promosi bisnis, nawakake macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe kalebu musik lan overlay.
  • Pengambilan Data luwih cepet kanthi Indexing: Wix wis nganyari proses njupuk data, mbisakake pitakon luwih cepet lan nyegah nggawe data duplikat kanthi nambah indeks menyang koleksi.

Reviewing Wix: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

Wix

Pelanggan mikir

Tresna Wix!

Desember 29, 2023

Aku wis nggunakake Wix kanggo situs web bisnis cilik ing taun kepungkur, lan aku kesengsem banget karo antarmuka lan keluwesan sing ramah pangguna. Macem-macem template ngidini aku nggawe situs sing bener-bener nggambarake merekku tanpa mbutuhake latar mburi desain web. Fitur seret lan selehake nggawe gampang banget kanggo ngatur kaca sing dakkarepake. Uga, dhukungan pelanggan wis mbiyantu nalika aku duwe pitakon. Regane cukup, utamane nimbang macem-macem fitur lan gampang nggabungake e-commerce. Aku banget nyaranake Wix kanggo sapa wae sing pengin nggawe situs web sing katon profesional tanpa kerumitan utawa biaya dhuwur sing asring digandhengake karo pangembangan web.

Avatar kanggo Troy saka NV
Troy saka NV

Digawe kanggo pamula

Muga 5, 2022

Wix apik kanggo situs wiwitan nanging ora cukup kanggo mbangun bisnis online. Bisa uga cukup kanggo bisnis cilik sing mung pengin mbuwang lan lali babagan. Nanging aku nemokake yen sawise 2 taun, aku wis ngluwihi Wix lan kudu mindhah konten menyang a WordPress situs. Nanging apik kanggo pamula lan bisnis cilik.

Avatar kanggo Miguel O
Miguel O

Tresna Wix

April 19, 2022

Aku seneng carane gampang Wix nggawe situs web sing katon profesional dhewe. Aku miwiti situsku nggunakake template sing wis digawe sing ditemokake ing Wix. Aku mung kudu ngganti teks lan gambar. Saiki katon luwih apik tinimbang situs kancaku entuk saka a freelancer sawise mbuwang luwih saka sewu dolar.

Avatar kanggo Timmy
Timmy

Nggawe situs sing gampang

Januari 3, 2022

Wix minangka cara paling gampang kanggo nggawe situs web dhewe. Aku wis nyoba gawe situs web liyane nanging umume akeh banget fitur canggih sing ora dibutuhake. Wix nawakake domain gratis lan kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online.

Avatar kanggo Gusti M
Gusti M

Wix rada larang

Oktober 4, 2021

Wix populer nanging sing ora disenengi yaiku rencana kasebut diwiwiti kanthi $ 10. Kanggo wong sing miwiti bisnis saka awal, iki dudu pamindhahan sing cerdas. Sanajan fitur kasebut kelangan, aku luwih seneng golek alternatif sing murah tinimbang iki.

Avatar kanggo Franz M
Franz M

Wix Cukup Adil

September 29, 2021

Rega wiwitan sing ditawakake Wix mung adil kanggo fitur lan gratis sing bakal sampeyan entuk. Yen sampeyan pengin entuk layanan sing luwih apik, mula Wix sing cocog kanggo sampeyan., Nanging, yen sampeyan ora gelem mbayar rencana Wix, mula terserah sampeyan.

Avatar kanggo Max Brown
Max Brown

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...