Apa Sampeyan Host karo Bluehost? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bluehost minangka panyedhiya hosting web populer sing nawakake solusi hosting kanggo situs web kabeh jinis lan ukuran. Ing 2024 iki Bluehost review, kita ndeleng fitur hosting web, rega, pro lan kontra, lan mbantu sampeyan nemtokake manawa iku pilihan sing tepat kanggo kabutuhan situs web sampeyan.

Bluehost Ringkesan Review (TL; DR)
Rega Saka
Saka $ 2.95 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti
Kacepetan & Kinerja
PHP8, HTTP/2, NGINX+ Caching. CDN gratis. Gawe serep gratis
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress 1-klik instalasi. Tukang toko online. Resmi dianjurake dening WordPresssitus
server
Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting
keamanan
SSL gratis (Ayo Encrypt). Firewall. Keamanan SiteLock. Pemindaian malware
Control Panel
cPanel BlueRock
Tambahan
Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. $150 Google Kredit iklan. Tema WP khusus
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Newfold Digital Inc. (biyen EIG)
Deal Saiki
Entuk diskon nganti 75% kanggo hosting

Key Takeaways:

Bluehost nawakake macem-macem rencana hosting, kalebu hosting sing dituduhake, VPS, darmabakti, lan WooCommerce, dadi pilihan sing apik kanggo macem-macem pamilik situs web. Dheweke uga duwe a WordPress-pilihan hosting tartamtu.

BluehostFitur seret lan selehake pembangun situs web nggawe gampang kanggo pamula nggawe situs web. Dheweke uga nawakake dhukungan pelanggan obrolan langsung 24/7, fitur keamanan, lan pilihan serep.

Sawetara kekurangan kalebu taktik upselling sing agresif lan ora ana persetujuan tingkat layanan uptime. Kajaba iku, layanan migrasi situs gratis kasebut ora kalebu ing kabeh rencana, lan rega nganyari maneh bisa mundhak sacara signifikan sawise taun pisanan.

Yen sampeyan ngetik web hosting menyang mesin telusur kaya Google, salah sijine jeneng ngarep sing bakal metu yaiku Bluehost, tanpa mangu-mangu. Alesan kanggo iki Bluehost wis akeh Enggo bareng pasar, minangka bagéan saka perusahaan gedhe disebut Newfold Digital Inc. (sadurunge Endurance International Group utawa EIG), sing duwe akeh layanan lan panyedhiya hosting web liyane (kayata HostGator lan iPage).

Temenan, dheweke duwe dhuwit akeh kanggo marketing. Kajaba iku, dheweke uga disarujuki dening WordPress. Nanging iki tegese iku apik tenan? Apa iku apik minangka akeh reviews metu ana ngomong iku? Nah, ing 2024 iki Bluehost review, Aku bakal nyoba kanggo njawab pitakonan lan ngrampungake debat sapisan lan kanggo kabeh!

Bluehost ora sampurna, nanging iki minangka salah sawijining host web sing paling apik kanggo WordPress wiwitan, nawakake otomatis WordPress panginstalan lan pembangun situs web, kinerja sing padhet lan fitur keamanan, lan jeneng domain gratis.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca iki Bluehost.com review, nonton video cendhak iki aku sijine bebarengan kanggo sampeyan:

Kaya panyedhiya hosting liyane ing kana, Bluehost uga wis pesawat dhewe saka Pros lan cons. Ayo goleki apa persis iki.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap Bluehost. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pros

  • Regane murah - Bluehost nawakake sawetara rencana hosting sing paling murah, utamane kanggo wong sing pertama ngluncurake situs web. Rega saiki kanggo rencana bareng dhasar yaiku $ 2.95 / sasi, mbayar saben taun. 
  • Integrasi gampang karo WordPress – sawise kabeh, iku resmi dianjurake web hosting panyedhiya dening Wordpress.org. Antarmuka panel kontrol fokus ing mbangun lan ngatur WordPress blog lan situs web. Kajaba iku, proses instalasi 1-klik ndadekake gampang diinstal WordPress ing Bluehost akun. 
  • WordPress Site situs - Wiwit bubar, Bluehost wis ngrancang pembangun situs web sing bisa digunakake kanggo nggawe sampeyan WordPress situs saka ngeruk. Pembangun Smart AI bakal nggawe manawa dioptimalake kanggo piranti apa wae. The Bluehost nggawe situs web pancen gampang digunakake - sampeyan duwe atusan cithakan sing bisa dipilih lan nyunting cithakan iki kanthi nyata-wektu, kanthi kawruh coding nul.
  • Pilihan keamanan gratis - Bluehost nyedhiyakake sertifikat SSL (lapisan soket aman) gratis lan CDN gratis kanggo saben situs web sing di-host kanggo sampeyan. Sertifikat SSL ngidini sampeyan nggampangake transaksi eCommerce sing aman lan njaga data sensitif kanthi aman. CDN ngidini sampeyan mblokir malware sing bisa nyerang situs sampeyan lan nambah keamanan situs sakabèhé.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan – preduli saka rencana sampeyan, sampeyan bakal entuk domain gratis sing regane nganti $17.99 (kalebu domain kaya .com, .net, .org, .blog).
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kasedhiya - Kajaba iku, sampeyan uga bisa nemokake sumber dhukungan ing basis kawruh - kayata FAQ lan solusi kanggo masalah umum, artikel lan pandhuan babagan macem-macem BlueHost opsi lan pangolahan, instruksi carane nggunakake platform hosting, lan video YouTube.

cons

  • Ora ana Jaminan SLA - Ora kaya panyedhiya hosting web liyane ing kana, Bluehost ora kurban SLA (Service Level Agreement) kang Sejatine njamin ora downtime.
  • Upselling agresif - Bluehost wis proses upsell rodo agresif sak sign-up, nalika nganyari kontrak, lan upsell pitches nyatane dibangun ing sistem, lan sing bisa ngganggu kanggo akèh kedhaftar. 
  • Ora ana cloud hosting - Bluehost ora nawakake hosting awan. Cloud hosting ngidini sampeyan nggunakake sumber daya operasi kanggo situs sampeyan saka macem-macem server, yen ora, kudu nanggung watesan server fisik.
  • Migrasi situs ora gratis - nalika umume panyedhiya hosting web bakal nawakake mindhah situs sampeyan kanthi gratis, Bluehost bakal pindhah menyang 5 situs web lan 20 akun email kanggo $149.99, kang cukup larang.

Bluehost.com yaiku a perusahaan web hosting murah, lan ramah pamula kanggo nalika miwiti situs web pisanan sampeyan, nanging wong-wong cenderung tresna utawa sengit.

bluehost ulasan ing twitter
Tas saka rating rating ing Twitter

Sadurunge aku mlumpat menyang review web hosting, iki ringkesan cepet.

About Bluehost

  • Bluehost didegake ing 2003 by Matt Heaton lan markas ana ing Provo, Utah
  • Bluehost nyedhiyakake jeneng domain gratis setaun, sertifikat SSL gratis, CDN gratis, lan akun email gratis karo saben rencana.
  • Bluehost mitra karo WordPress lan nawakake instalasi gampang, nganyari otomatis, lan support pakar kanggo WordPress situs web.
  • Bluehost uga ndhukung platform populer liyane kayata Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, lan liya-liyane.
  • Bluehost nawakake panel kontrol pangguna-loropaken disebut cPanel, ing ngendi sampeyan bisa ngatur setelan situs web, file, database, domain, akun email, opsi keamanan, lan liya-liyane.
  • Bluehost nyedhiyakake alat marketing lan sumber daya kanggo mbantu nggawe lan ngembangake situs web, kayata tukang situs web (Weebly), alat marketing (Google Kredit iklan), alat SEO (Peringkat Matematika), alat analitik (Google Analytics), lan liya-liyane.
  • Bluehost nawakake sistem caching basis server disebut Ketahanan Cache sing nambah kacepetan situs web kanthi nyimpen file statis ing server.
  • Bluehost uga nawakake fitur nambah kinerja liyane kayata Panyimpenan SSD, dhukungan PHP 7.4+, dhukungan protokol HTTP / 2, NGINX teknologi server web (kanggo WordPress Pangguna Pro), lan cache dinamis (kanggo WordPress Pangguna pro).
  • Bluehost njamin keamanan situs web sampeyan kanthi fitur kayata HTTPS (Ayo Encrypt), CDN (Cloudflare), perlindungan spam (SpamAssassin), pemindaian malware (SiteLock), serep (CodeGuard), perlindungan firewall (Cloudflare WAF).
  • Bluehost wis Tim dhukungan pelanggan 24/7 sing bisa nulung sampeyan liwat telpon utawa manggon chatting. Sampeyan uga bisa ngakses pusat bantuan online, ing ngendi sampeyan bisa nemokake artikel, pandhuan, video, tutorial, lan FAQ.

Fitur Key

Sabanjure yaiku BluehostFitur utama! Ayo goleki paket hosting web sing paling penting, kacepetan lan fitur kinerja, sing anyar WordPress nggawe situs, lan liya-liyane!

Hosting Digawe kanggo WordPress

Bluehost iku sampurna kanggo hosting WordPress blog lan situs web amarga sawijining Platform Bluerock punika WordPress-fokus panel kontrol nawakake pengalaman terpadu karo WordPress Camping.

Nginstal WordPress minangka angin, sampeyan bisa ngliwati lapangan 1-klik otomatis WordPress instalasi proses, utawa sampeyan bisa njaluk WordPress diinstal ing akun nalika ndhaptar.

Bluerock ngirim WordPress kaca 2-3 kaping luwih cepet tinimbang tumpukan teknis sadurunge, lan kasedhiya kanthi dibangun Cache halaman NGINX. Saben WordPressSitus web sing didhukung bakal entuk manfaat saka fitur keamanan lan kinerja paling anyar kayata:

  • Gratis SSL certificate
  • PHP7
  • WordPress pementasan
  • Panyimpenan SSD tanpa wates
  • NGINX cache
  • Cloudflare CDN Gratis
  • HTTP / 2
  • panel kontrol cPanel

Nginstal WordPress ora bisa luwih gampang!

Nalika mlebu karo Bluehost sampeyan njaluk takon yen sampeyan seneng njaluk WordPress Dipasang (sampeyan uga bisa nginstal WordPress ing tataran mengko.

masang wordpress

Bluehost migunakake an cPanel sing ditingkatake dashboard, sampeyan bisa ngakses file manager, lan ngatur alamat email, akun FTP/SFTP, database, lan akeh liyane.

Ing dashboard, sampeyan bisa ngatur Bluehost server lan ngoptimalake kinerja kinerja lan setelan keamanan kanggo situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa ngakses alat marketing (akses kredit $100 gratis kanggo Google lan Bing Ads), lan nggawe pangguna lan serep situs web.

Ing WordPress dashboard, sampeyan bisa ngatur setelan kanggo WordPress nganyari otomatis, komentar, revisi isi, lan mesthi, setelan caching.

Caching iku teknologi sing nambah kacepetan Panjenengan situs. Sampeyan bisa milih antarane tingkat caching beda, lan sampeyan bisa siram cache kanthi mencet tombol

Bluehost nawakake sistem caching basis server disebut Ketahanan Cache sing nyepetake loading situs web kanthi nyimpen file statis ing server. Iki bisa nambah wektu loading situs web sampeyan kanthi dramatis, utamane yen sampeyan duwe akeh konten statis. Bluehost nawakake telung tingkat caching beda, saben duwe keuntungan dhewe:

  • Level 0: Ora ana cache. Iki cocok kanggo situs web sing kudu kerep nganyari utawa nduweni konten dinamis sing kerep diganti.
  • Level 1: Caching dhasar. Iki cocog kanggo situs web kanthi konten statis nanging uga butuh sawetara keluwesan kanggo nganyari utawa owah-owahan.
  • Level 2: Caching sing ditingkatake. Iki cocok kanggo situs web sing isine biasane statis lan ora perlu nganyari utawa owah-owahan sing kerep.

Bluehost's Endurance Cache beda karo sistem caching host web liyane amarga ora mbutuhake plugin utawa konfigurasi ing WordPress dashboard. Sampeyan bisa kanthi gampang nguripake utawa mateni saka Panjenengan Bluehost panel akun.

Sampeyan uga bisa nggawe salinan pementasan saka sampeyan WordPress situs. Iki apik kanggo nalika sampeyan pengin tiron situs web langsung lan gunakake kanggo nyoba desain utawa pangowahan dev sadurunge nggawe urip.

Kacepetan, Kinerja & Keandalan

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti..

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Carane cepet situs tuan rumah ing Bluehost kathah Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing Bluehost performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba carane Bluehost performs nalika ngadhepi karo tambah lalu lintas situs.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡Bluehost Kacepetan & Asil Test Performance

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
GreenGeeksFrankfurt 352.9 ms
Amsterdam 345.37 ms
London 311.27 ms
New York 97.33 ms
San Francisco 207.06 ms
Singapura 750.37 ms
Sydney 715.15 ms
397.05 ms3 ms2.3 s0.43
BluehostFrankfurt 59.65 ms
Amsterdam 93.09 ms
London 64.35 ms
New York 32.89 ms
San Francisco 39.81 ms
Singapura 68.39 ms
Sydney 156.1 ms
Bangalore 74.24 ms
73.57 ms3 ms2.8 s0.06
HostgatorFrankfurt 66.9 ms
Amsterdam 62.82 ms
London 59.84 ms
New York 74.84 ms
San Francisco 64.91 ms
Singapura 61.33 ms
Sydney 108.08 ms
71.24 ms3 ms2.2 s0.04
HostingerFrankfurt 467.72 ms
Amsterdam 56.32 ms
London 59.29 ms
New York 75.15 ms
San Francisco 104.07 ms
Singapura 54.24 ms
Sydney 195.05 ms
Bangalore 90.59 ms
137.80 ms8 ms2.6 s0.01

  1. Wektu kanggo First Byte (TTFB): Iki ngukur durasi saka klien nggawe panjalukan HTTP menyang byte pisanan kaca sing ditampa dening browser klien. Iki minangka pertimbangan penting ing kinerja web amarga bisa mengaruhi sepira cepet situs web bisa mbukak ing browser pangguna. TTFB ngisor tegese wektu loading situs web luwih cepet. Rata-rata rega TTFB Bluehost ing macem-macem lokasi yaiku 73.57 ms.
  2. Tundha Input Pertama (FID): FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs (contone, nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. . Ing kasus iki, BluehostFID iku 3 ms, sing apik banget amarga biasane disaranake supaya nomer kasebut ora kurang saka 100 ms.
  3. Cat Isi paling gedhe (LCP): Metrik iki nglaporake wektu render gambar utawa blok teks paling gedhe sing katon ing viewport. Iki minangka metrik pengalaman pangguna sing penting amarga ngandhani yen isi utama kaca web wis rampung dirender ing layar. Kanggo Bluehost, LCP punika 2.8 detik, kang ing sawetara apik (kurang saka 2.5 detik dianggep apik, lan antarane 2.5 kanggo 4 detik perlu dandan).
  4. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): CLS ngukur jumlah total kabeh skor owah-owahan tata letak individu kanggo saben owah-owahan tata letak sing ora dikarepke sing kedadeyan sajrone kabeh umur kaca. Iki minangka ukuran babagan jumlah isi kaca web sing mlumpat nalika dimuat. CLS ngisor luwih apik, amarga tegese kaca luwih stabil. Bluehost wis CLS 0.06, kang dianggep apik minangka dianjurake kanggo tetep ing 0.1.

Kinerja saka Bluehost padhet ing macem-macem metrik kinerja iki, kanthi kabeh nilai ana ing kisaran sing bisa ditampa utawa apik.

⚡Bluehost Muat Asil Test Dampak

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
GreenGeeks58 ms258 ms41 req/s
Bluehost17 ms133 ms43 req/s
Hostgator14 ms85 ms43 req/s
Hostinger22 ms357 ms42 req/s

  1. Wektu Respon Rata-rata: Iki minangka jumlah rata-rata wektu sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk saka browser pangguna. Iku kalebu latensi jaringan antarane browser pangguna lan server, lan uga wektu server njupuk kanggo proses request lan miwiti ngirim respon. Kanggo Bluehost, wektu respon rata-rata yaiku 17 milidetik (ms), sing apik.
  2. Wektu beban paling dhuwur: Iki minangka wektu maksimal sing ditindakake server kanggo nanggapi panjaluk sajrone wektu tes. Iki bisa dideleng minangka skenario paling awon lan bisa kena pengaruh masalah sementara kaya beban dhuwur ing server. Kanggo Bluehost, wektu mbukak paling dhuwur yaiku 133 ms. Nalika iki luwih dhuwur tinimbang wektu respon rata-rata, isih cukup apik. Penting kanggo nimbang manawa ing sawetara kasus, wektu muat sing dhuwur bisa nyebabake pengalaman pangguna sing ora apik yen kedadeyan kasebut ing wektu sing salah.
  3. Wektu Panjaluk Rata-rata: Ukuran iki bisa uga rada mbingungake, nanging ing konteks data sampeyan, misale jek nuduhake jumlah panjaluk sing diproses dening server per detik. Kanggo Bluehost, wektu panyuwunan rata-rata yaiku 43 panjalukan per detik (req/s). Beda karo rong metrik liyane, angka sing luwih dhuwur luwih apik kanggo siji iki, amarga tegese server bisa nangani panjalukan liyane ing wektu sing padha.

Kinerja saka Bluehost kuwat adhedhasar metrik kasebut. Nanggapi kanthi cepet kanggo panjalukan rata-rata, wektu nanggepi kasus paling awon uga relatif kurang, lan bisa nangani panjaluk sing akeh per detik.

Integrasi CDN Cloudflare

bluehost integrasi cloudflare

Saben uwong pengin duwe wektu mbukak kaca kanthi cepet, utamane yen sampeyan ana ing bisnis ritel online.

Cloudflare minangka CDN (jaringan pangiriman/distribusi konten), sing nggunakake kekuwatan jaringan pusat data lan server proxy sing kasebar sacara geografis kanggo ngoptimalake keamanan lan kinerja situs sampeyan lan nambah pengalaman sakabehe karo host. 

Sejatine, jaringan CloudFlare main peran a jaringan VPN sing amba, ngidini situs sampeyan bisa digunakake liwat sambungan internet sing aman lan dienkripsi. 

Kabar apik iku Bluehost nyedhiyakake Integrasi Cloudflare. Jaringan server sing akeh ing saindenging jagad iki bakal gampang nyimpen versi cache situs sampeyan, saengga nalika pengunjung menyang situs sampeyan, browser sing digunakake kanggo ngakses konten situs kasebut nampa saka jaringan CDN sing paling cedhak karo dheweke.

Akibaté, situs sampeyan duwe wektu loading luwih cepet, amarga butuh luwih sithik kanggo data tekan panggonan sing dituju.

Cloudflare terintegrasi gratis ing kabeh Bluehost akun, preduli saka rencana. Sampeyan mung kudu nggawe akun Cloudflare lan ngaktifake integrasi ing panel kontrol. 

Iku rencana rega Cloudflare Basic. Sampeyan uga bisa nggunakake rencana Premium, sing kasedhiya kanthi biaya tambahan. 

Kaloro rencana kasebut dioptimalake kanggo seluler, nawakake dhukungan pelanggan 24/7, lan kompatibel karo SSL. Dheweke uga kalebu:

  • Global CDN
  • Streaming Konten HD Global
  • On-demand Edge Purge

Rencana Premium uga nawakake:

  • Watesan Rate (iki ngidini sampeyan mbentuk lan mblokir lalu lintas menyang situs sampeyan, adhedhasar jumlah panjaluk saben detik)
  • Firewall Aplikasi Web
  • Kompresi Kode Web (Auto Minify)
  • Polandia (iki nuduhake optimasi gambar otomatis, sing ngidini sampeyan mbusak data sing ora perlu ing gambar, uga recompress, supaya luwih cepet mbukak ing browser pengunjung)
  • Argo Smart Routing (algoritma sing milih rute paling cepet sing kasedhiya kanggo data situs sampeyan kanggo ngirim menyang tujuan sing dibutuhake).

Kuwat Uptime

Kajaba wektu mbukak kaca, situs web sampeyan uga kudu "siap" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo situs test sing dadi tuan rumah kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

bluehost kacepetan lan uptime ngawasi

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

WonderSuite - Kabeh-ing-siji Website Builder

bluehost wordpress Site situs

Nalika aku kasebut kasebut, Bluehost banget lancar Integrasi karo WordPress. Preduli saka sampeyan Bluehost rencana, sampeyan bisa nggunakake WonderSuite WordPress nggawe kaca kanggo nggawe situs web responsif lan katon apik.

Lan aku ora mung ngomong iki. Ing AI sing cerdas nggampangake nggawe situs saka awal, situs sing bakal katon apik ing piranti apa wae. Sampeyan bisa milih saka cithakan siap-digawe kanggo wiwitan cepet, lan sampeyan bisa ngowahi tata letak ing wektu nyata tanpa perlu kode.

bluehost Site situs

Nalika sampeyan mlebu, sampeyan duwe pilihan kanggo nggawe lan ngowahi situs sampeyan langsung saka WordPress, utawa saka Bluehost Site situs kanggo WordPress, yaiku pembangun sing prasaja sing bisa nggawe akeh barang. 

Sampeyan bisa nggunakake luwih saka 100 foto stok gratis lan ngunggah gambar, video, utawa musik khusus tanpa watesan. Bluehost'S builder uga ngidini sampeyan milih saka macem-macem fonts utawa upload dhewe yen sampeyan pracaya iku luwih cocok.

Yen sampeyan pengin nggawe luwih akeh kanthi kustomisasi, sampeyan bisa ngetik CSS khusus sampeyan kanthi ngatur CSS saka dashboard pembangun.

BluehostWonderSuite anyar tukang situs web diwiwiti ing $2.95 / sasi lan sampeyan bisa mbangun situs web profesional nggunakake fitur kaya:

  1. WonderStart: Alat iki nyederhanakake proses persiyapan. Pangguna njawab sawetara pitakonan, lan situs kasebut wiwit katon kanthi persiyapan sing luwih cepet, penerbitan sing luwih cepet, lan opsi personalisasi sing terus-terusan.
  2. WonderTheme: Pangguna bisa milih gaya situs web kanthi gampang. WonderTheme ngasilake conto kaca web adhedhasar font lan warna sing disenengi pangguna, supaya bisa milih tema favorit.
  3. WonderBlocks: Fitur iki mbisakake kustomisasi tema lan kaca web sing wis digawe. Nawakake gampang WordPress panyuntingan pamblokiran, opsi desain berkualitas tinggi, lan pendekatan sing ramah pangguna kanggo nggawe web.
  4. WordPress Area Admin Pembuat Website: Dashboard intuisi iki nawakake pandhuan langkah-langkah, alat pribadi kanggo nggawe cepet, lan antarmuka panganggo sing prasaja.
  5. Proses Pembayaran Cepet: Integrasi saka macem-macem cara pembayaran kaya PayPal, Stripe, lan Venmo kasedhiya kanggo nambah fungsi eCommerce.
  6. SEO Boost karo Yoast: Yoast, plugin SEO anjog kanggo WordPress, bisa diakses langsung saka dashboard, ngidini pangguna ngoptimalake isi situs lan tembung kunci kanggo peringkat mesin telusur sing luwih apik.
  7. WonderCart: Fitur iki ngidini kanggo promosi saka WordPress nyimpen produk langsung ing proses checkout, nawakake opsi kaya 'Buy One, Get One Free' lan 'Arep Tuku Bareng'.
  8. Peningkatan Kinerja: Bluehost nawakake caching canggih kanggo kacepetan, nganyari PHP lan MySQL kanggo Time To First Byte (TTFB), CDN gratis kanggo pangiriman konten global, lan nganyari otomatis kanthi SSL gratis kanggo keamanan.
  9. Rencana Hosting: WonderSuite kalebu ing kabeh rencana hosting, sing disesuaikan karo kabutuhan sing beda-beda - saka situs web dhasar nganti situs lalu lintas dhuwur sing mbutuhake panyimpenan, keamanan, lan serep sing luwih maju.
  10. Pangguna-loropaken kanggo Kabeh Tingkat: BluehostRencana kasebut dirancang kanggo pamula lan profesional, kanthi aman, otomatis WordPress instalasi lan nganyari, tuntunan onboarding pribadi, lan alat nggawe konten sing didhukung AI.

24 / 7 Customer Support

dhukungan pelanggan

Kaya umume panyedhiya hosting web ing kana, Bluehost uga nawakake dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. sing dhukungan pelanggan bisa dihubungi liwat Bluehost Dhukungan obrolan langsung, dhukungan email, dhukungan telpon, lan dhukungan tiket sing dikarepake. 

Apa wae saluran sing sampeyan pilih kanggo takon Bluehost dhukungan, sampeyan bakal ketemu dening ahli ing lapangan pamilike sampeyan perlu bantuan karo. 

Bluehost uga nawakake a basis kawruh jembar sing bisa digunakake nalika sampeyan butuh bantuan kanggo masalah tartamtu. Sampeyan bisa nyelehake tembung kunci masalah sampeyan ing garis telusuran lan sampeyan bakal entuk asil kanthi pertandhingan sing paling cedhak.

Kanggo menehi conto, kita nulis tembung kunci "migrasi situs" menyang bar telusuran lan iki sing metu:

basa pengetahuan

Ana uga Bluehost pusat sumber sing ngemot akeh sumber daya kayata tutorial video, artikel, lan pandhuan langkah-langkah (kalebu WordPress dhukungan hosting).

Sapa Sampeyan Bisa Hubungi BluehostTim kang?

Kanggo nggawe masalah luwih gampang kanggo pelanggan, Bluehost wis dibagi tim dhukungan dadi telung kategori utama:

  • Tim Dhukungan Teknis - kaya sing sampeyan ngerteni saka jeneng kasebut, tim iki tanggung jawab kanggo macem-macem pitakonan utawa masalah babagan situs web, jeneng domain, hosting, lan liya-liyane.
  • Tim Sales – tanggung jawab kanggo info liyane umum babagan Bluehostproduk 's lan melu karo pelanggan potensial, anyar, utawa biasa saka Bluehost. 
  • Tim Manajemen Akun - tim iki ngurusi masalah sing ana gandhengane karo syarat layanan, verifikasi akun, lan sing paling penting - tagihan lan mbalekaken.

Keamanan lan Serep

bluehost keamanan

Bluehost menehi pangayoman keamanan banget ngalangi kanggo kabeh situs. Padha kurban Daftar ireng alamat IP, direktori sing dilindhungi sandi, saringan kanggo akun email, lan akses akun pangguna kanggo ngatur kunci pribadi lan sertifikat digital

Bluehost nawakake uga SSH (akses cangkang aman), tegese admin lan pangembang web bisa ngakses file konfigurasi kanthi aman. Sampeyan bisa milih antarane telung alat anti-spam: Apache SpamAssassinSpam Hammer, lan Ahli Spam. Dheweke uga nawakake proteksi hotlink. 

Yen sampeyan gelem mbayar kanggo nambah keamanan situs sampeyan, luwih-luwih, sampeyan uga bisa milih antarane macem-macem tambahan mbayar sing berkualitas tinggi, kayata SiteLock, sing dirancang kanggo nyegah serangan saka peretas, lan CodeGuard, sing nawakake luwih akeh pilihan serep. 

SiteLock mindai situs sampeyan kanggo virus lan malware saben dina. Uga ngawasi jaringan ing server perusahaan 24/7. 

Kajaba iku, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sistem otentikasi rong faktor sing ditawakake supaya sanajan sampeyan ngalami serangan peretas lan ngerti sandhi sampeyan, dheweke isih ora bisa entuk akses otomatis menyang akun sampeyan. Bluehost akun.

Babagan gedhe babagan Bluehost iku uga nerangake karo Integrasi Cloudflare, yaiku jinis CDN (gratis digunakake), sing tujuane kanggo nglindhungi saka nyolong identitas lan serangan DDoS antara liya. Iku uga kanggo nambah kinerja lan kacepetan situs, utamané kanggo loading kaping. 

Sejatine, CloudFlare bakal nambah fitur keamanan situs sing wis ana lan kinerja situs sing wis ana, dadi sampeyan kudu nimbang nggunakake.

Aku wis ngomong luwih akeh babagan Cloudflare CDN wis ana ing bagean Kacepetan lan Kinerja, supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan pengaruhe kinerja situs sampeyan ing kana.

BluehostPilihan Serep

bluehost serep

Bluehost nawakake gratis serep kanggo pelanggan karo serep otomatis gratis sing dianyari saben dina, mingguan, lan saben wulan.

Masalahe, dheweke ora njamin sukses kabeh serep kasebut. Apa tegese iki?

Iki tegese bisa nyimpen serep sing ora lengkap - contone, yen file saka direktori FTP ora sengaja dibusak, sampeyan bisa uga ora mbalekake kabeh file. Iki uga tegese sampeyan ora bakal bisa ngakses versi lawas saka situs sampeyan yen sampeyan butuh, amarga Bluehost kanthi otomatis nulis maneh.

Kanggo ngganti, Bluehost nyaranake sampeyan nggawe pilihan serep dhewe lan ngatur ing omah. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake iki kanthi njupuk tambahan serep, kayata Gawe serep Jetpack, sing bakal nindakake serep saben dina lan wektu nyata kanthi biaya tambahan.

Bluehost cons

Ora ana perusahaan web hosting sing sampurna, mesthi ana negatif lan Bluehost ora istiméwa. Kene negatif paling gedhe.

Ora SLA Uptime

Dheweke ora nawakake jaminan wektu. Nalika milih panyedhiya hosting, sampeyan pengin wektu paling cedhak 100%. Dheweke ora menehi jaminan, nanging Persetujuan Jaringan / Server Uptime sing nyatakake yen "umume masalah dirampungake sajrone udakara 15 menit".

Rata-rata kira-kira 99.94% uptime. Output .05% iki tegese luwih saka setaun situs sampeyan bakal mandheg sajrone 4.4 jam. Sakabèhé Bluehost uptime dipercaya, nanging maneh, ora ana jaminan manawa situs sampeyan bakal aktif lan biasane.

Taktik Upselling Agresif

sing laku sade dirancang kanggo nggawe sampeyan tuku. Kanthi tembung liyane, ana popups sing ngganggu lan tandha sing bisa nyoba kanggo tuku luwih akeh.

Contone, padha duwe upsells kanggo milih sadurunge mriksa lan rampung ndhaptar. Kajaba iku, ana instal tambahan sing kudu sampeyan tuku sing biasane kalebu panyedhiya hosting liyane minangka fitur sing dibangun.

Migrasi Situs Gratis Ora Klebu

Yen sampeyan pengin ngalih host host web, ora eling padha nindakake migrasi situsNanging kanthi biaya.

bluehost migrasi situs web

Dheweke bakal nransfer nganti 5 situs lan 20 akun email kanthi rega sing ora terjangkau $149.99. Dibandhingake karo panyedhiya hosting ndhuwur liyane, iki minangka rip-off amarga umume ora ngisi apa-apa kanggo migrasi situs sampeyan.

Nanging yen sampeyan are looking kanggo migrasi a WordPress situs kanggo Bluehost, banjur iki FREE! Bluehost kita kurban migrasi situs web gratis kanggo situs web ing WordPress ing 30 dina pisanan sawise ndhaptar.

Bluehost Rencana Harga

Bluehost wis akeh rencana rega, gumantung saka jenis paket hosting lan server lan layanan sing pengin digunakake, supaya bisa bingung ing kaping.

Nanging aja kuwatir, aku bakal nyoba njlentrehake kabeh ing kene lan nuduhake apa sing ditawakake saben rencana.

PlanReregan
Hosting gratisOra Ana
Rencana hosting sing diwenehake 
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $9.99)
Pilihan Plus (disaranake)$5.45/wulan* (diskon saka $18.99)
saben$13.95/wulan* (diskon saka $28.99)
Rencana toko online
Toko online$9.95/wulan* (diskon saka $24.95)
Toko Online + Pasar$12.95/wulan* (diskon saka $39.95)
Rencana hosting khusus
Standard$79.99/wulan** (diskon saka $119.99)
meningkat$99.99/wulan** (diskon saka $159.99)
Premium$119.99/wulan** (diskon saka $209.99)
Rencana hosting VPS
Standard$18.99/wulan** (diskon saka $29.99)
meningkat $29.99/wulan** (diskon saka $59.99)
Ultimate$59.99/wulan** (diskon saka $119.99)
WordPress rencana hosting
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $9.99)
Plus$5.45/wulan* (diskon saka $13.99)
Choice Plus$5.45/wulan* (diskon saka $18.99)
saben $13.95/wulan* (diskon saka $28.99)
ngatur WordPress rencana hosting
mbangun$9.95/wulan** (diskon saka $19.95)
tuwuh$14.95/moth** (diskon saka $24.95) 
Ukuran$27.95/wulan** (diskon saka $37.95)
Rencana hosting WooCommerce
Standard$15.95/wulan* (diskon saka $24.95)
Premium$24.95/wulan* (diskon saka $39.95)
Rencana pembangun situs web kanthi hosting sing kalebu
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $10.99)
saben$9.95/wulan* (diskon saka $14.99)
Toko online$24.95/wulan* (diskon saka $39.95)
Reseller hosting plans***
penting$ 25.99 / sasi 
Linuwih$ 30.99 / sasi
saben$ 40.99 / sasi
Ultimate$ 60.99 / sasi
* Rega sing ditampilake yaiku Bluehosttarif introduksi. Rega promosi mung kanggo istilah pisanan lan nganyari kanthi tarif biasa.

Shared Hosting Plans

bluehost sambungan hosting

Hosting bareng ngidini sampeyan nuduhake server karo situs web liyane. Iki tegese macem-macem situs web, saka pamilik sing beda, bisa nggunakake sumber daya siji server fisik. 

Hosting sing dienggo bareng yaiku alasane Bluehost nawakake sawetara plans rega paling murah metu ana. Sapa sing kudu nggunakake pilihan iki? Wong sing ora ngarep-arep akeh lalu lintas ing situs kasebut.

Iki amarga yen salah sawijining situs web liyane sing nggunakake server sing padha karo sampeyan ngalami lonjakan lalu lintas, situs sampeyan uga bakal ngrasakake. Kinerja situs sampeyan bakal kena pengaruh lan sampeyan bakal ngalami wektu mbukak kaca sing luwih alon. 

Nanging, Bluehost nawakake "proteksi sumber daya" ing kabeh rencana hosting sing dienggo bareng, sing dimaksudake kanggo nglindhungi kinerja situs sampeyan ing server sing dienggo bareng, preduli saka lonjakan lalu lintas situs web sing di-host liyane.

Bluehost nawakake telung rencana bareng. Ing dhasar siji saiki diwiwiti ing $ 2.95 / sasi, lan sing paling larang yaiku saben at $ 13.95 / sasi

BluehostRencana hosting sing dituduhake minangka sawetara sing paling murah ing pasar. 

The dhasar rencana rega biaya mung $ 2.95 / sasi (karo diskon saiki), lan dilengkapi karo kabutuhan penting kayata: 

  • 1 free WordPress situs
  • Panyimpen SSD 10 GB
  • Custom WordPress tema
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • WordPress integrasi
  • Cithakan sing didhukung AI
  • BluehostAlat nggawe situs web sing gampang digunakake
  • Domain gratis kanggo 1 taun
  • Gratis CDN (Cloudflare)
  • Sertifikat SSL gratis (Ayo Encrypt)

Yen sampeyan pengin fokus ing keamanan ing situs lan duwe fitur privasi liyane, banjur pindhah menyang Choice Plus rencana. Iku nawakake a Unlimited nomer situs web, Uga panyimpenan tanpa watesan. Kejabi fitur dhasar sing padha kayata WordPress integrasi, dhukungan pelanggan 24/7, sertifikat SSL gratis, domain gratis setaun, lsp, uga nawakake free Office 365 kanggo 30 dina. Iku uga kalebu free domain privacy lan free serep otomatis kanggo 1 taun.

Opsi pungkasan ing hosting sing dituduhake yaiku saben rencana, sing nambah daya lan optimasi luwih akeh menyang situs sampeyan. Saliyane upgrade saka rencana Choice Plus, uga kalebu IP khusus gratis, serep otomatis, sumber daya CPU optimized, lan premium, sertifikat SSL positif

Kabeh rencana bareng kalebu: 

  • Integrasi CDN Cloudflare - Perlindhungan DNS, WAF lan DDoS
  • Pangatur domain – sampeyan bisa tuku, ngatur, nganyari lan transfer domain. 
  • Sertifikat SSL - transaksi online sing aman lan nglindhungi data sensitif.
  • Proteksi sumber daya – kinerja situs sampeyan tetep ora kena pengaruh ing server sing dienggo bareng.
  • Gampang nggawe situs web - a WordPress nggawe situs web sing gampang digunakake 
  • Google Kredit pariwara - Google Iklan cocog karo kredit kanthi regane nganti $150 ing kampanye pisanan (mung valid kanggo sing anyar Google Pelanggan iklan sing adhedhasar ing AS)
  • Google Bisnisku - yen sampeyan duwe bisnis cilik lokal, sampeyan bisa dhaptar online, sijine ing jam kerja lan lokasi lan nyambung menyang pelanggan ing wilayah tenan cepet.

Bluehost Dhasar vs Pilihan Plus vs Pro Comparison

Dadi apa bedane antarane paket hosting Basic, Choice Plus lan Pro? Punika comparison saka Dhasar vs Pilihan Plus rencana, lan Choice Plus vs Pro rencana.

Bluehost Dhasar vs Pilihan Plus Review

sing Rencana dhasar iku rencana sing paling murah supaya nerangake karo paling sumber daya lan fitur. Bentenane utama ing antarane rencana Basic lan Choice Plus yaiku karo paket hosting dhasar dhasar sampeyan mung diijini dadi host situs web, nanging nganggo Rencana Plus pilihan sampeyan bisa host situs web tanpa watesan. Yen sampeyan pengin mbukak pirang-pirang situs web, sampeyan kudu milih rencana Plus.

Bentenane utama liyane ing antarane loro rencana kasebut yaiku jumlah ruang web sing diidini nyimpen ing server. Rencana dhasar mung dilengkapi 10 GB ruang web, dene rencana Plus dilengkapi ruang panyimpenan SSD 40GB. 10 GB isih cukup akeh papan lan kudu cukup ing umume kasus, nanging yen sampeyan nyimpen akeh serep, gambar lan video banjur bisa cepet nambah munggah.

Pungkasane jumlah akun email lan jumlah panyimpenan email ing rencana dhasar cukup winates. Bisa uga ora akeh email amarga umume pangguna ora nggunakake luwih saka 5 email, nanging mung duwe ruang email 100MB cukup sithik lan sampeyan bisa cepet kehabisan ruang. Rencana iki uga kalebu free domain privacy lan free serep otomatis kanggo 1 taun. 

Sampeyan kudu nimbang milih rencana Choice Plus yen:
  • Sampeyan pengin dadi host situs web sing ora ana ing akun hosting sampeyan
  • Sampeyan pengin 40 panyimpenan GB SSD tinimbang 10 GB sing nerangake karo rencana dhasar
  • Sampeyan mbutuhake akun email sing ora ana wates karo ruang email
  • Sampeyan pengin SpamExperts, yaiku alat proteksi spam
  • Sampeyan pengin privasi Whois gratis (uga dikenal minangka privasi jeneng) kanggo domain sampeyan
  • Sampeyan pengin SiteBackup Pro gratis, yaiku layanan serep lan mulihake situs web.

Bluehost Pilihan Plus vs Pro Review

Ana sawetara bedane ing antarane Choice Plus lan Rencana hosting Pro sing worth ngerti babagan. Sing pisanan, lan sing penting yen sampeyan pengin mbukak sumber daya utawa luwih akeh WordPress-situs web sing di-host yaiku situs ing rencana Pro bakal dadi tuan rumah server kinerja dhuwur karo sumber daya CPU optimized.

Server kinerja dhuwur ing rencana Pro duwe akun 80% luwih sithik saben server sing ngidini panggunaan sumber daya luwih akeh saben akun (luwih akeh panggunaan CPU, panggunaan disk, bandwidth). Nawakake luwih cepet lan luwih akeh daya kanthi luwih sithik pangguna sing dialokasikan ing server sing padha.

Rencana Pro uga menehi sampeyan alamat IP darmabakti lan sertifikat SSL (non-shared) pribadi

bluehost rencana pro

Sampeyan kudu nimbang milih rencana Pro yen:

  • Sampeyan pengin server kanthi kinerja dhuwur (yaiku situs web loading cepet) lan sithik pangguna sing nuduhake sumber daya server
  • Sampeyan pengin IP darmabakti gratis lan sertifikat SSL pribadi (ora dibagi)

Rencana hosting bareng endi sing paling apik kanggo sampeyan?

Platform Bluerock sing anyar yaiku WordPress-fokus panel kontrol nawakake pengalaman terpadu karo WordPress situs web.

Bluerock ngirim WordPress kaca 2-3 kaping luwih cepet tinimbang tumpukan teknis sadurunge. Saben situs sing dianakake Bluehost. com bakal entuk manfaat saka fitur keamanan lan kinerja paling anyar kayata:

  • Gratis Ayo Encrypt
  • PHP7, HTTP / 2 lan cache NGINX
  • WordPress lingkungan pementasan
  • Solid-state-drive SSD drive
  • Cloudflare CDN Gratis
  • Jeneng domain taun pisanan gratis

Saiki sampeyan ngerti rencana apa sing kudu ditawakake lan sampeyan ana ing posisi sing luwih apik kanggo milih paket host web sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Elinga, sampeyan bisa nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur yen mbutuhake sumber daya lan fitur liyane.

Adhedhasar pengalamanku, iki menehi saran kanggo sampeyan:

  • Aku nyaranake mlebu karo Rencana dhasar yen sampeyan ngupayakake dhasar situs web siji.
  • Aku nyaranake mlebu karo Rencana Plus pilihan yen sampeyan kepengin mbukak a WordPress utawa situs CMS liyane, lan pengin keamanan lan pencegahan spam fitur (priksa my review saka rencana Choice Plus).
  • Aku nyaranake mlebu karo Pro rencana yen sampeyan kepengin mbukak situs e-commerce utawa a WordPress situs, lan pengin a alamat IP darmabakti ditambahake keamanan lan pencegahan spam fitur.

Darmabakti Hosting Plans

rencana hosting darmabakti

Rencana hosting khusus menehi pilihan kanggo nggunakke sumber daya saka kabeh server, saéngga nggawe situs luwih kuat lan optimized, lan menehi kontrol liyane liwat layanan sing lagi mbayar.

Standard rencana diwiwiti ing $79.99 saben sasi (karo diskon saiki), mbayar ing basis 36-sasi. Rencana hosting khusus ora kasedhiya kanggo pembayaran taunan. 

Rencana Standar nawakake fitur ing ngisor iki:

  • CPU - 2.3 GHz
  • CPU - 4 inti
  • CPU - 4 Utas
  • CPU - 3 MB Cache
  • 4 GB RAM
  • 2 x 500 GB RAID tingkat 1 panyimpenan 
  • Bandwidth jaringan 5 TB 
  • 1 domain gratis
  • 3 IP khusus 
  • cPanel & WHM kanthi akses root

Loro rencana liyane, Enhanced lan Premium, nduweni unsur sing padha nanging nawakake panyimpenan luwih akeh lan luwih akeh daya kanggo kinerja sing luwih apik lan lalu lintas luwih akeh. 

Kabeh rencana khusus kalebu: 

  • Manajemen multi-server - iki ngidini sampeyan nambah luwih akeh VPS, nanging uga layanan hosting web sing luwih khusus utawa dituduhake menyang akun sampeyan dhewe; sampeyan bisa ngatur kabeh saka sak panggonan;

  • Server sing ora dikelola - yen sampeyan pancen ngerti babagan server lan cara kerjane, sampeyan bisa entuk akses langsung lan ngontrol kabeh sing ana gandhengane karo server sing Bluehost digunakake kanggo nguwasani situs sampeyan, kalebu sistem operasi lan piranti lunak server Apache;

  • cPanel sing luwih apik – Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngatur kabeh fitur situs saka sak panggonan, kalebu domain, email, macem-macem situs web, etc.; 

  • Domain .com gratis suwene 1 taun – iki bener kanggo kabeh h web hosting plans. Sampeyan bisa ndhaptar domain sampeyan kanthi gratis ing taun pisanan rencana sampeyan, sawise nganyari maneh sampeyan bakal dikenani biaya miturut rega pasar;

  • kacepetan nemen - Bluehost ngaku yen saben server web darmabakti yaiku "digawe khusus nggunakake teknologi open source paling anyar”, kang ndadekake luwih fleksibel nalika nerangake nginggilaken kinerja mangsa;

  • Nganyarke panyimpenan – iki menehi kemampuan kanggo nambah panyimpenan kasedhiya ing server kapan sampeyan pengin, tanpa kudu nggunakake bantuan saka administrator server;

  • Gratis SSL – ngamanake sambungan menyang situs, nglindhungi data pribadhi, lan mbisakake transaksi eCommerce aman;

  • Penyediaan cepet - Bluehost duwe tim spesialis IT sing nggawe lan rak server sampeyan, njamin server sampeyan bisa nyambung menyang jaringan sajrone 24-72 jam;

  • Akses ROOT – yen sampeyan pangguna server majeng, Bluehost nyedhiyakake akses root lengkap supaya sampeyan bisa nggawe panginstalan khusus lan intervensi liyane menyang akun server darmabakti;

  • Panyimpenan RAID - Konfigurasi panyimpenan RAID1 menehi keamanan lan perlindungan tambahan data;

  • Dhukungan darmabakti 24/7 - Bluehost wis nglatih ahli IT kanggo ngatasi masalah sing bisa kedadeyan ing server hosting khusus sampeyan. 

Rencana Hosting VPS

vps hosting

Rencana server pribadi virtual (VPS). Luwih murah tinimbang sing darmabakti, diwiwiti kanthi rencana standar $ 18.99 saben wulan, kanthi diskon saiki (dibayar kanthi istilah 36 sasi, kaya kabeh rencana server pribadi virtual). 

The Standard plan ngemas fitur ing ngisor iki: 

  • Inti 2
  • Panyimpen SSD 30 GB
  • 2 GB RAM
  • Bandwith 1 TB
  • 1 alamat IP
  • cPanel / WHM

Loro rencana liyane, Enhanced lan Ultimate, uga nduweni unsur sing padha nanging menehi daya, panyimpenan luwih akeh. lan kemampuan kinerja kanggo situs luwih nuntut. Dadi sampeyan duwe panyimpenan SSD 60 lan 120 GB, uga 4 lan 8 GB RAM, bandwidth 2 lan 3 TB. 

Kabeh rencana VPS kalebu:

  • Manajemen multi-server - Kabeh klien hosting VPS lan darmabakti duwe kemampuan kanggo nambah layanan hosting sing dituduhake, khusus, utawa VPS kabeh ing sak panggonan lan ngatur saka akun siji;

  • Kontrol akses – kemampuan kanggo nggawe sandhi kanggo wilayah akses tartamtu, kayata administrasi server, informasi kepemilikan, lan sandi master kanggo kabeh;

  • Akses ROOT – kemampuan kanggo nggawe akeh akun FTP sing dikarepake supaya sampeyan bisa ngundhuh, ngunggah, utawa ngowahi file ing VPS sampeyan sak senenge; 

  • Tuan rumah domain lan situs web tanpa watesan – sampeyan bisa nggunakake kapasitas VPS 'kanggo ngatur macem-macem domain lan situs, lan host nanging akeh sing pengin; 

  • daya khusus – Sumber daya server VPS mung sampeyan lan sampeyan, lan saben rencana dilengkapi CPU, RAM, lan panyimpenan dhewe;

  • Siji dashboard – dashboard sing prasaja lan gampang digunakake menehi kabeh alat kanggo manajemen situs web lan analytics ing sak panggonan; 

  • Bandwidth tanpa wates – anggere situs sampeyan (s) tundhuk karo Bluehost's Kebijakan Gunakake Katrangan, ora ana watesan lalu lintas menyang situs VPS sampeyan; 

  • Dhukungan VPS 24/7 - kaya paket hosting liyane, Bluehost nyedhiyakake dhukungan ahli 24/7 babagan rencana VPS uga;

  • Pandu Lurus Negara (SSD) - kabeh server pribadi virtual duwe drive SSD kanthi kinerja dhuwur, sing nambah kinerja kanthi signifikan.

Rencana Hosting WooCommerce

hosting woocommerce

ana loro Bluehost Rencana WooCommerce - Standard lan Premium. Rencana Standar yaiku $12.95 saben wulan kanthi diskon saiki lan mung bisa dibayar kanthi basis 36 wulan. 

Fitur utama rencana Standar yaiku: 

  • Toko online (situs web + blog) - maca review saka Bluehostrencana toko online
  • Alat pemasaran email
  • Produk tanpa wates
  • WooCommerce wis diinstal 
  • Jetpack wis diinstal 
  • Tema toko-ngarep sing wis diinstal 
  • Ulasan produk pelanggan
  • Analisis lalu lintas situs web
  • Dhukungan teknis 24 / 7
  • Proses pembayaran (instal siji-klik)
  • Nggawe pesenan manual
  • Kode diskon
  • Serep dhasar saka CodeGuard Backup Basic, gratis kanggo taun pisanan
  • Gratis Office 365 suwene 30 dina

Premium rencana kalebu versi premium saka tambahan Jetpack, manajemen pajak lokal lan negara, kustomisasi produk, langganan, reservasi online lan jadwal janjian, Google Verifikasi Bisnis Kula, lan bandwidth unmetered supaya sampeyan bisa duwe lalu lintas sing dikarepake tanpa wektu loading alon.

Rencana Premium uga duwe pangayoman domain privasi domain kanggo situs bisnis eCommerce sing luwih aman - sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora kudu ngatasi nyolong identitas, spam, malware, utawa owah-owahan sing ora dikarepake utawa ora sah menyang situs web sampeyan. 

Kabeh rencana WooCommerce kalebu: 

  • SSL gratis;
  • Kemampuan kanggo nggawe toko eCommerce minangka aman sabisa kanthi bantuan transaksi sing dienkripsi kanthi otomatis lan data pengunjung; 
  • Multiple lapisan caching;
  • Optimasi situs lan wektu mbukak kaca kanthi cepet; 
  • Statistik lan ngawasi situs;
  • Nelusuri prilaku lan tren pelanggan supaya sampeyan bisa nambah dodolan lan ngoptimalake pengalaman adol kaya sing dikarepake; 
  • Domain siji taun gratis;

Garansi Dhuwit Bali 30 Dina ing Kabeh Paket Hosting

Bluehost's promosi utawa diskon prices mung sah kanggo istilah pisanan, sawise kang plans sing gawe anyar ing tarif biasa - tegese, padha njaluk pricier. 

Bluehost menehi jaminan dhuwit bali 30 dina ing kabeh layanan hosting. Yen sampeyan ora marem karo samubarang lan pengin mbatalake rencana ing wektu tuku 30 dina, sampeyan bakal nampa mbalekaken lengkap. 

Nanging, elinga, mbalekaken ora nuduhake umume tambahan sing bisa sampeyan tuku sajrone 30 dina. 

Sawise 30 dina sampeyan tuku, sampeyan ora bisa mbalekake dhuwit yen sampeyan mbatalake Bluehostlayanan web hosting.

iPage saiki dadi bagéan saka Bluehost

Kemitraan iki minangka acara penting kanggo perusahaan lan pelanggan, lan kita pengin menehi sampeyan kabeh rincian sing dibutuhake babagan apa tegese kanggo pangguna anyar lan pangguna sing wis ana.

ipage saiki bluehost

Apa Pelanggan Anyar Kudu Ngerti

Yen sampeyan mikir babagan nyiyapake situs web, kabeh dadi menarik. iPage lan BluehostKemitraan tegese sampeyan saiki bisa nggunakake pembangun situs iPage sing gampang lan BluehostOpsi hosting sing fleksibel. Sejatine, warta apik yen sampeyan nggoleki hosting sing berkualitas tanpa ngilangi bank.

Deleng luwih cedhak ing Kemitraan

Loro iPage lan Bluehost wis hitters abot ing game hosting kanggo nalika. Tim-up iki kabeh babagan menehi sampeyan luwih akeh - luwih akeh fitur, layanan sing luwih apik, lan akeh keuntungan anyar, utamane yen sampeyan nyoba ngembangake bisnis online.

pangerten BluehostPeran

Kanggo sing ora ngerti, Bluehost yaiku perusahaan adhine iPage lan dheweke pancen apik ing apa sing ditindakake - utamane ing hosting web. Dheweke nawakake kabeh saka hosting dhasar nganti karya lengkap - pikirake alat marketing, keamanan, lan layanan email. Kajaba iku, dheweke duwe toolset keren sing diarani WonderSuite, sing apik kanggo mbangun WordPress situs, ora ketompo yen sampeyan newbie utawa pro. Lan yen DIY dudu barang sampeyan, dheweke duwe wong sing bisa nggawe situs sampeyan.

Kanggo Pelanggan iPage sing Ana

Yen sampeyan wis sawetara wektu karo iPage, aja kuwatir - ora akeh owah-owahan kanggo sampeyan. Situs web, login, lan sistem dhukungan sampeyan tetep padha. Sampeyan bisa tetep nindakake perkara sampeyan kaya biasane.

Sampeyan bisa uga wis weruh yen iPage.com saiki ngirim sampeyan menyang Bluehost. Mung kepala-up, rincian login sampeyan isih padha. Yen sampeyan ngalami alangan utawa rampung ing a Bluehost kaca, bali menyang iPage.com lan pencet "login" ing sisih tengen ndhuwur. Yen sampeyan isih macet, iPage.com/help ngendi sampeyan bakal nemokake sawetara bantuan.

mbandhingaké Bluehost Peserta

Nalika nggoleki perusahaan web hosting sampeyan kudu faktor fitur kayata uptime, kacepetan, keamanan, dhukungan pelanggan, rega, lan pangguna-loropaken. Kene sawetara sing paling apik Bluehost saingan ing pasar saiki:

Penyedhiya HostingKekuwatan KeyCocog kanggo
SiteGroundDhukungan pelanggan berkualitas tinggi, uptime dipercaya, fitur keamanan sing kuwatE-commerce, agensi cilik, pangembang web, situs pribadi
HostingerRega terjangkau, antarmuka pangguna-loropakenPangguna sing sadar anggaran, pamula
HostgatorWektu aktif sing apik, nggawe situs sing gampang digunakake, ramah anggaranUsaha cilik, pemula
DreamHostKabijakan privasi sing kuat, kinerja sing kuatBisnis fokus ing privasi lan linuwih
InMotion HostingDhukungan sing apik banget, kinerja sing dipercaya, migrasi situs gratisBisnis, pangguna sing ngerti teknologi
A2 HostingKecepatan server sing cepet, fitur sing ramah pangembangPangembang, bisnis menengah
  1. SiteGround: Bluehost lan SiteGround nawakake rencana lan fitur hosting sing padha, nanging SiteGround dikenal kanggo dhukungan pelanggan banget lan server kinerja dhuwur. Perbandhingan sing jero bisa fokus ing faktor kayata uptime, kacepetan, keamanan, dhukungan pelanggan, rega, lan keramahan pangguna. SiteGround wis kacepetan luwih apik lan fitur keamanan saka Bluehost, Kayata Google Infrastruktur Cloud Platform. Maca sandi Bluehost vs SiteGround comparison kene.

  2. Hostinger: Hostinger minangka panyedhiya hosting web sing nawakake solusi hosting sing terjangkau kanggo individu lan bisnis. Kanthi luwih saka 29 yuta pangguna ing saindenging jagad, Hostinger dikenal kanthi rega sing murah, platform sing gampang digunakake, lan dhukungan pelanggan sing apik banget. Hostinger nawakake macem-macem layanan hosting, kalebu hosting bareng, hosting VPS, hosting awan, lan WordPress hosting. Rencana hosting sing dienggo bareng diwiwiti mung $ 2.99 saben wulan, dadi salah sawijining panyedhiya hosting sing paling terjangkau ing pasar. Sanajan Hostinger bisa uga ora duwe kabeh fitur canggih sing ditawakake sawetara panyedhiya hosting liyane, iki minangka pilihan sing apik kanggo sing duwe anggaran sing sithik utawa mung miwiti kehadiran online. Maca sandi Bluehost vs Hostinger comparison kene.

  3. Hostgator: HostGator minangka panyedhiya hosting web populer liyane sing nawakake rencana lan fitur sing padha Bluehost. Perbandhingan sing jero bisa fokus ing area kayata uptime, kacepetan, dhukungan pelanggan, rega, keramahan pangguna, lan fitur tambahan kayata tukang situs web lan registrasi domain. Maca sandi Bluehost vs HostGator comparison kene.

  4. DreamHost: DreamHost dikenal kanthi fokus ing kinerja lan keamanan, lan nawakake macem-macem rencana hosting sing cocog karo kabutuhan sing beda. Perbandhingan sing jero bisa fokus ing area kayata uptime, kacepetan, keamanan, dhukungan pelanggan, rega, lan fitur kayata pembangun situs web, registrasi domain, lan hosting email. Maca sandi Bluehost vs Perbandingan DreamHost ing kene.

  5. InMotion Hosting: InMotion Hosting minangka panyedhiya hosting web sing dikenal kanthi fokus ing kacepetan lan linuwih. Perbandhingan sing jero bisa fokus ing faktor kayata uptime, kacepetan, dhukungan pelanggan, rega, keramahan pangguna, lan fitur tambahan kayata tukang situs web, registrasi domain, lan hosting email. Maca sandi Bluehost vs InMotion Hosting comparison kene.

  6. A2 Hosting: A2 Hosting minangka panyedhiya hosting web populer liyane sing dikenal kanthi server Turbo NVMe sing cepet lan fitur sing ramah pangembang. Perbandhingan sing jero bisa fokus ing wilayah kayata uptime, kacepetan, dhukungan pelanggan, rega, keramahan pangguna, lan fitur tambahan kayata tukang situs web, registrasi domain, lan hosting email. Maca sandi Bluehost vs A2 Hosting comparison kene.

  • Bluehost paling apik kanggo pamula amarga nawakake cara sing gampang lan gampang kanggo nggawe lan ngatur situs web sampeyan.
  • SiteGround paling apik kanggo pangguna sing luwih maju amarga nawakake luwih akeh fitur lan alat kanggo ngoptimalake situs web kanthi kacepetan, kinerja, keamanan, lan desain.
  • Hostinger paling apik kanggo pangguna sing sadar rega amarga nawakake rega sing paling murah.

Pitakon & Wangsulan

Ing kene sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo sawetara pitakonan sing paling umum ditakoni wong.

Putusan Kita ⭐

Apa kita nyaranake Bluehost?

Bluehost: Hosting Cepet, Aman & Ramah Wiwitan
Saka $ 2.95 saben wulan

Daya liwat 2 yuta situs ing Internet, Bluehost nawakake web hosting pokok kanggo WordPress situs. disetel kanggo WordPress, sampeyan njaluk WordPress-Dashboard lan alat sentris bebarengan karo instalasi 1-klik, jeneng domain GRATIS, email, pembangun situs web AI + akeh liyane. Apa sampeyan miwiti blog, mbukak situs web bisnis, utawa nggawe toko online, Bluehost's WordPress-hosting fokus nyedhiyakake alat lan sumber daya sing dibutuhake kanggo sukses online.

Bluehost minangka salah sawijining layanan hosting web sing paling apik kanggo dicoba yen sampeyan lagi miwiti karo situs sampeyan. Iki amarga pancen gampang digunakake, nduweni antarmuka intuisi, pembangun situs web sing apik, prasaja, nanging isih fungsional, dhukungan pelanggan sing apik, lan regane murah.

Nyatane, iku salah siji sing paling murah metu ana. Lan uga, salah sawijining aset paling gedhe yaiku nduwe integrasi sing apik karo WordPress.

Akhire, Bluehost wis dianjurake dening WordPress minangka host web sing disenengi. Kabeh iki tegese karo, sampeyan njaluk Nilai cantik apik kanggo dhuwit.

Aku ora bakal mikir kaping pindho kanggo ndhaptar salah sawijining rencana rega dhasar yen aku wis mati mbukak situs web impen kasebut lan pengin panyedhiya sing apik, nanging duwe sarana finansial sing winates. Aku ngomong - pindhah menyang!

Sapa sing kudu milih Bluehost? Iku utamané cocok kanggo pamula, sing nggawe anyar WordPress situs web, wirausaha, lan bisnis cilik. Amarga versatility, Bluehost bisa ngebaki meh kabeh kasus panggunaan, dadi pilihan sing padhet kanggo sapa wae.

Muga-muga sampeyan nemokake editorial pakar iki Bluehost review mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

Bluehost terus-terusan ningkatake layanan hosting kanthi kecepatan sing luwih cepet, keamanan sing luwih apik, lan dhukungan pelanggan sing luwih apik. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • iPage saiki partnered karo Bluehost! Kolaborasi iki nggabungake rong raksasa ing industri hosting web, nggabungake kekuwatane kanggo menehi layanan sing ora ana tandhingane.
  • Bukak saka Bluehost Layanan Email profesional. Iki solusi anyar lan Google Ruang kerja dirancang kanggo ngunggahake komunikasi bisnis menyang dhuwur anyar, nambah citra merek lan nambah kapercayan pelanggan. 
  • free WordPress Plugin migrasi kanggo maksud apa wae WordPress pangguna bisa diundhuh langsung menyang pelanggan Bluehost cPanel utawa WordPress dasbor admin tanpa biaya.
  • New Bluehost Control Panel sing ngijini sampeyan ngatur Panjenengan Bluehost server lan layanan hosting. Pangguna bisa nggunakake Pangatur Akun anyar lan panel kontrol Bluerock sing lawas. Temokake apa bedane ing kene.
  • Bukak saka Bluehost WonderSuite, kang dumadi saka: 
    • WonderStart: Pengalaman onboarding pangguna-loropaken lan pribadi sing nyepetake proses nggawe situs web.
    • WonderTheme: A serbaguna WordPress tema sing dikembangake dening YITH sing menehi daya kanggo pangguna kanggo nampilake situs web kanthi efektif.
    • WonderBlocks: Pustaka lengkap pola pemblokiran lan cithakan kaca sing diperkaya karo gambar lan teks sing disaranake.
    • WonderHelp: Pandhuan sing didhukung AI, sing bisa ditindakake para pangguna ing saindhenging WordPress lelampahan mbangun situs.
    • WonderCart: Fitur eCommerce sing dirancang kanggo nguatake para wirausaha lan nggedhekake dodolan online. 
  • Saiki nawakake maju PHP 8.2 kanggo kinerja apik.
  • Implementasi LSPHP pawang kanggo nyepetake pangolahan skrip PHP, ningkatake kinerja situs web kanthi ngoptimalake eksekusi PHP. 
  • Diaktifake OPCache ekstensi PHP sing nyimpen bytecode skrip sing wis dikompilasi ing memori, nyuda kompilasi bola-bali lan ngasilake eksekusi PHP sing luwih cepet.

Nyemak Bluehost: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Bluehost

Pelanggan mikir

Apik banget nanging ora sampurna

Januari 3, 2024

Bluehost minangka platform wiwitan sing apik kanggo rega, utamane karo domain gratis lan kredit marketing. CPanel akrab lan gampang, lan situs kasebut dimuat kanthi sopan nalika ora ana lalu lintas puncak. Yen sampeyan duwe anggaran sing sithik lan mung miwiti, Bluehost bisa uga oke, nanging kanggo situs serius utawa wutah long-term, Aku njelajah opsi liyane.

Avatar kanggo Mary Reed
Mary Reed

Kuciwo pengalaman karo Bluehost

April 28, 2023

Aku wis dhuwur ngarep-arep kanggo Bluehost adhedhasar reviews aku maca online, nanging sayangé, pengalaman karo wong-wong mau wis kuciwo. Wektu kerjane ora bisa dipercaya kaya sing diiklanake, situs webku wis ngalami sawetara kedadeyan downtime. Dhukungan pelanggan kasebut kena utawa kantun - kadhangkala responsif lan mbiyantu, ing wektu liyane ora responsif utawa ora mbiyantu. Antarmuka pangguna ora intuisi lan bisa uga mbingungake, utamane kanggo pamula. Sakabèhé, aku ora nyaranake Bluehost marang wong liya.

Avatar kanggo Emily Johnson
Emily Johnson

Layanan hosting sing apik, nanging kanthi sawetara kamar kanggo dandan

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Bluehost udakara setaun saiki lan umume aku seneng karo layanane. Wektu kerjane apik banget, situs webku durung nate ngalami downtime utama. Antarmuka pangguna gampang digunakake lan pembangun situs web cukup kuat. Dhukungan pelanggan mbiyantu, sanajan kadhangkala butuh wektu luwih suwe tinimbang sing dikarepake kanggo entuk tanggapan. Siji-sijine wilayah sing dakkira bisa nambah yaiku regane. Nalika tarif introduksi cukup kompetitif, tarif nganyari maneh rada curam. Liyane saka iku, aku bakal menehi saran Bluehost kanggo sapa wae sing mbutuhake panyedhiya hosting web sing dipercaya.

Avatar kanggo John Smith
John Smith

Bluehost wis ngluwihi pangarep-arepku

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Bluehost kanggo sawetara taun saiki lan aku ora bisa dadi luwih seneng karo layanan sing. Dhukungan pelanggan sing paling dhuwur, tansah responsif lan mbiyantu nalika aku duwe pitakon utawa masalah. Wektu aktif bisa dipercaya, situs webku durung nate ngalami downtime sing signifikan. Antarmuka pangguna intuisi, nggawe aku gampang ngatur situs web lan akun hosting. Aku banget nyaranake Bluehost kanggo sapa wae sing mbutuhake panyedhiya hosting web sing dipercaya.

Avatar kanggo Sarah Lee
Sarah Lee

Sawise setahun, rega tikel kaping pindho, angel gawe anyar, ora ana perbaikan.

Agustus 2, 2022

Fungsi sing sithik banget kanggo email (ora ana aplikasi telpon), lan jumlah panyimpenan data sing kurang isin. Proses sing angel banget kanggo nganyari maneh, kanthi regane mundhak, kanthi tambahan kanggo nambah wong kaya aku, tanpa gelar IT, ora ngerti. Pitulung chatting 24 jam sing apik lan migunani, nanging nggawe rega transparan lan produk luwih gampang dingerteni, bakal luwih apik. Sayange, pesaing luwih elek. Ora pathokan apik.

Avatar kanggo Aaron S
Harun S

Dadi adoh banget

April 8, 2022

Aku wis krungu akèh iku apik bab Bluehost. Dadi, nalika miwiti situs pisanan, aku terus tuku rencana 3 taun kanggo entuk diskon sing ditawakake. Aku seneng UI sing gampang, lan kacepetan situs web sing cepet. Aku uga seneng pengalaman dhukungan super-cepet. Saiki wis 2 taun wiwit aku nggawe keputusan lan aku ora getun.

Avatar kanggo New York Nick
New York Nick

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...