Proses Review Kita

Iki minangka proses digunakake nalika kita mriksa perusahaan hosting web.

1. Temokake Host Web (kalebu kabeh pemain utama).

Kita miwiti kanthi browsing situs web panyedhiya hosting kanggo ngevaluasi apa sing dikayuhake khusus lan kontras karo pesainge.

Saka ing kono, kita nganakake istilah / kontrak kesepakatan kanggo ngisolasi praktik sing ora sopan utawa biaya sing didhelikake sing kudu digatekake para konsumen.

lambang telusuran

Katelu, kita netepke dhukungan sing ditawakake: email, tiket, telpon, lan obrolan langsung.

Kita ngawasi ing ngisor iki:

  • Terminologi promosi sing teduh (kayata "downtime 0%" utawa "ora watesan bandwidth" - kalorone ora bisa ditindakake!).
  • Biaya sing kadhaptar lan rega sing ora diwedharake.
  • Layanan / tawaran sing kasedhiya
  • Cara dhukungan.

Kanggo dhaptar lengkap perusahaan hosting web sing kita sinaoni: https://www.websiterating.com/web-hosting/

2. We Pay layanan hosting sing

lambang dhuwit

We mbayar lan nggunakake saben paket hosting sing ditliti maneh.

Kita ngomong babagan ing ngisor iki:

  • Biaya sing ora disangka, kahanan sing ora dingerteni, utawa klausa sing ora dingerteni.
  • Cara pembayaran (PayPal, kertu kredit, lan liya-liyane).
  • Kesederhanaan signup
  • Opsi upsell (lan yen entuk mbayar).

3. We netepake panyedhiya hosting

Ora kabeh panyedhiya hosting menehi akses langsung. Ngaktifake akun dening sawetara host bisa ilang dina, lan sawetara sing pengin sampeyan nyedhiyakake identifikasi!

lambang info

Sawise kita mlebu, kita ngira panel kontrol host (Plesk, cPanel, lan liya-liyane) kanggo nemtokake cara sing gampang kanggo nindakake tugas dhasar (umpamane, papan pemula sing ramah?).

Paling pungkasan, kita entuk situs web dhasar kanthi online WordPress wis diinstal.

We netepke ing ngisor iki:

  • Kesederhanaan panel / kerumitan.
  • Pengaktifan lan durasi aktifitas.
  • Kesederhanaan nginstal WordPress.

4. Kita ngawasi kinerja (Uptime lan Speed)

Sawise aktif, kita banjur nemtokake manawa host bakal nglaporake apa sing diklaim.

lambang test

Kita nggunakake alat kaya GTmetrix.com kanggo ngukur wektu mbukak kaca. Iki uga ngidini kita ndeleng sepira cepet situs kasebut mbukak ing piranti tartamtu, uga ing lokasi tartamtu.

Ora ana sing pengin ngunjungi situs sing butuh selawase. Yen ngono, sampeyan uga ora duwe situs kabeh!

Kita nglacak ing ngisor iki:

  • Frekuensi downtime (Sepira kerepe situs mudhun?).
  • Wektu loading halaman.

5. Kita ngobrol karo tim dhukungan pelanggan (kanggo netepke layanan)

Ana bakal ana wektu sampeyan mbutuhake pitulung saka tim dhukungan. Layanan web hosting bisa dirusak dening dhukungan pelanggan sing miskin. Minangka pelanggan, sampeyan kudu kaya host web bakal bisa ngrampungake masalah sing bisa kedadeyan.

lambang chatting

Kita ngevaluasi tim dhukungan host kanthi takon sawetara pitakon sing bisa duweni webmaster anyar. Iki cenderung kedadeyan babagan fitur chat live, nanging kita nganakake cara dhukungan liyane kaya telpon, email, lan tiket saka wektu.

We netepke ing ngisor iki:

  • Kualitas pitulung.
  • Dialog (lagi ngomong nganggo istilah sing ramah pangguna?).
  • Wektu tanggapan
  • Dhukungan kasedhiyan (email, telpon, lan liya-liyane).

6. We menehi rating host

Kita menehi host rangking angka saka 0 nganti 5 adhedhasar rega, fitur, downtime, dhukungan pelanggan, wektu loading kaca, lan upaya promosi.

lambang piala

Kita mirsani saben aspek kasebut kanthi masing-masing, nawakake para pembaca kanggo ribut sing luwih apik ing ngendi bisnis luwih unggul, uga apa sing dibutuhake.

Bebas wae kanggo mbukak review kanggo ngerti rating apa sing diwenehake saben host. Sampeyan bisa entuk informasi luwih lengkap babagan aspek sing penting kanggo sampeyan ing saben review!