Pembangun Landing Page paling dhuwur kanggo Konversi sing luwih dhuwur

in blog

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi tukang nggawe landing page paling apik, dadi gampang banget kanggo nggawe kaca landas sing apik kanggo nglengkapi kampanye pemasaran sampeyan. Supaya bisa nguripake ndadékaké menyang konversi, nduwe kaca kebangkrutan sing paling dhuwur iku kudu mutlak. Ing kene para pembangun kaca kebangkrutan ⇣ - Ngonversi lead menyang sales.

Saka $ 13.24 saben wulan

Gawe landing page kanthi konversi dhuwur kanthi gampang

DEAL

Gawe landing page kanthi konversi dhuwur kanthi gampang

Saka $ 13.24 saben wulan

Supaya kaca kebangkrutan bisa diowahi, kaca kasebut kudu atraktif, fungsional, rada asli, lan dirancang kanggo nyengkuyung tumindak luwih saka sapa wae sing ndeleng. Lan karo tukang kaca kaya sing wis dakkandhakake ing ngisor iki, entuk iki ora luwih gampang.

Key Takeaways:

Pembangun kaca kebangkrutan minangka alat penting kanggo ngoptimalake kampanye pemasaran lan nyopir konversi.

Pembangun kaca kebangkrutan paling apik kalebu fungsi seret lan selehake, tes pamisah A / B, alat optimasi SEO, lan fitur otomatisasi pemasaran email, lan liya-liyane.

Milih pembangun kaca kebangkrutan sing tepat mbutuhake pertimbangan sing ati-ati babagan fitur kaya pilihan kustomisasi, dhukungan pelanggan, lan pengalaman pangguna sakabèhé, bebarengan karo rencana rega lan fitur utawa integrasi tambahan.

Ringkesan cepet:

  1. GetResponse - Pambangun kaca pendaratan kabeh-paling apik ing taun 2024 ⇣
  2. Pangiringan - Tukang nggawe landing page paling murah ⇣
  3. ClickFunnels - Paling apik kanggo corong marketing lan sales ⇣
  4. Brevo (sadurunge Sendinblue) - Pilihan integrasi pemasaran email paling apik ⇣
  5. Divi - Paling apik WordPress tukang nggawe landing page ⇣

Aja salah paham - isih butuh kerja keras yen sampeyan pengin sukses ing ruang digital sing kompetitif. Nanging nggunakake alat sing bener mesthi dadi papan sing apik kanggo miwiti.

Pembangun Halaman Landing Paling Apik ing 2024 (Kanggo Ngonversi Timbal dadi Penjualan)

Mangkene perbandingan 10 pembangun paling apik saiki:

1. GetResponse (Pembuat kaca landas kabeh-paling apik)

getresponse homepage
  • situs web: www.getresponse.com
  • Pilihan serbaguna kanthi alat pemasaran lan kaca dhasar
  • Otomatis corong pemasaran lengkap
  • Solusi sing diregani kanthi kompetitif
  • Integrasi eCommerce sing apik banget

GetResponse iku kuat platform otomatisasi pemasaran sing fokus ing pemasaran email, corong konversi, lan nggawe landing page.

Rega banget kompetitif lan nawakake macem-macem fitur sing apik banget.

Kajaba iku, Piranti GetResponse banget serbaguna, ngidini sampeyan ngatur supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan.

Utawa, kanthi gampang tambahake konten sampeyan dhewe menyang salah siji corong siap pakai sing kasedhiya karo platform lan gunakake iki minangka dhasar kampanye.

The tukang nggawe landing page dinamis uga apik banget, saéngga sampeyan nggawe lan ngatur kaca supaya katon lan tumindak persis kaya sing dikarepake.

Pro GetResponse:

  • Dirancang kanggo mbantu nambah dhaptar kontak
  • Corong penjualan sing wis dibangun
  • Alat promosi webinar sing kuat

Kekurangan GetResponse:

  • Bisa dadi bingung sawetara kanggo miwiti
  • Tukang seret lan selehake ora duwe fleksibilitas desain
  • Solusi tingkat perusahaan bisa larang

Rencana lan Harga GetResponse:

ana telung opsi langganan dhasar kiro-kiro saka $ 15.58 nganti $ 97.58 plus saben wulan.

Rencana dhasar ndhukung nganti 1000 kontak, nanging sampeyan kudu mbayar luwih akeh kanggo ukuran dhaptar sing luwih gedhe.

A 30-day trial free kasedhiya karo kabeh rencana, lan diskon kasedhiya kanthi lengganan 12 wulan (-18%) lan 24 wulan (-30%).

Sinau luwih lengkap ing rinci GetResponse review.

2. Instapage (Paling gampang nggunakake pembangun kaca landas)

kaca ngarep instapage
  • situs web: www.instapage.com
  • Piranti pemetaan kampanye sing kuat
  • Fitur kolaborasi terintegrasi
  • Solusi canggih kanggo pangguna kelas dhuwur
  • Apik banget kanggo pemula

Instapage is pilihan utama kanggo nggawe kaca pendaratan sing ramah kanggo pamula.

Fitur antarmuka panganggo sing intuisi, apik banget, dasbor manajemen sing apik banget, lan macem-macem fitur canggih kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake kaca landas.

Piranti sing misuwur kalebu sing unik AdMap, sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggambarake kampanye pemasaran lan sambungake iklan utawa set iklan menyang kaca kebangkrutan.

Lan sanajan dadi salah sawijining tukang kaca sing paling gampang digunakake, tetep dadi pilihan sing kuat kanggo pangguna tingkat perusahaan.

Pros Instal:

  • Pembangun landing page sing lugas lan gampang digunakake
  • Pilihan template sing apik
  • Kecepatan mbukak sing nyengsemake ing papan

Consapage Cons:

  • Bisa uga larang banget kanggo sawetara pangguna
  • Responsif seluler ora mesthi sampurna
  • Sawetara fitur mung kasedhiya karo rencana khusus

Rencana Instalasi lan Harga:

Sayange, Instapage minangka salah sawijining pembangun kaca kebangkrutan sing luwih larang sing dakgunakake.

Regane wiwit $ 199 saben wulan kanggo langganan taunan ($ 299 kanthi pambayaran saben wulan), sing luwih akeh tinimbang wong sing seneng mbayar.

Sidhang gratis 14 dina kasedhiya, bebarengan karo rencana khusus sing dirancang kanggo pangguna level perusahaan.

3. Leadpages (Pambangun kaca pendaratan paling murah)

leadpages homepage
  • situs web: www.leadpages.com
  • Dhukungan kanggo kaca kebangkrutan tanpa wates
  • Luwih saka 200 template sing apik
  • Kacepetan mbukak kaca sing apik banget
  • Jembar integrasi kaca

Yen sampeyan lagi nggoleki pembangun kaca kebangkrutan kanthi kualitas dhuwur sing ora mbutuhake lengen lan sikil, aku bakal menehi saran banget Pangiringan.

Nawakake pilihan alat sing apik banget kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake strategi marketing sampeyan, kalebu konversi timbal lan lalu lintas tanpa wates.

Kanthi seret / selehake intuisi, sampeyan bisa gawe nomer landing page tanpa wates.

Nggawe keuntungan saka luwih saka 200 template responsif seluler, unsur kaca serbaguna, lan panyuntingan tanpa kode, lan gunakake wektu lan gaweyan.

Pros Pimpinan:

  • Rencana sing diregani kanthi kompetitif
  • Cithakan sing apik banget kanggo miwiti
  • Pilihan sing apik kanggo pamula

Konsep Pimpin:

  • Keluwesan desain rada winates
  • Sawetara fitur mbutuhake langganan canggih
  • Dhukungan corong penjualan sing winates
  • Waca dhaptar ing alternatif Leadpages paling apik kanggo ngerteni luwih akeh.

Rencana lan Harga Pramuka:

Penawaran leadpages telung opsi langganan sing beda, bebarengan karo uji coba gratis 14 dina lan diskon signifikan kanthi pembayaran tahunan.

Prices diwiwiti saka $ 37 saben wulan kanthi rencana Standar ($ 49 saben wulan kanthi pembayaran saben wulan), mundhak dadi $74 saben wulan kanggo langganan PRO.

4. ClickFunnels (Paling apik kanggo corong pemasaran)

homepage clickfunnels
  • situs web: www.clickfunnels.com
  • Gawe landing page jinis seret / selehake sing kuat
  • Alat sing apik banget kanggo nggawe corong pemasaran lengkap
  • Pilihan template sing apik kanggo miwiti
  • Alat internal kanggo nambah konversi lan ngoptimalake penjualan

Ing jaman kepungkur, ora gampang nggawe corong pemasaran lengkap. Nanging iki wis diganti karo ClickFunnels, sing biso dibantah alat nggawe corong marketing lengkap paling apik aku wis digunakake.

Kasedhiya karo kuat pembangun kaca kebangkrutan jinis drag-and-drop, bebarengan karo piranti alat canggih liyane.

Ing sisih ndhuwur iki, ClickFunnels gumunggung an dashboard manajemen sing apik banget, ngidini sampeyan ngoptimalake kabeh saka strategi marketing email nganti corong penjualan lengkap, kinerja landing page, lan liya-liyane.

Ana uga ana dhukungan eCommerce lengkap, kalebu alat upselling kanggo mbantu nggedhekake penjualan.

Pros ClickFunnels:

  • Penawaran khusus sing ditawakake
  • Seret / selehake intuisi
  • Pilihan template kanggo diwiwiti

Cons ClickFunnels:

  • Cukup larang dibandhingake karo sawetara pesaing
  • Nyoba gratis mung kasedhiya karo rincian kertu kredit
  • Macem-macem fitur canggih ora ana
  • Priksa dhaptar sandi alternatif ClickFunnels sing paling apik

Rencana lan Harga ClickFunnels:

ClickFunnels nawakake telung opsi langganan sing beda, karo rega antara $ 127 nganti $ 208 saben wulan.

Rencana dhasar ndhukung nggawe nganti 20 corong lan 100 kaca.

Nganyarke menyang rencana Pro mbukak kunci nganti 100 corong, dene langganan Funnel Hacker nawakake corong tanpa watesan lan nambah sawetara fitur canggih.

Sinau luwih lengkap ing rinci Review ClickFunnels.

5. Brevo (sadurunge Sendinblue - pembangun kaca integrasi pemasaran email paling apik)

kaca ngarep brevo
  • situs web: www.brevo.com
  • Integrasi apik karo email, SMS, lan pemasaran media sosial
  • Statistik wektu nyata kanggo kabeh kaca kebangkrutan
  • Luwih saka 60 template landing page kasedhiya
  • Kaca dhasar sing ditargetake kanggo konversi optimal

Brevo (sadurunge Sendinblue) tukang kaca kebangkrutan wis integral karo platform pemasaran email, nggawe pilihan apik kanggo sing butuh paket pemasaran lengkap.

Ngijini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan khusus ditargetake kanggo pengunjung tartamtu, nambah tarif konversi lan nggawe bisnis dadi luwih sukses.

Salah sawijining sing paling disenengi babagan Brevo yaiku kepiye gampang digunakake kanggo nggawe landing page.

Miwiti saka awal utawa nganggo salah siji saka puluhan template sing apik, tambahake konten sampeyan dhewe, nemtokake target, lan kirimake kaca kanthi langsung.

Gawe corong sederhana kanthi kaca tindakake yen dibutuhake, lan taleni kaca landas langsung menyang kampanye email.

Pros Brevo:

  • Layanan pelanggan banget
  • Pilihan sing apik kanggo kampanye pemasaran lengkap
  • Rencana gratis sing nyengsemake

Kekurangan Brevo:

  • Tukang nggawe kaca sing rada clunky
  • Onboarding bisa nggawe frustasi
  • Integrasi pihak katelu sing winates banget

Rencana lan Rega Brevo:

Brevo (sadurunge Sendinblue) nawakake rencana gratis gratis sing langgeng, nanging iki ora bener kalebu akses menyang pembangun kaca kebangkrutan.

Rencana Starter diwiwiti saka $ 25 / wulan, nanging sampeyan butuh langganan Bisnis (saka $ 65 / sasi) supaya bisa nambah kaca kebangkrutan.

Solusi khusus uga kasedhiya kanggo pangguna level perusahaan sing butuh solusi sing luwih maju.

Priksa sandi review Brevo (sadurungé Sendinblue) kene.

6. Divi (Paling apik WordPress tukang nggawe landing page)

kaca ngarep divi
  • situs web: www.elegantthemes.com/divi/
  • Pilihan sing luwih apik kanggo pamula tinimbang standar WordPress editor
  • Apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk gawe landing page
  • Kemampuan kanggo ngatur kode yen dibutuhake
  • Elemen desain sing kuat kanggo ngoptimalake nggawe kaca pendaratan

Aku penggemar gedhe WordPress, lan alat kaya Tukang gawe kaca apik banget nalika nglancarake alur kerja saben dinten.

Nyatane, aku arep ngomong kaya ngono Divi minangka pembangun kaca landas nomer siji kanggo WordPress situs.

Kanggo wiwitan, Divi dirancang minangka sulih standar WordPress editor.

Iku nggunakake a WYSIWYG (sing sampeyan ngerteni apa sing sampeyan pikolehi) pembangun kaca kebangkrutan, duwe suite alat canggih, lan dirancang kanggo pamula.

Pros Divi:

  • Luwih saka 880 tata letak sing wis dirancang kasedhiya
  • Pilihan langganan umur sing apik banget
  • Antarmuka bangunan WYSIWYG
  • Priksa review Divi sandi kanggo fitur liyane

Kekurangan Divi:

  • Mung kasedhiya kanggo WordPress
  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan
  • Integrasi pemasaran sing rada winates

Rencana lan Harga Divi:

Divi nawakake a versi demo winates sing bisa digunakake kanggo nggawe platform.

Kasedhiya rong pilihan langganan premium, kanthi rencana saben taun $ 89 dadi pilihan sing paling murah. Utawa, tuku lisensi umur mung $ 249.

Kabeh tuku kalebu akses menyang sisa ekosistem Tema Elegant lan menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Kanggo informasi luwih lengkap waca Pendhaftaran rinci review DIVI

7. Kaca Landing HubSpot (Pilihan freemium paling apik)

homepage hubspot
  • situs web: www.hubspot.com/landing-pages
  • Pustaka template sing apik kanthi desain fungsional sing lengkap
  • Kaca kebangkrutan khusus kanggo pamirsa tartamtu
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem HubSpot
  • Analisis canggih kanggo mbantu ngoptimalake kampanye pemasaran

HubSpot iku sawijining platform pemasaran kabeh-ing-siji dirancang kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake kinerja situs web sampeyan.

sawijining tukang nggawe landing page gratis minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe anggaran sing sithik, lan perpustakaan template responsif seluler nyedhiyakake papan sing apik kanggo miwiti.

Salah sawijining prekara Aku seneng babagan HubSpot Landing Pages yaiku kesederhanaan.

Pilih saka suite template sing wis kabukten, tambahake konten sampeyan dhewe, lan entuk kaca landas online ora luwih saka sawetara menit. Integrasi karo platform marketing sing wis ana lan nonton popularitas situs sampeyan ilang.

Pro Panel Landing HubSpot:

  • Tukang nggawe landing page gratis
  • Didhukung dening kabeh ekosistem HubSpot
  • Wiwitan lan gampang digunakake

Kaca Kontes HubSpot Cons:

  • Sawetara alat desain rada winates
  • Rencana premium sing dibutuhake kanggo ngakses sawetara fitur
  • Alur kerja standar bisa uga mbingungake

Rencana lan Rega Halaman Landing HubSpot:

HubSpot nawakake pilihan alat pemasaran gratis, kalebu tukang kaca dhasar lan kompatibilitas pemasaran email lengkap.

Lengganan mbayar wiwit $ 45 saben wulan, nanging ngarepake mbayar luwih akeh kanggo ngakses fitur canggih utawa yen sampeyan duwe dhaptar mailing sing gedhe.

8. Unbounce (Opsi fitur canggih paling apik)

unbounce homepage
  • situs web: www.unbounc.com
  • Pilihan sing apik banget kanggo pangguna majeng
  • Desain kaca pendaratan dioptimalake kanggo ningkatake konversi
  • Kaca kebangkrutan khusus fokus ing target tartamtu
  • Kompatibilitas kode Javascript lan CSS lengkap

Unbounce nawakake tukang kaca dhasar sing durung maju sing dirancang kanggo wong-wong sing mbutuhake solusi dhuwur-mburi.

Nampilake suite template responsif sing nggumunake, pembangun seret / selehake sing kuat, lan akeh integrasi, ana akeh sing disenengi ing kene.

Ing ndhuwur iki, Unbounce kasedhiya fitur canggih kanggo pangguna sing luwih berpengalaman.

Ngatur saben aspek kaca kanthi akses kode lengkap, terbitake menyang domain sampeyan dhewe, lan gunakake gambar gratis kanthi apik saka galeri media Unsplash.

Batalake Bantuan:

  • Tukang nggawe kaca dhasar sing intuisi banget
  • Integrasi apik karo platform pihak katelu
  • Pilihan template Cithakan AI sing apik

Batalake Kontra:

  • Bakal larang banget kanggo sawetara pangguna, priksa alternatif Unbounce paling apik
  • Kurva sinau sing curam kanggo pamula
  • Fitur canggih mbutuhake langganan mewah

Rencana lan Harga Ora Diwartakake:

A 14-day trial free kasedhiya kanggo nyoba kabeh rencana Unbounce, nanging langganan premium bisa larang regane.

Prices diwiwiti saka $ 79 saben wulan kanggo rencana Bukak, nanging iki mung kalebu 500 konversi lan siji domain sing ana gandhengane.

Rega mundhak dadi $192 kanggo rencana Accelerate sing paling larang, nanging solusi khusus kasedhiya kanggo wong sing butuh alat sing luwih maju.

Saiki sampeyan bisa kunci diskon 20% kasedhiya karo lengganan taunan (utawa telung wulan kapisan).

9. Simvoly (Pembuat halaman landas seret-lan-gulung paling apik)

homepage simvoly
  • situs web: www.simvoly.com
  • Piranti sing akeh banget kanggo pangguna canggih
  • Pembangun kaca kebangkrutan jinis drag-and-drop sing apik
  • Kompatibilitas nggawe corong lengkap
  • Luwih saka 200 template landing page kanggo macem-macem panggunaan

Simvoly nyedhiyakake pilihan alat sing dirancang kanggo mbantu wong nggawe situs web, corong pemasaran, lan toko online.

The pembangun kaca kebangkrutan jinis drag-and-drop minangka pilihan sing apik banget kanggo pamula, nanging isih akeh alat canggih kanggo pangguna sing luwih pengalaman.

Ing sisih ndhuwur iki, Simvoly nawakake paket pemasaran lengkap kanggo mbantu sampeyan nggedhekake kinerja kaca kebangkrutan.

Manfaatake tukang corong, alat label putih, dashboard CRM, lan liya-liyane.

Keuntungan Sederhana:

  • Tukang gawe seret lan culake sing kuat
  • Kompatibilitas corong pemasaran lengkap
  • Kemampuan kanggo nggabungake karo toko online

Cons Simvoly:

  • Ora ana alat pemasaran email
  • Sawetara fitur canggih ora ana

Rencana lan Harga sing Sederhana:

Simvoly yaiku pilihan sing apik kanggo sing duwe anggaran sing angel.

Kasedhiya papat rencana, kanthi regane diwiwiti mung $ 12 saben wulan kanggo langganan Pribadi tahunan ($ 18 kanthi pambayaran saben wulan).

Rencana paling dhuwur regane $ 29, $ 59, lan $ 149 saben wulan. Sidhang gratis 14 dina kasedhiya kanthi kabeh rencana.

10. Elementor (Pilihan gratis paling apik)

homepage elemenor
  • situs web: www.elementor.com
  • Pilihan alat panyuntingan sing apik banget kasedhiya liwat tukang seret lan selehake
  • Kanvas kosong lan template sing wis dibangun kasedhiya
  • Pembangun popup canggih kanggo nambah fungsi kaca kebangkrutan
  • Integrasi karo macem-macem platform pihak katelu

Padha kaya Divi, Elementor minangka kaca kebangkrutan (lan tukang gawe situs web) kanggo WordPress Camping.

Yen sampeyan lagi looking for a free WordPress landing page pembangun, Aku banget nyaranake tes Elementor.

Nyedhiyakake solusi nggawe kaca landing kabeh-kanggo-siji kanggo pangguna kabeh level skill, kanthi antarmuka desain visual lan macem-macem fitur menarik liyane.

Ing ndhuwur iki, ana macem-macem alat kanggo streamline pengalaman nggawe kaca kebangkrutan.

Manfaatake editor drag-and-drop, pembangun popup, lan luwih saka 100 tema sing apik kanggo nggawe kaca kanthi cepet.

Elemen Elementor:

  • Rencana gratis sing apik banget
  • Piranti serbaguna kanggo kabeh level skill
  • Widget lan tema gratis

Kekurangan Elementor:

  • Mbukak kawruh babagan hosting web lan WordPress
  • Sawetara fitur mbutuhake langganan premium
  • Akeh tambahan sing teka saka pangguna pihak katelu
  • Ana apik Alternatif Elementor ing kana

Rencana lan Harga Elementor:

Elementor rencana selawase gratis minangka pilihan nomer siji kanggo sampeyan sing golek pembangun kaca landas gratis.

Rencana Elementor Pro kalebu $ 59 nganti $ 999 saben taun. Garansi dhuwit bali 30 dina kasedhiya karo kabeh rencana premium.

Sebutan sing terhormat (Pembangun Halaman Landing Gratis Gratis)

1. Google Camping

Google Camping minangka alat gratis lan dhasar banget sing bisa digunakake kanggo mbangun kaca kebangkrutan sing prasaja. Sampeyan bisa nggunakake domain khusus kanggo situs sing diterbitake ing anyar Google Camping.

google situs ngarep

Yen sampeyan mung kudu nglumpukake barang kanthi cepet, kayata ide produk anyar, geser kaca, utawa ngasilake petunjuk kanthi nggabungake Google Forms, banjur Google Situs angel dilewati.

2. AlurFunnels

GrooveFunnels iku bagéan saka Groove.co, kang Suite saka 17+ app marketing digital dibangun kanggo ngowahi ndadékaké kanggo dodolan.

homepage groovefunnels

Alat iki ngidini sampeyan mbangun kaca kebangkrutan lan corong dodolan sing prasaja nanging kuat. Maca sandi ing-jero review GrooveFunnels kene.

3. Wix

Wix minangka alat tukang situs web sing populer sing uga bisa digunakake kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing dipimpin lan konversi.

Kanthi Wix, sampeyan bisa bangun kaca kebangkrutan sing fungsional kanthi gratis. Galeri template Wix nampilake puluhan template kaca landas sing bisa disesuaikan lan siap digunakake.

kaca kebangkrutan wix

Kelemahan utama nggunakake rencana gratis Wix kanggo nggawe kaca kebangkrutan yaiku sampeyan ora bisa nggunakake jeneng domain khusus.

Apa sing Nggawe Halaman Landing?

Ing cendhak, padha dirancang kanggo bantuan wong bangun kaca landas sing fungsional kanthi total.

Paling dhasar, iki bisa dianggep minangka situs web siji-kaca sing sederhana sing tujuane supaya pangguna bisa tumindak utawa tumindak tartamtu.

tukang nggawe landing page paling apik

The tukang nggawe landing page paling apik digabung karo macem-macem alat pemasaran liyane.

Umume pembangun kalebu suite alat canggih, kayata antarmuka panyuntingan seret lan selehake, perpustakaan cithakan gedhe, lan fitur kanggo nambah tingkat konversi kampanye pemasaran sampeyan.

Sawetara opsi kasedhiya minangka bagéan saka paket marketing luwih gedhe.

Secara pribadi, aku luwih seneng opsi sing langsung disambungake menyang marketing email lan alat mbangun corong - amarga luwih gampang kanggo ngatur kampanye saka comfort saka siji dashboard tengah.

Mupangate Pangembang Kaca Landing

Nalika dibangun kanthi apik, situs web apik banget. Nanging, biasane ora ngowahi kaya sing dikarepake, lan persentase akeh wong sing ninggalake situs sampeyan tanpa tumindak apa wae.

Kanthi kaca landas sing dirancang kanthi apik, sampeyan bisa ngumpulake informasi kayata alamat email wong utawa nomer seluler, ngidini sampeyan tetep bisa ngobrol karo penawaran pemasaran. Keuntungan liyane kalebu:

  • Supaya pengunjung tetep fokus. Amarga kaca kebangkrutan umume duwe siji tema lan tujuan sing jelas, mula menehi cara sing apik supaya para pengunjung tetep minat karo apa sing bakal ditawakake.
  • Ngapikake tingkat konversi. Kanthi persiyapan sing bener, kaca kebangkrutan bakal mbantu ningkatake tingkat konversi (CRO utawa optimasi tingkat konversi). Iki, sabanjure, bakal nambah sukses bisnis lan mbantu ngembangake kehadiran online.
  • Ngoptimalake kampanye pemasaran. Kanthi kaca kebangkrutan sing ditargetake, sampeyan kudu bisa ngoptimalake kinerja email utawa kampanye media sosial lan ningkatake efisiensi pariwara.

Apa sing kudu digoleki ing Pembuat Halaman Landing?

Ana sawetara fitur utama sing aku seneng njaga mripatku. Sawetara sing paling penting kalebu:

  • A lengkap perpustakaan template kanthi desain responsif seluler.
  • Integrasi pihak katelu kanggo mbantu sampeyan nyambungake akun liyane lan nglancarake alur kerja.
  • Sawetara jinis platform analitik kanggo mbantu ngawasi kampanye.
  • Full A / B testing kanggo mbantu sampeyan milih desain sing paling apik.
  • Kemampuan kanggo nambah kode adat yen sampeyan duwe ilmu.

Pira Kayane Builder Kaca Landing?

Rega pembangun kaca dhasar rata-rata bisa uga kalebu gratis nganti ewonan dolar saben wulan.

Mesthi wae, sampeyan bisa ngarepake mbayar luwih akeh kanggo fitur sing luwih maju, lan umume kudu milih pilihan sing luwih larang yen anggaran sampeyan ngidini.

Contone, rega wiwitan kanggo GetResponse, pembangun kaca landas nomer siji, udakara $ 15 nganti $ 99 saben wulan.

Kasedhiya rencana khusus sing luwih larang, lan ana macem-macem opsi gratis kanggo sing ora duwe watesan anggaran.

Keuntungan lan Kekurangan Pangembang Landing Page

Pembina halaman pendaratan dirancang khusus kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing fungsional.

Pros kalebu kemampuan kanggo gawe kaca sing fungsional kanthi cepet sajrone wektu, integrasi karo platform pemasaran pihak katelu, lan perpustakaan template sing apik.

Ngarep-arep entuk bathi saka wektu mbukak banget, layanan dhukungan sing layak (umume), lan analitik real-time.

Nanging, para pandhita kaca dhasar uga duwe kontra. Dheweke cenderung larang banget, kanthi ragad langganan aktif.

Kustomisasi bisa uga sithik, alat panyuntingan global cenderung ora ana, lan bisa uga duwe kurva sinau sing tajem banget.

Tabel Comparison Full

Regane SakaTrial freePemasaran email internalSintegrasi media ocialTes A / B internal
GetResponse ⇣$ 12 / sasi30-dinaYaYaYa
InstaPage ⇣$ 199 / sasi14-dinaOra AnaYaYa
Kaca Pimpinan ⇣$ 37 / sasi14-dinaOra AnaYaYa
KlikFunnels ⇣$ 127 / sasi14-dinaOra AnaYaYa
Brevo (sadurunge Sendinblue) ⇣$ 25 / sasiKasedhiya ing salawas-lawaseYaYaYa
Divi$ 89 / taun30-dinaOra AnaOra AnaYa
Kaca Landing HubSpot ⇣$ 45 / sasiKasedhiya ing salawas-lawaseYaYaYa
Ora ujar ⇣$ 79 / sasi14-dinaYaYaYa
Simvoly$ 12 / sasi14-dinaOra AnaYaYa
Elementor ⇣$ 59 / taunKasedhiya ing salawas-lawaseOra AnaOra AnaOra Ana

Pitakon & Wangsulan

Apa sing diarani landing page?

Kaca kebangkrutan minangka kaca web utawa situs web siji-kaca sing dirancang kanggo njupuk informasi pengunjung lan mbantu sampeyan nggawe adol utawa nindakake sawetara tujuan liyane. Tujuane yaiku ngonversi lead menyang dodolan.

Apa sing nggawe kaca kebangkrutan?

Pembangun kaca kebangkrutan minangka alat online sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggabungake kaca kanthi fungsional lan menarik kanggo ngoptimalake konversi lan narik luwih akeh pengunjung situs web.

Apa keunggulan para pembangun kaca landas?

Antarmuka sing ramping kanggo nggawe kaca, integrasi karo platform pemasaran pihak katelu, lan alat optimasi konversi kanggo mbantu ngoptimalake kinerja kampanye sampeyan.

Apa kekurangan pembangun kaca landas?

Kustomisasi sing rada winates (ing akeh kasus), kurva sinau sing dhuwur, alat panyuntingan global sing winates, lan rega dhuwur kanggo fitur-fitur canggih.

Apa bedane antarane tukang kaca lan tukang nggawe corong?

kaca Site minangka alat sing nggawe gampang nggunakake seret / selehake kanggo mbangun kaca web, kaca dodolan, kaca download, kaca matur nuwun, lan liya-liyane kanggo ngedol produk utawa layanan sampeyan.

tukang gawe corong minangka alat sing ngidini sampeyan nyambungake sawetara kaca dodolan kanggo njupuk pelanggan liwat corong penjualan.

Umume tukang corong yaiku tukang kaca (contone ClickFunnels) nanging ora kabeh tukang kaca iku tukang gawe corong (contone Leadpages).

Delengen ClickFunnels vs Leadpages mbandhingake head-to-head ing kene.

Alat kaca kebangkrutan apa sing nyedhiyakake fungsi seret/seret kanggo mbangun kaca sing narik kawigaten?

Kemampuan kanggo nggawe kaca atraktif kanthi cepet lan gampang kudu diduweni kanggo alat landing page. Untunge, akeh panyipta landing page kasedhiya saiki, nawakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe kanggo macem-macem industri.

Piranti kasebut ngidini pangguna nyeret lan nyelehake unsur sing wis dirancang menyang kaca, nyedhiyakake cara sing cepet lan intuisi kanggo mbangun kaca kebangkrutan sing apik banget. Pangguna bisa milih saka akeh template sing kalebu utawa nggawe desain khusus dhewe.

Kajaba iku, fitur migunani liyane saka pembangun kaca kebangkrutan sing paling populer kalebu corong kaca kebangkrutan, varian kaca kebangkrutan, lan kemampuan kanggo nglakokake pangujian pamisah A/B. Pembangun klasik nawakake pendekatan tradisional kanggo mbangun kaca kebangkrutan, nanging alat kasebut biasane mbutuhake kawruh babagan coding. Sakabèhé, ora ana kekurangan pilihan nalika nerangake alat landing page!

Kepiye carane nggawe landing page bisa ningkatake tingkat konversi lan kinerja kampanye?

Tukang paling apik nawakake pangguna macem-macem alat kanggo ngoptimalake kampanye lan nambah tingkat konversi. Contone, akeh alat sing nyedhiyakake fitur seret / selehake sing ngidini pangguna nggawe kaca kanthi cepet kanggo kampanye.

Kajaba iku, alat analytics kayata Google Analitis lan peta panas nawakake kemampuan kanggo nglacak prilaku pangguna lan ngenali wilayah sing bakal fokus ing kampanye mangsa ngarep. Pengujian pamisah minangka alat penting liyane sing bisa nuduhake pilihan desain lan salinan sing bisa digunakake lan aspek kampanye apa sing kudu ditingkatake. Timer mundur uga bisa nggawe rasa urgensi lan ngyakinake pangguna supaya tumindak luwih cepet.

Kanthi nggunakake manajer tag, pangguna bisa kanthi gampang nggabungake alat kasebut menyang kaca kebangkrutan lan nglacak kinerja kampanye ing wektu nyata. Nalika digunakake ing kombinasi karo fitur-fitur sing beda-beda iki, dashboard analytics kaca kebangkrutan bisa ngoptimalake kinerja kampanye lan mbantu entuk ROI maksimum.

Bisa nggawe kaca kebangkrutan mbantu optimasi mesin telusur?

Pancen. Opsi paling apik kalebu alat optimasi SEO sing mbantu nambah peringkat kaca lan ngarahake lalu lintas menyang situs web. Piranti kasebut nawakake fitur kayata kaca AMP sing mbantu nyuda wektu muat, salah sawijining faktor utama Google katon nalika kaca peringkat.

Piranti SEO liyane kanggo ngoptimalake deskripsi meta lan tembung kunci bisa mbantu mesin telusur luwih ngerti isi kaca kebangkrutan. Kanthi kombinasi sing tepat saka alat landing page builder lan praktik SEO, kaca kebangkrutan bisa dioptimalake kanggo peringkat sing luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusur, mbantu ngarahake lalu lintas lan nambah ROI marketing.

Kanthi mesthekake yen alat SEO kalebu ing kabeh pembangun kaca kebangkrutan sing dianggep, pangguna bisa ningkatake kemungkinan sukses ningkatake peringkat SEO kaca kebangkrutan.

Bisa nggawe kaca kebangkrutan mbantu upaya marketing, cross-selling, lan nargetake pamirsa tartamtu?

Ya, bisa dadi alat sing efektif kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan marketing. Kanthi set fitur lan fungsi sing tepat, kayata pembangun pop-up, pangguna bisa nggawe kesempatan cross-selling lan up-selling kanggo mbantu ngoptimalake revenue.

Pusat pemasaran sing apik bisa nyedhiyakake alat sing dibutuhake supaya gampang nggawe kampanye sing cocog karo kasus panggunaan tartamtu, menehi pengalaman pribadi kanggo saben pangguna. Kanthi nimbang faktor kasebut, pembangun kaca kebangkrutan minangka cara sing efektif kanggo nggayuh lan melu target pamirsa, utamane nalika digabungake karo strategi pemasaran sing solid.

Kaya aspek pemasaran digital, penting kanggo milih alat sing cocog kanggo pakaryan kasebut lan gunakake kanthi strategis supaya bisa nggayuh target pemasaran kanthi sukses.

Apa marketing email bisa diintegrasi karo pembuat landing page kanggo efektifitas maksimal?

Pancen bener. Alat pemasaran email minangka bagean penting saka kampanye pemasaran digital, lan nggabungake bisa dadi cara sing efektif banget kanggo nambah konversi. Umume tukang kaca nawakake kemampuan kanggo nggabungake kanthi gampang karo macem-macem platform email, kayata Mailchimp, Constant Contact, utawa ConvertKit, supaya pangguna bisa nggawe dhaptar email kanthi gampang lan ngrancang kampanye sing ditargetake.

Kanthi template email lan pembangun email sing kuat sing kalebu ing pirang-pirang platform, para pemasar bisa kanthi gampang nggawe email sing nglengkapi kaca landing lan kampanye otomatis komputer. Alat otomatisasi pemasaran email paling anyar ing pasar bisa mbantu nyepetake apa sing asring dadi proses ngumpulake pimpinan lan komunikasi karo pelanggan.

Kanthi nggabungake marketing email menyang upaya marketing digital sakabèhé, pangguna bisa nggedhekake efektifitas kampanye lan keterlibatan karo target pamirsa.

Apa ana fitur utawa fungsi tambahan sing kudu digoleki nalika ngevaluasi pembangun kaca kebangkrutan ing njaba fitur standar?

Ya, salah sawijining syarat pembangun kaca kebangkrutan sing paling apik yaiku kalebu unsur tambahan sing bisa njupuk konten lan desain web menyang tingkat sabanjure. Ngoptimalake kaca seluler kudu, amarga lalu lintas seluler wis suwe ngluwihi lalu lintas desktop, mula pentinge ing desain web.

Pop-up uga minangka alat sing kuat sing bisa narik kawigaten pengunjung kanthi cepet lan mbantu ngowahi konversi. Pengalaman pangguna sing apik njamin pengunjung melu situs web / kaca kanthi efektif kanggo kesan sing apik. Mbangun situs web kanthi segmen pangguna tegese pemahaman sing beda lan kabeh babagan prilaku pamirsa.

Konten multimedia uga dadi tambah penting ing kampanye pemasaran amarga wis ditemokake kanggo nambah tingkat keterlibatan lan klik-tayang. Solusi rega, rega wiwitan, lan integrasi gateway pembayaran minangka fitur penting liyane sing kudu diwaspadai.

Fitur personalisasi lan kemampuan kanggo nggabungake alat kanthi lancar utawa nggunakake alur kerja sisih-sisih ngirit wektu lan nambah produktivitas, bebarengan karo formulir kontak lan pembangun formulir sing efektif. Pembangun halaman kebangkrutan sing nawakake fitur inti kayata gampang digunakake, template sing wis digawe, lan opsi pangaturan dhewe sing luwih gedhe, kabeh kanthi prioritas pengalaman pangguna bakal mbantu nggawe keputusan sing tepat.

Fitur tambahan kayata integrasi karo pembangun corong Russell Brunson bisa nyebabake nggawe kampanye sing luwih mantep, lan dhukungan saka agensi pemasaran bisa mbantu pangguna ngembangake kampanye lan nambah kehadiran online merek. Pungkasan, rega Unbounce mung minangka salah sawijining conto rencana rega saka macem-macem pembangun kaca kebangkrutan lan ora kudu dadi pertimbangan nalika ngevaluasi keuntungan saka platform apa wae.

Putusan Kita ⭐

Sanajan ana akeh pembangun kaca kebangkrutan ing pasar, ora kabeh padha.

Sawetara opsi luwih kuat tinimbang liyane, dene liyane pancen apik banget amarga pemasaran utawa integrasi aplikasi pihak katelu.

GetResponse: Platform Otomasi Pemasaran Kabeh-ing-Siji
Saka $ 13.24 / wulan

Nggawe kampanye email lan corong dodolan sing dikonversi karo GetResponse. Otomatis kabeh corong marketing saka siji platform lan nikmati macem-macem fitur, kalebu marketing email, landing page builder, AI-writing, lan sales funnel builder. 

Yen sampeyan lagi looking for a ngalangi kabeh-mubeng opsi, Aku Highly Rekomendasi menehi GetResponse a go.

Instapage gampang banget digunakake, ClickFunnels minangka pilihan utama kanggo corong pemasaran, lan Brevo / Sendinblue dilengkapi platform pemasaran email sing integral.

Divi lan Elementor iku pilihan sing apik kanggo WordPress pangguna, Simvoly pamer karo tukang nggawe drag-and-drop sing kuat, lan Pangiringan minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe anggaran sing angel.

Yen ora, Unbounce pamer fitur canggih - nalika HubSpot kaca kebangkrutan didhukung dening kekuwatan ekosistem HubSpot.

Nanging, ing pungkasan dina, saben opsi ing dhaptar iki kudu dipikirake.

Cara Kita Ngevaluasi Pembangun Landing Page: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba nggawe landing page, kita ora mung nyimak permukaan. Kita nggawe tangan reged, njelajah saben pojok lan celah kanggo ngerti kepiye alat kasebut bisa mengaruhi dhasar bisnis. Metodologi kita ora mung babagan kothak centhang; iku babagan ngalami alat kaya pangguna nyata.

Jumlah Tayangan pisanan: Evaluasi kita diwiwiti kanthi proses ndhaptar. Apa gampang kaya Minggu esuk, utawa kaya slog Senin esuk? Kita nggoleki kesederhanaan lan kajelasan. A wiwitan rumit bisa dadi gedhe turn-off, lan kita pengin ngerti yen tukang iki ngerti.

Nggawe Corong: Sawise kita kabeh nyiyapake lan mlebu, wektune kanggo nggulung lengen klambi lan miwiti mbangun. Sepira intuisi antarmuka? Apa pamula bisa navigasi kanthi lancar kaya profesional? Kita mbangun corong saka awal, mbayar manungsa waé kanggo macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe. Kita lagi nggoleki keluwesan lan kreatifitas, nanging uga efisiensi - amarga ing donya dodolan, wektu pancen dhuwit.

Integrasi lan Kompatibilitas: Ing jagad digital sing saling nyambungake saiki, tukang corong penjualan kudu dadi pemain tim. Kita nyoba integrasi karo CRM populer, alat marketing email, pemroses pembayaran, lan liya-liyane. Integrasi sing mulus bisa dadi faktor gawe-utawa-break ing kegunaan pembangun corong.

Kinerja ing Tekanan: Apa corong sing katon apik yen ora ditindakake? We sijine tukang iki liwat testing ketat. Wektu loading, responsif seluler, lan stabilitas sakabèhé ana ing mikroskop kita. Kita uga nliti analytics - kepiye alat kasebut bisa nglacak prilaku pangguna, tingkat konversi, lan metrik kritis liyane?

Dhukungan lan Sumber Daya: Malah alat sing paling intuisi bisa menehi pitakon. Kita ngevaluasi dhukungan sing diwenehake: Apa ana pandhuan sing migunani, layanan pelanggan responsif, lan forum komunitas? Kita takon, golek solusi, lan ngukur sepira cepet lan efektif tim dhukungan nanggapi.

Biaya vs. Nilai: Pungkasan, kita ngevaluasi struktur rega. We nimbang fitur marang biaya, looking for Nilai kanggo dhuwit. Iku ora mung bab pilihan murah; iku bab apa sing njaluk kanggo investasi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...