Apa Sampeyan Nggawe Situs web AI Tanpa Kode karo Hostinger? Review saka Fitur, Tema & Prices

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan solopreneur utawa pemilik bisnis cilik sing ora bisa nyewa pangembang web profesional utawa tuku rencana situs web sing larang? Inggih, iki nalika sampeyan kudu nimbang menehi Hostinger Website Builder nyoba. Apa pembangun situs web iki mung narik kawigaten pangguna kanthi rega sing murah utawa pancen apik? Waca review 2024 Hostinger Website Builder iki kanggo ngerteni.

Saka $ 2.99 saben wulan

Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

Hostinger Website Builder Review Summary (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 2.99 saben wulan
Demo gratis
Ya (sampeyan kudu tuku langganan supaya bisa nerbitake situs web sampeyan)
Jinis tukang situs web
Pambangun situs web online
Ease saka nggunakake
Seret lan selehake editor situs web visual
Pilihan pangaturan dhewe
Ya (sampeyan bisa ngowahi gaya teks, ngganti gambar, ngganti palet warna, ngowahi tombol, lsp.)
Cithakan responsif
Ya (kabeh template situs web 100% responsif kanggo ukuran layar seluler)
Web hosting
Ya (hosting web gratis kanggo kabeh situs)
Jeneng domain gratis gratis
Ya (domain gratis suwene setaun ing kabeh rencana premium kajaba paket Dhasar)
Bandwidth lan panyimpenan
Ya (tanpa wates kanggo kabeh rencana)
Dhukungan pelanggan
Ya (liwat obrolan langsung, email, lan FAQ)
Fitur SEO
Ya (cloud hosting, loading cepet, optimalisasi seluler, judhul meta lan deskripsi, alt teks kanggo gambar, URL sing bisa diowahi, analytics situs web, lan keamanan SSL)
Piranti sing dibangun
Ya (Generator Jeneng Bisnis AI, Generator Slogan AI, Penulis AI, Pembuat Logo AI, Peta Panas AI, Penghapus Latar Belakang AI, Generator Judul Blog AI, Penambah Gambar AI, lan Resizer Gambar)
Deal Saiki
Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

nganyari: Zyro saiki Hostinger Website Builder. Ana tansah ana sambungan antarane Zyro lan Hostinger, pramila perusahaan kasebut ngganti jeneng kasebut dadi Hostinger Website Builder. Wiwit saiki, kabeh upaya bakal diarahake menyang pembangun situs web iki. Yen sampeyan kenal karo Zyro, aja padha sumelang, minangka iki Sejatine produk padha Zyro. Kabeh rencana Hosting Web Hostinger saiki teka karo Hostinger Website Builder.

pambangunan situs web hosting

Kaya sing bisa dideleng saka tabel ing ndhuwur, Hostinger Website Builder ora kudu cepet dibusak. Platform bangunan situs web iki bisa uga ora bisa ndhukung pertumbuhan bisnis sampeyan, nanging mesthi bisa mbantu sampeyan nyiyapake irisan cilik ing jagad internet kanthi cepet. Miturut pembangun situs web tanpa kode, 90% pangguna urip ing sangisore jam, kang cukup nyengsemaken.

DEAL

Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

Saka $ 2.99 saben wulan

TL; DR Sanajan bisa uga ora dadi pilihan pisanan saben wong, ing Hostinger Website Builder nyedhiyakake dhuwit sing apik banget, utamane kanggo sing pengin mbangun lan ngluncurake situs web ASAP. Saliyane editor situs sing intuisi lan hosting web sing bisa dipercaya lan gratis, Hostinger Website Builder uga nawakake piranti AI unik sing nggawe situs web ora ribet lan nyenengake. Yen gampang digunakake, kacepetan, lan keterjangkauan sing sampeyan goleki, Hostinger Website Builder kudu ing ndhuwur saka dhaptar sing kudu dipikirake.

Untung lan rugine

Pros

  • Rencana Ramah Anggaran - Hostinger Website Builder adol rencana premium kanthi luar biasa rega kompetitif. Apa maneh, tukang situs web sing ramah pamula asring nawakake diskon irresistible ing paket Basic, Unleashed, eCommerce, lan eCommerce Plus. Contone, nalika aku nulis review iki, biaya Hostinger Website Builder Saka $ 2.99 saben wulan
  • Gampang Gunakake - Fitur Pembangun Situs Web Hostinger a editor situs drag-and-drop sederhana sing ngidini sampeyan nggawe pangowahan menyang menu navigasi utama; ngatur lan nambahi saben kaca kanthi teks, tombol, gambar, galeri, video, peta, formulir kontak, lan lambang media sosial; ngleksanakake owah-owahan gaya situs web; lan nyusun lan nerbitake kiriman blog.
  • Hosting Web Stabil lan Gratis - kalebu free-salawas-lawase hosting awan ing kabeh rencana premium. Cloud hosting nawakake macem-macem mupangat, kalebu uptime dhuwur lan kasedhiyan (tegese situs web sampeyan bakal online meh kabeh wektu lan sampeyan ora bakal kantun konversi utawa kesempatan adol) lan kacepetan loading situs web cepet. Liyane, kacepetan kaca mengaruhi SEO, tegese sampeyan bakal luwih dhuwur Google rangking.
  • Keamanan SSL Gratis — Pelanggan saiki lan potensial sampeyan (utawa wong liya babagan perkara kasebut) ora bakal kepenak njelajah situs web sampeyan yen ora dilindhungi kanthi bener lan Hostinger ngerti. Pramila kabeh rencana premium dilengkapi karo a sertifikat SSL gratis. Yen sampeyan ora ngerti istilah kasebut, SSL stands for Saman Soket Layer yaiku protokol jaringan sing nggawe sambungan ndhelik antarane server web lan browser web. Yen tujuan utama situs sampeyan dadi toko online, langkah keamanan iki pancen kudu ditindakake.
  • Alat AI Ngirit Wektu - Kabeh pangguna bisa njupuk kauntungan saka alat sing didhukung AI kanggo nggawe situs web. Kanggo wiwitan, sampeyan bisa ngrancang logo gratis kanthi Panganggo logo mung sawetara menit. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe lan bisa ngundhuh lan nerbitake ing ngendi wae sing disenengi. Yen sampeyan ora bisa teka munggah karo jeneng account paweling lan slogan, sampeyan bisa menehi Generator Jeneng Bisnis AI lan AI Slogan Generator nyoba. Ing Panulis AI minangka alat liyane sing ditawakake Hostinger. Iki ngasilake konten unik lan SEO-friendly mung sawetara menit, tegese sampeyan bakal bisa ngirit wektu lan dhuwit amarga sampeyan ora kudu nyewa panulis profesional.
  • Dhukungan Pelanggan 24/7 - tim dhukungan pelanggan kene kanggo njawab pitakonan sampeyan kabeh dina lan wengi. Sampeyan bisa ngirim pesen liwat lambang live chat ing pojok tengen ngisor nalika sampeyan mlebu, isi formulir, utawa ngirim email. Sampeyan uga bisa nelusuri koleksi artikel sing nggumunake lan ndeleng apa pitakonan sampeyan wis dijawab.

cons

  • Ora Ana Rencana Gratis - rencana premium bisa uga terjangkau, nanging ana ora rencana free-salawas-lawase. Nanging, ana demo gratis - sampeyan bisa nggawe akun gratis, njelajah platform, lan mbangun situs, nanging sampeyan ora bakal bisa urip kajaba sampeyan tuku rencana premium.
  • Ora Opsi Penjadwalan Posting Blog - wis akeh template-loropaken blog ayu, nanging sing ora nggawe serep ora bisa gawe jadwal kiriman blog. Fitur iki migunani banget kanggo para pengusaha lan pamilik bisnis cilik amarga mbebasake wektu kanggo fokus ing tugas penting liyane. Kajaba iku, jadwal mbantu sampeyan nerbitake konten kanthi rutin lan nambah katrampilan riset lan nulis. Ayo padha ngarep-arep Zyro bakal rauh éling iki drawback ageng lan arep nggawe nganyari perlu.
  • Ora Ana Editor Gambar - Nyedhiyani para pangguna gambar sing ora duwe hak cipta sing nggumunke, nanging nalika nerangake pilihan panyuntingan gambar, ora ana. Pembangun situs web ngidini sampeyan ngganti posisi gambar (saka pas kanggo ngisi lan kosok balene) lan nyetel radius wates. Nanging kuwi. Sampeyan ora bisa nugel gambar utawa nambah karo saringan. Sampeyan kudu ngleksanakake owah-owahan kasebut ing panggenan liya, sing mesthi dadi bummer, utamane amarga umume tukang situs saiki duwe editor gambar sing kuat.
  • Sampeyan Bisa Ngganti Cithakan Situs Web, nanging Konten Ora Bakal Ditransfer - ngidini pangguna mindhah rencana premium saka siji cithakan desain web menyang liyane kanthi medhot langganan saka cithakan saiki lan nyambungake menyang cithakan sing disenengi. Nanging, yen sampeyan mbusak cithakan situs web asli, sampeyan bakal kelangan kabeh konten. Ora kanthi otomatis nransfer isi saka cithakan lawas menyang cithakan anyar, tegese sampeyan kudu nggawe kabeh saka awal. Iki ndadekake opsi pangowahan cithakan praktis ora ana gunane, utamane yen sampeyan wis nggawe situs sing gedhe lan rumit.

Fitur Bangunan Website

Mangkene sawetara fitur utama sing aku temokake nggunakake Hostinger Website Builder.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Hostinger. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/11pqkmp/hostinger_wordpress_website_builder/
https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/14psm3i/is_it_okay_to_use_hostingers_website_builder/

Cithakan Situs Web Digawe Desainer

zyro template situs web

Cithakan ora ayu kaya Squarespace, contone, nanging padha nggawe dhasar gedhe. Kabeh ing 100+ desainer-digawe Cithakan website sing customizable, supaya sampeyan ora kudu netepi siji isi utawa unsur desain sing sampeyan ora seneng utawa sing ora cocog karo idea situs web tartamtu.

Hostinger duwe 9 kategori cithakan utama, kalebu eCommerce, layanan, Portfolio, resume, blog, Lan Landing Pages. Yen ora ana desain sing menehi tandha kabeh kothak sampeyan, sampeyan bisa milih template kosong lan nggawe jus kreatif. Aja kuwatir, editor seret lan selehake prasaja lan gampang digunakake, sanajan kanggo wong anyar.

Generator situs web AI

zyro ai generator situs web

Desain ora setelan sing kuwat? Kepengin mbangun lan miwiti situs web ASAP? Banjur ing Generator situs web AI bisa uga mung alat sing sampeyan butuhake. Iku takon sampeyan sawetara pitakonan prasaja ("Apa sampeyan pengin adol produk online?", "Jenis situs web apa sing sampeyan gawe?", "Fitur apa sing kudu diduweni situs web sampeyan?") lan mbutuhake sampeyan nggawe sawetara pilihan desain dhasar (gaya tombol, palet warna, gaya pasangan font).

Sawise sampeyan menehi informasi sing dibutuhake, Generator Situs Web AI bakal nggawe sawetara desain situs web sing beda kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora puas karo asil, sampeyan bisa ngeklik tombol 'generate maneh' utawa ngowahi unsur sing ora disenengi.

ai nggawe situs web

Editor Seret lan Selehake Intuisi

zyro editor

Kaya sing sampeyan ngerteni saka gambar ing ndhuwur, editor yaiku a editor situs drag-and-drop terstruktur. Iki tegese sampeyan bisa milih konten utawa elemen desain (teks, gambar, video, set ikon media sosial, formulir langganan, lsp) sing pengin ditambahake menyang homepage utawa kaca web liyane banjur seret lan selehake ing wilayah sing diidini.

Bagean sing wis kabentuk bisa uga ngganggu para desainer web sing wis berpengalaman, nanging dudu perkara sing ora bisa digunakake. Pamula, ing tangan liyane, cenderung ngerteni lan ngirit wektu amarga fitur iki nggawe desain web apik lan apik.

Editor situs web Hostinger Website Builder uga ngidini sampeyan ngatur menu navigasi utama, nambah kaca anyar lan dropdown, ngganti warna global, teks, lan gaya tombol (iki katon ing kabeh situs web sampeyan), lan ngrancang lan ngatur kiriman blog sampeyan.

Ora kaya sawetara pesaing, fitur duwe fungsi autosave. Paling ora, editor ngidini sampeyan ndeleng situs sampeyan ing versi desktop lan seluler supaya sampeyan bisa ngoptimalake kanthi maksimal.

AI Heatmap

AI Heatmap minangka alat sing nuduhake potongan desain web sing paling penting babagan perhatian pengunjung. Gunane a sistem kode warna kanggo nyorot bagean ing situs web sampeyan manawa pengunjung bakal sesambungan karo sing paling (abang) lan paling ora (biru), mula mbantu sampeyan nyalurake kreativitas lan upaya menyang papan sing bener.

Alat analisis bertenaga AI iki bisa mbantu sampeyan nambah pengalaman panganggo sakabèhé lan nambah konversi sampeyan. Kanggo ngoptimalake, bukak situs web sampeyan kanthi AI Heatmap saben sampeyan nggawe desain lan/utawa owah-owahan isi uga nalika sampeyan nambahake kaca anyar menyang situs sampeyan.

Aku menehi saran ing homepage situs web uji coba lan prédhiksi manawa pengunjung bakal luwih fokus ing potongan teks, gambar, lan tombol (Jelajahi X, Mangerteni liyane, Liyane babagan Kita, langganan, Lan Kirim). Mangkene rupane:

zyro iki heatmap

Panulis AI

zyro ai penulis

The Hostinger Website Builder Panulis AI, uga diarani minangka Generator Konten AI, minangka alat praktis liyane sing kalebu ing rencana premium tanpa biaya tambahan. Kaya sing wis sampeyan duga, Penulis AI ngasilake teks. Nanging sing sampeyan durung ngerti yaiku alat nulis iki nggawe konten sing unik lan ramah SEO.

Kanggo ngisi kaca ing situs kanthi konten sing ditulis kanthi apik ing basa Inggris (alat kasebut ora ngasilake teks ing basa liya), sing kudu sampeyan lakoni yaiku pilih kategori lan subkategori sing nyakup bisnis utawa organisasi sampeyan (Restoran & Panganan, Olahraga & Hiburan, Acara & Pernikahan, Busana & Busana, Sustainability, lsp), lan klik tombol terusake. Penulis AI bakal nggawe sawetara teks sing beda kanggo sampeyan adhedhasar pilihan sampeyan.

Saiki, aku ora ujar manawa sampeyan kudu ngandelake alat AI iki kanggo kabeh konten web sampeyan. Kiriman blog lan potongan konten dawa liyane mbutuhake panulis manungsa profesional. Nanging, Penulis AI mesthi bisa nindakake trik kanggo bagean teks cekak kayata Welcome lan Babagan Aku / Kita. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe suntingan.

Ing ngisor iki ana rong asil sing diasilake dening Penulis AI Seni & Desain > Desain Interior:

  1. "Pendekatan kita kanggo desain interior wis berkembang sajrone pirang-pirang taun. Diwiwiti minangka pendekatan langsung kanggo seni desain interior, lan etos kita wis berkembang kanggo nyakup platform desain interior sing apik banget lan elegan lan praktis. Kita wis mbangun basis klien sing manut, lan dikenal kanggo solusi desain interior sing digawe kanthi apik, kreatif lan inovatif. Klien kita saka merek butik dhuwur nganti merek online fashion-sadar, menyang sektor perusahaan lan ngluwihi. Pendekatan kanggo desain interior prasaja: Kita ngrancang ruang sampeyan supaya cocog karo gaya sampeyan.
  1. "Wiwit awal taun 1990-an, kita wis ngrancang ruang sing unik lan praktis, kanthi tujuan nggawe wong seneng ing omah. Kita bisa karo klien kita kanggo njaluk menyang jantung kabutuhan, lan kanggo nggawe sesanti kanggo papan sing loro estetis narik kawigaten lan fungsi. Kita pitados bilih wong pengin aran ing ngarep, lan proses desain kita bosok ing konsep sing Furnitur minangka penting minangka hiasan. Staff kita antusias nggawe spasi, lan kita seneng banget nalika klien ngandhani yen dheweke tresna marang dheweke. Sampeyan bisa mriksa sawetara proyek kepungkur ing kene.

Ora ala tenan, bener?

Alat iki bakal ngirit wektu lan dhuwit, amarga nindakake tugas kanthi cepet lan kalebu ing rencana.

DEAL

Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

Saka $ 2.99 saben wulan

Generator Judul Blog AI

zyro ai judhul blog generator

Hostinger Website Builder nyedhiyakake pangguna sing seneng blog kanthi alat nggawe judhul blog gratis uga. Ing Generator Judhul Blog ngasilake dhaptar judhul blog sing narik kawigaten babagan topik induk tartamtu. Sampeyan bisa milih sing paling apik lan miwiti nulis konten sing berkualitas.

Judhul blog penting amarga bisa ngyakinake pengunjung supaya bisa nulis lan bali maneh.

AI Image Upscaler

zyro ai gambar upscaler

The Upscaler Gambar bisa migunani yen sampeyan njupuk gambar produk utawa foto tim sing disenengi nanging ora bisa digunakake amarga kualitase kurang banget. Alat iki bakal ngasah kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa nggawe pengunjung tetep luwih suwe ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake ing snaps lawas. Ndhukung format file .JPG lan .PNG.

Yen sampeyan lagi miwiti lan budget nyenyet supaya sampeyan ora bisa mbayar kanggo nyewa fotografer profesional, alat iki bisa nggawe prabédan gedhe.

Panganggo logo

pembuat logo artificial intelligence

Sampeyan bisa uga wis ngerti saiki tujuan Hostinger yaiku nyedhiyakake kabeh pangguna sing dibutuhake supaya bisa urip kanthi cepet. Nduwe logo profesional minangka bagean penting kanggo ngluncurake situs web bisnis. Minangka pemilik rencana, sampeyan bisa ngrancang logo dhewe utawa ngidini Pembuat Logo sing didhukung AI nggawe simbol logo sing unik kanggo sampeyan.

Saliyane 100% gratis, alat iki uga cepet lan gampang digunakake. Sampeyan duwe kebebasan kanggo milih saka ewu template kualitas lan ngatur saben unsur. Apa maneh, yen sampeyan yakin duwe desain logo sing pas kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bakal bisa ndownload lan nggunakake ing ngendi wae: ing situs web, profil media sosial, kertu bisnis, lsp.

Iki kanggo apa alat lan aku bisa nggawe Website Rating:

pangripta logo

Iku ora ala kanggo alat AI. Ora ala babar pisan.

Rencana & Harga

Hostinger misuwur amarga rega sing ora bisa dikalahake. Hostinger Website Builder wis nggawe undakan premium kabeh-ing-siji sing diarani Website Builder lan Web Hosting.

  • Kalebu hosting web + pembangun situs web
  • Jeneng domain gratis (harga $9.99)
  • Email lan jeneng domain gratis
  • Fitur E-commerce (500 produk)
  • Alat AI + otomatisasi lan integrasi pemasaran
  • 24 / 7 Customer Support
  • Mbangun nganti 100 Situs web
  • Lalu lintas tanpa wates (GB Tanpa wates)
  • Sertifikat SSL gratis tanpa wates
DEAL

Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

Saka $ 2.99 saben wulan

Bandingake Pesaing Pembangun Situs Web Hostinger

Mangkene tabel perbandingan sing ngringkes fitur Hostinger Website Builder lan saingan:

Gedung situsPaling apikpriceFitur unik
Hostinger Website BuilderSolusi kabeh-ing-sijiSaka $ 2.99 / wulanAlat AI, SEO, eCommerce
WixKabeh jinis situs webfreemiumPasar aplikasi, Cithakan, Blogging
ShopifySitus web eCommerceSaka $ 29 / wulanPayment gateways, Order management, Marketing tools
WordPresssituswiwitanfreemiumTema, Plugin, Blok Pembayaran
SquarespaceMonetisasi situs webSaka $ 16 / wulanWilayah mung anggota, Layanan profesional, Ekstensi
WebflowPenengah kanggo pangguna majengfreemiumalat eCommerce, Animasi, Kolaborasi
Alun-alun OnlineeCommercefreemiumIklan minimal, bandwidth tanpa wates, Integrasi media sosial
DudaAgensi webSaka $ 14 / wulanLabel putih, Manajemen klien, Dhukungan
GoDaddywiwitanfreemiumLayanan desain web, Pemasaran email, alat eCommerce
JimdowiwitanfreemiumCoding editor, ADI builder, Wektu mbukak cepet
  • Wix: Dikenal kanthi macem-macem cithakan lan integrasi app, dadi cocok kanggo macem-macem jinis situs web. Ketidakmampuan platform kanggo ngalih template sawise diluncurake minangka watesan. Waca review Wix kita kene.
  • Shopify: Spesialisasi ing eCommerce, kanthi alat sing kuat kanggo toko online. Iku luwih larang nanging becik kanggo pangguna sing fokus kanggo mbangun bisnis online sing bisa diukur. Waca review Shopify kita kene.
  • WordPresssitus: Nawakake pilihan akeh tema lan plugins, katering kanggo pamula lan pangguna pengalaman. Nalika pangguna-loropaken, kustomisasi diwatesi ing rencana tingkat ngisor.
  • Squarespace: Dikenal kanthi resik, cithakan modern lan alat monetisasi. Ora nawakake rencana gratis, lan sawetara rencana kalebu biaya transaksi kanggo eCommerce. Waca review Squarespace ing kene.
  • Webflow: Target penengah kanggo pangguna tingkat lanjut kanthi tingkat kustomisasi sing dhuwur. Iku populer ing antarane perancang lan pangembang kanggo kontrol kreatif. Waca review Webflow kita kene.
  • Alun-alun Online: Digabung karo Weebly, fokus ing eCommerce kanthi antarmuka sing ramah pangguna. Nawakake bandwidth tanpa watesan nanging diwatesi ing pilihan pangaturan dhewe.
  • Duda: Pamuter sing luwih anyar, nawakake opsi label putih lan fitur manajemen klien sing apik, dadi cocog kanggo agensi web. Waca review Duda ing kene.
  • GoDaddy: Pilihan sing ramah pamula kanthi tema sing wis digawe lan fitur dhasar. Nawakake kustomisasi winates lan mbutuhake nggunakake layanan hosting utawa nganyarke kanggo domain khusus. Waca review pembangun situs web GoDaddy ing kene.
  • Jimdo: Pangguna-loropaken lan apik kanggo pamula, utamané kanggo optimasi seluler. Rencana gratis nawakake dhukungan winates, lan opsi pangaturan dhewe diwatesi.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Pembangun Situs AI Terjangkau
Hostinger Website Builder
Saka $2.99 ​​saben wulan

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang karo Hostinger Website Builder. Seneng suite alat AI, nyunting seret lan selehake sing gampang, lan perpustakaan foto sing akeh. Miwiti paket kabeh-ing-siji mung saka $2.99 ​​saben wulan.

Tinjauan Pembangun Situs Web Hostinger iki wis nuduhake manawa iku platform bangunan situs web sing solid. Antarmuka panyuntingan sing gampang, alat sing didorong AI gratis, hosting web sing stabil, lan, mesthi, keterjangkauan minangka kekuwatan paling gedhe, mula cocog kanggo merek pribadi lan bisnis cilik.

Amarga nawakake alat pemasaran sing sederhana (ora ana fitur pemasaran email sing dibangun, umpamane), Hostinger Website Builder ora cocog kanggo toko online gedhe.

Dandan & Update paling anyar

Hostinger terus-terusan ningkatake layanan hosting web lan situs web kanthi kecepatan sing luwih cepet, keamanan sing luwih apik, lan fitur liyane. Mangkene sawetara dandan paling anyar (dipriksa pungkasan Juli 2024):

  • AI Website Builder 2.0: Pembangun AI sing dianyari iki nawakake algoritma pembelajaran mesin sing luwih maju, nggawe desain situs web sing unik kanggo saben pangguna. Nampilake antarmuka seret lan selehake sing gampang digunakake kanggo kustomisasi sing gampang.
  • Content Delivery Network (CDN): CDN ing omah Hostinger nambah kinerja situs web nganti 40%, nggunakake pusat data ing Asia, Eropa, Amerika Utara, lan Amerika Kidul kanggo njamin pangiriman konten lan wektu aktif situs web luwih cepet.
  • Piranti Manajemen Klien: Integrasi menyang hPanel, alat kasebut ngidini pangembang lan desainer web ngatur macem-macem klien, situs web, domain, lan akun email kanthi efisien, kalebu sistem komisi ambalan kanggo rujukan pangguna anyar.
  • WordPress Nganyari Otomatis Meningkat: Fitur iki dianyari kanthi otomatis WordPress inti, tema, lan plugins kanggo nglindhungi situs saka ancaman keamanan lan nambah kinerja, karo macem-macem opsi nganyari kasedhiya.
  • Generator Jeneng Domain AI: Alat AI ing kaca Panelusuran Domain mbantu pangguna ngasilake ide jeneng domain sing kreatif lan relevan adhedhasar katrangan singkat babagan proyek utawa merek.
  • WordPress Alat Konten AI: Kalebu Hostinger Blog Tema lan WordPress Plugin AI Assistant, alat kasebut mbantu ngasilake konten sing ramah SEO kanggo situs web lan blog, ngoptimalake dawa lan nada konten.
  • WordPress AI Troubleshooter: Alat iki ngenali lan ngatasi masalah ing WordPress situs, nyuda downtime lan njaga operasi online.
  • Alat SEO AI ing Hostinger Website Builder: Piranti kasebut mbantu ngoptimalake visibilitas situs web ing mesin telusur kanthi otomatis ngasilake peta situs, judhul meta, deskripsi, lan tembung kunci, bebarengan karo Penulis AI kanggo nggawe konten sing ramah SEO.
  • Editor Mobile kanggo Hostinger Website Builder: Editor sing ramah seluler ngidini pangguna nggawe lan nyunting situs web nalika lelungan, njamin pengalaman sing lancar kanggo pangguna seluler.
  • Zyro saiki Hostinger Website Builder. Ana tansah ana sambungan antarane Zyro lan Hostinger, pramila perusahaan kasebut ngganti jeneng kasebut dadi Hostinger Website Builder.

Reviewing Website Builder Hostinger: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Pembangun Situs Web + Hosting (+3 wulan GRATIS)

Saka $ 2.99 saben wulan

Opo

Hostinger Website Builder

Pelanggan mikir

Nggawe Website Kuciwo, Ora Worth Price

April 28, 2023

Aku seneng banget nggunakake Hostinger Website Builder, nanging sayangé, aku kuciwa. Nalika antarmuka seret lan selehake gampang kanggo nggunakake, Aku ketemu sing Cithakan banget dhasar lan ora kurban akeh ing cara pangaturan dhewe. Kajaba iku, integrasi e-commerce angel diatur, lan aku ora nemokake optimasi SEO efektif banget. Sakabèhé, aku ora mikir manawa Hostinger Website Builder regane regane, lan aku ora bakal menehi saran marang wong liya.

Avatar kanggo Sarah Lee
Sarah Lee

Pembangun Situs Web sing Apik, nanging Mbutuhake Opsi Kustomisasi Luwih

Maret 28, 2023

Sakabèhé, aku seneng banget nggunakake Hostinger Website Builder kanggo nggawe situs webku. Antarmuka seret lan selehake gampang digunakake, lan template apik kanggo miwiti. Nanging, aku nemokake manawa ana sawetara watesan babagan kustomisasi. Contone, aku ora bisa ngganti font teks utawa nyetel jarak antarane unsur. Sanajan iki, aku isih bakal menehi saran Hostinger Website Builder kanggo wong liya.

Avatar kanggo Alex Johnson
Alex Johnson

Pembangun Situs Web sing Apik banget, Disaranake!

Februari 28, 2023

Minangka wong sing durung nate nggawe situs web, aku kaget karo Hostinger Website Builder. Antarmuka seret lan selehake luar biasa intuisi, lan aku bisa nggawe situs web sing apik mung sawetara jam. Cithakan sing bisa disesuaikan nggawe gampang diwiwiti, lan integrasi e-commerce minangka penyelamat kanggo toko onlineku. Kajaba iku, optimasi SEO mbantu aku ngerteni situsku dening pelanggan potensial. Aku ora bisa nyaranake gawe situs web iki cukup!

Avatar kanggo Rachel Smith
Rachel Smith

Good

Muga 5, 2022

Alasan mung aku digunakake Zyro kanggo mbangun situs webku amarga padha adol kanthi rega sing murah banget. Nanging sing dadi metu, padha tansah gadhah Advertisement! Oalah, aku bungah yen nyoba nggawe situs web iki. Situs webku mbukak kanthi cepet, lan bisa digunakake ing piranti seluler.

Avatar kanggo Hillevi
Hillevi

Paling apik kanggo situs sing prasaja

April 2, 2022

Zyro mung worth dhuwit yen sampeyan mbangun situs prasaja. Wektu pungkasan aku nggunakake iku ora cukup dilengkapi kanggo mbangun situs web Komplek. Iku apik kanggo pamula sing pengin cepet mbukak situs web dening wong-wong mau mung alesan aku digunakake Zyro kanggo mbangun situs webku amarga padha adol kanthi rega sing murah banget. Nanging sing dadi metu, padha tansah gadhah Advertisement! Oalah, aku bungah yen nyoba nggawe situs web iki. Situs webku mbukak kanthi cepet, lan bisa digunakake ing piranti seluler.elves. Iku uga produk murah lan terjangkau. Aku banget nyaranake alat iki kanggo pamula. Iku pancene gampang kanggo nggunakake.

Avatar kanggo Stefan
Stefan

Murah

Maret 1, 2022

Zyro ngidini sampeyan mbangun situs web sing katon apik kanthi gampang. Ora ana kurva sinau sanajan sampeyan ora apik karo komputer. Tim dhukungan tansah ana kanggo mbantu sampeyan. Lan ana puluhan template sing apik kanggo dipilih.

Avatar kanggo George
George

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Home » Situs web Builders » Apa Sampeyan Nggawe Situs web AI Tanpa Kode karo Hostinger? Review saka Fitur, Tema & Prices

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...