Apa Sampeyan kudu dadi tuan rumah karo Rocket.net? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Rocket.net iku kabeh babagan kinerja, karo teknologi caching majeng lan jaringan global pinggiran server kanggo wektu loading cepet lan downtime minimal. Iki nggabungake karo Cloudflare Enterprise kanggo keamanan lan kinerja sing luwih apik lan nawakake layanan migrasi tanpa watesan gratis kanggo WordPress pangguna looking kanggo ngalih menyang platform sing. Ing 2024 iki Rocket.net review, kita bakal nliti fitur, rega, pro lan kontra kanthi luwih rinci.

Key Takeaways:

Cepet lan dipercaya ngatur WordPress hosting karo Cloudlare Enterprise terintegrasi lan sumber daya darmabakti lan optimasi paling dhuwur, fitur keamanan sing ditingkatake, lan migrasi situs web tanpa watesan gratis.

Sawetara kekurangan kalebu rega larang kanthi panyimpenan / bandwidth winates ing rencana wiwitan, ora ana domain gratis utawa hosting email.

Rocket.net nawakake kuat ngatur WordPress solusi hosting kanthi keamanan lan dhukungan pelanggan sing apik, nanging bisa uga ora cocog kanggo pangguna sing sadar anggaran.

Ringkesan Review Rocket.net (TL;DR)
Rating
Rega Saka
Saka $ 25 saben wulan
Jinis Hosting
WordPress & hosting WooCommerce
Kacepetan & Kinerja
Optimized & dikirim dening Cloudflare Enterprise. Built-in CDN, WAF lan caching pinggiran. panyimpenan NVMe SSD. Pakaryan PHP Unlimited. Gratis Redis & Obyek Cache Pro
WordPress
ngatur WordPress hosting awan
server
Apache + Nginx. 32+ inti CPU karo 128GB RAM. Sumber daya CPU lan RAM khusus. panyimpenan disk NVMe SSD. Pakaryan PHP Unlimited
keamanan
Imunify360 firewall. Deteksi lan pencegahan intrusi. Pemindaian & mbusak malware
Control Panel
Dasbor Rocket.net (milik)
Tambahan
Migrasi situs gratis tanpa wates, serep otomatis gratis, CDN gratis & IP khusus. Pementasan siji-klik
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Milik pribadi (Pantai Palm Barat, Florida)
Deal Saiki
Siap kanggo kacepetan? Ayo Rocket nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan!

WordPress perusahaan hosting sepuluh sen dina iki, dadi angel kanggo ngadeg metu. Utamane yen sampeyan anyar ing lapangan. Nanging, Rocket.net ngaku duwe 20 + taun pengalaman kanggo gawe serep.

Apa sampeyan ngerti yen 🚀 Rocket.net minangka pemenang sing jelas ing kita WordPress tes kacepetan hosting?

Platform kasebut nindakake kaya jenenge lan janji bakal diwenehake roket-cepet ngatur WordPress hosting kanggo sawijining klien. 

Nanging apa iku manggon nganti hype sawijining? Dadi jinis petualang, Aku strapped dhewe lan njupuk Rocket.net kanggo kulo kanggo ndeleng carane nindakake. Ing kene aku nemokake…

TL; DR: Rocket.net dikelola WordPress panyedhiya hosting sing pilihan sampurna kanggo pangguna saka WordPress sing pengin wektu loading paling cepet ditambah karo fitur keamanan sing apik. Pembeli anggaran, ing tangan liyane, bakal kuciwa - platform iki ora murah.

Ora duwe wektu kanggo njagong lan maca review hosting Rocket iki? Inggih, sampeyan bisa miwiti karo Rocket.net langsung kanggo jumlah utama mung $1. Pembayaran iki menehi sampeyan akses lengkap menyang platform lan kabeh fitur kanggo 30 dina.

Apa sampeyan duwe 1 utawa 1,000 situs web, Rocket.net nyedhiyakake gratis tanpa watesan WordPress migrasi situs karo saben rencana!

Ayo Rocket.net nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan dhewe! Coba Rocket.net kanggo $1

Untung lan rugine

Ora ana sing sampurna, mula iki ringkesan babagan apa sing daktresnani lan ora daktresnani Rocket.net web hosting.

Rocket.net Pros

  • Salah paling cepet ngatur WordPress layanan hosting ing 2024
    • Apache + Nginx
    • 32+ inti CPU karo 128GB RAM
    • Sumber daya khusus (ora dienggo bareng!), RAM lan CPU
    • Panyimpenan SSD NVMe
    • Pakaryan PHP Unlimited
    • Caching Kaca Lengkap, Caching Saben Piranti, lan Caching Bertingkat
    • Dhukungan PHP 5.6, 7.4, 8.0, 8.1
    • Rocket.net CDN powered by Jaringan Perusahaan Cloudflare
  • 275+ lokasi pusat data pinggiran ing saindenging jagad
    • Kompresi File liwat Brotli
    • Optimization Gambar Polandia
    • Argo Smart Routing
    • Caching tingkat
    • Zero-Konfigurasi
    • Petunjuk Awal
  • Hosting sing dikelola kanthi lengkap kanggo WordPress lan WooCommerce
    • otomatis WordPress inti nginstal lan nganyari
    • Automated WordPress nganyari tema lan plugin
    • 1-klik situs pementasan
    • Gawe serep manual, lan entuk serep saben dina kanthi otomatis kanthi retensi serep 14 dina
    • Nglereni wordpress optimalisasi lan kapasitas nangani beban
  • antarmuka dashboard net Rocket super-ramping sing seneng nggunakake kanggo loro pamula WordPress pangguna lan pangguna majeng
  • Ngatur lan ngoptimalake kanthi otomatis WordPress situs kanggo paling cepet WordPress kacepetan hosting
  • free WordPress migration (migrasi situs web gratis tanpa wates)
  • sawijining fitur keamanan sing ditingkatake kudu menehi tentrem total atine
    • Firewall aplikasi web Cloudflare Enterprise CDN (WAF) firewall situs web
    • Perlindhungan malware Imunify360 kanthi malware lan patching wektu nyata
  • Amazing tim dhukungan pelanggan bintang lima
  • 100% rega transparan, tegese ora ana upsells didhelikake utawa mundhak rega ing nganyari maneh

Rocket.net Cons

  • Mesthine ora murah. Rencana sing paling murah yaiku $ 25 / sasi (nalika dibayar saben taun), dadi ora kanggo pembeli anggaran
  • Ora ana domain gratis sing nguciwani amarga iki minangka freebie sing diwenehake dening umume host web
  • Panyimpenan / bandwidth winates, Ruang disk 10GB lan transfer 50GB ing rencana wiwitan pancen kurang
  • Ora hosting email, dadi sampeyan kudu njaluk ing panggenan liya nambah lapisan ekstra kerumitan

Rencana & Harga

rencana rega rocket.net

Rocket.net duwe rencana rega sing kasedhiya kanggo hosting sing dikelola lan hosting agensi lan perusahaan:

Hosting sing dikelola:

Rencana wiwitan: $ 25 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 1 WordPress situs
  • 250,000 pengunjung saben wulan
  • 10 GB panyimpenan
  • Bandwidth 50 GB

Rencana Pro: $ 50 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 3 WordPress situs
  • 1,000,000 pengunjung saben wulan
  • 20 GB panyimpenan
  • Bandwidth 100 GB

Rencana bisnis: $ 83 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 10 WordPress situs
  • 2,500,000 pengunjung saben wulan
  • 40 GB panyimpenan
  • Bandwidth 300 GB

Rencana pakar: $ 166 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 25 WordPress situs
  • 5,000,000 pengunjung saben wulan
  • 50 GB panyimpenan
  • Bandwidth 500 GB

Agensi hosting:

Hosting perusahaan:

  • Perusahaan 1: $ 649 / sasi
  • Perusahaan 2: $ 1,299 / sasi
  • Perusahaan 3: $ 1,949 / sasi

Ngatur hosting lan agensi hosting dilengkapi karo Jaminan dhuwit bali 30 dina, lan nalika ana ora nyoba gratis, sampeyan bisa nyoba metu layanan kanggo meh boten, minangka sasi kapisan biaya mung $1.

PlanRega saben wulanRega saben wulan dibayar saben taunCoba gratis?
Rencana wiwitan$ 30 / sasi$ 25 / sasi$ 1 kanggo wulan kapisan plus njamin dhuwit-bali 30 dina
Pro rencana$ 60 / sasi$ 50 / sasi
Rencana bisnis$ 100 / sasi$ 83 / sasi
Rencana Tier 1 Agensi Hosting$ 100 / sasi$ 83 / sasi
Rencana Tier 2 Agensi Hosting$ 200 / sasi$ 166 / sasi
Rencana Tier 3 Agensi Hosting$ 300 / sasi$ 249 / sasi
Rencana 1 perusahaan$ 649 / sasiN / AN / A
Rencana 2 perusahaan$ 1,299 / sasiN / AN / A
Rencana 3 perusahaan$ 1,949 / sasiN / AN / A

Sapa sing Rocket.net Kanggo?

Rocket.net wis mikir kabeh tingkat syarat lan menehi solusi kanggo individu, nganti tingkat perusahaan. 

rocket.net - paling cepet ing donya wordpress hosting ing 2024, nanging apa tenan?

Platform kasebut uga ngidini sampeyan adol maneh, nggawe pilihan sampurna kanggo marketing lan agensi marketing digital sing pengin nggawe stream revenue tambahan saka hosting situs web klien.

Kajaba iku, iku solusi sing apik kanggo situs e-commerce powered by WooCommerce.

Sapa Rocket.net kanggo:

  • Blogger, pamilik bisnis cilik, agensi, lan perusahaan gedhe
  • Sing prioritas kinerja situs web lan wektu loading cepet
  • Sing pengin struktur rega sing prasaja lan transparan
  • Sing butuh dhukungan VIP sing dipercaya lan pengin ngatur situs web kanthi gampang
  • Priksa studi kasus iki lan sinau apa Rocket net bisa nindakake

Nanging sapa ora iku kanggo?

Rocket.net wis dirancang karo bisnis ing pikiran. Sing akeh dibayangke ing regane. Dadi, yen sampeyan duwe a WordPress situs web kanggo seneng-seneng sing ora duwe rencana kanggo monetize, banjur Rocket.net mbokmenawa akeh banget kanggo kabutuhan.

Sapa Rocket.net bisa uga ora cocog kanggo:

  • Sing mbutuhake akeh kustomisasi lan ngontrol lingkungan hosting
  • Sing mbutuhake panyedhiya hosting kanthi akeh fitur keamanan canggih lan sertifikasi kepatuhan

Fitur Key

Dadi apa sing digawa Rocket.net menyang meja sing kudu dipikirake panyedhiya hosting sing luwih mantep?

Fitur keamanan:

  • Firewall aplikasi web (WAF)
  • Imunify360 scanning malware nyata-wektu lan patching
  • Proteksi brute-force
  • otomatis WordPress inti nginstal lan nganyari
  • Automated WordPress nganyari tema lan plugin
  • Nyegah Sandi Lemah
  • Perlindhungan Bot otomatis

Fitur Enterprise Cloudflare Edge Network:

  • 275+ lokasi pinggiran ing saindenging jagad kanggo caching lan keamanan
  • Rata-rata TTFB 100ms
  • Zero-konfigurasi diwenehi awal
  • Dhukungan HTTP/2 lan HTTP/3 kanggo mbantu nyepetake pangiriman aset
  • komprèsi Brotli kanggo nyuda ukuran Panjenengan WordPress situs
  • Tag cache khusus kanggo nyedhiyakake rasio hit cache paling dhuwur
  • Optimasi Gambar Polandia, kanthi cepet, kompresi gambar tanpa rugi nyuda ukuran 50-80%
  • Konversi webp otomatis kanggo nambah Google Skor pagespeed lan nambah pengalaman pangguna
  • Google Proksi font kanggo ngladeni font saka domain sampeyan, nyuda telusuran DNS lan nambah wektu mbukak
  • Argo Smart Routing kanggo nambah cache miss lan dinamis request nuntun dening 26%+
  • Caching Tiered ngidini Cloudflare ngrujuk menyang jaringan PoPs dhewe sadurunge nyatakake cache miss, nyuda beban ing WordPress lan nambah kacepetan.

Fitur kinerja:

  • Caching Kaca Lengkap
  • Cookie Cache Bypass
  • Saben Caching Piranti
  • Optimisasi gambar
  • ARGO Smart Routing
  • Caching tingkat
  • 32+ inti CPU karo 128GB RAM
  • Sumber daya CPU lan RAM khusus
  • panyimpenan disk NVMe SSD
  • Pakaryan PHP Unlimited
  • Gratis Redis & Obyek Cache Pro
  • Lingkungan Pementasan Gratis
  • Sacoro apik disetel kanggo WordPress
  • FTP, SFTP, WP-CLI lan akses SSH

Mangkene lowdown fitur utama babagan kacepetan, kinerja, keamanan lan dhukungan.

Antarmuka pangguna-loropaken

dashboard jaring roket

kulo ngregani antarmuka resik becik ing ngendi aku bisa kanthi gampang nemokake apa sing dakgoleki lan, luwih apik - sejatine ngerti apa sing daklakoni.

Aku pleased kanggo laporan sing antarmuka panganggo Rocket.net punika tenan becik.

gawe anyar wordpress situs
jaring roket wordpress dashboard situs

Aku miwiti ing sawetara detik lan kagungan sandi WordPress situs siap kanggo pindhah ing panel kontrol akun hosting sandi. Platform kasebut kanthi otomatis milih lan nginstal plugin sing cocog, kayata Akismet lan Manajemen CDN-cache, lan menehi akses kanggo kabeh free biasanipun WordPress tema.

Banjur ing tab liyane, sampeyan bisa ndeleng kabeh file, serep, log, laporan, lan ngatur keamanan lan setelan majeng.

Ing sembarang titik, aku bisa ngalih menyang WordPress layar admin lan nggarap situsku.

Kabeh-ing-kabeh, iku gampang banget kanggo navigasi, lan aku ora nemu kewan omo utawa glitches nalika obah watara antarmuka.

Apa maneh aku seneng?

  • Sampeyan duwe pilihan saka pusat data. Loro ing AS lan siji ing Inggris, Singapura, Australia, Walanda, lan Jerman.
  • Sampeyan bisa ngatur WordPress instalasi kanthi nambah dhukungan multisite, WooCommerce, lan Atarim (alat kolaborasi).
  • Sampeyan entuk URL sementara gratis supaya sampeyan bisa nggarap situs sadurunge sampeyan tuku jeneng domain.
  • sampeyan bisa migrasi sembarang sing wis ana WordPress situs liwat gratis.
  • Rocket.net ngijini sampeyan kloning Panjenengan WordPress situs ing siji klik sing menehi kesempatan kanggo nyoba tema lan plugin anyar ing situs pementasan tanpa sengaja ngrusak situs asli sampeyan.
  • nginstal WordPress plugin lan tema saka njero dashboard Rocket.
nginstal WordPress plugin lan tema saka dashboard Rocket

Nanging, salah sijine sing ora jelas yaiku hosting email. Platform kasebut mung ora nawakake. dadi, tegese sampeyan kudu njaluk panyedhiya liyane kanggo email sampeyan, kang a) biaya luwih, lan b) ndadekake iku luwih rumit. 

Iki nguciwani minangka paling panyedhiya hosting prayoga nawakake layanan iki. Nanging yen sampeyan wis nggunakake Google Ruang kerja (kaya aku) banjur iki dudu kekurangan utama, miturut pendapatku.

Apa sampeyan duwe 1 utawa 1,000 situs web, Rocket.net nyedhiyakake gratis tanpa watesan WordPress migrasi situs karo saben rencana!

Ayo Rocket.net nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan dhewe! Coba Rocket.net kanggo $1

Superior Speed ​​& Performance

Kabeh perusahaan hosting web nggawe klaim sing padha babagan duwe server paling cepet, layanan paling apik, lan pengalaman paling apik.

Panyedhiya hosting kanthi tembung "roket" ing judhule ora bakal nindakake apa-apa yen alon-alon. Matur nuwun sanget, Rocket.net urip nganti jeneng lan nyedhiyakake kacepetan loading cepet kanggo sampeyan WordPress situs web.

Apa sampeyan ngerti: Perusahaan Cloudflare pricing punika $ 6,000 sasi saben domain, nanging ing Rocket, padha wis bundled ing kanggo saben situs ing platform kita ing ora biaya tambahan kanggo sampeyan

Fitur liyane sing bakal diapresiasi non-techies yaiku Rocket.net wis ngatur lan ngoptimalake situs web kanthi otomatis kanggo entuk kecepatan paling cepet. Iki tegese sampeyan ora kudu nglampahi wektu sing larang kanggo nyuwek rambut kanggo nyoba nggawe dhewe.

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti…

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing Rocket.net dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing Rocket.net performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba carane nindakake nalika ngadhepi lalu lintas situs sing tambah.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

🚀 Asil Tes Kecepatan & Kinerja Rocket.net

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
London: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapura: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokyo: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
London: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapura: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokyo: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
LanggengFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
London: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapura: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokyo: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2 HostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
London: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapura: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokyo: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 s
London: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapura: 1.7 s
Sydney: 62.72 ms
Tokyo: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Rocket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
London: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapura: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokyo: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX HostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
London: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapura: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokyo: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

Rocket.net nampilake kacepetan lan kinerja sing apik banget adhedhasar data saka indikator kinerja tombol: Wektu kanggo First Byte (TTFB), First Input Delay (FID), Largest Contentful Paint (LCP), lan Cumulative Layout Shift (CLS).

  1. Wektu kanggo First Byte (TTFB): TTFB nuduhake carane cepet server wiwit nanggapi panjalukan. Ing data kasebut, Rocket.net terus-terusan ngirim nilai TTFB sing sithik ing pirang-pirang lokasi global, wiwit saka 27.46 ms ing Tokyo nganti 318.68 ms ing Sydney, kanthi rata-rata TTFB 110.35 ms. Nomer kasebut nggambarake server sing responsif banget sing bisa miwiti pangiriman data kanthi cepet.
  2. Delay Input Pertama (FID): FID ngukur wektu saka pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan nganti browser bisa miwiti ngolah respon kanggo interaksi kasebut. Nilai sing luwih murah luwih apik, lan Rocket.net entuk skor apik ing kene kanthi FID sing sithik banget 3 ms, nuduhake interaktivitas sing cepet.
  3. Paint Contentful paling gedhe (LCP): LCP ngukur wektu sing dibutuhake kanggo unsur isi paling gedhe ing sawijining kaca dadi katon wiwit kaca wiwit dimuat. Nilai sing luwih murah tegese kaping mbukak luwih cepet. Rocket.net entuk skor sing apik ing kene kanthi LCP 1 s, sing nyaranake rendering unsur sing paling penting ing kaca web kanthi cepet.
  4. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): CLS ngetung pira isi kaca sing diowahi kanthi visual sajrone dimuat. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga njamin manawa kaca kasebut stabil nalika dimuat. Rocket.net skor 0.2 kene, kang tumiba ing "apik" sawetara miturut GooglePedoman penting web, menehi tandha pengalaman loading sing stabil.

Kinerja Rocket.net ing indikator kasebut nggambarake layanan sing cepet, efisien, lan pengalaman sing ramah pangguna. Metrik TTFB, FID, lan LCP sing sithik nuduhake server sing cepet, responsif lan wektu mbukak kaca kanthi cepet. Skor CLS kasebut nuduhake pangguna ora bakal kaganggu sacara signifikan dening unsur sing obah nalika kaca dimuat. Kombinasi faktor iki nyumbang kanggo layanan hosting web sing apik lan ramah pangguna.

🚀 Asil Uji Dampak Muatan Rocket.net

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
SiteGround116 ms347 ms50 req/s
Kinsta127 ms620 ms46 req/s
Langgeng29 ms264 ms50 req/s
A2 Hosting23 ms2103 ms50 req/s
WP Engine33 ms1119 ms50 req/s
Rocket.net17 ms236 ms50 req/s
WPX Hosting34 ms124 ms50 req/s

  1. Wektu Response Rata-rata: Iki nuduhake carane cepet server nanggapi panjalukan ing rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake respon server sing cepet. Rocket.net nduweni Wektu Response Rata-rata 17 ms sing nyengsemake, sing nuduhake server kasebut responsif banget lan bisa ngatasi panjalukan kanthi cepet.
  2. Wektu Load Paling Dhuwur: Iki ngukur durasi paling dawa sing ditindakake server kanggo nanggapi panjaluk. Nilai sing luwih murah luwih apik, tegese sanajan akeh beban, respon server tetep cepet. Rocket.net uga nindakake kanthi apik ing kene, kanthi Wektu Muat Paling Dhuwur 236 ms. Iki nuduhake yen sanajan ing beban puncak, Rocket.net njaga wektu respon sing efisien.
  3. Wektu Request Rata-rata: Iki jumlah rata-rata panjalukan saben detik sing server bisa nangani. Nilai sing luwih dhuwur luwih disenengi amarga tegese server bisa ngatur panjaluk sing luwih simultan. Rocket.net nampilake Wektu Panyuwunan Rata-rata sing kuat, nangani 50 panjaluk saben detik, sing nuduhake kemampuane kanggo nangani lalu lintas kanthi volume sing luwih efisien.

Metrik kinerja Rocket.net nyaranake layanan hosting web sing berkinerja dhuwur lan efisien. Wektu Tanggepan Rata-rata sing sithik lan Wektu Muat Paling Inggil nandheske kacepetan lan efisiensi server, sanajan ing kahanan lalu lintas sing dhuwur.

Kangge, Wektu Panyuwunan Rata-rata sing dhuwur nuduhake kapasitas penanganan sing kuat kanggo macem-macem panjalukan bebarengan. Faktor-faktor kasebut sacara kolektif nyumbang kanggo kinerja sing kuat Rocket.net ing nyedhiyakake layanan hosting web sing cepet lan dipercaya.

Fort-Knox kaya Keamanan

fitur keamanan jaring roket

Platform kasebut uga janji keamanan kelas perusahaan. Dadi, yen sampeyan kuwatir yen situs sampeyan disusupi, sampeyan ora perlu kuwatir yen sampeyan lagi nganggo Rocket.net.

Mangkene apa sing sampeyan bisa ngarepake:

  • Rocket.net nggunakake Firewall Aplikasi Situs Web Cloudflare lan mindai saben panjaluk sing teka ing situs sampeyan kanggo mesthekake yen situs kasebut aman.
  • Sampeyan njaluk free serep saben dina sing disimpen kanggo rong minggu, supaya sampeyan ora bakal kelangan data larang regane.
  • Iku nggunakke Imunify360 sing nindakake scanning malware lan patching nyata-wektu tanpa nandhang pengaruh apa wae ing kacepetan situs web sampeyan.
  • Sampeyan entuk akeh sertifikat SSL gratis kaya sing disenengi.
  • Nganyari otomatis ing kabeh WordPress lunak lan plugins njaga Panjenengan WordPress situs mlaku lancar.

free WordPress / Migrasi WooCommerce

Apa sampeyan duwe 1 utawa 1,000 situs web, Rocket.net nyedhiyakake free Unlimited WordPress migrasi situs karo saben rencana!

Layanan iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna Rocket.net, apa padha duwe siji situs web utawa sawetara situs sing kudu dipindhah.

free WordPress / Migrasi WooCommerce

Kanthi Rocket.net, sampeyan bisa yakin manawa migrasi sampeyan bakal ditangani dening para profesional berpengalaman sing duwe pangerten jero babagan WordPress lan WooCommerce. Proses migrasi lancar lan ora repot, lan tim ing Rocket.net bakal nggarap sampeyan kanggo mesthekake yen situs sampeyan ditransfer kanthi cepet lan efisien.

Apa sampeyan pengin mindhah situs menyang Rocket.net kanggo kinerja, keamanan, utawa dhukungan sing luwih apik, layanan migrasi free sing ndadekake proses gampang lan kaku-free. Lan karo Unlimited free WordPress migrasi situs karo saben rencana, sampeyan bisa migrasi minangka akeh situs sing perlu tanpa biaya tambahan.

Apa sampeyan duwe 1 utawa 1,000 situs web, Rocket.net nyedhiyakake gratis tanpa watesan WordPress migrasi situs karo saben rencana!

Ayo Rocket.net nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan dhewe! Coba Rocket.net kanggo $1

Layanan Pelanggan Ahli

tim dhukungan teknis

layanan customer Rocket.net iku subyek saka akeh sawijining reviews lintang lima. Lan iku amarga iku apik.

Platform nawakake Dhukungan obrolan langsung 24/7 uga dhukungan telpon lan dhukungan email. 

Agen layanan pelanggan yaiku ngerti lan ngerti barang-barange, supaya sampeyan ora kudu ngenteni kanggo liwati munggah chain pangan nganti sampeyan njaluk technical support sing perlu.

ulasan Rocket.net ing Trustpilot
https://www.trustpilot.com/review/rocket.net

Reviewer Rocket.net nglaporake respon sing cepet banget, ing sawetara kasus sajrone 30 detik. Aku iki lintang lan persis apa sing perlu saka platform hosting.

Apa sampeyan duwe 1 utawa 1,000 situs web, Rocket.net nyedhiyakake gratis tanpa watesan WordPress migrasi situs karo saben rencana!

Ayo Rocket.net nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan dhewe! Coba Rocket.net kanggo $1

Rocket.net Negatif

Rocket.net nawakake akeh keuntungan lan fitur kanggo pangguna sing nggoleki sing dikelola WordPress inang, nanging ana uga sawetara negatives nimbang.

Salah siji saka drawbacks paling gedhe yaiku regane larang, kanthi rencana paling murah wiwit $ 25 / sasi nalika dibayar saben taun. Iki bisa uga nglarang kanggo pangguna sing sadar anggaran sing golek pilihan sing luwih terjangkau.

Negatif potensial liyane yaiku Rocket.net ora nawakake domain gratis, yaiku fitur umum sing ditawakake dening akeh host web liyane. Iki tegese pangguna kudu tuku domain kanthi kapisah, sing bisa nambah biaya tambahan.

Kajaba iku, rencana wiwitan dilengkapi panyimpenan winates lan bandwidth, karo mung 10GB papan disk lan 50GB transfer klebu. Iki bisa uga ora cukup kanggo pangguna kanthi situs web sing luwih gedhe utawa volume lalu lintas sing dhuwur. Kajaba iku, papan panyimpenan uga digunakake kanggo serep, dadi yen sampeyan duwe akeh serep, mula bakal njupuk ruang disk.

Pungkasan, Rocket.net ora nawakake hosting email, tegese pangguna kudu njaluk saka panyedhiya pihak katelu. Iki bisa nambah lapisan ekstra kerumitan lan duweni potensi nambah biaya.

Mbandhingake Pesaing Rocket.net

Ing kene, kita nyelehake sawetara pesaing paling gedhe ing Rocket.net ing mikroskop: Cloudways, Kinsta, SiteGround, Hostinger, lan WP Engine.

Rocket.netLanggengKinstaSiteGroundWP EngineHostinger
kacepetan(Cloudflare Enterprise CDN, optimasi server)(Panyedhiya awan sing bisa disesuaikan)(Google Cloud Platform)️ (Kacepetan hosting bareng sing apik)️ (Mirip Kinsta)(Kacepetan sing cocog karo anggaran, bisa lag)
keamanan(Pemindaian malware internal, proteksi DDoS, nganyari WP otomatis)️ (Alat kasedhiya, konfigurasi server dibutuhake)(Mbusak malware otomatis, keamanan GCP)(Tindakan sing layak, kerentanan hosting sing dituduhake)(Kaya Kinsta, watesan hosting bareng)️ (Fitur dhasar, risiko hosting bareng)
WordPress fokus(Antarmuka sing gampang, pementasan siji-klik, optimasi WP sing dibangun)️ (Kontrol server lengkap, mbutuhake keahlian teknis) (Dibangun kanggo WP, pementasan siji-klik, nganyari otomatis)(Dhukungan apik, watesan hosting bareng)(Fokus WP sing kuat, watesan hosting bareng)(Fitur dhasar, watesan hosting bareng)
dhukungan(Obrolan langsung 24/7 karo ahli WP)(Mbiyantu, ora mesthi khusus WP)(Pakar WP 24/7, layanan luar biasa)(Tim apik, wektu nanggepi beda-beda, keahlian WP winates)(Dhukungan WP apik, bisa sibuk)(Obrolan langsung, kawruh WP dhasar)
info MoreReview awanReview KinstaSiteGround reviewWP Engine reviewHostinger review

Fitur kacepetan:

  • Rocket.net: Cepet banget karo cache Litespeed, CDN ing omah, lan optimasi tingkat server. Mikir Usain Bolt karo jetpack.
  • Awan: Pilih panyedhiya maya dhewe kanggo koktail kacepetan khusus. Mikir Gordon Ramsay whipping munggah sajian server Michelin-bintang.
  • Kinsta: Google Cloud Platform ngisi turbo situs sampeyan, nanging bisa uga ora cocog karo kecepatan mentah Rocket.net. Mbayangno Ferrari, nanging ora LaFerrari.
  • SiteGround: Kacepetan sing apik kanggo hosting sing dienggo bareng, nanging ora bisa ngalahake wong akeh server darmabakti. Coba Toyota Camry sing dipercaya, dipercaya nanging dudu mobil balap.
  • WP Engine: Kaya kacepetan Kinsta, sanajan watesan sumber daya bisa nyuda situs kanthi lalu lintas dhuwur. Mikir VW Beetle souped-up, fun nanging karo watesan.
  • Hoster: Anggaran-loropaken kacepetan, nanging nyiapake kanggo kaping lag potensial sak lalu lintas spike. Coba moped ing dalan gedhe, paling apik kanggo lelungan sing kurang nuntut.

Fitur Keamanan:

  • Rocket.net: Pemindaian malware sing dibangun, proteksi DDoS, lan otomatis WordPress nganyari nguatake situs sampeyan. Coba kastil abad tengahan kanthi menara laser.
  • Awan: Nawakake alat keamanan, nanging konfigurasi server dadi tanggung jawab sampeyan. Mikir mbangun moat lan drawbridge dhewe.
  • Kinsta: Mbusak malware otomatis, infrastruktur keamanan GCP, lan WordPress-fitur keamanan khusus ngunci barang. Tjubo kubah bank berteknologi tinggi kanthi jaringan laser.
  • SiteGround: Langkah-langkah keamanan sing prayoga, nanging ora ana penghapusan malware otomatis lan kerentanan hosting sing dienggo bareng. Coba gapura kayu sing dikubengi.
  • WP Engine: Padha karo fokus keamanan Kinsta, nanging watesan hosting sing dienggo bareng ditrapake kanggo tingkat sing luwih murah. Coba bangunan apartemen sing dijaga kanthi tingkat keamanan sing beda-beda.
  • Hoster: Fitur keamanan dhasar, nanging hosting sing dituduhake tegese kerentanan tanggane sampeyan bisa uga duweke dhewe. Mikir watch tetanggan karo werna-werna derajat saka vigilance.

WordPress fitur:

  • Rocket.net: Antarmuka sing gampang digunakake, pementasan siji-klik, lan alat optimasi WP sing dibangun nggawe ngatur situs sampeyan gampang. Mikir a WordPress bisik-bisik nganggo tongkat sihir.
  • Awan: kontrol server Full menehi keluwesan pokok, nanging mbutuhake liyane technical kawruh. Mikir DIY WordPress kothak piranti kanggo tech-savvy.
  • Kinsta: Dibangun kanggo WordPress saka wiwitan, kanthi pementasan siji-klik, nganyari otomatis, lan fitur khusus WP. Mikir a WordPress ibu bidadari ngabulke kabeh kekarepanmu.
  • SiteGround: Dhukungan lan fitur WP sing apik, nanging watesan hosting sing dituduhake bisa nyebabake kinerja. Mikir sing mbiyantu WordPress perpustakaan, nanging karo sumber daya winates.
  • WP Engine: Fokus WP sing kuwat, nanging sawetara fitur ilang dibandhingake karo Kinsta, lan watesan hosting sing dituduhake ditrapake kanggo tingkat ngisor. Mikir sing ramah WordPress barista, nanging ora chef Michelin-lintang.
  • Hoster: Fitur WP dhasar lan hosting sing dituduhake tegese sampeyan kudu nindakake sawetara coding ekstra supaya bisa bener. Mikir a WordPress magang sinau tali.

Dukungan Teknis:

  • Rocket.net: Dhukungan obrolan langsung sing ramah lan pinter kasedhiya 24/7. Mikir bard mbiyantu nyanyi sampeyan WordPress serenades.
  • Awan: Tim dhukungan sing mbiyantu, nanging ora mesthi WordPress- spesifik. Coba jin dhukungan teknologi sing butuh sawetara WordPress latihan.
  • Kinsta: Dhukungan ahli 24/7 WP sing kerja keras kanggo ngatasi masalah sampeyan. Mikir Gandalf dhewe mangsuli Panjenengan WordPress cangkriman.
  • SiteGround: tim dhukungan apik, nanging nanggepi kaping bisa beda-beda lan WordPress keahliane bisa diwatesi. Mikir kurban sepuh desa grapyak WordPress pitutur.
  • WP Engine: Dhukungan WP sing apik, nanging bisa sibuk ing wektu sibuk. Mikir sing populer WordPress guru kanthi baris dawa saka murid.

Nilai kanggo Dhuwit:

  • Rocket.net: Luwih pricier tinimbang sawetara saingan, nanging mbenerake kanthi kacepetan, keamanan, lan gampang digunakake. Mikir premium WordPress Suite kanggo kreator serius.
  • Awan: Rega fleksibel adhedhasar panyedhiya awan lan sumber daya sing digunakake. Mikir mbayar-kaya-sampeyan-go WordPress prasmanan karo biaya beda-beda.
  • Kinsta: Tag rega premium nggambarake infrastruktur GCP kanthi kinerja dhuwur lan khusus WordPress fokus. Mikir Michelin-lintang WordPress restaurant, worth splurge kanggo palates discerning.
  • SiteGround: Rencana hosting sambungan sing terjangkau, nanging kinerja lan fitur bisa uga diwatesi. Mikir sing mulyo WordPress cafe karo nilai prayoga kanggo pangguna sembrono.
  • WP Engine: Padha karo rega Kinsta, nanging mbatesi watesan hosting ing tingkat ngisor. Mikir dhuwur-mburi WordPress bistro karo opsi éca, nanging bagean cilik ing menu budget.
  • Hoster: Juara-loropaken budget, nanging disiapake kanggo potensial slowdowns kinerja lan fitur winates. Mikir a WordPress truk pangan nawakake cokotan cepet ing nyolong.

Awake dhewe Dadi, sapa sing kudu milih Rocket.net?

  • Sétan kacepetan sing ngupaya kinerja sing cepet lan dibangun WordPress optimasi.
  • WordPress pamula sing pengin platform gampang kanggo nggunakake karo support banget.
  • Bisnis lan situs lalu lintas dhuwur sing mbutuhake keamanan lan katentreman atine.

Awake dhewe TL; DR

  • Rocket.net sumunar kanthi cepet, keamanan sing paling dhuwur, lan gampang digunakake, nanging kanthi rega premium.
  • Cloudways nawakake opsi awan sing bisa disesuaikan kanggo pangguna sing ngerti teknologi, nanging mbutuhake katrampilan teknis sing luwih akeh.
  • Kinsta pampers WordPress penggemar kanthi fitur khusus lan dhukungan pakar, nanging watesan hosting bareng ditrapake kanggo tingkat ngisor.
  • SiteGround nyedhiyakake hosting bareng sing terjangkau kanthi dhukungan WP sing apik, nanging kinerja lan fitur diwatesi.
  • WP Engine ngirim fokus WP sing kuat lan kecepatan sing padha karo Kinsta, nanging watesan hosting sing dienggo bareng tetep.
  • Hostinger nawakake opsi sing cocog karo anggaran, nanging nyiapake potensial kalem lan fitur winates.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Yen sampeyan lagi looking for a panggonan kanggo stash Panjenengan WordPress situs web karo kacepetan luwih cepet tinimbang tembak Tesla liwat angkasa, banjur Rocket.net bisa uga dikelola kanthi bener WordPress perusahaan hosting kanggo sampeyan.

Rocket.net WordPress hosting

Tuwuh bisnis sampeyan nganggo situs web sing cepet-cepet, aman lan dioptimalake kanthi lengkap sing gampang disiyapake & dikelola.

  • Gratis Cloudflare Enterpris SSL, CDN, WAF
  • Proteksi Malware Gratis
  • Dhukungan Pakar 24x7 & Migrasi Gratis Tanpa Batas


Bebarengan karo kinerja menang sawijining, sampeyan uga bisa seneng layanan pelanggan lintang lan fitur keamanan.

Nanging, ing $25+ saben sasi, iku dudu pilihan sing paling murah, dadi yen sampeyan budget sadar, sampeyan bisa uga pengin nimbang alternatif murah-diregani.

Yen sampeyan seneng njupuk iki ngatur WordPress perusahaan hosting kanggo kulo, sampeyan bisa miwiti langsung kanggo $1. Daftar neng kene lan nyoba Rocket.net dina iki.

Dandan & Update paling anyar

Rocket.net terus nganyari lan ngembangake fitur hosting. Nganyari ing ngisor iki (dipriksa pungkasan Juni 2024) nuduhake komitmen Rocket.net kanggo nyedhiyakake solusi sing inovatif lan ramah pangguna kanggo WordPress hosting, nandheske kinerja, keamanan, lan efisiensi.

  • Cloudflare Edge Analytics kanggo WordPress: Fitur anyar iki nggunakake analytics Cloudflare sing mantep ing pinggir, nyedhiyakake WordPress pangguna kanthi wawasan sing luwih jero babagan lalu lintas lan kinerja situs web. Integrasi iki ngidini kanggo nglumpukake data wektu nyata, menehi pemahaman sing luwih lengkap babagan interaksi pangguna.
  • Peranan Pangguna Situs kanggo Akses Panel Kontrol Milih: Rocket.net wis ngenalake peran pangguna sing bisa disesuaikan, nambah keamanan lan kolaborasi. Fitur iki ngidini pamilik situs nemtokake tingkat akses tartamtu kanggo pangguna sing beda-beda, kanggo mesthekake yen anggota tim mung bisa ngakses bagean panel kontrol sing dibutuhake, saéngga ningkatake keamanan lan efisiensi alur kerja.
  • Enhanced Otomatis WordPress Gawe serep mulihake: Fungsi mulihake serep wis nganyari kanggo linuwih lan ease saka nggunakake. Pangguna saiki bisa kanthi gampang mulihake WordPress situs saka serep karo nambah kacepetan lan akurasi, minimalake downtime lan risiko mundhut data.
  • Manajemen lan Kolaborasi Agensi 'All-In-One' sing Dikemas Didukung dening Atarim: Integrasi iki minangka game-changer kanggo agensi ngatur macem-macem WordPress situs. Iki nyepetake alur kerja lan kolaborasi, nawakake platform terpusat kanggo manajemen lan komunikasi sing efisien, kabeh didhukung dening teknologi kuat Atarim.
  • WordPress Akses Log saka Edge: Nganyari iki nyedhiyakake pangguna kanthi log akses sing rinci langsung saka jaringan pinggir Cloudflare. Peningkatan iki menehi wawasan sing penting babagan pola lalu lintas lan ancaman keamanan potensial, ngidini manajemen situs lan langkah-langkah keamanan sing proaktif.
  • Paling apik WordPress Logging Kegiatan Tanpa Plugin Bloat: Rocket.net pirso solusi entheng kanggo WordPress logging kegiatan. Inovasi iki ngilangi kabutuhan kanggo plugin tambahan, nyuda kembung sampeyan WordPress situs nalika isih nyedhiyakake log lengkap kabeh aktivitas situs.
  • Rocket.net Smart Caching - Njupuk CloudFlare Enterprise EDGE Caching Kanggo Tingkat Sabanjure: Rocket.net's Smart Caching nggunakake kemampuan caching canggih Cloudflare kanggo ngirim wektu loading situs web sing luwih cepet lan ningkatake kinerja sakabehe, nambah pengalaman pangguna lan SEO.
  • Ngowahi ukuran Gambar otomatis kanggo WordPress: Fitur iki kanthi otomatis ngowahi ukuran gambar kanggo kinerja optimal lan wektu mbukak luwih cepet. Iki minangka dandan sing signifikan kanggo kacepetan situs, utamane migunani kanggo gambar sing abot WordPress Camping.
  • Terminal WP-CLI Berbasis Web kanggo Ngatur WordPress hosting: Nawakake terminal WP-CLI basis web, Rocket.net nggampangake pangguna kanggo ngatur WordPress situs liwat antarmuka baris printah, langsung saka browser. Alat iki utamané migunani kanggo pangguna lan pangembang majeng.
  • PHP 8.1 WordPress Hosting Saiki kasedhiya: Kanthi kasedhiyan hosting PHP 8.1, pangguna Rocket.net bisa nikmati peningkatan kinerja versi PHP paling anyar lan fitur-fitur anyar, njamin WordPress situs cepet, aman, lan up-to-date.
  • Labels Situs kanggo WordPress: Fitur anyar iki ngidini pangguna ngatur lan menehi label WordPress situs kanggo manajemen sing luwih apik. Utamane migunani kanggo agensi lan pangguna kanthi macem-macem situs, nyederhanakake navigasi lan organisasi.

Reviewing Rocket.net: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Rocket.net

Pelanggan mikir

Migrasi menyang Rocket.net minangka game-changer!

Januari 2, 2024

Migrasi menyang Rocket.net minangka game-changer! Kula WordPress situs krasa kaya kapal roket saiki, murub liwat jangkah sluggish host lawas sandi. kaping mbukak kaca? Meh ora ana. Keamanan? anti peluru. Lan sanajan ora duwe katrampilan teknologi, dashboard sing ramah pangguna ndadekake kabeh bisa gampang. Kajaba iku, dhukungan kasebut cepet banget lan tansah mbiyantu. Mesthi, bisa uga regane luwih murah, nanging kanggo katentreman lan kecepatan sing apik, regane saben sen. Situsku seneng, aku seneng, apa maneh sing bisa dakjaluk?

Avatar kanggo Theo NYC
Theo NYC

Rocket.net iku roket!

April 22, 2023

Aku ora bisa ngomong cukup apik bab Rocket.net! Minangka wong sing wis berjuang karo web hosting sadurunge, sing ngatur WordPress layanan punika total game changer. Nggawe situsku cepet lan gampang, lan Cloudflare Enterprise wis nggawe kilat cepet lan super aman. Tim dhukungan pelanggan tansah grapyak lan siap nulungi pitakon utawa masalah. Kajaba iku, dheweke duwe macem-macem rencana sing cocog karo anggaran apa wae. Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo ngalangi WordPress host, mesthi mriksa metu Rocket.net. Sampeyan ora bakal Getun!

Avatar kanggo taylor b
taylor b

Sampeyan ora bakal kuciwa!

April 14, 2023

Aku kudu ngomong, Rocket.net minangka tangan sing paling apik WordPress layanan hosting aku wis tau digunakake! Persiyapan iku gampang, lan karo Cloudflare Enterprise, situsku luwih cepet lan luwih aman tinimbang sadurunge. Dhukungan pelanggan banget ramah lan mesthi ana nalika aku butuh. Aku uga seneng carane dheweke duwe rencana kanggo saben anggaran. Yen sampeyan lagi looking for a ngatur WordPress host, menehi Rocket.net cobi. Sampeyan ora bakal kuciwa!

Avatar kanggo Alex Richardson
Alex Richardson

Kirim Review

Deleng Update

  • 09/06/2023 - Dianyari kanthi kacepetan kaca lan analisis dampak muatan
  • 28/04/2023 - Rega anyar lan fitur anyar ditambahake

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Home » web Hosting » Apa Sampeyan kudu dadi tuan rumah karo Rocket.net? Review saka Fitur, Rega & Performance

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...