Milih Layanan VPN Tengen: NordVPN vs ExpressVPN Dibandhingake

in Cathetan, VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kaya sampeyan, aku wis kelangan jumlah VPN sing ana saiki. Kasunyatan manawa akeh sing nawakake fitur, rencana, lan mupangat sing padha nggawe milih VPN sing bener luwih angel. Yen sampeyan kudu milih antarane NordVPN vs ExpressVPN, artikel iki bakal ngirit wektu (lan bisa uga dhuwit).

Winner
 
4.8
4.6
Saka $ 3.99 / wulan
Saka $ 6.67 / wulan

🖥️ Server: 5500+ server ing 60 negara

📖 Ora ana kabijakan log: Ora ana log (diaudit)

🔒 Protokol VPN: OpenVPN, IKEv2/IPsec, WireGuard (NordLynx)

🍿 Layanan streaming: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, + akeh liyane

🖥️ Platform: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox

📥 Sambungan: 6 ing piranti tanpa watesan

💁🏻 Dhukungan: Email, obrolan langsung 24/7, basis pengetahuan, FAQ

🖥️ Server: 3000+ server ing 94 negara

📖 Ora ana kabijakan log: Ora ana log (diaudit)

🔒 Protokol VPN: Lightway, OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec

🍿 Layanan streaming: Netflix, Disney +, Hulu, BBC iPlayer + akeh liyane

🖥️ Platform: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox

📥 Sambungan: 5 ing piranti tanpa watesan

💁🏻 Dhukungan: 24/7 manggon chatting, email, basis kawruh, FAQs

Winner
4.8
Saka $ 3.99 / wulan

🖥️ Server: 5500+ server ing 60 negara

📖 Ora ana kabijakan log: Ora ana log (diaudit)

🔒 Protokol VPN: OpenVPN, IKEv2/IPsec, WireGuard (NordLynx)

🍿 Layanan streaming: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, + akeh liyane

🖥️ Platform: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox

📥 Sambungan: 6 ing piranti tanpa watesan

💁🏻 Dhukungan: Email, obrolan langsung 24/7, basis pengetahuan, FAQ

4.6
Saka $ 6.67 / wulan

🖥️ Server: 3000+ server ing 94 negara

📖 Ora ana kabijakan log: Ora ana log (diaudit)

🔒 Protokol VPN: Lightway, OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec

🍿 Layanan streaming: Netflix, Disney +, Hulu, BBC iPlayer + akeh liyane

🖥️ Platform: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox

📥 Sambungan: 5 ing piranti tanpa watesan

💁🏻 Dhukungan: 24/7 manggon chatting, email, basis kawruh, FAQs

ExpressVPN luwih cepet lan nawakake pengalaman internet sing luwih nyenengake tinimbang NordVPN. Nanging, NordVPN nyedhiyakake keamanan, privasi, lan rega sing luwih apik.

Dadi, yen sampeyan butuh VPN paling dhuwur kanggo streaming lan game, ndhaptar lan coba layanan ExpressVPN.

Yen sampeyan pengin keamanan lan privasi maksimal, kanthi rencana langganan sing luwih terjangkau, ndhaptar lan coba NordVPN.

Key Takeaways:

NordVPN lan ExpressVPN loro-lorone panyedhiya VPN kanthi rating dhuwur, kanthi rencana rega sing bisa dibandhingake lan macem-macem fitur kanggo njamin privasi lan keamanan pangguna.

NordVPN minangka panyedhiya VPN sing luwih cepet lan luwih akeh fitur tinimbang ExpressVPN. NordVPN luwih apik ing streaming lan torrent tinimbang ExpressVPN.

Nalika NordVPN minangka pemenang perbandingan, ExpressVPN isih dadi layanan VPN sing dipercaya lan dianggep apik, kanthi audit rampung dening KPMG lan Cure53, lan kupon kasedhiya gratis telung wulan.

Fitur Utama - Kacepetan, Lokasi Server, lan Liyane

Ora duwe wektu kanggo maca kabeh? Mangkene ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan langsung:

NordVPNExpressVPN
kacepetanDownload: 38mbps - 45mbps
Unggahan: 5mbps - 6mbps
Ping: 5ms – 40ms
Download: 54mbps - 65mbps
Unggahan: 4mbps - 6mbps
Ping: 7ms – 70ms
stabilitasStabilRada kurang stabil
kompatibilitasAplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android

Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox
Aplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android, router, Chromebook, Amazon Fire

Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox

Layanan winates kanggo:
● TV pinter (Apple, Android, Chromecast, Firestick, Roku)
● konsol game (PlayStation, Xbox, Nintendo)
KonektivitasMaks. saka 6 pirantiMaks. saka 5 piranti
Caps DataUnlimitedUnlimited
Nomer LokasiNegara 60Negara 94
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeArang banget kanggo digunakake

Sawise mbuwang wektu karo NordVPN lan ExpressVPN, aku nyathet kepiye kinerja fitur utama.

NordVPN

fitur nordvpn

kacepetan

Amarga kacepetan internet saben piranti luwih alon kanthi sambungan VPN sing aktif tinimbang tanpa sambungan, sampeyan mung bisa ngarep-arep yen VPN sing dipilih ora ngrusak pengalaman browsing sampeyan.

Dadi, aku dites NordVPN kanggo kacepetan. Kanthi matur nuwun sanget, aku mung ngeweruhi gulung tipis nalika nyambung menyang server VPN. Kanggo mesthekake, aku nindakake tes luwih akeh nggunakake server, lokasi, lan protokol sing beda. Iki asile:

●  Kacepetan download: 38mbps - 45mbps

●  Kacepetan upload: 5mbps - 6mbps

●  Kacepetan ping: 5ms - 40ms

Kacepetan download minangka masalah gedhe kanggo aku lan pangguna internet sing paling seneng, mula, aku seneng ndeleng NordVPN ngidini aku main game high-end lan stream video 4k kanthi meh ora ana alangan. Kacepetan upload uga ora ala.

Sanajan aku ora duwe akeh piranti IoT, aku nemokake manawa kacepetan download lan upload NordVPN luwih saka cocok kanggo mbukak piranti IoT ing omah pinter.

Saka pengalaman, aku ngerti yen nalika nerangake ping, luwih murah, luwih apik. Lan apa wae ing ngisor 50ms apik banget. Sajrone tes karo NordVPN, pingku ora nate ngluwihi 40ms.

stabilitas

Stabilitas ing VPN nuduhake carane layanan njaga sambungan ing siji utawa sawetara piranti tanpa ngeculake. Iki uga nggambarake kemampuan VPN kanggo njaga kacepetan paling dhuwur sajrone sesi.

Aku riset sethitik sadurunge aku nyoba NordVPN, mung kanggo ndeleng masalah potensial sing dialami pangguna. Stabilitas minangka salah sawijining masalah utama, ketoke. Nanging, tesku nuduhake manawa pangembang wis ngrampungake masalah sing nyebabake stabilitas piranti lunak.

Ana sawetara irungnya ing kacepetan ana kene, nanging ora ana banget abot, lan aku sante a sambungan stabil saben-saben aku nggunakake piranti lunak ing piranti apa wae.

kompatibilitas

NordVPN duwe aplikasi sing bisa digunakake karo sandi iOS (App Store), Android (Google Play Store), lan macOS piranti. Saka situs web perusahaan, sampeyan bisa nemokake aplikasi sing kompatibel karo Windows lan Linux.

piranti nordvpn

Kanggo browser, NordVPN saiki nyedhiyakake ekstensi kanggo Chrome, Firefox, lan Edge. Kanthi kabeh piranti sing didhukung iki, aku percaya yen layanan kasebut nduweni kompatibilitas sing apik karo gadget umum, nanging ora luwih akeh kaya ExpressVPN.

Sakabèhé, loro VPN nawakake aplikasi kanggo macem-macem sistem operasi lan uga duwe ekstensi browser. NordVPN uga duwe kaluwihan kanggo nawakake akses menyang server RAM, sing luwih aman tinimbang server biasa, lan iki nggawe cap wektu sambungan lan kecepatan server luwih cepet.

Konektivitas

Aku mesthi ujar manawa opsi VPN sing dibayar ora kudu mbatesi jumlah piranti sing bisa digunakake pelanggan ing akun. Sayange, kasunyatane akeh panyedhiya VPN. NordVPN minangka salah sawijining, lan mung ngidini pelanggan nyambungake maksimal 6 piranti saben akun.

Caps Data

Mesthi wae, aku uga percaya yen pelanggan sing mbayar kudu ora duwe watesan babagan jumlah data sing bisa digunakake ing proteksi VPN. Untunge, mayoritas VPN setuju karo aku, kalebu NordVPN. Ana ora ana watesan data menyang akun nalika periode langganan.

Lokasi Server

Nduwe VPN karo server obfuscated ing puluhan lokasi menehi akses menyang konten sing ora kasedhiya kanggo sampeyan. Jumlah server saben lokasi uga mengaruhi kacepetan, stabilitas, lan pengalaman pangguna.

Jumlah server NordVPN punika nyengsemaken, karo liwat 5,000 server ing luwih saka 50 negara, kalebu akeh lokasi ing Amerika Serikat.

server nordvpn

NordVPN wis 3200+ server VPN ing 65+ negara, kang cukup prayoga.

Interface

Aplikasi lan ekstensi dirancang kanthi apik lan kabeh katon ana. Sanajan aku ngerti teknologi, pangguna piranti lunak biasa ora duwe masalah kaya NordVPN gampang kanggo nggunakake.

ExpressVPN

fitur vpn express

kacepetan

NordVPN wis nggawe reputasi minangka salah sawijining sing paling cepet ing industri kasebut. Mula, aku kaget banget nalika nemokake iku ExpressVPN dadi jempol-kanggo-jempol karo ing aspek iki, malah ngluwihi iku.

Mangkene ringkesan data sing daktampa saka tes kacepetan ExpressVPN:

●  Kacepetan Download: 54mbps - 65mbps

●  Kacepetan Upload: 4mbps - 6mbps

●  Ping: 7ms – 70ms

Sisih paling apik saka asil kasebut yaiku kacepetan download. Aku mulus main game online paling nuntut lan stream video 4k.

Ora bisa digunakake kanthi apik nalika nyoba nggunakake kanggo streaming langsung. Aku ora kaget banget amarga kacepetan upload kurang saka dianjurake 10mps.

Kanggo ping, ExpressVPN bisa luwih apik kanggo nyuda wates ndhuwur kisaran saiki.

Tips cepet: Yen sampeyan pengin tekan ing kacepetan paling apik ing ExpressVPN, mbukak protokol Lightway VPN. Sampeyan bakal matur nuwun mengko.

stabilitas

Sawise sawetara dina tes, aku ngerti yen ExpressVPN iku rada kurang stabil tinimbang NordVPN. Kacepetan meh ora fluktuatif nanging sambungan server VPN ilang kaping pirang-pirang, utamane nalika aku sijine laptop ing mode turu.

kompatibilitas

Sawise nindakake riset ing situs web ExpressVPN, aku nemokake manawa aplikasi kasebut bisa didownload ing macem-macem sistem. Ana aplikasi ExpressVPN kanggo Windows, Linux, macOS, iOS, lan Android. Uga, padha duwe piranti lunak sing bisa diinstal langsung ing router, Chromebook, lan Amazon Fire.

piranti expressvpn

Nduwe perangkat kukuh khusus kanggo routerku dadi hawa seger. Aku ora kudu ngliwati persiyapan sing rumit kanggo nyambungake router menyang ExpressVPN.

Aku nyoba pilihan MediaStreamer ing smartTV Android. Kanthi iku, aku bisa mbukak kunci konten Netflix ing smartTV sanajan ora nyambung langsung menyang VPN. Sayange, nindakake iki nambah jumlah piranti sing disambungake ing akunku.

Sampeyan uga bisa nggunakake MediaStreamer ing konsol game.

Konektivitas

Yen aku pegel ing NordVPN amarga mbatesi akun nganti maksimal 6 piranti, ExpressVPN ora mbantu masalah. Layanan mung ngidini a maksimal 5 piranti saben akun.

Caps Data

ana ora ana watesan data karo ExpressVPN. Sampeyan bisa nggunakake bandwidth lan data tanpa watesan ing rencana langganan apa wae.

Lokasi Server

ExpressVPN wis 3000+ server VPN ing 94 negara. Sanajan aku wis ndeleng VPN ing jaringan server sing luwih gedhe, mung sawetara sing nawakake nganti 94 negara sing bisa dipilih - malah ora NordVPN.

sakabèhé, loro panyedhiya VPN duwe server ing macem-macem lokasi ing saindenging jagad, menehi pangguna akeh pilihan kanggo ngakses konten lan nglindhungi aktivitas online.

Nanging, ExpressVPN duwe sawetara fitur server sing unik, kayata dhaptar server sing nuduhake jumlah pangguna saiki sing disambungake menyang saben server, nyedhiyakake informasi sing migunani kanggo pangguna sing nggoleki kecepatan sambungan paling cepet.

Kabeh, NordVPN lan ExpressVPN nawakake pilihan sing padhet kanggo pangguna babagan kecepatan server lan sambungan.

Interface

Antarmuka iki spektakuler prasaja. Sapa wae bisa navigasi. Aku nemokake meh kabeh aplikasi ExpressVPN gampang banget digunakake.

🏆 Pemenang yaiku: ExpressVPN

Kanthi kacepetan sing luwih cepet, luwih akeh lokasi, kompatibilitas sing luwih apik, lan antarmuka sing luwih gampang, ExpressVPN ngalahaken NordVPN soundly ing babak iki.

Keamanan & Privasi - Enkripsi Server VPN, Kabijakan Industri VPN, lan Liyane

Nalika nerangake fitur lan protokol VPN, NordVPN lan ExpressVPN nawakake macem-macem opsi lanjutan kanggo njamin keamanan maksimal kanggo pangguna. Fitur NordVPN kalebu fitur tunneling pamisah lan switch mateni, uga macem-macem protokol tunneling lan server P2P kanggo enggo bareng file sing luwih cepet lan luwih efisien.

 NordVPNExpressVPN
Teknologi EnkripsiStandar AES - Enkripsi Ganda

Protokol: IKEv2/IPsec, OpenVPN, NordLynx
Standar AES - Campuran Lalu Lintas

Protokol: Lightway, OpenVPN, L2TP/IPsec, lan IKEv2
Kebijakan Tanpa LogSaklawasé 100%Ora 100% - log ing ngisor iki: 

Data Pribadi: alamat email, info pembayaran, lan riwayat pesenan

Data Anonim: Versi aplikasi sing digunakake, lokasi server sing digunakake, tanggal sambungan, jumlah data sing digunakake, laporan kacilakan, lan diagnostik sambungan 
IP MaskingYaYa
Kill SwitchSistem-sudhut lan selektifSistem-wide
Blok-adBrowser mungAna
Proteksi MalwareSitus web lan fileAna

ExpressVPN nawakake fitur keamanan sing padha, kayata switch mateni sing dibangun lan proteksi bocor DNS, uga DNS cerdas supaya gampang ngakses konten saka macem-macem wilayah. Kajaba iku, loro panyedhiya VPN nawakake standar enkripsi dhuwur lan jaringan server sing aman supaya aktivitas online tetep pribadi lan aman.

expressvpn pribadi dns

Sakabèhé, NordVPN lan ExpressVPN jelas darmabakti kanggo njaga data pangguna kanthi aman lan aman.

Keamanan lan privasi ing VPN padha pentinge karo keuntungan liyane. Wong kaya aku ndownload aplikasi kasebut supaya luwih aman babagan data lan sambungan internet.

NordVPN

Nordvpn Enkripsi lan keamanan

Teknologi Enkripsi

Sadurunge aku mbukak rincian Enkripsi NordVPN, ayo deleng peta dalan enkripsi VPN dhasar:

● Sampeyan nyambungake VPN

● Piranti lunak nggawe trowongan sing dienkripsi

● Data sampeyan ngliwati trowongan iki

● Mung server VPN sampeyan sing bisa ngerteni enkripsi kasebut, lan ora ana pihak liya (malah panyedhiya layanan internet sampeyan)

NordVPN wis AES 256-dicokot teknologi enkripsi standar, yaiku tingkat keamanan internet paling dhuwur. Iku uga enkripsi kelas militèr. Dheweke njupuk langkah luwih maju kanthi nawakake fitur sing diarani Double VPN. Iki ngarahake lalu lintas menyang server khusus liyane sadurunge dikirim menyang tujuan asline. Mula, server NordVPN menehi sampeyan kaping pindho enkripsi.

Masalah cilik:

Opsi Double VPN mung kasedhiya kanthi otomatis ing aplikasi Android. Kanggo iOS, aku kudu ngalih menyang protokol OpenVPN kanggo ndeleng.

Kebijakan Tanpa Log

Kanthi VPN, ora ana kabijakan log sing angel. Dheweke ujar manawa ora nyimpen log data pribadhi, nanging luwih gampang diucapake tinimbang rampung. Biasane, kanthi ati-ati maca kabijakan privasi kasebut bakal nuduhake manawa dheweke pancen nyathet sawetara data sampeyan.

Kita ora bisa nyoba kabijakan tanpa log langsung, lan platform VPN ngerti iki. Sing tulus ngirimake audit keamanan lan privasi pihak katelu kanthi rutin.

Aku nindakake riset jero menyang NordVPN lan nemokake manawa pratelan sing meh 100% ora ana log duwe kabeneran. Dheweke minangka perusahaan sing adhedhasar Panama, lan kaya ngono, ora duwe undang-undang panyimpenan data sing padha karo VPN liyane (kayata ExpressVPN ing British Virgin Island).

nordvpn ora ana log

Uga, dheweke wis ngirim rong audit dening PricewaterhouseCoopers AG (PwC) - loro-lorone apik.

Dadi, putusanku yaiku dheweke pancen bener Aja log informasi pangguna kajaba email lan jeneng pangguna.

IP Masking

IP masking minangka fitur VPN dhasar sing kudu sampeyan entuk nalika sampeyan mbayar. NordVPN ndhelikake alamat IP nyata kanggo kabeh pangguna sing disambungake.

Kill Switch

Yen sampeyan ora ngerti, iku pilihan VPN sing ngilangi aktivitas internet nalika sambungan VPN sampeyan mandheg. Fitur iki njaga piranti supaya ora ngalami wektu sing mbebayani.

NordVPN wis mateni ngalih sing nawakake loro sistem-wide lan selektif pilihan. Milih saklar ing sudhut sistem bakal mateni kabeh piranti lan aplikasi saka akses internet.

Nanging kanthi pilihan, sampeyan bisa milih aplikasi sing njaga akses menyang internet nalika piranti kelangan sambungan VPN. Saklar selektif mbantu supaya aplikasi bank seluler tetep mlaku, sanajan sambunganku ilang.

Perlindhungan Ancaman

Fitur Perlindungan Ancaman NordVPN yaiku blocker iklan lan malware. Aku nyoba ing browser lan ora nampa iklan nalika iku ing, kang ana owah-owahan sumilir kanggo kula.

Kanggo nyoba proteksi malware, aku sengaja ngunjungi sawetara situs sing ora jelas lan nyoba ndownload konten kasebut (ya, Aku iki kanggo sampeyan, nanging aku ora nyaranake). Perlindhungan Ancaman diwiwiti kanthi peringatan penting kaping pindho.

ExpressVPN

Enkripsi lan keamanan Expressvpn

Teknologi Enkripsi

ExpressVPN uga duwe AES 256-bit standar teknologi enkripsi. Minangka lapisan keamanan ekstra, padha nyampur lalu lintas sampeyan karo pangguna liyane ing server khusus malah panyedhiya VPN ora bisa nemtokake data sing sampeyan duwe.

Kebijakan Tanpa Log

expressvpn ora ana log

Adhedhasar ing Kapuloan Virgin Inggris, ExpressVPN ujar manawa dheweke ora nyimpen log informasi pangguna sing sensitif. Aku nindakake sawetara ngeduk kanggo ndeleng apa pratelan sing bener. Pranyata dheweke cukup mbukak babagan apa sing dilebokake ing kabijakan privasi.

Padha tetep:

● Data Pribadi: email, info pembayaran, lan riwayat pesenan

● Data Anonim: Versi aplikasi sing digunakake, lokasi server sing digunakake, tanggal sambungan, jumlah data sing digunakake, laporan kacilakan, lan diagnostik sambungan

Miturut Techradar, ExpressVPN bubar ngalami audit dening PwC. Dadi, sampeyan bisa dipercaya pratelan kasebut.

IP Masking

ExpressVPN mbantu kanggo ndhelikake alamat IP kabeh pelanggan nalika disambungake.

expressvpn ip masking

Kill Switch

Layanan kasebut nawakake Kunci Jaringan, yaiku switch mateni sistem-wide. Kaping pirang-pirang sambungan VPN saya kedhip, aku ora bisa ngakses internet nganti urip maneh.

Pamblokir iklan lan Proteksi Malware

ExpressVPN ora duwe pamblokiran iklan. Aku nyoba golek siji ing piranti lunak, nanging ora bisa. Uga, dheweke ora duwe fitur proteksi malware.

🏆 Pemenang yaiku: NordVPN

NordVPN minangka pemenang sing jelas ing babak iki, kabeh amarga meh 100% ora ana kabijakan log, switch mateni selektif, lan blocker iklan/malware.

Rencana & Harga

 NordVPNExpressVPN
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Setaun, Rong TaunSewulan, Nem Wulan, Setaun
Plan paling murah$ 3.99 / sasi$ 6.67 / sasi
Rencana Bulanan Paling Larang$ 12.99 / sasi$ 12.95 / sasi
Kesepakatan paling apik$107.73 kanggo rong taun (51% tabungan)$99.84 kanggo SATU taun (ngirit 35%)
Diskon paling apik15% mahasiswa, magang, 18 kanggo diskon 26 taunRencana Bayar 12 Sasi + 3 Sasi Gratis
Privasi mbalekakendina 30dina 30

Sabanjure, aku bakal ngandhani sepira aku mbuwang ing ExpressVPN lan NordVPN.

NordVPN

rega nordvpn

Dheweke duwe telu rencana pricing:

  • 1 Sasi ing $ 12.99 / sasi
  • 12 Sasi ing $ 4.59 / sasi
  • 24 Sasi ing $ 3.99 / sasi

Aku milih kanggo ngirit 51% kanthi tuku rencana 24 wulan. NordVPN uga duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

Kanggo diskon, aku nemokake mung siji. Iku diskon 15% khusus kanggo siswa, magang, lan 18 nganti 26 taun.

ExpressVPN

rega expressvpn

Layanan uga nawakake telung rencana pricing:

  • 1 Sasi ing $ 12.95 / sasi
  • 12 Sasi ing $ 6.67 / sasi
  • 24 Sasi ing $ 8.32 / sasi

Aku bakal milih Rencana 12 wulan langsung saka kaca rega kanggo ngirit 35%. Nanging matur nuwun, aku mriksa diskon dhisik ...

Panelusuranku nemokake siji tawaran diskon. Dheweke nawakake kupon sing menehi tambahan 3 wulan gratis nalika tuku rencana 12 wulan. Iku tawaran winates, nanging sampeyan bisa mriksa ing Kaca kupon ExpressVPN kanggo ndeleng yen isih ana.

? Pemenang yaiku: NordVPN

Senadyan kupon, ExpressVPN luwih larang tinimbang NordVPN. Mula, NordVPN menang babak keterjangkauan.

NordVPN vs ExpressVPN: Dhukungan Pelanggan

 NordVPNExpressVPN
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponAnaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimGoodbanget

Aku bakal nyritakake pengalaman pribadhi karo fasilitas dhukungan VPN, uga pengalaman wong liya.

NordVPN

dhukungan nordvpn

The NordVPN nawakake situs 24/7 live chatting support lan bantuan email, sing aku nemokake banget mbiyantu nalika navigasi setelan router. Agen langsung nanggapi sajrone 30 menit lan 24 jam.

Nanging, aku ora bisa njupuk pengalamanku minangka khas. Dadi, aku lunga menyang Trustpilot kanggo ndeleng layanan pelanggan lan dhukungan dhukungan paling anyar saka NordVPN. Saka 20 review, aku nemokake 5 ala, 1 rata-rata, lan 14 apik banget. Saka iki, aku bisa ngomong yen umume, NordVPN dhukungan pelanggan apik nanging ora apik banget.

Aku uga nemokake sawetara FAQs mbiyantu lan tutorial ing situs, nanging ora support telpon.

ExpressVPN

dhukungan expressvpn

The ExpressVPN situs web uga ditawakake 24/7 live chatting support lan bantuan email, lan agen-agen kasebut duwe wektu respon sing padha karo NordVPN. Situs uga wis bagean FAQ lan tutorial VPN, nanging ora ndhukung telpon.

Nalika mriksa review dhukungan pelanggan ing Trustpilot, aku nemokake sing nggumunake. Saka 20 review, 19 apik banget lan 1 rata-rata - ora ana review sing ala. Iku aman kanggo ngomong ExpressVPN nawakake dhukungan pelanggan banget.

🏆 Pemenang yaiku: ExpressVPN

Saka sentimen umum, dheweke jelas duwe tim dhukungan sing luwih apik.

Gratis & Tambahan

 NordVPNExpressVPN
Mecah TunnelingYaYa
Nyambung PirantirouterAplikasi Router lan MediaStreamer
Platform Streaming sing Bisa Dikunci20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu
IP khususYa (pilihan mbayar)Ora Ana

Iki minangka layanan VPN premium, mula mung entuk tunjangan tambahan. Mangkene carane dheweke nindakake ing aspek iki.

NordVPN

Kadhangkala sampeyan mbutuhake aplikasi tartamtu (contone, aplikasi bank, aplikasi ruang kerja, lsp.) supaya bisa digunakake tanpa proteksi VPN, sanajan disambungake. Iki ngendi tunneling pamisah rawuh menyang muter. NordVPN nawakake tunneling pamisah kanggo saben piranti.

Layanan kasebut uga mbukak kunci layanan streaming. Aku digunakake ing 20+ platform, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu.

Uga, aku nyambungake VPN menyang routerku nggunakake iki kiriman NordVPN. Aku bisa nggunakake Playstation karo VPN thanks kanggo fitur iki.

NordVPN uga nawakake layanan ekstra sing diarani IP khusus, sing menehi alamat IP sampeyan dhewe ing negara apa wae. Yen situs kerja sampeyan mung ngidini sampeyan nggunakake IP tartamtu, mula sampeyan kudu nyoba. Sanajan biaya tambahan $ 70 / taun, aku seneng yen pilihan kasebut kasedhiya kanggo pelanggan sing mbutuhake.

ExpressVPN

ExpressVPN nawakake uga tunneling pamisah. Aku nyoba ing 20+ situs streaming, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu. Kabeh padha makarya kanthi lancar.

sampeyan bisa nyambungake piranti liwat app router utawa MediaStreamer. Loro-lorone gampang diatur, nanging app luwih apik amarga ngidini aku nyambungake piranti tanpa watesan menyang VPN routerku lan lulus 5 max. aturan.

🏆 Pemenang yaiku: NordVPN

Split tunneling apik, nanging duwe alamat IP darmabakti bisa larang regane ing kahanan sing bener. Mula, NordVPN nawakake tambahan sing luwih apik.

Isih bingung? sampeyan bisa mriksa kita nordvpn lan Expressvpn alternatif pandhuan kanggo milih pilihan sing luwih apik.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Sanajan loro VPN kasebut apik banget, kanggo debat ExpressVPN vs NordVPN, sampeyan kudu ngerti sing luwih apik. Inggih, NordVPN minangka VPN sing luwih apik ing panemuku. Iku ngluwihi ExpressVPN ing babagan keamanan lan privasi.

NordVPN - Entuk VPN Utama ing Donya Saiki
Saka $ 3.99 / wulan

NordVPN menehi sampeyan privasi, safety, kebebasan, lan kacepetan sing pantes online. Mbukak potensial browsing, torrent, lan streaming kanthi akses sing ora ana tandhingane menyang jagad konten, ora preduli ing ngendi sampeyan lagi.

Sing padha penting yaiku rencana terjangkau sing ditawakake NordVPN amarga ExpressVPN luwih larang (meh $100 saben taun). Nanging, aku ora bisa nolak manawa ExpressVPN duwe kinerja sing ora ana tandhingane.

ExpressVPN - VPN Unggul Sing Mung Bisa!
Saka $ 6.67 / wulan

kanthi ExpressVPN, sampeyan ora mung ndhaptar layanan; sampeyan ngisinake kamardikan internet gratis kaya sing dikarepake. Ngakses web tanpa wates, ing ngendi sampeyan bisa stream, download, torrent, lan browsing kanthi cepet, nanging tetep anonim lan ngamanake privasi online.

Yen sampeyan nggoleki VPN sing murah lan aman kanthi fitur kinerja sing apik, coba NordVPN. Lan yen sampeyan ora mikir biaya amarga sampeyan butuh VPN sing cocog kanggo game lan streaming, sampeyan kudu nyoba ExpressVPN.

Loro-lorone layanan menehi jaminan dhuwit bali 30 dina, supaya sampeyan ora bakal kelangan!

Dandan & Update paling anyar

ExpressVPN lan NordVPN terus nganyari VPN kanthi fitur tambahan, luwih apik, lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (mumpung Juni 2024):

Nganyari ExpressVPN

  • Fitur Ad Blocker: ExpressVPN saiki nawakake pamblokiran iklan kanggo nyuda jumlah iklan tampilan intrusif nalika browsing. Fitur iki ora mung nyuda iklan sing ngganggu nanging uga nambah wektu mbukak kaca lan ngirit data. Kanggo pangayoman sing luwih apik, disaranake nggunakake iki bebarengan karo Manager Ancaman, sing uga ngalangi pelacak saka pengiklan.
  • Pamblokir Situs diwasa: Fitur anyar wis ditambahake kanggo mbantu pangguna ngontrol akses menyang konten eksplisit. Pamblokir situs diwasa iki minangka bagean saka suite proteksi sing luwih maju, nggunakake dhaptar blokir sumber terbuka sing dianyari kanthi rutin kanggo nglacak ancaman anyar.
  • Ngembangake Jaringan Server menyang 105 Negara: ExpressVPN wis nambah lokasi server saka 94 dadi 105 negara, nawakake pangguna luwih akeh alamat IP lan opsi server. Lokasi anyar kalebu Bermuda, Kepulauan Cayman, Kuba, lan liya-liyane, kabeh dilengkapi server 10-Gbps modern kanggo sambungan sing cepet lan dipercaya.
  • Tambah ing Sambungan bebarengan: Pangguna saiki bisa nyambung nganti wolung piranti bebarengan ing siji langganan, tambah saka watesan sadurunge limang. Iki minangka nanggepi nomer akeh piranti sing disambungake saben pangguna.
  • Nganyari otomatis App: Aplikasi desktop ExpressVPN saiki nampilake nganyari otomatis, mesthekake pangguna tansah duwe fitur paling anyar lan peningkatan keamanan tanpa perlu nganyari manual.
  • Bukak ExpressVPN Aircove: Ing September taun kepungkur, ExpressVPN ngenalake Aircove, router Wi-Fi 6 pisanan ing donya kanthi VPN sing dibangun, menehi tandha entri menyang produk hardware.
  • Apple TV App lan Apik Android TV App: ExpressVPN wis ngluncurake aplikasi anyar kanggo Apple TV lan nambah pengalaman aplikasi TV Android. Aplikasi kasebut kalebu fitur kaya mode peteng, mlebu kode QR, lan akses menyang server ing 105 negara.
  • Pangatur Sandi sing Dibangun - Tombol: ExpressVPN wis nggabungake manajer sandi kanthi fitur lengkap sing diarani Keys menyang layanan VPN. Iki ngasilake, nyimpen, lan ngisi otomatis sandhi ing antarane piranti, kalebu browser. Tombol uga nawakake rating Kesehatan Sandi lan ngawasi pelanggaran data.
  • Kacepetan luwih cepet karo Server 10Gbps: Introduksi saka server 10Gbps anyar tegese luwih bandwidth, ngidini kanggo kurang rame lan kacepetan download potensial luwih cepet. Tes awal nuduhake dandan sing signifikan ing kacepetan kanggo sawetara pangguna.

Nganyari NordVPN

  • Meshnet kanggo Seamless File Sharing: NordVPN wis nambah fitur Meshnet, nggawe transfer file antarane piranti kaya ponsel lan laptop lancar lan aman. Fitur iki njamin transfer kualitas dhuwur tanpa server pihak katelu lan kanthi enkripsi end-to-end. NordVPN uga ngrancang ngenalake sambungan kernel-to-kernel kanggo kacepetan transfer peer-to-peer sing luwih cepet.
  • Komitmen kanggo Open Source: NordVPN ngrangkul komunitas open-source kanthi nggawe komponen penting saka piranti lunak open-source. Iki kalebu Libtelio, perpustakaan jaringan inti, Libdrop kanggo enggo bareng file liwat Meshnet, lan kabeh aplikasi Linux. Gerakan iki menyang transparansi lan kontribusi komunitas menehi tandha langkah penting kanggo NordVPN.
  • Meshnet Saiki Gratis: Ing nganyari utama, NordVPN wis nggawe Meshnet minangka fitur gratis. Iki ngidini pangguna nuduhake file, server host, lan lalu lintas rute tanpa mbutuhake langganan VPN. Versi gratis ndhukung nyambungake nganti 10 piranti pribadi lan nganti 50 piranti eksternal.
  • NordVPN kanggo tvOS: NordVPN wis ngenalake app kanggo tvOS, dadi luwih gampang kanggo ngamanake sambungan ing Apple TV. Aplikasi iki ndhukung tvOS 17 lan nawakake streaming aman lan perisai aktivitas online.
  • Fitur Deteksi Kerentanan Aplikasi: Kanthi kolaborasi karo Threat Protection, NordVPN saiki kalebu fitur sing ndeteksi kerentanan piranti lunak ing komputer Windows. Alat iki menehi kabar marang pangguna babagan cacat keamanan ing program, nambah keamanan siber sakabèhé.
  • Guide Protection Ancaman: Perlindhungan Ancaman NordVPN minangka alat canggih sing nawakake luwih saka layanan VPN. Iki ngalangi pelacak, iklan, lan situs sing mbebayani, lan mriksa undhuhan kanggo malware. Fitur iki kasedhiya gratis kanthi langganan NordVPN utawa minangka produk sing kapisah.
  • Protokol VPN macem-macem: NordVPN terus nggunakake telung protokol keamanan sing beda - OpenVPN, NordLynx, lan IKEv2/IPsec. Protokol kasebut njamin transmisi data sing aman lan efisien menyang server VPN.

Cara Kita Deleng VPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Yen sampeyan kepengin weruh alternatif liyane, priksa:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...