Nemokake Layanan Hosting Web sing Tengen: Hostinger vs. DreamHost Dibandhingake

in Cathetan, web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Mesthi, aku ora mung siji sing pengin hosting situs web gampang kaya nggawe akun media sosial. Sayange, iku ora, lan sampeyan kudu part karo atusan dolar kanggo nggawe website anyar. Kanthi hosting web, sampeyan ora bisa nggawe kesalahan. Dadi, yen sampeyan lagi berjuang kanggo mutusake manawa layanan hosting web Hostinger lan DreamHost sing cocog kanggo sampeyan, aku bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang.

Sawetara minggu kepungkur, aku tuku paket premium saka loro panyedhiya lan nggawe review iki, sing nggawe Hostinger vs DreamHost kanggo pratelan panyedhiya hosting web sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kirim iki, aku bakal nganalisa:

  • fitur utama
  • Privacy lan keamanan
  • Reregan
  • Dhukungan pelanggan
  • Fitur ekstra

Ora duwe wektu kanggo maca saben rinci? Mangkene ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan milih langsung:

Bentenane utama ing antarane Hosting lan DreamHost yaiku Hostinger nawakake kinerja sing luwih apik babagan kacepetan lan wektu aktif lan apik yen sampeyan pengin situs web kanthi keterlibatan pangguna sing dhuwur kayata blog utawa situs seni. DreamHost nawakake fungsionalitas mburi sing luwih apik, saengga cocog kanggo nggawe situs web kanggo bisnis medium nganti gedhe.

Yen sampeyan butuh proyek skala cilik, nyoba Hostinger. Nanging yen sampeyan rencana nggawe situs web sing skala, nyoba DreamHost.

Hostinger vs DreamHost: Fitur Utama

 HostingerDreamHost
Jinis Hosting● Hosting sing dienggo bareng
●  WordPress hosting
● Cloud hosting
● hosting VPS
● hosting cPanel
● hosting CyberPanel
● Minecraft hosting
● Hosting sing dienggo bareng
●  WordPress hosting
● hosting VPS
● Hosting khusus
● Cloud hosting 
situs web1 kanggo 3001 nganti Unlimited
Spasi Panyimpen20GB kanggo 300GB SSD30GB kanggo SSD Unlimited lan nganti 2TB HDD
bandwidth100GB nganti UnlimitedUnlimited
data2 nganti Unlimited6 nganti Unlimited
kacepetanWektu mbukak situs tes: 0.8s nganti 1s Wektu tanggepan: 109ms nganti 250msWektu mbukak situs tes: 1.8s nganti 2.2s Wektu tanggepan: 1,413ms nganti 1,870ms
Uptime100% ing sasi kepungkur99.6% ing sasi kepungkur
Lokasi ServerNegara 71 negara
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeGampang kanggo nggunakake
Panel Kontrol DefaulthPanelDreamHost Panel
RAM Server khusus1GB nganti 16GB1GB nganti 64GB

Ana aspek inti tartamtu sing nggawe utawa ngrusak layanan hosting. Pakar web nggolongake ing ngisor iki:

  • Fitur utama hosting web
  • Lumbung
  • Performance
  • Interface

Aku bakal nerangake pentinge saben aspek sadurunge menehi sampeyan ngerti kepiye layanan hosting kasebut.

Hostinger

Fitur Hostinger

Web Hosting Fitur Utama

Iki bisa uga minangka nilai sing paling penting ing platform hosting, mula dheweke ana ing ngarep kanggo penawaran layanan. Fitur kasebut kalebu:

  • jinis hosting kasedhiya
  • nomer situs web diijini kanggo rencana tartamtu
  • Watesan bandwidth
  • ukuran RAM kanggo server virtual darmabakti

Hostinger nawakake akses menyang jinis hosting liyane saka paling layanan web hosting aku wis ketemu. Padha duwe nganti pitung jinis hosting: bareng, Wordpress, awan, VPS, lan liya-liyane.

Yen sampeyan nggoleki hosting web dhasar kanggo situs web sing prasaja (blog, portofolio, landing page), sampeyan bisa milih Wordpress utawa sambungan hosting. Nanging, kanggo situs web bisnis kanthi fitur sing luwih maju sing mbutuhake sumber daya gedhe, coba jinis host web liyane. Yen bisa, pindhah menyang server darmabakti.

Hostinger nawakake hosting khusus ing wangun maya lan VPS. Ing Hosting VPS (Virtual Private Server) beda karo hosting awan amarga nawakake akses root menyang server darmabakti. Bentenane iki menehi kontrol lengkap babagan infrastruktur server sampeyan.

Aku ora nyaranake sampeyan nggunakake VPS yen sampeyan ora duwe tim teknologi kanggo ngatur. Server maya hosting khusus luwih gampang dikelola.

Server darmabakti ing Hostinger nawakake macem-macem sumber daya RAM: 1GB - 16GB kanggo hosting VPS lan 3GB - 12GB kanggo hosting awan. Kanggo toko online cilik, 2GB yaiku ukuran RAM dianjurake. Mula, sampeyan dijamin situs web bisnis sing luwih maju nanging bisa uga kudu tuku rencana VPS sing ora dhasar.

Hostinger uga nawakake antarane 100GB nganti bandwidth sing ora ana watesan. Wiwit watesan bandwidth nyuda kanthi nambah sumber daya server, iki minangka persiyapan sing adil.

Panyedhiya hosting web ngidini 1 nganti 300 situs web gumantung saka jinis lan rencana hosting sampeyan. Ora akeh wong sing duwe luwih saka 300 situs web, nanging aku mikir manawa webmaster gedhe ora bakal seneng karo watesan iki.

Lumbung

Server minangka komputer paling dhuwur, mula duwe watesan babagan jumlah data sing bisa disimpen. Sampeyan mbutuhake panyimpenan disk (SSD utawa HDD) kanggo nyimpen kabeh file, gambar, lan dokumen sing ana gandhengane karo situs web sampeyan.

Rencana Hostinger nyedhiyakake panyimpenan SSD sing kisaran saka 20GB kanggo 300GB. SSD duwe kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang HDD, supaya padha becik kanggo web hosting. Uga, situs web sing paling gampang ora mbutuhake luwih saka 700MB nganti 800MB. Tegese 20GB luwih saka cukup kanggo dadi tuan rumah sawetara situs sing paling dhuwur.

Uga, sampeyan bisa uga pengin nggawe database ing backend situs web sampeyan kanggo nyimpen info kayata dhaptar inventaris, jajak pendapat web, umpan balik pelanggan, lsp.

Aku kuciwa amarga nemokake tunjangan back-end Hostinger diwiwiti mung rong database, sing cilik banget. Sampeyan kudu mbayar dhuwit ekstra kanggo entuk luwih akeh.

Performance

Ora ana sing seneng situs sing alon. Uga ora mesin telusur kaya Google lan Bing. Yen kaca web mbukak alon banget, sampeyan bakal ngusir pengunjung lan peringkat telusuran bakal nandhang sangsara.

Uga, server wis dikenal sok-sok nabrak. Sajrone periode iki, ora ana sing bisa ngakses situs sampeyan - malah ora mimpin utawa pelanggan. Malah panyedhiya hosting sing paling apik bisa ngalami downtime, nanging sing luwih jarang kedadeyan, luwih apik.

Dheweke bisa uga menehi jaminan wektu aktif, sing ngidini sampeyan entuk ganti rugi yen wektu kerja sampeyan ora cocog karo persentase sing dijanjekake (biasane 99.8% nganti 100%).

Aku dudu wong sing njupuk perusahaan perusahaan kanthi tembung-tembunge, mula aku nyoba rencana hosting sing dienggo bareng Hostinger kanggo kacepetan lan wektu aktif nggunakake situs tes. Iki sing dakkandhakake:

  • Wektu mbukak situs test: 0.8s nganti 1s
  • Wektu nanggepi: 109ms nganti 250ms
  • Wektu aktif ing sasi pungkasan: 100%

Statistik kinerja ing ndhuwur luwih dhuwur tinimbang rata-rata ing antarane panyedhiya layanan hosting web.

Lokasi server nduweni peran ing sawetara asil kasebut. Sampeyan bakal pengin milih server sing paling cedhak karo target pamirsa kanggo kinerja sing dioptimalake. Hostinger iku server nyedhiyakake sawetara opsi amarga ana ing 7 negara:

  • ing Amerika Serikat
  • ing UK
  • Walanda
  • Lithuania
  • Singapore
  • India
  • Brazil

Interface

Yen sampeyan ora duwe pengalaman teknologi utawa sampeyan mung pengin ngatur server hosting kanthi gampang, sampeyan butuh panel kontrol.

Umume panyedhiya layanan hosting nggunakake cPanel, nanging Hostinger wis panel kontrol dhewe disebut hPanel. Aku kudu ngomong, wis antarmuka pangguna-loropaken lan kaya gampang kanggo nggunakake minangka cPanel, yen ora luwih.

DreamHost

Fitur DreamHost

Web Hosting Fitur Utama

DreamHost nawakake limang jinis hosting: dibagi, Wordpress, awan, VPS, lan liya-liyane. Ora kaya Hostinger, wis darmabakti hosting minangka paket ngadeg-piyambak, kang menehi akses menyang server dhewe.

Hosting VPS DreamHost ora nyedhiyakake server darmabakti kanthi akses root. Ing sisih liya, hosting darmabakti lan hosting awan (disebut DreamCompute) nawakake akses root.

Paket server khusus (kanthi lan tanpa akses root) nawakake RAM sing sawetara saka 1GB kanggo 64GB massive!

Nalika nyoba milih rencana, aku seneng nemokake rong tunjangan:

  1. Panyedhiya hosting nawakake bandwidth Unlimited ing kabeh plans. Tegese lalu lintas situsku bisa tuwuh kanthi cepet lan tanpa watesan.
  2. Dheweke uga nawakake rencana sing ngidini 1 menyang situs web sing ora ana watesan. Wong sing mbangun atusan situs saben taun kanggo urip bakal seneng langit-langit tanpa wates sing ditawakake DreamHost.

Lumbung

Layanan DreamHost uga nggunakake panyimpenan SSD kanggo umume rencana (kajaba darmabakti). Sampeyan bisa seneng 30GB menyang panyimpenan tanpa watesan papan gumantung ing rencana sampeyan milih. VPS lan WordPress tutup panyimpenan ing 240GB sakperangan alesan.

uga, DreamHost database sing diidini diwiwiti ing 6, sing luwih apik tinimbang sing ditawakake Hostinger. Ing paket sing luwih dhuwur, sampeyan bakal entuk database tanpa watesan.

Performance

Kanthi prosedur tes sing padha, aku entuk asil kinerja ing ngisor iki:

  • Wektu mbukak situs test: 1.8s nganti 2.2s
  • Wektu nanggepi: 1,413ms nganti 1,870ms
  • Wektu aktif ing sasi pungkasan: 99.6%

Asil kasebut kurang dibandhingake karo Hostinger. Luwih elek amarga mung duwe siji pusat data utawa lokasi server: AS.

Interface

DreamHost duwe panel kontrol dhewe, diarani DreamHost panel. Aku nyoba kanggo sawetara minggu lan mutusaké iku mung minangka gampang kanggo nggunakake minangka hPanel.

Pemenang yaiku: Hostinger

Hostinger menang babak iki mung adhedhasar kinerja tingkat ndhuwur lan opsi hosting KALUBÈRAN.

Hostinger vs DreamHost: Keamanan & Privasi

 HostingerDreamHost
Sertifikat SSLYaYa
Keamanan Server● mod_security
● pangayoman PHP 
● mod_security
● Dhukungan HTTP/2
● mbusak malware
serepMingguan nganti SabenSaben
Domain KebijakanYa ($5 saben taun)Ya (gratis)

Sepira aman situs sampeyan lan data sensitif yen sampeyan nggunakake Hostinger lan DreamHost? Ayo goleki.

Hostinger

fitur keamanan hostinger

Sertifikat SSL

Praktek umum kanggo panyedhiya hosting web kalebu sertifikat SSL gratis nalika sampeyan tuku salah sawijining paket. Sertifikat SSL nglindhungi data situs sampeyan saka pihak katelu sing ora sah kanthi ngenkripsi.

Sertifikat kasebut uga nggawe kapercayan ing antarane sampeyan lan pengunjung situs, nalika mbantu sampeyan peringkat luwih dhuwur ing mesin telusur.

Hostinger nawakake free Ayo Enkripsi sertifikat SSL bebarengan karo kabeh rencana.

Keamanan Server

Pangembang ing perusahaan hosting njupuk langkah tartamtu kanggo nglindhungi server pelanggan saka pelanggaran data lan malware.

Hostinger nggunakake mod_security lan proteksi PHP (Suhosin lan hardening) modul kanggo njaga situs web.

serep

Nalika ngatur situs web, akeh sing bisa salah kanthi cepet. Pambusakan ora sengaja saka unsur situs utama lan hacks angkoro minangka masalah umum. Aku tau ndownload plugin sing ngrusak kabeh kaca webku.

Semalat, aku bisa mulihake situsku maneh kaya sadurunge masalah diwiwiti. Iki mung bisa ditindakake amarga host webku nawakake serep otomatis reguler.

kanthi Hostinger, sampeyan uga bakal entuk serep otomatis, nanging ora saben rencana bakal menehi sampeyan tunjangan saben dina. Padha ndhukung backup mingguan kanggo rencana tingkat ngisor lan serep saben dinane kanggo paket sing luwih dhuwur.

Domain Kebijakan

Sanajan, aku nyaranake sampeyan nyedhiyakake informasi pribadhi sing akurat nalika nggawe domain anyar, kejujuran sampeyan teka karo masalah cilik. Kabeh pendaftar domain anyar bakal duwe info sing diterbitake ing direktori WHOIS, database umum sing ngemot rincian babagan saben pemilik domain kayata jeneng, alamat, lan nomer telpon. Iki ngidini sampeyan mbukak spam lan perhatian sing ora dikarepake.

Layanan hosting web sing dipercaya bakal menehi pilihan sing dibayar utawa gratis kanggo milih privasi domain, sing njaga informasi sampeyan pribadi, sanajan ing WHOIS.

Hostinger menehi sampeyan pilihan kanggo njaluk privasi domain kanggo ragad tambahan saka $ 5 saben taun.

DreamHost

Fitur keamanan DreamHost

Sertifikat SSL

DreamHost uga nawakake sertifikat SSL gratis kanggo saben rencana. Aku entuk Ayo Enkripsi sertifikat SSL nalika aku langganan.

Keamanan Server

Kanggo nglindhungi pangguna, DreamHost nggunakake mod_security, dhukungan HTTP/2 (dienkripsi kanthi gawan), lan alat mbusak malware.

Gawe serep

Kabeh rencana hosting DreamHost kasedhiya serep saben dinane (otomatis lan manual).

Domain Kebijakan

DreamHost nawakake free domain privacy kanggo domain anyar lan domain sing ditransfer.

Pemenang yaiku: DreamHost

Kanthi fitur keamanan sing luwih apik, serep saben dina, lan privasi domain gratis, Dreamhost pantes menang kene.

Hostinger vs DreamHost: Rencana Rega Hosting Web

 HostingerDreamHost
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Setaun, Rong Taun, Patang TaunSewulan, Setaun, Telung Taun
Plan paling murah$ 1.99 / sasi$ 2.95 / sasi
Rencana Shared Hosting Paling larang$ 16.99 / sasi$ 13.99 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 95.52 suwene patang taun (ngirit 80%)$ 142.20 telung taun (ngirit 72%)
Diskon paling apik● 10% diskon mahasiswa
● Kupon diskon 1%.
Ana
Rega Domain paling murah$ 0.99 / taun$ 0.99 / taun
Jaminan dhuwitdina 3030 nganti 97 dina

Loro host web kasebut duwe puluhan rencana hosting sing unik. Aku nemokake sawetara rencana terjangkau kanggo sampeyan.

Hostinger

Regane Hostinger

Ing ngisor iki ana plans taunan paling murah kanggo saben jinis hosting saka Hostinger:

● Dibagi: $3.49 / sasi

● Awan: $14.99/wulan

●  WordPress: $4.99/wulan

● cPanel: $4.49/wulan

● VPS: $3.99/wulan

● Server Minecraft: $7.95/wulan

● CyberPanel: $4.95/wulan

Kabeh rencana rega duwe jaminan dhuwit bali. Aku nemokake diskon mung siswa 15% ing situs kasebut. Sampeyan uga bisa nyimpen 1% tambahan kanthi mriksa metu Kaca kupon Hostinger.

DreamHost

Regane DreamHost

Ayo mriksa metu Regane DreamHost. Ing ngisor iki yaiku plans taunan paling murah kanggo saben jinis hosting:

  • Dibagi: $ 2.95 / wulan
  • Awan: $ 4.5 / wulan
  • WordPress: $2.95/wulan
  • VPS: $ 13.75 / sasi
  • Darmabakti: $ 149 / sasi

DreamHost plans duwe 30 dina njamin dhuwit-bali kajaba sawijining WordPress hosting kang wis 97 dina. Ora ana diskon sing terus-terusan.

Pemenang yaiku: Hostinger

Layanan kasebut duwe opsi durasi, tawaran, lan diskon luwih akeh.

Hostinger vs DreamHost: Dhukungan Pelanggan

 HostingerDreamHost
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponAnakasedhiya
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimGoodbanget

Kanthi apa wae sing gegandhengan karo teknologi, sampeyan bisa nyana nemokake masalah sing kudu diatasi. Ing kono tim dhukungan pelanggan mlebu.

Hostinger

Sawise nyoba opsi dhukungan, aku nemokake manawa Hostinger nawakake kerja Dhukungan lan dhukungan email 24/7. Nanging ora ana dhukungan telpon.

Ing situs, aku nemokake sawetara mbiyantu FAQs lan tutorial ing Sejatine saben subyek web hosting aku bisa mikir.

Kanggo verifikasi kualitas dhukungan, aku ndudhuk 20 review dhukungan pelanggan paling anyar ing Trustpilot. Aku ketemu 14 apik banget lan 6 reviews ala. Aku bakal ngomong Hostinger iku kualitas tim dhukungan apik, sanajan ora konsisten.

DreamHost

DreamHost uga duwe dhukungan chatting langsung, lan kerjane meh 19 jam saben dina. Padha uga kurban dhukungan email lan telpon. Aku bisa njaluk callback, nanging kudu mbayar $ 9.95 (alternatif $ 14.95 / sasi kanggo 3 callback).

Ing situs, aku ketemu banget FAQ lan bagean tutorial. Ulasan dhukungan pelanggan Trustpilot DreamHost meh sampurna. Kabeh 20 padha banget.

Pemenang yaiku: DreamHost

Duwe tim dhukungan pelanggan unggul menehi DreamHost pinggiran ing babak iki.

Hostinger vs DreamHost: Ekstra

 HostingerDreamHost
IP khususkasedhiyakasedhiya
Akun emailkasedhiyakasedhiya
Piranti SEOkasedhiyakasedhiya
Situs web gratisAnakasedhiya
Gratis DomainPaket 8/35Paket 5/21
WordPressInstal siji-klikPra-instal lan siji-klik nginstal

Saka hosting layanan desain web kanggo email hosting, sampeyan bakal mbutuhake kabeh tunjangan ekstra sampeyan bisa njaluk. Mangkene apa sing ditawakake perusahaan kasebut.

Hostinger

IP khusus

Nduwe alamat IP khusus luwih apik tinimbang duwe IP sing dienggo bareng amarga alasan ing ngisor iki:

  1. Reputasi lan pangiriman email sing luwih apik
  2. SEO sing luwih apik
  3. Kontrol server liyane
  4. Ngapikake kacepetan situs

Kabeh rencana hosting VPS aktif Hostinger tawaran IP darmabakti gratis.

Akun email

Saliyane sertifikat SSL gratis, email minangka layanan tambahan liyane sing paling disenengi platform hosting tanpa biaya tambahan. Hostinger nyedhiyakake akun email gratis karo saben rencana.

Piranti SEO

Sampeyan bisa nyiyapake SEO Toolkit PRO saka hPanel sampeyan.

Situs web gratis

Sawise nggawe lan hosting situs web sampeyan, sampeyan butuh pembangun situs web kanthi fitur seret & selehake sing gampang kanggo ngrancang kanggo rasa sampeyan.

Hostinger ora nawakake pembangun situs web gratis, nanging sampeyan bisa njaluk desainer web premium sawijining, disebut Zyro, paling sethithik $ 2.90 / sasi.

Gratis Domain

8 saka kabeh 35 paket Hostinger dilengkapi a domain gratis. Sampeyan kudu tuku utawa nransfer domain yen sampeyan butuh liyane.

WordPress

Layanan nawakake a siji-klik WordPress masang pilihan.

DreamHost

IP khusus

Kabeh darmabakti server hosting dilengkapi karo alamat IP khusus utawa unik.

Akun email

Sawetara rencana hosting kaya awan ora nyedhiyakake akun email gratis. Mayoritas wong-wong mau, Nanging.

Piranti SEO

Ana uga sing DreamHost SEO Toolkit sing nyedhiyakake wawasan lan tips kanggo mbantu sampeyan menehi peringkat kaca sing luwih dhuwur.

Situs web gratis

DreamHost plans teka karo free Pembangun situs web WP.

Gratis Domain

5 saka kabeh 21 tawaran paket hosting domain gratis.

WordPress

Yen sampeyan milih Paket DreamPress, sampeyan bakal entuk sing wis diinstal WordPress CMS. Yen ora, sampeyan bisa njaluk cepet WordPress karo siji klik nginstal pilihan.

Pemenang yaiku: DreamHost

The DreamHost layanan menang babak iki kanthi nyediakake pembangun situs web gratis.

FAQ

Ringkesan: Hostinger vs Dreamhost

Yen aku milih pemenang ing pertempuran Hostinger vs DreamHost, Aku bakal pindhah karo DreamHost. Dheweke nawakake pengalaman kabeh sing luwih apik sing cocog karo wong sing duwe bisnis, kaya aku. Yen sampeyan butuh situs web kanggo bisnis medium nganti gedhe, sampeyan kudu nyoba DreamHost.

Nanging, yen sing dibutuhake yaiku situs web sing gampang kanggo hiburan utawa transaksi bisnis cilik, aku nyaranake Hostinger. Sampeyan kudu nyoba.

Sampeyan uga bisa mriksa rincian kita Hostinger lan Dreamhost review.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » web Hosting » Nemokake Layanan Hosting Web sing Tengen: Hostinger vs. DreamHost Dibandhingake

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...