Layanan Pemasaran Email Top kanggo Bisnis Kabeh Ukuran

in blog

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Email marketing minangka salah sawijining saluran pemasaran digital sing paling efektif digunakake dening bisnis ing ndonya. Nyatane, terus ngasilake angka ROI sing nyengsemake kanggo sing nggunakake kanthi bener. Kanthi kemajuan paling anyar ing piranti lunak marketing email, nggawe kampanye email sukses sing ngowahi dadi luwih gampang tinimbang sadurunge. Kene sawetara saka layanan pemasaran email paling apik ⇣ sing bisa mbantu bisnis sampeyan tuwuh ing 2024.

Key Takeaways:

Brevo (sadurunge Sendinblue) minangka piranti lunak marketing email kabeh-ing-siji sing paling apik ing taun 2024, cocog kanggo bisnis kabeh ukuran lan anggaran.

Piranti lunak pemasaran email paling apik kanggo bisnis ing 2024 gumantung karo kabutuhan khusus kayata keterjangkauan, gampang digunakake, lan pilihan otomatisasi pemasaran maju.

Nalika milih layanan pemasaran email ing taun 2024, penting kanggo mriksa praktik paling apik kayata baris subyek, tes A/B, template, opsi personalisasi, otomatisasi, integrasi, lan laporan lan analytics. Kajaba iku, fitur utama sing kudu digoleki yaiku A / B lan tes pamisah, editor email seret lan selehake, portal statistik / analitik, lan tandha pemicu spam.

Ringkesan cepet:

  1. Brevo (sadurunge Sendinblue) - Sakabèhé piranti lunak marketing email kabeh-ing-siji paling apik ing 2024 ⇣
  2. Contact pancet – Pilihan marketing email bisnis cilik paling apik ⇣
  3. GetResponse – Piranti lunak paling apik kanggo otomatisasi email ⇣

Piranti sing beda-beda cenderung fokus ing macem-macem aspek proses pemasaran, nanging opsi aku wis kapacak ing ngisor iki nuduhake siji bab: Padha bisa, lan padha bisa terus-terusan.

Fitur utama sing dakkarepake kalebu A / B lan tes pamisah, editor email drag-and-drop sederhana, sawetara bentuk portal statistik / analytics, lan tandha pemicu spam potensial.

Aku wis ngginakaken jam nganalisa kabeh opsi pasar ndhuwur kanggo nggawa sampeyan dhaftar ngisor. Sawetara wong ora setuju karo aku, nanging aku yakin manawa iki minangka sepuluh layanan pemasaran email paling apik ing taun 2024.

Piranti lunak pemasaran email paling apik kanggo bisnis cilik ing 2024

Kanthi akeh layanan marketing email ing kana, bisa uga angel ngerti sing kudu dipilih. Mangkene pilihan sing paling apik kanggo sampeyan saiki:

1. Brevo (sadurunge Sendinblue - piranti lunak marketing email paling apik sakabèhé)

Brevo (sadurunge Sendinblue)
  • situs web: https://www.brevo.com
  • rega paling: Saka $ 25 / sasi
  • Pemasaran email sing apik banget
  • Tukang nggawe template seret lan culake
  • Pusat CRM sing kuat
  • Fitur pangiriman cerdas adhedhasar pembelajaran mesin

Brevo minangka alat marketing email nomer siji, lan amarga ana sebab sing apik.

Bebarengan karo fitur pemasaran email sing kuat, platform kasebut uga nduweni marketing SMS, pembangun landing sing apik, portal manajemen CRM asli, email transaksional, lan liya-liyane.

Ing sisih pemasaran email saka persamaan, sampeyan bakal entuk manfaat editor seret lan culake sing apik.

Mulai karo desain saka perpustakaan Cithakan Brevo utawa nggawe tata letak dhewe saka ngeruk. Tambah konten sampeyan dhewe, pilih mailing list, banjur pencet tombol kirim.

Gabungke karo pariwara SMS, kaca landas, lan hub CRM sing kuat kanggo strategi sing menang.

Pros Brevo:

  • Pustaka template email sing apik banget
  • Rencana salawas-lawase sing nyengsemake
  • Pusat manajemen sing ramah pangguna
  • Salah sawijining layanan pemasaran email gratis paling apik ing taun 2024

Kekurangan Brevo:

  • Ora ana aplikasi seluler sing kasedhiya
  • Kustomisasi email rada winates
  • Integrasi winates karo aplikasi pihak katelu

Rencana lan Rega Brevo:

Brevo gumunggung siji gratis selawase lan telung rencana mbayar. Kabeh papat pilihan kasedhiya panyimpenan kontak tanpa wates.

Kanthi rencana gratis, sampeyan bakal diwatesi ngirim maksimal 300 email saben dina.

Nganyarke kanggo Rencana wiwitan diwiwiti saka $ 25 / wulan kanggo 20,000 email saben wulan, kanthi tambahan tes A/B lan statistik lanjut.

A Rencana bisnis diwiwiti saka $ 65 / sasi kanggo 20,000 email, lan solusi tingkat perusahaan khusus kasedhiya kanggo bisnis sing luwih gedhe.

Kajaba iku, ana rencana Enterprise sing duwe rega khusus miturut fitur pribadi sampeyan.

2. Kontak Konstan (Layanan paling apik kanggo bisnis cilik)

homepage kontak pancet
  • situs web: https://www.constantcontact.com
  • rega paling: Saka $ 12 / sasi
  • Tukang nggawe email seret lan culake luwih maju
  • Pilihan elemen email sing apik banget, kalebu formulir lan survey
  • Analitik sing kuat kanggo mbantu ngukur efektifitas kampanye
  • Impor dhaptar kontak saka macem-macem platform

Yen sampeyan nggoleki solusi pemasaran email sing maju kanggo mbantu nuwuhake usaha cilik, Kontak Konstan bisa dadi pilihan sing paling apik.

Siji bab sing dak tresnani yaiku portal analytics sing apik banget, sing nggawe gampang banget nganalisis efektifitas kampanye, nyoba macem-macem pendekatan kanggo nggedhekake ROI.

Fitur canggih sing kasedhiya uga misuwur ing ndhuwur wong akeh, kanthi sebutan sing penting kalebu survey lan jajak pendapat sing cocog karo email, pembangun kaca sing kuat (landing), lan kustomisasi seret lan selehake sing apik banget.

Pros Kontak Konstan:

  • Warta analytics sing apik banget
  • Piranti manajemen acara internal
  • UX/UI intuisi

Kontak Kontra Konstan:

  • Nilai ngisor dhuwit kanthi rata-rata
  • Fitur otomatisasi sing rada winates
  • Piranti manajemen dhaptar dhasar

Rencana lan Harga Kontak Konstan:

Siji bab sing stands metu babagan piranti lunak iki apik banget 60-day trial free.

Sawetara perusahaan liyane nawakake uji coba suwene iki, lan menehi akeh wektu kanggo mangerteni yen iku platform tengen kanggo kabutuhan. Sing penting kanggo dicathet ing kene yaiku sampeyan bakal diwatesi nganti 100 kontak.

Rencana inti diwiwiti ing $ 12 / sasi kanggo langganan Email lan $ 45 / sasi kanggo luwih maju Rencana Email Plus, kanthi rega mundhak miturut jumlah kontak sing sampeyan duwe.

Solusi Pro Khusus uga kasedhiya miturut panjaluk.

3. GetResponse (Perangkat lunak paling apik kanthi opsi otomatisasi email)

getresponse homepage
  • situs web: https://www.getresponse.com
  • rega paling: Saka $ 13.24 / sasi
  • Pemasaran email lan macem-macem alat liyane
  • Alur kerja lan otomatisasi pemasaran sing kuat
  • Pangiriman utama
  • Pencipta landing page sing nyengsemake

Yen sampeyan nyoba golek platform marketing email sing fokus ing otomatisasi pemasaran canggih, Aku banget nyaranake ndeleng kanthi cepet ing GetResponse.

Kanggo siji, fitur marketing email sawijining apik banget.

Kanthi suite template email, alat desain sing ramah pamula, perpustakaan foto saham sing dibangun, lan luwih saka 99% pangiriman, pancen akeh sing disenengi ing kene.

Nanging iku ora kabeh.

Langganan GetResponse uga bakal entuk akses menyang macem-macem corong konversi, kaca landas, lan alat nggawe webinar,

uga kabar push web, formulir dhaptar sing apik, lan alat otomatisasi sing apik banget.

Pro GetResponse:

  • Pimpinan ing otomatisasi pemasaran
  • Piranti pelengkap sing apik banget
  • Diskon murah kanggo lengganan 12 utawa 24 wulan

Kekurangan GetResponse:

  • Otomatis mung kasedhiya kanthi rencana mewah
  • Editor seret lan selehake bisa luwih apik
  • Dhukungan pelanggan winates

Rencana lan Harga GetResponse:

GetResponse nawakake a 30-day trial free ing kabeh rencana.

kanggo $ 13.24 / sasi, sampeyan bakal entuk akses menyang marketing email, kaca kebangkrutan, lan alat respon otomatis, lan liya-liyane.

$ 41.30 / sasi nambahake pembangun otomatisasi winates, corong penjualan, lan alat webinar.

Utawa, mbayar $ 83.30 / sasi kanggo entuk akses menyang otomatisasi alur kerja tanpa watesan, kabar push web, lan liya-liyane.

Diskon kasedhiya kanthi lengganan setaun (-18%) lan rong taun (-30%), lan rencana khusus mewah kasedhiya miturut panjaluk.

Priksa review GetResponse kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap

4. ActiveCampaign (Fitur otomatisasi pemasaran canggih paling apik)

homepage kampanye aktif

ActiveCampaign dilengkapi karo piranti sing kuat sing dirancang kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan marketing lan dodolan. Iku nawakake a solusi marketing email kanthi fitur lengkap sing ngidini sampeyan nggunakake template sing bisa disesuaikan, konten dinamis, lan fitur segmentasi kanggo nggayuh target pamirsa kanthi efektif. Platform kasebut njamin sampeyan bisa ngotomatisasi kegiatan penjualan kanthi lancar, nggabungake fungsi CRM, skor timbal, lan fitur otomatisasi liyane kanggo ndhukung upaya dodolan sampeyan. Komponen CRM saka ActiveCampaign ngidini sampeyan ngatur kontak, nglacak prilaku pelanggan, lan nutup transaksi kanthi efisien.

Saliyane penawaran inti iki, ActiveCampaign uga gumunggung otomatisasi pemasaran kapabilitas sing micu email sing dipersonalisasi adhedhasar prilaku pangguna, ngotomatisasi tindak lanjut, lan ngidini sampeyan ngirit wektu kanthi otomatisasi alur kerja sing ramping. Fitur olahpesen kasebut njamin sampeyan bisa melu pelanggan nggunakake macem-macem saluran, kalebu SMS, pesen situs, lan pamirsa khusus Facebook.

Pros ActiveCampaign

  1. Otomatis Tingkat Dhuwur: Fitur otomatisasi ActiveCampaign sing mantep dadi pilihan sing unggul kanggo kabutuhan otomatisasi pemasaran sing luwih maju.
  2. Integrasi CRM: Duwe CRM terintegrasi langsung ing platform ngilangi kebutuhan kanggo solusi piranti lunak liyane.
  3. Ease: Antarmuka pangguna intuisi, nggawe gampang kanggo pamula lan pangguna majeng kanggo navigasi lan nggunakake kabeh fitur.
  4. Kapabilitas Segmentasi: Fitur segmentasi ngidini sampeyan target lan nggawe pribadhi kampanye sampeyan.

Kontra ActiveCampaign

  1. Winates Landing Page Builder: Pembangun kaca kebangkrutan, nalika fungsional, ora kaya kuat utawa fleksibel kaya sing ditemokake ing sawetara alat marketing liyane.
  2. Potensi Banget kanggo Wiwitan: Rangkaian fitur lan kemampuan otomatisasi sing rumit bisa uga akeh banget kanggo sing anyar ing marketing digital.
  3. Regane larang kanggo Usaha Cilik: Fitur canggih teka kanthi rega, sing bisa uga dilarang kanggo bisnis cilik utawa wiwitan.

Rega ActiveCampaign

  1. Plus: $39/wulan – Kalebu CRM lan fitur otomatisasi tambahan.
  2. Professional: $61/wulan – Fitur lanjutan kanggo bisnis sing luwih gedhe.
  3. Enterprise: Rega khusus - Kabeh fitur, ditambah strategi lan dhukungan khusus.

ActiveCampaign nawakake suite lengkap babagan otomatisasi pemasaran, pemasaran email, otomatisasi penjualan, lan alat CRM sing dikempalken karo fitur kanggo mbantu bisnis tuwuh lan sukses. Iki minangka pilihan sing kuwat banget kanggo bisnis menengah nganti gedhe lan sing duwe kabutuhan otomatisasi maju. Nanging, rega lan kerumitan bisa dadi alangan kanggo pamula lan bisnis cilik.

Siap nyepetake upaya marketing lan dodolan? Coba ActiveCampaign dina iki lan tambahake pertumbuhan bisnis sampeyan. Kanthi uji coba gratis 14 dina, sampeyan bisa njelajah kabeh fitur tanpa prasetya. Priksa review ActiveCampaign sing rinci kanggo katrangan luwih.

5. MailerLite (Alat pemasaran email gratis paling apik)

homepage mailerlite
  • situs web: https://www.mailerlite.com
  • rega paling: Saka $ 9 / sasi
  • Pilihan gratis kanggo salawas-lawase
  • Alat sing apik kanthi langganan premium
  • Piranti nggawe kaca landas internal
  • Fitur ekstra intuisi sing apik

Yen sampeyan nggoleki lunak marketing email free kuat, MailerLite bisa dadi pilihan sing paling apik.

Rencana gratis selawase kasedhiya pelanggan lan email ngirim watesan watesan, bebarengan karo alat sing cukup supaya bisa digunakake.

Penghapusan sing penting kalebu template buletin, kirim ulang otomatis, editor HTML khusus, lan uji pamisah A/B. Sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar kanggo ngakses fitur kasebut.

Pros MailerLite:

  • UX/UI sing ramah pemula
  • Rencana gratis selawase gratis
  • Kontak loman lan watesan ngirim email

Cons MailerLite:

  • Rata-rata tarif pangiriman
  • Alat nglaporake bisa luwih apik
  • Sawetara alat panyuntingan ora mesthi bisa digunakake kanthi apik

Rencana lan Harga MailerLite:

MailerLite nggunakake struktur rega adhedhasar pelanggan, kanthi rencana gratis-salawas-lawase lan macem-macem opsi premium.

Rencana gratis ndhukung 1-1000 pelanggan lan nganti 12,000 email saben wulan nanging ora duwe sawetara fitur canggih.

Kanggo luwih akeh pelanggan lan mbukak kunci fitur kasebut, ngarepake mbayar apa wae saka $ 9 / sasi kanggo ewu saben sasi kanggo rencana premium.

Ana uga macem-macem tambahan sing kasedhiya, kalebu pembangun situs web kanggo $ 10 saben sasi lan alamat IP khusus kanggo $50 saben sasi.

Priksa review Mailerlite kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap

6. MailChimp (Pilihan pemasaran email freemium paling apik)

homepage mailchimp
  • situs web: https://mailchimp.com
  • rega paling: Saka $ 13 / sasi
  • Pilihan sing populer kanthi reputasi apik
  • Dashboard CRM sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo pemasaran email kanthi merek
  • Konten Studio kanggo kustomisasi media

Yen sampeyan ngerti babagan marketing email, sampeyan mbokmenawa wis krungu saka Mailchimp.

Iku pilihan populer kanggo WordPress lan pangguna Shopify, lan kasedhiya karo rencana salawas-lawase gratis sing apik banget.

Bebarengan karo kabeh fitur marketing email samesthine, sampeyan uga bakal duwe akses menyang a hub CRM sing kuat, analytics canggih, otomatisasi pemasaran, lan macem-macem alat liyane.

Rong perkara sing dakkarepake yaiku platform template sing apik lan editor email sing ramah kanggo pemula,

sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggabungake pesen sing apik kanthi gaweyan minimal.

Pros Mailchimp:

  • Pilihan sing apik banget kanggo Shopify lan WordPress kedhaftar
  • Pelacakan metrik kinerja sing nyengsemake
  • Rencana gratis salawas-lawase sing pantes

Cons Mailchimp:

  • UI bisa dadi rada kikuk
  • Nilai rata-rata kanggo dhuwit
  • Watesan kontrak

Rencana lan Harga Mailchimp:

Ana macem-macem opsi langganan, kalebu sing apik pilihan gratis-salawas-lawase sing ndhukung nganti 2000 kontak.

Regane diwiwiti ing $ 13 / sasi kanggo rencana Essentials, sing kalebu 500 kontak lan 5000 email saben wulan dikirim.

Ngarep-arep mbayar luwih akeh kanggo rencana sing luwih dhuwur utawa yen mbutuhake luwih akeh kontak.

7. Pemasaran Email HubSpot (Alat pemasaran email kabeh-paling apik)

homepage hubspot
  • situs web: https://www.hubspot.com/products/marketing/email
  • rega paling: Saka $ 18 / sasi
  • Alat pemasaran kabeh-ing-siji sing apik banget
  • Alat optimasi email sing apik
  • Fitur personalisasi lan otomatisasi sing nyengsemake
  • Pilihan sing tanpa wates sing pantes

Ora kabeh wong setuju karo aku, nanging Aku tresna Alat marketing email HubSpot amarga kekuwatan lan fleksibilitas sing diwenehake.

Bebarengan karo akses menyang meh kabeh fitur pemasaran email sing sampeyan butuhake, HubSpot nawakake suite fitur marketing liyane sing bisa digunakake kanggo nglengkapi kampanye email.

Sing paling penting kanggoku yaiku alat personalisasi lan otomatisasi platform sing apik banget.

Kanthi iki, sampeyan bisa gawe email sing dipersonalisasi khusus sing dirancang kanggo nambah tingkat konversi sampeyan.

Mupangat saka alat optimalisasi sing kuat kalebu tes A / B lan statistik keterlibatan sing luwih maju, lan gunakake portal analitik kanggo njupuk keputusan pemasaran kanthi informasi.

Proyek Pemasaran Email HubSpot:

  • Alat pemasaran kabeh-ing-siji sing kuat
  • Warta CRM canggih
  • Fitur personalisasi sing apik banget

Kontra Pemasaran Email HubSpot:

  • Larang banget
  • Otomatis mung kasedhiya karo rencana mewah
  • Maju banget kanggo pangguna

Rencana lan Harga Pemasaran Email HubSpot:

Siji bab sing aku seneng babagan HubSpot yaiku rencana salawas-lawase gratis sing apik banget.

Sanajan rada winates, kalebu piranti email, uga dashboard pelaporan, portal manajemen iklan, lan liya-liyane.

plans mbayar miwiti ing $ 18 / sasi kanggo nganti 1000 kontak, nanging ngarepake mbayar luwih akeh kanggo fitur canggih utawa kontak liyane.

Tuladhane, sampeyan kudu mbayar paling ora $ 800 saben wulan kanggo mbukak kunci otomatisasi pemasaran lan konten cerdas, sing mung akeh banget ing mripatku.

8. AWeber (Pilihan sing paling apik kanggo pamula)

aweber homepage
  • situs web: https://www.aweber.com
  • rega paling: Saka $ 12.50 / sasi
  • Tukang nggawe email bertenaga AI sing apik banget
  • Kabeh sing dibutuhake kanggo strategi marketing email sampeyan
  • Pilihan template email sing apik
  • Antarmuka panyuntingan email seret lan selehake

AWeber minangka pilihan nomer siji kanggo pamula, lan ana alesan sing apik.

Kabeh sing ditindakake ditindakake supaya sampeyan luwih gampang, lan akeh sing seneng ing kene.

lan karo desainer email cerdas sing nganggo daya AI, perpustakaan template sing apik banget, dhukungan kaca kebangkrutan lengkap, lan tukang nggawe drag-and-drop, Aku ora weruh kok sampeyan ora bakal tresna iku banget.

Pros AWeber:

  • Desainer bertenaga AI sing apik banget
  • Apik banget kanggo pamula
  • Sederhana nanging kuat

Kekurangan AWeber:

  • Ora ana pilihan sing paling murah
  • Cithakan bisa dadi ora umum

Rencana lan Harga AWeber:

Rencana langgeng gratis AWeber ndhukung nganti 500 pelanggan, nanging ora duwe fitur canggih kayata tes pamisah A / B.

Kanggo mbukak kunci fitur sing ilang, sampeyan kudu mbayar paling $ 12.50 / sasi kanggo langganan Plus taunan.

Ngarepake mbayar luwih akeh kanggo luwih akeh lengganan lan kanthi bayaran saben wulan.

9. Klaviyo (Paling apik kanggo marketing email e-commerce)

klaviyo homepage
  • situs web: https://www.klaviyo.com
  • rega paling: Saka $ 20 / sasi
  • Pemasaran email sing dirancang kanggo e-commerce
  • Gawe upaya kanggo adol produk liyane
  • Integrasi karo macem-macem platform
  • Alat pamisahan sing apik banget

Klaviyo nawakake macem-macem alat marketing email sing dirancang khusus kanggo e-commerce, lan kanthi cepet berkembang dadi favorit ing antarane pamilik toko online ing saindenging jagad.

Ana rong prekara sing pancen cocog kanggo aku ing kene.

Kanggo siji, Aku seneng nomer integrasi jero sing ditawakake Klaviyo.

Yen sampeyan nggunakake Shopify, BigCommerce, utawa platform eCommerce utama liyane, sampeyan bakal gampang banget miwiti.

Sing penting liyane yaiku fitur segmentasi platform, sing ngidini sampeyan ngirim email tartamtu menyang klompok pelanggan sing wis ditemtokake.

Klaviyo Pros:

  • Integrasi siji klik apik banget
  • Pelacakan stat eCommerce sing kuat
  • Piranti segmentasi sing apik

Kekurangan Klaviyo:

  • Ora ana tukang gawe kaca dhasar
  • Ora ana aplikasi iOS utawa Android

Rencana lan Harga Klaviyo:

Klaviyo nawakake rencana gratis selawase sing ndhukung nganti 250 kontak lan 500 email dikirim saben wulan.

Rencana email mung premium diwiwiti saka $ 20 saben wulan, karo email plus paket SMS biaya $ 45 saben sasi.

10. Kampanye Zoho (Pilihan sing paling terjangkau)

kampanye zoho
  • situs web: https://www.zoho.com/campaigns
  • rega paling: Saka $ 3 / sasi
  • Platform pemasaran email sing terjangkau nanging kuat
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem Zoho
  • Fitur manajemen basis data otomatis
  • Piranti pamisahan dhaptar sing nyengsemake

Yen sampeyan pengin nggunakake kekuwatan piranti lunak pemasaran email premium nanging ora duwe anggaran sing akeh, aku bakal nyaranake banget Kampanye Zoho.

Sanajan murah, platform iki dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe strategi pemasaran email sing disesuaikan.

Lan apa maneh, iku didhukung dening daya ekosistem Zoho, sing kalebu macem-macem alat pemasaran lan produktivitas liyane.

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Keamanan sing apik banget
  • Pilihan sing larang banget
  • Piranti otomatisasi sing pantes

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Antarmuka web dhasar
  • Fitur canggih kurang

Kampanye lan Rega Zoho:

Zoho Kampanye kasedhiya kanthi gratis nganti 2000 pelanggan, utawa sampeyan bisa milih saka macem-macem opsi langganan.

Rega diwiwiti saka $ 3 / wulan kanggo rencana adhedhasar email, $ 4.50 / sasi kanggo rencana basis pelanggan, utawa $ 6 kanggo 250 kridit pay-by-email.

Demo gratis kasedhiya, bebarengan karo solusi khusus mewah kanggo pangguna canggih.

11. SendGrid (Paling apik kanggo email transaksional)

sendgrid homepage
  • situs web: https://sendgrid.com
  • rega paling: Saka $ 19.95 / sasi
  • Pilihan sing apik kanggo email transaksi eCommerce
  • API kasedhiya kanggo nggabungake email karo situs web sampeyan
  • Fitur optimalisasi kampanye sing pantes
  • Alat segmentasi sing nyengsemake kanggo manajemen dhaptar sing efisien

Aku nyaranake njupuk dipikir cedhak ing SendGrid yen perlu platform marketing email sing gampang digabungake karo situs web utawa toko online.

Kanthi sawijining alat API kuat, SendGrid ngidini sampeyan nyambungake platform email menyang situs web, dadi pilihan sing apik kanggo perkara kaya ngirim email transaksional lan e-commerce liyane.

Ana uga macem-macem fitur marketing majeng kasedhiya, uga rencana loma sing regane kompetitif banget.

Pros SendGrid:

  • Alat API email sing kuat
  • Alat analytics sing apik banget
  • Editor email sing ramah kanggo pemula

Kekurangan SendGrid:

  • Piranti pamisahan winates
  • Autoresponder paling umume

Rencana lan Harga SendGrid:

SendGrid nawakake pilihan opsi rega. Rencana pemasaran email kalebu a gratis selawase rencana ndhukung nganti 2000 kontak lan opsi mbayar miwiti ing $15 / sasi.

Utawa, ing rencana API email miwiti ing $19.95 / sasi, kanthi rencana gratis sing ndhukung nganti 100 email saben dina.

Napa Penting Email Marketing

Jagad digital minangka papan sing ora bisa dilalekake, nanging pemasaran email minangka pirang-pirang taun suwene. Lan kanggo alesan sing apik.

Pemasaran email penting amarga:

  • Nduweni ROI sing apik banget. Nomer sing tepat beda-beda, nanging laporan nuduhake manawa pemasaran email duwe ROI udakara 4200%. Utawa beda, kanggo saben $ 1 sing dibuwang, $ 42 bathi bakal digawe.
  • Ana liwat 5.6 milyar akun email aktif. Sing meh siji kanggo saben wong ing donya.
  • Wong maca lan sesambungan karo email. Statistik pemasaran email saka Kontak Constant nyatakake yen rata-rata tarif mbukak email yaiku 16.97 persen, kanthi tingkat klik-tayang 10.29 persen.
  • Iku murah. Yen sampeyan nindakake dhewe, pemasaran email minangka cara sing larang banget kanggo ngasilake utawa entuk klien anyar.
  • Iki nyengkuyung masarakat supaya tumindak. Nalika wong mbukak email, njupuk tindakan minangka respon otomatis. Apamaneh yen konten sampeyan menarik lan relevan.

Ana akeh alasan liyane kenapa email marketing penting, nanging aku yakin sampeyan wis entuk gambar saiki.

Apa Platform Pemasaran Email?

Ing istilah prasaja, platform pemasaran email minangka program sing dirancang kanggo mbantu nggawe, ngoptimalake, lan ngatur kampanye pemasaran email.

Umume platform dilengkapi sawetara wangun email, macem-macem alat analisis lan laporan, lan integrasi kanggo mbantu sampeyan nggawe katalog surat.

Ing ndhuwur iki, sampeyan bisa uga duwe akses menyang template email sing wis dibangun, uji coba desain lan spam, fitur manajemen kontak, pembangun kaca (landing), lan liya-liyane.

Apa sing kudu ditindakake Alat Pemasaran Email?

ana akeh perkara sing kudu digoleki nalika milih alat pemasaran email.

Ing mratelakake panemume, iku penting banget kanggo elinga perkara ing ngarep sampeyan.

Antarmuka Panganggo

Iki kudu cukup panjelasan dhewe, nanging penting kanggo pilih alat marketing email kanthi antarmuka sing ramah pangguna, sing intuisi.

Ora ana gunane nggunakake barang sing sampeyan mbingungake - sampeyan mung bakal nggawe sampeyan angel.

cithakan

Siji bab sing penting sing dakgatekake yaiku ukuran lan kualitas perpustakaan cithakan email alat.

Yen sampeyan ora duwe akeh katrampilan desain, adhedhasar email sampeyan ing template sing wis dibangun minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen dheweke menarik lan atraktif.

Segmen

Umume platform pemasaran email kasedhiya sawetara jinis alat pamisahan dhaptar kontak, sing biasane nggawe sampeyan nggawe dhaptar dhaptar sing bisa digunakake kanggo mbantu target kampanye.

wong

Alat pemasaran email bermutu kudu kalebu sawetara fitur personalisasi.

Iki ateges tegese email ditargetake kanggo pelanggan individu, kanthi konten sing ditambahake utawa dicopot adhedhasar informasi sing sampeyan lakoni.

Otomatisasi & integrasi

Kanthi otomatisasi pemasaran email, sampeyan bisa atur pesen sing bakal dikirim kanggo nanggepi tumindak lan / utawa aturan tartamtu.

Conto iki kalebu konfirmasi langganan, pesen transaksional, konfirmasi pesenan / pengiriman, lan liya-liyane.

A / B Testing

Kanthi alat uji coba email / kampanye, sampeyan bakal bisa nyoba desain, konten, wektu ngirim, lan liya-liyane kanggo ngoptimalake efektifitas upaya pemasaran sampeyan.

Pelaporan & analitik

Ing mripatku, iki minangka prekara liya sing kudu sampeyan perhatian, kayata Alat nglaporake lan analytics kanthi kualitas dhuwur bakal mbantu sampeyan mutusake babagan kampanye pemasaran email.

Tabel Comparison Full

Regane SakaLimit Pelanggan Rencana GratisTukang SurveiKaca Nggawe Landing
Brevo (sadurunge Sendinblue) ⇣$ 25 / sasiUnlimitedOra AnaYa
Kontak Konstan ⇣$ 12 / sasi100YaYa
GetResponse ⇣$ 13.24 / sasiOra ana rencana gratisYaYa
Mailchimp ⇣$ 13 / sasi2000YaYa
MailerLite ⇣$ 9 / sasi1000YaYa
Pemasaran Email HubSpot ⇣$ 18 / sasiUnlimitedYaYa
Aweber ⇣$ 12.50 / sasi500Ora AnaYa
Klaviyo$ 20 / sasi250Ora AnaOra Ana
Kampanye Zoho ⇣$ 3 / sasi2000Ora AnaYa
SendGrid ⇣$ 19.95 / sasi2000Ora AnaOra Ana

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Ana akeh platform pemasaran email ing kana, nanging Aku wis nemokake bedane gedhe antarane sing paling apik lan sing paling awon.

Pilihan majeng, kalebu sing aku wis kadhaptar ing kene, umume kalebu suite fitur kuat sing dirancang kanggo mbantu nggedhekake efektifitas kampanye pemasaran.

Ing ndhuwur dhaftar kita lenggah Brevo (sadurunge Sendinblue), sing minangka pilihan sing paling apik.

Brevo: Platform Pemasaran Kabeh-ing-Siji

Mbangun sesambetan customer luwih apik karo Brevo - platform marketing kabeh-ing-siji sing dipercaya luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad. Fitur kalebu kampanye email sing didhukung AI, otomatisasi canggih, kaca kebangkrutan, pesen SMS, lan liya-liyane.

Contact pancet minangka pilihan sing apik kanggo pangguna bisnis cilik, GetResponse nyedhiyakake alat otomatis email sing misuwur, lan Klaviyo minangka platform khusus e-commerce favorit.

Yen sampeyan duwe anggaran sing sithik, sampeyan bisa uga pengin nimbang MailChimp or Mailerlite kang rencana gratis. Utawa, gunakake sawetara dolar saben wulan kanggo pilihan premium saka Kampanye Zoho.

Aweber iku pilihan sing apik kanggo para pamula, Pemasaran Email HubSpot paling apik kanggo pangguna majeng, lan SendGrid kang email API minangka pilihan sing apik banget kanggo email transaksional otomatis.

Pungkasane, aku ora mikir sampeyan bisa salah karo sepuluh opsi ing dhaptar iki.

Coba tujuan sampeyan, nemtokake anggaran sampeyan, lan mutusake endi platform pemasaran email sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Mupangate uji coba gratis lan rencana selawase gratis yen sampeyan butuh wektu luwih akeh kanggo mutusake, lan sing paling penting, aja cepet-cepet milih - utawa sampeyan bisa mbuwang dhuwit kanggo perkara sing ora cocog karo sampeyan.

Cara Kita Deleng Alat Pemasaran Email: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...