Apa Sampeyan Gunakake MailerLite kanggo Pemasaran Email? Review Fitur Email, Rega & Usability

in

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggoleki alat marketing email sing bener-bener dikirim? Kita wis sijine mailerlite ing mikroskop kanggo ndeleng yen ketemu hype. Ing review Mailerlite iki, kita bakal mbedakake fitur-fitur kasebut, nimbang pro lan kontra, lan ndeleng manawa ana potensial kanggo nambah upaya pemasaran sampeyan.

Saka $ 9 saben wulan

Miwiti gratis dina iki!

Ringkesan Tinjauan MailerLite (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 9 saben wulan
Rencana gratis
Ya (nganti 1,000 pelanggan)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan email 24/7. Obrolan langsung
Tukang kaca & tukang corong
Ya (Seret lan selehake + html khusus)
Landing pages
Ya (Kaca kebangkrutan kalebu ing rencana gratis)
automation Marketing
Ya
Segmentasi & personalisasi
Ya
Cithakan email & newsletter
Ya
Pelaporan & analitik
Ya
Tambahan
Asisten AI, formulir sing dipasang, popup, uji pamisah A/B, kampanye RSS, survey, klik peta + liyane
Deal Saiki
Gunakake MaillerLite gratis (nganti 1k pelanggan)

mailerlite minangka platform marketing email sing ngidini pangguna nggawe buletin profesional, kaca kebangkrutan, lan situs web nggunakake template sing wis dirancang utawa gawe seret & selehake. Iki uga nyedhiyakake nargetake, otomatisasi, lan survey sing luwih maju kanggo mbantu nyambungake karo pamirsa.

Pemasaran Email MailerLite
Saka $ 9 saben wulan

mailerlite minangka alat marketing email sing sugih fitur lan pangguna sing dadi pilihan sing paling apik kanggo bisnis cilik amarga rencana gratis sing murah.

 Gunakake MaillerLite gratis (nganti 1k pelanggan)

Kirimi email saben wulan tanpa watesan. Pilih saka 100 template. Langganan newsletter mbayar. Otomatisasi email lan segmentasi pelanggan. Nggawe kuis, situs web, lan kaca kebangkrutan.

Reddit iku panggonan kang gedhe kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Mailerlite. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

MailerLite paling apik kanggo individu utawa bisnis sing nggoleki platform pemasaran email murah sing gampang digunakake lan duwe desain modern sing resik. Iku uga cocok kanggo nggawe buletin profesional, kaca kebangkrutan, lan situs web kanthi cepet lan efisien.

Nanging, MailerLite bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo wong sing butuh dhukungan telpon, fitur sing luwih maju, utawa dhaptar pelanggan email sing luwih gedhe.

Rencana & Harga

reregan mailerlite lan plans

Rencana Gratis

MailerLite nawakake rencana Forever Gratis, sing minangka pilihan sing apik kanggo bisnis cilik lan individu sing lagi miwiti marketing email. Sawetara fitur utama saka Rencana Gratis kalebu:

  • Siji pangguna lan 12,000 email saben wulan
  • Dhukungan obrolan email 24/7 kanggo 30 dina pisanan
  • Akses menyang editor seret lan selehake, tukang otomatis email, lan situs web
homepage mailerlite

Kanggo sing mbutuhake fitur sing luwih maju lan kapasitas pelanggan sing luwih dhuwur, MailerLite nyedhiyakake rong rencana mbayar:

  1. Rencana bisnis sing berkembang: Miwiti $ 9 / sasi, rencana iki nawakake fitur lan keuntungan ing ngisor iki:
    • Telu pangguna
    • Email saben wulan tanpa wates
    • Nganti 1,000 pelanggan
    • Email lan kaca kebangkrutan tanpa wates
    • Akses menyang luwih saka 60 template buletin modern
    • Antarmuka sing gampang digunakake
  2. Rencana lanjutan: Miwiti $18/wulan, rencana iki kalebu:
    • Pangguna tanpa wates
    • Email saben wulan tanpa wates
    • Kabeh ing rencana Bisnis Growing, plus:
    • Pemasaran email kanthi template sing gampang digunakake
    • Email Sambutan otomatis kanggo kontak anyar
    • Piranti manajemen sosial lan acara
DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Untung lan rugine

MailerLite nawakake macem-macem kaluwihan sing dadi pilihan populer kanggo bisnis ing upaya pemasaran email. Dheweke nyedhiyakake macem-macem fitur, sanajan ing rencana gratis, sing kalebu pembangun otomatisasi email, gawe kaca kebangkrutan, pembangun situs web (mung 1), formulir, lan pembangun pop-up. Penawaran loman iki ngidini pangguna kanggo eksperimen lan njelajah tanpa investasi dhisikan.

Antarmuka MailerLite sing ramah pangguna minangka sorotan utama liyane. Iki dirancang kanthi kesederhanaan lan gampang digunakake, saengga bisa uga wong anyar ing marketing email kanggo navigasi platform kanthi nyaman. Kajaba iku, MailerLite nawakake Dhukungan 24/7 lan uji coba premium 30 dina, nyedhiyakake pitulungan banget kanggo pangguna.

Saliyane, Rega MailerLite kompetitif dibandhingake karo alat marketing email liyane, wiwit saka $ 9 / sasi kanggo 1,000 pelanggan ing rencana Growing Business. Rencana iki kalebu email tanpa watesan lan kaca kebangkrutan, uga luwih saka 60 template buletin modern. Keterjangkauan iki ndadekake MailerLite dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis saka macem-macem ukuran.

Saliyane, ana sawetara downsides kanggo nggunakake MailerLite. Sawetara pangguna wis uneg-uneg babagan penundaan akun tanpa peringatan amarga ana masalah kepatuhan. Iki bisa nyebabake gangguan ing kampanye email lan mengaruhi pengalaman pangguna sakabèhé. Proses persetujuan kanggo akun anyar bisa uga butuh wektu kanggo sawetara pangguna.

Mangkene ringkesan pro lan kontra nggunakake MailerLite:

Pros:

  1. Rencana Gratis: Nawakake fitur substansial ing versi gratis, kalebu alur kerja otomatisasi pemicu tunggal, pambangun kaca kebangkrutan, lan pembuat survey.
  2. Ease: Platform kasebut nduweni antarmuka sing resik lan prasaja sing cocog kanggo pangguna pamula lan lanjut.
  3. Kaca Nggawe Landing: Ngidini gampang nggawe lan desain kaca kebangkrutan sing di-host dening MailerLite utawa ing domain pangguna dhewe, kanthi integrasi Stripe kanggo adol produk digital.
  4. Pangiriman Email sing Apik banget: MailerLite asring rangking dhuwur ing tes pangiriman, njamin email tekan kothak mlebu pelanggan.
  5. Kebijakan Jumlah Pelanggan sing Adil: Biaya adhedhasar "pelanggan unik sing digunakake", tegese pangguna ora dikenani biaya kanggo kontak sing ora aktif sing wis ora langganan utawa mumbul.

cons:

  1. Kekurangan Sawetara Fitur Lanjut: Iku terjangkau banget, nanging MailerLite ora kejawab sawetara fitur profesional kayata laporan lengkap, otomatisasi canggih, fungsi CRM, lan tes spam/desain.
  2. Proses Persetujuan sing Kaku: Platform kasebut nduweni proses persetujuan sing ketat, sing, sanajan migunani kanggo njaga tingkat pangiriman sing dhuwur, bisa uga angel kanggo pangguna sing pengin miwiti kanthi cepet.
  3. Akses Terbatas menyang Cithakan ing Versi Gratis: Akses menyang buletin lan template kaca kebangkrutan, uga editor HTML, mbutuhake langganan kanggo rencana mbayar.
  4. Piranti Manajemen Pelanggan dhasar: Kapabilitas manajemen pelanggan iku dhasar, ora duwe alat canggih. Basis data diwatesi ing kolom teks, nomer, lan tanggal tanpa sistem menehi tag lengkap.

Nalika MailerLite duwe kekurangan, set fitur sing komprehensif, rega terjangkau, lan pengalaman sing ramah pangguna nggawe pilihan sing nyenengake kanggo akeh bisnis ing upaya pemasaran email.

DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Fitur Key

Kapabilitas Kampanye Email

marketing email mailerlite

MailerLite nawakake macem-macem kemampuan kampanye email sing kuat. Pangguna bisa nggawe lan ngirim buletin, kampanye otomatis, lan kampanye RSS. Platform kasebut uga ndhukung optimalisasi pangiriman lan integrasi karo API populer kanggo komunikasi lancar karo piranti lunak sing wis ana.

Cithakan lan Editor

editor buletin mailerlite

Salah siji saka kekiyatan paling platform iku sawijining koleksi saka liwat 60 modern, Cithakan newsletter responsif. MailerLite nyedhiyakake editor seret lan selehake sing ramah pangguna, uga editor HTML khusus kanggo pangguna sing luwih maju. Kanthi alat kasebut, sampeyan bisa ngrancang email sing nyenengake kanthi visual sing cocog karo pilihan pamirsa lan jinis piranti.

Aliran Kerja Otomatis

otomatisasi mail

Alur kerja otomatisasi minangka inti saka penawaran pemasaran email MailerLite. Alur kerja mbisakake pangguna kanggo mbagi pelanggan menyang klompok sing beda-beda lan ngirim kampanye sing ditargetake adhedhasar tingkat keterlibatan pelanggan, kapentingan, lan prilaku liyane. Pembangun otomatisasi seret lan selehake platform nyederhanakake proses nyetel lan nyaring alur kerja kasebut.

langganan newsletter mbayar

Fitur langganan buletin mbayar MailerLite minangka solusi lengkap kanggo sing pengin monetisasi buletin.. Fitur iki dirancang kanggo nangani kabeh saka ngumpulake timbal lan pambayaran nganti ngirim email langganan sing dibayar kanthi otomatis, nyedhiyakake pengalaman sing lancar kanggo panyipta buletin lan pelanggan.

DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Kanthi integrasi Stripe, MailerLite mbisakake pangolahan pembayaran sing aman ing kaca kebangkrutan newsletter sampeyan. Sampeyan bisa milih rencana rega, saka tumbas sepisan nganti langganan saben minggu, tahunan, utawa khusus. Kanthi dhukungan kanggo liwat 135 mata uang lan macem-macem cara pembayaran, ora ana watesan kanggo sapa sing bisa dadi pelanggan sampeyan.

Fitur buletin mbayar MailerLite uga kalebu alur kerja email otomatis sing target pelanggan paling kamungkinan kanggo nggawe tuku. Sampeyan bisa ngedol pelanggan biasa menyang langganan buletin sing mbayar lan ngrampungake penjualan kanthi pesen pribadi sing dikirim ing wektu sing tepat.

Kanthi liwat 40 pamblokiran newsletter kaya survey, kuis, lan galeri carousel, MailerLite mesthekake yen saben buletin sing dikirim minangka pengalaman sing nduweni nilai dhuwur. Sampeyan bisa ngirim konten sing larang regane kanthi gaya kanthi email sing apik, narik kawigaten, lan merek.

Platform kasebut uga ngurus mbayar anyar pelanggan newsletter lan pembatalan. Email pribadi, sing sampeyan rancang, dikirim kanthi otomatis nalika ana wong sing ndhaptar, ngganti, utawa mbatalake langganan.

Fitur newsletter mbayar MailerLite uga kalebu alat kanggo Konten tes A/B lan nganalisa laporan buletin kanggo nglacak kinerja. Sampeyan bisa ndeleng ngendi wong ngeklik ing saben email nganggo peta klik visual, nyedhiyakake wawasan sing mbantu sampeyan ngirim konten sing kudu dibayar.

Landing Pages lan Formulir Ndaftar

mailerlite landing page

Kanggo mbantu ngembangake dhaptar email sampeyan, MailerLite nawakake alat kanggo nggawe kaca kebangkrutan lan formulir pendaftaran. Piranti kasebut nggabungake kanthi lancar karo fitur kampanye email platform, ngidini sampeyan ngumpulake pelanggan anyar lan nglacak keterlibatan ing macem-macem kampanye liwat wektu.

Manajemen Pelanggan

Ngatur pelanggan dadi gampang nganggo alat manajemen pelanggan MailerLite. Pangguna bisa mbagi dhaptar email adhedhasar macem-macem faktor, kayata keterlibatan, kapentingan, demografi, lan lapangan khusus liyane. MailerLite uga nyedhiyakake database kanggo nyimpen informasi pelanggan, nyederhanakake proses ngatur lan nyaring kontak email sampeyan.

Split Testing lan Analytics

Kanggo ngoptimalake kampanye sampeyan, MailerLite nawakake A/B pamisah testing lan alat analytics. Pangguna bisa nyoba baris subyek sing beda-beda, isi, lan wektu ngirim kanggo nemtokake kombinasi sing paling apik. Platform kasebut uga kalebu laporan rinci babagan metrik marketing email sing penting kaya mbukak, klik, bouncing, lan konversi.

Gedung situs

pembangun situs web mailerlite

Ngluwihi marketing email, MailerLite nyedhiyakake a Site situs sing mbantu pangguna nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh coding. Fitur iki ngembangake kemampuan platform lan nawakake solusi kabeh-ing-siji kanggo bisnis sing pengin ngembangake utawa nambah kehadiran online.

Alat Pemasaran Email Gratis

MailerLite nawakake rencana Forever Gratis kanggo bisnis sing kurang saka 1,000 pelanggan, dadi alat pemasaran email sing bisa diakses kanggo perusahaan cilik utawa individu sing lagi miwiti. Nalika dhaptar email sampeyan tuwuh, sampeyan bisa pindhah menyang rencana mbayar, kanthi rega diwiwiti $ 9 / wulan nganti 1,000 pelanggan.

DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Pangalaman pengguna

Ease

MailerLite dikenal kanthi gampang digunakake, dadi pilihan populer ing antarane pangguna kanggo platform pemasaran email. Proses nyiyapake kampanye email lan kaca kebangkrutan prasaja lan efisien, sanajan kanggo wong sing anyar ing marketing email. Iki nawakake macem-macem template kampanye sing cocog karo macem-macem kabutuhan lan pilihan, ngidini pangguna nggawe lan ngirim kampanye kanthi cepet tanpa komplikasi.

Antarmuka Panganggo

Antarmuka pangguna (UI) saka MailerLite resik lan langsung, sing nyumbang kanggo pengalaman pangguna sing paling dhuwur. Pangguna ngapresiasi UI sing dirancang kanthi apik amarga ngidini navigasi platform kasebut tanpa kesulitan. Tutorial sing disedhiyakake cekak lan informatif, dadi gampang kanggo pangguna sinau lan nggunakake kabeh fitur sing ditawakake MailerLite.

MailerLite paling apik kanggo

MailerLite minangka pilihan sing cocog kanggo individu, bisnis cilik lan wiwitan pengin platform pemasaran email sing ramah pangguna karo pembangun situs web. Iki nyedhiyakake macem-macem pangguna, kalebu sing melu macem-macem genre kayata kelompok fiksi lan non-fiksi.

Ndhukung dhukungan sing apik banget, sing dipersonalisasi, responsif, lan dihargai dening pangguna. Platform kasebut uga nawakake kemampuan otomatisasi sing ngidini pangguna nggawe email sambutan onboarding sing bisa disesuaikan kanggo pelanggan.

Ing ringkesan, pengalaman pangguna MailerLite dianggep banget amarga:

  • Ease saka nggunakake
  • Antarmuka pangguna sing resik lan prasaja
  • Tutorial sing migunani
  • Dhukungan pelanggan sing efisien
  • Fitur otomatisasi kanggo kampanye email lan kaca kebangkrutan

Aspek kasebut nggawe MailerLite dadi pilihan sing penting kanggo wong-wong sing nggoleki pemasaran email lan solusi mbangun situs web sing ramah pangguna lan efisien ing taun 2024.

Dhukungan pelanggan

dhukungan pelanggan mailerlite

Saluran Dhukungan

MailerLite nawakake macem-macem saluran kanggo dhukungan pelanggan, ngarahake nyedhiyakake pengalaman sing lancar kanggo pangguna. Tim dhukungan sing duwe kawruh dikenal amarga menehi pitulung gedhe lan mbantu ngatasi masalah lan ngrampungake masalah. Nanging, penting kanggo dicathet yen dhukungan obrolan langsung diwenehake kanggo wong sing milih rencana Lanjut.

Akademi MailerLite

Saliyane saluran dhukungan langsung, MailerLite uga duwe platform pendidikan sing diarani Akademi MailerLite. Platform iki dadi sumber daya sing migunani kanggo pangguna kanggo nguatake pangerten babagan piranti lunak, strategi pemasaran email, lan praktik paling apik. Akademi nawakake tutorial lengkap, pandhuan, lan tips sing bisa ditindakake kanggo mbantu pangguna ngoptimalake efektifitas kampanye email.

Minangka bonus tambahan, MailerLite Academy dirancang kanggo ngebaki pangguna saka kabeh tingkat pengalaman, saka pamula miwiti lelungan marketing email kanggo pangguna majeng looking kanggo fine-tune kampanye. Kanthi nyedhiyakake sumber-sumber pendidikan kasebut, MailerLite nguatake para pangguna supaya terus nambah katrampilan lan entuk manfaat saka potensial piranti lunak kasebut.

Apa iku MailerLite?

tim mailerlite

Sajarah MailerLite

MailerLite minangka layanan pemasaran email populer sing wis mbantu bisnis nggawe lan ngirim kampanye email khusus. Perusahaan iki didegake ing 2010 lan wiwit berkembang dadi solusi pemasaran email sing komprehensif. Kanthi antarmuka lan desain sing ramah pangguna, iki cocog karo bisnis kabeh ukuran, dadi pilihan sing menarik kanggo sapa wae sing pengin nambah strategi pemasaran email.

Nganyari ing 2023

Ing taun 2023, MailerLite nggawe nganyari penting ing platform kasebut, supaya tetep dadi pesaing sing kuat ing lanskap pemasaran email. Sawetara nganyari iki kalebu:

  • Pengalaman Panganggo sing Ditambahake: MailerLite wis fokus kanggo nambah pengalaman pangguna kanthi nyederhanakake navigasi lan ngenalake fitur-fitur anyar sing nggawe nggawe kampanye luwih intuisi lan efisien.
  • Integrasi Anyar: MailerLite wis nggedhekake integrasi karo macem-macem platform, ngidini pangguna nyepetake upaya marketing lan gampang ngatur macem-macem saluran saka dashboard MailerLite.
  • Advanced Analytics: Saliyane fitur analytics sing wis ana, MailerLite wis nggabungake kapabilitas analytics canggih kanggo mbantu bisnis luwih ngerti kinerja kampanye email lan nggawe keputusan adhedhasar data.
  • Fitur E-commerce: Ngenali kabutuhan bisnis sing akeh kanggo ngoptimalake dodolan liwat marketing email, MailerLite wis ngenalake fitur e-commerce sing mbantu pangguna adol produk lan ngatur toko online kanthi luwih efektif.

Nganyari iki njamin MailerLite tetep dadi platform pemasaran email sing dipercaya lan efektif kanggo bisnis ing taun 2024.

Mbandhingake Pesaing MailerLite

Mangkene perbandingan rinci babagan carane MailerLite tumpukan karo alat marketing email liyane kaya ConvertKit, ActiveCampaign, GetResponse, Brevo, Kontak Konstan, Mailchimp, lan SendGrid.

  • mailerlite:
    • Paling apik kanggo: Pamula lan bisnis cilik sing ngormati kemudahan panggunaan lan keterjangkauan.
    • watesan: Fitur otomatisasi lan laporan dhasar.
    • Reregan: Miwiti $12.50/wulan nganti 500 pelanggan.
  • ConvertKit:
    • Paling apik kanggo: Pencipta konten lan blogger sing mbutuhake segmentasi lan otomatisasi canggih.
    • watesan: Ora ana rencana gratis, luwih cocog kanggo pangripta tinimbang bisnis tradisional.
    • Reregan: Miwiti $9/wulan nganti 1,000 pelanggan lan $49/wulan kanggo 1,000 nganti 3,000 pelanggan.
  • ActiveCampaign:
    • Paling apik kanggo: Bisnis sing mbutuhake otomatisasi canggih, CRM, lan pangiriman email.
    • watesan: Kerumitan lan biaya sing luwih dhuwur.
    • Reregan: Diwiwiti ing $39/wulan nganti 500 pelanggan lan $61/wulan nganti 25,000 pelanggan, ActiveCampaign nawakake macem-macem otomatisasi lan fitur CRM.
  • GetResponse:
    • Paling apik kanggo: Bisnis sing mbutuhake marketing email kanthi dhukungan webinar.
    • watesan: Ora ana rencana gratis, bisa dadi kompleks kanggo pamula.
    • Reregan: Miwiti ing $13.24 / sasi nganti 1,000 pelanggan lan $ 99 / sasi nganti 10,000 pelanggan, GetResponse nyedhiyakake set lengkap alat marketing email, kalebu kaca landing lan webinar.
  • Aweber:
    • Paling apik kanggo: Usaha cilik nganti medium nggoleki keseimbangan fitur lan gampang digunakake.
    • watesan: Kurang maju ing otomatisasi dibandhingake karo sawetara pesaing.
    • prices: Mulai $12.50/wulan nganti 500 pelanggan lan nganti $149/wulan kanggo 10,000 nganti 25,000 pelanggan. Nawakake fitur kaya otomatisasi, segmentasi, lan kaca kebangkrutan.
  • Brevo:
    • Paling apik kanggo: Bisnis cilik nganti menengah sing nggoleki solusi marketing email sing terjangkau lan pangguna-loropaken kanthi fitur kaya otomatisasi, email transaksional, lan integrasi CRM
    • watesan: Ora bisa ditemtokake tanpa informasi luwih lengkap.
    • Reregan: Miwiti $ 25 / sasi nganti 10,000 email saben sasi lan $ 65 / sasi nganti 20,000 email saben sasi. Iki nyedhiyakake marketing email, marketing SMS, lan alat otomatisasi pemasaran.
  • Contact pancet:
    • Paling apik kanggo: Usaha cilik ngupaya alat sing gampang digunakake kanthi integrasi media sosial sing apik.
    • watesan: Fitur majeng winates.
    • Reregan: Miwiti $ 12 / sasi nganti 500 pelanggan lan $ 45 / sasi nganti 2,500 pelanggan, Constant Contact nawakake marketing email, otomatisasi, lan integrasi eCommerce.
  • MailChimp:
    • Paling apik kanggo: Startups lan bisnis cilik mbutuhake platform marketing kabeh-ing-siji.
    • watesan: Biaya bisa mundhak nalika bisnis tuwuh.
    • Reregan: Miwiti $13/wulan nganti 500 pelanggan lan nganti $299/wulan nganti 50,000 pelanggan. Nawakake antarmuka pangguna-loropaken lan sawetara saka sudhut fitur marketing.
  • SendGrid:
    • Paling apik kanggo: Bisnis fokus ing pangiriman email lan pangembang.
    • watesan: Fitur marketing email sing kurang tradisional.
    • prices: Mulai $ 14.95 / sasi nganti 500 pelanggan lan munggah menyang rencana khusus kanggo pangirim volume dhuwur. Spesialisasi ing pangiriman email transaksional lan marketing.

MailerLite minangka solusi marketing email sing terjangkau lan ramah-pemula. Rencana 'Gratis Forever', cocog kanggo dhaptar pelanggan sing luwih cilik. Sing paling misuwur amarga antarmuka sing ramah pangguna lan pangiriman email sing apik banget. Nanging, ana watesan ing otomatisasi lan pelaporan sing luwih maju, lan owah-owahan anyar wis nyuda sawetara fitur ing rencana gratis, kayata akses winates menyang template lan editor HTML.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

MailerLite wis kabukten minangka alat marketing email sing dipercaya lan efektif kanggo bisnis. Regane terjangkau, utamane rencana Forever Gratis lan rencana Bisnis Tuwuh $ 9 / wulan, dadi pilihan sing menarik kanggo akeh bisnis sing pengin nambah jangkauan marketing.

Pemasaran Email MailerLite
Saka $ 9 saben wulan

mailerlite minangka alat marketing email sing sugih fitur lan pangguna sing dadi pilihan sing paling apik kanggo bisnis cilik amarga rencana gratis sing murah.

 Gunakake MaillerLite gratis (nganti 1k pelanggan)

Kirimi email saben wulan tanpa watesan. Pilih saka 100 template. Langganan newsletter mbayar. Otomatisasi email lan segmentasi pelanggan. Nggawe kuis, situs web, lan kaca kebangkrutan.

Kita mikir fitur sing paling apik yaiku editor seret lan selehake sing gampang digunakake lan intuisi, rencana gratis sing murah tanpa watesan wektu, lan otomatisasi kampanye email sing gampang dingerteni.

Nanging, pangguna potensial kudu ngerti babagan watesan sing dilapurake ing fungsi panyuntingan seret lan selehake, uga keprihatinan sok-sok babagan dhukungan pelanggan. Senadyan iki, MailerLite katon minangka pesaing sing pantes ing babagan alat marketing email, nyedhiyakake nilai dhuwit tanpa kompromi ing fungsi.

Napa sampeyan kudu milih MailerLite? Amarga nawakake campuran keterjangkauan lan sarana, dadi pesaing sing kuat kanggo bisnis sing golek solusi pemasaran email sing komprehensif ing taun 2024.

DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Dandan & Update paling anyar

MailerLite terus-terusan nganyari lan nambah platform marketing email kanggo menehi pangguna alat lan fitur canggih sing nyepetake upaya pemasaran lan nambah efektifitas kampanye. Pembaruan paling anyar (per Juli 2024) yaiku:

  • Ngirim Smart karo AI: Fitur iki nggunakake algoritma AI kanggo nemtokake wektu paling apik kanggo ngirim email adhedhasar pola keterlibatan pelanggan, kanggo mesthekake yen email dikirim nalika panampa luwih seneng mbukak lan maca.
  • Testing Multivariate: Ngidini pangguna nyoba macem-macem unsur email kanthi bebarengan, kalebu baris subyek, jeneng pangirim, isi, lan wektu ngirim. Iki mbantu ngenali kombinasi sing paling efektif kanggo tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur.
  • Generator Garis Subjek AI: Alat sing didhukung AI sing nggawe garis subyek sing menarik sing disesuaikan karo target pamirsa, saengga nambah kemungkinan email mbukak lan keterlibatan.
  • A/B Testing kanggo Automation: Nganyari iki ngidini pangguna kanggo ngetrapake pangujian A/B ing alur kerja email otomatis, nyedhiyakake wawasan sing migunani sing mbantu nyaring lan ngoptimalake strategi email kanggo asil sing luwih apik.
  • Integrasi Canva: Nggabungake kemampuan desain Canva sing kuat ing MailerLite, ngidini pangguna nggawe desain email sing menarik kanthi gampang lan efisien.
  • Editor Seret & Selehake Anyar nganggo Generator Teks AI: Nampilake asisten nulis sing dikuwasani AI kanggo mbantu ngasilake konten email, bebarengan karo kemampuan panyuntingan inline anyar, nggawe proses nggawe email luwih intuisi lan ora butuh wektu.
  • Seret & Selehake Website Builder: MailerLite wis nambah platform kanthi nggawe situs web seret lan selehake, ngidini pangguna nggawe situs web sing nggumunake lan sugih fitur kanthi gampang. Alat iki dirancang kanggo versatility, ngidini pangguna miwiti blog, situs web pribadi, utawa toko online kanthi gampang. Iki nandheske desain sing ramah pangguna, nyedhiyakake cara sing intuisi kanggo pangguna kanggo nggawe lan ngembangake kehadiran online.
  • Cithakan Otomatisasi Email: Nyedhiyakake macem-macem template otomatisasi sing wis dirancang, nyepetake nggawe urutan otomatisasi email sing rumit.
  • MailerCheck - Verifier Email: Alat verifikasi email cepet iki mbantu njaga dhaptar email sing resik. MailerCheck ngoptimalake dhaptar kanthi verifikasi saben alamat email, saéngga ningkatake pangiriman lan nglindhungi reputasi pangirim. Iku dirancang kanggo pangguna-loropaken, digunakake ing telung langkah prasaja kanggo ngresiki lan ngoptimalake dhaptar email.
  • MailerSend - Layanan Email Transaksional: Kanggo bisnis sing mbutuhake layanan email transaksional sing dipercaya, MailerSend dikenalake minangka pilihan 'Lite'. Iki dirancang kanggo nangani email kaya invoice, nganyari pesenan, lan reset sandhi. MailerSend nuduhake desain intuisi sing padha, pangiriman sing menang penghargaan, lan model rega sing padha karo MailerLite, dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis sing berkembang.
  • Integrasi karo Make lan HubSpot: Nawakake kapabilitas sing ditingkatake kanggo tuwuhing pamirsa lan pemasaran sing ditargetake kanthi nggabungake Make (biyen Integromat) lan HubSpot.
  • Integrasi MailerCheck kanggo Reresik Dhaptar Email: Ngapikake pangiriman email kanthi nggabungake karo MailerCheck kanggo mesthekake dhaptar email resik lan paling anyar.
  • Adol Produk Digital lan Langganan: Ngenalke kemampuan kanggo ngedol produk digital lan langganan langsung liwat platform MailerLite, nawakake stream revenue anyar kanggo pangguna.
  • Pengujian Formulir A/B: Mbisakake pangguna kanggo nganakake tes A/B ing formulir web lan popup, ngoptimalake unsur kanggo konversi maksimal lan keterlibatan pelanggan.

Reviewing Mailerlite: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

DEAL

Miwiti gratis dina iki!

Saka $ 9 saben wulan

Opo

mailerlite

Pelanggan mikir

MailerLite wis dadi game-changer kanggo bisnis cilikku

Januari 4, 2024

Antarmuka iku luar biasa pangguna-loropaken, malah kanggo wong karo pengalaman teknologi winates kaya kula. Rencana gratis kasebut cocog kanggo miwiti, lan rencana sing dibayar regane terjangkau banget. Tarif mbukak email saya tambah akeh, lan aku seneng karo fitur otomatisasi. Highly nyaranake!

Avatar kanggo Kenny B
Kenny B

MailerLite ★★★★

Desember 22, 2023

Piandel email sing gampang karo (biasane) pelanggan sing seneng. Rencana gratis rocks, mbukak tarif soar, nanging otomatisasi bisa dadi luwih kuat. Isih, Bliss ramah budget!

Avatar kanggo Eric Nuyng
Eric Nung

Kirim Review

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Home » email Marketing » Apa Sampeyan Gunakake MailerLite kanggo Pemasaran Email? Review Fitur Email, Rega & Usability

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...