Apa Sampeyan Gunakake GetResponse kanggo Pemasaran Email? Review saka Fitur & Rega

in

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

GetResponse minangka layanan marketing email sing wis mbantu bisnis sukses luwih saka 20 taun. Pendekatan kabeh-ing-siji nawakake marketing email, kaca kebangkrutan, formulir pop-up, corong, survey, lan liya-liyane. Temokake luwih lengkap ing review Getresponse iki kanggo ndeleng apa sing cocog kanggo sampeyan.

Ringkesan Tinjauan GetResponse (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 13.24 saben wulan
Rencana gratis
Ya (nganti 500 kontak)
Dhukungan pelanggan
Ya (ndhukung email / dhukungan telpon winates mung menyang lokasi tartamtu)
Tukang kaca & tukang corong
Ya
Landing pages
Ya (Kaca kebangkrutan kalebu ing rencana gratis)
automation Marketing
Ya
Segmentasi & personalisasi
Ya
Cithakan email & newsletter
Ya
Pelaporan & analitik
Ya
Tambahan
Alat E-commerce, AI-assistant, corong konversi, pemasaran media sosial, webinar, email keranjang sing ditinggalake, email transaksional
Deal Saiki
Entuk diskon nganti 40% kanggo kampanye email AI

Key Takeaways:

GetResponse nawakake rencana gratis salawas-lawase kanthi fungsi lan rencana mbayar wiwit $ 13.24 / wulan kanggo 1,000 kontak.

Pendekatan 'kabeh-ing-siji-kanggo-kabeh' GetResponse apik kanggo bisnis cilik kanthi anggaran marketing winates lan nawakake integrasi karo akeh alat populer.

Cons GetResponse kalebu kustomisasi template tes pamisah winates, dhukungan telpon mung karo rencana MAX2, lan UI sing rewel lan nyunting seret lan selehake nalika nggunakake kaca kebangkrutan lan situs web.

Dadi ing ngendi GetResponse sumunar, lan ing ngendi iku tiba? Ing review GetResponse iki, aku nyilem jero babagan fitur lan tambahan anyar lan njelajah apa regane langganan.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan GetResponse. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

GetResponse Pros

  • Rencana gratis salawas-lawase fungsional kasedhiya, lan rencana mbayar diwiwiti mung $ 13.24 / wulan kanggo 1,000 kontak (+ uji coba gratis 30 dina - ora ana kertu kredit sing dibutuhake!)
  • Pendekatan 'kabeh-ing-siji-kanggo-kabeh" apik kanggo bisnis cilik kanthi budget marketing winates
  • Integrasi karo Zapier, Sambungake PABY, HubSpot, Gmail, Highrise, Shopify + akeh liyane
  • All-in-one Email Marketing, Website & Landing Page Builder, Webinar Hosting, Marketing Automation, lan Conversion Funnel builder
  • Dhaptar kontak / pamirsa tanpa wates lan kiriman email tanpa watesan
  • Fitur otomatisasi pemasaran lanjutan (ing rencana MAX2) kalebu tes pamisah, alamat IP sing wis dipanasake, email transaksional, manajer pengalaman pelanggan khusus, DKIM khusus + liyane

Cons GetResponse

  • Cithakan test pamisah ora bisa diganti, lan diwatesi mung kanggo baris subyek lan isi
  • Dhukungan telpon mung kasedhiya karo rencana MAX2
  • Mayoritas integrasi pihak katelu kudu ditindakake liwat Zapier (yaiku biaya tambahan)
  • UI finicky lan seret lan selehake panyuntingan nalika nggunakake kaca kebangkrutan, lan pembangun situs web

TL; DR - GetResponse minangka solusi marketing email kanthi luwih akeh tinimbang mung marketing email sing bisa ditawakake. Iki bisa uga katon rada larang ing pandang sepisanan, nanging nimbang jumlah fitur tambahan lan penak duwe suite lengkap otomatisasi pemasaran lan alat e-commerce sing digabungake ing siji platform, iki minangka tawaran sing bisa uga larang kanggo investasi sampeyan. bisnis.

Priksa situs web GetResponse kanggo mlebu kanggo nyoba 30 dina gratis kabeh fitur lan njelajah apa iku pas kanggo sampeyan.

Apa iku GetResponse?

njaluk respon review 2024

Didegake ing taun 1998 kanthi mung anggaran wiwitan $200, GetResponse wis tuwuh ing rong dekade kepungkur dadi salah sawijining solusi pemasaran online kabeh-ing-siji ing pasar.

Iku uga ditambahi ngluwihi mung marketing email kanggo menehi pelanggan Uploaded nyengsemaken saka eCommerce, bangunan situs web, corong adol, Lan sosial media marketing fitur.

GetResponse minangka aplikasi sing dirancang kanggo nggawe marketing email kanthi efisien lan gampang. Ing tembung perusahaan, GetResponse minangka "alat sing kuat lan disederhanakake kanggo ngirim email, nggawe kaca, lan ngotomatisasi marketing sampeyan."

Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni karo GetResponse? Lan apa urip nganti hype dhewe?

apa iku getresponse

Ing review GetResponse iki, aku njelajah kanthi rinci apa sing ditawakake GetResponse, pro lan kontra, kanggo sapa, lan apa regane regane.

Rencana & Harga

rencana getresponse lan rega

GetResponse nawakake rong kategori umum rencana: "Kanggo Saben uwong" lan "Perusahaan Mid & Gedhe". Wiwit sing terakhir mbutuhake penawaran khusus kanggo rega, ing kene aku bakal fokus ing rencana "Kanggo Saben uwong".

GetResponse nawakake papat rencana sing kapisah ing tingkat iki:

PlanRencana saben wulanPaket 12 wulan (diskon -18%)Paket 24 wulan (diskon -30%)
Rencana gratis$0$0$0
Rencana Email Marketing$ 19 / sasi$ 15.58 / sasi$ 13.24 / sasi
Rencana Otomasi Pemasaran$ 59 / sasi$ 48.38 / sasi$ 83.30 / sasi
Rencana Pemasaran E-commerce$ 119 / sasi$ 97.58 / sasi$ 83.30 / sasi

Gratis: Iki rencana salawas-lawase free-fungsi sing kalebu buletin tanpa watesan, siji kaca kebangkrutan, Website Builder (alat kanggo nggawe situs web siji lan ngakses fitur kaya galeri, pop-up, lan formulir), formulir pendaftaran, lan kemampuan kanggo nyambungake jeneng domain khusus sampeyan.

Iki minangka kesepakatan sing apik kanggo bisnis cilik sing lagi wae diwiwiti, nanging ana sawetara watesan.

Sampeyan mung bisa duwe nganti 500 kontak, lan ora ana fitur autoresponder utawa otomatis sing kalebu ing rencana iki. Kajaba iku, buletin sampeyan kabeh bakal teka karo merek GetResponse.

Rencana GRATIS SELAMANYA GetResponse ngidini sampeyan mbangun situs web, miwiti ngasilake timbal, lan ngirim buletin tanpa watesan! Ngerteni luwih kene

Rencana Email Marketing: Saka $ 13.24 / wulan, (Diskon 30% nalika mbayar 24 wulan sadurunge). Rencana iki menehi kaca kebangkrutan tanpa watesan, autoresponder, pembangun situs web tanpa watesan, jadwal email, alat AI, lan segmentasi dhasar.

Rencana Otomasi Pemasaran: Saka $ 41.30 / wulan, (Diskon 30% nalika mbayar 24 wulan sadurunge). Rencana iki menehi sampeyan kabeh fitur ing rencana sadurunge plus fitur marketing lan otomatisasi, webinar, telung anggota tim, skor kontak lan menehi tag, limang corong penjualan, lan segmentasi lanjut.

Rencana Pemasaran E-commerce: Saka $ 83.30 / wulan, (Diskon 30% nalika mbayar 24 wulan sadurunge). Sampeyan entuk kabeh fitur ing ndhuwur plus email transaksional, otomatisasi tanpa watesan, webinar mbayar, limang anggota tim, fitur eCommerce, kabar push web, lan corong tanpa watesan.

Saliyane rencana gratis, sampeyan bisa nyoba kabeh fitur gratis kanggo 30 dina lan ndeleng yen sampeyan mikir iku worth investasi. Iki minangka tawaran sing apik banget, amarga GetResponse mesthine ora produk sing murah. 

Iku penting kanggo dicathet prices saben wulan iki bener apa sampeyan bakal mbayar yen sampeyan milih kanggo mbayar siji flat, ragad taunan. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan milih rencana sing paling populer, Otomasi Pemasaran, ing jadwal pambayaran saben taun, sampeyan bakal mbayar $580.56 ing ngarep. 

Iki minangka tarif diskon 18% yen sampeyan milih ndhaptar sajrone setaun. Yen sampeyan pengin tarif diskon 30%, sampeyan bisa ndhaptar prasetya rong taun. 

Sampeyan uga kudu disebutake manawa rega ing kabeh rencana mundhak kanthi jumlah kontak email (iki ora ditrapake kanggo free rencana, kang matesi 500 kontak). Kabeh rega sing kadhaptar ing ndhuwur kanggo nganti 1,000 kontak.

Yen sampeyan milih luwih akeh - umpamane, rencana Otomasi Pemasaran kanthi 5,000 kontak - regane nganti $77.90 saben wulan.

Ing pungkasan sing luwih dhuwur - contone, yen sampeyan pengin duwe nganti 100,000 kontak - sampeyan bisa ngarep-arep bakal mbayar antarane $440 lan $600 saben wulan.

Fitur Key

fitur tombol

Saiki kita wis entuk omong-omongan dhuwit, ayo goleki apa sing sampeyan entuk nalika sampeyan mlebu rencana GetResponse.

Dibandhingake karo alat marketing email liyane ing pasar (contone MailChimp or Aweber), GetResponse nawakake macem-macem fitur lan tambahan sing luar biasa, akeh sing bener-bener mbedakake saka kompetisi. 

Nanging kang fitur worth dhuwit, lan kang tiba warata?

Kampanye Pemasaran Email

Iki kabeh babagan GetResponse: menehi alat kanggo mbangun lan ngatur kampanye marketing email. Nanging apa sejatine alat kasebut, lan apa sing bisa ditindakake?

Seret lan Selehake Email Builder

GetResponse nawakake 155 templat sing wis dirancang sing bisa sampeyan pilih banjur atur nganggo konten lan logo sampeyan dhewe.

Iki minangka cithakan sing luwih winates tinimbang sawetara pesaing GetResponse, nanging macem-macem lan rincian sing dirancang kanthi ati-ati ndadekake umume wong bisa nemokake sing disenengi.

GetResponse ngalami sawetara masalah ing jaman kepungkur karo tukang email, sing angel diowahi lan cenderung nabrak kanthi ora sengaja. Nanging, misale jek sing padha wis tetep kabeh sing, minangka tukang email seret lan selehake sing anyar mlaku kanthi lancar lan duwe alat panyuntingan sing kurang kikuk.

Autoresponders

autoresponders

Autoresponder minangka jinis newsletter sing bisa dikirim menyang dhaptar kontak kanthi interval biasa. 

Kemungkinan yen sampeyan wis tau tuku online utawa langganan layanan online, sampeyan wis nampa autoresponder: contone email sambutan sing kamungkinan ditampa langsung sawise tuku.

Kajaba sampeyan ora langganan, email sambutan iki bisa diterusake seminggu mengko dening email liyane sing menehi diskon utawa mung menehi informasi babagan dodolan utawa produk anyar. 

Autoresponders bisa dadi cara sing efektif banget kanggo mesthekake yen pelanggan tetep melu karo merek sampeyan lan nganggep sampeyan luwih saka tuku siji-wektu.

Autoresponders minangka area ing ngendi GetResponse pancen metu saka kompetisi. Rencana sing dibayar dilengkapi sawetara fungsi autoresponder sing paling rinci lan bisa disesuaikan ing pasar.

GetResponse ngidini sampeyan ngirim respon otomatis adhedhasar wektu (prescheduled) lan adhedhasar tumindak (dipicu dening tumindak pelanggan). Tindakan kayata klik, ulang tahun, owah-owahan data pangguna, langganan, utawa malah mbukak email bisa disetel minangka pemicu kanggo autoresponder.

Iki minangka alat sing migunani banget kanggo bisnis apa wae sing nyoba nggedhekake basis pelanggan kanthi cepet lan mesthine minangka salah sawijining fitur paling apik sing ditawakake GetResponse.

Sing paling apik, autoresponders kalebu kabeh rencana GetResponse, kalebu rencana sing gratis ing salawas-lawase.

Email Transaksional

Email Transaksional

Email transaksional minangka tambahan mbayar sing ditawakake GetResponse kanggo ngidini sampeyan nggunakake email sing dipicu API utawa SMTP (Simple Mail Triggered Protocol) kanggo ngirim kuitansi utawa pangeling. 

Iki tegese yaiku sampeyan bisa ngirim kuitansi, pangeling, konfirmasi pesenan, lan ngirim kanthi otomatis supaya para pelanggan tetep ana ing daur ulang. Nalika produk dituku, pelanggan sampeyan bakal entuk email konfirmasi, lan sampeyan bakal entuk laporan analytics.

Sampeyan bisa ngatur email kasebut, entuk analytics sing dipercaya, lan nyetel kampanye adhedhasar kinerja lan umpan balik.

Tukang gawe corong

getresponse corong

Adhedhasar perkembangan anyar, jelas yen GetResponse wis ngrancang dadi luwih saka mung platform pemasaran email. 

Kanthi alat kaya pembangun situs web (liyane mengko) lan pembangun corong, GetResponse nyoba dadi alat manajemen e-dagang sing canggih lan lengkap.

Nggawe Sales Corong

Corong penjualan (utawa corong konversi) minangka alat kabeh-ing-siji sing nyederhanakake proses promosi lan adol produk sampeyan. Pembangun corong penjualan apik, nanging pesaing kayata ClickFunnels isih duwe kauntungan (saiki)

Minangka jeneng kasebut, corong penjualan minangka alat visual sing bentuke kaya corong sing ngidini sampeyan ndeleng statistik kayata pirang-pirang kunjungan unik sing ditampa situs web sampeyan, pirang-pirang tumbas sing ditindakake, pirang-pirang klik link sing entuk kampanye email, lan liya-liyane.

Nggawe Corong Magnet Timbal

corong magnet timbal

Kajaba iku, corong magnet timbal mbantu bisnis sampeyan ngenali timbal anyar lan ngasilake bisnis anyar. 

GetResponse nggawe proses gampang: sampeyan miwiti kanthi insentif ndhaptar (alasan kenapa pelanggan potensial kudu menehi alamat email, yaiku, minangka ijol-ijolan konten sing dikarepake).

Banjur sampeyan ngirim menyang kaca kebangkrutan sing wis dirancang lan tindakake email sing cocog karo niche lan konten sampeyan. 

Pungkasan, sampeyan promosiake magnet timbal liwat iklan media sosial sing ditargetake lan nggunakake alat analitis GetResponse kanggo ngawasi kinerja kampanye sampeyan ing saben tahapan.

Tinimbang ndeleng macem-macem nomer lan analytics, corong penjualan GetResponse nggawe gampang ngerti kepiye kinerja situs web lan kampanye pemasaran sampeyan. 

Marketing Automation

otomatisasi pemasaran

Alat otomatisasi pemasaran GetResponse padha karo autoresponder, nanging pilihan sing luwih maju kanggo ngurutake email kanthi otomatis.

Kanthi pembangun otomatisasi pemasaran GetResponse, sampeyan bisa nggunakake alat panyuntingan seret lan selehake kanggo nggawe alur kerja otomatisasi sing nuntun GetResponse babagan apa sing kudu ditindakake ing kahanan tartamtu.

Ing tembung liyane, sampeyan bisa nggawe grafik visual sing nuduhake email sing kudu dikirim kanggo nanggepi pemicu.

Contone, yen pelanggan pesen produk tartamtu, sampeyan bisa nggunakake alat otomatisasi marketing kanggo menehi tandha iki minangka pemicu sing ngirim email tartamtu. Tuku produk sing beda bisa uga diiringi email sing beda, lan liya-liyane.

Sampeyan malah bisa ngotomatisasi tanggapan kanggo klik tartamtu supaya GetResponse bakal ngirim email tartamtu adhedhasar keterlibatan pangguna karo tawaran utawa tautan tartamtu.

Alat iki uga ngidini sampeyan ngirim email sing dipersonalisasi lan kampanye email sing ditargetake sing mbantu sampeyan tetep paweling lan relevan karo pelanggan.

Email Cart Ditinggalake

GetResponse uga ngidini sampeyan ngirim email cart sing ditinggalake.

Iki tegese yen pelanggan ngunjungi situs web sampeyan, nambah item menyang kranjang, banjur nutup situs web utawa ora ngrampungake tuku ing wektu tartamtu, sampeyan bisa ngotomatisasi email kanggo ngirim pangeling yen dheweke lali utawa "ditinggalake." ” gerobake.

Sampeyan bisa uga ngowahi iki dadi urutan email: contone, sing pertama bisa dadi pangeling, sing nomer loro bisa dadi tawaran diskon 15%, lsp.

Email cart sing ditinggalake bisa mbantu nambah keterlibatan pelanggan (utawa mung ngganggu pelanggan potensial sampeyan - ana garis sing apik antarane marketing lan gangguan).

Rekomendasi Produk

Adhedhasar riwayat tuku pelanggan, Otomatisasi pemasaran GetResponse nganalisa rasa lan ngidini sampeyan ngirim email produk sing disaranake kanthi otomatis.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake analytics GetResponse kanggo nglacak lan menehi rating kegiatan pelanggan ing situs web sampeyan lan nggunakake data iki kanggo ngirim email sing ditargetake.

Nalika ngerti apa sing ditindakake para pelanggan lan ngetutake, GetResponse minangka salah sawijining alat sing paling apik ing pasar.

Situs web gratis

GetResponse Free Website Builder

Sanajan GetResponse diwiwiti mung minangka alat marketing email, mula wis berkembang dadi luwih akeh. 

Salah sawijining fitur sing luwih anyar yaiku Situs web gratis, sing ngidini sampeyan mbangun situs web nggunakake antarmuka GetResponse lan tuku jeneng domain saka GetResponse utawa nyambung menyang domain khusus sampeyan dhewe.

Cithakan Siap-Digawe

siap digawe cithakan

GetResponse ngidini sampeyan milih saka macem-macem 120 template. Cithakan sing estetis nyenengke lan pangguna-loropaken cukup kanggo pamula, sanajan sawetara apa sampeyan bisa nindakake karo wong-wong mau cukup winates.

Saiki, sampeyan bisa nggunakake pembangun situs web GetResponse kanggo nggawe kaca statis dhasar tanpa kustomisasi utawa fitur tambahan sing luwih maju.

Kajaba iku, isih ora ana fitur eCommerce sing diaktifake Pembangun situs web GetResponse (pengawasan ketoke ketok kanggo perusahaan sing spesialisasine ing marketing), nanging perusahaan wis ngandika sing Cithakan eCommerce ing karya.

Editor Seret lan Selehake

Sawise sampeyan milih cithakan, ngrancang iku gampang nganggo alat editor seret lan selehake GetResponse sing prasaja. Maneh, ora ana super amba sawetara sing bisa sampeyan ganti babagan cithakan iki, nanging sampeyan bisa ngisi logo, blok teks, foto, palet warna, lan fitur desain liyane.

AI-Powered

Kanggo nggawe situs web sampeyan luwih gampang, GetResponse nawakake Opsi pembangun situs web tanpa kode AI. Alat iki bakal ngrancang situs web sampeyan adhedhasar respon sampeyan marang sawetara pitakonan babagan merek sampeyan, tujuan sampeyan nggawe situs web, lan liya-liyane.

Iki minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin nggawe situs web gaya brosur kanthi cepet lan gampang.

Maneh, alat kasebut ora revolusioner, nanging nyatane sampeyan bisa duwe pembangun situs web sing didhukung AI kanthi rega langganan alat pemasaran email sampeyan. is tawaran cantik atraktif.

Kabar Push Web

Kabar Push Web

GetResponse uga ngidini sampeyan nggawe kabar push web.

Notifikasi push web minangka kabar sing muncul ing layar desktop utawa seluler (biasane ing pojok tengen ngisor) lan bisa digunakake minangka pangeling utawa pariwara kanggo pangguna.

Kanthi GetResponse, sampeyan bisa ngirim kabar push web menyang browser sing ditargetake kanggo ngiklanake konten, nawakake tawaran lan diskon, utawa nyengkuyung pamirsa supaya langganan.

Sampeyan bisa malah nambah logo sampeyan dhewe menyang kabar push kanggo menehi wong pribadi, tutul paweling.

Iki minangka cara sing apik kanggo ngluwihi dhaptar email sing wis ana, nggedhekake pamirsa, lan narik pelanggan potensial menyang situs web sampeyan.

Live Chat

manggon chatting

GetResponse uga bubar nambahake fitur obrolan langsung minangka bagean saka upaya kanggo dadi alat manajemen eCommerce sing luwih lengkap lan mandheg.

Sanajan mung kasedhiya ing rencana Plus utawa sing luwih dhuwur, fitur iki ngidini sampeyan nambah opsi obrolan langsung menyang situs web sampeyan. 

Minangka bonus tambahan sing keren, sampeyan bisa nambah fitur obrolan langsung GetResponse menyang situs web sing digawe nganggo alat Web Builder or menyang situs web sampeyan sing wis ana.

Ana sawetara kurva sinau kanggo ngerteni carane ngaktifake fitur iki, nanging intine, apa sing sampeyan lakoni yaiku nambahake potongan kode menyang situs web liwat skrip sing ngaktifake popup obrolan langsung.

Fitur iki uga ngidini sampeyan nampilake jam chatting lan status chatting saiki kanggo pelanggan (amarga ora ana sing bisa online kanggo 24 jam dina), uga nyedhiyani balesan otomatis kanggo ngandhani pelanggan nalika sampeyan bakal bali lan nyiyapake kabar kanggo chatting mlebu.

Iki minangka tambahan sing apik kanggo alat marketing lan eCommerce sing berkembang ing GetResponse, sanajan kudu dicathet yen tambahan opsi obrolan langsung menyang situs web sampeyan bisa nyuda wektu loading.

Free Landing Page Builder

GetResponse Free Landing Page Builder

Yen sampeyan ora mbutuhake situs web lengkap nanging isih pengin duwe papan kanggo ngarahake klik saka email sampeyan, kaca kebangkrutan bisa dadi sing sampeyan goleki. Untunge, GetResponse saiki nawakake alat gawe kaca kebangkrutan gratis.

Sampeyan bisa milih saka liwat 200 cithakan lan ngowahi kanthi gampang nganggo alat editor seret lan selehake GetResponse.

Kabeh template kaca kebangkrutan GetResponse yaiku mobile-responsif (tegese bakal katon apik ing layar apa wae) lan dikategorikaké miturut tujuan bisnis tartamtu.

Sanajan ora ana ruang kanggo kustomisasi, sampeyan bisa mindhah, ngowahi ukuran, klompok, lan unsur warna ing kaca kasebut uga nglebokake GIF lan foto (utawa milih saka Pustaka GetResponse kanggo foto stok gratis).

Ing tembung liyane, sampeyan bisa mbangun landing page fungsional, SEO-optimized kanthi gaweyan minimal.

Webinars Host

webinar hosting

GetResponse uga ngembangake game webinar kanthi anyar alat nggawe webinar.

Bisnis nggunakake webinar minangka sarana kanggo entuk revenue lan melu pelanggan anyar lan sing wis ana, lan kemampuan kanggo duwe kampanye marketing email lan webinar builder sing diwenehake dening layanan sing padha minangka pilihan sing menarik kanggo akeh.

Alat webinar GetResponse gampang digunakake, kanthi a pilihan rekaman siji-klik, fungsi enggo bareng layar lan video, Lan kemampuan kanggo ngunggah presentasi PowerPoint menyang GetResponse supaya bisa digunakake nalika webinar. 

Pelanggan sampeyan ora kudu ngundhuh piranti lunak tambahan kanggo ngakses webinar sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake webinar sing wis digawe ing corong penjualan kanthi fitur "Webinar On-Demand" GetResponse.

Webinar mung kasedhiya karo rencana Plus lan ndhuwur, lan jumlah peserta sing bisa sampeyan siaran diwatesi ing saben rencana (contone, rawuh webinar diwatesi nganti 100 peserta kanthi rencana Plus nanging nganti 300 kanthi rencana Profesional lan 1,000 kanthi maksimal2 Rencana).

Sanajan rencana kasebut mesthi ana ing sisih larang, kudu dielingake manawa nggawe webinar nggunakake solusi sing beda uga bakal larang regane lan ora bakal kalebu kabeh fitur marketing lan eCommerce liyane sing digabungake. rencana GetResponse.

Nggawe Formulir Ndaftar

Nggawe Formulir Ndaftar

Formulir pendaftaran minangka alat pemasaran email standar sing cukup standar, nanging penting banget.

Paid Ads Creator

Kesadaran merek iku kabeh, lan media sosial wis dadi salah sawijining cara utama merek bisa melu karo pelanggan anyar lan ngembangake basis.

Patut, GetResponse saiki nawakake alat nggawe iklan sing dibayar sing ngidini sampeyan mbangun kampanye iklan sing ditargetake ing sawetara situs media sosial paling gedhe.

Facebook Ads

pangripta iklan facebook

GetResponse ngidini sampeyan nggunakake iklan Facebook sing ditargetake kanggo tetep nyambung menyang basis pelanggan lan uga nggayuh pelanggan potensial anyar.

Nggunakake Facebook Pixel, sampeyan bisa njelasno apa wong nanggapi uga kanggo lan gawe kampanye sampeyan kanthi cocog. 

Fitur liyane sing apik yaiku GetResponse ngidini sampeyan nyetel anggaran pariwara saben wektu-ujare, $500 sajrone pitung dina-lan bakal mbukak iklan sampeyan tanpa ngidini sampeyan ngluwihi anggaran.

Iki minangka alat sing apik banget amarga, kaya sing dingerteni pemilik bisnis cilik, penganggaran iku kabeh, lan ora sengaja ngluwihi watesan sampeyan.

google pangripta iklan

GetResponse uga dilengkapi karo a Google Pembangun iklan sing dibangun ing akun sampeyan. Google Iklan minangka platform pariwara bayar saben klik sing mbantu merek sampeyan nyambung menyang pelanggan adhedhasar telusuran kanggo istilah sing gegandhengan.

Lan, kaya fitur iklan Facebook, sampeyan bisa nyetel anggaran lan mung mbayar klik sukses lan kiriman formulir - kanthi tembung liyane, sampeyan mung mbayar nalika kampanye iklan sampeyan digunakake.

Iklan Instagram, Twitter, Pinterest

Nggawe Iklan Instagram, Twitter, Pinterest

Yen sampeyan pengin mbangun kesadaran merek ing situs media sosial liyane, GetResponse nawakake a Pencipta Iklan Sosial alat mung kanggo tujuan kasebut. 

Iki minangka alat sing umume otomatis, dadi sampeyan duwe wektu luwih akeh kanggo fokus ing perkara liyane. Sampeyan mung bisa ngunggah gambar produk sampeyan bebarengan karo jeneng lan rega, lan GetResponse bakal kanthi otomatis nggawe sawetara kiriman sing beda kanggo sampeyan pilih.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, GetResponse jelas nyoba dadi toko siji-mandeg kanggo kabeh kabutuhan eCommerce sampeyan.

Sanajan sawetara alat kasebut isih rada prasaja, nanging ana sawetara perkara sing bisa ditindakake karo akun GetResponse sampeyan, lan fitur Pencipta Iklan Sosial minangka conto liyane.

Integrasi Pihak katelu

Kanthi liwat 100 integrasi pihak katelu, GetResponse ora nguciwani ing ngarep iki. Sampeyan bisa nyambungake lan nggabungake GetResponse karo alat eCommerce liyane kaya Shopify lan WooCommerce, Uga WordPress.

GetResponse uga terintegrasi karo akeh Google produk kaya Google Ads lan Google Analytics.

Yen sampeyan duwe tingkat pengalaman pangembangan web sing apik, sampeyan uga bisa nggunakake Antarmuka Pemrograman Aplikasi (API) GetResponse kanggo nyambungake GetResponse menyang piranti lunak liyane.

Negatif utama karo integrasi pihak katelu yaiku sing sampeyan butuhake Zapier (alat otomatis kanggo nyambungake API antarane situs web lan app).

Layanan Pelanggan

Yen sampeyan mbutuhake pitulungan, GetResponse duwe macem-macem pilihan layanan pelanggan. Saliyane sing akeh tutorial online lan dhasar ilmu, padha kurban Dhukungan chatting 24/7 lan dhukungan email.

Sayange, sanajan dheweke nawakake dhukungan telpon, pilihan kasebut wis dibusak. Iki bisa uga ora persis deal-breaker, nanging mesthi kuciwo kanggo sapa waé sing ngormati kemampuan kanggo ngobrol nyata karo wakil layanan pelanggan.

Mbandhingake Pesaing GetResponse

Temokake carane GetResponse mbandhingake karo Brevo, MailerLite, MailChimp, lan ActiveCampaign nalika nerangake; gampang digunakake, keluwesan desain, kemampuan otomatisasi, lan dhukungan pelanggan.

fiturNjaluk ResponseBrevoMailer LiteMailChimpKampanye Aktif
RereganMiwiti $13 kanggo 1,000 pelanggan, Rencana gratis nganti 500Terjangkau, mbayar saben email. Rencana gratis kanthi 300 email saben dinaRencana gratis, banjur rega bertingkatRencana gratis, banjur rega bertingkatDiwiwiti saka $39 kanggo 1,000 pelanggan
EaseIntuisi karo editor modernPangguna-loropaken karo seret lan selehake editorPemula sing ramah karo editor seret lan selehakePangguna-loropaken nanging bisa rumit kanggo pamulaGampang digunakake kanthi antarmuka sing komprehensif
Desain & FleksibilitasCithakan modern, bisa disesuaikanCithakan winates nanging gratisLuwih saka 100 template, bisa disesuaikanLuwih saka 100 template, bisa disesuaikanAtusan template, bisa disesuaikan banget
Otomatisasi EmailMaju karo CRM sing dibangun kanggo rencana sing luwih dhuwurFitur otomatisasi dhasarOtomasi dhasar kaya email sambutanOpsi otomatisasi ekstensifKapabilitas otomatisasi lan CRM majeng
Dhukungan pelanggan24/7 ndhukung manajer akun khusus kanggo rencana sing luwih dhuwur24/7 ndhukung manajer akun khusus kanggo rencana sing luwih dhuwurDhukungan 24/7 ing macem-macem basaDhukungan email, sumber daya online sing ekstensifDhukungan 24/7 ing macem-macem basa
Fitur pentingOtomasi pemasaran sing kuat, hosting webinarSolusi terjangkau, apik kanggo wiwitanPemasaran email sing ramah pamula sampurna kanggo bloggresPlatform pemasaran sing komprehensif, perpustakaan integrasi gedheIntegrasi CRM rinci, opsi isi dinamis
  1. GetResponse:
    • Utamane utama: Nawakake fitur canggih kayata otomatisasi pemasaran, segmentasi, pembangun kaca kebangkrutan, lan kapabilitas CRM sing dibangun kanggo rencana sing luwih dhuwur. Unik kanggo kemampuan hosting webinar.
    • Cocog Kanggo: Bisnis sing golek platform marketing kabeh-ing-siji kanthi fokus ing otomatisasi lan integrasi CRM.
  2. Brevo (sadurunge Sendinblue):
    • Utamane utama: Dikenal kanthi solusi sing komprehensif lan terjangkau banget. Biaya saben email tinimbang saben kontak, nggawe budget-ramah kanggo bisnis sing akeh kontak nanging volume email luwih murah.
    • Cocog Kanggo: Startups lan bisnis cilik nggoleki alat marketing email sing hemat biaya kanthi fitur dhasar.
  3. mailerlite:
    • Utamane utama: Fokus ing alat otomatisasi dhasar sing cocog kanggo kampanye pemasaran email sing langsung. Kurang sawetara fitur canggih saka pesaing.
    • Cocog Kanggo: Bisnis cilik utawa individu sing mbutuhake alat marketing email sing gampang lan gampang digunakake tanpa fitur canggih.
  4. MailChimp:
    • Utamane utama: Platform pemasaran lengkap sing nawakake macem-macem fitur saka marketing email nganti kampanye iklan. Dikenal kanggo perpustakaan ekstensif integrasi.
    • Cocog Kanggo: Bisnis saka kabeh ukuran nggoleki alat marketing lengkap kanthi macem-macem fitur lan integrasi.
  5. ActiveCampaign:
    • Utamane utama: Terkenal amarga kemampuan CRM sing canggih lan otomatisasi email sing canggih. Nawakake opsi isi dinamis kanggo pengalaman pelanggan pribadi.
    • Cocog Kanggo: Bisnis fokus ing integrasi CRM sing rinci lan nggoleki kemampuan otomatisasi email sing luwih maju.
  • GetResponse unggul ing otomatisasi lan integrasi CRM, dadi becik kanggo bisnis sing golek solusi kabeh-ing-siji.
  • Brevo budget-loropaken karo fitur penting, cocok kanggo wiwitan.
  • mailerlite apik kanggo kabutuhan otomatisasi dhasar.
  • MailChimp nawakake set lengkap alat kanggo pendekatan marketing sing luwih jembar.
  • ActiveCampaign paling apik kanggo kabutuhan CRM lan otomatisasi email sing luwih maju.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Sakabèhé, GetResponse wis kasil dadi luwih saka mung alat marketing email (sanajan isih apik ing wilayah kasebut). 

GetResponse dianggep banget amarga gabungan fitur canggih, integrasi AI, lan keterjangkauan, dadi pesaing sing kuat ing ruang pemasaran email.

Apa sing disenengi babagan GetResponse:

  1. Ramah Pangguna: Desain intuisi, gampang kanggo navigasi.
  2. Fitur-Sugih: Alat ekstensif kanggo otomatisasi, laporan, lan kaca kebangkrutan.
  3. Solusi Integrasi: Fitur unik kaya webinar lan alat CRM.
  4. Peningkatan AI: Rekomendasi pribadi lan nggawe konten email.
  5. Biaya-efektif: Rega terjangkau, kalebu rencana free migunani.
GetResponse: Platform Otomasi Pemasaran Kabeh-ing-Siji
Saka $ 13.24 / wulan

Nggawe kampanye email lan corong dodolan sing dikonversi karo GetResponse. Otomatis kabeh corong marketing saka siji platform lan nikmati macem-macem fitur, kalebu marketing email, landing page builder, AI-writing, lan sales funnel builder. 

Kanthi fitur tambahan apik tenan kaya sawijining situs web, landing page, pembangun webinar, Panulis email sing didhukung AI, Lan panyipta iklan mbayar sing ngidini sampeyan ngrancang konten pariwara kanthi gampang kanggo sawetara platform media sosial paling gedhe ing sekitar.

Senajan GetResponse wis sawetara masalah karo pangguna-loropaken ing sasi, misale jek dina iku konco iku, amarga iku redesigned akeh produk karo liyane antarmuka intuisi lan alat editing sing cukup prasaja kanggo meh kabeh wong nggunakake karo kurva learning cukup minimal.

Yen sampeyan siyap nyoba GetResponse, sampeyan bisa mriksa metu plans lan mlebu kanggo coba kabeh fitur gratis sajrone 30 dina, utawa mung ndhaptar rencana gratis selawase banjur upgrade kapan sampeyan siyap.

Kanthi akeh produk ambisi sing wis dibundel karo saben rencana (ora kanggo sebutno rencana selawase gratis sing cukup prayoga), aku mesthi bakal nonton kanggo ndeleng apa sing ditindakake GetResponse ing mangsa ngarep.

Dandan & Update paling anyar

GetResponse terus-terusan nganyari lan nambah platform marketing email kanggo menehi pangguna alat lan fitur sing canggih sing nyepetake upaya pemasaran lan nambah efektifitas kampanye. Pembaruan paling anyar (per Juni 2024) yaiku:

  • AI Subject Line lan Email Generator: Nggunakake teknologi ChatGPT OpenAI, GetResponse ngenalake AI Email Generator lan AI Subject Line Generator. Piranti kasebut mbantu pangguna nggawe email kanthi konversi dhuwur lan baris subyek kanthi cepet lan efisien.
  • Acquired Recostream, teknologi rekomendasi pribadi AI/ML: Recostream minangka mesin rekomendasi sing didhukung AI. Rekomendasi produk sing dipersonalisasi saiki katon ing email lan kaca web GetResponse.
  • Integrasi Gambar Shutterstock: GetResponse nggabungake 2 yuta gambar saham gratis saka Shutterstock menyang platforme, bisa diakses ing macem-macem alat kaya editor email lan pembangun kaca kebangkrutan.
  • Laporan E-commerce: Laporan e-commerce anyar dienalake kanggo menehi wawasan babagan kinerja toko, ngewangi pangguna nggawe keputusan sing didorong data kanggo strategi pemasaran sing ditarget.
  • Email Transaksional Cepet: Fitur iki nyederhanakake persiyapan konfirmasi pesenan otomatis lan email cart sing ditinggalake, nambah pengalaman pangguna lan nyopir revenue.
  • Formulir lan Popups Makeover: Fitur formulir lan popup nampa update sing signifikan karo alat pangripta anyar, kalebu nargetake cerdas lan macem-macem jinis popup kanggo keterlibatan pangguna sing ditingkatake.
  • YouTube Shorts ing Email Creator: GetResponse saiki ndhukung semat YouTube Shorts ing email, nawakake cara anyar kanggo pangiriman konten sing dinamis lan menarik.
  • Fitur Kode Promo: Pengenalan kode promo ing email, email transaksi cepet, lan formulir nambah kampanye marketing kanthi diskon lan tawaran sing ditargetake.
  • Pemirsa Iklan kanggo Google Ads: Fitur anyar iki mbisakake nargetake luwih tepat kanggo Google Iklan, ngoptimalake kampanye iklan lan nyuda biaya.
  • A/B Test Reports: Laporan tes A/B sing ditingkatake nyedhiyakake wawasan sing luwih jero babagan prilaku pelanggan lan optimasi kinerja kampanye.

Reviewing GetResponse: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Opo

GetResponse

Pelanggan mikir

Alat email sing sampurna kanggo aku

Januari 3, 2024

Aku butuh solusi marketing email sing bisa tuwuh karo bisnisku, lan GetResponse wis pas. Fitur sing kuat, kayata kaca kebangkrutan lan webinar, wis mbantu aku nggedhekake jangkauan lan melu pamirsa kanthi cara anyar. Kapabilitas otomatisasi pemasaran apik tenan, ngirit wektu lan tenaga nalika isih menehi pengalaman pribadi. Yen sampeyan nggoleki platform sing komprehensif lan bisa diukur, GetResponse mesthi kudu dicoba.

Avatar kanggo D. Yen
D. Yen

layanan customer kuciwo

April 28, 2023

Aku bungah nyoba GetResponse kanggo bisnisku, nanging sayangé, pengalamanku karo layanan pelanggan nguciwani. Aku duwe sawetara masalah karo nyetel akun, lan nalika aku njaluk bantuan, aku ketemu karo respon alon lan unhelpful. Aku uga nemokake platform kasebut mbingungake lan ora gampang pangguna. Pungkasane, aku mutusake kanggo ngalih menyang alat marketing email sing luwih cocog karo kabutuhanku.

Avatar kanggo Jessica Nguyen
Jessica Nguyen

Platform sing apik karo sawetara masalah cilik

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake GetResponse kanggo sawetara sasi saiki, lan aku biasane wareg karo platform. Editor email gampang digunakake, lan fitur otomatisasi migunani. Nanging, aku duwe sawetara masalah babagan pangiriman, lan sawetara emailku wis ana ing folder spam panampa. Uga, pelaporan lan analytics bisa luwih rinci lan intuisi. Nanging sakabèhé, aku GetResponse minangka pilihan sing apik kanggo marketing email.

Avatar kanggo Tom Smith
Tom Smith

Alat marketing email sing apik banget

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake GetResponse kanggo sawetara sasi saiki, lan aku pancene kesengsem karo platform. Iku pangguna-loropaken, lan editor seret-lan-selehake nggampangake kanggo nggawe email ayu lan profesional-looking. Aku uga ngapresiasi fitur otomatisasi, sing ngirit wektu lan mbantu aku target pamirsa sing luwih apik. Dhukungan pelanggan pancen apik banget, lan aku mesthi entuk tanggapan sing cepet lan mbiyantu kanggo pitakonku. Sakabèhé, aku banget nyaranake GetResponse kanggo sapa wae sing nggoleki alat marketing email sing dipercaya lan efektif.

Avatar kanggo Sarah Lee
Sarah Lee

lifesaver kanggo kula

Januari 6, 2023

GetResponse wis dadi lifesaver kanggo aku. Aku digunakake kanggo nglampahi akeh wektu kanggo ngatur email lan ngirim metu, nanging saiki aku mung nggunakake alat otomatis lan kabeh liya wis rampung kanthi otomatis. Apik banget!

Avatar kanggo Jay
Jay

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...