Apa Sampeyan Mbangun Toko Kanthi Shopify? Review Fitur E-commerce, Tema & Rega

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Shopify minangka platform e-commerce paling populer ing planet iki. Piranti lunak e-commerce kabeh-ing-siji iki nguwasani luwih saka 1 yuta pedagang lan wis ngasilake Dodolan $ 100 milyar. Review Shopify 2024 iki nyakup seluk-beluk pembangun toko online sing populer banget iki

Saka $ 29 saben wulan

Coba Uji Coba Gratis $1/bln Shopify

Review Shopify (Ringkesan)

🛈 Babagan

Shopify ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online. Mulai adol produk sampeyan kanthi online saiki nganggo platform e-commerce SaaS sing paling unggul ing donya.

Ugi biaya

Ana papat Rencana Shopify: Shopify Basic biaya $29 / wulan, rencana Shopify Utama biaya $79 / wulan, rencana Shopify Advanced biaya $299 / wulan. Ana uga rencana Shopify Starter sing regane $ 5 / wulan. Pungkasan ana Shopify Plus (e-commerce perusahaan lan miwiti $ 2,000 saben wulan). (Mbandhingake rencana Shopify ing kene.)

😍 Pro

Platform sing di-host kanthi lengkap lan kabeh-ing-siji tegese sampeyan ora perlu kuwatir babagan teknis. Pasar aplikasi gedhe (gratis lan mbayar), lan tema khusus. Pemulihan cart sing ditinggalake, 100+ gateway pembayaran, gampang digunakake ing etalase, SKU lan manajemen inventaris, SEO dibangun, marketing, analytics, lan pelaporan, tarif pengiriman sing fleksibel lan pajak otomatis. Dhukungan pelanggan sing apik, dokumentasi swadaya, lan komunitas. Adol ing pirang-pirang saluran, produk digital lan fisik (POS terintegrasi). Kabeh fitur.

. Cons

Prosesor pembayaran sing dibangun ing Shopify mung ngidini sampeyan adol saka negara tartamtu, lan sampeyan kudu mbayar biaya transaksi yen sampeyan nggunakake gateway pembayaran pihak katelu. Biaya nggunakake app bisa cepet nambah munggah. Hosting email ora kalebu. Rencana Starter dilengkapi fitur Shopify sing winates.

putusan

“Shopify minangka platform e-commerce sing paling apik ing pasar saiki. Reregan Shopify cukup lan dilengkapi atusan fitur internal lan ewonan app. Shopify menehi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti adol, liwat toko online, saluran sosial utawa toko fisik liwat POS terintegrasi. ”

 
DEAL

Coba Uji Coba Gratis $1/bln Shopify

Saka $ 29 saben wulan

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Shopify. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Key Takeaways:

Shopify cocog kanggo toko sing luwih gedhe lan nduwe editor backend lan sistem inventaris sing kuat kanggo skalabilitas.

Platform kasebut gampang digunakake, nawakake editor seret lan selehake, tema sing bisa disesuaikan, lan macem-macem fitur dodolan kanggo mbantu bisnis nambah penghasilan.

Shopify nawakake fungsionalitas desain sing misuwur, luwih saka 3,000 aplikasi, pilihan pembayaran sing ekstensif, lan dhukungan pelanggan 24/7, nanging duwe biaya transaksi sing dhuwur lan bisa uga luwih larang kanthi mbutuhake aplikasi tambahan.

review shopify

Kekuwatan luwih saka bisnis online 1M Hasil taunan Shopify paling ndhuwur $ 6 milyar ing taun 2023, sing munggah 26% saka 2022. Lan ing review Shopify 2024 iki, kita bakal ngerteni kenapa survey anyar nuduhake yen 88 persen penggunane nyaranake Shopify.

Sapa 12 persen sing ora nyambung karo situs kasebut? Apa sing nggawe platform iki akeh digunakake lan misuwur banget ing bidang e-commerce? Apa cukup dicedhaki kanggo wong anyar, dirancang kanggo profesional teknologi sing berpengalaman, utawa tiba ing tengah-tengah?

Ing pungkasan, sampeyan kudu bisa mangsuli kabeh pitakonan kasebut lan liya-liyane. Amarga tujuanku ora mung menehi review Shopify sing jero: Muga-muga bisa mbantu sampeyan mutusake apa platform e-commerce iki cocog kanggo sampeyan.

Temokake sebabe bisnis 1M+ nggunakake pembangun situs web e-commerce Shopify sing kuat lan gampang digunakake. Mulai nyoba gratis saiki!

Napa Review This Shopify?

Bagean sing nyenengake babagan review Shopify.com iki yaiku ditulis dening wong sing miwiti bisnis wiwit wiwitan ing Shopify sawetara taun kepungkur lan wiwit dadi pangguna seneng banget.

Nanging, aku ora asing karo macem-macem alat e-commerce liyane, kalebu BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce, lan Magento. Mengko, kita bakal mbandhingake apa sing ditrapake Shopify dibandhingake karo pesaing utama, uga apa sing adol reviewer iki ing situs web kasebut.

Mesthi ana kemungkinan bisnis sampeyan luwih cocog karo pilihan platform e-commerce sing beda. Nanging sampeyan ana ing kene amarga sampeyan wis krungu macem-macem perkara (mbokmenawa apik) babagan Shopify, lan sampeyan nimbang apa sampeyan kudu nyoba. Dadi, ayo goleki salah sawijining pitakonan sing luwih jelas:

Apa Bisa Nggunakake Shopify Kanggo?

Iku a host kabeh situs web e-dagang kabeh-ing-siji, dadi pitakonan sing kudu ketok, tengen? Nanging sejatine sampeyan bisa mbukak toko Etsy utawa, kenapa ora mung nggawe profil eBay lan adol barang sampeyan ing kana? Amarga sampeyan nggoleki platform sing kuat sing bisa digunakake kanggo kabeh bisnis sampeyan, lan ing kana Shopify mlebu.

shopify dideleng

Nalika maca review Shopify, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem panemu sing bener, nanging mung saka macem-macem wong. Dheweke duwe tujuan sing beda, ceruk, industri, pengalaman, dhaptar terus. Nanging, yen sampeyan nggunakake Shopify, sampeyan nindakake (umume banget) siji utawa luwih saka patang perkara:

Miwiti merek saka kothak siji
Sade online
Ngedol ing toko
Pemasaran merek sampeyan

Ayo deleng saben limang wilayah kasebut, lan deleng platform platformify nggawe luwih gampang, luwih apik, utawa — paling ora beda.

Rencana & Harga

rencana rega shopify 2024

Shopify nawakake sawetara opsi rega gumantung saka ukuran lan kabutuhan bisnis e-commerce sampeyan.

  • The Pemula Shopify rencana $ 5 / sasi lan ngidini sampeyan nambah e-commerce menyang platform media sosial, saluran olahpesen, utawa situs web sing wis ana. Nerangake karo a Ragad transaksi 5% nalika nggunakake Pembayaran Shopify.
  • Dasar Shopify plan minangka rencana paling murah kanggo mbangun toko sampeyan dhewe, regane $ 29 / sasi, lan kalebu kabeh sing penting kanggo toko online anyar. Wis a Ragad transaksi 2% kajaba sampeyan nggunakake Pembayaran Shopify.
  • Ing Shopify rencana $ 79 / wulan lan cocog kanggo bisnis sing berkembang, nawakake fitur kaya nggawe kertu hadiah. Nerangake karo a Ragad transaksi 1% kajaba nggunakake Pembayaran Shopify.
  • Advanced Shopify diregani $ 299 / sasi lan dirancang kanggo bisnis gedhe sing pengin skala munggah. Iku kalebu laporan majeng lan pihak katelu diwilang tarif kapal, karo a Ragad transaksi 0.5% kajaba nggunakake Pembayaran Shopify.

Kanggo bisnis skala gedhe, tingkat perusahaan kanthi anggaran gedhe, ana Shopify Plus, sing mbutuhake sampeyan njaluk kutipan khusus amarga ora ana rega sing disetel (nanging diwiwiti $ 2,000).

Coba Shopify gratis kanthi nyoba telung dina, ora ana rincian pembayaran sing dibutuhake. Kabeh sing dibutuhake yaiku email kanggo nyoba. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa entuk telung sasi mung $1 saben sasi.

Uji coba Gratis Shopify $1 / wulan
Saka $ 29 saben wulan

Mulai adol produk sampeyan kanthi online saiki kanthi platform e-commerce SaaS kabeh-ing-siji ing donya sing ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online sampeyan.

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Miwiti Bisnis ing Shopify

Sampeyan duwe idea kanggo bisnis, lan sampeyan lagi looking for a Panggonan kanggo miwiti. Utawa, sampeyan njupuk sisihan sampeyan lan pindhah menyang platform kaya Shopify sing bisa tuwuh. Yen ngono, banjur Shopify wis kasedhiya kanggo sampeyan.

Ora kaya platform kaya WordPress, sing pancen kompleks, lan uga Squarespace, sing mesthi dicedhaki nanging cukup winates, Shopify dibangun kanggo blanja. Apa sampeyan bisa ngomong saka jeneng kasebut? Kajaba iku, dibangun kanggo wong sing ora kepengin ngupayakake kabeh wiwit isih ringkes.

Apa tegese kanggo sampeyan? Lha, yen sampeyan wis WordPress ahli, kenapa malah nganggep Shopify? Sijine keahliane supaya bisa digunakake! Lan luwih ringkes babagan review iki, kita bakal melu babagan cara nggabungake karo situs web sing wis ana.

dashboard shopify

Sumber Awet Kanggo Startups

Ing review iki, kita bakal nliti kabeh alasan kenapa situs iki kayane duwe kabeh. Lan yen sampeyan durung ngerti akeh alat marketing sing kasedhiya kanggo sampeyan online, sampeyan bakal nemokake akeh cara sing bisa ditindakake kanggo nggayuh tujuan bisnis lan ngluwihi.

Shopify nindakake tugas sing apik kanggo menehi kabébasan supaya bisa tetep ringkes lan ora bisa dideg. Sampeyan ora bisa duwe apa-apa luwih saka kaca web sing adol produk siji. Sampeyan bisa duwe situs Shopify sing nggawe situs sing diwaca iki dadi isin. Kemungkinan ora telas amarga dibangun kanthi cara kasebut.

google tren

Nggawe Merek saka Ngeruk ing Shopify

Sampeyan bakal seneng banget karo sawetara langkah pisanan miwiti bisnis karo Shopify. Sampeyan bisa uga miwiti sadurunge nggawe jeneng, kanthi a Generator Jeneng Bisnis sing kasedhiya, ora perlu mbukak akun. Sampeyan ora bakal nemokake salah sawijining pucuk kuku, nanging sampeyan bakal entuk ide.

Shopify uga duwe alat tukang logo Fantastic sing bisa digunakake kanggo nggawe soko wiwitan utawa miwiti saka template. Aku wis krungu akeh wong sing nyusun rancangan desain grafis sing sederhana Canva. Nanging yen sampeyan duwe bisnis bisnis ing Shopify, sampeyan bisa uga nggawe logo ing kene.

Siji-sijine perkara sing luwih penting tinimbang jeneng lan logo yaiku apa sing sampeyan adol. Lan wiwit sampeyan kudu Nggawe tampilan serikat liwat toko lan ing kabeh saluran iklan, sampeyan bakal pengin nindakake pertama iki.

Kepiye Shopify Mbantu Nggawe Presensi Online

Sawise kabeh dhasar dikunci, sampeyan pengin adol produk sampeyan. Lan amarga Google's SEO Algoritma durung bisa langsung ngenali kaluhuran Panjenengan, sampeyan kudu njaluk jeneng metu ana.

Shopify duwe aplikasi pemasaran sing ora masuk akal lan alat SEO sing dibangun kanggo mbantu ngerteni merek sampeyan. Aku nyaranake nggunakake aplikasi sing paling dideleng, paling populer, nanging bebas nelusuri. Sampeyan bisa uga mung nemokake opsi munggah-lan-teka sing ndadekake sampeyan ahead mung amarga sampeyan ora nindakake apa wong liya.

Langsung liwat akun Shopify, sampeyan bisa kanthi gampang lan gampang:

Entuk URL khusus utawa ngimpor sing wis diduweni.
Telusuri loro gambar Simpenan gratis lan mbayar.
Nggawe toko sing unik.

Ngeset Toko ing Shopify

dashboard

Sampeyan bisa mbukak toko, apa sampeyan duwe persediaan produk utawa ora. Nyatane, model bisnis dropshipping minangka salah sawijining cara sing luwih populer kanggo Shopify. Sampeyan bisa milih produk sing pengin adol liwat kemitraan karo perusahaan sing wis nggawe tetes Oberlo.

Pelanggan mbayar rega eceran, sampeyan njupuk dhuwit kasebut lan tuku kanthi grosir, lan pengirim gulung nindakake kabeh kemasan lan dikirim langsung menyang pelanggan. Boom, untung.

nanging apa sampeyan adol barang sampeyan dhewe utawa nggunakake Shopify kanggo jeblugan, sampeyan bisa milih tema toko adhedhasar macem-macem template (sawetara tema gratis, sing paling akeh yaiku tema Shopify sing dibayar). Sampeyan bakal ngatur produk sampeyan miturut isi atimu, kalebu nambahake deskripsi (Shopify uga duwe aplikasi). Lan tambahake apa wae sing dikarepake, kayata kaca "Babagan Kita," FAQ, lan liya-liyane.

Banjur sampeyan apik kanggo pindhah. Aku mikir, sampeyan kabeh bisa muter toko sing kurang saka sedina, ora ana bocah lanang!

Temokake sebabe bisnis 1M+ nggunakake pembangun situs web e-commerce Shopify sing kuat lan gampang digunakake. Mulai nyoba gratis saiki!

Desain & Cithakan

Minangka bisnis eCommerce, duwe situs web sing cepet, responsif lan visual bisa nggawe bedane gedhe kanggo narik lan nahan pelanggan. Shopify minangka salah sawijining platform sing paling populer digunakake kanggo mbangun toko online, lan kanthi macem-macem template sing kasedhiya, bisa dadi angel kanggo mutusake endi sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Ing kene aku nuduhake sawetara template Shopify sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat lan, pungkasane, nggawe toko eCommerce sing sukses.

Apa sampeyan tau mikir yen toko online dibangun ing Shopify? Kadhangkala, gampang dingerteni manawa situs nggunakake Shopify, dene liyane bisa uga ora jelas. Mangkene pandhuan babagan carane ngerteni situs web lan desain sing sampeyan senengi nggunakake Shopify.

DEAL

Coba Uji Coba Gratis $1/bln Shopify

Saka $ 29 saben wulan

Apa Sampeyan kudu Nyoba gratis Shopify?

Aku mesthi menehi saran miwiti kanthi nyoba gratis, sanajan sampeyan ngerti sampeyan bakal dadi pangguna sing dibayar. Sepisan, sampeyan mung bisa duwe siji-sijine toko Shopify sekaligus, mula yen sampeyan bakal miwiti wiwitan lan mutusake sampeyan pengin miwiti wiwit diwiwiti, mbusak kabeh lan wiwit tanpa rumangsa sampeyan ngiringan dhuwit.

Nalika nulis review iki, Shopify nawakake uji coba gratis 90 dina, sing luar biasa. Nanging sing ana ing penyakit kasebut yaiku pandemik coronavirus novel, saengga sauntara. Isih, entuk manfaat kanggo njupuk apa wae penawaran sidang gratis, sanajan standar kasebut 14-day trial free.

Shopify Capital minangka program kredit kanggo bisnis sing wis mumpuni, minangka cara liya kanggo wiwitan kanggo nggoleki dhuwit winih kanggo golek pariwara lan luwih akeh. Sampeyan bisa uga kudu dipikirake menyang.

Apa Sampeyan Kudu Bisnis Dilisensi kanggo Miwiti Toko Toko?

setelan

Teknis: ora. Sampeyan ora kudu dadi bisnis sing dilisensi kanggo mbukak Toko Toko dhewe. Sampeyan mung kudu mbayar pajak kanthi mbayar pajak kerja mandhiri, sing mbutuhake pambayaran seprapat.

Nanging, aku banget nyaranake mbukak bisnis sing dilisensi sanalika bisa, luwih becik sadurunge adol produk pisanan sampeyan. Sampeyan pengin dilindhungi saka tanggung jawab pribadi, lan duwe kaluwihan pajak, utamane yen sampeyan kerja ing papan liya lan toko Shopify minangka sisih hustle.

Jinis Toko Online ing Shopify

jinis toko toko

Jinis toko online sing sampeyan bukak ing Shopify cukup diwatesi karo imajinasi sampeyan. Apa sampeyan adol sauna inframerah? Banjur, aku bakal mbaleni maneh kapan wae! Apa sampeyan ngirim cetakan utawa sandhangan sing digawe? Apa sampeyan adol panganan utawa ngombe? Aksesoris utawa kerajinan? Buku, komik, novel, surut?

Iki minangka review Shopify.com sing jujur, saengga kita jujur ​​ing kene: iki minangka perusahaan kanggo bathi, tegese padha pengin supaya akeh pelanggan. Iki tegese platform dirancang kanggo ngrampungake saben jinis bisnis sing bisa dibayangake (anggere bisa ditindakake kanthi online).

Fitur E-commerce

Aku ngelingake sampeyan saiki: wektu saya suwe nalika sampeyan miwiti mbangun toko. Padha nggawe manawa iku ridiculously gampang kanggo ngatur, lan sampeyan bisa mungkasi munggah njupuk digawa adoh lan éling sing wolung jam wis liwat lan kabeh sing wis rampung muter karo werna latar mburi. Iku dudu bab sing ala, nanging sejatine minangka bukti kanggo gampang dicedhaki lan gampang digunakake.

Ora Gampang Ngalahake Toko Online Toko

tema shopify - tema mbayar lan gratis

Secara harfiah. Iku angel kanggo supaya gampang nggawe situs web sing apik banget – yen malah bisa ing kabeh. Nanging yen sampeyan duwe visi khusus khusus kanggo toko sampeyan, sampeyan bisa mbangun saka awal utawa ngatur template Shopify kanthi nyunting langsung ing backend HTML. Best loro donya!

Yen sampeyan wis duwe imajinasi produk sampeyan, sampeyan mung kudu seret banjur selehake file kasebut menyang situs kasebut. Sampeyan bisa nggawe galeri, slide show, utawa gambar statis. Sampeyan bisa nyelehake teks ing ngendi wae sing dikarepake. Sampeyan bisa browsing puluhan tema lan muter.

Nalika Squarespace lan Wix duwe template liyane, fitur e-commerce saka Shopify ngalahake Wix lan Squarespace ing bukuku, lan template ora bakal dadi titik jual sing cukup kanggo ijol. (Maca perbandingan Squarespace vs Wixku.)

Deleng saka Blanja Shopify

Pancen, sampeyan bisa nampa luwih saka satus bentuk pembayaran Shopify yen sampeyan manggon ing Amerika Serikat (aku ora bisa mbuktekake ing lokasi liyane). Iki kalebu kabeh kertu kredit utama lan e-dompet, uga cryptocurrencies lan liyane.

Luwih, dheweke bakal ngetung kabeh adhedhasar pajak lan mata uang lokal saka toko. Dadi, yen sampeyan dadi penjual internasional, sampeyan ngerti manawa pamrentah sampeyan bakal diterjemahake kanggo entuk papan ing endi wae ing toko, kalebu mata uang lokal.

Yen sampeyan durung ngiro-iro, sampeyan bisa nyetel tarif pengiriman sampeyan, utawa duwe Shopify ngitung pengiriman kanthi otomatis, sanajan kasebut mbutuhake Advanced Shopify rencana. Yen sampeyan duwe macem-macem barang, Nanging, kemungkinan upgrade, sanajan mung kanggo pangiriman kiriman otomatis. Sampeyan ora pengin undercharge kanggo sing!

zona pengiriman

Keamanan Blanja Blanja

Shopify uga njamin tingkat paling dhuwur ing Standard Keamanan Data Data Payment Card (PCI DSS), tegese cara keamanan dheweke ditliti luwih akeh tinimbang sing paling akeh perusahaan. Dheweke nggunakake enkripsi negara supaya kabeh info aman lan aman. Lan dheweke mbayar luwih saka $ 850,000 kanggo peretas topi putih sajrone pirang-pirang taun amarga nglaporake bug sing kabeh wis ditambal.

Nyatane, Shopify mbayar $ 50,000 kanggo ngenalake masalah keamanan sing spesifik, nggawe insentif kanggo nglaporake kerentanan sing kompetitif karo eksploitasi.

tundhuk pci

Yen sampeyan mbukak toko online ing Shopify, situs sampeyan bakal kanthi otomatis ndhelik enkripsi SSL 256-bit, sing nggawe kapercayan total ing toko sampeyan kanggo pengunjung manawa data pembayaran kasebut aman. Amarga ora ana bukti yen situs sampeyan bakal di-host dening Shopify, iki minangka cara sing apik kanggo njamin safety kanggo merek sampeyan khusus.

Cara Ngatur Toko Shopify Panjenengan

Aku seneng aplikasi seluler Shopify, nanging aku njaluk katrangan lengkap babagan sawetara bagean ing review iki. (Spoiler: Sampeyan bisa nindakake apa-apa saka piranti seluler.)

Nanging, iku papan pemuda sing kuat, apa versi desktop utawa seluler, pancen bener-bener mbesot aku. Dheweke nutupi kabeh dhasar potensial, lan iki minangka tracker gawe ketagihan kanggo tuwuh, penjualan, pengunjung, pelacakan pesenan, lan liya-liyane. Presentasi data paling ndhuwur nanging cetha banget sing ora bisa dakkandhakake.

nglaporake

Kepiye carane dashboard Shopify mbandhingake para pesainge? Saben piranti lunak E-commerce duwe komponen dashboard interaktif, nanging ora ana sing resik lan kabeh-ing-siji-panggonan kaya versi Shopify. Kanggo wong sing kurang teknologi, meh sampurna.

Kepiye Spesifik Sampeyan bisa Ngatur Inventori?

Shopify ngidini sampeyan nambahake jumlah gulung sing dibutuhake kanggo produk sampeyan, sanajan sampeyan bakal mbutuhake ndownload aplikasi yen sampeyan duwe luwih saka siji utawa loro.

Contone, yen sampeyan lagi nggawe T-shirt sing duwe macem-macem warna lan macem-macem ukuran, pelanggan bakal duwe rong tetes, siji kanggo warna lan siji ukuran, lan gambar produk bisa uga ganti nalika sampeyan tindakake.

Manajemen persediaan

Apa iki unik kanggo Shopify? Ora, sampeyan bisa nindakake perkara sing padha ing (aku ngira) kabeh platform E-commerce, kalebu kabeh sing aku duwe pengalaman, saka Magento nganti WooCommerce. Nanging isih penting kanggo sebutno.

Sampeyan uga bisa dhaptar saben item kanthi warna, desain, ukuran, lan apa wae sing gumantung karo industri sampeyan. Iki bisa uga dadi strategi SEO sing apik, amarga saben kaca produk minangka kesempatan dhewe kanggo ngenali algoritma mesin telusuran.

Kepiye Kasedhiya Shopify Minangka Web Host?

Kapabilitas host web saka Shopify pancen nyata. Sampeyan njaluk bandwidth tanpa watesan, senajan pancen standar amarga wutah bisnis sampeyan bakal mandheg. Shopify uga nganyari Kapabilitas web kanthi otomatis, ora perlu njupuk situs sampeyan lan nggawe pelanggan ngenteni nganyari. Iki cara sing paling apik kanggo ilang!

Nanging apa sing bakal dadi komponèn favoritku kanggo hosting web yaiku kiriman alamat email jeneng domain tanpa watesan, sing bisa migunani. Kanthi mangkono, sampeyan nggawe email sing beda kanggo departemen sing beda-beda lan nyederakake komunikasi pelanggan. Sampeyan ora pengin panjaluk desain khusus sampeyan menyang departemen IT, sawise kabeh.

Hosting e-commerce e-dipercaya

Sanajan bisa uga perusahaan wicaksana kanggo nandur modal ing papan server sing luwih spesifik, umume para pamilik toko ora bakal duwe masalah bandwidth nalika nggunakake Shopify minangka host web.

Review Data saka Salesify Sales

Aku wis nate nemokake papan pemetaan ing Shopify, ing ngendi sampeyan bisa nemokake akeh data sing digoleki sekaligus. Nanging sampeyan bisa entuk luwih jero karo data sing diklumpukake saka dodolan sampeyan. Shopify dirancang dadi mantep utawa paling minimal sing dikarepake.

Titik data sing paling jelas yaiku produk endi sing obah lan endi sing tetep ana ing "rak-rak", supaya bisa ngomong. Google Analytics uga kompatibel karo persiyapan toko sampeyan, dadi sampeyan bakal duwe kabeh wawasan kasebut. Sampeyan bisa narik kabeh lalu lintas lan laporan rujukan kanthi cepet lan rinci kaya sing dikarepake, lan ngekspor menyang macem-macem jinis file, kayata Excel lan PDF.

Sampeyan bisa uga ora butuh saben titik data, nanging yen sampeyan mesthi nyewa pakar, mula kudu njaluk supaya bisa menehi kesempatan sing paling apik kanggo ngowahi luwih akeh pelanggan.

Apa App Shopify Luwih apik tinimbang Liyane?

shopify homepage toko app

Ora angel ngomong langsung yen Shopify dirancang kanggo saben wong, tegese navigasi hiper-intuisi lan manajemen sing gampang banget minangka titik jual utama. Dadi, nggawe aplikasi seluler sing prasaja sing ngidini sampeyan nindakake kabeh saka ponsel sampeyan mung kasedhiya ing wilayah kasebut.

Shopify nawakake aplikasi seluler toko e-commerce paling apik ing pasar. Periode, pungkasan crita! Apa aku wis nyoba kabeh? Diakoni, ora. Nanging aku wis nyoba akeh, lan iki minangka piranti lunak eCommerce sing paling disenengi babagan navigasi, aksesibilitas, lan fitur sing diwenehake Shopify.

Sampeyan bakal bisa ngirim email lan nelpon telpon, ngatur persediaan, lan mriksa dashboard nalika isih mlaku. Ora mung trep banget, ngrasa penting ing jagad iki.

Bagéan Favorite saka Shopify yaiku Dhukungan Pelanggan

Tim perawatan pelanggan ing Shopify duwe semangat lan gelem maju lan luwih. Kanggo kula, iku pancen akeh sing adol. Aku ora bisa ngomong sampeyan nomer kaping sing wis narik rambutku karo tim dhukungan pelanggan liyane. Lan sapa wae sing nggawe aku rumangsa ora bakal kelakon entuk bintang emas.

dhukungan shopify

Nanging, sing Dhukungan 24-7-365 liwat live chat, formulir online, dhukungan alamat email, Lan dhukungan telpon ora unik kanggo Shopify, lan uga layanan pelanggan sing luar biasa. Kabeh situs web e-commerce sing darmabakti kanggo ngewangi bisnis cilik supaya bisa dadi wakil panggilan sing apik.

Nanging isih, Shopify njupuk kabeh langkah luwih akeh tinimbang fitur liyane sing bakal mbantu sampeyan nggayuh tingkat anyar minangka pengusaha. Ing ndhuwur FAQ pitulung standar, dheweke duwe diskusi forum sing migunani lan asring narik kawigaten ing ngendi aku nemokake tips lan wawasan sing ora kaetung.

Review babagan Ngatur Toko Brick-and-Mortar kanthi Shopify

jual shopify

Shopify minangka platform eCommerce sing uga bisa digunakake kanggo toko fisik. Iki minangka sumber daya sing luar biasa kanggo bisnis sing adol online lan ing toko, amarga sampeyan pengin sistem manajemen sing efisien sing njupuk kabeh dodolan lan operasi.

Sawetara produk bisa uga adol ing toko luwih apik tinimbang online. Bathi sampeyan umume yaiku sampeyan carane nggawe dana kanthi bener. Lan toko sampeyan ora bisa mlaku nganti tingkat produktivitas lan organisasi sing paling dhuwur tanpa sistem Titik Penjual (POS) sing tepat.

Nanging yen sampeyan duwe POS sing kapisah kanggo toko sampeyan sing mbutuhake sampeyan upload utawa (luwih elek) kanthi manual nglebokake data, kesalahan manungsa bakal kelakon. Duwe operasi online lan operasi ing toko sampeyan kabeh bakal mbukak ing platform sing padha.

Kualitas Hardware Shopify

Minangka ramping lan ayu minangka hard drive sistem Shopify POS, bisa uga awet banget, tegese bakal apik ing loro-lorone. toko busana butik lan restoran sibuk - lan sembarang jenis bisnis toko lan layanan pangan antarane.

Piranti keras kasebut umume diklompokake dadi telung kategori, sanajan sing pertama nyakup kabeh sing dibutuhake kanggo nyiyapake sistem point-of-sale ing toko. Kit Retail duwe stand iPad, maca kertu, lan kabeh aksesoris sing dibutuhake. Saben uga didol kanthi kapisah.

SHOPIFY HARDWARE

Sampeyan uga kabeh dirancang supaya bisa digawe serba guna. Staff sampeyan bisa nggawa iPads kanggo menehi layanan kanggo pelanggan, lan sing padha uga maca para kertu maca. Sampeyan malah bisa nggunakake hardware POS karo sampeyan ing njaba toko kanggo nggawe pangiriman, perkiraan, pamasangan, lan liya-liyane.

Sistem Shopify POS minangka salah sawijining Pasar Paling kuat ing Pasar

Nalika sistem point-of-sale gampang disinaoni lan digunakake, dheweke nawakake video latihan supaya sampeyan lan staf bisa dadi pakar Shopify POS bebarengan - lan karyawan anyar bisa mlebu kanthi cepet.

Salajengipun, akeh aplikasi tambahan ing Shopify bisa nggampangake fitur apik banget kanggo POS sampeyan. Sampeyan bisa Book janjian, kelas, lan seminar nalika jadwal otomatis lan nglacak rawuh. Sampeyan bisa adol kanthi produk, kanthi bobot, utawa wektu. Sampeyan bisa ngganti rega kanthi cepet, nggawe produk ora kasedhiya, lan mbukak promosi lan diskon. Kemungkinan tenan ora telas.

Dadi, nalika aku arep nliti sawetara komponen sing paling disenengi, iki dudu dhaptar lengkap babagan cara sampeyan bisa nggunakake POS iki kanggo keuntungan sampeyan lan perusahaan sampeyan.

shopify pos

Fleksibel Pembayaran Luwih luar biasa

The Fees kertu kredit katon apik, sanajan luwih murah paket sistem POS sing luwih gedhe. Aku pengin iku minangka tarif rendah standar, nanging isih kompetitif. Sampeyan uga ora dikenani biaya kanggo ngasilake lan ijol-ijolan, sing ngirim dadi standar industri.

Sampeyan uga bisa ngisi luwih saka siji kertu kredit lan pamisah pembayaran. Pelanggan sing pengin nindakake iku bakal banget pundung yen sampeyan ora bisa nampung. Apa wong papat pengin mbagi cek utawa siji wong pengin ngisi bagean kasebut lan mbayar liyane kanthi awis, Shopify nggawe manawa gampang kanggo nindakake kabeh.

Sejatine, sampeyan ngontrol pembayaran Shopify sampeyan. Yen wong mbayar kanthi angka digital, kertu hadiah, kode coupon diskon, utawa tiket festival, sampeyan nampa formulir mata uang kasebut lan cathet ing POS sampeyan minangka wangun pembayaran liyane.

bisnis shopify pos

Fitur Ngawasi lan Fitur Manajemen Game

Iki dudu mupangat saka Shopify POS amarga sampeyan nandur modal ing solusi POS umume. Ora ana cara sing luwih apik kanggo nglacak kabeh tumbas lan inventaris sampeyan. Staf bisa mlebu lan metu nggunakake POS. Sampeyan bisa ngalih munggah kasir liwat sistem ing fly, supaya sampeyan tansah ngerti sing nangani awis, nalika, lan ing apa laci.

Kabeh data bisa uga synced menyang QuickBooks sampeyan (utawa platform akuntansi liyane) kanggo nglacak kabeh babagan pajak. Lan sampeyan bisa mbatesi apa staf tartamtu lan ora bisa ditindakake. Contone, sampeyan bisa uga ora pengin ngidini karyawan ngempalaken item utawa nambah diskon.

Maneh, apa wae level kontrol utawa nelusuri kekuwatan sing pengin ditrapake kanggo bisnis sampeyan, Shopify POS (lan, terus terang, kabeh sistem POS sing ditrapake uyah).

nglaporake

Piranti kanggo Bangunan Hubungan Pelanggan

Alat sing ana ing pelanggan saka Shopify POS nawakake sawetara barang sing nyenengake. Liyane lan liyane bisnis koyone ngidini para pelanggan supaya bisa langsung saka layar. Nanging sampeyan uga bisa mbukak kertas lan isih bisa nampa tips kanthi nggeser ing iPad kanggo ngadhepi pelanggan sawise njupuk pesenan.

Dheweke bisa entuk resit sing dikirim langsung menyang email, lan bisa ndhaptar hadiah kanthi menehi informasi kontak.

Saliyane sampeyan, sampeyan bisa kanthi gampang nelusuri produk lan ndeleng manawa ana utawa ora ana saham. Sampeyan bisa nggawe Profil Pelanggan, sing bisa entuk data lan informasi jangkauan sing migunani banget. Sampeyan uga bisa nggabungake program penghargaan kesetiaan dhewe kanthi langsung liwat Shopify POS, ora prelu gabung karo pihak katelu.

Nggabungake Shopify Online Shop karo Lokasi Eceran

Yen sampeyan ngrampungake wong liya lan online, sampeyan kudu kabeh nyambung ing platform siji. Manfaat kasebut sithik tinimbang biaya tambahan, aku janji sampeyan. Peningkatan produktivitas-lan sambungan lancar sing menehi ketenangan pikiran sing ora ana gandhengane - ora ana regane. Sampeyan bakal bisa ndeleng bisnis lan kabeh aspek, ora dianggep kaya rong perusahaan sing kapisah.

Salah sawijining cara sing paling ambisi kanggo katon ing Shopify POS sing ana gandhengane karo dodolan online, potensial bisa ngilangi storefront utawa mbukak lokasi liya. Kanthi mikirake buku-buku kanthi individu tinimbang njupuk undur lan nyawang kabeh mau ing wektu nyata bisa mbantu sampeyan ngoptimalake lan ngevaluasi bisnis mbesuk. Dadi terkenal.

Carane Adol Produk Digital

Sampeyan ora bakal duwe storefront kanggo produk digital, nanging sampeyan uga ora kudu ngatur persediaan sing winates. Dadi kenapa adol ing Shopify?

Uga, amarga paling gedhe banget lan sugih fitur. Yen sampeyan lagi mindhah produk digital kanthi cepet, sampeyan kudu bisa adol langsung saka situs sampeyan tinimbang bakul pihak katelu situs web kaya Etsy lan Amazon, banjur Shopify dadi pilihan apik.

Nanging, yen nggawe keuangan luwih cetha kanggo mung mbayar bagean saben adol menyang penjual pihak katelu tinimbang mbayar saben wulan Shopify, iku rute sing luwih apik.

Sijine: sampeyan bisa adol produk digital ing Shopify, kaya barang-barang fisik. Nanging aku bakal kaget yen kabeh ngerti yen sampeyan uga ora bisa adol produk utawa layanan fisik.

Alat Marketing

alat marketing

Ngoptimalake strategi pemasaran sampeyan kanthi narik data saka pirang-pirang sumber sing beda-beda bisa dadi bingung, lan kebingungan nyebabake obyek. Bab sing apik Shopify ngidini sampeyan nindakake kabeh ing sak panggonan.

Pembangun toko online Shopify sampeyan ing ngendi sampeyan bisa terus mbangun merek sampeyan. Tegese nulis lan nerbitake kiriman blog sing mbantu pamirsa lan nambah sampeyan Google peringkat panelusuran. Iki tegese integrasi lengkap karo marketing email lan marketing media sosial, ing ngendi sampeyan bisa nuntun pelanggan saka ngeklik iklan kanggo tuku produk tanpa ninggalake Facebook utawa Instagram.

Tegese ngerteni lokasi pamirsa saiki, kanthi terus narik kawigaten para pelanggan anyar, lan kanthi aktif nggawe penawaran anyar kanggo nggayuh kolam renang potensial sampeyan.

Shopify sampeyan wis nutupi kabeh ngarep.

Watch video iki kanggo tips pemasaran kanthi nggunakake Shopify:

Piranti Blog lan SEO

shopify seo lan blogging

sampeyan bisa mbangun blog langsung ing toko online Shopify, supaya pelanggan bisa menehi wawasan ing ndhuwur kabeh produk, kabeh ing sak papan.

Aku nyaranake nyewa blogger ing ceruk sampeyan kanggo nggawe konten. Mesthine investasi duwe blog sing kuwat ing awal, banjur ngirim anyar saben minggu utawa luwih - nalika promosi konten sing ana ing saluran media sosial.

Sampeyan bisa nggunakake alat Shopify SEO kanggo ngerti strategi paling apik, nanging kemungkinan sampeyan pengin outsource sawetara nulis konten kasebut. Bisa dadi saluran energi utama, lan sampeyan duwe bisnis sing bakal diluncurake.

Aja lali manawa sampeyan uga bisa nggunakake alat SEO Shopify kanggo ngoptimalake saben bagean situs web eCommerce, saka homepage menyang kategori produk menyang saben kaca produk. Lan luwih apik sampeyan ngoptimalake mesin telusur, luwih akeh lalu lintas organik sing bakal sampeyan tampa, sing nambah SEO.

toko app seo

Apa Sampeyan Percaya a Google Kampanye Shopping Smart?

Integrasi Shopify karo Google Smart Shopping apik tenan yen sampeyan pengin lungguhan lan nonton pelanggan potensial muter. Kanggo sing ora ngerti Google Iklan lan mung pengin njaluk Rolling langsung, Aku ngandika pindhah iku. Nanging iki dudu strategi pemasaran digital jangka panjang sampeyan.

google blanja pinter

Iki bisa uga mung keluhan utama babagan Shopify: dheweke nggawe Google Smart Shopping muni kaya standar utawa ora-brainer. Mangkene: iki banget mbatesi, tegese sampeyan ora bakal duwe kontrol kaya sing kudu ditindakake dening pakar PPC lan manajer iklan digital kanggo nindakake tugas kanthi bener.

Mangkene sing sampeyan bisa ora apa yen sampeyan nggunakake Google Smart Shopping tinimbang ngatur sampeyan Google Kampanye iklan dhewe:

  • Ngilangi istilah telusuran khusus nggunakake Kata kunci Negatif.
  • Ngilangi jaringan iklan tartamtu
  • Ngilangi piranti tartamtu.
  • Target saka target ngontrol negara. Yen sampeyan mbukak storefront lokal, pancen akeh sing bisa mbobol.
  • Tindakake panyesuaian tawaran biasa.
  • Pakaryan ALL: Sampeyan ora bakal nglaporake Granular, tegese sampeyan ora bakal ngerti manawa lalu lintas umume teka saka sumber tartamtu kaya iklan YouTube utawa Gmail.

Nanging, sawetara watesan sing digunakake wong Google Smart Shopping goleki. Iklan kasebut bakal dijadwalake kanthi otomatis, lan target pamirsa bakal otomatis uga. Tegese sampeyan bisa lungguh lan percaya Google kanggo nggawa pamirsa sing tepat kanggo sampeyan.

Shopify Menehi $ 100 kanggo First-Time Google Pangguna Iklan

Syarat kasebut sampeyan kudu ngenteni paling $ 25 kanggo akun anyar. Uga kredit $ 100 mung bakal ditrapake kanggo Google Kampanye blanja. Isih, sing bisa diterjemahake dadi akeh biaya iklan gumantung saka tingkat kompetisi niche sampeyan. Yen sampeyan ora duwe a Google Akun iklan durung, pancen ora ana alesan kanggo ora njupuk kauntungan.

google iklan $100 kredit

Apa Kit? Ringkesan Asisten Virtual Shopify

Apa sing paling disenengi kanggo Kit yaiku carane saya suwe saya suwe. Nanging sanajan awal, Kit wis migunani (lan gratis!) Aplikasi sing asring digunakake. Iki "asisten virtual" bener bisa nulis iklan media sosial kanggo sampeyan. Aku tansah seneng mlebu lan ndemek wong-wong mau, kadhangkala malah nulis maneh rampung, nanging super Handy.

Kit uga aplikasi pangeling sing apik kanggo tindakake email, amarga dhaptar sing bakal ditindakake bisa cekak cepet yen ora otomatis. Sawise sampeyan ndemek email sing disesuaikan dhisik, bisa ngirim kabeh jinis pesen otomatis sing pinter kanggo njaga keterlibatan pelanggan. Aku tresna.

Neng kene hlo apa sing kaya

toko kit crm lan asisten

Sampeyan uga bisa nggunakake Kit kanggo nindakake samubarang kanthi otomatis ing aplikasi liyane, utamane ing ceruk pemasaran. Aku uga nggunakake Kit kanggo barang-barang akuntansi lan ngumpulake ide babagan potensial produk anyar. Apa sampeyan butuh? Apa luwih becik duwe lan gratis? Ya lan ya.

Carane adol Layanan

Nalika Shopify duweni pilihan sing apik kanggo adol produk digital, nanging ora digawe kanggo adol layanan. Yen sampeyan lagi adol prabot khusus utawa barang ing urat, mula sampeyan isih adol produk. Kanthi layanan, kita ngomong babagan desain grafis, coding, accounting, nulis, lan liya-liyane. Ana platform sing luwih migunani kanggo panyedhiya layanan.

Nanging, Shopify duwe app sing dirancang kanggo adol layanan, mesthine padha karo adol produk sampeyan. Kajaba iku, iki mung mratelakake panemume pribadi - nanging amarga padha nindakake kanggo ngrampungake webstor kontraktor, aku ora bakal kaget yen padha setuju karo aku.

Apa Aplikasi Gratis Shopify?

Siji-sijine, Kit asisten virtual gratis, dadi ya, aplikasi gratis migunani. Aku ngerti ana 3600, lan aku ora ngarep-arep sampeyan bakal ngliwati kabeh. Nanging aku banget nyaranake muter karo bar telusuran lan mung ndeleng apa padha kurban. Kanthi luwih saka sewu free app kanggo milih saka, Aku nang dhuwit sing bakal kaget sawetara saka pribadi kasedhiya free .

Aku menehi saran kanthi rutin ngunjungi Shopify homepage toko app. Ing bagean Staff Picks lan Trending, sampeyan bisa nemokake sing menarik lan unik sing durung dianggep. Sampeyan uga bisa ngatur barang miturut target, kaya adol produk.

toko appify

Apa Aplikasi Mbayarify Mbayar?

Ora nggatekake pitakonan, nanging yen ana gandhengane, mula gandheng cenenge. Aku mesthi menehi saran kanggo mriksa review, nanging akeh aplikasi ing Toko Shopify supaya nyoba metu karo nyoba gratis 14 dina. Banjur sampeyan bisa takon dhewe, "Apa aku arep mbayar iki?" Yen wangsulan ya pancen, mula iya pancen pantes.

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga kudu kanggo nandur modal ing aplikasi sing dibayar supaya toko online sampeyan bisa mlaku kanthi bener. Pramila pengalaman pribadi sampeyan bakal dadi review paling penting sing bakal sampeyan pikirake. Yen ora efisien biaya kanggo mbukak bisnis kanthi potensial, sanajan ing wiwitan, sampeyan bisa uga pengin nimbang nggunakake piranti lunak eCommerce alternatif.

Nanging, sadurunge sampeyan, tekan dhukungan pelanggan kanggo Shopify kanggo ndeleng manawa bakal ngeculake sawetara rega kanggo entuk sampeyan. Ora bisa takon! Sampeyan uga kudu maca review Shopify App kanthi ati-ati amarga akeh wong bakal nuduhake kekurangan kasebut lan ngirit wektu nyoba! 

shopify aplikasi mbayar

Mitra Partai lan Pangembang App

Shopify nawakake macem-macem kesempatan liyane dadi platform kanggo toko online. Sampeyan uga bisa dadi Mitra Partai, sing kalebu wong sing mbangun toko kanggo wong liya, nyedhiyakake layanan kanggo bisnis sing butuh, lan ngembangake aplikasi Shopify. Bisa dadi sumber tambahan sing apik - utawa karir full time.

mitra shopify

Akademi Shopify

shopify akademi

Pisanan, sing Kursus Akademi Shopify gratis. Ora kalebu wilayah sing nyenengake, iki minangka papan sing cocog karo informasi gratis sing terkenal.

Ayo dadi nyata: Shopify pengin sampeyan tetep mbayar biaya langganan lan biaya app, lan luwih akeh pelanggan sing tuku produk sampeyan, luwih akeh mbayar biaya-biaya Processing (cilik lan cukup nanging isih ana).

Iki dudu tembakan time - dheweke kudu golek dhuwit kaya kita liyane. Iki luwih penting kanggo mulih menyang Shopify Academy minangka papan sing apik kanggo entuk info saka para pengusaha babagan strategi sing bisa digunakake. Yen sampeyan wis ngrungokake kabeh bisnis podcast lan maca kabeh buku sukses sing bisa ditemokake, sampeyan uga bisa nambah kursus Shopify Academy menyang repertoar sampeyan.

Sampeyan bisa Nambahake Toko ing Situs Wujud?

Pancen sampeyan bisa. Sampeyan bisa nggunakake akun Shopify (kalebu Shopify Starter, sing sadurunge diarani Shopify Lite) kanggo adol produk ing toko situs web sampeyan tanpa migrasi kabeh konten menyang toko online Shopify sing kapisah. Shopify nggawe gampang nambah tombol "Tuku SAIKI" menyang situs sing wis ana lan mula adol apa wae sing dikarepake.

Sampeyan kudu mbukak akun Shopify, nanging ora kaya sampeyan njupuk kaca Shopify sing kapisah - kabeh proses rampung langsung ing situs web sampeyan, sing apik tenan yen sampeyan takon.

tombol tuku shopify

Apa Sampeyan kudu Nggawe Pakar Shopify?

"Pakaryan Shopify" ora ateges wong sing nggawe situs web eCommerce sing luar biasa. Judhul kasebut nyakup macem-macem profesional ing pirang-pirang spesialisasi.

Sampeyan bisa melu ahli sing duwe pengalaman akeh pengalaman utawa pendatang sing nawakake layanan kanthi rega sing suda. Aja seneng-seneng ing toko - pasar wis bakar nganggo bakat sing nggumunake, supaya proyek bisa luwih gampang.

Banjur maneh, ana ahli sing mung bisa mbangun kabeh toko online saka awal kanggo sampeyan, nyiyapake sampeyan kabeh kanggo adol produk, nggawe maneh biaya awal, lan miwiti bisnis anyar sing duwe bathi. Bagéyan saka pitch sing kudu mbayar kanggo awake dhewe ing jangka panjang.

ahli shopify

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Uji coba Gratis Shopify $1 / wulan
Saka $ 29 saben wulan

Mulai adol produk sampeyan kanthi online saiki kanthi platform e-commerce SaaS kabeh-ing-siji ing donya sing ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online sampeyan.

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Shopify minangka pilihan utama kanggo pembangun situs web eCommerce. Iki minangka platform sing bisa diukur, cocog kanggo pamula lan bisnis sing wis mapan. Toko app sing wiyar, macem-macem pilihan rega, lan set fitur lengkap nggawe solusi sing kuat kanggo macem-macem kabutuhan adol online.

Nanging, penting kanggo dicathet yen ngandelake aplikasi tambahan kanggo fungsi tambahan bakal nambah biaya sakabèhé. Iki minangka pedhang kaping pindho, amarga bisa nambah biaya, uga menehi keluwesan kanggo ngatur lan nggedhekake toko sampeyan miturut syarat bisnis sing unik.

Sapa sing kudu Pilih Shopify?

  • Bisnis saka ukuran apa wae, utamane sing duwe persediaan ekstensif utawa rencana kanggo tuwuh sing signifikan.
  • Vendor ngupaya solusi eCommerce sing nyakup kabeh sing ndhukung macem-macem fitur dodolan.
  • Pangguna sing seneng nggunakake aplikasi lan nandur modal luwih akeh kanggo nambah kemampuan toko.
DEAL

Coba Uji Coba Gratis $1/bln Shopify

Saka $ 29 saben wulan

Dandan & Update paling anyar

Shopify terus nambah platform e-commerce kanthi luwih akeh fitur. Mangkene sawetara dandan paling anyar (dipriksa pungkasan Juli 2024):

  • Peningkatan Aliran Shopify:
    • Pengalaman pangguna sing luwih apik kanggo njelajah lan nggoleki tugas.
    • Kabar kanggo kesalahan alur kerja.
    • Kemampuan kanggo nerbitake lan ndhelikake produk menyang saluran penjualan apa wae.
    • Langganan anyar, mbusak tugas, lan Log tumindak output.
    • Pemicu anyar kanggo status stok varian produk.
    • Telusuran cithakan sing ditingkatake nggunakake basa alami.
  • Priksa lan Pembayaran Update:
    • Pilihan antarane checkout siji kaca lan telung kaca kanggo kabeh pedagang.
    • Shop Pay pangalihan menyang kaca sawise tuku ing domain pedagang.
    • Checkout siji kaca saiki dadi Checkout Shopify standar.
    • Extensibility kanggo pedagang Plus ing matur nuwun lan kaca status pesenan.
  • Inventarisasi lan Manajemen Produk:
    • Tandhani persediaan minangka ora kasedhiya (Safety Stock, Rusak, Quality Control, etc.).
    • Kemampuan kanggo ngganti status produk.
    • Tampilan lan susunan kolom persediaan sing bisa disesuaikan.
    • Dhukungan kanggo bundel produk ing Storefront API.
  • AI lan Machine Learning Tools:
    • Dhukungan metaobjek ing setelan teks tema.
    • Alat AI Heatmap kanggo optimasi situs web.
  • Piranti eCommerce lan Business-to-Business (B2B).:
    • Penjualan produk digital kanggo pelanggan B2B.
    • Formulir panyuwunan akun grosir kanggo entuk pelanggan grosir anyar.
  • Marketing lan Interaksi Pelanggan:
    • Kabar email ing Formulir Shopify.
    • Tombol widget chatting Shopify Inbox sing bisa diowahi.
    • Deteksi spam sing luwih apik ing Shopify Inbox.
  • Pangguna Antarmuka lan Pengalaman dandan:
    • Filter visual anyar kanggo storefronts (warna lan gambar swatch).
    • Enhancements kanggo sawetara lan milih setelan input.
    • Filter telusuran App Store anyar.
    • Filter rega lan kategori ing panelusuran produk Shopify Collective.
  • Fitur lan Layanan Tambahan:
    • Integrasi karo Platform Pajak Shopify.
    • Ngenalake Kredit Shopify kanggo tuku bisnis.
    • Nganyari kanggo Hidrogen kalebu Remix 2.0 lan klien API Akun Pelanggan.

Reviewing Shopify: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Coba Uji Coba Gratis $1/bln Shopify

Saka $ 29 saben wulan

Opo

Shopify

Pelanggan mikir

Shopify: Pengganti Game kanggo Bisnis Onlineku

Desember 29, 2023

Aku wis nggunakake Shopify kanggo toko onlineku, lan dadi pengalaman sing luar biasa. Platform kasebut ramah pangguna, nggawe proses persiyapan gampang sanajan kanggo wong sing duwe katrampilan teknologi minimal kaya aku. Range fitur lan integrasi sing kasedhiya wis nyepetake operasi bisnisku, ngidini aku luwih fokus kanggo ngembangake bisnis lan kurang babagan teknis.

Sing nggumunake aku yaiku skalabilitas Shopify. Nalika bisnis saya tuwuh, Shopify kanthi lancar nyukupi kabutuhan sing saya tambah, saka manajemen inventaris nganti keterlibatan pelanggan. Tim dhukungan tansah ana kanggo nulung, nyedhiyakake solusi sing cepet lan efektif nalika dibutuhake. Shopify pancen wis dadi bagian penting kanggo sukses bisnisku, lan aku menehi saran banget kanggo sapa wae sing pengin miwiti utawa tuwuh toko online.

Avatar kanggo Amit R
Amit R

luar biasa

Muga 21, 2022

Shopify apik kanggo bisnis cilik lan gedhe. Lan gampang banget kanggo skala operasi sampeyan karo Shopify. Pengin nambah fitur anyar menyang situs web sampeyan? Bisa uga ana aplikasi sing nindakake ing Shopify App Store. Lan ora ketompo carane akeh lalu lintas sampeyan entuk, situs sampeyan ora mudhun utawa malah alon.

Avatar kanggo Lee HK
Lee HK

Luwih apik tinimbang woocommerce

April 12, 2022

Situsku digunakake ing WooCommerce lan dadi ngipi elek. Saben saperangan dina soko bakal break tanpa alesan. Wiwit aku mindhah toko menyang Shopify, wis mlaku kanthi lancar. Aku durung duwe dina ala. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku Shopify ora nawakake tukang seret lan selehake kanggo nyunting situs web sampeyan.

Avatar kanggo Bjorn
Bjorn

Amazing

Maret 2, 2022

Shopify minangka perkara paling apik sing kedadeyan ing ruang eCommerce. Budaya lan tim perusahaan iki pancen ngabdi kanggo mbangun produk sing paling apik lan nindakake apa wae sing bisa kanggo mbantu sampeyan saingan karo raksasa kaya Amazon. Nalika sampeyan miwiti toko online karo Shopify, sampeyan ora perlu kuwatir apa-apa. Sampeyan entuk puluhan template sing bisa dipilih lan sampeyan bisa tuku template premium yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo merek sampeyan. Dheweke malah nawakake gateway pambayaran sing dibangun langsung ing layanane. Shopify minangka platform eCommerce paling apik.

Avatar kanggo Gabbi
Gabbi

Amazing

Februari 3, 2022

Shopify minangka perkara paling apik sing kedadeyan ing ruang eCommerce. Budaya lan tim perusahaan iki pancen ngabdi kanggo mbangun produk sing paling apik lan nindakake apa wae sing bisa kanggo mbantu sampeyan saingan karo raksasa kaya Amazon. Nalika sampeyan miwiti toko online karo Shopify, sampeyan ora perlu kuwatir apa-apa. Sampeyan entuk puluhan template sing bisa dipilih lan sampeyan bisa tuku template premium yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo merek sampeyan. Dheweke malah nawakake gateway pambayaran sing dibangun langsung ing layanane. Shopify minangka platform eCommerce paling apik.

Avatar kanggo Gabbi
Gabbi

Larang

Oktober 6, 2021

Shopify bisa dadi solusi e-commerce lan blog sing paling apik kanggo bisnis sampeyan, nanging larang banget kanggo aku. Iku ora budget-loropaken ing kabeh supaya aku looking for alternatif liyane.

Avatar kanggo Yna C
Yna C

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Home » Situs web Builders » Apa Sampeyan Mbangun Toko Kanthi Shopify? Review Fitur E-commerce, Tema & Rega

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...