Apa Sampeyan kudu Host karo HostGator? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Hostgator iku salah siji sing paling gedhe, lan paling tuwa, perusahaan web hosting ing industri. Ing review HostGator 2024 iki, kita bakal ndeleng panyedhiya hosting web sing populer kanggo ndeleng manawa rega lan fitur sing murah iku worth. Apa HostGator pancen pilihan sing apik kanggo situs web sampeyan? Ayo ngerteni.

Ringkesan Review HostGator (TL; DR)
Reregan
Saka $ 3.75 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller
Kinerja & Kacepetan
HTTP/2, NGINX Caching. Cloudflare CDN, Peningkatan kinerja (3 vCPU)
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting
keamanan
SSL gratis (Ayo Encrypt). SiteLock. Firewall khusus nglawan serangan DDoS. Gawe serep gratis
Control Panel
cPanel
Tambahan
Domain 1 taun gratis. Pambangun situs web gratis. Transfer situs web gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 45-dina
Owner
Newfold Digital Inc. (biyen EIG)
Deal Saiki
Entuk 70% OFF rencana HostGator

Key Takeaways:

HostGator nawakake rencana hosting sing fleksibel lan murah kanthi bandwidth lan panyimpenan tanpa wates, dadi pilihan sing populer kanggo pamilik situs web.

HostGator nawakake rencana fleksibel sing dilengkapi macem-macem fitur, kalebu gampang WordPress nyiyapake, lan pembangun situs web gratis, lan dhukungan pelanggan 24/7.

Opsi upsell HostGator lan dhukungan sing ora bisa dipercaya uga bisa dadi frustasi kanggo pangguna, kanthi wektu tunggu sing dawa minangka masalah umum nalika nyoba ngakses dhukungan.

Hostgator minangka salah sawijining panyedhiya hosting web paling tuwa ing pasar. Iku uga salah siji sing paling murah. Didegaké ing taun 2002, iku bagéan saka perusahaan induk Newfold Digital (sadurungé Endurance International Group utawa EIG), sing duwe spesialisasi ing hosting web lan duwe. Bluehost, uga. 

Aman kanggo ujar manawa HostGator minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling populer metu ana amarga nduweni luwih saka 2 yuta situs web ing saindenging jagad. Sing dikandhakake, sampeyan ana ing kene amarga sampeyan pengin ndeleng manawa cocog karo hype kasebut. 

Ya, aku ing kene supaya bisa ngerteni lan ndeleng manawa HostGator pancen apik. Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review hosting web HostGator iki, mung nonton video cendhak iki aku sijine kanggo sampeyan:

Pros lan cons minangka introduksi sing apik kanggo panyedhiya hosting amarga mbantu kita ndeleng apa sing mbedakake saka layanan liyane ing pasar.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan HostGator. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pros

  • Banget, murah banget – Bener. Nalika nerangake dhasar, rencana bareng, malah luwih murah tinimbang Bluehost, sing uga populer amarga cukup terjangkau. Contone, kanthi diskon 60% saiki, rencana server hosting sing paling dhasar HostGator diwiwiti ing $ 3.75 / sasi! Mesthi, rega nganyari maneh bakal miturut rega rencana hosting biasa (tanpa diskon).
  • Jeneng domain gratis - Kanggo setaun nalika sampeyan ndhaptar HostGator Shared 12, 24, utawa 36 wulan, WordPress, utawa rencana hosting Cloud.
  • Transfer situs gratis – HostGator nawakake kanggo migrasi situs sampeyan bisa uga wis free. Sampeyan bisa uga mikir kabeh panyedhiya hosting duwe aturan iki, nanging pikirake maneh - Bluehost biaya $149.99 kanggo migrasi situs.
  • Gampang WordPress instalasi – HostGator uga terintegrasi karo WordPress, dadi yen sampeyan pengin dadi tuan rumah situs WP karo wong-wong mau, dheweke bakal nggawe sampeyan gampang banget. Ing HostGator Website Builder uga apik banget. Utawa, sampeyan mung bisa milih WordPress rencana hosting, lan sampeyan bakal duwe WP wis diinstal kanthi otomatis ing akun hosting. Ora ana alangan babar pisan!
  • Panginstalan siji-klik sing gampang - iki nuduhake integrasi app sing gampang; kanthi instalasi siji-klik, sampeyan bisa duwe app sing pengin ing dashboard hosting HostGator dhewe ing sawetara menit.
  • Bandwidth lan papan disk sing ora diukur – Bandwidth unmetered HostGator tegese sampeyan ora bakal dikenani biaya anggere sampeyan nggunakake ruang disk lan bandwidth sing cocog karo kabutuhan situs (iki ditrapake kanggo situs web pribadi utawa bisnis cilik). Kabeh iki kudu tundhuk karo Katentuan Layanan. Yen sampeyan nggunakake bandwidth lan ruang disk luwih akeh tinimbang sing cocog karo kabijakan panggunaan HostGator, sampeyan bakal nampa email saka dheweke, njaluk sampeyan nyuda panggunaane. Nanging iki biasane cukup langka.
  • 99.9% uptime njamin - HostGator menehi jaminan 99.9% uptime kanggo situs sampeyan, preduli saka rencana hosting sing sampeyan pilih, sing apik banget yen sampeyan mikir babagan ora ana panyedhiya hosting sing bisa njamin wektu aktif 100% sing sampurna 24/7.
  • Gratis SSL certificate - Uga dilengkapi saben paket hosting. Sertifikat SSL nggawe situs sampeyan luwih aman kanthi ngenkripsi komunikasi antarane server sing dadi tuan rumah situs sampeyan lan pengunjung sing mriksa utawa nglebokake data pribadhi. Dheweke menehi tandha situs sampeyan, tegese saben pengunjung bakal bisa ndeleng simbol gembok 'situs aman' sing kondhang ing pojok kiwa bar alamat. Uga nggunakake teken 2048-bit, enkripsi data pelanggan 256-bit, lan pangenalan browser 99.9%.
  • Jaminan dhuwit 45-dina - Nalika umume panyedhiya hosting ing kana nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina, HostGator nawakake wektu sih-rahmat 45 dina sing cukup loman sajrone sampeyan bisa nyoba layanan kasebut sawise tuku lan ndeleng apa sampeyan seneng utawa ora.
  • Pilihan tagihan fleksibel - nalika mbayar hosting sampeyan, HostGator nyedhiyakake enem siklus tagihan sing beda - sampeyan bisa milih antarane 1, 3, 6, 12, 24, lan 36 wulan. Nanging, tagihan kanggo 1, 2, lan 3 sasi luwih larang tinimbang siklus liyane.
  • Pilihan hosting Windows – akeh panyedhiya web hosting metu ana gumantung ing sistem operasi Linux. Nanging, HostGator uga nawakake rencana hosting Windows kanggo sampeyan sing duwe situs web sing mbutuhake aplikasi lan teknologi Windows tartamtu kayata NET, ASP, MSSQL (Microsoft SQL Server), lan Microsoft Access.

cons

  • Fitur domain gratis setaun ora sah kanggo kabeh rencana hosting - Ora kaya Bluehost, HostGator menehi domain gratis kanggo setahun mung ing Shared, WordPress, utawa Cloud hosting plans. Kanggo kabeh rencana hosting liyane, kaya VPS lan darmabakti, sampeyan kudu entuk domain kanthi biaya tambahan.
  • Upselling agresif – Newfold Digital (sadurungé EIG) dikenal kanggo push kanggo opsi upselling agresif, utamané ing layanan kaya serep otomatis lan opsi fungsi majeng. Dadi manawa kanggo mbusak centhang fitur sing ora perlu yen sampeyan ora pengin golek dhewe sengaja mbayar kanggo soko tambahan. Lan aja kuwatir, yen sampeyan ngerti yen sampeyan butuh ing wektu tartamtu, sampeyan bisa nambah maneh mengko. 
  • Pilihan winates kanggo serep – HostGator menehi free otomatis serep saben dina, nanging liyane saka iku, free opsi serep cukup winates, kajaba sing mbayar kanggo nambah-ons. 
  • Rega dhuwur saben wulan - yen sampeyan mbandhingake rega Hostgator saben wulan lan rega rencana taunan, ana bedane gedhe. Kanggo rencana hosting sing dienggo bareng, pilihan tagihan paling dhasar yaiku $2.75 kanthi diskon 60% saiki sing dibayar kanggo langganan 36 wulan, nanging yen sampeyan milih mbayar saben wulan, saben telung wulan, utawa saben nem wulan, mula bakal biaya sing gedhe $10.95 saben sasi - mung kanggo rencana paling dhasar!

Ing taun 2024 iki Review HostGator, Aku bakal priksa babagan sawetara pro lan kontra sing kudu sampeyan sinaoni sadurunge milih pangguna.

ulasan hostgator ing twitter
Ana macem-macem review pangguna ing Twitter

Fitur Siaran

Kacepetan Solid, Kinerja & Keandalan

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti..

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing HostGator dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing Hostgator performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba carane HostGator nindakake nalika ngadhepi lalu lintas situs sing tambah.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡Asil Tes Kacepetan & Kinerja HostGator

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
GreenGeeksFrankfurt 352.9 ms
Amsterdam 345.37 ms
London 311.27 ms
New York 97.33 ms
San Francisco 207.06 ms
Singapura 750.37 ms
Sydney 715.15 ms
397.05 ms3 ms2.3 s0.43
BluehostFrankfurt 59.65 ms
Amsterdam 93.09 ms
London 64.35 ms
New York 32.89 ms
San Francisco 39.81 ms
Singapura 68.39 ms
Sydney 156.1 ms
Bangalore 74.24 ms
73.57 ms3 ms2.8 s0.06
HostgatorFrankfurt 66.9 ms
Amsterdam 62.82 ms
London 59.84 ms
New York 74.84 ms
San Francisco 64.91 ms
Singapura 61.33 ms
Sydney 108.08 ms
71.24 ms3 ms2.2 s0.04
HostingerFrankfurt 467.72 ms
Amsterdam 56.32 ms
London 59.29 ms
New York 75.15 ms
San Francisco 104.07 ms
Singapura 54.24 ms
Sydney 195.05 ms
Bangalore 90.59 ms
137.80 ms8 ms2.6 s0.01

HostGator TTFB beda-beda gumantung Ngartekno gumantung lokasi server, karo wektu respon paling apik ing London (59.84 ms) lan paling awon ing Sydney (108.08 ms). Rata-rata TTFB yaiku 71.24 ms, nuduhake kinerja sing umume apik ing ndonya, sanadyan ana kamar kanggo dandan, utamané ing Sydney.

FID yaiku 3 ms, sing nuduhake kinerja sing apik banget amarga sithik banget. Iki nuduhake manawa pangguna bisa ngarepake interaksi karo situs web bakal diproses kanthi cepet.

LCP yaiku 2.2 detik, sing bisa ditampa, sanajan ngupayakake skor ing ngisor 2 detik bakal menehi pengalaman pangguna sing luwih apik. Iki tegese mbutuhake wektu sing luwih suwe kanggo pangguna ndeleng konten paling gedhe ing kaca web.

CLS punika 0.04, kang skor kuwat, nuduhake owah-owahan tata letak minimal lan nyedhiyakake pengalaman sing stabil kanggo pangguna. Google nyaranake skor CLS kurang saka 0.1, saengga HostGator uga ana ing kisaran iki.

HostGator nduweni metrik kinerja sing padhet. Ana sawetara beda ing TTFB adhedhasar lokasi server, lan bisa uga ana dandan ing LCP. Nanging, skor FID lan CLS nuduhake pengalaman pangguna sing apik sakabèhé.

⚡Asil Tes Dampak Muatan HostGator

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
GreenGeeks58 ms258 ms41 req/s
Bluehost17 ms133 ms43 req/s
Hostgator14 ms85 ms43 req/s
Hostinger22 ms357 ms42 req/s

Wektu Tanggepan Rata-rata HostGator yaiku 14 ms, sing apik banget, nuduhake yen server umume nanggapi panjalukan kanthi cepet banget.

Wektu Beban Paling Dhuwur yaiku 85 ms, uga angka sing nyengsemake. Iki nuduhake manawa sanajan ana beban lalu lintas sing dhuwur, server HostGator bisa nanggapi panjaluk kurang saka sepersepuluh detik.

Wektu Panjaluk Rata-rata yaiku 43 panjaluk saben detik, yaiku ukuran throughput tinimbang kacepetan. Iki nuduhake yen Server HostGator bisa nangani panjalukan sing akeh banget, dadi cocok kanggo situs web sing ngarepake ngalami periode lalu lintas dhuwur.

HostGator nduduhake kinerja sing kuat ing wektu nanggepi lan nangani lalu lintas sing dhuwur. Iki nuduhake manawa cocog kanggo hosting situs web kanthi tingkat lalu lintas variabel utawa dhuwur, amarga bisa kanthi cepet nanggapi panjaluk lan ngatur panjaluk sing akeh kanthi bebarengan.

Uptime Solid

Dheweke janji a 99.9% uptime njamin, sing dadi warta apik kanggo pemilik situs web. Nanging, penting kanggo elinga yen iki minangka standar, lan apa wae sing kurang umum ora ditrima.

Kacepetan kaca penting, nanging uga penting yen situs web sampeyan "munggah" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo test WordPress situs sing di-host ing HostGator kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

Situs sing mbukak alon-alon ora bakal munggah ing sisih ndhuwur. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Nambahake, HostGator wis siyap kanggo menehi ganti rugi karo para pelanggan karo kredit siji sasi yen ing sembarang wektu server kurang saka 99.9% njamin uptime.

Keamanan lan Serep

HostGator dilengkapi firewall khusus sing tujuane kanggo nglindhungi situs web pelanggan saka serangan DDoS. HostGator uga nawakake SSL ing kabeh rencana Hostgator lan uga duwe akses SSH gratis (nanging kudu diaktifake ing dashboard). 

sertifikat ssl

Sampeyan bisa kanthi gampang entuk keamanan tambahan liwat aplikasi SiteLock sing kalebu scan malware saben dina lan terus-terusan lan penghapusan malware, CDN dhasar, pemindaian basis data, mblokir serangan bot otomatis, lan liya-liyane, gumantung saka rencana sing sampeyan pilih (diwiwiti ing $5.99 saben wulan). 

kunci situs hostgator

SiteLock minangka addon mbayar sing mindai malware lan nyegah situs sampeyan ora didaftar ireng. HostGator's SiteLock diwiwiti saka $5.99 saben wulan.

saiki, CDN Cloudflare gratis mung ing rencana Bisnis hosting sing dituduhake HostGator. Cloudflare CDN iku apik kanggo duwe amarga ora mung menehi pangayoman ekstra kanggo situs saka macem-macem serangan hacker lan malware nanging uga menehi situs ngedongkrak kinerja serius.

integrasi cloudflare hostgator

Yen sampeyan tuku lan ndhaptar domain karo HostGator, sampeyan bisa kanthi otomatis ngaktifake Cloudflare. Yen sampeyan tuku domain karo panyedhiya liyane, sampeyan kudu nggawe manawa domain nggunakake server jeneng HostGator.

Kepiye babagan serep?

HostGator nawakake layanan serep gratis kanggo kabeh rencana sing ditindakake seminggu sepisan, lan dina kasebut dipilih kanthi acak. Saben serep sakteruse mbusak sing sadurunge, tegese sampeyan ora bakal duwe versi serep sadurunge situs sampeyan. Miturut HostGator, syarat kabijakan serep gumantung apa jenis rencana hosting sing lagi digunakake.

Nanging, sampeyan kudu ngelingi manawa serep gratis iki dianggep minangka sopan santun lan ora mung dadi jaminan kanggo sistem serep situs sampeyan. HostGator jelas manawa pelanggan tanggung jawab kanggo konten situs web lan serep lan kudu nggawe serep tambahan yen pengin perlindungan ekstra kanggo situs kasebut. 

HostGator CodeGuard

Iki tegese yen sampeyan mbukak situs sing luwih serius lan rumit, kanthi akeh data lan utamane informasi bisnis, sampeyan kudu nimbang kanthi serius aplikasi pihak katelu kanggo serep, kayata CodeGuard, sing disaranake HostGator kanthi resmi.

kodeguard hostgator

CodeGuard nawakake serep otomatis saben dina, database lan file tanpa watesan, serep on-demand, lan pemantauan situs web saben dina, uga panyimpenan 1-10 GB, gumantung saka telung rencana sing sampeyan pilih. Sing paling dhasar diwiwiti $ 3.75 / wulan. 

Tegese kabeh iki yaiku yen sampeyan milih nggunakake fitur keamanan gratis sing diwenehake HostGator, sampeyan bakal ditinggalake kanthi macem-macem pilihan dhasar. Padha dadi kanggo fitur serep. Yen sampeyan lagi miwiti karo situs lan sampeyan pengin tetep cukup entheng lan sedheng ing wiwitan, mula sampeyan ora butuh kabeh tambahan kasebut.

Nanging yen sampeyan pengin miwiti bisnis online lan situs sampeyan diisi data lan info pelanggan, mula aku mesthi bakal menehi saran supaya njaluk bantuan pihak katelu kanggo perlindungan ekstra.

HostGator Website Builder

situs web hostgator

HostGator kalebu pembangun situs web dhewe kanthi gratis ing kabeh rencana. Pembangun HostGator minangka alat sing migunani banget, utamane yen sampeyan anyar nggawe lan mbukak situs web

Iki minangka pembangun sing nggawe pengalaman nggawe situs web gampang banget liwat persiyapan intuisi, antarmuka seret lan selehake, atusan template sing wis dibangun, lan kabeh kaca, uga pilihan sing gampang, nanging uga macem-macem kanggo kustomisasi.

Gambar ing ndhuwur minangka gambar saka kaca tes sing digawe kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake dening pembangun sing dibangun iki.

Sawetara fitur tambahan sing bisa ditemokake ing pembangun situs HostGator yaiku penyematan video HD, penghapusan merek, integrasi media sosial sing gampang, Google Analytics, gateway pembayaran PayPal, kode kupon, alat SEO kanggo asil mesin telusur sing luwih apik, uga manajemen inventaris, lan keranjang blanja eCommerce.

template pembangun situs web hostgator

Sampeyan uga bisa tuku pembangun situs web HostGator kanthi individu, lan kanthi mangkono, entuk uga layanan hosting web HostGator (sing paling cocog kanggo sampeyan). Yen ora, kaya sing dakkandhakake sadurunge, pembangun situs web gratis karo kabeh rencana hosting HostGator.

Simpen kanggo paket hosting sing paling dhasar, sing mbatesi domain dadi 1, HostGator nawakake kabeh sing ora ana watesan (uga - deleng ing ngisor iki) sing apik banget amarga rencanane murah banget, diwiwiti.

(Meh) Bandwidth Unlimited & Spasi Disk Unlimited

Bandwidth tanpa wates lan papan disk tanpa wates tegese sampeyan bisa nransfer lan nyimpen data sacukupe. "Unmetered" ngidini tuwuhing situs web sing ora ana watesan nalika nggunakake rencana hosting sing bisa dienggo bareng.

hostgator bandwidth tanpa watesan lan papan disk

Nduwe bandwidth sing ora diukur tegese sampeyan bisa mindhah data tanpa watesan ing antarane server host, pengunjung situs, lan internet. Iki apik kanggo njamin kacepetan lan kinerja situs web sampeyan, utamane ing rencana sing dienggo bareng.

Sampeyan uga nampa database Unlimited, kang tegese sampeyan bisa duwe minangka akeh WordPress instalasi kaya sing dikarepake. Iki apik kanggo wong-wong sing duwe akeh klien lan pengin nyoba owah-owahan situs web sadurunge meksa urip.

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa hosting "Tanpa wates" minangka mitos lan paling ora HostGator transparan babagan watesan panggunaan sumber daya. Dheweke nawakake "kabeh tanpa watesan", anggere sampeyan:

  • Aja nggunakake luwih saka 25% saka unit pangolahan pusat (CPU) server
  • Aja mbukak luwih saka 25 pangolahan simultan ing cPanel
  • Aja duwe luwih saka 25 sambungan MySQL bebarengan
  • Aja nggawe luwih saka 100.000 file ing cPanel
  • Aja mriksa luwih saka 30 email saben jam
  • Aja ngirim luwih saka 500 email saben jam

Nanging, ora ana watesan ing:

  • Bandwidth sing digunakake
  • Akun email sing digawe

Paling ora HostGator mbukak lan transparan babagan iki (sing umume perusahaan hosting web murah liyane ora!).

Transfer Situs Gratis & Instal Siji Klik WordPress

Migrasi situs web saka siji host menyang host liyane biasane dadi norma kanggo umume perusahaan hosting web, nanging umume perusahaan mung nyedhiyakake transfer situs web gratis kanggo WordPress Camping.

Ora HostGator. Padha nggawe nransfer sembarang jinis situs saka host liyane kanggo wong-wong mau prasaja, lan gratis. Cukup mlebu kanggo rencana sampeyan pengin nggunakake, lan supaya HostGator nindakake liyane.

Gumantung ing jinis akun hosting sing sampeyan ndhaptar, jumlah migrasi gratis sing ditawakake beda-beda:

Jenis HostingGratis Situs MigrasiMigrasi cPanel gratisMigrasi Manual Gratis
Shared / Cloud Hosting1 situs1 situs1 situs
Hosting WP sing Dioptimalake (Pemula)Blog 1Ora AnaOra Ana
Hosting WP Optimized (Standar)Blog 2Ora AnaOra Ana
Hosting WP sing Dioptimalake (Bisnis)Blog 3Ora kasedhiyaOra Ana
Reseller HostingSitus web 30Situs web 30Situs web 30
VPS HostingSitus tanpa watesSitus tanpa wates0 – 90 situs
Hosting khusus (Nilai, Daya, lan Perusahaan)Situs tanpa watesSitus tanpa watesSitus web 100

Nambahake, yen sampeyan anyar duwe situs web, lan HostGator minangka solusi hosting pisanan sing wis sampeyan gunakake, yakin manawa nginstal CMS (Sistem Manajemen Konten) sing disenengi kaya WordPress gampang kaya ngeklik sawetara tombol nalika mlebu.

nginstal hostgator wordpress

Nggunakake alat 1-klik-instal, sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake situs web sampeyan tanpa kuwatir duwe kawruh teknis.

Panjenengan diinstal WordPress Situs kasebut dilengkapi plugin sing wis diinstal kaya Jetpack, OptinMonster, lan WPForms - uga alat kinerja HostGator kaya caching sing dibangun.

caching hostgator

Dhukungan Hostgator Pelanggan

hostgator manggon chatting

Ana rong cara utama sampeyan bisa nggayuh layanan pelanggan HostGator. Salah sijine yaiku liwat opsi obrolan langsung sing sampeyan bisa ngenalake sampeyan minangka pelanggan anyar utawa pelanggan sing wis ana lan nerangake masalah sampeyan kanthi luwih rinci kanthi milih topik, set deskripsi sing ditawakake kanggo masalah kasebut, banjur ngisi lapangan cilik kanthi rincian spesifik pitakonan utawa masalah sampeyan. 

Pilihan layanan pelanggan Hostgator utama liyane yaiku kanthi nelpon tim dhukungan langsung ing nomer (866) 96-GATOR. Kaloro opsi kasebut bisa digayuh 24/7, 365 dina saben taun. 

Sampeyan uga bakal bisa nemokake informasi tambahan lan jawaban kanggo macem-macem pitakonan babagan layanan HostGator liwat basis kawruh sing jembar. kawruh HostGator kang base ngemot 19 kategori (kanthi subkategori dhewe) sing kalebu layanan hosting, kabijakan, pembangun situs web, cPanel, file, alat desain, optimasi, program kemitraan, lan liya-liyane. 

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nulis ing jendela telusuran ing sisih ndhuwur kaca basis kawruh. Kita nulis "carane ngaktifake sertifikat SSL" lan iki sing metu:

basa pengetahuan

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana sawetara jawaban kanggo pitakonan iki sing basis ing arsip sawijining. Sawetara jawaban sing diwenehake luwih spesifik, lan sawetara kurang, nanging kabeh ana hubungane karo tembung target ing pitakonan sing ana gandhengane karo "sertifikat SSL." Iki Sejatine dianggo minangka bagean FAQ. 

Ana jinis basis kawruh liyane sing wis disusun HostGator, yaiku blog HostGator. Wis limang kategori: 

  • Kedadeyan HostGator
  • Tips lan Trik Marketing
  • Startup & Usaha Cilik
  • Infographics
  • Web Hosting Tips

Blog iki dianggo minangka jaringan akeh sumber daya, artikel jero, lan macem-macem tips babagan carane ngatur lan nggedhekake situs sampeyan lan carane ngoptimalake pengalaman hosting sampeyan.

Kontra HostGator

Kaya saben layanan web hosting sing metu ana, bakal ana sawetara kekurangan kanggo nggunakake solusi hosting web sing murah. Kene negatif paling gedhe.

Fitur winates

Nalika fitur sakabèhé sing disedhiyakake cukup standar, lan domain gratis, transfer situs web gratis, lan kabeh sing ora winates, sejatine, HostGator ora nawakake pangguna hosting sing akeh fitur standar.

Fitur sing kudu standar, lan umume host web liyane kalebu ing paket gratis, ora karo HostGator:

  • Serep situs web otomatis minangka tambahan sing dibayar (CodeGuard)
  • Keamanan situs web kayata proteksi malware minangka tambahan sing dibayar (SiteLock)

Nalika fitur sakabèhé sing disedhiyakake cukup standar, lan domain gratis, transfer situs web gratis, lan kabeh sing ora winates, sejatine, HostGator ora nawakake pangguna hosting sing akeh fitur standar.

Fitur sing kudu standar, lan umume host web liyane kalebu ing paket gratis, ora karo HostGator:

  • Serep situs web otomatis minangka tambahan sing dibayar (CodeGuard)
  • Keamanan situs web kayata proteksi malware minangka tambahan sing dibayar (SiteLock)

Iku Bagéyan saka Newfold Digital (sadurungé EIG)

Maneh, aku ora bakal nyoba ngganggu sampeyan babagan reputasi Newfold Digital. Nanging, umume wong sing nyemak perusahaan hosting bakal ujar manawa perusahaan hosting sing dadi bagean saka iki duwe risiko nduwe reputasi sing ala.

Iku amarga yen sampeyan arep karo perusahaan hosting A (iku bagéan saka Newfold Digital lan sampeyan ora ngerti) lan duwe pengalaman ala, lan pindhah menyang host perusahaan B (uga bagean Newfold Digital lan sampeyan ora ngerti), sinten sing pengalaman sampeyan bakal tambah apik?

Elinga yen HostGator minangka bagean saka klompok perusahaan iki lan cara nindakake perkara kasebut bisa uga bakal mudhun babagan cara HostGator nangani samubarang.

Mbandhingake Pesaing HostGator

Nalika milih layanan web hosting, mbandhingake pilihan sing kasedhiya iku penting. Mangkene deleng carane HostGator nglawan para pesaing: SiteGround, Hostinger, Bluehost, BigScoots, lan HostArmada.

FeatureHostgatorSiteGroundHostingerBluehostBigScootsHost Armada
Pangguna-loropakenApik kanggo pamulaApik kanggo pamula lan pinter teknologiGampang banget panggunaApik kanggo pamulaProfesional, fokus bisnisInovatif, pangguna-loropaken
RereganTerjangkauJarak tengahSangat terjangkauTerjangkauPremiumTerjangkau
PerformanceBisa dipercaya karo Cloudflare CDNCustom CDN, fitur canggihKinerja apikDhukungan PHP majengKinerja dhuwur, dikelolaTeknologi inovatif, dipercaya
dhukunganDhukungan pelanggan apiksupport bangetDhukungan kuwatDhukungan kuwatDhukungan premium pribadiDhukungan apik
Fitur khususGator Website BuilderPenulis Email AI, CDN khususrencana-loropaken budgetPeningkatan e-commerceLayanan hosting sing ngaturSolusi hosting sing canggih

SiteGround

  • Katrangan: Hosting sing dipercaya kanthi dhukungan pelanggan sing kuwat.
  • Beda: SiteGround nawakake fitur canggih kaya AI Email Writer lan CDN khusus, nyedhiyakake luwih akeh kanggo pangguna e-commerce lan sing ngerti teknologi.
  • Sinau luwih lengkap babagan kita SiteGround review kene.

Hostinger

  • Katrangan: Loro-lorone budget-loropaken lan pangguna-loropaken, becik kanggo wiwitan.
  • Beda: Hostinger dikenal kanthi rencana sing terjangkau banget, dadi luwih cocog kanggo pangguna kanthi anggaran sing sithik.
  • Sinau luwih lengkap babagan kita Review hostinger ing kene.

Bluehost

  • Katrangan: Loro-lorone nawakake gampang WordPress integrasi lan pamula-loropaken.
  • Beda: Bluehost fokus ing peningkatan e-commerce lan fitur kinerja canggih kaya dhukungan PHP 8.2.
  • Sinau luwih lengkap babagan kita Bluehost review kene.

BigScoots

  • Katrangan: Loro-lorone nyedhiyakake layanan hosting sing dipercaya kanthi cathetan uptime sing kuwat.
  • Beda: BigScoots dikenal kanthi dhukungan pribadi lan layanan hosting sing dikelola premium, ngarahake pangguna profesional lan bisnis.
  • Sinau luwih lengkap babagan kita BigScoots review kene.

Host Armada

  • Katrangan: Solusi hosting sing terjangkau lan dipercaya kanthi dhukungan pelanggan sing apik.
  • Beda: HostArmada relatif anyar kanthi fokus ing teknologi lan layanan sing inovatif, narik kawigaten para pangguna sing golek solusi hosting sing canggih.
  • Sinau luwih lengkap babagan kita Host Armada review kene.

Rencana Hosting HostGator

HostGator nawakake macem-macem rencana hosting. Kabeh, sampeyan bisa nemokake wolung opsi hosting kanthi jadwal biaya sing beda:

  • Sambungan hosting – iki rencana hosting murah HostGator, wiwit mung $ 3.75 / sasi, karo diskon saiki, mbayar ing 36 sasi basis. Jenis hosting iki mung diarani jeneng - situs web sampeyan nuduhake server lan sumber daya sing dibutuhake kanggo operasi kasebut situs web liyane sing padha cilik saka pamilik situs sing beda. Ora ala nalika sampeyan lagi miwiti, yen situs sampeyan ora mbutuhake daya sing akeh banget, lan yen sampeyan ora ngarepake lonjakan lalu lintas sing gedhe banget.

Rega saka mung $ 3.75 / wulan nggawe HostGator minangka salah sawijining host web paling murah ing industri kasebut.

  • Cloud hosting - kaya jeneng kasebut, hosting awan nggunakake sumber daya teknologi awan. Iki tegese, ora kaya jinis hosting liyane, sing nggunakake server siji, hosting awan nggunakake a jaringan server maya virtual sing disambungake sing dadi tuan rumah situs web utawa aplikasi sing dimaksud. Iki tegese situs sampeyan bakal bisa nggunakake sumber daya saka macem-macem server Hostgator. Cloud hosting dianjurake kanggo situs web lan bisnis online sing mbutuhake wektu loading cepet, kapan wae, sanajan dheweke ngalami lonjakan lalu lintas sing kerep, kaya sing teka saka promosi, tawaran saiki, utawa dodolan. Singkatipun, cloud hosting nyedhiyakake skalabilitas, keluwesan, lan linuwih. Kanthi diskon saiki, HostGator nyedhiyakake biaya rencana hosting awan sing paling murah $ 4.95 saben sasi, dibayar kanthi basis 36 sasi.
  • VPS hosting – VPS singkatan saka server pribadi virtual, kang Sejatine njlèntrèhaké sumber daya khusus sing mung kanggo situs ing server tartamtu. Apa tegese kanthi fisik, situs sampeyan isih ana ing server sing dienggo bareng (aka hardware server), nanging sumber daya sing dibutuhake situs sampeyan mung duweke sampeyan (kayata daya CPU utawa memori RAM, contone). VPS minangka pilihan sing paling apik kanggo pamilik situs web sing pengin luwih ngontrol sumber daya hosting lan lingkungan hosting. Uga, yen sampeyan ngalami pertumbuhan lalu lintas utawa kudu ngatur macem-macem situs web lan mbutuhake sumber daya sing dibutuhake kanggo ngatur kanthi efektif, nanging uga ora pengin mbayar dhuwit ekstra, sampeyan kudu nimbang ndhaptar rencana VPS. VPS hosting plans miwiti ing $ 19.95 saben sasi, mbayar saben 36 sasi.
  • Darmabakti hosting – hosting darmabakti dadi tingkat ngluwihi hosting VPS. Kanthi rencana hosting iki, sampeyan entuk server mung kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa nggunakake kabeh sumber daya lan nguwasani sawetara situs web, tanpa kudu nuduhake papan lan sumber daya karo pangguna liyane. Hosting khusus minangka ide sing apik yen sampeyan ngerti yen sampeyan kehabisan ruang, utawa sampeyan ngerteni manawa situs sampeyan mbukak luwih alon tinimbang biasane. Yen pamirsa saya tambah akeh, lan sampeyan duwe lalu lintas luwih akeh, luwih akeh panjaluk situs, lan umume mbutuhake papan sing luwih akeh lan pengin situs web sing luwih cepet, uga kontrol lengkap server sampeyan, sampeyan bisa uga pengin mikir babagan entuk hosting server khusus. rencana. Kanthi diskon saiki, rencana darmabakti miwiti ing $ 89.98 saben sasi, mbayar saben 36 sasi.
  • WordPress hosting - minangka jeneng tabet, rencana hosting iki khusus ngarahke ing kekuwatan WordPress situs. Iki tegese duwe luwih akeh fitur sing ana gandhengane karo WP lan nggawe kaca WP luwih gampang lan efisien, dibandhingake karo rencana hosting liyane. Disaranake kanggo wong sing khusus pengin nggawe lan mbukak a WordPress situs web. Rencana hosting iki diwiwiti ing $ 5.95 saben sasi (dibayar kanthi langganan 36 sasi), kanthi diskon saiki.
  • Reseller hosting - uga disebut "hosting label putih", ngidini sampeyan nawakake layanan hosting kaya sampeyan dhewe minangka perusahaan hosting sing nyata. Sampeyan bisa nawakake layanan kanggo klien tanpa repot nggawe perusahaan hosting saka awal. Tegese sampeyan ora perlu nangani server lan pangopènan piranti lunak utawa nangani masalah uptime. Jenis hosting iki ngidini sampeyan entuk dhuwit saka nyedhiyakake layanan hosting kanggo wong liya, sanajan padha difasilitasi dening HostGator. Iku paling apik kanggo agensi utawa freelancers sing nawakake layanan klien sing ana gandhengane karo desain web lan pangembangan web, uga layanan sing gegandhengan karo bisnis liyane. Iki ngidini dheweke promosi merek lan nampa penghasilan saka para pelanggan, uga nggabungake opsi hosting karo layanan liyane sing bisa ditawakake. HostGator njamin manajemen klien lan piranti lunak tagihan sing diarani WHMCS sing kalebu, gratis, ing kabeh rencana pengecer. Rencana diwiwiti ing $ 19.95 saben sasi, kanggo 36 sasi, karo diskon saiki. 
  • Windows hosting – bagean gedhe saka hosting server hostgator metu ana mbukak ing sistem operasi Linux, kang paling populer siji adoh, nanging sawetara uga mbukak ing Windows. Iki amarga ana aplikasi tartamtu sing mung bisa mlaku ing server Windows, uga teknologi tartamtu sing gegandhengan karo Windows sing mung bisa digunakake karo hosting kaya iki. Contone, pangembang ASP.NET ora bisa nggarap piranti lunak hosting liyane. Windows hosting plans miwiti ing $ 4.76 saben sasi, kanthi diskon saiki, dibayar kanthi basis 36 sasi.
  • hosting aplikasi web – Aplikasi hosting ngijini sampeyan kanggo host lan mbukak aplikasi ing maya utawa server biasa sing HostGator nawakake. Iki tegese aplikasi sampeyan bisa diakses saka internet, dadi ora perlu diundhuh, lan klien lan pangguna bisa sesambungan karo antarmuka panganggo basis web. Layanan hosting HostGator lumaku ing macem-macem sistem operasi lan manajemen data kayata Linux, MySQL, Apache, lan PHP, nggawe kompatibel karo akeh piranti lunak liyane lan aplikasi sing wis ana. Kanthi diskon saiki, rencana wiwitan kanggo rencana hosting aplikasi Web cukup murah, mung kasedhiya $ 2.75 / sasi, mbayar saben 36 sasi.

Aku bakal luwih rinci babagan fitur utama saben rencana kasebut ing bagean Rencana Rega ing bagean sabanjure artikel iki.

Rencana & Harga

Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, HostGator nawakake wolung jinis layanan hosting. Kaping pisanan, aku pengin menehi ringkesan babagan kabeh rencana hosting, banjur, Aku uga bakal njaluk menyang rincian liyane babagan saben fitur tombol saka jinis layanan hosting padha kurban.

PlanReregan
Rencana gratisOra Ana
Rencana hosting sing diwenehake 
Rencana tukik$ 3.75 / sasi* (kanthi diskon 60% saiki)
Rencana bayi$ 4.50 / sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana bisnis$ 6.25 / sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana hosting awan 
Awan jaranan$4.95 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Awan bayi$6.57 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Awan bisnis$9.95 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Rencana hosting VPS 
Snappy 2000$19.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Snappy 4000$29.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Snappy 8000$39.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Rencana hosting khusus 
Nilai Server$89.98 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
Server Daya$119.89 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
Enterprise Server$139.99 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
WordPress rencana hosting 
Rencana wiwitan$5.95 saben sasi* (kanthi diskon 40% saiki)
Rencana Standar$7.95 saben sasi* (kanthi diskon 50% saiki)
Rencana Bisnis$9.95 saben sasi* (kanthi diskon 57% saiki)
Reseller hosting plans 
Rencana Aluminium$19.95 saben sasi* (kanthi diskon 43% saiki)
Plan Tembaga$24.95 saben sasi* (kanthi diskon 49% saiki)
Rencana Perak$24.95 saben sasi* (kanthi diskon 64% saiki)
Windows hosting plans 
Rencana pribadi$4.76 saben sasi* (kanthi diskon 20% saiki)
Rencana Enterprise$14.36 saben sasi* (kanthi diskon 20% saiki)
Rencana hosting aplikasi web 
Rencana Hatchling$2.75/wulan* (kanthi diskon 60% saiki)
Baby Plan$3.50 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana Bisnis$5.25 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)

* Rega kasebut nuduhake rencana 36 wulan. Rencana kasebut dianyari miturut tarif reguler. 

Penjaminan Dhuwit 45-Dina

Nalika nerangake jaminan dhuwit, HostGator luwih loman tinimbang panyedhiya hosting liyane ing kana. 

Yen sampeyan ndhaptar salah sawijining rencana hosting HostGator, sampeyan bakal bisa mbalekake dhuwit kanthi lengkap ing wektu sing sepisanan. dina 45 yen sampeyan ora puas karo rencana sing wis dipilih lan mbayar. 

Sampeyan kudu eling yen jaminan dhuwit bali iki nuduhake layanan hosting dhasar sing ditawakake HostGator. Ora ngrujuk marang biaya persiyapan utawa biaya registrasi domain, utawa biaya liyane sing ditrapake kanggo layanan tambahan sing bisa sampeyan tuku utawa digunakake saka HostGator. 

Sawise jendhela 45 dina liwati, sampeyan ora bakal bisa mbalekake dhuwit maneh. 

Shared Hosting Plans

hostgator sambungan hosting

Kaya sing sampeyan ngerteni, rencana hosting sing dituduhake HostGator mesthi ana ing antarane rencana bareng paling murah sampeyan bisa nemokake. 

Diwiwiti mung $ 3.75 / sasi kanthi diskon 60% saiki, rencana hosting bareng Hostgator dhasar (disebut rencana Hatchling) nawakake panyimpenan tanpa watesanbandwidth sing ora dikepengini, lan:

  • Situs web siji 
  • Gratis SSL certificate 
  • Gratis Domain 
  • Klik-siji WordPress instalasi 
  • free WordPress/ transfer situs web cPanel 

Rencana Baby, sing rada luwih larang, rawuh ing $ 4.50 / sasi, lan meh padha karo rencana Hatchling. Bentenane utama yaiku tinimbang situs web siji, rencana iki ngidini sampeyan dadi tuan rumah nomer situs web sing ora ana wates.

Rencana bareng Bisnis nawakake keuntungan tambahan, kayata:

  • Alat SEO gratis 
  • IP khusus gratis 
  • Nganyari gratis menyang SSL Positif 

Kabeh rencana ing rencana Shared hosting nawakake bandwidth sing ora diukur, tegese sampeyan ora kudu kuwatir babagan lonjakan lalu lintas sing kadang-kadang (sanajan yen kedadeyan kasebut asring banget, HostGator bisa uga bakal ngubungi sampeyan lan njaluk sampeyan entuk rencana sing luwih gedhe) .

Sampeyan uga bisa entuk domain lan ndhaptar kanthi gratis. Sertifikat SSL uga dilengkapi kabeh rencana, nggawe situs sampeyan aman lan dipercaya. Lan pungkasan nanging paling ora mung siji-klik WordPress instalasi, sing ndadekake integrasi WP luwih gampang.

HostGator kalebu akun email gratis kanthi protokol POP3 lan SMTP. Iki uga nawakake 25 mailing list kanggo kabeh rencana, akses webmail, lan proteksi spam kanthi bantuan SpamAssassin. 

Rencana Hosting Cloud

hosting hostgator

Yen sampeyan pengin nggunakake sumber daya sawetara server maya, sampeyan kudu milih rencana hosting awan HostGator.

Padha uga cantik mirah lan miwiti ing $ 4.95 saben sasi (dibayar saben 36 sasi), kanthi diskon 45%. 

Rencana hosting awan Hatchling dhasar nawakake:

  • domain tunggal 
  • Gratis SSL certificate 
  • Gratis Domain 
  • 2 memori GB
  • 2 inti CPU

Rencana awan Baby padha karo rencana Hatchling nanging ditingkatake. Nawakake dhasar kayata SSL lan domain, nanging uga nawakake hosting kanggo domain tanpa watesan, uga memori 4 GB lan daya CPU inti 4. 

Rencana premium ing nawakake hosting awan HostGator, alias rencana awan Bisnis uga nawakake domain tanpa watesan, domain gratis, lan SSL, nanging uga nawakake upgrade gratis menyang SSL Positif, IP khusus gratis, lan alat SEO gratis. Server maya bisa nyedhiyakake memori 6 GB lan sumber daya CPU inti 6 kanggo situs sampeyan.

Rencana server awan duwe opsi caching terintegrasi, tegese situs sampeyan bakal duwe konfigurasi caching sing optimal sing bakal mbukak kanthi cepet. Sampeyan bakal bisa ngontrol kinerja situs lan duwe ringkesan sing jelas babagan kabeh metrik sing dibutuhake kanggo sukses situs liwat dasbor intuisi. 

Manajemen sumber daya sing gampang lan kontrol total babagan sumber daya ngidini sampeyan nambah lan nambah sumber daya sing dibutuhake situs sampeyan supaya bisa digunakake kanthi lancar, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen sampeyan entuk lonjakan lalu lintas, umpamane. Uga, yen ana masalah liyane sing ora dikarepke, sampeyan bakal bisa ngatasi kanthi nyata.

Rencana hosting awan uga kalebu failover otomatis. Iki tegese yen salah sawijining server situs sampeyan di-host liwat jaringan awan ngalami masalah hardware, kinerja lan kasedhiyan situs sampeyan ora bakal nandhang sangsara: failover otomatis ngidini transfer otomatis menyang server liyane sing fungsional.

Rencana hosting awan nawakake akun email tanpa watesan karo protokol SMTP lan POP3, standar saka 25 milis, Nyegah spam karo SpamAssassin, akses menyang email liwat telpon liwat IMAP, uga alias email tanpa wates, forwards mail tanpa wates, lan autoresponders tanpa watesan. Iki minangka hosting email Hostgator sing apik sing bisa dianggep kanggo bisnis sampeyan.

Rencana Hosting VPS

hostgator vps

Rencana hosting VPS HostGator menehi akses root lengkap menyang sumber daya server, lan akeh sumber daya khusus. 

Rencana dhasar, disebut Snappy 2000, diwiwiti ing $ 19.95 saben sasi mbayar saben 36 sasi kanthi diskon 75% saiki, lan kalebu: 

  • 2GB RAM 
  • 2 inti CPU 
  • 120 GB SSD 

Kabeh rencana kalebu bandwidth sing ora dikepengini lan 2 IP khusus

Kapindho, rencana Snappy 4000 duwe daya CPU 2-inti sing padha, nanging nawakake 4 GB RAM memori lan 120 GB SSD memori. 

Rencana paling premium saka grup iki, Snappy 8000 kalebu upgrade saka daya CPU karo CPU 4-inti, Uga 8 GB RAM memori lan 240 GB SSD memori. 

Rencana kasebut nawakake akses root lengkap menyang sumber daya server pribadi virtual, supaya sampeyan bisa ngatur CMS (Sistem Manajemen Konten) dhewe yen sampeyan pengin, uga nglebokake kode khusus. 

Hosting iki uga kalebu fungsi lanjutan tegese sampeyan bisa nggawe alamat email tanpa watesan, uga domain tanpa watesan, akun FTP, database, lan liya-liyane. 

Hosting VPS HostGator nggunakake hardware saka pimpinan industri sing wis kabukten kayata AMD lan Intel, tegese situs sampeyan mung bakal nggunakake sing paling apik lan paling cepet. 

Sampeyan uga bisa nggunakake piranti VPS lengkap kayata template situs, alat pangembangan situs, installer skrip, lan liya-liyane. 

Lan yen sampeyan mikir babagan serep situs, rencana VPS HostGator nawakake serep data situs web saben minggu. 

Darmabakti Server Hosting Plans

darmabakti hosting

Yen sampeyan butuh kekuwatan server khusus, HostGator wis dijamin. Rencana paling murah saka kategori iki yaiku Rencana Nilai Server teka ing $ 89.98 saben sasi (dibayar saben 36 sasi), kanthi diskon saiki 52%. 

Rencana iki nawakake: 

  • 4 inti / 8 prosesor thread
  • 8 GB RAM 
  • 1 TB HDD

Kabeh rencana nawakake bandwidth unmetered, Intel Xeon-D CPU, lan kemampuan kanggo milih antarane Linux utawa Windows OS-run server.

Rencana kapindho, disebut rencana Power Server, kalebu prosesor 8-inti / 16-thread, uga 16 GB RAM lan 2 TB HDD / 512 memori GB SSD. 

Rencana sing paling apik lan paling larang ing kategori iki yaiku rencana Enterprise Server kanthi rega $139.99 saben wulan kanthi diskon 52%. Wis padha 8-inti / 16-Utas prosesor rencana Power Server, nanging nawakake 30 GB RAM lan 1 memori TB SSD. 

Rencana hosting darmabakti HostGator ngidini sampeyan ngontrol server lengkap, tegese sampeyan bakal duwe kabeh sumber daya sistem.

Sampeyan uga bisa milih antarane hard drive HDD (spasi) lan SDD (kacepetan), gumantung apa sing dibutuhake situs sampeyan.

Rencana hosting khusus menehi sampeyan Proteksi DDoS supaya sampeyan ora njaluk banget nggarap babagan situs lan sumber daya sampeyan, yen ana serangan ing server sampeyan.

Sing kalebu firewall adhedhasar IP ana kanggo njaga server sampeyan aman lan njamin kinerja sing optimal, apa wae sing kedadeyan.

Sampeyan uga bisa milih antarane cPanel lan WHM ing Linux utawa Plesk lan WebMatrix ing server Windows. 

Kabeh server darmabakti HostGator di-host ing lokasi AS, pusat data Tier 3. Uga, HostGator nawakake jaminan jaringan manawa situs sampeyan mesthi online. 

WordPress Rencana Hosting

hostgator wordpress hosting

Yen sampeyan wis ngeset pikiran kanggo duwe situs ing WordPress, paling apik kanggo njaluk salah siji saka HostGator WordPress paket rencana hosting. 

Sing paling murah, diarani Rencana wiwitan, diwiwiti ing $ 5.95 saben sasi, kanthi diskon 40% saiki, dibayar kanthi basis 36 sasi. 

Iki kalebu siji situs, 100k kunjungan saben wulan, lan serep data 1 GB. Liyane saka rencana mung pindho utawa telung fitur tombol padha karo rencana pisanan. Dadi sing nomer loro, rencana Starter, kalebu rong situs, 200k kunjungan saben wulan, lan serep 2 GB. Lan kaping telu, rencana hosting Bisnis, sing regane $ 9.95 saben wulan kanthi diskon 57% saiki, nawakake hosting telung situs, kunjungan 500k saben wulan, lan serep data 3 GB. 

Kabeh rencana hosting WP kalebu domain (setaun), SSL, lan email gratis nganti 25 mailing list.

Reseller Hosting Plans

reseller hosting

Yen sampeyan pengin nawakake layanan hosting kanggo klien, nanging ora pengin kerumitan sing teka karo nggawe perusahaan hosting saka ngeruk, banjur apa ora njaluk salah siji saka HostGator kang reseller rencana hosting?

The Rencana aluminium, sing paling murah ing kategori iki, rawuh ing $ 19.95 saben sasi karo saiki 43% diskon, lan mesthi, mbayar saben 36 sasi. Iku nawakake Ruang disk disk 60 GB lan Bandwidth 600 GB.

Rencana kapindho sing diarani rencana Tembaga nawakake ruang disk 90 GB lan bandwidth 900 GB, lan rencana katelu diarani Rencana perak nawakake Ruang disk disk 140 GB lan Bandwidth 1400 GB

Kabeh rencana kalebu situs web tanpa watesan lan SSL. 

Kategori hosting iki uga dilengkapi piranti lunak tagihan gratis (disebut WHMCS utawa Web Hosting Billing & Automation Platform), sing wis diinstal kanthi otomatis ing rencana sing sampeyan pilih. 

Uga, sampeyan bakal entuk keluwesan lengkap babagan cara pembayaran, alokasi sumber daya, lan layanan liyane sing pengin diwenehake kanggo klien sing sampeyan pikirake. 

Windows Hosting Plans

hostgator windows hosting

Lan yen sampeyan pancene kudu nggarap server sing dioperasikake Windows, HostGator wis dijamin. Sampeyan bisa milih antarane rong rencana kene - rencana Pribadi, teka ing $ 4.76 saben sasi (karo diskon saiki 20%), lan rencana Enterprise, teka ing $ 14.36 saben sasi (uga diskon 20%), dibayar kanthi basis 36 sasi. 

Rencana Pribadi nawakake registrasi domain siji; papan disk unmetered, bandwidth unmetered, lan sertifikat keamanan SSL teka ing loro plans. Rencana Enterprise ngidini kanggo ndhaptar limang domain lan uga dilengkapi IP khusus gratis.

Rencana hosting Windows HostGator nawakake macem-macem alat admin sing kuat kayata manajer file, tugas sing dijadwal, direktori aman, lan liya-liyane. Uga nawakake fitur pemrograman kayata ASP lan ASP.NET 2.0 (3.5, 4.0, lan 4.7), uga PHP, SSICurl, Perpustakaan GD, MVC 5.0, lan AJAX.

Kaya umume rencana hosting, HostGator ing kene uga nawakake instalasi siji-klik aplikasi penting kayata WordPress lan skrip open-source liyane. 

Panel kontrol Plesk, dimuat karo fitur, kalebu ing rencana hosting Windows. Bakal luwih gampang nggawe situs web lan nyiyapake aplikasi, lan liya-liyane. 

Salah sawijining perkara sing paling penting babagan rencana hosting Windows yaiku kepiye sampeyan bisa ngatur server lan mbangun kaya sampeyan. Sampeyan entuk jumlah sub-domain, FTP lan akun email tanpa watesan, Microsoft SQL lan MySQL, lan database Akses.

Pitakon & Wangsulan

Ing bagean iki, kita bakal nyoba mangsuli sawetara pitakonan sing paling kerep ditakoni babagan HostGator, fitur, lan layanane.

Putusan Kita ⭐

Apa HostGator apik? Ya, HostGator yaiku solusi sing apik yen sampeyan pengin panyedhiya hosting web sing murah, gampang diatur, nduweni kecepatan sing prayoga, lan nawakake uptime 99.99%. Iki minangka salah sawijining perusahaan hosting sing paling populer.

Entuk Kabeh Unlimited karo HostGator

Entuk bandwidth tanpa watesan, ruang disk, akun email, lan liya-liyane kanthi rencana terjangkau HostGator. Kajaba iku, nikmati dhukungan 24/7 lan migrasi situs gratis.

Iku panyedhiya apik yen sampeyan lagi miwiti karo situs siji utawa pengin ngatur sawetara situs cilik, sing sampeyan bisa milih rencana sambungan dhasar, utamané yen budget nyenyet. 

Sing ngandika, yen sampeyan pengin luwih cepet, keamanan tambah, lan fitur liyane; yen situs mundak akeh lan perlu sumber daya liyane kanggo fungsi luwih, nanging sampeyan isih ing budget nyenyet, plans maya iku pilihan apik nalika sampeyan kudu upgrade.  

Lan, uga, yen sampeyan khusus kasengsem nggawe situs ing WordPress, sampeyan bisa milih salah siji sing khusus WordPress-rencana hosting ngatur lan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo situs WP sampeyan kabeh ing sak panggonan. 

HostGator nawakake macem-macem fitur sing menarik, kayata pembangun situs web sing gampang digunakake, cPanel prasaja, lan alat QuickInstall sing ngidini sampeyan nginstal aplikasi favorit ing situs sampeyan sajrone sawetara menit. 

Apa tegese HostGator mesthi nawakake regane apik kanggo dhuwit sampeyan, utamane karo sawetara rencana sing luwih murah.

Mesthi wae, iki ora ateges HostGator duwe kabeh sing sampeyan goleki. Nanging mulane ana akeh host web liyane ing pasar! Iki mung tegese sampeyan kudu nindakake riset sing adil lan ndeleng apa fitur sing paling penting kanggo situs sampeyan lan sing sampeyan pikir pancen perlu kanggo tuwuh lan nggedhekake bisnis sampeyan. 

Yen sampeyan mikir HostGator bisa nindakake iku, Aku menehi saran supaya sampeyan ora mikir kaping pindho lan nyoba! Sawise kabeh, ana wektu tenggang 45 dina sing bisa sampeyan lakoni maneh.

Sapa sing kudu milih Host Gator? Antarmuka sing ramah pangguna, kalebu panel kontrol sing gampang lan pembangun situs web, cocog kanggo pamula lan pamilik bisnis cilik sing pengin nggawe kehadiran online tanpa kerumitan teknis.

Muga-muga sampeyan nemokake review hosting HostGator editor ahli iki mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

HostGator terus nambah layanan hosting kanthi fitur tambahan. HostGator wis ngenalake sawetara nganyari lan dandan kanggo layanan lan produk hosting bubar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • Portal Pelanggan luwih gampang: Dheweke wis ngrancang maneh portal pelanggan supaya luwih gampang sampeyan nangani akun sampeyan. Saiki, sampeyan bisa kanthi cepet ngganti rincian kontak utawa carane sampeyan pengin nangani tagihan.
  • Loading situs web luwih cepet: HostGator wis kerja sama karo Cloudflare CDN, tegese situs web sampeyan bisa mbukak luwih cepet kanggo pengunjung ing saindenging jagad. Iki amarga Cloudflare duwe server ing saindenging jagad sing nyimpen salinan situs sampeyan, mula mbukak kanthi cepet ora preduli saka ngendi wong ngakses.
  • Gedung situs: The Gator Website Builder saka HostGator nggunakake AI kanggo mbantu pangguna nggawe situs web, nggawe proses luwih gampang, utamane kanggo sing duwe katrampilan teknis sing winates. Alat iki ngidini persiyapan gampang blog utawa toko e-commerce minangka bagéan saka situs.
  • Pangguna Antarmuka lan Pengalaman: HostGator nggunakake cPanel sing populer kanggo panel kontrol, sing dikenal kanthi gampang digunakake, dadi pilihan sing apik kanggo pangguna pamula lan berpengalaman. Antarmuka pangguna intuisi, nyederhanakake tugas kaya ngatur file, database, lan akun email.
  • Fitur Keamanan: Layanan hosting HostGator kalebu macem-macem fitur keamanan kayata sertifikat SSL gratis, serep otomatis, mindhai lan mbusak malware, lan proteksi DDoS. Fitur kasebut nambah keamanan lan linuwih situs web sing di-host ing platform kasebut.

Reviewing HostGator: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, tes lan evaluasi adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Hostgator

Pelanggan mikir

Hosting murah sing mung bisa digunakake!

Desember 28, 2023

Web hosting sing mung dianggo! Ora ana lonceng lan whistles nanging situsku online tanpa downtime utawa drama (driji nyabrang). Aku pengin menehi saran HostGator!

Avatar kanggo Luka B
Luka B

Hostgator sing apik tenan

Muga 20, 2022

HostGator apik tenan !! Dhukungan dheweke yaiku 6 bintang miturut pendapatku. Saben-saben aku duwe masalah lan nelpon tim dhukungan mesthi ora bisa nulungi. Aku seneng banget karo layanan sing. Mung nganyarke menyang rencana bisnis, lan situs webku saiki cepet banget. Yen looking for sing paling apik, temtunipun sijine Hostgator kanggo test, Sampeyan ora bakal kuciwa!

Avatar kanggo Philips
Philips

Luwih murah tinimbang SiteGround nanging ..

April 23, 2022

Aku biyen a Siteground pelanggan. Siji-sijine alesan aku mindhah situs web menyang Hostgator yaiku tag rega sing murah. Ing wektu, aku mbayar Siteground bab $10 sasi. Lan Hostgator mung setengah rega. Mbiyen aku ora ngerti yen regane tikel kaping pindho sawise taun pisanan sampeyan. Aku wis krungu review campuran babagan Hostgator nanging aku ora tau mikir banget. Saiki, situsku mlaku kanthi apik nanging alon-alon saka wektu kanggo wektu tanpa alasan lan dhukungan pelanggan mung nyedot. Aku mbayar kathah kurang saka Siteground kanggo saiki nanging aku bakal mindhah situsku bali menyang Siteground nalika padha pindho rega ing mburi rencana saiki.

Avatar kanggo Ravi
Ravi

Rega ora transparan

Maret 16, 2022

Hostgator nawakake dashboard lan cPanel sing gampang kanggo ngatur situs web sampeyan. Minangka pangembang web, cPanel nggawe karyaku 10 kaping gampang. Iku uga pancene gampang kanggo mulang klien carane nggunakake. Sing apik babagan Hostgator! Sisih ala yaiku situs klien saya wis saya suwe wiwit aku pindhah menyang Hostgator saka VPS lan siji-sijine cara kanggo nambah kacepetan yaiku terus nganyarke. Padha terus mbuwang upgrade anyar ing pasuryan. Kuwi sing aku ora seneng. Regane ora ana ing ngarep. Dheweke nyedhot sampeyan kanthi rencana murah 3 taun lan terus njaluk sampeyan nganyarke.

Avatar kanggo Pangembang Tom F
Pangembang Tom F

Apik kanggo wordpress

Februari 19, 2022

Aku miwiti sandi WordPress blog karo Hostgator sawetara taun kepungkur. Wis lancar sailing wiwit. Aku duwe sawetara masalah ing kene nalika aku miwiti nanging dhukungan Hostgator cepet mbantu ngatasi masalah kasebut.. Disaranake banget!

Avatar kanggo Shea - Belfast
Shea - Belfast

Penjual Startup

Oktober 7, 2021

Aku seneng rencana entri HostGator minangka freelancer lan bakul wiwitan. Sanajan rencana bisa uga duwe fitur sing winates, iki mbantu aku tekan target nganti saiki.

Avatar kanggo Phoebe W
Phoebe W

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...