Website Rating Docs

Basis kawruh lan dokumentasi kanggo mbantu sampeyan miwiti tema lan hosting

tema

Nggawe Kaca Ngarep lan Kaca Blog

Video iki nyedhiyakake pandhuan langkah-langkah babagan carane nggawe kaca ngarep lan kaca blog kanthi cepet nggunakake Ollie ... Waca liyane

tema

Miwiti Gaya Global

Video iki nerangake antarmuka Gaya Global ing WordPress, khusus ing konteks tema blok kaya Ollie. Global… Waca liyane

tema

Miwiti karo "Tema Starter"

Tema wiwitan kita minangka versi khusus saka tema OllieWP. Deleng demo langsung ing kene. Kenapa kita milih… Waca liyane

tema

Miwiti karo Wisaya Setup

Video kasebut minangka tutorial babagan carane nggunakake Ollie Setup Wisaya kanggo ngatur sing anyar WordPress situs web karo… Waca liyane

tema

Miwiti karo WordPress Editor Situs

Iki "Mulai mbangun karo WordPress Editor Situs" ngenalake anyar (Gutenberg) WordPress editor situs, alat sing kuat kanggo nggawe lan… Waca liyane

tema

Miwiti WordPress patron

Iki "Kabeh sing sampeyan kudu ngerti WordPress Pola" video nerangake carane WordPress pola mbantu sampeyan mbangun situs web kanthi cepet lan gampang ... Waca liyane

hosting

Setelan Dashboard Hosting

Sampeyan bisa ngatur opsi ing ngisor iki sing kasedhiya kanggo ngatur ing setelan dashboard hosting. Dashboard Ing dashboard sampeyan… Waca liyane

hosting

Carane Nggawe Situs Pementasan

Ing kene, kita bakal njelajah langkah-langkah nggawe situs pementasan saka situs langsung sing wis ana. Langkah 1: Navigasi menyang bagean Plugins ... Waca liyane

hosting

Carane Ekspor & Ngimpor Situs Panjenengan

Instal lan aktifake plugin All-in-One WP Migration ing situs sumber lan tujuan. Plugin gratis iki mbantu sampeyan migrasi WordPress ... Waca liyane

hosting

Carane Ndaftar Kanggo Rencana Starter

Iki minangka pandhuan cepet babagan carane sampeyan ndhaptar Rencana Starter. 1. Klik link daftar… Waca liyane

Home » Dokumentasi

Nuduhake ...