Apa Sampeyan Gunakake Webflow? Tinjauan Fitur, Tema & Biaya Pembuat Situs Web

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Webflow minangka platform desain situs web sing dihormati sing digunakake dening liwat 3.5 yuta pelanggan ing saindenging jagad. Apa sampeyan profesional berpengalaman utawa mung miwiti, review Webflow iki bakal menehi sampeyan tampilan sing luwih jero babagan fitur lan kemampuan platform bangunan situs web tanpa kode iki.

Ana atusan pembangun situs web ing kana. Saben cocog kanggo pamirsa sing beda. Webflow wis mapan dadi piranti lunak pilihan kanggo perancang profesional, agensi, lan bisnis sing tekan tingkat perusahaan. 

Pembangun Situs No-Kode #1 ing 2024
Webflow Website Builder
Saka $14 saben wulan (Mbayar saben taun & entuk diskon 30%)

Ngomong pamit kanggo watesan desain web tradisional lan salam kanggo versatility lan kreatifitas Webflow. Webflow ngganti situs web & game bangunan e-commerce kanthi ngidini para desainer lan pangembang nggawe situs web khusus sing unik tanpa nulis kode apa wae. Kanthi antarmuka visual sing ramah pangguna lan fitur sing kuat, Webflow minangka solusi sing sampurna kanggo mbangun situs web sing dinamis, responsif, lan visual.

Key Takeaways:

Webflow nawakake akeh kebebasan kustomisasi lan kontrol babagan desain situs web, kalebu akses lan ekspor kode HTML, dadi pilihan sing apik kanggo karya klien.

Ana akeh bahan dhukungan sing kasedhiya liwat Universitas Webflow, nanging alat kasebut bisa uga ora ramah pamula lan mbutuhake kawruh teknis supaya bisa dikuasai.

Rega bisa mbingungake amarga macem-macem rencana lan opsi, lan sawetara fitur canggih diwatesi utawa durung terintegrasi. Nanging, Webflow njamin tingkat uptime sing dhuwur.

Pancen, ana macem-macem alat lan fitur sing nyenengake kanggo digunakake - anggere sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. 

Aku dudu pakar desain web, mula ayo ndeleng kepiye cara nangani platform kasebut. Apa Webflow bisa digunakake dening sapa wae? Utawa luwih becik ditinggalake para ahli? Ayo goleki.

TL; DR: Webflow nduweni macem-macem alat lan fitur sing apik kanggo nggawe situs web sing nggumunke lan cepet. Nanging, iki diarahake menyang profesional desain tinimbang wong biasa. Mulane platform kasebut mbutuhake kurva sinau sing tajem lan bisa uga akeh banget kanggo sawetara.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Webflow. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pisanan, ayo ngimbangi sing apik karo sing ala kanthi ringkesan cepet babagan pro lan kontra Webflow:

Pros Webflow

  • Rencana gratis winates kasedhiya
  • Jumlah gedhe saka kontrol lan arah kreatif liwat desain 
  • Kapabilitas animasi sing nyengsemaken
  • Dibangun kanggo tahan skala bisnis lan perusahaan
  • Pilihan template sing apik kanthi desain kelas atas
  • Fitur anggota anyar katon banget njanjeni

Webflow Cons

Rencana & Harga

reregan webflow lan rencana

Webflow duwe limang rencana sing kasedhiya kanggo panggunaan umum:

  • Rencana gratis: Gunakake gratis kanthi winates
  • Rencana dhasar: Saka $ 14 / mo ditagih saben taun
  • Rencana CMS: Saka $ 23 / mo ditagih saben taun
  • Rencana bisnis: Saka $ 39 / mo ditagih saben taun
  • Enterprise: Rega sing dipesen

Webflow uga duwe rencana rega khusus kanggo E-commerce:

  • Rencana standar: Saka $24.mo ditagih saben taun
  • Rencana plus: Saka $ 74 / mo ditagih saben taun
  • Rencana lanjutan: $212/bln ditagih saben taun

Yen sampeyan mbutuhake kursi pangguna tambahan kanggo akun Webflow, iki biaya saka $16/bln munggah, gumantung ing syarat sampeyan. 

Plan KoleksiBiaya saben wulanBiaya Saben wulan Ditagih Saben TaunDigunakake kanggo
free Panggunaan umumfreefreePanggunaan winates
dhasar Panggunaan umum$18$14Situs prasaja
CMS Panggunaan umum$29$23Situs isi
BisnisPanggunaan umum$49$39Situs lalu lintas dhuwur
EnterprisePanggunaan umumBespokeBespokeSitus sing bisa diukur
StandardE-commerce$42$29Bisnis anyar
PlusE-commerce$84$74Dhuwur volume 
LinuwihE-commerce$235$212Nggedhekake
Rega ing ngisor iki minangka tambahan kanggo biaya rencana sing dipilih
wiwitanTim ing omahfreefreeWong anyar
inti Tim ing omah$ 28 saben kursi$ 19 saben kursiTim cilik
wutahTim ing omah$ 60 saben kursi$ 49 saben kursiTim tuwuh
wiwitanFreelancers lan agensifreefreeWong anyar
FreelancerFreelancers lan agensi$ 24 saben kursi$ 16 saben kursiTim cilik
agensiFreelancers lan agensi$ 42 saben kursi$ 36 saben kursiTim tuwuh

Kanggo rincian rega Webflow sing luwih rinci, deleng Pendhaftaran artikel jero kene.

Mbayar saben taun ngirit 30% dibandhingake karo mbayar saben wulan. Wiwit rencana gratis kasedhiya, ora ana uji coba gratis.

penting: Webflow ora ora nyedhiyani mbalekaken, lan ana ora njamin dhuwit bali sawise pisanan mbayar rencana.

Fitur Siaran

homepage webflow

Saiki ayo menehi platform sing apik kanggo entuk dhuwit lan macet apa sing ditindakake Webflow lan fitur lan ndeleng yen lagi worth kabeh hype.

Cithakan Webflow

Iku kabeh diwiwiti karo cithakan! Webflow nduweni pilihan template gratis sing wis dibangun sing wis rampung kabeh gambar, teks, lan werna kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin tingkat munggah desain, sampeyan uga bisa milih kanggo cithakan mbayar.

Biaya kanggo cithakan kisaran saka watara $20 kanggo liwat $100 lan kasedhiya ing Bunch saka macem-macem relung bisnis.

template wiwitan kosong webflow

Nanging iki sing paling aku seneng. Kanthi meh kabeh tukang situs web, ora ana titik tengah. Sampeyan salah siji miwiti karo kabeh-nyanyi, kabeh-nari template prebuilt utawa kaca kosong. 

Kaca kosong bisa dadi titik wiwitan sing angel, utamane yen sampeyan pamula, lan a Cithakan sing wis dibangun bisa nggawe angel kanggo ndeleng carane bakal bisa karo estetika Panjenengan.

Webflow wis nemokake tengah. Platform kasebut duwe template dhasar kanggo portofolio, bisnis, lan situs E-commerce. Struktur kasebut ana, nanging ora diisi gambar, warna, utawa liya-liyane sing ngganggu.

Iki nggampangake kanggo nggambarake lan nggawe situs web sampeyan tanpa njaluk bamboozled dening apa wis ana.

Alat Desainer Webflow

alat desainer webflow

Saiki, kanggo bit favoritku, alat panyuntingan. Aku mutusaké kanggo pindhah karo cithakan prebuilt kene lan murub munggah ing editor.

Langsung wae, Aku diwenehi dhaptar mriksa kabeh langkah sing kudu ditindakake kanggo njaluk situs web saya nerbitake-siap. Aku panginten iki becik tutul kanggo sing anyar kanggo piranti lunak iki.

webflow nggawe dhaptar priksa situs web

Sabanjure, aku macet menyang alat panyuntingan, lan iki wayahe Aku iki diunekake adoh dening jumlah gedhine pilihan sing ditawakake.

Alat kasebut wis biasa antarmuka seret lan selehake ing ngendi sampeyan milih unsur sing dikarepake lan seret menyang kaca web. Ngeklik unsur mbukak menu panyuntingan ing sisih tengen layar lan menu navigasi ing sisih kiwa. 

Ing kene dadi luwih rinci. Ing gambar, sampeyan mung ndeleng bagian sekedhik saka menu panyuntingan. Iku bener nggulung mudhun kanggo mbukak a edan nomer opsi editing.

Saben unsur kaca web duwe jinis menu iki, lan ora mandheg. Saben menu uga duwe papat tab ing sisih ndhuwur sing mbukak alat editing luwih.

Saiki, ojo salah paham. Iki dudu titik negatif. Sapa sing wis biasa karo piranti lunak bangunan web lan perancang web profesional bakal seneng-seneng ing jumlah kontrol padha duwe minangka ngidini kanggo total kamardikan Creative.

Ing tangan liyane, aku wis bisa ndeleng sing iki ora pilihan apik kanggo wiwitan amarga ora langsung jelas apa sing kudu sampeyan lakoni lan kepiye carane nindakake.

alat panyuntingan webflow

Aku ora bakal ngrembug babagan saben alat panyuntingan sing kasedhiya ing platform iki amarga kita bakal ana ing kene kabeh minggu.

Kanggo dhaptar lengkap fitur, bukak situs web webflow.com saiki.

Cukup ngomong iku majeng lan wis kabeh sampeyan bisa tau perlu kanggo gawe marem malah desainer paling rinci-oriented. 

Nanging, aku bakal nuduhake sawetara fitur penting ing kene:

  • Alat Audit Otomatis: Webflow bisa mriksa situs web sampeyan kapan wae sampeyan pengin. Iku bakal nyorot kesempatan ing ngendi sampeyan bisa nambah migunani lan kinerja kaca.
  • Tambah pemicu interaksi: Alat kasebut ngidini sampeyan nggawe pemicu sing kanthi otomatis nindakake tumindak nalika mouse nglayang ing area tartamtu. Contone, sampeyan bisa nyetel pop-up supaya katon.
  • Isi dinamis: Tinimbang ngganti utawa nganyari unsur kanthi manual ing pirang-pirang kaca web, sampeyan bisa ngganti ing siji kaca, lan owah-owahan bakal ditrapake ing endi wae. Iki migunani yen sampeyan duwe, contone, atusan kiriman blog sing mbutuhake owah-owahan.
  • Koleksi CMS: Iki minangka cara sing cerdas kanggo ngatur klompok data supaya sampeyan bisa ngontrol lan nyunting konten dinamis.
  • Aset: Iki minangka perpustakaan gambar lan media ing ngendi sampeyan ngunggah lan nyimpen kabeh. Aku seneng iki amarga katon kaya alat aset Canva lan nggawe gampang banget kanggo nggulung kanggo nggoleki apa sing sampeyan butuhake nalika isih ana ing kaca panyuntingan.
  • Alat Enggo bareng: Sampeyan bisa uga nuduhake link sing bisa dideleng menyang situs kasebut kanggo entuk umpan balik utawa ngajak kolaborator kanthi link panyuntingan.
  • Tutorial Video: Webflow ngerti iku alat lengkap, lan aku kudu ngomong, perpustakaan tutorial iku ekstensif lan gampang banget kanggo tindakake. Kajaba iku, bisa diakses langsung ing alat panyuntingan, sing trep banget.

Animasi Webflow

Animasi Webflow

Sapa sing pengin situs web statis sing mboseni nalika sampeyan bisa duwe nggantheng, dinamis, lan kaca web animasi?

Webflow nggunakake CSS lan Javascript kanggo ngidini para desainer nggawe animasi sing rumit lan lancar tanpa mbutuhake ora ngerti coding punapa mawon.

Fitur iki ngluwihi kabisan bangunan webku dhewe, nanging ana sing ngerti babagan desain web duwe dina lapangan karo kabeh sing bisa ditindakake.

Tuladhane, Webflow bakal ngidini sampeyan nggawe animasi gulung kayata paralaks, mbukak, bar kemajuan, lan liya-liyane. Animasi bisa ditrapake kanggo kabeh kaca utawa kanggo unsur tunggal.

Aku seneng ndeleng situs web karo gerakan dinamis ing wong-wong mau. Iki minangka cara sing apik kanggo narik perhatian wong utawa supaya tetep ana ing situs sampeyan luwih suwe.

Dheweke uga alat sing apik kanggo njaluk wong ngeklik unsur tartamtu utawa nindakake tumindak sing dikarepake.

Webflow E-Commerce

Webflow E-Commerce

Webflow wis disiyapake kanthi lengkap kanggo E-commerce (lan duwe rencana rega sing bakal ditindakake), lan sampeyan bisa uga bisa ngira manawa fitur iki mung komprehensif minangka alat bangunan web.

Nyatane, fitur E-commerce diakses liwat antarmuka panyuntingan web lan ngidini sampeyan nindakake kabeh aplikasi E-commerce khusus bakal:

  • Nggawe toko kanggo produk fisik utawa digital
  • Ekspor utawa ngimpor dhaptar produk kanthi akeh
  • Nggawe produk anyar, nyetel rega, lan sunting rincian
  • Atur produk menyang kategori tartamtu
  • Gawe diskon lan penawaran khusus
  • Tambah opsi pangiriman khusus
  • Lacak kabeh pesenan
  • Gawe produk adhedhasar langganan (saiki ing mode beta)
  • Nggawe cart selaras lan checkouts
  • Ngatur email transaksional

Kanggo njupuk pembayaran, Webflow langsung nggabungake karo Stripe, Apple Pay, Google Pay, lan PayPal.

Jujur, aku nemokake dhaptar iki rada winates, utamane dibandhingake karo platform bangunan web liyane. 

Sanajan sampeyan bisa nggunakake Zapier kanggo nyambungake karo panyedhiya pembayaran liyane, iki luwih rumit lan bakal biaya sing luwih akeh, utamané yen sampeyan ndeleng volume dodolan dhuwur.

Keanggotaan Webflow, Kursus & Konten sing Diwatesi

Keanggotaan Webflow, Kursus & Konten sing Diwatesi

Kursus sade punika panas saiki, dadi pembangun web scrabbling kanggo ngetutake tren iki. Webflow katon wis kejiret amarga saiki duwe a fitur anggota sing saiki ing mode beta.

Keanggotaan Webflow nawakake sampeyan cara kanggo nggawe paywall kanggo isi tartamtu ing situs web sampeyan, nggawe portal anggota, lan nyedhiyakake konten adhedhasar langganan.

Sak ngertiku, sampeyan nggawe kaca ing situs web kanggo konten sing diwatesi, banjur sampeyan "ngunci" karo kaca akses mung anggota. Kene sampeyan bisa merek kabeh, nggawe formulir khusus lan ngirim email transaksional pribadi.

Amarga fitur iki ana ing mode beta, mesthine bakal nambah lan nambah wektu. Iki mesthi wae sing kudu diwaspadai nalika maju.

Keamanan lan Hosting Webflow

Keamanan lan Hosting Webflow

Webflow ora mung alat mbangun situs web. Iku uga fitur kemampuan kanggo hOst situs web lan menehi fitur keamanan majeng uga. 

Iki ndadekake platform a toko siji-mandeg lan mbusak kabutuhan kanggo sampeyan tuku hosting lan keamanan saka platform pihak katelu. Aku penggemar penak, dadi iki menarik banget kanggo kula.

Webflow Hosting

Webflow Hosting

Ngendi hosting prihatin, Webflow gumunggung Kinerja kelas A lan wektu mbukak 1.02 detik kanggo situs web.

Hosting diwenehake liwat sawijining Jaringan pangiriman konten Tier 1 bebarengan karo Layanan Web Amazon lan Cepet. Uga kinerja paling dhuwur, hosting Webflow uga menehi sampeyan:

  • Jeneng domain khusus (kajaba ing rencana gratis)
  • Custom 301 pangalihan
  • Meta data
  • Gratis SSL certificate
  • Gawe serep saben dina lan versi
  • Proteksi sandhi saben kaca
  • Jaringan Distribusi Konten (CDN)
  • Wangun khusus
  • Panelusuran situs
  • Desain visual lan platform penerbitan
  • Pangopènan nol

Keamanan Webflow

Keamanan Webflow

Webflow mesthi njupuk keamanan kanthi serius supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan situs web lan kabeh data tetep aman ing saben tataran.

Platform map program keamanan sawijining miturut ISO 27001 lan Kontrol Keamanan Kritis CIS lan standar industri liyane.

Mangkene kabeh fitur keamanan sing bisa diarepake karo Webflow:

  • GDPR lan CCPA tundhuk
  • Panyedhiya layanan Level 1 sing disertifikasi kanggo Stripe 
  • Keamanan data lengkap lan screening staf ing Webflow dhewe
  • Otentifikasi rong faktor
  • Kapabilitas SSO karo G Suite
  • Single Sign-On
  • Idin adhedhasar peran
  • Panyimpenan data pelanggan adhedhasar awan
  • Transfer data sing dienkripsi kanthi lengkap

Integrasi Webflow & API

Integrasi Webflow & API

Webflow nduweni a nomer prayoga saka app lan integrasi langsung sing menehi kontrol lan keluwesan luwih. Yen platform ora ndhukung integrasi langsung, sampeyan bisa gunakake Zapier kanggo nyambungake karo piranti lan aplikasi piranti lunak favorit.

Sampeyan bisa nemokake app lan integrasi kanggo:

  • Marketing
  • Automation
  • Analytics
  • Pemroses pembayaran
  • Keanggotaan
  • E-commerce
  • Email hosting
  • media sosial
  • Alat lokalisasi, lan liya-liyane

Yen sampeyan ora bisa nemokake app sing perlu, sampeyan bisa takon Webflow nggawe aplikasi khusus, utamane kanggo sampeyan (biaya tambahan ditrapake ing kene).

Layanan Pelanggan Webflow

Layanan Pelanggan Webflow

Webflow minangka platform raksasa, mula sampeyan bakal ngarepake layanan pelanggan sing layak kanggo para pelanggan. 

Nanging, Webflow ngidini dhewe mudhun ing kene. Ora ana dhukungan langsung – ora malah ing plans rega ndhuwur-undakan. Siji-sijine cara sampeyan bisa sesambungan karo perwakilan dhukungan yaiku kanthi ngirim email lan malah banjur, wektu nanggepi miskin. 

Laporan ing saindhenging web nyatakake yen Webflow njupuk nganti 48 jam rata-rata kanggo nanggapi pitakon pelanggan. Iki ora apik, utamane yen sampeyan duwe tenggat wektu klien sing kudu dipatuhi.

Webflow menang maneh sawetara poin ing wilayah iki lan matur nuwun kanggo universitas kasebut. perpustakaan learning ageng punika kebak kursus lan video latihan kanggo mulang sampeyan carane nggunakake platform kanthi bener.

Nanging, iki ora bakal nulungi sampeyan yen situs kasebut glitches utawa sampeyan nemoni masalah. Muga-muga Webflow ngenalake opsi dhukungan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Tuladha Webflow Website

conto situs webflow

Dadi, kepiye situs sing diterbitake Webflow katon? Mung ana akeh sing bisa dijupuk saka cithakan, mula ndeleng situs web conto langsung minangka cara sing apik kanggo ngrasakake kemampuan Webflows.

Kawitan, kita duwe https://south40snacks.webflow.io, Situs conto kanggo perusahaan sing nggawe cemilan adhedhasar kacang lan wiji (gambar ing ndhuwur).

Iki situs nggantheng-looking karo sawetara animasi kelangan kanggo njupuk manungsa waé (lan nggawe sampeyan luwe kanggo cemilan!). Tata letak lan desain apik banget, lan kabeh bisa mlaku kanthi lancar.

conto situs webflow

Sabanjure https://illustrated.webflow.io/. Pisanan, sampeyan diwenehi a animasi nuduhake-mandheg, nanging nalika sampeyan nggulung, sampeyan duwe resik, apik presented tata sing krasa meksa nanging diatur.

Saben kaca dimuat kanthi cepet, lan video sing dipasang kaya ngimpi.

situs web sing dibangun nganggo webflow

https://www.happylandfest.ca/ nampilake situs web conto kanggo festival lan diwiwiti klip video dilapisi teks.

Nalika sampeyan nggulung, sampeyan bakal dijupuk menyang galeri gambar lan informasi tambahan babagan acara kasebut. Iki dirancang kanggo langsung narik perhatian sampeyan, lan nindakake kanthi apik.

Kanggo ndeleng conto luwih saka situs Webflow. Priksa wong kene.

Mbandhingake Pesaing Webflow

Kaya sing wis dak jelasake ing review iki, Webflow dikenal kanthi fitur lan keluwesan sing canggih, sing ndadekake pilihan populer ing antarane para perancang sing pengin ngontrol tampilan lan fungsi situs web. Nanging, ana platform liyane ing kana. Mangkene carane Webflow mbandhingake karo sawetara pesaing utama:

  1. Squarespace: Squarespace minangka pembangun situs web populer sing nawakake macem-macem template lan opsi desain kanggo nggawe situs web sing katon profesional. Nalika Squarespace luwih gampang kanggo pamula, Webflow nawakake opsi pangaturan dhewe lan fitur canggih kanggo desainer sing berpengalaman.
  2. Wix: Wix minangka tukang situs web sing ramah pangguna kanthi antarmuka seret lan selehake kanggo nggawe situs web. Sanajan luwih ramah pemula tinimbang Webflow, pilihan pangaturan dhewe luwih sithik lan bisa uga ora cocog kanggo situs web sing luwih rumit.
  3. WordPress: WordPress minangka sistem manajemen konten (CMS) sing akeh digunakake sing nawakake akeh pilihan keluwesan lan kustomisasi kanggo desainer web. Nalika luwih rumit tinimbang Webflow, nawakake kontrol luwih akeh babagan desain lan fungsi situs web.
  4. Shopify: Shopify minangka platform e-commerce populer sing ngidini pangguna nggawe toko online. Sanajan dudu pesaing langsung kanggo Webflow, perlu dicathet yen Webflow nawakake fungsi e-commerce lan bisa uga dadi pilihan sing apik kanggo bisnis cilik sing nggoleki situs web kanthi kemampuan desain lan e-commerce.

Sakabèhé, Webflow misuwur ing antarane para pesaing amarga fitur lan keluwesan sing canggih, dadi pilihan sing cocog kanggo para perancang web sing berpengalaman sing nggoleki platform sing bisa ngatur tampilan lan fungsi situs web kanthi lengkap.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Pembangun Situs No-Kode #1 ing 2024
Webflow Website Builder
Saka $14 saben wulan (Mbayar saben taun & entuk diskon 30%)

Ngomong pamit kanggo watesan desain web tradisional lan salam kanggo versatility lan kreatifitas Webflow. Webflow ngganti situs web & game bangunan e-commerce kanthi ngidini para desainer lan pangembang nggawe situs web khusus sing unik tanpa nulis kode apa wae. Kanthi antarmuka visual sing ramah pangguna lan fitur sing kuat, Webflow minangka solusi sing sampurna kanggo mbangun situs web sing dinamis, responsif, lan visual.

Ora ana keraguan manawa Webflow bisa saingan WordPress kanggo akeh alat panyuntingan, integrasi, lan fitur sing ditawakake. Aku mikir iku pilihan sing sampurna kanggo profesional desain web, bisnis tingkat perusahaan, lan agensi desain.

Pancen, platform kasebut duwe akeh rencana rega sing ngidini sampeyan tuwuh lan ukuran situs web sampeyan selaras karo bisnis sampeyan. Aku mung pengin duwe keahlian (lan wektu) kanggo ngerti platform iki kanthi lengkap.

Nanging, ana platform sing luwih apik kanggo pangguna anyar lan wong sing pengin situs web dhasar lan ora rumit. Contone, situs bisnis siji-halaman, situs bio pribadi, lan blogger rata-rata bakal nemokake Webflow banget canggih kanggo kabecikan dhewe lan bisa uga luwih seneng sing luwih dhasar kaya Wix, Site123 or Duda.

Dandan & Update paling anyar

Webflow terus nambah CMS kanthi luwih akeh fitur lan fungsi. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • Elemen Blok Kode: Fitur anyar kanggo nampilake potongan kode khusus basa ing kaca apa wae.
  • Terjemahan Lapangan Bulk kanggo Item CMS Tunggal: Mbisakake nerjemahake kabeh item CMS ing lokal sekunder kanthi mung siji klik.
  • Dhukungan Markdown ing Unsur Teks Kaya: Nambah kemampuan kanggo nggunakake markdown kanggo format ing unsur teks sugih.
  • Susun maneh Properti Komponen: Ngidini pangguna ngatur maneh properti komponen supaya cocog karo alur kerja.
  • Lokalisasi kanggo Kabeh Pelanggan: Fitur lokalisasi saiki kasedhiya kanggo kabeh pelanggan, kanthi pratinjau gratis babagan fungsi dhasar.
  • Kontrol Acara Pointer: Nganyari iki mbantu ngatur unsur tumpang tindih ing situs web kanthi nyetel acara pointer ora ana.
  • Unsur Kustom: Pangguna saiki bisa nambah tag HTML utawa atribut khusus menyang unsur, mbukak kunci potensial HTML.
  • Pementasan Cabang kanggo Pengujian Desain: Nyedhiyani lingkungan pementasan kapisah kanggo desain testing ing cabang, utamané ono gunane kanggo pelanggan Enterprise.
  • Dandan Unsur Teks Sugih: Enhancements wis digawe kanggo nggawe bangunan karo unsur teks sugih luwih fleksibel lan efisien.
  • Kontrol Noindex kanggo Kaca Individu: Peningkatan SEO iki ngidini kontrol babagan kaca sing kalebu ing peta situs lan diindeks dening mesin telusur.
  • Klik-tengen ing Panel Navigator: Ngapikake kacepetan mbangun situs web kanthi kabeh tumindak saiki kasedhiya kanthi klik-tengen ing Navigator.
  • Tampilan lan Rasa Anyar kanggo Webflow: Antarmuka pangguna sing dianyari nawakake ruang kerja sing luwih fokus lan desain modern.
  • Adegan Spline 3D: Pangguna bisa nambah lan nguripake obyek 3D ing situs nggunakake pemandangan Spline.
  • Kontrol rasio aspek: Ngenalke kontrol rasio aspek ing Webflow Designer.
  • Desain Sistem Kodifikasi karo Variabel: Variabel kanggo nyimpen nilai kaya warna, ukuran, lan tipografi nambah konsistensi lan skalabilitas desain.
  • Dandan Kegunaan Komponen: Kegunaan sing ditingkatake adhedhasar apa sing ngatur komponen utama utawa bangunan kanthi conto komponen.
  • API Anyar kanggo Komponen, Variabel, lan Lokalisasi: API iki ndhukung pangembang kanggo mbangun Aplikasi Webflow sing kuat.
  • Transfer Site Plans: Admins ruang kerja saiki bisa nransfer rencana Situs antarane situs, nyederhanakake manajemen.
  • Panyuntingan Konten Anyar lan Peran Komentator: Ningkatake kerja tim kanthi peran anyar ing Desainer kanggo nyunting lan kolaborasi konten.
  • Ngatur Domain Kustom: Nyambungake domain khusus menyang situs ing Webflow wis luwih gampang.
  • Aplikasi Webflow: Ngenalake Aplikasi Webflow generasi sabanjure, nggabungake luwih jero karo alat bisnis inti.
  • Nganyari Platform Pangembang: Nganyari penting wis digawe kanggo platform pangembang kanggo nggawe luwih akeh kesempatan kanggo mbangun produk.
  • Ngapikake Alur Kerja Publishing: Alur kerja pementasan lan penerbitan sing luwih apik, utamane kanggo pelanggan Enterprise, nawakake kontrol sing luwih apik babagan owah-owahan situs web.
  • Arsip Ruang Kerja: Pamilik Workspace saiki bisa mbusak Workspace saka Dashboard tanpa ngontak dhukungan pelanggan.
  • Trabasan Keyboard kanggo Manajemen Kelas: Trabasan anyar kanggo duplikat utawa mbusak kelas pungkasan ing unsur.
  • Pembungkus Teks lan Pecah Tembung: Ngontrol ngendi teks break menyang baris anyar.
  • Dhukungan Plugin Figma sing luwih apik: Ndhukung dhukungan kanggo tata letak otomatis lan responsif ing Figma, gampang diimpor menyang Webflow.
  • Lacak Owah-owahan Konten ing Log Aktivitas Situs: Visibilitas ing CMS lan owah-owahan isi kaca statis ing Log Aktivitas Situs.
  • Idin Penerbitan Sederhana: Kontrol granular liwat ijin penerbitan kanggo saben anggota Workspace.
  • Umpan Balik Terpusat karo Komentar ing Desainer: Nuduhake, deleng, lan mutusake tanggapan langsung ing Desainer.
  • Elemen Tumpukan Cepet: Unsur anyar sing nyepetake proses mbangun kanthi kontrol ing kanvas lan prasetel tata letak.

Reviewing Webflow: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

Webflow

Pelanggan mikir

Webflow: Game-Changer kanggo Desain Situs Web lan Pengalaman Panganggo

Desember 29, 2023

Webflow wis ngluwihi pangarepanku. Iku ora mung alat kanggo nggawe situs web; iku platform sing nguatake sampeyan supaya bisa urip kanthi gampang lan gaya. Aku banget nyaranake Webflow kanggo sapa wae sing pengin mbangun situs web sing nduweni fungsi lan estetika.

Avatar kanggo Catherine
Catherine

Kirim Review

Cathetan:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Nuduhake ...