Apa Sampeyan Gunakake NordLocker kanggo Cloud Storage? Review Fitur Keamanan & Rega

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Waca rangkeng- minangka alat enkripsi, sanajan uga nyedhiyakake panyimpenan maya sing dienkripsi. Enkripsi ora winates lan gratis, yaiku icing ing kue, lan kasunyatane enkripsi file gratis yaiku cherry ing ndhuwur. Ning kene Review NordLocker, Aku bakal nliti kabeh Pros, cons, lan fitur, uga rencana rega.

Saka $ 2.99 saben wulan

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Ringkesan Tinjauan NordLocker (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 2.99 saben wulan
Cloud Storage
500 GB - 2 TB (3 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Panama
enkripsi
Enkripsi end-to-end AES-256. No-log privasi nol-kawruh. Otentikasi rong faktor
e2ee
Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan email 24/7
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Gampang seret lan selehake. Ora ana watesan ukuran file. Piranti tanpa wates. Enkripsi file lokal tanpa watesan. GDPR & HIPAA tundhuk
Deal Saiki
Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Key Takeaways:

NordLocker nawakake enkripsi tanpa wates gratis, panyimpenan awan gratis 3GB, lan lemari sing dienkripsi sing gampang digunakake ing macem-macem piranti tanpa watesan ukuran file utawa jinis. Iki uga cocog karo GDPR lan HIPAA lan menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Nanging, NordLocker nduweni kapasitas panyimpenan maksimum sing winates 2TB, sing sithik banget dibandhingake karo panyedhiya panyimpenan maya liyane. Proses ndhaptar uga rumit, lan layanan pelanggan sing winates.

NordLocker bisa dadi apik kanggo wong-wong sing nggoleki panyimpenan maya kabeh-ing-siji, VPN, lan solusi manajer sandhi, nanging bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sing duwe kabutuhan panyimpenan dhuwur utawa sing mbutuhake dhukungan pelanggan sing ekstensif.

Pros lan Cons NordLocker

Pros

  • Enkripsi tanpa wates gratis.
  • 3GB panyimpenan awan gratis (500GB punika $2.99 ​​/ sasi).
  • Gampang kanggo nggunakake lemari file sing dienkripsi.
  • Bisa digunakake ing pirang-pirang piranti.
  • Ora ana watesan file sing dienkripsi.
  • Ora ana watesan ukuran utawa jinis file.
  • GDPR lan HIPAA tundhuk.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.
  • Penawaran apik kanggo panyimpenan awan kabeh-ing-siji, VPN lan manajer sandhi.

cons

  • Maksimum 2TB (ruang panyimpenan awan sithik banget dibandhingake karo liyane).
  • Ndaftar rumit.
  • layanan customer winates.
DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Rencana & Harga

rencana free NordLocker kalebu 3GB panyimpenan maya, lan iku gratis kanggo urip. Ing bab mung sing beda antarane rencana gratis yaiku kontak layanan pelanggan lan papan panyimpenan.

Rencana Pribadi
3 GB rencana gratis$0
Rencana 500 GB pribadi$ 2.99 / sasi
Rencana pribadi Plus 2 TB$ 6.99 / sasi (kesepakatan paling apik)
Rencana Bisnis
Rencana bisnis 500 GB$ 7.99 / sasi
Rencana Business Plus 2 TB$ 19.99 / sasi

Rencana Pribadi

rencana pribadi nordlocker

Rencana 500GB Pribadi kasedhiya kanggo tuku saben wulan utawa taunan. Rencana sewulan yaiku $ 2.99 / sasi.

Saiki, sampeyan bisa ngirit 60 persen ing taun pisanan lan mbayar mung $38.88 yen sampeyan milih langganan taunan. Rega kasebut ora kalebu PPN sing ditambahake ing checkout.

The Langganan Personal Plus 2TB uga kasedhiya saben wulan utawa tahunan, lan ana tawaran yen sampeyan mbayar saben taun. Rencana iki $ 6.99 / wulan lan saiki, ana diskon 60 persen kanggo taun pisanan pembayaran taunan, sing dadi $ 83.88. 

Rencana Bisnis

Rencana bisnis NordLocker nawakake solusi panyimpenan lan enggo bareng file sing aman kanggo bisnis kabeh ukuran. Kanthi manajemen data terpusat, tim bisa kolaborasi lan komunikasi kanthi lancar nalika njaga kontrol data kanthi lengkap.

Rencana Bisnis NordLocker teka karo sawetara fitur, kalebu piranti enkripsi file majeng, manajemen data terpusat, akses tim lan Manajemen, enkripsi sisih klien, log akses rinci, Lan tilase audit.

rencana bisnis nordlocker

Kajaba iku, bisnis bisa milih saka rencana rega khusus adhedhasar kabutuhan tartamtu, lan layanan kasebut nyedhiyakake dhukungan 24/7. Sakabèhé, bisnis bisa ngandelake rencana Bisnis NordLocker kanggo ngamanake data sensitif kanthi alat enkripsi canggih lan fitur keamanan canggih.

Yen sampeyan butuh papan panyimpenan maya liyane, NordLocker ngajak sampeyan sesambungan karo dheweke.

NordLocker larang yen sampeyan nganggep manawa kabeh rencana kalebu enkripsi tanpa wates, lan apa sing sampeyan bayar katon minangka panyimpenan maya. 

Aku ngerti Nord adol dhewe minangka alat enkripsi, nanging sawetara panyedhiya bakal menehi layanan sing padha. Tuladhane, Sync.com nawakake enkripsi end-to-end lan panyimpenan maya 2TB kanthi rega sing padha karo rencana NordLockers 500GB. Dadi yen sampeyan nggoleki papan panyimpenan luwih akeh, bisa uga kudu dituku.

Fitur Key

Ease saka nggunakake

Nalika nggawe akun NordLocker, aku gampang bingung karo proses ndhaptar. Kanggo miwiti, aku menyang kaca web NordLocker lan milih 'Gawe Akun Nord,' Nord banjur njaluk emailku. Aku kudu ngaktifake akun nggunakake kode verifikasi sing dikirim Nord liwat email.

nggawe akun nord

Nanging, sawise diaktifake, aku cepet nyadari yen aku wis nggawe Akun Nord, dudu akun NordLocker. Dadi, aku kudu ngeklik tab Nordlocker ing menu ing sisih kiwa lan pilih preferensi akunku. 

Iki nyebabake aku ndownload aplikasi desktop NordLocker lan njaluk aku nggawe Master Sandi.

download nordlocker

Proses iki katon dawa lan ora perlu. Nanging, aku bisa ndeleng kepiye Akun Nord nyederhanakake mlebu kanggo pangguna sing duwe langganan Nord sing beda.

Akun Nord

Akun Nord minangka layanan web kanggo kabeh langganan Nord bebarengan. Iki minangka platform sing digawe taun kepungkur, sing nggabungake lan nyederhanakake proses ndhaptar lan mlebu. Aku ora bisa ngakses file saka kene, nanging aku bisa ngatur akun. Yen sampeyan nggunakake sawetara layanan Nord, sampeyan kudu nggunakake kredensial sing padha kanggo mlebu. 

layanan nordlocker

Kanthi Akun Nord, aku bisa ngatur sawetara layanan Nord kayata NordVPN (layanan VPN) lan NordPass (manajer sandi) saka sak panggonan. Sawise mlebu menyang Akun Nord, sampeyan bisa ngakses lengganan, riwayat tagihan, lan laporan keamanan. Iki nggawe macem-macem akun gampang banget kanggo ngatur lan navigasi.

DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Aplikasi NordLocker

NordLocker kasedhiya minangka aplikasi web lan desktop, ndhukung sistem operasi Windows lan Mac. Nanging, gagal nyedhiyakake dhukungan Linux sanajan layanan liyane Nord ndhukung Linux. Nanging, wis bubar dirilis long-diantisipasi app mobile sing mbutuhake sabar amarga sawetara pangguna nglaporake bug ing sistem kasebut.

Aplikasi Web

Aku berjuang kanggo nemokake aplikasi web kanggo NordLocker sanajan pusat bantuan rembugan akses web

Aku nggoleki online ora ana gunane. Kanggo nemokake aplikasi web, Aku kudu hubungi NordLocker, sing dikirim kula link. Aku aneh yen ora ana link menyang aplikasi web saka Akun Nord. Soko sing gampang kaya iki bakal nggawe alur kerja luwih gampang.

Ing aplikasi web, aku mung bisa ndeleng lemari awan. Loker lokal diwatesi ing drive lokalku lan mung bisa dideleng ing aplikasi desktop.

Aplikasi web nduweni a antarmuka sing dirancang kanthi apik, lan iku gampang kanggo nggunakake karo fitur prasaja. kula saged mbusak, ngganti jeneng, upload, download, lan ndeleng file lan folder.  

File lan folderku diatur miturut abjad minangka standar, nanging aku bisa ngganti iki kanggo ngatur miturut ukuran, jinis, utawa tanggal. Aku uga bisa milih kanggo ngganti ukuran lambang, kang nggawe gambar cilik luwih gampang kanggo ndeleng.

panyimpenan maya nordlocker

File lan folder bisa diunggah menyang loker nggunakake fungsi seret lan selehake. Nalika aku nyoba ngunggah folder, transfer terus-terusan gagal. Nanging, nalika aku ngunggah saben file saka folder kanthi individu, transfer kasebut sukses. Ora yakin apa masalah iki bakal tetep utawa mung masalah karo fungsi kasebut ing wektu kasebut.

Sajrone transfer, aku bisa ngluwihi dhaptar transfer ing pojok tengen ngisor. Iki ngidini kula ndeleng status file nalika lagi diunggah.

upload file ndhelik

App Desktop

Antarmuka desktop NordLocker nduweni tampilan sing resik sing meh padha karo Windows File Explorer. Nduwe menu sisih kiwa lan garis alamat sing nuduhake path file ing sisih ndhuwur. 

Sadurunge miwiti enkripsi file, aku kudu nggawe lemari kanggo file kasebut. Nggawe loker iku gampang. Kabeh sing kudu daklakoni yaiku ngeklik simbol 'nambah' ing sisih pinggir 'Lokerku' ing menu. Aku banjur menehi jeneng lemariku, lan aku diwenehi pilihan kanggo nyimpen menyang méga utawa drive lokal.

aplikasi web nordlocker

Aku bisa nuduhake lockers lokal saka aplikasi desktop, lan iku uga gampang kanggo ngowahi file disimpen ing wong-wong mau. Nalika aku mbukak file, iku langsung siap kanggo nyunting, kaya yen aku nggunakake File Explorer. File ing lemari maya kudu diundhuh sadurunge aku bisa nyunting.

The fungsi drag-and-drop nggampangake kanggo ngunggah file menyang Lockers. Sadurunge ngunggah, NordLocker takon yen aku pengin nggawe salinan ndhelik saka file utawa enkripsi lan mindhah sing asli. Punapa mawon, enkripsi iku cepet.  

aplikasi desktop

Maneh, kaya ing aplikasi web, file diatur miturut abjad. Aku bisa ngganti iki yen aku seneng cara liyane saka organisasi. 

Aku bisa nggunakake garis telusuran ing pojok tengen ndhuwur kanggo nemokake file kanthi cepet. Nanging, aku kudu ing lemari sing bener kanggo nggunakake fungsi iki. Aku ora bisa nggunakake fasilitas iki kanggo nelusuri loker utawa file ing loker beda saka sing aku ing.

App Mobile

Aplikasi seluler dirilis ing Android lan iOS ing September 2021. Sawetara pangguna nglaporake masalah karo aplikasi sing ora nampa tembung sandhi mastere, sanajan lagi nggarap aplikasi liyane. Amarga app ana ing tataran bayi, kewan omo wis samesthine, lan kudu enggal bakal disetrika metu.

Aku ora duwe masalah kaya mlebu nggunakake Android, lan aku bisa ngakses akunku langsung. 

aplikasi seluler nordlocker

Saiki, aplikasi NordLocker menehi akses menyang file lan ora kalebu fitur nuduhake. Nanging, NordLocker wis nyatakake yen 'iki mung wiwitan.' Pratelan iki nuduhake yen dheweke lagi ngrancang perkara sing luwih gedhe lan luwih apik kanggo masa depan NordLocker ing jagad seluler.

Manajemen tembung sandhi

Nalika nggawe kredensial login, aku uga dijaluk nggawe sandhi "master" sing kuwat kanggo NordLocker. Tombol pemulihan banjur digawe kanthi otomatis kanggo akunku. Aku butuh kunci pemulihan kanggo mbalekake file yen aku lali sandi master.

sandi master nordlocker

Sanajan bisa tetep mlebu ing NordLocker, aku isih kudu ngetik maneh sandhi master kanggo mbukak kunci akun. 

Sawise sawetara wektu ora aktif, dheweke bakal njaluk sandi master kanggo entuk maneh. Aku uga nemokake manawa nyegerake kaca ing aplikasi seluler nyebabake njaluk sandhi iki maneh.

Tembung sandhi gampang dilalekake, lan nulis ing endi wae ora mesthi aman. Ana layanan manajemen sandhi sing ditawakake Nord sing diarani NordPass. NordPass ngidini aku nyimpen kabeh kredensialku ing sak ruang lan nglindhungi nggunakake enkripsi sing paling dhuwur.

keamanan

keamanan kuat Nordlocker kang nglindhungi kabeh sing daklebokake ing lemariku. Fileku tetep aman nggunakake enkripsi ilmu nol; malah anggota tim NordLocker ora bisa ngakses data sandi.

NordLocker nggunakake enkripsi data end-to-end nggunakake AES-256, ECC (karo XChaCha20, EdDSA, lan Poly1305), lan algoritma hashing sandi Argon2.

Sistem File

NordLocker ngetrapake sistem file sing nyedhiyakake efisiensi ekstra kanggo alur kerja. Gumantung ing sistem operasi sing sampeyan gunakake, padha beda-beda miturut jeneng, nanging padha menehi layanan sing padha.

keamanan nordlocker

Kanggo Mac, NordLocker nggunakake GoCryptFS, sing encrypts data ing basis file-by-file. Iki tegese aku ora perlu maneh encrypt kabeh lemari saben-saben aku nambah file anyar. Kanggo PC, NordLockerFS digunakake, alternatif kanggo GoCryptFS sing nindakake tugas sing padha.

GoCryptFS lan NordLockerFS uga ngidini kula sunting file ndhelik langsung. Contone, yen aku mbukak dokumen Word saka akun NordLocker, Nord bakal nyimpen owah-owahan ing negara sing dienkripsi.

Enkripsi Ilmu-Enol

Akeh layanan nul-kawruh ngandelake AES-256 kanggo nindakake kabeh karya sikil. NordLocker ora mung nggunakake AES-256; iku uga mbalang kabèh mbukak ciphers majeng liyane lan algoritma menyang campuran. Mash-up iki kalebu blok cipher kayata ECC, XChaCha20-Poly1305, lan AES-GCM. 

nordlocker nul kawruh Pros lan cons

Ora ana sing perlu enkripsi kanthi manual, mula ora perlu kuwatir babagan kabeh jargon teknologi. Nanging yen sampeyan kasengsem, kene.

Kriptografi Kurva Eliptik (ECC) minangka algoritma asimetris sing menehi sampeyan kunci umum lan kunci pribadi. Fileku dienkripsi nganggo kunci umum nanging mung bisa didekripsi nganggo kunci pribadiku

NordLocker nyatakake yen "ECC luwih tahan kanggo kerentanan lan nawakake tingkat keamanan sing padha karo RSA sing umum digunakake." ECC uga luwih pangguna-loropaken kanggo sing nggunakake piranti lawas.

Enkripsi ora mandheg ing kono. Kunci pribadi dienkripsi karo XChaCha20-Poly1305 cipher, sing ngidini kanggo enkripsi lan bukti asli ing siji swoop. Saben Locker uga duwe kunci dhewe. Saben-saben aku nggawe lemari anyar, tombol digawe kanthi otomatis Libsodium. Iku banjur ndhelik karo XSalsa20-Poly1305 MAC nggunakake kunci pribadiku.

Pungkasan, isi file dienkripsi nggunakake AES-GCM lan jeneng berkas karo EME blok enkripsi sudhut.

DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Tembung Sandi Master

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, nalika nggawe akun NordLocker, aku dijaluk nggawe sandhi master. A sandi asalé dijupuk saka sandi master sandi lan uyah kanthi nglamar Argon2id. Tembung sandhi iki banjur digunakake kanggo ndhelik lan dekripsi kunci pribadiku.

Aku kudu ngelingi sandi iki minangka NordLocker ora nyimpen. Nanging, yen aku ilang, aku bisa mbalekake kanthi nggunakake tombol pemulihan sing diwenehake nalika aku nggawe akunku. Priksa manawa sampeyan nggawe cathetan babagan kunci pemulihan, amarga sampeyan mung bisa ndeleng sapisan.

Authentication Multi-Factor

NordLocker nawakake kanggo nglindhungi akun luwih dening menehi kula ing pilihan kanggo ngaktifake multi-faktor otentikasi (MFA). Aku bisa ngaktifake MFA liwat app web, lan aku bisa nggunakake app bukti asli kayata Google Authenticator, Duo, utawa Authy

keamanan nordlocker

NordLocker uga nyedhiyakake aku sepuluh kode siji-nggunakake nalika aku ngaktifake MFA. Iki bisa digunakake yen aku kudu ngakses akun nanging ora duwe akses menyang app otentikasi.

Kontes Karunia NordLocker

NordLocker dadi manteb ing ati sing produk unhackable sing padha mlayu a kontes hadiah. Kontes kasebut nawakake hadiah $ 10,000 kanggo sapa wae sing bisa mbukak salah sawijining loker.

Kontes hadiah NordLocker lumaku suwene 350 dina lan diundhuh kaping 732. Ora ana siji teka maju kanggo pratelan winnings, supaya kita bisa nganggep ora ana sing retak. Nanging, kita ora ngerti sapa sing ndownload loker kasebut lan apa dheweke nyoba mbukak. Kita uga ora ngerti babagan kemampuan peretasan, saengga bisa uga ora dadi tes keamanan sing paling dipercaya.

Privacy

Secara kolektif, Nord iku GDPR lan CCPA (California Consumer Privacy Act) tundhuk, lan sing privasi privasi cendhak, manis, lan transparan banget. 

Nord duwe bagean tambahan ing kabijakan privasi sing ditrapake kanggo pangguna NordLocker.

NordLocker punika a layanan nul-kawruh, ora duwe akses menyang file sandi, lan ngutamakake privasi. Mung kunci umumku sing bisa diakses dening NordLocker.

NordLocker nyetel cookie nalika nggunakake fitur media sosial kayata seneng konten NordLocker ing Facebook. Iki mbantu dheweke nyedhiyakake konten sing luwih cocog karo aku. Cookie bisa dipateni ing sawetara browser web nggunakake fitur do-not-track.

Informasi anonim sing dikumpulake NordLocker kalebu diagnostik aplikasi, statistik panggunaan aplikasi, lan informasi piranti. Informasi jinis iki diklumpukake kanggo ngawasi, ngembangake, lan nganalisa panggunaan layanan lan ora dadi masalah. NordLocker uga nglumpukake riwayat pangowahan file, sing ngidini aku ndeleng status file. 

Data pribadhi disimpen tanpa wates kajaba aku njaluk Nord kanggo mbusak. NordLocker uga bakal mbusak data pribadhi yen akun sing disambungake dipateni.

Nuduhake lan kolaborasi

NordLocker ngidini kula nuduhake sembarang jinis file karo akeh wong kaya aku pengin. Nanging, aku ora bisa nuduhake lemari sing disimpen ing méga NordLocker kajaba aku ngowahi menyang Locker Lokal. 

nordlocker nuduhake file

Aku uga ora bisa nuduhake file lan folder individu ing loker; Aku kudu nuduhake loker lengkap. Sing luar biasa yaiku ora ana watesan kanggo jumlah loker sing bisa dakgawe. Dadi yen aku kudu nuduhake file individu, bisa duwe loker dhewe, ora masalah. 

Kanggo nuduhake loker, aku kudu menehi ijin akses menyang panampa sadurunge ngirim. Yen aku nyoba kanggo nuduhake file sadurunge akses diwenehake, panampa bakal nampa data ing wangun ndhelik. Aku bisa menehi ijin akses kanthi milih lemari sing arep dienggo bareng lan ngeklik 'Share Locker.' Iki mbukak kothak dialog, lan aku bisa nambah pangguna.

enggo bareng file nordlocker

Aku bisa nuduhake loker langsung liwat Dropbox or Google nyopir. Aku uga duwe pilihan kanggo nuduhake Locker ing Windows File Explorer. Yen aku nuduhake ing File Explorer, aku bisa nuduhake loker ing sembarang cara aku seneng. Iki tegese aku bisa nyalin kanthi fisik utawa ngirim nggunakake cara transfer liyane.

Nanging, panampa kudu dadi pangguna NordLocker supaya bisa ndeleng konten kasebut. Iki mung siji-sijine cara NordLocker bisa menehi ijin.

SyncIng

Lockers sing disimpen ing méga NordLocker bakal syncdiowahi kanthi otomatis antarane piranti. Aku duwe pilihan kanggo sync lemari awanku mung awan utawa awan lan drive lokal. 

Aku bisa ndeleng lemari maya ing piranti apa wae ing saindenging jagad liwat browser web. Nanging, loker lokal mung katon ing piranti sing disimpen nggunakake aplikasi desktop. Yen aku kudu ndeleng saka ngendi wae, aku kudu ngowahi menyang lemari awan. Ngonversi mau mbisakake ing sync fungsi kanggo bisa, sanajan iku bakal nyegah kula saka nuduhake.

DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Rencana gratis vs Premium

rencana free NordLocker kang minangka solusi sing apik kanggo pangguna sing ora mbutuhake papan panyimpenan sing akeh banget. Iku kalebu panyimpenan maya 3GB lan enkripsi end-to-end tanpa watesan. Iki tegese sampeyan isih bisa ndhelik file lokal yen sampeyan wis nggunakake watesan 3GB. 

Nanging, kanthi rencana gratis, ora ana dhukungan prioritas.

rencana Premium Nordlocker kang kasedhiya ing 500GB lan 2TB kapasitas panyimpenan maya. Loro rencana kasebut nawakake enkripsi end-to-end tanpa wates lan dhukungan 24/7. Bentenipun mung antarane loro lengganan punika kapasitas panyimpenan. 

Tambahan

Gawe Serep Otomatis

Waca rangkeng- kanthi otomatis nggawe serep kabeh file sing disimpen ing méga NordLocker. Sayange, lemari lokal ora bisa digawe serep kanthi otomatis, lan yen ana apa-apa ing piranti, file lokal bakal ilang. 

nordlocker serep

Loker awan dienkripsi ing komputerku lan diunggah menyang awan. Saben-saben aku nggawe owah-owahan ing fileku, file kasebut kanthi otomatis ireng ing awan.

Yen pirantiku ilang, dicolong, utawa rusak, Automatic Backup bakal nglindhungi fileku. Restorasi bakal diwiwiti nalika aku mlebu saka komputer anyar, lan app bakal ndownload kabeh data maya sing ilang.

Dhukungan pelanggan

Pusat bantuan NordLockers ora nggawa informasi sing akeh banget lan apa sing kasedhiya ringkes banget.

pusat bantuan nordlocker

Metode kontak layanan pelanggan utama NordLocker yaiku kanthi ngajokake panjalukan. A kiriman panjalukan nggawe tiket sing kudu ditanggapi ing 24 jam liwat email

Nalika aku ngirim panjalukan liwat akun NordLocker free, Aku nampa respon kurang saka telung jam. Sing apa aku nelpon layanan banget ora prioritas, sanajan respon bakal tansah gumantung carane sibuk Nordlocker.

Yen sampeyan ana ing rencana Premium, sampeyan bakal diwenehi Dhukungan prioritas 24/7. Dhukungan prioritas isih korespondensi email lan mung tegese sampeyan luwih dhisik tinimbang pangguna gratis ing antrian email. 

Yen sampeyan butuh jawaban cepet, sampeyan bisa nyoba ngobrol online. Kaping pisanan, iki bot, nanging dening ngetik 'wong urip' ing chatting, iku bakal sijine sampeyan liwat kanggo asisten nyata

Aku nyoba nggunakake fasilitas iki lan takon kanggo link menyang aplikasi web NordLocker. Agen dhukungan pelanggan apik banget, nanging dheweke ora bisa mangsuli pitakonku lan nggawe tiket dhukungan kanggo aku. Sing tegese aku kudu ngenteni respon email.

Iki nggawe aku takon apa tim live chat cukup ngerti babagan produk kasebut. Apa kudu ngobrol langsung yen asisten ora bisa menehi dhukungan cepet? Utamane amarga pitakonku ora teknis lan duwe jawaban sing gampang.

DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Other Services

Saliyane NordLocker, ana rong produk liyane sing kasedhiya dening Nord sing nambah keamanan lan privasi. Produk asline yaiku NordVPN (panyedhiya VPN), lan ana NordPass kanggo nglindhungi sandhi.

VPN iku singkatan saka Virtual Private Network. NordVPN ngijini sampeyan kanggo seneng sambungan cepet lan stabil saka ngendi wae ing donya kanthi menehi akses menyang 5100+ server. NordVPN ndhelik sambungan internet lan nyamar alamat IP sampeyan. Saiki, kasedhiya kanggo $3.99 kanthi langganan 3 taun. 

nordvpn

NordPass Premium supaya kabeh sandhi diatur lan disimpen kanthi aman. Kanthi NordPass, sampeyan bisa ngakses sandhi saka ngendi wae ing donya. Langganan taunan kanggo NordPass diwiwiti kanthi $ 1.79 / wulan.

nord pass

Langganan kanthi otomatis dianyari, lan tawaran taun pisanan ora bakal bener nalika nganyari maneh.

Yen sampeyan ora marem karo produk apa wae, Nord nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina

Rencana bisa dituku nganggo kertu kredit/debit, Google Pay, Amazon Pay, UnionPay, Alipay, lan Mata Uang Crypto. Sayange, iku gagal kanggo kalebu PayPal ing dhaftar ekstensif iki.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

NordLocker minangka alat enkripsi sing gampang digunakake karo nuduhake langsung lan syncfitur ing. Keamanan ora liya, lan enkripsi lokal tanpa watesan ditawakake kanthi gratis. 

NordLocker Cloud Storage

Ngalami keamanan paling dhuwur kanthi cipher canggih lan enkripsi nol kawruh NordLocker. Seneng otomatis syncing, serep, lan enggo bareng file gampang karo ijin. Miwiti rencana 3GB gratis utawa jelajahi opsi panyimpenan liyane wiwit $2.99 ​​/ wulan / pangguna.

Nanging, nalika nerangake kapasitas panyimpenan maya, perjuangan kanggo saingan karo panyedhiya kayata pCloud lan Sync.com. Layanan kasebut uga nawakake enkripsi pengetahuan nol uga rencana kanggo ngatasi panyimpenan awan sing luwih akeh.

Ngandika NordLocker ing tataran bayi, Aku ngarep-arep sing luwih-kapasitas plans panyimpenan bakal miwiti kanggo berkembang ing mangsa.

Dandan & Update paling anyar

NordLocker Nord terus-terusan ngapikake lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (mumpung Juli 2024):

  • Master Sandi dadi NordLocker Key:
    • NordLocker wis ngganti jeneng 'Master Sandi' dadi 'NordLocker Key'. Owah-owahan iki ditujokake kanggo nambah pengalaman pangguna kanthi nggawe terminologi luwih jelas lan luwih intuisi. Fungsine tetep padha, lan pangguna ora perlu ngganti tembung sandhi sing wis ana.
  • Enkripsi Foto Cepet kanggo Pangguna Android:
    • Fitur penting kanggo pangguna Android sing diarani Enkripsi Foto Instan wis dikenalake. Iki ngidini pangguna njupuk foto langsung ing aplikasi NordLocker lan langsung ndhelik. Fitur iki njamin keamanan foto pribadi lan sing gegandhengan karo bisnis, supaya bisa diakses mung kanggo pangguna sing sah.
  • Bukak NordLocker kanggo Bisnis:
    • NordLocker wis nggedhekake layanan kanggo nyukupi kabutuhan bisnis kanthi diluncurake NordLocker for Business. Layanan iki dirancang kanggo organisasi ngatur lan ngamanake file kanthi fitur kaya enkripsi lokal tanpa watesan, serep aman, proteksi ransomware, otentikasi multi-faktor, distribusi lisensi pangguna, lan manajemen akses.
  • Pambuka Panel Admin kanggo Pangguna Bisnis:
    • Panel Admin minangka fitur anyar kanggo akun bisnis, ngidini pangurus ngatur panyimpenan awan lan pangguna. Nawakake fungsi kaya ngundang karyawan, ngawasi panggunaan panyimpenan, nyebarake lisensi, lan ngatur grup pangguna.
  • Enkripsi Mobile lan Akses Web:
    • NordLocker nandheske pentinge enkripsi seluler lan ngenalake Akses Web, supaya pangguna bisa ngakses file sing dienkripsi saka browser web apa wae. Fitur iki bisa adaptasi karo piranti seluler, nambah keamanan file ing smartphone.
  • Pilihan Login Pihak Katelu:
    • NordLocker ngenalake opsi mlebu pihak katelu, ngidini pangguna mlebu menyang Akun Nord nggunakake Google kredensial. Fitur iki nambah penak lan keamanan meningkat, amarga nggunakake token keamanan sementara saka Google.
  • Fitur Space Saver:
    • Fitur Space Saver anyar ngidini pangguna mbongkar file menyang panyimpenan awan sing dienkripsi NordLocker lan ndownload mung yen dibutuhake. Iki mbantu ngirit ruang ing piranti pangguna nalika njaga data sing aman lan bisa diakses.
  • Panyimpenan Cloud Aman:
    • NordLocker ngumumake panyimpenan maya sing aman kanthi enkripsi end-to-end, mesthekake yen file pangguna dilindhungi saka akses, malware, lan eksposur sing ora sah. Fitur iki nandheske privasi lan keamanan ing méga.

Reviewing NordLocker: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Entuk diskon nganti 53% kanggo panyimpenan awan sing aman

Saka $ 2.99 saben wulan

Opo

Waca rangkeng-

Pelanggan mikir

Tresna kabeh-ing-siji vpn + panyimpenan awan

Januari 4, 2024

NordLocker, teka saka produsen NordVPN, unggul ing keamanan. Gampang banget digunakake lan nyedhiyakake enkripsi tingkat dhuwur kanggo file sampeyan. Iku apik kanggo data sensitif, sanajan papan panyimpenan bisa luwih apik. Becik kanggo wong-wong sing prioritas keamanan saka papan

Avatar kanggo Harry
Harry

Sing paling apik babagan NordLocker yaiku gratis!

November 15, 2021

NordLockers antarmuka prasaja nggampangake kanggo gawe serep file sandi. Uga duwe pilihan kanggo ndhelik fileku nganggo enkripsi kelas militer supaya tetep aman. Sampeyan bisa nyetel app kanggo nggawe serep file kanthi otomatis utawa sampeyan bisa nggawe serep kanthi manual kapan wae sampeyan pengin. Sing paling apik babagan NordLocker yaiku gratis!

Avatar kanggo Thomas
Thomas

Mbantu kula nggawe serep file lan folder

November 12, 2021

NordLocker minangka piranti lunak serep file sing aman sing mbantu nggawe serep file lan folder. Nduwe antarmuka sing prasaja saengga pangguna anyar kaya aku bisa nggawe serep data. Piranti lunak kasebut kompatibel karo Windows 7, Windows 8, lan Windows 10. Uga ora mbutuhake instalasi supaya bisa digunakake ing komputer apa wae. Sisih paling apik babagan piranti lunak iki yaiku gratis! Sisih paling awon babagan iki yaiku nyiyapake rumit

Avatar kanggo Lovisa SWE
Lovisa SWE

Kesepakatan sing apik tenan

November 9, 2021

Aku durung tau krungu babagan perusahaan iki. Aku mung mlebu lan aku ora yakin sampeyan ngerti nanging ana kesepakatan edan kedados - 2Tb kanggo $7.99 saben sasi!!

Avatar kanggo Keith O'Shea
Keith O'Shea

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Home » Cloud Storage » Apa Sampeyan Gunakake NordLocker kanggo Cloud Storage? Review Fitur Keamanan & Rega

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...