Apa Sampeyan kudu Host karo Cloudways? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Cloud hosting wis dadi solusi sing saya populer kanggo bisnis lan individu, nawakake skalabilitas, linuwih, lan keamanan kanggo situs web. Kene, kita njupuk dipikir nyedhaki Langgeng – salah siji saka host maya anjog kanggo WordPress saiki. Ing review Cloudways 2024 iki, kita bakal njelajah kekiyatan lan kelemahane lan kepiye cara tumpukan nglawan panyedhiya hosting awan sing dikelola liyane.

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Key Takeaways:

Cloudways nawakake platform hosting awan sing gampang digunakake kanthi wektu uji coba gratis 3 dina lan rega mbayar kanthi ora ana kontrak sing dikunci.

Dheweke nggunakake infrastruktur awan kaya DigitalOcean, Vultr, Linode, AWS, utawa GCE, lan nawakake sawetara fitur kaya migrasi situs gratis, serep otomatis, sertifikat SSL, lan alamat IP khusus.

Cloudways bisa uga ora cocok kanggo total pamula amarga konfigurasi lan setelan bisa uga rumit banget. Kajaba iku, ora ana hosting email lan nggunakake panel kontrol kepemilikan tinimbang cPanel / Plesk.

Ringkesan Tinjauan Cloudways (TL; DR)
Rating
Reregan
Saka $ 11 saben wulan
Jinis Hosting
Ngatur Cloud Hosting
Kacepetan & Kinerja
NVMe SSD, server Nginx/Apache, Varnish/Memcached caching, PHP8, HTTP/2, dukungan Redis, Cloudflare Enterprise
WordPress
1 klik tanpa watesan WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal
server
DigitalOcean, Vultr, Linode, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP)
keamanan
SSL gratis (Ayo Encrypt). Firewall tingkat OS nglindhungi kabeh server
Control Panel
Cloudways Panel (duweke)
Tambahan
Layanan migrasi situs gratis, backup otomatis gratis, sertifikat SSL, CDN gratis & IP khusus
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Malta)
Deal Saiki
Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Apa sampeyan bisa ngatur WordPress host sing ora mung cepet, aman, lan dipercaya banget, nanging uga terjangkau?

Kadhangkala bisa katon kaya prestasi sing ora mungkin, utamane nalika sampeyan lagi miwiti lan ora ngerti carane ngilangi panyedhiya hosting sing diarani sing apik saka sing apik.

Saiki, aku ora bisa ngomong babagan saben wong sing bisa dipercaya, cepet, lan terjangkau WordPress panyedhiya hosting ing pasar saiki. Nanging sing bisa ditindakake yaiku nyorot salah sawijining sing paling apik: lan yaiku Cloudways.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Cloudways. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pros Cloudways

  • Gratis wektu nyoba 3 dina
  • DigitalOcean, Vultr, Linode, Amazon Web Service (AWS), utawa Google Infrastruktur awan Computing Engine (GCE).
  • NVMe SSD, server Nginx/Apache, Varnish/Memcached caching, PHP8, HTTP/2, dukungan Redis, Cloudflare Enterprise
  • 1 klik tanpa watesan WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal
  • Layanan migrasi situs gratis, serep otomatis gratis, sertifikat SSL, Cloudways CDN & alamat IP khusus
  • Rega mbayar kaya sampeyan-go tanpa kontrak dikunci
  • Tim dhukungan responsif & grapyak kasedhiya 24/7
  • Cepet-mbukak Server Vultr Frekuensi Dhuwur

Cons Cloudways

  • Cloud hosting, dadi ora hosting email.
  • Panel kontrol propriety, dadi ora ana cPanel/Plesk.
  • Konfigurasi lan setelan ora cocok kanggo web hosting pamula (sampeyan ora perlu dadi pangembang, nanging total pamula bisa uga pengin tetep adoh).

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

Ora mung aku sing kesengsem karo Cloudways:

ulasan cloudways 2024
Rating apik banget saka pangguna ing Twitter

Babagan Cloudways

Ing review Cloudways iki (nganyari 2024) aku bakal ndeleng fitur sing paling penting sing ditawakake, tindakake tes kacepetan dhewe saka wong-wong mau, lan lumaku sampeyan liwat kabeh Pros lan cons, kanggo bantuan sampeyan arep apa mlebu karo Cloudways.com iku bener sing kudu mbok lakoni.

Menehi kula 10 menit wektu lan yen sampeyan wis rampung maca iki sampeyan bakal ngerti apa iki minangka layanan hosting sing pas (utawa salah) kanggo sampeyan.

Setel kanggo nggawe pengalaman web hosting sampeyan, Langgeng tujuane kanggo menehi individu, tim, lan bisnis kabeh ukuran kekuwatan kanggo nyedhiyakake pengunjung situs kanthi pengalaman pangguna sing paling lancar.

Apike, perusahaan unik iki nawakake platform-as-a-service (PaaS) web-based web hosting, sing mbedakake malah akeh panyedhiya hosting liyane sing nawakake macem-macem solusi hosting.

Rencana teka karo a pesawat fitur sing hebat, dhukungan sampeyan bisa dipercaya, lan rega sing bisa diwenehake.

Kinerja minangka inti saka kabeh sing ditindakake. Dheweke ngrancang tumpukan teknologi supaya paling migunani ing saben dolar. Sampeyan gabung NGINX, Varnish, Memcached lan Apache kanggo menehi pengalaman paling cepet tanpa kompromi ing kompatibilitas kode.

Iki tegese sing infrastruktur optimized kanggo kecepatan, kinerja, lan keamanan, lan sampeyan bakal weruh manawa iki minangka salah sawijining panyedhiya hosting basis awan paling apik opsi watara.

Lan aku ora mung siji sing ujar Cloudways paling apik ...

Amarga Cloudways banget populer ing antarane pangguna nyata. WordPress hosting yaiku ditutup Grup Facebook kanthi luwih saka 9,000 anggota sing khusus kanggo WordPress hosting

ulasan facebook cloudways
Pangguna nyata ing WordPress hosting klompok Facebook tresna mau!

Saben taun anggota dijaluk milih sing disenengi WordPress web host. Nalika sampeyan bisa ndeleng dheweke wis ana milih # 2 WordPress inang kanggo rong taun saurutan saiki.

Dadi, ayo dideleng lan deleng apa sing ditawakake Cloudways.

Kinerja, kacepetan & linuwih

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti…

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing Cloudways dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing Langgeng performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba carane nindakake nalika ngadhepi lalu lintas situs sing tambah.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡Asil Tes Kacepetan & Kinerja Cloudways

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
London: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapura: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokyo: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
London: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapura: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokyo: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
LanggengFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
London: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapura: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokyo: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2 HostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
London: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapura: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokyo: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 s
London: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapura: 1.7 s
Sydney: 62.72 ms
Tokyo: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Rocket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
London: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapura: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokyo: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX HostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
London: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapura: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokyo: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

  1. Wektu kanggo First Byte (TTFB): TTFB ngukur wektu saka klien nggawe panjalukan HTTP nganti byte pisanan kaca ditampa saka server. Nilai TTFB sing luwih murah luwih disenengi amarga nuduhake wektu respon server sing luwih cepet. Ing macem-macem lokasi global, Cloudways' TTFB kisaran saka 65.05 ms ing New York kanggo 566.18 ms ing Tokyo, kanthi rata-rata TTFB 285.15 ms. Angka kasebut rada luwih dhuwur tinimbang optimal, nuduhake manawa server Cloudways butuh wektu luwih suwe kanggo miwiti nanggapi panjaluk dibandhingake karo layanan sing paling apik.
  2. Delay Input Pertama (FID): FID ngukur wektu sing dibutuhake kanggo situs nanggapi nalika pangguna sepisanan sesambungan karo. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake interaktivitas sing luwih cepet. Cloudways skor 4 ms ing FID, nuduhake wektu respon cepet kanggo interaksi pangguna.
  3. Paint Contentful paling gedhe (LCP): LCP nuduhake wektu sing dijupuk kanggo unsur isi paling gedhe ing kaca mbukak lan katon. Nilai sing luwih murah luwih disenengi, menehi tandha wektu mbukak kaca luwih cepet. Cloudways 'LCP stands ing 2.1 s, kang nyaranake wektu loading rada alon kanggo isi kaca paling pinunjul dibandhingake karo nilai optimal.
  4. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): CLS ngukur ketidakstabilan isi ing kaca nalika dimuat. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga menehi pengalaman visual sing stabil. Cloudways ngirim skor CLS 0.16, sing dianggep apik lan nuduhake kaca loading sing stabil, kanthi owah-owahan minimal saka unsur nalika dimuat.

Cloudways nampilake tas campuran nalika nerangake kinerja. Nalika skor FID lan CLS apik banget, nuduhake interaktivitas situs sing cepet lan muatan kaca sing stabil, metrik TTFB lan LCP ora cocog karo standar hosting web kanthi kinerja dhuwur. Rata-rata TTFB lan LCP sing rada luwih dhuwur nyaranake kamar kanggo perbaikan ing wektu respon server lan kacepetan ngemot isi kaca utama.

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

⚡Asil Uji Dampak Muatan Cloudways

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
SiteGround116 ms347 ms50 req/s
Kinsta127 ms620 ms46 req/s
Langgeng29 ms264 ms50 req/s
A2 Hosting23 ms2103 ms50 req/s
WP Engine33 ms1119 ms50 req/s
Rocket.net17 ms236 ms50 req/s
WPX Hosting34 ms124 ms50 req/s

  1. Wektu Response Rata-rata: Iki nuduhake carane cepet server bisa nanggapi panjalukan ing rata-rata. Nilai sing luwih murah nuduhake wektu respon sing luwih cepet. Cloudways nyathet Wektu Tanggepan Rata-rata 29 ms, sing cukup nyengsemake lan nuduhake manawa server bisa nanggapi panjaluk kanthi cepet.
  2. Wektu Load Paling Dhuwur: Iki wektu maksimum sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjalukan. Nilai sing luwih murah luwih disenengi amarga menehi saran supaya server bisa njaga kacepetan sanajan ing kahanan beban sing dhuwur. Cloudways nindakake kanthi apik ing aspek iki, kanthi Wektu Muat Paling Dhuwur 264 ms, nuduhake kemampuane kanggo njaga wektu respon sing cukup sanajan ing kondisi beban puncak.
  3. Wektu Request Rata-rata: Iki nggantosi nomer panjalukan saben detik sing server bisa nangani. Nilai sing luwih dhuwur luwih apik amarga nuduhake server bisa nangani volume lalu lintas sing luwih gedhe. Cloudways nglaporake Wektu Panjaluk Rata-rata 50 panjaluk saben detik, nuduhake kemampuan sing kuat kanggo ngatur lalu lintas kanthi volume sing dhuwur.

Cloudways nyedhiyakake kinerja sing apik banget ing kabeh metrik kasebut. Wektu Tanggepan Rata-rata sing kurang lan Wektu Muat Paling Inggil nuduhake kinerja server sing cepet lan tahan banting sanajan ana beban lalu lintas sing dhuwur. Kangge, Wektu Panyuwunan Rata-rata sing dhuwur nuduhake kapasitas penanganan sing kuat kanggo panyuwunan bebarengan. Asil kasebut sacara kolektif nuduhake manawa Cloudways nyedhiyakake layanan hosting web sing dipercaya lan efisien.

Fitur (The Good)

Cloudways njupuk hosting web kanthi serius lan nyoba menehi pelanggan paling apik nalika entuk 3 S saka hosting web; Kacepetan, Keamanan, lan Dhukungan.

Plans uga teka dikempalken kebak fitur penting lan migunani manawa sapa wae, kanthi jinis situs web, lan level katrampilan bisa digunakake.

1. Server Cloud Cepet lan Aman

Cloudways ora duwe server dhewe, mula sampeyan kudu milih panyedhiya layanan awan sing bakal digunakake kanggo hosting sampeyan. WordPress utawa situs web WooCommerce.

server cloudways

ana limang panyedhiya infrastruktur server maya kanggo milih saka:

  • DigitalOcean (wiwit $ 11 / wulan - 8 * pusat global kanggo dipilih)
  • Linode (wiwit $ 12 / sasi - 11 * pusat global (data) kanggo dipilih)
  • Vultr (wiwit $ 11 / wulan - 19 * pusat global kanggo dipilih)
  • Google Compute Engine / Google Cloud (wiwit $ 33.30 / wulan - 18 * pusat global kanggo dipilih)
  • Layanan Web Amazon / AWS (wiwit $ 36.51 / sasi - 20 * pusat global (data) kanggo dipilih)

Lokasi pusat data DigitalOcean:

New York City, Amerika Serikat; San Francisco, Amerika Serikat; Toronto, Kanada; London, Inggris; Frankfurt, Jerman; Amsterdam, Walanda; Singapura; Bangalore, India

Pusat data Linode / Akamai

USA - Newark, Dallas, Atlanta, lan Fremont; Singapura; Inggris - London; Jerman - Frankfurt; Kanada - Toronto; Australia - Sydney; Jepang - Tokyo; India - Mumbai

Lokasi pusat data Vultr:

Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey, Seattle, Silicon Valley, Amerika Serikat; Singapura; Amsterdam, Walanda; Tokyo, Jepang; London, Inggris; Paris, Prancis; Frankfurt, Jerman; Toronto, Kanada; Sydney, Australia

Lokasi Amazon AWS:

Columbus, Ohio; Area Teluk San Francisco ing California Lor; Loudoun County, Pangeran William County, lan Fairfax County ing Northern Virginia; Montreal, Kanada; Calgary, Kanada; lan São Paulo, Brasil; Frankfurt, Jerman; Dublin, Irlandia; London, Inggris; Milan, Italia; Paris, Prancis; Madrid, Spanyol; Stockholm, Swedia; lan Zurich, Swiss; Auckland, Selandia Anyar; Hong Kong, SAR; Hyderabad, India; Jakarta, Indonesia; Melbourne, Australia; Mumbai, India; Osaka, Jepang; Seoul, Korea Kidul; Singapura; Sydney, Australia; Tokyo, Jepang; Beijing, China; lan Changsha (Ningxia), China; Cape Town, Afrika Kidul; Manama, Bahrain; Tel Aviv, Israel; lan Dubai, Uni Emirat Arab

Google Lokasi server awan:

Council Bluffs, Iowa; Moncks Corner, South Carolina; Ashburn, Virginia; Columbus, Ohio; Dallas, Texas; The Dalles, Oregon; Los Angeles, California; Salt Lake City, Utah; lan Las Vegas, Nevada; Montréal (Québec), Kanada; Toronto (Ontario), Kanada; São Paulo (Osasco), Brasil; Santiago, Chili; lan Querétaro, Meksiko; Warsawa, Polandia; Hamina, Finlandia; Madrid, Spanyol; St. Ghislain, Belgia; London, Inggris; Frankfurt, Jerman; Eemshaven, Walanda; Zürich, Swiss; Milan, Italia; Paris, Prancis; Berlin (kalebu Brandenburg), Jerman; lan Turin, Italia; Kabupaten Changhua, Taiwan; Hong Kong, SAR; Tokyo, Jepang; Osaka, Jepang; Seoul, Korea Kidul; Mumbai, India; Delhi, India; Jurong West, Singapura; Jakarta, Indonesia; Sydney, Australia; Melbourne, Australia; Auckland, Selandia Anyar; Kuala Lumpur, Malaysia; lan Bangkok, Thailand; Tel Aviv, Israel (aku-kulon1); Cape Town, Afrika Kidul; Dammam, Arab Saudi; lan Doha, Qatar

Apa Server Cloudways Paling Apik kanggo Pilih?

Iku gumantung apa sing sampeyan tindakake. Apa sampeyan sawise rega paling murah? utawa iku kacepetan lan kinerja fitur utawa fitur keamanan?

Apa server Cloudways sing paling murah?

Server paling murah kanggo WordPress situs punika Ocean Digital (standar - diwiwiti saka $ 11 / sasi. Iki minangka server paling irit sing ditawakake Cloudways lan minangka pilihan sing paling apik kanggo pamula lan luwih cilik. WordPress Camping.

Apa server Cloudways paling cepet?

Server Coudways paling apik kanggo kacepetan yaiku Droplet Premium DigitalOcean, Vultr High Frequency, AWS, utawa Google Cloud.

Opsi paling murah kanggo kacepetan lan kinerja yaiku Cloudways Vultr Frekuensi Dhuwur server.

Server Vultr HF dilengkapi pangolahan CPU, kacepetan memori, lan panyimpenan NVMe sing luwih cepet. Keuntungan utama yaiku:

  • Prosesor 3.8 GHz - generasi paling anyar saka prosesor Intel powered by Intel Skylake
  • Memori Latency Low
  • Panyimpenan NVMe - NVMe minangka SSD generasi sabanjure kanthi kacepetan maca / nulis sing luwih cepet.

Mangkene carane nyiyapake server Vultr Frekuensi Dhuwur ing Cloudways:

vultr server frekuensi dhuwur nyiyapake
  1. Pilih aplikasi sing pengin diinstal (yaiku paling anyar WordPress versi)
  2. Menehi jeneng aplikasi
  3. Menehi jeneng server
  4. (opsional) Nambah aplikasi menyang proyek (apik yen sampeyan duwe sawetara server lan aplikasi)
  5. Pilih panyedhiya server (yaiku VULTR)
  6. Pilih jinis server (yaiku High Frequency)
  7. Pilih ukuran server (milih 2GB, nanging bisa tansah ukuran server munggah/mudhun mengko).
  8. Pilih lokasi server
  9. Klik Bukak Saiki lan server sampeyan bakal digawe

Yen sampeyan durung ana ing Cloudways, sampeyan bisa njaluk migrasi gratis.

amarga Cloudways nawakake migrasi gratis yen sampeyan pindhah saka host liyane.

Apa server Cloudways sing paling aman?

Server paling apik kanggo keamanan, lan skalabilitas yaiku AWS lan Google Cloud. Iki kanggo situs web kritis misi sing ora bisa mudhun lan njamin uptime, kinerja, lan keamanan - nanging kekurangane yaiku sampeyan kudu mbayar bandwidth, sing nambah kanthi cepet.

2. Solusi Hosting Cloud sing Unik

Cloudways mung nawakake hosting basis awan kanggo pemilik situs web.

fitur hosting awan

Dadi, kepiye cara beda karo solusi hosting tradisional liyane?

  • Akeh salinan isi situs sampeyan disimpen ing macem-macem server dadi yen server utama mudhun, salinan saka server liyane mlumpat, minimalake downtime.
  • Gampang pindhah situs sampeyan menyang server beda ing pusat data beda yen perlu.
  • pengalaman kaping cepet luwih cepet thanks kanggo macem-macem persiyapan server lan layanan CDN premium kaya Add-on Cloudflare Enterprise, menehi prioritas IP & Routing, mitigasi & WAF DDoS, optimasi gambar & seluler, dhukungan HTTP/3, lan liya-liyane.
  • Seneng luwih lingkungan aman amarga saben server bisa bebarengan lan independen siji liyane.
  • Mupangatake kanggo a sumber darmabakti lingkungan supaya situs sampeyan ora kena pengaruh wong liya.
  • Priksa situs sampeyan kanthi gampang, nambah sumber daya liyane yen perlu yen sampeyan ndeleng lonjakan ing lalu lintas utawa wutah ing dodolan.
  • Cloud hosting yaiku mbayar-kaya-sampeyan-pindhah supaya sampeyan mung mbayar apa sing perlu lan nggunakake.

Sanajan pilihan hosting iki beda karo akeh rencana panyedhiya hosting sing kasedhiya saiki, yakin sampeyan bisa nggunakake kanthi populer sistem manajemen konten (CMS) kayata WordPress, Joomla, Magento, lan Drupal kanthi mung sawetara klik.

  • 24/7/365 Dhukungan Pakar ing Kabeh Rencana
  • Serep Ngatur On-Demand
  • 1-Klik Instalasi SSL Gratis
  • Firewalls khusus
  • OS biasa lan Manajemen Patch
  • Instalasi Aplikasi Unlimited
  • 60+ Pusat Data Global
  • Bukak 10+ Aplikasi Liwat 1-Klik
  • Multiple Databases
  • Sawetara Versi PHP
  • PHP 8.1 Server Siap
  • Cloudflare Enterprise CDN
  • Tumpukan Optimized Kanthi Cache Lanjut
  • Dibangun ing WordPress lan Magento Cache
  • PHP-FPM sing wis dikonfigurasi
  • Scaling Vertikal Seamless
  • Panyimpenan SSD NVMe
  • Lingkungan khusus
  • Area Pementasan & URL
  • Dasbor Manajemen Akun
  • Gampang Manajemen DNS
  • Pangatur MySQL sing dibangun ing
  • 1-Klik Server Cloning
  • 1-Klik Manajemen Server Lanjut
  • 1-Klik SafeUpdates kanggo WordPress
  • Ngawasi Server & Aplikasi (15+ Metrik)
  • Server Penyembuhan Otomatis
  • CloudwaysBot (Asisten cerdas berbasis AI sing ngirim wawasan kinerja wektu nyata kanggo mbantu ngoptimalake server lan aplikasi)
DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

3. Dhuwur-Speed ​​Performance

Cloudways server cepet banget saéngga sampeyan ngerti konten situs sampeyan wis dikirim menyang pengunjung kanthi cepet, ora kira-kira akeh sing ngunjungi lalu lintas.

Nanging iku ora kabeh. Cloudways nawakake akeh fitur fitur sing gegandhengan karo kacepetan:

  • Sumber darmabakti. Kabeh server duwe jumlah sumber sing ditemtokake kanggo lingkungan darmabakti sing dipanggoni. Iki ateges situs sampeyan ora nate ana risiko amarga entuk sumber daya situs liyane, lan kinerja situs sampeyan ora tau dikurbanake.
  • Caching Gratis WordPress plugin. Cloudways nyedhiyakake plugin caching eksklusif, Breeze, kanggo kabeh pelanggan kanthi gratis. Kabeh rencana uga dilengkapi cache canggih sing dibangun (Memori, Varnis, Nginx, lan Redis), uga Cache Kaca Lengkap.
  • Dhukungan redis. Ngaktifake Redis mbantu database situs sampeyan bakal luwih apik tinimbang sadurunge. Campuran karo Apache, Nginx, lan Varnish, sampeyan ora kudu khawatir karo kinerja situs sampeyan.
  • server PHP-siap. Server ing Cloudways siap PHP 8, yaiku versi PHP paling cepet nganti saiki.
  • Layanan Jaringan Pengiriman Konten (CDN). nampa layanan CDN premium saéngga server ngluncurake jagad bisa ngirim konten situs menyang pengunjung situs adhedhasar lokasi geografis.
  • Server otomatis Penyembuhan. Yen server sampeyan mudhun, Cloudways langsung mlumpat kanthi otomatis mandhiri kanggo nyuda wektu mudhun.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kacepetan lan kinerja ora bakal dadi masalah Hosting awan.

Situs sing mbukak alon-alon ora mungkin ditindakake kanthi apik. Sinau saka Google nemokake yen wektu tundha siji detik ing wektu mbukak kaca seluler bisa nyebabake tingkat konversi nganti 20 persen.

Aku wis nggawe situs uji coba sing dianakake ing Cloudways kanggo ngawasi wektu munggah lan respon tanggapan server:

kacepetan cloudways lan ngawasi uptime

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data uptime historis lan wektu respon server aktif kaca monitor wektu munggah.

Dadi .. Sepira Cepak WordPress hosting?

Ing kene aku bakal mriksa kinerja CloudWays kanthi nguji kacepetan situs web iki (host ing SiteGround) vs salinan kloning sing tepat (nanging di-host ing Cloudways).

Iku:

  • Pisanan, aku bakal nguji wektu beban situs web iki ing host web saiki (yaiku SiteGround).
  • Sabanjure, aku bakal nyoba situs web sing padha (salinan sing diklumpukake *) nanging dadi tuan rumah ing Cloudways **.

* Nggunakake plugin migrasi, ngekspor kabeh situs, lan hosting ing Cloudways
** Nggunakake DigitalOcean ing rencana DO1GB CloudWays ($ 11 / bln)

Kanthi nindakake tes iki, sampeyan bakal ngerti carane cepet mbukak situs sing di-host ing Cloudways tenan.

Mangkene kepriye homepage (ing situs iki - host ing SiteGround) nindakake ing Pingdom:

homepage siteground

Halaman utamaku ngemot ing 1.24 detik. Sing bener banget dibandhingake karo akeh host liyane - Amarga SiteGround ora inang alon dening sembarang cara.

Pitakonane, apa luwih cepet Langgeng? Ayo goleki…

pingdom test kacepetan awan

Oh, iku bakal! Ing Cloudways homepage sing pas padha akeh mung ing 435 milliseconds, sing cedhak karo 1 detik (0.85s tepat) luwih cepet!

Kepiye babagan kaca blog, ujar kaca review iki? Mangkene carane cepet mbukak SiteGround:

kinerja kacepetan

Kaca review iki akeh mung detik 1.1, maneh SiteGround menehi kacepetan gedhe! Lan kepiye Cloudways?

kaping mbukak cepet

Iki akeh mung 798 milliseconds, uga ing siji detik, lan maneh kathah luwih cepet!

Dadi apa sing kudu digawe kabeh iki?

Uga, siji bab sing mesthi, yen situs web iki di-host ing Cloudways tinimbang ing SiteGround mula bakal mbukak luwih cepet. (cathet kanggo awake dhewe: pindhahake situs iki menyang Cloudways pronto!)

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

4. Ngatur Keamanan

Nganggo pendekatan proaktif kanggo keamanan situs, sampeyan bisa dipercaya data sensitif sampeyan menyang Cloudways thanks kanggo fitur keamanan sing dibangun:

  • Firewall level-OS nglindhungi kabeh server
  • Patine rutin lan nganyari perangkat kukuh
  • 1-klik sertifikat SSL free nginstal
  • Séntikasi rong faktor kanggo akun Cloudways
  • Kapabilitas whitelisting IP

Minangka bonus sing ditambah, mung yen ana kedadeyan ing situs web sampeyan, Cloudways nawakake serep otomatis gratis saka data server lan gambar.

Kanthi a 1-klik mulihake pilihan, yen situs sampeyan ora nabrak, downtime minimal.

Yen situs sampeyan ngalami downtime (ora ana gandhengane karo pangopènan sing dijadwalake, perawatan darurat, utawa sing diarani "Force Majeure Acara"), sampeyan bakal diwenehi ganti rugi Cloudways.

Sing kridit bakal ditrapake kanggo biaya layanan sabanjure.

5. Dhukungan Pelanggan Stellar

Nalika milih panyedhiya hosting, dhukungan kudu dadi prioritas. Sembarang jinis bisnis saiki gumantung marang hosting web supaya bisa lancar. Nanging bisa uga ana kedadeyan sing ora bisa ditindakake kanthi apik.

Semono wae, yen sampeyan kudu mbutuhake pitulung, sampeyan kudu nyambungake karo sing tanggung jawab kanggo njaga data situs sampeyan.

Yen sampeyan kudu kontak karo dhukungan, sampeyan bisa ngomong karo anggota Tim Sukses Pelanggan manggon chatting, utawa ngirim tiket liwat sistem tiket lan ngatur kemajuan pitakon sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin, sampeyan bisa "Njaluk telpon" lan ngomong karo dhukungan Cloudways liwat telpon sajrone jam kerja.

Sampeyan uga bisa nyedhaki komunitas anggota Cloudways kanggo nuduhake kawruh, pengalaman, lan keterampilan. Lan mesthi wae, sampeyan uga bisa takon!

Pungkasan, njupuk kesempatan saka Pengetahuan basis ekstensif, lengkap karo artikel babagan Miwiti, Manajemen Server, lan Manajemen Aplikasi.

basis kawruh cloudways

Ora kena kanggo maca, maca artikel babagan akun, tagihan, layanan email, tambahan, lan liya-liyane.

6. Kolaborasi Tim

Katon aneh, nanging Cloudways nawakake fitur lan alat sing dirancang kanggo mbantu sampeyan lan tim kerja sama lan bisa sukses.

Iki migunani banget kanggo pangembang utawa agensi sing ngatur pirang-pirang situs web sekaligus ngliwati akeh server.

Kayata, penyebaran otomatis otomatis, wilayah pementasan tanpa watesan, lan akses SSH lan SPTP sing aman supaya sampeyan miwiti proyek lan nggawe wong sampurna sadurunge arep urip.

Kajaba iku, nemtokake tugas anggota tim, transfer server menyang wong liya, aplikasi klone lan server, lan gunakake Cloudways Plugin WP Migrator kanggo gampang pindhah WordPress situs saka panyedhiya hosting liyane menyang Cloudways.

7. Ngawasi situs web

seneng ngawasi sak jam situs web sampeyan supaya sampeyan ngerti kabeh ana trek. Server data sing disimpen ing diawasi 24/7/365.

Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng luwih saka 16 metrik sing beda saka konsol Cloudways.

ngawasi server

Nampa nganyari nyata-wektu liwat email utawa teks saka Langganan, minangka asisten cerdas sing ngawasi kinerja situs sampeyan kabeh. Kanthi informasi sing dikirim AI bot, sampeyan bisa ngoptimalake server lan aplikasi.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggabungake platform karo sampeyan email, Slack, HipChat, lan aplikasi saka pihak katelu liyane.

Pungkasan, njupuk kesempatan saka Integrasi anyar Relic saengga sampeyan bisa ngatasi masalah bottlenecking kemajuan sampeyan lan ndandani kanthi cepet.

Fitur (Ora-Apik)

Cloudways ora diragukan minangka host awan sing unik, dipercaya, lan apik banget. Sing ngandika, iku ilang sawetara fitur penting.

1. Ora Situs Jeneng Situs

Langgeng ora nawakake registrasi jeneng domain para pelanggan, gratis utawa kanggo mbayar. Iki tegese sadurunge ndhaptar nggunakake layanan hosting, sampeyan kudu ngamanake jeneng domain liwat bakul pihak katelu.

Nambahake, nuding jeneng domain menyang panyedhiya hosting sawise nyiyapake bisa dadi angel, utamane kanggo pamilik situs web sing anyar.

Amarga iki, akeh wong bisa milih kanggo menyang papan liya kanggo kabutuhan hosting. Sawise kabeh, ninggalake kanggo ndhaptar jeneng domain, lan kudu mlebu maneh kanggo ndhaptar kanggo menehi hosting lan nunjukake URL sing mentas digawe menyang panyedhiya hosting sampeyan bakal akeh alangan kajaba ora ana sing mati nggunakake Cloudways.

Iki pancen bener nalika akeh panyedhiya hosting sing kompetitif nawakake registrasi jeneng domain gratis lan mbantu menehi domain menyang host sampeyan.

2. Ora ana cPanel utawa Plesk

Cloudways minangka perusahaan platform-minangka-layanan supaya hosting bareng tradisional cPanel lan Plesk dashboard mung ora ana.

Ana console darmabakti kasedhiya kanggo ngatur aplikasi tuan rumah ing server. Nanging kanggo sing ora digunakake kanggo prabédan pinunjul iki, sampeyan bisa uga duwe alangan.

Ora dikepengini, cPanel lan Plesk luwih komprehensif, supaya sampeyan ngatur kabeh sing ana hubungane karo hosting saka dashboard sing trep.

Sanajan konsol Cloudways mung nate sithik, bisa dadi nggumunake manawa wong-wong sing nggawe ganti saka platform hosting sing beda.

3. Ora Hosting Email

Rencana Cloudways ora teka karo email terintegrasi akun kaya sing ditindakake panyedhiya hosting sing terkenal. (Nanging, paling WordPress host kaya Rocket.net WP Engine or Kinsta, aja teka karo hosting email).

Nanging, dheweke pengin wong mbayar saben akun email, sing bisa mbuktekake larang regane yen sampeyan nglakokake bisnis gedhe, duwe tim ukuran, lan butuh akeh akun email supaya kabeh bisa ditindakake.

Dheweke nawakake layanan email minangka tambahan mbayar tambahan. Kanggo akun email (kothak layang), sampeyan bisa nggunakake Tambah email ing Rackspace (reregan diwiwiti saka $ 1 / saben saben alamat email) lan kanggo email sing metu / transaksional, sampeyan bisa nggunakake tambahan SMTP khusus.

Rencana lan Reregan

Cloudways teka karo akeh ngatur-kanggo-host rencana sing bakal bisa kanggo kabeh wong preduli saka ukuran situs, kerumitan, utawa budget.

cloudways hosting plans

Kanggo miwiti, dheweke duwe 5 panyedhiya infrastruktur kanggo milih, lan rega rencana bakal beda-beda gumantung saka panyedhiya infrastruktur sing sampeyan pilih kanggo nggunakake:

  1. DigitalOcean: Rencana kalebu saka $ 11 / wulan nganti $ 88 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 25GB nganti 160GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 5TB.
  2. Linode: Rencana kalebu saka $ 14 / wulan nganti $ 90 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 20GB nganti 96GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 4TB.
  3. Vultr: Rencana kalebu saka $ 14 / wulan nganti $ 99 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 25GB nganti 100GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 4TB.
  4. Amazon Web Service (AWS): Rencana kalebu saka $ 38.56 / wulan nganti $ 285.21 / wulan, RAM saka 3.75GB-15GB, vCPU saka 1-4, simpen ing 4GB ngliwati papan, lan bandwidth 2GB ngliwati papan.
  5. Google Cloud Platform (GCE): Rencana kalebu saka $ 37.45 / wulan nganti $ 241.62 / wulan, RAM saka 3.75GB-16GB, vCPU saka 1-4, simpen ing 20GB ngliwati papan, lan bandwidth 2GB ngliwati papan.
  6. Iki minangka rencana sing ditampilake. Dheweke uga nawakake rencana tambahan, uga rencana khusus.
mitra cloudways
Infrastruktur awan lan mitra teknologi sing digunakake

Elinga, rencana kasebut mbayar-kaya-sampeyan-pindhah. Nalika sampeyan kudu menehi skala (utawa skala mundur) sampeyan bisa, tegese bandwidth sing luwih digunakake, luwih mbayar sampeyan.

Kajaba iku, kabeh rencana hosting duwe dhukungan ahli 24/7, instalasi aplikasi tanpa watesan, sertifikat SSL gratis, lan migrasi situs gratis.

Sampeyan bisa nyoba manawa ana rencana hosting sing kasedhiya gratis 3 dina. Saka ing kono, sampeyan mung mbayar nalika sampeyan lunga lan ora nate diikat karo jinis kontrak apa wae.

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

ngatur WordPress hosting

Wigati dicathet yen Cloudways nawakake hosting sing dikelola kanthi lengkap WordPress Camping.

wordpress hosting

Ngandika, angel kanggo nemtokake apa bedane antarane rencana hosting Cloudways lan rencana hosting WP. Nyatane, ora ana indikasi manawa ana bedane rega.

Aku ngrambah liwat Live Chat kanggo ngerti apa ana bedane fitur utawa rega:

cloudways ngobrol 1
cloudways ngobrol 2

Aku bakal ujar manawa tanggepan kasebut cepet banget kanggo pitakonku. Nanging, aku rada bingung kenapa dheweke misahake saben CMS menyang macem-macem kaca web - WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla, PrestaShop, lan Hosting WooCommerce - yen kabeh padha.

Iki nyebabake aku nggulung pirang-pirang informasi sing bisa ditindakake kanthi nyata. Iki bisa nggawe bingung kanggo wong sing nyoba mbandhingake rencana lan nggawe keputusan pungkasan.

Lan yen pengalaman pangguna ing situs web kasebut dadi frustasi iki, dheweke bisa uga ora kejawab kesempatan akeh supaya wong-wong mlebu kanggo rencana hosting amarga wong mung nilar situs kasebut sadurunge entuk cukup kanggo ndhaptar.

Mbandhingake Pesaing Cloudways

Ing kene, kita sijine sawetara pesaing paling gedhe Cloudway ing mikroskop: Kinsta, Rocket.net, SiteGround, Lan WP Engine.

LanggengKinstaJaring roketSiteGroundWP Engine
kacepetan(Pilihan panyedhiya awan)(Kontainer GCP + LXD)(Cloudflare Enterprise CDN & cache)(Shared & Cloud hosting)(Lingkungan khusus)
keamanan(Alat kasedhiya, konfigurasi server dibutuhake)️ (Keamanan WP internal, mbusak malware otomatis)(Perlindungan DDoS level CDN)(Tindakan sing layak, ora ana penghapusan malware otomatis)(Keamanan apik, fokus ing hosting bareng)
WordPress fokus(Kontrol server lengkap, mbutuhake keahlian teknis)(Pementasan siji-klik, nganyari otomatis, fitur khusus WP)(Gampang digunakake, sawetara fitur WP ilang)(Dhukungan WP sing apik, fitur hosting umum)(Dhukungan WP sing kuat, fitur hosting umum)
dhukungan(Dhukungan sing migunani, dudu khusus WP)(Pakar WP 24/7, tansah mbiyantu)(Obrolan langsung sing ramah, wektu tanggapan sing apik)(Dhukungan 24/7, ora mesthi spesialis WP)(Dhukungan apik, bisa sibuk)
info MoreReview KinstaRocket.net reviewSiteGround reviewWP Engine review

Fitur kacepetan:

  • Awan: Bukak Usain Bolt ing situs sampeyan. Pilih panyedhiya awan sampeyan dhewe kanggo koktail kacepetan khusus - DigitalOcean, Linode, Vultr, Google Cloud - opsi ora ana telas!
  • Kinsta: Google Cloud Platform ngisi situs sampeyan kaya roket, nanging perjalanan kasebut bisa uga ora cocog karo booster roket Cloudways sing bisa disesuaikan.
  • Rocket.net: Cloudflare Enterprise CDN, lan optimasi tingkat server ngowahi situs sampeyan dadi jet supersonik, ninggalake kompetisi ing bledug.
  • SiteGround: Kacepetan sing apik kanggo hosting sing dienggo bareng, nanging nyiapake kemacetan lalu lintas nalika kedadeyan sibuk.
  • WP Engine: Padha karo kacepetan Kinsta, nanging watesan hosting sing dienggo bareng bisa dadi lampu lalu lintas, nyuda situs aliran dhuwur.

Fitur Keamanan:

  • Awan: Piranti ana, nanging mbangun benteng dhewe mbutuhake kawruh teknis. Mikir parit DIY lan drawbridge.
  • Kinsta: Ngilangi malware otomatis, infrastruktur keamanan GCP, lan tameng khusus WP ngunci barang luwih kenceng tinimbang Fort Knox. Mikir kothak laser lan kubah bank teknologi dhuwur.
  • Rocket.net: Pemindaian malware sing dibangun, proteksi DDoS, lan nganyari WP otomatis ngowahi situs sampeyan dadi kastil abad pertengahan kanthi menara laser.
  • SiteGround: Pertahanan sing apik, nanging kerentanan hosting sing dituduhake ninggalake lawang mburi kanggo para penyusup potensial. Coba gapura kayu sing dikubengi karo pengawal sing waspada.
  • WP Engine: Mirip karo fokus keamanan Kinsta, nanging watesan hosting sing dienggo bareng, nggawe tingkat sing luwih murah rada rentan. Coba bangunan apartemen sing dijaga kanthi tingkat keamanan sing beda-beda.

WordPress fitur:

  • Awan: kontrol server Full ngijini sampeyan ngapiki saben setelan, nanging mbutuhake a WordPress tutul penyihir. Coba kothak piranti DIY kanggo tukang sihir sing ngerti teknologi.
  • Kinsta: Dibangun kanggo WordPress saka lemah munggah, karo pementasan siji-klik, nganyari otomatis, lan enchantments WP-tartamtu galore. Mikir a WordPress ibu bidadari ngabulke kabeh kekarepanmu.
  • Rocket.net: Antarmuka sing gampang, pementasan siji-klik, lan alat optimasi WP sing dibangun nggawe ngatur situs sampeyan gampang. Mikir a WordPress bisik-bisik nganggo tongkat sihir.
  • SiteGround: Dhukungan lan fitur WP sing apik, nanging watesan hosting sing dituduhake bisa nggawe mantra kinerja sing salah. Mikir sing mbiyantu WordPress perpustakaan, nanging karo sumber daya winates.
  • WP Engine: Fokus WP sing kuwat, nanging sawetara fitur ilang dibandhingake karo Kinsta, lan watesan hosting sing dituduhake ditrapake kanggo tingkat ngisor. Mikir sing ramah WordPress barista, nanging ora chef Michelin-lintang.

Fitur Dhukungan:

  • Awan: tim mbiyantu, nanging ora tansah lancar ing basa WordPress. Coba jin dhukungan teknologi sing mbutuhake sawetara gulungan latihan WP.
  • Kinsta: Dhukungan ahli 24/7 WP sing kerja keras kanggo ngatasi masalah sampeyan. Mikir Gandalf dhewe mangsuli Panjenengan WordPress cangkriman.
  • Rocket.net: Dhukungan obrolan langsung sing ramah lan pinter kasedhiya 24/7. Mikir bard mbiyantu singing sampeyan WordPress serenades.
  • SiteGround: Tim dhukungan sing apik, nanging wektu nanggepi bisa beda-beda lan keahlian WP bisa diwatesi. Pikiraken pisungsung sesepuh desa sing ramah WordPress pitutur.
  • WP Engine: Dhukungan WP sing apik, nanging bisa sibuk ing wektu sibuk. Mikir sing populer WordPress guru kanthi baris dawa saka murid.

Nilai kanggo Dhuwit:

  • Awan: Rega fleksibel adhedhasar panyedhiya awan lan sumber daya sing digunakake. Mikir saka pay-as-you-go WordPress prasmanan karo biaya beda-beda.
  • Kinsta: Tag rega premium nggambarake infrastruktur GCP kanthi kinerja dhuwur lan fokus WP khusus. Coba lintang Michelin WordPress restaurant, worth splurge kanggo palates discerning.
  • Rocket.net: Luwih pricier tinimbang sawetara saingan, nanging mbenerake kanthi kacepetan, keamanan, lan gampang digunakake. Mikir premium WordPress Suite kanggo kreator serius.
  • SiteGround: Rencana hosting bareng sing terjangkau, nanging kinerja lan fitur bisa uga diwatesi. Mikir sing mulyo WordPress cafe karo nilai prayoga kanggo pangguna sembrono.
  • WP Engine: Padha karo rega Kinsta, nanging mbatesi watesan hosting ing tingkat ngisor.

✨ TL; DR

  • Awan: Kanggo ahli sihir sing ngerti teknologi sing nggoleki kontrol utama lan kacepetan sing bisa disesuaikan, Cloudways minangka elixir sing apik banget. Mung nggawe ramuan konfigurasi server sampeyan dhewe.
  • Kinsta: Kanggo sing pengin kinerja dhuwur Google kraton Cloud karo darmabakti WordPress Piandel lan pakar panuntun dhumateng, Kinsta ibu baptis Panjenengan. Disiapake kanggo mbayar perawatan kraton.
  • Rocket.net: Yen kacepetan murub, keamanan paling dhuwur, lan antarmuka sing gampang digunakake minangka kepinginan sampeyan, Rocket.net minangka jin sampeyan ing a WordPress lampu. Rega premium bisa uga mbutuhake barter.
  • SiteGround: Eling anggaran WordPress ksatria bisa nemokake Bèntèng hosting sambungan prayoga ing SiteGround, nanging disiapake kanggo kesandhung kinerja potensial lan enchantments winates.
  • WP Engine: Kanggo sing nggoleki kenalan WordPress Surgo kanthi dhukungan lan kinerja sing apik, WP Engine nawakake pondokan nyaman, nanging tingkat ngisor bisa krasa cramped dibandhingake opsi premium.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Apa disaranake Cloudways? Ya, awake dhewe.

Langgeng WordPress hosting
Saka $ 11 saben wulan

Awan managed WordPress hosting misuwur kanthi kinerja dhuwur, nawakake platform sing ramah pangguna kanthi kontrol ekstensif babagan unsur hosting kaya pilihan server, lokasi pusat data, lan panyedhiya awan. Iku simplifies WordPress panginstalan lan ningkatake kacepetan situs kanthi fitur kaya instalasi multisite, persiyapan WooCommerce, CloudwaysCDN, lan plugin Breeze. Kacepetan lan keamanan kuwat, kalebu cache Cloudflare Enterprise, sertifikat SSL, 'Perlindungan Bot,' lan SafeUpdates kanggo nyoba kanthi aman WordPress malih.

Amarga ing pungkasan, Cloudways minangka pilihan hosting awan sing dipercaya lan terjangkau kanggo maksud apa wae WordPress pemilik situs web, preduli saka tingkat skill utawa jinis situs.

Amarga platform sing dideleng awan, sampeyan bisa ngalami kecepatan sing cepet banget, kinerja situs sing optimal, lan keamanan ndhuwur.

Kabeh iki dirancang kanggo menehi pengunjung situs kanthi pengalaman pangguna sing paling apik lan supaya data situs sampeyan bakal aman saka kegiatan mbebayani.

Sing kandha, bedane Cloudways bisa nggawe rumit banget kanggo pamilik situs web wong anyar ing wiwitan. Ana ora ana cPanel utawa Plesk tradisional, ora ana cara kanggo ndhaptar jeneng domain karo Cloudways, lan ora hosting email fitur.

Iki nambah rega hosting sakabèhé lan nggawe luwih akeh hubungane tinimbang panyedhiya hosting sing dibandhingake liyane ing pasar saiki.

Yen sampeyan arep pindhah karo wong-wong mau, nimbang pro lan cons sadurunge mlebu. Utawa, njupuk kauntungan saka free Wektu nyoba 3 dina kanggo mesthekake yen duwe fitur sing dibutuhake kanggo skala bisnis lan ngatur akun hosting sampeyan.

Saka ing kana, luangkan wektu kanggo maca dokumentasi lan kenal karo platform Cloudways supaya sampeyan ora kesasar sawetara fitur sing kasedhiya karo solusi hosting unik iki.

Dandan & Update paling anyar

Cloudways terus nganyari lan ngembangake fitur hosting. Nganyari ing ngisor iki nuduhake komitmen Cloudway kanggo nyedhiyakake solusi sing inovatif lan ramah pangguna WordPress hosting, nandheske kinerja, keamanan, lan efisiensi (dipriksa pungkasan Juli 2024).

  • Server Premium DigitalOcean: Cloudways wis ngenalake Server Premium DigitalOcean kanthi 32 GB, nambah pengalaman hosting awan. Nganyarke iki nuduhake perbaikan sing signifikan ing infrastruktur, menehi kinerja lan linuwih sing luwih dhuwur.
  • Peningkatan Varnish: Deteksi Piranti: Cloudways wis ningkatake teknologi caching Varnish kanthi kemampuan deteksi piranti. Nganyari iki ngoptimalake caching kanthi nyetel menyang piranti sing beda-beda, nambah wektu loading lan kinerja situs sakabèhé.
  • PHP-FPM Performance Tuning Guide: Cloudways ngrilis pandhuan rinci babagan PHP-FPM Performance Tuning, nuduhake komitmen kanggo kacepetan lan efisiensi. Pandhuan iki minangka sumber daya sing migunani kanggo pangguna sing pengin ngoptimalake tumpukan teknologi kanggo kinerja sing luwih apik.
  • New WordPress Scanner Kerentanan: Nanggepi cacat keamanan kritis ing Elementor Pro, Cloudways ngenalaken anyar WordPress Scanner Kerentanan. Alat iki mbantu ngenali lan nyuda potensial risiko keamanan ing WordPress Camping.
  • Cloudways Cron Optimizer kanggo WordPress: Ngenali tantangan sing ditindakake dening Cron Jobs, Cloudways ngluncurake Cron Optimizer kanggo WordPress. Alat iki nyederhanakake lan ningkatake manajemen Cron Jobs, ningkatake fungsi situs web.
  • Cloudways Autoscale kanggo WordPress: Fitur Cloudways Autoscale anyar kanggo WordPress nawakake solusi hosting fleksibel. Iki ngidini pangguna milih panyedhiya infrastruktur, njamin skalabilitas lan adaptasi kanggo ngganti panjaluk situs web.
  • Manajemen Jeneng Domain luwih gampang: Cloudways wis nyederhanakake manajemen jeneng domain ing platform kasebut, selaras karo misi supaya teknologi awan bisa diakses lan gampang digunakake kanggo profesional web lan SMB.
  • PHP 8.1 Kasedhiyan: Cloudways makarya kanggo njamin integrasi lancar PHP 8.1 ing server, fokus ing nyediakake teknologi paling anyar kanggo kinerja apik.
  • Tantangan Nyepetake WooCommerce: Cloudways dadi tuan rumah acara Hackathon paling gedhe, WooCommerce Speed ​​Up Challenge, ngrayakake optimasi kacepetan ing eCommerce.

Reviewing Cloudways: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $11 saben wulan (uji coba gratis 3 dina)

Opo

Langgeng

Pelanggan mikir

regane saben sen

Januari 1, 2024

Mesthi, ana opsi hosting sing luwih murah, nanging kanggo aku, Cloudways regane saben sen. Iku menehi kula kacepetan, keamanan, lan katentreman atine aku kudu fokus ing apa tenan penting: tuwuh sandi WordPress situs lan nggawe konten sing apik tenan. Yen sampeyan nggoleki panyedhiya hosting sing ngilangi rasa lara saka ngatur sampeyan WordPress situs, katon ora luwih saka Cloudways!

Avatar kanggo Tara R
Tara R

Pengalaman hosting sing nguciwani karo Cloudways

April 28, 2023

Sayange, pengalamanku karo Cloudways wis nguciwani. Nalika antarmuka platform kasebut ramah pangguna, aku nemoni macem-macem masalah babagan kinerja server lan downtime, sing duwe pengaruh negatif marang pengalaman pangguna situs webku. Kajaba iku, dhukungan pelanggan ora mbantu, asring njupuk pirang-pirang dina kanggo nanggapi lan ora ngrampungake masalahku. Sakabèhé, aku ora nyaranake Cloudways minangka solusi hosting sing dipercaya.

Avatar kanggo Sarah Lee
Sarah Lee

Pengalaman hosting sing padhet karo Cloudways

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Cloudways kanggo sawetara sasi saiki, lan sakabèhé, aku wis pengalaman apik karo platform sing. Antarmuka sing intuisi lan gampang kanggo navigasi, lan kinerja server stabil. Aku mung kudu ngubungi dhukungan sapisan, lan dheweke bisa ngrampungake masalahku kanthi cepet. Nanging, aku pengin regane luwih transparan, amarga aku angel ngira tagihan saben wulan kanthi akurat. Nanging, aku bakal menehi saran Cloudways kanggo wong liya.

Avatar kanggo Max Chen
Max Chen

Pengalaman hosting sing apik banget karo Cloudways

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Cloudways luwih saka setahun saiki, lan aku kesengsem banget karo platforme. Persiyapan gampang, lan antarmuka pangguna-loropaken. Aku appreciate carane cepet tim dhukungan nanggapi lan mutusake masalah masalah aku duwe. Kinerja server kasebut paling dhuwur, lan aku durung nate ngalami downtime sing signifikan. Kajaba iku, serep otomatis lan skala gampang nggawe situs web saya gampang. Sakabèhé, aku banget nyaranake Cloudways kanggo sapa wae sing nggoleki layanan hosting sing dipercaya lan efisien.

Avatar kanggo Olivia Smith
Olivia Smith

Rakus banget

Desember 14, 2022

Salah sawijining perusahaan sing paling mbingungake, mung nuduhake sumber daya yen sampeyan ora nggunakake google maya utawa amazon, banget pricey, support meh, lan iku luwih larang saka hosting normal, tanpa akèh keuntungan, uga shoving addons kanggo apa-apa.

Avatar kanggo Dan dan
Dan dan

Matur nuwun tenan

Oktober 10, 2022

Aku mung pengin ngucapake matur nuwun marang tim Cloudways kanggo dhukungan banget kanggo aku sajrone perjalanan. Aku nandhang sangsara saka akeh panyedhiya hosting PHP nanging pungkasane, aku entuk tujuan saka Cloudways lan Domainracer. Aku wis berjuang banget dadi aku ngucapke matur nuwun banget yen aku nemokake pilihan sing paling apik kanthi ngalami hosting sampeyan.

Avatar kanggo Neha Chitale
Neha Chitale

Kirim Review

Deleng Update

  • 16/06/2023 - Dianyari kanthi analisis dampak kinerja lan beban
  • 21/03/2023 - Dianyari kanthi fitur lan rencana anyar
  • 02/01/2023 - Rencana rega dianyari
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 05/05/2021 - Meluncurake Droplet Premium Digital Digital Kanthi CPU Cepet & SSD NVMe
  • 01/01/2021 - Nganyari rega Cloudway

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...