Apa Sampeyan Gunakake NordPass minangka Pangatur Sandi? Review Fitur Keamanan lan Biaya

in Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Crita sing wis lawas: saben sampeyan nggawe akun online anyar, kanggo hiburan, kerja, utawa media sosial, sampeyan kudu nggawe sandhi sing kuwat. NordPass bakal mbantu sampeyan nindakake, lan iki 2024 Review NordPass bakal menehi ngerti yen iku app manager sandi sampeyan kudu nggunakake.

Ringkesan Review NordPass (TL; DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 1.79 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (winates kanggo siji pangguna)
enkripsi
Enkripsi XChaCha20
Login Biometrik
ID Pasuryan, Bukak Kunci Pasuryan Pixel, ID Tutul ing iOS & macOS, Windows Hello
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR
Deal Saiki
Entuk diskon premi 43 taun 2%!

Saiki, kayane gampang gampang nyusun huruf gedhe lan huruf cilik, disiram nomer siji utawa loro… nanging cukup suwe, mesthine sandhi ora ana ing memori sampeyan.

Banjur sampeyan kudu ngliwati perjuangan kanggo ngreset. Sampeyan malah ora kaget yen kedadeyan maneh ing wektu sabanjure.

Matur suwun, manajer sandi kaya NordPass wis ana supaya uripmu luwih gampang. Dikirim dening tim sing nggawe populer NordVPN, NordPass ora mung bakal nggawe sandhi unik kanggo sampeyan, nanging uga elinga lan ngidini sampeyan ngakses kabeh sandhi sing disimpen ing sak panggonan, saka macem-macem piranti. 

Iku streamlined kanggo ease saka nggunakake lan uga nerangake karo sawetara fitur ekstra gedhe. Punika review NordPass sandi!

TL; DR Pangatur tembung sandhi NordPass sing ramping lan pangguna bisa dadi solusi kanggo kabeh masalah ngeling-eling lan ngreset tembung kunci.

Untung lan rugine

Pros NordPass

  • Enkripsi Lanjut - Umume manajer tembung sandhi nggunakake enkripsi AES-256, sing ora diraguhi minangka salah sawijining sistem enkripsi paling kuat saiki. Nanging, nalika nerangake fitur keamanan, NordPass kudu luwih cepet nggunakake enkripsi xChaCha20, sing wis digunakake perusahaan Big Tech ing Silicon Valley!
  • Otentikasi Multi-Faktor - Sampeyan bisa nggunakake otentikasi multi-faktor kanggo nambah lapisan keamanan ing NordPass.
  • Diaudit kanthi Independen - Ing wulan Februari 2020, NordPass ana diaudit dening auditor keamanan independen Cure53, lan dheweke liwat kanthi warna mabur!
  • Kode Pemulihan Darurat - Kanthi umume manajer tembung sandhi, yen sampeyan ora bisa ngelingi sandhi master sampeyan, mula. Sing pungkasan. Nanging NordPass menehi pilihan serep kanthi kode pemulihan darurat.
  • Fitur Ekstra sing migunani - NordPass dilengkapi pemindai pelanggaran data, sing ngawasi web kanggo pelanggaran sing ana gandhengane karo alamat email lan sandhi lan ngidini sampeyan ngerti yen ana data sing wis dikompromi. Sauntara kuwi, pamriksa kesehatan tembung sandhi ngevaluasi sandhi kanggo ngenali sandhi sing wis digunakake maneh, lemah, lan lawas. Iku uga wis dibukak email masking.
  • Versi Gratis Superior - Pungkasan, fitur sing bisa diakses pangguna gratis NordPass luwih unggul tinimbang sing ditawakake versi gratis manajer sandhi liyane. Deleng rencanane kanggo ngerteni kenapa iki minangka salah sawijining manajer sandhi gratis sing paling apik sing bakal sampeyan temokake.

Kekurangan NordPass

  • Ora Ana Pilihan Warisan Sandhi - Fitur pusaka sandhi ngidini sawetara kontak sing wis dipilih sing dipilih kanggo mlebu log yen sampeyan ora ana (waca: pati). NordPass ora duwe fitur kaya ngono.
  • Fitur Luwih Sithik - Ana akeh manajer tembung sandhi liyane ing pasar, lan sawetara uga mesthine luwih apik babagan fitur canggih. Dadi, wilayah kasebut bisa nambah NordPass. 
  • Versi Gratis Mung Mbukak Sampeyan Gunakake ing Siji Piranti - Yen sampeyan nggunakake akun gratis NordPass, sampeyan mung bisa nggunakake akun kasebut ing siji piranti sekaligus. Kanggo nggunakake ing macem-macem desktop lan piranti seluler, sampeyan kudu njaluk versi Premium.

Fitur Key

NordPass pisanan muncul ing taun 2019, ing pasar saiki wis cukup jenuh. 

Senadyan iki, lan sanajan ora duwe sawetara fitur canggih dibandhingake karo pesaing, NordPass wis dadi favorit ing antarane para pelanggan. Ayo ndeleng apa sing ditawakake.

Rincian Kertu Kiridit IsiOtomatis

Salah sawijining pengalaman paling mumetake ing jaman digital yaiku kudu ngelingi rincian kertu debit/kredit lan kode keamanan sing disedhiyakake, utamane yen sampeyan kerep tuku online. 

Akeh browser web desktop lan seluler nawakake nyimpen informasi pembayaran kanggo sampeyan, nanging luwih trep yen kabeh informasi pembayaran sampeyan ana ing sak panggonan, ta?

Dadi, tinimbang kudu golek dompet kanggo nemokake kertu kredit saben-saben sampeyan kudu tuku online, sampeyan mung bisa njaluk NordPass kanggo isi rincian kertu kredit kanggo sampeyan. 

Kanggo nambah kertu mbayar, navigasi menyang bagean "Kertu Kredit" ing aplikasi NordPass desktop nggunakake sidebar kiwa. Sampeyan bakal diwenehi formulir ing ngisor iki kanggo ngisi:

isi kertu kredit kanthi otomatis

Klik "Simpen," lan sampeyan bakal bisa pindhah!

Fitur liyane sing apik lan trep banget yaiku pemindai NordPass OCR. Sampeyan ngidini sampeyan mindai lan nyimpen rincian kertu kredit bank langsung menyang NordPass kanthi teknologi OCR (Optical Character Recognition).

Isi Isi Info Pribadi

Apa sampeyan blanja saka situs web anyar? Ngisi survey online? Aja ngliwati proses sing akeh wektu kanggo ngetik saben rincian pribadi kanthi manual. 

NordPass nyimpen kabeh info pribadi kanggo sampeyan, kayata jeneng, alamat, lan email (bebarengan karo informasi liyane sing pengin disimpen), banjur lebokake menyang situs web kanthi otomatis.

Sawise maneh, sampeyan bakal bisa nemokake bagean "informasi pribadhi" ing sidebar kiwa aplikasi desktop NordPass. Bakal nggawa sampeyan menyang formulir sing katon kaya iki:

info pribadi isi otomatis

Sawise sampeyan wis ngetik kabeh lan ngeklik "Simpen," bakal katon kanggo sampeyan kanthi cara iki:

Sampeyan duwe pilihan kanggo nyalin, nuduhake utawa nyunting informasi kasebut kapan wae.

Cathetan Aman

Apa wae layang duka sing ora bakal dikirim utawa dhaptar tamu kanggo pesta ulang tahun kejutan kanca paling apik, ana sawetara perkara sing kudu kita tulis sing kudu tetep pribadi. 

Tinimbang nggunakake aplikasi cathetan telpon, sing bisa diakses dening sapa wae sing ngerti kode sandhi sampeyan, sampeyan bisa nemokake NordPass's Secure Notes minangka alternatif sing luwih apik lan luwih aman.

Sampeyan bisa nemokake bagean Aman saka versi desktop ing sidebar kiwa, ing endi sampeyan bakal nemokake pilihan kanggo "Tambah Cathetan Aman":

cathetan aman

Klik tombol bakal nggawa sampeyan menyang jendela sing apik lan ngundang cathetan:

Sawise sampeyan ngisi cathetan sing aman kanggo isi atimu, klik "Simpen," lan voila, cathetan anyar sampeyan saiki disimpen kanthi aman lan pribadi ing NordPass! Fitur iki kasedhiya ing NordPass Free lan Premium.

Email Masking

Email Masking, fitur lanjut saka NordPass, ngidini sampeyan nggawe alamat email sing disambungake menyang email NordPass utama.

Proses iki, asring dikenal minangka aliasing email, mbantu nglindhungi email utama saka spam, phishing, lan ancaman online liyane. Intine, nggawe email sing bisa digunakake ing NordPass, sing banjur ngirim pesen menyang kothak mlebu email utama.

email masking

Carane ora iku bisa?

  1. Nggawe Email Masked: Upaminipun sampeyan lagi blanja online ing situs web sing diarani "ShopSmart.com." Tinimbang nggunakake alamat email utama sampeyan (contone, [email dilindhungi]), sampeyan nggunakake NordPass kanggo nggawe email masked. Sampeyan bisa uga nggawe kaya [email dilindhungi].
  2. Nyambung menyang Email Utama: Email topeng iki disambung menyang alamat email NordPass utama sampeyan. Iki tegese email sing dikirim menyang [email dilindhungi] bakal diterusake kanthi otomatis [email dilindhungi].
  3. Nggunakake Email Masked: Sampeyan nggunakake email masked iki kanggo ndhaptar akun ing ShopSmart.com. Saiki, kabeh komunikasi saka ShopSmart.com bakal dikirim menyang email masked.
  4. Nampa Email: Nalika ShopSmart.com ngirim email, NordPass nerusake menyang kothak mlebu utama ing [email dilindhungi]. Sampeyan bisa maca lan nanggapi email kasebut kaya biasane.
  5. Perlindhungan lan Privasi: Yen ShopSmart.com wiwit ngirim spam utawa enggo bareng email karo pihak katelu, mung email masked Panjenengan kompromi. Alamat email utama sampeyan tetep dilindhungi.
  6. Mbuwang Email Masked: Yen sampeyan wiwit nampa spam banget liwat email masked, utawa mung ora perlu maneh, sampeyan bisa mateni utawa mbusak alamat email masked iki ing NordPass. Iki mandhegake kiriman email saka alamat kasebut menyang kothak mlebu utama, kanthi efektif ngilangi komunikasi sing ora dikarepake.

Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab carane email masking dianggo kene.

Scanner Pelanggaran Data

Kanthi akeh akun online, saben netizen wis kompromi data paling ora sepisan utawa kaping pindho. Pelanggaran data luwih umum tinimbang sing sampeyan ngerteni. 

NordPass dilengkapi fitur Pemindaian Data Pelanggaran supaya sampeyan terus nganyari babagan data apa wae sing wis kompromi. 

Sampeyan bisa ngakses kanthi ngeklik "Piranti" ing sisih ngisor sidebar kiwa ing aplikasi desktop. Saka kana, navigasi menyang "Scanner Data Breach":

alat nordpass

Banjur klik "Scan Saiki" ing jendhela sabanjure.

scanner nglanggar data

Aku kaget banget nalika ngerti email utama, akun Gmail, wis kompromi ing wolulas belas pelanggaran data! NordPass uga nuduhake pelanggaran akun email liyane sing disimpen:

nglanggar data

Kanggo ndeleng apa iku kabeh babagan, aku ngeklik ing "Koleksi #1," item pisanan ing dhaptar breaches ing sandi utami alamat email. Aku diwenehi ringkesan lengkap kabeh rincian sing ana gandhengane karo pelanggaran kasebut:

bocor email

Aku ngerti Internet kapenuhan wong nggegirisi, nanging iki akeh? Kayane NordPass mbukak mripatku menyang jagad anyar sing nggegirisi, nanging iki minangka informasi sing ora bakal dakkarepake tanpa aplikasi kasebut. 

Sampeyan bisa nganggep kanthi aman yen aku wis dikirim menyang akun Gmail kanggo ngganti sandhi langsung!

Otentikasi Biometrik

Salah sawijining fitur keamanan sing apik banget sing ditawakake NordPass yaiku otentikasi biometrik, sing bisa nggunakake pangenalan praupan utawa bekas driji kanggo mbukak kunci akun NordPass. Sampeyan bisa ngaktifake mbukak kunci Biometrik saka Setelan aplikasi NordPass:

Setelan Otentikasi Biometrik

Fitur iki kasedhiya ing NordPass kanggo kabeh piranti.

Ease

Nggunakake NordPass ora mung gampang nanging marem. Kabeh item ing versi seluler lan desktop (loro-lorone aku wis digunakake) diatur kanthi rapi. 

Antarmuka, sing nganggo skema warna abu-abu lan putih sing katon profesional, uga diisi doodle cilik sing nyenengake.

Ayo dadi miwiti karo proses sign-up.

Ndhaptar menyang NordPass

Ana rong langkah kanggo mlebu menyang NordPass:

Langkah 1: Gawe Akun Nord

Sadurunge sampeyan bisa nggunakake layanan Nord, kayata VPN utawa NordPass, sampeyan kudu nggawe akun at my.nordaccount.com. Gampang kaya nggawe akun liyane, nanging sampeyan ora bakal diidini nerusake yen Nord ora nganggep tembung sandhi sampeyan cukup aman:

gawe akun nordpass

Langkah 2: Gawe Sandhi Master

Yen wis rampung nggawe akun Nord saka kaca mlebu Nord, sampeyan bisa nerusake kanggo ngrampungake akun NordPass kanthi nggawe sandhi master. 

Aku miwiti kanthi mlebu menyang akun Nord ing aplikasi desktop. Aplikasi kasebut nggawa aku menyang kaca login situs web NordPass kanggo ngrampungake log in, sing rada ngganggu, nanging ora apa-apa.

Sabanjure, aku dijaluk nggawe Master Sandi - pikirake minangka tembung sandhi kanggo aturan kabeh.

gawe sandhi master

Sawise maneh, Sandi Master sampeyan ora bakal ditampa kajaba ngemot huruf gedhe lan cilik, angka, uga simbol khusus. Kaya sing sampeyan ngerteni, tembung sandhi sing dakgawe ngrampungake kahanan iki:

Penting banget yen sampeyan ngelingi sandhi master amarga NordPass ora bakal nyimpen ing server, mula dheweke ora bakal bisa nulungi sampeyan mbalekake yen ilang. 

Kanthi matur nuwun sanget, dheweke nyedhiyakake siji kode pemulihan sajrone proses mlebu, mula priksa manawa sampeyan nulis yen sampeyan lali sandhi master lan ora bisa mlebu menyang brankas sing dienkripsi NordPass. Sampeyan uga bisa ndownload kunci pemulihan minangka file pdf:

Cathetan: Sandhi Akun Nord beda karo Sandi Master, mula sampeyan duwe loro sandhi sing kudu dielingi, sing bisa uga dianggep minangka kekurangan.

Kaya sing wis dakkandhakake, aku nemokake NordPass gampang digunakake. Ing versi desktop, sampeyan bakal nemokake kabeh trabasan ing sidebar sing trep ing sisih kiwa, saka ngendi sampeyan bisa navigasi menyang macem-macem bagean app:

aplikasi desktop sing ora apik

Aplikasi Seluler NordPass

Apa sampeyan mikir nggunakake NordPass ing piranti seluler? Dadi, apa aplikasi seluler NordPass sing ora duwe nilai estetis, iku cocog karo fungsine. Sampeyan bisa ngakses kabeh lan kabeh informasi sing dikarepake saka NordPass ing aplikasi seluler.

aplikasi seluler nordpass
app mobile

Antarmuka aplikasi seluler NordPass gampang digunakake kaya aplikasi desktop, lan kabeh data sampeyan bakal synced terus-terusan ing piranti sampeyan. 

Kabeh fitur uga kasedhiya ing aplikasi seluler NordPass, kalebu AutoFill, sing bisa dipercaya banget nalika digunakake ing browser gawan telpon, Google Chrome.

Sambungan Browser

Sawise sampeyan wis nggawe lan ngetik akun NordPass, sampeyan bakal dijaluk ngundhuh ekstensi browser. 

Ekstensi browser NordPass ngidini sampeyan nggunakake layanan langsung saka browser sing dipilih. Sampeyan bisa nemokake ekstensi browser NordPass kanggo Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, lan malah Wani!

Manajemen Sandi

Saiki kita entuk bagean sing paling kritis: manajemen tembung sandhi, mesthi wae!

Nambahake Sandhi

Nambahake sandhi menyang NordPass gampang kaya kue. Navigasi menyang bagean "Sandhi" ing sidebar banjur klik tombol "Tambah sandhi" ing sisih tengen ndhuwur, kayata:

nambah sandhi

Sabanjure, NordPass bakal nggawa sampeyan menyang jendela iki, ing endi sampeyan kudu masang kabeh rincian situs web lan sandhi sing pengin disimpen:

nyimpen rincian sandhi

Folder

Salah sawijining fitur sing ditawakake NordPass, sing durung dakdeleng ing pirang-pirang manajer sandhi liyane, lan sing dakkarepake yaiku pilihan kanggo nggawe folder kanggo kabeh barang sampeyan. 

Iki bisa migunani banget kanggo sampeyan sing duwe sandhi, cathetan, informasi pribadi, lsp.

Sampeyan bisa ngakses folder ing sidebar kiwa, liwat Kategori:

folder nordpass

Kanggo nggawe folder anyar, klik ing lambang. Aku wis nggawe folder kapisah kanggo akun online sing ana gandhengane karo hiburan, kayata Spotify lan Netflix:

Sanajan iki dudu jinis fitur sing nggawe utawa ngrusak pangatur sandhi, mesthine migunani. Lan yen sampeyan kaya aku lan sengit karo keruwetan, iki bisa dadi tambahan sing penting kanggo pengalaman sampeyan nggunakake NordPass!

Ngimpor lan Ngekspor Sandhi

Sawise mlebu ing akun NordPass, sampeyan bakal dijaluk ngimpor kredensial mlebu saka browser.

ngimpor sandhi

Sampeyan bisa milih lan milih tembung sandhi sing pengin dielingi NordPass lan sing ora:

Sanajan iki bisa dadi fitur sing cukup trep, rasane uga rada reduksi amarga browser (Chrome lan Firefox) wis nyimpen detail login kasebut. 

Nanging, luwih becik aman, mula sandhi sing wis ana uga digawe serep ing lemari besi NordPass.

Saiki, yen sampeyan mikir ngalih menyang NordPass saka manajer sandhi liyane, sampeyan bakal bisa ngimpor kredensial sing wis disimpen. 

Sampeyan uga bisa ngekspor sandhi sing disimpen ing NordPass menyang manajer sandhi liyane. Kanggo nindakake salah siji saka tumindak kasebut, sampeyan kudu navigasi menyang "Setelan" saka sidebar aplikasi desktop NordPass:

tembung sandhi ekspor

Sawise tekan kana, gulung mudhun menyang "Impor lan Ekspor":

Sampeyan bisa milih kanggo ngekspor/ngimpor sandhi saka browser utawa menyang/saka pangatur sandi liyane. Amarga kita wis nutupi ngimpor sandhi saka browser ing ndhuwur, ayo deleng manajer sandi NordPass kompatibel karo:

ngimpor saka manajer sandi liyane

Kabeh manager sandi populer, kaya sing sampeyan ngerteni, didhukung kanggo ekspor / impor ing NordPass!

Aku mutusake nyoba lan ngimpor sandhi sing disimpen saka Dashlane, manajer tembung sandhi sing digunakake sadurunge NordPass. Aku ngadhepi jendhela ing ngisor iki:

ngimpor saka dashlane

Siji-sijine cara kanggo mindhah sandhi saka manajer tembung sandhi anyar menyang kubah sandi NordPass yaiku nambah minangka file CSV. 

Senajan proses ndarbeni file CSV njupuk sawetara wektu, iku proses cukup gampang. Sawise sampeyan nambahake file CSV, NordPass bakal kanthi otomatis ngenali kabeh info ing. Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih apa sing arep diimpor:

Nggawe Sandhi

Kaya manajer tembung sandhi sing cocog karo uyah, NordPass uga kalebu generator tembung sandhi dhewe. Sampeyan bakal bisa nemokake generator tembung sandhi ing jendhela "Tambah Sandi", ing ngisor kolom sing ditandhani "Sandhi" ing "Rincian Login."

Kajaba iku, generator tembung sandhi bakal muncul kanthi otomatis yen sampeyan nyoba nggawe akun online nggunakake browser apa wae sing wis diinstal ekstensi NordPass.

Iki sing ditemokake NordPass nalika aku njaluk tulung nyetel tembung sandhi anyar:

generator sandi nordpass

Kaya sing sampeyan ngerteni, NordPass ngidini sampeyan mutusake apa sampeyan pengin nggawe sandhi sing aman nggunakake karakter utawa tembung. Iki uga ngidini sampeyan ngalih antarane huruf gedhe, huruf gedhe, utawa simbol lan uga ngidini sampeyan nyetel dawa sandhi sing dipengini.

Sandhi Isi Auto

Pangatur tembung sandhi ora ana gunane kajaba bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngisi sandhi kanggo sampeyan. Aku nyoba fitur iki kanthi nyoba mlebu menyang Spotify. 

Logo NordPass tampil ing lapangan sing kudu dak lebokake jeneng pangguna. Sawise miwiti ngetik jeneng pangguna, aku dijaluk NordPass kanggo milih akun Spotify sing wis dak simpen ing servere.

Nalika ngeklik, sandhi wis diisi kanggo aku, lan aku bisa mlebu kanthi gampang tanpa kudu ngetik sandhi dhewe.

langsung isi

Kata Sandi Kesehatan

Salah sawijining fitur paling penting ing NordPass yaiku layanan audit tembung sandhi, sing diarani Checker Kesehatan Sandi ing aplikasi kasebut.

Yen sampeyan nggunakake fitur iki, sandhi sing disimpen bakal dipindai dening NordPass kanggo ndeteksi kekurangan. 

Fitur audit keamanan sandi minangka salah siji sing bakal sampeyan temokake ing kabeh manajer sandi sing paling apik, kayata LastPass, Dashlane, Lan 1Password.

Pisanan, sampeyan kudu navigasi menyang "Piranti" saka sidebar ing sisih kiwa:

kesehatan sandi

Sampeyan banjur kudu ndeleng jendhela sing katon kaya iki:

pribadi

Klik ing "Kesehatan Sandi." Sawise iku, NordPass bakal nggolongake sandhi sing disimpen dadi salah siji saka 3 kategori: "Sandhi Lemah, Sandhi Dianggo maneh, lan Sandhi Lawas":

Kayane paling ora duwe 8 sandhi sing disimpen, aku kudu mikir babagan ngganti- 2 saka wong-wong mau diwenehi tag "ringkih" nalika tembung sandhi sing padha digunakake kaping 5 maneh kanggo macem-macem akun!

Sanajan sampeyan milih ora nggunakake pamriksa kesehatan tembung sandhi, NordPass nindakake evaluasi independen sandhi sing disimpen, sing bisa diakses ing bagean "Sandhi" ing sidebar tangan kiwa ing aplikasi desktop.

Aku mutusake mriksa apa sing dipikirake NordPass saka sandhi Instapaper.com:

Kita bisa ndeleng ing kene manawa NordPass nganggep sandhi Instapaper.com duwe kekuwatan "moderat". Aku mutusake njupuk saran lan banjur ganti tembung sandhi kanthi ngeklik tombol ing sisih tengen ndhuwur.

Sawise ing kana, aku nggunakake generator sandi NordPass kanggo ngganti sandi Instapaper. NordPass ngawasi sandi ing wektu nyata kanggo ngira-ngira kekuatan. 

Sawise duwe sandhi sing cukup, rating diganti saka "Moderate" dadi "Strong":

NordPass uga dilengkapi scanner nglanggar data internal kanggo mriksa manawa sandhi utawa rincian kertu kredit sampeyan wis bocor kanthi online.

sandi SyncIng

NordPass ngijini sampeyan kanggo sync kabeh sandhi ing macem-macem piranti lan platform. 

Ing NordPass Premium, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanthi bebarengan nganti 6 piranti liyane, nanging NordPass Gratis mung bisa digunakake ing siji app sekaligus. NordPass saiki kasedhiya ing aplikasi Windows, macOS, Linux, iOS, lan Android.

Keamanan lan Privacy

Sepira adoh sampeyan bisa dipercaya NordPass supaya data tetep aman? Temokake ing ngisor iki.

Enkripsi XChaCha20

Beda karo manajer kata sandi tingkat lanjut, NordPass ora ngamanake kabeh data nggunakake enkripsi 256-bit AES (Advanced Encryption Standard).

Nanging, dheweke nggunakake enkripsi XChaCha20! Kayane konyol, nanging dianggep minangka sistem enkripsi sing luwih efektif tinimbang AES-256, amarga luwih cepet lan disenengi dening akeh perusahaan teknologi gedhe, kayata Google. 

Iku uga sistem sing luwih prasaja tinimbang cara enkripsi liyane, nyegah kesalahan manungsa lan teknis. Kajaba iku, ora mbutuhake dhukungan hardware.

Otentikasi Multi-Faktor (MFA)

Yen sampeyan pengin nambah lapisan keamanan ekstra kanggo njaga data NordPass, sampeyan bisa ngaktifake otentikasi multi faktor menyang NordPass nggunakake aplikasi otentikasi rong faktor seluler kayata Authy utawa Google Authenticator 

Kanggo nyiyapake MFA, sampeyan kudu navigasi menyang "Setelan" ing aplikasi desktop NordPass. Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake bagean "Keamanan":

otentikasi multi faktor

Alih "otentikasi multi-faktor (MFA)," banjur sampeyan bakal dialihake menyang akun Nord ing browser web, ing endi sampeyan bisa nyiyapake MFA saka jendhela ing ngisor iki:

mfa

Nuduhake lan Kolaborasi

NordPass wis gampang nuduhake informasi sing disimpen karo kontak sing dipercaya. 

Punapa mawon sampeyan nuduhake, sampeyan bisa milih kanggo menehi wong ing pitakonan hak lengkap, kang bakal ngidini wong kanggo ndeleng lan ngowahi item, utawa hak winates, kang bakal ngidini wong mung ndeleng informasi paling dhasar saka item milih.

Sampeyan bisa nuduhake barang kanthi ngeklik telung titik lan milih "nuduhake" saka menu tarik-mudhun:

Jendhela enggo bareng kudu katon kaya iki:

Jendhela enggo bareng kudu katon kaya iki:

nuduhake tembung sandhi nordpass

Rencana Gratis vs Premium

Sawise maca kabeh babagan pangatur tembung sandhi iki, kita ora bakal nyalahake sampeyan yen sampeyan serius mikirake investasi ing NordPass Premium. Mangkene rincian kabeh macem-macem rencana sing ditawakake:

fiturRencana GratisRencana PremiumRencana Premium Kulawarga
Nomer Pangguna115
pirantiPiranti siji6 piranti6 piranti
Panyimpenan sandhi sing amanSandi tanpa watesSandi tanpa watesSandi tanpa wates
Pemindaian data nglanggarOra AnaYaYa
Autosave lan IsiOtomatisYaYaYa
Ngalih PirantiOra AnaYaYa
Priksa Kesehatan Kata SandiOra AnaYaYa
Cathetan Aman lan Rincian Kertu KreditYaYaYa
AndumOra AnaYaYa
Kata Sandi KesehatanOra AnaYaYa
Pangguna SandiYaYaYa
Ekstensi BrowserYaYaYa

Rencana & Harga

Pira regane NordPass? Mangkene sepira sampeyan bakal mbayar saben rencana:

Jinis Rencanaprice
free$ 0 saben sasi
Premium$ 1.49 saben sasi
Family$ 3.99 saben sasi

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Slogan NordPass nyatakake yen dheweke bakal "nyederhanakake urip digital sampeyan," lan aku kudu ujar manawa iki dudu pratelan sing ora ana dhasar. 

Aku rumangsa keramahan pangguna lan kecepetan pangatur tembung sandhi iki cukup nyengsemake, lan aku kudu ngomong enkripsi xChaCha20 uga narik kawigaten. Sanajan minangka manajer tembung sandhi dhasar, iki dikirim kanthi warna mabur.

Kabeh sing dikandhakake, manajer sandhi sing aman iki ora duwe sawetara lonceng lan peluit sing ditawakake pesaing, kayata pemantauan web peteng Dashlane lan VPN gratis (sanajan NordVPN minangka investasi sing apik dhewe). 

Nanging, rega sing kompetitif mesthi ana ing sisih NordPass. Goleki sidhang Premium 7 dina sadurunge sampeyan nemtokake pangatur tembung sandhi liyane. Sampeyan bakal weruh kenapa saben pangguna NordPass dadi setya!

Pangatur Sandi Nordpass

Atur urip online sampeyan nganggo NordPass - solusi aman kanggo sandhi, sandhi, kertu kredit, lan liya-liyane.

  • Gawe sandhi sing kuwat.
  • Enggo bareng sandhi kanthi aman karo rekan kerja.
  • Temokake yen data sampeyan wis dilanggar.


Dandan & Update paling anyar

NordPass setya ningkatake urip digital kanthi terus-terusan nganyarke lan fitur-fitur canggih lan nyedhiyakake manajemen sandi lan keamanan sing luar biasa kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Siji-Klik Sandi Simpen: NordPass saiki njaluk pangguna kanggo nyimpen sandhi saben-saben mlebu utawa nggawe akun anyar, nyepetake proses manajemen sandhi.
  • Gampang Sandi Import: Pangguna bisa gampang ngimpor sandhi saka browser utawa ngunggah file CSV, nyederhanakake transisi menyang NordPass.
  • Cross-Piranti SyncIng: Tembung sandhi kanthi otomatis synchronized ing macem-macem piranti, kalebu komputer, tablet, lan telpon, didhukung ing Windows, macOS, Linux, Android, lan iOS.
  • Akses Web Vault: Web Vault nawakake sebagian besar fungsi aplikasi desktop, ngilangi kabutuhan instalasi aplikasi.
  • Sandi Unlimited lan Panyimpenan Sandi: NordPass nawakake panyimpenan tanpa watesan kanggo sandhi lan sandhi, supaya gampang diakses kapan wae.
  • Dhukungan Passkey ing Kabeh Piranti: Pangguna bisa ngalih kanthi lancar ing antarane piranti seluler lan desktop kanthi nggunakake sandhi, nambah kenyamanan lan keamanan.
  • Panyimpenan kertu kredit sing aman: Kertu kredit bisa disimpen kanthi aman lan diisi otomatis nalika blanja online, kanthi scanner OCR kanggo input data sing gampang.
  • Isi Otomatis Informasi Pribadi: Rincian pribadi kaya jeneng, email, lan alamat bisa disimpen kanggo ngisi otomatis cepet ing formulir online.
  • Priksa Data Bocor (Fitur Premium): Pangguna premium bisa nemokake yen data sensitif wis dikompromi lan langsung tumindak.
  • Ngenali Sandi sing Rentan (Fitur Premium): Alat Sandi Health mbantu pangguna ngenali lan ngganti tembung sandhi sing lemah, lawas, utawa digunakake maneh.
  • Sandi Aman lan Nuduhake Sandi (Fitur Premium): Sandi lan sandhi bisa dienggo bareng kanthi aman karo pangguna NordPass liyane liwat saluran sing dienkripsi, kanthi tingkat akses sing bisa disesuaikan.
  • Pangguna Sandi: Pangguna bisa ngasilake tembung sandhi sing rumit lan unik kanggo keamanan akun sing luwih apik.
  • Otentikasi Multi-Faktor (MFA): Lapisan keamanan tambahan kanggo vault NordPass kalebu MFA, generator OTP, lan panggunaan piranti Bluetooth utawa USB.
  • Proteksi Enkripsi XChaCha20: Kabeh data sing disimpen dienkripsi nggunakake algoritma XChaCha20 kanggo keamanan paling dhuwur.
  • Keamanan akun biometrik: Kothak sandhi bisa dikunci nggunakake data biometrik kaya pangenalan rai utawa sidik jari, sing nyedhiyakake keamanan lan keamanan sing luwih dhuwur.
  • Arsitektur Pengetahuan Zero: NordPass mesthekake yen mung pangguna sing nduweni akses menyang isi brankas sing dienkripsi, nambah privasi lan keamanan.

NordPass Dideleng: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Waca rangkeng-

Pelanggan mikir

App manager sandi paling apik!

Januari 1, 2024

NordPass minangka tukang kunci digital modern sing dibutuhake saben wong. Apik banget kanggo ndeleng manajer sandhi sing ora mung nyimpen kredensial login kanthi aman nanging uga nawakake fitur kaya piranti silang. syncing lan Akses Vault Web. Kemampuan kanggo nyimpen sandi Unlimited lan passkeys caters kanggo hoarder digital ing kita kabeh. Sing mbedakake NordPass yaiku dhukungan kanggo kunci sandhi lan enkripsi sing kuat, supaya urip digitalku aman nanging gampang diakses. Antarmuka sing intuisi lan fokus sing kuat ing keamanan ndadekake NordPass dadi pesaing paling dhuwur ing babagan manajemen sandhi.

Avatar kanggo Dave B
Dave B

apik tenan!!

Muga 30, 2022

Aku duwe bisnis cilik, dadi aku duwe akeh kredensial login. Nalika aku ngalih menyang NordPass saka LastPass, proses ngimpor pancen gampang, cepet, lan ora krasa lara. NordPass apik kanggo umume pangguna nanging yen sampeyan duwe akeh kredensial login kaya aku, bisa dadi angel kanggo ngatur lan ngatur karo NordPass. Ora nawakake akeh fitur kanggo ngatur akeh sandhi.

Avatar kanggo Jakob
Jakob

Murah lan apik

April 29, 2022

NordPass nindakake apa sing dirancang kanggo nindakake lan ora luwih akeh. Iki dudu manajer tembung sandhi sing paling apik, nanging bisa ditindakake kanthi apik. Nduwe ekstensi kanggo browser lan aplikasi kanggo kabeh piranti. Siji-sijine perkara sing aku ora seneng babagan NordPass yaiku rencana gratis mung bisa digunakake ing piranti siji. Sampeyan kudu njaluk ing rencana mbayar kanggo njaluk sync nganti 6 piranti. Aku bakal ngomong iki dhuwit uga ngginakaken.

Avatar kanggo Larysa
Larysa

Kaya nordvpn

Maret 1, 2022

Aku mung tuku NordPass amarga aku wis dadi penggemar NordVPN lan wis digunakake suwene 2 taun kepungkur. Nord nawakake tawaran murah 2 taun kanggo NordPass kaya sing ditindakake kanggo VPN. Iki minangka salah sawijining manajer sandi sing paling murah ing pasar yen sampeyan nggunakake rencana 2 taun. Ora ana akeh fitur canggih sing ana ing manajer sandi liyane, nanging aku ora bisa sambat amarga aku ora nate mbutuhake fitur-fitur canggih kasebut.

Avatar kanggo Heike
heike

Sisihanku

September 30, 2021

Sing paling disenengi yaiku kemampuan manajer sandi iki. Iku uga fungsional lan njaga sampeyan aman lan dilindhungi. Malah duwe versi gratis. Nanging, nalika nggunakake gratis, mung ditrapake kanggo piranti siji. Rencana mbayar bisa digunakake ing 6 piranti. Dibandhingake karo mitra, fitur-fitur ing kene dhasar banget lan antarmuka pangguna wis lawas. Nanging, rega penting banget kanggo aku supaya aku isih bisa menehi rekomendasi iki.

Avatar kanggo Leo L
Leo L

Cukup ngomong kanthi adil

September 28, 2021

NordPass banget terjangkau. Aman lan nduweni fungsi dhasar kanggo mbantu sampeyan ngatur sandhi kanggo kulawarga utawa bisnis. Nanging, yen sampeyan mbandhingake karo aplikasi liyane sing padha, iku rada ketinggalan jaman. Nanging banjur, duwe versi gratis sing ngidini sampeyan nggunakake ing piranti siji. Kanthi rencana mbayar, bisa digunakake ing 6 piranti kanthi pemindaian bocor data. Iki mung worth sawijining rega.

Avatar kanggo Myra M
Myra M.

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...