Pembangun Situs Web Tanpa Kode Populer Sampeyan Perlu Priksa

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan nyoba nggawe situs web sampeyan dhewe tanpa kudu nggawe kode nanging ora ngerti sing nggawe situs web sing paling cocog kanggo sampeyan, aja goleki maneh. Ing kene aku wis nyusun pembangun situs web "tanpa kode" paling apik ing pasar ing taun 2024.

Saka $ 16 saben wulan

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Key Takeaways:

Pembangun situs web tanpa kode kaya Wix, Squarespace, lan Webflow nawakake editor situs web sing gampang digunakake kanggo nggawe situs web tanpa coding.

Fitur khusus sing cocog karo kabutuhan tartamtu, kayata platform e-commerce, situs web portofolio, lan situs keanggotaan, kasedhiya ing pembangun situs web kayata Hostinger Website Builder, Shopify, lan Ghost.

Ngenali kabutuhan bisnis tartamtu lan milih pembangun situs web sing cocog karo iku penting sadurunge nggawe keputusan. Penting kanggo nimbang mupangat lan kekurangan lan ngevaluasi pro lan kontra saka tukang situs web sadurunge nggawe pilihan.

Ringkesan cepet saka pembangun situs web paling apik:

ProviderPaling apik kanggo:Rega saka:Info liyane babagan:
WixSakabèhé pembangun tanpa kode paling apik kanggo pamula$ 16 / sasiCoba Wix
SquarespacePembangun tanpa kode kanthi template sing paling apik$ 16 / sasiCoba Squarespace
WebflowPembangun situs tanpa kode profesional paling apik$ 14 / sasiCoba Webflow
Hostinger Website Builder (biyen Zyro)Pembangun situs web tanpa kode paling murah$ 1.99 / sasiCoba Hostinger
ShopifyPembangun situs eCommerce tanpa kode paling apik$ 5 / sasiCoba Shopify
RohPaling apik kanggo buletin, langganan & situs anggota$ 9 saben sasiCoba Ghost
GetResponseEmail lan otomatisasi pemasaran sing paling apik$ 13.24 / sasiCoba Getresponse
Super. DadiPaling apik kanggo mbangun situs saka Notion.so$ 12 saben sasiCoba Super
SoftrPaling apik kanggo mbangun situs saka Airtable$ 49 saben sasiCoba Softr
Situs Sheet2Best kanggo mbangun situs saka Google Lembar$ 29 saben sasiCoba Sheet2Site
gelembungPaling apik kanggo nggawe produk tanpa kode lan aplikasi web$ 25 saben sasiCoba Bubble
CarrdPaling apik kanggo nggawe kaca siji lan kaca kebangkrutan$ 19 saben taunCoba kertu

Ayo dadi jujur: sanajan coding minangka lapangan sing berkembang kanthi cepet, umume kita dudu coder utawa programer komputer. Kita bisa uga wis sinau babagan PHP utawa Python ing sekolah nanging kanthi cepet lali babagan iki sawise lulus.

Begjanipun, ora ngerti carane nggawe kode ora ateges sampeyan ora bisa mbangun situs web sampeyan dhewe. Macem-macem alat tanpa kode utawa kurang kode ing pasar ndadekake sapa wae sing duwe wektu lan gaweyan kanggo ngrancang solusi web dhewe.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan pembangun situs web sing paling apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Iki minangka tambahan gedhe kanggo individu lan bisnis sing pengin mbangun situs nggunakake gawe situs web tanpa pengalaman ton (utawa kudu nyewa profesional, sing bisa larang banget).

Iki dadi pilihan populer sing industri pembangunan platform ora-kode / kurang-kode samesthine bakal rego ing liwat $187 milyar ing taun 2030, kanthi ora ana pangembangan kode produk kasebut, nyathet luwih saka 65% kabeh pangembangan aplikasi ing taun 2024.

Apa Pembangun Situs Web Tanpa Kode Paling apik ing 2024?

Yen sampeyan are looking kanggo nggawe situs web nanging ora duwe katrampilan teknis utawa coding kanggo nindakake dhewe? Banjur nggunakake pembangun situs web tanpa kode minangka jawaban.

Mangkene 12 alat paling apik kanggo nggawe situs web tanpa kode ing 2024.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyathet 3 saka pembangun situs web paling ala sing ora kudu digunakake kanggo nggawe situs web.

1. Wix (Pembangun Situs Web Tanpa Kode Paling apik)

homepage wix

Pembangun situs web tanpa kode paling apik ing pasar ing taun 2024 yaiku Wix. Iku pangguna-loropaken lan cukup intuisi kanggo pamula nalika bebarengan nawakake macem-macem fitur gedhe lan atusan app kanggo kustomisasi majeng.

Wix Pros & Cons

Pros:

  • Proses mbangun situs web sing cukup prasaja kanggo pamula mbangun situs web sing mutlak
  • Akeh kontrol kreatif lan fitur sing bisa disesuaikan
  • Alat panyuntingan sing intuisi, seret lan selehake kanggo kustomisasi
  • Piranti lan aplikasi sing apik kasedhiya kanggo ngowahi situs web sampeyan dadi situs eCommerce

cons:

  • Sawise nerbitake situs web, sampeyan ora bisa ngalih cithakan tanpa miwiti maneh
  • Sampeyan ora bisa ngontrol fitur kaya uptime situs web, nganyari
  • Waca dhaptar sandi Wix alternatif ing kene

Wix Fitur

Ana sawetara sebab kenapa Wix rangking minangka pembangun situs web tanpa kode sing paling apik. Kawitan lan utomo, iku salah sawijining tukang situs web sing paling gampang digunakake, thanks kanggo alat panyuntingan seret lan selehake lan tata letak intuisi.

template wix

Wix nawakake luwih saka 800 template, sing kabeh dirancang kanthi profesional lan bisa disesuaikan kanthi lengkap. Sampeyan bisa ngatur situs web nggunakake alat panyuntingan, utawa sampeyan bisa nggunakake WIX ADI, alat sing ngrancang situs web sampeyan adhedhasar jawaban kanggo sawetara pitakonan prasaja babagan jinis / tujuan situs web sampeyan.

Nalika nerangake eCommerce, Wix apik kanggo bisnis cilik. Dheweke nawakake rencana Business Basic kanthi rega sing cukup (luwih akeh ing ngisor iki) sing kasedhiya biaya transaksi nol lan Recovery cart nilar, fitur mboten umum kanggo rencana wiwitan.

Wix duwe toko aplikasi sing ekstensif, uga fungsi SEO dibangun ing gedhe karo kabeh rencana. Saliyane akeh fitur sing kasedhiya ing saben rencana, Cithakan uga dilengkapi fitur dhewe khusus kanggo industri sing dimaksudake.

Contone, template sing dirancang kanggo industri layanan panganan dilengkapi fitur pesenan sing wis dibangun.

Ing tembung liyane, yen sampeyan nggoleki pembangun situs web sing kuat sing menehi kontrol kreatif sing nggumunake nalika isih cukup gampang kanggo pamula, Wix bisa dadi pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Wix Prices

rega wix

Wix nawakake telung macem-macem rencana: Rencana Situs Web, Rencana Bisnis lan eCommerce, lan Rencana Perusahaan.

Wix iku Rencana situs web sawetara saka $ 16 / sasi. Kabeh mau teka karo domain khusus / domain gratis sajrone 1 taun, sertifikat SSL gratis, ora ana iklan WIX, lan aplikasi Site Booster lan Analytics gratis sajrone 1 taun.

Wix uga nawakake telung rencana Bisnis lan eCommerce sing kalebu $ 27 / wulan lan kalebu pembayaran online aman, akun customer, lan kemampuan pembayaran ngrancang / ambalan (plus kabeh fitur sing uga teka karo rencana situs web).

Akhire, Wix's Enterprise Plans ditujokake kanggo perusahaan gedhe lan mapan sing golek bantuan profesional kanggo nggawe situs web.

Rega disesuaikan lan diwiwiti kanthi $ 500 / wulan, tegese iki dudu pilihan sing dimaksudake kanggo individu utawa bisnis cilik sing lagi wae diwiwiti.

Dolan maring Wix.com saiki! … Utawa waca rinci Wix review kene

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang nganggo Wix

Temokake gabungan kesederhanaan lan kekuwatan sing sampurna karo Wix. Apa sampeyan pamula utawa profesional sing berpengalaman, Wix nawakake alat panyuntingan sing intuisi, seret lan selehake, fitur sing bisa disesuaikan, lan kemampuan eCommerce sing kuat. Owahi ide sampeyan dadi situs web sing nggumunake kanthi Wix.

2. Squarespace (Cithakan Dirancang Paling Apik)

homepage kothak

Kita kabeh ngerti sepira pentinge nggawe situs web sing nyenengake kanthi estetis: situs sing mbingungake, angel dilayari, utawa mung elek ora umume apik karo konsumen.

Yen desain web minangka salah sawijining keprihatinan utama kanggo situs web sampeyan, ora ana sing nggawe situs web sing luwih apik tinimbang Squarespace.

Pros & Cons Squarespace

Pros:

  • Editor situs web sing ramah pamula
  • Cithakan sing apik kanggo meh kabeh industri lan niche sing bisa dibayangake
  • Alat SEO lan analytics sing dibangun
  • Fitur marketing gedhe
  • Layanan pelanggan banget

cons:

  • Ora ana autosave (sampeyan kudu nyimpen kabeh owah-owahan kanthi manual nalika nyunting)
  • Luwih kurang bisa disesuaikan tinimbang Wix
  • Waca dhaptar sandi Alternatif Squarespace

Fitur Squarespace

nawakake Squarespace 110 template sing dirancang kanthi apik dipérang dadi macem-macem kategori adhedhasar industri / niche. Kabeh cithakan dioptimalake kanggo seluler, tegese situs web sampeyan bakal katon apik ing piranti apa wae.

Squarespace minangka pembangun situs web sing apik banget kanggo para seniman lan freelancers sing butuh situs web kanggo nggambarake estetika pribadi/merek. Kaya Wix, Squarespace uga duwe fitur a alat panyuntingan seret lan selehake sing ora mbutuhake editing majeng utawa katrampilan komputer kanggo digunakake.

template kothak

Kanggo sapa waé sing arep adol produk kanthi online, Squarespace dilengkapi macem-macem alat eCommerce sing apik (karo nol biaya transaksi) sing apik kanggo nangani persediaan cilik tanpa volume utawa kerumitan kakehan.

Piranti bisnis gedhe liyane kalebu optimasi SEO, analitik sing dibangun, kampanye email, lan integrasi karo G Suite lan PayPal.

Sing paling apik, Squarespace duwe uji coba gratis 14 dina. Apa tegese sampeyan bisa milih cithakan lan mbangun situs web kanthi gratis sadurunge mutusake manawa sampeyan pengin nggawe rencana mbayar.

Prices Squarespace

Yen sampeyan mutusake kanggo nindakake, Squarespace duwe papat rencana sing gampang kanggo dipilih: Pribadi ($ 16 / wulan), Bisnis ($ 23 / wulan), Perdagangan Dasar ($ 27 / wulan), lan Perdagangan Lanjut ($ 49 / wulan). Info liyane babagan rega Squarespace kene.

Kabeh rencana teka karo domain khusus gratis, bandwidth tanpa watesan, sertifikasi SSL, fitur SEO canggih, dhukungan pelanggan 24/7, lan akeh liyane.

Dolan maring Squarespace.com saiki! … Utawa waca rinci Review Squarespace kene

Desain Digawe Gampang karo Squarespace

Ngalami seni nggawe situs web kanthi template Squarespace sing dirancang kanthi apik, dioptimalake kanggo seluler, lan alat eCommerce sing kuat.

3. Webflow (Pembangun Situs Tanpa Kode Profesional Paling Apik)

homepage webflow

Yen sampeyan pengin nggawe situs web profesional lan sampeyan pengin ngupayakake luwih akeh, Webflow bisa dadi pembangun web sing pas kanggo sampeyan.

Pros & Cons Webflow

Pros:

  • Cithakan tanpa kode sing bisa disesuaikan lan akeh alat desain
  • Apik kanggo eCommerce lan konten bisnis dinamis
  • Kabeh rencana kalebu sertifikat SSL gratis

cons:

Fitur Webflow

Webflow bisa uga ora gampang pangguna kanggo pamula kaya Wix utawa Squarespace, nanging duwe macem-macem template sing bisa disesuaikan sing dadi pilihan sing apik kanggo situs eCommerce.

Iki ngidini situs sampeyan nampa pembayaran saka kertu debit lan kredit standar liwat Stripe, uga liwat Paypal lan Apple Pay.

Webflow nduwe desain premium, alesan liyane sing cocog kanggo bisnis sing pengin nggawe gambar profesional sing polesan liwat situs web. Sampeyan bisa ngowahi cithakan kanggo nambah fitur canggih kaya nggulung paralaks lan animasi multi-langkah.

Webflow uga nawakake fitur SEO majeng, kalebu sitemaps sing digawe kanthi otomatis lan kemampuan kanggo nambah tembung kunci target lan teks alt gambar.

Ing babagan keamanan, Webflow nawakake sertifikat SSL gratis kanggo situs web lan serep otomatis.

Rega Webflow

rencana web aliran

Webflow mbagi rencana dadi telung kategori: Rencana situs, rencana eCommerce, lan rencana Workspace.

Padha nawakake loro free plans wiwitan sing ngidini sampeyan ngrancang situs web lan nerbitake menyang domain, webflow.io.

Rencana Situs sing dibayar mulai saka $ 14 / wulan, dene rencana eCommerce kalebu $ 39 / wulan. Lunga menyang kene Sinau luwih lengkap babagan rega Webflow.

Webflow minangka salah sawijining pilihan sing luwih larang ing dhaptar, nanging fitur eCommerce, utamane, nggawe regane regane.

Bukak Webflow.com saiki! … Utawa waca rinci Review Webflow kanggo 2024 kene.

Mbukak kunci Potensi Web sampeyan nganggo Webflow

Gawe situs web profesional sing bisa disesuaikan banget karo pembangun situs tanpa kode Webflow. Becik kanggo eCommerce lan isi bisnis dinamis.

4. Hostinger Website Builder (Paling Murah lan Dilengkapi Alat AI sing Dibangun)

homepage hosting

Ing mburi liyane saka spektrum biaya punika Hostinger Website Builder, - pembangun web tanpa kode sing menehi nilai paling apik kanggo dhuwit sampeyan.

nganyari: Zyro saiki Hostinger Website Builder. Ana tansah ana sambungan antarane Zyro lan Hostinger, pramila perusahaan kasebut ngganti jeneng kasebut dadi Hostinger Website Builder. Wiwit saiki, kabeh upaya bakal diarahake menyang pembangun situs web iki. Yen sampeyan kenal karo Zyro, aja padha sumelang, minangka iki Sejatine produk padha Zyro. Kabeh rencana Hosting Web Hostinger saiki teka karo Hostinger Website Builder.

Pros & Cons Pembangun Situs Web Hostinger

Pros:

  • Apik kanggo bisnis cilik
  • Ora ana biaya transaksi utawa komisi penjualan
  • Dilengkapi alat merek AI lan editor kothak / seret lan selehake sing gampang

cons:

  • Ora akeh skalabilitas
  • Sampeyan ora bisa ngalih template sawise nerbitake situs web sampeyan

Fitur Pembangun Situs Web Hostinger

pambangunan situs web hosting

Hostinger Website Builder minangka pembangun situs web tanpa kode sing apik kanggo situs eCommerce cilik uga situs web pribadi / basis portofolio.

Ngowahi cithakan iku luar biasa prasaja, lagi kurban alat panyuntingan seret lan selehake uga format kothak sing bisa digunakake minangka pandhuan nalika sampeyan ngrancang situs web. Cithakan Hostinger Website Builder dirancang kanthi apik lan nyenengake kanthi estetis nanging ora duwe akeh ruang kanggo kustomisasi desain kreatif.

Hostinger Website Builder terintegrasi karo situs web fotografi saham populer Unsplash, sing tegese pangguna bisa milih saka perpustakaan gedhe foto gratis saliyane gambar lan logo dhewe.

Salah siji fitur gedhe saka eCommerce yaiku set alat marketing AI. Salah sawijining alat kasebut, AI Writer, ngasilake paragraf teks sing cocog karo SEO adhedhasar spesifikasi sampeyan. Iki minangka alat unik sing ora ditawakake para tukang web liyane, lan nggawe situs web ai iki dadi regane dhuwit sing luwih apik.

Rega Pembangun Situs Web Hostinger

Hostinger Website Builder wis nggawe undakan premium kabeh-ing-siji sing diarani Pembangun Situs Web lan Hosting Web, kang regane $ 1.99 / sasi.

  • Kalebu hosting web + pembangun situs web
  • Domain gratis (harga $9.99)
  • Email lan domain gratis
  • Fitur E-commerce (500 produk)
  • Alat AI + otomatisasi lan integrasi pemasaran
  • 24 / 7 Customer Support
  • Mbangun nganti 100 Situs web
  • Lalu lintas tanpa wates (GB Tanpa wates)
  • Sertifikat SSL gratis tanpa wates

Sanajan saben titik rega dilengkapi macem-macem fitur, kabeh rencana kalebu domain gratis setaun, email gratis 3 wulan, dhukungan pelanggan 24/7, lan integrasi pemasaran, lan uga Jaminan dhuwit 30-dina.

Dolan maring Hostinger.com saiki! … Utawa waca rinci Hostinger Website Builder review kene

Gawe situs web impen sampeyan karo Hostinger
Saka $2.99 ​​saben wulan

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang karo Hostinger Website Builder. Seneng suite alat AI, nyunting seret lan selehake sing gampang, lan perpustakaan foto sing akeh. Miwiti paket kabeh-ing-siji mung $ 1.99 / wulan.

5. Shopify (Pembangun Situs eCommerce Tanpa Kode Paling apik)

homepage shopify

Sanajan Wix nawakake sawetara fitur sing nggumunake kanggo situs web eCommerce, tangan mudhun, pembangun situs web eCommerce tanpa kode paling apik ing dhaptarku yaiku Shopify.

Shopify Pros & Cons

Pros:

  • Apik kanggo toko gedhe uga toko cilik sing pengin skala cepet
  • Akeh pilihan pembayaran lan luwih saka 3,000 aplikasi
  • Multi-platform sade aktif
  • Layanan pelanggan gedhe

cons:

  • Nerangake biaya sing didhelikake, kalebu biaya transaksi lan instalasi app sing relatif dhuwur
  • Agak angel diedit
  • Dhaptar alternatif Shopify

Fitur Shopify

Shopify wis entuk reputasi minangka pembangun web kanggo situs eCommerce, lan gampang dingerteni kenapa. Kanthi liwat 70 template premium lan gratis sing dirancang khusus kanggo macem-macem ceruk lan jinis eCommerce, sampeyan mesthi nemokake pilihan sing sampurna kanggo toko online sampeyan.

Ana meh akeh banget fitur dodolan kanggo nutupi ing kene, nanging kita bakal ngrembug babagan dhasar. Shopify wis ewu app ing sawijining toko (sawetara gratis lan sawetara sing mbayar) sing nggampangake nambah fitur anyar lan ukuran situs web sampeyan kapan wae pengin.

Kabeh rencana inti teka karo Recovery cart nilar dibangun ing, uga akeh alat manajemen produk sing apik.

Shopify uga ngaktifake adol multichannel, tegese sampeyan bisa ngedol produk liwat saluran online liyane, kayata Instagram lan Facebook. Iki minangka pilihan sing penting kanggo sapa wae sing pengin tuwuh pamirsa pasar situs.

Iki meh ora ngeruk apa sing ditawakake Shopify: kanggo tampilan sing luwih lengkap, Priksa review Shopify lengkapku.

Harga Shopify

rencana rega shopify

Nalika nerangake rencana mbayar, Shopify tetep gampang. Nawakake telung rencana: Dasar ($ 29 / wulan), Shopify ($ 79 / wulan), lan Lanjut ($ 299 / wulan).

Shopify uga duwe Rencana wiwitan ($ 5 / wulan) sing ngarahake lan bakul online sing luwih cilik lan prasaja.

Shopify mesthi dudu pilihan sing paling murah ing pasar, nanging minangka investasi sing migunani kanggo mbangun situs web eCommerce impen sampeyan.

Bukak Shopify.com saiki! … Utawa waca rinci Shopify review kene

Gawe Toko Online Sampeyan nganggo Shopify

Kanthi 70+ template premium lan gratis Shopify, temokake tampilan sing cocog kanggo toko online sampeyan. Gunakake ewu aplikasi kanggo nambah fitur lan skala anyar kanthi cepet

6. Ghost (Paling apik kanggo Newsletter, Langganan, lan Situs Keanggotaan)

homepage hantu

Didegaké ing 2013 kanthi pendanaan saka kampanye Kickstarter, Misi hantu yaiku "kanggo nggawe alat sumber terbuka sing paling apik kanggo wartawan lan panulis independen ing saindenging jagad, lan duwe pengaruh nyata ing masa depan media online."

Ghost Pros & Cons

Pros:

  • Pilihan sing apik kanggo panulis, blogging, lan/utawa buletin
  • Gratis kanggo ngundhuh lan ngowahi / ngatur
  • Rencana Pro teka karo hosting sing dikelola kanthi rega cukup
  • Fitur SEO Lanjut

cons:

  • Ora ana pasar app
  • Ora ana kemampuan eCommerce

Fitur Ghost

Saliyane dadi mung non-profit ing dhaftar sandi, Ghost uga siji-sijine pembangun web ing dhaptarku sing fokus khusus kanggo panulis, wartawan, lan blogger.

Ghost minangka platform sumber terbuka sing meh padha karo akeh cara WordPress. Iki gratis kanggo didownload lan digunakake, tegese sampeyan bisa ngatur situs web sampeyan miturut spesifikasi sampeyan tanpa mbuwang dhuwit.

Nanging, nalika wektune nerbitake situs web sampeyan, sampeyan kudu milih sing beda perusahaan web hosting utawa salah siji saka rencana mbayar Ghost. Aku nyaranake pilihan terakhir amarga Rencana Ghost entuk akeh keuntungan, kayata instalasi lan persiyapan sing dikelola lan pangopènan / serep server biasa.

Ghost nawakake fitur unik sing fokus ing manajemen konten lan penerbitan. Iki kalebu email-list-bangunan fitur, alat langganan, lan buletin, fitur nulis sing mbisakake kolaborasi penulis tamu lan menehi tag internal, lan fitur nerbitake kayata tag internal lan kiriman sing dijadwal.

Ghost njupuk komitmen kanggo panulis kanthi serius lan nggawe pamirsa gampang lan nyenengake.

Ghost Prices

rega hantu

Ghost nawakake sawetara rencana beda wiwit saka sing Rencana wiwitan $ 9 / wulan menyang rencana bisnis sing luwih maju, $ 199 / wulan. 

Kabeh rencana dilengkapi dhukungan domain khusus, instalasi lan persiyapan sing dikelola, pangopènan lan serep server, manajemen ancaman lan wektu aktif, CDN ing saindenging jagad, lan liya-liyane.

Bukak Ghost.org saiki!

Nguatake Tulisan Sampeyan karo Ghost

Temokake Ghost, platform open-source sing dirancang kanggo panulis lan blogger. Seneng fitur SEO canggih sing dibangun, alat nggawe dhaptar email, lan dhukungan khusus. Miwiti Ghost saka $ 9 / wulan.

7. GetResponse (Otomasi Email lan Pemasaran Paling Apik)

getresponse homepage

Nalika sampeyan nyoba mbangun bisnis utawa merek, marketing email penting banget. Untunge, GetResponse nggawe gampang lan ora repot ngirim kampanye email sing apik lan canggih menyang pelanggan lan penggemar.

GetResponse Pros & Cons

Pros:

  • Platform pemasaran email sing gampang
  • Akeh pilihan desain
  • Integrasi karo Etsy

cons:

  • Rencana sing paling murah dilengkapi opsi winates
  • Pangguna kudu mbayar rencana sing paling larang kanggo entuk email transaksional

Fitur GetResponse

Dashboard intuisi lan pangguna-loropaken GetResponse nggampangake ngirim kampanye sing digawe kanthi apik liwat email. Sampeyan bisa nggawe cithakan sing disesuaikan dhewe utawa milih salah siji saka GetResponse 43 disiapake Cithakan lan sunting supaya pas karo merek lan pamirsa tartamtu.

Cithakan GetResponse dilengkapi akeh opsi otomatisasi inti, sanajan sampeyan kudu nggawe rencana Plus kanggo ngakses iki amarga umume ora kasedhiya karo rencana dhasar sing luwih murah. 

gawe situs web getresponse

Automasi inti minangka fitur sing dibutuhake kanggo marketing email sing gegandhengan karo eCommerce lan bisa uga rada rumit kanggo nginstal, sanajan nyunting template GetResponse umume gampang banget.

Nanging, tes A/B (kemampuan kanggo misahake dhaptar kontak sampeyan dadi setengah lan ngirim rong email sing rada beda kanggo saben kanggo nyoba sing luwih apik) kasedhiya karo kabeh rencana GetResponse..

Paling apik kabeh, GetResponse nawakake analytics kinerja sing gampang dingerteni, pelacakan platform, lan segmentasi keterlibatan, uga kemampuan kanggo ngumpulake data babagan pelanggan sampeyan.

Kabeh iki minangka informasi penting kanggo sapa wae sing nyoba nggawe kehadiran merek, lan GetResponse nggawe gampang kanggo nglacak kinerja kampanye email sampeyan karo pamirsa.

GetResponse Prices

GetResponse nawakake rencana gratis nganti 500 kontak. Yen sampeyan butuh luwih akeh (sing umume bisnis cilik), ana telung rencana mbayar: Dhasar ($ 13.24 / sasi), Plus ($ 41.30 / sasi), lan Profesional ($ 83.30 / sasi).

rega njaluk respon

Kabeh rencana teka karo kiriman email saben wulan tanpa watesan, editor email visual, template sing wis dirancang, pelacakan klik, lan editor HTML.

Dolan maring GetResponse.com saiki! Kanggo fitur liyane, lan pros & cons - ndeleng sandi GetResponse review!

Turbocharge Email Marketing sampeyan karo GetResponse

Ningkatake marketing email sampeyan nganggo GetResponse. Mupangat saka opsi desain intuisi, otomatisasi sing kuat, lan analisis kinerja sing wicaksana. Miwiti kanthi rencana gratis utawa jelajahi pilihan premium wiwit $ 13.30 / wulan.

8. Super.so (Paling apik kanggo Mbangun Situs Saka Notion.so)

super ngarep

Yen sampeyan duwe pemanggih kaca lan sampeyan lagi looking kanggo ngowahi menyang website, katon ora luwih saka Super. Dadi. Kanthi mung gaweyan sethithik, sampeyan bisa ngowahi kaca Pamanggih dadi situs web sing apik lan fungsional.

Super.so Pros & Cons

Pros:

  • Cara paling gampang kanggo ngowahi kaca Pamanggih dadi situs web lengkap
  • Apik kanggo sapa wae sing wis nggunakake Notion
  • Struktur pembayaran sing prasaja banget

cons:

  • Ora kompatibel karo pembangun kaca web liyane

Fitur Super.so

Dadi, apa sejatine Super.so? Iki minangka pembangun situs web tanpa kode sing dirancang khusus kanggo ngowahi kaca Notion dadi situs web.

Tumindak kaya lapisan kapindho ing ndhuwur kaca Pamanggih sampeyan, nambahake fitur ekstra kaya domain khusus, menu navigasi, HTML, lan CSS kanggo ngowahi dadi situs web sing luwih standar.

Super.so paling apik kanggo blogger, panulis, seniman, lan pencipta sing wis nggunakake Notion, lan looking kanggo nganyarke kaca menyang situs web kanthi fungsi tanpa perlu kode utawa sinau carane nggunakake alat bangunan web sing luwih rumit kaya WordPress. 

Kanggo sapa wae sing wis kenal karo Notion, nggunakake Super.so kudu gampang.

Harga Super.so

Rega karo Super.so pancene ora bisa luwih gampang. Perusahaan nawakake siji rencana kanggo $12 saben situs web, saben wulan.

rega super lan rencana

Dadi, apa sing sampeyan entuk $12? Rencana Super.so ngidini sampeyan nggawe situs web sing responsif kanthi alat SEO, tema sing bisa disesuaikan, proteksi sandhi, domain khusus, SSL otomatis, lan liya-liyane.

Owahi Kaca Pamanggih Panjenengan nganggo Super.so

Ganti kaca Pamanggih sampeyan dadi situs web kanthi fungsi kanthi gampang karo Super.so. Seneng domain khusus, alat SEO, lan akeh fitur liyane mung $12 saben situs web, saben wulan.

9. Softr (Ekosistem paling gedhe ing donya kanggo mbangun aplikasi web tanpa kode saka Airtable utawa Google lembaran)

softr hoepage

Softr minangka pendekatan anyar kanggo pangembangan aplikasi khusus, dadi gampang kaya mbangun set lego. Softr nggawe situs web, aplikasi web, utawa portal klien sing apik lan kuat saka data Airtable sampeyan. Mulai saka ngeruk utawa nggunakake cithakan.

Softr Pros & Cons

Pros:

  • Kurva sinau cilik lan gampang digunakake
  • Ngidini pangguna nggawe aplikasi web lan situs web sing kuat saka Airtable kanthi gampang lan cepet
  • Pembayaran nganggo integrasi Stripe, formulir online, lan dasbor.
  • rencana gratis loman kanggo mbangun situs web tanpa biaya
  • Dhukungan pelanggan gedhe

cons:

  • Ora ana dana kanggo mbantu organisasi nirlaba supaya entuk piranti lunak kanthi diskon
  • Blok bangunan kanthi kustomisasi winates
  • Kode khusus kasedhiya kanggo pangguna sing mbayar

Fitur Softr

Softr nampilake pendekatan dhasar anyar kanggo pangembangan aplikasi khusus. Pengalaman bangunan kaya lego modular lan logika bisnis out-of-the-box minangka fitur sing mbedakake. Tinimbang mbangun aplikasi piksel kanthi piksel, sampeyan bisa nggawe kaya Legos.

fitur softr

Komponen utama Softr yaiku Otentikasi, Dhaptar / Tabel, Pembayaran Stripe, Bagan, Kanban, blok Tanggalan, lan liya-liyane. Saben blok bangunan nggambarake bagean logis saka program, kalebu frontend, logika bisnis, lan backend (Otentikasi, Dhaptar / Tabel, Pembayaran Stripe, Bagan, Kanban, blok Tanggalan, lan liya-liyane).

Metodologi Softr nggawe gampang digunakake nalika isih kuat, ngidini pangguna bisnis nggawe portal pelanggan, alat internal, lan dashboard sajrone pirang-pirang jam, tanpa kurva sinau, lan kabeh didhukung dening data.

Rega Softr

rega softr

Rega kanggo rencana Softr diwiwiti $49.00 saben wulan. Softr duwe 4 rencana:

  • Rencana gratis kanthi fitur winates.
  • Dhasar ing $49.0 saben sasi.
  • Profesional ing $ 139.0 saben wulan.
  • Bisnis ing $269.0 saben sasi.

Sinau luwih lengkap babagan rega lan rencana Softr kene.

Mbukak Kreativitas karo Softr

Gawe aplikasi web lan situs web sing kuat saka data Airtable nganggo Softr. Ngalami kesederhanaan blok bangunan kaya Lego lan logika bisnis sing ora ana gandhengane. Miwiti gratis utawa jelajahi rencana premium wiwit $ 49 / wulan.

10. Sheet2Site (Paling apik kanggo Mbangun Situs Saka Google lembaran)

kaca ngarep sheet2site

Yen sampeyan pengin mbangun situs web lengkap saka a Google Lembar, banjur Situs Sheet2 minangka pembangun web tanpa kode sing paling apik kanggo sampeyan.

Sheet2Site Pros & Cons

Pros:

  • Cepet lan gampang kanggo nyiyapake, tanpa mbutuhake coding
  • Semat a Google Lembar ing situs web sampeyan kanthi mung 3 klik
  • Akeh template sing wis dirancang kanggo dipilih kanggo mbangun situs web kanthi cepet

cons:

  • Ora kompatibel karo alat liyane
  • Ora cocog kanggo mbangun situs web eCommerce

Fitur Sheet2Site

Sheet2Site dirancang khusus kanggo kompatibilitas karo Google Lembar, lan iku ngidini kedhaftar kanggo nguripake a Google Lembar menyang backend kanggo situs web, dene template Sheet2Site nyedhiyakake mburi ngarep

Ing tembung liyane, anggere sampeyan ngerti carane nggunakake Google drive spreadsheet, ora bisa luwih gampang kanggo mbangun lan ngatur situs web sampeyan nganggo Sheet2Site.

Sawetara fitur sing paling menarik kalebu kemampuan kanggo nampilake pranala kirim Facebook lan Twitter, Typeforms, lan Meta Title / Meta Data deskripsi.

Sanajan Sheet2Site ora cocog kanggo sapa wae sing nyoba nggawe situs web eCommerce, iku pilihan apik kanggo portofolio lan bisnis cilik/freelancers sing nggoleki cara prasaja kanggo ngatur situs web sing apik lan elegan.

Rega Sheet2Site

rencana sheet2site lan rega

Sheet2Site nawakake telung rencana: Dasar ($ 29 / wulan), Premium ($ 49 / wulan), lan Perusahaan ($ 349 / wulan) kanthi pilihan kanggo mbayar tahunan kanggo diskon sing signifikan.

Kabeh rencana kalebu situs web tanpa watesan nggunakake domain Sheet2site, kertu tanpa watesan saben kaca, saringan lan fitur telusuran, lan sertifikasi SSL kanggo situs web sampeyan.

Nggawe Situs Web Sampeyan Gampang nganggo Sheet2Site

Effortlessly nguripake Panjenengan Google Lembar dadi situs web kanthi fungsi kanthi Sheet2Site. Cocog kanggo portofolio lan bisnis cilik, nawakake persiyapan sing gampang, template sing wis dirancang, lan liya-liyane. Rencana diwiwiti $ 29 / wulan.

11. Gelembung (Paling apik kanggo Produk Bangunan lan Aplikasi Web)

kaca ngarep gelembung

Yen sampeyan nyoba nggawe aplikasi web lan produk sing gegandhengan nanging ora duwe pengalaman babagan coding, gelembung iku solusi sing wis looking for.

Gelembung Pros & Cons

Pros:

  • Gelembung ngidini sampeyan nggawe produk lan aplikasi web kanthi gratis sadurunge mbayar
  • Dhukungan pelanggan gedhe
  • Didhukung dening platform cloud-hosting sing kuat

cons:

  • Ora bisa nyoba Plugins tanpa tuku dhisik
  • Rencana mbayar rada larang

Fitur Gelembung

Gelembung ngidini meh kabeh wong nggawe aplikasi web sing apik lan produk web sing katon apik banget kanthi cepet lan gampang. Iki minangka solusi sing cocog kanggo nggawe prototipe, ngluncurake alat internal lan situs web kanthi cepet, lan skala kanthi efisien tanpa kudu nandur modal ing infrastruktur tambahan.

Pangguna bisa ngatur template Gelembung karo sawijining alat editor titik-lan-klik sing apik lan bisa gampang mbangun alat sing angel ditemokake karo pembangun situs web tanpa kode liyane, ikalebu kemampuan kanggo sesambungan karo pelanggan liwat formulir lan database sing dipasang ing situs web.

Rega Gelembung

kaca ngarep gelembung

nawakake Gelembung rencana free loman sing kalebu kabeh fitur platform inti lan ngidini sampeyan nyoba lan sinau platform lan mbangun alat sadurunge mutusake yen sampeyan pengin nerusake rencana mbayar.

Gelembung duwe telung rencana mbayar: Pribadi ($ 25 / sasi), Profesional ($ 115 / sasi), Produksi ($ 475 / sasi), Lan Rencana khusus. Kabeh rencana sing dibayar dilengkapi fitur sing luwih akeh, kalebu hosting awan, domain khusus, API, dhukungan email, lan akeh liyane.

Uripake Ide kanthi Gelembung

Gawe aplikasi web lan produk digital kanthi gampang nganggo platform tanpa kode Gelembung. Seneng akses gratis menyang fitur inti kanggo tes awal, banjur pilih saka rencana mbayar fleksibel wiwit $25/wulan kanggo kapabilitas sing luwih maju.

12. Carrd (Paling apik kanggo One-Page lan Landing Pages)

kard

Yen sampeyan mikir babagan situs web apa sing arep dibangun, kadhangkala luwih gampang luwih apik. Yen sampeyan pengin nggawe kaca kebangkrutan sing prasaja utawa situs web siji-kaca tanpa mbutuhake kode, Carrd wis entuk sampeyan nutupi.

Carrd Pros & Cons

Pros:

  • Rega sing meh ora bisa dipercaya
  • Kisaran template lan fitur desain sing apik
  • Antarmuka sing cetha, pangguna-loropaken

cons:

  • Ora akeh kebebasan kreatif

Fitur Carrd

Carrd ndadekake gampang banget kanggo ngrancang lan nyiyapake situs web siji-kaca utawa kaca kebangkrutan. Sampeyan bisa milih salah siji saka 75 template gaya Carrd lan gampang ngatur kanthi alat panyuntingan. Carrd malah menehi a overlay instruksional mbiyantu sing nerangake carane ngowahi cithakan sadurunge miwiti.

Sanajan situs web siji-halaman kanthi definisi cukup prasaja, Carrd menehi macem-macem pilihan kanggo ngatur situs sampeyan. Saliyane macem-macem template, Carrd nduwe perpustakaan tombol, lambang, lan animasi sing akeh banget sing bisa dipilih pangguna kanggo nggawe situs web siji-kaca sing unik.

Yen sampeyan nemoni masalah nalika nyiyapake situs Carrd, ora perlu kuwatir: Carrd duwe basis kawruh sing akeh banget sing bisa ngatasi masalah apa wae sing bisa ditindakake.

Harga Kard

rega kertu

Kertu duwe rencana gratis sing apik sing ngidini sampeyan mbangun nganti telung situs lan nggunakake kabeh fitur inti Carrd.

Yen sampeyan arep kanggo upgrade, Carrd wis a Rencana Pro Lite ($ 9 / taun). uga, Rencana Carrd's Pro regane mung $ 19 saben taun. Bener: mung $19 setaun. Kanggo rega unbeatable iki, sampeyan entuk domain adat karo support SSL lengkap, formulir lan Google Analytics, ora ana merek Carrd, lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa milih Rencana Pro Plus ($ 49 / taun) kang wis malah luwih fitur.

Gampang Ngarsane Web karo Carrd

Desain situs web siji-kaca sing nggumunke kanthi gampang karo Carrd. Pilih saka 75 template sing apik banget lan atur nganggo antarmuka sing ramah pangguna. Miwiti karo rencana gratis utawa upgrade kanggo fitur liyane, kanthi rencana premium diwiwiti mung $ 9 / taun.

Pembangun Situs Web Paling Elek (Ora Patut Wektu utawa Dhuwit Sampeyan!)

Ana akeh pembangun situs web ing kana. Lan, sayangé, ora kabeh padha digawe padha. Ing kasunyatan, sawetara wong sing downright elek. Yen sampeyan nimbang nggunakake pembangun situs web kanggo nggawe situs web, sampeyan kudu ngindhari ing ngisor iki:

1. Doodlekit

Doodlekan

Doodlekan minangka tukang situs web sing nggawe sampeyan gampang mbukak situs web bisnis cilik. Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe kode, pembangun iki bisa mbantu nggawe situs web kurang saka jam tanpa ndemek baris kode siji.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web kanggo nggawe situs web pertama, iki tip: Pembangun situs web apa wae sing ora duwe templat desain modern sing katon profesional, ora cocog karo wektu sampeyan. DoodleKit gagal banget babagan iki.

Cithakan kasebut bisa uga katon apik banget sepuluh taun kepungkur. Nanging dibandhingake karo template liyane, sing ditawakake tukang situs web modern, template kasebut katon kaya digawe dening bocah umur 16 taun sing lagi wae sinau desain web.

DoodleKit bisa uga migunani yen sampeyan lagi miwiti, nanging aku ora nyaranake tuku rencana premium. Pembangun situs web iki wis suwe ora dianyari.

Waca liyane

Tim sing ana ing mburi bisa uga wis ndandani bug lan masalah keamanan, nanging kayane wis suwe ora nambah fitur anyar. Cukup katon ing situs web. Iki isih ngomong babagan fitur dhasar kayata upload file, statistik situs web, lan galeri gambar.

Ora mung template sing lawas banget, nanging salinan situs web uga katon umure puluhan taun. DoodleKit minangka pembangun situs web saka jaman nalika blog diary pribadi saya populer. Blog-blog kasebut wis mati saiki, nanging DoodleKit isih durung maju. Coba deleng situs web lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkarepake.

Yen sampeyan pengin nggawe situs web modern, Aku bakal menehi saran supaya ora nganggo DoodleKit. Situs web dhewe macet ing jaman kepungkur. Iku pancene alon lan ora kejiret karo praktik paling modern.

Sisih paling ala babagan DoodleKit yaiku regane diwiwiti $ 14 saben wulan. Kanggo $ 14 saben wulan, tukang situs web liyane bakal ngidini sampeyan nggawe toko online lengkap sing bisa bersaing karo raksasa. Yen sampeyan wis ndeleng saingan DoodleKit, aku ora perlu ngandhani sepira larang rega kasebut. Saiki, dheweke duwe rencana gratis yen sampeyan pengin nyoba banyu, nanging mbatesi banget. Malah ora duwe keamanan SSL, tegese ora ana HTTPS.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web sing luwih apik, ana puluhan liyane sing luwih murah tinimbang DoodleKit, lan nawakake cithakan sing luwih apik. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis ing rencana sing dibayar. Pembangun situs web liyane uga nawakake puluhan lan puluhan fitur modern sing ora DoodleKit. Dheweke uga luwih gampang sinau.

2. Webs.com

webs.com

Webs.com (sadurunge freewebs) minangka tukang situs web sing dituju kanggo pamilik bisnis cilik. Iku solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk bisnis cilik online.

Webs.com dadi populer kanthi nawakake rencana gratis. Rencana gratis dheweke biyen pancen loman. Saiki, iku mung nyoba (sanajan tanpa watesan wektu) rencana karo akeh watesan. Iku mung ngidini sampeyan mbangun nganti 5 kaca. Umume fitur dikunci ing mburi rencana mbayar. Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web gratis kanggo mbangun situs hobi, ana puluhan pembangun situs web ing pasar sing gratis, loman, lan luwih apik tinimbang Webs.com.

Pembangun situs web iki dilengkapi puluhan template sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web sampeyan. Cukup pilih cithakan, atur nganggo antarmuka seret lan selehake, lan sampeyan siyap mbukak situs sampeyan! Senajan prosese gampang, designs tenan outdated. Dheweke ora cocog karo template modern sing ditawakake dening tukang situs web liyane sing luwih modern.

Waca liyane

Sisih paling awon babagan Webs.com yaiku kayane padha mandheg ngembangake produk kasebut. Lan yen isih berkembang, iku bakal ing jangkah bekicot kang. Kaya-kaya perusahaan ing mburi produk iki wis nyerah. Pembangun situs web iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan biyen dadi salah sawijining sing paling populer.

Yen sampeyan nggoleki review pangguna saka Webs.com, sampeyan bakal weruh yen kaca pisanan saka Google is kapenuhan reviews elek. Rating rata-rata kanggo Webs.com ing saindhenging internet kurang saka 2 bintang. Paling review babagan carane elek layanan dhukungan pelanggan.

Nyingkirake kabeh perkara sing ala, antarmuka desain gampang digunakake lan gampang sinau. Sampeyan butuh kurang saka jam kanggo sinau tali. Iki digawe kanggo pamula.

Rencana Webs.com diwiwiti saka $5.99 saben wulan. Rencana dhasar ngidini sampeyan nggawe kaca tanpa watesan ing situs web sampeyan. Mbukak kunci meh kabeh fitur kajaba eCommerce. Yen sampeyan pengin miwiti adol ing situs web, sampeyan kudu mbayar paling ora $12.99 saben wulan.

Yen sampeyan minangka wong sing duwe kawruh teknis sing sithik, pembangun situs web iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik. Nanging mung bakal katon nganti sampeyan mriksa sawetara pesainge. Ana akeh pembangun situs web liyane ing pasar sing ora mung luwih murah nanging nawakake luwih akeh fitur.

Dheweke uga nawakake template desain modern sing bakal mbantu situs web sampeyan katon. Ing taun-taun nggawe situs web, aku wis ndeleng akeh tukang situs web sing teka lan lunga. Webs.com digunakake minangka salah sawijining sing paling apik ing jaman saiki. Nanging saiki, aku ora bisa menehi saran marang sapa wae. Ana akeh banget alternatif sing luwih apik ing pasar.

3. Yola

Yola

Yola minangka pembangun situs web sing mbantu sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh babagan desain utawa kodhe.

Yen sampeyan nggawe situs web pisanan, Yola bisa dadi pilihan sing apik. Iki minangka pembangun situs web seret lan selehake sing ngidini sampeyan ngrancang situs web sampeyan dhewe tanpa kawruh babagan program. Proses kasebut gampang: pilih salah siji saka puluhan template, atur tampilan lan rasa, tambah sawetara kaca, banjur pencet nerbitake. Alat iki digawe kanggo pamula.

Regane Yola pancen larang banget kanggo aku. Rencana mbayar sing paling dhasar yaiku rencana Perunggu, sing mung $ 5.91 saben wulan. Nanging ora mbusak iklan Yola saka situs web sampeyan. Ya, sampeyan krungu bener! Sampeyan bakal mbayar $5.91 saben wulan kanggo situs web sampeyan nanging bakal ana iklan kanggo pembangun situs web Yola. Aku pancene ora ngerti keputusan bisnis iki ... Ora ana tukang situs web liyane sing ngisi sampeyan $ 6 saben wulan lan nampilake iklan ing situs web sampeyan.

Sanajan Yola bisa dadi titik wiwitan sing apik, yen sampeyan miwiti, sampeyan bakal nemokake dhewe kanggo nggawe situs web sing luwih maju. Yola duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe situs web pisanan sampeyan. Nanging kurang akeh fitur sing sampeyan butuhake nalika situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik.

Waca liyane

Sampeyan bisa nggabungake alat liyane menyang situs web kanggo nambah fitur kasebut menyang situs web, nanging akeh banget. Pembangun situs web liyane dilengkapi alat marketing email sing dibangun, tes A/B, alat blogging, editor canggih, lan template sing luwih apik. Lan alat-alat kasebut regane padha karo Yola.

Titik adol utama pembangun situs web yaiku ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kudu nyewa desainer profesional sing larang. Dheweke nindakake iki kanthi nawakake atusan template sing bisa sampeyan atur. Cithakan Yola pancen ora ana inspirasi.

Kabeh padha katon padha karo sawetara beda cilik, lan ora ana siji stands metu. Aku ora ngerti yen dheweke mung nyewa desainer lan njaluk dheweke nindakake 100 desain sajrone seminggu, utawa yen ana watesan alat gawe situs web dhewe. Aku bisa dadi sing terakhir.

Siji bab sing dakkarepake babagan rega Yola yaiku rencana Bronze sing paling dhasar ngidini sampeyan nggawe nganti 5 situs web. Yen sampeyan pengin nggawe akeh situs web, amarga sawetara alasan, Yola minangka pilihan sing apik. Editor gampang sinau lan dilengkapi puluhan template. Dadi, nggawe akeh situs web kudu gampang banget.

Yen sampeyan pengin nyoba Yola, sampeyan bisa nyoba rencana gratis, sing ngidini sampeyan nggawe rong situs web. Mesthi, rencana iki dimaksudake minangka rencana uji coba, saengga ora ngidini nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, lan nampilake iklan kanggo Yola ing situs web sampeyan. Iku apik kanggo nyoba banyu nanging ora duwe akeh fitur.

Yola uga ora duwe fitur penting sing ditawakake kabeh tukang situs web liyane. Ora duwe fitur blogging. Iki tegese sampeyan ora bisa nggawe blog ing situs web sampeyan. Iki mung nggawe aku ora percaya. Blog mung sakumpulan kaca, lan alat iki ngidini sampeyan nggawe kaca, nanging ora duwe fitur kanggo nambah blog menyang situs web sampeyan. 

Yen sampeyan pengin cara sing cepet lan gampang kanggo mbangun lan mbukak situs web, Yola minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin mbangun bisnis online sing serius, ana akeh pembangun situs web liyane sing nawakake atusan fitur penting sing kurang Yola. Yola nawakake pembangun situs web sing gampang. Pembangun situs web liyane nawakake solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun lan ngembangake bisnis online sampeyan.

4. WijiProd

SeedProd

SeedProd yaiku a WordPress plugin sing mbantu sampeyan ngatur tampilan lan rasa situs web sampeyan. Iki menehi antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo ngatur desain kaca sampeyan. Nerangake luwih saka 200 template sing bisa dipilih.

Pembangun halaman kaya SeedProd ngidini sampeyan ngontrol desain situs web sampeyan. Pengin nggawe footer sing beda kanggo situs web sampeyan? Sampeyan bisa nindakake kanthi gampang kanthi nyeret lan nyelehake unsur menyang kanvas. Pengin ngrancang ulang kabeh situs web sampeyan dhewe? Iku uga bisa.

Sisih paling apik babagan pembuat kaca kaya SeedProd yaiku dibangun kanggo wiwitan. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman nggawe situs web, sampeyan isih bisa nggawe situs web sing katon profesional tanpa ndemek kode siji wae.

Sanajan SeedProd katon apik ing sepisanan, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nggawe keputusan tuku. Kaping pisanan, dibandhingake karo tukang kaca liyane, SeedProd duwe sawetara unsur (utawa pamblokiran) sing bisa digunakake nalika ngrancang kaca situs web sampeyan. Pembangun kaca liyane duwe atusan unsur kasebut kanthi tambahan anyar saben sawetara wulan.

SeedProd bisa uga luwih ramah pemula tinimbang tukang kaca liyane, nanging ora duwe sawetara fitur sing sampeyan butuhake yen sampeyan pangguna sing berpengalaman. Apa sing drawback sampeyan bisa manggon karo?

Waca liyane

Bab liyane sing aku ora seneng babagan SeedProd yaiku versi free sawijining winates banget. Ana plugin pembangun kaca gratis kanggo WordPress sing nawakake Welasan fitur sing versi gratis SeedProd kurang. Lan sanajan SeedProd dilengkapi luwih saka 200 template, ora kabeh template kasebut apik banget. Yen sampeyan pengin desain situs web katon metu, deleng alternatif kasebut.

Rega SeedProd minangka pemecah kesepakatan gedhe kanggo aku. Regane diwiwiti mung $79.50 saben taun kanggo siji situs, nanging rencana dhasar iki ora duwe akeh fitur. Kanggo siji, ora ndhukung integrasi karo alat marketing email. Dadi, sampeyan ora bisa nggunakake rencana dhasar kanggo nggawe kaca kebangkrutan njupuk timbal utawa ngembangake dhaptar email sampeyan. Iki minangka fitur dhasar sing gratis karo akeh tukang kaca liyane. Sampeyan uga mung entuk akses menyang sawetara template ing rencana dhasar. Pembangun kaca liyane ora mbatesi akses kanthi cara iki.

Ana sawetara perkara liyane sing aku ora seneng babagan rega SeedProd. Kit situs web lengkap dikunci ing mburi rencana Pro yaiku $ 399 saben taun. Kit situs web lengkap ngidini sampeyan ngganti tampilan situs web sampeyan.

Ing rencana liyane, sampeyan bisa uga kudu nggunakake campuran macem-macem gaya kanggo macem-macem kaca utawa ngrancang template sampeyan dhewe. Sampeyan uga mbutuhake rencana $399 iki yen sampeyan pengin bisa ngowahi kabeh situs web kalebu header lan footer. Sawise maneh, fitur iki dilengkapi karo kabeh tukang situs web liyane sanajan ing rencana gratis.

Yen sampeyan pengin bisa nggunakake WooCommerce, sampeyan butuh rencana Elite sing $ 599 saben wulan. Sampeyan kudu mbayar $599 saben taun kanggo bisa nggawe desain khusus kanggo kaca checkout, kaca cart, kothak produk, lan kaca produk tunggal. Pembangun kaca liyane nawakake fitur kasebut ing meh kabeh rencana, sanajan sing luwih murah.

SeedProd apik yen sampeyan entuk dhuwit. Yen sampeyan nggoleki plugin pembuat kaca sing terjangkau WordPress, Aku nyaranake sampeyan ndeleng sawetara pesaing SeedProd. Dheweke luwih murah, nawakake template sing luwih apik, lan ora ngunci fitur sing paling apik ing mburi rencana rega paling dhuwur.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Kanthi jumlah situs web sing saya tambah saben dina, panjaluk alat kanggo nggawe situs web sing ora mbutuhake kawruh coding maju saya mundhak. Ana akeh pembangun situs web tanpa kode lan kode murah ing pasar, lan sing paling pas kanggo sampeyan bakal gumantung banget karo jinis situs web sing sampeyan coba nggawe.

Wix iku paling apik kabeh-mubeng, ngiring rapet dening Squarespace, sing nduweni desain paling apik. Hostinger Website Builder iku paling murah, lan Shopify iku sing paling apik kanggo mbangun platform eCommerce. 

Kabeh pembangun situs web tanpa kode ing dhaptarku minangka sing paling apik kanggo niche khusus, lan ngerteni endi sing cocog kanggo sampeyan diwiwiti kanthi mutusake apa sing dikarepake situs web sampeyan bisa ditindakake

Apa wae sing sampeyan pilih, pembangun situs web tanpa kode minangka cara paling gampang kanggo mbangun situs web impen sampeyan kanthi cepet lan gampang. 

Carane Kita Deleng Pembangun Situs Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...