Apa Sampeyan kudu Host karo Hostinger? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Hostinger minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling populer ing pasar saiki, nawakake hosting web sing ramah anggaran tanpa kompromi karo fitur utama kaya kacepetan lan keamanan. Ing review Hostinger 2024 iki, kita bakal ndeleng panyedhiya hosting web iki kanthi jero kanggo ndeleng manawa pancen cocog karo reputasi kanggo kemampuan lan fitur sing paling dhuwur.

Ringkesan Review Hostinger (TL; DR)
Reregan
Saka $ 2.99 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, hosting Minecraft
Kinerja & Kacepetan
LiteSpeed, cache LSCache, HTTP / 2, PHP8
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Hosting LiteSpeed ​​SSD
keamanan
Ayo Enkripsi SSL. keamanan Bitninja
Control Panel
hPanel (duweke)
Tambahan
Domain gratis. Google Kredit iklan. Gawe situs web gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Milik pribadi (Lithuania). Uga duwe 000Webhost lan Zyro
Deal Saiki
Entuk 75% OFF rencana Hostinger

Key Takeaways:

Hostinger nawakake rencana hosting web sing terjangkau tanpa kompromi karo fitur utama kayata kinerja, keamanan, lan dhukungan pelanggan.

Hosting sing dienggo bareng lan rencana hosting VPS Hostinger dianjurake banget kanggo bisnis cilik lan pangguna pamula, dene rencana hosting bareng premium cocog kanggo situs web kanthi lalu lintas sing luwih dhuwur.

Hostinger nyedhiyakake panel kontrol hPanel sing ramah pangguna, serep otomatis, lan macem-macem alat lan sumber daya kanggo mbantu para pelanggan ngatur situs web lan entuk kecepatan muat kanthi cepet.

Janji Hostinger yaiku nggawe layanan hosting web sing gampang digunakake, dipercaya, lan ramah pangembang sing nawakake fitur lintang, keamanan, kacepetan cepet, lan layanan pelanggan sing apik kanthi rega sing larang regane.

Nanging dheweke bisa netepi janjine, lan apa bisa terus nganggo pemain gedhe liyane ing game web web?

Hostinger minangka salah sawijining panyedhiya hosting sing murah ing kana, Hostinger nawakake hosting bareng, WordPress layanan hosting, lan awan kanthi rega sing apik tanpa kompromi ing fitur sing luwih apik, wektu munggah sing dipercaya lan kacepetan loading kaca sing luwih cepet tinimbang rata-rata industri.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review hosting web Hostinger iki (dianyari 2024), tonton video cendhak iki sing dakkarepake kanggo sampeyan:

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Hostinger. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/11pqkmp/hostinger_wordpress_website_builder/
https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/14psm3i/is_it_okay_to_use_hostingers_website_builder/

Untung lan rugine

Pros Hostinger

  • Garansi dhuwit bali 30 dina tanpa repot
  • Ruang disk & bandwidth SSD tanpa wates
  • Jeneng domain gratis (kajaba ing rencana tingkat entri)
  • Gawe serep data saben dina & mingguan gratis
  • Keamanan SSL & Bitninja gratis ing kabeh rencana
  • Wektu padhet lan wektu respons server kanthi cepet amarga LiteSpeed
  • Klik 1 WordPress otomatis installer

Hostinger Cons

  • Ora ana dhukungan telpon
  •  Ora kabeh rencana teka kanthi jeneng domain gratis

Prakawis Hostinger

  • Hostinger yaiku perusahaan web web sing wis dadi kantor pusat ing Kaunas, Lithuania.
  • Dheweke nawakake macem-macem jinis hosting; hosting sambungan, WordPress hosting, VPS hosting, lan Minecraft hosting.
  • Kabeh rencana teka karo jeneng domain gratis.
  • Transfer situs web gratis, tim spesialis bakal pindhah situs web kanthi gratis biaya.
  • free SSD drive teka kalebu kabeh rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by LiteSpeed, PHP7, HTTP2, dibangun ing teknologi caching
  • Kabeh paket teka kanthi gratis Ayo Enkripsi sertifikat SSL lan Cloudflare CDN.
  • Dheweke nawakake a Jaminan dhuwit 30-dina.
  • situs web: www.hostinger.com
 
homepage hosting

Ayo goleki pro lan kontra saka nggunakake Layanan murah Hostinger.

Fitur Utama (The Good)

Dheweke duwe pirang-pirang perkara sing apik kanggo dheweke lan ing kene aku bakal njupuk prekara bab-bab sing dak karepake.

Kacepetan Solid, Kinerja & Keandalan

Penting yen situs web sampeyan dimuat kanthi cepet. Sembarang kaca web sing njupuk luwih saka sawetara detik kanggo mbukak bakal nyebabake frustasi pelanggan lan, pungkasane, pelanggan ninggalake situs sampeyan.

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti..

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing Hostinger dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing Hostinger performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba kepiye Hostinger nindakake nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah.

Hostinger wis ngluncurake a hosting awan layanan sing dilengkapi caching sing dibangun.

dibangun ing caching

Kanthi mung ngaktifake opsi "cache otomatis" ing setelan Cache Manager, aku bisa nyukur 0.2 detik wektu mbukak.

Iki nyebabake situs test loading mung 0.8 detik, mung kanthi ngalih "ngalih" saka mati menyang on. Saiki sing cukup nyengsemaken!

Aku menehi saran supaya mriksa anyar rencana web web maya. Sampeyan bisa mriksa rega lan rincian liyane babagan Cloud Hosting ing kene.

Dadi kenapa wektu mbukak kaca penting?

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡Asil Tes Kecepatan & Kinerja Hostinger

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
GreenGeeksFrankfurt 352.9 ms
Amsterdam 345.37 ms
London 311.27 ms
New York 97.33 ms
San Francisco 207.06 ms
Singapura 750.37 ms
Sydney 715.15 ms
397.05 ms3 ms2.3 s0.43
BluehostFrankfurt 59.65 ms
Amsterdam 93.09 ms
London 64.35 ms
New York 32.89 ms
San Francisco 39.81 ms
Singapura 68.39 ms
Sydney 156.1 ms
Bangalore 74.24 ms
73.57 ms3 ms2.8 s0.06
HostgatorFrankfurt 66.9 ms
Amsterdam 62.82 ms
London 59.84 ms
New York 74.84 ms
San Francisco 64.91 ms
Singapura 61.33 ms
Sydney 108.08 ms
71.24 ms3 ms2.2 s0.04
HostingerFrankfurt 467.72 ms
Amsterdam 56.32 ms
London 59.29 ms
New York 75.15 ms
San Francisco 104.07 ms
Singapura 54.24 ms
Sydney 195.05 ms
Bangalore 90.59 ms
137.80 ms8 ms2.6 s0.01

Hostinger nindakake kanthi apik ing babagan kacepetan lan kinerja situs web.

Wektu kanggo First Byte (TTFB) nuduhake suwene wektu browser pangguna nampa data byte pisanan saka server web. Iki minangka metrik sing penting amarga langsung mengaruhi sepira cepet kaca bisa diwiwiti. Sing luwih murah TTFB, luwih apik. Rata-rata TTFB kanggo Hostinger yaiku 137.80 ms, sing apik. Kanggo mbandhingake, apa wae sing kurang saka 200ms umume dianggep apik.

Nilai TTFB khusus kanggo macem-macem lokasi uga dituduhake, sing ngidini kita ngerti kepiye kinerja Hostinger beda-beda ing saindenging jagad. Performa apik banget ing Amsterdam, London, Singapura kanthi TTFB kurang saka 100ms. Luwih alon ing San Francisco lan Bangalore, lan latensi paling dhuwur ana ing Frankfurt (467.72 ms) lan Sydney (195.05 ms). Variasi kasebut biasane amarga jarak geografis antarane server lan pangguna.

Delay Input Pertama (FID) ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (ngeklik link, nutul tombol, lsp) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. An FID saka 8 ms kanggo Hostinger apik, nuduhake situs web responsif banget.

Paint Contentful paling gedhe (LCP) metrik nglaporake wektu render gambar utawa teks sing paling gedhe sing katon ing viewport. LCP ngisor nuduhake kacepetan mbukak sing luwih apik. Kanggo Hostinger, LCP yaiku 2.6 detik. miturut Google, kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing apik, LCP kudu kurang saka 2.5 detik. Dadi, metrik iki dicokot ing sisih luwih lan bisa apik.

Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS) ngukur jumlah total kabeh skor owah-owahan tata letak individu kanggo saben owah-owahan tata letak sing ora dikarepke sing kedadeyan sajrone kabeh umur kaca. CLS ngisor luwih apik, amarga tegese kaca luwih stabil. CLS Hostinger yaiku 0.01, sing apik banget, nuduhake tata letak sing stabil kanthi owah-owahan minimal sing ora dikarepke.

Hostinger nduweni kinerja sing padhet, kanthi asil TTFB lan FID utamané kuwat. LCP luwih dhuwur tinimbang nilai sing cocog, sing nuduhake manawa kacepetan nalika unsur konten gedhe katon ing kaca bisa ditambah. Skor CLS apik banget, menehi saran tata letak kaca sing stabil lan ramah pangguna.

⚡Asil Tes Dampak Muatan Hostinger

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
GreenGeeks58 ms258 ms41 req/s
Bluehost17 ms133 ms43 req/s
Hostgator14 ms85 ms43 req/s
Hostinger22 ms357 ms42 req/s

Hostinger nindakake kanthi apik babagan nangani beban lan njamin respon sing cepet.

The Wektu Response Rata-rata yaiku wektu rata-rata sing dibutuhake kanggo server nanggapi kabeh panjaluk saka pangguna. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake manawa server luwih cepet nanggapi panjaluk. Kanggo Hostinger, wektu nanggepi rata-rata yaiku 22 ms, sing sithik lan nuduhake manawa server nanggapi panjaluk kanthi cepet..

Wektu Beban Paling Dhuwur wektu maksimum iku njupuk server kanggo nanggapi panjalukan sak periode testing. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake server bisa nanggapi kanthi cepet sanajan ana beban utawa stres sing dhuwur. Wektu mbukak paling dhuwur ing Hostinger yaiku 357 ms. Nalika iki luwih dhuwur tinimbang rata-rata wektu nanggepi, nanging isih relatif kurang, nyaranake Hostinger bisa nangani beban sing dhuwur nalika menehi respon sing cukup cepet.

Wektu Request Rata-rata, ing konteks tartamtu, misale jek makili jumlah rata-rata panjalukan sing diproses saben detik dening server. Nilai sing luwih dhuwur luwih apik amarga nuduhake manawa server bisa nangani panjaluk luwih akeh sajrone wektu tartamtu. Kanthi Hostinger, wektu panyuwunan rata-rata yaiku 42 req/s, tegese rata-rata bisa ngolah 42 panjaluk saben detik. Iki minangka indikasi sing apik babagan kemampuan Hostinger kanggo nangani panjaluk sing akeh kanthi bebarengan.

Asil tes dampak beban Hostinger nuduhake kinerja sing kuwat. Nduwe wektu nanggepi rata-rata sing kurang, menehi saran supaya cepet nanggapi panjaluk. Wektu mbukak paling dhuwur uga cukup sithik, sing nuduhake manawa bisa ngatasi lalu lintas sing dhuwur nalika njaga kecepatan respon sing bisa ditampa. Uga, bisa ngolah akeh panjalukan saben detik, nuduhake kemampuane kanthi efektif ngatur volume lalu lintas sing akeh.

Hostinger Banget Gampang Digunakake

Sampeyan bisa uga ora tau nemoni layanan hosting web sing gampang digunakake, nanging aku bakal nuduhake sampeyan manawa bisa uga.

Ana sawetara pilihan ing kene, nanging utamane panel kontrol nggunakake konsep sing padha karo kothak Microsoft. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng kategori utawa pilihan uga gambar sing menehi wawasan sing sithik yen sampeyan ora yakin apa sing ditindakake.

panel kontrol hpanel

Kanthi tombol gedhe iki, sampeyan bisa nemokake apa wae sing dibutuhake ing sembarang wektu. Dheweke ora nyoba ndhelikake fitur utawa setelan supaya ruangan katon luwih resik. Nanging, padha sijine kabeh metu ana ing tampilan, supaya apa wae sing perlu tengen ing pucuk driji.

gampang nggunakake panel kontrol

Yen sadurunge wis nggunakake layanan web hosting liyane, sampeyan bisa uga ora kejawab cPanel. CPanel misale jek mung fitur konsisten ing antarane layanan web hosting, nanging akeh pangguna anyar kangelan kanggo navigasi lan nemokake sing dibutuhake.

Cara Pasang WordPress ing Hostinger

Nginstal WordPress ora bisa luwih lugas. Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane.

1. Pisanan, sampeyan milih URL ing endi WordPress kudu dipasang.

Carane nginstal wordpress ing hostinger

2. Sabanjure, sampeyan nggawe WordPress akun administrator.

nggawe wordpress admin

3. Banjur tambahake informasi tambahan babagan situs web.

informasi tambahan

Pungkasane, sampeyan WordPress situs wis diinstal.

wordpress Dipasang

Akses informasi lan rincian login

wordpress mlebu

Ana sing duwe, duwe WordPress nginstal lan siap mung telung klik sing gampang!

Yen sampeyan butuh pandhuan sing luwih rinci, priksa langkah-langkahku Carane nginstal WordPress ing Hostinger kene.

Keamanan lan Kebijakan Umum

Umume wong mikir yen kabeh sing dibutuhake yaiku SSL lan bakal apik. Nanging, ora kaya ngono, sampeyan butuh langkah-langkah keamanan sing luwih akeh tinimbang kanggo nglindhungi situs sampeyan, lan iki sing dingerteni Hostinger lan nawakake pangguna.

keamanan pinter bitninja

Bitninja kalebu ing kabeh rencana. Iki minangka suite perlindungan wektu nyata kabeh-ing-siji sing nyegah XSS, DDoS, malware, injeksi skrip, brute force, lan serangan otomatis liyane.

Hostinger uga nyedhiyakake saben rencana SpamAssassin, iku panyaring spam email sing otomatis mindai lan mbusak spam email.

Kabeh rencana teka kalebu:

  • SSL Certificate
  • Perlindhungan Cloudflare
  • Serep saben dina menyang Serep Data Data Mingguan
  • Perlindungan Keamanan Smart BitNinja
  • Perlindhungan SpamAssassin

Topi ing Hostinger amarga njupuk keamanan kanthi serius, ngelingi rencana hosting sing wis dienggo murah saiki isih bisa nyedhiyakake langkah keamanan sing bisa dadi industri.

Entuk Domain gratis lan Site Website Gratis

Hostinger obah kanthi jeneng gedhe ing pasar gedung situs web amarga layanan web web iki mbantu sampeyan nggawe situs web saka ndhuwur.

Apa sing ditawakake Hostinger yaiku kesempatan kanggo nggawe situs web unik kanthi unik Site situs (biyen dikenal minangka Zyro). Padha tetep adoh saka tema cookie-cutter sing nggawe saben situs katon padha.

Ora preduli saka rencana sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa nemokake cithakan sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisa disesuaikan.

Site situs

Saben bagean kaca wis bisa dikustomisasi kanthi lengkap, mula ora ana alesan sampeyan ora bisa ngrancang situs web impen sampeyan. Cithakan kasebut apik banget, lan desain situs web khusus gampang dilayari.

Yen wis siyap nyelehake situs sampeyan ing internet supaya bisa dideleng kabeh wong, sampeyan bakal milih domain Hostinger gratis yen sampeyan nggunakake paket Premium utawa Cloud.

Jeneng domain bisa dadi rada angel amarga padha katon murah banget ing kawitan. Nanging, jeneng domain bisa dadi larang.

Yen sampeyan bisa ngirit dhuwit ing domain saiki, biaya regane nggunakake layanan web hosting.

Paling apik kabeh, mbangun situs web karo Hostinger mbutuhake coding nol persen utawa kawruh teknis.

Dasar Ilmu Paling Apik

basis kawruh hostinger

Sing bener, Hostinger pengin nuduhake kawruh karo sampeyan, mula dheweke nyedhiyakake dhasar kawruh lengkap Kalebu:

  • Alexa Umum
  • Panuntun
  • tutorial
  • Nglewati video

Piranti sing migunani iki migunani kanggo sapa wae sing anyar nggarap platform hosting. Sampeyan bisa sinau kanggo ngatasi masalah nalika sampeyan lagi ngenteni staf layanan pelanggan kanggo bali menyang sampeyan.

Boten kados paling akeh WordPress situs hosting, sampeyan ora kudu milih ing antarane kaca web Hostinger lan Video YouTube kanggo nemokake fitur. Platform bisnis berbasis belajar uga nyurung pangguna sinau kanthi komunikasi karo tim dhukungan.

Kabeh staf dhukungan layanan pelanggan nyedhaki obrolan sing ngobrol karo mentalitas guru.

Tujuan pendidikan iki wis nggawe bedane gedhe ing kolaborasi pelanggan. Ana kasalahan liyane sing dilaporake, lan pangguna langsung weruh yen ana ing situs web sing ora pas.

ulasan twitter

Rega Murah Hostinger

Sanajan Hostinger narik taktik sing padha sing saben situs web hosting liyane, padha duwe rega sing apik.

Nyatane, Hostinger minangka salah sawijining host web paling murah ing pasar, lan kalebu registrasi 1 domain gratis. Ya, sampeyan kudu mbayar kanggo wong liya, nanging regane isih terjangkau.

rega hosting web hosting

Ana akeh kanggo ngomong babagan rega Hostinger, nanging umume, fokus sampeyan entuk akeh fitur kanthi dhuwit sithik.

Alat Email sing Gawe

Dadi akeh wong lali keuntungan saka alat email. Nalika customer mlebu Hostinger, nggunakake rencana hosting 2 tingkat paling dhuwur, dheweke duwe akses menyang email tanpa watesan tanpa biaya. Biasane, pamilik situs banget pelit karo akun email amarga cepet dadi larang.

Nanging, karo Hostinger situs kasebut bisa ngakses webmail saka ngendi wae lan ngatur akun. Pangguna liya uga bisa ngakses email nalika wis cocog.

alat email

Piranti email kalebu:

  • Terusake email
  • Autoresponders
  • Perlindhungan SpamAssassin

Fitur kasebut kalebu sawetara fitur paling apik sing kasedhiya ing layanan web web. Terusake email bisa nggawe dokumen, video, utawa eBook kanggo para pelanggan. Uga tegese sampeyan ora kudu menehi alamat email pribadi utawa ora ninggalake situs web host web sampeyan.

Hostinger nggunakake alat email sing paling apik kanggo dadi hub kanggo komunikasi karo staf, tim, lan pelanggan. Hostinger wis nemokake apa sing dibutuhake pamilik web lan menehi asil sing luar biasa.

Hostinger uga duwe mitra bareng karo Flock kanggo nawakake opsi email sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kewan yaiku a produktivitas, olahpesen, lan alat kolaborasi, sing kasedhiya kanggo Windows, macOS, Android, iOS, lan desktop. Flock saiki kasedhiya kanggo kabeh pangguna Hostinger.

Layanan Pelanggan sing bisa dingerteni

Ana akeh perkara sing bisa salah kanggo tim dhukungan pelanggan. Sayange, dhukungan pelanggan kanggo Hostinger dudu tim sing apik. Nanging, sampeyan entuk layanan sing luar biasa sawise ngenteni suwe.

Ngenteni wektu sing dawa, layanan pelanggan luar biasa. Tim dhukungan banget dingerteni, lan nerangake apa sing ditindakake kanggo ndandani masalah sampeyan.

Nanging, Hostinger wis nambah wektu respon tim sukses pelanggan kanthi signifikan. Wektu pilihan ngobrol kanthi rata-rata saiki kurang saka 2 menit.

Sampeyan ora mung teknologi rahasia sing nduwe impen manawa sampeyan bakal bisa ndandani dhewe sedina, dheweke pancen pengin nuduhake apa sing ditindakake.

dhukungan pelanggan hostinger

Akeh wong seneng ngulungake tanggung jawab pangopènan menyang Hostinger lan nelpon dina, nanging tim dhukungan duwe cara kanggo narik sampeyan lan melu sampeyan.

Nalika kita miwiti ndeleng kaluwihan lan kekurangan Hostinger, ana indikasi sing jelas manawa dhukungan pelanggan bakal ana ing rong segmen kasebut.

Rekam Munggah Kuat

Kajaba saka wektu mbukak kaca, penting uga situs web sampeyan "munggah" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Hostinger nindakake apa sing kudu ditindakake dening platform web web: tetep situs sampeyan kanthi online!

Sanajan host situs web apa wae sok-sok duwe downtime, muga-muga mung kanggo pangopènan utawa nganyari sing dijadwalake kanthi rutin, sampeyan ora pengin situs sampeyan mandheg luwih saka sawetara jam.

kacepetan hostinger lan ngawasi uptime

Saenipun, sampeyan bakal duwe wektu mudhun sing dijadwalake kanthi ora tetep offline menyang situs iki luwih saka 3 nganti 5 jam sajrone wulan. Aku ngawasi situs uji coba sing diselenggarakake ing Hostinger kanggo wektu tanggapan lan wektu respon server.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake sasi kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data uptime historis lan wektu respon server kaca monitor wektu munggah.

Fitur Utama (Ora Apik)

Saben opsi hosting situs web duwe kacilakan, nanging pitakonan kasebut yaiku apa sing sampeyan pengin pasang lan apa sing ora sampeyan lakoni. Hostinger ora pangecualian. Dheweke duwe sawetara negatif, nanging positip kasebut pancen narik banget lan nggawe angel ngliwati layanan hosting iki.

Dhukungan pelanggan sing alon

Kakurangan paling gedhe ing kene yaiku sampeyan kudu mlebu (yaiku sampeyan kudu nggawe akun) supaya bisa ngakses obrolan langsung. Iki dudu sing paling gedhe ing donya nanging bisa dadi faktor negatif kanggo sawetara.

Dhukungan pelanggan minangka pedhang sing tikel loro. Tim dhukungan kasebut luar biasa lan pinter banget. Nanging nyedhak, bisa dadi lara.

ndhukung masalah hostinger

Kemampuan Hostinger kanggo manggon chatting migunani, lan padha nggunakake Intercom, ing ngendi kabeh obrolan disimpen, apa sampeyan pengin bali lan maca obrolan lawas 5 saben wulan, kabeh bakal kasedhiya kanggo sampeyan.

Banjur wong layanan pelanggan sampeyan bisa uga kudu golek sumber daya liyane kanggo mesthekake yen dheweke menehi informasi sing bener. Nalika nerangake wektu ngenteni, sampeyan bisa uga frustasi.

Ana uga masalah supaya ora bisa ngubungi wong layanan pelanggan nganti sampeyan mlebu menyang akun. Watesan iki tegese sampeyan ora bisa takon takon sadurunge proses mlebu. Sampeyan bisa ngirim pitakon umum sing bakal nggawe karcis saka tiket, nanging uga bakal entuk wektu tanggepan.

Kesederhanaan mateni cPanel

CPanel minangka fitur konstan ing meh kabeh layanan web hosting ing dekade kepungkur utawa luwih. Saiki, Hostinger wis nyopot. Kanggo pamilik situs web anyar, ora akeh masalah sing dheweke ora bisa ngerteni apa sing durung tau ana.

Nanging, yen sampeyan nganggep pamilik situs web sing berpengalaman, lan pangembang sing ngentekake pirang-pirang jam saben dina nggarap layanan hosting web, mula dadi kecelaruan.

Persiyapan prasaja saka panel kontrol sing disesuaikan apik, nanging akeh pamilik web lan pangembang sing berpengalaman luwih seneng akrab tinimbang kesederhanaan.

Pangguna majeng bakal ngormati pilihan cPanel liwat panel kontrol Hostinger. Maneh, iki ora dadi masalah kanggo umume pangguna, nanging sawetara saka kita luwih seneng cPanel sing apik.

Rega Pambuka (ora murah kaya sing katon)

Sanajan rencana hosting sing dienggo bareng mung sawetara dolar saben wulan, rega minangka pitfall ing review Hostinger iki. Masalahe dudu regane dhewe; iku rega sing teka sawise lan kasunyatan sing kudu mbayar saben taun.

Liwat pengalaman lan riset, ana sawetara, yen ana, layanan hosting web sing ngidini sampeyan mbayar saben wulan. Nanging, kabeh padha seneng ngiklanake manawa layanan kasebut mung $ 3.99 saben wulan!

Iku apik banget, nanging yen sampeyan ngetrapake keamanan (sing sampeyan butuhake) lan pajak, sampeyan bakal mbayar $ 200 amarga yen sampeyan nyoba mbayar mung 12 wulan, tiba-tiba $ 6.99 saben wulan tinimbang $ 3.99.

Taktik sing ora nyenengake iki ora diwatesi karo Hostinger apa wae amarga akeh host web liyane nggunakake taktik sing padha. Nanging kuciwane ndeleng wong mau klelep lan nggunakake trik sing ngganggu iki.

Hostinger duwe opsi "On Sale" terus-terusan kanggo taun pisanan, lan sawise iku, yen sampeyan mlebu kanthi wektu sing luwih dawa, sampeyan bakal ngirit biaya sakabehe.

Kanthi Hostinger, sampeyan kudu nindakake layanan 48 wulan. Yen sampeyan mutusake yen dheweke dudu keputusan sing paling apik sawise 1 wulan, sampeyan kudu menek gunung kanggo njaluk dhuwit maneh.

Nanging, dheweke ora duwe masalah kanggo nganyarke yen sampeyan pengin level luwih dhuwur. Sing dikatutke yaiku keganggu nggunakake rega sing murah kanggo nggambar wong lan banjur gawe kaget ing subtotal!

Liyane babagan Pembayaran (Terusake)

Kajaba saka persiyapan rega dhasar, ana 2 masalah karo pembayaran. Sing pisanan ana hubungane karo jaminan dhuwit bali 30 dina tanpa repot. Ana sawetara pangecualian sing ora cocog kanggo mbalekaken, yaiku:

  • Transfer domain
  • Sembarang pembayaran hosting sing digawe sawise nyoba gratis
  • Sawetara registrasi ccTLD
  • Sertifikat SSL

Registries ccTLD ora umum, nanging kalebu:

  • .eu
  • .es
  • peringkat
  • .se
  • .ca
  • .br
  • Akeh liyane

Watesan iki njamin dhuwit bali luwih frustasi tinimbang sing liya. Katon bisa uga ana hubungane karo nransfer dhuwit sing bakal ngasilake Fees.

Pungkasan, kon terakhir nalika mbayar yaiku ora ana rencana apa wae, Hostinger mung menehi 1 situs web. Iki tegese sampeyan kudu mbayar domain tambahan. Domain kasebut kalebu saka $ 5 nganti luwih saka $ 17.00 gumantung saka extension sing dipilih.

Web Hosting lan Plans

Iki minangka pilihan sing terjangkau banget yen dibandhingake karo host web sing dienggo bareng liyane ing kana.

Ing ngisor iki telung rencana hosting lan fitur sing kalebu:

Rencana PremiumRencana BisnisRencana Startup Cloud
Price:$ 2.99 / sasi$ 3.99 / sasi$ 8.99 / sasi
Situs web:100100300
Disk Space:100 GB (SSD)200 GB (SSD)200 GB (NVMe)
Bandwidth:UnlimitedUnlimitedUnlimited
IP khususOra AnaOra AnaYa
Gratis CDNOra AnaYaYa
Database:UnlimitedUnlimitedUnlimited
Situs web Situs:Ya (AI, integrasi eCommerce)Ya (AI, integrasi eCommerce)Ya (AI, integrasi eCommerce)
Kacepetan:3x Dioptimalake5x Dioptimalake10x Dioptimalake
Data Serep:WeeklySabenSaben
SSL CertificateAyo Encrypt SSLPribadi SSLPribadi SSL
Dhuwit Mbalik njamin30-Dina30-Dina30-Dina

Sing paling penting kudu dielingi kanthi rega yaiku “adol” permanen kanggo pambayaran 48 wulan kapisan.

Opsi sing paling murah, rencana hosting web sing dituduhake (Rencana Premium) mung $ 2.99 / wulan, dene rencana Bisnis $ 3.99 / wulan.

Harga kasebut meh ora bisa ditrapake, lan bakal regane larang sanajan tanpa sale tetep sing diterusake Hostinger.

Rencana Hosting Cloud

Dheweke bubar ngluncurake sing anyar layanan hosting awan, lan iku cukup apik tenan. Iku web hosting Aku menehi saran lan apa sing nggawe situs uji coba mbukak mung 0.8 detik.

Sejatine, dheweke nggawe kombinasi kuat saka rong layanan (hosting web bareng lan hosting VPS) lan diarani hosting bisnis. Layanan iki nggabungake kekuwatan server khusus karo hPanel sing gampang digunakake (cekak kanggo Hostinger Control Panel).

Dadi dhasar, mlaku ing rencana VPS tanpa kudu ngurus kabeh barang mburi.

Cloud StartupCloud ProfesionalPerusahaan Awan
Price:$ 8.99 / sasi$ 14.99 / mo$ 29.99 / mo
Gratis Domain:YaYaYa
Disk Space:200 GB250 GB300 GB
RAM:3 GB6 GB12 GB
CPU:246
Nyepetake Kacepetan:n / a2X3X
Manajer Cache:YaYaYa
Sumber terasing:YaYaYa
Ngawasi wektu:YaYaYa
1-Klik Installer:YaYaYa
Saben serep saben dina:YaYaYa
Dhukungan Live 24/7:YaYaYa
SSL gratis:YaYaYa
Jaminan Mbalekaken Dhuwit30-Dina30-Dina30-Dina

Rencana hosting awan Hostinger menehi kekuwatan saka server darmabakti tanpa perjuangan teknis supaya sukses online, ngirim kacepetan lan linuwih.

Umume, iki minangka jinis hosting sing kuat banget tanpa katrampilan teknis amarga dikelola kanthi lengkap dening tim dhukungan khusus 24/7 sing bakal mbantu sampeyan saben langkah.

Mbandhingake Pesaing Hostinger

Ing ngisor iki minangka tabel perbandingan sing nyoroti fitur utama lan beda antarane Hostinger lan panyedhiya hosting populer liyane: Bluehost, SiteGround, HostGator, GreenGeeks, A2 Hosting, BigScoots, DreamHost, lan Cloudways.

FeatureHostingerBluehostSiteGroundHostgatorGreenGeeksA2 HostingBigScootsDreamHostLanggeng
price Range$ - $$$ - $$$$$ - $$$$ - $$$ - $$$ - $$$$$ - $$$$ - $$$$ - $$$
UptimebangetbangetbangetApik tenanbangetbangetbangetbangetbanget
kacepetanmehmehCepet BangetGoodmehCepet BangetmehGoodCepet Banget
dhukungan24/7 Ngobrol24/724/724/724/724/724/724/724/7
Antarmuka PanganggohPanelcPanelCustomcPanelcPanelcPanelcPanelCustomCustom
Gratis DomainYaYaOra AnaYaYaOra AnaOra AnaYaOra Ana
WordPress optimizedYaYaYaYaYaYaYaYaYa
Green HostingOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaYaOra AnaOra AnaOra AnaOra Ana
Migrasi SitusfreefreeGratis / Mbayarfreefreefreembayarfreefree
Fitur sing UnikTerjangkauPamula-loropakenKinerja dhuwurWiyar sawetara layananEco-ramahServer turboDhukungan khususDhuwit bali 97 dinaRencana awan sing fleksibel
  1. Bluehost: Dikenal amarga pendekatan sing ramah pemula, Bluehost nawakake imbangan kinerja lan pangguna-loropaken, karo pinggiran tipis ing WordPress integrasi lan penawaran domain gratis. maca kita Bluehost review.
  2. SiteGround: Prides dhewe ing-kinerja dhuwur hosting lan layanan customer ngédap. Solusi khusus lan fitur canggih luwih cocog kanggo pangguna sing berpengalaman. maca kita SiteGround review.
  3. Hostgator: Nawakake sawetara saka sudhut layanan hosting, nggawe pilihan Versatile kanggo macem-macem pangguna. Dikenal kanggo kinerja apik lan linuwih, nanging lags fitur majeng dibandhingake liyane. Waca review HostGator kita.
  4. GreenGeeks: Stands metu kanggo prasetya kanggo eco-ramah hosting. Nawakake kinerja ngalangi lan pengalaman pangguna-loropaken, bebarengan karo laku lingkungan sadar. Waca review GreenGeeks kita.
  5. A2 Hosting: Dikenal kanggo server turbo menehi wektu mbukak luwih cepet, A2 Hosting becik kanggo sing prioritizing kacepetan. Nawakake macem-macem layanan hosting kanthi fokus ing kinerja. Waca review A2 Hosting.
  6. BigScoots: Nawakake dhukungan pribadi lan layanan hosting berkualitas tinggi. Sanajan bisa uga luwih larang, pendekatan khusus kanggo layanan pelanggan ndadekake dheweke katon. Waca review BigScoots kita.
  7. DreamHost: Unik kanggo njamin dhuwit bali 97 dina lan panel kontrol adat. Nawakake sawetara opsi hosting kanthi fokus ing WordPress pangguna. Waca review DreamHost kita.
  8. Langgeng: Spesialisasi ing rencana hosting awan sing fleksibel, ngidini pangguna milih saka macem-macem panyedhiya awan. Cocog kanggo sing nggoleki solusi hosting sing bisa diukur lan berkinerja tinggi. Waca review Cloudways kita.

Pitakon & Wangsulan

Mungkin pitakon sing paling umum yaiku babagan mbalekaken dhuwit. Hostinger nawakake a Mbalekaken dhuwit 30 dina lan ora kaya layanan hosting liyane sing nggawe lara mbalekake, sampeyan bisa ngubungi lan menehi informasi yen sampeyan ora milih manawa sampeyan cocog.

Mesthi wae bakal takon pitakon, nanging sampeyan ora bakal nyoba ngganggu sampeyan utawa ngunci sampeyan menyang kontrak.

Dhuwit bali dijamin ora repot. Iki nggawe pilihan sing apik kanggo blogger anyar utawa wong bisnis cilik sing ora yakin manawa bisa nangani sisih teknis.

Putusan Kita ⭐

Apa kita nyaranake Hostinger? Ya, kita mikir Hostinger.com minangka host web sing apik banget.

Hostinger: Hosting Premium + Rega Murah

Hostinger dianggep banget amarga hPanel khusus sing ramah pangguna lan responsif, nawakake antarmuka sing intuisi lan teratur kanggo ngatur fitur hosting web. Rencana hosting sing dienggo bareng platform kasebut dipuji amarga keterjangkauan lan fitur lengkap, kalebu sertifikat SSL gratis, instalasi aplikasi 1-klik, lan alat kanggo ngimpor lan migrasi situs web sing lancar. Rencana teka kanthi tunjangan kaya jeneng domain gratis lan serep saben dina kanthi otomatis. Kanthi wicaksana kinerja, Hostinger duwe wektu muat sing nyengsemake lan uptrend anyar ing linuwih, posisi minangka pilihan sing kompetitif kanggo sing nggoleki solusi hosting web sing sugih fitur, nanging ramah anggaran.

Loro-lorone kanggo pamula lengkap lan pengalamane "webmasters".

Ana akeh fitur apik ing rega gedhe, sanajan rencana hosting sampeyan arep tuku.

Rencana web web sing dienggo bareng menehi saran yaiku Paket premium, amarga iki menehi nilai paling pinunjul. Sampeyan entuk meh kabeh keuntungan saka paket hosting awan kanthi biaya sing luwih murah. Aja ngati-ati kanggo rega sneaky sanadyan!

Nalika sampeyan arep nyiyapake akun hosting web, temtokake yen sampeyan butuh 5x taksiran kacepetan. Yen mangkono, rencana hosting awan cocok kanggo sampeyan.

teknologi kacepetan hostinger

Nanging rencana sing dakkarepake, yen sampeyan bisa menehi, iku duweke hosting awan sing dituduhake. Iku "hibrid" sing dienggo bareng lan layanan hosting VPS. Iki bom!

Mbok menawa fitur sing paling lali ing Hostinger sing meh kabeh situs web web web liyane yaiku dhukungan telpon. Akeh wong sing nggunakake Hostinger minangka pangguna anyar sing butuh pitulung, nanging kanggo umume pangguna urip chatting lan email / tiket kudu cukup.

Nanging, Hostinger nggawe tutorial sing luwih jero lan gampang ditliti. Layanan obrolan sing apik banget uga para staf sing duwe ilmu banget.

Sajrone editorial pakar iki review saka Hostinger, Aku wis bola-bali nyebutake penake, gampang panggunaan, antarmuka sing gampang, lan mesthi rega murah. Fitur iki sing cocog karo pengalaman pangguna dadi pilihan sing paling apik kanggo pamilik situs web, anyar utawa pengalaman.

Dandan & Update paling anyar

Hostinger terus-terusan ningkatake layanan hosting web kanthi kecepatan sing luwih cepet, keamanan sing luwih apik, lan fitur tambahan. Mangkene sawetara dandan paling anyar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • AI Website Builder 2.0: Pembangun AI sing dianyari iki nawakake algoritma pembelajaran mesin sing luwih maju, nggawe desain situs web sing unik kanggo saben pangguna. Nampilake antarmuka seret lan selehake sing gampang digunakake kanggo kustomisasi sing gampang.
  • Content Delivery Network (CDN): CDN ing omah Hostinger nambah kinerja situs web nganti 40%, nggunakake pusat data ing Asia, Eropa, Amerika Utara, lan Amerika Kidul kanggo njamin pangiriman konten lan wektu aktif situs web luwih cepet.
  • Piranti Manajemen Klien: Integrasi menyang hPanel, alat kasebut ngidini pangembang lan desainer web ngatur macem-macem klien, situs web, domain, lan akun email kanthi efisien, kalebu sistem komisi ambalan kanggo rujukan pangguna anyar.
  • Cache Objek: Kasedhiya kanggo Business lan Cloud hosting plans, fitur iki nambah WordPress kinerja situs kanthi nggunakake LiteSpeed ​​​​Object Cache, sing nyuda pitakon database lan nyepetake pangiriman konten.
  • WordPress Nganyari Otomatis Meningkat: Fitur iki dianyari kanthi otomatis WordPress inti, tema, lan plugins kanggo nglindhungi situs saka ancaman keamanan lan nambah kinerja, karo macem-macem opsi nganyari kasedhiya.
  • Generator Jeneng Domain AI: Alat AI ing kaca Panelusuran Domain mbantu pangguna ngasilake ide jeneng domain sing kreatif lan relevan adhedhasar katrangan singkat babagan proyek utawa merek.
  • WordPress Alat Konten AI: Kalebu Hostinger Blog Tema lan WordPress Plugin AI Assistant, alat kasebut mbantu ngasilake konten sing ramah SEO kanggo situs web lan blog, ngoptimalake dawa lan nada konten.
  • WordPress AI Troubleshooter: Alat iki ngenali lan ngatasi masalah ing WordPress situs, nyuda downtime lan njaga operasi online.
  • Alat SEO AI ing Hostinger Website Builder: Piranti kasebut mbantu ngoptimalake visibilitas situs web ing mesin telusur kanthi otomatis ngasilake peta situs, judhul meta, deskripsi, lan tembung kunci, bebarengan karo Penulis AI kanggo nggawe konten sing ramah SEO.
  • Editor Mobile kanggo Hostinger Website Builder: Editor sing ramah seluler ngidini pangguna nggawe lan nyunting situs web nalika lelungan, njamin pengalaman sing lancar kanggo pangguna seluler.
  • Zyro saiki Hostinger Website Builder. Ana tansah ana sambungan antarane Zyro lan Hostinger, pramila perusahaan kasebut ngganti jeneng kasebut dadi Hostinger Website Builder.

Reviewing Hostinger: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Hostinger

Pelanggan mikir

Pengalaman Hosting sing luar biasa karo Hostinger!

Desember 28, 2023

Minangka pelanggan sing wis dadi Hostinger luwih saka setahun saiki, aku rumangsa kepekso kanggo nuduhake pengalaman sing positif banget. Kaping pisanan, aku milih Hostinger amarga kemampuane, nanging aku cepet ngerti manawa layanan kasebut nawakake luwih akeh tinimbang rega sing kompetitif. Dhukungan pelanggan pantes disebutake khusus. Saben interaksi aku karo tim wis positif. Dheweke ora mung pinter nanging uga sabar lan mbiyantu. Dhukungan obrolan 24/7 wis dadi penyelamat ing pirang-pirang kesempatan, ngatasi pitakonku kanthi cepet lan efektif.

Avatar kanggo D Olsen
D Olsen

NATE GO WITH HOSTINGER

Desember 14, 2022

Perusahaan iki guyon, antarmuka / dashboard ing backend ora bisa digunakake, nyoba macem-macem browser tanpa perbaikan uga jendela incognito.

Kepiye bab penting kasebut ora bisa ditindakake? Aku ora bisa ndeleng kesalahan sajrone 7 dina pungkasan !! Sedhih banget, aja nyaranake, uga, entuk akeh kesalahan 4xx sanajan sawise dipulihake! Padha marang NO 4xx bakal kelakon sawise iku, uga, ana spike karo 110 kasalahan (4xx), lan uga 55, lan kaya 13, 8, 4. kaping pirang-pirang saben jam .. supaya carane bisa janji soko lan ora ngirim. ??

Lan dhukungan - 2 jam sampeyan ngenteni balesan kanggo njaluk bantuan !!

Aku ora tau nemoni masalah iki karo rencana hosting SHARED dhasar, nanging mung ana masalah sawise ngalih rencana ULTIMATE !! Mung perusahaan hosting sing ala.

Avatar kanggo Viliam
Viliam

Hostinger minangka panyedhiya hosting sing paling ala

Oktober 19, 2022

Hostinger minangka perusahaan hosting paling awon sing aku temokake lan dhukungan kasebut mung nggegirisi. Aja ngentekake dhuwit sing angel ditindakake ing panyedhiya hosting iki amarga sampeyan bakal sedhih lan frustasi ing pungkasan.

Aku tuku paket hosting bisnis lan wis ngalami masalah wiwit wiwitan. Saklawasé saben minggu paling ora kaping pindho aku nandhang kesalahan CPU lan persentase panggunaan CPU kurang saka 10% ing pirang-pirang kasus sing nggawe aku percaya yen nggunakake kualitas sing sithik banget lan uga ngetrapake watesan throttle ora preduli saka paket sing sampeyan gunakake. Dhukungan mung bisu lan menehi tanggapan salinan tempel babagan masalah plugin sanajan sampeyan duwe 0 plugin, sampeyan bakal nemokake masalah iki. Kapindho, log ora nuduhake masalah sing gegandhengan karo plugin lan kaping telu nalika sampeyan njaluk RCA, dheweke mung ilang lan ora nanggapi. Masalahku saiki wis ditindakake suwene 4 dina saiki lan isih nunggu kabar saka tim teknis.

Aja lali sampeyan bakal tansah njaluk respon server kurang lan masalah DB related ing ndhuwur iki. Live support chatting njupuk paling 1 jam sadurunge nanggapi lan padha ngaku limang menit lol.

Ing dokumen sampeyan bisa ndeleng ing ngisor iki kanthi rinci

1. Masalah ana karo kinerja lan minangka biasanipun CPU bentet. Staf dhukungan nggawe kaca HTML kosong kanthi tembung hostinger lan nyatakake yen wektu respon server kita apik banget: D. Apa sampeyan bisa mbayangno kaca HTML kosong sing digunakake kanggo nguji respon server lol

2. Masalah ana gandhengane karo pangalihan saka non www menyang domain www.

3. Nyoba Transfer situs web saka Zoho Builder menyang Hostinger. Sampeyan bisa ndeleng kawruh saka Staff support lan carane wong anyar kanggo hosting bisa kekacoan munggah iku yen padha tindakake

4. Kesalahan nggawe sambungan database. Sepisan maneh aku ngadhepi masalah iki lan iki konsisten banget. Wektu iki dheweke ngakoni yen lagi nindakake pangopènan lan kaya biasane ora ana sing ngandhani.

5. CPU Fault sepisan maneh lan wektu iki aku wis cukup supaya mutusaké kanggo ngirim kabeh online.

Avatar kanggo Hammad
Hammad

Dhukungan bisa luwih apik

April 28, 2022

Aku dadi tuan rumah pisanan lan siji-sijine situs karo Hostinger amarga regane murah. Nganti saiki, kerjane tanpa cacat. Dhukungan kurang lan bisa uga luwih apik, nanging dheweke wis bisa ngrampungake kabeh masalahku. Iku mung rada alon.

Avatar kanggo Miguel
Miguel

Mesthi dadi host sing paling murah

Maret 19, 2022

Rega murah Hostinger sing narik kawigatenku menyang layanan kasebut. Aku seneng domain gratis lan email gratis ing ndhuwur. Aku entuk kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online kanthi rega sing murah. Aku malah entuk gratis Google Kredit iklan. Siji-sijine aku kudu entuk rencana 4 taun kanggo entuk rega sing murah. Yen sampeyan nggunakake rencana 4 taun, sampeyan bakal mbayar kurang saka setengah saka host web liyane lan entuk kabeh fitur sing dibutuhake kalebu jeneng domain gratis. Apa sing ora disenengi?

Avatar kanggo Kiwi Tim
Kiwi Tim

Ora worth iku

Maret 8, 2022

Aku tuku Rencana Hosting Premium lan getun. Iku banget bug, masalah pancet karo database, file manager. Bisa uga dina iki, nanging sesuk ora - lan kedadeyan kasebut akeh banget. Paling ora dhukungan apik, nanging ora masalah amarga aku ora bisa nindakake apa-apa, nanging ngenteni nganti layanan kasebut bakal bisa digunakake maneh

Avatar kanggo Ihar
Ihar

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...