Apa Sampeyan Nggawe Situs Web & Corong karo Simvoly? Review Fitur, Tema & Rega

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ana akeh corong penjualan kabeh-ing-siji + pembangun situs web saiki. Salah siji sing paling apik, lan paling terjangkau, yaiku Simvoly. Iku pemain relatif anyar, lan wis digawe akeh Buzz! Tinjauan Simvoly 2024 iki bakal nutupi seluk-beluk alat iki.

Simvoly Review Summary (TL;DR)
Rating
Rega saka
$12 saben wulan (Rencana pribadi)
situs web
1 situs web (Rencana pribadi)
Funnels
1 corong penjualan (Rencana pribadi)
Landing Pages
20 halaman (Rencana pribadi)
Email
100 pelanggan & ngirim 1200 email saben wulan (Rencana pribadi)
E-Commerce
Jual 5 produk (Personal plan)
Tambahan
Kuis & survey, testing A/B, analytics, 1 klik munggah/mudhun + liyane
Privasi mbalekaken
Wangsul dhuwit 14-dina
Deal Saiki
Diskon 30% nalika mbayar saben taun PLUS entuk jeneng domain gratis
homepage simvoly

Simvoly ngijini sampeyan kanggo nggawe situs web, corong, lan toko sing katon nggumunke kabeh saka siji platform. Uga nduweni otomatisasi kampanye email, jadwal janjian, lan manajemen hubungan pelanggan (CRM).

Sing akeh kanggo dikemas dadi siji platform.

Asring, aku nemokake platform multi-fitur iki ora cukup minangka apik minangka padha ngaku lan tiba mudhun ing wilayah tartamtu.

Apa iki bener kanggo Simvoly, sanadyan? 

Sadurunge aku nggawe platform, aku seneng nyoba kanggo ukuran, dadi aku wis sak tenane dideleng Simvoly lan kabeh nawakake. 

Ayo dadi crack ing.

TL; DR: Simvoly minangka platform sing digawe kanthi apik sing nawakake pengalaman pangguna sing apik kanggo nggawe kaca web, corong, toko e-commerce, lan liya-liyane. Nanging, ora duwe fitur canggih sing dibutuhake pangguna sing luwih berpengalaman.

Sampeyan bakal seneng krungu sampeyan bisa miwiti karo Simvoly langsung gratis lan tanpa menehi rincian kertu kredit. Klik kene kanggo nyoba gratis 14 dina.

Untung lan rugine

Aku priksa manawa aku ngimbangi sing apik karo sing ala, supaya sampeyan ngerti yen sampeyan entuk review sing ora bias. Dadi, sekilas, iki sing daktresnani - lan ora seneng karo Simvoly.

Simvoly Pros

  • Akeh template profesional, modern, lan narik kawigaten kanggo dipilih
  • Video bantuan lan tutorial sing apik banget ing ngendi sampeyan butuh
  • Piranti nggawe kaca sing paling dhuwur lan gampang digunakake
  • Pengujian A/B kanggo corong penjualan lan email ngidini sampeyan ndeleng strategi kampanye sing paling apik

Simvoly Cons

  • Akeh pemicu otomatisasi alur kerja lan tumindak ujar manawa "rauh"
  • Pengunggah gambar rada glitchy
  • Rega label putih rumit, lan bisa uga kudu ditambahake ing marketing email
  • Fungsi CRM cukup dhasar lan ora bisa nindakake akeh

Rencana & Harga

Simvoly Pricing Plans
  • Situs web lan Corong: Saka $ 12 / wulan
  • Label Putih: Saka $ 59 / wulan
  • Pemasaran Email: Saka $ 9 / wulan

Kabeh rencana teka karo 14-day trial free, lan sampeyan bisa miwiti tanpa menehi rincian kertu kredit.

PlanTingkat rencanaRega saben wulanRega saben wulan (dibayar saben taun)Ringkesan rencana
Situs web lan CorongPersonal$18$121 x situs web/corong & 1 domain
Bisnis$36$291 x situs web, 5 x corong & 6 domain
wutah$69$591 x situs web, 20 x corong & 21 domain
saben$179$1493 situs web, corong & domain tanpa watesan
Label PutihdhasarSaka $69*Saka $59*2 situs web gratis 10 corong gratis
wutahSaka $129*Saka $99*4 situs web gratis 30 corong gratis
sabenSaka $249*Saka $199*10 situs web gratis, corong gratis tanpa watesan
email Marketing$ 9 / wulan kanggo 500 email - $ 399 / wulan kanggo 100k emailKampanye email, otomatisasi, tes A/B, Dhaptar & segmentasi & riwayat email

*Rega kanggo platform label putih duwe biaya tambahan saben wulan gumantung saka jumlah proyek sing sampeyan kumpulake.

Fitur Key

Ayo dadi miwiti karo kabeh fitur kasedhiya ing platform Simvoly.

cithakan

Cithakan simvoly

Fitur pisanan kanggo mencet sampeyan yaiku Uploaded mancorong saka Cithakan nggantheng kasedhiya kanggo kaca web, toko online, lan bangunan corong. Ana ton saka wong-wong mau, lan kabeh katon apik tenan.

Aku utamané kaya sing video tutorial muncul sanalika sampeyan milih cithakan sing nyedhiyani nglewati carane nggunakake alat editing.

Ing pengalamanku, umume aplikasi nggawe kaca duwe pusat sinau sing kapisah, dadi sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu kanggo mburu tutorial. 

video tutorial

Ana telung kategori alat bangunan sing kasedhiya:

Banjur, sampeyan duwe macem-macem cithakan sub-kategori kanggo saben alat bangunan, kayata bisnis, fashion, lan fotografi kanggo situs web, fashion, anggota, lan layanan kanggo toko online, webinar, magnet sing mimpin, lan milih kanggo corong penjualan.

The Simvoly Page Builder

The Simvoly Page Builder

Aku macet menyang nyunting cithakan sing dipilih langsung, lan aku seneng nglaporake manawa ana angin mutlak!

Piranti panyuntingan yaiku intuisi lan super gampang digunakake. Sampeyan mung ngeklik saben unsur kanggo nyorot banjur pilih "Sunting" saka menu popup sing katon.

editor pambangunan kaca

Contone, nalika aku ngeklik ing unsur teks, iku mbukak alat editing teks, kang ngidini kula kanggo ngganti font, gaya, ukuran, spasi, etc.

Ngganti gambar uga cepet banget; sampeyan bisa nambah caption, muter-muter karo ukuran, etc.

Iku SO gampang kanggo njaluk grip karo, lan ing bab limang menit, Aku rampung rubah cithakan menyang anyar.

Ing sisih kiwa kaca, sampeyan duwe opsi tambahan kanggo:

  • Tambah kaca tambahan lan kaca popup
  • Tambah widget kayata formulir, unsur pesenan, kothak mlebu, kuis, lan checkout. Ing kene sampeyan uga bisa nambah unsur kaca tambahan kaya kolom teks, tombol, kothak gambar, lsp.
  • Ngganti gaya global. Sampeyan bisa nyetel gaya global kanggo warna, font, lan tata letak kanggo njamin keseragaman ing kaca sampeyan. Iki pancene migunani yen sampeyan nggunakake palet merek lan gaya
  • Tambah corong penjualan (tutorial video liyane sing migunani ditemokake ing tab iki)
  • Ngganti setelan umum
  • Pratinjau situs web utawa corong lan deleng tampilan ing macem-macem piranti

Sakabèhé, iki salah sawijining alat seret lan selehake paling apik sing wis dites kanggo bangunan kaca. Lan aku mesthi bakal ujar manawa iki cocog kanggo wong non-teknis utawa pemula.

Pembangun Corong Simvoly

Pembangun Corong Simvoly

Alat bangunan corong dianggo kanthi cara sing padha karo pembangun situs web. Aku milih cithakan banjur ngeklik saben unsur kanggo ngganti. 

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis nggunakake gambar kucing sing padha karo situs webku. Aku (salah) nganggep yen aku wis ngunggah gambar kasebut menyang folder gambar Simvoly, bakal kasedhiya; Nanging, iku ora. 

Aku kudu upload maneh. Aku assuming ana folder gambar kapisah kanggo saben alat bangunan, utawa mbok menawa ana glitch. Iki bisa dadi ngganggu yen sampeyan nggunakake gambar sing padha ing kabeh kreasi sampeyan.

editor mbangun corong

Bentenane utama kanggo tukang corong yaiku kemampuan kanggo mbangun langkah-langkah sing njupuk pangguna liwat proses corong.

Ing kene, sampeyan bisa nambahake pirang-pirang langkah sing dikarepake lan milih ing antarane kaca, popup, lan label bagean.

Cithakan corong simvoly

Contone, nalika aku milih kanggo nambah langkah kaca, Aku diwenehi Uploaded Cithakan kanggo macem-macem tugas kayata checkout, matur nuwun, utawa nambah kabar "teka rauh".

sampeyan bisa nyoba corong sampeyan ing sembarang titik ing proses nggawe kanggo ndeleng apa kabeh langkah bisa digunakake lan kanggo mesthekake sampeyan wareg karo proses.

Fitur rapi liyane kalebu kemampuan kanggo nambah 1-klik upsells lan bump nawakake sing nggawe luwih akeh kesempatan kanggo nambah revenue.

Maneh, kaya sing nggawe situs web, iki minangka a bungah kanggo nggunakake. Siji-sijine niggleku kudu ngunggah foto sing padha kaping pindho.

Kuis lan Survey

kuis simvoly lan survey builder

Salah sawijining fitur paling anyar Simvoly kudu dicritakake. Sampeyan bisa nambah widget kuis/survei menyang kaca lan corong.

Sampeyan bisa nyetel pitakonan dadi apa wae sing disenengi, yaiku cara sing apik kanggo entuk informasi sing penting.

Apa sampeyan pengin entuk umpan balik, data timbal, wawasan, utawa pilihan tuku, sampeyan bisa nindakake kanthi nyiyapake kuis cepet kanggo dirampungake wong.

Sales & E-Commerce

tukang toko simvoly

Yen toko e-commerce luwih dadi tas sampeyan, sampeyan bisa pindhah menyang tukang toko lan nggawe karya sampeyan.

Ana sawetara langkah kanggo nyiyapake toko, dadi luwih rumit tinimbang situs web lan pembangun corong; nanging, isih ana sing prasaja, cara intuisi nuntun sampeyan liwat proses.

Tambah Produk

nambah produk

Kanggo nggawe toko, sampeyan kudu nambah produk sing bakal didol dhisik. Sampeyan duwe rong pilihan ing kene. Sampeyan bisa nggunakake editor sederhana lan isi informasi kayata jeneng produk, deskripsi, rega, lsp.

Ing kene, sampeyan uga bisa nyelehake barang kasebut ing adol utawa nyetel minangka pembayaran langganan.

The editor seret lan selehake ngidini sampeyan luwih fleksibel amarga sampeyan bisa nambah widget lan unsur kaca (kaya situs web lan pembangun corong).

Contone, yen sampeyan adol tiket menyang seminar online, sampeyan bisa nambah widget pesenan ing kene supaya wong bisa milih tanggal.

Sambungake Prosesor Pembayaran

Saiki sampeyan duwe produk, sampeyan butuh wong sing bisa mbayar. Simvoly wis cukup a dhaftar lengkap pemroses pembayaran sampeyan bisa langsung nyambung karo.

Amarga iki minangka aplikasi pihak katelu, mesthi ana biaya tambahan kanggo nggunakake layanan kasebut.

Pemroses pembayaran saiki yaiku:

  • Stripe
  • Braintree
  • 2 CHECKOUT
  • Paypal
  • Afterpay
  • MobilePay
  • PayU
  • paystack
  • Authorize.net
  • PayFast
  • Klarna
  • Twispay
  • Mollie
  • Barclaycard

Kajaba iku, sampeyan bisa milih pembayaran nalika pangiriman lan nyiyapake transfer bank langsung.

Aku kaget yen Square lan Helcim ora ana ing dhaptar, amarga iki minangka rong prosesor sing paling populer, nanging dhaptar kasebut cukup apik kanggo ngidini sampeyan golek prosesor nengen kanggo bisnis.

Rincian Toko

setelan nyimpen

Sawise sampeyan wis nyiyapake prosesor pembayaran, iku wektu kanggo nambah rincian toko. Iki kabeh informasi penting sing perlu tetep ing sisih tengen hukum lan kalebu informasi pelanggan dhasar:

  • Email perusahaan kanggo kabar
  • Jeneng perusahaan, ID, lan alamat
  • Mata uang digunakake
  • Preferensi unit bobot (kg utawa lb)
  • Pilih "add to cart" or "buy now"
  • Opsi pengiriman lan biaya
  • Informasi pajak produk
  • Rincian pambayaran
  • Simpen kawicaksanan

Sawise sampeyan wis nambahake kabeh informasi sing dibutuhake, sampeyan wis siyap. Tahap pungkasan yaiku nyambungake karo salah sawijining situs web sing wis digawe sadurunge, utawa yen sampeyan durung nggawe situs web, sampeyan bisa ngakses pembuat kaca ing kene lan miwiti proses kasebut.

Maneh, aku mung pengin nuduhake carane lancar alat iki digunakake. Yen sampeyan wis duwe kawruh babagan nggawe situs web, corong, lan toko, sampeyan bakal cepet mabur.

Newbies uga bisa cepet banget, kanthi ndeleng tutorial cepet.

Supaya adoh, iku jempol saka aku. Aku mesthi kesengsem.

Email Marketing & Otomasi

Simvoly Email Marketing & Automation

Saiki, ayo goleki kepiye carane nggawe kampanye email. Langsung kalor, sampeyan bisa milih antarane nyetel a kampanye biasa utawa nggawe kampanye pamisah A / B.

ab testing

Dadi, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan bisa nyoba email kanthi baris subyek sing beda utawa konten sing beda lan nemtokake pemenang adhedhasar tarif mbukak utawa klik.

Fitur iki apik amarga ngidini sampeyan nyoba macem-macem strategi pemasaran bebarengan lan ngerteni apa sing cocog karo pelanggan.

Perlu dicathet yen sampeyan uga bisa nggunakake tes A/B kanggo corong penjualan sampeyan.

editor email

Sawise sampeyan mutusake jinis kampanye sing bakal ditindakake, sampeyan saiki seneng milih salah sawijining template sing kasedhiya.

Nggunakake cara seret lan selehake sing padha, sampeyan bisa nambah unsur menyang cithakan lan gaya kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa nambah gambar, video, dhaptar produk, lan countdown timer.

Yen email sampeyan katon apik, wektune nyiyapake panampa sing pengin dikirim.

Pènget: Sampeyan kudu ngetik jeneng perusahaan lan alamat email sadurunge bisa nambah panampa. Iki kanggo mesthekake yen sampeyan tundhuk karo aturan CAN-SPAM Act lan supaya email sampeyan ora ana ing folder spam panampa.

Sabanjure, sampeyan kudu nggawe baris subyek kanggo email sampeyan. Ana akeh pilihan kustomisasi kanggo nggawe pribadhi. Contone, sampeyan bisa nambah jeneng ngarep subyek, jeneng perusahaan, utawa rincian liyane. 

Nalika sampeyan ngirim email, sistem bakal narik informasi saka database pelanggan lan kanthi otomatis isi baris subyek kanthi rincian sing cocog.

Sadurunge sampeyan mencet "Kirim," sampeyan bisa milih ngirim email test kanggo sampeyan dhewe utawa sawetara panampa sing dipilih. Iki penting kanggo ngerti apa sing katon kaya email nalika mlebu ing kothak mlebu wong liya lan ngidini sampeyan ndeleng apa kabeh bisa digunakake.

Alur Kerja Otomatisasi Email

Alur Kerja Otomatisasi Email

Mesthi wae, sapa sing duwe wektu kanggo njagong lan ngawasi saben timbal sing mlebu? 

Kanthi alat otomatisasi email, sampeyan bisa nyiyapake alur kerja kasebut ngurus proses nurturing kanggo sampeyan.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngetik acara pemicu. Contone, yen ana wong sing ngrampungake rincian ing formulir online kanggo ditambahake menyang dhaptar email.

Pemicu iki banjur miwiti tumindak, kayata nambahake kontak menyang dhaptar, ngirim email, utawa nggawe wektu tundha sadurunge tumindak liyane. 

Talur kerja bisa rinci kaya sing dikarepake, dadi yen sampeyan duwe rantai email sing pengin dikirim, sampeyan bisa nyetel urutan lan wektu kabeh saka fitur iki.

Siji-sijine kekurangan kanggo fitur iki yaiku akeh pemicu lan tumindak sing nyatakake yen dheweke "Rawuh" tanpa indikasi kapan. Iki isin amarga, saiki, opsi alur kerja diwatesi.

Kabeh ing kabeh, iku alat becik lan prasaja kanggo operate. Nanging, nalika unsur "teka rauh" kasedhiya, bakal sumunar tenan.

CRM

mung crm

Simvoly nawakake dashboard sing trep kanggo ngatur lan ngurutake dhaptar kontak. Sampeyan bisa nyiyapake grup kontak kanggo kampanye sing beda-beda yen perlu lan nyimpen kabeh informasi sing dibutuhake manajemen hubungan pelanggan sing efektif.

Iki uga ing ngendi sampeyan bisa ndeleng dhaptar pelanggan kanggo produk adhedhasar langganan utawa situs keanggotaan sing wis digawe.

Jujur? Ana apa-apa liya kanggo ngomong bab bagean iki; sampeyan ora bisa nindakake akeh liyane kene. Kabeh ing kabeh, iku a fitur cantik dhasar tanpa fitur CRM tambahan. 

Janjian

janjian

Ing bagean Janjian, sampeyan bisa nggawe lan ngatur kabeh slot tanggalan kasedhiya kanggo apa wae sing lagi mlaku online. Contone, yen rencana kanggo mbukak siji-on-siji mau, sampeyan bisa nggawe acara lan kasedhiya slot kene.

Sing dak senengi yaiku sampeyan bisa nggawe zona buffer antarane janjian, supaya sampeyan ora macet mlaku rapat-rapat bali menyang mburi. Sampeyan uga bisa matesi jumlah slot sing bisa dipesen ing siji dina.

Yen sampeyan duwe sawetara operator (wong sing mbukak sesi), sampeyan bisa nemtokake siji kanggo saben acara pesenan utawa sawetara operator kanggo nuduhake beban kerja.

Sing paling apik, elinga alur kerja otomatis sing dakkandhakake sadurunge ing artikel kasebut? Sampeyan bisa nambah janjian kanggo wong-wong mau kanggo ngotomatisasi proses. Dadi, yen ana wong ngeklik email kanggo nggawe janjian, tanggalan kasebut bakal diisi kanthi otomatis kanthi rincian.

Pungkasan, sampeyan bisa nambah formulir menyang ngumpulake informasi sing perlu saka panampa lan nggawe email konfirmasi utawa kabar sing menehi panampa rincian sing cocog babagan carane gabung acara.

Label Putih Simvoly

Label Putih Simvoly

Bagéyan saka kaendahan Simvoly yaiku pengalaman pangguna. Keuntungan iki ndadekake produk sing atraktif banget kanggo didol. Apa yen sampeyan bisa ngemas kabeh platform Simvoly ing merek sampeyan dhewe lan adol menyang klien?

Inggih… sampeyan bisa!

Yen sampeyan milih rencana Simvoly White Label, sampeyan bisa ngedol kabeh platform marang sapa wae sing disenengi. 

Kaya sampeyan tuku Simvoly lan nggunakake dhewe, klien sampeyan uga bisa tuku lan nggunakake kanggo awake dhewe. Bentenipun tombol punika padha ora bakal ngerti iku produk Simvoly minangka bakal branded kanggo syarat. 

Fitur iki menehi sampeyan kesempatan tanpa wates kanggo skala bisnis sampeyan, minangka platform bisa didol bola-bali tanpa watesan.

Academy

akademi simvoly

Aku nemokake yen akeh platform sing ngeculake kanthi nyedhiyakake artikel lan tutorial "bantuan" sing ora cukup utawa mbingungake.

Ora Simvoly.

Aku kudu ujar manawa pitulungan video kasebut paling dhuwur. Aku seneng banget yen tutorial video sing cocog katon nalika sampeyan ngeklik macem-macem fitur. Iki nyimpen kathah wektu minangka sampeyan ora perlu nggoleki bantuan sing sampeyan butuhake.

tambahan, Simvoly duwe akademi kabeh dikempalken menyang rafters karo video carane nggunakake platform bebarengan karo video sing nampilake tips lan trik desain.

Iki uga ditata kanthi cetha supaya sampeyan bisa nemokake apa sing dibutuhake kanthi cepet. Sakabèhé, akademi mesthi a ageng liyane ing bukuku

Layanan & Dhukungan pelanggan

dhukungan pelanggan

Simvoly nduweni a manggon chatting widget ing sawijining website ngendi sampeyan bisa cepet tekan manungsa kanggo diajak.

Fitur sing migunani yaiku menehi wektu respon saiki. Ing kasusku, iku udakara telung menit sing dakrasa cukup.

Kanggo wong-wong sing luwih seneng dhukungan basis komunitas, a thriving Grup Facebook Simvoly wis nunggu kanggo nampa sampeyan.

Kajaba iku, iku ndeleng jumlah cukup saka kegiatan, supaya sampeyan kamungkinan bakal duwe pitakonan sampeyan mangsuli cepet. Sampeyan uga entuk anggota tim Simvoly sing nyata menehi komentar lan menehi umpan balik.

Sayange, ora ana nomer telpon sampeyan bisa njaluk pitulungan sing aku rumangsa rada nguciwani amarga kadhangkala luwih gampang lan luwih cepet njlentrehake perkara liwat telpon tinimbang ngobrol kanthi teks.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Simvoly mesthi ngemas pukulan nalika nerangake pengalaman pangguna. Saliyane sawetara gangguan cilik, platform punika bungahaken nggunakake, lan nglebokake kaca web, situs web, lan nambahake kabeh widget iku gampang banget lan - wani ngomong - nyenengake kanggo nindakake.

Simvoly - Gawe Corong Penjualan nganggo Breeze

Nggawe situs web, nggabungake corong, ngatur timbal, lan nambah toko e-commerce kanthi gampang nggunakake Simvoly - platform pemasaran digital kabeh-ing-siji. Kanthi funnel lan kaca web sing prasaja, fungsi e-commerce, CRM, keanggotaan, langganan, lan template sing wis digawe, Simvoly mbantu sampeyan nambah lalu lintas lan ngonversi petunjuk dadi pelanggan sing mbayar kanthi gampang.

Nanging, pilihan alur kerja email mbutuhake karya liyane. Aku golek mumetake nalika fitur ngandika lagi "teka rauh" tanpa pratondo nyata nalika. Uga, aspek CRM saka platform iku dhasar lan mbutuhake luwih akeh fitur, kayata SMS langsung utawa telpon, supaya bisa dadi platform CRM sing bener.

Sakabèhé, iku alat Fantastic bisa karo lan salah siji sing paling gampang kanggo njaluk kanggo grip karo.

Nanging, kanggo pangguna sing luwih maju, ora duwe fitur penting - sanajan ing rencana regane paling dhuwur. Yen dibandhingake karo platform liyane sing padha kaya HighLevel, contone, Simvoly larang lan winates.

Reviewing Simvoly: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

Simvoly

Pelanggan mikir

Simvoly angel banget digunakake

April 28, 2023

Sayange, aku ora duwe pengalaman apik karo Simvoly. Platform kasebut angel banget digunakake lan aku duwe masalah babagan carane ngatur situs webku. Cithakan padha ora minangka mbiyantu aku panginten padha bakal, lan aku ketemu aku mbuwang akèh wektu kanggo nyoba kanggo nggawe dipikir aku wanted. Dhukungan pelanggan uga kurang, lan aku duwe masalah kanggo njaluk bantuan sing dibutuhake. Aku pungkasane ngalih menyang pembangun situs web liyane sing luwih ramah pangguna.

Avatar kanggo Lisa Nguyen
Lisa Nguyen

Pembangun situs web sing apik, nanging bisa nggunakake integrasi liyane

Maret 28, 2023

Sakabèhé, aku duwe pengalaman apik nggunakake Simvoly kanggo mbangun situs webku. Cithakan kasebut apik banget lan antarmuka seret lan selehake nggawe gampang nggawe situs web sing katon profesional tanpa pengalaman coding. Nanging, aku nemokake manawa Simvoly bisa nggunakake luwih akeh integrasi karo alat pihak katelu. Pancen angel nyambungake sawetara alat sing kudu digunakake karo situs webku, sing kadhangkala nggawe frustasi. Nanging liyane, aku seneng banget karo platform kasebut lan bakal menehi saran marang sapa wae sing pengin nggawe situs web.

Avatar kanggo David Kim
David Kim

Simvoly nggawe situs webku gampang banget!

Februari 28, 2023

Aku dudu wong sing ngerti teknologi, mula aku ragu-ragu nggawe situs webku dhewe. Nanging karo Simvoly, aku bisa nggawe situs web sing katon profesional mung sawetara klik. Cithakan kasebut apik tenan lan antarmuka seret lan selehake gampang banget digunakake. Aku bisa ngatur kabeh sing cocog karo merek lan dhukungan pelanggan banget mbiyantu karo pitakon apa wae. Rega kasebut uga cukup wajar, utamane amarga kabeh fitur sing ana. Aku banget nyaranake Simvoly kanggo sapa wae sing pengin nggawe situs web dhewe.

Avatar kanggo Rachel Garcia
Rachel Garcia

Corong sing ngowahi!

Januari 3, 2023

Aku wis mbukak bisnis luwih saka 10 taun lan durung tau nemoni kaya Simvoly sadurunge. Aku mamang ing kawitan nanging aku mutusaké kanggo nyoba lan saiki aku ora ngerti carane aku tau duwe corong sadurunge. Iku banget prasaja lan gampang digunakake, plus katon apik!

Avatar kanggo Dave UK
Dave UK

Kirim Review

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » Pembangun Corong Penjualan » Apa Sampeyan Nggawe Situs Web & Corong karo Simvoly? Review Fitur, Tema & Rega

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...