Alternatif Top kanggo ClickFunnels kanggo Ngonversi Lead menyang Sales

in Cathetan, Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ClickFunnels minangka platform pemasaran lan penjualan online kabeh-ing-siji sing digunakake dening ewu pemasar ing saindenging jagad kanggo nggawe lan ngoptimalake corong penjualan lan pemasaran kanthi gampang. Iki minangka pembangun corong sing apik nanging ana sing solid Alternatif ClickFunnels ⇣ ing njobo kono.

Clickfunnels iku sawijining kabeh-ing-siji marketing lan alat corong penjualan online sing bisa mbantu nggawe corong penjualan lan marketing canggih. Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan, kaca dodolan, kaca pilihan, kaca panangkepan, corong webinar, situs keanggotaan, lan liya-liyane, kanthi tujuan pungkasan yaiku ngowahi lalu lintas lan ngasilake prospek lan nambah penghasilan.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ClickFunnels. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ana akeh babagan ClickFunnels sing disenengi para pemasar nanging dudu ukuran siji sing cocog karo kabeh alat yen sampeyan nggoleki situs web sing luwih apik / luwih murah kaya ClickFunnels.

Alternatif ClickFunnels Paling Top ing 2024

Mangkene 11 alternatif paling apik kanggo ClickFunnels kanggo bisnis lan pemasar online kanggo ngonversi lalu lintas dadi prospek lan pelanggan sing nyata.

ProviderRencana Gratisprice
GetResponse 🏆YaSaka $ 15.58 saben wulan
PangiringanOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 37 saben wulan
InstapageOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 199 saben wulan
SimvolyOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 12 saben wulan
GrooveFunnels 🏆Ya$1,997 (bayaran sepisan)
Brevo 🏆YaSaka $ 25 saben wulan
UnbounceOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 74 saben wulan
BuilderallOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 14.90 saben wulan
Urip SuiteOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 299 saben taun
InstaBuilderOra (nyoba gratis 60 dina)Saka $77 saben taun
OptimizePressOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 129 saben taun

1. GetResponse (Gawe corong penjualan sing ngowahi)

getresponse homepage
  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Salib antarane alat marketing email lan pembangun corong.
  • Ngijini sampeyan kanthi otomatis corong pemasaran kabeh saka platform siji.
  • Rencana gratis nganti 500 kontak

GetResponse iku canggih nanging murah platform otomatisasi marketing kabeh-ing-siji. Platform kasebut gumunggung macem-macem fitur sing beda - pemasaran email, otomatisasi pemasaran, pembangun situs kebangkrutan, lan corong penjualan.

Corong Konversi (uga diarani Autofunnel), minangka fitur GetResponse sing dienalake taun kepungkur. Iki minangka piranti lunak corong penjualan sing ora mbutuhake integrasi saka macem-macem alat lan uga kalebu cithakan sing wis disiapake, nanging uga nduweni persiyapan sing gampang banget. 

Corong Konversi ngidini sampeyan nggawe corong langkah-langkah kanthi otomatis kanggo mbangun kaca web landing, lan email otomatis, adol produk, lan mbalekake kreto sing ditinggalake - kabeh iki kanthi tujuan mbantu sampeyan entuk dhuwit luwih akeh.

Lan kabar sing paling apik yaiku Corong Konversi kasedhiya ing kabeh akun gratis (mung kanggo 30 dina pisanan sanadyan) lan uga ing kabeh plans mbayar kang miwiti saka $15.58 saben sasi.

dashboard getresponse

Napa Gunakake GetResponse tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin bisa ngotomatisasi kabeh corong marketing saka sak panggonan, GetResponse minangka cara kanggo pindhah.

Kajaba iku, regane luwih murah, lan uga minangka alternatif Platinum ClickFunnels sing paling apik.

Dheweke ngidini sampeyan nggawe corong pemasaran kabeh (kalebu kaca web landing lan popup lan webinar) saka siji platform banjur ngidini sampeyan ngotomatisasi kabeh.

ClickFunnels vs GetResponse

Yen sampeyan pengin bisa mbukak platform pemasaran email, mula lunga karo ClickFunnels. Platform kasebut nggabungake karo meh kabeh platform pemasaran email sing populer ing njaba kalebu GetResponse.

mriksa situs web GetResponse kanggo ndeleng liyane babagan alat, lan tawaran paling anyar. Kanggo fitur liyane, lan pros & cons - ndeleng sandi GetResponse review!

Summary: GetResponse minangka marketing email lan platform corong penjualan sing nawakake macem-macem fitur kalebu otomatisasi email, kaca kebangkrutan, kaca dodolan, lan webinar. Pembangun corong dodolan ngidini pangguna nggawe lan ngatur macem-macem tahapan corong, kalebu kaca opt-in, kaca matur nuwun, lan kaca dodolan, kanthi pilihan kanggo nyoba A/B desain lan nglacak kinerja.

GetResponse: Platform Otomasi Pemasaran Kabeh-ing-Siji
Saka $ 13.24 / wulan

Nggawe kampanye email lan corong dodolan sing dikonversi karo GetResponse. Otomatis kabeh corong marketing saka siji platform lan nikmati macem-macem fitur, kalebu marketing email, landing page builder, AI-writing, lan sales funnel builder. 

2. Leadpages (Pembina halaman landing sing kuat)

leadpages homepage
  • Situs web resmi: www.leadpages.net
  • LeadPages ngarahake proses proses nggawe landing page sabisa.
  • Pilih saka luwih saka 200 template gratis utawa tuku siji saka pasar sing ana ewonan liyane.

Pangiringan minangka majeng lan alat mbangun situs kebangkrutan sing kuat sing dilengkapi karo fitur sing nggawe manawa ngowahi kaca, lan nggawe dhuwit.

Salah sawijining aset paling gedhe Leadpages yaiku gampang digunakake lan efisiensi nalika nggawe kaca web landing. 

The tukang nggawe seret lan selehake iku super gampang kanggo wong anyar kanggo Pick munggah ing wektu cendhak. Uga, yen sampeyan pengin nampilaké macem-macem jinis media (gambar, video, swara, etc.) Sampeyan bisa nindakake ing saperangan saka klik karo kode embed.

pembangun leadpages

Lan aja kuwatir, sampeyan ora perlu ngerti kodhe kanggo ngatur kaca sampeyan miturut sing dikarepake - Leadpages nindakake kabeh kanggo sampeyan. 

Apa maneh, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka macem-macem fitur liyane, kayata pemantauan media sosial lan analisis lalu lintas, uga macem-macem jinis analytics, lan liya-liyane.  

Leadpages menehi wektu uji coba 14 dina kanggo rong rencana sing dibayar, uga lalu lintas, petunjuk, lan penerbitan tanpa watesan.

Napa Gunakake Leadpages tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin cara sing gampang kanggo nggawe kaca web landing kanthi konversi dhuwur tanpa nulis kode, banjur pindhah karo Leadpages.

Kabeh cithakan wis dites lan kabukten bisa dikonversi. Sampeyan entuk liwat 200 free Cithakan kanggo milih saka supaya sampeyan tau kudu miwiti saka ngeruk.

ClickFunnels vs Pimpinane

Leadpages mung ngidini sampeyan nggawe landing page, ora kabeh fun lan otomatis corong pemasaran lan penjualan. Yen sampeyan pengin bisa ngontrol corong kabeh saka siji platform, lunga karo ClickFunnels.

Summary: Leadpages minangka seret lan selehake landing page builder lan platform generasi timbal sing ngidini pangguna nggawe landing page kanthi konversi dhuwur kanthi gampang. Penyunting seret lan selehake ngidini pangguna ngatur kaca kanthi macem-macem template, widget, lan integrasi, dene alat analitike bisa nglacak prilaku pengunjung lan ngoptimalake konversi.

Leadpages - Pembangun Landing Page sing Kuat

Nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur kanthi gampang nganggo Leadpages. Kanthi luwih saka 200 template gratis lan editor seret lan selehake, sampeyan bisa nggawe landing page sing katon profesional sajrone sawetara menit tanpa katrampilan coding.

3. Instapage (Gawe kaca landing sing ngowahi klik dadi konversi)

kaca ngarep instapage
  • Situs web resmi: www.instapage.com
  • Basis pelanggan Instapage ndeleng rata-rata 22% tingkat konversi karo kaca web landing.
  • Alat nawakake lan akeh fitur kanggo mbantu nggawe lan ngoptimalake kaca pendaratan.

Instapage minangka alat kaca kebangkrutan sing apik kanggo konversi. Ngidini sampeyan ngoptimalake tingkat konversi kanthi nggunakake opsi pangujian pamisah A / B, analytics konversi, tombol CTA lan masang formulir timbal. 

Iku kalebu luwih saka 500 tata letak sing langsung bakal nambah tingkat konversi, uga dhukungan AMP sing dibangun lan teknologi Thor Render Engine proprietary sing ngidini sampeyan duwe salah sawijining kaca web landing paling cepet ing internet. 

Lan pungkasan nanging ora paling iku Piandel saka Instablocks®, cara anyar kanggo nggawe kaca kebangkrutan pasca-klik sing gampang diukur kanthi fungsionalitas dhuwur sing bisa digunakake, digunakake maneh lan ngatur kanggo macem-macem proyek. 

Instapage menehi wektu uji coba gratis 14 dina kanggo rencana kasebut.

Napa Gunakake Instapage tinimbang ClickFunnels

Instapage nawakake platform sing gampang banget kanggo sinau lan wiwit digunakake wiwit wiwitan.

Ora kaya umume pembangun kaca kebangkrutan liyane ing dhaptar iki, Antarmuka Instapage minangka sing paling gampang lan sing paling gampang kanggo sinau.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Instapage

ClickFunnels nawakake alat liyane saka Instapage lan integrasi karo akeh aplikasi sing bisa digunakake bisnis sampeyan. ClickFunnel dadi tuan rumah kabeh corong kanggo sampeyan.

Summary: Instapage minangka pembangun kaca kebangkrutan liyane sing nawakake macem-macem fitur kalebu testing A/B, heatmaps, lan analytics kanggo ngoptimalake landing page kanggo tingkat konversi sing luwih apik. Iki uga kalebu integrasi karo macem-macem alat lan platform marketing, uga fitur kolaborasi supaya tim bisa kerja bareng ing proyek landing page.

Instapage - Mbangun Landing Pages sing Ngonversi

Ganti klik dadi konversi karo Instapage - pembangun kaca kebangkrutan sing kuat sing nawakake macem-macem alat lan fitur kanggo mbantu sampeyan nggawe lan ngoptimalake kaca kebangkrutan kanthi gampang.

4. Simvoly (Damel corong penjualan $ 12 saben wulan)

homepage simvoly
  • Situs web resmi: www.simvoly.com
  • Simvoly nawakake sampeyan tukang situs web, tukang corong, CRM, lan alat e-commerce
  • Ngidini sampeyan nggawe situs web, nggabungake corong, ngatur petunjuk, lan nambah toko e-commerce tanpa ngetokake kringet

Simvoly minangka perusahaan pemasaran digital kabeh-ing-siji adhedhasar ing Varna lan Plovdiv, Bulgaria. Dheweke ngluncurake platform digital Simvoly bali ing taun 2016 sawise ngembangake rong taun lan uji coba.

Tim cilik nanging darmabakti ing Simvoly nawakake alat sing kuat sing dirancang kanggo mbantu nambah lalu lintas lan ngonversi petunjuk dadi pelanggan sing mbayar. Iku luar biasa gampang kanggo sinau lan nggunakake sampeyan bakal duwe corong ayu sadurunge wong sabanjuré rampung roti isi.

Ing wektu nulis, padha duwe luwih saka 20,000 pangguna aktif, uga luwih saka 1000 mitra ing 81 negara, tegese sampeyan ana ing tangan sing aman.

tukang gawe simvoly

Platform kasebut nawakake corong lan pembangun kaca web sing gampang, fungsionalitas e-commerce, checkout khusus, CRM, keanggotaan, lengganan, label putih, lan akeh template sing wis digawe, supaya sampeyan bisa mlaku.

Napa Gunakake Simvoly tinimbang KlikFunnels?

Aku nguji Simvoly lan ClickFunnels, lan aku bakal milih tilas kanggo sing terakhir tukang corong sing gampang digunakake.

Pembangun kaca web uga minangka tambahan sing apik, lan kasunyatan manawa sampeyan bisa nambah toko online kanggo adol pirang-pirang produk menehi hasil kanggo aku. Aku nemokake pembangun corong ClickFunnels luwih angel digunakake.

Ing ndhuwur iku, Simvoly cara sing luwih murah tinimbang ClickFunnels lan nawakake luwih akeh rencana sing cocog karo macem-macem kabutuhan. Rencana sing paling murah mung $ 12 saben wulan (lan uga kalebu uji coba gratis 14 dina).

Priksa rincian sandi review Simvoly kene.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Simvoly?

Yen sampeyan duwe anggaran lan butuh alat nggawe corong sing luwih kuat, aku bakal menehi saran ClickFunnels saben dina.

Dheweke fokus kabeh kanggo mbangun corong lan otomatisasi lengkap, sing bisa dadi penyelamat kanggo wong-wong sing nggawe akeh corong lan ora mikir mbuwang-mbuwang ing tukang corong.

Uga, iku pilihan sing tepat yen sampeyan ora peduli karo pembangun kaca web utawa fungsi e-commerce.

Summary: Simvoly minangka pembangun situs web lan platform corong penjualan sing nawakake macem-macem template sing bisa disesuaikan kanggo nggawe kaca kebangkrutan, kaca dodolan, lan corong. Iki uga kalebu pembangun seret lan selehake, integrasi karo macem-macem gateway pembayaran, lan sistem manajemen program afiliasi kanggo pangguna sing pengin promosi produk utawa layanan.

Simvoly - Gawe Corong Penjualan nganggo Breeze

Nggawe situs web, nggabungake corong, ngatur timbal, lan nambah toko e-commerce kanthi gampang nggunakake Simvoly - platform pemasaran digital kabeh-ing-siji. Kanthi funnel lan kaca web sing prasaja, fungsi e-commerce, CRM, keanggotaan, langganan, lan template sing wis digawe, Simvoly mbantu sampeyan nambah lalu lintas lan ngonversi petunjuk dadi pelanggan sing mbayar kanthi gampang.

5. GrooveFunnels (Alternatif ClickFunnels gratis paling apik saiki)

  • Situs web resmi: www.groove.com
  • All-in-one platform kanggo adol produk lan layanan kanthi online
  • Platform dodolan, kaca, lan corong anyar sing nyenengake.

GrooveFunnels minangka seperangkat alat kanggo mbangun kaca corong penjualan lan situs web kanggo adol produk digital lan fisik kanthi online.

Nalika kabeh suite GrooveFunnels ora gratis, sing paling apik yaiku GrooveSell, dodolan sing kuat, lan platform afiliasi 100% gratis, uga GroovePages, kaca kebangkrutan sing canggih, lan pembangun corong. Loro alat kasebut digabungake cukup kanggo mbangun corong penjualan sing kuat.

Kaca Alur minangka corong sing canggih lan gawe kaca seret lan selehake. Nggunakake sampeyan bisa:

  • Mbangun produk lan fun tanpa watesan.
  • Nggawe situs web merek kanthi pandhu arah lengkap.
  • Gawe opsi checkout sing kuat.
  • Ngedol produk kanthi rame 1 klik.
  • Gawe upsells, downsells, lan urutan nabrak.
corong grove

Sapunika sampeyan ora mung entuk GroovePages nanging sampeyan uga entuk GrooveSell gratis! Iki nggawe GrooveFunnels (GroovePages + GrooveSell gratis) alternatif ClickFunnels gratis paling apik saiki.

Priksa review Groove.cm GrooveFunnels ing kene!

Summary: GrooveFunnels minangka corong penjualan kabeh-ing-siji lan platform pemasaran digital sing nawakake macem-macem fitur kalebu situs web lan situs landing page, otomatisasi pemasaran email, lan hosting video. Uga kalebu sawetara integrasi lan program afiliasi sing kuat kanggo pangguna sing pengin promosi produk utawa layanan.

Mulai Nggawe Corong Penjualan Sampeyan Gratis nganggo GrooveFunnels

Nggawe corong sales kuat karo GrooveFunnels - platform kabeh-ing-siji kanggo adol produk digital lan fisik online. Miwiti GroovePages, kaca kebangkrutan lan pembangun corong, lan GrooveSell, platform penjualan lan afiliasi sing kuat, loro-lorone 100% gratis.

6. Brevo (Paling apik kanggo email otomatis lan pesen SMS)

sendnblue / brevo
  • Situs web resmi: www.brevo.com
  • Platform pemasaran kabeh-ing-siji (otomatisasi pemasaran, corong, kampanye email, email transaksional, kaca kebangkrutan, pesen SMS, iklan Facebook, lan retargeting)
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben sasi.

Dipercaya dening luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad, Brevo minangka platform marketing kabeh-ing-siji kanggo kontak karo kontak sampeyan lan nggawe hubungan pelanggan sing luwih apik liwat komunikasi sing ditarget lan migunani.

Tutup kabeh corong marketing sampeyan nganggo siji alat:

  • Gawe database kontak sampeyan kanthi cepet nggunakake kaca web landing terpadu utawa formulir sing bisa dipasang ing editor formulir seret & selehake.
  • Berinteraksi langsung karo pelanggan kanthi kampanye email sing dirancang kanthi apik sing digawe ing editor email intuisi kanthi antarmuka seret & selehake, utawa nggunakake teks utawa opsi HTML sing sugih.
  • Targetake kampanye nganti sampurna karo mesin segmentasi kontak sing kuat.
  • Tindakake kanthi otomatis pesen SMS utawa email sing dipicu nggunakake alur kerja otomatisasi pemasaran rumit sing dibangun ing pembangun alur kerja otomatisasi.
  • Tetep teratur karo pakaryan lan dibagi tugas komunikasi ing antarane anggota tim nggunakake fitur Obrolan, CRM, lan Kothak Masuk Bersama.
  • Tambah penghasilan kanthi iklan sing ditargetake ing Facebook utawa jaringan tampilan Adroll retargeting sing disetel langsung ing akun Brevo sampeyan.
corong sendinblue

Napa Brevo luwih apik tinimbang ClickFunnels

Kekuwatan nyata Brevo asale saka platform otomatisasi pemasaran sing fleksibel lan serbaguna.

The Skrip Tracker Brevo ngidini sampeyan nglacak prilaku web saka kontak lan nggunakake informasi iki, uga keterlibatan email lan data saka kontak sampeyan, kanggo nggawe alur kerja otomatisasi rumit sing bisa ngirit wektu lan mbantu sampeyan nggedhekake lan ngembangake bisnis tanpa kerja.

  • Kirim email otomatis lan pesen SMS utawa nganyari atribut database kontak nalika kontak nindakake tumindak.
  • Urut kontak kanthi otomatis menyang macem-macem dhaptar utawa gawe tugas ing CRM sing bisa diwenehake menyang macem-macem anggota tim adhedhasar prilaku kontak ing situs web utawa email.
  • Nelpon webhook eksternal kanggo ngirim data lan nggawe proses sing luwih rumit ing njaba Brevo.
  • Nduwe rencana gratis sing kalebu kontak tanpa watesan, nganti 300 email saben dina, lan chatting (1 pangguna).
  • Priksa sandi Brevo review kene

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Brevo

Amarga ClickFunnels nindakake siji perkara lan mung siji: corong. Yen sampeyan nggoleki alat kanggo nggawe corong penjualan lan pemasaran sing wis kabukten banjur pilih ClickFunnels.

Entuk CRM sing dibangun, skor timbal, kaca kebangkrutan, lan ngirim SMS nganggo Brevo.

Summary: Brevo minangka platform corong pemasaran lan penjualan email sing nawakake macem-macem fitur kalebu otomatisasi email, pembangun kaca kebangkrutan, lan alur kerja otomatisasi pemasaran. Penyunting seret lan selehake ngidini pangguna nggawe lan ngatur kaca kebangkrutan kanthi macem-macem template lan widget, dene alat analitike bisa nglacak prilaku pengunjung lan ngoptimalake konversi.

Brevo: Platform Pemasaran Kabeh-ing-Siji

Mbangun sesambetan customer luwih apik karo Brevo - platform marketing kabeh-ing-siji sing dipercaya luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad. Fitur kalebu kampanye email sing didhukung AI, otomatisasi canggih, kaca kebangkrutan, pesen SMS, lan liya-liyane.

7. Unbounce (Opsi tanpa kode paling apik)

unbounce homepage
  • Situs web resmi: www.unbounc.com
  • A landing page pembangun dibangun kanggo perancang. Kerjane kaya piranti lunak desain kaya Photoshop.
  • Gampang nggawe kaca landing test profesional lan pamisah.

Unbounce iku gampang digunakake platform sing ngidini sampeyan nggawe kaca web landing sing ngowahi pelanggan. Sampeyan ora mbutuhake katrampilan coding kanggo nindakake iki. 

Nduwe alat konversi kayata pop-up lan bar lengket, kalebu tes A / B, pembangun kaca kebangkrutan, uga analisa kaca kebangkrutan, lan integrasi kayata GetResponse, Aweber, MailChimp, Kontak Konstan, ConvertKit, Monitor Kampanye , Hubspot, Marketo, Salesforce, Infusionsoft, lan Kampanye Aktif, uga nelusuri lan analytics.

Napa Gunakake Unbounce tinimbang ClickFunnels

Ora kaya ClickFunnels sing tujuane dadi platform kabeh-ing-siji kanggo mbangun corong pemasaran, Unbounce minangka platform kanggo nggawe lan nguji kaca sing ngowahi kanthi dhuwur. Unbounce spesialisasi ing nggawe kaca web kebangkrutan ayu sing Ngonversi pengunjung menyang dhuwit.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Mbuwang

Yen sampeyan pengin platform sing mbantu sampeyan ngatur corong pemasaran kabeh ing sak panggonan, banjur bukak ClickFunnels.

Summary: Unbounce minangka pembangun kaca kebangkrutan sing nawakake macem-macem fitur kalebu tes A/B, panggantos teks dinamis, lan analitik sing dibangun. Uga kalebu integrasi karo macem-macem alat lan platform marketing, uga fitur kolaborasi supaya tim bisa kerja bareng ing proyek landing page.

Gawe Landing Pages kanthi Konversi Dhuwur kanthi Gampang karo Unbounce

Gawe lan pamisah kaca landas profesional kanthi Unbounce - platform sing gampang digunakake kanggo para desainer. Kanthi alat konversi, tes A/B, lan integrasi, Unbounce mbantu sampeyan nggawe kaca kanthi konversi dhuwur kanggo pengunjung.

8. Pembina

builderall homepage
  • Situs web resmi: www.builderall.com
  • Platform kabeh-ing-siji sing mbantu sampeyan mbangun bisnis online.
  • Alat kanggo mbantu sampeyan nggawe situs web, pasar produk, lan pemasaran email.

Builderall minangka platform sing nggabungake pembangun kaca web, lan pemasaran digital, sing uga nawakake hosting web. Dadi, karo Builderall sampeyan bisa nindakake apa wae - nggawe kaca sampeyan, bukak, banjur miwiti ngembangake lan tuwuh maneh. 

Builderall bisa gumunggung akeh fitur kayata dashboard sing didhukung dening AI, pembangun kaca web seret lan selehake paling dhuwur, uga WordPress gawe kaca web, tukang corong, chatbot situs web, meja bantuan, lan liya-liyane.

Napa Gunakake Builderall tinimbang ClickFunnels

Builderall minangka alat sing tujuane mbantu Wirausaha miwiti bisnis online tanpa mbuwang ewu jam kanggo ngatur sewu alat sing beda-beda. Iki ngidini sampeyan nggawe situs web kanggo produk lan kaca web sampeyan.

Iki uga nawakake alat kanggo ngatur Pemasaran Email lan mbantu sampeyan ngotomatisasi Kabeh.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Builderall

Ora kaya Builderall, ClickFunnels minangka alat pemasaran. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur lan ngotomoli corong pemasaran kabeh saka siji platform.

Summary: Builderall minangka platform pemasaran digital kabeh-ing-siji sing nawakake macem-macem fitur kalebu situs web lan situs landing page, otomatisasi pemasaran email, lan hosting video. Penyunting seret lan selehake ngidini pangguna nggawe lan ngatur kaca kebangkrutan kanthi macem-macem template lan widget, dene alat analitike bisa nglacak prilaku pengunjung lan ngoptimalake konversi.

Gawe Bisnis Online Sampeyan karo Builderall Dina iki

Entuk kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe situs web, ngatur marketing email, lan otomatis bisnis online karo Builderall.

9. Thrive Suite (Alternatif paling apik kanggo WordPress pangguna)

homepage thrivethemes
  • Situs web resmi: www.thivethemes.com
  • Nawakake gampang WordPress Plugin kanggo mbangun kaca landing lan corong konversi.
  • Akeh sing luwih murah tinimbang ClickFunnels.

ThriveSuite punika WordPress-layanan oriented sing menehi plethora saka pribadi lan plug sing bisa milih saka yen sampeyan mlebu kanggo anggota.

Iku banget terjangkau, lan nawakake ton saka opsi: kemampuan kanggo mbangun a WordPress situs web, uga kaca web landing sing ngarahake konversi (wis luwih saka 290 template)

Sampeyan uga bisa mbantu mbangun dhaptar email, menehi kemampuan kanggo nindakake tes A/B kanggo luwih ngerti pamirsa situs, nawakake kuis generasi timbal, kemampuan kanggo nggawe lan adol kursus online, lan akeh liyane. 

Napa Gunakake Berkembang Daripada ClickFunnels

Thrive Suite $ 149 saben anggota seprapat, sampeyan entuk akses menyang kabeh alat lan plugin sing ditawakake Thrive Themes.

Piranti kasebut bakal mbantu sampeyan nggawe dhaptar email, A/B nguji kaca web lan mbangun kabeh corong ing ndhuwur Panjenengan WordPress situs.

Napa Gunakake ClickFunnels, Ora dadi berkembang Suite

Yen sampeyan ora kasengsem hosting kaca web landing ing situs web sampeyan dhewe utawa ora seneng WordPress, banjur bukak karo ClickFunnels.

Summary: Thrive Suite punika Suite saka WordPress plugin lan tema sing nyakup sawetara fitur kanggo nggawe kaca kebangkrutan lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur. Penyunting seret lan selehake ngidini pangguna nggawe lan ngatur kaca kanthi macem-macem template lan widget, dene alat analitise bisa nglacak prilaku pengunjung lan ngoptimalake konversi.

Siap Ningkatake Konversi Sampeyan nganggo Thrive Suite?

Nggawe bisnis online sampeyan menyang tingkat sabanjure kanthi nggawe kaca sing fokus ing konversi Thrive Suite. Nggawe kaca kebangkrutan sing nggumunake, ngasilake timbal, lan ngotomatisasi alur kerja sampeyan kanthi gampang. Rasakake kekuwatan Suite Thrive saiki.

10. InstaBuilder (Murah WordPress alternatif)

instabuilder
  • Situs web resmi: www.instabuilder.com
  • A drag-and-drop landing web builder kanggo WordPress.
  • Nerangake karo Welasan template gratis kanggo dipilih.
  • Apa ClickFunnels alternatif paling murah.

InstaBuilder punika WordPress plugin marketing sing ClickFunnels paling terjangkau pesaing ing dhaptar iki. Iki amarga nawakake pembayaran siji-wektu kanggo produk - ora ana tagihan bola-bali, lan sampeyan bisa milih antarane telung plans (sing paling murah $ 77).

Nerangake uga karo a Jaminan dhuwit 60-dina. Kabar apik banget nganti saiki. 

Nampilake barang-barang sing biasane sampeyan butuhake kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing sukses - pembangun lan editor seret lan selehake sing gampang digunakake, kemampuan kanggo nggawe lan ngatur desain khusus merek, lan kemampuan kanggo milih antarane luwih saka 100 cithakan kang uga gampang kanggo ngatur miturut dikarepake dhewe.

Uga nawakake statistik lan analytics, uga kemampuan kanggo nggawe sing diarani 'tombol tuku wektu tundha'. Sampeyan bisa digunakake kanggo mbukak cart khusus wektu, surat dodolan video, utawa apa wae sing dikarepake!

Napa Gunakake InstaBuilder tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin kontrol lengkap babagan kaca kebangkrutan lan pengin dadi host ing situs web sampeyan dhewe, banjur pindhah menyang InstaBuilder. Yaiku a WordPress plugin sing ngidini sampeyan ngupayakake corong dhewe WordPress situs web.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang InstaBuilder

ClickFunnels luwih gampang sinau lan nggarap InstaBuilder. Yen ora duwe pengalaman bangunan utawa mlaku a WordPress situs web, banjur nganggo ClickFunnels luwih raos.

Summary: InstaBuilder punika a WordPress plugin sing ngidini pangguna nggawe lan ngatur kaca kebangkrutan lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur. Editor seret lan selehake kalebu macem-macem template lan widget sing bisa disesuaikan, uga macem-macem integrasi karo alat lan platform marketing.

11. OptimizePress - Gampang digunakake WordPress plugin

optimizepress homepage
  • Situs web resmi: www.optimizepress.com
  • Swara 300 Cithakan Kaca Landing kanggo dipilih.
  • Ngijini sampeyan mbangun portal Keanggotaan WordPress situs web.

OptimizePress punika a WordPress plugin sing ngidini pangguna mbangun kabeh jinis kaca kebangkrutan sing bisa sampeyan pikirake kalebu Kaca Penjualan, Kaca Registrasi, lan malah Corong Penjualan lengkap.

Sisih paling apik yaiku uga ngidini sampeyan mbangun Portal Keanggotaan ing situs sampeyan. Wis digunakake dening luwih saka 125,000 bisnis. 

Napa Gunakake OptimizePress tinimbang ClickFunnels

OptimizePress menehi kontrol luwih saka sampeyan WordPress situs lan carane sampeyan ngatur lan ngatur kaca kebangkrutan sing wis digawe, uga kaca dodolan, corong marketing.

Sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka akeh integrasi, lan plugin checkout & pembayaran.  

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang OptimizePress

ClickFunnels luwih gampang sinau lan miwiti nggunakake tinimbang OptimizePress, sing duwe kurva sinau. Kanthi OptimizePress sampeyan kudu ngatur lan dadi tuan rumah situs web sampeyan dhewe.

Summary: OptimizePress punika a WordPress plugin lan tema sing ngidini pangguna nggawe lan ngatur kaca kebangkrutan lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur. Editor seret lan selehake kalebu macem-macem template lan widget sing bisa disesuaikan, uga macem-macem integrasi karo alat lan platform marketing. Iki uga kalebu pembangun situs anggota lan sawetara fitur e-commerce.

Miwiti Nggawe Landing Pages kanthi Konversi Dhuwur Dina iki nganggo OptimizePress!

Entuk OptimizePress saiki lan miwiti nggawe corong dodolan, kaca kebangkrutan, lan portal anggota ing WordPress situs web. Kanthi luwih saka 300 template sing bisa disesuaikan lan editor seret lan selehake sing gampang digunakake, sampeyan bisa nggawe kaca unik dhewe kanthi cepet.

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka platform sing ngidini sampeyan gampang gawe corong pemasaran kanthi nggunakake seret lan seret. Biasane butuh atusan jam lan akeh pengalaman kanggo mbangun corong pemasaran. Nanging kanthi ClickFunnels, gampang kaya ngeklik sawetara tombol.

clickfunnels

ClickFunnels ngidini sampeyan nggawe:

  • Funla kaca nyemprot.
  • Funnels webinar otomatis.
  • Pelancaran peluncuran produk.
  • Corong dodolan (kréta blanja sing wis digabung karo kréta blanja favorit).
  • Funnels situs keanggotaan.
  • Lan akeh liyane - ndeleng sandi Review ClickFunnels.

Ing paling sing idea. Ing kasunyatan, iku mbutuhake akèh karya kanggo nyiyapake corong karo ClickFunnels nanging luwih sithik yen sampeyan nindakake dhewe saka awal.

Mupangate KlikFunnels

Yen sampeyan anyar ing marketing lan durung nate ngedol apa-apa, mbangun corong marketing bisa dadi ngipi elek. ClickFunnels nyedhiyakake platform sing gampang kanggo sampeyan mbangun lan dadi corong pemasaran.

Yen sampeyan mutusake nggawe siji karo ClickFunnels, sampeyan butuh atusan jam lan dhuwit akeh.

review clickfunnels

Fitur utama kalebu:

  • Tukang nggawe kaca Seret & Selehake sing ngidini sampeyan nggawe kaca ing corong penjualan tanpa baris kode.
  • Autoresponder email internal sing diarani "Actionetics".
  • Sampeyan uga bisa nyiyapake program afiliasi karo ClickFunnels kanthi bantuan "inbuilt"Tas ransel".
  • Kréta blanja sing dibangun sing ngidini sampeyan nglacak pesenan pelanggan. Sampeyan ora perlu ndhaptar layanan kranjang blanja liyane.
  • Gawe corong kanggo ngirim calon pelanggan menyang produk sing bener lan tindakake sawise tuku.
  • Kirimi email tindak lanjut lan pesen SMS.
  • Kalebu anggota lan mlebu ing situs sampeyan.
  • Formulir desain kanggo ngumpulake info sing dikepengini.
  • Nerangake karo database lengkap 20+ template sing siap digunakake.

Clickfunnels minangka alat sing apik, nanging bisa uga ora kaya sing sampeyan butuhake saiki utawa larang banget kanggo rasa sampeyan. Amarga negatif paling gedhe mesthi regane larang.

Yen ngono lan sampeyan lagi golek alternatif ClickFunnels sing paling apik, ing ndhuwur ana dhaptar situs kaya ClickFunnels sing kudu sampeyan priksa.

Pitakon & Wangsulan

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka salah sawijining alat sing paling populer lan canggih ing donya kanggo mbangun corong penjualan sing rumit sing ngowahi pengunjung dadi pelanggan.

Apa Pros lan Kontra saka ClickFunnels?

Positif paling gedhe yaiku carane bisa dikustomisasi lan gampang kanggo mbangun corong penjualan sing rumit lan kaca web kebangkrutan, nggunakake seret lan selehake intuisi lan kanthi bantuan template wiwitan.

Negatif paling gedhe yaiku rega. Rencana ClickFunnels diwiwiti kanthi $ 127 saben wulan.

Apa alternatif ClickFunnels Paling apik kanggo pamilik bisnis cilik kanggo mbangun corong penjualan sing efektif?

Kanggo pamilik bisnis cilik sing nggoleki pembangun corong penjualan alternatif kanggo ClickFunnels, ana sawetara opsi efektif sing kasedhiya, kalebu GetResponse lan Simvoly.

Loro platform kasebut nawakake macem-macem template corong penjualan sing bisa disesuaikan sing dirancang kanggo nyepetake proses penjualan lan nambah konversi. GetResponse uga nyedhiyakake alat manajemen kampanye pemasaran email sing kuat, dene Simvoly ngidini pangguna nggawe kabeh ekosistem pemasaran situs web kanthi pembangun kaca web.

Pembangun corong iki nyedhiyakake pilihan sing apik kanggo bisnis nggawe lan ngatur corong penjualan, nambah proses dodolan, lan pungkasane nambah dodolan.

Apa alternatif ClickFunnels gratis sing paling apik?

ClickFunnels isih dianggep minangka situs web lan pembangun corong dodolan sing paling apik ing pasar, nanging kelemahane sing paling gedhe yaiku ora murah.

Yen sampeyan nggoleki alternatif sing luwih murah kanthi fitur sing padha, Groove Funnels kanggo sampeyan, lan sing paling apik 100% GRATIS kanggo mbangun corong, ngatur pelanggan lan adol produk kanthi online. Priksa Corong Groove ing kene.

Apa alternatif ClickFunnels Paling Apik kanggo mbangun kaca web, kaca produk, lan kaca kebangkrutan sing luar biasa?

Ana akeh alternatif ClickFunnels sing nawakake fitur sing nyenengake kanggo nggawe kaca web, kaca produk, lan kaca web landing. Platform kayata Builderall, nyedhiyakake editor seret lan selehake intuisi, uga macem-macem template situs web sing nggawe kaca desain gampang.

Simvoly nawakake perpustakaan ekstensif kaca web lan squeezes kaca Cithakan sing bisa effortlessly karo tukang sales funnel. Instapage lan Leadpages nyedhiyakake fitur kayata countdown timer lan testing A/B kanggo nambah konversi.

Mula, milih tukang corong sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan bisa menehi pilihan sing paling apik nalika nggawe kaca web, kaca produk, lan kaca kebangkrutan.

Apa alternatif ClickFunnels paling apik kanggo ngembangake strategi pemasaran sing efektif?

Ngembangake strategi pemasaran sing efektif iku penting kanggo bisnis apa wae, lan ana sawetara alternatif ClickFunnels sing bisa mbantu bisnis nggawe lan ngatur ekosistem pemasaran.

Platform kayata Instapage lan Unbounce nawakake editor seret lan selehake sing kuat kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing apik banget kanggo kampanye pemasaran email, penjualan produk, lan pemasaran konten. Brevo nyedhiyakake platform marketing kabeh-ing-siji, nawakake marketing email, olahpesen SMS, lan alat otomatisasi marketing.

Pembangun corong sing serbaguna iki mbantu bisnis ngembangake strategi pemasaran kanthi nggunakake alat lan taktik pemasaran sing tepat sing pungkasane nyurung sukses kampanye pemasaran.

Apa alternatif ClickFunnels Paling Apik kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing apik banget karo opsi pangaturan dhewe lan fitur seret lan selehake sing prasaja?

Nyedhiyakake pengalaman pangguna sing apik penting kanggo mbangun kapercayan lan konversi, lan ana sawetara alternatif ClickFunnels sing nawakake editor seret lan selehake sing gampang digunakake lan pilihan kustomisasi. Contone, systeme.io nawakake editor seret lan selehake sing ngidini pelanggan nggawe kabeh corong marketing, kalebu kaca checkout, formulir pendaftaran, lan formulir pesenan.

GrooveFunnels nawakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe, kalebu blok lan modul sing bisa digunakake kanggo mbangun kerangka kaca sampeyan. Unbounce nyederhanakake proses kasebut kanthi editor kaca tanpa kode sing ngidini sampeyan nggawe situs web sajrone sawetara menit.

Kanthi fitur-fitur kaya iki lan pengalaman pangguna sing apik banget, tukang corong bisa nyedhiyakake macem-macem opsi pangaturan dhewe sing bisa mbantu bisnis ngatur template desain kaca web kanthi spesifikasi sing tepat, saéngga nambah interaksi sakabèhé karo pelanggan potensial.

Apa alternatif ClickFunnels paling apik sing nawakake dhukungan bisnis kanggo pamilik bisnis cilik?

Akeh pamilik bisnis cilik mbutuhake alternatif ClickFunnel sing terjangkau sing nawakake dhukungan bisnis nalika nggawe corong pemasaran. Platform kayata Brevo nyedhiyakake otomatisasi pemasaran email, manajemen kontak, lan layanan olahpesen SMS, dadi salah sawijining alternatif ClickFunnel sing paling apik kanggo bisnis cilik.

InstaBuilder, ing tangan liyane, iku pilihan banget kanggo pemilik bisnis cilik sing seneng nggunakake a WordPress plugin sing nawakake macem-macem sumber daya lan rega terjangkau ing nilai pesenan. Simvoly nduweni enkripsi SSL lan desain web responsif kanggo perjalanan pelanggan lengkap.

Kajaba iku, kanthi kabeh rencana wiwitan lan pilihan kustomisasi, bisnis bisa nggawe corong pemasaran sing nggabungake macem-macem produk informasi, pemasaran afiliasi, lan lapangan jeneng, sing migunani kanggo bisnis cilik.

Apa ClickFunnels sah lan aman kanggo digunakake?

banget. ClickFunnels diadegake dening Russell Brunson pakar pemasaran online sing diakoni industri.

ClickFunnels minangka piranti lunak gawe corong aman sing nggunakake sambungan aman lan ndhelik informasi pribadhi lan pambayaran.

Pira regane ClickFunnels saben wulan?

ClickFunnels nawakake telung rencana rega sing mbantu sampeyan nggedhekake corong nalika bisnis sampeyan tuwuh. Rega sing diwiwiti ing $ 127 saben sasi kanggo rencana dhasar (1 situs web - 1 pangguna - 20 corong).

Rencana Pro (1 situs web - 5 pangguna - 100 corong) yaiku $ 157 saben sasi lan rencana Funnel Hacker (3 situs web - 15 pangguna - corong tanpa wates) yaiku $ 208 saben sasi.

Putusan Kita ⭐

Dadi, apa sing luwih apik tinimbang ClickFunnels?

Yen sampeyan pengin alternatif ClickFunnels sing apik, mula menehi saran supaya luwih dhisik GetResponse. Iki minangka alternatif paling "seneng kaya" kanggo ClickFunnels ing kana. Nawakake kabeh fitur sing ditawakake ClickFunnels.

GetResponse: Platform Otomasi Pemasaran Kabeh-ing-Siji
Saka $ 13.24 / wulan

Nggawe kampanye email lan corong dodolan sing dikonversi karo GetResponse. Otomatis kabeh corong marketing saka siji platform lan nikmati macem-macem fitur, kalebu marketing email, landing page builder, AI-writing, lan sales funnel builder. 

Yen sampeyan pengin ngontrol luwih akeh babagan kaca pendaratan, lan bisa mbangun kaca sing sampurna lan konversi, terus Pangiringan. Iki digawe khusus kanggo mbangun kaca kebangkrutan sing ngowahi, nanging digabungake karo platform email minangka alternatif sing apik banget, lan uga luwih murah.

Lan yen Reregan ClickFunnels dadi keprihatinan utama kanggo sampeyan Simvoly (rencana bangunan corong saka $ 12 / wulan) lan GrooveFunnels (rencana gratis kasedhiya saiki) minangka pilihan sing apik kanggo nimbang.

Pungkasane, yen sampeyan minangka WordPress pangguna banjur Mupang Tema lan OptimizePress kudu dadi rong pilihan kanggo nimbang. Iki minangka kumpulan plugin sing sampeyan instal ing WordPress situs web lan bisa nggawe kabeh jinis kaca kebangkrutan, kaca opt-in, kaca dodolan, lan kabeh corong.

Cara Kita Deleng Pembangun Corong Penjualan: Metodologi Kita

Nalika kita nyilem menyang testing sales funnel builders, kita ora mung skimming lumahing. Kita nggawe tangan reged, njelajah saben pojok lan celah kanggo ngerti kepiye alat kasebut bisa nyebabake dhasar bisnis. Metodologi kita ora mung babagan kothak centhang; iku babagan ngalami alat kaya pangguna nyata.

Jumlah Tayangan pisanan: Evaluasi kita diwiwiti kanthi proses ndhaptar. Apa gampang kaya Minggu esuk, utawa kaya slog Senin esuk? Kita nggoleki kesederhanaan lan kajelasan. A wiwitan rumit bisa dadi gedhe turn-off, lan kita pengin ngerti yen tukang iki ngerti.

Nggawe Corong: Sawise kita kabeh nyiyapake lan mlebu, wektune kanggo nggulung lengen klambi lan miwiti mbangun. Sepira intuisi antarmuka? Apa pamula bisa navigasi kanthi lancar kaya profesional? Kita mbangun corong saka awal, mbayar manungsa waé kanggo macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe. Kita lagi nggoleki keluwesan lan kreatifitas, nanging uga efisiensi - amarga ing donya dodolan, wektu pancen dhuwit.

Integrasi lan Kompatibilitas: Ing jagad digital sing saling nyambungake saiki, tukang corong penjualan kudu dadi pemain tim. Kita nyoba integrasi karo CRM populer, alat marketing email, pemroses pembayaran, lan liya-liyane. Integrasi sing mulus bisa dadi faktor gawe-utawa-break ing kegunaan pembangun corong.

Kinerja ing Tekanan: Apa corong sing katon apik yen ora ditindakake? We sijine tukang iki liwat testing ketat. Wektu loading, responsif seluler, lan stabilitas sakabèhé ana ing mikroskop kita. Kita uga nliti analytics - kepiye alat kasebut bisa nglacak prilaku pangguna, tingkat konversi, lan metrik kritis liyane?

Dhukungan lan Sumber Daya: Malah alat sing paling intuisi bisa menehi pitakon. Kita ngevaluasi dhukungan sing diwenehake: Apa ana pandhuan sing migunani, layanan pelanggan responsif, lan forum komunitas? Kita takon, golek solusi, lan ngukur sepira cepet lan efektif tim dhukungan nanggapi.

Biaya vs. Nilai: Pungkasan, kita ngevaluasi struktur rega. We nimbang fitur marang biaya, looking for Nilai kanggo dhuwit. Iku ora mung bab pilihan murah; iku bab apa sing njaluk kanggo investasi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...