Apa Sampeyan kudu Ngamanake Aktivitas Online karo CyberGhost? Review Fitur VPN & Rega

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

CyberGhost minangka jeneng sing bisa sampeyan deleng ing pirang-pirang dhaptar VPN sing paling apik kanggo digunakake. Lan sampeyan kudu mikir, apa sampeyan kudu nyoba utawa kudu ngliwati? Dadi, kita mutusake kanggo nggawe Review CyberGhost, khusus ndeleng ing kacepetan lan kinerja, privasi lan keamanan fitur, lan fitur tambahan sing kudu diduweni liyane.

Saka $ 2.23 saben wulan

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Ringkesan Review CyberGhost VPN (TL; DR)
Rating
Reregan
Saka $ 2.23 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Uji coba gratis 1 dina (Kertu tanpa kredit dibutuhake kanggo periode uji coba)
server
7200+ server VPN ing 91 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Romania
Protokol / Enkripsi
OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, WireGuard. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max / HBO Saiki + akeh liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 45 dina
fitur
Perlindhungan kebocoran DNS & IP pribadi, Kill-switch, Dedikasi peer-to-peer (P2P) & server game., Server "NoSpy"
Deal Saiki
GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Key Takeaways:

CyberGhost nduwe salah sawijining jaringan server paling gedhe lan paling aman, kalebu server No-Spy ing Romania.

Layanan VPN uga apik banget kanggo streaming lan game, amarga server sing dioptimalake lan kecepatan internet sing cepet.

Nalika CyberGhost bisa ngliwati langkah-langkah keamanan lan mbukak blokir sebagian besar platform streaming, nanging durung ngalami audit pihak katelu lan bisa uga ngalami sambungan sing mandheg.

VPN utawa Jaringan Pribadi Virtual njaga kegiatan lan informasi pribadi sampeyan supaya aman ing prasarana media global sing privasi minangka gagasan sing ora suwe. Lan sanadyan saiki wis ana akeh VPN sing menehi perlindungan paling apik, ora kabeh bisa entuk manfaat.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan CyberGhost. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

TL; DR: CyberGhost minangka panyedhiya VPN sing dikemas kanthi fitur sing cocog kanggo streaming, torrenting, lan browsing web kanthi aman. Coba coba nyoba gratis lan goleki apa regane dhuwit sadurunge sampeyan mlebu.

Untung lan rugine

Pros CyberGhost VPN

  • Ya, Cakupan Server VPN sing Disebar. CyberGhost saiki duwe salah sawijining jaringan server paling gedhe ing saindenging jagad. Sampeyan bisa digunakake kanggo streaming, game, utawa torrent. Iki uga nawakake server sing paling aman sing diarani server No-Spy, sing saiki ana ing fasilitas keamanan dhuwur ing markas CyberGhost ing Romania.
  • Skor Tes Kecepatan Banget. Nggunakake VPN bisa nyuda kacepetan internet kanthi signifikan, nanging CyberGhost wis mbantah norma kasebut. Wis bisa nyuda kacepetan download lan upload, ngluwihi kabeh panyedhiya VPN sing saingan. 
  • Menehi Akses menyang Paling Platform Streaming. Platform streaming duwe sistem keamanan sing bisa ndeteksi pirang-pirang pangguna sing mlebu log saka IP sing padha, nuduhake panggunaan VPN lan banjur ngalangi. CyberGhost bisa ngatasi keamanan kasebut lan mbukak blokir platform sing paling penting kanggo sampeyan.
  • Add-On Gratis kanggo Browser. Daripada kudu mbukak aplikasi saben wektu, layanan iki ngidini sampeyan nambah ekstensi menyang browser, gratis! Ora prelu identifikasi apa wae.
  • Sampeyan Bakal Aman karo WireGuard Tunneling. Tunneling WireGuard CyberGhost kasedhiya ing meh kabeh sistem operasi utama. Iki menehi keamanan sing paling optimal tanpa ngorbanake kacepetan. Iku salah siji saka telung protokol keamanan sampeyan bisa njaluk. 
  • Nampa Cryptocurrency. Sampeyan bisa tuku versi premium nggunakake PayPal lan kertu kredit, uga kanggo cryptocurrency. Kajaba iku, layanan CyberGhost VPN uga nglindhungi kabeh transaksi sing bisa ditindakake.
  • Bali Dhuwit Sampeyan. Yen sampeyan ora wareg karo tuku, sampeyan bisa tansah njaluk mbalekaken lengkap. CyberGhost nawakake jaminan dhuwit bali 45 dina sing bakal ngirim sampeyan mbalekaken ing 5 dina sawise njaluk.

CyberGhost VPN Cons

  • Kurang Audit Pihak katelu. Sanajan perusahaan duwe rencana ngrampungake audit ing pungkasan taun iki, CyberGhost isih ora ngidini pihak katelu mriksa kabeh layanane kanggo ndeleng manawa cocog karo fitur sing dijanjikake.
  • Sambungan irungnya. Sambungan CyberGhost VPN ora luput, lan sinyal kasebut bisa uga kadang ilang. Apa maneh, aku nemokake manawa aplikasi Windows ora ngabari nalika kedadeyan kasebut.
  • Ora Kabeh Platform Diblokir. Nalika sampeyan bisa ngakses meh kabeh platform streaming populer, sawetara ora bisa diblokir.
DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Fitur VPN

CyberGhost VPN minangka salah sawijining panyedhiya layanan VPN paling apik ing pasar. Iki nggunakake kabijakan ora ana log, fitur ngalih mateni, lan jaringan pribadi virtual sing nawakake akses internet pribadi, njamin anonimitas online lengkap. CyberGhost VPN misuwur ing antarane perusahaan VPN liyane amarga dhaptar server gedhe lan armada server gedhe kalebu server sing dioptimalake, konsol game, lan server streaming.

fitur cyberghost

Server khusus nduweni peran penting kanggo nglayani kapentingan khusus pangguna. CyberGhost ndhukung fitur tunneling pamisah sing ngidini aplikasi utawa kaca web sing dikarepake pangguna ngakses menyang jaringan VPN.

Panyedhiya layanan VPN uga nyakup panggunaan protokol keamanan canggih, kayata protokol enkripsi AES 256 bit lan protokol split-tunneling, saéngga nyedhiyakake perlindungan maksimal marang para pelanggan saka nyolong lan pelanggaran data. Apa sampeyan mbutuhake akses menyang konten internasional utawa kaca web sing adoh karo aplikasi VPN CyberGhost VPN, sampeyan yakin pengalaman browsing sing aman lan aman.

Miwiti CyberGhost gampang banget. Sawise sampeyan wis ndhaptar akun, sampeyan bakal didownload lan nginstal klien VPN (desktop lan / utawa klien seluler)

hub download

Keamanan lan Privacy

Ayo, aku mung alamat iki sadurunge nyelehake rincian liyane. Amarga supaya kita jujur, iki sing paling ajrih lan dadi sebab utama nggunakake VPN.

protokol server cyberghost vpn

Protokol Keamanan

CyberGhost duwe telung protokol VPN, lan sampeyan bisa ngatur setelan kaya sing dikarepake. Nalika app bakal kanthi otomatis milih protokol VPN sing paling apik kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngganti menyang sing disenengi ing sembarang wektu.

OpenVPN

OpenVPN yaiku babagan keamanan lan ora luwih cepet. Dheweke terus nganyari fitur keamanan piranti lunak VPN kanggo nyedhiyakake keamanan maksimal. Lan kaya sing diarepake, kecepetan bisa mbebayani.

Nalika umume browser utama duwe protokol iki, sampeyan kudu nyiyapake ing macOS kanthi manual. Lan sayangé, pangguna aplikasi iOS kudu milih babagan iki.

WireGuard

WireGuard menehi sing paling apik kanggo kalorone. Sanajan bisa uga ora padha karo IKEv2, isih apik lan performa luwih apik tinimbang OpenVPN.

WireGuard nyedhiyakake kahanan optimal kanggo surfing lan kegiatan internet utama. Lan kabeneran kanggo pangguna sing duwe sistem operasi utama, sampeyan bisa nggunakake protokol iki wiwit wiwitan.

Yen sampeyan pengin ngganti protokol, bukak setelan ing sisih kiwa ngisor lan klik tab kanggo CyberGhost VPN. Banjur, sampeyan bisa milih salah siji opsi saka menu tarik-mudhun.

IKEv2

Yen sampeyan butuh kacepetan cepet, protokol iki bisa dadi cara sing paling apik. Iki uga paling kompatibel karo piranti seluler amarga bisa nyambungake sampeyan kanthi otomatis lan nglindhungi sampeyan nalika ngoper mode data. Nanging, pangguna Linux utawa Android VPN bisa uga kudu ngenteni fitur kasebut diluncurake ing piranti kasebut.

L2TP / IPsec

L2TP sing dipasangake karo IPSec nyegah data ora bisa diowahi antarane pangirim lan panrima. Akibaté, serangan Man-In-the-Middle ora bisa kedadeyan nalika nggunakake protokol iki. Kelemahane yaiku alon. Amarga cara enkapsulasi ganda, protokol iki ora paling cepet

Privacy

Yen sampeyan ora ngandel karo VPN kanggo nglindhungi privasi lan nutupi kegiatan online, ora ana gunanya entuk. Sawise kabeh, iki minangka sebab utama sing digunakake.

privasihub keamanan

Kanthi CyberGhost, sampeyan bisa nyana Alamat IP, riwayat browsing, pitakon DNS, bandwidth, lan lokasi dadi pribadi lan didhelikake nalika sampeyan nyambung menyang server CyberGhost. Perusahaan ora duwe cathetan identitas utawa kegiatan sampeyan lan mung nglumpukake upaya sambungan VPN ing kluster.

Kebijakan privasi nerangake kabeh syarat lan katrangan sing ditindakake karo kabeh informasi. Nanging, iku ambigu lan angel diinterpretasi, luwih-luwih yen sampeyan durung ngerti istilah sing paling umum.

Amarga umume pangguna bisa uga ora ngerti kabeh jargon teknis iki, luwih becik dheweke lan hubungane pangguna bisa ngasilake versi sing disederhanakake.

Negara Ukur

Penting kanggo ngerti ukum negara sing dadi perusahaan VPN sampeyan kanggo ngerti kepiye fungsine kanthi sah. CyberGhost yaiku kantor pusat ing Bukares, Romania, lan kudu netepi Hukum Romania, lan ing negara njaba Aliansi Mata 5/9/14, lan nduweni kabijakan nol-log sing ketat ing panggonan.

Nanging, kudu dicathet yen layanan VPN ora ngemot data pribadhi, mula ora sah kanggo nanggapi panjaluk informasi sing sah. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan iki ing laporan transparan saben wulan ing situs web CyberGhost.

Perusahaan induk Kape Teknologi PLC uga pemilik Express VPN lan Akses Internet Pribadi VPN. Tilas minangka salah sawijining layanan VPN paling apik lan minangka pesaing paling kuat CyberGhost.

Ora Ana Kebocoran

Kanggo ngendhegake Panyedhiya Layanan Internet saka nggawe panjalukan DNS lan nggunakake lalu lintas IPv6 kanggo ndeleng apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa ngandelake DNS CyberGhost lan proteksi bocor IP kanggo nglindhungi sampeyan. Iki ora mung nglindhungi ekstensi browser nanging uga aplikasi sing bisa digunakake.

cyberghost ora ana log

CyberGhost ndhelikake alamat IP nyata saka kabeh situs nuntun kabeh panjaluk DNS liwat nomer server. Ora perlu diuripake kanthi manual amarga bisa diaktifake sajrone instalasi.

Aku nyoba ing 6 server VPN sing beda-beda ing kabeh bawana lan, kaget, ora ana kesalahan utawa bocor.

Iki asil tes nggunakake klien Windows VPN (ora ana bocor DNS):

tes bocor cyberghost dns

Enkripsi Kelas Militer

CyberGhost kaya Benteng Knox nalika njaga supaya data sampeyan tetep aman. Ya, ora persis, nanging uga Enkripsi 256-bit, sing paling dhuwur, yaiku, peretas bakal mikir kaping pindho sadurunge nyoba nyegat data sampeyan.

Sanajan dheweke nindakake, butuh wektu sing suwe, sadurunge bisa ngrusak potongan siji. Lan yen dheweke nindakake, data sampeyan mesthi ora bisa dingerteni.

CyberGhost uga makaryakke a Rahasia Maju Sampurna fitur kanggo miwiti, sing kanthi rutin ngganti kunci enkripsi lan dekripsi.

Kacepetan lan Kinerja

Kaloro aspek kasebut penting banget karo loro sing pertama amarga sampeyan ora pengin internet saya alon ing tengah perkara. Aku nyoba telung protokol kasebut sajrone beda-beda saben dina, lan asile katon cukup konsisten.

IKEv2

Kaya dene panyedhiya layanan VPN liyane, tingkat pangunggahan CyberGhost ambruk karo protokol iki. Rata-rata mundhak meh 80%. Pangguna bisa uga ora kena pengaruh iki amarga pangguna ora cenderung ngunggah data kanthi rutin.

Saliyane, kacepetan download rata-rata luwih murah tinimbang WireGuard nanging isih imbang.

OpenVPN

Yen sampeyan rencana ndownload akeh konten, luwih becik tetep adoh saka setelan UDP. Kacepetan undhuhan rata-rata luwih murah tinimbang rong pilihan liyane, nglayang luwih saka 60% drop-off.

Kanthi mode TCP, sampeyan entuk kacepetan sing luwih alon. Kanthi luwih saka 70% lan 85% drop-off kanggo download lan upload kacepetan, mungguh, sawetara wong bisa sijine mati dening nomer drastis iki. Nanging, kanggo protokol tunneling, angka kasebut cukup apik.

WireGuard

Protokol iki kudu dadi pilihan sing bisa didownload, sing duwe tingkat drop-off 32% sing lumayan. Tingkat pangunggahan uga luwih murah tinimbang sing liyane, yaiku fitur sing apik, sanajan ora mesthi dibutuhake.

Aku mlebu kanthi kesan yen saya adoh saka server, saya suwe saya cepet. Lan aku wis kabukten bener, nanging uga ana sawetara inkonsistensi. Sawetara server kaget karo kacepetan moderat sanajan ora adoh.

lokasi server VPN paling apik

Nanging, pancen ora konyol ora milih lokasi sing cedhak supaya bisa nyepetake kacepetan paling cepet. Sampeyan uga bisa milih kanggo Fitur Lokasi Server Paling Apik, sing kanthi otomatis ngetung lan nemokake server optimal kanggo sampeyan.

Sanajan kacepetan suda sithik, server khusus iki bakal njamin sampeyan cukup jus kanggo nindakake kabeh kegiatan online tanpa alangan.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Tes kacepetan & Asil

Kanggo review CyberGhost VPN iki, aku nglakokake tes kacepetan karo server ing Amerika Serikat, Inggris, Australia, lan Singapura. Kabeh tes ditindakake ing klien Windows VPN resmi lan diuji GoogleAlat tes kacepetan Internet.

Kaping pisanan, aku nyoba server ing Amerika Serikat. Ana server CyberGhost ing Los Angeles udakara 27 Mbps.

vpn tes kacepetan los angeles

Sabanjure, aku nyoba server CyberGhost ing London UK, lan kacepetan rada elek ing 15.5 Mbps.

vpn tes kacepetan London

Server CyberGhost katelu aku dites ana ing Sydney Australia lan menehi kula kacepetan download apik 30 Mbps.

vpn test kacepetan sydney

Kanggo tes kacepetan CyberGhost VPN pungkasan, aku nyambung menyang server ing Singapore. Asil padha "oke" lan apik ing watara 22 Mbps.

cyberghost vpn test tes singapore

CyberGhost dudu VPN paling cepet sing wis dakuji. Nanging mesthine luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri.

Streaming, Torrenting, lan Gaming

Sampeyan bisa uga seneng krungu manawa karo server khusus CyberGhost kanggo kegiatan tartamtu, sampeyan bisa kanthi gampang nerusake kegiatan tanpa alangan.

streaming

Umume layanan situs streaming kaya Netflix lan BBC iPlayer duwe watesan geo sing abot kanggo mblokir lalu lintas VPN. Nanging kaget banget, aku miwiti streaming Netflix USA ing nyoba pisanan. Malah Amazon Perdhana, sing dijaga banget, wiwit kerja kanthi siji upaya.

streaming cyberghost

Kanggo entuk server streaming sing dioptimalake lan khusus, sampeyan kudu milih "Kanggo Streaming”Tab ing menu sisih kiwa. Dheweke bakal menehi sampeyan kacepetan paling apik. Nanging, server standar nindakake tugas kanthi asring. Kajaba buffer sithik sajrone mbukak dhisikan, bisa lancar sajrone sisa wektu.

Aku entuk kacepetan luwih saka cukup kanggo streaming konten ing HD ing kabeh perpustakaan lokal Netflix. Nanging uga gumantung saka lalu lintas, sing bisa dadi alesan situs AS rada alon tinimbang liyane.

Kanthi akses menyang liwat 35+ layanan streaming, bisa uga katon kaya CyberGhost bisa nindakake kabeh. Nanging ora kaya ngono. Yen sampeyan pengin nonton Sky TV utawa nyekel Channel 4, mula aku wedi yen sampeyan bakal kuciwa.

Gunakake VPN kanggo Aman ngakses Layanan Streaming

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Gaming

CyberGhost bisa uga dudu VPN sing sampurna kanggo dolanan, nanging ora nggegirisi. Nganggo game online saka server lokal cukup apik, sanajan ora dioptimalake.

server vpn game

Nanging kanggo sing remot, umume pemain game bakal frustasi nalika main. Prentah supaya bisa dideleng, lan kualitas video lan audio iku apik tenan.

Lan luwih adoh saka server game sing dioptimalkan, kualitase bakal luwih mbebayani. Tekstur kasebut katon kaya coretan bocah umur rong taun, lan aku ora bisa njupuk luwih saka sawetara langkah sadurunge game kasebut macet.

Ora kaya server sing dioptimalake CyberGhost kanggo streaming, server game darmabakti subpar.

Torrenting

Kaya dene loro liyane, CyberGhost terus maju amarga udan-udan kasebut. Sampeyan bisa nggunakake salah siji saka 61 server khusus langsung saka “Kanggo Torrenting”Tab ing menu setelan.

torrenting cyberghost

Server torrenting iki dirancang supaya sampeyan anonim lan ora bisa dideleng nalika njaga file sharing P2P kanthi kecepatan tinggi. Lan sawayah-wayah, nggunakake enkripsi kelas militer lan kabijakan ora ana log sing diaudit sing ketat kanggo mesthekake yen ora ana informasi sing bisa dilacak bali menyang sampeyan disimpen.

Nanging ora ndhukung panularan port, sing digunakake akeh wong kanggo nambah kacepetan undhuhan nalika torrenting. Iki amarga penerusan port bisa dadi risiko keamanan sampeyan, mula CyberGhost wis ngrancang servere supaya bisa digunakake tanpa.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Piranti sing didhukung

Kanthi lengganan CyberGhost siji, sampeyan bisa entuk pitu sambungan simultan kanggo kalorone aplikasi desktop lan seluler. Jinis iki bisa digunakake kaya rencana kulawarga, sampurna kanggo kluwarga sing akeh gadget.

Sistem operasi

Dhaptar sistem operasi sing kompatibel karo protokol CyberGhost cukup nyengsemake. Sampeyan bisa mbukak WireGuard ing meh kabeh sistem operasi utama, kayata Fire Stick TV, Android, iOS, Linux, macOS, Windows, Etc.

Biasane padha kanggo OpenVPN, kajaba macOS. IKEv2, Nanging, ing pesawat padha WireGuard.

iOS lan Android Apps

Aplikasi CyberGhost kanggo ponsel sampeyan padha karo aplikasi desktop. Nanging bisa uga ana sawetara fitur sing ilang. Sampeyan bisa entuk blokir iklan lan nyetel tunneling ing Android nanging ora ing iOS. Untunge, kaloro aplikasi seluler kasebut dilengkapi tombol pembunuh otomatis lan perlindungan bocor.

Ing piranti iOS, sampeyan bisa uga mblokir pop-up, nanging sampeyan kudu ndownload tambahan Browser Pribadi kanggo ngrampungake.

Mangkene 3 perkara utama sing bisa sampeyan lakoni karo CyberGhost VPN kanggo iOS utawa Android:

  • Otomatisake proteksi Wi-Fi sampeyan. Setel CyberGhost kanggo nglindhungi data kanthi otomatis saben sampeyan nyambung menyang jaringan.
  • Enkripsi data sampeyan kanthi sambungan siji-klik. Blanja lan bayar online kanthi aman liwat trowongan VPN sing ndhelik.
  • Rasakake proteksi privasi sing ora ngganggu. Stream, surfing, lan ngamanake data sak jam, nalika sampeyan pindhah liwat jaringan.

Lokasi Server VPN

Aku wis ngomong babagan ukuran server sing dioptimalake CyberGhost ing skala global. Sampeyan entuk akeh pilihan kanggo milih server sing sampurna lan ngapusi lokasi sampeyan.

server cyberghost

Bubar, server CyberGhost nyebar sithik liwat negara 90. Saka ana 7000, paling mau dumunung ing AS lan UK, nalika liyane saka server virtual sing nyebar liwat bawana liyane. CyberGhost ngindhari negara sing duwe kabijakan internet sing ketat amarga angel banget dilewati.

Beda karo layanan VPN liyane, CyberGhost cukup transparan babagan operasine, kayata lokasi server virtual. Layanan jaringan iki wis nyathet kabeh lokasi server kanggo nunjukake cara data ditangani supaya ora ana curiga babagan penambangan data lan pelanggaran privasi.

Server Jauh

Aku wis ngomong sethithik babagan nggunakake perpustakaan lokal Netflix ing pirang-pirang bawana. Lan kajaba kanggo sawetara pangecualian, iku Gamelan sailing kanggo meh kabeh mau.

Iki bisa uga amarga aku duwe kacepetan sambungan dhasar sing rata-rata ing ndhuwur sing isih cukup kanggo streaming konten HD kanthi penurunan 75%. Nanging tarif iki bakal drastis kanggo sampeyan yen sampeyan duwe kacepetan internet sing luwih murah, sing bakal mbutuhake sawetara lags video serius lan wektu mbukak.

Server Lokal

CyberGhost uga nawakake bagean sing padha karo server sing cedhak, sing prestasine luwih gedhe tinimbang sing adoh.

Server sing Dioptimalake lan Standar

Server sing dioptimalake minangka cara sing paling apik yen sampeyan pengin seneng wektu hiburan tanpa internet alon-alon sampeyan bakal kegila-gila. Dheweke nyedhiyakake sampeyan 15% luwih cepet.

Server Ora Ndelok

Yen kabeh fitur privasi kasebut ora cukup kanggo nglegakake sampeyan, CyberGhost isih luwih akeh Server NoSpy. Dumunung ing pusat data pribadi perusahaan ing Romania lan mung bisa diakses dening tim.

Kabeh hardware wis dianyari, bebarengan karo panyedhiya uplinks khusus kanggo njaga layanan VPN premium. Ora ana pihak katelu lan perantara sing bakal mlebu lan nyolong data sampeyan.

Iki ndadekake kacepetan sampeyan alon, sanajan aplikasi CyberGhost VPN ngaku nggawe sebaliknya. Nanging kanggo privasi liyane, masalah cilik iki kayane bisa diabaikan.

Kelemahane yaiku sampeyan kudu setya paling ora rencana setaun utawa luwih. Nanging yen sampeyan mbandhingake rencana taunan karo saben wulan, sing sadurunge luwih ekonomis lan bisa ditindakake ing jangka panjang.

Yen sampeyan kasengsem ing server NoSpy, sampeyan bisa ngetik saka paling web lan browser seluler.

Alamat IP khusus lan Server

CyberGhost menehi tugas alamat IP khusus supaya luwih becik alamat IP statis sampeyan tanpa menehi ngerti sapa wae sing nggunakake VPN. Duwe alamat tartamtu bisa nyegah anggepan sajrone perbankan lan perdagangan online. Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan bakal luwih gampang nemokake situs liyane.

cyberghost darmabakti ip

Amarga biasane mlebu log saka server sing padha, luwih angel platform streaming bisa ndeteksi gerakan lan ngalangi sampeyan. Nanging yen sampeyan pengin nggunakake server iki, sampeyan bisa uga kudu luwih cepet ngorbanake.

Tambahan

Mesthine, fitur liyane bisa uga ora penting nanging bisa nggawe pangguna luwih lancar.

Ad-blocker lan Toggles Liyane

Layanan iki nawakake malware lan pamblokiran iklan, sanajan ora bisa rute lalu lintas Tor. Ana Togol Blok Konten sing tujuane nyingkirake pelacak lan kegiatan jahat liyane.

Nanging fitur iki ora cukup kanggo digunakake dhewe. Iki bisa uga mblokir sawetara pop-up, nanging ora kanggo iklan arus utawa iklan ing kaca liyane.

Saka setelan privasi, sampeyan uga bisa nggunakake togel kanggo ngilangi kemungkinan sing bisa ditindakake Kebocoran DNS. Kajaba iku, ana uga tombol mateni sing ngalangi komputer supaya ora ngirim data yen sambungan kasebut terganggu.

Aturan Cerdas lan Tunneling Pisah

Yen sampeyan pengin ngatur setelan CyberGhost VPN, sampeyan bisa nindakake ing Aturan sing Cerdas panel. Iki bakal ngganti carane VPN sampeyan mbukak, apa sing disambungake, lan carane kudu nangani samubarang ing mangsa ngarep. Sawise sampeyan nyetel, sampeyan bisa santai lan ora perlu repot maneh.

aturan pinter

Uga ana tab Istimewa ing panel iki sing ngidini tunneling pamisah. Ing kene, sampeyan bisa milih URL tartamtu kanggo milih lalu lintas sing mbukak liwat sambungan internet biasa. Iki perlu supaya bank-bank lan aplikasi streaming liyane ora menehi tandha mudhun.

Suite Keamanan CyberGhost

Suite Keamanan kanggo Windows minangka rencana tambahan sing bisa dituku bebarengan karo langganan layanan. Iku kalebu Perlindhungan antivirus intego, alat Garda Privasi, lan Pembaruan Keamanan.

suite keamanan cyberghost
  • antivirus – Tetep aman karo pangayoman sak jam
  • Pengawal privasi – Ngontrol setelan Windows kanthi lengkap
  • Updater Keamanan – Langsung golek app outdated

Alat Garda Privasi efektif kanggo njaga data pribadi lan finansial sampeyan aman saka Microsoft. Lan pangupdate keamanan minangka tugas sing apik kanggo ngelingake sampeyan nalika aplikasi kudu nganyari.

Amarga Intego mesthi menehi sumber kanggo Mac, mula ora ana skeptisisme babagan nggawe aplikasi CyberGhost Windows. Iki amarga ketinggalan kinerja nalika ndeteksi malware kanggo Windows sajrone tes eksternal.

Nanging, dheweke nganyari piranti lunak wiwit saiki, lan aku durung nyoba efikasi suite kasebut.

Sampeyan bisa nggunakake fitur iki yen sampeyan duwe Windows 7 utawa sabanjure. Nanging kudu dituku nganggo biaya tambahan $ 5.99 / wulan bebarengan karo langganan layanan. Rega pungkasan bisa diganti gumantung saka suwene langganan sampeyan.

Perlindhungan Wi-Fi

Kanthi fitur iki, CyberGhost VPN kanthi otomatis diluncurake kapan wae sampeyan nyambung karo WiFi umum. Iki minangka fitur sing luar biasa amarga hotspot WiFi gampang disusupi, lan bakal nggawe sampeyan aman sanajan sampeyan lali.

Rahasia Foto Rahasia

Aplikasi iki mung diaktifake ing sistem lan telpon iOS, sing ngidini sampeyan ndhelikake konten visual nganggo sandhi. Sampeyan bisa nggunakake PIN utawa otentikasi biometrik.

Yen ana wong sing nyoba mbobol, bakal langsung ngirim laporan marang sampeyan. Uga duwe fitur sandhi palsu minangka lapisan proteksi tambahan.

Ekstensi Browser kanggo Chrome & Firefox

Ekstensi browser CyberGhost pancen ora ana biaya kanggo Firefox lan Chrome. Sampeyan bisa nginstal kaya sampeyan karo ekstensi liyane. Nanging elinga, ekstensi iki mung menehi perlindungan nalika sampeyan ana ing browser.

Dheweke duwe fitur kaya browsing anonim, proteksi bocor WebRTC, blok pelacak, blocker malware, lsp. nanging ora ana mateni saklar.

ekstensi browser vpn
  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Akses lintas platform menyang kredensial sampeyan
  • Nyimpen cathetan kanthi aman
  • Fungsi nyimpen-otomatis & isi otomatis

Dhukungan pelanggan

dhukungan cyberghost

CyberGhost duwe Dhukungan pelanggan obrolan langsung 24/7 kasedhiya ing macem-macem basa. Sampeyan bisa nggawe sawetara pitakon, lan dheweke bakal mangsuli kanthi wangsulan sing migunani sajrone sawetara menit.

Yen sampeyan butuh jawaban sing luwih jembar sing mbutuhake investigasi, sampeyan kudu mriksa kothak mlebu email kanggo rincian liyane. Dheweke bakal terus ngobrol karo sampeyan nganti masalah sampeyan dirampungake.

Rencana & Harga

Nawakake CyberGhost 3 bungkus sing beda kanthi undakan rega sing beda. Yen sampeyan durung gelem janji, sampeyan bisa ndhaptar 1-day trial free kanggo nyoba.

Mangkene undakan rega kanggo rencana:

Planprice
1-Wulan$ 12.99 saben sasi
1 taun$ 4.29 saben sasi
2-taun$ 2.23 saben sasi

Rencana rong taun minangka sing paling terjangkau kabeh ing jangka panjang. Sampeyan uga njaluk NoSpy severs karo rencana mung.

Perusahaan nampa pembayaran cara paling akeh, kalebu cryptocurrency. Nanging, dheweke ora njupuk dhuwit, amarga bisa dadi anonim.

Yen sampeyan ndhisiki paket nanging mutusake ora kanggo sampeyan, aja sumelang. Ana sing Jaminan dhuwit 45-dina sing ngidini sampeyan njaluk mbalekaken. Sampeyan mung entuk jangka wektu iki kanthi paket sing luwih dawa lan mung entuk 15 dina kanthi rencana 1 wulan.

Sampeyan mung kudu hubungi tim liwat support urip, lan sampeyan bisa njaluk dhuwit bali ing 5-10 dina apa.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

CyberGhost minangka VPN sing bisa dipercaya sing nawakake salah sawijining jaringan server paling gedhe, kanthi keamanan lan perlindungan sing luar biasa tanpa nyepetake kacepetan. Sampeyan entuk server inti sing aman kanggo macem-macem kegiatan sing nggawe sampeyan anonim lan uga mbantu mbukak blokir konten saka kabeh penjuru jagad.

CyberGhost - VPN paling apik ing Kelas kanggo Privasi & Anonimitas
Saka $ 2.23 saben wulan

CyberGhost VPN diakoni amarga fitur privasi lan keamanan sing kuwat. Nawakake enkripsi AES-256-bit, kabijakan tanpa log sing ketat, lan piranti protèktif kaya Kill Switch, proteksi Wi-Fi, lan proteksi bocor DNS. CyberGhost misuwur kanthi penawaran unik kayata pilihan pembayaran anonim lan suite keamanan sing komprehensif, dadi pilihan sing kuat kanggo nglindhungi aktivitas online.

Rencana saben wulan njaluk rega sing regane larang, nanging rencana umur 2 taun kayane nyolong. Sampeyan bisa ndhaptar sidhang 1 dina kanggo nyoba nyoba banyu sadurunge nindakake rencana.

Lan yen sampeyan nuwun sewu mengko, sampeyan bisa njaluk mbalekaken dhukungan saka pelanggan lan mbalekake dhuwit kanthi lengkap.

Umume, perusahaan VPN sing apik lan ramah pangguna sing ngidini sampeyan nikmati kegiatan online tanpa wedi karo keamanan sampeyan.

Dandan & Update paling anyar

CyberGhost terus-terusan nganyari VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Server VPN 10Gbps: CyberGhost wis nganyarke server saka 1Gbps dadi 10Gbps. Peningkatan iki tegese transfer data sing luwih cepet lan jangkoan sing luwih apik, utamane migunani karo tekane teknologi 5G. Nganyarke iki kaya nambahake dalan menyang dalan gedhe, ngidini lalu lintas internet sing luwih lancar lan luwih cepet kanggo macem-macem kegiatan online, saka browsing situs web nganti main game online.
  • Audit Deloitte: CyberGhost ngajak Deloitte kanggo mriksa jaringan server VPN lan sistem manajemen. Audit fokus ing kabijakan Ora ana Log, manajemen owah-owahan, manajemen konfigurasi, manajemen insiden, lan sistem basis token IP khusus. Audit pihak katelu iki dening Deloitte mbantu mesthekake yen praktik CyberGhost selaras karo kabijakan privasi.
  • CyberGhost VPN kanggo Windows ing Microsoft Store: Versi paling anyar saka CyberGhost VPN kanggo Windows saiki kasedhiya ing Microsoft Store. Versi iki janji nganyari sing luwih gampang lan tundhuk karo standar keamanan lan keamanan data Microsoft. Gerakan iki uga minangka langkah kanggo nyegah panyebaran malware liwat penyamaran lan file eksekusi sing kena infeksi.
  • MASA Verifikasi kanggo Android App: aplikasi Android CyberGhost ngalami audit keamanan lengkap adhedhasar Standar Verifikasi Keamanan Aplikasi Seluler (MASVS) sing diadegake dening Open Web Application Security Project (OWASP). Audit iki njamin app kasebut cocog karo standar industri kanggo keamanan aplikasi seluler.
  • Ekspansi Jaringan Server: Nanggepi panjaluk pelanggan, CyberGhost ngembangake jaringan server saka 91 dadi 100 negara. Lokasi server anyar kalebu Bolivia, Ekuador, Peru, Uruguay, Laos, Myanmar, Nepal, Guatemala, lan Republik Dominika, nambah jangkauan global lan aksesibilitas layanan VPN.
  • Standar Enkripsi Lanjut (AES) Enkripsi 256-bit: CyberGhost terus nggunakake enkripsi AES 256-bit, nyedhiyakake keamanan sing kuat kanggo data pangguna. Cara enkripsi iki aman banget, kanthi proses rumit sing ndadekake ora mungkin kanggo wong sing ora sah kanggo nerjemahake data sing dienkripsi.
  • Integrasi saka WireGuard® Protocol: CyberGhost wis nggabungake WireGuard®, protokol VPN sing relatif anyar sing nggabungake keamanan OpenVPN karo kacepetan IPsec. WireGuard® dirancang kanggo standar keamanan sing ketat nalika menehi keuntungan kaya kacepetan sing luwih cepet, pangguna-loropaken, lan panggunaan daya sing luwih murah.

Deleng CyberGhost VPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Opo

CyberGhost VPN

Pelanggan mikir

Aku seneng dadi memedi

Januari 2, 2024

CyberGhost kaya ninja kanggo petualangan internetku. Ngilangi watesan geo, ngidini aku ngluncurake film asing kaya bunglon sing disamarake ing negara liya. dataku? Dikunci luwih kenceng tinimbang hoard naga, amarga enkripsi kelas militer. Gampang kanggo nggunakake, malah kanggo tech-troglodytes kaya kula, lan rega? Luwih murah tinimbang tumpukan emas goblin. Yen sampeyan pengin ngilangi pelacak digital lan bebas roam, CyberGhost minangka ramuan sampeyan.

Avatar kanggo Hans
Hans

Kuciwo Pengalaman

April 28, 2023

Aku ndhaptar CyberGhost, ngarep-arep duwe layanan VPN sing bisa dipercaya. Sayange, pengalamanku ora apik. Kacepetan alon, lan aku ngalami masalah streaming lan ngundhuh konten. Uga, dhukungan pelanggan ora mbantu lan butuh wektu suwe kanggo nanggapi pitakonku. Aku mungkasi langgananku sawise sawetara minggu. Aku ora bakal nyaranake CyberGhost adhedhasar pengalaman pribadi.

Avatar kanggo Emily Chen
Emily Chen

Apik nanging ora sampurna

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake CyberGhost sawetara sasi saiki, lan sakabèhé, aku seneng karo layanan kasebut. Kacepetan apik, lan antarmuka gampang navigasi. Nanging, ana wektu nalika sambungan mudhun, sing bisa dadi frustasi. Uga, dhukungan pelanggan ora tansah mbiyantu. Nanging sanajan masalah cilik iki, aku isih bakal nyaranake CyberGhost minangka layanan VPN sing padhet.

Avatar kanggo Michael Lee
Michael Lee

Layanan VPN sing apik!

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake CyberGhost luwih saka setahun saiki lan aku seneng banget karo layanan kasebut. Iku gampang banget kanggo nggunakake lan wis sawetara saka sudhut server kanggo milih saka. Kacepetan gedhe, lan aku bisa stream lan download konten tanpa masalah. Dhukungan pelanggan uga apik banget, lan mesthi kasedhiya kanggo nulungi masalah apa wae. Aku banget nyaranake CyberGhost kanggo sapa wae sing nggoleki layanan VPN sing bisa dipercaya.

Avatar kanggo Sarah Johnson
Sarah Johnson

Keamanan gedhe

Muga 15, 2022

Nawakake proteksi kanggo kabeh piranti sing digunakake kulawargaku. Streaming Disney + lan Netflix pancen cepet banget. CyberGhost ngidini kula stream film lan acara TV tanpa buffering. Aku arang ndeleng lag utawa buffer. Aku kantun sawetara fitur VPN pungkasan, nanging CyberGhost luwih murah lan luwih cepet. Dadi, aku ora bisa sambat.

Avatar kanggo Sharma
sharma

Tresna CyberGhost

April 19, 2022

Aku seneng CyberGhost. Aku ngalih menyang nalika aku ngerti regane kurang saka setengah saka sing dakbayar kanggo ExpressVPN. Kabeh layanan streaming cepet banget. CG kayane duwe server luwih akeh tinimbang ExpressVPN lan dhukungan sing luwih apik. Kabeh iku kanggo rega mirah. Aku banget nyaranake layanan iki.

Avatar kanggo Noureddin Ferrari
Noureddin Ferrari

Kirim Review

update

02/01/2023 - Pangatur sandi CyberGhost dihentikan ing Desember 2022

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...