Apa Sampeyan Host karo SiteGround? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

SiteGround minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling populer lan paling dhuwur. Ing 2024 iki SiteGround nyemak, kita nutupi SiteGroundFitur, opsi dhukungan, kinerja, lan rega - mbantu sampeyan nemtokake manawa iki host web sing pas kanggo sampeyan.

Key Takeaways:

SiteGround minangka panyedhiya hosting web sing dirating dhuwur ing WordPress komunitas sing nawakake macem-macem opsi hosting, kalebu Shared, WordPress, WooCommerce, lan Cloud hosting.

SiteGround dikenal kanggo wektu mbukak cepet, fitur keamanan banget, lan support customer pinunjul. Wis uptime sing apik banget, Google Infrastruktur awan, keamanan SSL gratis, lan firewall aplikasi web khusus.

SiteGround wis dikempalken karo kacepetan, kinerja, lan fitur keamanan, njamin dhuwit-bali 30 dina, lan support pakar babak-the-jam. Nanging, rega nganyari maneh bisa dhuwur, lan rencana dhasar nduweni fitur sing winates.

SiteGround Ringkesan Review (TL; DR)
price
Saka $ 2.99 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, WooCommerce, Cloud, Reseller
Kacepetan & Kinerja
Ultrafast PHP, HTTP/2 lan NGINX + SuperCacher cache. SiteGround CDN 2.0. Akses SSH lan SFTP gratis
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus
server
Google Cloud Platform (GCP)
keamanan
SSL gratis (Ayo Encrypt). Plugin Keamanan SG. Firewall WAF pinter. AI anti-bot. Deteksi malware Site Scanner. Serep sing disebarake geo
Control Panel
Piranti Situs (duweke)
Tambahan
Serep on-demand. Pementasan + Git. Labeling putih. Integrasi WooCommerce
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Sofia, Bulgaria)
Pusat data
Iowa, AS; London, UK; Frankfurt, Jerman; Eemshaven, Walanda; Singapura; lan Sydney, Australia
Deal Saiki
Tekan 83% OFF SiteGroundrencana

Hosting web profesional kudu kanggo saben pengusaha, pemilik bisnis cilik, lan perusahaan gedhe amarga nambah kinerja situs, nambah peringkat mesin telusuran, lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik.

kanthi SiteGround, sampeyan bakal entuk kabeh iki lan liya-liyane. Wacanen iki SiteGround review hosting web kanggo ngerteni kenapa host web iki tanggung jawab kanggo 2.8 yuta domain lan apa sampeyan kudu tuku salah sawijining rencana.

TL; DR SiteGround minangka salah sawijining web sing paling apik perusahaan hosting lan platform ing donya sapunika thanks kanggo sawijining uptime server dhuwur, kaping loading nyengsemaken, bandwidth tanpa watesan, panel manajemen domain gratis sing ramah pangguna, lan keamanan kelas paling dhuwur sing diwenehake. Kajaba iku, ana macem-macem opsi hosting sing apik kanggo dipilih lan SiteGround pamilik akun hosting duwe akses menyang dhuwur-dirating, layanan pelanggan apik tenan babak-the-jam kanggo nggawe paling saka paket sing.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap SiteGround. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca iki SiteGround review hosting, mung nonton review video singkat iki aku sijine kanggo sampeyan:

Untung lan rugine

Pros

  • Keandalan lan wektu kerja sing dhuwur - Kanthi rata-rata 99.99% uptime, SiteGround bangga dadi salah sawijining host web sing paling dipercaya ing pasar. Iki tegese situs web sampeyan bakal kasedhiya kanggo pelanggan sing wis ana lan potensial meh kabeh wektu supaya sampeyan ora kelangan siji dolar saka tuku.
  • Wektu loading situs sing apik banget - Kacepetan situs web (wektu pengunjung kudu ngenteni situs dimuat) penting banget nalika nggoleki host web. Untunge, SiteGround ngirim kacepetan situs unggul matur nuwun kanggo Google Infrastruktur awan.
  • Keamanan Top-Notch SiteGround proaktif nglindhungi situs web saka peretas lan kode ala kanthi bantuan firewall aplikasi web khusus (WAF), sistem anti-bot sing didorong AI unik, lan, mesthi, keamanan SSL gratis. Sampeyan bakal sinau luwih akeh babagan SiteGround's kuat ngukur keamanan ing ngisor iki.
  • ngatur WordPress Layanan - SiteGround iku uga weruh saka kasunyatan sing WordPress minangka sistem manajemen konten sing paling akeh digunakake. Mulane dheweke menehi sampeyan gratis WordPress instalasi, nganyari otomatis, optimasi kinerja, plugin keamanan kabeh-klebu, lan pakar WordPress dhukungan ing kabeh rencana.
  • Gawe situs web gratis - SiteGround kalebu versi gratis saka pembangun situs web seret lan selehake Weebly ing kabeh rencana. Alat nggawe situs web iki menehi kesempatan kanggo nggawe situs sing nggumunake tanpa kudu nulis kode siji. Sampeyan mung kudu milih konten utawa unsur desain sing pengin ditambahake menyang situs web banjur seret lan selehake menyang panggonan. Yen sampeyan ora pengin miwiti saka ngeruk, sampeyan bisa milih tema responsif seluler lan pindhah saka ing kono.
  • Layanan Pelanggan 24/7 Apik banget - Minangka SiteGround customer, sampeyan anduweni hak kanggo njaluk bantuan pakar saka SiteGround tim dhukungan SiteGroundagen 's reply lan mutusake masalah masalah cepet, kang kok padha duwe ratings lintang.
  • Jaminan Dhuwit Mbalik 30 Dina — Kabeh SiteGround rencana hosting bareng didhukung dening jaminan dhuwit bali 30 dina. Iki tegese sampeyan bisa nyoba nyopir platform tanpa risiko sajrone sewulan. Yen sampeyan ngerti SiteGround dudu pilihan hosting sing paling apik kanggo sampeyan sajrone 30 dina pisanan saka ndhaptar, sampeyan bakal bisa mbatalake layanan kasebut lan nampa mbalekaken lengkap (iki mung kalebu biaya hosting).

cons

  • Rega nganyari maneh dhuwur - Kaya sing bakal dideleng ing ngisor iki, SiteGround ngedol hosting sing dienggo bareng kanthi rega terjangkau, diskon, nanging mung sah kanggo istilah pisanan. Yen sampeyan mutusake kanggo nganyarake layanan hosting, SiteGround bakal ngisi sampeyan jumlah lengkap. Iki tegese sampeyan kudu duwe anggaran sing apik kanggo digunakake SiteGround's layanan web hosting luwih saka setahun.
  • Rencana Dasar Terbatas - SiteGroundPaket hosting sing dienggo bareng StartUp persis kaya ngono - rencana kanggo miwiti nggawe kehadiran online sampeyan. Cocog kanggo proyek 1-situs sing bisa sukses kanthi mung 10GB ruang web. Yen sampeyan pengin dadi tuan rumah sawetara situs web saka siji akun, entuk akses luwih cepet SiteGround server, lan bisa njaluk serep situs, sampeyan kudu tuku rencana undakan sing luwih dhuwur.
  • Ruang Disk Terbatas ing Kabeh Rencana Hosting - Kelemahane liyane sing signifikan SiteGroundRencana host web sing dienggo bareng yaiku ruang panyimpenan sing winates. Malah paket tingkat paling dhuwur duwe watesan panyimpenan - 40GB. Iki tegese sampeyan kudu nganyarke menyang hosting awan yen situs web sampeyan ngluwihi watesan iki.

Amarga pengabdiane kanggo uptime, kacepetan, keamanan, lan dhukungan - pancene dadi host web unggul saiki! Lan aku ora mung siji sing ❤️ dheweke.

Teknologi kecepetan sing iku sing paling disenengi wong. SiteGround uga nemu umpan balik positif lan ratings ing Twitter:

siteground ulasan ing twitter

Ing taun 2024 iki SiteGround review, Aku katon ing fitur paling penting saka SiteGround, kaya apa rencana regane, lan goleki pro lan kontra (amarga padha ora 100% sampurna) kanggo mbantu sampeyan nggawe pikiran sadurunge sampeyan mlebu karo SiteGround.

Yen wis rampung maca iki, sampeyan bakal ngerti yen layanan hosting web sing bener (utawa salah) sing sampeyan gunakake.

Fitur Key

Fitur hosting web sing penting:

  • Pengunjung Saben wulan (StartUp: 10,000, GrowBig: 100,000, GoGeek: 400,000)
  • Ruang Web Murah (Mulai: 10GB, GrowBig: 20GB, GoGeek: 40GB)
  • Situs web sing di-host (StartUp: 1 situs, GrowBig: situs tanpa watesan, GoGeek: situs tanpa watesan)
  • Sumber Daya Server Khusus (StartUp: normal, GrowBig: +2x kaping, GoGeek: +4x kaping)
  • Transfer Data sing Ora Ditemokake
  • Free Drag & Drop Weebly Sitebuilder
  • Instal CMS Gratis (WordPress, Joomla, Drupal lsp)
  • Akun Email Gratis
  • Migrator Email Gratis
  • Unlimited MySQL DB
  • Sub Unlimited lan Domain Parkir
  • Piranti Situs Friendly
  • 30 Days Money Back
  • 100% Cocokake Energi Dianyari

Fitur kinerja:

  • Server ing Papat Benua
  • SSD Storage
  • Setelan Server Kustomisasi
  • CDN Gratis karo Saben Akun
  • Server HTTP / 2 aktif
  • Plugin cache SuperCacher
  • PHP 30% luwih cepet (mung ing rencana GrowBig & GoGeek)

Fitur keamanan:

  • Power Redundansi
  • Redundansi Hardware
  • Stabilitas basis LXC
  • Isolasi Akun Unik
  • Ngawasi Server Paling Cepet
  • Sistem & Bantuan Anti-Hack
  • Nganyari lan Patch Proaktif
  • Protection spam
  • Gawe serep saben dina kanthi otomatis
  • Backup On-demand Lanjut (mung ing rencana GrowBig & GoGeek)

Fitur E-commerce:

  • Pasang Kréta Blanja Gratis
  • Gratis Ayo Enkripsi Sertifikat SSL

Fitur agensi lan desainer web:

  • Kirim Situs menyang Klien
  • Kolaborator Bisa Tambah
  • Hosting label putih & Manajemen Klien (mung ing rencana GoGeek)
  • DNS Pribadi Gratis (mung ing rencana GoGeek)

Fitur pangembangan web:

  • Versi PHP Ngatur (7.4)
  • Custom PHP Versi 8.1, 8.0, 7.4 & 7.3
  • Akses SSH lan SFTP gratis
  • Database MySQL & PostgreSQL
  • Akun FTP
  • Pementasan (mung ing rencana GrowBig & GoGeek)
  • Git sing wis diinstal (mung ing rencana GoGeek)

Fitur Dhukungan:

  • 24/7 Dhukungan Pancen Cepet
  • Kita Bantuan Via Telpon, Chat & Tiket
  • Dhukungan Prioritas Lanjut (mung ing rencana GoGeek)

SiteGround Kacepetan, Kinerja & Keandalan

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti..

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Carane cepet situs tuan rumah ing SiteGround kathah Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Carane situs tuan rumah ing SiteGround performs karo spike lalu lintas. Kita bakal nyoba carane SiteGround performs nalika ngadhepi karo tambah lalu lintas situs.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

⚡SiteGround Kacepetan & Asil Test Performance

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
London: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapura: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokyo: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
London: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapura: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokyo: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
LanggengFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
London: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapura: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokyo: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2 HostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
London: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapura: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokyo: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 s
London: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapura: 1.7 s
Sydney: 62.72 ms
Tokyo: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Rocket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
London: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapura: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokyo: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX HostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
London: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapura: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokyo: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

  1. Wektu kanggo First Byte (TTFB): Iki ngukur wektu sing dijupuk kanggo browser pangguna nampa byte pisanan isi kaca saka server. TTFB sing kurang nuduhake server sing luwih responsif lan luwih cepet. Rata-rata rega TTFB SiteGround kasedhiya minangka 179.71 ms. Deleng data babagan lokasi, SiteGround katon paling apik ing Amsterdam kanthi TTFB 29.89 ms lan paling awon ing Bangalore kanthi TTFB 408.99 ms. Bentenipun tabet sing kinerja saka SiteGroundServer beda-beda gumantung saka lokasi geografis, bisa uga amarga faktor kayata jarak lan infrastruktur jaringan.
  2. Delay Input Pertama (FID): Metrik iki ngukur wektu saka pangguna pisanan sesambungan karo kaca (kaya ngeklik link) nganti browser bisa miwiti ngolah panangan acara kanggo nanggepi interaksi kasebut. FID kanggo SiteGround punika 3 ms, kang cukup apik, minangka tabet situs reaksi cepet kanggo interaksi pangguna.
  3. Paint Contentful paling gedhe (LCP): Metrik iki ngukur wektu sing dibutuhake kanggo unsur isi paling gedhe (biasane paling migunani) ing viewport dadi lengkap. LCP 1.9 detik nuduhake yen pangguna ora kudu ngenteni suwe kanggo ndeleng konten utama kaca sing di-host dening SiteGround. Iki minangka skor sing apik amarga ana ing sangisore 2.5 detik sing disaranake Google kanggo pengalaman pangguna sing apik.
  4. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): Iki ngukur pira owah-owahan tata letak sing ora dikarepke saka unsur sing katon ing kaca. Skor sing luwih murah luwih apik, kanthi skor kurang saka 0.1 dianggep apik. SiteGroundCLS yaiku 0.02, sing nuduhake manawa pangguna ora mungkin ngalami owah-owahan sing ngganggu ing tata letak kaca. Iki uga skor apik.

SiteGround performs apik ing kabeh metrik analisa. Nanging, katon ana bedane ing TTFB adhedhasar lokasi server, kanthi server sing luwih cedhak karo pangguna (kaya Amsterdam kanggo pangguna Eropa) nyedhiyakake wektu respon sing luwih apik.

⚡SiteGround Muat Asil Test Dampak

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
SiteGround116 ms347 ms50 req/s
Kinsta127 ms620 ms46 req/s
Langgeng29 ms264 ms50 req/s
A2 Hosting23 ms2103 ms50 req/s
WP Engine33 ms1119 ms50 req/s
Rocket.net17 ms236 ms50 req/s
WPX Hosting34 ms124 ms50 req/s

  1. Wektu Response Rata-rata: Iki minangka wektu rata-rata sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk saka browser pangguna. SiteGroundWektu nanggepi rata-rata yaiku 116 ms. Umumé, wektu respon sing luwih murah tegese server luwih cepet lan luwih efisien kanggo nangani panjaluk.
  2. Wektu Load Paling Dhuwur: Iki ngukur wektu maksimum sing dibutuhake kanggo kaca mbukak kabeh isine kanthi lengkap. SiteGroundWektu mbukak paling dhuwur yaiku 347 ms. Iki minangka sing paling dawa sing dikarepake pangguna ngenteni kaca dimuat, sing cukup sithik lan nuduhake manawa kaca sing di-host dening SiteGround sing uga-optimized lan efisien.
  3. Wektu Request Rata-rata: Iki nuduhake tingkat rata-rata ing ngendi server bisa nangani panjalukan. Kanggo SiteGround, iku 50 panjalukan saben detik (req / s). Iki tegese, rata-rata, SiteGround'S server bisa nangani 50 panjalukan bebarengan saben detik. Nilai sing luwih dhuwur ing kene luwih apik amarga tegese server bisa nangani pangguna sing luwih simultan tanpa alon-alon.

SiteGround performa apik ing kabeh telung metrik. Wektu nanggepi cepet, nangani kaping mbukak kaca kanthi efisien, lan bisa nampung akeh panjaluk bebarengan, sing nuduhake kinerja server sing kuat. Sampeyan kudu menehi pengalaman pangguna sing apik amarga server nanggapi kanthi cepet, wektu mbukak kaca maksimal sithik, lan bisa nangani panjaluk sing akeh per detik.

SiteGround njupuk kacepetan situs akeh. Lan pangembang ahli dheweke pancen ngupayakake teknologi anyar kanggo mbantu ningkatake wektu beban situs - lan nuduhake.

Punika teknologi tartamtu SiteGround gunakake kanggo njamin wektu muat cepet menyang situs web lan aplikasi pelanggan:

  • SiteGroundinfrastruktur 's powered by Google Cloud kanthi panyimpenan SSD-terus-terusan lan jaringan ultra-cepet.
  • Pandu Lurus Negara (SSD) nganti sewu luwih cepet tinimbang drive biasa. Kabeh database lan situs sing di-host dening SiteGround nggunakake SSD kanggo panyimpenan.
  • Teknologi server web NGINX mbantu nyepetake wektu loading konten statis ing situs web sampeyan. Kabeh situs klien SG entuk manfaat saka teknologi server web NGINX.
  • Caching web nduwe peran penting kanggo mbukak konten dinamis saka situs web sampeyan. Dheweke wis mbangun mekanisme caching dhewe, SuperCacher, sing gumantung ing NGINX mbalikke proxy. Asil kasebut luwih cepet loading konten dinamis lan optimasi kacepetan situs web sing luwih apik.
  • free Content Delivery Network (CDN) lan HTTP / 2 lan PHP7 server sing aktif mbantu nyepetake wektu ing saindenging jagad kanthi nggawe konten sampeyan bisa diakses.
  • PHP Ultrafast yaiku persiyapan PHP khusus sing ngethok TTFB (time to first byte) lan ndadekake panggunaan sumber daya sakabehe luwih efisien, lan njamin nganti 30% luwih cepet loading situs web sing dadi tuan rumah SiteGround.

Panyimpenan SSD kanthi cepet

Siteground'S shared hosting lan cloud hosting plans mbukak ing disk SSD.

SSDs (solid-state drive) luwih anyar, luwih dipercaya, lan piranti panyimpenan luwih cepet tinimbang HDD tradisional (hard-disk drive) - maca nganti 10 kaping luwih cepet lan nulis nganti 20 kaping luwih cepet tinimbang HDD.

siteground dashboard area klien

Ora kaya mitra harddisk, SSD ora nampilake bagean obah lan nyimpen data ing chip memori sing bisa diakses kanthi cepet. Iki sebabe dheweke kerja luwih efisien lan luwih tahan kanggo kejut fisik.

Apa tegese iki kanggo situs web sampeyan sing di-host ing SiteGround server? Iku tegese situs sampeyan mbukak kanthi cepet.

free SiteGround CDN 2.0

SiteGroundCDN 2.0 dijamin nambah kacepetan situs web sampeyan. Rata-rata, sampeyan bisa nyana 20% uptick ing kacepetan loading, lan kanggo sawetara wilayah global tartamtu, nomer bisa malah tikel kaping pindho! Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake kemampuan rute Anycast lan Google lokasi pinggiran jaringan. Nikmati pengalaman sing lancar lan cepet iki!

siteground Cdn

CDN (singkatan saka conten dpakulinan network) minangka klompok server sing ana ing saindenging jagad utawa nyebar ing wilayah kanthi tujuan utama: kanggo ngirim konten menyang pangguna ing macem-macem lokasi geografis kanthi cepet.

Server-server pinggiran iki nindakake iki kanthi nyimpen utawa nyimpen isi web kanthi sementara lan ngirim konten sing di-cache menyang pengunjung saka pusat data sing paling cedhak.

Saliyane nambah wektu mbukak kaca, CDN uga ngaktifake jangkauan global, ngimbangi beban lalu lintas jaringan, nyuda biaya bandwidth kanthi nyuda lelungan menyang lan saka lokasi server asal, lan nyedhiyakake DoS (denial-of-service) lan DDoS (distributed denial-of- layanan) pangayoman.

SiteGround CDN versi 2.0 migunakake teknologi routing anycast paling canggih kanggo nggunakake daya saka Google Jaringan internal infrastruktur awan. Iki kanthi efektif tegese nambah 176 server pinggiran anyar nuduhake menyang jaringan CDN, njamin lokasi global tansah nyedhaki pengunjung situs web sampeyan.

Secara teknis sampeyan isih bisa nggunakake Cloudflare, nanging fitur iki ndadekake situs web dadi tuan rumah SiteGround server lan nggunakake CDN mbukak luwih cepet, nambah benchmark kacepetan situs web, pengalaman pangguna, SEO, lan tujuan bisnis.

Teknologi SuperCacher

siteground SuperCacher

SiteGround's unik teknologi SuperCacher nambah kacepetan situs web kanthi caching kaca dinamis lan asil saka pitakon database. Alat caching sing efektif iki kalebu 3 solusi caching sing beda: NGINX Direct Delivery, Dynamic Cache, lan Memcached. Saben-saben minangka potongan teka-teki sing penting.

The NGINX Pangiriman Langsung opsi caches sumber situs web statis (file CSS, file JavaScript, gambar, etc.) lan nyimpen ing RAM server. Iki tegese pengunjung bakal nampa konten web statis langsung saka RAM server tinimbang hard drive, yaiku solusi sing luwih cepet.

Minangka jeneng kasebut, ing Cache dinamis solusi cache isi situs web dinamis - output HTML saka aplikasi web - lan serves langsung saka RAM. Iki lapisan sange cache, utamané kanggo WordPress situs web.

Pungkasan, ora Memori layanan ditujukan kanggo situs web kanthi basis data. Ngapikake kinerja situs kanthi nyepetake panggilan database, panggilan API, lan rendering kaca. Facebook, YouTube, lan Wikipedia mung sawetara saka akeh situs sing njupuk kauntungan saka sistem caching iki.

Fitur Keamanan sing Kuat

siteground keamanan

Kanggo nglindhungi situs web sampeyan saka serangan cyber, SiteGround ngijini sampeyan nginstal sertifikat SSL gratis lan nganyari versi PHP sampeyan kanthi otomatis. Panyedhiya hosting sing misuwur iki uga otomatis ngatur WordPress nganyari kanggo piranti lunak lan plugin.

siteground plugin keamanan

Ana uga plugin keamanan sing efektif SiteGround dikembangaké lan maintained istimewa kanggo WordPress situs. Plugin iki nyegah macem-macem skenario mbebayani, kalebu login sing dikompromi, bocor data, lan serangan brute-force.

The SiteGround Plugin keamanan nggabungake sawetara alat keamanan sing dikembangake kanthi teliti kayata:

  • URL mlebu khusus;
  • Akses mlebu winates;
  • 2FA;
  • Pateni jeneng panganggo umum;
  • Usaha mlebu winates;
  • Proteksi XSS lanjutan; lan
  • Meksa ngreset sandhi minangka tumindak sawise hack.

tambahan, SiteGround ngisolasi situs web sampeyan supaya ora bakal kompromi yen sawetara tetanggan IP sampeyan diserang. Host web uga ngidini sampeyan nggunakake Konfirmasi faktor 2 kanggo keamanan ekstra.

scanner situs SG

Kanggo keamanan ekstra, ing Scanner Situs SG (didukung dening Sucuri) minangka layanan deteksi lan ngawasi malware peringatan dini lan minangka tambahan sing dibayar. Iki mindai kabeh situs web lan ndeteksi kabeh kerentanan lan ngirim tandha liwat email.

SiteGround Layanan serep

siteground serep

Nggawe serep situs web kanthi rutin yaiku a lapisan proteksi situs web sing penting banget, Mulane aku mutusaké kanggo ngaturake bagean kapisah kanggo SiteGroundlayanan serep.

SiteGround's fitur serep minangka bagéyan integral saka SiteGround's sistem lan ora dileksanakake dening pihak katelu. Perusahaan web hosting kanthi otomatis nyimpen serep saben dina saka situs lan nyimpen nganti 30 salinan (7 salinan kanggo rencana hosting awan).

Ditambahake, SiteGround ngidini kabeh pamilik paket hosting sing dienggo bareng mulihake serep gratis karo mung sawetara klik. Sampeyan bisa milih kanggo mulihake kabeh file lan database saka dina tartamtu, mulihake mung file, mulihake mung database, utawa mulihake email.

Salah sawijining bagean favoritku SiteGroundSolusi serep yaiku opsi on-demand. Kanthi, sampeyan bisa nginstal WordPress lan akeh plugin sing dikarepake lan push kode utawa nganyari sistem tanpa kuwatir sampeyan bakal kelangan data penting yen ana sing salah.

Sayange, serep sing dikarepake kalebu mung ing rencana GrowBig lan GoGeek (ana watesan 5 salinan situs web sekaligus). Yen sampeyan tuku paket entry-level, sampeyan bakal bisa pesen serep siji kanggo $29.95 saben salinan

serep dikarepake

Nalika migrasi situs web lan nransfer jeneng domain sampeyan kerep kudu nemokake lan ngganti nilai lan senar teks.

Fitur sing apik banget yaiku WordPress Telusuri & Ganti sing dununge ing WordPress setelan ing dashboard.

wordpress nggoleki & ngganti

Dhukungan Pelanggan sing Luar Biasa

dhukungan pelanggan teknis

SiteGround's tim dhukungan pelanggan nyedhiyakake pitulungan babak-the-jam. Sampeyan bisa nyedhaki Siteground agen dhukungan liwat email, dhukungan telpon, dhukungan chatting utawa manggon chatting.

Ditambahake, SiteGround wis akeh ndhukung isi ing wangun carane-tutorial lan free ebooks ing situs kasebut kanggo mbantu sampeyan ngerti dhasar hosting web lan ngoptimalake sampeyan SiteGround rencana.

tweet pelanggan

Yen sampeyan anyar ing hosting web lan nggawe situs web nanging ora pengin nyewa profesional kanggo ngurus kehadiran online, SiteGround's Miwiti WordPress, alat marketing email, SuperCacher, Lan Cloudflare & SiteGround CDN tutorial bakal nyedhiyani sampeyan karo kabeh info sing perlu.

Yen ngono sampeyan ora bisa nemokake jawaban sing lagi looking for ing bagean tutorial, sampeyan bisa nggunakake Alat telusuran sing didorong AI kanthi mlebu menyang Panjenengan Klien Area lan banjur ngakses Menu Pitulung.

Kanggo entuk alat dhukungan layanan mandiri SiteGround4,500+ artikel sing paling anyar lan kanthi cepet nemokake jawaban sing paling cocog kanggo pitakonan sampeyan, sampeyan kudu ngetik tembung kunci utawa pitakonan menyang bar telusuran. Ya wis sing gampang!

SiteGround saiki uga nawakake asisten AI cepet. Dibangun ing ndhuwur ChatGPT, AI iki dilatih kanggo njawab SiteGround pitakonan customer.

siteground ai ndhukung

Transfer Situs Web sing Gamelan lan Bebas Resiko

siteground wordpress plugin migrator

Minangka WordPress inang SiteGround ndadekake iku luar biasa gampang kanggo nransfer Panjenengan WordPress situs menyang a SiteGround akun hosting

Sampeyan mung kudu nginstal free WordPress Plugin Migrator, generate token transfer saka Panjenengan SiteGround akun, paste menyang SiteGround Alat Migrator, banjur klik 'Initiate Transfer'.

Yen sampeyan pengin nylametake dhewe kanggo mindhah situs web menyang platform iki, sampeyan bisa nyewa SiteGround's tim pakar migrasi situs manual kanggo nransfer kabeh file lan database.

Layanan iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna, ora mung WordPress siji. Nanging, biasane nganti 5 dina kerja lan ora gratis; regane $30 saben situs.

SiteGround Optimizer kanggo WordPress Camping

siteground plugin pangoptimal

SiteGround wis dikembangaké kuwat WordPress plugin optimasi situs disebut SiteGround SG Optimizer.

Alat iki duwe luwih saka yuta panginstalan aktif lan nggunakake sawetara teknik optimasi kanggo nambah kinerja situs web, kalebu:

  • 3 lapisan caching (Pangiriman Langsung NGINX sing ora WordPress-spesifik, Cache Dinamis, lan Memcached);
  • Pangopènan database dijadwal (optimasi basis data kanggo tabel MyISAM, mbusak kabeh kiriman sing digawe kanthi otomatis lan WordPress draf kaca, mbusak kabeh kiriman lan kaca ing tong sampah, mbusak kabeh komentar sing ditandhani minangka spam, lsp);
  • Brotli lan komprèsi GZIP kanggo suda lalu lintas jaringan lan wektu loading situs luwih cepet;
  • Optimisasi gambar sing ora ngrusak kualitas gambar; lan
  • Tes kacepetan powered by Google PageSpeed.

SiteGround wis ngenalaken sawetara owah-owahan sange menyang SiteGround Plugin Optimizer.

Kajaba saka desain lan struktur sing ramah pangguna, SiteGroundtim wis nambah 'Dianjurake'tag kanggo fitur saben WordPress pemilik situs web bisa entuk manfaat saka tanpa ngrusak sawetara setelan liyane.

SiteGround uga wis kasedhiya integrasi kanggo teknologi komprèsi gambar lan nggawe gambar webP.

Yen sampeyan seneng ngoptimalake lan nyetel situs web sampeyan kanthi manual, banjur SiteGround Plugin Optimizer menehi macem-macem pilihan kanggo nindakake.

The Optimasi frontend setelan ing SG Optimizer ngijini sampeyan nyilikake lan ngoptimalake CSS, JavaScript, lan HTML. Sampeyan uga bisa ngoptimalake font web lan font pramuat.

The lingkungan setelan ngijini sampeyan meksa HTTPS lan ndandani isi ora aman, ngoptimalake WordPress HeartBEat lan nindakake pre-fetching DNS.

The Caching setelan ngijini sampeyan milih lan ngoptimalake jinis caching.

ngatur WordPress hosting

SiteGround iku host web sampurna kanggo WordPress-situs powered. WordPress bisa diinstal lan diatur saka dashboard.

nginstal wordpress

SiteGround punika kanthi ngatur WordPress inang, tegese padha bakal tetep Panjenengan WordPress situs aman lan otomatis dianyari.

WordPress fitur kalebu:

  • Plugin migrasi gratis
  • Plugin optimasi kacepetan
  • Nganyari otomatis skrip
  • Area pementasan sing gampang diatur
  • Klik 1 WordPress instalasi

Tes Kacepetan & Wektu

Swara suwene sawetara wulan, aku duwe ngawasi lan nganalisa kinerja wektu, kecepatan lan sakabehe saka situs test sandi tuan rumah ing SiteGroundsitus.

Amarga saliyane saka wektu mbukak kaca, penting uga situs web sampeyan "munggah" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo SiteGround kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

siteground kacepetan lan uptime monitor

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah

SiteGround cons

Ora host web sampurna, lan SiteGround ora istiméwa. Ana sawetara kekurangan sing kudu ditimbang sadurunge sampeyan nggawe keputusan nggunakake SG minangka panyedhiya hosting web sampeyan.

Panyimpenan winates

Ing bab negatif pisanan aku kudu ngomong iku padha duwe tutup cukup kurang ing jumlah data sing bisa disimpen ing situs.

Ana alesan sing paling apik kanggo watesan iki. Langkung pelanggan data nyimpen ing server hosting sing dituduhake, saya luwih kamungkinan bakal ngalami kaping beban alon.

Nanging, wong sing duwe situs gambar / video-abot bisa uga duwe masalah karo watesan panyimpenan kasebut. Dheweke kalebu 10 GB ing endhek nganti 40 GB ing dhuwur mburi. Bisa uga akeh kanggo situs basis teks.

Siji-sijine solusi kanggo masalah tartamtu iki yaiku supaya sampeyan bisa ngira-ngira babagan jumlah panyimpenan sing sampeyan butuhake supaya situs sampeyan terus maju lan deleng manawa salah sawijining rencana bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • wiwitan: 10 GB panyimpenan (oke kanggo paling non-CMS / non-WordPress situs kuat)
  • GrowBig: 20 GB panyimpenan (oke kanggo WordPress / Joomla / situs didorong Drupal)
  • GoGeek: 40 GB panyimpenan (oke kanggo e-dagang uga WordPress / Joomla / situs didorong Drupal)

Panganggone Sumber Daya

Dheweke duwe barang sing diarani tunjangan saben wulan "detik CPU saben akun". Sejatine, iki mbatesi jumlah sumber daya sing diidini situs sampeyan digunakake saben wulan. Masalah potensial ing kene yaiku yen sampeyan ngluwihi watesan iki kanthi rutin, mula situs sampeyan bisa ditahan nganti wulan ngarep nalika tunjangan saben wulan direset.

panggunaan sumber

Dheweke negesake watesan sumber daya saben wulan ing rincian rencana:

  • StartUp: Cocog kanggo ~ 10,000 kunjungan saben wulan
  • GrowBig: Cocog kanggo ~ 100,000 kunjungan saben wulan
  • GoGeek: Cocog kanggo ~ 400,000 kunjungan saben wulan

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa pembekuan sing berlebihan bisa kedadeyan ing ngisor watesan kunjungan 400k ing paket GoGeek. Dadi yen situs web sampeyan narik lalu lintas sing akeh, ujare luwih saka 100,000 pengunjung saben wulan, malah GoGeek bisa uga ora bisa digunakake kanggo sampeyan.

Aku bakal mbantah yen sampeyan entuk ewu pengunjung menyang situs sampeyan saben dina, mula sampeyan kudu tetep adoh saka hosting bareng, amarga sampeyan luwih apik SiteGroundrencana hosting awan (nerangake karo akeh sumber daya liyane, lan luwih larang mesthi).

Umume host web ngetrapake watesan babagan jumlah pengunjung saben wulan sing diidini, nanging sampeyan kudu maca syarat-syarat print apik kanggo ngerti iki.

Aku golek jujur ​​lan transparent saka SiteGround kanggo ngandhani pangguna babagan iki ing ngarep. Iki minangka perkara liyane sing miturut pendapatku mbedakake SG mil saka perusahaan hosting web liyane!

Web Hosting Plans

SiteGround nawakake macem-macem rencana kanggo hosting web. Ora preduli apa sampeyan duwe blog cilik, situs web bisnis, toko online, utawa platform e-commerce sing kompleks -the SiteGround rencana hosting bisa njaga situs web sampeyan terus aktif.

Maca kanggo familiarize dhewe karo SiteGround'S paket hosting lan temokake endi sing cocog kanggo sampeyan. (Utawa, mriksa metu sandi darmabakti SiteGround artikel rencana rega.)

Rencana Rereganprice
Rencana gratisOra Ana
Rencana hosting web/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling laris) $ 4.99 / sasi* (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 7.99 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
WordPress rencana hosting/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling populer) $ 4.99 / sasi* (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek $ 7.99 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
Rencana hosting WooCommerce/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling laris)$ 4.99 / sasi*(diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 7.99 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
Reseller hosting plans/
Rencana GrowBig $ 4.99 / sasi * (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 7.99 / sasi * (diskon saka $39.99 / wulan)
Rencana awanSaka $ 100 / wulan
Rencana hosting awan/
Langsung miwiti rencana$ 100 / sasi
Rencana bisnis$ 200 / sasi
Rencana bisnis plus$ 300 / sasi
rencana daya super$ 400 / sasi
*Rega iki mung ditrapake kanggo langganan tahunan. Kajaba iku, yen layanan hosting web wiwitan sampeyan kadaluwarsa, sampeyan bakal bisa nerusake kanthi mbayar biaya nganyari maneh.

SiteGround StartUp

SiteGround's StartUp paket web hosting diwiwiti saka $ 2.99 / sasi. Nerangake karo akeh kabutuhan web hosting, kalebu:

  • Sertifikat SSL gratis;
  • CDN gratis;
  • Email profesional gratis;
  • Gawe serep saben dina;
  • lalu lintas tanpa wates;
  • teknologi SuperCacher;
  • ngatur WordPress layanan hosting;
  • Keamanan sing kuat; lan
  • Database Unlimited.

Rencana hosting web StartUp ngidini sampeyan nambah kolaborator menyang situs web supaya sampeyan bisa mbangun lan njaga bebarengan.

Sayange, rencana iki ngidini sampeyan dadi tuan rumah mung siji situs lan menehi sampeyan karo 10GB saka webspace. Mulane iku sampurna kanggo WordPress situs wiwitan, situs web pribadi, portofolio, landing page, lan blog prasaja.

Priksa review babagan rencana StartUp ing kene.

SiteGround GrowBig

Minangka jeneng tabet, ing GrowBig rencana web hosting becik kanggo scaling munggah ngarsane online. saka $ 4.99 / sasi sampeyan bakal entuk:

  • Hosting web kanggo situs web tanpa watesan;
  • lalu lintas tanpa wates;
  • 20GB papan panyimpenan;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • SiteGround CDN;
  • Email khusus sing gegandhengan karo domain gratis;
  • Gawe serep saben dina;
  • Firewall aplikasi web (WAF) lan SiteGroundSistem anti-bot AI kanggo nambah keamanan;
  • Instalasi keranjang blanja WooCommerce gratis;
  • free WordPress instalasi;
  • teknologi SuperCacher; lan
  • Kemampuan kanggo nambah kolaborator menyang situs sampeyan.

SiteGroundPaket hosting web GrowBig ngidini sampeyan nggawe nganti 5 salinan serep on-demand saka situs web sampeyan lan dilengkapi PHP 30% luwih cepet.

Kajaba iku, didhukung kanthi garansi dhuwit bali 30 dina, tegese sampeyan bisa nggunakake sajrone sewulan lan nampa mbalekaken lengkap yen sampeyan ora puas karo layanan kasebut. Kelemahane yaiku jaminan iki ora kalebu biaya registrasi domain anyar

GrowBig minangka rencana sing daksaranake sampeyan mlebu. Sampeyan bisa dadi tuan rumah pirang-pirang situs web lan sampeyan entuk PREMIUM SiteGround sumber daya (ngasilake situs web loading luwih cepet) tinimbang paket StartUp.

Priksa review babagan rencana GrowBig ing kene.

SiteGround GoGeek

Yen sampeyan pengin bisa dadi tuan rumah situs web tanpa watesan lan duwe akses menyang dhukungan pelanggan prioritas sing diwenehake dening SiteGround'S paling berpengalaman ahli support tech (geeks!), banjur ing GoGeek yoiku SiteGround rencana web hosting bisa uga persis sing sampeyan goleki.

saka $ 7.99 / sasi, sampeyan bakal entuk kabeh ing paket GrowBig lan:

  • 40GB ruang web;
  • Alat nyiyapake pementasan lan integrasi Git;
  • Kemampuan kanggo menehi akses label nalika klien menyang situs web sing sampeyan gawe; lan
  • Sumber daya server luwih akeh tinimbang rencana hosting sing dienggo bareng liyane (sambungan sing luwih simultan, wektu eksekusi proses sing luwih dhuwur, luwih akeh detik CPU, lsp.).

Paket GoGeek kanggo situs web sing akeh diperdagangkan utawa sumber daya intensif. Nerangake karo Fitur GEEKY lan (4x luwih cepet) server tinimbang rencana hosting StartUp.

Priksa review babagan rencana GoGeek ing kene.

Perbandingan StartUp vs GrowBig vs GoGeek

Apa rencana sampeyan kudu entuk? Yaiku tujuane bagean iki kanggo mbantu sampeyan ngerteni ...

Bentenane utama antarane rencana yaiku StartUp sampeyan mung bisa dadi tuan rumah 1 situs web.

GrowBig nerangake karo sumber daya liyane (= situs web loading luwih cepet), sampeyan uga nampa dhukungan prioritas, 30 serep saben dina (tinimbang mung 1 karo StartUp), lan cache dinamis (tinimbang mung caching statis karo StartUp).

GoGeek rencana nerangake karo 4 kaping luwih sumber daya lan sampeyan bisa nggawe situs pementasan. Sampeyan uga entuk layanan serep lan mulihake situs web premium.

Pengin ngerti apa bedane utama antarane StartUp, GrowBig, lan paket hosting GoGeek?

Mangkene perbandingan StartUp vs GrowBig, Lan GrowBig vs. GoGeek

SiteGroundRencana StartUp, GrowBig, lan GoGeek kabeh regane cukup, nanging rencana sing luwih larang kalebu kapabilitas server sing luwih apik.

SiteGround StartUp vs GrowBig Review

Kabeh SiteGround'S hosting plans cukup diregani, nanging ing Rencana wiwitan minangka rencana sing paling murah sing ditawakake. Iki rencana level entri lan teka karo sumber paling apik lan fitur.

Paket StartUp paling cocok kanggo wong sing mung kudu duwe situs web, kayata situs web utawa blog bisnis pribadi utawa cilik.

Salah sawijining prabédan utama ing antarane rencana StartUp lan GrowBig yaiku karo rencana mantan sampeyan mung diijini dadi host situs web (kanthi paket GrowBig sampeyan bisa dadi tuan rumah situs web tanpa watesan).

Yen sampeyan pengin mbukak pirang-pirang situs web sing di-host ing akun hosting siji, rencana akun StartUp kudu dadi ora-ora.

Ing kontras, ing Rencana GrowBig luwih cocog kanggo para situs web bisnis lan blogger sing digunakake WordPress amarga sampeyan entuk 2x luwih akeh sumber daya lan akeh fitur sing luwih maju dibandhingake karo rencana StartUp.

GrowBig ngidini sampeyan host akeh situs web, nggunakake Supercacher caching statis, dinamis, lan teknologi caching Memcached (Mulai mung nawakake statis), lan sampeyan entuk free sertifikat SSL wildcard.

Fitur liyane sing ora ana ing StartUp yaiku fungsi serep lan mulihake. Paket GrowBig dilengkapi serep dhasar lan layanan mulihake

Bentenane penting liyane yaiku kanthi rencana StartUp sampeyan mung entuk dhukungan standar, dibandhingake karo GrowBig dhukungan premium.

Dadi yen sampeyan mikir sampeyan butuh sawetara tangan saka tim dhukungan sing ramah, cepet lan pinter, mula sampeyan kudu milih paket GrowBig.

Sampeyan kudu nimbang milih GrowBig yen:
  • Sampeyan pengin dadi luwih saka siji situs web ing akun hosting sampeyan
  • Sampeyan pengin sumber daya 2x luwih akeh (yaiku situs web sing luwih cepet loading)
  • Sampeyan pengin 30 serep saben dinane tinimbang serep saben dinane sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin dhukungan premium tinimbang dhukungan standar sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin 20 GB ruang web tinimbang 10 GB sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin akses menyang serep dhasar lan layanan mulihake
  • Sampeyan pengin caching statis, dinamis lan Memcached tinimbang mung caching statis sing kasedhiya karo StartUp
  • Sampeyan pengin sertifikat SSL wildcard gratis kanggo taun pisanan
  • Sampeyan pengin eksekusi PHP 30% luwih cepet

SiteGround GrowBig vs GoGeek Review

Salah sawijining prabédan utama ing antarane GrowBig vs GoGeek yaiku fitur server ekstra sing mung teka karo sing terakhir.

GoGeek dilengkapi sumber daya server 4x luwih akeh lan luwih sithik pangguna sing nuduhake sumber daya server. Iki tegese sampeyan entuk situs web kanthi cepet nalika sampeyan milih paket GoGeek.

Bedane liyane saka rencana yaiku fitur "geeky" tambahan sing sampeyan mung entuk Rencana GoGeek. Siji fitur kasebut yaiku lingkungan pementasan situs, sing ngidini sampeyan nyalin situs langsung utawa nyoba kode lan desain anyar sadurunge nerbitake owah-owahan ing situs langsung.

Sampeyan uga entuk DNS pribadi gratis. Fitur liyane yaiku Saliyane, sing wis diinstal lan ngidini sampeyan nggawe repositori situs web sampeyan.

Pungkasan, GoGeek teka karo dheweke serep situs web premium lan layanan mulihake kanggo mbantu njaga situs web sampeyan.

Sampeyan kudu nimbang milih paket GoGeek yen:
  • Sampeyan pengin sumber daya 4x luwih akeh (yaiku situs web sing dimuat kanthi cepet) lan luwih sithik pangguna sing nuduhake server
  • Sampeyan pengin lingkungan pementasan supaya sampeyan nyalin situs langsung utawa nyoba kode lan desain anyar sadurunge nerbitake owah-owahan ing situs langsung sampeyan
  • Sampeyan pengin Simpenan web 40 GB tinimbang 20 GB sing dilengkapi karo GrowBig
  • Sampeyan pengin Git sing wis diinstal supaya sampeyan bisa nggawe repositori situs web
  • Sampeyan pengin label putih lan menehi klien akses menyang area klien Site Tools
  • Sampeyan pengin dhukungan prioritas majeng saka tim ahli
  • Sampeyan pengin layanan premium lan mulihake layanan, tinimbang layanan dhasar sing dilengkapi karo GrowBig

Rencana hosting sing paling apik kanggo sampeyan?

Saiki sampeyan ngerti apa SiteGround rencana bareng nawakake lan sampeyan saiki muga-muga ing posisi sing luwih apik kanggo milih rencana hosting sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Elinga yen sampeyan bisa nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur mengko.

Adhedhasar pengalamanku dhewe, iki menehi saran kanggo sampeyan:

  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana wiwitan yen sampeyan kepengin mbukak prasaja situs statis utawa HTML
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana GrowBig (iki rencana aku nggunakake) yen sampeyan arep mbukak a WordPress, Joomla utawa situs CMS powered
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana GoGeek situs e-commerce utawa yen sampeyan butuh WordPress/ Pementasan Joomla lan Git

SiteGround WordPress, WooCommerce, Reseller & Cloud VPS Hosting Plans

SiteGround WordPress hosting

siteground wordpress hosting

Nalika nerangake hosting WordPress situs web, SiteGround nawakake 3 rencana: StartUp, GrowBig, lan GoGeek. SiteGroundwis ngatur WordPress hosting cepet, aman, lan kaget prasaja kanggo nggunakake. Disaranake dening WordPress.org, WooCommerce, lan Yoast.

The Paket StartUp menehi hak kanggo tuan rumah siji WordPress website lan nerangake karo free WordPress instalasi. Rencana iki uga ngidini sampeyan nginstal SiteGround's WordPress Plugin Migrator gratis.

Saka mung $ 2.99 / sasi, awakmu WordPress aplikasi bakal paling anyar, sampeyan bakal duwe SSL lan HTTPS gratis, jaringan pangiriman konten gratis, alamat email sing gegandhengan karo domain gratis, lan serep otomatis saben dina.

Yen sampeyan kudu dadi tuan rumah luwih saka siji WordPress situs, ing Rencana GrowBig bisa uga becik kanggo sampeyan.

iki WordPress biaya rencana hosting saka $ 4.99 / sasi, lan dilengkapi pembangun situs web gratis, dhukungan pelanggan 24/7, akun email gratis, lalu lintas tanpa watesan, lan serep saben dina lan salinan situs web gratis.

Kanthi paket GrowBig ing panggonan, sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan saka SiteGroundkabeh-ing-siji WordPress plugin keamanan lan nambah kolaborator menyang akun.

Paket GoGeek biaya saka $ 7.99 / sasi lan ngidini sampeyan dadi tuan rumah pirang-pirang WordPress situs web.

Saliyane kabeh fitur penting lan premium sing disedhiyakake sadurunge, rencana iki uga kalebu perawatan pelanggan prioritas maju, nggawe Git Repo siji-klik, lan fitur kinerja server tingkat paling dhuwur kanggo kacepetan situs sing apik banget.

SiteGround WooCommerce Hosting

hosting woocommerce

SiteGroundPaket hosting WooCommerce paket cloud hosting dirancang kanggo mbantu sampeyan miwiti toko online super-cepet. Kabeh padha teka karo WooCommerce sing wis diinstal kanggo ngirit wektu lan menehi kesempatan kanggo miwiti ngunggah produk sampeyan langsung.

SiteGroundPaket hosting maya server pribadi virtual ora duwe watesan babagan jinis produk utawa layanan sing bisa didol online. Iki bisa dadi barang fisik lan digital, bundel produk, lan konten mung anggota.

SiteGroundFitur hosting e-dagang WooCommerce cache pinter lan dandan kinerja kayata Minifikasi CSS & HTML, optimalisasi gambar otomatis, kesed loading gambar, Lan Komprèsi GZIP

tambahan, SiteGround ngidini pelanggan rencana hosting WooCommerce nambah kacepetan situs kanthi nyetel versi PHP optimal lan nggunakake setelan HTTPS sing disaranake.

Fitur apik tenan liyane saka SiteGroundHosting WooCommerce yaiku alat pementasan siji-klik. Iki kalebu ing paket GrowBig lan GoGeek lan ngidini sampeyan mbangun toko online ing lingkungan sing aman kanthi nggabungake owah-owahan lan nganyari menyang salinan situs web sampeyan.

Yen sampeyan yakin yen owah-owahan anyar ora bakal nyebabake pengaruh negatif ing situs web langsung, sampeyan bisa langsung ngeklik.

SiteGround Reseller Hosting

reseller hosting

SiteGround nawakake hosting pengecer gedhe.minangka rencana hosting darmabakti. Sampeyan bisa milih saka 3 paket: GrowBig, GoGeek, lan Cloud.

The Rencana pengecer GrowBig minangka pilihan sing kuat yen sampeyan pengin miwiti adol layanan hosting web menyang individu, bisnis, lan organisasi sing ora mbutuhake papan panyimpenan akeh.

Paket kasebut gratis WordPress Instalasi CMS lan nganyari otomatis, sertifikat SSL gratis, CDN gratis, sistem SuperCacher, alat pementasan sing trep kanggo WordPress situs, lan keamanan ditingkatake. Saka mung $ 4.99 / sasi, sampeyan bakal bisa dadi tuan rumah situs web tanpa watesan lan nggunakake serep saben dina otomatis lan layanan serep on-demand.

Rencana pengecer GoGeek lan Cloud cukup nganyari saka tawaran sadurunge. Ing Rencana GoGeek kalebu kabeh ing paket GrowBig plus kemampuan kanggo menehi klien akses putih-label menyang Piranti Situs bagean situs web sing sampeyan gawe kanggo dheweke lan nikmati dhukungan teknis prioritas. Sampeyan bakal entuk kabeh iki mung $ 7.99 / sasi.

The Paket awan yaiku pokok SiteGround rencana pengecer amarga kalebu kabeh fitur ing GrowBig lan tawaran GoGeek plus kamungkinan kanggo ngatur akses klien menyang Piranti Situs bagean saka situs web lan mbangun paket hosting khusus kanggo saben situs web sing digawe (nemtokake spasi disk, lalu lintas situs web, jumlah database, lan sumber daya penting liyane).

Sampeyan bakal seneng kabeh kebebasan lan keluwesan iki kanggo minimal $ 100 sasi

Rencana Hosting Cloud

hosting awan

Yen sampeyan butuh paket hosting awan sing bisa ndhukung pertumbuhan online sampeyan, sampeyan bakal seneng sinau SiteGround nawakake 4 opsi beda: Langsung Miwiti, Bisnis, Bisnis Plus, Lan Daya Super. Saben rencana kasebut kalebu rencana pilihan CPU lan RAM otomatis keukur lan IP darmabakti gratis kanggo keamanan situs tambah.

The Rencana awan Langsung Mulai minangka cara paling murah kanggo nggawa situs web bisnis menyang tingkat sabanjure yen wis ngluwihi paket hosting sing dienggo bareng liyane. kanggo $ 100 sasi, sampeyan bakal duwe Memori RAM 8GB lan 40GB papan SSD ing pembuangan sampeyanl. Kajaba iku, paket iki ngidini sampeyan milih saka macem-macem versi PHP lan dilengkapi MySQL & PostgreSQL, server email Exim, lan firewall tabel ip.

SiteGround's Paket awan bisnis biaya $ 200 saben sasi lan kalebu 8 intine CPU, Memori RAM 12GB, Lan 80GB saka panyimpenan SSD. Jumlah inti CPU sing dhuwur ndadekake rencana iki cocog kanggo situs web sing gumantung ing skrip kaya PHP utawa nggunakake database. Intine CPU luwih akeh ing akun hosting sampeyan, luwih apik kinerja situs sampeyan.

The Rencana awan Business Plus menehi hak kanggo sampeyan 12 intine CPU, 16GB RAM, Lan 120GB papan SSD. Kanggo $ 300 sasi, sampeyan uga bakal seneng support pelanggan VIP babak-the-jam lan duwe akses menyang SiteGround's WordPress alat pementasan lan Git.

Pungkasan, ing Paket Super Power minangka solusi hosting awan sing paling sugih lan, minangka asil, paling larang SiteGround nawakake. Iku biaya $ 400 saben sasi lan kalebu fitur lunak kuat lan layanan eksklusif kaya akses SSH langsung menyang Panjenengan siteground akun maya, dhukungan prioritas majeng diwenehake dening SiteGround's top-rated agen, lan kamungkinan kanggo nyetel versi PHP paling cocok kanggo website.

mbandhingaké SiteGround Peserta

Minangka pemilik situs web utawa pangembang, penting kanggo milih perusahaan hosting sing nawakake layanan sing dipercaya lan berkinerja tinggi kanthi rega terjangkau. Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya ing pasar, bisa dadi tantangan kanggo nggawe pilihan sing tepat.

Pramila aku nggawe bagean iki kanggo mbantu sampeyan mbandhingake SiteGround karo sawetara saka sawijining saingan paling cedhak lan golek panyedhiya hosting sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan:

Penyedhiya HostingKekuwatan KeyCocog Kanggo
BluehostPangguna-loropaken, apik kanggo WordPress, lan terjangkaupamula, WordPress pangguna, bisnis cilik
HostgatorBudget-ramah, uptime dipercaya, gampang persiyapanUsaha cilik, pemula
DreamHostPrivasi sing kuat, kinerja sing kuat, WordPress-fokusSitus sing fokus ing privasi, WordPress kedhaftar
WP EnginePremium WordPress hosting, support banget, keamanan meningkatProfessional WordPress pangguna, bisnis
LanggengHosting awan sing fleksibel, bisa diukur, fitur canggihPangguna sing ngerti teknologi, bisnis skala
  1. Bluehost minangka panyedhiya hosting web liyane sing populer ing antarane WordPress pangguna. Nalika loro SiteGround lan Bluehost nawakake fitur sing padha kayata ngatur WordPress hosting, SSL gratis, lan dhukungan pelanggan 24/7, SiteGround dikenal amarga wektu loading sing luwih cepet, langkah-langkah keamanan sing luwih apik, lan wektu kerja sing luwih dipercaya. Maca sandi SiteGround vs Bluehost comparison kene.
  2. Hostgator minangka panyedhiya hosting web liyane sing nawakake rencana hosting sing dituduhake, VPS, lan darmabakti. Nalika HostGator uga nawakake fitur sing padha kayata SSL gratis lan dhukungan pelanggan 24/7, SiteGround dikenal amarga wektu loading sing unggul, langkah keamanan sing luwih apik, lan wektu kerja sing luwih dipercaya. Maca sandi SiteGround vs HostGator comparison kene.
  3. DreamHost minangka panyedhiya hosting web sing nawakake rencana hosting sing dituduhake, VPS, lan darmabakti. Nalika loro SiteGround lan DreamHost nawakake fitur sing padha kayata ngatur WordPress hosting, SSL gratis, lan dhukungan pelanggan 24/7, SiteGround dikenal amarga wektu loading sing luwih cepet, langkah-langkah keamanan sing luwih apik, lan wektu kerja sing luwih dipercaya. Maca sandi SiteGround vs Perbandingan DreamHost ing kene.
  4. WP Engine yaiku sing dikelola WordPress panyedhiya hosting sing fokus nyedhiyakake solusi hosting tingkat perusahaan kanggo lalu lintas dhuwur WordPress situs web. Rencana hosting kasebut dilengkapi macem-macem fitur, kalebu keamanan canggih, alat optimasi situs, serep otomatis, lan jaringan pangiriman konten (CDN). Dheweke uga duwe tim WordPress ahli sing nyedhiyakake dhukungan pelanggan 24/7 lan bisa mbantu migrasi lan optimasi situs web. WP Engine dikenal kanggo linuwih, kacepetan loading cepet, lan langkah keamanan banget, kang ndadekake iku pilihan populer kanggo bisnis lan organisasi sing mbutuhake kuwat WordPress solusi hosting. Maca sandi SiteGround vs WP Engine comparison kene.
  5. Langgeng minangka platform hosting awan sing dikelola sing nawakake solusi hosting kanggo macem-macem sistem manajemen konten (CMS) kalebu WordPress, Magento, Drupal, Joomla, lan liya-liyane. Dheweke nyedhiyakake rencana hosting ing sawetara panyedhiya infrastruktur awan, kalebu Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, DigitalOcean, Vultr, lan Linode. Cloudways minangka antarmuka sing ramah pangguna, serep otomatis, lan fitur kloning situs web, uga keluwesan kanggo ngidini pangguna nambah utawa mudhun sumber daya hosting adhedhasar kabutuhan. Kajaba iku, Cloudways nawakake dhukungan pelanggan 24/7 lan sawetara fitur canggih, kalebu caching tingkat server lan firewall khusus, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo bisnis kabeh ukuran. Maca sandi SiteGround vs Cloudways comparison kene.

sakabèhé, SiteGround stands metu saka saingan amarga wektu loading unggul, langkah keamanan sing luwih apik, lan uptime luwih dipercaya.

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Dadi .. apa kita menehi saran? Ya - kita banget nyaranake SiteGround minangka perusahaan hosting web sabanjure.

SiteGround: Host Web Paling apik kanggo 2024
Saka $ 2.99 saben wulan

SiteGround misuwur ing industri hosting web - ora mung babagan hosting situs web nanging babagan ningkatake kinerja, keamanan, lan manajemen situs sampeyan. SiteGroundPaket hosting nggabungake teknologi canggih lan fitur sing ramah pangguna, supaya situs web sampeyan bisa digunakake kanthi apik. Entuk premium kinerja situs web karo Ultrafast PHP, optimized db persiyapan, built-in caching & liyane! Paket hosting paling apik kanthi email gratis, SSL, CDN, serep, nganyari otomatis WP, lan liya-liyane.

Kanthi uptime server sing nggumunake, tim dhukungan pelanggan sing luar biasa, ahli perawatan pelanggan sing dipercaya lan ramah, lan macem-macem rencana sing fleksibel, iku aman kanggo ngomong sing SiteGround minangka salah sawijining perusahaan hosting sing paling apik saiki.

Preduli saka apa sampeyan mbukak blog profesional, duwe toko online utawa nggoleki opsi hosting sing solid kanggo situs perusahaan gedhe, SiteGround wis entuk sampeyan nutupi.

Sapa sing kudu milih SiteGround? Iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem pangguna, kalebu pamilik situs web e-commerce, agensi cilik, pangembang web, individu sing ngatur situs web pribadi, bisnis cilik lokal lan regional, lan penggemar. Iki minangka solusi hosting sing serbaguna kanthi fokus sing kuat ing kacepetan, keamanan, lan dhukungan (telung kunci S saka web hosting).

Muga-muga sampeyan nemokake editorial pakar iki SiteGround review mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

SiteGround terus nambah layanan hosting kanthi kecepatan sing luwih cepet, keamanan sing luwih apik, antarmuka sing ramah pangguna, dhukungan pelanggan sing ditingkatake, lan inisiatif sing ramah lingkungan. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Mei 2024):

  • Gratis Domain Jeneng: Wiwit Januari 2024, SiteGround saiki nawakake pelanggan registrasi domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Fitur Pemasaran Email Lanjut: SiteGround wis Ngartekno munggah game ing arena marketing email. Introduksi saka AI Email Writer stands out minangka game-changer, mbisakake pangguna kanggo nggawe email milutaken effortlessly. Fitur kasebut dirancang kanggo mbantu ngasilake konten email sing berkualitas tinggi, nyepetake proses nggawe email. Kajaba iku, fitur penjadwalan anyar ngidini perencanaan lan wektu kampanye email sing luwih apik, njamin keterlibatan sing optimal. Piranti kasebut minangka bagean saka SiteGroundstrategi sing luwih jembar kanggo nambah kapabilitas pemasaran digital kanggo pangguna.
  • Peningkatan Keamanan kanthi Mode 'Ing Serangan': Nanggepi kecanggihan serangan HTTP sing saya tambah, SiteGround wis bolstered sawijining CDN (Content Delivery Network) karo mode 'Under Attack'. Mode iki nyedhiyakake lapisan keamanan tambahan, nglindhungi situs web saka ancaman cyber sing rumit. Iki minangka langkah proaktif sing njamin integritas situs web lan layanan tanpa gangguan, sanajan ana tekanan.
  • Alat Pemasaran Email karo Generasi Timbal kanggo WordPress: SiteGround wis nggabungake plugin generasi timbal karo alat marketing email, khusus kanggo WordPress pangguna. Integrasi iki minangka langkah penting kanggo nguatake pamilik situs web supaya bisa njupuk luwih akeh petunjuk langsung WordPress situs. Iki nyederhanakake proses ngowahi pengunjung situs web dadi pelanggan potensial, nambah efektifitas kampanye pemasaran email sakabèhé.
  • Akses Awal menyang PHP 8.3 (Beta 3): Nuduhake komitmen kanggo tetep ing ngarep teknologi, SiteGround saiki nawakake PHP 8.3 (Beta 3) kanggo testing ing server sawijining. Kesempatan iki ngidini para pangembang lan penggemar teknologi kanggo eksprimen karo fitur PHP paling anyar, menehi umpan balik lan wawasan sing penting sadurunge rilis resmi. Iki minangka undhangan kanggo dadi bagian saka lanskap PHP sing terus berkembang, sing njamin SiteGround pangguna tansah ahead saka kurva.
  • SiteGround Bukak Alat Pemasaran Email: Peluncuran SiteGround Alat Pemasaran Email menehi tandha tonggak penting ing penawaran layanan. Alat iki dirancang kanggo ngedongkrak wutah bisnis kanthi ngaktifake komunikasi efektif karo pelanggan lan prospek. Antarmuka sing ramah pangguna lan fitur sing kuat ndadekake alat sing penting kanggo bisnis sing pengin nambah upaya pemasaran digital.
  • Implementasi SRS kanggo Penerusan Email sing Bisa Dipercaya: SiteGround wis ngleksanakake Skema Tulis Ulang Pangirim (SRS) kanggo nambah linuwih kiriman email. SRS ngatasi masalah sing ana gandhengane karo pemeriksaan SPF (Sender Policy Framework), supaya email sing diterusake ora salah diklasifikasikake minangka spam. Nganyari iki penting kanggo njaga integritas lan pangiriman email sing diterusake.
  • Ekspansi karo Pusat Data Paris lan CDN Point: Kanggo ngrampungake basis pelanggan global sing saya tambah akeh, SiteGround wis nambah pusat data anyar ing Paris, Prancis, lan titik CDN tambahan. Ekspansi iki ora mung nambah kualitas layanan lan kecepatan kanggo pangguna Eropa nanging uga tegese SiteGroundKomitmen kanggo nggayuh global lan optimasi kinerja.
  • Bukak saka SiteGroundCDN Kustom: Ing perkembangan sing signifikan, SiteGround wis dibukak CDN adat dhewe. CDN iki dirancang kanggo bisa digunakake kanthi lancar SiteGroundLingkungan hosting, nawakake wektu loading sing luwih apik lan kinerja situs web sing luwih apik. Solusi khusus iki tegese SiteGroundDedikasi kanggo nyedhiyakake pengalaman hosting web sing holistik lan terintegrasi.

Nyemak SiteGround: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web kaya SiteGround, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Opo

SiteGround

Pelanggan mikir

Wis karo wong-wong mau kanggo taun, gawe anyar maneh dina lan wis interaksi gedhe nalika nindakaken

Muga 15, 2024

Tau masalah karo Siteground, lan aku wis karo wong-wong mau kanggo taun. Bab sing paling disenengi yaiku dhukungan pelanggan sing nggumunake maneh. Mung gawe anyar layanan dina lan wis interaksi gedhe liyane karo wong-wong mau. Nalika aku ora entuk apa sing dakkarepake, aku yakin loro-lorone nggawe konsesi, mula pungkasane loro-lorone menang.

Avatar kanggo Alex
Alex

Mbenerake kesalahanku ing sawetara detik!

April 18, 2024

Aku pancene ngupayakake wektu kanthi nganyari maneh lan ora sengaja nganyari hosting kaping pindho sajrone rong minggu. Petar G langsung nulungi aku. Apa tingkat layanan pelanggan sing apik! Matur nuwun Petar!

Avatar kanggo T. Murphy
T. Murphy

aja ngimpi hosting wordpress ing panggenan liya

April 10, 2024

Aku tuan rumah babagan 2 rolas situs saiki karo siteground, sawise miwiti mung 1. Aku janji sampeyan bakal nemoni masalah yen sampeyan nindakake apa wae sing canggih - dudu salah SG nanging wordpress gedhe lan canggih. (nanging worth iku!) Lan aku uga janji sing Staff support SG bakal a) * tansah * nanggapi panjalukan chatting ing 1 menit lan b) * tansah * dadi banget paling apik ing dhukungan pelanggan. Aja mikir babagan iki, lakoni wae (lan ora, dheweke ora mbayar aku…!)

Avatar kanggo LY Pratt
LY Pratt

Dhukungan Langsung Luar Biasa Kanthi Keahlian sing Ora Ditandingi ing Piranti lan Proses

April 9, 2024

Ing pengalaman karo SiteGround, fitur standout wis support manungsa urip. Tim kasebut ora mung ngerti alat lan prosese; dheweke nuduhake tingkat keahlian sing luar biasa sing durung daktemu ing papan liya. Saben interaksi aku wis wis ditondoi dening akurat lan pinpoint informasi mbiyantu, kang ngandika volume bab latihan lan kawruh ambane.

Kemampuan staf dhukungan kanggo ngerti lan ngatasi masalahku kanthi cepet, nyedhiyakake solusi sing cocog lan ora mung saran umum, pancen nggumunake. Apa tantangan teknis sing rumit utawa pitakon sing gampang, tanggapan kasebut mesthi katon, nggambarake pemahaman sing jero babagan infrastruktur lan nuansa teknis.

Apa tenan mranata SiteGround Kajaba iku, emphasis sing jelas ditindakake ing keunggulan layanan pelanggan. Keahlian tim dhukungan langsung mesthekake yen interaksi apa wae ora mung babagan ngrampungake masalah nanging uga nambah pengalaman sakabehe karo platform kasebut. Komitmen kanggo ngirim informasi sing akurat lan mbiyantu tanpa wektu tundha nduduhake pendekatan pisanan pelanggan sing langka ing industri kasebut.

SiteGroundDhukungan manungsa ora mung ketemu nanging ngluwihi pangarepanku, nggawe pathokan anyar kanggo apa sing dakanggep layanan paling dhuwur ing domain hosting web. Dedikasi lan katrampilan tim kasebut nduwe pengaruh sing signifikan marang kepuasan lan kapercayanku marang layanane.

Avatar kanggo Chris Lenzi
Chris Lenzi

Dhukungan iku UNMATCHED! (IMHO)

Maret 18, 2024

Wiwit ngalih menyang SiteGround sawetara taun kepungkur, urip wis Ngartekno luwih kaku free. Lan iki amarga sebagian besar tim dhukungan sing aktif lan enten (lan meh langsung responsif). Aku ora kudu nelpon wong-wong mau asring, nanging yen aku nelpon, iku biasane kritis. Lan aku mesthi ninggalake obrolan dhukungan kanthi ngucapke matur nuwun amarga nggawe masalah mbenakake katon gampang.

Aspek liyane yaiku carane gampang njaluk bantuan, sinau, lan ngatasi masalah tanpa nggunakake dhukungan langsung. Database pusat bantuan, artikel, lan tutorial sing apik banget!

Ngluwihi kabeh, pengalaman pangguna mung nyenengake. Aku fanboy sejati. 🙂

Avatar kanggo Yordania
Jordan

SiteGround - Wektu, Rencana, lan Dhukungan Paling Apik!

Maret 15, 2024

Mung duwe masalah aneh karo SSLku. Minangka tansah - dhukungan ing SiteGround bisa ngenali masalah kasebut lan nggawe aku bali menyang bisnis. Matur nuwun Nikolai! Aku tresna marang perusahaan iki lan banget nggusah sapa sing mbutuhake situs hosting kanggo menehi wong dipikir!

Avatar kanggo Sherry Bradford
Sherry Bradford

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...