Apa Sampeyan Gunakake Akses Internet Pribadi? Tinjauan babagan Kecepatan, Server & Biaya PIA

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Akses Internet Pribadi (PIA) minangka layanan VPN sing populer lan terjangkau kanggo individu lan pamilik bisnis cilik. Ing kajian Akses Internet Pribadi 2024 iki, kita bakal nliti fitur, kacepetan, pro & kontra, lan rega kanggo mbantu sampeyan mutusake yen iki VPN sing kudu sampeyan gunakake.

Saka $ 2.19 / wulan

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Ringkesan Tinjauan VPN Akses Internet Pribadi (TL;DR)
Rating
Reregan
Saka $ 2.19 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Ora ana rencana gratis, nanging njamin dhuwit bali 30 dina
server
30,000 server VPN sing cepet lan aman ing 84 negara
Kebijakan Logging
Kawicaksanan ora log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Amerika Serikat
Protokol / Enkripsi
Protokol WireGuard & OpenVPN, enkripsi AES-128 (GCM) & AES-256 (GCM). Server proxy Shadowsocks & SOCKS5
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Stream Netflix US, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, Youtube, lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
Ngalih mateni kanggo desktop & piranti seluler, pamblokir iklan sing dibangun, tambahan antivirus, sambungan simultan nganti 10 piranti, lan liya-liyane
Deal Saiki
GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Key Takeaways:

Akses Internet Pribadi (PIA) minangka salah sawijining panyedhiya VPN paling murah ing pasar ing taun 2024, wiwit $2.19 saben wulan.

PIA duwe app apik kanggo iOS lan Android, lan bisa ndhukung nganti 10 sambungan bebarengan.

Nalika PIA duwe kabijakan privasi sing ora mlebu log, iki adhedhasar ing AS lan durung ngalami audit keamanan independen pihak katelu.

Akses Internet Pribadi VPN (uga dikenal minangka PIA) didegaké ing 2009, lan padha mbangun reputasi minangka panyedhiya VPN sing dipercaya lan aman. Dheweke gumunggung luwih saka 15 yuta pelanggan sing puas ing saindenging jagad, lan gampang dingerteni kenapa.

Ana akeh sing disenengi babagan PIA, saka rega sing murah banget nganti jumlah server lan aplikasi sing ramah pangguna.

Akses Internet Pribadi PIA VPN Review 2024

PIA dilengkapi sawetara fitur unik sing mbedakake saka kompetisi, nanging ana sawetara wilayah ngendi iku tiba cendhak, banget. Ing review Akses Internet Pribadi iki, aku njelajah PIA VPN kanthi jero, supaya sampeyan bisa mutusake apa VPN sing cocog kanggo sampeyan.

Bukak situs web VPN Akses Internet Pribadi kanggo mangerteni sing luwih lengkap lan langganan karo njamin dhuwit-bali 30 dina.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Akses Internet Pribadi. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

PIA VPN Pros

  • Salah sawijining VPN paling murah kanthi rega diwiwiti $2.19 saben wulan
  • Aplikasi apik kanggo piranti iOS lan Android
  • Bisa ndhukung nganti 10 sambungan bebarengan
  • Kinerja prayoga ing tes kacepetan
  • Akeh lokasi server (30k+ server VPN kanggo dipilih)
  • Desain aplikasi sing intuisi lan pangguna-loropaken
  • Ora ana kabijakan privasi logging
  • Protokol WireGuard & OpenVPN, enkripsi AES-128 (GCM) & AES-256 (GCM). Server proxy Shadowsocks & SOCKS5
  • Dilengkapi switch mateni sing bisa dipercaya kanggo kabeh klien
  • Dhukungan 24/7 lan sambungan simultan tanpa watesan. Ora dadi luwih apik tinimbang iku!
  • Apik kanggo mbukak blokir situs streaming. Aku bisa ngakses Netflix (kalebu AS), Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, lan liya-liyane

Pia VPN Cons

  • Adhedhasar ing AS (yaiku anggota saka negara 5-mripat) supaya ana uneg-uneg babagan privasi
  • Ora ana audit keamanan independen pihak katelu sing ditindakake
  • Ora ana rencana gratis
  • Aku ora bisa mbukak blokir BBC iPlayer

TL; DR

PIA minangka panyedhiya VPN sing apik lan murah, nanging bisa uga ana sawetara dandan. Ing sisih plus, iku VPN sing nerangake karo a jaringan gedhe saka server VPN, kacepetan apik kanggo streaming lan torrent, Lan emphasis kuwat ing keamanan lan privasi. Nanging, sawijining Gagal mbukak blokir sawetara layanan streaming lan kacepetan alon ing lokasi server long-distance sing letdowns utama.

Rencana & Harga

PIA nawakake telung pilihan pembayaran sing beda, sing kabeh regane lumayan. Pangguna bisa milih mbayar saben wulan ($ 11.99 / sasi), mbayar 6 sasi ($ 3.33 / sasi, diisi minangka biaya siji-wektu $45), utawa mbayar rencana 2 taun + 2 wulan ($ 2.19 / wulan, dikenani biaya sepisan $57).

PlanpriceData
Saben wulan$ 11.99 / sasiDilengkapi torrent tanpa wates, IP khusus, dhukungan 24/7, tunneling pamisah lanjut, lan pamblokiran iklan lan malware.
6 Sasi$3.33 / wulan ($45 total)Dilengkapi torrent tanpa wates, IP khusus, dhukungan 24/7, tunneling pamisah lanjut, lan pamblokiran iklan lan malware.
2 taun + 2 sasi$2.19 / wulan ($56.94 total)Nerangake karo torrent tanpa wates, IP khusus, dhukungan pelanggan 24/7, tunnel pamisah lanjutan, lan pamblokiran iklan lan malware.

Rencana 2 taun + 2 wulan mesthi dadi nilai paling apik kanggo dhuwit sampeyan. Yen ndhaptar komitmen 2 taun nggawe sampeyan gugup, sampeyan bakal beruntung: kabeh rencana pembayaran PIA teka karo jaminan dhuwit bali 30 dina.

Ing tembung liyane, sampeyan bisa nyoba metu lan ndeleng apa iku pas kanggo sampeyan tanpa risiko kelangan dhuwit yen sampeyan ngganti pikiran. Yen sampeyan nemoni masalah karo VPN utawa akun, sampeyan bisa hubungi dhukungan PIA 24/7.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Kacepetan & Kinerja

PIA entuk review campuran nalika nerangake kacepetan. Sanajan duwe nomer server sing nggumunake ing 84 negara, Akses Internet Pribadi dudu VPN paling cepet ing pasar. Kanthi ngandika, iku adoh saka paling alon.

VPN Akses Internet Pribadi dilengkapi sambungan 10 GBPS (utawa 10 milyar bit per detik) lan bandwidth tanpa wates. 

Kacepetan download lan upload cukup prayoga ing server sing cedhak karo lokasi sampeyan, nanging sayangé, tesku nuduhake manawa kecepatan mudhun kanthi signifikan ing jarak sing adoh. Ing OpenVPN protokol UDP uga Ngartekno luwih cepet saka TCP, lan luwih cepet saka WireGuard.

ProtokolKacepetan rata-rata
WireGuard25.12 Mbps
MbukakVPN TCP14.65 Mbps
OpenVPN UDP27.17 Mbps
Kecepatan download rata-rata ing 10 lokasi sing beda-beda, dipilih kanthi acak

Aturan umum karo VPN Akses Internet Pribadi yaiku sampeyan bakal entuk kacepetan sambungan sing luwih cepet yen sampeyan nyambung menyang server sing luwih cedhak karo lokasi fisik sampeyan

Iki ora masalah kanggo akeh wong, nanging bisa dadi dealbreaker kanggo sapa waé sing pengin nggunakake VPN kanggo nyambung saka negara tartamtu (adoh).

Sampeyan uga kudu dicathet yen Private Internet Access VPN wis nindakake tes kacepetan luwih apik ing Windows tinimbang ing Mac, tegese yen sampeyan nggoleki VPN kanggo komputer Mac, luwih becik goleki ing papan liya.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Keamanan & Privasi

keamanan PIA

Private Internet Access VPN skor apik sakabèhé ing keamanan lan privasi, nanging ana sawetara masalah, utamane babagan privasi.

PIA nggunakake rong protokol sing aman banget, OpenVPN lan WireGuard, kanggo encrypt kabeh lalu lintas internet. Kanthi OpenVPN, sampeyan bisa milih protokol enkripsi sing pengin digunakake.

Yen sampeyan ora milih, protokol standar yaiku AES-128 (CBS). Sanajan sampeyan duwe sawetara pilihan, bisa uga sing paling apik lan paling aman yaiku AES-256. 

protokol pia vpn

PIA uga nggunakake server DNS dhewe kanggo lapisan perlindungan tambahan marang bocor data, nanging sampeyan bisa ngganti iki menyang DNS dhewe yen sampeyan pengin.

Saliyane fitur adhedhasar app, sampeyan bisa ngakses fitur keamanan liyane yen sampeyan nginstal extension Chrome PIA, kalebu kemampuan kanggo mblokir iklan, cookie pihak katelu, lan pelacakan pihak katelu.

Akses Internet Pribadi uga duwe kabeh server, tegese sampeyan ora bakal kuwatir yen pihak katelu sing dikontrak duwe akses menyang data sampeyan. 

Senajan umume iki muni apik tenan, ana sawetara downsides privasi potensial. PIA adhedhasar ing AS, sing dadi anggota kerjasama aliansi pengawasan internasional.

Iki tegese perusahaan sing duwe kantor pusat ing AS bisa sacara teoritis diwajibake sacara sah kanggo ngowahi informasi lan data pribadhi klien. Iki mesthi dadi sabab kanggo kuwatir kanggo akeh pangguna.

Tujuan utama layanan VPN apa wae yaiku nglindhungi privasi lan njaga identitas online sampeyan - nanging yen sampeyan duwe bocor DNS, data pribadhi sampeyan bisa gampang kapapar.

Kabar apik iku ing tes sandi (ndeleng ngisor, aku disambungake menyang server US Las Vegas), PIA ora mbukak alamat IP asliku nalika disambungake menyang layanan VPN.

tes bocor dns pia

Lokasi DNS sing ditampilake padha karo sing ana ing aplikasi VPN. Amarga alamat lan lokasi DNS ISP asliku ora ditampilake, tegese ora ana bocor DNS.

Perusahaan induk PIA, Kape Technologies (sing uga duwe ExpressVPN lan CyberGhost), uga mundhakaken sawetara eyebrows, minangka wis didakwa ing jaman kepungkur nyebar malware liwat piranti lunak.

Nanging, PIA ngaku dadi panyedhiya tanpa log, tegese dheweke ora nyimpen cathetan data pangguna. Ing laporan transparansi ing situs web, PIA nglapurake yen dheweke nolak perintah pengadilan, subpoena, lan surat perintah sing njaluk log.

Sakabèhé, iku aman kanggo ngomong sing PIA njaga standar transparansi lan privasi sing dhuwur sing kudu gawe marem kabeh nanging paling paranoid pangguna VPN.

Streaming & Torrenting

Akses Internet Pribadi minangka VPN sing layak kanggo streaming konten saka perpustakaan AS layanan streaming populer. 

Sanajan gagal mbukak kunci situs streaming tartamtu (kayata BBC iPlayer - sing aku ora bisa mbukak blokir), PIA kasil mbukak kunci akeh layanan streaming utama, kalebu Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video, lan Youtube. 

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
youtubebeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVudu
Zattoo

Kanggo platform streaming berbasis AS iki, wektu loading cukup cepet, lan streaming umume Gamelan lan uninterrupted. Nanging, yen sampeyan nyoba ngakses perpustakaan streaming saka negara liyane saka AS, sampeyan bisa uga luwih apik karo NordVPN.

Kanggo torrent, PIA VPN terus-terusan dipercaya lan cepet banget. Nduwe bandwidth tanpa wates lan ndhukung P2P uga torrent.

PIA nggunakake WireGuard, protokol VPN open-source sing mung nganggo 4,000 baris kode (minangka lawan rata-rata 100,000 kanggo umume protokol), sing tegese sampeyan entuk kacepetan sing luwih apik, stabilitas sambungan sing luwih kuat, lan sambungan sing luwih dipercaya sakabèhé.

multi hop

PIA uga nawakake lapisan perlindungan tambahan opsional sing diarani Shadowsocks (protokol enkripsi open-source sing populer ing China) sing ngarahake lalu lintas web sampeyan. Paling apik, kabeh server PIA ndhukung torrent, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan nyambungake menyang server sing bener.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Fitur Key

server review akses internet pribadi

Akses Internet Pribadi minangka VPN padhet sakabèhé kanthi sawetara fitur sing apik. Nduwe 30,000 server sing nggumunake sing disebar ing 84 negara, dadi salah sawijining panyedhiya VPN sing paling sugih ing server ing pasar.

server pia

Sawetara server iki virtual (biasane amarga watesan hukum ing server VPN ing negara tartamtu), nanging umume fisik.

PIA dilengkapi aplikasi kanggo Mac, Windows, lan Linux, uga umume piranti seluler, TV cerdas, lan uga konsol game. Aplikasi kasebut cetha lan cukup intuisi kanggo para pamula supaya bisa digunakake kanthi gampang. 

extension pia chrome

Saliyane aplikasi, PIA uga nduweni ekstensi kanggo browser web populer kayata Chrome lan Firefox. Ekstensi gampang diinstal lan dikelola, lan pangguna bisa milih lokasi lan nguripake lan mateni VPN kanthi cara sing padha karo aplikasi kasebut.

Ayo goleki sawetara fitur utama liyane sing ditawakake PIA VPN.

Alamat IP khusus (Paid Add-on)

alamat IP darmabakti

Salah sawijining fitur bonus VPN Akses Internet Pribadi sing apik yaiku pangguna duwe pilihan kanggo ndhaptar alamat IP khusus. Iki minangka tambahan mbayar sing regane $5 luwih saben wulan, nanging bisa uga regane regane

Fitur iki mbantu sampeyan supaya ora diwenehi tandha ing situs sing aman. Iki uga nyebabake sampeyan ora bakal nemoni pamriksan CAPTCHA sing ngganggu.

IP iki duweke sampeyan lan sampeyan dhewe lan nglindhungi transfer data kanthi tingkat enkripsi sing luwih dhuwur. Saiki, PIA mung nawakake alamat IP ing AS, Kanada, Australia, Jerman, Singapura, lan Inggris. Padha bisa nggedhekake opsi lokasi ing mangsa, nanging ing wayahe, dhaftar cukup winates.

njaluk alamat ip khusus

Sampeyan bisa pesen alamat IP khusus saka aplikasi PIA (sing diwiwiti saka $5.25/bln).

Antivirus (Add-on Berbayar)

Pia antivirus

Tambahan mbayar liyane sing worth nandur modal yaiku proteksi antivirus Private Internet Access. Nerangake karo macem-macem fitur kanggo njaga sambungan internet kanthi aman.

Panggunaan proteksi antivirus database virus sing dikenal kanthi basis awan sing terus dianyari kanggo ngenali ancaman nalika muncul. Sampeyan bisa ngontrol data apa sing dikirim menyang awan, supaya privasi sampeyan mesthi ana ing tangan sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel apus virus kanggo ditindakake ing wektu tartamtu, utawa mbukak scan cepet kapan wae. 

Web Shield, blocker iklan berbasis DNS PIA, iku fitur gedhe liyane sing nerangake karo Sistem antivirus.

Uga dilengkapi fitur "mesin pencegahan" unik sing nggoleki lan nambal bolongan ing piranti lunak antivirus sing ana ing komputer.

Nalika file angkoro dideteksi, padha langsung diisolasi lan ditahan ing "karantina", sing ora bisa ngrusak. Sampeyan banjur bisa milih arep mbusak kanthi permanen utawa tetep ing karantina.

Sistem antivirus PIA uga bakal nyedhiyakake biasa, laporan keamanan rinci, supaya sampeyan bisa nglacak apa sing kedadeyan.

Pamblokiran Iklan Dibangun

dibangun ing pamblokiran iklan

Yen sampeyan ora pengin ngetokake dhuwit ekstra kanggo program antivirus lengkap, PIA isih duwe tanggung jawab: kabeh rencana kasebut dilengkapi pamblokiran iklan sing dibangun, sing diarani MACE. 

MACE mblokir iklan uga situs web angkoro kanthi cepet lan efisien lan nyegah alamat IP sampeyan ditangkap dening pelacak IP.

Saliyane kanggo nglindhungi data lan informasi pribadi, fitur iki duwe sawetara keuntungan sing ora dikarepke. Urip baterei piranti bakal luwih suwe tanpa iklan lan tracker nguras sumber daya sistem sampeyan, lan sampeyan uga bakal ngirit data seluler lan entuk asil sing luwih cepet saka browser tanpa ngemot iklan sing alon-alon.

Kebijakan Tanpa Log

pia no log kabijakan

PIA VPN minangka panyedhiya tanpa log sing ketat. Iki tegese dheweke ora nglacak aktivitas internet pelanggan utawa ora nyimpen cathetan data utawa informasi pribadi.

Nanging, dheweke do ngumpulake jeneng pangguna, alamat IP, lan panggunaan data para pelanggan, sanajan informasi iki bakal dibusak kanthi otomatis sawise sampeyan metu saka app.

PIA uga nyathet alamat email sampeyan, wilayah asal, kode pos, lan sawetara (nanging ora kabeh) informasi kertu kredit sampeyan, nanging kabeh iki cukup standar kanggo industri VPN.

Amarga PIA kantor pusat ing Amerika Serikat, ana sawetara keprihatinan sing cukup babagan pengawasan. AS minangka anggota saka perjanjian pengawasan internasional sing dikenal minangka Aliansi Lima Mata, sing uga kalebu Inggris, Kanada, Australia, lan Selandia Baru.

Intine, limang negara iki setuju kanggo ngumpulake data pengawasan sing akeh banget lan bareng-bareng, lan komunikasi utawa bisnis internet sing beroperasi ing negara kasebut uga bisa tundhuk karo persetujuan iki.

Dadi panyedhiya tanpa-log sing ketat minangka cara sing cerdas kanggo PIA ngubengi panjaluk pamrentah kanggo data pangguna, lan para pelanggan potensial bisa yakin manawa PIA (paling ora miturut situs web dhewe) njupuk komitmen marang privasi kanthi serius.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Mecah Tunneling

tunneling pamisah

Split tunneling minangka fitur VPN unik ing ngendi sampeyan bisa milih aplikasi tartamtu supaya lalu lintas internet liwat VPN nalika mbukak aplikasi liyane. 

Kanthi tembung liyane, kanthi fitur tunneling pamisah, sampeyan bisa duwe lalu lintas web saka Chrome sing diarahake liwat terowongan sing dienkripsi VPN, nalika uga duwe lalu lintas saka Firefox sing ora dilindhungi VPN sampeyan. 

Ing tab Jaringan ing aplikasi PIA, sampeyan bisa nemokake sawetara setelan kanggo pamisah tunneling. Sampeyan bisa nyetel aturan khusus kanggo aplikasi lan situs web, tegese sampeyan bisa milih kanggo nyakup utawa ora kalebu browser, app, game, lan umume app apa wae sing aktif ing internet. 

Iki minangka pilihan sing luwih trep tinimbang kudu ngaktifake lan mateni VPN kanggo nggunakake aplikasi tartamtu utawa nindakake aktivitas tartamtu (kayata perbankan online) ing web.

Kill Switch

PIA VPN dilengkapi fitur switch mateni sing otomatis ngethok sambungan internet yen VPN sampeyan kacilakan. Iki nglindhungi alamat IP lan data asli sampeyan supaya ora katon nalika sampeyan browsing lan tetep aman nganti VPN bali lan aktif maneh.

mateni ngalih majeng

Fitur saklar mateni wis dadi standar sing apik ing umume panyedhiya VPN, nanging PIA njupuk luwih lan kalebu switch mateni ing aplikasi piranti seluler sawijining. Iki minangka fitur sing ora biasa, nanging sing a ageng entuk manfaat kanggo sapa wae sing ajeg ngirim konten utawa ngakses informasi sensitif saka piranti seluler.

Akses nganti 10 Piranti

Kanthi PIA, pangguna bisa nyambung nganti 10 piranti sing kapisah kanthi langganan siji lan mbukak VPN Akses Internet Pribadi ing kabeh mau bebarengan., soko sing ndadekake VPN apik kanggo kulawarga utawa omah karo nomer akeh piranti.

Piranti kasebut bisa dadi campuran komputer, piranti seluler, router - utawa piranti apa wae sing duwe internet sing pengin dilindhungi nganggo VPN.

Yen sampeyan pengin nyambungake luwih saka 10 piranti, Meja bantuan PIA nyaranake nggoleki konfigurasi router kanggo omah sampeyan. Kanthi cara iki, kabeh piranti ing mburi router bakal dianggep minangka siji piranti, tinimbang sawetara.

Lisensi Boxcryptor Gratis

lisensi boxcryptor free

Penawaran apik liyane sing gratis karo akun PIA VPN yaiku lisensi Boxcryptor gratis kanggo setahun. Boxcryptor minangka alat enkripsi awan paling dhuwur sing kompatibel karo umume panyedhiya panyimpenan awan utama, kalebu Dropbox, OneDrive, Lan Google Pandu. Iku cukup pangguna-loropaken kanggo kurang tech-savvy, nalika isih njaga standar dhuwur saka keamanan.

Sampeyan bisa ngakses akun Boxcryptor gratis setahun sawise mlebu langganan PIA VPN. Cukup goleki email saka PIA kanthi irah-irahan "Klaim Langganan Boxcryptor GRATIS 1 Taun Sampeyan." Email iki bisa uga katon kaya spam, nanging sejatine ngemot tombol sing kudu sampeyan klik kanggo njaluk kunci lan ngakses akun Boxcryptor sampeyan.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Dhukungan pelanggan

Akses Internet pribadi nawakake Dhukungan pelanggan 24/7 liwat live chat utawa tiket. Agen layanan pelanggan sing sopan lan mbiyantu, lan situs web uga nawakake basis kawruh lan forum komunitas kanggo mbantu pangguna ngatasi masalah sadurunge njaluk bantuan profesional.

dhukungan pia

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Akses Internet Pribadi minangka VPN sing padhet kanthi reputasi sing sah lan akeh fitur sing apik.

Akses Internet Pribadi: Tunnel Pribadi menyang Web
Saka $ 2.19 saben wulan

Akses Internet Pribadi (PIA) minangka layanan VPN lengkap sing dikenal kanthi jaringan kacepetan dhuwur kanthi server 10 Gbps lan bandwidth tanpa wates, ndhukung streaming lancar, game, lan enggo bareng P2P. Fitur keamanan kalebu protokol canggih kaya WireGuard®, Kill Switch canggih, PIA MACE kanggo mblokir iklan, pelacak, lan malware, lan opsi kaya multi-hop lan obfuscation kanggo privasi sing ditingkatake. Layanan kasebut nawakake proteksi bocor DNS, port forwarding, lan tambahan IP khusus kanggo kinerja lan keamanan sing luwih apik.

Utamane apik banget kanggo torrent lan digunakake kanggo proteksi keamanan lan privasi umum, lan uga bisa digunakake kanggo streaming konten saka umume platform / lokasi streaming.

PIA minangka panyedhiya VPN sing apik lan murah, nanging bisa uga ana sawetara dandan. Ing sisih plus, iku VPN sing nerangake karo a jaringan server VPN gedhe, kacepetan apik kanggo streaming lan torrent, Lan emphasis kuwat ing keamanan lan privasi. Nanging, sawijining Gagal mbukak blokir sawetara layanan streaming lan kacepetan alon ing lokasi server long-distance sing letdowns utama.

Yen sampeyan siyap nyoba PIA VPN dhewe, sampeyan bisa mriksa situs web ing kene lan mlebu tanpa resiko kanggo 30 dina.

Dandan & Update paling anyar

Akses Internet Pribadi terus-terusan nganyari VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (ing Juli 2024):

  • Penambahan Wilayah Geo-Lokasi: PIA wis nggedhekake jaringan kanthi nambahake 30 wilayah geografis. Wilayah kasebut nggunakake alamat IP sing didaftar ing negara target, ngidini pangguna bisa geolokasi kanthi aman lan pribadi. Wilayah kasebut bakal ditandhani karo lambang globe ing dhaptar server lan bisa dibuwang saka dhaptar liwat setelan. Sing penting, dheweke ora bakal dipilih ing fungsi Sambungan otomatis, njaga komitmen PIA kanggo transparansi.
  • Bukak Jaringan Generasi Sabanjure: PIA ngluncurake jaringan Next Generation saka server VPN hardened, metu saka fase beta. Server kasebut dirancang kanggo nawakake keamanan lan kinerja sing luwih apik, nyukupi kabutuhan layanan VPN sing berkualitas. Salah siji fitur utama yaiku implementasi kertu jaringan 10Gbps, ngganti kertu 1Gbps sadurunge, kanggo menehi kacepetan, keamanan, lan privasi sing luwih apik.
  • Tindakan Keamanan sing Ditingkatake: Server NextGen VPN makaryakke ing OS ndhelik, karo layanan kritis diisolasi lan disebarake nggunakake RAMDisks, njamin informasi sensitif ilang nalika mundhut daya. Langkah keamanan tambahan kalebu proteksi man-in-the-middle (MITM) lan akses port USB sing diblokir.
  • Fitur Alamat IP khusus: Nanggepi panjalukan pangguna, PIA ngenalake fitur alamat IP khusus. Fitur iki tundhuk karo kabijakan ora-logging ketat PIA kanthi nggunakake sistem token kanggo nawakake alamat IP khusus tanpa nyambungake menyang akun VPN.
  • 50 Server ing 50 Kampanye Negara: PIA wis ditambahi ngarsane server kanggo kabeh 50 negara US, nyediakake lokasi server fisik utawa virtual negoro. Ekspansi iki minangka bagean saka komitmen kanggo mbantu pangguna nglindhungi privasi lan ngakses layanan online kanthi gampang.
  • Transparansi lan Aplikasi Open Source: PIA nandheske kapercayan lan transparansi ing operasi. Aplikasi kasebut mbukak-sumber, lan melu macem-macem inisiatif transparansi. Audit reguler ditindakake kanggo mesthekake langkah-langkah perlindungan data cocog karo standar sing dhuwur.
  • GoogleAssessment Keamanan Aplikasi Seluler: Aplikasi Android PIA bubar ngalami GoogleMobile App Security Assessment (MASA), mbuktekake manawa app kasebut aman lan netepi standar keamanan sing apik.
  • Inisiatif Pass Privasi: PIA ngenalake inisiatif Pass Privasi kanggo ndhukung hak digital. Program iki nyedhiyakake langganan VPN gratis kanggo wartawan, organisasi nirlaba, lan LSM sing beroperasi ing wilayah berisiko dhuwur, nandheske komitmen PIA marang privasi online lan kebebasan digital.

Reviewing PIA VPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review PIA VPN sing rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

DEAL

GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.19 / wulan

Opo

Akses Internet Pribadi

Pelanggan mikir

PIA: My Digital Ninja, Mbukak blokir Netflix lan My Peace of Mind

Januari 4, 2024

(5 lintang, duh!)

Elinga Blokade Netflix Agung '23? Ya, iku wektu peteng. Ritual sore sandi binging K-drama dadi gurun kuciwo piksel. Nanging banjur, PIA swooped kaya ninja digital, ngiris liwat geo-watesan karo pedhang samurai sawijining enkripsi. BOOM! Dumadakan, aku bali ing Seoul, dalan-dalan sing sumringah karo neon lan kimchi stews bubbling.

PIA ora mung ksatria Netflix. Iku malaekat wali internetku, supaya riwayat telusuranku didhelikake kaya stash rahasia ninja. Ora ana pelacak sing nggegirisi, ora ana pamrentah sing pengin ngerti, mung aku lan kucingku cekikikan ing video kucing kanthi anonimitas. Antarmuka kasebut bisa uga dadi labirin kanggo para pemula teknologi, nanging hei, iki kanggo dhukungan pelanggan, lan wong-wong mau minangka ahli sihir kanthi keyboard.

Dadi, yen sampeyan kesel internet Big Brother ambegan mudhun gulu, utawa mung pengin mbukak kunci donya saka kursi, mriksa metu PIA. Iku terjangkau, dipercaya, lan njaga kabiasaan browsing sampeyan minangka rahasia kaya dina umbah-umbah ninja.

(P.S. Dheweke malah duwe server ing Islandia! Dhiskusi babagan chilling jejak online sampeyan.)

Avatar kanggo Warga Cyber ​​sing Puas karo Obsesi VPN
Warga Cyber ​​sing Puas karo Obsesi VPN

pengalaman kuciwo

April 28, 2023

Aku duwe pangarep-arep dhuwur kanggo Akses Internet Pribadi, nanging sayangé, layanan kasebut wis kuciwa. Nalika VPN bisa digunakake, ora cepet utawa dipercaya kaya sing dakkarepake. Aku uga ngalami masalah sambungan lan kudu miwiti maneh VPN kaping pirang-pirang supaya bisa digunakake. Kajaba iku, dhukungan pelanggan ora nanggapi nalika aku nyoba ngupayakake pitakon utawa keprihatinan. Aku bakal nggoleki layanan VPN sing beda.

Avatar kanggo Emily Nguyen
Emily Nguyen

VPN apik, nanging kadhangkala alon

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Akses Internet Pribadi kanggo sawetara sasi saiki, lan sakabèhé, aku wareg karo layanan. VPN biasane dianggo kanthi apik lan nyedhiyakake fitur keamanan lan privasi sing apik. Nanging, aku ngerteni manawa sambungan kasebut bisa uga alon-alon, utamane nalika nyoba streaming konten video. Iku dudu kesepakatan-breaker, nanging bisa mumetake. Sakabèhé, aku bakal nyaranake Akses Internet Pribadi kanggo wong liya.

Avatar kanggo David Lee
David Lee

Layanan VPN sing apik

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Akses Internet Pribadi kanggo liwat taun saiki, lan aku ora bisa dadi luwih seneng karo layanan. Gampang digunakake lan nyedhiyakake fitur keamanan lan privasi sing apik banget. Aku utamané ngapresiasi kemampuan kanggo milih saka macem-macem lokasi server, sing ngidini aku ngakses konten sing sadurunge diblokir ing wilayahku. Aku banget nyaranake Akses Internet Pribadi kanggo sapa wae sing mbutuhake VPN sing bisa dipercaya.

Avatar kanggo Sarah Johnson
Sarah Johnson

Great

Agustus 10, 2022

PIA minangka VPN sing apik. Kabeh fungsi apik banget lan bisa digunakake kanthi sampurna. Aku tuku langganan kanggo 3 taun. Aku banget wareg. Nganti saiki aku wis nggunakake papat aplikasi vpn lan kanggo aku PIA paling apik. Nyambung menyang server cepet banget. Tampilan aplikasi kasebut modern, dideleng lan menarik. PIA adhedhasar ing Amerika Serikat, nanging babagan privasi, iku VPN sing aman amarga wis mbuktekake ing praktik ing proses pengadilan nalika ora bisa menehi informasi babagan pangguna ing pengadilan amarga ora ngatur. Dhukungan pelanggan liwat chatting cepet lan efisien banget. Aku PIA VPN pantes 4 saka bisa 5 lintang. matur nuwun.

Avatar kanggo Lenjin
Lenjin

Bunch saka maling

Muga 6, 2022

Wong-wong kuwi uwong-uwong. Aku nyoba VPN, ora seneng pilihan, mbayar ing Bitcoin (iku kesalahan). Njaluk mbalekaken, takon kula kanggo konfirmasi Bunch saka informasi kanggo 3 dina terus, saiki lagi nglirwakake kula… Aku ora kesengsem. Perusahaan banget ora etis. Mesthi ora bakal njaluk mbalekaken sandi.

Avatar kanggo Jaydee
Jaydee

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Home » VPN » Apa Sampeyan Gunakake Akses Internet Pribadi? Tinjauan babagan Kecepatan, Server & Biaya PIA

Nuduhake ...