Apa Manager Sandi Anyar Sampeyan kudu LastPass? Review saka Fitur, Usability & Pricing

in Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

LastPass minangka salah sawijining manajer sandhi sing paling apik amarga gratis lan gampang diatur. Iki ngidini sampeyan nyimpen kabeh informasi login ing sak panggonan kanthi sandhi master siji. Ing kajian LastPass 2024 iki, kita bakal nliti keamanan lan privasi manajer sandhi iki.

Ringkesan Review LastPass (TL; DR)
Rating
price
Saka $ 3 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, ID Tutul ing pamaca bekas driji iOS & macOS, Android & Windows
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga
Deal Saiki
Coba GRATIS ing piranti apa wae. Paket premium saka $ 3 / bln

Kabeh wong wis lali sandhi ing sawijining wektu. Sapa sing bisa nyalahke kita amarga iku? Kita duwe akun sing kudu dilacak. Nanging aja nganti stres nalika sampeyan bisa nggawe urip luwih gampang nganggo LastPass.

LastPass minangka manajer tembung sandhi paling apik ing kelas kasebut. Wis versi web lan versi seluler uga. Kajaba iku, kasedhiya ing enem basa, mula aja kuwatir babagan alangan kasebut. Liwat LastPass, sampeyan bakal bisa ngubungake kabeh akun lan nyetel siji sandhi master kanggo entuk akses menyang kabeh.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan LastPass. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

TL: DR LastPass bakal ngidini mlebu menyang kabeh akun ing internet nganggo sandhi utama.

Untung lan rugine

Pros LastPass

  • Trep lan Ngirit wektu

Sampeyan ora kudu ngelingi pirang-pirang sandhi. Sampeyan bisa ngakses kabeh akun nganggo sandhi LastPass utama.

  • Nggunakake Enkripsi E2EE level Bank

LastPass nggunakake blok AES 256-bit kanggo enkripsi end-to-end, sing ora bisa dipecat dening kekuwatan komputasi saiki.

  • Ade 7 Basa Beda

Ndhukung basa Inggris, Jerman, Walanda, Spanyol, Prancis, Italia, lan Portugis. Dadi, sanajan aplikasi kasebut adhedhasar ing AS, sampeyan bakal bisa nggarap basa apa wae sing sampeyan gunakake.

  • Mbantu Sampeyan Ngatur Kabeh Akun saka Siji Papan

Kabeh akun sampeyan bakal dicantumake bebarengan supaya sampeyan mung klik siji saka log in.

  • Antarmuka Panganggo Intuisi Menehi Pengalaman Mulus

Aplikasi kasebut duwe instruksi sing gampang lan akeh lambang sing gampang diwaca sing nggawa sampeyan menyang arah sing bener. Sampeyan uga bakal menehi demo kanggo mulang cara sampeyan.

  • Nggawe Sandhi Kuat kanggo Presensi sing luwih Aman ing Internet

Pangguna gratis lan mbayar bisa nggunakake generator sandhi kanggo nggawe sandhi kanthi acak. Sampeyan bisa nggunakake fitur iki sawayah-wayah nalika ndhaptar akun anyar.

Kontra LastPass

  • Ora Apik banget karo Nyedhiyakake Dhukungan Pelanggan Langsung

LastPass ora nyedhiyakake perawatan pelanggan liwat Live Chat. Sampeyan kudu nelpon ing nomer hotline, lan ngenteni bisa suwe yen ora ana perwakilan siyaga. Pilihan liyane yaiku ngobrol karo ahli sing nyewa sing bakal mbayar sampeyan sithik.

  • Masalah Login LastPass

Kanthi arang, app bakal menehi katrangan manawa sampeyan salah ngetik sandhi sanajan sampeyan ora. Yen ngono, sampeyan kudu nemoni masalah kanggo ngalih menyang versi web aplikasi supaya sampeyan bisa ngakses akun.

Ekstensi web bisa uga ora duwe fungsi. Yen ngono, sampeyan kudu instal lan instal maneh supaya bisa diaktifake maneh.

Fitur Key

Ana akeh fitur sing apik banget ing LastPass gratis. Kabeh fitur dirancang kanggo njaga sandhi lan kredensial login kanthi aman.

Nanging, kita kudu nyebutake manawa mbayar Premium lan kulawarga rencana duwe fitur sing luwih adoh. Sawetara fitur kasebut mbantu sampeyan ngisi formulir kanthi otomatis, ngekspor sandhi yen perlu lan nyimpen folder sing dituduhake tanpa wates.

review pungkasan

Ayo goleki luwih cepet babagan apa sing ditawakake LastPass ing review LastPass iki.

Aksesibilitas LastPass

LastPass nduweni aksesibilitas sing cukup gedhe. Bisa diinstal ing macem-macem browser web, sistem operasi sing beda, lan ing piranti sing beda. Ndhukung saben browser - Google, Firefox, Internet Explorer, New Edge, Edge, Opera, lan Safari.

Ana rong versi kanggo rong jinis piranti dhasar. Ana versi web - instal siji iki ing laptop lan desktop. Banjur ana versi seluler, sing bisa diinstal ing smartphone Android, iOS, tablet, lan piranti pinter.

Kanthi entuk pangelola tembung sandhi sing gedhe iki, bisa nglancarake kabeh akun lan menehi pengalaman lancar kanthi online.

Ease

Pangatur tembung sandhi intuisi banget. Nduwe antarmuka panganggo sing gampang gampang digandhengake. Pandhuan kasebut langsung, dadi app bakal nuntun sampeyan liwat proses kanthi efektif. Nggawe akun mung sawetara detik, lan sapa wae sing bisa nindakake!

Ndhaptar menyang LastPass

Iki minangka perkara pertama sing kudu dilakoni kanggo miwiti karo akun LastPass sing anyar. Kanggo ndhaptar, sampeyan kudu nggawe alamat email lan sandhi utama.

Kaca kapisan bakal njaluk alamat email sampeyan.

Nggawe Sandhi Master

Pencet ing jejere kanggo mbukak kaca kapindho, supaya sampeyan dijaluk nggawe sandhi master.

Pandhuan kanggo tembung sandhi sing kuwat bakal diwenehake ing menu molor yen sampeyan ngeklik tab kanggo ngetik tombol. Sampeyan uga bakal diwenehi conto ing versi web app. Sawise tindakake kabeh instruksi, sandhi sampeyan kudu kaya UlebkuLel@1.

Nggawe sandhi sing kuwat banget penting amarga iki minangka sandhi sing bakal nyambung kabeh akun ing internet. Dadi, priksa manawa ngetutake pandhuan iki menyang T.

Sampeyan bakal diijini menehi tandha sandhi supaya app bisa goyangake memori sampeyan yen sampeyan lali sandhi. Bagian iki opsional. Nanging yen sampeyan pancene nggunakake, ati-ati supaya ora nggunakake apa-apa banget. Aja nggunakake pitunjuk sing bakal nggawe tembung sandhi master sampeyan gampang ditebak dening wong liya. Tetep wicaksana.

sandhi pungkasan

Kemudahan Akses Lanjut (opsional)

Ing wektu iki, aplikasi seluler LastPass bakal menehi pilihan nggunakake profil rai kanggo mbukak kunci aplikasi. Iki bakal dadi gampang mlebu ing aplikasi. Iki minangka salah sawijining fitur sing paling apik kanggo manajer tembung sandhi iki. Sampeyan ngidini sampeyan ngakses akun tanpa ngetik sandhi.

mfa terakhir

Cathetan: Kita bakal ngelingake supaya ati-ati ing kene. Akses tanpa ngetik menyang akun sampeyan bisa uga lali karo sandhi wektu sampeyan lali. Yen kedadeyan kasebut lan sampeyan bakal kelangan telpon, sampeyan bakal ora dikunci metu saka akun. Dadi, priksa manawa sampeyan mesthi ngelingi kunci master.

Manajemen Sandi

Ana sawetara cara pangguna LastPass bisa ngatur sandhi. Nanging manajemen tembung sandhi ing LastPass luwih saka mung nyimpen tembung sandhi.

LastPass njaga keamanan ing akun, dadi ana fitur keamanan sing mbantu sampeyan nggawe hack-proof sistem. Ayo goleki macem-macem manajemen tembung sandhi kanggo mriksa sawetara LastPass sing bisa menehi pitulung.

Nambahake / Ngimpor Sandi menyang Kolong Web LastPass

Sampeyan bisa nambah utawa ngimpor sandhi saka akun apa wae menyang LastPass. Miwiti saka akun sampeyan ing platform media sosial kayata Facebook, YouTube, Google menyang akun sing sampeyan duwe ing manajer sandi liyane kaya DashLane, Roboform, Waca rangkeng-, lan liya-liyane.

Sawise nambahake akun menyang LastPass, sampeyan bakal bisa entuk akses menyang akun kasebut nalika ngetik Vault.

Nggawe Sandhi

Sandhi sing paling aman yaiku tembung sing acak kabeh. Lebokake sandhi acak ing akun sadurunge ditambahake menyang Vault sandhi. Iki minangka cara sing apik kanggo ngamanake akun sadurunge dikunci nganggo kunci master LastPass.

Daripada ngupayakake nggawe sandhi acak kanggo akun, sampeyan bisa nggunakake situs web LastPass kanggo ngasilake tembung acak kanggo sampeyan.

Tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ngasilake sandhi acak kanggo akun sampeyan:

Langkah 1: Ana lambang LastPass ing toolbar ekstensi browser web sampeyan. Klik ing. 

Langkah 2: Ketik alamat email lan sandhi utama kanggo mlebu menyang akun LastPass. Yen lambang ireng wis dadi abang , tegese sampeyan wis nindakake aktivasi kanthi bener. 

Langkah 3: Saiki, bukak situs web sing pengin digawe sandhi acak. Sampeyan bisa nindakake iki nalika mbukak akun anyar lan uga pengin ngganti sandhi akun sing wis ana.

Langkah 4: Generasi nyata kedadeyan ing tahap iki. Sampeyan bisa entuk akses menyang pilihan nggawe sandhi saka poin akses ing ngisor iki.

  • Saka Ikon Dalam: Goleki iki lambang banjur klik ing.
  • Liwat Ekstensi Browser Web: Klik ing lambang abang saka toolbar banjur pilih Gawe Sandhi sing Aman saka dhaptar gulung.
  • Liwat Kolong: Klik ing lambang abang , banjur pilih Bukak Kubahku. Saka kana, temokake Pilihan Lanjut, lan klik Gawe Sandhi sing Aman.

Sawise nggawe siji sandhi, sampeyan bisa terus klik lambang kanggo ngasilake sandhi liyane nganti sampeyan nemokake sing sejatine disenengi. Banjur, klik ing kanggo nyalin sandhi sing wis dirampungake menyang kubah web lan simpen ing papan liya ing komputer.

Langkah 5: Sawise sampeyan konfirmasi sandhi, klik Isi Sandi kanggo njupuk menyang formulir. Klik Simpen.

generator sandi

Sawise sandhi wis diowahi ing situs iki, log metu saka situs web banjur log in maneh nganggo sandhi sing digawe kanggo ngamanake menyang LastPass. Iku kabeh.

Isi Formulir

Sampeyan ora mung bisa nyimpen sandhi akun saka macem-macem situs web nanging uga informasi alamat, akun bank, lan kertu pembayaran menyang akun LastPass. Banjur, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo langsung ngisi formulir nalika sampeyan ana ing situs web liyane.

Sampeyan bisa ngisi formulir kanthi manual kanthi manual, nanging ora bakal dadi wicaksana amarga LastPass bisa nindakake kanthi luwih cepet kanthi luwih gampang. LastPass bisa nyimpen informasi paspor, lisensi, nomer asuransi, lan uga Nomer Jaminan Sosial.

Kanggo nindakake iki, klik ekstensi browser LastPass, bukak Kabeh Barang> Tambah> Barang Liyane kanggo nggedhekake dhaptar drop-down, lan lebokake kabeh informasi sing dibutuhake ing lapangan. Klik simpen kabeh.

Saiki LastPass ngerti informasi sampeyan, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ngisi formulir apa wae sing dibutuhake ing situs web apa wae. Cukup tetep mbukak formulir, klik ing lapangan, banjur tutul lambang saka toolbar browser. Sembarang informasi sing relevan sing disimpen ing LastPass kanthi otomatis bakal ngisi formulir kasebut.

Nanging, aku bakal nuduhake manawa pilihan ngisi formulir durung rampung dirampungake ing situs web LastPass. Ing sawetara kasus, pilihan iki ora bisa digunakake kanthi bener. Kadhangkala ora maca tag ing lapangan tengen lan pungkasanipun sijine ing informasi mismatching ing panggonan salah.

Sandhi Isi Auto

Mirip karo tugas ngisi formulir kanthi data sing disimpen, sampeyan bisa nggunakake ekstensi browser LastPass kanggo ngisi informasi login ing aplikasi lan situs web. Nanging supaya kedadeyan kasebut, sampeyan kudu ngaktifake opsi Isi Otomatis. Mangkene sawetara langkah sing bisa digunakake kanggo nindakake iki -

Langkah 1: Mlebu menyang LastPass.

Langkah 2: Ing antarmuka pangguna Android, klik ing lambang ing pojok kiwa ndhuwur layar. Ing iOS, deleng sisih tengen ngisor kanggo nemokake setelan.

Langkah 3: Ketik Setelan. Pilih Autofill.

Langkah 4: Ana tombol aktif Kredensial Login otomatis, nguripake sing.

Langkah 5: Klik ing Sabanjure, Lan Menu Aksesibilitas telpon sampeyan bakal pop munggah.

Langkah 6: Temokake LastPass ing kene, lan togle supaya telpon menehi ijin kanggo aplikasi kasebut.

  • Saiki sampeyan wis sukses synced telpon nganggo aplikasi LastPass.
  • Fitur IsiOtomatis kasedhiya ing versi app sing gratis. Sampeyan bakal ngidini sampeyan ngetik kredensial mlebu kanthi cepet menyang aplikasi lan situs web sing didhukung dening LastPass. Ana rong cara telpon bakal nggunakake fitur iki:
  1. Pop-up: Iki minangka cara sing luwih resik kanggo nggunakake Autofill. Bukak situs web utawa app, banjur coba log in. Klik ing salah sawijining tab kosong ing formulir mlebu.

LastPass kanthi otomatis bakal muncul ing layar. Tutul dhaptar akun sampeyan kanggo milih kredensial sing pengin digunakake kanggo mlebu. Kabeh tab bakal diisi karo data sing wis disimpen kanthi otomatis.

  1. Isi otomatis liwat Notifikasi LastPass: Pilihan iki mung kanggo Android, ora ing ekstensi browser. Menyang setelan app LastPass, banjur pilih Tampilake Notifikasi Isi Otomatis supaya ditampilake ing panel kabar. Sampeyan bisa nggunakake iki ing kasus sing pop-up ora katon.
  • Nalika sampeyan lagi ing kaca mlebu situs web sing ngenteni ngisi formulir, geser telpon kanggo mbukak panel notifikasi banjur tutul IsiOtomatis karo LastPass supaya kredensial sampeyan ngisi formulir kanthi otomatis.

Tantangan Keamanan LastPass

Pangatur tembung sandhi paling apik ora mung nyimpen kabeh sandhi lan informasi sampeyan, nanging uga menehi saran babagan kekuwatan tembung sandhi sing sampeyan lakoni.

Ana alat ing aplikasi iki sing diarani LastPass Security Challenge. Alat iki nganalisa sandhi sing disimpen ing Vault, lan banjur menehi skor supaya sampeyan ngerti manawa bisa tahan nalika nyoba kejahatan cyber.

Pindhah menyang Dasbor Keamanan / Keamanan ing aplikasi sampeyan, banjur priksa skor sampeyan. Bakal katon kaya iki.

kubah pungkasan

Saiki, iki minangka conto kasus sing apik banget. Wis duwe skor keamanan sing dhuwur.

Yen skor sampeyan ora setinggi, sampeyan kudu nambah level keamanan ing akun sampeyan. Apa sampeyan ndeleng sandhi sing beresiko?

Bar kasebut bakal katon abang yen ana skor keamanan kurang. Sampeyan bisa ngeklik lan mriksa sandhi sing ringkih. Ganti tembung sandhi LastPass sing ringkih kanthi ganti nganggo sandhi sing diasilake LastPass. Tingkat keamanan sampeyan bakal terus munggah kanthi sawetara kedudukan.

Auditing Sandi

Nalika LastPass audit akun sampeyan, sampeyan bakal ngandhani manawa amane. Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, sandhi sampeyan bakal diwenehi sandhi apa sing bakal ana risiko, lan uga bakal nemtokake Otentikasi Multifaktor sampeyan wis ana.

Sampeyan bakal entuk dhaptar kabeh piranti sing dipercaya lan diidini, lan yen sampeyan pengin ngganti idin menyang salah siji piranti kasebut, sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik ngatur.

Akses darurat

Fitur iki mung kasedhiya kanggo pangguna LastPass sing mbayar. Sampeyan bisa nggunakake fungsi iki kanggo nuduhake aksesibilitas sandhi karo siji utawa loro kontak dipercaya sing bakal bisa njaluk menyang akun yen ana kedadeyan sing ora disengaja.

Manajer tembung sandhi liyane uga duwe fitur iki, lan kabeh padha bisa digunakake.

Kanggo nggarap fitur iki, pangguna LastPass liyane kudu duwe kunci umum lan kunci pribadi. Sampeyan mung kudu dilebokake ing alamat email panampa, kunci umum, lan wektu nunggu sawise dekripsi bakal bisa ditindakake. 

LastPass nggunakake kriptografi umum-pribadi khusus liwat RSA-2048 kanggo nyandhet tombol akses. Kanggo nindakake iki, LastPass bakal njupuk kunci publik sing bakal nampa lan nggabungake tombol kubah tembung sandhi sampeyan kanggo nggawe kunci unik liwat enkripsi RSA.

Tombol sing dienkripsi iki mung bisa dibukak dening kunci pribadi sing nampa, sing bakal diakoni lan ditampa amarga tandha umum sing dituduhake karo kunci publik sing nampa.

Yen wektu tunggu rampung, panampa bakal bisa ndhelik data nggunakake kunci pribadi sing unik.

Keamanan lan Privacy

Inti LastPass dibangun kanthi dhasar privasi lan keamanan sing ketat. Ana sistem enkripsi level bank sing ana kanggo mesthekake yen ora ana sing bakal entuk akses gratis menyang informasi sampeyan, malah LastPass dhewe.

Enkripsi Akhir-Ke-Pungkasan (E2EE) / Ilmu-Zero

E2EE tegese mung pangirim ing sawijining pojok lan sing nampa ing sisih liyane sing bakal bisa maca informasi sing lagi dikirim. Jalur sing dilewati informasi ora bakal duwe akses menyang informasi sing didekripsi.

Iki ora ateges app pihak katelu ora bakal bisa ngakses informasi sampeyan. E2EE mung ndhelik informasi sampeyan ing transit. Mulane, panyedhiya layanan sampeyan bakal duwe versi dekripsi pesen sampeyan. Yen dheweke milih, mesthine bisa ngedol informasi sampeyan menyang aplikasi pihak katelu.

Mesthi wae, dheweke bakal bisa ngakses, nanging E2EE tegese ora bakal bisa ndeleng apa-apa, kajaba pirang-pirang kode sing ora bisa diretas. Mangkono, informasi sampeyan bakal ora bisa diwaca lan ora bisa digunakake. Dheweke bakal duwe ilmu nol.

Oh, lan cathetan liyane yaiku E2EE uga ora ngeculake pamilik situs web saka enkripsi. Dadi, malah aplikasi sing sampeyan gunakake minangka platform komunikasi ora bakal bisa maca teks saiki.

Enkripsi AES-256

LastPass minangka salah sawijining manajer sandi gratis sing paling apik amarga nggunakake cipher AES-256 kanggo ndhelik informasi sing diwenehake. Kabeh sandhi dadi dienkripsi yen mlebu ing LastPass. Dheweke tetep dienkripsi nalika tekan server sing ditunjuk.

Meh ora bisa ngilangi enkripsi sistem AES-256 amarga ana 2 ^ 256 kemungkinan kombinasi kanggo tombol sing bener. Bayangake kira-kira salah sawijining nilai sing bener!

Peretas ora bakal bisa maca sandhi sampeyan sanajan ngrusak firewall server. Mangkono, akun sampeyan lan kabeh informasi bakal tetep aman sawise ana pelanggaran.

Aplikasi Autentikasi LastPass

Pangguna LastPass gratis sayangé ora bakal entuk fitur iki. Ing versi mbayar, LastPass Authenticator bisa digunakake ing sistem sing didhukung ing Android lan iOS. Iki tundhuk karo algoritma TOTP, sing tegese kompatibel karo kabeh aplikasi lan situs web sing didhukung Google Authenticator

Fitur iki bisa nggunakake macem-macem alat otentikasi kanggo sampeyan. Metode kasebut kalebu kode akses 6 digit adhedhasar wektu, kabar push siji-tap, otentikasi swara liwat opsi Call Me. Sampeyan bakal ngidini sampeyan entuk 2FA kanggo macem-macem layanan sekaligus.

MFA / 2FA

Opsi otentikasi multifaktor (MFA), uga dikenal minangka otentikasi 2 faktor (2FA), bakal nambah keamanan akun sampeyan ing LastPass. Sampeyan bisa nemokake opsi otentikasi faktor kanthi mbukak menyang Setelan Akun lan ngeklik Pilihan Multifaktor ing tab.

Sampeyan bakal nemokake dhaptar situs web ing ngisor iki. Klik ing sing pengin diamanake nganggo aplikasi autentikasi.

Piranti seluler

Iki minangka smartphone, tablet, lan piranti pintar sampeyan, sing wis sampeyan otentikasi liwat LastPass. Sampeyan bisa mbatalake idin menyang piranti kasebut kanthi mbukak menyang Setelan Akun> Piranti Ponsel> Tindakan. Mbusak piranti sing sampeyan ora pengin menehi akses.  

Piranti kasebut isih ana ing dhaptar yen sampeyan ora ngidini idin. Yen sampeyan mutusake menehi akses maneh, sing kudu dilakoni mung menyang Setelan Akun> Pilihan Lanjut> Deleng Barang sing Dibusak banjur klik mulihake item pilihan sampeyan. 

Ngatur GDPR

GDPR minangka akronim kanggo Peraturan Perlindungan Data Umum. Iki minangka undang-undang perlindungan data paling angel ing donya, lan ditrapake kanggo organisasi ing saindenging jagad.

LastPass wis disertifikasi kanggo tundhuk karo kabeh prinsip GDPR, sing tegese sah miturut kewajiban internasional kasebut. Iki tegese LastPass bakal tanggung jawab langsung tumrap kesalahan file lan data sing dienkripsi ing panyimpenan.

LastPass ngeculake kabeh data yen sampeyan mutusake mbusak profil sampeyan, amarga ora nindakake, tegese nglanggar aturan perlindungan data GDPR, sing bakal nyebabake komplikasi hukum sing serius, lan lisensi kasebut uga bisa dicabut ing kasus kasebut.

Nuduhake lan Kolaborasi

Nuduhake sandhi minangka praktik sing mung kudu ditindakake kanthi kapasitas winates. Nanging yen sampeyan kudu nuduhake sandhi LastPass karo anggota kulawarga utawa kanca sing dipercaya, sampeyan bisa nindakake kasebut sajrone prasarana LastPass.

Sayange, nuduhake tembung sandhi lan kolaborasi ora didhukung ing versi app sing gratis. Mung langganan Premium sing ngidini sampeyan nuduhake folder lan file.

Yen duwe akun siji, sampeyan bisa nuduhake item karo macem-macem pangguna. Lan yen sampeyan ana ing akun kulawarga, sampeyan bisa nuduhake folder tanpa wates karo saben anggota rencana kasebut.

Gunakake Pusat Sharing kanggo nambah folder lan atur ing antarane anggota kulawarga / tim / akun bisnis sampeyan. Sampeyan mung kudu lunga menyang LastPass Vault, klik ing Sharing Center, banjur tutul lambang kanggo langsung nambah folder anyar menyang pusat enggo bareng. 

  • Yen sampeyan pengin nggarap pangguna utawa file sing wis ana ing LastPass, sampeyan kudu milih file kasebut banjur tutul Owahi kanggo mbukak sawetara opsi. Iki sing bisa sampeyan lakoni ing kene:
  • Sampeyan bisa nuduhake folder karo wong sing wis nggunakake akun kasebut, lan sampeyan uga bisa ngetik alamat email saka akun sing dudu anggota sing pengin dituduhake karo file kasebut. Setel setelan kanggo milih manawa sampeyan pengin matesi file menyang versi Mung Waca utawa Tampilake Sandhi. Banjur pencet Share.
  • Sampeyan uga bisa nolak ijin kanggo ngidini wong ngakses file sampeyan. Pilih folder sing dituduhake khusus, banjur klik-tengen kanggo menu mudhun, klik Ganti Ijin Panganggo. Saka kene, pilih Owahi, banjur pilih Tampilake Sandhi utawa Maca Mung. Banjur simpen setelan yen sampeyan wis rampung.
  • Sampeyan uga bisa Mbusak enggo bareng file ing tahap iki. Cukup klik jeneng pangguna sing sampeyan pengin nolak ijin, banjur klik Unshare kanggo ngrampungake tumindak kasebut.

Rencana Gratis vs Premium 

fiturRencana GratisRencana Premium
Nyimpen Sandhi Ya Ya 
Generator Sandi Random Ya Ya
Sandhi Unlimited YaYa
Andum Ngidini mung nuduhake siji menyang siji Ngidini bareng-bareng 
Jumlah Jinis Piranti sing Didhukung Unlimited 
otomatis Sync Antarane Piranti Ora Ana Ya 
Ngawasi Web peteng Ora Ana Ya 
Ngawasi Akun Liyane kanggo Pelanggaran Data Ora Ana Ya 
Panyimpenan File kasedhiya Ora Ana Ya, 1 GB

Fitur Tambahan

Fitur ekstra kasedhiya kanggo aplikasi seluler lan ekstensi browser nanging mung kanggo pangguna premium.

Ngawasi Kertu Kredit

Sampeyan bisa entuk tandha kertu kredit ing smartphone lan komputer liwat pesen lan email pop-up. Sampeyan bakal terus nglaporake sampeyan babagan transaksi supaya sampeyan bisa njupuk tindakan langsung yen ana serangan nyolong identitas. Iki minangka fitur sing mung kasedhiya ing versi premium kanggo pangguna sing mbayar sing manggon ing Amerika Serikat.

Ngawasi Web peteng

Pemantauan Web Gelap mung kasedhiya kanggo akun kulawarga lan premium nanging ora kanggo pangguna gratis. Sampeyan bisa nguripake proteksi web peteng ing LastPass kanggo nglacak akun lan email sing ana gandhengane karo .onion.

Amarga web peteng duwe macem-macem server bawah tanah, sampeyan bisa uga bakal ngalami pelanggaran potensial yen sampeyan mbukak jaringan sing tumpang tindih iki.

Yen ana alamat email utawa akun sing ana ing situs web gelap, sampeyan bakal dikabari. Banjur, sampeyan kudu langsung ngganti tembung sandhi lan ngamanake akun sampeyan supaya para penjahat web peteng ora entuk akses menyang informasi sampeyan.

Nanging, LastPass bakal menehi notifikasi yen kedadeyan kasebut. Banjur, sampeyan bisa ngeklik akun sing wis ora aman kanggo ngganti keamanan lan mbatalake saka pelanggaran nganti tembok liyane sing rusak.

VPN

Kanggo keamanan lan privasi sing tambah, LastPass duwe gabung karo ExpressVPN kanggo nawakake layanan VPN liwat app. Fitur iki ora kasedhiya ing LastPass gratis. Uji coba gratis 30 dina sing mung bisa diakses dening pangguna LastPass Premium lan Kulawarga.  

Kanggo nyoba uji coba ExpressVPN gratis, sampeyan kudu mlebu menyang kubah, menyang Dashboard Keamanan, lan klik ExpressVPN. Klik ing kana, tututi pandhuan, lan sampeyan wis rampung. Sawise iki, periode nyoba ora bakal diaktifake kanthi cepet. Sampeyan bakal nampa pesen konfirmasi banjur sambungan LastPass liwat ExpressVPN bakal urip.

Rencana lan Reregan

Ana rong kategori utama sing dipérang dadi akun LastPass. Yen sampeyan operasi ing level pribadi, mula ana siji pangguna lan jinis akun kulawarga.

Yen sampeyan operasi ing level bisnis, sampeyan kudu nggunakake akun miturut kategori bisnis. Kita bakal ngomong babagan rencana, fitur, lan rencana kasebut reregan kanthi luwih rinci saiki.

Pangguna Tunggal lan LastPass Kulawarga

Versi gratis LastPass duwe kesepakatan nyoba 30 dina kanggo mbantu sampeyan ngrasakake kepiye urip ing aplikasi iki. Ana telung jinis tawaran - gratis, Premium lan Kulawarga.

LastPass Gratis

Sing gratis bakal ngidini sampeyan mlebu menyang siji piranti, lan sampeyan bisa nggunakake sajrone 30 dina. Sampeyan bisa nindakake prekara dhasar kayata nggawe sandhi utama, nambah macem-macem akun lan ngamanake kabeh karo sandhi utama.

Sampeyan bisa nggunakake Sharing Center karo pangguna LastPass liyane lan cathetan aman, kabeh file, kertu pembayaran, lan liya-liyane. Sampeyan bakal entuk akses lengkap menyang kubah sandi LastPass, lan sampeyan bakal bisa ngontrol. Nanging, sampeyan ora bisa mbukak kunci kabeh fitur app liwat versi gratis iki. 

LastPass Premium

Langganan kanggo LastPass Premium bakal biaya $ 3 / sasi, nanging aku nyaranake sampeyan njupuk wektu nyoba 30 dina pisanan. Sampeyan bakal bisa nambah akun iki menyang saben piranti.

Kabeh fitur LastPass Gratis bakal dilebokake ing set premium, lan uga bakal ana fitur tambahan sing penting banget. Fitur tambahan kasebut ora mung bakal njaga tembung sandhi lan konten sampeyan kanthi aman, nanging bakal mbantu sampeyan supaya pengalaman online luwih lancar kanthi derajat gedhe.

Bebarengan karo ngatur cathetan lan folder sing aman, fitur tambahan iki kalebu versi pusat file sharing sing ditambahi sing ngidini sampeyan nuduhake file lan folder karo akeh pangguna sekaligus. Sampeyan uga bakal entuk kapasitas panyimpenan 1 GB, ngawasi web peteng, opsi otentikasi faktor, lan akses darurat.

Kulawarga LastPass

Langganan kanggo Family LastPass bakal regane $ 4 / wulan, nanging sampeyan bisa nyoba gratis sajrone 30 dina sadurunge tuku. Ing versi iki, sampeyan bakal duwe 6 lisensi premium sing bisa dienggo bareng karo anggota akun liyane.

Sampeyan kudu ngundang dheweke supaya gabung karo akun kasebut. Saben anggota bakal entuk kubah sing beda, lan dheweke bakal bisa nggawe sandhi utama kanggo dhewe.

Kabeh fitur khusus Premium LastPass bakal kasedhiya ing Family LastPass.

Perusahaan LastPass

Akun Enterprise LastPass duwe fitur sing padha karo Premium LastPass, nanging sampeyan bisa nuduhake siji akun karo luwih akeh wong tinimbang kulawarga LastPass.

Sampeyan bisa nyoba akun LastPass Enterprise sajrone 14 dina wae. Yen sampeyan pengin nerusake layanane, sampeyan kudu tuku lengganan. Ing kene ana rong jinis akun.

Tim LastPass

Sampeyan bisa nambah total maksimal 50 anggota menyang akun siji tim. Langganan Teams LastPass mbutuhake saben anggota tim mbayar $ 4 / wulan, lan saben wong bakal entuk akun dhewe.

LastPass Bisnis

Saben pangguna Business LastPass kudu mbayar $ 7 / wulan. Iki migunani kanggo perusahaan sing bakal nandhang kerugian yen rencana kasebut dadi umum.

Business LastPass menehi saben karyawan akun sing beda lan priksa manawa karyawan ora nggunakake tembung sandhi sing ringkih. Yen wis ana, sandhi sing ketat bakal dienggo kanthi nggunakake pangisi tembung sandi otomatis ing LastPass.

Kejabi keamanan sandhi, uga mbantu bisnis nyimpen informasi saka saben karyawan ing sak papan supaya ora ana kemungkinan pelanggaran sistem kasebut.

Rencana LastPassPeriode TrialBiaya LanggananJumlah Piranti
freedina 30$01
Premiumdina 30$ 3 / sasi1
Familydina 30$ 4 / sasi5
timdina 14$ 4 / sasi / saben panggunaKurang saka 50
Bisnisdina 14$ 7 / sasi / saben panggunaLuwih saka 50

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

LastPass minangka manajer kata kunci freemium paling apik sing aktif saiki. Nduweni ton fitur ekstra ing versi sing wis dibayar, nanging yen sampeyan pengin ngencengi keamanan, versi layanan gratis uga bakal bisa digunakake kanthi becik.

LastPass - Nglindhungi sandhi lan mlebu

LastPass minangka alat manajemen sandhi sing paling populer saiki, nawakake pangguna cara sing aman lan trep kanggo nyimpen lan ngakses sandhi pribadi, cathetan, lan rincian kertu kredit ing macem-macem piranti.

Keamanan sing digunakake LastPass minangka topnotch - ora ana pelanggaran sistem sing nyebabake kerusakan hebat para pangguna. Enkripsi E2EE level bank njaga kabeh data lan sandhi sampeyan dadi aman.

Kanthi LastPass Premium, sampeyan bakal duwe panyimpenan sandhi tanpa wates. Kajaba iku, sampeyan bisa ngisi formulir lan surfing liwat web kanthi ngerti manawa polisi LastPass rahasia jaga-jaga yen sampeyan duwe masalah kayata nyolong identitas utawa serangan bisu saka web peteng.

Muga-muga sampeyan nemokake review LastPass editorial ahli iki mbiyantu!

Dandan & Update paling anyar

LastPass setya ningkatake urip digital kanthi nganyari terus-terusan lan fitur-fitur canggih lan nyedhiyakake manajemen sandi lan keamanan sing luar biasa kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Mlebet Vault Tanpa Sandi ing Desktop: LastPass saiki ngidini pangguna kanggo mlebu menyang vaults ing piranti desktop tanpa sandhi. Pilihan kanggo akses tanpa sandhi kalebu nggunakake aplikasi seluler LastPass Authenticator kanggo mlebu kabar push utawa nggunakake otentikasi sing disertifikasi FIDO2 kayata biometrik piranti (ID Tutul, Windows Hello) utawa tombol hardware (YubiKey, Feitian).
  • Authenticators Kompatibel FIDO2 kanggo Desktop: Fitur anyar iki ngidini kabeh pelanggan LastPass, kalebu pangguna gratis, premium, lan bisnis, nggunakake otentikasi sing kompatibel karo FIDO2 kanggo login tanpa sandi ing piranti desktop, ngluwihi otentikasi biometrik seluler sing kasedhiya sadurunge.
  • Dashboard Keamanan karo Ngawasi Web Gelap: Dashboard Keamanan LastPass saiki kalebu ngawasi lan menehi tandha web peteng kanggo kabeh pelanggan, dadi siji-sijine manajer sandi sing nawakake pemantauan kredensial proaktif kanthi gratis. Fitur iki ngidini pangguna kanggo ngawasi keamanan kabeh kredensial vault lan potensial cahya ing web peteng.
  • Requirements Update Akun kanggo Keamanan Meningkat: LastPass wis njaluk pelanggan kanggo nganyari dawa sandi master lan kerumitan lan kanggo ndhaftar maneh otentikasi multi-faktor (MFA). Nganyari iki minangka bagean saka strategi kanggo nambah keamanan kanggo nanggepi lingkungan ancaman cyber sing terus berkembang.
  • Pengalaman Vault Mobile sing didesain ulang: Aplikasi seluler LastPass, sing saiki kasedhiya ing iOS lan bakal teka ing Android, nampilake tampilan lan rasa sing luwih ramping, dadi luwih gampang pangguna ngatur lan ngakses data sensitif kaya sandhi, cara pembayaran, lan dokumen.
  • Model Keamanan Zero-Knowledge lan Kemitraan karo Enzoic: LastPass makaryakke ing model keamanan nul-kawruh, mesthekake kabeh enkripsi lan dekripsi dumadi sacara lokal ing piranti pangguna. Kemitraan karo Enzoic, mitra ngawasi pelanggaran data, mung nuduhake versi alamat email sing di-hash kanggo ngawasi database alamat email sing dikompromi, njaga privasi lan keamanan.

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Opo

LastPass

Pelanggan mikir

Pendhaftaran go-to sandi generator

Januari 2, 2024

LastPass nggawe keseimbangan sing apik ing antarane keamanan lan kenyamanan, dadi pilihan kanggo ngatur kunci digital. Introduksi anyar saka login tanpa sandi ing desktop minangka game-changer, nawakake keamanan sing ditingkatake lan pengalaman pangguna sing bebas gesekan. Lapisan tambahan pemantauan web peteng ing Dashboard Keamanan nuduhake komitmen LastPass kanggo keamanan proaktif. Minangka pangguna, jaminan ngerti vaultku dilindhungi ing model keamanan nul-kawruh menehi aku tentrem. Iki minangka alat sing mantep, nanging pangguna-loropaken sing ngowahi manajemen sandhi saka tugas dadi bagean sing lancar ing urip digital.

Avatar kanggo Dahlia
Dahlia

Aplikasi gratis paling apik

Muga 27, 2022

Aku miwiti nggunakake versi gratis LastPass lan ora nate sambat babagan kajaba sync watesan. Versi gratis LastPass mbatesi jumlah piranti sing sampeyan bisa sync. Yen sampeyan mung duwe telpon lan pc, mesthine ora apa-apa. Aku wis upgrade kanggo njaluk app syncing kabeh pirantiku. Aku ora duwe masalah karo produk iki. Gampang banget digunakake, duwe aplikasi kanggo kabeh piranti, lan isi otomatis bisa digunakake kanthi lancar.

Avatar kanggo Madhuri
Madhuri

Paling apik !!!

April 19, 2022

LastPass bisa uga ora dadi pangatur sandhi sing paling apik nanging minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake. Ekstensi browser bisa digunakake kanthi becik. Aku arang kudu manual golek sandhi tengen. Nanging crita beda kanggo Android. Isi otomatis ing Android ora katon utawa ora bisa digunakake kanggo akeh aplikasi sing digunakake. Nanging untunge aku mung metu saka aplikasi Android saben sasi utawa bakal dadi ngipi elek!

Avatar kanggo Kumar Dirix
Kumar Dirix

Tresna Lastpass

Maret 11, 2022

Aku miwiti nggunakake LastPass sawise akun Facebook disusupi amarga sandi banget. LastPass nggampangake nyimpen sandhi sing angel dicopot. Iki ngasilake tembung sandhi sing dawa banget sing ora bisa ditebak utawa dicopot. Iku uga nyimpen kabeh kertu lan alamat sandi. Lan aku mung kudu ngelingi siji sandhi master kanggo ngakses sandhi. Aku ora bisa mbayangno urip tanpa LastPass.

Avatar kanggo Els Morison
Els Morison

LastPass Apik banget!

Oktober 8, 2021

LastPass bisa digunakake kanggo aku lan bisnisku, utamane kanggo akun Shopify. Nuduhake data karo tim sampeyan gampang banget. Sampeyan bisa yakin manawa privasi lan keamanan sampeyan minangka masalah utama LastPass. Kanthi fitur tambahan kayata ngawasi web peteng, VPN, lan ngawasi kertu kredit, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk sing paling apik kanggo bisnis sampeyan. Kanthi rencana Business LastPass, aku ora duwe gagal login amarga sawetara wong biasane sambat.

Avatar kanggo Carrie Woods
Carrie Woods

LastPass ing Gerakan

September 30, 2021

Aku wis nyoba rencana gratis LastPass lan pungkasane pindhah menyang rencana Premium lan saiki aku ana ing Business LastPass. Rega ora cukup dhuwur dibandhingake karo merek liyane sing padha. Fitur sing apik tenan. Iku pancene apik kanggo mbukak bisnis saben dina nalika ngatur wong lan tetep dodolan tambah lan ROI sing luwih dhuwur. Iki sing paling apik kanggo kita!

Avatar kanggo Clark Klein
Clark Klein

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...