Apa Sampeyan kudu Ngamanake Sandi karo Dashlane? Review Fitur, Keamanan & Rega

in Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi akeh fitur keamanan lan privasi sing nyenengake kaya ngawasi web peteng, enkripsi tanpa kawruh, lan VPN dhewe, Dashlane nggawe langkah ing jagad pangurus sandi - temokake apa sing diarani hype ing review Dashlane 2024 iki.

Ringkesan Review Dashlane (TL; DR)
Rating
price
Saka $ 4.99 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging siji piranti lan maksimal 50 sandhi)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, Mbukak Wajah Piksel, ID Tutul ing pamaca bekas driji iOS & macOS, Android & Windows
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi
Deal Saiki
Entuk Dashlane Premium gratis 3 wulan

Lali sandhi sing kuwat kedadeyan kabeh - nalika ngganti piranti, ganti akun kerja lan akun pribadi, utawa mung amarga aku lali milih "Elingi aku".

Apa wae, pungkasane mbuwang sawetara wektu kanggo ngreset sandhi, utawa luwih umum tinimbang sing dakkarepake, mung nesu. Aku wis nyoba nggunakake manajer tembung sandhi sadurunge nanging gagal. Prosese mesthi krasa clunky, kakehan sandhi sing bisa dilebokake, lan ora tetep wae.

Iku nganti aku nemokake Dashlane, banjur pungkasane aku ngerti panjaluk app manager sandhi sing apik.

Facebook. Gmail. Dropbox. Twitter. Online banking. Ing ndhuwur sirahku, iki mung sawetara situs web sing aku bukak saben dina. Apa kanggo kerja, hiburan, utawa keterlibatan sosial, aku ana ing Internet. Lan luwih akeh wektu aku nginep ing kene, luwih akeh tembung sandhi sing kudu dakelingi, lan uripku dadi luwih frustasi.

Untung lan rugine

Dashlane Pros

  • Ngawasi Web peteng

Dashlane terus-terusan mindai web sing peteng lan nggawe sampeyan ngerti babagan pelanggaran data ing endi alamat email sampeyan wis kompromi.

  • Fungsi Multi-Piranti

Ing versi mbayar, Dashlane syncsandhi lan data ing kabeh piranti sing dipilih.

  • VPN

Dashlane minangka siji-sijine manajer tembung sandhi sing versi premium duwe layanan VPN dhewe!

  • Checker Kesehatan Sandi

Layanan audit sandi Dashlane minangka salah sawijining sing paling apik sing bakal ditemokake. Iki akurat banget lan cukup lengkap.

  • Fungsi nyebar

Dashlane ora mung kasedhiya kanggo Mac, Windows, Android, lan iOS, nanging uga kasedhiya ing 12 basa liyane.

Cons Dashlane

  • Versi Gratis Terbatas

Mesthine, versi gratis aplikasi bakal duwe fitur sing luwih sithik tinimbang versi sing dibayar. Nanging sampeyan biasane bisa nemokake fitur sing luwih apik ing versi gratis akeh manajer tembung sandhi liyane.

  • Aksesibilitas sing ora padha ing saindenging Platform

Ora kabeh fitur desktop Dashlane bisa diakses ing aplikasi web lan seluler… nanging jarene bisa digunakake.

Fitur Key

Nalika Dashlane pisanan muncul, dheweke ora bisa ditonjol. Sampeyan bisa kanthi gampang nglalekake kanggo liyane manager sandi populer, kaya LastPass lan Bitwarden. Nanging ing taun-taun pungkasan, iki wis owah.

Ana pirang-pirang fitur sing diwenehake Dashlane minangka bagean saka rencana premium sing sampeyan ora bakal entuk aplikasi liyane sing padha, kayata VPN gratis lan ngawasi web peteng. Ayo ndeleng tampilan fitur utama ing aplikasi web, sing uga nginstal ekstensi ing browser sampeyan.

Kanggo nggunakake Dashlane ing komputer, bukak dashlane.com/addweb banjur turuti pandhuan ing layar.

Isi Formulir

Salah sawijining fitur sing paling cocog sing diwenehake Dashlane yaiku Formulir Isi. Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen kabeh informasi ID pribadi uga informasi pembayaran supaya Dashlane bisa ngisi nalika sampeyan mbutuhake. Dadi akeh wektu lan stres sing disimpen!

Sampeyan bakal nemokake menu tumindak Dashlane ing sisih kiwa layar ing aplikasi web. Kayane kaya iki:

Saka kene, sampeyan bisa miwiti ngetik informasi kanggo ngisi formulir otomatis.

Info Pribadi lan Panyimpenan ID

Dashlane ngidini sampeyan nyimpen macem-macem info pribadi sing bakal asring dilebokake ing situs web liyane.

Sampeyan uga bisa nyimpen KTP, paspor, nomer jaminan sosial, lan sapiturute, supaya sampeyan ora kudu dibebani kanthi nggawa salinan fisik:

Saiki, sanajan aku seneng banget karo layanan panyimpenan informasi nganti saiki, aku pengin duwe pilihan kanggo nambah sawetara lapangan khusus menyang informasi sing ana.

Info Pembayaran

Layanan IsiOtomatis liyane sing diwenehake dening Dashlane kanggo informasi pembayaran sampeyan. Sampeyan bisa nambah akun bank lan kertu debit / kredit supaya bisa mbayar zippy pambayaran online sabanjure kanthi cepet.

Cathetan Aman

Pikiran, rencana, rahasia, impen-kita kabeh duwe barang sing pengin ditulis mung kanggo mripat. Sampeyan bisa nggunakake jurnal utawa app notebook telpon, utawa sampeyan bisa nyimpen ing Dashlane's Secure Notes, ngendi sampeyan bakal duwe akses terus-terusan.

Cathetan aman, miturut pendapatku, minangka tambahan sing apik, nanging muga-muga bisa uga kasedhiya ing Dashlane Free.

Ngawasi Web peteng

Sayange, pelanggaran data minangka kedadeyan umum ing Internet. Kanthi dipikirake, Dashlane wis nyakup layanan ngawasi web peteng, ing endi web peteng dipindai kanggo alamat email sampeyan. Banjur, yen ana data sing bocor ditemokake, Dashlane menehi informasi kanthi cepet.

Fitur ngawasi web peteng Dashlane kaya ing ngisor iki:

  • Ngidini sampeyan ngawasi nganti 5 alamat email
  • Ngawasi pengawasan 24/7 nganggo alamat email sing sampeyan pilih
  • Ngelingi sampeyan kanthi cepet yen ana pelanggaran data

Aku nyoba layanan ngawasi web sing peteng lan ngerti manawa alamat emailku wis kompromi ing 8 platform liyane:

Amarga wis pirang-pirang taun aku ora nggunakake 7 saka 8 layanan kasebut, mula aku kaget banget. Aku ngeklik tombol "Deleng rincian" sing ana ing jejere salah sawijining situs web, bitly.com (kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur), lan iki sing ditemokake:

Saiki, nalika iki cukup nyengsemake, aku kepengin weruh apa sing nggawe layanan ngawasi web peteng Dashlane beda karo sing kaya Bitwarden lan RememBear, sing nggunakake basis data gratis Aku wis Pwned.

Aku ngerti iku Dashlane nyimpen kabeh informasi kabeh database ing server dhewe. Sing langsung nggawe dheweke luwih dipercaya kanggo aku.

Ana ing peteng babagan kedadeyan ing umume web sing peteng biasane dadi berkah. Dadi, luwih becik ngerti wong sing ana ing sisihku.

Ease

Pengalaman pangguna sing diwenehake Dashlane pancen salah sawijining sing paling apik. Menyang situs web, aku disambut desain minimalis nanging dinamis.

Proses kasebut dirampingake karo antarmuka sing resik, tanpa gangguan, lan pancen panggunaan. Aku seneng desain tanpa embel-embel kanggo aplikasi keamanan kaya ngene - nggawe aku yakin.

Ndhaptar menyang Dashlane

Nggawe akun ing Dashlane ora rumit. Nanging kanthi cara sing padha kanggo ndownload aplikasi ing telpon supaya bisa nggawe akun, sampeyan kudu nginstal aplikasi web (lan ngiringan ekstensi browser) yen nggunakake komputer .

Nanging, sawise iku, gampang banget. Miwiti kanthi ngetik alamat email, kaya mangkene:

fitur dashlane

Tembung Sandi Master

Sabanjure, wektune nggawe sandhi master sampeyan. Nalika sampeyan ngetik, meter bakal katon ing ndhuwur kolom teks menehi rating kekuatan sandi. Yen ora dianggep cukup kuwat dening Dashlane, ora bakal ditampa.

Mangkene conto sandhi sing cukup apik:

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis nggunakake kasus huruf gantian uga seri 8 nomer. Sandi kaya ngono luwih angel dibahas hacker.

penting: Dashlane ora nyimpen Sandi Master sampeyan. Dadi, tulisen ing papan sing aman, utawa lebokake ing otak sampeyan!

Cathetan: Sejatine nyaranake nggawe akun sampeyan ing piranti seluler amarga menehi pilihan kanggo ngaktifake fitur Bukak Kunci Biometric. Iki nggunakake bekas driji utawa rai kanggo menehi akses menyang aplikasi kasebut. Iki uga nggawe ngreset sandhi master dadi luwih gampang - yen sampeyan lali.

Mesthi wae, sampeyan uga bisa nyiyapake kunci biometrik mengko uga.

Cathetan ing App Web / Ekstensi Browser

Nggunakake Dashlane cukup gampang ing seluler lan web. Sampeyan ora bakal angel ngetutake instruksi utawa nemokake barang sampeyan.

Nanging, amarga lagi proses mungkasi aplikasi desktop lan pindhah menyang aplikasi web, sampeyan kudu ngundhuh ekstensi browser (sing kasedhiya kanggo kabeh browser utama: Chrome, Edge, Firefox, Safari, lan Opera) kanggo nginstal Dashlane.

Ekstensi browser, sabanjure, dilengkapi karo apa sing diarani "aplikasi web." Nanging, ora kabeh fitur kasedhiya ing aplikasi web lan aplikasi seluler, mula kudu digatekake.

Kajaba iku, aku ora bisa nemokake link download kanggo aplikasi desktop kaya gampang banget nalika nemokake ekstensi browser Dashlane. Lan, amarga aplikasi desktop wis ora diterusake, diundhuh mesthi ora ana gunané - luwih-luwih ngelingi manawa akeh fitur sing butuh wektu suwe kanggo platform liyane.

Manajemen Sandi

Kanthi cara sing ora ana gandhengane, kita bisa nemokake sawetara prekara sing penting: nambahake sandhi menyang Dashlane Password Manager.

Nambahake / Ngimpor Sandhi

Sandhi Dashlane cukup gampang ditambahake. Ing aplikasi web, miwiti kanthi njupuk bagean "Sandhi" saka menu ing sisih kiwa layar. Klik ing "Tambah sandhi" kanggo miwiti.

Sampeyan bakal disambut karo sawetara situs web sing paling umum digunakake ing Internet. Sampeyan bisa milih salah sawijining situs web kanggo ngetik sandhi. Aku miwiti nganggo Facebook. Banjur aku dijaluk nindakake ing ngisor iki:

  • Bukak situs web. Cathetan: Yen sampeyan mlebu log metu (mung sapisan).
  • Mlebu kanthi ngetik email lan sandhi.
  • Klik Simpen nalika Dashlane nawakake kanggo nyimpen info login.

Aku nuruti pandhuane. Nalika mlebu maneh menyang Facebook, aku dijaluk Dashlane kanggo nyimpen tembung sandhi sing dak lebokake:

Aku ngeklik "Simpen," lan banjur ana. Aku wis sukses ngetik sandhi pisanan ing Dashlane. Aku bisa ngakses sandhi iki maneh saka "Vault" Pangatur Sandi Dashlane ing ekstensi browser:

Pangguna Sandi

Generator sandhi minangka salah sawijining indikator utama kinerja manajer tembung sandhi. Aku mutusake nyoba tes generator Dashlane kanthi ngreset sandhi akun Microsoft.com. Sawise aku tekan kana, aku kanthi otomatis dijaluk Dashlane kanggo milih tembung sandhi sing kuwat digawe.

Sampeyan uga bisa ngakses generator sandhi Dashlane saka ekstensi browser:

Generator sandhi Dashlane nggawe sandhi 12 karakter kanthi standar. Nanging, sampeyan duwe pilihan kanggo ngatur sandhi kabeh miturut kabutuhan. Terserah manawa sampeyan pengin ngemot huruf, digit, simbol, lan karakter sing padha, lan uga pirang-pirang karakter sing pengin dawa tembung sandhi. 

Saiki, bisa uga ana masalah sing kudu diapalake lan elinga tembung sandhi sing aman apa wae Dashlane sing bakal sampeyan gunakake. Lan aku ora ngapusi, muga-muga ana pilihan kanggo nggawe sandhi sing kuwat sing luwih gampang diwaca / dielingi, yaiku sawetara manajer password liyane sing bisa nindakake.

Nanging maneh, sampeyan nggunakake pangatur tembung sandhi, mula sampeyan ora kudu ngelingi sandhi! Dadi, pungkasane, pancen cocog kanggo nggunakake tembung sandhi apa wae sing disaranake yen sampeyan pengin aman.

Yen sampeyan ngelingi sandhi utama lan nginstal app ing kabeh piranti, sampeyan kudu luwih becik mbukak. Lan Dashlane ora bisa dipungkiri nggawe sandhi sing kuwat banget.

Babagan liyane sing sampeyan pengin ngerti babagan generator tembung sandhi yaiku sampeyan bisa ndeleng riwayat sandhi sing digawe sadurunge.

Dadi, yen sampeyan nggunakake salah sawijining sandhi sing digawe Dashlane kanggo nggawe akun ing endi wae, nanging mateni nyimpen otomatis, sampeyan duwe opsi kanggo nyalin lan nempelake tembung sandhi kanthi otomatis menyang kubah sandi Dashlane. 

Sandhi Isi Auto

Sawise sampeyan wis menehi Dashlane salah siji sandhi, bakal kanthi otomatis ngetik sandhi kanggo sampeyan ing situs web sing cocog, dadi sampeyan ora perlu. Aku dites metu dening nyoba kanggo mlebu menyang sandi Dropbox akun. Sawise aku ngetik alamat email, Dashlane nindakake liyane kanggo aku:

Pancen gampang kaya ngono.

Auditing Sandi

Saiki kita tekan fitur Kesehatan Sandi Dashlane, yaiku layanan audit tembung sandhi. Fungsi iki tansah mindhai sandhi sing disimpen supaya bisa ngidentifikasi sandhi sing digunakake maneh, kompromi, utawa ringkih. Adhedhasar kesehatan tembung sandhi, sampeyan bakal diwenehi skor keamanan sandhi.

Matur nuwun, kabeh 4 sandhi sing diketik dianggep sehat dening Dashlane. Nanging, kaya sing sampeyan ngerteni, tembung sandhi dikategorikake miturut kesehatane ing bagean ing ngisor iki:

  • Sandi kompromi
  • Sandhi sandi
  • Sandi sing digunakake maneh
  • Kasebut

Fitur audit keamanan sandhi minangka fitur sing bakal ditemokake ing macem-macem manajer tembung sandhi sing paling apik, kayata 1Password lan LastPass. Ing pangertene, iki dudu fitur sing unik.

Nanging, Dashlane nindakake tugas sing apik banget kanggo ngukur kesehatan tembung sandhi lan mesthekake sampeyan ora bisa nggunakake tembung sandhi sing ringkih.

Pangowahan Sandi

Pangganti sandhi Dashlane ngidini sampeyan ngganti tembung sandhi akun kanthi gampang. Sampeyan bakal nemokake pangowahan sandhi ing bagean "Sandhi" ing aplikasi web ing menu sisih kiwa.

Masalah sing diadhepi ing kene karo panganggo sandhi Dashlane yaiku aku ora bisa ngganti sandhi Tumblr.com saka njero app. Dadi, aku kudu ngunjungi situs web dhewe kanggo ngganti sandhi, sing banjur dikepengini dening Dashlane.

Iki rada mumetake amarga aku rumangsa manawa iki bisa ditindakake kanthi otomatis ganti tembung sandi, kanthi input minimal saka aku. Nanging, ternyata iku fitur sing, sepisan maneh, sampeyan mung bakal nemokake ing aplikasi desktop.

Nuduhake lan Kolaborasi

Mangkene carane Dashlane ngidini sampeyan bareng lan kolaborasi karo kolega lan wong sing dikasihi.

Nuduhake Sandhi sing Aman

Kaya kabeh manajer sandi sing paling apik, Dashlane menehi pilihan kanggo nuduhake sandhi (utawa informasi liyane sing bisa dituduhake sing disimpen ing server) karo wong sing dipilih. Dadi, umpamane pacar sampeyan pengin akses menyang Netflix. Sampeyan mung bisa nuduhake sandhi langsung saka aplikasi web.

Aku nyoba fitur kasebut nganggo rincian akun tumblr.com lan dakcritakake karo aku ing akun boneka liyane. Wiwitane, aku dijaluk milih salah sawijining akun sing wis dak simpen ing Dashlane:

Sawise milih akun sing relevan, aku diwenehi opsi kanggo nuduhake hak winates utawa hak lengkap kanggo konten sing dituduhake:

Yen sampeyan milih hak winates, sing dipilih mung bakal duwe akses menyang sandhi sing dienggo bareng supaya bisa nggunakake nanging ora bisa dideleng.

Ati-ati karo hak kebak amarga sing nampa bakal diwenehi hak sing padha karo sing sampeyan tampa. Iki tegese ora mung bisa ndeleng lan nuduhake sandhi nanging nggunakake, nyunting, nuduhake lan malah mbatalake akses sampeyan. Yikes!

Akses darurat

Fitur Akses Darurat Dashlane ngidini sampeyan nuduhake sawetara utawa kabeh sandhi sing disimpen (lan cathetan aman) karo siji kontak sing dipercaya. Iki rampung kanthi ngetik alamat email kontak sing sampeyan pilih, lan undhangan dikirim menyang wong-wong mau.

Yen dheweke nampa lan milih dadi kontak darurat, dheweke bakal diwenehi akses menyang item darurat sing dipilih langsung utawa sawise wektu tunggu rampung. Terserah sampeyan.

Periode tunggu bisa disetel antara nganti 60 dina. Sampeyan bakal entuk kabar saka Dashlane yen kontak darurat sing dipilih njaluk akses menyang data sing dituduhake. 

Saiki, iki sing Dashlane ora bakal wenehi akses kontak darurat sampeyan:

  • Informasi pribadhi
  • Informasi pambayaran
  • ID

Iki bisa uga katon kaya deal-breaker yen sampeyan wis biasa nggunakake layanan kaya LastPass, ing ngendi kontak darurat duwe akses menyang kabeh vault sampeyan. Lan ing akeh kasus, iku. Nanging, ora kaya LastPass, Dashlane ora ngidini sampeyan milih persis sing pengin dituduhake. Dadi, aku kira sampeyan menang, lan sampeyan uga bakal kalah.

Sawise maneh, aku nemokake manawa fitur iki ora kasedhiya ing aplikasi web lan mung bisa diakses ing aplikasi desktop. Ing tataran iki, aku wiwit njaluk sethitik frustasi dening nomer fitur sing aku ora bisa ngakses kajaba aku nggunakake seluler utawa desktop app.

Iki amarga nggunakake aplikasi desktop, ing endi iki lan fitur liyane sing kasedhiya, ora dadi pilihan maneh amarga wis mutusake nyetop dhukungan.

Kabeh sing dikandhakake, perlu dielingi manawa fitur iki minangka fitur sing ora umum ditemokake ing manajer tembung sandhi liyane.

Keamanan lan Privacy

Penting kanggo ngerti apa langkah-langkah sing wis dijupuk saka manajer tembung sandhi sing dipilih kanggo ngamanake lan njaga data sampeyan. Mangkene langkah-langkah keamanan lan sertifikasi sing dilaporake layanan Dashlane.

Enkripsi AES-256

Kaya akeh manajer sandi canggih liyane, Dashlane ndhelik kabeh data ing kubah tembung sandi nganggo enkripsi 256-bit AES (Advanced Encryption Standard), sing minangka metode enkripsi kelas militer. Iki uga digunakake ing bank-bank ing saindenging jagad lan disetujoni dening Badan Keamanan Nasional AS (NSA).

Mulane, ora kaget yen enkripsi iki ora nate retak. Ahli ngomong manawa kanthi teknologi saiki, enkripsi AES-256 bakal mbutuhake wektu miliaran taun. Dadi aja padha sumelang - sampeyan lagi ing tangan apik.

Enkripsi End-to-End (E2EE)

Salajengipun, Dashlane uga duwe kabijakan nol-kawruh (sing sampeyan bisa ngerti kanthi jeneng enkripsi end-to-end), tegese kabeh data sing disimpen kanthi lokal ing piranti sampeyan uga dienkripsi.

Kanthi tembung liyane, informasi sampeyan ora disimpen ing server Dashlane. Ora ana personel Dashlane sing bisa ngakses utawa mriksa data apa wae sing disimpen. Ora kabeh manajer sandi duwe langkah keamanan iki.

Otentikasi Faktor Loro (2FA)

Two Factor Authentication (2FA) minangka salah sawijining langkah keamanan sing paling umum digunakake ing Internet, lan sampeyan bakal nemokake ing meh kabeh manajer sandi. Sampeyan mbutuhake sampeyan ngliwati rong tingkat pamriksa keamanan sing kapisah sadurunge bisa ngakses akun. Ing Dashlane, sampeyan duwe rong opsi 2FA kanggo dipilih:

Sampeyan bisa nggunakake app authenticator kayata Google Authenticator utawa Authy. Utawa, sampeyan duwe pilihan kanggo milih kunci keamanan U2F bebarengan karo piranti otentikasi kayata YubiKey.

Aku ngadhepi sawetara alangan nalika nyoba ngaktifake 2FA. Kaping pisanan, aku ora bisa ngakses fitur ing aplikasi web. Iki minangka hambatan utama kanggo aku amarga nggunakake aplikasi web kanggo kabeh operasi lan dudu aplikasi desktop Dashlane.

Nanging, nalika pindhah menyang aplikasi Android Dashlane, aku bisa mbukak proses kasebut.

Dashlane uga bakal menehi kode serep 2FA sing ngidini sampeyan ngakses kubah sandhi sanajan sampeyan ilang akses menyang aplikasi otentik. Kode kasebut bakal dituduhake nalika sampeyan ngaktifake 2FA; Utawa, sampeyan bakal nampa kode ing ponsel minangka teks yen sampeyan wis nyiyapake.

Login Biometrik

Sanajan isih ana ing mode beta, salah sawijining fitur keamanan Dashlane sing nggumunake yaiku login biometrik. Lan matur nuwun sanget, fitur iki bisa diakses ora mung ing loro iOS lan Android nanging Windows lan Mac uga.

Kaya sing sampeyan bayangake, nggunakake login biometrik luwih trep, lan, mesthi, luwih cepet tinimbang kudu ngetik kredensial login saben wektu.

Sayange, Dashlane rencana kanggo mungkasi dhukungan mlebu biometrik kanggo Mac lan Windows. Moral crita tartamtu iki - lan bisa uga crita pangurus sandhi liyane - aja nganti lali tembung sandhi utama sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake fitur biometrik ing telpon kanthi mesthi.

Kepatuhan GDPR lan CCPA

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) minangka aturan sing dirancang dening Uni Eropa kanggo menehi kontrol sing luwih gedhe marang data pribadine.

Undhang-undhang Privasi Pelanggan California (CCPA) minangka aturan sing padha kanggo warga California. Pandhuan iki ora mung menehi hak data pribadi marang pangguna nanging uga njaga kerangka hukum sing padha.

Dashlane tundhuk karo GDPR lan CCPA. Luwih luwih alesan, miturut aku, dipercaya karo data kasebut.

Data Sampeyan Disimpen ing Dashlane

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti, yen kabeh informasi sing sampeyan bareng karo Dashlane ora bisa diakses, apa sing disimpen?

Iku gampang banget. Alamat email sampeyan, mesthine wis kedhaftar ing Dashlane. Semono uga informasi tagihan sampeyan yen sampeyan pangguna sing mbayar. Lan pungkasane, pesen apa wae sing ditukar karo sampeyan lan dhukungan pelanggan Dashlane uga disimpen kanggo ngawasi kinerja.

Ing cathetan kasebut, informasi babagan cara sampeyan nggunakake aplikasi web lan aplikasi seluler Dashlane uga bakal disimpen kanggo, sepisan maneh, ngawasi lan ningkatake kinerja. Mikir minangka umpan balik otomatis. 

Saiki, sanajan data sing dienkripsi bisa uga ditransfer liwat utawa didhukung ing server Dashlane, data kasebut ora bakal bisa diakses amarga langkah enkripsi sing dibahas ing ndhuwur.

Tambahan

Saka kabeh fitur apik sing ditawakake Dashlane, VPN bisa uga paling misuwur, amarga mung siji-sijine manajer kata kunci sing nawakake. Iki sing ditawakake.

Dashlane VPN (Jaringan Pribadi Virtual)

Yen sampeyan ora ngerti apa sing diarani VPN, tegese Jaringan Pribadi Virtual. Kaya jenenge, VPN nglindhungi kegiatan internet kanthi masking alamat IP sampeyan, ngalangi nglacak kegiatan sampeyan, lan umume ndhelikake apa wae sing sampeyan lakoni ing Internet (kita ora hakim, sampeyan uga nindakake).

Mungkin sing paling populer, nggunakake VPN minangka cara paling gampang kanggo entuk akses menyang konten sing wis diblokir ing lokasi geografis tartamtu.

Yen sampeyan wis kenal karo VPN, sampeyan mesthi bakal krungu babagan Hotspot Shield. Ya, VPN Dashlane dikuatake dening Hotspot Shield! Penyedia VPN iki nggunakake enkripsi AES 256-bit, mula maneh, data lan kegiatan sampeyan wis aman.

Apa maneh, Dashlane ngetutake kabijakan sing ora dilacak utawa disimpen ing kegiatan sampeyan.

Nanging bisa uga sing paling apik babagan VPN Dashlane yaiku ora ana katrangan babagan data sing bisa digunakake. Umume VPN sing gratis karo produk liyane, utawa versi VPN gratis sing mbayar, duwe watesan panggunaan, kayata, tunjangan saben wulan Tunnelbear 500MB.

Jarene, VPN Dashlane dudu solusi gaib kanggo masalah VPN. Yen sampeyan nyoba nggunakake layanan streaming kayata Netflix lan Disney + nganggo VPN, mesthine bakal kejiret lan dilarang nggunakake layanan kasebut.

Kajaba iku, ora ana switch mateni ing Dashlane's VPN, tegese sampeyan ora bakal bisa mateni sambungan internet yen VPN sampeyan dideteksi.

Nanging, kanggo browsing umum, game, lan uga torrent, sampeyan bakal seneng kacepetan cepet nalika nggunakake VPN Dashlane.

Rencana Gratis vs Premium

FeatureRencana GratisRencana Premium
Panyimpenan Sandi sing AmanNganti 50 panyimpenan sandhiPanyimpenan sandhi tanpa wates
Ngawasi Web petengOra AnaYa
Tandha Keamanan PribadiYaYa
VPNOra AnaYa
Cathetan AmanOra AnaYa
Penyimpanan File Enkripsi (1GB)Ora AnaYa
Kata Sandi KesehatanYaYa
Pangguna SandiYaYa
Formulir lan Isi Isi Otomatis PembayaranYaYa
Pangowahan Sandi OtomatisOra AnaYa
piranti1 pirantiPiranti tanpa wates
Nuduhake SandiNganti 5 akunAkun tanpa wates

Rencana Harga

Nalika sampeyan ndhaptar Dashlane, sampeyan ora bakal nggunakake versi gratis kasebut. Nanging, sampeyan bakal kanthi otomatis miwiti nyoba premium, sing suwene 30 dina.

Sawise iku, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku rencana premium kanthi ragad saben wulan utawa ganti menyang rencana sing beda. Manajer sandhi liyane biasane njupuk info pembayaran sampeyan luwih dhisik, nanging ora kaya ngono karo Dashlane.

Dashlane nawakake 3 macem-macem rencana akun: Esensial, Premium, lan Kulawarga. Saben wong duwe rega sing beda-beda lan beda fitur. Ayo padha ndeleng saben wong supaya sampeyan bisa mutusake manawa iki minangka manajer tembung sandhi sing paling apik kanggo sampeyan.

PlanpriceFitur Key
free$ 0 saben sasi1 piranti: Panyimpenan nganti 50 sandhi, generator sandhi aman, isi otomatis kanggo pambayaran lan formulir, tandha keamanan, 2FA (nganggo aplikasi otentik), enggo bareng tembung sandhi nganti 5 akun, akses darurat.
Essentials$ 2.49 saben sasi2 piranti: fitur manager sandi, nuduhake aman, cathetan aman, pangowahan sandhi otomatis.
Premium$ 3.99 saben sasiPiranti tanpa wates: fitur pangatur sandhi, opsi lan alat keamanan canggih, VPN kanthi bandwidth tanpa wates, 2FA majeng, panyimpenan file aman saka 1GB.
Family$ 5.99 saben sasiEnem akun kapisah kanthi fitur Premium, dikelola kanthi sak rencana.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Sawise nggunakake manajer tembung sandhi Dashlane, aku ngerti klaim manawa "nggawe Internet luwih gampang." Dashlane efisien, gampang digunakake, lan tetep luwih maju. Kajaba iku, dheweke duwe dhukungan pelanggan paling dhuwur.

Aku nemokake kasedhiyan fitur sing padha ing platform sing bakal diwatesi. Sawetara fitur mung bisa diakses ing aplikasi seluler utawa desktop Dashlane. Lan ngelingi manawa aplikasi desktop wis ilang, undhuhan aplikasi kasebut ora ana gunane.

Manager Dashlane Manager

Dashlane Manager Pangguna Sandi nglindhungi bisnis lan wong kanthi fitur sing gampang digunakake lan kuat. Versi gratis Dashlane intuisi lan fungsional, nanging sampeyan mung bisa nggunakake ing piranti siji. Rencana premium cukup $ 59.99 saben taun (utawa $ 4.99 saben wulan) lan ngidini panyimpenan sandhi tanpa watesan ing piranti tanpa watesan.

Ngandika, Dashlane negesake yen dheweke ngupayakake nggawe kabeh fitur sing padha kasedhiya ing kabeh platform. Sawise iku, dheweke bisa gampang ngalahake manajer sandhi sing paling misuwur. Terusake lan wenehake versi nyoba Dashlane - Percaya, sampeyan ora bakal getun.

Dandan & Update paling anyar

Dashlane setya ningkatake urip digital kanthi terus-terusan nganyarke lan fitur paling canggih lan nyedhiyakake manajemen sandi lan keamanan sing luar biasa kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Lisensi Situs Wide Perusahaan: Dashlane ngenalake Program Lisensi Situs, nyederhanakake manajemen lisensi kanggo admin IT lan ndhukung pertumbuhan organisasi tanpa repot nglacak kursi.
  • Mlebet tanpa sandhi ing Seluler: Dashlane dadi manajer kredensial pisanan sing nawakake login tanpa sandhi, ngilangi Master Sandi ing piranti iOS lan Android.
  • SSO Rahasia & Penyediaan: Fitur iki ngidini perusahaan nggabungake Dashlane kanthi lancar karo infrastruktur IT, nyepetake otentikasi lan penyediaan pangguna.
  • Peningkatan Keamanan karo SSO lan Manajer Kredensial: Nggabungake Single Sign-On (SSO) karo manager credential, Dashlane nambah keamanan lan nyederhanakake akses karyawan.
  • Integrasi Kapabilitas CLI: Fitur Command Line Interface (CLI) mupangati para admin IT, pangguna, lan pangembang, nambah utilitas Dashlane minangka pangatur sandi.
  • Owah-owahan menyang Dashlane Gratis: Dashlane Free bakal mbatesi panyimpenan tembung sandhi nganti 25 sandhi saben piranti.
  • Nggawe lan Panyimpenan Passkey ing Android lan iOS: Kanthi nganyari Android lan iOS paling anyar, Dashlane saiki ndhukung nggawe lan ngatur passkey ing loro platform.
  • Tandha Phishing ing Ekstensi Web: Dashlane ngenalake tandha phishing proaktif ing ekstensi web, sing pisanan kanggo manajer sandi.
  • Kunci Recovery kanggo Keamanan Akun: Dashlane nawakake pilihan pemulihan akun sing aman lan langsung kanggo pangguna sing mlebu nganggo Sandi Master.
  • Login Tanpa Sandi kanggo Akun Dashlane: Dashlane ngumumake cara login tanpa sandhi anyar, ora perlu kanggo Master Sandi.
  • Dandan Isi Otomatis: Nganyari paling anyar nggawe nyimpen lan nganyari sandhi luwih efisien langsung saka menu Isi Otomatis.
  • 2FA Simplifikasi: Dandan kanggo Authentication Two-Factor (2FA) nggampangake kanggo ngleksanakake lan nggunakake, loro kanggo admins IT lan karyawan.
  • Jangkoan sing ditambahi kanggo Rencana Pribadi: Nganyarke rencana pribadi nawakake proteksi lan fitur liyane, nambah keuntungan kanggo wong sing ditresnani.
  • Rencana Starter Dashlane kanggo Bisnis: Rencana Starter anyar nawakake fitur inti Dashlane kanggo nganti 10 karyawan ing tingkat flat.
  • Integrasi Teknologi SSO: Dashlane nguatake keamanan siber kanthi integrasi teknologi SSO, menehi wawasan babagan cara kerja SSO lan implementasine.

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Opo

Dashlane

Pelanggan mikir

Luwih saka mung manager sandi

Januari 7, 2024

Dashlane luwih saka mung manajer sandi; iku bèntèng kanggo identitas digital. Ngilangi Master Sandi ing piranti seluler nyatakake jaman anyar manajemen sandi, nikah karo standar keamanan paling dhuwur kanthi gampang digunakake. Penambahan integrasi alias email lan introduksi sistem kunci pemulihan sing langsung nambah daya tarik. Campuran keamanan Dashlane, fitur inovatif kaya ngawasi web peteng, lan antarmuka sing resik lan ramah pangguna ndadekake kanca sing ora ana regane kanggo sapa wae sing serius babagan njaga kehadiran online.

Avatar kanggo Davo wong Jerman
Davo wong Jerman

Paling apik kanggo biz

Muga 26, 2022

Aku pisanan digunakake Dashlane ing karya nalika aku miwiti proyek saiki. Bisa uga ora akeh fitur keren kaya LastPass, nanging bisa rampung kanthi apik. Isi otomatis luwih apik tinimbang LastPass. Mung masalah aku wis sing rencana pribadi mung nawakake 1 GB panyimpenan file ndhelik. Aku duwe akeh dokumen sing pengin disimpen kanthi aman lan bisa diakses ing ngendi wae. Saiki, aku duwe papan sing cukup nanging yen aku terus ngunggah luwih akeh dokumen, aku bakal kehabisan ruang sajrone sawetara wulan…

Avatar kanggo Roshan
Roshan

Tresna dashlane

April 19, 2022

Dashlane bisa digunakake kanthi lancar ing kabeh pirantiku. Aku duwe langganan kulawarga lan ora tau krungu sapa wae ing kulawargaku sambat babagan Dashlane. Yen sampeyan pengin nglindhungi kulawarga lan awake dhewe, sampeyan butuh sandhi sing kuwat. Dashlane nggampangake nggawe, nyimpen, lan ngatur sandhi sing kuwat. Siji-sijine perkara sing ora dakkarepake yaiku dheweke ngisi luwih akeh kanggo akun kulawarga.

Avatar kanggo Bergliot
Bergliot

Aplikasi sandi paling apik

Maret 5, 2022

Saliyane carane gampang Dashlane ngatur sandhi, Aku seneng kasunyatan sing Dashlane otomatis nyimpen alamat lan rincian kertu kredit. Aku kudu ngisi alamat lan puluhan rincian liyane kanthi rutin ing karya. Biyen dadi susah banget nyoba ngisi otomatis nganggo fitur isi otomatis Chrome. Iku bakal tansah njaluk paling lapangan salah. Dashlane ngidini kula ngisi kabeh rincian iki mung siji klik lan meh ora salah.

Avatar kanggo Kouki
Kouki

Ora paling apik, nanging ora ala…

September 28, 2021

Dashlane duwe VPN dhewe lan versi gratis. Iki dudu manajer sandi sing paling murah utawa paling larang. Rega cukup adil nanging aku ora seneng karo sistem lan dhukungan pelanggan. Mekaten.

Avatar kanggo Jimmy A
Jimmy A

Versi free

September 27, 2021

Miwiti bisnis dhewe nalika isih dadi mahasiswa pancen dadi impen. Aku mutusake kanggo nggunakake versi gratis amarga aku durung duwe cukup tabungan. Nanging, versi gratis diwatesi maksimal 50 tembung sandhi. Aku isih nimbang apa aku kudu mbayar rencana utawa ora nanging saiki, aku ing panelusuran kanggo njaluk versi free karo freebies liyane.

Avatar kanggo Yasmin C
Yasmin C

Kirim Review

Cathetan Suku

  1. Dashlane - Rencana https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Aku ora bisa log in menyang akunku https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Pambuka fitur darurat https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - FAQ Pemantauan Web Gelap https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Fitur https://www.dashlane.com/features

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...