Apa Sampeyan Nggawe Situs Kanthi Divi? Review Fitur Tema Elegan, Tema & Rega

in Situs web Builders, WordPress

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ning kene Review Divi, Aku bakal nuduhake sampeyan apa tema Elegant Themes Divi lan page builder WordPress wis kanggo kurban. Aku bakal nutupi fitur, Pros lan cons, lan pitutur marang kowe yen Divi nengen kanggo sampeyan.

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

Ringkesan Review Divi (Tombol Utama)

About

Divi yaiku a WordPress tema lan pembangun kaca visual kanggo nggawe situs web sing apik sajrone sawetara menit, tanpa kawruh babagan coding. Luwih gampang digunakake manawa sampeyan bakal ngalahake jinis situs web ing wektu wae.

Ugi biaya

Tinimbang mbayar tema Divi lan pembangun kanthi rapi, sampeyan tuku akses menyang katalog tema lan plugins Tema Tema. Biaya $ 89 / taun or $ 249 kanggo akses umur kanggo nggunakake ing situs Unlimited.

😍 Pro

Divi gampang digunakake lan bisa dikustomisasi tanpa kudu nulis baris kode. Nggawe situs web apa wae lan gunakake ing nomer situs web sing ora ana wates. Akses menyang 100 situs situs premade, noto halaman, tata letak header, noto pandhu arah lan paket pembangun tema Divi., ditambah akses menyang Tambahan, Bloom, Monarch lan liyane. Dhukungan sing luar biasa lan ora ana risiko Jaminan dhuwit 30-dina.

. Cons

Divi minangka multiguna sing kuat WordPress tema kang tegese nerangake karo akeh pilihan lan fungsi, meh akeh banget. Uga Panggunaane Divi saka trabasan khusus ora mindhah marang liyane tukang kaca kayata Elementor.

putusan

“Divi dikirim kanthi dhaptar fitur apik banget lan produk addon sing nggawe situs web apik tenan. Divi sing paling populer WordPress tema lan tukang kaca visual utama. Pancen gampang digunakake kanggo nggawe sampurna kanggo pamula lan pangguna sing wis pengalaman. ”
nelpon kanggo tumindak

Key Takeaways:

Divi yaiku a WordPress tema lan pembangun kaca visual sing ngidini pangguna nggawe situs web sing apik tanpa kawruh coding.

Divi bisa dikustomisasi kanthi lengkap lan nawakake akses menyang atusan situs, tata letak, lan plugin sing wis digawe sadurunge. Gampang digunakake, saengga cocog kanggo pangguna pamula lan pangguna sing berpengalaman.

Pilihan lan fungsionalitas sing akeh Divi bisa dadi akeh banget kanggo sawetara pangguna, lan kode cekak khusus sing digunakake ing Divi bisa uga ora ditransfer menyang tukang kaca liyane kayata Elementor.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ElegantThemes/Divi. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/oli9oh/guys_what_do_you_think_about_divi_builder_any/

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review Divi iki, mung tonton video cekak iki sing dakwujudake kanggo sampeyan:

Kanggo wektu winates 10% saka Divi

Elinga nalika nggawe situs web bisa njaga sawetara sing dipilih? Kencan napas geni sing nggegirisi keyboard?

Mesthine, desain situs web wis adoh banget, amarga platform kayata WordPress.

Kaya saiki, kita urip liwat jaman WordPress tema sing angel disesuaikan.

Ora let suwe, kita dianggep akeh macem-macem WordPress tema kanthi 100+ demo, lan mengko tukang kaca visual dadi lumrah.

Lan banjur Nick Roach lan Co nemu cara kanggo nyalahi loro, ganti game.

"Campur gawe situs web ngarep-mburi lengkap karo salah siji sing paling apik WordPress tema? ” "Napa mboten?"

dadi, Divi lair.

TL; DR: Thanks kanggo multipurpose WordPress pangembang tema & kaca visual kayata Divi, sampeyan bisa nggawe situs web sing apik sajrone sawetara menit, tanpa ngerti babagan kode.

Sing dadi pitakonan, "Apa Divi?"

DEAL

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Apa Divi?

Prasaja lan cetha; Divi kaloro a WordPress tema lan pembangun kaca visual.

Pikirake Divi minangka rong perkara dadi siji: yaiku Tema Divi lan Kaca Kaca plugin tukang.

Sampeyan bakal bener yen sampeyan ujar Divi minangka kerangka desain situs web, utawa kaya sing dicritakake para pangembang:

Divi luwih saka mung WordPress tema, iku platform bangunan website rampung anyar sing ngganti standar WordPress editor kirim kanthi editor visual sing unggul banget. Iki bisa dirasakake dening profesional desainer lan pendatang anyar, menehi kekuwatan nggawe desain sing apik kanthi gampang lan efisiensi.

(Mbangun kanthi Visual - Tema Elegan)

Kangge: Nalika Pembina Divi nglengkapi tema Divi kanthi apik, sampeyan bisa nggunakake plugin Divi Builder WordPress tema.

Mangkene apa Nikola saka tim dhukungan Divi marang aku sawetara detik kepungkur:

Sugeng rawuh! mesthi. Pembangun Divi dirancang kanggo bisa digunakake bebarengan karo tema apa wae sing dikode miturut Standar Kanggo Coding Apik minangka ditetepake dening produsen WordPress.

(ElegantThemes Dhukungan Transkrip Chat)

Bali menyang Divi.

divi iku kanggo kabeh wong

Divi minangka produk unggulan ing Elegan Tema, salah sawijining sing paling inovatif WordPress toko tema sekitar.

Napa kulo matur?

Aku wis nggawa pembangun kaca visual Divi lan…

Ya, kabeh, sampeyan bakal nglumpati demo gratis, lan langsung menyang "Tulung WILAKU!"

Ya, iku apik.

Pembangun kaca Divi lan review tema Divi iki bakal luwih fokus ing Divi Builder amarga iku nyata!

DEAL

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Pira regane Divi?

reregan divi

Divi nawakake rong rencana rega

Divi (Tema & Pembangun Divi, 300+ Paket Situs Web)

  • Akses Taunan: $89/taun — situs web tanpa watesan sajrone setaun. 
  • Akses Seumur Hidup: $ 249 tuku siji-wektu - situs web tanpa watesan ing salawas-lawase. 

Divi Pro Kab (Tema & Pembangun Divi, 300+ Paket Situs Web, Teks, Gambar, & Generasi Kode Divi AI tanpa wates, panyimpenan tanpa watesan Divi Cloud, Dhukungan Premium Divi VIP 24/7)

  • Akses Taunan: $287/taun — situs web tanpa watesan sajrone setaun.
  • Akses Seumur Hidup: $ 365 tuku siji-wektu - situs web tanpa watesan ing salawas-lawase.

Ora kaya pesaing kayata Elementor, Divi ora nawakake versi gratis tanpa watesan. Nanging, sampeyan bisa mriksa metu free builder versi demo lan goleki fitur Divi sadurunge mbayar salah sawijining rencana. 

Divi Pricing Plan Kesimpulan

Rencana rega Divi terjangkau banget. Kanggo pembayaran siji-wektu $249, sampeyan bisa nggunakake plugin anggere sampeyan pengin lan mbangun akeh situs web lan kaca sing dikarepake. 

Dolan maring Divi Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Apa maneh, sampeyan bisa nggunakake plugin kanggo 30 dina lan njaluk mbalekaken yen sampeyan ora mikir sing cocok kanggo sampeyan. Amarga ana jaminan dhuwit bali, sampeyan ora perlu kuwatir apa sampeyan bakal entuk mbalekaken utawa ora. Coba opsi iki minangka periode uji coba gratis. 

Sampeyan entuk fitur lan layanan sing padha karo rencana rega apa wae - bedane mung karo rencana Akses Seumur Hidup, sampeyan bisa nggunakake Divi seumur hidup, kaya sing diarani jeneng kasebut. 

Ayo ndeleng fitur lan layanan utama sing ditawakake Divi:

  • Akses menyang papat plugin: Ratu, Bloom, Lan Tambahan 
  • Luwih saka 2000 paket tata letak 
  • Nganyari produk 
  • Dhukungan pelanggan kelas kapisan 
  • Panggunaan situs web tanpa watesan 
  • Gaya lan unsur global 
  • Suntingan responsif 
  • Custom CSS 
  • Luwih saka 200 unsur situs web Divi 
  • Luwih saka 250 template Divi 
  • Pangaturan lanjut saka potongan kode 
  • Kontrol lan setelan pangembang 

Rencana Divi Pro dilengkapi karo:

  • Divi AI - Teks, Gambar, & Generasi Kode Tanpa wates
  • Divi Cloud - Panyimpenan Cloud Tanpa wates
  • Divi VIP - Dhukungan Premium 24/7 (lan sampeyan entuk Diskon 10% ing Pasar Divi)

Kanthi rencana rega sing ditawakake Divi, sampeyan bisa nggunakake plugin kasebut kanggo nggawe kaca lan tema Divi kanggo situs web sing ora ana watesan.

Dhaptar Pros

Saiki kita ngerti apa sing digarap, apa Divi kabeh sing diklaim? Ayo kita pindhah liwat saperangan saka pro.

Gampang Gunakake / Visual Seret lan Selehake Page Builder

Divi pancen gampang digunakake lan sampeyan bakal nggawe situs web kanthi cepet.

Divi Builder, sing ditambahake menyang Divi 4.0, ngidini sampeyan nggawe situs web sampeyan ing mburi ngarep ing wektu nyata.

Ing tembung liya, sampeyan bisa ndeleng owah-owahan nalika sampeyan nindakake, sing ngilangi perjalanan bolak-balik menyang mburi, ngirit wektu.

Kabeh unsur kaca gampang dikustomisasi; iku kabeh titik-lan-klik. Yen sampeyan pengin mindhah unsur, sampeyan duwe fungsi seret lan selehake visual.

divi builder

Sampeyan ora mbutuhake katrampilan coding kanggo nggunakake Divi, pembangun kaca visual nawakake kontrol desain lengkap babagan kabeh.

Sanalika, sampeyan entuk editor kode kanthi fitur sing nambahake gaya CSS kustom lan kode kustom dadi luwih gampang lan nyenengake.

40+ Unsur Situs Web

unsur situs web pembangun divi

Situs web kanthi fungsional digawe akeh macem-macem unsur.

Sampeyan bisa duwe tombol, formulir, gambar, akordion, telusuran, toko, kiriman blog, file audio, telpon kanggo tumindak (CTA), lan akeh unsur liyane gumantung saka kabutuhan sampeyan.

Kanggo mbantu nggawe situs web profesional tanpa masang plugins tambahan, Divi dilengkapi luwih saka 40 unsur situs web.

Apa sampeyan butuh bagean blog, komentar, media tindakake lambang, tab, lan slider video ing antarane elemen liyane, Divi duwe punggung.

Kabeh unsur Divi 100% responsif, tegese sampeyan bisa nggawe situs web responsif sing gampang katon lan bisa ditindakake kanthi macem-macem piranti.

1000+ Susunatur Situs Web sing wis digawe

paket tata letak divi

Kanthi Divi, sampeyan bisa mbangun situs web sampeyan wiwit awal, utawa nginstal salah sawijining tata letak 1,000+ sing wis digawe.

Bener, Divi dilengkapi 1000+ tata letak situs web kanthi gratis. Mung nginstal tata letak saka perpustakaan Divi lan ngatur nganti sampeyan nyelehake.

Susun atur anyar Divi ditambahake saben minggu, tegese sampeyan bakal tansah duwe inspirasi anyar kanggo mbangun situs web sing ora ana galaksi iki.

Sisih paling apik yaiku tata letak teka karo gambar, lambang, lan gambar tanpa Royalty, supaya sampeyan bisa nggeser lemah.

Tata letak situs web Divi kalebu pirang-pirang kategori, saka tata letak header, unsur navigasi, modul konten, lan liya-liyane, tegese ana barang kanggo kabeh wong.

Apa sampeyan nggawe situs web kanggo restoran, agensi, kursus online, bisnis, e-commerce, layanan profesional, utawa liya-liyane, Divi mung duwe tata letak kanggo sampeyan.

Paket tata letak sing wis dirancang

Divi dilengkapi luwih saka 200 paket situs web lan 2,000 paket tata letak sing wis dirancang. Paket tata letak Sejatine koleksi template tema kabeh dibangun ing desain, niche utawa industri tartamtu.

Dolan maring Divi Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Iki minangka pertunjukan template kunci sing bisa digunakake kanggo miwiti situs web nganggo Divi.

Contone, sampeyan bisa nggunakake "paket tata letak" sing nggawe kaca Divi kanggo homepage, liyane kanggo kaca babagan sampeyan, lan liya-liyane.

Ngatur Kabeh, Ngrampungake Kontrol Lengkap

kontrol desain lengkap

Jumlah pilihan pangaturan khusus babagan iki wgerah Kluput. Panjenengan. Pikiran. Maksudku, sampeyan bisa ngatur kabeh kanthi rinci.

Apa sampeyan pengin nggawe latar mburi, fon, jarak, animasi, wates, negara hover, pembagi bentuk, efek, lan nambah gaya CSS khusus ing antarane perkara liyane, Divi bakal ngesanake sampeyan.

Sampeyan uga ora kudu kringet, kanggo nggawe kustomisasi menyang situs web sampeyan; Divi nggawe kabeh gampang banget karo pembangun kaca visual sing intuisi.

Cukup klik unsur sing pengin diatur, pilih opsi sampeyan, lan karya sampeyan wis rampung.

Tema Elegan kanggo sampeyan dokumentasi rinci karo video nuduhake sampeyan persis carane nyiyapake lan ngatur unsur apa wae ing situs web sampeyan.

100-an Unsur, Modul & Widget

ElegantThemes Divi dikirim kanthi 100-an desain lan unsur konten sing bisa digunakake kanggo mbangun meh kabeh jinis situs web (utawa digunakake maneh kanggo situs liyane ing Divi Awan).

unsur isi divi

Accordion

Audio

Bar Counter

blog

blurb

Tombol

Nelpon Kanggo Tindakan

Lingkaran Counter

kode

komentar

Contact Formulir

Timer Cacah

divider

Email Opt-in

Portofolio sing bisa disaring

Gallery

Hero

lambang

gambar

Login Formulir

Map

Menu

Nomer Counter

wong

Portfolio

Carousel Portofolio

Post Navigasi

Kirim Slider

Judhul Cathetan

Tabel Penetapan

search

Sidebar

Panggeser

Tututi Sosial

Tabs

Testimonial

Tèks

Toggle

Video

Slider Video

Gambar 3d

Divider Majeng

Lansiran

Sadurunge & Sawise Gambar

Jam Bisnis

Bentuk Caldera

Card

Contact Formulir 7

Tombol Dobel

Embed Google Maps

Facebook Komentar

Facebook Feed

kothak flip

Teks Gradien

Ikon Ikon

Dhaptar Ikon

Gambar Akordion

Gambar Carousel

Kothak Info

Logo Carousel

Kisi Logo

Animasi Lottie

News Ticker

Panggil

Kirim Carousel

Dhaftar price

Ulasan

Bentuke

Skill Bar

Menu Supreme

Team

Lencana teks

Pembagi Teks

Tutor LMS

Twitter Carousel

Timeline Twitter

Efek Ngetik

Popup Video

Slider Kubus 3d

Blurb Lanjut

Wong Maju

Tab Lanjut

Filter Ajax

Ajax Panelusuran

Bagan Area

Balon

Bagan Bar

Gambar Bentuk Blob

Blokir Gambar

Blog Slider

Blog Timeline

Breadcrumbs

Deloken

Efek Gambar bunder

Bagan Kolom

Kontak Pro

Carousel Konten

Ngalih Konten

Tabel Data

Bagan Donut

Judhul Dual

Galeri Elastis

Kegiatan Kalender

Ngembangake CTA

Facebook Embed

Facebook Kaya

Posting Facebook

Video Facebook

Tèks sing apik

FAQ

FAQ Page Skema

Dhaptar Feature

Jinis-jinis Kiriman sing bisa disaring

Unsur Ngambang

Gambar Ngambang

Menu Ngambang

Formulir Styler

Fullpage Slider

Chart Gauge

Teks Glitch

Forms Gravity

Sistem Grid

Kothak hover

Carane-Skema

Pembagi Ikon

Gambar Hotspot

Gambar Hover Reveal

Efek Ikon Gambar

Gambar Magnifier

Topeng Gambar

Showcase Gambar

Gambar Teks Ngungkapake

Lingkar Info

Carousel Instagram

Instagram Feed

Galeri Gambar sing Dibenerake

Line Chart

Teks Topeng

Wangun materi

Menu Media

Efek Gambar Mega

Efek Gambar Minimal

Notasi

Galeri Gambar Packery

Ringkesan

Pie Char

Bagan kutub

nyembul

Grid Portofolio

Jinis Posting Grid

pricing Table

Produk Accordion

Produk Carousel

Kategori Produk Accordion

Carousel Kategori Produk

Kategori Produk Grid

Kategori Produk Masonry

Filter Produk

Grid produk

Kothak Promo

Bagan Radar

Bagan Radial

Reading Progress Bar

Pita

Gulung Gambar

Acak Surat

Nuduhake Sosial

Rating Star

Alur Langkah

SVG Animator

Tabel

Bab lan Paragraf

TablePress Styler

Tab Maker

Overlay Anggota Tim

Card Overlay Tim

Team Slider

Tim Sosial Reveal

Grid Testimoni

Slider Paseksen

Gerakan Warna Teks

Sorotan Teks

Sorotan Hover Teks

Teks On A Path

Rotator Teks

Gerakan Stroke Teks

Gulung Tile

Ngiringake Gambar

timeline

Timer Pro Kab

Twitter Feed

Tab Vertikal

Wangun WP

Akses menyang Ekstra, Bloom, lan Monarch

plugin monarki tambahan

Divi minangka hadiah paribasan sing ora mandheg menehi. Yen sampeyan gabung karo Tema Elegan, sampeyan entuk tema Divi, Divi Builder, lan 87+ liyane. WordPress tema kalebu Extra, Bloom email opt-in plugin, lan Monarch social sharing plugin.

Tambahan iku ayu lan maha WordPress tema majalah. Iku tema sing sampurna kanggo majalah online, situs warta, blog, lan publikasi web liyane.

Bloom yaiku plugin optik plugin negara sing mbantu sampeyan nggawe dhaptar email kanthi cepet. Plugin dilengkapi macem-macem alat kayata integrasi lancar karo akeh panyedhiya email, pop-up, fly-in, lan liya-liyane.

Ratu minangka plugin enggo bareng sosial sing kuwat kanggo mbantu sampeyan promosi sosial ing situs sampeyan lan tuwuh sosial sampeyan kanthi gampang. Sampeyan duwe 20+ situs enggo bareng sosial lan akeh pilihan sing sampeyan tindakake.

Generasi timbal lan Marketing Email

generasi timbal divi

Divi nawakake akeh pilihan kanggo ngoptimalake lalu lintas lan ngasilake autopilot. Yen sampeyan tuku Divi, sampeyan entuk suite plugin Tema sing kuat.

Thanks kanggo plugin pilihan email Bloom, sampeyan bisa gawe dhaptar email tanpa usaha. Sampeyan ora mbutuhake pihak katelu kanggo ngumpulake data pangguna ing situs web sampeyan.

Ing ndhuwur iku, sampeyan bisa nggunakake kekuwatan ing Divi Pitunjuk kanggo nyoba pamisah kaca web sampeyan, entuk wawasan sing migunani lan nambah tingkat konversi tanpa nyoba banget.

Integrasi Seamless karo WooCommerce

integrasi divisi woocommerce

Ngatur WooCommerce pancen angel, utamane yen sampeyan nggarap tema sing angel digabungake karo platform e-commerce. Umume kasus, toko online sampeyan katon ora sopan lan ora profesional.

Ora ngono karo Divi. Divi nggabungake kanthi lancar karo WooCommerce, ngidini sampeyan nggunakake kekuwatan nggunakake plugin Divi Builder kanggo nggawe toko online, produk, lan kaca liyane. Kabeh matur nuwun kanggo modul Divi WooCommerce Tema Elegan.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe kaca landing sing apik kanggo produk WooCommerce, supaya sampeyan bisa ningkatake tingkat konversi sampeyan kanthi akeh.

Nambahake shortcode lan widget WooCommerce menyang situs web sampeyan nggunakake Divi minangka barang saka siswa kelas papat. Gampang banget aku ora ngarep-arep sampeyan bakal nemoni masalah.

Punika a Tur toko WooCommerce dibangun nganggo Divi. Saiki, sampeyan bisa mbangun toko impen tanpa nulis garis kode.

Value for Money

Nilai kanggo dhuwit

Divi minangka monster saka tema. Iku wis dikempalken kanggo brim karo kabeh fitur sing perlu kanggo mbangun situs web kaya pro.

Pembina Divi nambah akeh fungsi kanggo Divi WordPress tema, ndadekake apa sing dianggep ora mungkin.

Sampeyan bisa nggawe situs web ing srengenge. Watesan sampeyan mung imajinasi.

Keanggotaan Divi menehi akses menyang 89+ tema lan akeh plugin. Ana uga pembayaran siji-wektu yen sampeyan ora seneng langganan.

Bundel iku investasi apik kanggo apa wae WordPress panganggo. Iku nilai bener kanggo dhuwit sampeyan.

DEAL

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Dhaptar Cons

Dheweke ujar apa wae pro kudu duwe kontra. Kanthi kabeh mupangat sing nyenengake, apa Divi duwe kontra? Ayo kita ngerteni.

Akeh Pilihan

pilihan banget

Divi iku kuwasa WordPress tukang tema lan kabeh, sing tegese ana akeh pilihan lan fungsional, meh akeh banget.

Kadhangkala, sampeyan angel nemoni pilihan saka jutaan pilihan. Nanging sampeyan ngerti apa sing diucapake: Sampeyan luwih apik duwe fitur lan ora butuh tinimbang kosok balene.

Isih, yen sampeyan wis ngerti setelan kasebut, mula lancar.

Kurva Learning

divi sinau

Kanthi akeh pilihan teka kurva learning. Kanggo nggunakake Divi kanthi lengkap, sampeyan kudu mriksa dokumentasi lan nonton sawetara video.

Iku apik kanggo pamula, nanging amarga sampeyan duwe akeh pilihan, sampeyan kudu nyisihake sawetara wektu kanggo sinau cara kerjane.

Aja kuwatir, Divi seneng banget sinau lan nggunakake; sampeyan kudu munggah lan mlaku kanthi ora ana wektu.

Iki minangka kekurangan utama nggunakake Divi, ora cocog kanggo pamula. Kanggo pamula Elementor Pro minangka pilihan sing luwih apik. Waca sandi Elementor vs. Divi kanggo informasi.

Sampeyan Disambung menyang Divi

kaca ngarep divi

Sawise sampeyan lunga Divi, ora bakal bali. Sayange, kode cekak khusus Divi ora ditransfer menyang tukang kaca liyane kayata Elementor, Beaver Builder, WPBakery, Komposer Visual, Oksigen lan liya-liyane.

Ing tembung liyane, iku pain ngalih adoh saka Divi kanggo kaca liyane. Yen sampeyan mung nggunakake Divi, iki ora dadi masalah. Nanging, yen sampeyan pengin ngalih menyang pembangun kaca liyane, luwih becik sampeyan nggawe situs web kasebut saka awal.

Tuladha situs web Divi

conto situs web divi

Luwih saka 1.2M situs web nggunakake Divi. Ing ngisor iki, golek sawetara conto sing apik kanggo inspirasi.

Sampeyan bisa ndeleng conto liyane ing pertunjukan pelanggan Divi utawa ing Situs web DibangunWith.

Pitakonan Umum Dijawab

Ing ngisor iki sawetara pitakonan sing asring ditakoni, yen sampeyan duwe pitakonan sing padha.

Putusan Kita ⭐

Apa aku arep menehi saran marang Divi marang kanca-kancaku? Mesthi ya! Kapal Divi kanthi dhaptar akeh fitur sing apik banget sing nggawe situs web apik.

Njupuk Situs web menyang Tingkat Sabanjure karo Divi

Gawe situs web sing nggumunke lan disesuaikan kanthi nggunakake pembangun kaca Divi sing kuat lan luwih saka 2,000 template lan tema. Tanpa mbutuhake coding, Divi cocog kanggo pamula lan pangguna maju. Miwiti dina iki lan uripake visi situs web sampeyan.

Divi sing paling populer WordPress tema lan pembangun situs visual pokok. Iku luar biasa gampang kanggo nggunakake nggawe iku sampurna kanggo pamula lan pangguna pengalaman padha.

Rencana reregan fitur unikPaling apik kanggo…
Divi Saka $89/taun (panggunaan tanpa watesan);

Rencana seumur hidup saka $249 (bayaran sepisan kanggo akses lan nganyari seumur hidup);

Jaminan dhuwit 30-dina
- Dibangun ing tes A / B kanggo spanduk tes pamisah, tautan, formulir

- Pembangun formulir sing dibangun kanthi logika kondisional

- Setelan peran pangguna lan ijin sing dibangun

- Teka minangka tema lan pembangun kaca
Pangguna lan pemasar canggih…

matur nuwun premade WordPress Cithakan,

lan kapabilitas timbal-gen, lan keluwesan desain lengkap

Kanggo miwiti perjalanan desain web sing luwih apik lan tanpa usaha, njaluk salinan Divi saiki.

DEAL

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Dandan & Update paling anyar

Tema Elegan terus nambah produk unggulan Divi kanthi luwih akeh fitur. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juli 2024):

  • Kode Divi AI: Tambahan anyar kanggo toolset AI Divi, fitur iki tumindak minangka asisten coding pribadi ing Divi Visual Builder. Iki dirancang kanggo nulis kode, ngasilake CSS, lan mbantu pangguna ngatur situs web Divi kanthi luwih efisien.
  • Divi AI: Iki minangka nganyari penting sing ngenalake alat AI sing kuat kanggo nggawe teks lan gambar ing Divi. Iki dirancang kanggo mbantu pangguna nggawe konten lan gambar sing berkualitas tinggi, nambah desain lan fungsi situs web nggunakake teknologi AI.
  • Divi Cloud kanggo Pilihan Tema: Nganyari iki fokus kanggo nambah keluwesan lan aksesibilitas Divi. Pangguna saiki bisa nyimpen lan ngakses setelan lan konfigurasi tema liwat Divi Cloud, nyepetake proses desain ing pirang-pirang proyek.
  • Divi Cloud Sharing: Fitur kolaborasi sing ngidini anggota tim nuduhake lan nggarap aset Divi ing méga. Iki nggampangake kerja tim ing mbangun lan ngatur situs web Divi, nggabungake Divi, Divi Cloud, lan Tim Divi kanggo alur kerja sing luwih kohesif.
  • Potongan Kode Divi: Pangguna saiki bisa nyimpen, ngatur, lan sync cuplikan kode sing kerep digunakake menyang awan. Fitur iki ndhukung HTML & JavaScript, CSS, lan koleksi paramèter lan aturan CSS, bisa diakses langsung ing antarmuka Divi.
  • Tim Divi: Diangkah ing agensi lan freelancers, Divi Teams ngidini pangguna ngajak anggota tim menyang akun Tema Elegan lan ijin kontrol. Fitur iki nambah kolaborasi lan efisiensi ing pangembangan situs web.
  • Divi Theme Builder Library karo Divi Cloud Storage: Rilis iki ngenalake solusi panyimpenan kanggo template lan set Pembangun Tema. Pangguna bisa nyimpen template favorit menyang Divi Cloud, supaya gampang diakses kanggo proyek anyar.
  • Cloud Storage kanggo Divi Layouts lan Konten: Mirip karo Dropbox, fitur iki ngidini pangguna nyimpen tata letak lan pamblokiran konten menyang Divi Cloud lan ngakses saka situs web apa wae sing lagi digunakake, ngarahake nyepetake proses mbangun situs web.
  • Pembangun Gradien Lanjut: Fitur anyar ing Visual Builder sing ngidini nggawe gradien kompleks kanthi macem-macem warna mandheg, nawakake kontrol sing luwih kreatif babagan desain situs.
  • Setelan Desain Latar mburi anyar: Ngenalake Topeng lan Pola Latar, nganyari iki menehi pilihan tambahan kanggo pangguna kanggo nggawe latar mburi sing unik lan visual kanthi nggunakake kombinasi warna, gradien, gambar, topeng, lan pola.
  • Modul WooCommerce lan Kustomisasi: Wolung modul Divi anyar kanggo WooCommerce wis dikenalake, bebarengan karo pilihan pangaturan dhewe kanggo kabeh pengalaman tuku WooCommerce, saka browsing produk nganti checkout.
  • Update Ikon: Ngembangake perpustakaan lambang Divi, nganyari iki ndadekke atusan lambang anyar lan mbenakake pamilih lambang, supaya luwih gampang kanggo pangguna nemokake lan milih lambang kanggo rancangane.

Reviewing Divi: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Kanggo wektu winates entuk diskon 50% saka rencana Divi Pro

$ 89 / taun utawa siji-wektu $ 249

Opo

Tema Elegan Divi

Pelanggan mikir

Tresna DIVI

Muga 23, 2022

Divi ngidini aku nggawe situs web sing apik tanpa pengalaman coding nggunakake template. Iku ngijini kula nggawe isi sing stands metu lan ora winates kanggo CSS tema kang. Aku bisa ngowahi apa wae lan kabeh sing dakkarepake. Ananging semono uga sing alane Divi. Iku slows mudhun website dicokot. Ora akeh, nanging iki minangka ganti rugi sing kudu dieling-eling yen sampeyan pengin entuk Divi.

Avatar kanggo Ari
Ari

Luwih apik tinimbang unsur

April 22, 2022

Tema Elegan nawakake toolkit marketing kabeh mung $249 sing bisa digunakake ing akeh situs sing dikarepake. Apa sampeyan pengin nggawe kaca kebangkrutan dawa kanggo Iklan Facebook utawa mung popup upgrade konten sing prasaja, Divi lan Bloom bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh. Sisih paling apik yaiku atusan macem-macem template sing sampeyan entuk gratis kanthi langganan. Iki minangka dhuwit sing paling apik sing dakkarepake kanggo bisnisku.

Avatar kanggo Miguel
Miguel

murah lan apik

Maret 2, 2022

Rega murah Divi ndadekake banget kanggo pangembang web freelance kaya aku. Aku tuku rencana seumur hidup sawetara taun kepungkur lan bisa digunakake ing pirang-pirang situs klien sing dakkarepake. Ngirit wektu nalika aku mbangun situs kanggo klienku, sing tegese luwih akeh keuntungan kanggo aku!

Avatar kanggo Londoner
London

murah lan apik

Februari 3, 2022

Rega murah Divi ndadekake banget kanggo pangembang web freelance kaya aku. Aku tuku rencana seumur hidup sawetara taun kepungkur lan bisa digunakake ing pirang-pirang situs klien sing dakkarepake. Ngirit wektu nalika aku mbangun situs kanggo klienku, sing tegese luwih akeh keuntungan kanggo aku!

Avatar kanggo Londoner
London

Cukup Cukup

Oktober 9, 2021

Rega lan fitur Divi cukup adil kanggo rega kasebut. Nduwe akeh opsi, kustomisasi, lan setelan sing mbingungake.

Avatar kanggo Ryke F
Ryke F

Persil Pilihan

Oktober 4, 2021

Nganti jenenge, Elegant Themes Divi duwe akeh pilihan, pangaturan dhewe, lan setelan sing bisa dipilih kanthi bebas. Kanthi biaya mlebu $ 89 / taun, iki cukup. Nyatane aku nyaranake banget!

Avatar kanggo Ben J
Ben J

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Home » Situs web Builders » Apa Sampeyan Nggawe Situs Kanthi Divi? Review Fitur Tema Elegan, Tema & Rega

Nuduhake ...