Apa Cloud Storage sampeyan pCloud? Review Keamanan, Fitur, Kacepetan & Biaya

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi enkripsi sing kuat lan fitur keamanan canggih, pCloud njamin privasi lan keamanan data nalika ngidini sampeyan ngakses lan nuduhake file kanthi gampang saka ngendi wae. Ning kene pCloud maneh, kita bakal nliti fitur, rega, lan pengalaman pangguna kanggo mbantu sampeyan mutusake manawa solusi panyimpenan awan sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

pCloud Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
Rega saka
Saka $49.99/taun (Rencana urip saka $199)
Cloud Storage
10 GB - Unlimited (10 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Swiss
enkripsi
TLS / SSL. AES-256. Enkripsi end-to-end kasedhiya. Otentikasi rong faktor
e2ee
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan telpon lan email
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Rencana urip sing murah. File mundur / mulihake nganti 365 dina. Kabijakan privasi sing adhedhasar Swiss sing ketat. pCloud Tambahan enkripsi
Deal Saiki
Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Key Takeaways:

pCloud nawakake regane apik banget kanggo rencana panyimpenan maya seumur hidup wiwit mung $199, lan nyedhiyakake akun panyimpenan 10GB sing gratis ing salawas-lawase.

Kanthi enkripsi AES lan riwayat file 30 dina liwat pCloud Muter maneh, pangguna bisa yakin manawa data kasebut aman lan gampang dibalekake.

Senajan pCloud nawakake pilihan panyimpenan maya pangguna-loropaken karo file cepet synchronisasi lan pamuter media sing dipasang, fitur tambahan kayata enkripsi sisih klien lan riwayat file setaun mbutuhake biaya tambahan, lan rencana gratis duwe watesan. Dhukungan chatting langsung uga ora kasedhiya.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap pCloud. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

pCloud Pros

  • Panyedhiya panyimpenan maya sing regane apik (rencana umur mung $ 199).
  • 10GB panyimpenan online gratis (akun gratis ing salawas-lawase).
  • Kunci enkripsi AES minangka standar.
  • Riwayat file 30 dina - pCloud Mundurake file sing wis dibusak lan file penting.
  • Pilihan panyimpenan maya sing ramah pangguna.
  • File cepet synchronisasi (malah kanggo file gedhe).
  • Pamuter semat kanggo muter file media.
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac.
  • Versi file, mulihake file sing wis dibusak (file "mundur maneh", lan enggo bareng file folder.

pCloud cons

  • Enkripsi sisih klien (Crypto) lan riwayat file setaun (Riwayat File Lengkap / EFH) biaya ekstra.
  • Rencana gratis diwatesi.
  • Ora ana dhukungan chatting langsung.

Rencana & Harga

pCloud nawakake tahunan lan panyimpenan maya umur rencana kanggo individu. Kulawarga ditawakake 2TB rencana umur, nalika Bisnis diwenehi pilihan langganan saben wulan utawa taunan kanggo panyimpenan awan tanpa wates.

Paket 10GB Gratis

  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS

Paling apik kanggo: Pangguna karo panyimpenan minimal lan kabutuhan transfer data, testing pCloudfitur kang.

Paket Premium 500GB

  • transfer data: 500 GB
  • Lumbung: 500 GB
  • Rega saben taun: $ 49.99
  • rega urip: $ 199 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna individu kanthi kabutuhan panyimpenan moderat.

Paket Premium Plus 2TB

  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rega saben taun: $ 99.99
  • rega urip: $ 399 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna sing mbutuhake panyimpenan lan transfer data sing akeh.

Rencana 10TB khusus

  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • rega urip: $ 1,190 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna utawa bisnis cilik kanthi syarat panyimpenan ekstensif kaya video lan foto.

Family Plan 2TB

  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 595 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Kulawarga, non-profit, utawa tim cilik.

Family Plan 10TB

  • transfer data: 10 TB (10,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 1,499 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Kulawarga utawa tim luwih gedhe sing mbutuhake panyimpenan ekstensif.

Rencana Bisnis

  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1TB saben pangguna
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 9.99 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 7.99 saben pangguna
  • kalebu pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane

Paling apik kanggo: Usaha cilik nganti medium sing mbutuhake panyimpenan sing bisa diukur kanthi fitur tambahan.

Rencana Bisnis Pro

  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 19.98 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 15.98 saben pangguna
  • kalebu dhukungan prioritas, pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane

Paling apik kanggo: Perusahaan sing luwih gedhe utawa sing mbutuhake panyimpenan tanpa watesan lan fitur premium.

Kanggo nyoba banyu, kita duwe dhasar pCloud akun; rencana iki gratis kanggo urip.

Ana rong jinis rencana mbayar pribadi sing bisa dipilih; Premium lan Premium Plus.

pcloud reregan

Rencana premium 500GB pribadi regane $49.99. A Rencana Umur 500 GB regane $ 199 lan suwene 99 taun utawa nganti sing nduwe akun nyepak ember, endi wae sing luwih dhisik.

Langganan Premium Plus bakal nggawe sampeyan bali $99.99. Biaya saka a Rencana Umur 2TB yaiku $ 399.

Langganan seumur hidup minangka nilai sing apik kanggo langganan taunan yen ide kasebut bakal digunakake pCloud jangka panjang. Biaya akun umur luwih murah tinimbang tuku rencana tahunan sajrone patang taun; biaya equates kanggo kira-kira 44 sasi. 

pcloud rencana urip

Kanthi nawakake rencana seumur hidup, pCloud wis dadi pesaing kuat ing pasar panyimpenan virtual. Sawetara panyedhiya nawakake solusi permanen sing hemat biaya. 

Nanging, pitakonane, apa umur 2TB umure cukup? Ukuran file saya gedhe amarga resolusi sing luwih dhuwur lan teknologi dandan gambar liyane.

Iki nggawe aku mikir yen kita kudu nambah kapasitas panyimpenan ing mangsa ngarep. Nanging, kanthi realistis, aku yakin umume pangguna bakal entuk panggunaan sing padha karo patang taun sadurunge kedadeyan kasebut.

Akun Premium, Premium Plus, lan Seumur Hidup kalebu Jaminan dhuwit 14-dina. pCloud uga nampa pembayaran BitCoin, nanging iki ora bisa dibalekake.

Rencana Kulawarga nyedhiyakake 2TB kanggo kabeh kulawarga, nanging mung kalebu rencana umure kanthi regane $ 595. Sawetara bisa uga ngerteni tawaran iki, nanging langganan saben wulan lan taunan bisa uga ora nggawe wong liya. Ora kabeh wong bisa menehi dhuwit kanthi jumlah akeh.

pcloud rega rencana urip kulawarga

The pCloud Rencana bisnis alokasi 1TB panyimpenan maya kanggo saben pangguna kanthi biaya $ 9.99 / wulan. Rencana taunan regane kira-kira $7.99 kanggo saben pangguna saben wulan. Ana uga uji coba gratis sewulan nganti limang pangguna, supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye cocog karo bisnis sampeyan.

Apa rencana paling apik kanggo miwiti?

  • Kanggo pangguna anyar, ing Paket 10GB Gratis becik kanggo pangerten pCloudlayanan
  • The Paket Premium 500GB cukup ngimbangi biaya lan kapasitas yen sampeyan butuh kapasitas panyimpenan sing luwih gedhe.

Apa rencana karo nilai paling apik kanggo dhuwit?

  • Rencana urip nawakake nilai banget amarga pembayaran siji-wektu sajrone urip layanan. Swara pirang-pirang taun, iki bisa ngasilake tabungan sing signifikan dibandhingake karo rencana taunan utawa saben wulan.
  • Suwene sampeyan nggunakake layanan kasebut, rencana kasebut dadi luwih larang.

Napa rencana seumur hidup minangka pilihan sing cerdas?

  • Simpenan jangka panjang: Ora ana pembayaran bola-bali; suwene sampeyan nggunakake layanan, sing liyane ekonomi dadi.
  • Kunci rega: Nglindhungi marang potensial mundhak rega mangsa.
  • penak: Nyederhanakake penganggaran kanthi pambayaran sepisan.

Penting kanggo dicathet yen "umur" nuduhake umur layanan; pCloud ditetepake minangka 99 taun.

Fitur Key

Fitur kolaborasi:

  • Nuduhake pranala lan panjalukan File
  • Ajak pangguna menyang folder sing dienggo bareng
  • Entuk statistik rinci kanggo tautan sampeyan
  • Brand pranala sing dienggo bareng

Fitur keamanan:

  • Proteksi saluran TLS/SSL
  • Enkripsi AES 256-bit kanggo kabeh file (standar industri 4096-bit RSA kanggo kunci pribadi lan 256-bit AES kanggo saben file lan tombol saben folder)
  • 5 salinan file ing server beda
  • Privasi tanpa kawruh (kunci enkripsi ora diunggah utawa disimpen ing servere)
  • Perlindhungan tembung sandhi
  • Pilihan kanggo lapisan tambahan enkripsi (pCloud Crypto addon)

Akses lan Syncfitur kronisasi:

  • Upload otomatis Roll kamera Panjenengan
  • Ekstensi HDD liwat pCloud Drive (hard drive virtual)
  • Akses offline sing dipilih
  • otomatis sync liwat macem-macem piranti

Fitur Media lan Usability:

  • Pamuter video sing dibangun ing
  • Video streaming
  • Pamuter audio sing dibangun kanthi dhaptar lagu
  • Ukuran lan kacepetan file tanpa wates

Data serep saka:

  • Dropbox
  • Facebook
  • OneDrive
  • Google drive
  • Google Photos

Fitur Manajemen File:

  • Sembarang format file; Dokumen, Gambar, Audio, Video lan Arsip
  • File Versi
  • Pemulihan data (Kanggo rencana Gratis wektu iki 15 dina. Pangguna Premium/Premium Plus/Lifetime entuk 30 dina)
  • Unggah Jauh
  • Pratinjau dokumen online
  • Rewind akun (pCloud Rewind mbantu sampeyan bali ing wektu lan ndeleng kabeh versi koleksi digital sadurunge saka 15 dina (Gratis) nganti 30 dina (Premium/Premium Plus/Lifetime)
  • Tambahan Riwayat Berkas Lengkap (nganti 365 dina lan gampang mbalekake data sajrone pambusakan utawa panyuntingan setaun)

Ease saka nggunakake

Ana akeh layanan panyimpenan virtual ing kana, lan mayoritas kita mung golek sing gampang digunakake.

Mlebu menyang pCloud iku istiméwa langsung, lan ora ana formulir sing angel diisi - Aku mung ngetik alamat email lan nggawe sandhi.

Sanalika aku dikirimi email kanggo verifikasi akun kasebut. Utawa, sampeyan bisa ndhaptar nggunakake Facebook, Google, utawa akun Apple. 

pcloud review

Sawise mlebu, pCloud njaluk sampeyan ngundhuh pCloud drive ing desktop sampeyan. Apa sampeyan nggunakake laptop, desktop, telpon, utawa tablet, pCloud Drive menehi akses menyang file ing ngendi wae, thanks kanggo file cepet synckronisasi.

Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nggawe Piandel kelakon nginstal pCloud nyopir. Banjur mlebu nganggo rincian login sing padha ing kabeh piranti sampeyan.

pCloud aplikasi

Ana telu pCloud app kasedhiya; web, seluler, lan desktop.

web

pCloud kanggo web bisa diakses liwat browser ing OS apa wae. Kanthi antarmuka web, sampeyan bisa pratinjau, ngunggah, lan ndownload file. 

Nuduhake file rampung kanthi ngeklik tombol. Sampeyan bisa browsing folder lan file utawa nyeret lan nyelehake menyang folder Upload Manager kanggo transfer. Sampeyan uga bisa nyeret file metu saka pCloud menyang desktop kanggo ngundhuh.

aplikasi web

mobile

The pCloud aplikasi kasedhiya kanggo Android lan iOS. Menehi kemampuan kanggo nuduhake, ngunggah, pratinjau, lan ngundhuh file nalika sampeyan lagi pindhah. Aplikasi seluler nduweni fitur unggah otomatis sing nggawe serep foto sanalika sampeyan njupuk foto.

UI aplikasi seluler ora nyenengake, nanging gampang digunakake. Kabeh folder sampeyan ditampilake ing layar sanalika sampeyan mbukak pCloud Mobile. Tutul menu kebab ing sisih pinggir file sing pengin ditransfer. Saka dhaptar pilihan, pilih apa sing arep sampeyan lakoni karo file kasebut.

pcloud app

Desktop

pCloud Drive kasedhiya ing Windows, macOS, lan Linux. Iki minangka aplikasi desktop sing ngidini sampeyan ngganti setelan lan akun.

Kanggo ngowahi folder utawa dokumen, bukak ing file explorer. pCloud Drive dianggo kanthi cara sing padha karo HDD, nanging ora njupuk papan ing komputer.

pcloud drive

Pengambilan File sing Gampang

pCloud gampang banget navigasi, lan njupuk file cepet banget. Cukup lebokake jeneng file menyang kolom telusuran ing sisih ndhuwur jendela app. 

Aku uga bisa nyaring telusuran miturut format file, langsung nyilikake kanthi ngeklik lambang sing cocog, kayata gambar, audio, utawa video.

dashboard

Manajemen tembung sandhi

Tembung sandhi minangka langkah keamanan pisanan sing ditindakake nalika ngarahake mblokir akses ora sah menyang akun sampeyan. pCloud nawakake sawetara cara sampeyan bisa ngatur lan ngiyataken proteksi sandi.

Nyatane, dheweke wis ngluncurake dhewe manager sandi jenenge pCloud Pass.

Authentication Factor Dua

Milih sandhi sing kuwat minangka langkah pertama kanggo ngamanake akun sampeyan. pCloud nambah keamanan sampeyan kanthi menehi pilihan kanggo ngaktifake Konfirmasi faktor 2. Iki bakal mungkasi piranti sing ora dipercaya ngakses akun sampeyan.

Iki ekstra pCloud lapisan keamanan nyuwun kode enem digit kanggo verifikasi identitas nalika nyoba mlebu. Sampeyan bisa duwe kode iki dikirim liwat notifikasi teks lan sistem utawa google authenticator. Nalika nyiyapake otentikasi iki, sampeyan bakal diwenehi kode verifikasi kanggo ngrampungake persiyapan. Sampeyan uga bakal nampa kode pemulihan yen sampeyan kelangan piranti.

Ngganti Sandi Sampeyan

Ngganti tembung sandhi minangka proses sing gampang. Pisanan, klik ing avatar akun, banjur setelan, lan keamanan, lan isi sandhi lawas lan anyar. 

Isi-Otomatis

Nalika sampeyan mlebu, sampeyan duwe pilihan kanggo ngidini pCloud kanggo ngisi rincian sampeyan kanthi otomatis. Ngaktifake isi otomatis nggawe akses cepet lan gampang nalika sampeyan mlebu ing piranti pribadhi.

Kunci Sandi

Passcode Lock minangka fitur keamanan ekstra sing bisa ditambahake ing aplikasi seluler. Kanthi ngaktifake Passcode Lock, sampeyan ngaktifake langkah tambahan kanggo ngakses akun. Sampeyan bisa nyiyapake kode keamanan sing kudu diketik saben mlebu utawa nambahake sidik jari / ID pasuryan.

kunci sandhi

keamanan

Kabeh file sing disimpen ing pCloud sing aman karo 256-bit Sistem Enkripsi Lanjutan (AES). AES minangka algoritma enkripsi sing paling akeh digunakake kanggo nglindhungi data; iku aman lan cepet, ndhelik data sajrone lan sawise transfer

Kajaba iku, sawise ditransfer, pCloud ditrapake kanggo pangayoman saluran TLS / SSL. Tegese file ora mung direksa saka peretas potensial, nanging uga dilindhungi saka kegagalan hardware. Lima salinan data sing diunggah disimpen ing paling ora telung server beda lan dipantau 24/7.

Yen iki ora cukup proteksi, pCloud uga nawakake enkripsi sisih klien kanthi biaya tambahan. Kita bakal ngrembug Crypto kanthi luwih rinci mengko, ing Ekstra.

pCloud ngidini sampeyan pilih file sing sampeyan enkripsi lan file sing sampeyan tinggalake kaya saiki. Kayane aneh yen nawakake folder sing dienkripsi lan ora ndhelik ing akun sing padha. Napa ora mung ndhelik kabeh? Apa iki bakal luwih aman? 

Ya, masalah karo enkripsi kabeh file yaiku mbatesi pitulung server. Contone, server ora bakal bisa ngasilake pratinjau gambar cilik kanggo gambar sing dienkripsi utawa ngowahi file pamuter media sing ndhelik.

Minangka pancegahan ekstra, sampeyan bisa mriksa aktivitas anyar ing akun kanthi ngakses setelan keamanan ing akun sampeyan pCloud. Iki ngidini sampeyan mriksa yen sampeyan wis mlebu lan nganggo piranti endi. Yen sampeyan ngelingi piranti sing curiga, sampeyan bisa langsung nyopot link saka akun kasebut.

Privacy

Nalika sampeyan mlebu menyang pCloud, Sampeyan bisa pilih ing endi data sampeyan disimpen; Amerika Serikat utawa Eropa.

Dadi perusahaan Swiss, pCloud tundhuk karo Ukum privasi Swiss, sing ketat banget babagan data pribadi.

Ing Mei 2018, Uni Eropa ngenalake Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). pCloud pusat data keno taksiran resiko kaku lan njupuk langkah perlu kanggo mesthekake iku Patuh GDPR. Iki tegese:

  • Sampeyan bakal langsung dilaporake babagan pelanggaran data.
  • Sampeyan duwe hak kanggo konfirmasi carane informasi diproses, ngendi, lan kanggo apa.
  • Sampeyan duwe hak mbusak kabeh data pribadi saka layanan lan mungkasi data supaya ora sumebar. 

Upload Otomatis

Unggah otomatis minangka fitur khusus ing aplikasi seluler. Iku langsung ngunggah foto utawa video sing dijupuk ing telpon menyang telpon pCloud panyimpenan

Priksa cara nggunakake fitur apik iki ing video cepet iki.

Yen sampeyan ngaktifake Upload Otomatis, sampeyan bakal menehi pilihan kanggo ngunggah kabeh saka kamera utawa wiwit dina kasebut. Yen sampeyan seneng upload foto, nanging sampeyan ora kesuwen banget babagan video, sampeyan bisa nyaring pilihan. 

Nalika upload rampung, sampeyan bisa ngidini pCloud kanggo mbusak foto lan video saka rol kamera kanggo mbebasake ruang ing piranti seluler. 

Sawise diunggah menyang pCloud, kabeh gambar lan video sampeyan bisa diakses saka piranti apa wae ing sembarang wektu utawa panggonan. Dheweke kanthi otomatis diatur kanthi apik, lan pratinjau padha karo ndeleng gambar ing smartphone sampeyan.

pCloud Simpen

pCloud Simpen minangka ekstensi browser sing ngidini sampeyan nyimpen gambar, isi teks, lan file liyane langsung saka web menyang pCloud.

Kasedhiya ing Opera, Firefox, lan Chrome. Nanging, fitur iki ora bisa yen sampeyan duwe bukti asli 2-faktor utawa a Google authenticator diaktifake ing akun sampeyan.

pCloud Sync

Iku fitur saka pCloud Drive sing ngijini sampeyan kanggo link file lan folder sing disimpen sacara lokal ing PC kanggo pCloud Pandu. Iku gampang sync berkas; sampeyan mung kudu milih Sync kanggo pCloud, pilih lokasi, lan konfirmasi.

Nalika sampeyan ngowahi utawa mbusak data synced karo pCloud ing komputer, owah-owahan iki bakal niru ing pCloud Pandu.

pcloud sync

Keuntungan saka Sync yaiku sing sampeyan bisa nggarap dokumen kanthi offline.

Ora perlu kuwatir babagan pemadaman listrik utawa server mudhun; sanalika sambungan sampeyan pulih, pCloud Drive bakal nganyari kabeh.

Uga tentrem yen sampeyan nggunakake versi file paling anyar.

serep

pCloud'S fitur Serep ngijini sampeyan kanthi otomatis nyimpen folder lan file saka komputer kanggo Panjenengan pCloud. Kabeh sing nindakake ing Serep iku synced ing wektu nyata, aman, lan aman.

Nalika sampeyan mbusak file utawa folder saka Serep, bakal ilang saka kabeh piranti lan mlebu pCloudfolder Sampah. 

pcloud serep

Yen sampeyan berencana ngalih saka layanan panyimpenan saiki, sampeyan bisa nggawe serep data saka Dropbox, Microsoft OneDrive, utawa Google drive. Sampeyan uga bisa pranala sampeyan Google akun foto lan akun media sosial kayata Facebook lan Instagram.

Layanan ngubungake gampang yen sampeyan wis ngeklik tab Gawe serep ing menu, pilih layanan sing pengin sync, klik 'Link,' lan mlebu menyang akun sampeyan. Sawise akun disambungake, pCloud nggawe salinan kabeh file, folder, lan foto lan nyimpen ing folder kanthi label 'Serep.' 

Folder kanthi label kanthi cetha nggawe gampang diakses. Sanajan, sampeyan bisa uga entuk akeh file acak ing siji folder yen ora ngatur serep kanthi rutin. 

serep

pCloud Player

pcloud pamuter media

Kanthi pCloud Player, Aku bisa ngakses musik nalika lelungan nggunakake pCloud aplikasi smartphone. Sampeyan uga bisa diakses liwat pCloudantarmuka web. Aku bisa ngacak isi utawa muter dhaptar lagu lan album. Aku uga bisa download musik kanggo dolanan offline kanthi siji klik tombol, yaiku musik ing kuping. 

Nalika nggunakake aplikasi smartphone, sawise aku muter, Aku bisa ngoper Player menyang mode latar mburi, nyuda panggunaan batere. Sajrone puter maneh latar mburi, aku isih bisa ngontrol musik kanthi lengkap. Aku bisa ngaso, mlumpat, lan muter trek nganggo headphone Bluetooth utawa piranti liyane sing disambungake tanpa bali menyang layar utama. 

pCloud mundur

Rewind ngidini sampeyan ndeleng akun sampeyan saka wektu tartamtu. Nggunakake Rewind iku gampang, klik ing tab Rewind ing menu, pilih tanggal saka tanggalan drop-down lan wektu, banjur pencet Rewind. 

pcloud mundur
pcloud mundur

Fitur iki diwatesi sajrone 15 dina kepungkur nganggo akun Dhasar. Akun Premium lan Premium Plus ora diwatesi, supaya sampeyan bisa ndeleng nganti 30 dina kepungkur. Rewind ngidini sampeyan mulihake utawa ndownload file sing wis ilang anggere isih ana ing folder sampah. Sampeyan uga ngidini sampeyan mulihake lan ndownload file sing rusak lan file sing dituduhake sadurunge kanthi idin saiki diwatesi.

Nalika mulihake file, folder sing jenenge Rewind bakal digawe kanthi otomatis. Yen sampeyan mulihake macem-macem file, iki bisa uga nantang tantangan kanggo ngatur maneh amarga bisa disatukan ing siji folder. 

Yen sampeyan nemokake 30 dina ora cukup, sampeyan bisa tuku ekstensi Rewind kanthi pambayaran taunan $ 39. Opsional tambahan iki mbukak kunci kabeh fitur Rewind ing kabeh piranti lan ngidini akses menyang sejarah file sajrone setaun.

Nuduhake lan Kolaborasi

pCloud duwe sawetara opsi enggo bareng file:

Nggawe link - Nyedhiyani panampa kanthi link download menehi pratinjau cepet babagan konten sing dienggo bareng sanajan ora duwe pCloud akun. Sing duwe akun premium bisa nambah sandhi utawa tanggal kadaluwarsa menyang tautan sing dienggo bareng. 

Panjaluk file - Fungsi iki ngidini wong ngunggah file menyang akun sampeyan tanpa menehi akses menyang data.

Folder Umum - Folder iki kalebu ing akun Premium lan Premium plus. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nampilake gambar, host situs web HTML, lan ngasilake tautan langsung. Sing duwe akun dhasar bisa nyoba Folder Umum kanthi gratis sajrone pitung dina utawa langganan $ 3.99 / wulan.

Ngundang - Fitur nuduhake 'Undang menyang Folder' minangka alat sing apik kanggo kolaborasi. Sampeyan bisa ngontrol level watesan ing folder kanthi nyetel "ndeleng" utawa "sunting" sadurunge ngundang anggota tim kanggo kolaborasi.

nuduhake lan kolaborasi

'Tampilan' menehi anggota mung maca 'akses menyang folderku. Akses ndeleng iku apik banget, yen kaya aku, duwe kabijakan utawa perjanjian sing kudu diwaca dening tim, nanging sampeyan ora pengin suntingan sengaja. 

'Sunting' menehi anggota tim akses lengkap kanggo nggarap folder sing dituduhake. Uga maca, akses nyunting ngidini kolaborator kanggo:

  • Gawe lan upload konten tambahan.
  • Ngowahi konten kanthi nyunting, nyalin, utawa mindhah file utawa folder.
  • Mbusak data saka folder sing dituduhake.

Fitur iki nggabungake 'Fair Share', sing tegese folder sing dituduhake mung njupuk papan ing akun host.

Kanggo nggunakake fungsi iki, kabeh anggota sing diundang menyang folder sampeyan kudu pCloud pangguna. Sampeyan uga ora bisa ngundang pCloud anggota saka wilayah data liyane.

Liyane apik banget pCloud fitur enggo bareng iku kemampuan kanggo gawé pranala Branded. Branding ngidini sampeyan nggawe pribadi link download, menehi sampeyan kesempatan kanggo menehi kesan pertama ing pamirsa. Sampeyan uga ngidini sampeyan mratelakake babagan karya.

Yen sampeyan ngaktifake Branding kaca sing bisa disesuaikan bakal muncul sing ngidini sampeyan nambah gambar, judhul, lan katrangan menyang tautan.

tautan merek whitelabel

Sampeyan bisa nggawe link siji merek yen sampeyan duwe rencana dhasar. Yen duwe akun Premium utawa Bisnis, sampeyan bisa ngasilake sawetara tautan merek.

Upload lan Download Cepet

upload kecepatan download

A masalah aku wis ketemu karo sawetara maya panyimpenan file lan watesan kacepetan ing unggahan lan download. pCloud ngidini sampeyan upload jinis file apa wae ukurane anggere ana ing kuota panyimpenan sampeyan-dadi ngunggah video promosi 4K perusahaan ora dadi masalah maneh.

Apa sampeyan pangguna gratis utawa premium, file kasebut kacepetan download lan upload ora winates lan mung gumantung ing sambungan internet sampeyan. Nalika nggunakake pCloud Pandu, synckacepetan hronization bisa diwatesi yen sampeyan pengin mbatesi. Sync kacepetan otomatis disetel kanggo Unlimited minangka standar, nanging matesi iku mbantu nalika sampeyan pengin mindhah persil saka file watara. 

Layanan Pelanggan

pCloud duwe online ekstensif pusat pitulung kanggo nuntun sampeyan babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni. Kasedhiya pitakon sing asring ditakokake ing judhul sing cocog, supaya gampang dilayari.

layanan pelanggan

Yen sampeyan ora nemokake jawaban sing digoleki, sampeyan duwe pilihan kanggo hubungi pCloud liwat email. Ana uga wangun kontak online sing bisa isi metu, lan pCloud bakal email respon kanggo sampeyan. Nanging, ora ana indikasi wektu nanggepi cara kontak kasebut. 

Sayange, ora kaya panyedhiya panyimpenan awan liyane, pCloud ora duwe pilihan chatting online. pCloud uga a Perusahaan sing berbasis ing Swiss karo nomer telpon Swiss. Ngelingi zona wektu sing beda lan lokasi sampeyan adhedhasar, bisa uga angel banget yen sampeyan butuh kontak yen mbutuhake balesan cepet.

pCloud plans

dhasar

The dhasar pCloud akun nawakake panyimpenan 10GB. Nanging, iki disetel ing 2GB kanggo diwiwiti, lan liyane kudu mbukak kunci. Iki bisa uga katon kaya gimik, nanging langkah-langkah kanggo nampa gigabyte ekstra gampang banget. 

Langkah sing mbok menawa paling tantangan yaiku ngundang kanca amarga gumantung saka undhangan sing sukses. Undhangan sing sukses entuk panyimpenan 1GB ekstra. pCloud ngijini sampeyan kanggo entuk nganti Panyimpenan 20GB sadurunge nggedhekake akun Dhasar

Yen mbutuhake luwih saka 20GB panyimpenan, sampeyan kudu nganyari menyang rencana mbayar.

rencana

Premium

Langkah munggah saka akun dhasar yaiku rencana Premium. Akun Premium nyedhiyakake panyimpenan 500GB, lalu lintas link bareng 500GB, lan kabeh pCloud fitur sing wis kita rembugan. Ora kalebu layanan ekstra kayata Folder Crypto lan riwayat file lengkap setahun.  

Premium Plus

Akun Premium Plus nawakake panyimpenan 2TB lan lalu lintas link sing dituduhake. Uga nyedhiyakake fitur sing padha karo Premium.

pcloud rencana premium

Family

Yen sampeyan pengin akun panyimpenan kanggo kabeh kulawarga, pCloud wis mung solusi. Rencana kulawarga menehi sampeyan 2TB papan panyimpenan kanggo dibagi antarane limang wong. Kabeh anggota kulawarga bakal diwenehi papan pribadi kanthi jeneng pangguna dhewe. Pemilik rencana bisa ngatur jumlah papan sing ditampa saben anggota lan bisa ngontrol aksesibilitas.

Bisnis

pCloud kanggo bisnis menehi saben anggota tim panyimpenan UNLIMITED lan lalu lintas link sambungan / sasi. Tingkat organisasi lan akses tambahan ngidini sampeyan ngatur karyawan dadi tim lan nyetel ijin akses klompok utawa individu. 

Sampeyan bisa ngawasi kegiatan akun, lan nerangake karo Riwayat file 180 dina nganggo Rewind. Iku dilindhungi enkripsi end-client minangka standar. Dadi njupuk kesempatan kanggo menehi komentar ing file tanpa kuwatir informasi ora aman. 

Tambahan

pCloud enkripsi

pcloud crypto nul kawruh enkripsi end to end

Folder Crypto ngidini sampeyan nglindhungi informasi sensitif, kalebu video, gambar, lan dokumen, nggunakake enkripsi sisih klien.

Iki tegese sampeyan file dienkripsi ing piranti sadurunge sampeyan ditransfer, nggawe folder aman ing a lingkungan ilmu nol. Malah wong ing pCloud ora bakal ngerti apa sing disimpen ing akun sampeyan.

File bisa dienkripsi lan didekripsi karo Crypto Pass. Crypto Pass minangka seperangkat huruf lan angka unik sing digawe kanggo ngontrol akses menyang konten Folder Crypto. 

Kabeh iki muni apik! Nanging, ora kaya sawetara perusahaan panyedhiya panyimpenan awan kayata Sync, sing nyedhiyakake enkripsi zero-knowledge minangka standar, pCloud Enkripsi (Crypto) kasedhiya kanthi biaya tambahan. sampeyan bisa nyoba metu kanggo 14 dina gratis, nanging langganan saben wulan kanggo Crypto biaya $49.99 mbayar saben taun. Kanggo akun Crypto seumur hidup, sampeyan bakal biaya $ 150.

pCloud banget manteb ing ati ing Crypto, dadi luwih supaya padha peretas sing nantang saka 613 organisasi kanggo entuk akses. Ora ana siji-sijia saka 2860 peserta sing sukses.

mbandhingaké pCloud Peserta

Milih layanan panyimpenan maya sing bener bisa dadi akeh banget karo akeh pilihan. Kanggo mbantu sampeyan mbandhingake, kita mbandhingake pCloud marang Dropbox, Google Pandu, Sync.com lan es drive liwat fitur utama lan kabutuhan pangguna:

FeaturepCloudSync.comDropboxGoogle drivees drive
Lumbung10GB gratis, 500GB - 2TB mbayar5GB gratis, 500GB - 10TB mbayar2GB gratis, 2TB - 32TB mbayar15GB gratis, 100GB - 2TB mbayar10GB gratis, 150GB - 5TB mbayar
keamananEnkripsi AES-256, opsional enkripsi zero-knowledgeEnkripsi zero-knowledge, kepatuhan GDPREnkripsi AES-256, opsional enkripsi zero-knowledgeEnkripsi AES-256Enkripsi sisih klien, kepatuhan GDPR
PrivacyKoleksi data winates (kanggo pangguna non-EU), ora ana iklanOra ana pelacakan data, ora ana iklanPelacakan data winates, iklan sing ditargetakePelacakan data ekstensif, iklan sing dipersonalisasiOra ana pelacakan data, ora ana iklan
Sync & AndumFile sing dipilih sync, pratinjau file, enggo bareng aman karo kadaluwarsa linkFile wektu nyata sync, pratinjau file, enggo bareng aman karo kadaluwarsa linkFile sing dipilih sync, pratinjau file, kolaborasi dokumenFile wektu nyata sync, pratinjau file, kolaborasi dokumenFile sing dipilih sync, pratinjau file, enggo bareng aman nganggo proteksi sandhi
Fitur & IntegrasiPamuter media sing dibangun, versi file, integrasi drive eksternalKontrol versi, proteksi ransomware, pemulihan fileNggawe dokumen kertas, integrasi aplikasi pihak kateluDocs, Sheets, Slides, integrasi aplikasi pihak kateluPengatur foto, pamuter musik, integrasi aplikasi pihak katelu

Layanan endi sing paling apik kanggo sampeyan?

  • pCloud:
    • Rencana urip: Ngamanake warisan digital kanthi biaya sepisan kanggo panyimpenan permanen.
    • Media powerhouse: Pamuter media lan streaming sing dibangun ngidini sampeyan ngilangi aplikasi tambahan.
    • Integrasi drive: Pasang awan sampeyan minangka drive lokal kanggo akses lancar.
  • Sync.com:
    • Juara privasi: Ora ana pelacakan data lan enkripsi nol-kawruh supaya file sampeyan tetep dikunci lan dikunci.
    • Enggo bareng versatility: Link kadaluwarsa, proteksi sandhi, lan kontrol akses granular kanggo keamanan utama.
    • Kanca fitur: Nawakake kontrol versi, proteksi ransomware, lan Recovery file kanggo katentreman atine.
  • Dropbox:
    • Raja Kolaborasi: Nyata-wektu syncnyunting lan nyunting dokumen nggawe kerja tim dadi gampang.
    • Wajah sing akrab: Antarmuka sing ramah pangguna lan desain intuisi nggampangake kurva sinau.
    • Papan dolanan pihak katelu: Integrasi akeh nyambungake awan menyang aplikasi favorit.
  • Google Drive:
    • Gratis kaya manuk: Panyimpenan gratis 15GB ngidini sampeyan nyemplungake driji sikil tanpa rusak.
    • Dokumen, Lembar, Slide: Integrasi mulus karo GoogleSuite produktivitas kanggo alur kerja on-the-go.
    • Keuntungan ekosistem: Dirajut kanthi rapet ing Google alam semesta kanggo pengalaman sing disambungake.
  • Icedrive:
    • Ramah anggaran: Rega sing kompetitif nawakake rega sing apik kanggo fitur kasebut.
    • Tameng keamanan: Enkripsi sisih klien lan kepatuhan GDPR njaga data sampeyan.
    • Desain pangguna-sentris: Antarmuka sing prasaja lan fitur intuisi nggawe panyimpenan gampang.

Pemenang perbandingan iki pancen gumantung marang prioritas sampeyan:

  • Keamanan lan privasi: Sync.com mrentah paling dhuwur karo enkripsi nul-kawruh lan ora nelusuri data.
  • Fitur lan fungsi: pCloud menang kanthi rencana seumur hidup, fitur media, lan integrasi drive.
  • Kolaborasi lan produktivitas: Dropbox ndominasi karo piranti kerja tim sing lancar lan nyunting dokumen.
  • panyimpenan Free lan Google integrasi: Google Drive njupuk jajan kanggo pangguna sembrono lan Google fanatik.
  • Nilai lan ease panggunaan: Icedrive cemlorot karo pilihan budget-loropaken lan antarmuka pangguna-loropaken.

Tabel perbandingan cepet:

FeaturePaling apik kanggo..Paling awon kanggo..
keamananSync.com, pCloudDropbox, Google drive
PrivacySync.com, pCloud, IcedriveDropbox, Google drive
fiturpCloud, DropboxGoogle drive
priceGoogle Drive (tingkat gratis), pCloud (rencana urip)Dropbox
EaseDropbox, IcedriveSync.com

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

pCloud nawakake free rencana versi lan lengganan sing regane cukup kanthi panyimpenan. Antarmuka sing ramah pangguna gampang dilayari lan diakses ing kabeh piranti.

pCloud Cloud Storage
Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)

pCloud minangka salah sawijining layanan panyimpenan maya sing paling apik amarga regane murah, fitur keamanan sing apik kayata enkripsi sisih klien lan privasi nol kawruh, lan rencana seumur hidup sing terjangkau.

Aku ngerti duwe fitur sing apik banget kayata mundur alon alon, pCloud Player, lan keamanan dhuwur-standar.

Nanging, sawetara fitur kayata lengkap Mundur lan pCloud Biaya Crypto tambahan, nambah rega pungkasan produk.

Uga ora ana tandha editor dokumen, tegese suntingan kudu ditindakake ing njaba awan.

Dandan & Update paling anyar

pCloud terus nambah lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • pCloud Android App:
    • Dirancang kanggo akses on-the-go kanthi antarmuka intuisi lan fitur sing kuat.
    • Nawakake pengalaman panyimpenan maya sing komprehensif kanggo pangguna Android.
  • pCloud iOS App Enhancements:
    • Panyimpenan sing Aman lan Bisa Dipercaya: Protokol enkripsi majeng njamin keamanan data.
    • Cross-Platform SyncIng: Mulus syncing antarane iPhone, iPad, lan desktop.
    • Akses Offline: Ngidini menehi tandha file utawa folder kanggo panggunaan offline.
    • Nuduhake File sing Gampang: Enggo bareng file sing disederhanakake kanthi akses lan ijin sing dikontrol.
    • Unggahan kamera otomatis: Nggawe serep foto lan video kanthi otomatis menyang awan.
  • pCloud Lulus Family Plan:
    • Rencana anyar sing ngidini nganti 5 anggota kanggo nuduhake siji akun karo individu pCloud Pass akun Premium.
    • Nawakake antarmuka pangguna-loropaken lan enkripsi top-kedudukan.
  • Fitur anyar kanggo pCloud pass:
    • pCloud tags: Ngidini pangguna ngurutake lan ngatur sandhi kanthi efektif.
    • pCloud Pass Share: Enggo bareng sandhi kanthi aman karo kontak sing dipercaya.
  • pCloud Rencana Bisnis Pro:
    • Dicocogake kanggo bisnis kabeh ukuran.
    • Nawakake papan panyimpenan luwih akeh, fitur keamanan, lan dhukungan prioritas.
    • Kalebu kacepetan upload lan download tanpa wates, lan macem-macem opsi enggo bareng.
    • Tautan Branded: Ngidini profesional kanggo nuduhake karya karo tutul pribadi.
  • Bukak saka pCloud Layanan Pass:
    • Nggabungke keamanan kuwat karo antarmuka prasaja.
    • Fitur kalebu enkripsi kelas militer, mbukak kunci biometrik, nggawe tembung sandhi, lan lancar sync antarane piranti.
    • Fitur Isi otomatis kanggo gampang mlebu menyang situs web utawa aplikasi.
  • Opsi Nuduhake Anyar: Tautan mung pratinjau:
    • Dirancang kanggo pangripta kanggo nuduhake file sing mung bisa dideleng nanging ora diundhuh.
    • Ningkatake proteksi kanggo karya sing lagi ditindakake utawa konten sing nunggu pembayaran.

Nyemak pCloud: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

pCloud

Pelanggan mikir

pCloud wis game-changer kanggo kula!

Januari 8, 2024

Antarmuka sing intuisi lan langkah-langkah keamanan sing kuat menehi katentreman atine. Kemampuan kanggo nuduhake file kanthi gampang karo kanca lan kolega pancen apik banget. Kajaba iku, rencana seumur hidup minangka fitur unik sing mbedakake. Temtunipun pilihan ndhuwur kanggo panggunaan pribadi lan profesional!

Avatar kanggo Nikki
Nikki

layanan customer kuciwo

April 28, 2023

Aku wis pengalaman miskin karo pCloud'S customer service nalika aku nemokke masalah karo akun. Butuh sawetara upaya kanggo njaluk respon, lan sanajan wakil kasebut ora banget mbiyantu ngrampungake masalah kasebut. Kajaba iku, aku nemokake situs web kasebut mbingungake lan angel dilayari. Nalika papan panyimpenan lan rega lumayan, aku ora nyaranake pCloud amarga layanan pelanggan sing ora apik.

Avatar kanggo Emily Nguyen
Emily Nguyen

Layanan apik, nanging bisa nggunakake luwih akeh fitur

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake pCloud kanggo sawetara sasi saiki lan aku seneng karo layanan. Gampang digunakake lan aku bisa ngakses file saka piranti apa wae. Kacepetan upload lan download cepet, lan aku appreciate kemampuan kanggo nuduhake file karo wong liya. Nanging, aku pengin duwe fitur luwih akeh, kayata alat panyuntingan kanggo dokumen lan foto. Sakabèhé, aku bakal menehi rekomendasi pCloud minangka pilihan panyimpenan awan sing padhet.

Avatar kanggo Mike Smith
Mike Smith

Solusi panyimpenan awan sing apik banget!

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake pCloud kanggo liwat taun saiki lan aku arang banget wareg karo layanan sing. Antarmuka banget pangguna-loropaken lan intuisi, lan upload lan download kacepetan cepet banget. Aku uga ngapresiasi fitur keamanan sing ditambahake kayata enkripsi sisih klien lan otentikasi rong faktor. Aku bisa ngakses file saka ngendi wae, lan app seluler nggawe gampang kanggo ngatur file ing-the-go. Sakabèhé, aku banget nyaranake pCloud minangka solusi panyimpenan maya.

Avatar kanggo Sarah Thompson
Sarah Thompson

Mbuang dhuwit kita

Agustus 10, 2022

Aja tuku Pcloud rencana seumur hidup amarga sampeyan ora bisa ngunggah / ngundhuh file kaya akun demo utawa rencana tahunan / saben wulan.

Aku tuku sawise mriksa persil saka reviews Pcloud. Nanging saiki aku ngerti yen aku mbuwang dhuwit.

Aku tuku 500GB saben taun pcloud rencana lan aku bisa ngunggah file (udakara 260GB) sajrone 12 jam. Sawise asil iki, aku tuku rencana 2TB seumur hidup. Banjur aku nyoba ngunggah data 90GB menyang awanku. Wektu upload sing dibutuhake nuduhake luwih saka 20 dina.

Aku nggunakake rencana internet 5G lan kacepetan upload menyang Luxemburg (Nalika aku ngubungi dhukungan, dheweke menehi saran kanggo mriksa kacepetan menyang lokasi pusat data) yaiku 135-150mbps lan kacepetan download 800-850mbps. Malah tes dhewe (tes kacepetan ing pcloud situs web) uga aku entuk 116mbps, nanging ora ana gunane. Aku nyoba ngunggah file sing padha saka server maya sing ana ing Miami (internet darmabakti 1Gbps kasedhiya). Aku tak upload kacepetan punika 224kbps kanggo sandi pcloud akun.

Aku entuk wangsulan pungkasan saka pcloud ndhukung sing lagi sinau masalah kacepetan iki saiki .. Nice guyon tho 🙂

Nalika aku mriksa reviews lawas saka pcloud, Aku weruh masalah padha kacarita akeh kedhaftar liyane uga lan aku peduli manawa padha ora bakal ndandani masalah iki. Dheweke bakal terus kaya iki lan uga ngapusi pelanggan liyane.

Yen ana sing arep tuku pcloud rencana seumur hidup kanthi umpan balik kinerja rencana gratis / saben wulan / Taunan. Aku 100% yakin yen sampeyan bakal getun sawise iku.

Aku mriksa meh panyimpenan maya lan weruh yen Mega minangka salah sawijining pilihan sing paling apik.

Ice drive - Perlu nambah efisiensi aplikasi desktop (aplikasi desktop ditutup kanthi otomatis, dalan sing luwih dawa / liyane saka jeneng file Inggris bakal entuk kesalahan nalika ngunggah).

Sync - Perlu nambah kacepetan upload / download. rencana saben wulan uga dibutuhake.

Avatar kanggo Basil Kuriakose
Basil Kuriakose

Luwih apik tinimbang Dropbox

Muga 25, 2022

Aku ngalih menyang pCloud saka Dropbox setaun kepungkur. Luwih murah lan kerjane apik. Aku ora ngapusi, aku kantun sawetara fitur apik tenan Dropbox nawakake. Nanging aku ngganti fitur kasebut kanthi rega sing luwih murah lan aku seneng karo pilihanku. Aku entuk rencana umur 2 TB. Dadi, aku ora bisa sambat ing kana. Iku tawaran paling apik ing kutha.

Avatar kanggo Noa
Ora Ana

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...