Apa Sampeyan kudu Simpen File karo Internxt? Review Fitur Keamanan & Rega

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Internxt minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik kanggo nglindhungi privasi lan keamanan data sampeyan. Dheweke nawakake rencana gratis 10GB sing loman lan nggawe ramah pangguna minangka fokus utama ing desktop lan aplikasi seluler. Tinjauan Internxt iki menehi kabeh informasi sing sampeyan kudu ngerti sadurunge ndhaptar!

Ringkesan Tinjauan Internxt (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $5.49/wulan (Rencana urip saka $599)
Cloud Storage
10 GB - 10 TB (10 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Spanyol
enkripsi
AES-256. Enkripsi end-to-end lan privasi nol-kawruh. Otentikasi rong faktor
e2ee
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan lan dhukungan email 24/7
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Rencana gratis sing loman. Rencana urip. Enkripsi end-to-end. Internxt Drive, Foto & Kirim. Scan virus file gratis
Deal Saiki
Entuk diskon 50% kanggo kabeh rencana seumur hidup

Key Takeaways:

Internxt nduweni antarmuka sing ramah pangguna, dhukungan pelanggan sing apik, lan rencana sing regane cukup, utamane kanggo rencana individu 2TB wiwit $ 5.49 / wulan.

Platform kasebut nyedhiyakake fitur keamanan lan privasi sing apik, kanthi aplikasi kanggo ngakses file saka piranti apa wae lan rencana seumur hidup sing kasedhiya kanthi pembayaran sepisan $599.

Sawetara kontra Internxt kalebu kekurangan fitur kolaborasi lan produktivitas, ora ana versi file, lan integrasi aplikasi pihak katelu sing winates.

Untung lan rugine

Internxt Pros

  • Gampang digunakake, dirancang kanthi apik, lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Dhukungan pelanggan apik
  • plans cukup diregani, utamané ing Rencana individu 2TB
  • Fitur keamanan lan privasi sing apik
  • Aplikasi kanggo ngakses file saka piranti apa wae
  • Rencana urip kanggo pembayaran siji-wektu $599

Kontra Internxt

  • Kurang fitur kolaborasi lan produktivitas
  • Ora ana versi file
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates

internxt didegake ing taun 2020, lan sanajan dadi wong anyar ing adegan panyimpenan maya, nanging wis nggawe pengikut sing setia. Perusahaan gumunggung liwat yuta kedhaftar donya lan luwih saka 30 penghargaan lan pangenalan ing lapangan.

Entuk diskon 25% nggunakake WSR25
Panyimpenan Cloud Internxt
Saka $ 5.49 / wulan

Panyimpenan awan kanthi fitur keamanan lan privasi sing apik kanggo kabeh file lan foto sampeyan. Rencana seumur hidup kanggo pembayaran siji-wektu $ 599. Gunakake WSR25 nalika checkout lan entuk diskon 25% kanggo kabeh rencana.

Nalika nerangake fitur kolaborasi lan produktivitas, Internxt mesthi dudu pilihan sing paling apik ing pasar. Nanging, apa padha lack ing fitur tartamtu padha nggawe munggah karo prasetya kuwat kanggo njaga data aman.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya panyimpenan maya sing njupuk privasi lan keamanan kanthi serius, Internxt minangka pesaing utama.

Waca ing kanggo mangerteni ing ngendi Internxt stands metu saka kompetisi, uga ing ngendi iku tiba cendhak.

homepage internxt

TL; DR

Internxt minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik kanggo nglindhungi privasi lan keamanan data sampeyan. Dheweke nawakake rencana gratis 10GB sing loman lan nggawe ramah pangguna minangka fokus utama ing desktop lan aplikasi seluler. 

Nanging, iki minangka panyedhiya panyimpenan maya minimal. Ora ana integrasi pihak katelu utawa fitur kolaborasi, nalika ana opsi enggo bareng banget winates lan sync setelan. Kanthi Internxt, apa sing sampeyan deleng yaiku: papan sing aman kanggo nyimpen data ing méga, lan ora liya.

Rencana lan Reregan

Internxt nawakake prayoga loman 10GB ruang kosong nalika sampeyan mlebu, tanpa strings ditempelake.

Yen sampeyan pengin nganyarke menyang papan liyane, Internxt duwe rencana kanggo individu lan bisnis:

Rencana Individu Internxt

  • 200GB rencana - $ 5.49 / wulan utawa $ 49.99 / taun
  • 2 Rencana TB - $ 10.99 / sasi utawa $ 119.99 / taun utawa $ 599 kanggo urip
  • 5 Rencana TB - $ 22.99 / sasi utawa $ 229.99 / taun utawa $ 1,099 kanggo urip
  • 10 Rencana TB - $ 34.99 / sasi utawa $ 349.99 / taun utawa $ 1,599 kanggo urip

Rencana Bisnis Internxt

Rega Internxt kanggo rencana bisnis rada rumit amarga rega lan jumlah papan sing ditawakake didaftar minangka saben pangguna, nanging umume rencana mbutuhake pangguna minimal.

Contone, rencana bisnis sing paling murah didhaptar minangka $ 3.49 saben pangguna, saben wulan, nanging nemtokake minimal 2 pangguna. Dadi, rega nyata saben wulan bakal paling sethithik $7.50.

200GB Saben Rencana Pangguna

  • $3.49 saben pangguna, saben wulan (ditagihake $83.76 / taun)
  • Minimal 2 pangguna

2TB saben rencana pangguna

  • $8.99 saben pangguna, saben wulan (ditagihake $215.76 / taun)
  • Minimal 2 pangguna

20TB saben rencana pangguna

  • $93.99 saben pangguna, saben wulan (ditagihake $2255.76 / taun)
  • Minimal 2 pangguna

Kabeh rencana Internxt teka karo Jaminan dhuwit bali 30 dina, panyimpenan lan enggo bareng file sing dienkripsi, lan akses saka kabeh piranti sampeyan.

Sanajan regane rada mbingungake, tawaran paling apik Internxt nawakake rencana 2TB individu kanggo $ 107.88 / taun. 2TB akeh papan, lan rega cukup terjangkau.

Internxt Lifetime plans

rega panyimpenan awan seumur hidup internxt

Internxt saiki nawakake rencana panyimpenan maya seumur hidup, tegese sampeyan mbayar ragad sepisan kanggo ngakses panyimpenan awan:

  • 2TB seumur hidup: $599 (bayaran sepisan)
  • 5TB seumur hidup: $1,099 (bayaran sepisan)
  • 10TB seumur hidup: $1,599 (bayaran sepisan)

Cathetan: Situs web Internxt nampilake kabeh rega ing euro. Aku wis diowahi prices kanggo USD adhedhasar tingkat konversi ing wektu nulis, kang tegese prices bisa ngganti rada gumantung ing dina.

Fitur Key

Sayange, Internxt tiba cendhak nalika nerangake fitur. Iki bisa uga amarga padha panyedhiya panyimpenan maya relatif anyar lan arep kanggo nggedhekake ing mangsa, lan aku kudu ngarep-arep sing cilik.

Ing wayahe ana ora ana integrasi pihak katelu, sing ndadekake Internxt katon ing mburi panyedhiya panyimpenan maya kaya Kothak.com. Ana uga ana ora ana pamuter media utawa review file sing dibangun. 

Nanging, iki ora ateges pilihan sing ala kanggo kabutuhan panyimpenan maya sampeyan. Ana sawetara wilayah ing ngendi Internxt dadi ndhuwur lan ngluwihi, aku bakal njelajah ing ngisor iki.

Keamanan lan Privacy

keamanan internxt lan privasi

Saiki kanggo kabar apik: nalika nerangake keamanan lan privasi, Internxt nindakake proyek gedhe.

Internxt migunakake apa sing diarani situs web kasebut "enkripsi kelas militer," sing tegese Enkripsi AES 256-bit. Iki minangka protokol enkripsi super-aman sing angel banget diretas kanggo peretas. 

Dheweke nggunakake enkripsi end-to-end sing scrambles lan disguises data sadurunge tau ninggalake piranti, tetep aman saka prying mripat ing saben tataran proses uploading lan panyimpenan.

Saliyane protokol enkripsi kedap udara, Internxt uga nggunakake cara unik kanggo njaga data sampeyan kanthi aman. Iki mbagi data dadi pecahan lan disimpen ing macem-macem server ing macem-macem negara. 

Thanks kanggo jarak fisik antarane server, iku bakal meh mokal kanggo kabeh data ilang ing siji serangan utawa kedadean. Minangka langkah keamanan pungkasan, ngamanake server kasebut nggunakake teknologi blockchain. 

Ing babagan privasi, Internxt ngidini pangguna ngaktifake otentikasi rong faktor. Dheweke uga a panyedhiya nul-kawruh, tegese perusahaan ora bisa ndeleng utawa ngakses data sampeyan.

Server Internxt utamane ana ing negara-negara Eropa kayata Jerman, Prancis, lan Finlandia, kabeh duwe undang-undang sing ketat babagan privasi sing kudu ditindakake Internxt (lan kabeh perusahaan sing duwe server ing Uni Eropa). 

Minangka aturan umum, milih panyedhiya panyimpenan maya karo server ing negara Uni Eropa utawa ing Swiss (sing nduweni sawetara undang-undang sing paling ketat babagan privasi internet ing donya) minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen data sampeyan bakal aman. Panyedhiya panyimpenan awan EU utawa Swiss liyane kalebu pCloud, Sync.com, Lan es drive.

Aplikasi Desktop lan Seluler

Ing tembung dhewe, Internxt ngaku yen iki "mbentuk teknologi sing bakal kita gunakake ing mangsa ngarep, dipimpin dening keamanan, privasi, lan desain sing dipusatake pangguna." Dheweke mesthi bisa nggayuh tujuan kasebut nalika nerangake keamanan lan privasi, nanging kepiye desain sing dipusatake pangguna?

Ternyata, Internxt uga wis netepi janji kasebut. Internxt nawakake aplikasi desktop lan seluler kanggo panyimpenan maya, tegese sampeyan bisa ngakses data saka piranti apa wae.

Kaya umume panyedhiya panyimpenan awan, Aplikasi desktop Internxt nggawe a sync folder ing komputer sawise sampeyan ndownload. 

aplikasi desktop internxt

Cukup seret lan selehake file menyang sync folder, lan bakal langsung diunggah menyang méga. Yen sampeyan pindhah menyang menu setelan ing sync folder, sampeyan bisa milih antarane "full sync"lan" mung upload," uga sawetara spesifikasi liyane. 

sync folder

Senajan iki persiyapan cukup pangguna-loropaken lan intuisi, Internxt kang sync folder ilang sawetara fitur sing ditawakake panyedhiya liyane, kalebu pilihan menu konteks, tegese sampeyan ora bisa nuduhake file sing disimpen ing sync folder langsung saka desktop sampeyan.

Aplikasi seluler Internxt kompatibel karo piranti Android lan iOS, lan fungsine meh padha karo aplikasi desktop. Sampeyan bisa klik ing sync folder supaya gampang ngakses file sing diunggah.

Saka aplikasi seluler, sampeyan bisa ngundhuh file sing wis disimpen ing méga utawa ngunggah file liyane, lan sampeyan bisa nggawe link kanggo nuduhake file karo wong liya langsung saka app, soko sampeyan ora bisa nindakake karo app desktop.

Singkat, apa desktop lan app seluler lack ing fitur ekstra, padha nyoba kanggo nggawe serep kanggo intuisi, desain-pusat pangguna.

Nanging ngluwihi iku, ora ana liyane. Internxt iku prasaja lan gampang digunakake nanging dudu pilihan sing paling apik kanggo pro panyimpenan maya (utawa sapa wae) sing nggoleki macem-macem fitur.

Syncing, Nuduhake File, lan Serep

panyimpenan maya internal

Sayange, opsi Internxt kanggo syncing, enggo bareng file, lan serep cukup jarang.

Pangguna bisa upload file menyang awan (paling minimal kanggo solusi panyimpenan maya) lan nuduhake file karo pangguna liyane, sanajan tanpa kemampuan kanggo nggawe pangaturan menyang pranala ngluwihi nyetel watesan undhuhan (jumlah tartamtu kaping link bakal bener).

Sampeyan uga bisa pilih folder tartamtu kanggo digawe serep menyang maya ing interval tartamtu.

ana ora ana versi file utawa retensi file sing wis dibusak, fitur-fitur sing umume dadi standar ing lapangan nanging ora ana ing Internxt. Iki tegese yen data sampeyan bakal rusak, utawa sampeyan mung kudu ndeleng versi file utawa dokumen sadurunge, sampeyan ora bakal bisa.

Sakabèhé, Internxt wis a akèh ruang kanggo perbaikan ing bidang enggo bareng file lan kolaborasi. Yen sampeyan ngrancang nggunakake file ing panyimpenan maya kanthi rutin kanggo kerja, luwih becik sampeyan nggunakake pilihan kaya Kothak.com.

Panyimpenan gratis

Internxt loman karo sawijining panyimpenan maya gratis, nawakake a 10GB "salawas-lawase free" rencana tanpa tali.

Sing paling apik, ora kaya sawetara panyedhiya panyimpenan awan liyane, kabeh keuntungan lan fitur sing kalebu karo rencana mbayar uga kalebu ing rencana gratis. Yen 10GB iku kabeh sing perlu, sampeyan bisa nggunakake kanggo anggere sampeyan pengin tanpa mbayar sen.

Layanan Pelanggan

Internxt kanthi bangga ngaku minangka perusahaan sing fokus ing pelanggan, lan layanan pelanggan nggambarake komitmen kasebut. Padha kurban basis kawruh ing situs web sing kalebu alamat email sing bisa digunakake kanggo njaluk bantuan babagan masalah sing sampeyan alami.

Saliyane dhukungan email, Internxt nawakake dhukungan obrolan langsung 24/7 yen sampeyan butuh bantuan langsung lan ora bisa ngenteni respon email.

Sanajan ora menehi dhukungan telpon, iki cocog karo tren umum ing industri sing adoh saka dhukungan telpon menyang 24/7 live chat, lan pangguna ora bakal kantun amarga email Internxt lan dhukungan chatting langsung migunani.

Produk Internxt

Internxt nawakake rong produk panyimpenan awan saiki, sing katelu dirilis ing pungkasan taun 2022.

Internxt Drive

Internxt Drive minangka solusi panyimpenan awan utama Internxt; ing tembung liyane, apa paling review sandi wis fokus ing. Ing situs web, Internxt nandheske enkripsi kedap udara Drive lan antarmuka intuisi sing gampang digunakake, sing pancen fitur paling kuat.

Internxt Drive nawakake macem-macem rencana, kanthi ruang panyimpenan wiwit saka 10GB ruang kosong nganti 20TB ruang sing nyengsemake udakara $200 saben wulan. (pirsani bagean "Rencana lan Rega" ing ndhuwur kanggo rincian liyane). 

Penawaran paling apik Internxt yaiku rencana 2TB Individu mung $ 9.79 / wulan (dibayar saben taun ing $117.43).

Foto Internxt

foto internxt

Foto Internxt minangka solusi panyimpenan awan khusus kanggo foto lan file gambar. Kanthi Foto, sampeyan bisa nyimpen gambar larang regane kanthi aman ing méga lan ndeleng kapan wae saka piranti apa wae.

Galeri Foto Internxt gampang digunakake kaya Internxt Drive lan dilengkapi tutorial persiyapan (sanajan gampang banget, mesthine ora perlu). Sampeyan bisa ndeleng foto kanthi resolusi dhuwur saka galeri, uga ndownload lan ngirim tautan sing bisa dienggo bareng. Sampeyan malah bisa nyetel setelan ing saben link kanggo nemtokake nomer kaping file foto bisa diundhuh utawa dienggo bareng.

Kajaba iku, ora akeh sing bisa ditindakake nganggo Foto. Solusi panyimpenan awan kaya Flickr Pro lan Google Photos nawakake liyane versatility lan malah teka karo alat editing.

Internxt Kirim

Kirim minangka aplikasi paling anyar saka Internxt, sing bakal nyedhiyakake cara sing aman kanggo ngirim lan nuduhake dokumen kanthi online. Kirim durung kasedhiya, nanging bakal diluncurake ing pungkasan taun 2022. 

Perusahaan durung ngeculake akeh informasi babagan Kirim, nanging dheweke ujar bakal bebas digunakake kanggo sapa wae sing duwe akun Internxt - ora perlu tuku tambahan.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Internxt wis akeh kamar kanggo dandan, nanging sing ora ateges ana ora akeh tresna kene, banget. Kurang integrasi pihak katelu lan kolaborasi sing winates lan fitur enggo bareng file nguciwani, lan aku bakal nggoleki apa perusahaan bakal nambah kekurangan kasebut ing mangsa ngarep.

Entuk diskon 25% nggunakake WSR25
Panyimpenan Cloud Internxt
Saka $ 5.49 / wulan

Panyimpenan awan kanthi fitur keamanan lan privasi sing apik kanggo kabeh file lan foto sampeyan. Rencana seumur hidup kanggo pembayaran siji-wektu $ 599. Gunakake WSR25 nalika checkout lan entuk diskon 25% kanggo kabeh rencana.

Ing sisih liyane, Internxt wis nerangake manawa keamanan, privasi, lan nyedhiyakake pengalaman sing dipusatake pangguna minangka komitmen etika sing penting kanggo dheweke, lan ora nguciwani ing wilayah kasebut.

Panyimpenan awan Internxt ngluwihi lan ngluwihi kanggo nglindhungi data sampeyan kanthi solusi keamanan kreatif lan uga standar, kayata enkripsi end-to-end lan AES 256-bit.

Yen prasaja lan aman sing sampeyan goleki (lan ora luwih akeh), banjur Internxt minangka pilihan sing apik.

Dandan & Update paling anyar

Internxt terus nambah lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Audit Keamanan dening Securitum:
    • Internxt kasil ngliwati audit keamanan independen sing ditindakake dening Securitum, perusahaan Eropa sing duwe spesialisasi ing peretasan etika lan tes penetrasi. Audit iki menehi sertifikasi fitur lan platform keamanan Internxt marang peretasan, nguatake komitmen marang keamanan pangguna.
  • Dandan Internxt Drive:
    • Aplikasi desktop kanggo Internxt Drive saiki ana ing Versi 2, nawakake pengalaman sing luwih cepet lan luwih stabil kanthi fitur kaya watesan upload file sing tambah (saka 10GB dadi 20GB), integrasi PayPal, streaming media sing ditingkatake, lan pilihan mode peteng.
    • Fitur kolaborasi wis ditambahake, ngidini pangguna ngajak wong liya kanggo nuduhake file lan folder.
  • Fitur Manajemen Akun:
    • Fungsi anyar wis dikenalake kanggo ngidini pangguna ngowahi rincian email lan tagihan sing ana gandhengane karo akun Internxt.
    • Opsi kunci serep kanggo pemulihan akun wis dilebokake, mbantu pangguna sing lali sandhi tanpa kompromi keamanan file.
  • Dhukungan Basa:
    • Internxt wis ngembangake aksesibilitas kanthi nyedhiyakake layanan ing pirang-pirang basa kalebu Cina, Rusia, Prancis, Jerman, Italia, lan Spanyol.
  • Piranti lan Sumber Daya Privasi Anyar:
    • Pustaka Internxt: EBook gratis kanthi tips, tutorial, lan sumber daya kanggo mbantu ngamanake privasi online.
    • Pangguna Sandi: Alat kanggo nggawe sandhi sing aman.
    • Layanan Email sementara: Nyedhiyani alamat email sing bisa digunakake kanggo anonimitas.
    • Virus Scanner: Alat kanggo mindai virus sadurunge ngrusak piranti.
    • Pamriksa sandhi: Sawijining sarana kanggo ngevaluasi kekuwatan sandhi.

Reviewing Internxt: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

internxt

Pelanggan mikir

keamanan gedhe

Januari 9, 2024

Sawetara fitur rada dhasar lan winates, nanging mesthine minangka pilihan sing janjeni yen sampeyan pangguna sing sadar keamanan kaya aku.

Avatar kanggo Quinn
Quinn

Layanan apik tenan!

Juli 25, 2022

Aku ngerti babagan Internxt bubar lan aku kudu ujar manawa aku kaget banget kepiye layanan kasebut. Aku rada mamang ing wiwitan nanging saiki aku seneng. Apamaneh karo kabar anyar babagan Mega, paling aku rumangsa fileku aman karo dheweke.

Avatar kanggo Katie Mitchel
Katie Mitchel

A layanan enom nanging janjeni

Juli 3, 2022

Aku duwe kesempatan kanggo njupuk tawaran promosi seumur hidup taun kepungkur lan wiwit iku wis saya apik banget. Wis sawetara glitches nanging dhukungan padha grapyak lan mbiyantu. Kanggo kula iku investasi lan aku pracaya ing.

Avatar kanggo Anay Chitrakar
Anay Chitrakar

File wis Aman!

Juli 1, 2022

Sampeyan ora weruh akeh panyimpenan maya sing ora duwe masalah keamanan utawa privasi, nanging kanthi internxt, aku ora duwe masalah babagan wong sing ngekstrak dataku dhewe. Aku bubar teka saka mega, Aku digunakake kanggo nyimpen kode lan desain cad, nanging aku ora bisa dadi manawa file sandi saestu aman.

Avatar kanggo Rosie
Rosie

Cepet lan aman

Juni 13, 2022

Wis apik banget wiwit diluncurake, saiki cepet lan aman. Aku nggunakake saben dina

Avatar kanggo Brian
Brian

Adhedhasar basis blockchain

Juni 12, 2022

Aku wiwit nggunakake internxt nalika krungu sing iki mbukak ing teknologi blockchain, Aku kesengsem karo kemajuan wiwit dina iki dibukak, wis apik dadi luwih.

Avatar kanggo Jun
Jun

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...