Apa Hostinger Apik Kanggo Hosting Server Minecraft?

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Minecraft iku salah siji saka mung game karo replayability Unlimited. Sampeyan bisa muter game iki kanggo taun lan ora bosen. Aku wis muter Minecraft kanggo liwat 3 taun saiki, lan isih seneng muter karo kanca-kanca.

Saka $ 6.99 saben wulan

Hosting Server Minecraft Customizable paling apik

Yen sampeyan penggemar Minecraft, sampeyan mbokmenawa wis nimbang njupuk server dhewe saben-saben sampeyan miwiti game.

Nanging kanggo alesan apa wae, sampeyan ora tau nggawe.

Kanthi Hostinger, sampeyan bisa entuk server VPS Minecraft Hostinger khusus dhewe kanthi biaya secangkir kopi saben wulan. Lan nerangake karo kabeh sing perlu!

Nanging apa Server Minecraft Hostinger apik?
Apa padha teka karo kabeh sing perlu?
Apa ana sing kudu ditimbang sadurunge tuku?

Ing artikel iki, aku bakal mbusak kabeh keraguan sampeyan babagan server Minecraft khusus Hostinger.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan opsi hosting server Minecraft sing apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Rencana Minecraft Hostinger

Hostinger nawakake macem-macem rencana kanggo server Minecraft. Timbangan rega kanthi jumlah sumber daya server sing sampeyan entuk.

Bentenipun mung antarane kabeh plans iki pinten RAM lan vCPU intine sampeyan njaluk.

Rega kanggo server Minecraft diwiwiti mung $6.99 saben wulan:

hostinger rencana minecraft

Kanggo $6.99 saben wulan, sampeyan entuk 4 GB RAM, 1 inti vCPU, dhukungan mod lengkap, akses root lengkap, proteksi DDoS, lan liya-liyane.

Kabeh rencana Hostinger dilengkapi akses root lengkap. Tegese sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo server sampeyan. Sampeyan bisa ngganti apa wae sing dikarepake, kapan wae.

Sisih paling apik babagan server Minecraft Hostinger yaiku kabeh dilengkapi dhukungan kanggo kabeh jinis mod. Iki kalebu mod pihak katelu lan mod khusus.

Sampeyan bisa nginstal sawetara mod Minecraft populer kanthi mung siji klik. Sampeyan uga bisa nginstal mod khusus utawa pihak katelu sing durung kasedhiya.

Ayo pindhah menyang review Hostinger Minecraft.

Fitur Hostinger

hostinger fitur server minecraft
Review server Minecraft Hostinger: fitur

Panel Kontrol Sederhana

Hostinger nawakake panel kontrol sing gampang banget lan intuisi kanggo server Minecraft sampeyan. Panel iki ngidini sampeyan nguripake utawa mateni server, utawa miwiti maneh.

Ngidini sampeyan nginstal mod anyar, lan ngatur server game. Sampeyan bisa ngganti jinis game Minecraft sing lagi mlaku mung siji klik.

Panel kontrol Minecraft Server bakal ngidini sampeyan ngatur kabeh file. Sampeyan uga bakal ngidini sampeyan nggawe serep server sampeyan.

Lan sisih paling apik iku menehi akses langsung menyang console. Sampeyan bisa nggunakake console iki kanggo mbukak printah ing game.

Dhukungan Kanggo Mods lan Plugins

Akeh host Minecraft Server mbatesi mod lan plugin sing bisa diinstal ing server utawa ngisi ekstra kanggo mod tartamtu. Hostinger ngidini sampeyan nginstal apa wae sing dikarepake…

Sampeyan bisa milih saka perpustakaan Hostinger mods populer, lan nginstal salah siji saka mung siji klik. Utawa sampeyan bisa nginstal mods pihak katelu utawa adat dhewe.

Mods ngijini sampeyan ngatur game Minecraft lan nambah fitur utawa unsur anyar. Yen sampeyan wis muter Minecraft anggere aku duwe, dipercaya kula, sampeyan bakal mbutuhake iki.

Mods nggawe Minecraft luwih nyenengake!

Alamat IP Dedicated

Sampeyan entuk server Minecraft hosting IP khusus kanggo Server Minecraft karo Hostinger. Alamat IP sing dienggo bareng bisa nyebabake serangan DDoS luwih akeh.

Host Minecraft gratis lan host Minecraft sing luwih murah nawakake server sing alamat IP terus ganti. Alamat IP server sampeyan ing Hostinger tetep padha yen sampeyan tetep mbayar.

A alamat IP darmabakti uga ndadekake iku luwih gampang kanggo pemain kanggo nggabungake game. Sampeyan mung kudu nuduhake IP server, lan iku.

Dheweke bisa gabung kapan wae pengin

Cepet Pelayanan

Server Minecraft Hostinger mbukak SSD drive. Yen sampeyan ora pengin lag ing game, sampeyan kudu server sing bisa maca file cepet banget.

Hard Drives kang digunakake dening paling panyedhiya server game banget alon.

SSDs ing tangan liyane minangka akeh minangka 10 kaping luwih cepet lan bakal kasil sethitik ora lag nalika game mlaku. Iki uga bakal nyebabake wektu boot / mbukak luwih cepet kanggo server game sampeyan.

Server Minecraft Hostinger mbukak Prosesor Intel Xeon sing nduweni akeh kaluwihan kacepetan lan bisa nangani akeh beban tanpa kringet.

Multiple Lokasi Server Kanggo Pilih Saka

Jarak antarane komputer lan server sing disambungake iku penting. Jarak sing luwih dawa bisa lan asring nyebabake lag.

Yen sampeyan ana ing AS nyoba kanggo muter ing server ing Singapura, sampeyan mbokmenawa bakal ngadhepi akèh lag lan urutane critane game alon.

Kanggo ngatasi masalah iki, Hostinger ngidini sampeyan milih saka macem-macem lokasi server sing nyebar ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa milih lokasi server Hostinger sing paling cedhak karo sampeyan supaya ora ketinggalan. Akeh host web liyane mung nawakake siji utawa rong lokasi lan ora ngidini sampeyan milih.

DDoS Protection

Yen sampeyan wis main akeh multiplayer Minecraft, banjur sampeyan mbokmenawa ngerti carane umum serangan DDoS bisa.

Sampeyan bisa muter ing server kanggo jam, banjur dumadakan mudhun amarga serangan DDoS saka hacker.

Iki bisa rampung ngrusak fun. Lan yen sampeyan nggawe server umum, bakal ana kaping pirang-pirang sampeyan bakal ngadhepi serangan DDoS.

Hostinger nawakake Proteksi DDoS gratis kanggo server Minecraft sampeyan. Host web liyane bakal ngisi sampeyan nganti $100 saben wulan kanggo layanan iki.

Cara Nggunakake Hostinger kanggo Minecraft

Hostinger nawakake telung rencana hosting server Minecraft, wiwit $6.99 / wulan. Kabeh rencana dilengkapi alamat IP khusus, proteksi DDoS gratis, lan akses root lengkap.

Kanggo nggunakake Hostinger kanggo Minecraft, sampeyan kudu:

  1. Nggawe akun Hostinger.
  2. Pilih rencana hosting server Minecraft.
  3. Instal piranti lunak server Minecraft ing server Hostinger sampeyan.
  4. Ngatur setelan server Minecraft.
  5. Ajak kanca-kanca kanggo gabung karo server Minecraft.

Ing ngisor iki langkah-langkah kanthi luwih rinci:

  1. Nggawe akun Hostinger. Bukak situs web Hostinger banjur klik tombol "Gawe Akun". Ketik alamat email, sandhi, lan informasi liyane sing dibutuhake.
  2. Pilih rencana hosting server Minecraft. Klik ing tab "Minecraft" lan pilih rencana sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.
  3. Instal piranti lunak server Minecraft ing server Hostinger sampeyan. Sawise sampeyan tuku rencana, sampeyan bakal bisa ngakses panel kontrol Hostinger. Ing panel kontrol, sampeyan bakal nemokake bagean kanggo hosting server Minecraft. Klik ing tombol "Instal Minecraft" lan tindakake pandhuan.
  4. Ngatur setelan server Minecraft. Sawise piranti lunak server Minecraft diinstal, sampeyan kudu ngatur setelan kasebut. Iki kalebu nyetel jeneng server, jeneng donya, lan opsi liyane.
  5. Ajak kanca-kanca kanggo gabung karo server Minecraft. Sawise server wis diatur, sampeyan bisa ngajak kanca-kanca kanggo gabung. Dheweke kudu ngerti alamat server lan nomer port.

Mangkene sawetara tips tambahan kanggo nggunakake Hostinger kanggo Minecraft:

  • Priksa manawa kanggo milih rencana sing wis cukup RAM kanggo kabutuhan. Sing liyane RAM sampeyan duwe, liyane pemain sampeyan bisa duwe ing server.
  • Gunakake sandi kuwat kanggo server Minecraft. Iki bakal mbantu nglindhungi server saka akses sing ora sah.
  • Tansah server Minecraft anyar. Iki bakal mbantu nglindhungi server saka kerentanan keamanan.

Hostinger minangka pilihan sing apik kanggo hosting server Minecraft. Perusahaan nawakake rencana terjangkau, server sing dipercaya, lan macem-macem fitur. Kanthi Hostinger, sampeyan bisa nggawe lan ngatur server Minecraft kanthi gampang. Kajaba iku, panel game Hostinger gampang digunakake lan gampang digunakake.

Hostinger Minecraft Pros lan Cons

hostinger minecraft vps server hosting

Server Minecraft Hostinger populer banget. Dheweke dipercaya dening ewu pemain ing saindenging jagad. Dheweke malah nawakake SLA uptime 99.99%.

Nanging sadurunge sampeyan mlebu host server Hostinger Mc sampeyan dhewe karo wong-wong mau, njupuk dipikir final ing apa kalebu lan apa ora:

Pros

  • Proteksi DDoS Gratis: Host web liyane ngisi ekstra kanggo layanan iki. Hostinger nglindhungi server sampeyan saka serangan DDoS kanthi gratis.
  • Akses Root Lengkap: Sampeyan duwe kontrol lengkap ing server sampeyan. Sampeyan bisa ngatur saben aspek saka server sampeyan pengin.
  • Server SSD: Server Minecraft sampeyan bakal mbukak kanthi cepet lan ora bakal ketinggalan amarga bakal terus aktif SSD drive luwih cepet tinimbang hard drive lawas.
  • Dhukungan Kanggo Kabeh Mods: Hostinger dilengkapi installer otomatis kanggo mod sing paling populer. Lan yen ana pihak katelu utawa mod khusus sing durung kasedhiya, sampeyan bisa ngunggah dhewe.
  • Akeh macem-macem jinis server kasedhiya: Sampeyan bisa milih antarane Vanilla, Spigot, lan jinis server Minecraft liyane.
  • Alamat IP khusus: Sampeyan entuk alamat IP khusus kanggo server Minecraft sampeyan.
  • Serep otomatis: Server sampeyan bakal digawe serep ajeg. Dadi, sampeyan bisa bali menyang serep lawas yen ana sing rusak.
  • Panel Kontrol Intuisi sing Gampang: Hostinger menehi panel kontrol sing gampang digunakake kanggo ngatur server Minecraft sampeyan. Sampeyan bisa ngganti setelan game, nambah mods anyar, ngatur tampilan, lan akeh liyane saka panel iki.
  • Multiple Lokasi Server Kanggo Game Low-Latency: Latensi dhuwur bisa nyebabake lag lan bisa ngrusak pengalaman game sampeyan. Hostinger nawakake macem-macem lokasi server sing nyebar ing ndonya. Pilih salah siji sing paling cedhak karo sampeyan supaya sampeyan bisa muter tanpa lag.
  • 99.99% Uptime SLA: Hostinger njamin server sampeyan bakal munggah 99.99% wektu.
  • Kepatuhan PCI-DSS: Server sampeyan bakal tundhuk karo PCI-DSS yen sampeyan pengin nggawe rencana premium kanggo server sampeyan.

cons

  • Rega Pembaruan Luwih Dhuwur Saka Rega Ndaftar: Sampeyan kudu mbayar luwih akeh nalika gawe anyar rencana. Iki minangka praktik ing saindenging industri. Iku ora anyar. Nanging ana sing kudu dieling-eling.
  • Dhukungan winates. My Review hosting web Hostinger nerangake apa.

Ringkesan - Apa Hostinger Minecraft Hosting Apik Kanggo Server Minecraft?

Rencana terjangkau Hostinger ndadekake salah sawijining pilihan sing paling apik nalika nerangake Server Minecraft. Kanthi jumlah fitur sing ditawakake Hostinger, sampeyan ora bisa salah karo server.

Hostinger nawakake akeh fitur gratis sing host liyane ngisi dhuwit akeh. Contone, Hostinger nawakake proteksi DDoS gratis kanggo server sampeyan.

Tuan rumah liyane bakal ngisi dhuwit akeh kanggo layanan iki. Sampeyan uga entuk alamat IP khusus gratis kanggo server sampeyan.

Sisih paling apik babagan Server Minecraft Hostinger yaiku jumlah kontrol sing sampeyan entuk. Sampeyan entuk akses root lengkap menyang server, lan sampeyan bisa nginstal mod lan plugin apa wae sing dikarepake ing server sampeyan.

Sampeyan bisa ngatur kabeh aspèk game saka panel kontrol prasaja.

Panel kontrol Hostinger menehi akses lengkap menyang konsol, sing ngidini sampeyan mbukak perintah ing game kapan wae sampeyan pengin. Uga ngidini sampeyan ngatur kabeh file server.

Yen sampeyan ora yakin babagan Hostinger, waca ringkesanku layanan hosting server Minecraft paling apik ing pasar. Ing artikel kasebut, aku mriksa panyedhiya server Minecraft sing paling apik.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Nuduhake ...