Alternatif Top kanggo Fiverr kanggo Golek Murah Freelancers

in Cathetan, produktivitas

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ekonomi freelance, uga dikenal minangka gig ekonomi, saya akeh lan Fiverr wis dadi salah sawijining pasar lepas utama ing donya. sanadyan Fiverr papan sing apik kanggo digoleki freelancers, ana sawetara alternatif luwih apik banjur Fiverr ⇣ metu ana

Fiverr.com (lan Fiverr Pro) minangka pasar freelance ing ngendi sampeyan bisa nemokake layanan saka desain grafis lan editing musik/video nganti marketing lan copywriting. Fiverr minangka papan sing apik kanggo miwiti nalika sampeyan pengin nggawe keseimbangan antarane kualitas lan keterjangkauan.

Sanajan sawetara Fiverr-beda freelancerNyedhiyakake layanan sing luar biasa, umume para adol ing platform kasebut ora kudu mbuwang dhuwit yen sampeyan pengin karya sing berkualitas.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap Fiverr. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Alternatif Top kanggo Fiverr ing 2024

Mangkene dhaptar ing 8 paling apik Fiverr saingan sapunika. Kaya wae Fiverr, Situs iki apik kanggo nemokake lan nyewa freelancers ing rega terjangkau.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyathet loro pasar freelance paling awon sing kudu sampeyan gunakake ing kabeh biaya.

1. Upworksitus

upwork
  • Situs web resmi: www.upworksitus
  • Upwork minangka salah sawijining platform freelancing paling tuwa lan paling dipercaya ing internet.
  • Layanan kalebu pangembangan lan IT, desain, sales lan marketing, finance lan accounting, nulis lan terjemahan, engineering lan arsitektur, admin lan customer support, HR lan latihan, lan legal.
  • Boten kados Fiverr, Upwork ngijini sampeyan ngirim proyek lan ngenteni freelancers kanggo ngirim usulan-usulan. Kanggo nyedhaki sampeyan lan menehi katrangan yen dheweke kasengsem karo proyek sampeyan, freelancers lan agensi kudu nggunakake Nyambung - Upworkmata uang virtual. Upwork ngitung jumlah Sambungan sing dibutuhake kanggo ngirim proposal proyek adhedhasar nilai proyek sing digambarake uga panjaluk pasar.
  • Upwork ora duwe ragad mlebu. Sampeyan bisa gabung karo pasar kerja sing populer lan entuk kutipan saka freelancers gratis.

Napa nggunakake Upwork tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin njaluk proyek rampung dening ahli, banjur Upwork iku dalan kanggo pindhah. Sampeyan njaluk menyang milih saka atusan profesional sing wis nglamar kanggo posting proyek sampeyan. Elinga yen Upwork bakal nggayuh sethithik luwih saka Fiverr yen sampeyan pengin asil kualitas.

Thanks kanggo algoritma sing canggih, Upwork narrows mudhun pilihan kanggo calon paling apik kanggo proyek sampeyan. Upwork uga ngidini sampeyan mriksa profil, portofolio, lan review saka individu lan agensi sing sampeyan nimbang kanggo njupuk, uga kanggo nindakake wawancara video sadurunge nggawe keputusan final.

Yen sampeyan pengin nylametake dhewe kanggo nggawe kiriman kerja lan ngliwati dhaptar dhaptar calon, sampeyan bisa nelusur lan tuku proyek kanthi pangarep-arep sing cetha saka wiwitan.

Safety alesan liyane gedhe kanggo lunga karo Upwork. Upwork nggawe manawa sampeyan njaluk persis apa sing mbayar preduli saka jinis kontrak Panjenengan. On proyek saben jam, Upwork counts keystrokes lan njupuk gambar acak saka layar ngrekrut supaya sampeyan bisa ngawasi kemajuan sing.

On proyek rega tetep, sampeyan kudu nggawe simpenan tonggak sejarah, nanging dana iki dirilis sawise sampeyan nyetujoni karya sing dikirim dening freelancer.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Upwork

Yen sampeyan pengin sing pertama podcast episode diowahi, iku ndadekake pangertèn kanggo njaluk iku rampung kanggo rega kurang. Go karo Fiverr tinimbang Upwork yen proyek sampeyan kudu rampung kanthi apik tanpa ngrusak bank. Fiverr iku pilihan apik yen sampeyan perlu soko rampung cepet, banget.

Siap Golek Top Freelancers? Coba Upwork

Langsung miwiti proyek sampeyan karo pakar freelancers ing Upwork. Sambungake karo profesional, entuk karya sing berkualitas, lan njamin keamanan lan kepuasan ing saben langkah.

2. Freelancersitus

freelancer
  • Situs web resmi: www.freelancersitus
  • Freelancer. com wis ngewangi jutaan bisnis kanggo nemokake freelancers kanggo meh 13 taun saiki.
  • Platform kasebut meh padha karo Upwork lan nduwe luwih saka 56 yuta pangguna freelancers lan juragan.
  • On Freelancer.com, sampeyan bisa nemokake pakar ing luwih saka 1,800 kategori set skill, kalebu arsitektur piranti lunak, desain web, desain grafis, desain logo, modeling 3D, program C++, ghostwriting, copywriting, proofreading, AWS (Layanan Web Amazon), lan liya-liyane.
  • Sampeyan bisa dadi tuan rumah kontes desain yen kabeh desainer ing platform bisa bersaing.
  • Freelancer.com gratis kanggo mlebu. Sampeyan uga bisa ngirim proyek, nampa tawaran saka freelancers, mriksa portofolio sing, lan rembugan pangarepan free.

Napa nggunakake Freelancer tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin entuk karya sing berkualitas lan tetep ing budget sampeyan, banjur sampeyan kudu lunga karo Freelancersitus.

Freelancer ngijini sampeyan proyek kirim kanggo freelancers kanggo nawarake ing (sampeyan malah bisa nerbitake proyek lokal kayata ngurus bayi, ngolah kebon, lsp). nelusuri freelancers lan nggawe hires langsung, Lan nggunakake layanan recruiter kanggo nemokake profesional nengen kanggo sampeyan.

Freelancer malah ngijini sampeyan kanggo miwiti kontes desain ngendi sampeyan maringi hadiah dhuwit kanggo siji utawa sawetara entri.

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan situs web pasar freelance iki yaiku kamungkinan kanggo mbayar karyawan liwat 39 mata uang.

Tambahan, Sistem Pembayaran Milestone ngeculake pembayaran sampeyan yen sampeyan menehi lampu ijo, yaiku konfirmasi yen sampeyan puas karo karya kasebut. Iki ndadekake Freelancer salah siji saka platform paling aman kanggo milih saka.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Freelancer

Senajan Fiverr sarwa dumadi ewu bakat freelancers sing ahli ing apa padha nindakake, platform paling cocok kanggo juragan sing pengin njaluk sawetara jenis tartamtu saka karya rampung cepet kanggo rega kurang.

Siap Golek Top Freelancers? Coba Freelancersitus

Miwiti proyek sampeyan karo Freelancer.com lan tutul menyang blumbang luwih saka 56 yuta profesional. Saka desain kanggo program, golek match sampurna kanggo kabutuhan.

3. Toptal.com

topal
  • Situs web resmi: www.toptal.com
  • Toptal ngiklanake dhewe minangka platform ing ngendi bisnis pindhah menyang "Hire the Ndhuwur 3% saka Talent Freelance."
  • Jaringan Toptal nduweni fitur insinyur piranti lunak lan coder sing berpengalaman; ahli UI / UX, desainer visual, lan interaksi; ahli keuangan; manajer proyek digital lan teknis; lan manajer produk digital.
  • Toptal dipercaya dening raksasa industri lan startup kaya Bridgestone, Shopify, Duolingo, Cleveland Cavaliers, lan Airbnb.
  • Maca rinci Tinjauan toptal ing kene.

Apa nggunakake Toptal tinimbang Fiverr

Toptal dudu platform sing sampeyan bukak kanggo golek lan nyewa sing durung ditemtokake freelancers sing nawakake layanan mbangun situs web kurang saka $50. Yen sampeyan pengin nyewa salah siji saka ndhuwur 3% saka donya freelancers, banjur Toptal minangka pasar sing sampeyan goleki.

Jeneng Toptal asale saka toptalent. Toptal bangga dadi sawijining jaringan elit ahli freelance saka sak ndonya. Toptal wis banget proses screening ketat lan biasane nampa kurang saka 3% saka ewu aplikasi iku nampa saben sasi.

Proses iki dumadi saka 5 langkah: 1) a evaluasi wawancara basa Inggris lengkap lan pambiji kapribadian; 2) lan review skill ing-ambane; loro) screening urip; loro) proyek test; lan 5) keunggulan terus.

Yen safety dhuwur ing dhaptar sampeyan, sampeyan bakal seneng ngerti yen proses perekrutan Toptal meh ora ana risiko. Sawise sampeyan ngomong karo a Pakar industri Toptal, sampeyan bakal dicocogake karo a tangan-milih freelancer. Sampeyan bisa nyoba kolaborasi ing a basis nyoba lan mbayar mung yen sampeyan seneng karo asil.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Toptal

Yen sampeyan lagi miwiti lan luwih prihatin karo anggaran tinimbang kualitas karya sing kudu ditindakake, Toptal bisa uga ora dadi platform sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kana, rega diwiwiti $60 saben jam.

Ora kaya situs web pasar freelance liyane ing dhaptar iki (contone, Upwork), Toptal mung fitur freelancers ing sawetara kategori set skill pilih.

Ora ana panulis utawa pemasar media sosial kanggo nyewa ing platform eksklusif iki.

Siap Nyewa Top 3% Freelancers? Coba Toptal

Gawe proyek sabanjure kanthi 3% ndhuwur global freelancers ing Toptal. Ngalami bakat paling dhuwur lan proses perekrutan sing meh ora ana risiko.

4. PeoplePerHour.com

wong
  • Situs web resmi: www.situspasar.com
  • Sanajan ora populer kaya sawetara platform liyane ing dhaptar iki, PeoplePerHour wis ngewangi perusahaan ngakses para pekerja lepas sing berkualitas wiwit taun 2007.
  • Luwih saka 1 yuta bisnis ing ndonya dipercaya PeoplePerHour.
  • Kabeh freelancers ing PeoplePerHour.com wis disetujoni dening tim moderasi ing omah kanggo mesthekake kabeh panuku entuk layanan kelas paling dhuwur.
  • Sampeyan bisa gabung karo PeoplePerHour kanthi gratis. Ora ana pambayaran ngarep utawa biaya sing didhelikake.

Napa nggunakake PeoplePerHour tinimbang Fiverr

hiring freelancers punika hit-lan-miss game ngendi sampeyan kantun luwih saka sampeyan mencet. Kanggo nemokake gedhe freelancers, sampeyan biasane kudu Nihan metu sawetara ewu dolar sadurunge pungkasanipun golek calon apik kanggo proyek.

Kanthi PeoplePerHour, sampeyan bisa yakin manawa sapa sing nyewa ngerti apa sing ditindakake padha sadurunge wis vetted dening tim moderator.

Apa maneh, PeoplePerHour duwe algoritma peringkat dhewe sing diarani CERT. CERT stands for Community, Engagement, Repeat Dianggo, lan Tteyeng, lan kisaran saka 1 kanggo 5. Saben freelancer diwiwiti ing CERT1. Sepisan a freelancer wiwit nggawe dhuwit liwat PeoplePerHour, padha bakal njaluk nganyari kanggo CERT2 lan CERT3.

CERT5 minangka level CERT paling dhuwur lan dianugerahi mung kanggo freelancers karo kualifikasi ngédap lan kinerja. Minangka panuku, iki bisa mbantu sampeyan milih penawar sing sampurna.

Kanthi PeoplePerHour, sampeyan bisa yakin manawa sapa sing nyewa ngerti apa sing ditindakake.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang PeoplePerHour

Yen sampeyan pengin ngakses Highly qualified freelancers tanpa guesswork, pindhah karo PeoplePerHour. Nanging, yen sampeyan pengin nyewa luwih murah freelancers sing bisa njaluk proyek rampung ing proses marem, pindhah karo wong saka Fiverr adhedhasar tingkat lan review.

Siap Golek Top Freelancers? Coba PeoplePerHour

Njupuk guesswork metu saka hiring karo PeoplePerHour disetujoni freelancers. Gunakake sistem CERT kanggo nemokake sing cocog kanggo proyek sampeyan.

5. Guru.com

guru
  • Situs web resmi: www.guru.com
  • Platform Guru minangka papan kanggo 800,000 majikan saka sak ndonya.
  • Dikira-kira $250 yuta wis dibayar freelancers liwat Guru.
  • Apa sampeyan butuh artikel sing ditulis utawa logo anyar sing dirancang kanggo bisnis bata-lan-mortir utawa bisnis online, platform Guru wis nutupi sampeyan.
  • Guru nduweni tingkat kepuasan pelanggan 99%.

Napa nggunakake Guru tinimbang Fiverr

Guru menehi sampeyan akses menyang mayuta-yuta nduwe pengalaman freelancers sampeyan bisa nyewa. Yen sampeyan pengin golek bakat freelancer sampeyan bisa mbangun hubungan profesional long-term karo, pindhah karo Guru.

Guru ngidini juragan kanggo browsing 2 yuta ahli kanthi data transaksi kabeh wektu, kirim proyek gratis, ngatur macem-macem freelancers ing project padha, lan mbayar invoice mung sawise nyemak lan nyetujoni karyane.

Alasan liyane sing apik kanggo milih Guru yaiku 2.9% ragad nangani kanggo saben invoice sampeyan mbayar. Kajaba iku, yen sampeyan mbayar invoice nggunakake eCheck utawa transfer kabel, Guru bakal menehi mbalekaken awis lengkap ing ragad.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Guru

Pilih Fiverr yen biaya layanan freelance sing sampeyan butuhake minangka faktor utama, uga yen sampeyan mung pengin mbayar apa sing sampeyan butuhake.

6. Bisa dikode.io

bisa ditrapake
  • Situs web resmi: kotipak.io
  • Codeable.io minangka toko mandheg kanggo kabeh perkara WordPress. Sawetara WordPressLayanan sing gegandhengan karo Codeable kalebu pangembangan lan kustomisasi tema, pangembangan lan kustomisasi plugin, pangembangan eCommerce, desain, keamanan lan kinerja, lan ngatasi masalah lan pangopènan.
  • Ora kaya umume platform lepas liyane sing dideleng ing artikel iki, Codeable cocog karo sampeyan freelancer tinimbang sampeyan milih dhewe.
  • Codeable 100% bebas risiko amarga ora ana kewajiban kanggo nyewa sanajan sampeyan nampa perkiraan.

Napa nggunakake Codeable.io tinimbang Fiverr

Apa sampeyan pengin ndandani kesalahan sampeyan WordPresssitus -powered utawa perlu plugin adat dikembangaké, Codeable wis pangembang freelance trampil sing bisa nulungi sampeyan.

Codeable nduweni sistem matchmaking ing omah sing milih sing paling cocok WordPress pangembang kanggo sampeyan adhedhasar syarat proyek sampeyan. Codeable menehi sampeyan a daftar singkat calon supaya sampeyan bisa nyewa ahli kanthi cepet. Kajaba iku, ana a algoritma rega tunggal sing ngilangi undercutting lan overpricing.

Codeable bakal menehi sampeyan a mbalekaken sebagean utawa lengkap yen sampeyan ora puas karo freelancer's karya (jumlah mbalekaken gumantung ing jumlah karya wis rampung).

Sampeyan mung mbayar yen karya ing baris karo persetujuan antarane sampeyan lan pangembang. Sampeyan uga duwe 24/7 akses menyang tim dhukungan klien sampeyan bisa tekan liwat email.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Codeable.io

Yen sampeyan pengin njaluk soko ing Panjenengan WordPress situs tetep kanggo rega kurang, banjur Fiverr iku dalan kanggo pindhah. Yen situs web sampeyan ora mlaku WordPress, banjur Codeable ora ana gunane kanggo sampeyan.

kudu WordPress Solusi? Coba Codeable!

Rampung kabeh sampeyan WordPress tantangan karo Codeable.io. Entuk keuntungan saka matchmaking pakar, rega sing adil, lan nyewa tanpa resiko kanggo sampeyan WordPress proyèk.

7. Outsourcely.com

njaba
  • Situs web resmi: www.outourcely.com
  • Outsourcely nawakake akses gampang kanggo wiwitan menyang kolam bakat luwih saka 400,000 freelancers spesialisasine ing desain lan multimedia, sales lan marketing, pangembangan web, nulis isi, layanan customer, lan support administratif.
  • Luwih saka 50,000 startup wis nggunakake Outsourcely kanggo golek lan nyewa karyawan jarak jauh sing duwe bakat.
  • Ora ana biaya komisi kanggo layanan sing diwenehake dening freelancers ing platform Outsourcely.

Napa nggunakake Outsourcely tinimbang Fiverr

Sanajan wong-wong ing mburi Outsourcely ngiklanake situs web kasebut minangka platform freelance-hiring kanggo wiwitan, Sampeyan bisa gunakake kanggo ngrampungake kabeh jinis karya sanajan sampeyan wis liwat tahap wiwitan.

Yen sampeyan pengin akses gampang lan cepet menyang wewenang lan pengalaman freelancers, Outsourcely minangka pilihan sing luwih apik saka Fiverr.

Outsourcely bisa mbantu sampeyan mbangun hubungan profesional jangka panjang karo ahli sing berpendidikan lan diverifikasi lan, minangka asil, Ngartekno nyuda payroll Panjenengan.

Outsourcely ngidini juragan kanggo komunikasi karo buruh adoh liwat chat pribadi langsung, pesen video lan swara, Lan email langsung.

Kajaba iku, bisnis bisa njupuk kauntungan saka video langsung lan fitur wawancara swara kanggo entuk wawasan sing luwih akurat babagan level basa Inggris calon, katrampilan alus (pemikiran kritis, pemecahan masalah, literasi digital, kerja tim, lan sapiturute), lan pribadine.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Outsourcely

Fiverr dikenal kanthi rega limang dolar lan, kaya ngono, platform kasebut fokus kanggo nyedhiyakake layanan murah tinimbang nyedhiyakake karya kanthi kualitas paling dhuwur. Yen budget sampeyan nyenyet lan sampeyan lagi miwiti, saranku kudu ditindakake Fiverr.

Siap Golek Top Freelancers? Coba Outsourcely

Temokake jagad sing trampil freelancers siap kanggo njupuk wiwitan kanggo tingkat sabanjuré karo Outsourcely. Seneng komunikasi sing gampang, ora ana biaya komisi, lan potensial kanggo hubungan profesional jangka panjang.

8. Truelancer.com

benerlancer
  • Situs web resmi: www.truelancer.com
  • Sanajan relatif anyar, Truelancer wis nggawe jeneng dhewe kanthi nyedhiyakake karya sing berkualitas kanthi rega terjangkau.
  • Miturut situs resmi Truelancer, luwih saka setengah yuta proyek wis rampung liwat platform kasebut.
  • Fitur Truelancer biasane freelancers saka negara-negara berpendapatan rendah kaya India, Pakistan, lan liya-liyane. Ana luwih saka 1 yuta buruh remot ing situs web iki.

Napa nggunakake Truelancer tinimbang Fiverr

Yen sampeyan pengin njaluk sawetara karya rampung cepet lan ora preduli banget babagan kualitase, banjur platform iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan. Nalika nerangake pakaryan adat, Truelancer minangka pilihan sing luwih apik tinimbang Fiverr.

Truelancer kang freelancers bisa uga ora cocog karo standar kualitas saben wong, nanging ora ateges sampeyan kudu nglirwakake platform iki. Truelancer nduweni a 100% kabijakan mbalekaken, tegese sampeyan bakal entuk dhuwit maneh yen sampeyan ora puas karo kerjane.

Napa nggunakake Fiverr tinimbang Truelancer

Yen sampeyan duwe pakaryan sing ora mbutuhake karya khusus lan kudu rampung kanthi rega sing murah, banjur Fiverr. Yen sampeyan cukup sabar, sampeyan bakal nemokake calon sing cocog kanggo proyek sampeyan.

Siap Golek Top Freelancers? Coba Truelancer

Rampungake proyek sampeyan kanthi cepet lan terjangkau karo Truelancer. Seneng akses menyang liwat yuta buruh remot lan kabijakan mbalekaken 100% yen sampeyan ora wareg.

Pasar Freelance Paling Elek (Sing Sampeyan Kudu Nyingkiri Ing Kabeh Biaya)

Ana macem-macem cara kanggo nggoleki freelancers bisa kanggo sampeyan, lan pasar online minangka pilihan populer. Nanging, ora kabeh pasar digawe padha. Sawetara luwih apik tinimbang liyane babagan kualitas kerja, gaji, lan komunikasi. Mangkene sawetara pasar freelance paling ala saiki:

1. Konker

konker

Konker minangka pasar kanggo layanan freelance. Iku panggonan ngendi freelancers bisa dhaftar layanan lan prices. Kauntungan paling gedhe nggunakake pasar lepas kaya Konker yaiku ngidini sampeyan ndeleng kepiye carane freelancer dileksanakake ing jaman kepungkur kanthi ndeleng review. Sampeyan uga ora kudu wonder apa persis freelancer bakal ditindakake amarga layanan sing ditawakake padha kanggo kabeh wong.

Konker Sejatine Klone saka Fiverr nanging mung ora apik. Yen sampeyan mbukak bisnis online lan wis nyewa akeh freelancers saka pasar layanan kaya Fiverr or Upwork, sampeyan mbokmenawa wis nemoni paling ora siji utawa loro ala freelancers.

Nanging karo Konker, iku ora siji utawa loro nanging mayoritas. Umume layanan sing bakal sampeyan deleng ing Konker yaiku dening freelancers sing mung miwiti metu. Dheweke kaya ora duwe pengalaman apa-apa. Lan sampeyan ora kudu pindhah luwih saka kaca pisanan kanggo nemokake layanan iki.

Kaya Fiverr, Konker ngidini para penjual bisa ngedol layanan ing macem-macem kategori, nanging kategori sing paling populer yaiku pemasaran digital. Sampeyan uga bisa ujar manawa Konker mung kanggo layanan pemasaran digital, sing ora ateges ora apik, nanging umume layanan sing kadhaptar ing Konker rada spam lan biasane ana hubungane karo SEO.

Umume layanan SEO iki nawakake "trick" Google seneng situs web sampeyan. Yen sampeyan durung ngerti iki, Google sengit ditipu. Padha sengit banget yen sampeyan nyoba layanan SEO spam lan ngarahake menyang situs web sampeyan, situs web sampeyan bisa uga ilang. Google salawas-lawase.

Platform kasebut pancen buggy lan ora ana proses vetting kanggo freelancers. Sapa wae bisa ngirim pertunjukan freelance ing platform kasebut sanajan ora duwe pengalaman.

Aku ora ngomong Konker ala utawa sampeyan ora kudu nyoba Konker dhewe. Konker mung dhaptar layanan sing didol dening bakul pihak katelu. Konker minangka platform gedhe. Kerjane apik tenan. Nanging umume layanan sing bisa ditemokake ing platform iki yaiku babagan SEO topi ireng sing dituju kanggo ngapusi Google.

Iku mung layanan sing duwe review apa wae. Kabeh layanan liyane sing ditawakake pancen ora apik utawa ora ana ulasan. Dhukungan iku elek. Ana puluhan review Konker ing ngendi para pelanggan ngeluh babagan dhukungan pelanggan sing nggegirisi.

Yen sampeyan pengin tuku layanan SEO topi ireng, Konker bisa uga dadi papan sing apik. Ana puluhan layanan kasebut kadhaptar kanthi umume duwe ulasan 5-bintang. Nanging dielingake manawa taktik SEO iki meh ora bisa digunakake lan ing kasus nalika kerjane meh mesthi nyebabake situs web sampeyan ilang. Google. Aku bakal menehi saran supaya ora tuku layanan SEO topi ireng.

Yen sampeyan pengin nyewa freelancers kanggo tuwuh bisnis online, Aku Highly Rekomendasi looking ing pasar freelance liyane kayata Fiverr. Dheweke luwih apik tinimbang Konker ing kabeh babagan.

Saingan Konker wis suwe ing bisnis lan wis nambah platforme sajrone pirang-pirang taun. Dhukungan kasebut luwih apik, lan duwe akeh fitur sing nglindhungi sampeyan supaya ora ditipu dening para penjual.

2. Servicescape

Servicescape

Servicescape minangka platform sing mbantu sampeyan nemokake freelancers. Ana papat kategori layanan sing ditawakake ing situs web iki: Nulis, Ngedit, Nerjemahake, lan Desain Grafis. Ora kaya pasar freelance liyane sing padha, Servicescape ora nawakake layanan ing kabeh kategori. Dheweke mung duwe freelancers ing papat kategori.

Servicescape wis ana ing bisnis luwih saka 20 taun, nanging platform kasebut isih ana ing jaman kepungkur. Platform kasebut kinda clunky lan katon banget outdated. Ora ana akeh fitur sing ditawakake pasar lepas liyane. Contone, padha ora duwe a freelancer sistem cocog. Akeh platform liyane sing cocog karo sampeyan freelancer adhedhasar kabutuhan. Lan iki freelancers sing padha cocog sampeyan karo meh tansah nindakake proyek gedhe.

Sampeyan bisa nelusuri direktori saka freelancers lan ngrekrut sapa sing seneng. FreelancerDhaptar rega kasebut ing ngarep, dadi ora perlu mbuwang wektu ing email bolak-balik kanggo golek rega.

Siji bab sing aku ora seneng babagan Servicescape yaiku ora ngidini sampeyan ngirim pertunjukan kaya platform liyane. platform liyane ngijini sampeyan kanggo ngirim manggung lan freelancers aplikasi kanggo manggung karo kuotasi. Iki menehi pilihan sing luwih apik freelancers kanggo milih saka. Ing Servicescape, sampeyan dhewe. Sampeyan kudu golek a freelancer dhewe saka direktori ageng saka freelancers.

Servicescape nduweni akeh layanan sing wis ditemtokake. A freelancer bisa nambah layanan sing wis ditemtokake iki menyang profil bebarengan karo rega sing bakal dikenani biaya. Sampeyan uga bisa milih kanggo nindakake proyek khusus yen pengin.

Senajan Servicescape wis reputasi lintang, ing freelancers ing platform iki ora mirah. Paling freelancers ing platform iki duwe kapercayan gedhe. Dheweke mlebu sekolah sing apik lan sinau babagan layanan sing didol. Dheweke uga duwe proyek full-time ing sawetara perusahaan gedhe.

Aku weruh penulis lepas sing uga kerja ing PBS. Iki freelancers bisa dadi apik banget ing apa padha nindakake, nanging bakal biaya sing lengen lan wentis kanggo nyewa wong. Kajaba yen sampeyan mbukak bisnis multi-yuta dolar, rega kasebut paling mungkin metu saka anggaran sampeyan. Ana akeh platform liyane sing ora mung luwih apik tinimbang Servicescape nanging uga luwih murah.

Servicescape ngidini sampeyan nyewa sing paling apik freelancers ing nulis, editing, terjemahan, lan desain grafis. Iki freelancers ana ing antarane ndhuwur 5% ing lapangan sing. Padha uga larang banget kanggo nggarap. Kanggo rega siji artikel ing Servicescape, sampeyan bisa uga entuk 5 utawa 6 ing pasar freelance liyane. Kualitas bisa uga sithik (ora dingerteni), nanging sampeyan bakal ngirit dhuwit.

apa Fiverr?

Fiverr minangka platform / pasar kanggo tuku lan adol layanan online sing dikemas minangka "pertunjukan".

fiverr alternatif

Layanan iki kalebu desain web, desain grafis, video, voice-over, lan copywriting kanggo musik, podcast, lan editing video. Yen sampeyan mbukak bisnis online, layanan sing ditawakake ing Fiverr bisa mbantu ngrampungake masalah sampeyan.

fiverr kategori
Fiverr wis luwih saka 150 kategori kanggo milih

Fiverr miwiti minangka platform karo layanan limang dolar, mula jenenge Fiverr. Sanajan misuwur kanthi rega $5, platform kasebut wis ngluwihi tujuan asline lan saiki nawakake kabeh jinis layanan wiwit $5 nganti $1,000.

Fiverr saben minangka salah sawijining tambahan paling anyar ing situs web pasar freelance sing populer. Ing kene, sampeyan bisa nemokake lan nyewa Fiverrndhuwur freelancers.

Kanggo entuk status pro, saben pelamar kudu ngliwati a proses sing ketat sak iki Fiverr's tim mriksa sing informasi latar mburi, ngevaluasi dheweke keahlian, lan ngawasi sing kinerja terus-terusan.

Iki carane Fiverr njamin panuku nampa kualitas lintang lan layanan nalika nggawe ngrekrut liwat Fiverr Pro.

keuntungan Fiverr

Yen sampeyan duwe business online, sampeyan wis ngerti manawa umume tugas ing dhaptar sampeyan (kaya nulis kaca Babagan Kita kanggo situs sampeyan) ora cocog karo wektu sampeyan. Umume tugas kasebut ora perlu rampung kanthi sampurna; padha mung kudu rampung.

Iku bakal wicaksana kanggo outsource tugas iki kanggo wong ing internet sing nindakake iku kanggo urip lan kanthi mangkono ngirit wektu larang regane. Iki ngendi app seneng Fiverr teka ing.

Fiverr nawakake imbangan antarane kualitas lan terjangkau. Yen sampeyan pengin kerja cepet, murah rampung, Fiverr sampeyan kudu lunga menyang ngendi.

Nanging yen sampeyan minangka pemilik bisnis sing serius karo sawetara kabutuhan rumit sing kudu diurus, Fiverr bisa uga dudu platform freelance sing paling apik kanggo sampeyan.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Is Fiverr apik kanggo nemokake freelancers?

Ya, perusahaan kaya Fiverr dadi tujuane minangka papan kanggo golek sing murah freelancers.

Nanging, ana akeh layanan freelance sing unggul Fiverr ing njobo kono.

Siap Golek Top Freelancers? Coba Upwork

Langsung miwiti proyek sampeyan karo pakar freelancers ing Upwork. Sambungake karo profesional, entuk karya sing berkualitas, lan njamin keamanan lan kepuasan ing saben langkah.

Yen sampeyan pengin njaluk sawetara karya rampung ing budget tanpa compromising kualitas, sampeyan kudu pindhah karo a situs kaya Upwork or Freelancersitus. Loro-lorone nawakake akses menyang jutaan freelancers karo macem-macem saka sudhut set skill lan minangka platform paling apik kaya Fiverr saiki.

Yen dhuwit ora dadi masalah utama kanggo sampeyan, Aku banget suggest arep karo Toptal. Toptal ngiklanake dhewe minangka platform sing mbantu sampeyan nyewa 3% freelance paling dhuwur bakat ing internet.

Carane Kita Evaluasi Freelancer Pasar: Metodologi Kita

We ngerti peran kritis sing freelancer nyewa pasar main ing ekonomi digital lan manggung. Kanggo mesthekake yen review kita lengkap, adil, lan mbiyantu para pamaca, kita wis ngembangake metodologi kanggo ngevaluasi platform kasebut. Mangkene carane nindakake:

  • Proses Sign-Up lan Antarmuka Panganggo
    • Gampang Pendaftaran: We ngevaluasi carane pangguna-loropaken proses sign-up. Apa cepet lan langsung? Apa ana alangan utawa verifikasi sing ora perlu?
    • Navigasi Platform: Kita netepake tata letak lan desain kanggo intuisi. Carane gampang golek fitur penting? Apa fungsi telusuran efisien?
  • Macem-macem lan Kualitas Freelancers/Proyek
    • Freelancer Assessment: Kita ndeleng macem-macem katrampilan lan keahlian sing kasedhiya. Apa freelancers veted kanggo kualitas? Kepiye platform njamin keragaman skill?
    • Keanekaragaman Proyek: Kita nganalisa macem-macem proyek. Apa ana kesempatan kanggo freelancers kabeh tingkat skill? Kepiye macem-macem kategori proyek?
  • Rega lan Fees
    • Transparan: Kita nliti carane mbukak platform komunikasi babagan biaya. Apa ana biaya sing didhelikake? Apa struktur rega gampang dingerteni?
    • Nilai kanggo Dhuwit: Kita ngevaluasi manawa biaya sing ditrapake cukup cocog karo layanan sing ditawakake. Apa klien lan freelancers entuk nilai apik?
  • Dhukungan lan Sumber Daya
    • Dhukungan pelanggan: Kita nyoba sistem dhukungan. Carane cepet padha nanggapi? Apa solusi sing diwenehake efektif?
    • Sumber sinau: Kita mriksa kasedhiyan lan kualitas sumber daya pendidikan. Apa ana alat utawa bahan kanggo pangembangan skill?
  • Keamanan lan Kapercayan
    • Keamanan Pembayaran: Kita mriksa langkah-langkah kanggo ngamanake transaksi. Apa cara pembayaran dipercaya lan aman?
    • Resolusi Sengketa: Kita ndeleng carane platform nangani konflik. Apa ana proses penyelesaian sengketa sing adil lan efisien?
  • Komunitas lan Jaringan
    • Keterlibatan Komunitas: Kita njelajah ngarsane lan kualitas forum komunitas utawa kesempatan jaringan. Apa ana partisipasi aktif?
    • Sistem Umpan Balik: Kita netepake sistem review lan umpan balik. Apa transparan lan adil? Saget freelancers lan klien dipercaya umpan balik sing diwenehake?
  • Fitur Khusus Platform
    • Penawaran Unik: Kita ngenali lan nyorot fitur utawa layanan unik sing mbedakake platform kasebut. Apa sing nggawe platform iki beda utawa luwih apik tinimbang liyane?
  • Testimoni Panganggo Nyata
    • Pengalaman pangguna: Kita ngumpulake lan nganalisa testimoni saka pangguna platform nyata. Apa pujian utawa keluhan umum? Kepiye pengalaman nyata selaras karo janji platform?
  • Ngawasi lan Nganyari Terus
    • Evaluasi reguler: Kita komitmen kanggo ngevaluasi maneh review supaya tetep anyar lan anyar. Kepiye platform wis berkembang? Diluncurake fitur anyar? Apa perbaikan utawa owah-owahan ditindakake?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Lindsay punika Kepala Editor ing Website Rating, dheweke nduweni peran penting kanggo mbentuk isi situs kasebut. Dheweke mimpin tim editor lan panulis teknis khusus, fokus ing bidang kayata produktivitas, sinau online, lan nulis AI. Keahlian dheweke njamin pangiriman konten sing wicaksana lan wibawa ing lapangan sing berkembang iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...