Pangurus Sandi Paling Top kanggo Tetep Aman Data

in blog

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Siji-sijine sandhi sing aman yaiku sing ora bisa dieling-eling. Kita kabeh ngerti manawa saben login kudu duwe sandhi unik sing ora bisa ditebak lan dicopot. Nanging kepiye sampeyan ngelingi kabeh sandhi unik kasebut nalika sampeyan duwe akeh akun? Ketik manajer sandi ⇣

Saka $ 3 saben wulan

Coba GRATIS ing piranti apa wae. Paket premium saka $ 3 / bln

Ringkesan cepet:

  1. LastPass ⇣ - Pangatur tembung sandhi paling apik ing 2024
  2. Dashlane ⇣ - Fitur premium paling apik yaiku manajer sandhi
  3. Waca rangkeng- ⇣ - Pangatur sandi kabeh-ing-siji paling apik, VPN lan panyimpenan maya
  4. Bitwarden ⇣ - Pangatur sandhi gratis paling apik

Ayo ngakoni, nyoba ngeling-eling sandhi kanggo ALL akun online sampeyan pancen nyeri banget!

Ing kono pangurus tembung sandhi mlebu. Pangatur sandhi minangka alat sing mbantu nggawe tembung sandhi sing kuwat, lan ngelingi kabeh sandhi sing kuwat, supaya sampeyan bisa mlebu menyang situs web, media sosial, lan akun online kanthi otomatis.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo sinau liyane babagan manager sandi apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Pangurus Sandi Paling Top ing 2024

Ing kene aku nyusun dhaptar manajer sandi paling apik kanggo ngatur kabeh login lan sandhi online ing paling aman lan aman cara!

Ing pungkasan dhaptar iki, aku uga ndhaptar sawetara manajer tembung sandhi sing paling ala ing taun 2024 sing dakkarepake supaya sampeyan ora ngerti lan ora nate digunakake.

1. LastPass (Manajer tembung sandhi paling apik ing taun 2024)

lastpass

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 3 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga. Otentikasi rong faktor ekstensif kanthi rega sing apik kanggo bundel, utamane rencana kulawarga!

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS ing piranti apa wae. Paket premium saka $ 3 / bln

situs: www.lastpass.com

Titik paling dhuwur ing dhaptar manajer tembung sandhi paling apik yaiku sing sampeyan wis ngerti. LastPass wis HAPPILY dianjurake dening akeh wong ing web.

LastPass njupuk posisi paling dhuwur kanthi sudhut fitur sampeyan bisa nggunakake kanggo manajemen sandi. Bayangake, keamanan sing gampang sampeyan bisa ngakses ing endi wae!

LastPass SANGAT SIMPLE lan STRAIGHTFORWARD kanggo nggunakake, plus nerangake karo free rencana banget supaya sampeyan njaluk sak klebatan saka apa sing njupuk!

Kanthi nggunakake mung siji sandhi utama (sing diiklanake minangka tembung sandhi pungkasan sing sampeyan butuhake), sampeyan bisa ngakses lemari sandhi ing ngendi sampeyan bisa ndeleng, ngatur lan nyimpen kabeh login online!

Saiki katon kaya fitur apik banget?

Priksa liyane saka apa sing ditawakake LastPass ing kene!

  • Algoritma enkripsi sing kuat karo AES-256-enkripsi dicokot ing méga
  • Enkripsi khusus lokal ing piranti sampeyan
  • Otentikasi multi-faktor supaya sampeyan aman
  • Generator lan panyimpenan sandhi sing aman
  • Sandi tanpa wates
  • 1GB panyimpenan aman
  • Pemantauan web peteng saka akun sampeyan
  • Lan sing paling penting, dhukungan pelanggan premium kanggo mbantu sampeyan lan kabutuhan!

Ngomong babagan kesepakatan sing apik, bener?

Sisih paling apik babagan rencana premium LastPass yaiku manajemen tembung sandhi login aplikasi, nggawe email lan akun media sosial luwih aman!

keamanan lastpass

Nanging mesthine, sanajan iki minangka kesepakatan paling apik, sampeyan uga kudu eling sawetara kekurangane.

LastPass bisa uga duwe sawetara hiccup server sok-sok sing bisa dadi repot REAL, lan aplikasi desktop rada ketinggalan jaman.

Pros

  • Banget gampang digunakake lan pangguna pangguna
  • Versi gratis duwe LOT fitur
  • Otentikasi multi-faktor
  • Bisa diakses sanajan ing piranti seluler sampeyan

cons

  • Piranti lunak desktop sing wis kadaluwarsa
  • Hiccup server

Rencana lan Reregan

Kanggo pangguna lan kulawarga tunggal, LastPass duwe rencana fleksibel sing bisa dipilih:

  • A Rencana Gratis sing kalebu uji coba Rencana Premium 30 dina
  • Rencana Premium sing diwiwiti ing $ 3 / sasi, ditagih saben taun
  • Rencana Kulawarga sing diwiwiti ing $ 4 / sasi, ditagih saben taun

Dheweke uga nawakake rencana bisnis kanggo tim lan perusahaan!

  • Rencana Tim diwiwiti ing $ 4 / sasi / pangguna, ditagih saben taun
  • Rencana Bisnis sing diwiwiti ing $ 7 / sasi / pangguna, ditagih saben taun

Sejatine, kanggo kabeh fitur sing sampeyan entuk ing kuwi rega sing kompetitif lan terjangkau, LastPass mesthine kudu dadi pilihan utama sampeyan!

mriksa situs web LastPass kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci review LastPass

2. Dashlane (Fitur pangatur sandhi paling apik lan ekstra)

mlengkung

Rencana gratis: Ya (nanging siji piranti lan maksimal 50 sandhi)

Price: Saka $ 4.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi.

Kesepakatan saiki: Entuk Dashlane Premium gratis 3 wulan

situs: www.dashlane.com

Paling kamungkinan, sampeyan wis krungu saka manager sandi iki sadurunge, lan iku kanggo ALASAN apik.

Nglindhungi data nganggo fitur keamanan TOP-NOTCH, Dashlane nggawe keamanan tembung sandhi kaya PIECE OF CAKE! Kasedhiya fitur-fitur ing ngisor iki:

  • Ganti sandhi otomatis
  • VPN kanthi data tanpa wates
  • Nuduhake sandhi
  • Penggawe sandi
  • Akses darurat
  • Panyimpenan file sing dienkripsi
  • Pemantauan web peteng
  • Kompatibel karo Windows, iOS, lan Android

Lan iku mung lapisan cilik ing ndhuwur jajan penake!

Fitur-fitur kasebut INTUITIF, utamane sing ngganti tembung sandi otomatis sing nganyari kabeh tembung sandhi sampeyan kanthi siji klik tombol.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti manawa Dashlane nawakake VPN sing dienggo CEPAT!

Sampeyan bisa pamitan repot nglanggar data lan ora dikarepake phishing kanggo informasi kertu kredit sampeyan! Pangguna yaiku Dijamin SAFETY LENGKAP kanthi solusi manajemen sandhi iki.

Nalika Dashlane njupuk kesempatan kanggo milih manajer tembung sandhi, sampeyan isih kudu eling sawetara kemunduran cilik…

fitur dashlane

Pros

  • Piranti sing gampang syncIng
  • Kasedhiya karo VPN internal
  • Pemantauan web peteng

cons

  • Sandhi winates ing rencana gratis
  • Rencana gratis dikunci mung ing siji piranti
  • panyimpenan winates

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing mung duwe fitur ASAS
  • An Rencana lanjutan diwiwiti ing $ 4.99 / sasi, tagihan saben taun
  • Rencana Premium diwiwiti ing $ 4.99 / sasi, tagihan saben taun
  • Rencana Enggo bareng Kanca & Kulawarga diwiwiti ing $ 7.49 / sasi, tagihan saben taun

Nalika layanan larang regane, Dashlane dadi temtunipun regane kabeh repes sing digunakake, lan prelu dipriksa nganggo fitur manajemen sandhi sing ditawakake!

mriksa situs web Dashlane kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci rinci Dashlane

3. NordPass (Panyimpenan Cloud kabeh-ing-siji, VPN, lan Pangatur Sandi) paling apik

nord pass

Rencana gratis: Ya (winates kanggo siji pangguna)

Price: Saka $ 1.79 saben wulan

enkripsi: Enkripsi XChaCha20

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR. Piso tentara swiss saka manajer tembung sandhi sing nduweni kabeh prekara online sing sampeyan butuhake supaya tetep aman ing web!

Kesepakatan saiki: Entuk diskon premi 43 taun 2%!

situs: www.nordpass.com

Waca rangkeng- minangka definisi sejatine NILAI WAYAH, entuk judhul minangka salah sawijining pilihan pangatur sandhi paling apik ing dhaptar iki!

Pangguna NordVPN bakal nemokake fitur sing ALAMAT NGGUNAKE! Kanggo kuwi regane terjangkau, entuk mupangate AMAZING iki:

  • Sandi tanpa wates
  • Cathetan aman lan nomer kertu kredit lan rincian
  • Otentikasi multi-faktor kanggo keamanan mlebu ekstra
  • Sandhi lan enggo bareng informasi sing aman
  • Audit lan optimisasi sandhi
  • Keamanan informasi kanthi algoritma enkripsi paling anyar
  • Login biometrik kanggo kenyamanan lan keamanan

A nitpick suntingan aku duwe karo layanan iki mung ora duwe fitur Manajemen tim, lan rega paling bisa dawa banget prasetya kanggo sawetara!

nord pass

Pros

  • Antarmuka intuisi lan atraktif saka piranti lunak pangatur sandi
  • Fitur lan fungsi lintang minangka piranti lunak kabeh-kanggo-siji kanggo kabutuhan keamanan online
  • Nyakup akeh platform

cons

  • Ora ana fitur manajemen tim
  • Rega paling murah kanggo rencana kasebut mbutuhake komitmen rong taun

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing nawakake fitur ASAS
  • Rencana Premium sing diwiwiti ing $ 1.79 / sasi
  • Rencana Kulawarga sing diwiwiti ing $ 2.39 / sasi
  • Rencana Bisnis sing diwiwiti ing $3.59 / sasi saben pangguna

Kanthi FITUR sing AMAZING sing bisa digunakake kanthi apik, lan ing rega sing apik, NordPass mesthi minangka salah sawijining manajer tembung sandhi sing kudu dipikirake kanggo piranti sampeyan!

mriksa situs web NordPass kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review NordPass

4. Bitwarden (Pangatur tembung sandhi gratis paling apik ing taun 2024)

bitwarden

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 1 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pangatur tembung sandhi gratis 100% kanthi panyimpenan tanpa wates login tanpa wates. Rencana mbayar nawakake 2FA, TOTP, dhukungan prioritas lan 1GB panyimpenan file sing dienkripsi. Sync sandhi ing macem-macem piranti lan rencana undakan gratis sing apik tenan!

Kesepakatan saiki: Sumber gratis & open. Rencana mbayar saka $ 1 / bln

situs: www.bitwarden.com

Yen sampeyan nggoleki pangatur tembung sandhi sumber terbuka gratis yaiku JAM-PACKED karo fitur, Bitwarden mesthi kanggo sampeyan, mula luwih becik maca!

Diluncurake ing 2016, manajer tembung sandi duwe versi gratis sing tanpa wates lan layanan premium INEXPENSIVE paling apik sing njamin keamanan sandi.

FAKTA sing MENARIK: sampeyan bisa sync kabeh mlebu menyang ALL OF piranti karo Bitwarden!

Lan uga dikempalken karo A LOT fitur kunci lan keamanan sing sampeyan ora bakal entuk cukup:

  • Nuduhake sandhi sing aman ing antarane tim
  • Aksesibilitas lintas platform saka lokasi, browser web, lan piranti apa wae
  • Opsi adhedhasar awan utawa host otomatis
  • Dhukungan pelanggan sing bisa diakses
  • Otentifikasi rong faktor
  • Panyimpenan item tanpa wates kanggo mlebu, cathetan, kertu, lan identitas

Lan elinga, fitur kasebut mung TOP OF ICING!

Nalika Bitwarden mesthi dadi salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik ing kana, isih ana kekurangane, kayata dhukungan iOS winates lan masalah karo ekstensi browser Edge.

Nanging liyane saka iku, iku isih akeh banget, utamane kanggo Rencana Gratis!

bitwarden

Pros

  • Sandi tanpa wates
  • Piranti kaping pirang-pirang syncIng
  • Dibukak lan aman kanggo digunakake kanggo sandhi

cons

  • Ora intuisi kaya manajer tembung sandhi liyane ing dhaptar
  • Ora dianjurake kanggo pangguna non-teknis

Rencana lan Reregan

Personal

  • Akun Gratis Dhasar sing duwe kabeh FITUR CORE Bitwarden
  • Akun Premium kurang saka wiwit $1/wulan, mung $10 setahun
  • Rencana Organisasi Kulawarga kanggo $3.33/wulan, mung $40 setahun

Bisnis

  • Organisasi Tim kanggo $ 3 / sasi saben pangguna
  • Organisasi Perusahaan kanggo $ 5 / sasi saben pangguna

Kanthi kasedhiyan ing macem-macem piranti lan platform, wiwit saka Windows, Mac, iOS, lan Android, mesthine kudu dipriksa. keamanan data lan keamanan!

mriksa situs web Bitwarden kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review Bitwarden

5. RoboForm (Fitur ngisi formulir paling apik)

roboform

Rencana gratis: Ya (nanging ing siji piranti ora ana 2FA)

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pilihan 2FA kaping. Auditing keamanan sandhi. Sandhi sing aman lan enggo bareng cathetan. Panyimpenan tetenger sing aman. Akses darurat Fungsi ngisi formulir sing luar biasa kanthi rega sing murah!

Kesepakatan saiki: Diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

situs: www.roboform.com

RoboForm njupuk titik minangka salah siji saka manager sandi paling apik ing pasar saiki mung amarga iku GAMPANG lan GAMPANG.

Sampeyan lagi ing kanggo menehi hasil manis karo manager sandi iki amarga nduweni kabeh prekara kosong sing sampeyan butuhake, lan nindakake tugas sing apik tenan!

Layanan RoboForm dilengkapi:

  • Auditing sandhi kanggo keamanan
  • Sandhi lan enggo bareng login sing aman
  • Panyimpenan tetenger
  • Otentikasi multi-faktor
  • Kasedhiyan kanggo Windows, Mac, iOS, lan Android
  • Simpen 30% ing lengganan RoboForm Everywhere anyar. Mung $ 16.68 / taun!

Nanging sorotan Roboform lan layanane sing jelas yaiku fungsi ngisi formulir sing duwe!

Bayangake wae…

Formulir kompleks bisa diisi kanthi penet tombol siji.

Kanthi ngisi identitas ing formulir web, sampeyan kanthi instan bisa ngisi informasi ing ngisor iki, kanthi PRESISI:

  • Login lan registrasi media sosial
  • Rincian paspor
  • Rincian kertu kredit
  • Registrasi kendharaan
  • Lan uga formulir akuntansi online

Nanging mesthine, sampeyan isih kudu eling yen RoboForm adoh saka sampurna minangka pangatur sandi amarga isih ora cocog karo pesaing nalika nerangake fitur tambahan.

Elinga uga yen undakan gratis bisa digunakake kanthi apik, nanging ora sync karo macem-macem piranti.

Yen sampeyan nggoleki pengalaman manajemen tembung sandhi kanthi fungsi sing apik, sampeyan bisa uga nemokake RoboForm rada kurang.

Pros

  • Fungsi ngisi formulir sing apik tenan
  • Murah dibandhingake karo pesaing
  • Antarmuka pangguna apik kanggo aplikasi web lan seluler

cons

  • Antarmuka aplikasi desktop bisa uga rada kurang
  • Kurang fitur, nanging duwe kabutuhan sing dibutuhake kanggo manajemen sandhi

Rencana lan Reregan

Roboform nawakake rencana pribadi, kulawarga, lan bisnis kanggo layanan manajemen sandhi!

  • Rencana pribadi biaya $1.99 ​​/ sasi, tagihan saben taun
  • Rencana Kulawarga biaya $3.98 ​​/ sasi, tagihan saben taun
  • Bisnis biaya $3.35 / sasi saben pangguna, tagihan saben taun

Dadi, yen sampeyan nggoleki pangatur tembung sandhi sing terjangkau sing bisa nulungi sampeyan ing wangun sing paling rumit, RoboForm uga ana ing mburi, lan kanthi rega sing apik!

mriksa metu situs web RoboForm kanggo ngerteni luwih akeh babagan layanan lan tawaran sing saiki. Saiki, sampeyan bisa ngirit 30% ing lengganan RoboForm Everywhere anyar. Mung $ 16.68 / taun!

… Utawa waca rinci Review RoboForm

6. 1Password (Pilihan paling apik kanggo pangguna Mac lan iOS)

1Password

Rencana gratis: Ora (nyoba gratis 14 dina)

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Mon petir web peteng Menara Pengawal, Mode lelungan, Panyimpenan data lokal. Rencana famili sing apik banget.

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

situs: www.1sandi.com

nggunakake 1Password yaiku definisi keamanan sandi sing gampang kaya BREEZE, utamane kanggo pangguna Mac lan iOS!

  • Perlindhungan sandhi kanggo kulawarga
  • Rencana Bisnis uga nawakake keamanan kanggo tim sing kerja jarak adoh
  • Login kanthi dilindhungi kanthi dilindhungi

Pangatur tembung sandhi iki nduwe PRISTINE fitur layanan lan keamanan kanggo sampeyan lan piranti!

  • Otentikasi rong faktor kanggo keamanan panyimpenan sandhi lan lapisan proteksi ekstra
  • Aplikasi pangatur sandhi kanggo piranti Mac, Windows, Linux, Android, lan iOS
  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Mode plancongan kanggo keamanan nalika sampeyan mlaku
  • Dhukungan email sing bisa diakses 24/7
  • Pulih sandhi sing wis dihapus suwene 365 dina
  • Enkripsi canggih kanggo keamanan ekstra
  • Dompet digital sing aman kanggo informasi Paypal, debit, lan kertu kredit

Yen sampeyan ora yakin karo fitur kasebut, sampeyan kudu mriksa apa sing ditawakake rencana kulawarga!

Dheweke nawakake kabeh fitur sing wis kasebut sadurunge, kanthi tambahan GRATIS kanggo wong sing dikasihi kaya:

  • Panganggo manajer sandhi nganti 5 anggota kluwarga
  • Nuduhake sandhi kanggo wong sing sampeyan tresnani
  • Manajemen kegiatan
  • Pamulihan akun kanggo anggota sing dikunci
homepage siji sandi

Sanajan 1Password dudu manajer tembung sandhi gratis, nanging isih ana ing PRETTY regane terjangkau, utamane yen sampeyan pengin njaga piranti sing ditresnani supaya aman saka pelanggaran data sing ora dikarepake!

Pros

  • Mode Plancong kanggo katenangan kanthi informasi online nalika lelungan
  • Apik kanggo enggo bareng tembung sandhi ing kulawarga lan bisnis, utamane kanggo tim sing adoh
  • Layanan platform macem-macem kanthi login biometrik kanggo keamanan ekstra
  • Bisa ngundang anggota kulawarga ekstra kanthi tambahan $ 1 saben wulan

cons

  • Ora ana versi gratis kanggo nyoba sadurunge tuku
  • Nuduhake sandhi diwatesi mung kanggo rencana kulawarga

Rencana lan Reregan

  • The Rencana pribadi biaya $2.99 ​​/ sasi, tagihan saben taun
  • The Rencana Kulawarga biaya $4.99 / sasi kanggo 5 anggota, tagihan taunan
  • The Rencana Bisnis biaya $7.99 / sasi saben pangguna, tagihan saben taun
  • The Paket Starter Team biaya $ 19.95 / sasi
  • The Rencana perusahaan s uga ana kanggo pengalaman selaras, kasedhiya ing request

1Sandhi RECOMMENDED banget utamané yen sampeyan wis looking for a manager sandhi aman kanggo piranti tim lan kulawarga lan login online!

mriksa situs web 1Password kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review 1Password

7. Keeper (Pilihan keamanan paling apik)

keeper

Rencana gratis: Ya (nanging mung ing siji piranti)

Price: Saka $ 2.92 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pesen aman (KeeperChat). Keamanan nol-kawruh. Panyimpenan maya sing dienkripsi (nganti 50 GB). Ngawasi web peteng BreachWatch®.

Kesepakatan saiki: Entuk 20% rencana Keeper Keeper setahun

situs: www.keepersecurity.com

keeper nglindhungi sampeyan, kulawarga, lan bisnis saka pelanggaran data sing gegandhengan karo tembung sandhi lan ancaman cyber.

  • Fitur keamanan sandhi canggih, cocog kanggo langkah keamanan perusahaan!
  • Rencana manajer tembung sandhi sing fleksibel kanggo bisnis sing cocog karo kabutuhane!

INFISITIF lan NGAMALake banget.

Apa rong tembung kasebut muni lonceng kanggo sampeyan nalika sampeyan lagi nggoleki manager sandi sing paling apik kanggo sampeyan?

Banjur langkah tengen munggah lan mriksa iki metu. Iki mesthi dadi KEEPER sampeyan, pun sedya!

Nduwe tingkat keamanan sing dhuwur kanggo informasi sensitif kaya sandhi kanggo macem-macem piranti pancen PENTING, utamane kanggo bisnis. Ngalami pelanggaran data sing ora dikepengini bisa dadi PAIN NYATA!

Yen sampeyan kepingin weruh apa Pinnacle saka KEAMANAN PASSWORD TINGGI katon kaya, priksa fitur manajemen sandhi:

  • Kolong sandhi sing dienkripsi kanggo pangguna
  • Folder tim sing dienggo bareng lan panyimpenan file sing aman
  • Akses menyang piranti tanpa watesan
  • Manajemen tim
  • Pemantauan web peteng
  • Pemantauan nglanggar keamanan
  • Kompatibilitas aplikasi kanggo Windows, Mac, Linux Chrome, Android, Microsoft Edge, lan iOS

Yakin? Ana liyane!

Sampeyan uga bisa njaluk PESAN CHAT ENCRYPTED kanggo manager sandi iki. Saiki sing PASTI AMAZING.

Keeper nawakake rencana gratis VERY BAREBONES lan ora duwe pin akses cepet, mula manajer sandhi iki mesthi diwenehake kanggo pangguna lan tim sing luwih maju sing mbutuhake KESELAMATAN TAMBAHAN.

penjaga

Pros

  • Keamanan lanjutan kanggo sandhi
  • Antarmuka sing resik lan efisien kanggo aplikasi kasebut
  • Versi sing mbayar ora larang

cons

  • Ora ana fitur informasi otomatis
  • Versi gratis diwatesi banget

Rencana lan Reregan

Keeper nawakake rencana pribadi, kulawarga, lan bisnis kanggo layanan manajer sandhi!

  • Rencana pribadi biaya $2.92 sasi, tagihan saben taun
  • A Rencana Kulawarga biaya $6.25 sasi, tagihan saben taun
  • Wiwitan Bisnis biaya $2sasi saben pangguna, tagihan saben taun
  • Rencana Bisnis biaya $3.75sasi saben pangguna, tagihan saben taun
  • An Rencana Enterprise uga ditawakake kanggo pengalaman sing disesuaikan, kasedhiya miturut panjaluk

Miturut cara, Keeper uga nawakake diskon khusus kanggo siswa lan militer, buruh medis.

Keeper nawakake ADVANCED SECURITY kanggo individu lan bisnis sing mbutuhake sandhi maksimum lan informasi online paling, lan worth saben dollar ing langganan!

mriksa situs web Keeper Security kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

8. pCloud Pass (Pangatur sandi langganan seumur hidup paling apik)

pcloud pass

Rencana gratis: Ya (nanging mung ing siji piranti)

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

enkripsi: Kurva eliptik enkripsi secp256r1

Login biometrik: Enkripsi kelas militèr. Isi otomatis. Autosave. mbukak kunci biometrik. Enggo bareng aman

Auditing sandhi: Ora

Pemantauan web peteng: Ora Ana

fitur: Nganyarke keamanan sandi saiki kanthi langganan rencana seumur hidup manajer sandi! Entuk katentreman lan aja kuwatir babagan manajemen tembung sandhi maneh. Pratelan akses seumur hidup sampeyan dina iki!

Kesepakatan saiki: $149 Rencana seumur hidup (bayaran sepisan)

situs: www.pcloud.com/pass

pCloud Pass punika saestu manager sandi ndhelik njamin tingkat keamanan paling dhuwur kanggo sandhi ing kabeh piranti.

The algoritma enkripsi kelas militèr pCloud Panggunaan Pass minangka game-changer, amarga nyedhiyakake cara panyimpenan sing luwih aman tinimbang manajer sandi plaintext tradisional. Kasedhiya kanggo kabeh piranti, browser, lan sistem operasi, menehi akses aman ing ngendi wae, kapan wae.

kanthi pCloud Pass, sampeyan bisa nggawe sandhi rumit lan unik kanthi gampang nggunakake generator sandi intuisi. Kajaba iku, platform ngidini sampeyan ngimpor sandhi saka sumber liyane, nggawe gampang kanggo transisi saka cara sing kurang aman.

pcloud fitur pass

The fitur autofill lan autosave sandhi utawa opsi rincian kertu kredit streamline pengalaman online nalika enggo bareng aman lan Recovery akun mesthekake informasi tetep aman, malah ing acara master lali sandi. Mbukak kunci biometrik nambah lapisan ekstra keamanan, lan fungsi telusuran ngijini sampeyan nemokake item ing akun kanthi cepet.

The fitur kunci otomatis, dhaptar kontak, lan kategorisasi tag luwih nambah pengalaman pangguna, nggawe pCloud Lulus alat penting kanggo sapa wae sing pengin nambah keamanan sandi lan keamanan digital sakabèhé.

Pros

  1. Enkripsi kelas militer: pCloud Pass nggunakake algoritma enkripsi sing aman banget kanggo nglindhungi sandhi, njamin keamanan maksimal.
  2. Kompatibilitas multi-piranti: Pangatur sandi kasedhiya kanggo kabeh piranti, browser, lan sistem operasi, nawakake integrasi lan akses sing lancar.
  3. Fitur lanjutan: Isi otomatis, simpen otomatis, bukak kunci biometrik, lan enggo bareng aman nggawe ngatur sandhi luwih efisien lan aman.
  4. Antarmuka sing ramah pangguna: Platform kasebut gampang dilayari, lan fitur kaya generator sandi, telusuran, lan kategorisasi tag nggawe ngatur lan nemokake tembung sandhi kanthi gampang.
  5. Opsi impor lan ekspor: Gampang ngimpor sandhi saka browser liyane, manajer sandhi, utawa file CSV, lan ekspor data yen perlu.

cons

  1. Kanggo pangguna anyar kanggo manajer sandi, bisa uga ana kurva sinau kanggo ngerti lan nggunakake kabeh fitur kanthi lengkap.
  2. Gumantung ing piranti, sawetara fitur bisa uga ora bisa diakses offline utawa bisa uga nyuda fungsi.
  3. Bukak kunci biometrik gumantung ing hardware piranti, sing bisa uga ora kasedhiya utawa kompatibel karo piranti lawas.
  4. Kaya layanan basis awan, sok-sok syncMasalah ing antarane piranti bisa uga kedadeyan, mbutuhake ngatasi masalah manual.

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sampeyan bisa nggunakake ing 1 piranti aktif
  • Rencana Premium sampeyan bisa nggunakake ing piranti tanpa watesan, diwiwiti saka $2.99 ​​/ wulan utawa rencana seumur hidup biaya $149
  • Rencana Kulawarga nganti 5 pangguna sing bisa digunakake ing piranti tanpa watesan, diwiwiti kanthi $4.99/wulan utawa biaya seumur hidup $253.

mriksa metu saka pCloud situs kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi pCloud Pass review

9. Sandi Boss (Pilihan fitur canggih paling apik)

bos sandhi

Rencana gratis: Ya (nanging mung ing siji piranti)

Price: Saka $ 2.50 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Panyimpenan tanpa wates. Syncing macem-macem piranti. Enggo bareng sandi aman. Audit keamanan sandi. Akses darurat. Alat sandi intuisi kanthi PLENTY fitur migunani!

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.50 / bln

situs: www.passwordboss.com

Sandi sandi yoiku EPITOM FUNGSI lan EASE! Antarmuka pangguna yaiku intuisi banget kang bakal nggawe wong karo latar mburi non-teknis aran sambutan.

Priksa fitur ing kene:

  • Nuduhake aman kanggo sandhi
  • Otorisasi dhasar 2 faktor
  • Kuat audit kanggo sandhi
  • Panyimpenan sing aman
  • Pemindaian web peteng

Nalika mupangat dhasar kasebut apik tenan, Cherry ing sisih ndhuwur kue kasebut pancen EXTRAS sing NGANGGO, kayata akses darurat sing bisa disesuaikan lan belanja online sing disederhanakake!

A nitpick cilik aku duwe kanggo layanan iki layanan customer bisa dadi dicokot kurang minangka mung email lan ora kontak langsung karo agen, lan lack of nganyari sandi otomatis.

bos sandhi

Pros

  • Dhasar lan fitur canggih sing migunani banget
  • Gampang digunakake, utamane kanggo pangguna non-teknis

cons

  • Kurang layanan teknis, ora ana kontak langsung karo agen kanggo njaluk bantuan
  • Ora ana nganyari sandi otomatis

Rencana lan Reregan

  • Rencana Gratis sing nduweni kabeh fitur standar
  • Rencana Premium sing biaya $2.50 / sasi, tagihan saben taun
  • Rencana Kulawarga sing biaya $4 / sasi, tagihan saben taun

Yen sampeyan pangguna sembrono sing nggoleki fitur AMAZING sing kasedhiya ing antarmuka sing gampang digunakake, banjur Sandi Boss minangka salah siji sing pas kanggo sampeyan!

Priksa situs web Boss Sandi kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

10. Enpass (Pangatur tembung sandhi offline paling apik)

nglangkungi

Rencana gratis: Ya (nanging mung 25 sandhi lan ora ana login biometrik)

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Antarmuka sing gratis lan ramah pangguna sing nyimpen informasi sensitif sampeyan kanthi lokal, dadi salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling dipercaya ing pasar!

Kesepakatan saiki: Entuk rencana premium OFF nganti 25%

situs: www.enpass.io

Enpass nawakake TOTAL PEACE OF MIND kanthi layanan sing unik kanggo manajer sandi liyane ing dhaptar iki. Iki nyimpen kabeh informasi larang regane LOKAL, ing piranti sampeyan!

Kanthi iki, nglanggar data online bisa ngomong SELAMAT!

Cukup kanthi nggunakake siji MASTER PASSWORD, Enpass ngurus sisan kanggo sampeyan nyimpen kabeh sandhi kanthi aman kanggo macem-macem platform lan akun online.

Yen sampeyan kepingin weruh kepiye Enpass dibandhingake karo manajer sandi liyane ing pasar, teka lan deleng kabeh fitur sing ditawakake dhewe!

  • Panyimpenan file lokal sing dienkripsi kanggo informasi pribadi lan sandhi kanggo keamanan liyane
  • Isi otomatis rincian mlebu, formulir entitas, lan kertu kredit supaya gampang diakses
  • Aksesibilitas lintas platform kanggo piranti apa wae sing ana ing omah lan omah
  • Data sync karo akun panyimpenan maya lan ing macem-macem piranti
  • Generator sandhi internal kanggo sandhi sing kuwat lan unik
  • Fitur audit sandhi kanggo mbukak sandhi sing lawas lan ringkih
  • Aplikasi desktop gratis kanggo Windows, Linux, lan Mac
  • Login biometrik kanggo akun sampeyan
  • Gunakake sandhi utama kanggo gampang lan bisa diakses kabeh sandhi lan info sensitif
  • Sandhi tanpa wates kanggo layanan premium

Saiki, Enpass pancen katon kaya salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling apik ing piranti sampeyan, bener?

Nanging elinga, yen isih duwe kekurangan sing padha, sing bisa mateni sawetara pangguna.

Pangatur tembung sandhi iki ora kalebu FITUR UTAMA kaya nuduhake tembung sandhi lan otentikasi rong faktor, lan ora ana enggo bareng aman saka sawetara tembung sandhi kanggo layanan iki.

nglangkungi

Pros

  • Aplikasi desktop gratis kanggo platform sing cocog
  • Kemampuan kanggo sync karo akun panyimpenan maya ing piranti sampeyan

cons

  • Aplikasi pangatur sandhi kanggo piranti seluler mbutuhake akun mbayar
  • Ora ana otentikasi rong faktor

Rencana lan Reregan

  • Rencana Individu biaya $ 1.99 / wulan, ditagih saben taun
  • Rencana Keluarga biaya $ 2.99 / wulan, ditagih saben taun
  • Rencana Pembayaran Siji-wektu khusus regane $ 99.99, kanggo akses umure pribadi
  • Rencana Starter Bisnis nganti 10 pangguna biaya $ 9.99 / wulan, ditagih saben taun
  • Rencana Standar Bisnis biaya $ 2.99 / wulan saben pangguna sing ditagih saben taun

Fungsi Enpass minangka AMAZING opsi offline ing dhaptar manajer sandhi paling apik ing kana.

Bisa digunakake minangka DRIVER HARIAN kanggo kabeh piranti yen sampeyan ora mikir mbayar ragad langganan kanggo ngakses keamanan seluler uga!

Priksa situs web Enpass kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

google manager sandi

Rencana gratis: Ya (bagean Chrome)

Price: $0

enkripsi: Ora ana enkripsi 256-bit AES

Login biometrik: Ora ana login biometrik

Auditing sandhi: Ora

Pemantauan web peteng: Ora Ana

fitur: Salah sawijining manajer tembung sandhi gratis sing paling umum digunakake kanthi kabeh fitur penting sing bisa digunakake saben dina!

Kesepakatan saiki: FREE lan dibangun ing kanggo Panjenengan Google akun

situs: tembung sandhi.googlesitus

The Google Manager Pangguna Sandi minangka barang sing sampeyan gunakake ON THE DAILY, apa sampeyan ngerti utawa ora.

Yen sampeyan wis browsing web ing browser Chrome nganggo browser Panjenengan Google akun, sampeyan bisa uga sok dong mirsani ing njaluk ngisi formulir kanthi otomatis lan nyimpen sandhi kanggo LOGIN KHUSUS.

Pangguna ora diwajibake ndownload piranti lunak khusus kanggo iki uga, lan duwe ALL FITUR DASAR sing dibutuhake kanggo informasi lan sandhi:

  • Isi otomatis lan fitur njupuk formulir kanggo informasi pangguna
  • Ngirit sandhi kanggo mlebu
  • Kasedhiya ing kabeh piranti lan platform karo Chrome Firefox lan Google akses akun, tanpa watesan piranti kanggo pangguna

Nanging minangka barebone, iki mung ora bisa saingan karo manajer sandi liyane ing dhaptar kanggo fitur tambahan lan keamanan ekstra kaya ing ngisor iki:

  • Kasedhiyan offline
  • Ora nganggo enggo bareng sandhi
  • Enkripsi sing aman kanggo informasi lan sandhi sing sensitif
  • Ora ana otentikasi rong faktor utawa otentikasi multi-faktor

Pros

  • Fungsi minangka manajer sandi level entri kanthi kabeh dhasar sing dibutuhake
  • Bisa diakses ing macem-macem piranti lan platform
  • Nduwe fitur nyimpen sandhi lan isi otomatis kanggo formulir kanggo pangguna

cons

  • Ora lengkap karo fitur kaya manajer sandhi liyane ing dhaptar
  • Kurang langkah otentikasi kanggo sandhi lan keamanan data kanggo pangguna

Rencana lan Reregan

The Google Pangatur Sandi ora bakal mbayar repes siji! Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku Google akun lan Chrome kanggo ngakses penak cepet lan gampang!

Sanajan ora bisa digunakake kanthi komprehensif kaya manajer tembung sandhi liyane ing dhaptar, iki bisa ditindakake yen sampeyan butuh perbaikan cepet babagan nyimpen info!

Pangurus Sandi Paling Elek (Sing Sampeyan Aja Gunakake)

Ana akeh manajer sandhi, nanging ora kabeh sing digawe padha. Sawetara mung luwih apik tinimbang liyane. Banjur ana manajer sandhi sing paling awon, sing bisa nyebabake sampeyan luwih mbebayani tinimbang nglindhungi privasi lan keamanan sing ora kuwat.

1. McAfee TrueKey

McAfee TrueKey

MacAfee TrueKey mung minangka produk sing entuk dhuwit. Dheweke ora seneng ndeleng perusahaan piranti lunak antivirus liyane njupuk bagean cilik saka pasar manajer sandi. Dadi, dheweke nggawe produk dhasar sing bisa dadi manajer sandi.

Iku manager sandi sing dilengkapi karo app kanggo kabeh piranti. Iku kanthi otomatis nyimpen kredensial login lan mlebu nalika sampeyan nyoba mlebu menyang sawetara situs web.

Siji bab gedhe babagan TrueKey iku nerangake karo a Otentikasi Multi-Faktor sing dibangun ing fitur, kang luwih saka sawetara Managers sandi liyane. Nanging ora ndhukung nggunakake piranti desktop minangka piranti faktor liya. Iki bummer amarga akeh manajer sandhi liyane sing duwe fitur iki. Apa sampeyan ora sengit nalika nyoba mlebu menyang situs web nanging kudu nggoleki telpon sampeyan?

TrueKey minangka salah sawijining manajer sandi paling awon ing pasar. Produk iki mung ana kanggo ngedol antivirus McAfee. Siji-sijine alesan kenapa ana sawetara pangguna amarga jeneng McAfee.

Pangatur sandi iki kebak kewan omo lan duwe dhukungan pelanggan sing nggegirisi. Mung njupuk dipikir ing Utas iki kang digawe dening customer ing forum resmi support McAfee kang. Utas iki mung digawe sawetara sasi kepungkur lan judhulé "Iki manajer sandi paling awon."

Keluhan paling gedhe karo manajer sandi iki yaiku kurang malah fitur paling dhasar sing kabeh Managers sandi liyane duwe. Contone, ora ana cara kanggo nganyari sandhi kanthi manual. Yen sampeyan ngganti tembung sandhi ing situs web lan McAfee ora ngenali dhewe, ora ana cara kanggo nganyari kanthi manual.

Iki minangka barang dhasar, dudu ilmu roket! Sapa wae sing duwe piranti lunak mbangun mung sawetara wulan bisa nggawe fitur iki.

McAfee TrueKey nawakake rencana gratis nanging diwatesi mung 15 entri. Liyane bab aku ora kaya TrueKey iku ora teka karo extension browser kanggo Safari ing piranti desktop. Nanging ndhukung Safari kanggo iOS, nanging.

Siji-sijine alesan aku nyaranake McAfee TrueKey yaiku yen sampeyan nggoleki manajer sandi sing murah. Iku mung $1.67 saben sasi. Nanging yen dipikir-pikir, sanajan ngono, aku luwih seneng nyaranake BitWarden amarga mung $1 saben wulan lan nawakake luwih akeh fitur tinimbang TrueKey.

McAfee TrueKey minangka pangatur sandhi sing luwih murah tinimbang pangatur sandhi liyane, nanging ana biaya: iku kurang akèh fitur. Iki minangka manajer sandi sing digawe McAfee supaya bisa saingan karo piranti lunak Antivirus liyane kayata Norton sing dilengkapi manajer sandi sing dibangun.

Yen sampeyan uga pengin tuku piranti lunak antivirus, banjur tuku rencana premium McAfee Antivirus bakal menehi akses gratis menyang TrueKey. Nanging yen ora, aku bakal menehi rekomendasi sing njupuk dipikir liyane manager sandi liyane biso dipercoyo.

2. KeePass

KeePass

KeePass minangka manajer sandhi sumber terbuka gratis. Iku salah siji saka manager sandi paling tuwa ing internet. Iku teka sadurunge sembarang manager sandi populer saiki. UI wis lawas, nanging meh kabeh fitur sing dikarepake ing manajer sandhi. Iki digunakake kanthi akeh dening programer, nanging ora populer karo konsumen sing ora duwe keahlian teknis.

Alesan kanggo popularitas KeePass yaiku sumber terbuka lan gratis. Nanging iki uga salah sawijining sebab utama kenapa ora digunakake kanthi akeh. Amarga pangembang ora adol apa-apa, dheweke ora duwe insentif kanggo "saingan" karo pemain gedhe kaya BitWarden, LastPass, lan NordPass. KeePass biasane populer karo wong sing apik karo komputer lan ora mbutuhake UI sing apik, sing biasane dadi programer.

Deloken, Aku ora ngandika KeePass ala. Iku manager sandi gedhe utawa malah paling apik kanggo pangguna tengen. Wis kabeh fitur dhasar sing perlu ing pangatur sandi. Kanggo fitur apa wae sing kurang, sampeyan mung bisa nemokake lan nginstal plugin kanggo nambah fitur kasebut menyang salinan sampeyan. Lan yen sampeyan programmer, sampeyan bisa nambah fitur anyar dhewe.

The KeePass UI durung diganti akeh ing sawetara taun pungkasan wiwit diwiwiti. Ora mung iku, proses nginstal lan nyetel KeePass rada angel yen dibandhingake karo carane gampang nyetel manajer sandi liyane kayata BItwarden lan NordPass.

Pangatur sandhi sing saiki dakgunakake mung butuh 5 menit kanggo nyiyapake kabeh piranti. Iku total 5 menit. Nanging karo KeePass, ana macem-macem versi (resmi lan ora resmi) sing bisa dipilih.

Con paling gedhe nggunakake KeePass sing aku ngerti iku ora duwe resmi kanggo piranti apa wae kajaba Windows. Sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal app ora resmi digawe dening masyarakat project kanggo Android, iOS, macOS, lan Linux.

Nanging masalah kasebut yaiku ora resmi lan pangembangane mung gumantung marang panyipta aplikasi kasebut. Yen panyipta utawa kontributor utama kanggo aplikasi ora resmi iki mandheg nggarap aplikasi kasebut, aplikasi kasebut mung bakal mati sawise sawetara wektu.

Yen sampeyan butuh manajer sandi lintas platform, mula sampeyan kudu golek alternatif. Saiki ana aplikasi ora resmi, nanging bisa uga mandheg nganyari yen salah sawijining kontributor utama mandheg menehi kode anyar.

Lan iki uga masalah paling gedhe nggunakake KeePass. Amarga iki minangka alat open-source gratis, mula bakal mandheg nganyari yen komunitas kontributor ing mburi mandheg nggarap.

Alesan utama kenapa aku ora nate nyaranake KeePass kanggo sapa wae yaiku angel banget kanggo nyiyapake yen sampeyan dudu programmer.. Contone, Yen sampeyan pengin nggunakake KeePass ing browser web kanthi cara nggunakake manajer sandhi liyane, sampeyan kudu nginstal KeePass ing komputer, banjur nginstal rong plugin sing beda kanggo KeePass.

Yen sampeyan uga pengin nggawe manawa sampeyan ora ilang kabeh sandhi yen ilang komputer, sampeyan kudu nggawe serep Google Drive utawa sawetara panyedhiya panyimpenan maya liyane kanthi manual.

KeePass ora duwe layanan serep awan dhewe. Iku gratis lan open source, elinga? Yen sampeyan pengin nggawe serep otomatis menyang layanan panyimpenan awan sing disenengi, sampeyan kudu nemokake lan nginstal plugin sing ndhukung ...

Kanggo meh kabeh fitur sing diwenehake dening manajer sandi modern, sampeyan kudu nginstal plugin. Lan kabeh plugin kasebut digawe dening komunitas, tegese bisa digunakake sajrone kontributor open-source sing nggawe dheweke nggarap.

Deleng, aku dadi programmer lan aku seneng alat sumber terbuka kayata KeePass, nanging yen sampeyan dudu programmer, Aku ora bakal menehi rekomendasi alat iki. Iki minangka alat sing apik kanggo sapa wae sing seneng ngganggu alat sumber terbuka ing wektu luang.

Nanging yen sampeyan ngormati wektu, goleki alat sing digawe dening perusahaan untung kayata LastPass, Dashlane, utawa NordPass. Piranti kasebut ora didhukung dening komunitas insinyur sing menehi kode nalika entuk wektu luang. Piranti kaya NordPass dibangun dening tim gedhe saka insinyur full-time sing mung tugas kanggo nggarap alat kasebut.

Apa sing Manager Sandi?

Saiki aku wis ngrembug babagan MANAJER SAndhi sing paling apik, wektune kita duwe diskusi jero babagan layanan sing sampeyan entuk!

manajer sandi paling apik

Ana wong sing duwe MULTITUDE akun online, lan nggunakake sandhi sing padha kanggo wong-wong mau. Iku pakulinan ala, lan iku disebut lemes tembung sandi! Sampeyan bisa uga gampang hacking.

Tampilake studi kabiasaan sandhi sing ora apik nggawe sampeyan gampang ngalami PUTIH! Saiki iku sing ora dikarepake, ta?

Solusi? MANAGER PASSWORD!

Cukup, manajer tembung sandhi ngasilake kombinasi karakter sing kompleks digunakake minangka sandhi kanggo akun online kanggo pangguna!

Coba pikirake layanan manajer sandi minangka kaya brankas sing mung bisa diakses pangguna sing ditunjuk, nanging kanggo data!

MINAT NGERTI: Dheweke nyimpen sandhi ing papan sing dienkripsi supaya informasi sensitif sampeyan AMAN lan Aman!

Dheweke asring duwe fitur kaya MASTER PASSWORD kanggo ngakses kabeh panyimpenan sandhi, lan kadang duwe prosedur otentikasi kanggo verifikasi identitas pangguna.

Manajer tembung sandhi minangka cara sing HEBAT lan gampang diakses supaya kabeh login pribadi sampeyan dipriksa, lan supaya data ora dilanggar!

Kanthi manajer tembung sandhi, sampeyan bisa duwe LEMEN MINANG liyane kanthi informasi online!

Nggawe sandhi sing aman lan ngelingi kabeh bisa dadi tantangan, lan 2019 sinau saka Google negesake iki.

wong nggunakake maneh sandhi

Panliten kasebut nemokake 13 persen wong nggunakake sandhi sing padha ing kabeh akun, 35% responden ujar manawa nggunakake tembung sandhi liyane kanggo kabeh akun.

Fitur Kanggo Deleng Kanggo?

Ease

Pangatur tembung sandhi sing apik yaiku kabeh: Trep kanggo nggunakake.

Pangguna kudu duwe WAKTU Luwih gampang kanggo ngerti kepiye fungsi dhasar piranti lunak, amarga akun online sampeyan dilindhungi karo layanan semacam iki pancen Bener!

Faktor liya sing uga kudu dipikirake yaiku kompatibilitas piranti.

Pangatur tembung sandhi sing paling cocog kanggo digunakake yaiku sing bisa digunakake ing macem-macem piranti kaya Windows MacOS, iOS, lan Android.

Enkripsi End-to-end

Intine, enkripsi end-to-end minangka FITUR PENTING supaya tembung sandhi sampeyan aman!

Kanggo ngerti carane enkripsi bisa digunakake kanthi gampang, pikirake kanthi cara iki…

Manajer sandhi ENCRYPT data sampeyan dadi sesuatu sing mung bisa diakses sampeyan! Sandi utama sampeyan minangka kunci, lan data sing dienkripsi yaiku kubah digital sing mung KAMU duwe akses menyang.

Otentikasi multi-faktor

Nduwe ukuran otentikasi kanggo pangurus tembung sandhi sampeyan uga dadi sing paling apik. Iki minangka lapisan keamanan tambahan sing menehi sampeyan EKSKLUSIF kanggo data sing sampeyan duwe sing disimpen.

Prosedur kaya otentikasi rong faktor lan otentikasi multi-faktor ngamanake data penting kaya tembung sandhi sing disimpen ing layanan!

  • Iki negesake identitas nalika ngakses sandhi lan data liyane
  • Iki minangka solusi keamanan siber sing efektif kanggo menehi peretas luwih angel mlebu
  • Lan iku gampang banget kanggo nggunakake!

Pikirake minangka lawang sing ora dikunci menyang lawang liyane sing dikunci. Pangguna luwih yakin keamanan amarga fitur iki!

Ngimpor & Ngekspor Sandhi

Fitur sing apik karo manajer tembung sandhi yaiku duwe kemampuan ngimpor lan ngekspor sandhi sampeyan!

Duwe kemampuan menehi sampeyan luwih akeh FLEXIBILITY lan CONVENIENCE nalika nyiyapake sandhi lawas utawa ngunggah menyang layanan panyimpenan maya kanggo aman.

Sampeyan uga bisa nulungi yen sampeyan pengin nransfer sandhi lan data menyang manajer sandhi liyane!

Aplikasi & Ekstensi Browser

Duwe app lan ekstensi browser kanthi GAMPANG GAMPANG lan INTERFACE FUNGSI bisa ngirit wektu kanggo sampeyan.

Aplikasi lan ekstensi kasebut mbantu pangguna nglacak data lan sandhi sing penting lan uga mbantu STREAMLINING data kanggo panggunaan saben dinane kaya…

  • Log-klik siji
  • Formulir IsiOtomatis
  • Simpen sandhi anyar
  • Otentifikasi rong faktor
  • piranti syncing, lan liyane!

Rega lan Regane Dhuwit

Nalika entuk pangatur tembung sandhi sing tepat, sing kudu kita pikirake yaiku VALUE sing bakal ditindakake kanggo rega sing dibayar!

Kabar apik kanggo sampeyan, ana akeh saka manager sandi gratis ing dhaptar iki sing prelu dipriksa uga!

Pangguna bakal nemokake fitur garis dhasar sing migunani banget kanggo ngukur sing dadi MANAGER PASSWORD TERBAIK kanggo dheweke.

Iku uga paling apik kanggo mriksa manager sandi sing dibutuhake kanggo piranti lan platform, apa yen lagi nggunakake Windows, Mac, iOS, utawa Android.

dhukungan

Mesthine, nalika nerangake piranti lunak serius kayata alat manajemen kanggo sandhi lan data sensitif, sampeyan butuh dhukungan teknis sing paling apik sing bisa ditampa, mung yen sampeyan nemoni masalah!

Priksa manawa sampeyan mesthi nimbang manawa duwe dhukungan terus kanggo produke. Bisa nggawe utawa ngrusak pengalaman sampeyan, eling sampeyan!

Vs. Gratis Manajer Sandi sing Dibayar

Manajer sandhi dadi luwih akeh kabutuhan, luwih-luwih ing umur CYBERSPACE iki! Akeh wong sing ngandelake informasi online kanggo nindakake urusan bisnis lan pribadi.

Nalika sawetara wong bisa nemokake manawa manajer tembung sandhi gratis nindakake tugas nyimpen lan ngamanake info sensitif, pancen ana FITUR ADVANCED sing menehi versi mbayar versi anyar.

Managers Sandi Gratis

Pangatur tembung sandhi gratis bisa diakses dening mayoritas panyedhiya layanan! Piye wae dadi TEASER kanggo layanane, kanthi menehi pangguna a inti cepet babagan produk sing diarani.

Versi gratis biasane duwe kabeh ESSENTIALS sing dibutuhake pangguna saben dina kanggo keperluan pribadi, kayata sandhi utama kanggo mbukak kunci kubah tembung sandhi, enkripsi, lan akses multi-platform.

Kanggo versi gratis, Nanging, asring ana watesan, kayata kapasitas winates ing lemari sandi, fungsi audit, lan fitur mewah liyane sing sampeyan butuhake!

Rencana tembung sandhi sing mbayar menehi sampeyan keamanan sing luwih apik kanthi luwih akeh KOMPLEKS lan KOMPENSEN set fitur sing kudu ana, kaya ing ngisor iki

  • Simpenan awan
  • Manajemen tim
  • Pemantauan web peteng
  • Sandi otomatis ganti

Sanadyan kabeh iki muni kaya sing SENANG banget, bisa uga akeh banget kanggo pangguna biasa sing pengin sandhi lan dokumen kanthi aman.

Nanging, kanggo bisnis lan organisasi, iki bisa uga kudu dipikirake!

Manager Pangguna Sandi 2FA / MFA Nuduhake Sandi Rencana Gratis Auditing Sandi
LastPass
Bitwarden
Dashlane
1Password
keeper
roboform
Waca rangkeng-
SandiBoss
Enpass
Google Manager Pangguna Sandi

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Saiki kita wis mbukak dhaptar dhaptar MANAJER SAndhi sing paling apik ing kana, aku menehi saran banget LastPass minangka pilihan nilai sakabèhé kanggo KONVENSI lan KEAMANAN sampeyan!

Gambar Produk / Miwiti Jeneng Produk / Rega / Deskripsi
  • Saka $ 3 saben wulan
  • Description:

    Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga. Otentikasi rong faktor ekstensif kanthi rega sing apik kanggo bundel, utamane rencana kulawarga!

  • Saka $ 1.79 saben wulan
  • Description:

    Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR. Piso tentara swiss saka manajer tembung sandhi sing nduweni kabeh prekara online sing sampeyan butuhake supaya tetep aman ing web!

  • Saka $ 4.99 saben wulan
  • Description:

    Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi

Recommended
Saka $ 3 saben wulan
Description:

Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga. Otentikasi rong faktor ekstensif kanthi rega sing apik kanggo bundel, utamane rencana kulawarga!

Saka $ 1.79 saben wulan
Description:

Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR. Piso tentara swiss saka manajer tembung sandhi sing nduweni kabeh prekara online sing sampeyan butuhake supaya tetep aman ing web!

Saka $ 4.99 saben wulan
Description:

Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi

Wis kabeh fungsi dhasar sing sampeyan butuhake lan luwih. Ditambah uga regane sing regane larang banget!

Kanthi pirang-pirang lapisan keamanan kaya enkripsi sing kuat kanggo Mac, Windows, iOS Android, sampeyan mesthi entuk keamanan sing dibutuhake. nilai tambah gedhe.

Nanging aja lali pilihan liyane ing dhaptar, sanadyan! Aku cukup manawa aku duwe siji sing FIT RIGHT kanggo sampeyan lan kabutuhan keamanan data.

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...