Jalankeun situs impian anjeun dina sababaraha dinten, sanés minggu

Pilih rencana hosting, kéngingkeun téma ngamimitian gratis, sareng pencét publish. Dina ngan tilu léngkah basajan, anjeun bakal boga geulis, siap-dijieun WordPress website.

Ngajalankeun anjeun WordPress situs dina poé, teu minggu

Téma ngamimitian + WordPress awan hosting

Ucapkeun pamit pikeun ngalambatkeun waktos ngamuat sareng salam ka dunya kamungkinan kalayan hosting awan canggih kami, gratis WordPress tema starter, sarta pilihan rencana fléksibel tailored pikeun minuhan kaperluan ramatloka sadaya ukuran.

Ngalaman speeds ramatloka gancang kilat jeung kami bayaran WordPress awan hosting. Ucapkeun pamit pikeun ngalambatkeun waktos beban sareng salam ka pangalaman pangguna anu lancar.

Ngamimitian dina suku katuhu jeung urang bebas WordPress tema ngamimitian. Gampang ngaropea halaman wéb anjeun nganggo téma anu ramah-pamaké ieu, ngahémat waktos sareng artos anjeun.

Ngadaptarkeun salah sahiji rencana urang pikeun muka konci dunya kamungkinan pikeun ramatloka anjeun. Naha anjeun nembé ngamimitian atanapi milarian skala, kami gaduh rencana anu sampurna pikeun anjeun.

WordPress hosting kalawan kakuatan serius, speed & kaamanan

Ngalaman kakuatan-kinerja luhur tur aman WordPress cloud hosting sareng tema starter anu beunghar fitur gratis. Ngadaptar dinten ieu sareng nyandak ayana online anjeun ka jangkung anyar.

WordPress awan hosting, Powered by WP Cloud

Lamun anjeun boga imah kalawan kami, Anjeun WordPress Situs hirup dina platform dumasar-awan kelas perusahaan anu dirancang ti mimiti pikeun pagelaran, kaamanan, sareng skalabilitas anu teu aya tandinganana.

Infrastruktur kami didamel ku WP.cloud ti Automattic - perusahaan anu sami di tukangeunana WordPress.com, WooCommerce, jeung WordPress VIP.

WordPress awan hosting, Powered by WP Cloud
website rating fitur hosting

Scalable sareng rencana hosting anu fleksibel

Pinuh junun kinerja sarta kaamanan

100% jaminan uptime jaringan

Database per jam sareng cadangan file harian

otomatis WordPress caching ujung

CDN kalawan 24 ujung puseur data global

WAF kalayan panyalindungan DDoS

InstaWP pikeun pementasan sareng kloning

Nyadangkeun otomatis sareng WordPress apdet

Kalawan database hourly kami sarta cadangan file poean, Anjeun WordPress situs ieu safeguarded ngalawan sagala mishaps terduga. Ucapkeun pamit pikeun ngamutahirkeun headaches kalawan otomatis kami WordPress inti na apdet plugin, mastikeun situs anjeun tetep aman tur up-to-date effortlessly.

cadangan otomatis tur inti wordpress apdet
Fitur téma olliewp starter

bebas WordPress tema starter kaasup

Unduh gratis kami WordPress téma starter (téma OllieWP ngaropéa). Anggo sareng saluyukeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Pariksa demo hirup di dieu.

Gutenberg ngedit situs lengkep (FSE).

10+ perenah halaman sareng 50+ pola sareng blok.

Dioptimalkeun pikeun SEO sareng kinerja.

Tutorial sareng pituduh pitulung kalebet.

Mimitian Ayeuna

Lengkah 1 - Pilih rencana anjeun

Putuskeun naha anjeun hoyong nganggo téma ngamimitian gratis kami atanapi ningkatkeun kana rencana anu mayar anu kalebet téma sareng WordPress hosting.

Lengkah 2 - Sesuaikeun situs anjeun

Anggo antarbeungeut sered-sareng-serelek kami pikeun nambihan branding anjeun nyalira, milih tina sababaraha perenah sareng fitur, sareng ngajantenkeun halaman wéb anjeun unik.

Lengkah 3 - Jalankeun situs anjeun

Sakali anjeun senang jeung customizations anjeun, ngajalankeun situs anjeun kalawan junun kami WordPress jasa hosting pikeun ayana online seamless tur profésional.

Rencana Bébas

Kéngingkeun téma gratis pikeun dianggo nyalira WordPress situs

$0

Salawasna bébas ngagunakeun sarta ngaropéa

Milih Rencana

Plan Starter

Kéngingkeun téma pamula ditambah gancang-gancang WordPress hosting

$ 20 / bulan

garansi duit-balik poé 30

Milih Rencana

Naon sababaraha konsumén urang nyebutkeun

"Website hosting pangsaéna anu kuring kantos nyobian. Periode!”
- Avenash Shrishti

Website Rating geus game-changer pikeun bisnis online kuring. Uptime maranéhanana luar biasa, sarta kuring geus pernah ngalaman downtime nanaon. situs abdi salawasna sadia pikeun konsumén abdi, nu krusial pikeun kasuksésan abdi.

David K.

Pangusaha E-commerce

Kuring hariwang ngeunaan kaamanan sareng cadangan, tapi anjeun sadayana katutupan. Cadangan sareng apdet otomatis anjeun masihan kuring kayakinan yén situs kuring aman sareng aman. Abdi bagja pisan!

Rachel Giddon

blogger

Salaku situs abdi situs perawatan ucing tumuwuh, abdi diperlukeun hiji host anu bisa tetep nepi. Website Rating geus bisa nanganan ngaronjat lalulintas kalawan betah, sarta situs abdi beban gancang ti kantos. Abdi henteu tiasa langkung bagja!

Fritz ucing

Fritzthecat online

Remen ditanyakeun

Naon jenis hosting ieu?

Ieu junun WordPress jasa hosting awan pikeun pamilik situs anu paduli kagancangan, kaamanan, kasadiaan, sareng skala. Sadaya rencana ogé hadir kalawan bébas WordPress tema starter, nu bisa Anjeun pake tur ngaropéa sakumaha anjeun resep. Tempo téma starter urang demo hirup di dieu.

Naon WP.cloud?

urang WordPress awan hosting ieu Powered by infrastruktur ti WP.awan - platform awan diwangun ti taneuh nepi ngan pikeun WordPress situs - milik Automattic Inc., pausahaan balik WordPress.com, WooCommerce, jeung WordPress VIP.

Naon anu ngajadikeun ieu WordPress jasa hosting hadé ti kompetisi?

hosting kami dijieun ku WordPress keur WordPress situs, sarta fitur konci ngawengku hiji junun pinuh WordPress jasa, panyalindungan DDoS, firewall Aplikasi Web canggih (WAF), failover real-time, cadangan otomatis, jaringan pangiriman eusi (CDN), sarta uptime dijamin.

Dupi abdi tiasa ngaropea téma starter?

Leres, téma starter nawiskeun pilihan kustomisasi éksténsif ngaliwatan Editor Loka, Gaya Global, sareng rupa-rupa Pola sareng Blok anu tos dirarancang anu tiasa disaluyukeun sareng kabutuhan pasti anjeun.

Naon OllieWP?

Ollie nyaéta téma blok dirancang pikeun ngungkit kakuatan pinuh ku WordPress Editor Loka, nawiskeun fitur sapertos Pola, Gaya Global, sareng sajumlah Blok pikeun desain wéb anu gampang. Kalawan wizard setelan, pamaké bisa kalayan gampang transisi tina kanvas kosong ka situs ngaropéa.

Naha aya wates dina jumlah kunjungan sareng neundeun?

Jumlah sémah gumantung kana rencana. Rencana Starter ngamungkinkeun anjeun gaduh 400,000 pengunjung situs per bulan sareng masihan anjeun panyimpenan 25 GB SSD.

Naon kawijakan ngabalikeun duit anjeun?

Urang nawiskeun jaminan duit-balik 30 poé bébas resiko. Upami anjeun ngabatalkeun akun hosting anjeun dina 30 dinten mimiti pendaptaran, kami bakal ngaluarkeun anjeun ngabalikeun duit pinuh. Ieu ngamungkinkeun anjeun sabulan pinuh pikeun nguji kualitas laju, dukungan, sareng kaamanan kami. Jaminan duit-balik 30 poé ngan manglaku ka pamayaran munggaran pikeun rencana bulanan sareng layak pikeun ngabalikeun duit. Pembaruan hosting anu salajengna henteu tiasa dibalikeun deui.

Naon kabijakan pembatalan anjeun?

Jaminan duit-balik 30 poé ngan manglaku ka pamayaran munggaran pikeun rencana bulanan sareng layak pikeun ngabalikeun duit. Pembaruan hosting anu salajengna henteu tiasa dibalikeun deui. Ngabatalkeun akun anjeun sareng ngamimitian ngabalikeun duit bakal langsung ngeureunkeun akun hosting anjeun. Sateuacan nyuhunkeun pembatalan, pastikeun anjeun parantos nyadangkeun, mindahkeun halaman wéb anjeun sareng unduh sadaya cadangan anu diperyogikeun.

Pangrojong naon anu kuring kéngingkeun?

Salaku palanggan hosting, anjeun gaduh aksés kana dukungan obrolan langsung 24/7 ti tim ahli kami anu terang. Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun kalayan masalah téknis atanapi patarosan anu aya hubunganana sareng akun hosting anjeun, konfigurasi server, sareng ngungkulan. Ladenan dukungan kami museurkeun kana patarosan anu aya hubunganana sareng hosting. Kami henteu nyayogikeun dukungan gratis WordPress tema atawa kustomisasi tema. Pikeun pitulung kalayan téma anjeun, tingali docs kami.

Ngamimitian Dinten

Ngalaman kakuatan premium WordPress hosting jeung bebas , tema starter-euyeub fitur. Ngadaptar ayeuna sareng nyandak ayana online anjeun ka jangkung anyar.

Ngamimitian Dinten
Bagikeun ka...