Apa Sampeyan Gunakake Icedrive kanggo Cloud Storage? Review Fitur, Kinerja & Biaya

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan ana ing pasar kanggo solusi panyimpenan maya sing dipercaya lan terjangkau, sampeyan bisa uga kepengin sinau babagan es drive. Platform iki nawakake pilihan panyimpenan sing aman lan gampang digunakake kanggo panggunaan pribadi lan bisnis, kanthi akeh fitur lan rencana rega sing cocog karo macem-macem kabutuhan. Ning kene Review Icedrive, kita bakal nliti kanthi luwih rinci babagan pro lan kontra platform, fitur utama, lan nilai sakabèhé kanggo mbantu sampeyan mutusake apa pilihan sing pas kanggo sampeyan.

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Ringkesan Review Icedrive (TL; DR)
Rating
Rega saka
Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)
Cloud Storage
10 GB - 10 TB (10 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Inggris
enkripsi
Twofish (luwih aman tinimbang AES-256) enkripsi sisih klien & privasi nol kawruh tanpa log. Otentikasi rong faktor
e2ee
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan email 24/7
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Hard drive virtual (panyimpenan awan sing digabung karo HD fisik). Versi file. Dhukungan WebDAV. GDPR manut. Idin adhedhasar akses ing nuduhake folder
Deal Saiki
Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Key Takeaways:

Icedrive nawakake sawetara pro, kalebu panyimpenan maya gratis, enkripsi pengetahuan nol sisih klien, versi file tanpa watesan, lan rencana 5 taun sing terjangkau.

Kontra Icedrive kalebu dhukungan pelanggan sing winates, opsi enggo bareng winates, lan kekurangan integrasi pihak katelu.

Sakabèhé, Icedrive minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki panyimpenan maya sing aman lan terjangkau, nanging bisa uga ora cocog karo sing mbutuhake pilihan enggo bareng ekstensif utawa integrasi pihak katelu.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan IceDrive. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Icedrive Pros

  • 10 GB panyimpenan maya gratis.
  • Enkripsi nol-kawruh sisih klien.
  • Algoritma enkripsi Twofish (simetris blok cipher kunci kanthi ukuran blok 128 bit lan ukuran kunci nganti 256 bit).
  • Versi file tanpa wates.
  • Kabijakan privasi sing kuwat lan ora ana log.
  • Seret lan selehake unggahan.
  • Antarmuka pangguna sing nggumunke.
  • Piranti lunak pemasangan drive revolusioner.
  • Rencana seumur hidup 5 taun sing terjangkau.

Icedrive Cons

  • Dhukungan pelanggan winates.
  • Pilihan enggo bareng winates.
  • Kurang integrasi pihak katelu.
DEAL

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Rencana & Harga

Icedrive wis telung opsi rencana mbayar; Pro I, Pro III, lan Pro X. Langganan kasedhiya saben wulan, tahunan, utawa limang taun.

rencana saben wulan

Padha duwe bubar mungkasi rencana urip Icedrive; iki saiki liwat limang taun, supaya sampeyan isih bisa mlebu munggah kanggo kewajiban langganan ambalan utawa debit langsung, mung siji pembayaran gampang limang taun.

Rencana Gratis

  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS

Paling apik kanggo: Pangguna kanthi kabutuhan panyimpenan minimal, nguji fitur kasebut.

Pro Aku Rencana

  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 6 / sasi
  • Rencana tahunan: $ 59 / taun
  • Rencana "umur" 5 taun: $189 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna kanthi kabutuhan panyimpenan moderat. Imbangan apik saka rega lan panyimpenan.

Rencana Pro III

  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $12/wulan
  • Rencana tahunan: $ 120 / taun
  • 5 taun "urip" rencana: $399 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna sing mbutuhake kapasitas panyimpenan sing signifikan kanggo panggunaan pribadi utawa profesional.

Pro X Plan

  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $30/wulan
  • Rencana tahunan: $ 299 / taun
  • 5 taun "urip" rencana: $999 (pambayaran sapisan)

Paling apik kanggo: Pangguna abot utawa bisnis kanthi syarat panyimpenan ekstensif, kayata foto lan video.

Rencana Pro I minangka pilihan sing apik kanggo pangguna sing ora butuh papan sing akeh nanging butuh luwih saka rencana gratis. Nanging ing $ 59 / taun, iki rega banget dibandhingake karo rencana Mini ukuran padha sing ditawakake Sync.com

DEAL

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Apa rencana paling apik kanggo miwiti?

  • Yen sampeyan anyar kanggo Icedrive lan ora yakin karo kabutuhan long-term, miwiti karo Rencana Gratis iku pinter. Ngidini sampeyan nyoba layanan kasebut tanpa prasetya finansial.
  • Yen sampeyan ngerti sampeyan kudu luwih saka 10 GB, ing Pro Aku Rencana minangka titik wiwitan sing apik. Nawakake jumlah panyimpenan sing signifikan kanthi rega sing cukup.

Apa rencana sing paling apik kanggo dhuwit?

  • The Rencana "umur" 5 taun nawakake nilai paling apik babagan biaya saben wulan. Nanging, iki mbutuhake pambayaran sepisan, sing luwih dhuwur tinimbang pembayaran saben wulan utawa tahunan.
  • Kayata, pilihan Pro I Plan 5 taun rusak dadi kira-kira $ 3.15 / sasi, sing luwih murah tinimbang saben wulan ($ 6) utawa malah rencana tahunan ($ 4.92 / sasi).

Napa rencana "umur" limang taun minangka pilihan sing cerdas?

  • Simpenan jangka panjang: Biaya saben sasi luwih murah sajrone periode 5 taun dibandhingake karo rencana saben wulan utawa tahunan.
  • penak: Pembayaran siji-wektu ngilangi kudu kuwatir babagan nganyari maneh saben wulan utawa taunan.
  • Kunci rega: Nglindhungi marang potensial mundhak rega mangsa.

Elinga, yen komitmen 5 taun mbutuhake kapercayan saka sampeyan babagan kabutuhan panyimpenan ing mangsa ngarep lan layanan terus lan linuwih saka Icedrive. Yen kabutuhan panyimpenan sampeyan bisa diganti utawa yen sampeyan luwih seneng fleksibilitas, rencana jangka pendek bisa uga luwih cocog.

rencana urip lcedrive kang wis diganti menyang rencana bundel limang taun minangka pembayaran siji-mati sing bakal dianyari kanthi manual sawise 5 taun. Sing duwe rencana Lifetime sing ana mesthi bakal tetep status umure.

rencana umur limang taun

Ora ana biaya sing didhelikake, lan sampeyan bisa mbayar rencana liwat kabeh kertu kredit utama lan kertu debit. Pembayaran dening Bitcoin uga kasedhiya, nanging mung kanggo rencana panyimpenan maya seumur hidup

Yen sampeyan ora seneng karo layanan kasebut, ana jaminan dhuwit bali 30 dina, nanging aku menehi saran supaya nyoba rencana gratis. Yen sampeyan mbatalake langganan sawise periode 30 dina, Icedrive ora bakal mbalekaken layanan sing ora digunakake.

Fitur Key

Ing review Icedrive iki, sampeyan bakal sinau luwih lengkap babagan fitur utama Icedrive lan kepiye layanan panyimpenan awan sing aman iki bisa migunani kanggo sampeyan.

Enkripsi Sisih Klien

Nglindhungi informasi sampeyan nganggo cara enkripsi sisi klien sing ora bisa ditembus, ora ngerti.

Enkripsi Twofish

Diakoni dening para ahli minangka alternatif sing luwih aman kanggo enkripsi AES/Rijndael.

Panyimpenan gedhe

Kapasitas panyimpenan gedhe nganti 10 terabyte njamin sampeyan ora bakal kehabisan papan. Perlu luwih?

Bandwidth KALUBÈRAN

Bandwidth sing akeh kanggo njamin layanan tanpa gangguan, preduli saka frekuensi panggunaan panyimpenan awan.

Protection sandi

Atur akses menyang dokumen sing dienggo bareng liwat langkah-langkah sing dilindhungi sandhi.

Share Duration Control

Priksa manawa file sampeyan dienggo bareng mung sajrone wektu sing wis ditemtokake.

Ease saka nggunakake

Ndhaptar menyang Icedrive dudu ilmu roket; Kabeh sing dibutuhake yaiku alamat email, sandhi, lan jeneng lengkap. Akeh panyedhiya panyimpenan maya liyane ngidini mlebu liwat Facebook utawa Google, nanging iki ora bisa karo Icedrive.

ndaftar

Antarmuka pangguna dirancang kanthi apik kanthi tampilan sing polesan. Nduwe sawetara fitur estetika sing apik, kayata kemampuan kanggo ngatur warna ikon folder.

Coding warna minangka cara sing apik kanggo ngatur folder lan apik kanggo wong sing seneng nyampur. Aku uga bisa ngganti avatarku, sing ndadekake dashboardku luwih pribadi.

kode warna

Icedrive bisa diakses liwat umume browser utama, nanging dheweke menehi saran Google Chrome paling apik karo produke.

Aplikasi Icedrive

Ana sawetara cara nggunakake Icedrive, kalebu aplikasi web, aplikasi desktop, lan aplikasi seluler. Icedrive yaiku kompatibel karo Windows, Linux, lan Mac, lan aplikasi seluler kasedhiya ing kalorone Android app lan Apple iOS (iPhone lan iPad).

Aplikasi Web

Aplikasi web gampang digunakake, lan ana pilihan dhaptar utawa tampilan ikon gedhe. Aku luwih seneng sing terakhir amarga pratinjau gambar cilik sing apik banget. 

Kanthi ngeklik tengen ing file utawa folder apa wae, bakal mbukak menu ing sisih ndhuwur. Aku bisa ngatur utawa ngatur file kanthi milih salah siji opsi. Ngunggah file menyang Icedrive saya gampang - aku mung nyeret lan nyelehake menyang aplikasi web.

Utawa, aku bisa ngunggah kanthi ngeklik spasi ing dashboard, lan pilihan upload bakal katon.

aplikasi web icedrive

Aplikasi Desktop

Aplikasi desktop minangka aplikasi portabel sing ora mbutuhake instalasi. Gampang kanggo nggunakake lan katon lan fungsine kurang luwih padha karo aplikasi web. 

Nalika aku diundhuh app desktop, nawakake kula ing pilihan kanggo nginstal drive virtual ing laptopku. Drive virtual kanthi gampang dipasang dhewe, tumindak kaya hard drive nyata tanpa njupuk papan ing komputer. 

drive virtual icedrive

Drive virtual mung kasedhiya ing Windows lan nggunakake antarmuka explorer file Windows. Iki ngidini kula ngatur file sing disimpen ing méga, kanthi cara sing padha karo aku ngatur file ing laptop.

File sing disimpen ing Icedrive bisa diowahi nggunakake aplikasi pihak katelu kayata Microsoft Office langsung saka drive virtual.

Aplikasi Mobile

Aplikasi seluler kaya ramping kaya antarmuka web, lan folder warna katon apik banget. Iku prasaja nggunakake, lan yen aku nutul menu ing sisih file, ndadekke munggah pilihan kanggo item tartamtu.

aplikasi seluler icedrive

Ing Icedrive fitur unggah otomatis ngidini kula ngunggah file media kanthi cepet. Aku bisa milih arep ngunggah foto, video, utawa kalorone kanthi otomatis.

Pangguna mbayar duwe pilihan kanggo ngirim file menyang folder sing dienkripsi lagi upload kanthi otomatis. Aku uga bisa nggawe serep kabeh file, klip audio, gambar, lan video ing aplikasi seluler.

Manajemen tembung sandhi

Kanthi ngakses setelan akun ing aplikasi web, aku bisa ngatur lan ngganti tembung sandhi kanthi gampang. 

manajemen tembung sandhi

Yen lali sandi, aku bisa ngeklik link 'lali sandi' ing kaca mlebu Icedrive. Iki mbukak kothak dialog sing njaluk kula ngetik alamat email. Nalika aku nindakake iki, Icedrive ngirim email link reset sandi menyang kaca ngendi aku bisa ngetik sandhi anyar.

Nalika nggunakake enkripsi nul-kawruh, Icedrive highlights pentinge nggunakake tembung sandhi paweling. Mung wong sing ngerti tembung sandhi sing bisa ngakses data sing dienkripsi - yen lali, Icedrive ora bisa waras data ndhelik.

DEAL

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Keamanan Icedrive

Icedrive ngamanake kabeh data pelanggan nggunakake protokol TLS/SSL sing njamin kabeh file aman sajrone transit. Nanging, nalika file tekan tujuane ing Icedrive, file kasebut disimpen ing negara sing ora dienkripsi kanthi standar. Pangguna gratis kudu nganyarke kanggo entuk akses menyang folder enkripsi.

keamanan icedrive

Enkripsi Ilmu-Enol

Fitur keamanan premium ing Icedrive banget, lan padha kurban enol-kawruh, enkripsi sisih klien. 

Dataku dienkripsi sadurunge lan sajrone transit, saengga informasi kasebut bisa dicegat dening pihak katelu. Mung sing bakal bisa decrypt file nggunakake tombol enkripsi. Malah staf ing Icedrive ora bakal duwe akses menyang dataku.

Icedrive ngijini kula milih file lan folder aku pengin encrypt, lan aku bisa ninggalake item sing ora sensitif ing negara normal. Sampeyan bisa uga mikir, kenapa ora mung enkripsi kabeh? Ya, bisa luwih cepet ngakses file sing ora dienkripsi. Dadi yen ora perlu, utawa sampeyan butuh akses sing kerep, ora perlu.

Ilmu-enol, enkripsi sisih klien minangka lapisan keamanan ekstra sing mung kasedhiya kanggo pelanggan sing mbayar. Icedrive nggunakake algoritma enkripsi Twofish 256-bit tinimbang enkripsi standar AES. 

Twofish minangka cipher blok simetris sing tegese nggunakake siji tombol kanggo ndhelik lan dekripsi, lan nganti saiki ora rusak. Icedrive claims sing Twofish akeh luwih aman tinimbang algoritma AES. Nanging, diarani luwih alon lan kurang efisien tinimbang protokol AES.

Priksa video iki kanggo ndeleng cara kerja cipher blok simetris.

Authentication Factor Dua

Otentikasi rong faktor (2FA) uga ditawakake Icedrive nggunakake Google Authenticator utawa FIDO Universal 2nd Factor (U2F) kunci keamanan.

Sampeyan bisa tuku tombol U2F ing wangun USB, piranti NFC, utawa kertu pinter/swipe. Bisa uga cara 2FA sing paling aman sing kasedhiya. Yen tombol U2F aman sacara fisik, ora ana cara kanggo informasi apa wae sing bisa dicegat utawa dialihake kanthi digital. 

Ana uga pilihan kanggo nyetel otentikasi rong faktor liwat SMS, sing trep banget. Nanging, fitur iki mung kanggo pangguna premium.

Kunci Pin

Aku bisa nggawe a kunci pin papat digit ing aplikasi seluler sing Icedrive njaluk aku mlebu kanggo ngakses panyimpenan awan. Yen ana sing mbukak kunci ponsel, dheweke isih kudu ngerti kode pin kanggo ngakses file kasebut. Nyiyapake kunci pin gampang - lebokake kode papat digit sing ora bisa dilalekake banjur ketik maneh kanggo ngonfirmasi.

kode pin kunci

Aku kuwatir yen fitur iki ora takon sandi Icedrive nalika nggawe kode pin. Aku otomatis mlebu ing telpon. Mulane ora ana cara Icedrive bisa ngonfirmasi manawa aku nggawe kode kasebut. 

Enkripsi Twofish

Enkripsi Twofish iku sawijining alternatif kanggo enkripsi AES sing luwih umum digunakake, nawakake fitur keamanan sing luwih apik kayata dawa tombol sing luwih dawa (256-bit) sing ndadekake luwih angel nyerang kanthi brute force utawa serangan liyane.

icedrive loro iwak

implementasine Icedrive saka Twofish enkripsi mesthekake yen data pangguna tetep direksa sajrone transfer lan panyimpenan file. Kanthi masangake algoritma iki karo fitur keamanan liyane kayata fitur Pin Lock lan Two-Factor Authentication, Icedrive bisa mesthekake yen data pangguna tetep aman lan dilindhungi sabisa.

Enkripsi sisih klien

Icedrive nggunakake enkripsi sisih klien kanggo njamin keamanan data kanggo pangguna. Proses enkripsi ditindakake ing sisih klien yaiku piranti pangguna, lan proses iki njamin ora ana sing bisa ngakses data pangguna kajaba duwe kunci enkripsi.

Privacy

Server Icedrive yaiku dumunung ing Inggris, Jerman, lan Amerika Serikat. Nanging, sampeyan ora entuk pilihan kanggo milih lokasi server Icedrive nalika sampeyan mlebu. 

Minangka Icedrive minangka perusahaan ing Inggris, kudu tundhuk karo Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).

Kabijakan privasi dheweke cendhak, manis, lan langsung menyang titik. Supaya ora nggunakake analitik pihak katelu, lan ngidini aku milih cara kontak karo Icedrive. 

Nanging, kabijakan privasi Android ngelingake yen Icedrive nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake layanan sing bakal nambah pengalaman sakabèhé. Iki kalebu ngelingi preferensi basa lan tampilan sing disenengi.

Babagan data pribadhi sing wis disimpen Icedrive - Aku bisa takon kanggo ndeleng kapan wae. Aku uga bisa njaluk supaya kabeh data sing dicathet sing disambung menyang akunku dibusak. 

Yen aku rencana mbusak akun, Icedrive bakal mbusak kabeh data saka server. 

Nuduhake lan Kolaborasi

Nuduhake tautan gampang; klik-tengen file bakal digawe rong pilihan kanggo dituduhake liwat email utawa akses link umum. Nalika aku ngeklik 'opsi enggo bareng,' kothak pop-up dibukak, lan aku bisa ngetik ing email panampa lan nambah pesen kanggo ngirim kanggo wong-wong mau. 

enggo bareng icedrive

Yen aku ngeklik 'pranala umum,' aku bisa ngasilake link akses sing bisa disalin lan dikirim menyang panampa liwat cara komunikasi apa wae. Sandhi akses lan tanggal kadaluwarsa uga bisa digawe kanggo pranala. Nanging, opsi kasebut mung kanggo pelanggan sing mbayar.

Icedrive uga menehi pilihan kanggo njaluk file, sing ngidini wong ngunggah konten menyang folder tartamtu. Kanthi ngeklik tengen folder ing Icedrive, aku bisa njaluk file supaya dikirim ing kana.

Saben aku nggawe link request file, Aku kudu nyetel tanggal kadaluwarsa kanggo iku, kang bisa apa nganti 180 dina saka wektu nyetel munggah.

file icedrive kadaluwarsa

Ing bab apes babagan opsi enggo bareng Icedrive iku aku ora bisa nyetel ijin. Iki tegese aku ora bisa ngidini wong liya nyunting file utawa nyetel file kasebut mung ndeleng. Fitur liyane sing ilang yaiku kemampuan kanggo nyetel watesan download.

SyncIng

Icedrive iku syncIng fitur ora ing ngendi iku cemlorot. Ora ana Icedrive sing kapisah sync folder, lan nalika item ing sync, katon ing dashboard minangka item biasa. 

Sync folder kasedhiya karo akeh panyedhiya panyimpenan maya liyane. Aku nemokake sing duwe a sync folder luwih trep lan luwih gampang kanggo nggunakake. 

Icedrive ora ndhukung tingkat blok sync. Tingkat blok sync ngidini upload luwih cepet amarga mung perlu sync pamblokiran data sing wis diganti. Nanging, ora bisa nggunakake level blok sync karo enkripsi klien-sisih, lan kanggo kula, enkripsi luwih penting.

Icedrive nggunakake selektif sync pasangan antarane folder lokal sing disimpen ing komputer lan folder remot ing méga. Ana telung cara aku bisa sync file lan folderku ing antarane rong tujuan iki:

  1. Loro-lorone: Nalika aku ngowahi utawa ngganti apa wae ing folder remot utawa lokal, folder bakal ditampilake kanthi lokal lan jarak adoh.
  2. Siji-cara menyang lokal: Sembarang owah-owahan aku nggawe mbatalake dibayangke ing folder lokal.
  3. Siji-cara menyang awan: Sembarang owah-owahan aku nggawe kanggo folder lokal dibayangke ing méga.
icedrive syncIng

kacepetan

Kanggo mriksa kacepetan transfer Icedrive, aku nindakake tes prasaja ing sambungan Wifi ngarep dhasar nggunakake folder gambar 40.7MB. Aku nggunakake speedtest.net kanggo mangerteni kacepetan sambungan sadurunge miwiti saben upload utawa download.

Ing wiwitan proses upload pisanan, aku duwe kacepetan upload 0.93 Mbps. Unggahan wiwitan butuh 5 menit lan 51 detik kanggo rampung. Aku rampung test kapindho karo folder padha lan kacepetan upload 1.05 Mbps. Wektu iki unggahanku butuh 5 menit 17 detik.

Nalika aku ndownload folder gambar kanggo pisanan, kacepetan download 15.32 Mbps, lan njupuk 28 detik kanggo rampung. Ing tes kapindho, Icedrive ngrampungake download ing 32 detik. Ing kesempatan iki, kacepetan downloadku 10.75 Mbps. 

Kacepetan ing Icedrive bisa ngunggah lan ngundhuh gumantung saka sambungan internet. Aku uga kudu njupuk menyang wawasan sing kacepetan sambungan bisa fluctuate saindhenging test. Ngelingi faktor kasebut, Icedrive ngatur wektu upload lan download sing apik, utamane amarga kecepatan saya kurang.

DEAL

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Antrian Transfer File

Antrian transfer file ngidini aku ndeleng apa sing diunggah menyang Icedrive. Transfer file bisa ditinggalake ing latar mburi, lan lambang upload bakal katon ing pojok tengen ngisor. Lambang nampilake persentase unggahan, lan kanthi siji klik cepet, aku bisa ndeleng antrian. 

Antrean ditampilake minangka dhaptar dhaptar item ing folder kasebut. Iki nuduhake status saben transfer file kanthi individu, lan uga nuduhake jam mundur ing ngisor dhaptar.

transfer file icedrive

Pratinjau File

Pratinjau file kasedhiya, lan aku bisa cepet nggulung cepet kaya slide yen aku wis mbukak. 

Nanging, file ing folder enkripsi Icedrive ora bakal ngasilake gambar cilik, lan pratinjau diwatesi. Gambar cilik lan pratinjau ora kasedhiya kanggo data sing dienkripsi amarga server Icedrive ora bisa maca.

Kemampuan kanggo ndeleng file sing dienkripsi ing aplikasi web kasedhiya, nanging file kasebut kudu didownload lan didekripsi sadurunge ditampilake.

Icedrive ujar manawa tujuane kanggo ngetrapake luwih akeh fitur pratinjau minangka kemajuan teknologi. 

File Versi

Versi file ngidini sampeyan mulihake, pratinjau, lan ndownload file lan file sing wis ilang sing wis diowahi. Versi file ora winates ing Icedrive, nyimpen file sandi moho. Iki tegese aku bisa mulihake file menyang versi sadurunge utawa mbalekake ora preduli suwene suwene diganti utawa dibusak. 

versi file icedrive

Panyedhiya liyane duwe watesan kanggo fitur iki, dadi ora bakal kaget yen Icedrive pungkasane ngetutake. Sadurunge, watesan versi file paling dhuwur sing dakdeleng yaiku 360 dina kanthi rencana Premium tingkat dhuwur.

Versi file mung kasedhiya ing web lan app desktop. Mulihake item menyang versi sadurunge kudu ditindakake kanthi file-by-file. Ora ana fitur sing ngidini mulihake akeh utawa ngidini aku mulihake folder kabeh menyang versi sadurunge. Nanging, aku bisa njupuk kabeh folder sing wis dibusak saka tong sampah.

Wisaya serep

Wisaya serep maya minangka fitur saka aplikasi seluler. Iku ngijini kula milih jinis data aku pengin serep; opsi kalebu gambar lan video, dokumen, lan file audio. Iku uga nawakake kanggo ngatur file sandi yen lagi digawe serep otomatis.

serep data

Wisaya serep ora padha karo fitur upload otomatis. Iku makaryakke independen; Aku kudu mindai maneh piranti saben-saben aku kudu nggawe serep sing anyar. 

Fitur upload otomatis mung menehi kula pilihan kanggo sync foto lan video - nalika tuntunan serep nawakake kanggo nggawe serep dokumen lan file audio saliyane gambar lan video. 

Rencana gratis vs Premium

rega icedrive

Rencana Gratis

The rencana free nawakake 10GB saka panyimpenan lan watesan bandwidth saben wulan 25 GB. Ora ana insentif kanggo entuk papan liyane kaya karo Sync.com. Nanging sing dakkarepake babagan watesan panyimpenan gratis 10GB Icedrive yaiku sampeyan ora miwiti kanthi watesan sing luwih murah lan entuk insentif kaya sing ditindakake karo panyedhiya panyimpenan maya liyane.

Rencana panyimpenan gratis dilengkapi keamanan TLS/SSL standar kanggo nglindhungi data nalika transit amarga enkripsi mung kasedhiya kanggo pangguna premium. Nanging, aku wis krungu desas-desus manawa Icedrive bisa nambah layanan enkripsi kanggo mbebasake pangguna ing mangsa ngarep. 

Rencana Premium

Icedrive iku Opsi premium menehi keamanan ekstra amarga kabeh nggunakake enkripsi pengetahuan nol ing sisih klien. Sampeyan uga bakal entuk akses menyang fitur enggo bareng majeng kayata nyetel wektu entek lan sandhi kanggo pranala

The Rencana lite menehi panyimpenan maya 150GB papan lan bandwidth 250GB saben wulan. Yen iki ora cukup, ing Rencana Pro nawakake ruang panyimpenan 1TB kanthi watesan bandwidth saben wulan 2 TB. Tingkat paling dhuwur saka Icedrive yaiku Rencana Pro + kanthi panyimpenan awan 5TB lan tunjangan bandwidth saben wulan 8TB.  

Rencana gratis lan premium Icedrive kabeh kanggo panggunaan pribadi lan kekurangan fasilitas kanggo macem-macem pangguna lan bisnis. 

Dhukungan pelanggan

fasilitas dhukungan pelanggan Icedrive diwatesi, lan mung siji cara kanggo pelanggan bisa sesambungan, kanthi mbukak tiket. ana ora ana pilihan chatting langsung. Nalika pungkasane nemokake nomer telpon, aku menehi saran manawa para pelanggan kudu sesambungan kanthi mbukak tiket dhukungan.

dhukungan pelanggan icedrive

Icedrive nyatakake yen dheweke arep nanggapi kabeh pitakon sajrone 24-48 jam. Aku wis hubungi Icedrive kaping pindho lan ngatur kanggo njaluk balesan ing watara tandha 19 jam ing loro kesempatan. Nanging, akeh pelanggan sing ora duwe rejeki sing padha, lan sawetara durung nampa respon.  

Sing positif babagan tiket dhukungan yaiku kabeh tiketku mlebu ing sak papan ing Icedrive. Aku dikabari babagan tanggapan liwat email nanging kudu log in kanggo ndeleng. Aku ngerteni iki migunani amarga aku ora prelu mburu liwat email yen kudu bali menyang tiket.

Ana pusat dhukungan pelanggan sing kalebu jawaban kanggo pitakonan sing kerep ditakoni. Nanging, aku ora nemokake iku minangka informatif minangka pCloud's utawa Syncpusat dhukungan. Kurang akeh informasi, kayata rincian babagan nuduhake folder lan cara nggunakake sync pasangan.  

Tambahan

Media Player

Icedrive duwe pamuter media internal sing gampang akses menyang musikku tanpa melu aplikasi pihak katelu. Pamuter media uga bisa digunakake karo file video. 

pamuter media icedrive

Nanging, ora kaya serbaguna pCloudPamuter musik lan ora duwe fitur kayata isi shuffling lan looping dhaptar lagu. Aku kudu mindhah media kanthi manual, dadi angel digunakake nalika lelungan. Nalika nggunakake pamuter media, mung pilihan aku kanggo ngganti kacepetan muter.

WebDAV

WebDAV (Panganggit lan Versi sing Disebar ing Web) minangka server TLS sing dienkripsi sing kasedhiya kanggo digunakake ing kabeh rencana mbayar liwat Icedrive. Ngidini kula nyunting lan ngatur file kanthi bebarengan saka awanku karo anggota tim ing server remot.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Icedrive nyedhiyakake antarmuka sing gampang digunakake sing dirancang kanthi apik, menehi tampilan sing apik banget. Iku enggal nawakake a Freebie 10GB, ora ana pitakonan, lan rencana Premium minangka nilai dhuwit sing luar biasa.

Icedrive Cloud Storage
Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189) (rencana 10GB gratis)

es drive dilengkapi fitur sing apik kayata algoritma enkripsi Twofish, enkripsi sisih klien, privasi nol pengetahuan, desain antarmuka intuisi, lan rega sing kompetitif kalebu rencana panyimpenan awan seumur hidup.

If keamanan kuwat lan privasi ana ing sisih ndhuwur dhaptar sing kudu ana, banjur Icedrive minangka pilihan sing paling apik. 

Letusan utama yaiku dhukungan pelanggan lan nuduhake opsi, kang winates, nanging Icedrive isih bayi, lan iku akeh cepet.

Icedrive duwe sawetara fitur sing wis nyengsemake kayata versi file tanpa wates, drive virtual, lan dhukungan WebDAV, lan katon kaya bakal nambah liyane.

Icedrive kiriman biasa ing media sosial babagan dandan sing bakal teka, lan iki kaya wiwitan sing apik.

Dandan & Update paling anyar

Icedrive terus nambah lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Dhukungan Tiket Lampiran:
    • Icedrive wis nambahake kemampuan kanggo pangguna kanggo masang file kanggo ndhukung tiket. Fitur iki nambah kemampuan pangguna kanggo komunikasi masalah kanthi luwih efektif kanthi nyedhiyakake gambar, dokumen, utawa file liyane sing cocog langsung menyang tim dhukungan.
  • Alur Obrolan Tiket Dhukungan sing luwih apik:
    • Aliran obrolan ing tiket dhukungan wis ditingkatake kanggo kajelasan lan efisiensi sing luwih apik. Peningkatan iki bisa uga nyebabake resolusi sing luwih cepet lan komunikasi sing luwih ramping antarane pangguna lan tim dhukungan.
  • Desain Kaca Login Anyar:
    • Kaca mlebu wis ngalami desain ulang, duweni potensi nawakake antarmuka sing luwih ramah pangguna lan pengalaman pangguna sakabèhé sing luwih apik.
  • Pambuka Rencana 5 Taun:
    • Icedrive wis ngenalake opsi langganan jangka panjang kanthi rencana 5 taun. Iki menehi pangguna luwih akeh pilihan kanggo durasi langganan, bisa uga kanggo wong sing luwih seneng komitmen jangka panjang kanthi potensial irit biaya.
  • Aliran Checkout Anyar kanthi Metode Pembayaran Tambahan, Kalebu Klarna:
    • Proses checkout wis dianyari kanggo kalebu opsi pembayaran liyane, kayata Klarna. Penambahan iki ndadekake layanan luwih gampang diakses kanggo pangguna sing luwih akeh kanthi menehi pilihan pembayaran sing beda.
  • Dark Mode:
    • Mode peteng wis ditambahake menyang aplikasi web, selaras karo setelan OS pangguna. Fitur iki cocog karo preferensi pangguna kanggo antarmuka sing luwih peteng, sing bisa dadi luwih gampang ing mripat lan luwih irit energi, utamane ing kahanan sing kurang cahya.
  • Cara Anyar kanggo Download Multi-File:
    • Cara anyar kanggo ndownload macem-macem file wis dikenalake. Nganyari iki bisa uga nggawe proses ngundhuh macem-macem item luwih efisien lan pangguna-loropaken.
  • Portal Manajemen Langganan:
    • Portal khusus kanggo ngatur langganan wis dileksanakake. Fitur iki ngidini pangguna gampang ndeleng, ngatur, lan ngowahi rencana langganan, nyedhiyakake kontrol lan keluwesan luwih akeh babagan setelan akun.
  • Komentar Diijini ing Kaca Link Umum:
    • Pangguna saiki bisa ninggalake komentar ing kaca pranala umum. Fitur iki nambah kolaborasi lan interaksi, ngidini umpan balik utawa cathetan ditambahake menyang file sing dienggo bareng.

Reviewing Icedrive: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Entuk $800 saka rencana seumur hidup 10TB

Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189)

Opo

es drive

Pelanggan mikir

Panyimpenan awan sing mung bisa digunakake

Januari 7, 2024

Icedrive nawakake antarmuka sing resik lan prasaja sing ndadekake panyimpenan awan dadi gampang. Titik sing kuwat yaiku ruang panyimpenan sing akeh lan struktur rega sing gampang. Nanging, ora duwe sawetara fitur canggih, nanging kanggo kabutuhan panyimpenan dhasar, iku pilihan sing apik lan terjangkau

Avatar kanggo Norman
Norman

Layanan pelanggan sing ora apik lan fitur sing winates

April 28, 2023

Aku mlebu layanan Icedrive karo pangarep-arep dhuwur, nanging sayangé, pengalaman wis cukup kuciwo. Tim layanan pelanggan alon-alon nanggapi lan ora banget mbiyantu nalika nindakake. Kajaba iku, fitur sing kalebu ing layanan kasebut cukup winates dibandhingake karo sawetara pesaing. Aku wis sawetara masalah karo syncing file, sing durung ditanggulangi kanggo kepuasanku. Sakabèhé, aku ora nyaranake Icedrive kanggo wong liya.

Avatar kanggo Anonymous
Anonymous

Kuciwo Customer Service Pengalaman

April 5, 2023

Aku mlebu munggah kanggo Icedrive karo pangarep-arep dhuwur, nanging sayangé, pengalaman wis kurang saka marem. Antarmuka prayoga, nanging aku wis masalah karo file syncing lan ngunggah manawa tim dhukungan durung bisa ngrampungake. Sisih paling ala yaiku layanan pelanggan - aku kudu ngenteni pirang-pirang dina kanggo nanggepi tiket dhukungan, lan wakil-wakil sing wis dakkandhani ora mbantu banget. Aku kuciwa karo pengalaman lan bakal nggoleki solusi panyimpenan maya sing beda.

Avatar kanggo Lisa J
Lisa J

Fitur apik, nanging kadhangkala glitches

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Icedrive kanggo bab taun saiki, lan sakabèhé, aku cukup wareg karo layanan sing. Fitur, kayata serep otomatis lan versi file, apik banget, lan regane cukup. Nanging, aku wis ngalami sawetara glitches karo platform, kayata sok-sok alon loading kaping lan kangelan syncing file. Nanging, tim dhukungan pelanggan mesthi kasedhiya lan mbantu ngrampungake masalah apa wae. Sakabèhé, aku bakal menehi saran Icedrive kanggo sapa waé sing nggoleki layanan panyimpenan awan sing dipercaya.

Avatar kanggo Sarah Brown
Sarah Brown

Panyimpenan Cloud sing Apik, Bisa Gunakake Fitur Liyane

Maret 27, 2023

Aku wis nggunakake Icedrive kanggo sawetara sasi lan iku pengalaman gedhe sakabèhé. Antarmuka iku gampang kanggo nggunakake lan sync fitur dianggo seamlessly. Pilihan serep uga wis disimpen kula akèh alangan. Nanging, aku pengin luwih akeh fitur sing kasedhiya, kayata editor dokumen utawa alat kolaborasi. Nanging, Icedrive minangka pilihan sing padhet kanggo sapa wae sing golek solusi panyimpenan awan sing gampang lan dipercaya.

Avatar kanggo Johnny Smith
Johnny smith

Pengalaman Panyimpenan Cloud sing nggumunake

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Icedrive luwih saka setahun saiki lan aku kudu ujar, aku kaget karo fitur lan kinerja. Aku seneng antarmuka sing resik lan prasaja sing ngidini aku gampang ngunggah, nuduhake, lan sync fileku ing kabeh pirantiku. Opsi enkripsi menehi katentreman yen dataku aman, lan regane cukup terjangkau. Aku banget nyaranake Icedrive kanggo sapa wae sing golek solusi panyimpenan awan sing dipercaya lan gampang digunakake.

Avatar kanggo Sarah Lee
Sarah Lee

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Home » Cloud Storage » Apa Sampeyan Gunakake Icedrive kanggo Cloud Storage? Review Fitur, Kinerja & Biaya

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...