Apa Sampeyan kudu Host karo WPX Hosting? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan wis nggoleki solusi hosting sing sampurna kanggo sampeyan WordPress website, sampeyan mbokmenawa wis teka tengen WPX Hosting wis. Kanthi pratelan babagan kecepatan sing cepet banget, dhukungan pelanggan sing paling dhuwur, lan rega sing ora bisa dikalahake, ora nggumunake WPX wis nggawe ombak ing industri kasebut. Ing review WPX Hosting 2024 iki, aku bakal mbedakake fitur, rega, kinerja, lan dhukungan WPX kanggo mbantu sampeyan milih pilihan sadurunge ndhaptar!

Saka $ 20.83 saben wulan

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Key Takeaways:

WPX Hosting nawakake kinerja sing apik, fitur keamanan sing ditingkatake, lan migrasi situs gratis, dadi pilihan utama kanggo ngatur WordPress hosting

Kanthi teknologi LiteSpeed, panyimpenan SSD, lan dhukungan pelanggan 24/7, WPX Hosting menehi pengalaman sing dipercaya lan ramah pangguna.

Sanajan WPX Hosting ora duwe uji coba gratis tradisional lan skalabilitas winates, tawaran gratis rong wulan kanthi rencana taunan menehi kesempatan kanggo nyoba layanane.

WPX Hosting Ringkesan Review (TL;DR)
Rating
Reregan
Saka $ 20.83 saben wulan
Jinis Hosting
ngatur WordPress hosting
Kacepetan & Kinerja
LiteSpeed ​​Server + LiteSpeed ​​​​Cache + OpCache. XDN CDN. PHP 7.x & PHP 8.0. 3 buruh PHP saben situs
WordPress
1 klik tanpa watesan WordPress instalasi & situs pementasan
server
LiteSpeed ​​Server + LiteSpeed ​​​​Cache + OpCache. panyimpenan SSD Super cepet
keamanan
pangayoman DDoS. Mbusak malware gratis. Gawe serep otomatis (disimpen 28 dina). Keamanan akun majeng
Control Panel
Panel Kontrol WPX (proprietary)
Tambahan
Ndandani gratis yen situs sampeyan offline. Optimasi kacepetan situs gratis. Migrasi situs tanpa wates sajrone 24 jam
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Sofia, Bulgaria)
Deal Saiki
Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Untung lan rugine

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan aspek penting WPX Hosting - nanging tenan temokake babagan - ayo goleki loro-lorone pro lan cons. 

WPX Hosting Pros

  • Kinerja banget karo ora dina ala tau. WPX Hosting minangka salah sawijining panyedhiya paling cepet ing kana. Nduwe hardware spek dhuwur, sing disesuaikan banget lan dioptimalake kanggo kinerja.
  • LiteSpeed ​​Server + LiteSpeed ​​​​Cache + OpCache, PHP 7.x & PHP 8.0, lan panyimpenan SSD.
  • Sertifikat SSL gratis karo rencana langganan apa wae.
  • Migrasi situs tanpa wates gratis saka host web apa wae, rampung sajrone 24 jam.
  • 24/7 support customer loropakent. Yen sampeyan macet, aja ragu-ragu nulis menyang layanan dhukungan pelanggan WPX Hosting — sampeyan bakal entuk tanggapan ing kira-kira 30 detik.
  • sawijining fitur keamanan sing ditingkatake kudu menehi tentrem total atine
  • Recovery situs web gratis yen entuk malware utawa diserang dening peretas.
  • Profesional gratis layanan optimasi kacepetan.
  • CDN (Content Delivery Network) disebut XDN, Jaringan Pangiriman Konten sing super cepet lan digawe kanthi tangan kanthi 25 lokasi pinggiran global. 

WPX Hosting Cons

  • Ana ora ana domain gratis karo sembarang rencana.
  • Ora ana dhukungan telpon utawa email (ana "mung" tiket lan dhukungan chatting langsung).
  • sawijining skalabilitas diwatesi, dadi ana alesan liyane apa sampeyan kudu mikir kaping pindho sadurunge langganan salah siji plans yen sampeyan WordPress Situs kasebut kanthi lalu lintas dhuwur, nggunakake WooCommerce, utawa nduweni akeh konten dinamis.
DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Babagan WPX

Sing mbokmenawa wis ngerti, gadhah situs web sing cepet lan pangguna-loropaken iku penting yen sampeyan pengin duwe bisnis sukses online lan peringkat dhuwur ing panelusuran organik.

Nanging, milih perusahaan hosting sing nyukupi kabeh syarat situs web sampeyan bisa uga rada angel. Sawise kabeh, ana akeh panyedhiya hosting sing nawakake rencana langganan sing luar biasa. 

Kanggo entuk eksposur mesin telusur sing luwih apik, sing pungkasane bakal nyebabake lalu lintas situs web saben dina sing luwih gedhe, sampeyan bisa uga pengin nimbang langganan rencana sing ditawakake salah sawijining perusahaan hosting sing paling dipercaya ing bisnis kasebut - WPX Hosting

Adhedhasar ing Bulgaria, WPX minangka perusahaan hosting independen sing diadegake ing 2013, lan sawise wektu sing cendhak, dadi salah sawijining perusahaan hosting sing paling terjangkau lan sukses ing Eropa amarga kecepatan lan aksesibilitas sing ramah pangguna

Ing 2022, WPX Hosting menang Deleng tes kacepetan Sinyal. Kanthi entuk pangenalan iki, perusahaan kasebut nuduhake yen dheweke nindakake persis apa sing arep ditindakake.

Dadi a WordPress pangguna dhewe, Aku mutusaké kanggo menehi sandi loro sen ing Fitur lan rencana rega WPX Hosting.

Ayo terusake lan ngerteni manawa hype kasebut cocog utawa ora ing review WPX Hosting iki.  

TL; DR: WPX Hosting minangka salah sawijining perusahaan hosting sing paling efektif lan terjangkau sing dikenal kanthi wektu loading super cepet. Nawakake akeh fitur lan layanan sing apik kanggo kabeh jinis WordPress blog utawa situs web, nggawe solusi sampurna kanggo WordPress pangguna. 

WPX Hosting
Saka $ 20.83 saben wulan

Kenapa WPX? ⚡

  • Cepet banget: Kacepetan tingkat paling dhuwur kanthi CDN internal.
  • Keamanan Fort Knox: Pindai malware otomatis, perlindungan DDoS, firewall sing aman.
  • Obrolan langsung 24/7: Real WordPress ahli, tansah nelpon.
  • Persiyapan sing gampang: Migrasi lan pementasan situs gratis.
  • Tenang: Update otomatis, serep, lan jaminan kinerja.
  • Fokus ing WordPress: Dioptimalake kanggo platform favorit.
  • Pujian sing dhuwur: Review saka pangguna sing seneng.

Bukak WPX yen:

  • Kacepetan sing penting: Ngilangake wektu mbukak alon.
  • Keamanan iku penting: Lindungi situs web lan pengunjung.
  • Sampeyan pengin sing paling apik: Hosting premium kanggo kinerja lan dhukungan.

Ora murah, nanging worth investasi kanggo serius WordPress pangguna.

Rencana & Harga

Rencana Rega WPX Hosting

WPX nawakake telung tahunan lan saben wulan WordPress rencana hosting. Kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh rencana cukup terjangkau. 

Uga, sampeyan bakal bisa nggunakake rencana apa wae gratis sajrone rong sasi kapisan sawise langganan salah siji saka plans taunan, bebarengan karo pangayoman DDoS lan optimasi kacepetan sakabèhé situs web sampeyan. Optimasi kacepetan pungkasane bakal mbantu sampeyan Web Vitals dening Google

PlanRega saben wulanRega saben wulan (dibayar saben taun)
Rencana bisnis$ 24.99 / sasi$ 20.83 / sasi (gratis 2 wulan)
Rencana profesional$ 49.99 / sasi$ 41.58 / sasi (gratis 2 wulan)
Rencana elit$ 99 / sasi$ 83.25 / sasi (gratis 2 wulan)
  • Bisnis: $24.99 saben sasi yen sampeyan mbayar saben wulan or $20.83 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun.
    • Tuan rumah 5 situs, bandwidth 200 GB, panyimpenan SSD 15 GB, 3 Pekerja PHP saben situs, lan 1 inti CPU. 
  • Profesional: $49.99 saben sasi yen sampeyan mbayar saben wulan utawa $ 41.58 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun.
    • Tuan rumah 15 situs, bandwidth 400 GB, panyimpenan SSD 30 GB, 3 Pekerja PHP saben situs, lan 2 inti CPU. 
  • Elit: $99 saben sasi yen sampeyan mbayar saben wulan utawa $ 83.25 / sasi yen sampeyan mbayar saben taun.
    • Tuan rumah 35 situs, bandwidth GB tanpa watesan, panyimpenan SSD 60 GB, 3 Pekerja PHP saben situs, lan 3 inti CPU. 

Yen sampeyan pengin WPX Hosting ngatur kurang saka limang situs web, sampeyan kudu pindhah menyang rencana Bisnis. Nanging, yen sampeyan butuh panyedhiya hosting web nganti 15 situs web, coba lengganan menyang rencana Profesional. Rencana Elite nawakake sampeyan ngatur nganti 35 situs web.

DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Kacepetan, Kinerja & Keandalan 

Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti…

  • Napa kacepetan situs penting… akeh!
  • Sepira cepet situs sing di-host ing WPX dimuat. Kita bakal nyoba kacepetan lan wektu respon server GoogleMetrik Web Vitals Inti.
  • Kepiye situs sing di-host ing WPX nindakake lonjakan lalu lintas. Kita bakal nyoba kepiye kinerja WPX Hosting nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah.

Metrik kinerja sing paling penting sing kudu sampeyan goleki ing host web yaiku kacepetan. Pengunjung menyang situs sampeyan ngarepake bakal dimuat cepet instan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi pengalaman pangguna ing situs sampeyan, nanging uga mengaruhi sampeyan SEO, Google peringkat, lan tingkat konversi.

Nanging, nguji kacepetan situs GoogleInti Web Vitals metrik ora cukup dhewe, amarga situs uji kita ora duwe volume lalu lintas sing akeh. Kanggo ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji kita.

Napa Babagan Speed ​​Situs

Apa sampeyan ngerti:

  • Kaca sing dimuat ing 2.4 liyas wis a 1.9% tingkat konversi
  • At detik 3.3, tingkat konversi ana 1.5%.
  • At detik 4.2, tingkat konversi kurang saka 1%.
  • At 5.7+ detik, tingkat konversi ana 0.6%.
Napa Babagan Speed ​​Situs
Source: cloudflare

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung bakal kelangan revenue potensial nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

Googlealgoritma kang luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon-alon, umume pengunjung bakal mumbul maneh, nyebabake rangking mesin telusuran. Uga, situs web sampeyan kudu mbukak kanthi cepet yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.

kalkulator nambah revenue kacepetan kaca

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh panyedhiya hosting web cepet kanthi infrastruktur server, CDN lan teknologi caching sing dikonfigurasi kanthi lengkap lan dioptimalake kanggo kacepetan.

Host web sing sampeyan pilih bakal menehi pengaruh sing signifikan babagan kacepetan situs web sampeyan.

Carane Kita Nindakake Testing

Kita tindakake proses sing sistematis lan identik kanggo kabeh host web sing dites.

  • Tuku hosting: Kaping pisanan, kita ndhaptar lan mbayar rencana tingkat entri host web.
  • nginstal WordPress: Banjur, kita nyetel anyar, kosong WordPress situs nggunakake Astra WordPress tema. Iki minangka tema serbaguna sing entheng lan dadi titik wiwitan sing apik kanggo tes kacepetan.
  • Instal plugin: Sabanjure, kita nginstal plugin ing ngisor iki: Akismet (kanggo pangayoman spam), Jetpack (keamanan lan plugin serep), Hello Dolly (kanggo widget sampel), Formulir Kontak 7 (formulir kontak), Yoast SEO (kanggo SEO), lan FakerPress (kanggo ngasilake konten tes).
  • Nggawe konten: Nggunakake plugin FakerPress, kita nggawe sepuluh acak WordPress kiriman lan sepuluh kaca acak, saben ngemot 1,000 tembung saka isi lorem ipsum "goblok". Iki simulasi situs web khas kanthi macem-macem jinis konten.
  • Tambahake gambar: Kanthi plugin FakerPress, kita ngunggah siji gambar sing ora dioptimalake saka Pexels, situs web foto saham, menyang saben kiriman lan kaca. Iki mbantu ngevaluasi kinerja situs web kanthi konten gambar sing abot.
  • Jalanake tes kacepetan: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing GoogleAlat Pengujian PageSpeed ​​Insights.
  • Jalanake test impact beban: kita mbukak kirim pungkasan diterbitake ing Alat Uji Awan K6.

Carane Kita Ngukur Kacepetan & Kinerja

Papat metrik pisanan yaiku GoogleInti Web Vitals, lan iki minangka sakumpulan sinyal kinerja web sing penting kanggo pengalaman web pangguna ing desktop lan piranti seluler. Metrik kaping lima pungkasan yaiku tes stres dampak beban.

1. Wektu kanggo First Byte

TTFB ngukur wektu antarane panjalukan kanggo sumber daya lan nalika byte pisanan saka respon wiwit teka. Iku metrik kanggo nemtokake responsif server web lan mbantu ngenali nalika server web alon banget kanggo nanggapi panjalukan. Kacepetan server umume ditemtokake dening layanan hosting web sing sampeyan gunakake. (sumber: https://web.dev/ttfb/)

2. Tundha Input pisanan

FID ngukur wektu nalika pangguna pisanan sesambungan karo situs sampeyan (nalika ngeklik link, nutul tombol, utawa nggunakake kontrol khusus sing didhukung JavaScript) nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. (sumber: https://web.dev/fid/)

3. Cat Contentful paling gedhe

LCP ngukur wektu saka nalika kaca wiwit dimuat nganti nalika blok teks utawa unsur gambar paling gedhe ditampilake ing layar. (sumber: https://web.dev/lcp/)

4. Shift Tata Letak Kumulatif

CLS ngukur owah-owahan sing ora dikarepke ing tampilan konten nalika mbukak kaca web amarga ukuran gambar, tampilan iklan, animasi, rendering browser, utawa unsur skrip liyane. Ngalih tata letak nyuda kualitas pengalaman pangguna. Iki bisa nggawe pengunjung bingung utawa mbutuhake wong-wong mau ngenteni nganti loading kaca web rampung, sing mbutuhake wektu luwih akeh. (sumber: https://web.dev/cls/)

5. Muat Dampak

Pengujian stres dampak beban nemtokake cara host web bakal nangani 50 pengunjung kanthi bebarengan ngunjungi situs uji. Tes kacepetan mung ora cukup kanggo nguji kinerja, amarga situs tes iki ora duwe lalu lintas.

Kanggo bisa ngevaluasi efisiensi (utawa inefisiensi) server host web nalika ngadhepi lalu lintas situs sing saya tambah, kita nggunakake alat tes sing diarani K6 (sadurunge disebut LoadImpact) kanggo ngirim pangguna virtual (VU) menyang situs uji coba lan nyoba stres.

Iki minangka telung metrik impact beban sing kita ukur:

Rata-rata wektu nanggepi

Iki ngukur durasi rata-rata sing dibutuhake kanggo server ngolah lan nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.

Wektu nanggepi rata-rata minangka indikator sing migunani kanggo kinerja lan efisiensi sakabèhé situs web. Wektu respon rata-rata sing luwih murah umume nuduhake kinerja sing luwih apik lan pengalaman pangguna sing luwih positif, amarga pangguna nampa tanggapan sing luwih cepet kanggo panjaluke.

Wektu nanggepi maksimal

Iki nuduhake durasi paling dawa sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjaluk klien sajrone wektu tes utawa ngawasi tartamtu.Metrik iki penting banget kanggo ngevaluasi kinerja situs web ing lalu lintas utawa panggunaan sing abot.

Nalika akeh pangguna ngakses situs web bebarengan, server kudu nangani lan ngolah saben panjaluk. Ing beban dhuwur, server bisa dadi kepunjulen, ndadékaké kanggo nambah wektu nanggepi. Wektu nanggepi maksimal nggambarake skenario paling awon sajrone tes, ing ngendi server njupuk wektu paling dawa kanggo nanggapi panjalukan.

Tingkat panyuwunan rata-rata

Iki minangka metrik kinerja sing ngukur jumlah rata-rata panjalukan saben unit wektu (biasane per detik) sing diproses server.

Tingkat panyuwunan rata-rata menehi katrangan babagan carane server bisa ngatur panjaluk sing mlebu ing macem-macem kondisi bebans. Tingkat panyuwunan rata-rata sing luwih dhuwur nuduhake yen server bisa nangani panjalukan luwih akeh ing wektu tartamtu, sing umume minangka tandha kinerja lan skalabilitas sing positif.

Asil Tes Kacepetan & Kinerja WPX

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan web hosting adhedhasar papat indikator kinerja utama: rata-rata Wektu nganti Byte Pisanan, Tundha Input Pertama, Cat Konten Paling gedhé, lan Pergeseran Tata Letak Kumulatif. Nilai sing luwih murah luwih apik.

CompanyTTFBRata-rata TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
London: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapura: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokyo: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
London: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapura: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokyo: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
LanggengFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
London: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapura: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokyo: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2 HostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
London: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapura: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokyo: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 s
London: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapura: 1.7 s
Sydney: 62.72 ms
Tokyo: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Rocket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
London: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapura: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokyo: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX HostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
London: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapura: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokyo: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

  1. Wektu kanggo First Byte (TTFB): Iki ngukur wektu sing dijupuk kanggo browser pangguna nampa byte pisanan isi kaca saka server. Nilai sing luwih murah luwih apik amarga nuduhake server sing luwih cepet lan responsif. Rata-rata TTFB kanggo WPX Hosting diwenehake minangka 161.12 ms. Nanging, data lokasi-wise beda-beda sacara signifikan. Contone, WPX Hosting nindakake kanthi apik ing Tokyo kanthi TTFB mung 8.95 ms. Ing sisih liya, ing San Francisco, TTFB luwih dhuwur ing 767.05 ms. Bedane iki bisa amarga akeh faktor, kalebu jarak antarane pangguna lan server, kemacetan jaringan, lan beban server.
  2. Delay Input Pertama (FID): Iki minangka ukuran wektu saka pangguna pisanan sesambungan karo kaca nganti wektu browser bisa nanggapi interaksi kasebut. WPX Hosting's FID yaiku 2 ms, sing cukup apik lan nuduhake manawa situs kasebut kudu cepet nanggepi interaksi pangguna.
  3. Paint Contentful paling gedhe (LCP): Iki ngukur wektu sing dibutuhake kanggo unsur isi paling gedhe (biasane paling migunani) ing kaca web supaya bisa dirender kanthi lengkap. LCP kanggo WPX Hosting yaiku 2.8 detik. Sanajan iki dudu skor sing ora apik, skor kasebut rada luwih dhuwur tinimbang sing biasane disaranake (2.5 detik) dening Google kanggo pengalaman pangguna sing apik.
  4. Pergeseran Tata Letak Kumulatif (CLS): Iki ngukur jumlah owah-owahan tata letak sing ora dikarepke saka unsur sing katon ing kaca. Skor sing luwih murah luwih apik, sing kurang saka 0.1 dianggep apik. Skor CLS WPX Hosting yaiku 0.2, sing luwih dhuwur tinimbang nilai sing cocog. Iki tegese pangguna bisa ngalami owah-owahan sing ora dikarepake ing tata letak kaca, sing bisa nyebabake pengalaman pangguna.

WPX Hosting nindakake kanthi apik ing TTFB lan FID. Nanging, ana papan kanggo dandan ing skor LCP lan CLS. Variabilitas sing signifikan ing TTFB ing macem-macem lokasi nuduhake WPX Hosting bisa uga pengin neliti cara kanggo nambah wektu respon server, utamane ing New York lan San Francisco.

DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Asil Tes Dampak Muatan WPX

Tabel ing ngisor iki mbandhingake kinerja perusahaan hosting web adhedhasar telung indikator kinerja utama: Wektu Tanggepan Rata-rata, Wektu Muat Paling Dhuwur, lan Wektu Panjaluk Rata-rata. Nilai sing luwih murah luwih apik kanggo Wektu Tanggepan Rata-rata lan Wektu Muat Paling Dhuwur, nalika nilai sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo Rata-rata Request Wektu.

CompanyWektu Tanggepan Rata-rataWektu Load Paling DhuwurWektu Panyuwunan Rata-rata
SiteGround116 ms347 ms50 req/s
Kinsta127 ms620 ms46 req/s
Langgeng29 ms264 ms50 req/s
A2 Hosting23 ms2103 ms50 req/s
WP Engine33 ms1119 ms50 req/s
Rocket.net17 ms236 ms50 req/s
WPX Hosting34 ms124 ms50 req/s

  1. Wektu Response Rata-rata: Iki ngukur wektu rata-rata sing dibutuhake kanggo server nanggapi panjalukan saka browser pangguna. Wektu respon rata-rata WPX Hosting yaiku 34 ms. Iki minangka wektu respon sing sithik, sing nuduhake manawa WPX Hosting cepet lan efisien kanggo nangani panjaluk, sing ndadekake pengalaman pangguna sing luwih apik.
  2. Wektu Load Paling Dhuwur: Metrik iki ngitung wektu maksimum sing dibutuhake kanggo kaca mbukak kanthi lengkap. Wektu mbukak paling dhuwur WPX Hosting yaiku 124 ms. Iki minangka nilai sing relatif murah, sing nuduhake manawa kaca sing paling sugih konten sing diselenggarakake dening WPX Hosting mbukak kanthi cepet, nyumbang kanggo pengalaman pangguna sing luwih lancar lan luwih marem.
  3. Wektu Request Rata-rata: Iki nuduhake tingkat rata-rata ing ngendi server bisa nangani panjalukan. Tingkat WPX Hosting yaiku 50 panjaluk saben detik (req/s). Iki nuduhake manawa server WPX Hosting bisa nangani panjaluk simultan kanthi volume gedhe tanpa alon-alon. Nilai sing luwih dhuwur kanggo metrik iki dikarepake, amarga tegese server bisa nangani pangguna sing luwih simultan, nyumbang kanggo kinerja sakabèhé sing luwih apik.

WPX Hosting nindakake kanthi apik ing kabeh telung metrik. Nawakake wektu nanggepi sing cepet, wektu mbukak kaca sing efisien, lan bisa nangani panjaluk bebarengan sing akeh. Karakteristik kasebut nuduhake kinerja server sing kuat lan pengalaman pangguna sing positif.

DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Fitur Key

Kepikiran apa sing mbedakake WPX saka liyane sing ngatur ndhuwur WordPress perusahaan hosting? 

Mangkene ringkesan review WPX Hosting ringkes babagan fitur utama.

  • 1-Klik WordPress Nginstal
  • Lokasi Pusat Data Ing AS, Inggris & Australia
  • CDN Kustom Kacepetan Dhuwur kanthi 35 Lokasi Global Edge
  • Panyimpenan SSD super cepet
  • 3 Pekerja PHP saben situs
  • Kothak mlebu Email Unlimited
  • Sertifikat SSL tanpa wates
  • DDoS Protection
  • 28 Dina Serep Otomatis + Mulihake
  • Migrasi Situs Unlimited
  • Pangguna FTP & Pangatur File tanpa wates
  • Akses MySQL & phpMyAdmin tanpa wates
  • LiteSpeed ​​Server + LiteSpeed ​​​​Cache + OpCache
  • PHP 7.x & PHP 8.0
  • HTTP/2 Server Aktif
  • Area Pementasan Gratis
  • Authentication Factor Dua
  • Keamanan Akun Lanjut
  • Akses Multi-Panganggo
  • Mbusak Malware Gratis
  • 30 Detik Tanggepan Dhukungan Rata-rata
  • Ndandani Gratis Yen Situs Sampeyan Offline
  • Optimasi kacepetan situs gratis
  • Garansi Dhuwit Mbalik 30 dina
  • 99.95% Jaminan wektu munggah

Layanan Migrasi Situs lan Email Gratis kanggo WordPress situs web

Layanan migrasi situs gratis WPX

Salah sawijining fitur paling gedhe sing ditawakake WPX Hosting yaiku layanan migrasi situs gratis. 

  • kanggo Bisnis Akun (5 rencana situs): WPX Hosting bakal pindhah nganti 5 situs web lengkap lan email masing-masing saka layanan hosting liyane menyang WPX tanpa biaya, sanajan perusahaan liya dadi tuan rumah situs kasebut.
  • kanggo Professional Akun (15 rencana situs): WPX Hosting bakal pindhah nganti 15 situs web lengkap lan email masing-masing saka layanan hosting liyane menyang WPX tanpa biaya, sanajan perusahaan liya dadi tuan rumah situs kasebut.
  • kanggo Elite Akun (35 rencana situs): WPX Hosting bakal pindhah nganti 35 situs web lengkap lan email masing-masing saka layanan hosting liyane menyang WPX tanpa biaya, sanajan perusahaan liya dadi tuan rumah situs kasebut.

Sapa wae sing wis duwe website powered by WordPress bisa pindhah menyang WPX Hosting tanpa mbayar ragad tambahan. 

Entuk situs web sampeyan pindhah menyang WPX kanthi GRATIS - sajrone 24 jam

Sampeyan ora perlu nggunakake piranti utawa plugin tambahan kanggo migrasi situs. Proses migrasi situs rampung kanthi lengkap ing kira-kira 24 jam. 

Sawise migrasi situs wis rampung, sampeyan wis ana WordPress situs web bakal ditransfer saka panyedhiya host web lawas menyang akun sampeyan ing WPX Hosting.

Kajaba iku, sajrone proses migrasi situs, sampeyan uga bakal entuk email sing disambung karo sampeyan WordPress utawa situs web WooCommerce wis migrasi kanthi lengkap menyang akun Hosting WPX sampeyan

Pungkasan, yen sampeyan nggunakake panyedhiya email eksternal, kayata Google utawa Zoho, sampeyan kudu nyedhiyani kabeh cathetan MX saka panyedhiya email menyang tim WPX Hosting supaya bisa nambah nalika lagi nggarap migrasi situs.

Mulihake lan Ngundhuh Serep Saben

WPX Mulihake lan Ngundhuh Serep Saben

Bab liya sing ndadekake WPX Hosting dadi pilihan hosting sing paling apik yaiku sing ditawakake serep situs web saben dina. 

Sampeyan bisa ngakses serep ing 28 dina sabanjure sawise padha dibalèkaké, lagi katahan ing server beda sing tansah aman lan aman saka malware. 

Kanthi sawetara klik ing panel kontrol, sampeyan mung bisa mulihake lan ngundhuh sembarang serep saben dina. Sampeyan uga bisa nyimpen serep situs web sampeyan sacara lokal. Sampeyan mung kudu milih pilihan "Serep pribadi" sing ana ing "Serep" lan download. 

Yen sampeyan macet lan ora ngerti carane mulihake lan ngundhuh serep, sampeyan kudu nulis pesen menyang dhukungan pelanggan utawa gunakake obrolan langsung ing homepage, amarga ora menehi dhukungan telpon. 

Sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggunakake plugin tambahan kanggo serep situs web yen sampeyan pengin ngirit ruang disk. Sawetara saka disaranake plugin dening tim WPX Hosting sing:

Keamanan situs web sing apik banget

Gambar saka situs web WPX Hosting. Kategori: Keamanan lan optimasi

Ngomong babagan keamanan, aku bisa ngonfirmasi manawa WPX Hosting ora ngethok sudhut lan nawakake layanan keamanan banget kanggo sawijining klien

Saliyane fitur keamanan dhasar, sampeyan bakal weruh sawetara sing luwih maju, sing bakal mbantu situs web sampeyan tetep aman 24/7, tanpa pangecualian. 

Iki minangka sawetara layanan keamanan utama sing ditawakake hosting WPX: 

  • Nggawe saben dinten: Kaya sing wis kasebut, WPX Hosting nawakake serep saben dina, sing bakal entuk akses ing 28 dina sabanjure sawise disimpen. 
  • Sertifikat SSL gratis: Jenis sertifikat iki ndhelik data situs web saka server hosting. Iku penting kanggo njaga sambungan sing aman lan 100% aman antarane pengunjung situs web lan server. Sampeyan bakal entuk sertifikat SSL tanpa watesan karo kabeh rencana langganan, nanging elinga yen sampeyan kudu nginstal yen sampeyan langganan.
  • WPX XDN. Jaringan pangiriman konten kanthi kacepetan dhuwur (CDN) kanthi 35 lokasi Global Edge.
  • pangayoman WAF: WPX Hosting nawakake pangayoman WAF sing ngawasi lan nyaring lalu lintas HTTP lan nglindhungi situs web saka skrip jahat lan serangan cyber kaya Injeksi SQL or xss
  • Mbusak malware gratis. Dheweke bakal mbusak malware saka kabeh situs sing di-host ing WPX kanthi terus-terusan.
  • Tingkat perlindungan DDoS: WPX Hosting nawakake Distributial Penolakan Layanan (DDoS) pangayoman dikelola dening imperva. Perlindhungan DDoS ndeteksi jinis malware lan gangguan layanan, lan kalebu ing kabeh rencana langganan. 
  • Fitur keamanan tambahan: Apa maneh, WPX Hosting ndhukung otentikasi rong faktor, pemindaian lan pambusakan malware, lan watesan akses hardware. 

Kaya sing awakmu weruh, WPX nawakake kabeh langkah keamanan situs web sing penting, dadi sampeyan ora perlu mbayar tambahan keamanan tambahan. Tenang - situs web sampeyan bakal direksa maksimal! 

Pangguna-loropaken Manajemen Dashboard

panel kontrol wpx

WPX Hosting dikenal kanggo desain dashboard langsung lan pangguna-loropaken.

Dashboard kanggo klien WPX cukup gampang digunakake, tegese sampeyan bisa dadi total WordPress wong anyar lan nggunakake plugin iki tanpa perlu gaweyan ekstra kanggo sinau carane nggunakake. 

Dashboard wis akeh fitur, kayata: 

  • Deleng informasi akun sampeyan 
  • Lacak panjalukan dhukungan sing mbukak 
  • Ngatur akun email 
  • Atur layanan lan deleng rencana langganan sampeyan 
  • Ngatur database MySQL sampeyan 
  • Ngatur situs web lan domain sampeyan 
  • Ngowahi utawa nambah pangguna FTP 
  • Nyuwun optimasi lan migrasi situs 
  • Ngawasi panggunaan bandwidth lan ruang disk 
  • Monitor serep (disimpen 28 dina)
  • Aktifake utawa mateni WPX/XDN 
  • Ngatur privasi 
  • Tambah server jeneng pribadi sing anyar 
  • Nyuwun kode EPP (kanggo nransfer jeneng domain sampeyan)

Layanan Pelanggan WPX Hosting

Layanan Pelanggan WPX Hosting

WPX Hosting duwe layanan pelanggan sing apik, lan sampeyan bisa ndeleng dhewe kanthi browsing luwih saka 2.600 reviews dening pelanggan wareg.

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur, Hosting WPX nyedhiyakake bantuan obrolan langsung saben jam, supaya sampeyan bisa langsung ngubungi dheweke yen sampeyan duwe masalah apa wae.  

Wektu nanggepi 30 detik

Apa maneh, wektu rata-rata kanggo entuk tanggapan saka staf dhukungan pelanggan yaiku udakara 30 detik, kang cukup nyengsemaken, ngomong paling. 

review trustpilot

Kaya sing sampeyan ngerteni dhewe, para panaliti ujar manawa dhukungan WPX Hosting pancen cepet banget lan nawakake hosting sing luar biasa. 

Maca babagan pengalaman wong liya karo panyedhiya hosting yaiku tansah pilihan wicaksana sadurunge penyelesaian kanggo siji, dadi aja ragu-ragu kanggo ndeleng review lan sinau luwih lengkap babagan crita pribadi wong liya babagan panyedhiya. 

DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Mbandhingake Pesaing Hosting WPX

WP EngineLanggengKinstaRocket.netSiteGround
Tipe hostingngatur WordPressBasis awan (bisa disesuaikan)ngatur WordPress (GCP)ngatur WordPressDibagi / Ngatur WordPress
PerformancebangetSangat keukurPuncak (GCP)Banter bangetApik (rencana bareng)
keamananHighDasar (bisa disesuaikan)HighHighModerate (rencana bareng)
fiturCDN bawaan, pindai & mbusak malware, proteksi DDoS, situs pementasan, migrasi gratisManajemen server majeng, mbayar-as-sampeyan-goPangembang sing ramah, CDN otomatis, skala otomatisCDN global, keamanan sing dibangun, situs tanpa watesanPangguna, nganyari plugin, pembangun gratis
dhukungan24/7 manggon chatting, telponSistem tiket, live chat (mbayar)24/7 manggon chattingObrolan langsung, email24/7 manggon chatting, telpon

Kanggo setan kacepetan:

Kanggo pangembang lan agensi:

Kanggo pamula lan pangguna sing ngerti anggaran:

  • SiteGround: Antarmuka sing gampang digunakake lan rencana bareng sing terjangkau. Kinerja lan keamanan bisa uga ora apik kaya darmabakti WordPress sarwa dumadi. maca kita SiteGround review.

Wiwit WPX Hosting nawakake hosting bareng, iku panyedhiya sampurna kanggo kabeh sing duwe a WordPress situs tanpa lalu lintas saben dina dhuwur. 

Mula, iki minangka pilihan sing apik kanggo blogger solo, pamilik situs web, bisnis, lan perusahaan kanthi lalu lintas situs web ukuran rata-rata saben dina. 

Bisnis kanthi akeh pengunjung situs web mesthi bakal entuk manfaat luwih saka perusahaan sing nawakake ngatur utawa darmabakti hosting lan bisa duwe kabeh server mung kanggo situs web. 

Uga, ana prekara liyane sing ora kudu dilalekake nalika ngomong babagan sapa sing bisa entuk manfaat paling akeh nggunakake WPX Hosting - budget saben wulan

Ayo dadi jujur. WPX punika ora pilihan paling terjangkau metu ana. Prices miwiti ing $20.83 / sasi. iku akeh dibandhingake karo panyedhiya hosting liyane, kayata pesaing WPX kaya Rocket.net, Langgeng or SiteGround

Priksa manawa sampeyan mikir kaping pindho sadurunge nggawe keputusan pungkasan babagan langganan lan nggawe penilaian anggaran. Yen sampeyan utawa perusahaan sampeyan ora duwe dana kanggo nggunakake layanan WPX Hosting luwih suwe, mula golek pilihan sing luwih terjangkau. Nanging, yen anggaran sampeyan ngidini, goleki amarga pancen luar biasa.

Dadi, apa WPX Hosting Worth It?

WPX Hosting minangka premium sing dikelola WordPress panyedhiya hosting sing wis entuk popularitas amarga layanan sing cepet lan dipercaya. Sawetara fitur utama lan aspek WPX Hosting kalebu:

  1. kacepetan: WPX Hosting dikenal kanthi kecepatan loading situs web sing nyengsemake, sing bisa digandhengake karo panggunaan panyimpenan SSD, server kinerja dhuwur, lan Jaringan Pangiriman Konten (CDN) sing diarani XDN.
  2. Dhukungan pelanggan: WPX Hosting misuwur minangka dhukungan pelanggan sing responsif lan pinter, kasedhiya 24/7 liwat live chat lan tiket. Tim dhukungan kasebut khusus dilatih kanggo nangani WordPress-masalah sing gegandhengan.
  3. keamanan: WPX Hosting nyedhiyakake fitur keamanan sing kuat, kalebu mindhai lan mbusak malware gratis, proteksi DDoS, lan sertifikat SSL kanggo njamin keamanan situs web sampeyan.
  4. Ease: WPX Hosting nawakake antarmuka sing ramah pangguna, nggawe gampang kanggo pamula ngatur situs web. Dheweke uga nyedhiyakake migrasi situs web gratis, sing nyederhanakake proses mindhah situs sampeyan menyang platform kasebut.
  5. Reregan: Nalika WPX Hosting dudu pilihan sing paling murah ing pasar, struktur regane cukup nimbang fitur lan kinerja sing ditawakake. Rencanane diwiwiti $ 20.83 / wulan (dibayar saben taun).

WPX Hosting kudu dipikirake yen sampeyan nggoleki sing dikelola kanthi kinerja dhuwur WordPress solusi hosting, prioritas kacepetan, keamanan, lan dhukungan pelanggan (telung S saka web hosting). NANGING, yen sampeyan ana ing budget nyenyet, sampeyan bisa uga pengin njelajah opsi liyane biaya-efektif.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

WPX Hosting
Saka $ 20.83 saben wulan

Kenapa WPX? ⚡

  • Cepet banget: Kacepetan tingkat paling dhuwur kanthi CDN internal.
  • Keamanan Fort Knox: Pindai malware otomatis, perlindungan DDoS, firewall sing aman.
  • Obrolan langsung 24/7: Real WordPress ahli, tansah nelpon.
  • Persiyapan sing gampang: Migrasi lan pementasan situs gratis.
  • Tenang: Update otomatis, serep, lan jaminan kinerja.
  • Fokus ing WordPress: Dioptimalake kanggo platform favorit.
  • Pujian sing dhuwur: Review saka pangguna sing seneng.

Bukak WPX yen:

  • Kacepetan sing penting: Ngilangake wektu mbukak alon.
  • Keamanan iku penting: Lindungi situs web lan pengunjung.
  • Sampeyan pengin sing paling apik: Hosting premium kanggo kinerja lan dhukungan.

Ora murah, nanging worth investasi kanggo serius WordPress pangguna.

Yen sampeyan pengin nampa layanan hosting banget lan nambah kacepetan website, sampeyan ora perlu takon dhewe maneh - mungkasi ragu-ragu lan nyoba WPX

Uga, ing taun 2019, pendiri WPX Hosting, Terry Kyle, ngedegake LSM lan papan perlindungan kanggo asu keblasuk, Saben Asu Penting. Dadi, yen sampeyan wong asu (kaya aku), ana alesan liyane kanggo menehi WPX. Ora mung nyedhiyakake layanan hosting sing apik, nanging uga nulungi kewan sing kesasar golek omah sing langgeng.

Panyedhiya iki minangka pilihan sing apik kanggo WordPress pamilik situs web kanthi lalu lintas situs web ukuran sithik nganti pertengahan sing pengin nambah kacepetan hosting situs web lan kemampuan sakabèhé. 

Sanajan rencana saben wulan lan tahunan WPX Hosting ora murah kaya sawetara rencana langganan sing ditawakake panyedhiya hosting populer liyane, mula pancen regane. 

Fitur tingkat dhuwur, antarmuka sing gampang digunakake, lan gampang diakses, uga keamanan sing paling dhuwur nggawe WPX solusi sampurna kanggo sapa waé sing bisa langganan rencana.  

Yen anggaran sampeyan sithik, sampeyan bisa uga pengin ndeleng SiteGroundRencana GoGeek. Yen ora, pindhah menyang WPX Hosting lan mlebu dina iki.

Dandan & Update paling anyar

WPX Hosting terus-terusan ningkatake layanan hosting kanthi kecepatan sing luwih cepet, keamanan lan infrastruktur sing luwih apik, lan dhukungan pelanggan. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juli 2024):

  • CDN Cloud WPX Kacepetan Dhuwur: Fitur sing mentas ngenalaken iki njamin kinerja situs optimal liwat jaringan pangiriman isi.
  • Migrasi Situs Unlimited: WPX nawakake migrasi situs tanpa watesan tanpa biaya tambahan, biasane ngrampungake transfer sajrone sedina.
  • Sertifikat SSL tanpa wates: Iki nggampangake transisi sing lancar saka HTTP menyang HTTPS, nambah keamanan situs web.
  • 24 / 7 Customer Support: Kanthi wektu respon rata-rata mung 30 detik, WPX njamin pitulungan pelanggan sing cepet lan efisien.
  • Area Pementasan: Fitur sing ngidini kanggo nguji lan nyaring owah-owahan situs web sadurunge urip.
  • Akses Akun Email: Nyedhiyani opsi komunikasi sing lancar kanggo operasi situs web.
  • Perlindhungan DDoS Tingkat Perusahaan: Perlindhungan iki nglindhungi situs web saka ancaman lan serangan potensial.
  • Serep Lengkap Otomatis 28 Dina: Njamin gampang mulihake data yen ilang data sing ora dikarepke.
  • Scanning lan mbusak Malware Komprehensif: Njaga keamanan lan integritas situs web.
  • Kompatibilitas karo Teknologi Paling Anyar: Kalebu PHP 7.X, PHP 8.0, lan HTTPS/2, nambah kinerja lan keamanan.
  • Siji-Klik WordPress Instalasi: Nggawe setelan lan ngatur WordPress situs effortless.
  • Multiple Hosting Lokasi: Nawakake lokasi hosting ing AS, Inggris, lan Australia, ngidini pangguna milih lokasi paling cedhak kanggo wektu loading optimal.

Reviewing WPX: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web kaya WPX, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

DEAL

Entuk GRATIS 2 wulan yen sampeyan mbayar saben taun

Saka $ 20.83 saben wulan

Opo

WPX Hosting

Pelanggan mikir

Banget nanging larang

Juni 20, 2023

WPX bedane wengi lan awan dibandhingake karo host sadurunge (hosting). Siji-sijine kekurangan yaiku rega sing dudu sing paling murah, nanging aku yakin manawa situs sing luwih cepet ngluwihi biaya sing luwih dhuwur. Aku banget nyaranake host web iki!

Avatar kanggo Teddy
Teddy

Pengganti game!!

April 16, 2023

WPX Hosting wis dadi game-changer kanggo bisnis yogaku. Kula WordPress situs web luwih cepet tinimbang sadurunge, lan dhukungan pelanggan ora liya.

Avatar kanggo Jane D
Jane D

Mung host BEST!

April 12, 2023

Aku wis dadi pelanggan WPX Hosting sing setya luwih saka setahun, lan pengalaman kasebut pancen luar biasa. Kacepetan sing cepet banget, linuwih sing kuat, lan langkah-langkah keamanan sing ditawakake pancen wis ningkatake kinerja situs webku.

Avatar kanggo Alex Web Developer
Pangembang Web Alex

Kirim Review

Cathetan:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...