Apa Sampeyan kudu Ngamanake Internet nganggo ExpressVPN? Review saka Fitur, Rega & Performance

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ExpressVPN minangka salah sawijining VPN sing paling cepet, paling aman, lan paling apik, kekurangan ExpressVPN yaiku regane luwih akeh tinimbang pesaing. Ing review ExpressVPN 2024 iki, aku bakal nutupi kabeh rincian lan menehi pitutur marang kowe yen fitur-fitur kasebut ngluwihi rega premium!

Saka $ 6.67 saben wulan

OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Ringkesan Review ExpressVPN (TL; DR)
Rating
Reregan
Saka $ 6.67 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon")
server
3000+ server ing 94 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Kepulauan Virgin Britania
Protokol / Enkripsi
OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec, Lightway. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Stream Netflix, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO Go, lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
DNS pribadi, Kill-switch, Split-tunneling, protokol Lightway, Piranti tanpa wates
Deal Saiki
OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Key Takeaways:

ExpressVPN nawakake regane dhuwit sing apik amarga fitur lan kemampuan sing apik banget, kalebu kecepatan streaming lan torrent sing cepet, jaringan server VPN sing gedhe, lan teknologi lan hardware VPN paling dhuwur.

ExpressVPN nyedhiyakake layanan sing aman lan dipercaya kanthi macem-macem aplikasi asli lan bisa digunakake ing lokasi kayata China, UAE, lan Iran, lan bisa mbukak blokir situs web lan layanan streaming sing dikunci wilayah kaya Netflix, Amazon Prime Video, lan Hulu.

Nalika ExpressVPN rada larang tinimbang umume panyedhiya VPN, nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina, lan log cilik sing disimpen kanggo ngawasi kinerja bisa uga dadi masalah kanggo sawetara pangguna. Kajaba iku, masalah yurisdiksi ing British Virgin Islands lan operasi bisnis ing Hong Kong bisa dadi masalah potensial ing mangsa ngarep.

Google nuduhake luwih saka patang yuta asil kanggo istilah panelusuran "review VPN ekspres". Dadi cetha, data metu ana akeh banget.

makes apa review iki beda?

Iku gampang. Aku pancene wis ngginakaken wektu nggunakake produk lan nindakake riset ing-ambane. Umume situs liyane mung nyalin informasi saka kaca liya utawa saka VPN dhewe.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ExpressVPN. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Dadi ayo goleki kanthi cepet babagan apa sing nggawe ExpressVPN apik sadurunge nyilem babagan seluk-beluk sing sejatine.

review ekspres

Untung lan rugine

ExpressVPN Pros

  • Regane apik kanggo dhuwit - regane regane luwih dhuwur
  • Kacepetan super cepet kanggo streaming lan torrenting
  • Jaringan server VPN gedhe banget, 3,000+ server ing 94 lokasi
  • Teknologi VPN paling apik lan perangkat keras ing pasar
  • Cepet lan aman Protokol VPN Lightway (saiki sumber)
  • 256-dicokot AES kanthi enkripsi Rahasia Maju sing Sampurna
  • Router Aircove kanthi VPN sing dibangun sing nglindhungi kabeh gadget omah sampeyan
  • Aplikasi asli kanggo Windows, Mac, Android, iOS, Linux, lan router
  • Dianggo ing China, UAE, lan Iran lan mbukak blokir situs web lan layanan streaming sing dikunci ing wilayah kaya Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu + liyane
  • Dhukungan chatting 24/7 lan Jaminan dhuwit 30-dina

Ekspres ExpressVPN

  • Luwih larang tinimbang umume kompetisi VPN
  • Kepulauan Virgin Britania Yurisdiksi bisa uga dadi masalah (+ postingan lowongan kerja nuduhake manawa operasi bisnis bisa uga diwiwiti Hong Kong)
  • Tetep kayu cilik kanggo ngawasi kinerja
DEAL

OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Saka $ 6.67 saben wulan

Rencana lan Prices

Nalika nerangake rega, ExpressVPN menehi pilihan langsung prasaja. Sampeyan duwe pilihan telung opsi langganan ExpressVPN sing beda. Saben rencana nawakake proposisi sing padha nanging beda-beda sajrone periode wektu. 

Suwene sampeyan ndhaptar, sampeyan entuk diskon luwih gedhe.

Saben wulan6 Sasi1 Year
$ 12.95 saben sasi$ 9.99 saben sasi$ 6.67 saben sasi

1 wulan yaiku $ 12.95 / wulan, 6 sasi yaiku $ 9.99 / sasi lan langganan siji taun teka $6.67 saben sasi. Dadi, ExpressVPN minangka salah sawijining panyedhiya VPN sing luwih larang. Sanadyan kaya kabeh, sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar - lan kanthi ExpressVPN sampeyan entuk layanan sing misuwur ing saindenging jagad.

OFF 49% + 3 wulan GRATIS Kunjungi ExpressVPN saiki

Nanging sing paling menarik yaiku ExpressVPN wis regane paling ora 5 taun saiki! Nanging hey, konsistensi minangka kunci sing dikandhakake.

Kaya umume layanan digital, ana jaminan dhuwit bali 30 dina, dadi iku gampang kanggo mbatalake yen sampeyan ora seneng. Iki ora ana watesan dadi yen sampeyan ora seneng karo layanan kasebut kanthi alasan apa wae. Kanggo miwiti iki, hubungi tim dhukungan liwat email utawa live chat.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin njaluk luwih murah, sampeyan bisa ngenteni preinan utama kayata Black Friday utawa Dina Privasi Data.

Nalika mbayar ExpressVPN sampeyan duwe macem-macem pilihan. Lumrahe, umume kertu kredit & debit ditampa uga PayPal. 

Saliyane iki, ana uga opsi sing kurang umum kayata WebMoney, UnionPay, Giropay, lan sawetara liyane. Mesthi, kanggo individu sing bener-bener privasi, pembayaran crypto lan Bitcoin didhukung.

Fitur Key

Sakabèhé, ExpressVPN dudu panyedhiya sing paling apik. Nanging, fitur kasebut cocog karo 99% kabeh wong sing golek VPN.

  • Dumunung ing Kepulauan Virgin Inggris
  • Mung VPN sing nggunakake server mung RAM kanggo ngilangi risiko logging
  • Arang banget kanggo digunakake
  • Tunneling Split kasedhiya
  • Pateni Switch kanggo mbantu mungkasi internet yen sambungan VPN mudhun
  • Potensi pemblokiran streaming paling apik

Layanan VPN paling dhasar bakal kalebu server siji sing bisa disambungake, nggunakake piranti siji nggunakake sistem operasi sing ditemtokake, lan nggunakake enkripsi paling dhasar. Mesthi, ora ana sing bakal mbayar dhuwit serius kanggo layanan kasebut.

Inggih, ExpressVPN dikemas kanthi fitur lengkap. Sanajan dudu fitur sing paling apik, fitur sing diduweni bakal nyenengake 99% populasi.

Dadi ayo deleng kabeh fitur sing nggawe ExpressVPN.

  • Ngakses lokasi server ing 94 negara.
  • Nonton, ngrungokake, lan stream konten saka situs web sing disensor lan diblokir saka ngendi wae.
  • Masking alamat IP.
  • Gunakake Tor kanggo nelusur situs .bawang sing didhelikake.
  • Aplikasi kanggo Windows, Mac, iOS, Android, Linux, router, konsol game, lan TV cerdas.
  • Dhukungan obrolan langsung 24 jam.
  • VPN pamisah tunneling.
  • Teknologi TrustedServer.
  • Jaringan Kunci mateni switch.
  • Pangatur sandi sing dibangun ing "Kunci ExpressVPN".
  • DNS pribadi
  • Enkripsi AES-256.
  • Ora ana kegiatan utawa log sambungan.
  • Ancaman Manager ngalangi pelacak iklan lan pihak katelu liyane sing ala.
  • Protokol VPN Lightway.
  • Bypass ISP throttling.
  • Gunakake ing 5 piranti bebarengan.
  • Bandwidth tanpa wates.
  • ExpressVPN nampa kertu kredit, PayPal, Bitcoin, lan wangun pembayaran online liyane.
  • VPN kanggo router, TV cerdas, konsol game, lan piranti IoT.

Kacepetan & Kinerja

Nalika nggunakake VPN, kacepetan paling penting. Ora ana gunane duwe sambungan pribadi nalika kacepetan internet luwih alon tinimbang bekicot ing ketamin. 

Ya, sing muni kethul nanging sayangé, iku bener. Ana akeh panyedhiya VPN sing kecepatan rata-rata dadi abysmal sing sampeyan ora bisa mbukak Google, apamaneh stream konten apa wae.

Untunge, ExpressVPN ora kalebu ing kategori iki. Minangka salah sawijining VPN paling tuwa ing pasar, rata-rata rata-rata kacepetan ngédap.

Mesthi, panggunaan beda-beda miturut kasus panggunaan. Nanging, kita ora nate nemoni masalah babagan kecepatan download, lan sejatine kita bakal lali yen ExpressVPN malah mlaku. Sampeyan bisa ndeleng sawetara gambar tes kacepetan ing ngisor iki. Kita nindakake tes kaping pirang-pirang ing pirang-pirang dina lan asile mesthi padha.

kacepetan expressvpn sadurunge
kacepetan expressvpn sawise

Apa ExpressVPN Slow Down Internet Speed?

Kaya kabeh VPN, ya ExpressVPN nyuda kacepetan internet sampeyan. Nanging, saka pirang-pirang tes sing wis ditindakake, jumlah kasebut ora akeh.

Kaya kacepetan download, kecepatan upload uga kena pengaruh. Kita uga ora weruh efek serius ing kene.

Fitur Lokasi sing Cerdas

ExpressVPN kang Fitur Lokasi Cerdas bener kanggo jenenge. Sampeyan bakal milih server sing paling apik supaya sampeyan bisa nyedhiyani kacepetan lan pengalaman sing paling apik. 

Kajaba sampeyan pengin nyambung menyang negara tartamtu, fitur iki bakal njamin sampeyan pribadi lan aman online, nalika isih nduweni kinerja sing paling apik.

Piranti sing didhukung

Nalika arep nggunakake VPN, penting kanggo ndhukung kabeh piranti sampeyan. Ora ana gunane kanggo VPN sing nglindhungi komputer nanging dudu ponsel sampeyan. Sing nggumunake, nganti sawetara taun kepungkur, aplikasi VPN resmi mung digawe dening sawetara perusahaan.

piranti sing didhukung

Kaya panyedhiya VPN sing prayoga, ExpressVPN duwe aplikasi kanggo kabeh sistem operasi utama; Windows, Mac, Android, lan iOS. Nanging, ora mandheg ing kono.

Ora kaya pesaing sing ora kaetung, uga duwe aplikasi Linux. Sayange, iku adhedhasar baris printah tinimbang GUI, nanging isih luwih akeh tinimbang sing ditawakake wong liya.

Kajaba iku, ExpressVPN nawakake tutorial panyiapan kanggo macem-macem piranti kayata Apple TV lan piranti streaming Roku.

Kanggo luwih gampang nggunakake VPN, ExpressVPN ngidini limang sambungan simultan. Mula, kabeh piranti bisa dilindhungi sekaligus.

Aplikasi Router ExpressVPN

Lapisan jajan asli yaiku Aplikasi router ExpressVPN. Ing cendhak, sampeyan bisa kerlip router nganggo perangkat kukuh sing beda-beda sing mbantu supaya luwih fungsional utawa dioptimalake kanthi cara siji utawa liyane. Ing kasus iki, panggunaan VPN. 

Cara tradisional, firmware Tomat utawa DD-WRT bakal digunakake kanggo iki. Nanging, ExpressVPN wis nggawe firmware dhewe sing menehi sampeyan kecepatan sing luar biasa.

Kauntungan gedhe nggunakake VPN ing router sampeyan yaiku kabeh piranti sampeyan disambungake kanthi otomatis. Iki tegese dheweke dilindhungi lan ngidini sampeyan nggunakake layanan sing diwatesi sacara geografis, kayata Netflix, tanpa kudu nyiyapake VPN kanggo saben piranti.

Streaming - Apa ExpressVPN Bisa Kanthi BBC iPlayer, Netflix, lan Layanan Liyane?

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe nggunakake VPN yaiku ngidini sampeyan ngakses konten sing diblokir kanthi geografis kayata Netflix, BBC iPlayer, Hulu, lan liya-liyane.

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

terus? Apa sampeyan ujar sampeyan wis entuk akses menyang Netflix?

Sampeyan ora!

Iki amarga layanan streaming nyedhiyakake konten sing beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan manggon. Contone, perpustakaan Netflix AS paling gedhe. Nanging, isih ana judhul sing diblokir amarga alasan lisensi. 

Sanadyan yen sampeyan nyambung menyang negara liya, ngandika Inggris, judhul iki bisa uga ora diblokir.

Torrenting

Panggunaan penting liyane kanggo VPN yaiku kanggo nglindhungi dhewe nalika torrent. Ing pirang-pirang negara torrent, lan lalu lintas P2P liyane diremehake sanajan sampeyan ora nindakake apa-apa sing ilegal.

Amarga VPN mbantu ndhelikake identitas sampeyan, iku alat sing cocog kanggo nggunakake torrent.

Umume panyedhiya VPN duwe sawetara jinis watesan ing lokasi sampeyan bisa torrent, utawa yen sampeyan diijini torrent. ExpressVPN dudu salah sawijining perusahaan kasebut. Iku ngidini kanggo torrenting ora diwatesi ing kabeh server ExpressVPN.

Thanks kanggo kacepetan download sing cepet, sampeyan uga ora bakal duwe masalah karo kudu ngenteni dina kanggo torrent kanggo ngundhuh. Sawise kabeh, iku dudu dina Napster maneh.

Lokasi Server VPN

Kanggo nyelehake ing tembung ExpressVPN dhewe sing duwe 3000+ server VPN ing 160 lokasi server ing 94 negara. 

Dadi tenan, ExpressVPN duwe server VPN sing bisa digunakake preduli saka ngendi sampeyan ing saindenging jagad. Semono uga yen sampeyan pengin tampil ing negara liya.

Kanggo negara sing luwih populer lan luwih gedhe kayata Inggris lan AS, ana server sing diselehake ing saindenging negara. Iki njamin sambungan sing cepet lan aman kapan wae.

lokasi server expressvpn

Yen sampeyan pengin nyambung menyang negara tartamtu, disaranake mriksa dhaptar lengkap server.

Server VPN Virtual

Sawetara perusahaan VPN nyoba ngirit dhuwit kanthi nggunakake lokasi server virtual. Ing cendhak, server virtual ngendi IP nuduhake siji negara, nanging server nyata ing negara liyane. Masalah iki abot banget nganti ana reaksi serius babagan dheweke.

Dheweke ngakoni kanthi terang manawa saka kabeh server ExpressVPN ing saindenging jagad, kurang saka 3% minangka virtual. Server sing digunakake sacara fisik cedhak karo lokasi IP sing diwenehake lan mula tujuane yaiku ngoptimalake kacepetan.

Server DNS

Taun kepungkur, ana sadhar yen sawetara kegiyatan sampeyan isih bisa dilacak kanthi nglacak panjaluk DNS sampeyan. Cekakipun, pitakon DNS nerjemahake URL domain menyang alamat IP supaya sampeyan bisa ndeleng situs web. Iki diarani bocor DNS.

Untunge, masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi cepet lan saiki tes bocor DNS lan proteksi kebocoran DNS minangka praktik umum ing industri VPN. Sabanjure, ExpressVPN uga mbukak server DNS dhewe dadi ora ana kemungkinan kedadeyan kasebut.

Apa ExpressVPN nawakake server VPN kanthi alamat IP khusus?

Nalika nggunakake alamat IP darmabakti karo VPN bisa duwe keuntungan, uga akeh kekurangan. Kajaba iku, iki minangka pilihan sing jarang dijaluk kanggo VPN.

Amarga alasan sing gampang, ExpressVPN mung nggunakake IP sing dituduhake. Ing ndhuwur iki, nggunakake macem-macem alamat IP sing muter supaya sampeyan luwih aman.

Dhukungan pelanggan

Yen sampeyan nggunakake produk apa wae, digital utawa fisik, sampeyan bakal ngarepake tingkat dhukungan. 

Cara tradisional, jumlah dhukungan kudu ana gandhengane karo rega produk. Mula Wish.com ora duwe dhukungan, nanging Rolls Royce bakal nindakake apa wae panjaluk klien.

support

Wiwit ExpressVPN ana ing spektrum sing luwih larang kanggo VPN, sampeyan bakal bener ngarepake dhukungan sing paling dhuwur. Dadi, dhukungan ExpressVPN pancen kaya ngono - paling dhuwur.

Cara dhukungan inti kanggo ExpressVPN yaiku a 24/7 ngobrol dhukungan langsung sistem. Kabeh Staff support grapyak lan pinter. Kita wis nyoba kanggo nyekel wong-wong mau metu karo sawetara pitakonan nanging nganti saiki ora ana sing kejiret.

Yen pitakonan dadi teknis banget, sampeyan bakal dialihake menyang dhukungan email. Maneh, layanan dhukungan teknis banget mbiyantu, lan dheweke bakal sesambungan karo tim teknis yen kudu mangsuli pitakon sampeyan.

Saliyane iki, dheweke duwe macem-macem kaca dhukungan kanthi format Wiki. Kanggo akeh iki, malah wis nyakup video bebarengan karo instruksi sing ditulis kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.

DEAL

OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Saka $ 6.67 saben wulan

Fitur Tambahan

Saliyane kabeh perkara ing ndhuwur, ExpressVPN nawakake ing ngisor iki

Mecah Tunneling

Pisah tunneling minangka fitur sing cerdas supaya sampeyan bisa ngidini sawetara aplikasi nggunakake VPN, lan liyane nggunakake sambungan standar sampeyan. 

Contone, kasus panggunaan umum bisa uga sampeyan pengin nglindhungi kabeh aktivitas internet lan torrent nanging sampeyan ora pengin VPN kanggo alon-alon game sampeyan. Split tunneling bakal mbantu sampeyan entuk persis iki.

Tombol ExpressVPN

ExpressVPN Keys minangka manajer sandhi sing ngasilake, nyimpen, lan ngisi sandhi tanpa watesan ing piranti sampeyan, sing kalebu ekstensi browser. Iki nggunakake enkripsi nul-kawruh kanggo mesthekake mung sampeyan sing bisa ngakses data sing disimpen, lan wis diaudit kanthi mandiri kanggo keamanan.

Pangatur sandi ExpressVPN Keys

Sampeyan bisa kanthi cepet nggawe sandhi unik lan sandhi siji-wektu kanggo otentikasi rong faktor, nyimpen informasi sensitif ing cathetan sing aman, lan netepake kekuwatan tembung sandhi sampeyan.

Tombol ExpressVPN kalebu gratis ing kabeh rencana ExpressVPN lan bisa digunakake ing iOS lan Android, uga browser sing didhukung Chrome.

Router Aircove Kab

ExpressVPN Aircove yaiku Wi-Fi 6 router sing unik nggabungake proteksi VPN langsung menyang router. Iki tegese kabeh piranti sing disambungake menyang jaringan, kalebu sing biasane ora bisa nginstal piranti lunak VPN kaya piranti omah sing cerdas lan konsol game, wis aman.

Router uga nawakake kontrol parental lan fitur proteksi lanjut. Ndhukung piranti sing disambungake umum kaya TV cerdas lan asisten swara, supaya bisa dilindhungi.

Nanging, penting kanggo dicathet yen langganan ExpressVPN aktif, sing didol kanthi kapisah, kudu nggunakake fitur VPN. Tanpa langganan iki, router isih bisa digunakake kanthi normal nanging tanpa keuntungan VPN.

Keamanan & Privasi

Dadi saiki kita tekan bagean sing paling penting. VPN iku regane pancen tanpa protokol privasi lan keamanan sing padhet.

keamanan expressvpn

Protokol & Enkripsi

ExpressVPN ndhukung papat protokol  Lightway, L2TP, OpenVPN, lan IKEv2 (TCP utawa protokol UDP). Saiki kita ora bakal njlèntrèhaké pro lan kontra saben-saben amarga iki minangka artikel sing jero.

Ing cendhak, papat protokol iki minangka pilihan sing apik kanggo dipilih lan ngidini sampeyan nyiyapake ExpressVPN ing piranti apa wae sing dikarepake.

Standar de facto kanggo protokol sing disaranake digunakake yaiku OpenVPN nganti pirang-pirang taun. Iki amarga sifat open-source lan tingkat keamanan sing apik (yen digunakake kanthi kekuatan tombol sing tepat).

Kanggo OpenVPN, digunakake cipher AES-256-CBC kanthi otentikasi data HMAC SHA-256 kanggo saluran data. 

Iki bebarengan karo cipher AES-256-GCM kanthi enkripsi jabat tangan RSA-384 lan otentikasi data HMAC SHA-256 kanthi rahasia maju sing sampurna diwenehake dening ijol-ijolan tombol DH2048 Diffie-Hellman kanggo saluran kontrol. Sakabèhé, iku konfigurasi paling apik.

Jalan tol, padha karo WireGuard, sing cekak, kalorone kasebut luwih ramping, luwih cepet, lan luwih aman tinimbang OpenVPN. Sing paling apik yaiku ExpressVPN sing wis digawe Sumber Mbukak Cahya

Cekakipun, ExpressVPN nawakake macem-macem protokol lan standar enkripsi sing pancen hebat.

Tes bocor

Kekirangan VPN sing gedhe yaiku bocor. Minangka jeneng kasebut nuduhake manawa bocor minangka titik sing ringkes, supaya identitas asline (alamat IP) sampeyan bisa uwal saka ngarep. 

Kaya pirang-pirang perkara ing jagad VPN, bocor biyasane dadi umum nganti sawetara taun kepungkur. Nyatane, maneh, dadi skandal nalika bocor webRTC ditemokake lan jebule meh kabeh VPN rentan banget.

Singkat, bocor iku ala.

Kita wis nyoba ExpressVPN kanggo bocor IP lan ora bisa nemokake. Nalika iki nyenengake, iku uga sing dikarepake. Yen VPN nuduhake pratandha saka bocor, dheweke langsung mlebu ing dhaptar nakal.

Sawetara situs review wis nyebutake bocor webRTC IPv6 cilik, sayangé, kita ora bisa nyoba iki. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake plugin browser ExpressVPN, utawa mateni webRTC, iki bisa uga bakal ditanggulangi.

Pateni Switch / Proteksi Koneksi VPN

Saliyane proteksi bocor DNS, ExpressVPN nawakake Kunci Jaringan pilihan Sing jenenge mung a mateni switch

kunci jaringan expressvpn

Minangka jeneng kasebut, switch mateni bakal mateni sambungan internet yen sambungan VPN mandheg. Iki mbantu nyegah sampeyan nggunakake internet kanthi ora dikarepake nalika sampeyan ora dilindhungi.

Logging

Ora preduli sepira kuwat enkripsi VPN, sepira pintere, utawa sepira murah yen nyimpen log. Utamané log panggunaan.

Untunge, ExpressVPN ngerti babagan iki lan log data sethithik banget. Data sing dilaporake kaya ing ngisor iki:

  • Versi app lan app sukses diaktifake
  • Tanggal (ora kaping) nalika nyambung menyang layanan VPN
  • Pilihan saka lokasi server VPN
  • Total jumlah (ing MB) data sing ditransfer saben dina

Iki pancen minimal lan ora bisa digunakake kanggo ngenali individu. 

Nalika sawetara bakal mbantah manawa ora ana log sing paling apik ing donya, kita ngerti manawa data iki mbantu nambah layanan supaya ing pungkasan dina, kita bisa nampa produk sing luwih apik.

Kaya panyedhiya VPN, sampeyan kudu percaya marang tembung kasebut amarga sampeyan ora bakal ngerti apa sing lagi dilebokake.

Nanging, menang paling gedhe dening ExpressVPN yaiku nggunakake server mung RAM. Iki tegese server VPN ora nggunakake hard drive, mula sanajan diserbu, ora mungkin entuk informasi sing migunani saka dheweke. 

Kebijakan Privasi & Ketentuan Ketentuan

Kabijakan privasi lan syarat-syarat ExpressVPNs cocog karo kabeh sing wis dibahas ing review iki uga kabeh sing kasebut ing situs web. 

Kaya logging, sampeyan kudu duwe tingkat kepercayaan kanggo percaya kabeh sing diomongake perusahaan. Amarga tingkat transparansi, kejujuran, lan kekurangan masalah sadurunge, kita seneng percaya ExpressVPN.

Lokasi & Yurisdiksi

Lokasi ing ngendi VPN beroperasi minangka faktor sing penting. Iki amarga gumantung saka negara asale, pamrentah bisa kanthi gampang muji kabeh data kasebut. 

Utawa, bisa menehi tekanan marang eksekutif lan karyawan kanggo nggawe lawang mburi. Sing paling awon, pamrentah malah bisa nyolong data mung kanthi ngawasi lalu lintas internet perusahaan.

ExpressVPN kedhaftar ing BVI (British Virgin Island) sing dadi papan sing sampurna kanggo privasi amarga ora ana peraturan lan pengawasan pemerintah. Mesthine, iki sejatine sifate legal (lan bisa uga alasan finansial). 

Nalika miturut teoritis, BVI ana ing ukum Inggris, kanthi teknis digunakake minangka negara otonom. Sanadyan yen Inggris duwe alesan sing cukup, bisa uga bisa entuk kontrol lengkap maneh. 

Nanging, kanthi alesan sing apik, maksud kita minangka ancaman serangan nuklir sing gampang diwaca - dudu skenario saben dinane.

Operasi sing nyata yaiku paling kamungkinan adhedhasar ing Hong Kong menehi kritik dening postingan padamelan. Kajaba iku, ana kantor ing Singapura lan Polandia. Operasi sing adhedhasar ing Hong Kong minangka pamikiran sing medeni, lan nalika dianggep bebas saka China, wektu bakal ngerti yen iki tetep bener.

Ing cendhak, ExpressVPN ora adhedhasar utawa operasi saka negara 5-mata utawa 14-mata. Nalika kantor pusat Hong Kong nawakake sawetara panganan kanggo dipikirake, iki dudu perkara sing kita kuwatir.

Aplikasi

Aplikasi ExpressVPN nyedhiyakake pengalaman sing prasaja lan langsung, ora ana hubungane karo piranti sing sampeyan gunakake. Nalika ana prabédan cilik antarane piranti, iku ora cukup substansial kanggo sok dong mirsani owah-owahan sing signifikan.

Ing Desktop

Nggunakake ExpressVPN ing PC desktop gampang kaya pai. Sawise sampeyan wis nginstal lan ngaktifake, sampeyan bakal langsung disambut dening layar sing disambungake. 

Ngeklik lambang burger bakal nggawe setelan. Iki gampang dilayari lan diwenehi pitunjuk sing migunani, sampeyan bisa nyiyapake kabeh sing dikarepake. 

Sejatine, sawetara setelan ora ekstensif. Nanging, ExpressVPN seneng tetep prasaja. Iki kanggo netepi semboyane "VPN Sing Mung Bisa".

aplikasi desktop

Ing Mobile

Kaya sing wis dibahas, sampeyan uga bisa ndownload ExpressVPN kanggo seluler. Iki duwe rating 4.4 lan 4.5 ing app Android lan toko App iOS. Nalika rating bisa dipalsu, iki minangka tandha awal sing apik.

Nyiyapake ing seluler rada angel amarga sampeyan kudu ngidini app duwe ijin kanggo setelan jaringan lan kabar. Dadi tinimbang persiyapan 1-klik, iku persiyapan 4-klik - soko sampeyan ora bakal sok dong mirsani ing jangka panjang.

Ing piranti seluler, setelan beda-beda. Sayange, ora ana Setelan Lanjut. Iki bisa uga amarga kasunyatane kurang kontrol sing kasedhiya kanggo aplikasi seluler, tinimbang piranti lunak desktop.

Nanging, sampeyan entuk Alat Privasi lan Keamanan sing apik ing seluler. Yaiku pamriksa IP, loro Panguji Kebocoran, lan Pangasil Sandi.

app mobile

Ekstensi Browser ExpressVPN

Mobile plugin browser kanggo Microsoft Edge, Chrome, lan Firefox mung minangka streamlined. Fungsionalitas lan kegunaan wicaksana ana ing antarane aplikasi seluler lan piranti lunak desktop.

extension browser

Elinga yen sampeyan nggunakake plugin browser mung aktivitas browsing web sampeyan bakal direksa lan ora liya.

Mbandhingake Pesaing ExpressVPN

Ing analisis iki, kita bakal mbedakake limang pesaing sing misuwur - NordVPN, Akses Internet Pribadi (PIA), CyberGhost, Surfshark, lan Atlas VPN.

FeatureExpress VPNVPN NordPIAHantu CyberSurfsharkAtlasVPN
priceHighModeratekurangModeratekurangDhuwur banget
Jaringan ServergedheMassivegedheagengSedhengcilik
CepetbangetApik tenanLayakGoodGoodLayak
keamananPinunjulbangetGoodGoodGooddhasar
fiturLimitedEkstensifdhasarDikempalkenAkehSawetara
EaseGampangGampangGampangGampang bangetGampangGampang
Kebijakan LoggingOra ono logOra ono logOra ono logOra ono logOra ono logOra ono log

NordVPN: Veteran saka klompok kasebut, NordVPN duwe jaringan server sing jembar, protokol keamanan sing kuat (kalebu enkripsi lan obfuscation pindho), lan suite perlindungan ancaman sing komprehensif. Keterjangkauan, utamane karo langganan jangka panjang, minangka bulu liyane ing tutupe. Nanging, antarmuka pangguna bisa uga angel, lan kacepetan, sanajan dihormati, bisa uga ora cocog karo kinerja cepet kilat ExpressVPN. Sinau luwih lengkap babagan NordVPN kene.

Akses Internet Pribadi (PIA): PIA juara aksesibilitas lan transparansi. Antarmuka langsung, pendekatan open-source narik kawigaten para penggemar privasi, lan rega regane kompetitif banget. Jaringan server cukup akeh, lan kecepatan cukup kanggo tugas saben dina. Nanging, antarmuka krasa ketinggalan jaman, lan dhukungan pelanggan dudu setelan sing paling kuat. Sinau luwih lengkap babagan Akses Internet Pribadi kene.

Hantu Cyber: Pangguna-loropaken mrentah paling dhuwur karo CyberGhost. Antarmuka sing apik, ditambah karo fitur sing dibangun kaya pamblokiran iklan lan pemindaian malware, nggawe gampang navigasi. Jaringan server jembar, lan kecepatan umume bisa dipuji. Nanging, sawetara keprihatinan tetep ana babagan kabijakan logging lan struktur rega. Sinau luwih lengkap babagan CyberGhost kene.

surfshark: Rising star iki nawakake nilai ngédap. Sambungan simultaneous tanpa wates, blocker iklan terpadu, lan akses menyang kabeh jaringan teka ing bagian sekedhik saka biaya sawetara saingan. Kajaba iku, lokasi ing Kepulauan Virgin Inggris sing ramah privasi minangka tambahan. Nanging, jaringan server isih berkembang, lan konsistensi kacepetan bisa dadi masalah. Sinau luwih lengkap babagan Surfshark kene.

Atlas VPN: Minangka pendatang anyar sing relatif, Atlas VPN isih bisa ditemokake. Nduwe fitur sing njanjeni kaya dhukungan WireGuard lan antarmuka sing ramah pangguna, kabeh kanthi rega sing ramah anggaran. Nanging, jaringan server diwatesi, lan kabijakan logging kurang transparan. Iku VPN karo potensial, nanging refinement luwih dibutuhake. Sinau luwih lengkap babagan AtlasVPN kene.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

ExpressVPN rada larang, nanging sampeyan mbayar kualitas. Pancen apik kanggo njaga barang online sampeyan kanthi pribadi lan aman, amarga keamanan sing kuwat. Wis akeh server ing saindenging jagad, supaya sampeyan bisa nyambung kanthi gampang lan biasane cepet banget. Gampang digunakake, sanajan sampeyan ora ngerti teknologi super, lan bisa digunakake ing macem-macem piranti.

VPN iki apik kanggo nonton acara lan film sing diblokir ing negara sampeyan. Dheweke uga ora nglacak apa sing sampeyan tindakake online, sing apik kanggo privasi. Kajaba iku, yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan, layanan pelanggan pancen mbiyantu.

ExpressVPN bisa uga luwih larang, nanging menehi akeh fitur sing apik lan katentreman nalika sampeyan lagi online.

ExpressVPN - VPN Unggul Sing Mung Bisa!
Saka $ 6.67 / wulan

kanthi ExpressVPN, sampeyan ora mung ndhaptar layanan; sampeyan ngisinake kamardikan internet gratis kaya sing dikarepake. Ngakses web tanpa wates, ing ngendi sampeyan bisa stream, download, torrent, lan browsing kanthi cepet, nanging tetep anonim lan ngamanake privasi online.

Aja ragu-ragu maneh. Menehi panyedhiya VPN premium iki saiki lan sampeyan ora bakal katon maneh.

Dandan & Update paling anyar

ExpressVPN terus-terusan nganyari VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (ing Juli 2024):

  • Fitur Ad Blocker: ExpressVPN saiki nawakake pamblokiran iklan kanggo nyuda jumlah iklan tampilan intrusif nalika browsing. Fitur iki ora mung nyuda iklan sing ngganggu nanging uga nambah wektu mbukak kaca lan ngirit data. Kanggo pangayoman sing luwih apik, disaranake nggunakake iki bebarengan karo Manager Ancaman, sing uga ngalangi pelacak saka pengiklan.
  • Pamblokir Situs diwasa: Fitur anyar wis ditambahake kanggo mbantu pangguna ngontrol akses menyang konten eksplisit. Pamblokir situs diwasa iki minangka bagean saka suite proteksi sing luwih maju, nggunakake dhaptar blokir sumber terbuka sing dianyari kanthi rutin kanggo nglacak ancaman anyar.
  • Ngembangake Jaringan Server menyang 105 Negara: ExpressVPN wis nambah lokasi server saka 94 dadi 105 negara, nawakake pangguna luwih akeh alamat IP lan opsi server. Lokasi anyar kalebu Bermuda, Kepulauan Cayman, Kuba, lan liya-liyane, kabeh dilengkapi server 10-Gbps modern kanggo sambungan sing cepet lan dipercaya.
  • Tambah ing Sambungan bebarengan: Pangguna saiki bisa nyambung nganti wolung piranti bebarengan ing siji langganan, tambah saka watesan sadurunge limang. Iki minangka nanggepi nomer akeh piranti sing disambungake saben pangguna.
  • Nganyari otomatis App: Aplikasi desktop ExpressVPN saiki nampilake nganyari otomatis, mesthekake pangguna tansah duwe fitur paling anyar lan peningkatan keamanan tanpa perlu nganyari manual.
  • Bukak ExpressVPN Aircove: Ing September taun kepungkur, ExpressVPN ngenalake Aircove, router Wi-Fi 6 pisanan ing donya kanthi VPN sing dibangun, menehi tandha entri menyang produk hardware.
  • Apple TV App lan Apik Android TV App: ExpressVPN wis ngluncurake aplikasi anyar kanggo Apple TV lan nambah pengalaman aplikasi TV Android. Aplikasi kasebut kalebu fitur kaya mode peteng, mlebu kode QR, lan akses menyang server ing 105 negara.
  • Pangatur Sandi sing Dibangun - Tombol: ExpressVPN wis nggabungake manajer sandi kanthi fitur lengkap sing diarani Keys menyang layanan VPN. Iki ngasilake, nyimpen, lan ngisi otomatis sandhi ing antarane piranti, kalebu browser. Tombol uga nawakake rating Kesehatan Sandi lan ngawasi pelanggaran data.
  • Kacepetan luwih cepet karo Server 10Gbps: Introduksi saka server 10Gbps anyar tegese luwih bandwidth, ngidini kanggo kurang rame lan kacepetan download potensial luwih cepet. Tes awal nuduhake dandan sing signifikan ing kacepetan kanggo sawetara pangguna.

Reviewing ExpressVPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

DEAL

OFF 49% + 3 wulan GRATIS

Saka $ 6.67 saben wulan

Opo

ExpressVPN

Pelanggan mikir

VPN nyengsemaken!

Januari 1, 2024

Aku kesengsem banget karo kinerja lan linuwih. Kacepetan sambungan terus-terusan cepet, nggawe streaming lan browsing dadi gampang tanpa lag. Sing paling penting kanggo aku yaiku keamanan lan perlindungan privasi sing kuat, utamane karo kabijakan tanpa log lan enkripsi sing kuat. Antarmuka pangguna intuisi lan gampang dilayari, dadi pilihan sing apik sanajan kanggo wong sing ora ngerti teknologi.

Avatar kanggo Rene B
Rene B

Kuciwa karo kacepetan

April 28, 2023

Aku mutusake kanggo nyoba ExpressVPN sawise maca kabeh review positif, nanging sayangé, pengalamanku ora apik. Nalika sambungan wis aman, kacepetan iku luar biasa alon, lan aku wis akèh alangan streaming video lan ngundhuh file gedhe. Aku uga duwe sawetara masalah technical karo app sing mbutuhake kula kanggo hubungi dhukungan pelanggan, kang pengalaman mumetake. Sakabèhé, aku ora mikir ExpressVPN larang regane, utamane babagan masalah kacepetan.

Avatar kanggo Emily Nguyen
Emily Nguyen

VPN sing apik, nanging rada larang

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake ExpressVPN sawetara sasi saiki, lan aku seneng banget karo layanan kasebut. Sambungan cepet lan dipercaya, lan antarmuka pangguna gampang digunakake. Aku uga ngajeni yen aku bisa ngakses konten sing diblokir ing wilayahku. Nanging, regane rada curam dibandhingake karo layanan VPN liyane ing pasar, lan muga-muga ana pilihan langganan sing luwih terjangkau.

Avatar kanggo John Lee
John Lee

Layanan VPN Fantastic!

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake ExpressVPN kanggo taun kepungkur, lan iku pengalaman Fantastic. Sambungan cepet lan dipercaya, lan aku wis ora masalah karo buffering utawa dropped sambungan. Antarmuka pangguna-loropaken lan gampang kanggo navigasi, lan tim dhukungan pelanggan tansah kasedhiya lan mbiyantu. Aku uga seneng kasunyatan manawa aku bisa ngakses konten sing diwatesi geo saka macem-macem negara kanthi gampang. Aku banget nyaranake ExpressVPN kanggo sapa wae sing nggoleki layanan VPN sing dipercaya lan aman.

Avatar kanggo Sarah Smith
Sarah Smith

Kula Njupuk

Oktober 1, 2021

Aku wis krungu saka ExpressVPN minangka apik tenan nanging aku ana ing watesan budget. Aku luwih seneng duwe fitur dhasar lan layanan prasaja saka VPN murah liyane ing kana tinimbang mbayar pilihan sing apik nanging larang iki.

Avatar kanggo Susan A
Susan A

Apa ExpressVPN apik banget?

September 28, 2021

Aku wis nyoba ExpressVPN bubar amarga regane. Aku mung mikir iku apik banget kanggo dadi bener nanging nalika aku minggu pisanan, aku bisa mbuktekaken sing kabeh sing ditulis bab iku pancen bener. Aku bisa ngomong ExpressVPN pancen VPN paling apik kabeh. Iki bisa digunakake kanggo kabeh wong ing kulawarga lan bisnis sampeyan. Keamanan lan privasi sampeyan minangka rong masalah utama ing kene supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan seneng online nalika njaga 100% dilindhungi.

Avatar kanggo Paolo A
Paolo A

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Home » VPN » Apa Sampeyan kudu Ngamanake Internet nganggo ExpressVPN? Review saka Fitur, Rega & Performance

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...