80+ Sumber Daya & Alat Aksesibilitas Web

in Sumber & Piranti

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Koleksi iki 80 sumber daya aksesoris web ⇣ ditujukan kanggo sapa wae sing kepengin sinau babagan desain, nggawe lan nyoba situs web, aplikasi, lan dokumen online sing kalebu lan bisa diakses. Amarga nggawe web bisa diakses njamin akses sing padha menyang kira-kira 1 milyar wong ing donya sing ora duwe kabisan.

Halaman iki nyedhiyakake dhaptar sumber daya lan piranti web sing cocog lan dipercaya kanggo ndhukung desain web, pangembangan, lan pangujian sing diakses.

Kene sampeyan bisa sumber daya browsing miturut kategori: standar & undang-undang, pedoman & dhaptar, alat inspeksi & validasi kode, alat maca maca & kontras warna, alat PDF & tembung, kursus, sertifikasi, lan pendukung lan perusahaan.

Sumber Aksesibilitas: Bungkus

Ana macem-macem sumber daya aksesibilitas web kasedhiya online. Sawetara sumber daya paling dhuwur kalebu situs web Inisiatif Aksesibilitas Web (WAI), Pedoman Aksesibilitas Konten Web W3C (WCAG), lan situs web ADA Departemen Kehakiman AS.

Sumber daya iki nyedhiyakake informasi babagan carane nggawe situs web bisa diakses wong sing ora duwe kabisan. Dheweke uga menehi pedoman lan standar sing bisa ditindakake para pangembang web kanggo mesthekake yen situs kasebut bisa diakses.

Duwe situs web sing bisa diakses ora dadi pilihan maneh; iku kudu-kudu. Amarga iku penting Internet bisa diakses kabeh wong supaya bisa entuk akses lan kesempatan sing padha kanggo wong sing cacat.

Lan aksesibilitas ora bisa dipikir maneh, utawa bakal kepenak, amarga…

Pengadilan Tinggi AS wis ngresiki cara kanggo wong sing ora duwe kabisan nuntut pengecer yen situs web ora bisa diakses. Iki nduweni implikasi sing adoh banget kanggo kabeh bisnis amarga nyatakake yen ora mung lokasi fisik dadi ADA sing cocog, nanging situs web lan aplikasi seluler uga kudu diakses uga.

Yen sampeyan luwih seneng ngakses dhaptar sumber aksesibilitas web iki minangka dokumen tembung (kanthi braille, screen reader, lan dhukungan magnifier), mula Punika link.

Yen sampeyan duwe umpan balik, koreksi, utawa saran, aja bebas Hubungi kita kene.

FAQ

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...