Apa Sampeyan Gunakake Groove.cm kanggo Corong Penjualan? Review saka Fitur & Rega

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

groovefunnels (saiki dikenal mung minangka "Groove.cm") ngaku sampeyan solusi kabeh-ing-siji kanggo adol produk lan nglakokake kampanye marketing kanggo promosi. Tinjauan GrooveFunnels iki bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti sadurunge arep ndhaptar.

Kabeh-ing-siji platform pamer salah siji saka paling loman free plans kasedhiya lan ngidini sampeyan nggunakake macem-macem alat tanpa mbayar kanggo layanan kasebut.

Mulai Nggawe Corong Penjualan Sampeyan Gratis nganggo GrooveFunnels

Nggawe corong sales kuat karo GrooveFunnels - platform kabeh-ing-siji kanggo adol produk digital lan fisik online. Miwiti GroovePages, kaca kebangkrutan lan pembangun corong, lan GrooveSell, platform penjualan lan afiliasi sing kuat, loro-lorone 100% gratis.

Nanging kabeh iku wis retak nganti dadi?

TL; DR: GrooveFunnels duwe macem-macem fitur lan alat sing apik kanggo mbantu sampeyan mbangun, adol, lan promosi produk lan layanan sampeyan. Nanging, akeh fitur sing diiklanake durung dirilis, lan aku nemokake sawetara gangguan nalika nyoba platform kasebut.

Yen sampeyan pengin mlumpat langsung menyang platform Groove.cm, sampeyan bisa miwiti FREE karo rencana Startup sawijining. Rencana iki ora ana watesan wektu, lan sampeyan ora perlu kertu kredit kanggo mlebu. 

Iyo, monggo. Menehi kula GrooveFunnels gratis! (mlumpat menyang rega kanggo sinau luwih akeh)

Wiwit taun 2020, GrooveFunnels kanthi cepet nambah macem-macem fitur lan alat lan saiki dianggep minangka pemain utama antarane platform marketing. Nanging, wis suwe nduwe reputasi kanggo ngeculake piranti lunak buggy sing ora bisa digunakake kanthi apik.

Saiki, kanthi platform mengkilap sing anyar, sampeyan bisa:

  • Nggawe corong, kaca kebangkrutan, kaca dodolan, lan kabeh situs web
  • Pasang kaca pembayaran lan atur kabeh toko online
  • Unggah video, blog lan host webinar
  • Upload lan adol kursus lengkap
  • Sambungake karo GrooveMarket lan adol layanan lan produk
  • Gabung karo program afiliasi GrooveFunnels
  • Banget terjangkau fitur lengkap rega deal seumur hidup

Iki review GrooveFunnels (lan wong) bisa ngonfirmasi manawa GrooveFunnels wis ngilangi kabeh kewan omo lan saiki mlaku super lancar lan efisien. 

Aku yakin manawa ora ana platform sing sampurna, nanging kudu nindakake kabeh sing diklaim tanpa ngalami frustasi utawa kesulitan.

dadi, ayo kang ndeleng yen GrooveFunnels urip nganti anyar, apik gambar.

Aku bakal nyoba kabeh (akeh) fitur supaya sampeyan bisa mutusake yen platform sing cocog kanggo sampeyan. 

Ayo ayo!

Pros & Cons

Ora ana platform sing sampurna, lan aku tansah mesthekake yen aku jujur ​​babagan masalah utawa masalah sing aku temoni nalika nyoba lan mriksa piranti lunak.

groove.cm groovefunnels review 2024

Nalika GrooveFunnels duwe sawetara titik positif sing apik banget, Aku uga ngalami masalah luwih akeh tinimbang sing dakkarepake.

GrooveFunnels Pros

  • Platform kasebut nduweni a rencana gratis kanggo urip sing bisa digunakake tanpa mbutuhake rincian pembayaran.
  • Nduwe macem-macem fitur kanggo nggampangake kabeh kabutuhan marketing lan dodolan saka siji platform.
  • Sampeyan bisa ngotomatisasi akeh fungsi marketing kaya kampanye email, pesen tindak lanjut, lsp.
  • Pasar afiliasi minangka cara sing apik kanggo promosi produk sampeyan lan entuk dhuwit kanthi promosi produk wong liya.
  • Platform kasebut gampang dilayari lan nemokake apa sing sampeyan goleki.
  • Aplikasi seluler menehi kemampuan kanggo ngatur kabeh produk Groove nalika lelungan.
  • Tawaran seumur hidup pembayaran siji-wektu sing menehi sampeyan saben fitur sing ditawakake platform kasebut.

GrooveFunnels Cons

  • Kaca seret lan selehake lan alat mbangun corong ora langsung lan akeh bug.
  • Pusat bantuan ora duwe pandhuan lan pandhuan sing gampang.
  • Fitur GrooveMember ora operasional. Ora ana template, lan sampeyan ora bisa ndeleng analytics apa wae.
  • Nalika dites, fitur blog pancen ora bisa digunakake lan ora bisa digunakake.
  • Telu saka papat opsi webinar wis "rauh" (lan wis suwene wolung wulan).
  • Opsi dhukungan pelanggan diwatesi lan ora migunani kanggo pangguna ing njaba AS.

Fitur Key

Mbalik maneh ing taun 2020, GrooveFunnels mung duwe telung aplikasi sing kasedhiya, nanging wiwit awal 2021 wiwit ngeculake fitur sawise fitur.

Saiki, ana wolung fitur utama, saben ngemot macem-macem alat dodolan lan marketing sing sampeyan gunakake:

  1. Groove Pages lan GrooveFunnels
  2. GrooveSell
  3. GrooveMail
  4. Anggota Groove
  5. GrooveVideo
  6. GrooveBlog
  7. GrooveKart
  8. GrooveWebinar

Ana uga Marketplace, App Store, lan Akademi, kang dakdemek sedhela.

Punika rundown kabeh.

alat marketing Groove.cm

GrooveFunnels lan GroovePages

Kaping pisanan, kita duwe Fitur GrooveFunnels lan GroovePages, sing ateges nggawe alat kanggo kabeh alat dodolan basis web sampeyan. Ayo goleki kanthi luwih rinci babagan review Groovepages.

GrooveFunnels lan GroovePages

Sawise sampeyan ngetik bagean iki lan ngeklik "Situs Anyar," sampeyan bakal diwenehi template sing akeh banget kanggo macem-macem pilihan.

Ing kene, sampeyan bisa milih ing antarane:

  • Kaca web tunggal
  • Situs web lengkap
  • Funnels
  • Webinars
  • Popup
  • Sampeyan duwe template.

Sampeyan bakal sok dong mirsani sing uga bisa miwiti saka ngeruk karo cithakan kosong.

Apa aku temokake tenan nyengsemaken iku sampeyan bisa ngebor mudhun opsi Cithakan malah luwih lan milih jinis kampanye.

Saiki, ana sing luar biasa 40+ kampanye kanggo milih saka, kayata upsell, downsell, E-commerce, lan diskon kanggo bisnis, gaya urip, panganan, lan liya-liyane.

Kepala: Sampeyan duwe template winates sing kasedhiya ing rencana gratis. Yen cithakan mung bisa diakses ing rencana mbayar, sampeyan bakal weruh "Premium" ditulis ing sudhut kiwa ndhuwur gambar cilik cithakan.

nggawe corong anyar ing groovefunnels

Nalika sampeyan ngeklik cithakan, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh kaca sing kasedhiya lan yen sampeyan seneng, klik "Impor Cithakan Lengkap," lan bakal dimuat menyang alat panyuntingan.

Punika ngendi fun wiwit!

Umume aspek cithakan bisa diowahi. Sampeyan mung kudu ngeklik unsur sing pengin diowahi, lan sub-menu bakal katon karo kabeh opsi panyuntingan sing kasedhiya:

ngatur corong alur

Sampeyan bisa ndeleng sampeyan bisa nyetel teks lan latar mburi lan malah nambah animasi lan efek bayangan. 

seret lan selehake funnel builder

Nalika muter-muter karo alat editing, aku kudu ngakoni Aku ora nemokake iku utamané suta. Ana sing LOT saka opsi, lan ora kabeh mau nggawe pangertèn.

Cukup gampang kanggo ngganti unsur kayata teks lan gaya font, nanging aku bingung nalika nyoba ngganti tombol telpon kanggo tumindak. 

Nalika sampeyan ngeklik unsur kasebut, sub-menu tambahan katon, nanging akeh fungsi sing ora bisa digunakake. Tuladhane, ora ana kedadeyan nalika aku nyoba ngganti werna latar mburi.

Aku frustasi kene. Pandanganku yaiku alat bangunan seret lan selehake mesthine gampang.

Lan nalika sampeyan bisa uga ora ngerti 100% apa kabeh, iku kudu cukup cetha lan cetha tanpa kudu golek walkthrough utawa guide.

ngatur

Mbok aku ngarep-arep banget; Nanging, yen aku mbandhingake alat iki karo tukang seret lan selehake liyane, Alat GrooveFunnel krasa rumit banget lan ora cocog kanggo pamula.

Sadurunge takon apa aku ora golek pandhuan utawa nglewati fitur iki, aku nindakake.

Nanging, sing ditemokake ing GrooveFunnels "Basis Kawruh" ora akeh banget lan ora menehi kabeh jawaban sing dakgoleki. Luwih akeh karya dibutuhake ing kene - utamane yen GrooveFunnels pengin mréntahaké kanggo wong anyar.

Oalah…

Sawise sampeyan ngerti carane alat panyuntingan, sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa nggawe ing ngisor iki:

  • Gawe corong penjualan kanggo adol produk lan layanan
  • Mbangun situs web lengkap, multi-halaman
  • Gawe popup, lan kaca kebangkrutan kanggo penawaran khusus, upsell, pangeling, gratis, lsp.
  • Desain kaca checkout sing cerdas lan cepet

Apa aku seneng karo alat bangunan? 

ya wis. Iku ora kabeh ala. 

Aku seneng banget kemampuan kanggo ngalih ing antarane tampilan piranti lan terusake nyunting nalika sampeyan nindakake.

ngalih gampang antarane piranti

Iki langsung nuduhake sampeyan carane kaca katon ing piranti kayata tablet, seluler, PC, lsp.

Aku uga rumangsa yen sampeyan wis ngerti, dheweke bisa nindakake akeh. Lan sampeyan bisa ngasilake sawetara alat dodolan sing nggumunake kanggo kampanye sampeyan yen ngerti carane

Sanajan rumit, alat panyuntingan lengkap lan ngidini sampeyan ngatur aspek kaca apa wae.

Pungkasan, ing sertifikat SSL gratis lan bandwidth tanpa wates sampeyan entuk kanggo saben kaca sing diterbitake lan corong minangka sentuhan sing apik.

GrooveSell

GrooveSell

Ora bakal bingung karo GrooveKart (fitur sing ngidini sampeyan nyiyapake toko online kabeh), GrooveSell dianggo bebarengan karo GroovePages lan ngidini sampeyan nyambungake kranjang blanja supaya sampeyan bisa nggampangake dodolan lan pambayaran. Saiki ayo ndeleng review Groovesell.

Fitur kasebut ngidini sampeyan:

  • Nggawe checkout siji utawa multi-langkah kanggo saben kaca dodolan sampeyan
  • Adol produk tanpa watesan
  • Gunakake manajemen sandhi kanggo akun pelanggan.

Iki migunani banget amarga sampeyan bisa ndeleng sekilas babagan kinerja saben corong lan risak revenue, komisi, laba net, lan liya-liyane. 

Sampeyan uga bisa nyilem luwih jero menyang data lan ndeleng laporan lan analytics sing rinci kanggo ndeleng kanthi cepet saka corong lan kaca dodolan sampeyan kanthi apik.

Yen sampeyan nggunakake pranala afiliasi, sampeyan bisa ndeleng bagean iki kanggo ndeleng carane nindakake, ngatur macem-macem afiliasi, mriksa payouts, lan ndeleng leaderboards.

Dashboard GrooveSell

Tab pelanggan nuduhake dhaptar kabeh pelanggan sing wis rampung pembayaran nanging menarik, iku uga nuduhake sampeyan kang gedhe-gedhe wis nilar kreto.

Iki mbiyantu yen sampeyan pengin target individu kasebut strategi dodolan tambahan.

GrooveMail

GrooveMail

GrooveMail minangka pembangun kampanye email sing cukup komprehensif sing ngidini sampeyan nggabungake saluran komunikasi liyane, kayata SMS lan kertu pos. 

Ing kene sampeyan bisa nggawe lan nyimpen kabeh dhaptar kontak email sing beda-beda lan nggolongake lan menehi jeneng kanthi rapi, supaya gampang ditemokake lan digunakake.

Kaping pisanan, sampeyan bisa kanthi manual ngirim siaran email menyang grup kontak tartamtu. Iki migunani yen sampeyan duwe woro-woro siji kanggo nggawe dhaptar mailing.

Ing tab "Urutan", sampeyan bisa nggawe alur kerja pemicu sing nggambar urutan acara otomatis gumantung saka kampanye sing mlaku.

urutan GrooveMail

Contone, yen ana wong sing nambah rincian kontak menyang kaca kebangkrutan tartamtu, iki bisa kanthi otomatis micu email kanggo dikirim.

Banjur, adhedhasar respon kanggo email kasebut, bisa memicu acara liyane kayata undangan SMS utawa email liyane.

Ateges, iki ngidini sampeyan ngotomatisasi timbal nurturing lan nuntun individu liwat proses kanggo tumindak.

otomatisasi GrooveMail

Ing tab otomatisasi, sampeyan bisa kanthi cepet nggawe urutan email otomatis sing dipicu gumantung saka tumindak customer.

Contone, yen ana wong sing mbukak email, sampeyan bisa gawe jadwal tindak lanjut sing bakal dikirim 24 jam mengko.

Utawa, yen pelanggan ninggalake kreto, sampeyan bisa jadwal email nudge dikirim sakcepete mengko karo kode diskon.

Yen sampeyan nggunakake fitur iki kanthi bener (kanthi ora dadi spammy), sampeyan bisa kanthi gampang ngyakinake luwih akeh wong supaya dodolan kasebut.

alur cm email otomatis

Fitur liyane ing GrooveMail kalebu a wangun widget sing bisa diselehake ing kaca web kanggo entuk informasi email pelanggan.

Iki minangka alat sing migunani yen sampeyan nyoba nambah pelanggan email lan tuwuh pamirsa.

Cithakan email GrooveMail

Pungkasan, sampeyan duwe akeh pilihan template sing kasedhiya, supaya sampeyan bisa nggawe email nggantheng-looking sing ngajak wong kanggo klik.

tukang gawe email

Untunge, ora kaya editor kaca, alat editing email ana LOT luwih gampang kanggo njaluk kanggo grip karo lan karo opsi kurang akeh banget.

Kabeh iku luwih intuisi, lan aku nemokake aku bisa ngganti kabeh unsur cithakan tanpa ngadhepi frustasi utawa kewan omo.

I Pengin editor kaca apik kaya iki.

Anggota Groove

Anggota Groove

Yen sampeyan arep mbangun lan dadi tuan rumah situs lan kursus anggota, sampeyan bisa nindakake ing kene. 

Yen sampeyan ngeklik "Keanggotaan," sampeyan bisa nyiyapake informasi dhasar babagan situs keanggotaan lan banjur diwenehi sawetara pilihan:

Dashboard Anggota Groove

Sayange, bagean iki bisa uga katon kaya fitur, nanging rada kelangan cithakan, lan sampeyan mung bisa milih saka saperangan. 

Nanging aku bakal ngomong bagean iki apik glethakaken metu karo akeh pilihan pangaturan dhewe kanggo anggota kursus sampeyan.

Aku utamané seneng fitur tingkat akses. Yen sampeyan duwe kursus sing duwe tingkat keanggotaan sing beda-beda, ing kene sampeyan bisa nambah lan nemtokake kursus sing kasedhiya ing tingkat endi.

GrooveMember nggawe kursus

Sawise sampeyan wis nyiyapake wilayah anggota, sampeyan kudu nambah sawetara materi kursus, lan sampeyan bisa nindakake sing liwat ing bagean kursus.

Kene sampeyan bisa nggunakake siji saka rong candhi sing kasedhiya (siji isih beta nalika nulis review Groove Funnels iki), sing bisa diowahi lan ditambahake materi sampeyan.

Cithakan GrooveMember

Alat mbangun kursus ngidini sampeyan:

  • Ganti gambar spanduk lan atur judhul lan tata letak spanduk
  • Tambah:
    • Konten video
    • Isi sing ditulis
    • Konten audio
    • Daftar Pandhuan
    • Materi sing bisa diundhuh
    • isi PDF
    • Isi gaya akordion
  • Pisah materi menyang bagean lan pelajaran sing beda

Sawise nggawe kursus, sampeyan bisa milih kanggo urip. Kanggo pasar mesthi, sampeyan bisa njupuk link lan sambungake menyang salah sawijining kaca dodolan utawa corong sampeyan.

Yen sampeyan ngisi kanggo mesthi, sampeyan bisa nyambung menyang GrooveSell lan njupuk pembayaran liwat fitur iki.

Ana sawetara fitur liyane ing bagean GrooveMember, utamane:

  • Portal: Ing kene sampeyan bisa nyiyapake portal khusus kanggo nampilake kabeh kursus sampeyan ing sawijining kaca. Iki apik yen sampeyan pengin upsell kursus, amarga ngidini pelanggan kanggo ndeleng apa liyane sing kasedhiya.
  • File: Ing kene sampeyan bisa ngunggah kabeh file sing dibutuhake kanggo kursus sampeyan. Saiki, sampeyan bisa nambah file MP4, PDF, gambar, lan audio. Duwe disimpen ing kene ngidini sampeyan nggunakake file sing padha kanggo kursus sing beda-beda tanpa diunggah kaping pirang-pirang.
  • Instruktur: Yen sampeyan duwe macem-macem instruktur kanggo kursus sampeyan, ing kene sampeyan bisa nggawe lan nyimpen profil.
  • Analytics: Mesthine, sampeyan bisa ndeleng analytics kursus sampeyan ing kene, nanging kabeh sing dikandhakake yaiku "Rawuh."

GrooveVideo

GrooveVideo

GrooveVideo minangka fitur tambahan praktis sing ngidini sampeyan ngunggah lan nyimpen video sing wis direkam. 

Cathetan: Rencana gratis mung ngidini sampeyan ngunggah limang video. Yen sampeyan pengin panyimpenan ekstra, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar.

Sawise sampeyan wis ngunggah video, sampeyan bisa ngoptimalake video kasebut kanggo timbal lan generasi lalu lintas kanthi nambahake tag, ajakan tumindak, lan pituduh liyane.

Sampeyan uga duwe kemampuan kanggo ngatur setelan video, kayata nambah kulit pamuter, nyetel kanggo muter otomatis, lan nambah caption.

Sampeyan bisa ngunggah video saka YouTube, panyimpenan Amazon, utawa URL liyane. Kelemahane ing kene yaiku sampeyan ora bisa ngunggah video langsung saka piranti sampeyan - mesthine wis di-host ing papan liya kanthi online.

Sawise sampeyan ngatur setelan video, sampeyan bisa njupuk link sing kasedhiya lan digunakake kanggo upload video menyang kaca dodolan, corong, lan situs web.

Analisis GrooveVideo

GrooveFunnels uga menehi sampeyan analytics kanggo kabeh video sampeyan.

Iki utamané migunani yen sampeyan pengin ndeleng carane efektif lan yen wong bener nonton wong. Sampeyan malah bisa ndeleng carane akeh wong sing nonton video nganti pungkasan.

GrooveBlog

GrooveBlog

Yen sampeyan ngeblog, fitur GrooveBlog bakal ana ing dalan sampeyan. Mung masalah iku rencana free mung ngijini sampeyan kanggo ngunggah siji kirim blog.

Yen sampeyan pengin blog tanpa watesan, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana Startup.

Fitur blog ngidini sampeyan nulis, ngowahi lan nerbitake kiriman blog menyang domain tartamtu.

GrooveBlog nggawe blog anyar

Sayange, nalika aku nyoba fitur iki, aku ora bisa nindakake alat kasebut. Aku nggawe judhul blog lan mencet tombol "Sunting".

Nanging, terus nggawa aku menyang kaca kanthi sawetara conto blog, kabeh diisi teks "Lorum Ipsum". aku ora bisa nemokake instruksi sing jelas babagan apa sing kudu ditindakake saka kene.

Nalika aku ngeklik tombol biru "Mulai gratis" ing pojok tengen ndhuwur layar, Aku digawa menyang kaca kosong.

Ora ketompo pilihan sing aku pilih, aku bisa dijupuk menyang conto kaca blog utawa kaca kosong. Aku malah ora bisa nulis postingan blogku.

Sanajan iki bisa dadi aset sing penting kanggo situs web lan kaca dodolan liyane, nanging kuciwane banget golek alat kabeh mokal kanggo nggunakake. 

GrooveKart

GrooveKart padha karo Shopify nanging luwih dhasar. Sampeyan bisa nyiyapake etalase sing ngidini sampeyan nindakake rong perkara:

  • Nggawe toko print-on-demand utawa dropship
  • Nggawe toko lan adol produk sampeyan dhewe

Wigati dicathet ing kene sanajan sampeyan bisa nyiyapake toko kanthi rencana gratis, GrooveFunnels njupuk 10% saka penghasilan sampeyan ing ragad. Kanthi rencana Startup, iku 5%, lan biaya dibebasake kanggo rencana sing luwih dhuwur.

Nalika sampeyan miwiti toko, sampeyan bakal dijaluk nggawe sub-domain. Banjur, GrooveFunnels nyetel toko sampeyan kanthi otomatis. Iki njupuk sawetara wektu - watara jam utawa luwih.

GrooveKart

Nalika toko pungkasane siyap, sampeyan bisa mlebu lan miwiti nyunting template sing diwenehake.

Iki kabeh cukup langsung, lan aku ketemu aku bisa ngowahi paling wilayah utawa nyeret lan nyelehake unsur beda menyang tata letak sing aku disenengi.

GrooveKart shopping cart

Kanggo ngowahi produk individu, sampeyan kudu ngeklik, lan bakal nggawa sampeyan menyang kaca sub-suntingan. Sampeyan bisa ngunggah gambar produk lan nambah opsi beda kayata ukuran / werna etc.

Sampeyan uga bisa nambah promosi kayata diskon item individu utawa diskon bundle. Yen sampeyan adol layanan adhedhasar langganan, sampeyan bisa nyetel kanggo ngasilake pembayaran maneh.

Alat penjualan liyane kalebu: 

  • Kaca checkout: Item sing pelanggan pengin ditambahake menyang cart
  • Benjolan ngambang: Nalika pelanggan nglayang ing item basket, isine bakal ditampilake bebarengan karo produk liyane sing pengin dituku
  • A tampilan produk related ing ngisor saben deskripsi produk

Pungkasan, sampeyan bisa nambah tombol tuku pihak katelu lan formulir checkout.

Sakabèhé, Aku ketemu fitur GrooveKart tenan gampang kanggo nggunakake lan tresna alat dodolan lengkap. Iki bisa uga dadi fitur favoritku saka kabeh sing ditawakake GrooveFunnels.

GrooveWebinar

GrooveWebinar

Nyekel webinar minangka cara sing apik kanggo melu pimpinan lan nggawe dheweke bungah babagan produk sampeyan. GrooveFunnels ngidini sampeyan ngunggah lan stream webinar kanthi patang cara:

  • otomatis: Webinar sing wis direkam sing mlaku kanthi jadwal sing wis ditemtokake utawa on-demand
  • Urip: Siaran langsung kanthi kemampuan partisipasi pamirsa lengkap
  • Stream: Stream webinar langsung menyang macem-macem saluran media bebarengan
  • Rapat: Jalanake webinar kanggo kelompok cilik

Sampeyan bakal sok dong mirsani ing gambar sing telu saka papat opsi ngomong "Rawuh." Dadi, nalika aku seneng nyoba iki kanggo sampeyan, sayangé, ora kasedhiya. 

Aku nggoleki dhuwur lan kurang lan ketemu a Video YouTube Groove.com diunggah wolung sasi kepungkur sing nyatakake opsi kasebut bakal teka (tanpa tanggal). Iki misale jek kaya wektu suwe yen ana sing bakal "rauh".

Kanggo nyiyapake webinar, sampeyan kudu:

  • Upload video
  • Tambah rincian babagan webinar, kalebu durasi
  • Tambah profil presenter
  • Setel jadwal
  • Tambah alat keterlibatan kayata avatar peserta, tampilan layar wutuh, lan animasi, lan desain
  • Aktifake kabar email utawa SMS
  • Integrasi karo aplikasi pihak katelu utawa produk Groove liyane kanggo nambah tumindak lan pemicu gumantung apa sing ditindakake para peserta 
  • Tambah survey, kaca matur nuwun, kaca dodolan lan pranala njaba liyane

Fitur GrooveWebinar uga ngijini sampeyan nggawe jajak pendapat lan survey kanggo ditambahake menyang webinar sampeyan, nambah respon kaleng kanggo macem-macem tumindak, lan ndeleng analytics kanggo saben webinar sampeyan upload.

Wigati dicathet: Ora ana fungsi webinar sing kasedhiya ing rencana gratis. Sampeyan bisa nggawe webinar, nanging sampeyan ora bisa ngeklik kanggo urip kajaba sampeyan nganyarke rencana sampeyan.

Aplikasi & Piranti

Saiki kita wis nyakup fitur utama apa sing diidini GrooveFunnels sampeyan nggawe lan nerbitake.

Platform kasebut uga duwe sawetara fitur lan alat liyane kanggo njupuk kauntungan saka lan nggawe urip luwih gampang.

Aplikasi Mobile Groove

Aplikasi Mobile Groove

GrooveFunnels nduweni a app seluler gratis sing pangguna bisa didownload kanggo nglacak kabeh barang Groove ing wektu nyata. Aplikasi ngidini sampeyan:

  • Deleng asil dodolan, transaksi, lan corong kanggo produk GrooveSell sampeyan
  • Ngawasi autoresponder GrooveMail, kalebu klik, mbukak, lan kiriman formulir
  • Delengen sapa sing mlebu corong penjualan, deleng lalu lintas lan kinerja situs
  • Deleng statistik kinerja GrooveVideo sampeyan
  • Priksa statistik afiliasi sampeyan kanthi fungsi pelacakan
  • Entuk tautan afiliasi, alat promosi lan ndeleng komisi lan statistik
  • Deleng pranala situs GrooveMember lan dhaptar anggota
  • Deleng kinerja toko GrooveKart

Pasar Grobogan

Ana rong aspek ing Pasar Groove:

  • Pasar Groove: Adol desain sampeyan, cetak produk sing dikarepake, kursus, lan produk liyane
  • Pasar Afiliasi: Telusuri tautan afiliasi wong liya, tambahake tautan afiliasi sampeyan dhewe

Pasar Groove katon mung kasedhiya kanggo pangguna GrooveFunnels liyane lan dudu masyarakat umum. Mulane, aku ora yakin carane populer utawa migunani pasar iki digunakake.

Pasar Grobogan

Ing sisih liyane, ing pasar affiliate iku Fantastic yen sampeyan minangka pemasar afiliasi utawa pengin wong pasar produk sampeyan.

Sampeyan bisa nelusuri produk lan layanan sing narik kawigaten sampeyan lan entuk link kasebut. Saben produk nuduhake komisi sing sampeyan entuk supaya sampeyan bisa langsung ndeleng apa iku worth nalika.

Nalika sampeyan wis ngrancang produk Groove dhewe, sampeyan bisa nyiyapake program afiliasi kanggo pindhah karo wong-wong mau lan duwe wong liya pasar kanggo sampeyan. 

Sampeyan duwe dashboard kanggo loro pasar kanggo ndeleng analytics lan kinerja dodolan sampeyan.

Groove App Store

Groove App Store

Groove App Store mesthine minangka papan kanggo nemokake aplikasi lan plugin sing kompatibel. Nanging durung kasedhiya, lan mesthine dirilis ing 2024.

Akademi Groove

Akademi Groove

Groove Academy ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh artikel bantuan lan tutorial. Ora ditata kanthi apik, lan aku nemokake akeh panuntun pitulung sing dibutuhake sing ilang kabeh.

Ana sawetara sing migunani ing saluran YouTube platform, nanging akeh sing ngrasa ketinggalan jaman.

Program Afiliasi Groove

Program Afiliasi Groove

Liwat program GrooveAffiliate, sampeyan bisa ndhaptar lan promosi Sembarang produk Groove.cm.

Iku gratis kanggo nggunakake, lan sampeyan bisa entuk nganti 40% komisi ambalan gumantung ing rencana GrooveFunnels sing sampeyan tindakake.

Aspek liyane sing apik saka fitur iki yaiku sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nemokake lan nyewa pemasar afiliasi liyane lan gunakake kanggo promosi kabeh produk lan layanan sampeyan.

Program kasebut uga ngidini sampeyan:

  • Nggawe laporan ledger kanggo laporan pajak
  • Pilih saka PayPal utawa kabel bank kanggo pembayaran gampang
  • Pilih pinten saben afiliasi ditampa
  • Nggawe leaderboards otomatis lan mbukak kontes afiliasi

Dhukungan pelanggan

Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing Groove Academy (kemungkinan) platform kasebut duwe meja pitulung sing bisa sampeyan hubungi kanggo dhukungan. 

Ana fungsi chatting urip, nanging ora tansah kasedhiya lan dianggo ing Zona wektu US EST. Mulane, iku ora banget mbiyantu kanggo kabeh pangguna internasional Groovefunnel. Yen sampeyan pengin nggunakake obrolan langsung, bukak sajrone jam kasebut:

  • Ana - ana 11:00 AM. – 5:00 EST
  • Setu - Minggu 12:00 nganti 5:00 EST

Yen ora bisa kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngirim email [email dilindhungi].

ana ora nomer telpon sing sampeyan bisa nelpon.

Rencana & Harga

groove.cm rega urip

Groovefunnels wis cukup Uploaded saka rencana rega kasedhiya kanggo milih saka:

  • Rencana Lite: Gratis kanggo urip
  • Rencana wiwitan: $ 99 / mo utawa $ 39.99 / mo dibayar saben taun
  • Rencana pangripta: $ 149 / mo utawa $ 83 / mo dibayar saben taun
  • Rencana Pro: $ 199 / mo utawa $ 124.25 / mo dibayar saben taun
  • Rencana premium: $ 299 / mo utawa $ 166 / mo dibayar saben taun
  • Paket premium + umur: Pembayaran sepisan $2,497 utawa mbayar telung cicilan $997

GrooveFunnels nerangake karo Jaminan dhuwit 30-dina. ana ora nyoba gratis amarga sampeyan bisa nggunakake piranti lunak ing rencana gratis.

Rega corong alur:

PlanRega saben wulanrega taunanKlebu fitur
Lite--Panggunaan platform kanthi winates
wiwitan$99$39.99Watesan sing luwih dhuwur utawa fitur tanpa wates
nitahake$149$835,000 kontak lan 50,000 ngirim email, 30% komisi afiliasi
saben$199$124.2530,000 kontak, kiriman email tanpa wates, komisi afiliasi 40%.
Premium$299$16650,000 kontak, kiriman email tanpa watesan, komisi 40%, komisi 10 tingkat 2%
Premium + seumur hidup-Pembayaran sepisan $2,497 utawa mbayar telung cicilan $997Unlimited kabeh lan akses seumur hidup kanggo pembayaran siji. Plus, GrooveDesignerPro gratis.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Groove.cm kang GrooveFunnels mesthine minangka platform lengkap kanthi akeh fungsi. Yen sampeyan lagi anyar, banjur Free kanggo urip rencana iku cara becik kanggo miwiti tanpa kudu lay metu investasi abot.

Mulai Nggawe Corong Penjualan Sampeyan Gratis nganggo GrooveFunnels

Nggawe corong sales kuat karo GrooveFunnels - platform kabeh-ing-siji kanggo adol produk digital lan fisik online. Miwiti GroovePages, kaca kebangkrutan lan pembangun corong, lan GrooveSell, platform penjualan lan afiliasi sing kuat, loro-lorone 100% gratis.

Piranti sing bisa digunakake gampang dimangerteni lan digarap, lan aku seneng antarmuka intuisi kanggo umume alat bangunan.

Nanging, platform kasebut duwe sawetara cacat.

Kaping pisanan, kaca lan pembangun corong rusak lan ora bisa digunakake kanthi bener. Fitur blogging ora bisa digunakake, lan pilihan webinar nguciwani sanajan ujar manawa telung pilihan bakal "rauh."

Masalah kasebut kudu diatasi amarga kabeh sing ditindakake yaiku ngganggu basis pangguna amarga dheweke ora entuk apa sing diklaim platform kasebut.

Kabeh ing kabeh, iku platform prayoga lan cukup diregani, nanging isih duwe dalan dawa kanggo pindhah kanggo nambah.

Dandan & Update paling anyar

GrooveFunnels, saiki dikenal minangka Groove.CM, ngrevolusi industri pemasaran digital kanthi platform kabeh-ing-siji sing dirancang kanggo nyukupi kabeh jinis kabutuhan bisnis online tanpa syarat coding. Groove.cm terus-terusan nganyari alat marketing digital kanthi fitur sing luwih apik kanggo pangguna. Ing ngisor iki sawetara nganyari anyar (ing Juni 2024):

  • Maneka App Suite kanggo Bisnis Online: Groove.CM nyakup macem-macem aplikasi kalebu GroovePages, GrooveKart, GrooveMail, GrooveSell, GrooveAffiliate, lan GrooveVideo, saben cocog kanggo macem-macem aspek marketing digital lan dodolan online.
  • Landing Pages, Funnels, lan Website Builder: GroovePages nawakake editor seret lan selehake intuisi kanggo nggawe kaca kebangkrutan lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur, lengkap karo unsur penting kaya timer countdown lan pop-up. Alat iki dirancang kanggo gampang digunakake, ora mbutuhake kawruh teknis.
  • Platform E-commerce: GrooveKart nggampangake nggawe toko e-dagang kanthi fitur kaya analytics, checkout siji-halaman, dhukungan multi-mata uang, lan liya-liyane, dadi platform sing kuat kanggo ritel online.
  • Sales lan Manajemen Afiliasi: GrooveSell nyedhiyakake platform kanggo ngatur troli blanja, program afiliasi, lan macem-macem struktur rega, nambah efisiensi dodolan lan upaya pemasaran online.
  • Nggawe Situs Keanggotaan: GrooveMember ngidini kanggo pangembangan situs anggota karo undakan beda lan plans pembayaran, becik kanggo panyipta konten lan tukang komunitas.
  • Blogging lan Manajemen Konten: GrooveBlog nawakake sistem blog sing prasaja, nggabungake unsur-unsur saka GroovePages, ngidini pangguna ngoptimalake lan nerbitake konten kanthi efektif kanggo SEO lan keterlibatan pamirsa.
  • Optimasi Pemasaran Video: GrooveVideo minangka platform kanggo hosting lan nuduhake video, dilengkapi fitur kanggo generasi timbal, analytics, lan kustomisasi, ngatasi kebutuhan konten video ing marketing.
  • Otomatisasi Pemasaran Email: GrooveMail serves minangka autoresponder email lan CRM, nggabungake karo app Groove liyane kanggo kampanye email streamline lan manajemen pelanggan.
  • Latihan lan Dhukungan: Groove nyedhiyakake sesi Q&A langsung, perpustakaan latihan lengkap ing Groove Digital Academy, lan database sing bisa ditelusuri luwih maju kanggo mbantu pangguna nguwasani platform kasebut.
  • Efisiensi Corong Penjualan: Platform kasebut ngidini peluncuran corong penjualan sing efektif kanthi urutan email sing terintegrasi, bangunan kaca seret lan selehake, pengalaman checkout sing kuat, lan optimasi konten kanggo panelusuran organik.
  • Kesempatan Program Afiliasi: Pangguna bisa melu Program Groove JV, supaya bisa entuk komisi lan malah mbangun program afiliasi dhewe.

GrooveFunnels Dideleng: Metodologi Kita

Nalika kita nyilem menyang testing sales funnel builders, kita ora mung skimming lumahing. Kita nggawe tangan reged, njelajah saben pojok lan celah kanggo ngerti kepiye alat kasebut bisa nyebabake dhasar bisnis. Metodologi kita ora mung babagan kothak centhang; iku babagan ngalami alat kaya pangguna nyata.

Jumlah Tayangan pisanan: Evaluasi kita diwiwiti kanthi proses ndhaptar. Apa gampang kaya Minggu esuk, utawa kaya slog Senin esuk? Kita nggoleki kesederhanaan lan kajelasan. A wiwitan rumit bisa dadi gedhe turn-off, lan kita pengin ngerti yen tukang iki ngerti.

Nggawe Corong: Sawise kita kabeh nyiyapake lan mlebu, wektune kanggo nggulung lengen klambi lan miwiti mbangun. Sepira intuisi antarmuka? Apa pamula bisa navigasi kanthi lancar kaya profesional? Kita mbangun corong saka awal, mbayar manungsa waé kanggo macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe. Kita lagi nggoleki keluwesan lan kreatifitas, nanging uga efisiensi - amarga ing donya dodolan, wektu pancen dhuwit.

Integrasi lan Kompatibilitas: Ing jagad digital sing saling nyambungake saiki, tukang corong penjualan kudu dadi pemain tim. Kita nyoba integrasi karo CRM populer, alat marketing email, pemroses pembayaran, lan liya-liyane. Integrasi sing mulus bisa dadi faktor gawe-utawa-break ing kegunaan pembangun corong.

Kinerja ing Tekanan: Apa corong sing katon apik yen ora ditindakake? We sijine tukang iki liwat testing ketat. Wektu loading, responsif seluler, lan stabilitas sakabèhé ana ing mikroskop kita. Kita uga nliti analytics - kepiye alat kasebut bisa nglacak prilaku pangguna, tingkat konversi, lan metrik kritis liyane?

Dhukungan lan Sumber Daya: Malah alat sing paling intuisi bisa menehi pitakon. Kita ngevaluasi dhukungan sing diwenehake: Apa ana pandhuan sing migunani, layanan pelanggan responsif, lan forum komunitas? Kita takon, golek solusi, lan ngukur sepira cepet lan efektif tim dhukungan nanggapi.

Biaya vs. Nilai: Pungkasan, kita ngevaluasi struktur rega. We nimbang fitur marang biaya, looking for Nilai kanggo dhuwit. Iku ora mung bab pilihan murah; iku bab apa sing njaluk kanggo investasi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Home » Pembangun Corong Penjualan » Apa Sampeyan Gunakake Groove.cm kanggo Corong Penjualan? Review saka Fitur & Rega

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...