Layanan Cloud Storage Top kanggo Pangguna Mac & Windows

in blog

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Simpenan awan layanan ngidini sampeyan nyimpen file ing server, ngamanake lan mesthekake sampeyan bisa ngakses lan nuduhake ing sembarang wektu, saka ngendi wae, lan ing piranti apa wae. Sadurunge sampeyan mutusake kanggo milih sing endi, ayo mbandhingake panyimpenan maya paling apik ing pasar saiki.

Panyimpenan Awan Paling Apik: Dhaptar cekak kita

  1. pCloud Cloud Storage
    Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)

    pCloud minangka salah sawijining layanan panyimpenan maya sing paling apik amarga regane murah, fitur keamanan sing apik kayata enkripsi sisih klien lan privasi nol kawruh, lan rencana seumur hidup sing terjangkau.

    Coba pCloud kanggo Free Mangerteni liyane
  2. Sync.com Cloud Storage
    Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

    Sync.com iku layanan panyimpenan maya premium sing gampang kanggo nggunakake, lan terjangkau, nerangake karo keamanan kelas militèr banget, enkripsi klien-sisih, privasi nul-kawruh - banget lan nuduhake, lan fitur collaboration, lan plans banget terjangkau.

    Coba Sync.com kanggo Free Mangerteni liyane
  3. Icedrive Cloud Storage
    Saka $59/taun (rencana 5 taun saka $189) (rencana 10GB gratis)

    es drive dilengkapi fitur sing apik kayata algoritma enkripsi Twofish, enkripsi sisih klien, privasi nol pengetahuan, desain antarmuka intuisi, lan rega sing kompetitif kalebu rencana panyimpenan awan seumur hidup.

    Coba Icedrive Gratis Mangerteni liyane

Ringkesan cepet:

  • Pilihan panyimpenan maya murah paling apik: pCloud ⇣ Yen sampeyan duwe anggaran sing sithik nanging isih pengin ngakses akeh fitur canggih, pCloud iku pilihan banget karo plans urip terjangkau.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan bisnis: Sync.com ⇣ Panyedhiya populer iki duwe macem-macem fitur, integrasi keamanan sing unggul ing industri, lan regane dhuwit sing apik.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi: Dropbox ⇣ Sapa wae sing nggoleki panyedhiya berkualitas kanthi panyimpenan sing akeh lan rencana gratis sing kuat bakal seneng Dropbox.

Panggunaan panyimpenan awan umum banget, mula sampeyan bisa uga wis nggunakake tanpa sadhar. Kita lagi ndeleng sampeyan, sing duwe akun Gmail! Nanging yen sampeyan pengin dadi luwih serius utawa luwih disengojo karo nggunakake panyimpenan, maca ing. 

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan panyimpenan maya. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Keamanan lan privasi minangka rong perkara sing paling penting nalika milih panyimpenan maya sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

Sampeyan kudu nyoba kanggo mesthekake yen sampeyan milih panyedhiya sing nggunakake enkripsi zero-kawruh, duwe infrastruktur server sing aman banget, lan nilai privasi ndhuwur kabeh liya.

Layanan Panyimpenan Awan Paling Top kanggo Panggunaan Pribadi lan Bisnis ing 2024

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyakup loro panyedhiya panyimpenan maya sing paling awon saiki sing dakkarepake supaya sampeyan ora nggunakake.

1. pCloud (Nilai paling apik kanggo dhuwit lan panyimpenan awan murah ing taun 2024)

pcloud

Lumbung: 10 GB - Unlimited

Panyimpenan gratis: 10GB

Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android

Reregan: 2TB kanggo $99.99 saben taun (utawa akses seumur hidup kanggo $399)

Ringkesan cepet: pCloud minangka panyedhiya panyimpenan basis Swiss sing aman lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nyimpen nganti 10GB kanthi gratis, lan nawakake rencana seumur hidup nganti 2TB sing ndadekake layanan luwih murah ing wektu sing suwe amarga sampeyan ora perlu kuwatir. babagan biaya nganyari maneh.

situs: www.pcloudsitus

makes apa pCloud ngadeg metu saka saingan mbok menawa paling kabeh iku tawaran unik saka permanen, panyimpenan maya seumur hidup.

fitur:

  • Panyimpenan maya umur kanthi pambayaran siji
  • Ora ana watesan ukuran file
  • Rencana gratis loman
  • Pamuter musik sing dibangun
  • Pilihan keamanan lan privasi lengkap

Tinimbang rencana pembayaran saben wulan utawa taunan, pCloud pangguna mung sijine mudhun a panyimpenan maya siji-wektu ragad lan disetel wiwit banjur.

Yen sampeyan masangake pilihan iki karo antarmuka sing fungsional, gampang digunakake, ora ana watesan ukuran file, lan pilihan ing ngendi kanggo nyimpen data (AS utawa EU) kanggo masalah privasi, pCloud bisa nggawe tawaran banget narik kawigaten kanggo akeh pangguna panyimpenan pribadi.

pcloud fitur

pCloud uga nawakake salah sawijining fitur sing angel ditemokake sing apik kanggo sawetara: pamuter musik internal.

Nanging, pangguna bisnis bisa uga ngerteni manawa persiyapan iki kurang apik, lan pCloud kurang fitur liyane tartamtu sing nggampangake kolaborasi lan integrasi pihak katelu.

Pros

  • Siji-wektu rencana urip - ora ana pembayaran saben wulan utawa taunan kanggo ngelingi (utawa lali)
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Ora ana watesan file
  • Pilihan privasi sing apik

cons

  • Ora ana kolaborasi
  • Kurang opsi integrasi
  • Dhukungan winates
  • Enkripsi end-to-end (pCloud Crypto) minangka tambahan sing dibayar

Rencana reregan

Ana akun gratis loman kanthi panyimpenan nganti 10GB.

Antarane rencana sing dibayar, pCloud nawakake premium, premium-plus, lan bisnis. Saben iki bisa dibayar saben wulan utawa kanthi biaya seumur hidup.

Paket 10GB Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Paket Premium 500GB
  • transfer data: 500 GB
  • Lumbung: 500 GB
  • Rega saben taun: $ 49.99
  • rega urip: $ 199 (pambayaran sapisan)
Paket Premium Plus 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rega saben taun: $ 99.99
  • rega urip: $ 399 (pambayaran sapisan)
Rencana 10TB khusus
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • rega urip: $ 1,190 (pambayaran sapisan)
Family Plan 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 595 (pambayaran sapisan)
Family Plan 10TB
  • transfer data: 10 TB (10,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 1,499 (pambayaran sapisan)
Rencana Bisnis
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1TB saben pangguna
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 9.99 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 7.99 saben pangguna
  • kalebu pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane
Rencana Bisnis Pro
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 19.98 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 15.98 saben pangguna
  • kalebu dhukungan prioritas, pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane

Line ngisor

Iku gampang kanggo mikir sing pCloud iku larang. Nanging, pembayaran siji-off luwih murah ing jangka panjang amarga sampeyan ora kudu kuwatir babagan biaya nganyari maneh. Sampeyan uga bisa yakin manawa data sampeyan aman, amarga enkripsi sing kuat lan redundansi ekstensif.

Info liyane babagan pCloud lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci pCloud review kene

2. Sync.com (Panyimpenan maya kacepetan & keamanan paling apik)

sync

Lumbung: 5 GB - Unlimited

Panyimpenan gratis: 5GB

Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android

Reregan: 2TB kanggo $ 8 / sasi

Ringkesan cepet: Sync.comPanyimpenan maya sing gampang digunakake kanthi kecepatan, privasi, lan keamanan sing apik kabeh kanthi rega terjangkau. Uga duwe rencana gratis sing bisa digunakake kanggo nyoba, lan metu saka kothak kanthi enkripsi pengetahuan nul.

situs: www.sync.com

Yen sampeyan nggoleki pilihan sing paling apik, Sync bakal dadi taruhan paling apik.

fitur:

  • Keamanan nol-kawruh
  • Versi file sing apik banget
  • Ora ana watesan ukuran file

Nalika panyedhiya liyane bisa nawakake luwih akeh ing siji utawa rong wilayah tartamtu, Sync nawakake solusi sing paling apik ing umum.

Digawe ing Kanada ing 2011 kanthi fokus utama ing privasi pangguna, Sync bisa diakses kanthi gampang lan gampang pangguna.

sync.com fitur

Instalasi gampang lan umume operasi ana ing pendekatan seret lan selehake. Panyimpenan maya sing aman iki nampa file apa wae, lan file kasebut gampang dienggo bareng.

Nanging, layanan iki mung nawakake kontrak tahunan lan bisa uga ora kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake keluwesan rencana saben wulan.

Pros

  • Prioritasake kepatuhan hukum privasi
  • Kesalahan, pamulihan file sing gampang
  • Enggo bareng file gampang
  • Macem-macem pilihan rencana (kalebu plans panyimpenan maya Unlimited)
  • Entuk panyimpenan gratis liwat rujukan. 

cons

  • Klien desktop sing sederhana banget
  • Ora ana kontrak sing luwih cekak saka 1 taun
  • Ora ana dhukungan langsung

Rencana reregan

Sync nawakake rencana rega sing murah, kalebu pilihan gratis sing padhet uga 4 tingkat mbayar: dhasar solo, profesional solo, standar tim, lan tim tanpa watesan. Rencana basis tim loro kasebut diregani kanthi jumlah pangguna.

Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Dhasar Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $8/wulan
Rencana Profesional Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 6 TB (6,000 GB)
  • Rencana tahunan: $20/wulan
Rencana Standar Pro Teams
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 6 / sasi saben pangguna
Rencana Unlimited Tim Pro
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 15 / sasi saben pangguna

Garis ing ngisor:

Sync punika solusi panyimpenan maya langsung karo rega cukup kanggo papan panyimpenan massive. Layanan kasebut relatif dhasar, nanging kesederhanaan kasebut narik kawigaten, utamane kanggo pangguna sing ora pengin akeh fitur. Sanajan dhukungan pelanggan duwe opsi winates, keamanan ekstra lan integrasi pihak katelu sing winates minangka sing kudu ditimbang.

Dadi, yen sampeyan nggoleki solusi sing gampang lan efektif, ndhaptar akun sync dina iki kanggo miwiti. 

Info liyane babagan Sync lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci Sync.com review kene

3. Icedrive (Pilihan keamanan paling kuat lan gampang digunakake)

icedrive

Lumbung: 10 GB - 10 TB

Panyimpenan gratis: 10GB

Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android

Reregan: 1 TB kanggo $6 / sasi (utawa $189 kanggo 5 taun)

Ringkesan cepet: Icedrive nawakake fitur sing apik tenan, keamanan dhuwur, lan rega kompetitif nanging ora ana ing departemen kolaborasi lan ora ana dhukungan.

situs: www.jangkruk.net

es drive, didegaké ing 2019, minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing paling anyar lan anyar.

Fitur Icedrive

  • Pratinjau file, sanajan ing file sing dienkripsi
  • rencana gratis banget loman karo 10GB, plus plans limang taun loman
  • Nuduhake file lan folder
  • Versi file

Pilihan iki wis akèh potensial, lan karo 10GB papan panyimpenan gratis, sampeyan ora bisa ngalahake Icedrive minangka salah sawijining rencana gratis sing paling loman.

Kathah kaya Sync, Icedrive nempatno prioritas dhuwur ing privasi lan tenan ngirim. Nawakake uga antarmuka panganggo sing resik lan langsung sing bisa dadi apik kanggo pangguna anyar, lan drive virtual tegese ora bakal mangan hard drive sampeyan.

fitur icedrive

Nanging, isih ana ruang kanggo tuwuh, lan pangguna bisa uga ora kekurangan opsi kolaborasi utawa kemampuan kanggo nggabungake karo aplikasi produktivitas pihak katelu kaya Microsoft 365.

Keamanan Icedrive

Kanthi Icedrive, sampeyan bisa mbebasake ruang hard drive kanthi mindhah file menyang awan lan ngirit dhuwit ing jangka panjang amarga nawakake tingkat panyimpenan sing dhuwur.

Icedrive nggawa sawetara fitur keamanan sing paling canggih ing njaba kalebu nuduhake file sing tegese mung sing duwe akses menyang tautan bareng sing bakal bisa ndeleng bagean apa wae sing ana ing folder tartamtu kasebut.

Sampeyan uga kudu nyathet yaiku enkripsi end-to-end ilmu-nol sing tegese sanajan ana wong sing bisa hack sandhi liwat tembung sandhi, dheweke ora bakal bisa ndeleng apa-apa tanpa ndhelik utawa mbatalake data sampeyan.

Algoritma twofish

Twofish minangka enkripsi kunci simetris sing dirancang dening Bruce Schneier lan Niels Ferguson. Ukuran blok 128-bit, nggunakake 256 bit bit, lan bisa nggunakake tombol nganti 512 bit. Jadwal kunci Twofish gumantung karo cipher Blowfish kanggo operasi inti. Twofish kasusun saka 16 puteran kanthi wolung subkeys sing padha saben babak; total data independen iki njamin resistensi tumrap serangan plaintext sing gegandhengan / dipilih.

Icedrive minangka siji-sijine layanan panyimpenan cloud sing dienkripsi sing nggunakake algoritma Twofish.

Enkripsi pengetahuan Zero

Penawaran Icedrive enkripsi end-to-end ilmu-noln tegese mung sampeyan duwe akses menyang file, sanajan ora Icedrive.

Enkripsi enol-ilmu minangka cara scrambling informasi supaya ora bisa diwaca dening wong liya kajaba wong utawa komputer sing ngasilake lan ndhelik. Iki njamin ora ana liyane, nanging sampeyan bisa ndeleng data kanthi bentuk sing ora dikramu.

Panyimpenan awan pengetahuan nol Icedrive ngenkripsi kabeh file ing sisih klien sing tegese malah karyawan Icedrive ora bakal bisa ngakses kanthi alasan apa wae, kalebu ing server.

Pros

  • Rencana panyimpenan gratis sing apik tenan
  • Fitur keamanan lan privasi sing kuwat
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Drive virtual

cons

  • Kurang opsi kolaborasi sing apik
  • Ora nawakake akeh integrasi pihak katelu
  • Mung pangguna Windows sing bisa nggunakake kabeh fitur

Rencana lan Harga Icedrive

Entuk penghargaan paling dhuwur kanggo rencana gratis, Icedrive's Panyimpenan gratis 10GB dipasangake karo fitur sing apik banget, mula sampeyan bisa uga ora mbutuhake salah sawijining opsi sing dibayar.

Nanging yen sampeyan nindakake, Icedrive nawakake telung level: Lite, Pro, lan Pro +, umume beda karo bandwidth lan watesan panyimpenan.

Rencana Gratis
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Pro Aku Rencana
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 6 / sasi
  • Rencana tahunan: $ 59 / taun
  • Rencana "umur" 5 taun: $189 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro III
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $12/wulan
  • Rencana tahunan: $ 120 / taun
  • 5 taun "urip" rencana: $399 (pambayaran sapisan)
Pro X Plan
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $30/wulan
  • Rencana tahunan: $ 299 / taun
  • 5 taun "urip" rencana: $999 (pambayaran sapisan)

Line ngisor

Icedrive minangka pendatang anyar, mula mesthi nuduhake sawetara pratandha sing janjeni.

Nawakake papan luwih akeh tinimbang pesaing lan rega sing apik. Kanthi keamanan, dheweke nawakake fitur sing dipercaya kayata enkripsi Twofish, enkripsi ing sisi klien uga nol data sampeyan sing bakal nggawe sampeyan aman nalika nyimpen file ing wektu sing suwe.

Ing downside sanadyan; iku perusahaan sing relatif anyar lan yen iki ngganggu sampeyan, bisa uga kudu dipikirake panyedhiya liyane kayata Dropbox or Sync tinimbang sing wis watara maneh. Nanging yen sampeyan dudu breaker, banjur nyoba Icedrive dina iki! File sampeyan aman kanthi panyimpenan nul-ilmu saka Icedrive!

Sinau luwih lengkap babagan Icedrive lan carane bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Review Icedrive kene

4. Internxt (Layanan panyimpenan awan sing bakal teka)

panyimpenan maya internal

Lumbung: Nganti 20TB

Panyimpen gratis: 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 20 GB saka $5.49/wulan, rencana umur 2TB saka $599

Entuk diskon 50% kanggo kabeh rencana seumur hidup

Ringkesan cepet: Internxt minangka layanan panyimpenan maya sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup, nggunakake teknologi desentralisasi kanggo nambah keamanan lan linuwih. Kanthi upload lan download kanthi kacepetan dhuwur lan antarmuka sing gampang digunakake, Internxt minangka pilihan sing apik banget kanggo wong sing nggoleki solusi panyimpenan jangka panjang lan aman.

situs: www.internxt.com

Internxt minangka pendatang anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup.

internxt minangka layanan pendatang anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup. Sanajan didegake ing taun 2020, dheweke wis nggawe pengikut sing setia. Perusahaan gumunggung liwat yuta kedhaftar donya lan luwih saka 30 penghargaan lan pangenalan ing lapangan.

Nalika nerangake fitur kolaborasi lan produktivitas, Internxt mesthi dudu pilihan sing paling apik ing pasar. Nanging, apa padha lack ing fitur tartamtu padha nggawe munggah karo prasetya kuwat kanggo njaga data aman.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya panyimpenan maya sing njupuk privasi lan keamanan kanthi serius, Internxt minangka pesaing utama.

Internxt nggunakake teknologi desentralisasi, tegese file disimpen ing macem-macem server ing saindenging jagad, dadi luwih aman lan kurang rentan kanggo peretasan utawa mundhut data.

rega internxt

Internxt Pros lan Cons

Pros

  • Gampang digunakake, dirancang kanthi apik, lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Dhukungan pelanggan apik
  • plans cukup diregani, utamané ing Rencana individu 2TB
  • Teknologi desentralisasi kanggo keamanan tambahan
  • Unggahan lan download kanthi kacepetan dhuwur
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Rencana urip kanggo pembayaran siji-wektu $599

cons

  • Kurang fitur kolaborasi lan produktivitas
  • Diwatesi kanggo jinis file tartamtu
  • Ora ana versi file
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates

Yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan awan sing aman lan jangka panjang, coba Internxt. Ndaftar kanggo rencana panyimpenan seumur hidup dina iki lan nikmati keamanan lan linuwih teknologi desentralisasi.

Bukak situs web Internxt.com kanggo kabeh tawaran paling anyar…

utawa maca rinci sandi Internxt review

5. Dropbox (Pimpinan industri nanging kekurangan privasi)

dropbox

Lumbung: 2000 GB - 3 TB

Panyimpenan gratis: 2GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Dropbox minangka salah sawijining pimpinan ing industri panyimpenan awan lan nawakake fitur sing apik kayata kolaborasi, integrasi alat, lan syncfolder desktop ed kanggo akses ing ngendi wae. Nanging, Dropbox tiba cendhak nalika nerangake privasi lan keamanan.

situs: www.dropboxsitus

Saliyane nduweni prestise minangka salah sawijining pemain asli ing bidang solusi panyimpenan, Dropbox njupuk sebutan sing paling apik kanggo kolaborasi tim.

fitur:

  • Pilihan kolaborasi gedhe, kalebu Kantor lan Google Docs
  • Akses menyang macem-macem integrasi pihak katelu
  • Tandatangan digital
  • Alat portofolio sing bisa disesuaikan

Kanthi Dropbox Paper fitur, tim bisa kolaborasi ing dokumen ing akeh cara, nambah kabeh saka video kanggo emojis, lan nambah komentar kanggo grup utawa kanggo pangguna tartamtu.

Uga nawakake integrasi karo Microsoft Office lan Google Docs kanggo kolaborasi sing luwih gedhe. Fitur liyane populer iki maya panyimpenan layanan minangka pilihan tandha digital.

Nanging, Dropbox ora duwe keamanan kuwat dibandhingake karo panyedhiya maya liyane, lan akeh pangguna sing sambat babagan struktur rega sing luwih curam.

Pros

  • Kapabilitas kolaborasi ekstensif
  • Fitur teken digital
  • Integrasi produktivitas pihak katelu
  • Kompatibel ing macem-macem OS lan platform seluler

cons

Rencana reregan

Dropbox teka ing mburi pricier. Ana opsi akun gratis, nanging nawakake paltry 2GB, sing ana ing jejere panyedhiya liyane.

Penawaran sing dibayar kasedhiya ing telung paket: Dropbox Ditambahake, Dropbox Keluarga, lan Dropbox Profesional, sing sampeyan mbayar pangguna kanggo 2000GB.

Rencana dhasar
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Plus Plan
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)
Rencana Kulawarga
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 16.99 saben wulan ($ 203.88 tagihan saben taun)
Rencana Profesional
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 19.99 saben wulan saben pangguna
  • Rencana tahunan: $ 16.58 saben wulan saben pangguna ($ 198.96 tagihan saben taun)
Rencana Standar
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 15 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 12.50 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 150 tagihan saben taun)
Rencana lanjutan
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 25 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 20 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 240 tagihan saben taun)
Rencana Enterprise
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: Hubungi sales kanggo rega

Line ngisor

Dropbox dianggep minangka panyedhiya sing ngowahi panyimpenan awan dadi fenomena mainstream. Wis pirang-pirang taun ing pasar; mula, panyedhiya liyane wis nyalin sebagian besar fitur lan ide. Kekuwatan utamane yaiku nawakake fitur sing gampang digunakake. Dadi, yen sampeyan nggoleki layanan panyimpenan sing nduweni fitur kolaborasi sing apik lan integrasi sing kuat, mula Dropbox iku layanan becik Panjenengan.

Info liyane babagan Dropbox lan layanan sing bisa migunani kanggo sampeyan.

6. NordLocker (Aman & kabeh-ing-siji VPN & pangatur tembung sandhi)

kunci nordic

Lumbung: 500 GB - 2 TB

Panyimpenan gratis: 3GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Rencana 500GB yaiku $ 2.99 / sasi

Ringkesan cepet: NordLocker "minangka solusi enkripsi disk sing nawakake pangguna kontrol lengkap babagan data. Iki tegese bisa mbukak lan mbongkar file kaya ing hard drive konvensional nanging tanpa repot ndhelik / enkripsi. "

situs: www.nordlocker.com

Sampeyan bisa uga wis kenal karo perusahaan ing mburi Waca rangkeng-, nanging ora kudu kanggo panyimpenan maya. Panyedhiya layanan iki diwiwiti minangka alat enkripsi.

fitur:

  • Enkripsi lan keamanan sing ora bisa diganggu
  • Enggo bareng sing adhedhasar undhangan sing sederhana
  • nomer Unlimited piranti
  • operator 24 / 7

Nanging, perusahaan ing mburi NordVPN kondhang mutusake ing taun 2019 kanggo nggedhekake bisnis panyimpenan cloud pribadi.

Amarga alasan sing jelas, iki ndadekake NordLocker ing sisih ngarep paket yen enkripsi end-to-end dadi prioritas sampeyan.

Perusahaan kasebut yakin banget karo keamanane, mula menehi sponsor tantangan hacking ing taun 2020 lan ora ana kontestan sing bisa sukses ngrusak.

keamanan nordlocker

Kajaba saka keamanan, titik adol paling gedhe ing NordLocker katon fokus ing gampang digunakake lan antarmuka sing resik lan langsung.

Nanging, rencana kasebut regane cukup larang, opsi pambayaran luwih diwatesi, lan ora duwe sawetara fitur jeneng sing luwih gedhe ing game cloud storage.

Lan sacara teknis, NordLocker mung minangka sisih enkripsi panyimpenan maya lan mula kudu dipasangake karo panyedhiya liyane kanggo pengalaman panyimpenan lengkap.

Pros

  • Enkripsi end-to-end sing apik banget
  • Enkripsi iku cepet, otomatis, lan ora winates
  • Ora ana watesan babagan jinis utawa ukuran file
  • Antarmuka sing intuisi, gampang digunakake
  • Rencana 3GB gratis seneng tingkat enkripsi sing padha

cons

  • Ora nampa PayPal
  • Kurang otentikasi rong faktor
  • Panyimpenan sing luwih sithik ditawakake dibandhingake karo saingan
  • Pricier saka pilihan sing iso dibandhingke

Rencana reregan

Sanajan papan panyimpenan 3GB sing kurang nyengsemake rencana gratis NordLocker ora dipasang ing jejere panyedhiya liyane, kasunyatan manawa pangguna rencana gratis duwe akses menyang kabeh fitur keamanan lan enkripsi paling dhuwur sing padha karo pangguna sing mbayar cukup menarik.

Rencana sing dibayar, NordLocker Premium, umume nambah luwih akeh panyimpenan.

Rencana Pribadi
3 GB rencana gratis$0
Rencana 500 GB pribadi$ 2.99 / sasi
Rencana pribadi Plus 2 TB$ 6.99 / sasi (kesepakatan paling apik)
Rencana Bisnis
Rencana bisnis 500 GB$ 7.99 / sasi
Rencana Business Plus 2 TB$ 19.99 / sasi

Line ngisor

Nordlocker minangka layanan panyimpenan maya sing aman banget sing dilengkapi antarmuka pangguna sing luar biasa. Nanging, sampeyan mung bisa nggunakake ing sistem operasi desktop, lan rencanane dudu kapasitas dhuwur.

Sinau luwih lengkap babagan NordLocker lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Review NordLocker kene

7. Google drive (Pilihan sing paling apik kanggo pamula)

google drive

Lumbung: Nganti 30TB

Panyimpenan gratis: 15GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 100GB kanggo $ 1.99 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Google Drive minangka layanan panyimpenan sing diwenehake dening Google Inc. sing ngidini pangguna kanggo nyimpen file lan mengko ngakses saka browser web utawa saka Google Aplikasi klien Drive sing mlaku ing Microsoft Windows, macOS, Linux, Android, utawa iOS.

situs web: www.google.com/drive/

Yen sampeyan pengin panyedhiya layanan maya sing gampang lan akrab, sampeyan ora bisa salah Google Pandu.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo opsi sing nyengsemake ing G Suite
  • Pilihan dhukungan lengkap
  • Opsi ekstensif kanggo integrasi pihak katelu
  • Otentifikasi rong faktor

Ing njaba para pengikut Bing sing cilik nanging setya, meh kabeh wong ngerti warna-warna utama G Suite sing nyenengake, GoogleKoleksi alat lan aplikasi produktivitas sing akeh banget.

Dadi mlumpat menyang intuisi Google Fungsi drive minangka transisi sing lancar. Nyatane, paling Google sing duwe akun diwenehake a Google Drive akun kanthi gawan.

Kesempatan kanggo kolaborasi karo panyedhiya layanan maya iki apik banget, lan Google nggabungake kanthi apik karo akeh layanan pihak katelu.

google drive

Kanthi rencana gratis 15GB sing murah, pangguna santai bisa uga ora bakal bisa ndeleng sebab supaya luwih adoh saka iku.

Minangka adoh minangka dhasar, kayata syncing lan enggo bareng file, Google Drive nawakake akeh, nanging yen pangguna pengin opsi sing luwih maju ing kategori kasebut, Google bisa uga dudu produk sing paling apik.

Pangguna uga duwe akeh keprihatinan babagan Google's track record miskin karo privasi.

Pros

  • Google akrab produk
  • Tata letak lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Kemampuan kolaborasi sing jembar
  • Rencana gratis loman

cons

  • Fitur dhasar
  • Uneg-uneg privasi

Rencana reregan

Kabeh sing duwe akun Gmail kanthi standar ditampa Panyimpenan gratis 15GB tanpa kudu nindakake apa-apa. Yen kabutuhan sampeyan luwih saka iku, Google Drive prices paket tambahan adhedhasar ukuran panyimpenan. Paket kasedhiya kanggo 100GB, 200GB, 2TB, 10TB, lan 20TB.

Rencana 15GB
  • Lumbung: 15 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana 100GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
Rencana 200GB
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana saben wulan: $ 2.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 2.50 saben wulan ($ 29.99 tagihan saben taun)
Rencana 2TB
  • Lumbung: 2,000 GB (2 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 9.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 8.33 saben wulan ($ 99.99 tagihan saben taun)
Rencana 10TB
  • Lumbung: 10,000 GB (10 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 49.99 saben sasi
Rencana 20TB
  • Lumbung: 20,000 GB (20 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 99.99 saben sasi
Rencana 5TB
  • Lumbung: 5,000 GB (5 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 24.99 saben sasi
Rencana 30TB
  • Lumbung: 30,000 GB (30 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 149.99 saben sasi

Line ngisor

Google Drive minangka salah sawijining platform awan sing paling dipercaya. Kita utamané kesengsem karo kemampuan kolaborasi. Integrasi asli karo G Suite lan fitur enggo bareng file ora liya. Mulane, yen sampeyan butuh layanan panyimpenan maya sing prasaja kanthi fitur kolaborasi sing apik, sampeyan kudu ndhaptar a Google akun kanggo ngakses Google Pandu.

Info liyane babagan Google drive lan carane layanan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

8. Kothak.com (Panyimpenan awan tanpa watesan paling apik kanggo bisnis ing taun 2024)

kothak

Lumbung: 10GB kanggo Panyimpenan Unlimited

Panyimpenan gratis: 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: panyimpenan GB Unlimited saka $ 15 / sasi

Ringkesan cepet: Fitur panyimpenan maya Box.com tingkat dhasar lan Pro. Kaloro rencana kasebut nawakake akeh ruang panyimpenan, nanging rencana Premium menehi fitur tambahan kayata alat manajemen file canggih, panyimpenan file multimedia kaya video & musik, kabijakan keamanan perusahaan kanggo nyegah kesalahan serep saka mengaruhi bisnis sampeyan, kabar email otomatis nalika anyar. unggahan file, lan liya-liyane.

situs: www.box.com

Kaya Dropbox, Box.com minangka salah sawijining pemain paling wiwitan ing lapangan iki, lan nyatane, loro panyedhiya nuduhake akeh fitur sing padha.

fitur:

  • Integrasi cepet karo Google Workspace, Slack, lan Office 365
  • Aplikasi cathetan lan manajemen tugas minangka standar
  • Kemampuan kolaborasi langsung
  • Pratinjau file
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging ing endi Box pancen misuwur ana penawaran bisnis sing apik banget. Box nawakake dhaptar integrasi aplikasi pihak katelu sing dawa, kalebu sawetara aplikasi produktivitas lan manajemen tugas sing paling populer, kayata Salesforce, Trello, lan Asana.

Iki uga ngidini kolaborasi tim sing lancar. Sawetara bisa uga mbantah manawa rencana bisnis Box, lan rencana umume, mlaku ing sisih larang.

Nanging, tawaran rencana bisnis kaya proteksi data lan jumlah panyimpenan sing ora winates angel dikalahake. Kothak kasebut malah nawakake merek khusus kanggo bisnis. Ing sisih liya, Box mung nawakake fitur privasi rata-rata. 

Pros

  • panyimpenan GB Unlimited
  • Pilihan integrasi ekstensif
  • Proteksi data
  • Rencana bisnis solid
  • GDPR uga netepi HIPAA

cons

  • Tag rega dhuwur
  • Watesan sing luwih gedhe ing rencana pribadi

Rencana reregan

Box nawakake rencana gratis kanthi panyimpenan 10GB, nanging ora duwe fitur produktivitas bisnis sing ndadekake panyedhiya panyimpenan iki misuwur.

Ana 5 kategori rencana mbayar: Starter, Pro Pribadi, Bisnis, Bisnis Plus, lan Perusahaan. Rencana Starter, padha karo rencana gratis, nawakake sawetara fitur apik nanging nawakake papan panyimpenan luwih akeh tinimbang rencana gratis.

Planprice Panyimpenan / Pangguna / Fitur
individufreeNawakake pangguna siji 10GB panyimpenan lan enggo bareng file sing aman. Sampeyan bisa ngirim nganti 250MB ing siji transfer file
Pro Pribadi$ 10 / sasi nalika mbayar tahunan.Panyimpenan nganti 100GB kasedhiya kanggo siji pangguna. Iki minangka rencana individu sing nawakake transfer data 5GB lan kasedhiya sepuluh versi file
Wiwitan Bisnis$ 5 / sasi nalika dibayar saben taun. Sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku, kanthi nyoba gratis.Rencana iki cocog kanggo tim cilik sing nyedhiyakake panyimpenan nganti 100GB kanggo telung nganti sepuluh pangguna. Uga duwe watesan pangunggahan file 2 GB sing ngidini sampeyan ngirim sing dibutuhake. 
Bisnis$ 15 / sasi nalika ditagih saben taun. Sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku, kanthi nyoba gratis.Rencana iki menehi panyimpenan awan tanpa wates lan kolaborasi ing saindenging organisasi, uga watesan upload file 5GB. Sampeyan uga duwe e-signature tanpa wates karo rencana iki. 
Bisnis Plus$ 25 / sasi nalika dibayar saben taun. Sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku, kanthi nyoba gratis.Kanthi rencana iki, sampeyan entuk panyimpenan tanpa wates lan kolaborator eksternal tanpa wates, sing cocog kanggo nggedhekake bisnis sampeyan. Sampeyan uga entuk watesan upload integrasi 15GB lan integrasi karo sepuluh aplikasi perusahaan. 
Enterprise$ 35 / sasi nalika ditagih saben taun. Sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku, kanthi nyoba gratis.Rencana iki menehi panyimpenan lan pangguna tanpa wates karo manajemen konten canggih lan proteksi data. Iki uga menehi akses menyang luwih saka 1500 integrasi aplikasi perusahaan liyane. Batas file unggahan sampeyan bakal 50GB.
Perusahaan PlusSampeyan kudu ngubungi Box langsung kanggo penawaran.Iki paket sing digawe khusus kanggo kebutuhan bisnis sampeyan. 

Line ngisor

Box kepengin nglayani komunitas bisnis. Nanging, individu uga bisa nemokake sing cocog kanggo dheweke. Pangguna seneng alat kolaborasi sing apik, otomatisasi lan kepatuhan data, lan akses menyang sawetara API. Kanggo bisnis sing kasengsem ing panyimpenan tanpa watesan, nggawe akun Box kanggo miwiti entuk manfaat!

Sinau luwih lengkap babagan Box lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Ulasan Box.com kene

9. Microsoft OneDrive (Paling apik kanggo pangguna MS Office & backup Windows)

microsoft onedrive

Lumbung: 5GB nganti tanpa wates

Panyimpenan gratis: 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Microsoft OneDrive yaiku file panyimpenan maya sing kasedhiya gratis kanggo kabeh pangguna windows. Sampeyan bisa nyimpen file tanpa watesan lan ngakses saka piranti apa wae sing duwe sambungan internet. OneDrive menehi 5GB papan kanggo pangguna anyar minangka standar, sing bisa nambah nganti 100GB dening referring kanca.

situs: www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-panyimpenan

Yen tetep ing sync karo aliran Microsoft minangka prioritas dhuwur kanggo sampeyan, Microsoft OneDrive ora bakal nguciwani.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo Microsoft Office 365, Windows, SharePoint, lan produk Microsoft liyane
  • Kolaborasi wektu nyata
  • Opsi serep otomatis
  • Kolong pribadi sing aman

Sanajan nawakake panyimpenan awan luwih cepet tinimbang panyedhiya liyane, Microsoft OneDrive cepet dadi populer mung dadi panyedhiya standar kanggo umume pangguna PC.

Microsoft OneDrive nawakake akeh fitur sing narik kawigaten, kayata kolaborasi sing gampang. Lan amarga integrasi rapi karo produk Microsoft, pangguna PC bakal nemokake opsi iki intuisi banget.

Nanging, daya tarik utama ing kene yaiku kanggo pangguna Windows, lan pangguna OS liyane bisa uga underwhelmed karo produk iki.

Pros

  • Antarmuka sing gampang lan intuisi, utamane kanggo pangguna Microsoft Office
  • Kesempatan kolaborasi ekstensif
  • Rencana gratis loman
  • Gampang dipasang yen durung diinstal kanthi standar
  • File cepet syncIng

cons

  • Bias banget tumrap pangguna Windows
  • Sawetara masalah privasi
  • Dhukungan pelanggan winates

Rencana reregan

OneDrive nawakake rencana gratis dhasar kanthi panyimpenan nganti 5GB, nanging sing pengin entuk manfaat saka spektrum lengkap fitur bisa milih saka salah siji saka pitung rencana mbayar tambahan sing dirancang kanggo nglayani individu, kulawarga, utawa bisnis ing tingkat sing beda-beda.

Dhasar 5GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Microsoft 365 Basic
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
Microsoft 365 Pribadi
  • Lumbung: 1,000 GB (1TB)
  • Rencana tahunan: $ 6.99 saben wulan saben pangguna ($ 69.99 tagihan saben taun)
Kulawarga Microsoft 365
  • Lumbung:6 TB
  • Rencana tahunan: $ 9.99 saben wulan saben pangguna ($ 99.99 tagihan saben taun)
OneDrive Rencana Bisnis 1
  • Lumbung: 1,000 GB (1TB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
OneDrive Rencana Bisnis 2
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)
Rencana Dasar Bisnis Microsoft 365
  • Lumbung: 1,000 GB (1TB)
  • Rencana tahunan: $7.20 saben sasi saben pangguna ($6.00/sasi kanthi langganan taunan)
Microsoft 365 Standar Bisnis
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $15.00 saben sasi saben pangguna ($12.50 kanthi langganan taunan)

Line ngisor

Tanpa mangu, Microsoft OneCloud cocog banget kanggo pangguna Windows lan sing biasa nggunakake Microsoft 365 suite. Mulane, yen sampeyan nggunakake produk Microsoft utamane, sampeyan bakal nemokake alat iki efektif banget. Layanan wis matured liwat taun lan bisa mbantu nggawe serep file lan sync dheweke kaya sing dibutuhake. Yen keuntungan kasebut cocog karo sampeyan, gawe akun panganggo dina iki kanggo miwiti.

Info liyane babagan OneDrive lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

10. Walik (Panyimpenan lan cadangan maya tanpa wates paling apik)

backblaze

Lumbung: Serep lan panyimpenan maya tanpa wates

Panyimpenan gratis: 15-day trial free

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 5 saben wulan saben piranti ($ 60 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Backblaze nyedhiyakake cadangan lan panyimpenan kanggo komputer. Dheweke nyimpen versi file ing pusat data cloud lan nyedhiyakake akses online sing aman kanggo data liwat aplikasi web, aplikasi seluler, utawa Cloud Access. Backblaze nawakake cadangan lan panyimpenan online tanpa wates wiwit $ 5 saben wulan, tanpa dibutuhake kontrak.

situs: www.backblaze.com

Sawetara panyedhiya panyimpenan maya seneng nawakake macem-macem fitur nanging ora duwe spesialisasi. Ora Backblaze.

fitur

  • Simpen versi file sadurunge nganti 30 dina.
  • Pangguna bisa entuk warisan negara cadangan saka komputer sadurunge.
  • Klien web layanan ngidini sampeyan nemokake komputer yen sampeyan ilang.
  • Serep sing efisien lan gampang digunakake
  • Gawe serep bisnis tanpa wates
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging, Backblaze.com njupuk pendekatan sing beda lan luwih seneng mbatesi macem-macem fitur sing ditawakake nalika fokus ing rong poin jual utama.

Kaping pisanan, Backblaze minangka solusi panyimpenan awan yen gampang nggawe serep file komputer dadi prioritas. Apa maneh, produk iki kabeh babagan "tanpa wates" - serep tanpa wates lan panyimpenan tanpa wates kanthi rega sing cukup.

Nanging, nalika unggul ing wilayah kasebut, Backblaze ngilangi macem-macem fitur liyane, lan ora bisa nggawe kustomisasi ndadekake sawetara pangguna ora kepenak.

Pros

  • Serep maya tanpa wates
  • Rega sing wajar
  • Kacepetan upload cepet
  • Ora ana watesan ukuran file

cons

  • Operasi dhasar kanthi kustomisasi winates
  • Mung siji komputer saben lisensi
  • Ora ana serep adhedhasar gambar
  • Ora ana cadangan seluler

Rencana reregan

Ora kaya rencana liyane ing dhaptar iki, Backblaze ora nawakake rencana gratis, nanging nawakake uji coba 15 dina gratis. Kajaba iku, cadangan ora winates lan rega rencana beda-beda mung adhedhasar suwene wektu sing ditindakake.

Uji Coba Gratis Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • 15-day trial free
Rencana Unlimited Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 7 saben wulan saben piranti
  • Rencana tahunan: $70/taun (utawa $130 saben rong taun)
B2 Cloud Storage 1TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 5 saben sasi
B2 Cloud Storage 10TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 50 saben sasi

Line ngisor

Backblaze minangka layanan sing akeh digunakake amarga kesederhanaan lan rega sing cukup. Aku uga seneng yen ora duwe watesan file lan ora mbatesi jumlah pangguna data sing dikirim menyang awan. Yen sampeyan nggoleki solusi serep set-it-and-forget-it kanggo nglindhungi data yen ana bilai, banjur gawe akun Backblaze lan wiwiti nikmati layanan sing ora cocog.

Sinau luwih lengkap babagan Backblaze lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci Backblaze B2 review kene

11. Idrive (Pilihan serep awan + panyimpenan awan paling apik)

idrive

Lumbung: Saka 10GB kanggo serep maya Unlimited lan panyimpenan

Panyimpenan gratis: 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Saka $ 2.95 / taun

Ringkesan cepet: IDrive minangka salah sawijining layanan backup cloud paling apik ing pasar, nyedhiyakake akeh fitur backup kanthi rega murah. iDrive menehi pilihan kanggo nggawe kunci pribadi kanggo enkripsi, sing nggawe layanan serep awan tanpa pengetahuan.

situs: idrive.com

fitur:

  • Gawe serep piranti tanpa watesan sacara lokal utawa ing méga
  • Windows lan Mac kompatibel
  • Aplikasi seluler iOS lan Android
  • Enggo bareng file lan sync fitur
  • Versi file nganti 30 versi

Serep awan lan panyimpenan maya ora padha, lan asring pangguna mbutuhake loro-lorone. IDrive minangka sing paling apik ing kelas kanggo nawakake paket sing nggabungake rong kabutuhan kasebut kanthi efisien. Luwih apik, nindakake kanthi murah nalika nawakake akeh fitur sing ndadekake sampeyan bisa ngontrol pengalaman sampeyan.

sawijining Fitur gambar asli seko menehi pangguna karo garis wektu sajarah kegiatan lan kemampuan kanggo mbalekake ing sembarang titik. Gampang digunakake lan malah ngidini piranti tanpa watesan. Nanging, kaping upload relatif alon, lan senadyan prices apik, macem-macem rencana bisa ninggalake soko sing dikarepake.

Pros

  • Kombinasi unik saka paket serep maya lan panyimpenan maya
  • Ton saka fitur, kalebu sync lan enggo bareng file gedhe, uga Snapshots kanggo Recovery
  • Piranti tanpa wates
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Reregan murah

cons

  • Kacepetan alon
  • Ora duwe rencana saben wulan

Rencana reregan

IDrive nawakake sawetara rega paling kompetitif ing lapangan. Ana sing rencana gratis nganti 5GB. Uga ana rong pilihan pribadi sing dibayar ing 5 lan 10TB. Kajaba iku, ana macem-macem pilihan kanggo rencana bisnis sing beda-beda miturut ukuran ruang panyimpenan.

rencana rega idrive
PlanLumbungpanggunapiranti
dhasarPanyimpenan 10 GB - Ora ana kertu kredit sing dibutuhake1 User
IDrive Pribadi5 TB1 UserPiranti tanpa wates
10 TB1 UserPiranti tanpa wates
Tim IDrive5 TB5 Pangguna5 Piranti
10 TB10 Pangguna10 Piranti
25 TB25 Pangguna25 Piranti
50 TB50 Pangguna50 Piranti
Bisnis IDrive250 GBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
1.25 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
2.5 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
5 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
12.5 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
25 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited
50 TBPangguna UnlimitedPiranti Unlimited

Sampeyan uga kudu nyathet manawa sing wis ana karo panyedhiya panyimpenan cloud liyane lan gabung karo IDrive bisa ngirit nganti 90% ing taun kapisan.

Info liyane babagan IDrive kang layanan serep lan panyimpenan maya. 

… Utawa waca rinci review IDrive kene

Panyimpenan Awan Paling Elek (Ngeri banget & Diganggu Kanthi Masalah Privasi lan Keamanan)

Ana akeh layanan panyimpenan maya ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing bisa dipercaya karo data sampeyan. Sayange, ora kabeh padha digawe padha. Sawetara wong pancen nggegirisi lan ngalami masalah privasi lan keamanan, lan sampeyan kudu ngindhari kabeh. Mangkene loro layanan panyimpenan awan sing paling ala:

1. JustCloud

mungcloud

Dibandhingake karo pesaing panyimpenan awan, Rega JustCloud mung ora masuk akal. Ora ana panyedhiya panyimpenan maya liyane sing kurang fitur nalika duwe hubris sing cukup ngisi $10 sasi kanggo layanan dhasar kuwi sing ora malah bisa setengah wektu.

JustCloud adol layanan panyimpenan awan sing prasaja sing ngijini sampeyan kanggo nggawe serep file menyang maya, lan sync antarane sawetara piranti. Mekaten. Saben layanan panyimpenan maya liyane duwe soko sing mbedakake saka saingan, nanging JustCloud nawakake mung panyimpenan lan syncing.

Siji bab sing apik babagan JustCloud yaiku dilengkapi aplikasi kanggo meh kabeh sistem operasi kalebu Windows, MacOS, Android, lan iOS.

JustCloud kang sync kanggo komputer mung elek. Ora kompatibel karo arsitektur folder sistem operasi sampeyan. Boten kados panyimpenan maya liyane lan sync solusi, karo JustCloud, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu kanggo ndandani syncing masalah. Kanthi panyedhiya liyane, sampeyan mung kudu nginstal sync app sapisan, banjur sampeyan ora kudu nutul maneh.

Bab liyane sing aku sengit babagan aplikasi JustCloud yaiku ora duwe kemampuan kanggo ngunggah folder langsung. Dadi, sampeyan kudu nggawe folder ing JustCloud UI elek banjur upload file siji-siji. Lan yen ana puluhan folder kanthi puluhan liyane sing pengin diunggah, sampeyan kudu ngenteni paling ora setengah jam mung nggawe folder lan ngunggah file kanthi manual.

Yen sampeyan mikir yen JustCloud bisa uga kudu dicoba, mung Google jenenge lan sampeyan bakal weruh ewu ala 1-star reviews plastered kabeh liwat internet. Sawetara panemu bakal ngandhani kepiye file kasebut rusak, liyane bakal menehi pitutur marang sampeyan sepira ala dhukungan kasebut, lan umume mung sambat babagan rega sing larang banget.

Ana atusan review saka JustCloud sing sambat babagan pirang-pirang kewan omo layanan iki. Aplikasi iki duwe akeh kewan omo sing sampeyan mikir yen dikode dening bocah sekolah tinimbang tim insinyur piranti lunak ing perusahaan sing wis kadhaptar.

Deleng, aku ora ujar manawa ora ana kasus panggunaan sing bisa ditindakake dening JustCloud, nanging ora ana sing bisa dakpikir dhewe.

Aku wis nyoba lan dites meh kabeh layanan panyimpenan maya populer loro gratis lan mbayar. Sawetara iku pancen ala. Nanging isih ora ana cara aku bisa nggambar dhewe nggunakake JustCloud. Iku mung ora kurban kabeh fitur aku perlu ing layanan panyimpenan maya kanggo dadi pilihan sregep kanggo kula. Ora mung iku, regane larang banget yen dibandhingake karo layanan sing padha.

2. FlipDrive

flipdrive

Rencana rega FlipDrive bisa uga dudu sing paling larang, nanging ana ing kana. Padha kurban mung 1 panyimpenan TB kanggo $ 10 sasi. Saingan kasebut nawakake papan kaping pindho lan puluhan fitur sing migunani kanggo rega kasebut.

Yen katon watara sethitik, sampeyan bisa kanthi gampang golek layanan panyimpenan maya sing nduweni fitur liyane, keamanan luwih, support customer luwih, wis app kanggo kabeh piranti, lan dibangun karo profesional ing atine. Lan sampeyan ora kudu katon adoh!

Aku seneng rooting kanggo underdog. Aku tansah nyaranake alat sing dibangun dening tim lan startup sing luwih cilik. Nanging aku ora mikir aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive kanggo sapa wae. Ora ana apa-apa sing ndadekake dheweke katon. Liyane saka, mesthi, kabeh fitur ilang.

Kanggo siji, ora ana aplikasi desktop kanggo piranti macOS. Yen sampeyan nggunakake macOS, sampeyan bisa ngunggah lan ndownload file menyang FlipDrive nggunakake aplikasi web, nanging ora ana file otomatis. syncing kanggo sampeyan!

Alasan liyane kenapa aku ora seneng FlipDrive yaiku amarga ora ana versi file. Iki penting banget kanggo aku kanthi profesional lan minangka pemecah kesepakatan. Yen sampeyan ngowahi file lan ngunggah versi anyar ing FlipDrive, ora ana cara kanggo bali menyang versi pungkasan.

Panyedhiya panyimpenan maya liyane nawakake versi file kanthi gratis. Sampeyan bisa ngowahi file banjur bali menyang versi lawas yen sampeyan ora seneng karo owah-owahan kasebut. Iku kaya batalaken lan baleni kanggo file. Nanging FlipDrive malah ora nawakake ing rencana mbayar.

Panyegahan liyane yaiku keamanan. Aku ora mikir FlipDrive peduli babagan keamanan. Apa wae layanan panyimpenan maya sing sampeyan pilih, priksa manawa ana 2-Factor Authentication; lan ngaktifake! Iki nglindhungi peretas supaya ora entuk akses menyang akun sampeyan.

Kanthi 2FA, sanajan peretas entuk akses menyang sandhi sampeyan, dheweke ora bisa mlebu menyang akun sampeyan tanpa tembung sandhi sepisan sing dikirim menyang piranti sing ana gandhengane karo 2FA (telpon sampeyan paling kamungkinan). FlipDrive malah ora duwe 2-Factor Authentication. Uga ora nawakake privasi Zero-kawruh, sing umum karo layanan panyimpenan maya liyane.

Aku nyaranake layanan panyimpenan maya adhedhasar kasus panggunaan sing paling apik. Contone, yen sampeyan mbukak bisnis online, Aku nyaranake sampeyan pindhah karo Dropbox or Google drive utawa sing padha karo fitur enggo bareng tim paling apik ing kelas.

Yen sampeyan wong sing banget peduli babagan privasi, sampeyan bakal pengin golek layanan sing duwe enkripsi end-to-end kayata Sync.com or es drive. Nanging aku ora bisa mikir babagan kasus panggunaan nyata ing ngendi aku bakal menehi rekomendasi FlipDrive. Yen sampeyan pengin dhukungan pelanggan sing elek (meh ora ana), ora ana versi file, lan antarmuka pangguna buggy, mula aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive.

Yen sampeyan mikir nyoba FlipDrive, Aku nyaranake sampeyan nyoba sawetara layanan panyimpenan maya liyane. Iku luwih larang tinimbang umume pesaing nalika nawakake meh ora ana fitur sing ditawakake pesaing. Iku buggy minangka neraka lan ora duwe app kanggo macOS.

Yen sampeyan pengin privasi lan keamanan, sampeyan ora bakal nemokake ing kene. Uga, dhukungan elek amarga meh ora ana. Sadurunge nggawe kesalahan tuku rencana premium, coba rencana gratis kanggo ndeleng sepira elek.

Apa Panyedhiya Awan?

Asal saka jinis panyimpenan iki umume digandhengake karo karya Joseph Carl Robnett Licklider ing taun 1960-an. Nanging, ing konteks sing umume digunakake saiki, versi paling awal saka awan basis web bisa uga yaiku Layanan PersonaLink AT&T ing taun 1994. 

Apa sampeyan nate ngubengi omah lan mikir, "Wah, aku duwe akeh barang. Muga-muga aku duwe salah sawijining dompet Mary Poppins supaya kabeh bisa ilang dadi hawa tipis nganti aku butuh maneh! ” Panyimpenan maya minangka data sing padha karo dompet Mary Poppins. Daripada nyimpen file lan data kanthi lokal ing hard drive, kanthi panyimpenan cloud, sampeyan bisa nyimpen kabeh ing lokasi sing adoh lan ngakses saka endi wae.

apa panyimpenan maya

Sampeyan bisa uga isih takon, "Apa bedane panyimpenan cloud lan backup cloud?" Sampeyan kudu ngerti manawa ana rong prekara sing beda banget, sanajan ana gandhengane. Nalika kalorone kedadeyan ing "méga", papan panyimpenan virtual kanggo kabeh file penting, bisa uga duwe fungsi sing beda.

Panyimpenan maya yaiku nalika sampeyan nyimpen data (file, dokumen, foto, video lan putra) ing méga, liwat pirang-pirang server, tinimbang ing piranti fisik.

Kanthi panyimpenan maya, sampeyan bener-bener nyimpen file. Iki ditahan saka jarak adoh nganti sampeyan butuh, banjur sampeyan bisa ngakses kapan wae sampeyan butuh kanthi nyambungake menyang piranti apa wae sing nyambung menyang internet sing bisa diakses panyedhiya panyimpenan.

Kanthi serep maya, ing tangan liyane, sampeyan nggoleki perlindungan darurat liyane. Serep awan njupuk duplikat file penting lan nyimpen supaya yen ana kedadeyan sing nyebabake sampeyan ilang file asli, kabeh ora ilang.

Fitur panyimpenan maya sing kudu digoleki

Nalika nggoleki layanan kasebut, bisa uga angel ngerti apa sing sampeyan butuhake. Ana sawetara fitur utama sing kudu digoleki nalika milih papan panyimpenan. Endi sing paling penting bakal beda-beda adhedhasar kabutuhan pribadi.

Keamanan & privasi

Gagasan saka panyimpenan maya gratis bisa intimidating kanggo sawetara nalika nimbang privasi. Pikiran babagan dokumen pribadi lan duweni potensi sensitif sing ditahan ing sawetara panggonan sing adoh sing bisa diakses saka ngendi wae bisa nggawe akeh wong ora kepenak.

enkripsi ilmu enol

Mulane, fokus ing fitur keamanan bisa uga penting. Sawetara fitur utama sing bisa ditawakake panyedhiya beda kalebu:

  • Enkripsi AES-256: Advanced Encryption Standard (AES) minangka salah sawijining algoritma enkripsi sing paling umum digunakake lan paling aman sing kasedhiya saiki. Nganti dina iki, ora ana serangan sing bisa ditindakake tumrap AES.
  • Enkripsi pengetahuan Zero: iki tegese panyedhiya solusi panyimpenan cloud sampeyan ora ngerti apa-apa babagan konten kasebut sampeyan wis nyimpen.
  • Enkripsi end-to-end: kanthi fitur iki, sampeyan ateges mblokir eavesdroppers. Sajrone nuduhake file, mung pangirim lan panampa sing duwe utawa ngerteni data kasebut. Malah layanan cloud diblokir saka informasi kasebut.
  • Enkripsi sisih klien: iki tegese ateges data sampeyan bakal tetep dienkripsi lan aman kapan wae sajrone transfer. Kanthi akeh layanan enkripsi, panyedhiya mung bisa njamin data sampeyan dilindhungi ing pungkasan transfer. Sisih klien priksa manawa tetep aman nganti sing nampa.

Saenipun, ing Lokasi perusahaan panyimpenan awan ing Eropa utawa Kanada (endi contone Sync, pCloud, lan Icedrive adhedhasar) sing duwe hukum privasi sing luwih ketat sing luwih ramah konsumen dibandhingake contone AS (Dropbox, Google, Microsoft, lan Amazon ana ing yurisdiksi AS).

Papan panyimpenan

Fitur liyane sing penting banget kanggo dipikirake yaiku pira papan sing bisa digunakake. Temenan, luwih akeh ruang kanggo biaya sing luwih murah luwih becik. Kanggo panyimpenan maya pribadi, sampeyan bisa uga ora mbutuhake tawaran sing paling dhuwur lan paling larang, nanging yen kabutuhan panyimpenan maya sampeyan ana hubungane karo bisnis, papan panyimpenan luwih akeh utawa malah panyimpenan tanpa watesan bisa uga penting. Spasi panyimpenan diukur ing GB (gigabyte) utawa TB (terabyte).

kacepetan

Nalika sampeyan sibuk, sing paling penting yaiku teknologi nyuda produktivitas sampeyan. Nalika nimbang opsi panyimpenan maya, sampeyan bisa uga prioritas kacepetan. Nalika kita mikir babagan kacepetan lan, kita ndeleng rong faktor: synckacepetan lan kacepetan materi diunggah lan diundhuh. Nanging, siji liyane sing kudu ditimbang yaiku panyimpenan sing luwih aman kanthi lapisan keamanan sing ditambahake bisa uga rada alon amarga enkripsi.

Versi file

Yen sampeyan wis internet nganggu nalika nggarap dokumen lan isih bisa mulihake versi dokumen sadurunge, sampeyan bakal ngalami versi file. Versi file gegandhengan karo panyimpenan macem-macem versi dokumen ing wektu.

Nuduhake lan kolaborasi

Sanajan bisa uga rada kurang penting kanggo kabutuhan pribadi, yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan maya bisnis, kemampuan kanggo nuduhake file kanthi gampang lan kolaborasi kanthi lancar karo pangguna liyane bisa dadi penting. Ing kasus iki, sampeyan pengin nimbang fitur kayata aplikasi pihak katelu sing bisa diintegrasi lan apa pangguna bisa ndeleng utawa nyunting dokumen kanthi bebarengan.

price

Ora ana sing pengin mbuwang dhuwit sing ora perlu. Maneka warna solusi panyimpenan awan bakal menehi fitur sing beda-beda, lan bisa dadi angel kanggo mbandhingake pilihan kanthi rega dhasar sing gampang. Ing kasus iki, nimbang fitur endi sing paling penting kanggo sampeyan, temokake solusi sing nawakake kanthi rega paling apik, lan coba supaya ora mbayar rega premium kanggo fitur liyane sing ora dibutuhake.

Dhukungan pelanggan

Ora ana sing nyingkiri kasunyatan manawa teknologi ora mesthi bisa mlaku kanthi lancar kaya sing dikarepake. Ing kahanan kasebut, kita pengin rumangsa didhukung lan ngerti manawa kita bisa nyambung kanthi gampang karo wong liya kanggo ngrampungake masalah kita. Panyimpenan maya kanthi rega paling apik kanthi fitur paling akeh bisa uga ora ana gunane yen sampeyan ora bisa nulungi wong nalika ana masalah.

Jinis panyimpenan maya

Nalika nliti, sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis lan kepengin weruh apa sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa uga wis krungu babagan opsi panyimpenan awan umum, pribadi, lan hibrida.

jinis panyimpenan maya

Kanggo mayoritas, iki minangka jawaban sing langsung. Umume wong bakal nggunakake opsi panyimpenan umum. Solusi sing kasebut ing ndhuwur kabeh minangka conto panyimpenan awan umum. Ing opsi umum, panyedhiya duwe lan ngatur kabeh infrastruktur awan lan pangguna mung nyewa layanan kasebut.

Ing panyimpenan maya pribadi, bisnis kanthi kabutuhan panyimpenan sing gedhe banget utawa bisa uga kabutuhan keamanan sing sensitif banget bisa milih supaya sistem panyimpenan dibangun khusus kanggo panggunaan dhewe.

Temenan, iki ngluwihi jangkauan pangguna pribadi utawa malah rata-rata bisnis amarga prekara iki mbutuhake staf sing trampil ngatur sistem kasebut.

Kajaba iku, pilihan panyimpenan hibrida persis kaya jenenge: campuran saka loro kasebut. Ing kasus iki, bisnis bisa uga duwe infrastruktur awan dhewe nanging uga bisa nggunakake sawetara aspek panyedhiya umum minangka dhukungan.

Bisnis vs panggunaan pribadi

Nalika milih sampeyan panyimpenan maya aman panyedhiya, iku penting kanggo nimbang yen sampeyan bakal nggunakake layanan kanggo kabutuhan pribadi utawa bisnis. Ora mung iki bakal mengaruhi keputusan babagan ukuran panyimpenan, nanging uga kabutuhan keamanan lan jinis fitur sing sampeyan butuhake. Bisnis bisa uga prioritas fitur kolaborasi nalika akun pribadhi bisa luwih migunani kanggo nyimpen video lan gambar.

Panyimpenan maya paling apik kanggo foto

Yen kabutuhan panyimpenan cloud kalebu akeh file sing ngluwihi jinis dokumen dhasar, utamane yen sampeyan duwe foto utawa video sing cukup kanggo disimpen, priksa manawa panyedhiya nyedhiyakake dhukungan jinis file gambar kanthi cukup. Ora kabeh panyedhiya digawe padha ing gati!

Panyimpenan maya vs Bayaran gratis

Kita kabeh seneng krungu tembung "gratis"! paling maya panyimpenan panyedhiya kalebu sawetara tingkat akun dhasar sing undakan gratis kanggo pangguna. Panyedhiya beda-beda ing ukuran lan fitur sing kalebu ing akun kasebut. Nanging, yen kabutuhan panyimpenan sampeyan dhasar banget, mula kudu menehi prioritas panyedhiya kanthi penawaran gratis sing padhet. Ing tangan liyane, yen ana tingkat dhuwur saka wigati utawa sampeyan mbutuhake keamanan ekstra kanggo panyimpenan, akun mbayar worth kualitas ditambahaké.

Glosarium Cloud Storage

Apa sampeyan pamula mung miwiti karo panyimpenan maya, utawa wong sing pengin nambah kawruh, glosarium iki minangka sumber daya kanggo definisi sing jelas lan ringkes.

  • Enkripsi Akhir-Akhir: Cara komunikasi aman sing nyegah pihak katelu ngakses data nalika ditransfer saka siji sistem pungkasan menyang liyane.
    • Conto: Yen sampeyan ngirim pesen ing Sinyal, iku ndhelik ing piranti lan mung dekripsi ing piranti panampa, nyegah wong liya, kalebu Sinyal, saka ndeleng isine.
  • Pengetahuan Zero: Model keamanan ing ngendi panyedhiya layanan ora ngerti data sing sampeyan simpen ing server.
    • Conto: Nalika nggunakake layanan panyimpenan awan tanpa kawruh kaya SpiderOak, malah panyedhiya layanan ora bisa ngakses utawa dekripsi data sampeyan; mung sampeyan duwe kunci kanggo nglakoni.
  • GB (Gigabyte): Unit panyimpenan informasi digital padha karo kira-kira siji milyar bita. Biasane digunakake kanggo ngukur kapasitas panyimpenan.
    • Conto: Smartphone bisa uga duwe kapasitas panyimpenan internal 64 GB, bisa nampung ewonan foto, lagu, utawa video sawetara jam.
  • TB (Terabyte): Unit panyimpenan digital sing kira-kira siji triliun bita, utawa 1,000 gigabyte. Asring digunakake kanggo ngukur kapasitas panyimpenan gedhe.
    • Conto: Hard drive eksternal kanthi panyimpenan 1 TB bisa nampung udakara 250,000 lagu, 200,000 foto, utawa udakara 500 jam video HD.
  • Berkas Berkas: Proses menehi pangguna liyane akses menyang file digital utawa folder.
    • Tuladha: Nuduhake folder liwat Google Nyopir karo anggota tim supaya bisa ndeleng lan ngowahi dokumen ing njero.
  • file Syncing (Synckronisasi): Nganyari file kanthi otomatis ing macem-macem piranti kanggo njamin konsistensi.
    • Conto: Ngowahi laporan ing laptop lan owah-owahan kasebut kanthi otomatis ditampilake ing file sing padha ing tablet liwat Dropbox.
  • Data Serep: Nggawe salinan data sing bakal dibalekake yen data asli ilang utawa rusak.
    • Conto: Nggunakake Mesin Wektu Apple kanggo nggawe serep kabeh Mac kanthi rutin, supaya sampeyan bisa mulihake sistem menyang kahanan sadurunge yen perlu.
  • File Versi: Njaga pirang-pirang versi dokumen, ngidini pangguna ndeleng utawa mulihake versi lawas.
    • Tuladha: Microsoft OneDrive nyimpen saben versi dokumen nalika sampeyan nggawe pangowahan, supaya sampeyan bisa bali menyang versi sadurungé yen perlu.
  • 2FA (Otentikasi Dua Faktor): Proses keamanan tambahan sing mbutuhake rong cara otentikasi sing beda kanggo verifikasi identitas pangguna.
    • Conto: Ngakses akun perbankan online, ing ngendi sampeyan ngetik sandhi (faktor pisanan) banjur kode dikirim menyang telpon (faktor kapindho).
  • Enkripsi AES (Standar Enkripsi Lanjut): Algoritma sing akeh digunakake kanggo ngamanake data elektronik. Iku encrypts data ing pamblokiran tetep.
    • Conto: Nalika sampeyan nyimpen file ing layanan maya kaya Tresorit, iku nggunakake enkripsi AES kanggo ngamanake file, supaya ora bisa diwaca kanggo sapa wae tanpa tombol dekripsi.
  • Enkripsi TwoFish: Cipher blok kunci simetris sing dikenal kanthi kecepatan lan kesesuaian kanggo implementasine hardware lan piranti lunak. Iku cara enkripsi fleksibel.
    • Conto: Program enkripsi file sing nawakake TwoFish minangka pilihan kanggo ndhelik file pribadhi sadurunge diunggah menyang server maya.
  • Kepatuhan GDPR (Peraturan Perlindungan Data Umum): Nuduhake netepi sakumpulan peraturan sing dirancang kanggo nglindhungi data pribadhi lan privasi ing Uni Eropa lan Wilayah Ekonomi Eropa.
    • Conto: Layanan panyimpenan awan kaya Box nganyari kabijakan lan langkah-langkah keamanan kanggo njamin kepatuhan GDPR, nglindhungi data pribadhi para pelanggan EU.
  • Nuduhake Link: Proses nggawe link sing ngidini wong liya ndeleng utawa ngundhuh file utawa folder saka panyimpenan maya sampeyan.
    • Tuladha: Nggawe link sing bisa dienggo bareng ing Dropbox kanggo file video, sing banjur dikirim menyang kanca, supaya bisa ngundhuh video langsung.
  • Sajarah File lan Recovery: Fitur ing akeh layanan panyimpenan maya sing nyimpen rekaman versi file lan owah-owahan, ngidini pangguna mbalekake versi lawas utawa file sing wis dibusak.
    • Conto: Google Drive njaga riwayat kabeh owah-owahan ing dokumen sajrone 30 dina, menehi pilihan kanggo mulihake versi sadurunge yen perlu.

Bukak kene kanggo liyane istilah glosarium panyimpenan awan.

Tabel Comparison Full

free
Lumbung
price
saka
nul-
kawruh
enkripsiLumbung
saka
2FAMS Office/
Google
integrasi
Sync.com5GB$ 8 / sasiYaAES 256-dicokot200GBYaOra Ana
pCloud10GB$ 49.99 / taunYaAES 256-dicokot500GBYaOra Ana
Dropbox2GB$ 9.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot2TBYaYa
Waca rangkeng-3GB$ 2.99 / sasiYaAES 256-dicokot500GBYaOra Ana
es drive10GB$ 6 / sasiYaRongwelas1 TBYaOra Ana
Box10GB$ 5 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100GBYaYa
Google drive15GB$ 1.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100GBYaYa
Amazon Drive5GB$ 19.99 / taunOra AnaOra Ana100GBYaOra Ana
BackblazeOra Ana$ 7 / sasiOra AnaAES 256-dicokotUnlimitedYaOra Ana
iDrive5GB$ 2.95 / taunYaAES 256-dicokot5TBYaOra Ana
Microsoft OneDrive5GB$ 1.99 / moOra AnaAES 256-dicokot100GBYaYa

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

Cetha, awan minangka papan tumindak ing dina iki…utawa paling ora, kabeh cathetan tumindak kita! Muga-muga, saiki sampeyan rumangsa luwih siap kanggo melu karo sumber daya sing dinamis lan penting iki. Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan layanan panyimpenan awan lan kepiye milih panyedhiya panyimpenan awan sing paling apik ing taun 2024, hubungi lan nyambungake karo kita saiki!

BEST sakabèhé
    • Panggunaan multi-piranti
    • Enkripsi "Crypto" paling dhuwur
    • Lokasi server sing aman
    • Versi file
    • Panyimpen gratis
    • Rencana gratis ora duwe sawetara fitur utama
    • pCloud Crypto minangka tambahan sing dibayar
    • Good pCloud alternatif kanggo nimbang
    • Transfer data sing tanpa wates
    • banget syncing lan file serep
    • Piranti kolaborasi pangguna akeh
    • Perawatan kesehatan sing cocog karo HIPAA
    • Ditagih saben taun, ora ana pilihan saben wulan
    • Fitur keamanan Crypto
    • Nggumunke UI
    • Panyimpenan gratis sing apik
    • Panyimpenan maya wektu urip sing murah
    • Fitur drive virtual mung kasedhiya kanggo Windows
BEST sakabèhé
  • Panggunaan multi-piranti
  • Enkripsi "Crypto" paling dhuwur
  • Lokasi server sing aman
  • Versi file
  • Panyimpen gratis
  • Rencana gratis ora duwe sawetara fitur utama
  • pCloud Crypto minangka tambahan sing dibayar
  • Good pCloud alternatif kanggo nimbang
  • Transfer data sing tanpa wates
  • banget syncing lan file serep
  • Piranti kolaborasi pangguna akeh
  • Perawatan kesehatan sing cocog karo HIPAA
  • Ditagih saben taun, ora ana pilihan saben wulan
  • Fitur keamanan Crypto
  • Nggumunke UI
  • Panyimpenan gratis sing apik
  • Panyimpenan maya wektu urip sing murah
  • Fitur drive virtual mung kasedhiya kanggo Windows

Carane Kita Nguji Panyimpenan Awan: Metodologi Kita

Ing donya teknologi-sentris iki, milih panyimpenan maya sing tepat ora mung babagan ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Cathetan Suku

Dhaptar layanan panyimpenan awan sing wis diuji lan dideleng maneh:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...