Apa Sampeyan kudu Pilih Brevo kanggo Pemasaran Email? Review saka Fitur & Rega

in

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Brevo (sadurunge Sendinblue) minangka platform marketing sing kuat, terjangkau banget, lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nggawe, ngirim, lan nglacak email, SMS lan kampanye chatting profesional lan transaksional. Tinjauan Brevo iki bakal nutupi kabeh seluk-beluk alat marketing kabeh-ing-siji sing populer iki.

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Ringkesan Review Brevo (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 25 saben wulan
Rencana Gratis utawa Uji Coba Gratis
Ya (Ndaftar kanggo Rencana Gratis kanthi kontak tanpa watesan lan kirim 300 email saben dina.)
Jinis Kampanye
Email, SMS, WhatsApp, Chatbots, Iklan Facebook, Notifikasi Push
fitur
Seret & selehake editor, 80+ cithakan, A/B testing, Personalisasi, Landing page builder, Kirim wektu optimizer, API/templating
Email Transaksional
Ya (100% kiriman kothak mlebu)
Otomatisasi Email
Ya (editor Alur Kerja visual)
kontak
Kontak & rincian Unlimited
Integrasi & Dhukungan
API & plugins (Shopify, WordPress + 100s liyane), tundhuk GDPR, Addon IP khusus, Email, telpon & dhukungan chatting
Deal Saiki
Kirimi 20k email mung $25 saben wulan

Key Takeaways:

Brevo (sadurunge Sendinblue) nawakake rencana gratis kanggo urip lan rega terjangkau wiwit $ 25 / wulan.

Platform kasebut nyedhiyakake pengalaman pangguna sing apik karo alat intuisi, template sing ramping, lan fitur otomatisasi kanggo kampanye email lan SMS.

Sawetara kontra Brevo kalebu fungsi CRM winates, otomatisasi kampanye diwatesi ing email, lan ora ana dhukungan langsung kajaba ing rencana mbayar sing luwih dhuwur kanthi rega tambahan kanggo email lan teks sing bisa dadi larang.

kaca ngarep brevo

Yen sampeyan pengin nggawe lan ngirim kampanye pemasaran email lan SMS, banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. 

Brevo nindakake apa sing ditindakake kanthi apik. Platform kasebut mlaku kanthi lancar, lan aku seneng nyoba kabeh fitur lan alat bangunan sing kasedhiya.

Aku mikir, sakabèhé, iki alat sing apik kanggo pamula, nanging pangguna majeng bisa nemokake iku kurang.

Aku ora seneng watesan sing sampeyan adhepi babagan rencana sing dibayar luwih murah, lan rega bisa dadi bingung yen sampeyan pengin nambah ing email lan SMS bundel. Aku uga pengin ndeleng otomatisasi kanggo Brevo SMS lan Whatsapp. Muga-muga, iki bakal teka ing mangsa ngarep.

nanging rencana langgeng GRATIS apik tenan, lan yen sampeyan pengin mung alat kampanye dhasar kanggo email lan SMS, sampeyan ora bakal nemokake luwih apik tinimbang Brevo.

Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa. Miwiti gratis dina iki.

Sanajan Brevo ora misuwur utawa segedhe Mailchimp, nanging isih ngemas pukulan karo fitur lan ease saka nggunakake. Ora kanggo sebutno kajen keringan basis pangguna luwih saka 300,000.

Iku kudu nindakake soko bener.

Kanthi rada becik rencana dhasar sing gratis kanggo urip lan kontak tanpa wates, Apa bisa tahan nggunakake lan nguji kanthi ketat ing review Brevo iki kanggo 2024?

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Brevo. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ayo ngerteni.

TL; DR: Brevo nawakake pengalaman pangguna sing apik banget kanthi fitur sing nyenengake kanggo digunakake. Nanging, fitur otomatisasi diwatesi mung email, sanajan duwe kemampuan kanggo nggawe kampanye SMS lan Whatsapp. Kajaba iku, ora ana dhukungan langsung, sing cukup nguciwani.

Brevo wis rencana gratis sing cukup loman, lan sampeyan bisa miwiti tanpa kudu ngeculake rincian kertu kredit. Apa sampeyan kudu ilang? Ayo Brevo dina iki.

Untung lan rugine

Kanggo mesthekake review sandi minangka imbang sabisa, Aku tansah njupuk atos karo Gamelan.

Kabeh platform duwe kekurangan lan quirks, dadi iki sing paling apik - lan paling awon - sing ditawakake Brevo.

Brevo Pros

  • Rencana gratis kanggo urip
  • Rega terjangkau, kanthi rencana diwiwiti mung $ 25 / wulan, dadi regane apik kanggo fitur lan dhukungan sing ditawakake
  • Nggawe, ngirim, lan trek kampanye email lan SMS profesional lan transaksional
  • Pengalaman pangguna sing apik karo alat sing seneng digunakake
  • Nggawe kampanye iku langsung lan intuisi
  • Akeh template sing katon apik kanggo dipilih
  • Segmen dhaptar kontak, nggawe email pribadi, lan otomatis kampanye marketing email

Brevo Cons

  • Fungsi Brevo CRM cukup dhasar lan ora bisa ditindakake
  • Otomatisasi kampanye diwatesi mung ing email
  • Ora ana dhukungan langsung kajaba sampeyan ana ing rencana mbayar sing luwih dhuwur
  • Rega tambahan kanggo email lan teks bisa cepet nambah lan dadi larang 
  • Sawetara fitur mung kasedhiya ing rencana bisnis utawa Enterprise

Rencana & Harga

Brevo duwe rencana sing beda kanggo papat alat sing ditawakake.

Rega diwiwiti ing $ 25 / wulan lan ngidini sampeyan ngirim 20,000 email saben wulan.

Brevo ora ngisi sampeyan adhedhasar ukuran dhaptar email sampeyan. Sampeyan kudu mbayar kanggo email sing dikirim. Sampeyan bisa mbangun rencana adhedhasar jumlah email sing pengin dikirim saben wulan:

rencana rega brevo

Rencana wiwitan apik kanggo nalika sampeyan lagi miwiti, nanging yen sampeyan pengin luwih akeh fitur, sampeyan bakal pengin pindhah menyang rencana Bisnis. Diwiwiti ing $ 65 / sasi lan nawakake luwih akeh fitur. Iki ngidini sampeyan nggawe Landing Pages. Iki uga ngidini sampeyan ngirim Notifikasi Push menyang pelanggan.

Sampeyan uga bisa tuku kridit email kanggo jumlah email sing pengin dikirim. Kredit kasebut ora kadaluwarsa lan uga bisa digunakake kanggo ngirim email transaksional.

Fitur Key

Pisanan, ayo deleng kabeh fitur platform Brevo. Aku kaya kanggo nyoba kabeh sak tenane, supaya aku wis liwat saben alat karo toothcomb nggoleki kanggo nggawa sampeyan review rinci.

Pemasaran Brevo

marketing email brevo

Kawitan lan utomo, Brevo minangka platform pemasaran lan penjualan, lan akeh mikir babagan pengalaman pangguna saka pembangun kampanye email.

Platform pemasaran Brevo nuntun sampeyan liwat proses langkah-langkah lan ticks saben langkah nalika sampeyan ngrampungake.

Aku seneng karo metode iki amarga gampang banget ora kejawab panggung utawa lali soko yen sampeyan anyar utawa ora kenal karo marketing email utawa platform kaya iki.

Nalika sampeyan teka kanggo milih panampa, assuming sing wis populated platform karo kabeh dhaptar kontak, sampeyan bisa katon liwat macem-macem folder lan pilih dhaptar sing pengin kanggo kampanye.

fitur pratinjau email sendnblue

Aku utamané tresna jendhela pratinjau sampeyan entuk nalika sampeyan ngetik baris subyek kampanye.

Iki ngidini sampeyan ndeleng kepiye tembung sampeyan bisa beda karo email liyane. Fitur sing apik banget!

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

tukang gawe email

Kaya sing sampeyan deleng ing kene, aku entuk tandha ijo nalika ngrampungake saben langkah.

Supaya adoh, Aku iki alat sampurna kanggo total newbies digunakake, amarga iku mung gampang.

tukang email sendnblue

Saiki kita pindhah menyang template email, lan ana kathah kanggo milih saka, plus noto kosong kanggo miwiti karo.

seret banjur selehake editor email

Alat panyuntingan email gampang digunakake. Sampeyan mung klik ing saben unsur, lan opsi editing mbukak munggah.

Ing sisih kiwa layar, sampeyan duwe fitur seret lan selehake kanggo nambah unsur tambahan kayata kothak teks, gambar, tombol, header, lsp.

Siji-sijine kekurangan alat panyuntingan yaiku ana ora ana unsur video. Akeh platform marketing email liyane saiki ndhukung video ing email, mula aku rumangsa Brevo rada ketinggalan babagan iki.

Nalika sampeyan bisa pratinjau email ing tampilan desktop lan seluler, Aku uga ngormati kemampuan kanggo pratinjau ing layar ukuran tablet.

ngirim email test

Yen email sampeyan wis siyap lan katon apik, sampeyan bisa ngirim email tes menyang alamat (utawa pirang-pirang alamat) sing sampeyan pilih. 

Iki minangka fitur sing migunani amarga ngidini sampeyan ndeleng kaya apa email sampeyan ing a kahanan "nyata".

penjadwalan email sendblue

Pungkasan, yen kabeh wis siyap, sampeyan bisa mencet tombol kirim kanggo ngirim email menyang panampa. Ing kene, sampeyan bisa milih ngirim langsung utawa gawe jadwal kanggo ngirim ing dina utawa wektu tartamtu.

Siji alat sing apik ing kene yaiku platform bisa kanthi otomatis milih wektu paling apik kanggo ngirim email kanggo saben panampa.

Iki nggedhekake kemungkinan email sing bener dibukak lan diwaca. Siji-sijine kekurangan yaiku sampeyan kudu ana ing Rencana Bisnis kanggo entuk manfaat.

statistik email sendnblue

Sawise kampanye sampeyan ana ing eter, sampeyan bisa miwiti ndeleng kinerja ing tab "Statistik". Ing kene sampeyan bisa ndeleng informasi migunani kaya email sing wis dibukak, diklik, dijawab, lsp.

Iku worth kang lagi nyimak ing kene sampeyan bisa nggabungake karo Google Analytics kanggo entuk wawasan sing luwih jero babagan kinerja kampanye sampeyan.

Aku mikir pembangun kampanye email iki gampang banget lan gampang digunakake, utamane amarga platform kasebut nuntun sampeyan liwat proses kasebut. Apik banget kanggo pemula, lan aku rumangsa pangguna maju uga bakal kepenak karo fitur iki.

Ayo Brevo dina iki. Coba kabeh fitur!

SMS Marketing

sendnblue sms marketing

Ayo saiki mriksa metu alat marketing SMS

Persiyapan kanggo pesen teks sampeyan cukup dhasar. Sampeyan mung nambah jeneng kampanye, pangirim, lan isi pesen, lan sampeyan bisa pindhah.

Sadurunge sampeyan ngeklik kanggo ngirim, sampeyan duwe pilihan kanggo ngirim metu teks ing kelompok. Fitur iki penting yen sampeyan ngirim teks menyang volume akeh kontak.

Iku mungkasi jaringan saka overloading lan ngalangi pesen saka gendero minangka spam.

kampanye marketing sms

Sawise sampeyan wis milih dhaptar kontak kanggo ngirim pesen, sampeyan bisa ngirim langsung utawa jadwal kanggo tanggal lan wektu.

Sawise rampung, pencet "Konfirmasi," lan kampanye sampeyan siyap digulung.

Kampanye Whatsapp

Kampanye pemasaran Sendinblue Whatsapp

Brevo ngidini sampeyan nggawe kampanye kanggo pangguna Whatsapp uga. Mung snag kene iku sampeyan kudu duwe kaca bisnis Facebook kanggo nglakoni.

Yen sampeyan ora duwe, sampeyan kudu pindhah menyang Facebook lan nyetel siji sadurunge sampeyan bisa nggunakake fitur Whatsapp.

pratinjau kampanye whatsapp

Aku kudu ngomong, nggawe pesen Whatsapp saya nyenengake. Sampeyan entuk akses menyang kabeh emoji sing misuwur kanggo nggawe teks sampeyan katon apik. 

Aku uga seneng jendhela pratinjau gaya telpon sing populate nalika sampeyan nulis. Iku nuduhake sampeyan persis carane pesen bakal katon ing layar panampa.

Ing kene sampeyan uga bisa nambah tombol telpon kanggo tumindak saka link kanggo klik utawa kanggo nelpon langsung. 

Sawise rampung nggawe karya Whatsapp, sampeyan bisa gawe jadwal kanthi cara sing padha karo SMS.

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Marketing Automation

otomatisasi pemasaran sendnblue

Brevo ngidini sampeyan nggawe alur kerja otomatis sing adhedhasar acara tartamtu. Iki yaiku:

  • Kréta sing ditinggal
  • Tuku produk
  • Pesen sambutan
  • Aktivitas pemasaran
  • Tanggal ulang taun

dadi, sampeyan milih acara sing pengin nggawe otomatisasi, lan nggawa sampeyan menyang alat bangunan. 

Ing pengalaman, alur kerja otomatisasi rumit lan asring angel dikuasai. Biasane nyakup akeh variabel, dadi kaya omah kertu, kabeh alur kerja bisa mudhun yen sampeyan salah siji bagean.

Aku kudu ngomong aku iki pleasantly kaget karo kurban Brevo. Sistem kasebut nuntun sampeyan liwat alur kerja kanthi langkah-langkah lan biasane jelas lan bisa dingerteni. Kajaba iku, yen aku pengin ngerti luwih akeh babagan apa sing aku lakoni, ana tautan tambahan kanggo tutorial ing sadawane dalan.

sendnblue kampanye cart nilar

Aku bisa nyiyapake otomatisasi email cart sing ditinggalake sajrone limang menit kang super cepet.

Kula mung kuciwo karo alat iki - lan iku kuciwo pinunjul - iku iku mung kanggo email. Iku bakal apik yen kalebu SMS lan Whatsapp uga.

Segmen

Segmentasi Sendinblue

Fitur segmentasi Brevos ngidini sampeyan kontak klompok miturut karakteristik. Ing jaman biyen, kampanye email diluncurake kanggo kabeh, apa sing cocog karo individu utawa ora.

Kanthi segmentasi, sampeyan bisa atur kontak sampeyan dadi grup sing ngidini sampeyan nggawe kampanye sing ditargetake. Iki nggawe email luwih relevan karo panampa lan mbantu nyuda tingkat unsubscribe.

Contone, sampeyan bisa nggawe a “Ibu lan Bayi” grup dumadi saka ibu anyar sing kamungkinan bakal kasengsem ing item baby for sale.

Ing tangan liyane, a "Pria ing 25" grup bakal kurang kasengsem ing item bayi nanging mbokmenawa bakal nanggapi luwih apik kanggo "adol persiyapan game."

Sampeyan njaluk drift sandi.

Klompok sing dipérang iki bisa disetel ing bagean kontak ing platform. Sampeyan mung nggawe dhaptar lan nambah kontak sing dikarepake. 

Nalika nggawe kampanye email, sampeyan pilih dhaftar sing pengin, lan mateni sampeyan.

Push Notifikasi

kabar push sendnblue

Sampeyan bisa ngaktifake fitur kabar push kanggo situs web supaya pengunjung sing durung langganan bisa nampa nganyari.

Nalika wong ngunjungi kaca web sampeyan, kothak cilik bakal pop munggah njaluk ijin kabar. Yen pangguna mencet "Allow," bakal nampa nganyari.

Saiki, Brevo ndhukung kabar push ing browser ing ngisor iki:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • safari
  • Opera
  • Microsoft Edge. 
setelan notifikasi push

Aku lunga liwat proses persiyapan, lan iku mbok menawa technical sethitik kanggo pangguna rata-rata. Yen sampeyan wis ngatasi kabar push sadurunge, sampeyan bakal ngerti apa iku kabeh.

Aku kudu golek tutorial utawa artikel bantuan ing kene amarga menehi sawetara pilihan kanggo dipilih tanpa nuduhake apa tegese. Dadi, kajaba sampeyan wis ngerti babagan apa, sampeyan uga bakal nglampahi sawetara wektu nggoleki.

Ing kasus apa wae, ing ngisor iki pilihan:

  • JS tracker: Salin lan tempel kode menyang situs web sampeyan. 
  • Plugins: Link Brevo menyang situs web liwat app (Shopify, WordPress, WooCommerce, lsp.)
  • Google tag manager: Instal Google Tag Push tracker tanpa nyunting situs web sampeyan

Sawise sampeyan mutusake endi sing bakal digunakake, sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan pengin:

  • Ngenali lan nglacak pengunjung liwat pranala ing email sampeyan (njaga privasi pelanggan).
  • Ngenali pengunjung liwat tracker pihak katelu

Bening kaya lendhut. bener?

Sawise iki, lan gumantung saka pilihan sing sampeyan pilih, sampeyan bakal diwenehi instruksi tambahan babagan apa sing kudu ditindakake.

Sawise sampeyan wis rampung, pengunjung situs web sampeyan bakal diundang kanggo nampa utawa mblokir kabar push sampeyan.

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Facebook Ads

pemasaran iklan facebook sendnblue

Khusus kanggo pelanggan Business Plan, fitur iklan Facebook ngijini sampeyan nggawe iklan, pilih target pamirsa, lan atur mbuwang iklan sampeyan kabeh ing platform Brevo.

Nalika aku ora bisa nguji kanthi lengkap (aku macet ing rencana gratis), aku bisa nelusuri fitur kasebut, lan kayane cara sing apik kanggo nggantungake iklan Facebook tanpa kepunjulen karo kabeh pilihan.

Aku seneng sampeyan bisa target kontak Brevo sampeyan uga wong sing padha karo kontak sampeyan kanggo nambah jangkauan sampeyan.

Sampeyan uga bisa nyetel jadwal lan budget kene, nggawe gampang kanggo nangani keuangan lan ora overspend.

kampanye iklan facebook

Pungkasan, alat nggawe konten ngidini sampeyan nggawe iklan Facebook nggunakake alat seret lan selehake sing padha sing dakkandhakake sadurunge ing artikel kasebut.

Aku panginten jendhela pratayang ana tutul becik amarga ngidini sampeyan ndeleng carane iklan sampeyan bakal katon nalika sampeyan nyunting.

sakabèhé, fitur iki mung bakal mbiyantu yen sampeyan duwe dhaptar kontak ageng. Yen ora, kajaba alat nggawe iklan, aku ora weruh keuntungan nggawe iklan ing Brevo tinimbang Facebook dhewe.

Chat Bot lan Live Chat

Sendinblue Chat Bot lan Live Chat Marketing

Ing tab "Obrolan", sampeyan bisa nindakake lan ngatur kabeh obrolan chatting basis web. Iki praktis amarga sampeyan ora kudu ngalih ing antarane platform supaya tetep ing ndhuwur kabeh pesen sampeyan.

Kaping pisanan, sampeyan bisa nggabungake Pesen Langsung Instagram lan Facebook Messenger lan nindakake obrolan nyata-wektu saka siji dashboard.

kampanye marketing chatting urip

Kapindho, sampeyan bisa nginstal widget obrolan ing situs web sampeyan. Saiki, Brevo/Sedinblue kompatibel karo:

  • Shopify
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Google Tag Manager
setelan widget chatting

Sampeyan uga bisa nyiyapake balesan otomatis dhasar kanggo pitakon umum kanthi pindhah menyang tab "Skenario Chatbot".

persiyapan kampanye bot chatting

Alat iki nyenengake kanggo dolanan. Ateges, sampeyan bisa nyetel bot kanggo takon pangguna lan banjur menehi pilihan. Banjur, nalika pangguna ngeklik respon, bakal nampilake jawaban.

Ing kene sampeyan uga bisa ngeset respon kanggo "ngobrol karo agen," sing ngidini live chat.

Aku bisa ndeleng iki bakal dadi wektu saver gedhe yen sampeyan cenderung njaluk pengunjung takon pitakonan sing padha bola-bali. Aku uga seneng sampeyan ora perlu ngerti kode rumit kanggo nyiyapake alat iki.

Mesthi, plus ing bukuku, sanajan luwih becik ndeleng kemampuan otomatisasi sing padha kanggo Instagram lan Facebook.

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Sales CRM

sendnblue sales crm

Alat CRM gratis karo kabeh rencana Brevo lan ngidini sampeyan nindakake sawetara perkara kayata:

  • Nggawe tugas: Iki kaya dhaptar "kanggo-gawe" ing ngendi sampeyan bisa gawe jadwal proyek sing kudu rampung, kayata ngirim email, nelpon klien utawa malah arep nedha awan. Sampeyan bisa nemtokake tugas kanggo anggota tim yen pengin.
  • Nggawe kesepakatan: Tawaran iku ateges kesempatan sing bisa digawe lan ditambahake menyang pipa. Sampeyan bisa nyetel tataran saka menehi hasil saka qualified liwat kanggo menang utawa ilang, lan yen sampeyan wis nambah orane tumrap sekolah adat, sampeyan uga bisa milih kene.
  • Nggawe perusahaan: Perusahaan minangka organisasi sing ajeg sesambungan karo sampeyan, lan sampeyan bisa nggawe kontak kanggo wong-wong mau ing Brevo lan nggandhengake karo kontak sing wis ana.
  • Deleng pipa sampeyan: Kabeh tawaran sing ana bakal kasedhiya kanggo ndeleng ing judhul "Tawaran". Ing kene sampeyan bisa ndeleng tawaran sing ana ing tahap apa lan jinis tumindak sing kudu ditindakake.
fitur crm

Kabeh, iki dudu sistem CRM paling dhasar sing dakdeleng, nanging mesthi dudu sing paling lengkap. Aku seneng ndeleng sawetara otomatisasi ing kene, utamane karo pimpinan sing teka saka kampanye Brevo. 

Email Transaksional

Pemasaran Email Transaksional Sendinblue

Email transaksional beda karo email marketing amarga dikirim minangka asil pangguna nindakake tumindak utawa panjaluk. Iki asring uga disebut "email sing dipicu" amarga iki.

Alasan kanggo ngirim email transaksional cenderung:

  • Reset sandhi
  • Konfirmasi tuku
  • Konfirmasi nggawe akun
  • Konfirmasi langganan
  • Email liyane saka alam iki

Brevo nggunakake Sendinblue SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) kanggo kabeh email transaksional. Iki ngalangi email supaya ora diwenehi tandha minangka spam utawa sampeyan ora bakal ngadhepi watesan babagan watesan tarif kirim.

Ana ora menehi hasil gedhe kanggo ngomong bab fitur iki kajaba iku luwih trep yen ana ing platform sing padha karo kampanye email sampeyan. Iku nyimpen ngoper saka siji app liyane.

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Dhukungan pelanggan

Dhukungan Pelanggan Sendinblue

Hmmm, opo Dhukungan pelanggan? 

Oke, aku kene nyoba platform ing rencana gratis, lan sampeyan mung entuk dhukungan telpon yen sampeyan mbayar rencana Bisnis utawa Perusahaan. Aku ora mikir sing ora masuk akal yen aku ora mbayar apa-apa, nanging wong sing mbayar rencana Starter mesthi ilang.

Aku rumangsa dhukungan live chat paling ora bisa ditawakake tinimbang sistem tiket. Iku ora banget mbiyantu yen sampeyan duwe masalah urgent.

Ing sisih plus, pusat bantuan lengkap lan wis sawetara walkthroughs cantik ngalangi lan Panuntun.

Dheweke uga duwe saluran YouTube sing migunani sing dilengkapi tutorial.

Mbandhingake Pesaing Brevo

Temokake carane Brevo mbandhingake karo GetResponse, MailerLite, MailChimp, lan ActiveCampaign nalika nerangake; gampang digunakake, keluwesan desain, kemampuan otomatisasi, lan dhukungan pelanggan.

FeatureBrevoGetResponsemailerliteMailChimpActiveCampaign
RereganTerjangkau, mbayar saben emailMiwiti $13 kanggo 1,000 pelanggan, Rencana gratis nganti 500 pelangganRencana gratis, banjur rega bertingkatRencana gratis, banjur rega bertingkatDiwiwiti saka $39 kanggo 1,000 pelanggan
EasePangguna-loropaken karo seret lan selehake editorIntuisi karo editor modernBanget pangguna-loropaken kanggo wiwitanPangguna-loropaken nanging bisa rumit kanggo pamulaGampang digunakake kanthi antarmuka sing komprehensif
Desain & FleksibilitasCithakan winates nanging gratisCithakan modern, bisa disesuaikanCithakan modern, bisa disesuaikanLuwih saka 100 template, bisa disesuaikanCithakan modern, bisa disesuaikan
Otomatisasi EmailFitur otomatisasi dhasarMaju karo CRM sing dibangun kanggo rencana sing luwih dhuwurOtomasi dhasar kaya email sambutanOpsi otomatisasi ekstensifKapabilitas otomatisasi lan CRM majeng
Dhukungan pelangganDhukungan 24/7 ing macem-macem basaDhukungan 24/7 ing pirang-pirang basa, manajer akun khusus kanggo rencana sing luwih dhuwurDhukungan 24/7 ing macem-macem basaDhukungan email, sumber daya online sing ekstensifDhukungan 24/7 ing macem-macem basa
Fitur pentingSolusi terjangkau, apik kanggo wiwitanOtomasi pemasaran sing kuat, hosting webinarRamah pamula kanggo nggawe kampanye pemasaran emailPlatform pemasaran sing komprehensif, perpustakaan integrasi gedheIntegrasi CRM rinci, opsi isi dinamis
  1. Brevo (sadurunge Sendinblue):
    • Utamane utama: Dikenal kanthi solusi sing komprehensif lan terjangkau banget. Biaya saben email tinimbang saben kontak, nggawe budget-friendly, utamane kanggo bisnis sing akeh kontak nanging volume email sithik.
    • Cocog Kanggo: Startups lan bisnis cilik nggoleki alat marketing email sing hemat biaya kanthi fitur dhasar.
  2. GetResponse:
    • Utamane utama: Nawakake gabungan fitur canggih kaya otomatisasi pemasaran, segmentasi, lan pembangun kaca kebangkrutan. Unik kanggo kemampuan hosting webinar sing dibangun.
    • Cocog Kanggo: Bisnis sing golek platform marketing kabeh-ing-siji kanthi fokus ing otomatisasi lan integrasi CRM.
  3. mailerlite:
    • Utamane utama: Nawakake alat otomatisasi dhasar sing cocog kanggo kampanye pemasaran email sing langsung. Ora ana sawetara fitur canggih saka pesaing.
    • Cocog Kanggo: Bisnis cilik utawa individu mbutuhake alat marketing email sing gampang lan gampang digunakake tanpa mbutuhake fitur canggih.
  4. MailChimp:
    • Utamane utama: Platform pemasaran sing apik sing nawakake macem-macem fitur saka marketing email nganti kampanye iklan. Dikenal kanggo perpustakaan ekstensif integrasi.
    • Cocog Kanggo: Bisnis saka kabeh ukuran nggoleki alat marketing lengkap kanthi macem-macem fitur lan integrasi.
  5. ActiveCampaign:
    • Utamane utama: Stands metu kanggo kemampuan CRM majeng lan otomatisasi. Nawakake opsi isi dinamis kanggo pengalaman pelanggan pribadi.
    • Cocog Kanggo: Bisnis fokus ing integrasi CRM sing rinci lan nggoleki kemampuan otomatisasi email sing canggih.

TL; DR: Saben platform marketing email iki nduweni kekuwatan lan dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda.

  • Brevo sampurna kanggo pangguna sing sadar anggaran sing mbutuhake fitur penting.
  • GetResponse unggul ing otomatisasi lan integrasi CRM.
  • mailerlite apik banget kanggo kabutuhan otomatisasi dhasar.
  • MailChimp nawakake set lengkap alat kanggo pendekatan marketing sing luwih jembar.
  • ActiveCampaign paling cocog kanggo kabutuhan CRM lan otomatisasi email sing luwih maju.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Brevo nindakake apa sing ditindakake kanthi apik. Platform kasebut mlaku kanthi lancar, lan aku seneng nyoba kabeh fitur lan alat bangunan sing kasedhiya.

Aku mikir, sakabèhé, iki minangka alat marketing email sing apik kanggo pamula, nanging pangguna majeng bisa nemokake iku kurang.

Brevo: Platform Pemasaran Kabeh-ing-Siji
Brevo minangka pilihan sing sampurna kanggo bisnis cilik, kanthi fitur kaya: otomatisasi email canggih, integrasi AI, segmentasi lanjut, lan kaca landing lan formulir sing fokus ing konversi.

Brevo wis kerja keras ing fitur CRM, nambah pipa kesepakatan lan kothak mlebu terpadu kanggo komunikasi email langsung karo pelanggan.

Nanging fitur 👊 kalah Brevo yaiku kemampuane, kanthi rencana gratis kirim-300 saben dina lan rencana mbayar wiwit $ 25 / wulan kanggo 20,000 email.

Singkatipun, 🎯 Brevo nggumunake kita kanthi fitur sing kuat lan regane dhuwit.

Aku seneng sing padha ngisi adhedhasar jumlah email sampeyan ngirim, ora carane akeh kontak sampeyan duwe. Rencana gratis ngidini sampeyan ngirim 300 email saben dina, lan rencana mbayar diwiwiti $ 25 / wulan kanggo 20,000 email.

Aku ora seneng watesan sing sampeyan adhepi babagan rencana sing dibayar luwih murah, lan rega bisa dadi bingung yen sampeyan pengin nambah ing email lan SMS bundel. Aku uga pengin ndeleng otomatisasi kanggo SMS lan Whatsapp. Muga-muga, iki bakal teka ing mangsa ngarep.

nanging rencana gratis iku ace, lan yen sampeyan pengin mung alat kampanye dhasar kanggo email lan SMS, sampeyan ora bakal nemokake luwih apik tinimbang Brevo.

Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa. Miwiti gratis dina iki.

Dandan & Update paling anyar

Brevo terus-terusan nganyari lan ningkatake platform marketing email kanggo nyedhiyakake pangguna alat lan fitur sing canggih sing nyelarasake upaya pemasaran lan ningkatake efektifitas kampanye. Pembaruan paling anyar (per Juni 2024) yaiku:

  • Generasi Konten Pemasaran sing Dibantu AI: Brevo ngenalake asisten AI kanggo ngasilake konten marketing kanthi otomatis, kalebu baris subyek kanggo kampanye email, adhedhasar tembung kunci sing kasedhiya.
  • Segmen Dihasilake Otomatis kanggo Kampanye Email sing Diangkah: Fitur iki mbisakake pangguna kanthi otomatis mbagi pelanggan email aktif kanggo tawaran sing luwih efektif lan eksklusif.
  • Piranti Nggawe Visual In-Platform: Pangguna saiki bisa nggawe visual kanggo kampanye langsung ing Brevo, nggunakake salah siji desain scratch utawa cithakan, mbusak perlu kanggo piranti external.
  • Google Integrasi Meet kanggo Jadwal Rapat: Brevo saiki ngidini pangguna nggawe jadwal rapat kanthi gampang Google Ketemu, saliyane dhukungan kanggo telpon video Zoom lan Brevo.
  • Persiyapan Skenario Nggawe Deal Otomatis: Pangguna bisa ngirit wektu kanthi ngotomatisasi nggawe transaksi adhedhasar tumindak pangguna tartamtu, kayata kiriman formulir utawa nggayuh skor tartamtu.
  • Kothak Surat Integrasi ing Obrolan: Fitur iki nggabungake kabeh interaksi pelanggan (ngobrol, pesen media sosial, lan email) ing sak panggonan kanggo nanggepi wektu nyata lan alur kerja sing efisien.
  • Segmentasi Peningkatan kanggo Pemasaran Pribadi: Brevo ngenalake segmen dinamis kanthi saringan sing luwih tepat, ngidini pangiriman konten sing luwih ditarget lan relevan menyang klompok pelanggan sing beda.
  • Enhancements kanggo Seret & Selehake Editor: Pembaruan kalebu nggawe folder kanggo organisasi gambar, gampang nambah pranala "Deleng ing browser", pranala menu bar, dandan suntingan teks, lan nambah maneh Gambar Manager.
  • Formulir Update Custom kanggo Email Transaksional: Pangguna saiki bisa nggawe formulir nganyari khusus kanggo email transaksional, padha karo fitur kanggo kampanye email biasa.
  • Tagging kanggo SMS Transaksional ing Otomasi Pemasaran: Fitur anyar iki ngidini pangguna menehi tag lan ngawasi kinerja kampanye SMS transaksional ing alur kerja otomatisasi.
  • Sendinblue saiki dadi Brevo: rebranding saka Sendinblue kanggo Brevo nandhakake wutah lan adaptasi perusahaan menyang lanskap digital sing berkembang, nandheske solusi CRM sing komprehensif, keterlibatan pelanggan, lan pertumbuhan bisnis sing lestari.

Reviewing Brevo: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

DEAL

Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana tahunan. Miwiti gratis!

Gratis selawase - Saka $ 25 / sasi

Opo

Brevo

Pelanggan mikir

Tresna otomatisasi

Januari 6, 2024

Brevo kesengsem karo desain sing resik lan fokus ing wawasan data. Pembangun email seret lan selehake pancen intuisi, lan otomatisasi sing wis dibangun mbantu aku miwiti kanthi cepet. Aku seneng banget karo integrasi karo platform e-commerce, sing wis nyepetake upaya marketing email lan nyebabake peningkatan dodolan. Brevo minangka ambegan seger ing jagad marketing email.

Avatar kanggo Wendy
Wendy

Kuciwa karo dhukungan pelanggan

April 28, 2023

Aku ndhaptar Sendinblue, ngarep-arep bakal dadi alat sing apik kanggo kabutuhan marketing email. Nanging, aku kuciwa karo dhukungan pelanggan. Aku duwe alangan nyetel akun, lan nalika aku tekan metu kanggo ndhukung, njupuk wong liwat 48 jam kanggo nanggapi. Nalika padha nanggapi, padha ora banget mbiyantu, lan aku kudu tokoh metu paling persiyapan ing dhewe. Platform kasebut dhewe katon apik, nanging kekurangan dhukungan pelanggan sing responsif minangka kekecewaan gedhe.

Avatar kanggo David Lee
David Lee

Platform Pemasaran sing apik

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Sendinblue kanggo sawetara sasi saiki, lan aku seneng banget karo asil. Platform kasebut gampang digunakake, lan fitur otomatisasi wis nylametake aku akeh wektu. Pembangun email apik banget, lan aku bisa nggawe template sing apik banget ing wektu sing cendhak. Fitur pelaporan mbiyantu, lan aku bisa ndeleng kinerja kampanyeku. Siji-sijine kekurangan yaiku dhukungan pelanggan bisa njupuk sawetara wektu kanggo nanggapi, nanging nalika nindakake, dheweke mbiyantu.

Avatar kanggo Jane Smith
jane smith

Alat marketing email sing apik banget

Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Sendinblue kanggo kabutuhan marketing email bisnis kanggo sawetara sasi saiki, lan aku kudu ngomong iku pengalaman banget. Antarmuka pangguna gampang dilayari, lan alur kerja otomatisasi gampang diatur, sing wis nylametake aku akeh wektu. Pembangun email pancen apik banget, lan aku bisa ngatur template supaya cocog karo tampilan lan rasa merekku. Fitur laporan apik banget, lan aku bisa kanthi gampang nglacak kinerja kampanyeku. Tim dhukungan pelanggan wis mbiyantu lan responsif saben-saben aku tekan. Sakabèhé, aku banget nyaranake Sendinblue kanggo pemilik bisnis sing nggoleki alat marketing email sing bisa dipercaya, gampang digunakake, lan terjangkau.

Avatar kanggo John Doe
Utama

Gampang digunakake lan akeh fitur sing apik

Januari 18, 2023

Aku wis nggunakake Sendinblue kanggo marketing email bisnis kanggo sawetara sasi saiki lan aku ora bisa seneng karo layanan. Platform kasebut gampang digunakake lan nawakake akeh fitur sing apik, kayata otomatisasi lan tes A/B. Aku uga kesengsem karo layanan pelanggan - saben aku duwe pitakonan utawa masalah, dheweke cepet nanggapi lan mbantu ngrampungake. Kajaba iku, tarif pangiriman sing apik lan tarif mbukak saya terus-terusan dhuwur. Aku banget nyaranake Sendinblue kanggo sapa wae sing nggoleki solusi marketing email sing dipercaya lan pangguna-loropaken.

Avatar kanggo Linda M
Linda M

Pengalaman campuran

Januari 15, 2023

Aku wis nggunakake Sendinblue kanggo sawetara sasi saiki lan wis pengalaman mixed. Platform kasebut cukup apik, kanthi akeh fitur lan antarmuka sing ramah pangguna. Nanging, aku duwe sawetara masalah karo layanan pelanggan. Kadhangkala butuh sawetara wektu kanggo nanggapi pitakonku lan nalika nindakake, bantuan sing diwenehake ora mesthi mbiyantu. Kajaba iku, aku duwe masalah karo tarif pangiriman, sing nyebabake frustasi kanggo aku lan panampa. Sakabèhé, aku bakal ujar manawa Sendinblue minangka solusi pemasaran email sing apik, nanging ana ruang kanggo perbaikan layanan pelanggan lan pangiriman.

Avatar kanggo Sam saka London
Sam saka London

Kirim Review

Cathetan:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...