Sampeyan kudu nggawe situs web karo Duda? Review Fitur Tanpa Kode, Tema & Rega

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan ngetutake pembangun situs web sing ora nggawe rumit nanging isih ngidini sampeyan nggedhekake bisnis sampeyan? Duda bisa mung apa sing sampeyan goleki. Ing review 2024 Duda iki, aku bakal nutupi seluk-beluk pembangun situs web iki.

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Pembangun situs web Duda ngaku cukup prasaja kanggo pamula nanging cukup canggih kanggo nangani bisnis skala gedhe lan E-commerce.

Duda - Website Builder
Saka $ 14 / wulan

Duda minangka alat bangunan situs web sing cocog karo raksasa kaya WordPress lan Wix kanggo fungsi. Iku mesthi luwih pangguna-loropaken saka WordPress. Ndaftar kanggo nyoba gratis 14 dina (sampeyan ora mbutuhake kertu kredit kanggo mlebu).

Key Takeaways:

Duda nawakake macem-macem aplikasi lan widget sing apik kanggo ditambahake menyang situs web pangguna, nggawe personalisasi gampang lan mbantu dheweke mikir ing njaba kothak.

Pembangun nyedhiyakake tingkat kontrol kreatif sing apik nanging diwatesi karo pedoman cithakan.

Rencana rega Duda larang, lan nalika nduweni fitur desain sing apik, ora ana fitur situs web sing kuat lan kemampuan SEO. Ing pangujian pangguna, sawetara nemokake manawa kikuk lan kanthi kebebasan kreatif sing winates.

Lan platform kasebut dikemas ing sawetara nyengsemaken fitur uga kemampuan kanggo label putih lan ngedol situs web menyang klien. Dadi, yen sampeyan minangka agensi utawa pakar desain, alat iki nyiyapake sabenere kanggo sampeyan.

Nanging, iku mung minangka narik kawigaten kanggo pemula?

Aku biasane nemokake manawa jinis alat kasebut ora bisa nggawe keseimbangan sing tepat ing antarane kesederhanaan lan fungsionalitas sugih banget fitur kanggo pamula utawa dhasar banget kanggo pangguna sing luwih maju.

Aku dudu pakar desain web, dadi iki minangka kesempatan sing apik kanggo ngerteni apa Duda bener kanggo wong kaya aku utawa yen luwih becik pasrahake marang para ahli.

Minangka platform ngandika, “ayo Duda iki!”

TL; DR: Duda minangka alat sing apik sing cocog karo raksasa WordPress lan Wix kanggo fungsi. Iku mesthi luwih pangguna-loropaken saka WordPress, nanging pamula bisa uga berjuang karo sawetara alat. Sakabèhé, rencana rega sing menarik amarga jumlah fitur sing sampeyan entuk, lan sanajan ana sawetara gangguan, platform kasebut nindakake kanthi apik.

Aku bungah kanggo ndeleng apa Duda wis kanggo kurban, aku iki pleased nalika aku bisa mlebu munggah kanggo Uji coba gratis 14 dina tanpa repot nambah rincian kertu kredit. 

Nyilem jero karo aku lan nemokake kabeh sing Duda wis kanggo kurban sawijining pelanggan. Yen sampeyan ora bisa ngenteni suwene, miwiti karo Duda gratis saiki.

Pros & Cons

Kaping pisanan, ayo menehi ringkesan babagan sing apik, ala, lan ala.

Duda Pros

  • Rencana regane cukup terjangkau
  • Cithakan situs web sing apik banget
  • Antarmuka pangguna sing ramping kanthi desain intuisi
  • Akeh fitur sing menehi kesempatan kanggo skala tanpa ngalih menyang panyedhiya liyane
  • Alat E-commerce sing apik banget kanthi kemampuan kanggo adol produk tanpa watesan
  • Biasane pamula loropaken uga cocok kanggo pangguna majeng
  • Iki minangka pembangun situs web sing paling cepet loading ing pasar

Duda Cons

  • Ora ana rencana gratis
  • Penyunting situs web kadhangkala rada angel, lan ngisi ulang kaca kasebut perlu
  • Ngowahi ukuran widget lan entuk tata letak sing resik ora intuisi

Rencana & Harga

rencana rega duda

Duda duwe papat rencana utama sing kudu sampeyan pilih:

  • Rencana dhasar: Saka $ 14 / mo ditagih saben taun - sampurna kanggo situs siji
  • Rencana tim: Saka $ 22 / mo ditagih saben taun - kanggo akses ditambahi
  • Rencana agensi: Saka $ 44 / mo ditagih saben taun - kanggo agensi marketing
  • Rencana label putih: Saka $ 44 / mo ditagih saben taun - kanggo adol maneh 

Duda uga duwe rencana tambahan E-commerce sing sampeyan bayar saliyane biaya rencana sing sampeyan pilih:

  • Rencana standar: $ 7.25 / bln kanggo 100 dhaptar produk
  • Rencana lanjutan: $ 19.25 / bln kanggo 2,500 dhaptar produk
  • Rencana Unlimited: $ 39 / mo kanggo dhaptar produk tanpa watesan

Ora ana rencana gratis sing kasedhiya kanggo Duda, nanging sampeyan bisa nyoba metu platform karo Nyoba 14 dina gratis.

Umume langganan nggawa a Jaminan dhuwit bali 30 dina, nanging kudu ngerti - sawetara produk ora bisa dibalekake, supaya mriksa iki sadurunge sampeyan tuku (padha cetha ditandhani minangka non-refundable).

Duda rencanaRega saben wulanRega saben wulan (dibayar saben taun)fitur
dhasar$19$141 situs plus dhukungan email
Team$29$221 situs lan nganti 4 pangguna
agensi$59$444 situs lan nganti 10 pangguna
Label Putih$99$444 situs lan nganti 10 pangguna kanthi adol ulang label putih
DEAL

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Fitur Key

Fitur paling gedhe saka Duda jelas alat desain lan editing, supaya aku wis sijine paling fokus ing wilayah sing. 

Amarga aku ora duwe tim utawa klien situs web, angel kanggo nemtokake apa ora 

alat kolaborasi utawa manajemen klien padha apik, nanging aku wis mbatesi apa saben fitur iki nawakake.

DEAL

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Siap Duda?! Ayo mlebu.

Cithakan Duda

Saben alat mbangun situs web sing apik diwiwiti kanthi template sing apik, lan Duda ora terkecuali. Sepisanan, Cithakan katon ramping, modern, lan mripat-keno.

Sampeyan bisa nyaring cithakan kanggo srelung bisnis khusus lan malah kanthi tema warna. Aku seneng ora ana jumlah cithakan sing akeh banget.

Duda wis fokus ing kualitas, ora jumlahe, supaya nalika sampeyan ora duwe yuta kanggo milih saka, saben Cithakan katon ahli digawe.

Cithakan situs web duda

Sadurunge milih cithakan kanggo diowahi, sampeyan bisa ndeleng pratinjau lengkap supaya sampeyan bisa kanthi gampang mutusaké apa iku kanggo sampeyan. Lan kanggo wong sing ngerti apa sing ditindakake, Duda ngijini sampeyan miwiti karo kaca kosong.

Duda minangka Platform Bangunan Situs Web Paling Cepet # 1

Duda minangka pembangun situs web paling cepet ing pasar. Dadi yen sampeyan pengin situs web sampeyan mbukak kanthi cepet, mula Duda kudu dadi pilihan pertama sampeyan. Ing babagan kacepetan, iku ngalahake Wix, Squarespace, WordPress lan Drupal.

Link menyang laporan web vitals inti arsip HTTP

Duda wis ngembangake cara anyar kanggo mesthekake situs web mlaku kanthi lancar, supaya wong bisa duwe pengalaman sing apik nalika ngunjungi. Dheweke uga mbantu situs web kanggo mesthekake yen lagi anyar karo standar Core Web Vitals anyar.

Kanthi pembangun situs web Duda, iku gampang kanggo njaluk website munggah lan mbukak ing wektu cendhak. 

Alat Pembangun Situs Web Duda

Alat Pembangun Situs Web Duda

Aku milih template adhedhasar webinar kanggo artikel iki. Cepet dimuat menyang alat panyuntingan lan diwenehi antarmuka sing resik.

Kabeh opsi panyuntingan utama ana ing sisih kiwa layar, lan ngeklik saben unsur kaca bakal nggawa alat panyuntingan individu.

opsi editing template duda

Mbukak tab "Desain" menehi kula opsi editing global. Aku seneng alat sing nggawe uripku gampang, lan ing pengalamanku, panyuntingan global bisa uga kurang ing sawetara alat nggawe situs web.

Iki ora kaya Duda. Sampeyan duwe a menu lengkap setelan global, supaya aku bisa ngganti kabeh estetika situs web ing praktis siji klik. Gampang pitik!

Alat ngijini sampeyan duwe nganti wolung warna kanggo setelan global, dadi kajaba sing Rainbow Brite, iki cukup kathah kanggo paling palettes account.

nggawe kaca anyar

Sabanjure yaiku tab "Kaca", sing ngidini sampeyan ngganti urutan kabeh kaca ing situs web sampeyan. Ing kene sampeyan uga bisa nambah kaca anyar lan mbusak kaca sing ora dibutuhake.

DEAL

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Yen sampeyan klik lambang cog ing kaca, ndadekke munggah opsi editing luwih, kalebu wilayah kanggo nambah a kabeh beban metadata SEO.

Duda SEO metadata

Aku appreciate banget pilihan kanggo nambahake basa tambahan menyang kaca web sampeyan – lan ana pilihan prayoga saka basa kasedhiya.

A akèh alat mbangun situs web mbutuhake sampeyan nggunakake plugin iki, utawa teka ing biaya tambahan, nanging karo Duda, katon kebak klebu.

widget pembangun situs web duda

Duda duwe pilihan apik "Widget" sing sampeyan seret lan selehake menyang kaca web sampeyan. Ana akeh sing bisa dipilih, ditambah sampeyan bisa langsung nyambung karo sawetara aplikasi pihak katelu kanggo nambah fungsi.

nginstal widget

Contone, sampeyan bisa nggunakake WooRank kanggo nambah SEO utawa widget obrolan Whatsapp. Elinga yen app iki bisa nindakake biaya kapisah kanggo nggunakake.

Dadi, saiki, aku wis mindhah sawetara perkara ing lan mateni kaca web lan nyoba nyunting. Aku nemokake kaca kasebut "macet" sepisan utawa kaping pindho lan kudu dianyari. Aku duwe sambungan internet sing apik (matur nuwun, Starlink!), Dadi aku yakin manawa dudu.

Kajaba iku, aku berjuang kanggo posisi sawetara widget, supaya padha katon apik lan selaras karo widget liyane ing kaca. 

Aku dudu desainer web, nanging minangka alat sing ningkataké dhewe minangka pamula-loropaken, Aku aran aspek iki mbokmenawa kurang. Contone, nalika aku nyeret lambang Whatsapp menyang kaca, iku dadi pancen gigantic lan engulfed kabeh layar.

widget whatsapp duda

Saiki, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ngarepake alat sing canggih iki kanthi otomatis ngowahi ukuran supaya padha njagong apik ing kaca. Mbok aku takon kakehan kene, sanadyan?

Kanthi pembangun situs web Duda, iku gampang kanggo njaluk website munggah lan mbukak ing wektu cendhak. 

Oalah, sawise nyilikake lambang kanthi manual, Aku isih angel nempatake widget liyane ing jejere kanthi rapi. Kabeh ing kabeh, aku alat bisa nggunakake sawetara dandan ing kene.

duda isi impor

Sawise sampeyan duwe kabeh widget, wektune kanggo nambah konten sampeyan. Fitur liyane sing apik yaiku kemampuan kanggo ngimpor kabeh barang iki saka URL liyane sing bisa ngirit wektu sing signifikan yen sampeyan nransfer situs web klien saka panyedhiya liyane menyang Duda.

Ing kene sampeyan nambahake kabeh informasi bisnis, gambar, lan isi situs liyane. Sampeyan uga bisa nyambung karo app pihak katelu kanggo nransfer isi yen sampeyan nggunakake kuwi.

duda nggawe aturan personalisasi situs web

Sabanjure, sampeyan bisa nggawe pribadhi situs kanthi nambah "Aturan." Iki minangka aturan kanggo unsur kayata pop-up, promosi, lan malah kabijakan Covid-19.

Contone, yen sampeyan duwe pop-up promosi nanging sampeyan ora pengin kasedhiya saben dina, sampeyan bisa nyetel aturan kanggo mung nampilake promosi ing dina tartamtu minggu. Utawa, sampeyan bisa nyetel aturan kanggo pengunjung pisanan sing nampilake formulir langganan newsletter.

ana kathah aturan prebuilt, and sampeyan bisa nggawe anyar kanggo tujuan tartamtu.

Aku fitur iki sarwa. Ora ana sing nggawe situs web luwih cepet tinimbang terus ditampilake pop-up utawa tawaran sing padha. Kanthi nyetel aturan, sampeyan bisa ngindhari gangguan lan nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing luwih apik sing kudu luwih apik kanggo ngowahi dodolan, ta?

duda ngatur isi

Pungkasan, sampeyan bisa cepet nambah blog menyang situs web. Alat kasebut ngidini sampeyan nggawe postingan blog anyar, nambah gambar, lan ngatur tata letak. Kaya konten liyane, Duda ngidini sampeyan ngimpor kiriman blog saka URL liyane.

Iki gampang digunakake, uga sampeyan bisa Integrasi karo aplikasi media sosial kanggo otomatis ngirim ing platform nalika kiriman blog anyar diterbitake. Carane trep!

duda bisa diakses

Sadurunge aku nerusake, Aku mung pengin mbukak aksesibilitas. Mesthekake kabeh wong bisa ndeleng lan nemu situs web sampeyan - ora preduli kemampuane - ora tau dadi luwih penting.

Duda nggawe manawa situs web sampeyan bisa diakses kanthi lengkap kanthi nawakake macem-macem alat sing cocog. Kajaba iku, sampeyan bisa nggabungake karo sawetara aplikasi aksesibilitas pihak katelu sing mbantu wong nggunakake situs web sampeyan.

DEAL

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Duda E-commerce

tukang e-commerce duda

Duda ngidini sampeyan nggawe toko e-commerce gratis, lan sampeyan bisa adol nganti sepuluh produk sadurunge sampeyan mbayar ekstra. Yen sampeyan rencana adol luwih saka sepuluh produk, sampeyan kudu nganyarke rencana kanggo nyakup salah sawijining opsi e-commerce.

Alat bangunan toko bisa digunakake kanthi cara sing padha karo editor situs web. Sampeyan duwe widget kayata keranjang blanja lan galeri produk sing bisa nyeret lan nyelehake menyang kaca lan ngatur tata letak.

katalog produk duda

Nambahake produk iku gampang, lan alat kasebut kabeh langkah sing dibutuhake ditampilake minangka tab ing sisih ndhuwur kaca. Sampeyan mung tindakake kanggo nyetel saben produk.

Yen sampeyan mindhah produk saka toko e-commerce liyane menyang Duda, sampeyan bisa ngimpor file CSV utawa ngimpor langsung saka Xcart utawa LiteCommerce. 

Aspek becik liyane saka fitur iki yaiku kemampuan kanggo nggabungake karo kaca bisnis Facebook lan adol langsung saka platform, lan sampeyan bisa nggawe app e-commerce dhewe supaya wong bisa tuku saka sampeyan nalika lagi lelungan.

Apa sejatine Duda beda karo liyane platform e-commerce yaiku kemampuan kanggo nyambung karo liwat 110 panyedhiya pembayaran beda. Dadi, ing ngendi wae ing jagad iki, sampeyan bakal nemokake panyedhiya pembayaran lokal sing bisa ditangani Duda.

sakabèhé, Aku nemokake fitur e-commerce luwih gampang diowahi lan dikelola tinimbang editor situs web, dadi aku iki pilihan apik kanggo wiwitan.

Keanggotaan Duda & Konten sing Diwatesi

Keanggotaan Duda & Konten sing Diwatesi

Yen sampeyan rencana adol kursus utawa wilayah mung anggota eksklusif ing situs web sampeyan, Duda nduweni fitur supaya bisa kedadeyan - anggere sampeyan nganyarke lan mbayar ekstra.

Duda dianggo rada beda saka alat anggota liyane, kaya ora duwe alat sing kapisah kanggo wilayah anggota sampeyan. Nanging, sampeyan nggawe kaca web tambahan lan ngemot isi sing dibutuhake. Dadi, yen sampeyan nggawe kursus, sampeyan bisa nambah video, file, teks, lan liya-liyane.

Banjur, sampeyan nyiyapake rencana keanggotaan (apa sing arep sampeyan ngisi) banjur pilih kaca situs web sing bakal dikunci konco paywall. Sampeyan bisa mutusake antarane biaya siji-mati utawa pembayaran bola-bali.

Duda nyaranake fitur iki kanggo:

  • Layanan profesional
  • Toko mung anggota
  • Kursus online
  • Komunitas online
  • Portal karyawan
  • Situs podcast
  • Situs generasi timbal lan corong penjualan online
  • Tanggalan acara & registrasi acara

Kolaborasi Tim Duda

Kolaborasi Tim Duda

Yen sampeyan nganyarke menyang rencana "Tim" utawa luwih dhuwur, sampeyan entuk akses menyang akeh alat kolaborasi sing nggawe luwih gampang nggunakake Duda ing tim. 

Alat sing sampeyan entuk karo fitur iki ngidini sampeyan:

  • Gawe, simpen, lan nuduhake bagean situs web lan template ing antarane tim sampeyan
  • Nggawe widget khusus
  • Temtokake ijin pangguna kanggo macem-macem aspek situs web. Contone, admin, blogger, desainer, lsp.
  • Ninggalake komentar lan umpan balik langsung ing situs web nalika ana ing alat panyuntingan
  • Akses dhukungan tingkat paling dhuwur liwat telpon lan email

Piranti Manajemen Klien Duda

Piranti Manajemen Klien Duda

Yen sampeyan ngatur lan mbangun situs web atas jenenge klien, mula sampeyan butuh fitur manajemen klien. Iki menehi akses menyang alat sing ora mung mbantu sampeyan nanging uga nggawe pengalaman klien luwih apik. 

Mangkene apa sing bisa dikarepake karo fitur iki:

  • Izin akses klien: Sampeyan bisa matesi apa sing bisa diakses klien - lan ora bisa - akses. Iki nyegah kesalahan amarga sampeyan bisa mbatesi akses menyang alat panyuntingan
  • Laporan lengkap lan analitik: Klien sampeyan seneng ngerti kepiye situs web sampeyan mbantu ngembangake bisnis, lan iki cara sampeyan nuduhake
  • Otomasi: Nyedhiyani layanan sing cepet banget kanthi ngotomatisasi aspek tartamtu kayata koleksi konten lan nganyari
  • Komentar situs terintegrasi: Gunakake iki kanggo ninggalake komentar lan umpan balik klien
  • Dasbor tunggal: Atur kabeh situs web klien saka siji platform lan dashboard
  • Tagihan klien: Gampang ngisi biaya siji-off kanggo klien lan mbayar ulang

Aplikasi lan Integrasi Duda

Aplikasi lan Integrasi Duda

Duda duwe jumlah sehat saka app lan integrasi kanggo gawe marem malah syarat website paling nuntut. Sanajan ora ana sing lengkap WordPress, app isih cukup prayoga, lan yen ora ana integrasi langsung kasedhiya, sampeyan bisa nggunakake Zapier kanggo nyambung karo aplikasi pihak katelu liyane.

Siji kauntungan kanggo nggunakake app iku padha kanthi dirancang lan dites kanggo fungsi seamlessly karo Duda. Kita kabeh wis krungu crita medeni wong-wong sing "ngrusak" situs web kanthi nginstal plug-in sing dodgy. Ya, iki ora kedadeyan karo Duda anggere sampeyan tetep nganggo aplikasi ing dhaptar kasebut.

Duda White Labeling

Duda White Labeling

Platform label putih kanthi cepet dadi a cara nguntungake kanggo agensi kanggo nggawe liyane revenue karo banget sethitik gaweyan ing bagean.

Intine, sampeyan paket munggah kabeh platform Duda ing branding dhewe lan ngedol menyang klien ing titik rega apa wae sing dikarepake. Klien sing tuku bakal duwe layar login, dashboard, lan akses menyang kabeh fitur, nanging ora ngerti yen iku platform Duda.

Sampeyan njaluk kanggo nyetel tingkat akses kanggo klien supaya sampeyan bisa menehi wong minangka akeh - utawa minangka sethitik - kontrol sing pengin. Dadi, sampeyan bisa ngedol Duda kanthi rega sing luwih murah nanging pasrahake kabeh pakaryan menyang klien. Utawa, sampeyan bisa adol platform kasebut bebarengan karo layanan sing dikelola kanthi rega sing luwih dhuwur. Terserah kowe.

Aku iki cara sing apik kanggo nambah nilai ekstra kanggo klien nalika nambah garis ngisor sampeyan.

Duda Customer Service

Duda Customer Service

Yen sampeyan lagi ing rencana dhasar utawa Tim, sampeyan bakal nemokake opsi support sethitik lackluster wiwit sampeyan mung duwe dhukungan email sing kasedhiya kanggo sampeyan. Sing ing plans luwih bisa seneng tambahan saka telpon lan manggon chatting support.

Aku tansah nemokake pendekatan iki rada aneh. Sawise kabeh, sing diwiwiti ing rencana sing luwih murah cenderung dadi pengalaman sing paling sithik lan mula mbutuhake pitulung luwih akeh, paling ora ing wiwitan. Ing pandanganku, nawakake dhukungan pelanggan sing apik ing saben langkah perjalanan pelanggan penting kanggo njaga bisnis. 

Nanging aku ora kerja kanggo Duda, lan dheweke wis mutusake kanthi jelas mung pelanggan premium sing layak kanggo dhukungan tingkat ndhuwur.

Kabeh rencana duwe akses menyang Pusat Pembelajaran Duda, ing ngendi sampeyan bakal nemokake indeks artikel bantuan lan pandhuan nglewati. Nalika browsing, Aku ketemu iku diatur rapi lan bisa gampang golek apa aku needed bantuan karo.

Saingan Duda

Duda ngidini sampeyan nggawe lan ngatur situs web sampeyan kanthi gampang. Nanging, kanthi akeh pembangun situs web ing pasar, mutusake endi sing cocog kanggo sampeyan bisa dadi tantangan. Mangkene carane Duda mbandhingake karo sawetara pesaing utama kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat:

  1. Wix: Duda lan Wix nawakake macem-macem fitur sing padha, kalebu template situs web, editor seret lan selehake, lan kemampuan e-commerce. Nanging, Duda umume dianggep luwih ramah pangguna lan luwih gampang navigasi tinimbang Wix. Kajaba iku, Duda nawakake pilihan pangaturan dhewe lan kecepatan loading sing luwih apik, dene Wix duwe pilihan template sing luwih akeh lan rencana gratis.
  2. Squarespace: Squarespace asring dibandhingake karo Duda amarga cithakan sing apik lan modern, editor seret lan selehake, lan kemampuan e-commerce. Nanging, Squarespace umume dianggep luwih larang tinimbang Duda, kanthi pilihan rega sing luwih sithik. Squarespace uga duwe opsi pangaturan dhewe sing luwih winates tinimbang Duda, lan cithakan kasebut bisa uga luwih angel diatur.
  3. WordPress: WordPress minangka pembangun situs web sing luwih rumit tinimbang Duda, kanthi kurva sinau sing luwih tajem lan luwih akeh kawruh teknis sing dibutuhake. Nanging, WordPress nawakake pilihan keluwesan lan kustomisasi luwih akeh tinimbang Duda, dadi pilihan sing luwih apik kanggo pangguna utawa bisnis sing duwe kabutuhan situs web sing kompleks. WordPress nduweni komunitas pangguna lan pangembang sing luwih gedhe, kanthi luwih akeh plugin lan tambahan sing kasedhiya.
  4. Shopify: Nalika Duda nawakake kemampuan e-commerce, Shopify dirancang khusus kanggo toko online lan nyedhiyakake macem-macem fitur kanggo dodolan online. Shopify umume luwih larang tinimbang Duda nanging nawakake fitur sing luwih maju kaya pemulihan keranjang sing ditinggalake, adol multi-saluran, lan pilihan pembayaran. Duda minangka pilihan sing luwih apik kanggo bisnis sing diwiwiti kanthi dodolan online, dene Shopify luwih cocog kanggo pengecer online sing wis mapan.

Sakabèhé, Duda nawakake imbangan pangguna-loropaken lan fitur-fitur canggih, dadi pilihan apik kanggo bisnis kabeh ukuran. Nanging, bisnis kanthi kabutuhan situs web utawa e-commerce sing luwih rumit bisa uga pengin dipikirake WordPress or Shopify, nalika wong-wong ing budget kenceng bisa seneng Wix or Squarespace.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Duda - Website Builder
Saka $ 14 / wulan

Duda minangka alat bangunan situs web sing cocog karo raksasa kaya WordPress lan Wix kanggo fungsi. Iku mesthi luwih pangguna-loropaken saka WordPress. Ndaftar kanggo nyoba gratis 14 dina (sampeyan ora mbutuhake kertu kredit kanggo mlebu).

Sawise kabeh, apa Duda pantes? Aku ngono.

Mesthi, nyedhiyakake nilai gedhe kanggo dhuwit, lan malah plans rega ndhuwur-undakan ora sing larang, utamané nalika sampeyan faktor ing nomer fitur sampeyan entuk.

Apa cocok kanggo pamula? Nah, ya lan ora. 

Sakabèhé aku platform punika saestu gampang digunakake lan ora mbutuhake akeh kurva learning kanggo njaluk kanggo grip karo. Ing sisih liya, sawetara alat rada kikuk lan ora intuisi.

Aku mesthi ana alat sing luwih gampang, nanging padha ora kurban ing kemampuan scaling sing Duda bakal.

Ing kabeh, aku Duda worth dijupuk. Lan matur nuwun kanggo 14-day trial free, sampeyan bisa menehi iku tanpa kewajiban (sampeyan ora malah perlu kertu kredit kanggo mlebu). Aku nyaranake nyoba ora preduli ing ngendi sampeyan nggawe situs web.

Reviewing Duda: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Coba Duda gratis sajrone 14 dina (Tanpa CC dibutuhake)

Saka $14/bln (mbayar saben taun lan nyimpen 25%)

Opo

Duda

Pelanggan mikir

Duda ROCKS!

Desember 7, 2023

Aku bubar miwiti nggunakake Duda kanggo bisnis online lan aku kesengsem banget. Platform kasebut pancen ramah pangguna, nggawe gampang kanggo wong kaya aku sing duwe pengalaman desain web minimal kanggo nggawe situs sing katon profesional. Macem-macem template apik banget, lan kabeh bisa disesuaikan. Aku utamané appreciate mobile-responsiveness saka desain, mesthekake situsku katon apik ing kabeh piranti.

Avatar kanggo L Bryant
L Bryant

Kirim Review

Cathetan:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...