Apa VPN Anyar Sampeyan kudu Surfshark? Tinjauan Keamanan, Kacepetan & Biaya

in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Surfshark wis kepincut akèh manungsa waé, nanging carane iku pancene beya? Ing review Surfshark 2024 sing jero iki, kita wis ngetrapake VPN iki kanthi cepet kanggo menehi jawaban sing pasti babagan apa iku pilihan sing tepat kanggo sampeyan. Ayo nyilem menyang asil.

Ringkesan Review Surfshark (TL;DR)
Rating
Reregan
Saka $ 2.49 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Uji coba 7 dina gratis (kalebu kabijakan mbalekaken 30 dina)
server
3200+ server ing 100+ negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Kepulauan Virgin Britania
Protokol / Enkripsi
IKEv2, OpenVPN, Shadowsocks, WireGuard. Enkripsi AES-256+ChaCha20
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
Sambungake piranti tanpa wates, Kill-switch, CleanWeb, Whitelister, Multihop + liyane
Deal Saiki
Entuk OFF 85% + GRATIS 2 Wulan

Nalika internet tuwuh, uga masalah privasi, keamanan, lan aksesibilitas. Sampeyan bakal ngrasakake iki utamane nalika sampeyan ngakses jaringan Wi-Fi umum, nemokake sawetara produk acak sing diomongake babagan muncul ing feed media sosial utawa nyoba streaming film sing mung kasedhiya ing negara tartamtu.

Nanging saka volume sing akeh banget Panyedhiya Jaringan Pribadi Virtual (VPN) ing pasar saiki, bisa dadi tantangan kanggo ngenali sing paling apik.

Ketik Surfshark: iku terjangkau, cepet, lan luar biasa aman dibandhingake paling saka saingan. Ora kanggo sebutno, mbukak kunci platform streaming sing paling dikarepake lan bisa digunakake ing piranti tanpa watesan.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Surfshark. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Surfshark VPN Pros

  • Regane apik kanggo dhuwit. Surfshark, tanpa mangu, minangka salah sawijining panyedhiya VPN murah sing paling larang regane. Lengganan Surfshark 24 wulan mung regane $ 2.49 saben sasi.
  • Mbukak blokir konten streaming sing diblokir kanthi efisien. Ing jagad iki kanthi pilihan hiburan internet sing ora ana watese, ora ana gunane yen konten apa wae diblokir adhedhasar lokasi geografis wong liya. Ngomong ora kanggo panyiapan kanthi nggunakake Surfshark kanggo ngilangi konten streaming sing diblokir geo.
  • Mbukak kunci layanan platform streaming kanthi kacepetan sambungan cepet kalebu Netflix, Hulu, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer + akeh liyane
  • Ngidini torrenting. Lan ora kompromi babagan kacepetan download utawa kacepetan upload.
  • Nduwe server ing 100+ lokasi global. Prestasi sing nyengsemake ora mung amarga macem-macem opsi sing diwenehake kanggo para pangguna, nanging uga amarga multi-hop, ing endi sampeyan bisa nggunakake rong server VPN kanggo lapisan perlindungan tambahan.
  • Nggunakake panyimpenan diskless. Data server VPN Surfshark mung disimpen ing RAM lan kanthi otomatis dibusak yen sampeyan mateni VPN.
  • Nawakake wektu ping sithik. Yen sampeyan nggunakake VPN kanggo tujuan game, sampeyan bakal seneng ping sing sithik. Ora kanggo sebutno, kabeh server ditampilake kanthi ping kadhaptar ing jejere.
  • Siji langganan bisa digunakake ing piranti tanpa wates. Lan sampeyan uga bakal seneng sambungan simultan tanpa watesan. Ora dadi luwih apik tinimbang iku!

Kontra VPN Surfshark

  • Uji coba Surfshark gratis ora bisa digunakake tanpa nuduhake informasi pembayaran. Iki minangka gangguan lan rasa ora nyaman ing jaman saiki.
  • Pamblokir iklan VPN alon. CleanWeb minangka pamblokiran iklan Surfshark, fitur langka ing VPN. Lan bisa uga kudu tetep kaya ngono amarga fitur Surfshark CleanWeb ora apik banget. Cukup nggunakake pamblokir iklan biasa.
  • Sawetara fitur aplikasi Surfshark VPN mung kasedhiya ing piranti Android. Nuwun sewu, pangguna Apple!

TL; DR Surfshark minangka VPN sing terjangkau lan cepet sing ngidini sampeyan stream sawetara situs web ing piranti tanpa wates. Sampeyan bisa uga pengin nggawe VPN anyar.

Rencana Harga

Saiki bagean paling apik ing Surfshark: rega Surfshark murah. Mangkene rencana rega lengkap:

Periode KontakRega (USD / Wulan)
1 sasi$12.95
6 months$6.49
24 months$2.49

Kaya sing bisa dingerteni, rega murah Surfshark mung ditrapake kanggo rencana 6 wulan lan 24 wulan. Yen sampeyan pengin mbayar Surfshark saben wulan, mesthine minangka salah sawijining VPN sing paling larang, mula aku ora nyaranake.

Nanging sadurunge sampeyan mutusake apa sampeyan kudu mbayar ndhisiki Surfshark 2 taun, kenapa ora nyoba…

Nyoba Gratis 7 Dina

Matur nuwun, Surfshark ngidini sampeyan coba layanan premium gratis 7 dina, dadi sampeyan ora kudu nggawe keputusan tuku langsung.

Aku duwe loro keluhan babagan iki, sanadyan: pisanan, pilihan nyoba gratis Surfshark 7 dina mung kasedhiya ing Android, iOS, lan macOS, sing bisa dadi ora trep kanggo pangguna Windows.

Kapindho, kanggo miwiti nyoba, sampeyan kudu menehi Surfshark rincian pembayaran sampeyan. Iki rada samar lan katon nglanggar etika internet.

Soko sing rada nyukupi yaiku jaminan dhuwit bali 30 dina Surfshark. Yen sajrone 30 dina tuku Surfshark VPN sampeyan mutusake arep mandheg nggunakake, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh.

Surfshark - Layanan VPN sing Menang Penghargaan
Saka $ 2.49 / wulan

Surfshark minangka VPN sing apik banget kanthi fokus ing privasi online lan anonimitas. Iki minangka salah sawijining layanan VPN paling apik kanggo nggunakake enkripsi AES-256-bit lan nawakake fitur keamanan lan penak kaya Kill Switch lan split tunneling. Kontrol keamanan online sampeyan nganggo Surfshark VPN!

Fitur Key

Iki misuwur banget karo VPN liyane amarga akeh fitur sing ditawakake Surfshark kanthi rega murah. 

fitur surfshark vpn
  • Waca rangkeng- mblokir iklan, pelacak, malware, lan upaya phishing, supaya sampeyan bisa browsing kanthi aman;
  • Tukang nglewati ngidini app & situs web tartamtu kanggo ngliwati trowongan VPN. Kerjane apik karo aplikasi mobile banking;
  • Kill Switch medhot piranti saka internet yen sambungan VPN tiba ora dikarepke;
  • NoBorder mode ngidini nggunakake VPN liwat watesan jaringan kayata geoblocking utawa censorship pemerintah;
  • The cookie pop-up blocker ngindhari pop-up idin cookie ngganggu. Kasedhiya minangka fitur ekstensi browser Surfshark kanggo browser basis Chromium (kayata Microsoft Edge, Brave, etc.) lan Firefox;
  • GPS Override trik aplikasi GPS-aktif kayata Google Peta, Uber, lan Snapchat mikir yen sampeyan ana ing papan liya. Surfshark nawakake fitur iki ing piranti Android;
  • Ekstensi Browser ngamanake browser sampeyan, ora kabeh piranti. Surfshark nawakake ekstensi kanggo browser basis Chromium (kayata Microsoft Edge, Brave, etc.) lan Firefox;
  • SmartDNS ngidini nggunakake DNS pribadi nalika streaming ing SmartTV yen ora ndhukung aplikasi Surfshark. Surfshark nggawe manawa nutupi piranti sing ora didhukung, kayata AppleTV.
  • Ngaso VPN ngidini ngaso sambungan VPN kanggo 5 menit, 30 menit, utawa 2 jam. Sambungan kanthi otomatis diterusake sawise wektu sing dipilih rampung;
  • IP Rotator Kab ngganti alamat IP pangguna ing lokasi sing dipilih saben 5 nganti 10 menit tanpa medhot saka VPN;
  • Antarmuka Panganggo Grafis (GUI) kanggo Linux njaga prinsip dhasar aplikasi Surfshark;
  • Sambungan WireGuard manual menehi sambungan luwih cepet lan luwih stabil ing
  • Router sing kompatibel karo VPN lan piranti sing ora kompatibel karo app Surfshark.

Mangkene ringkesan sawetara fitur VPN sing paling migunani.

Mode Kamuflase

Apa sing luwih apik tinimbang duwe jaringan pribadi virtual dhewe? Duwe VPN sing ana ing mode kamuflase. Ing mode iki, Surfshark nawakake "topeng" sambungan sampeyan supaya katon yen sampeyan lagi browsing ajeg. 

Tegese malah ISP sampeyan ora bakal bisa ngenali panggunaan VPN sampeyan. Iki minangka fitur sing migunani kanggo sampeyan sing manggon ing negara sing duwe larangan VPN.

Cathetan: Fitur iki mung kasedhiya ing Windows, Android, macOS, iOS, lan Linux.

GPS Spoofing

Yen sampeyan mikir nggunakake Surfshark ing piranti Android, sampeyan bakal entuk hadiah khusus: GPS nggulingake. Umume telpon Android duwe fungsi GPS sing bisa nemtokake lokasi sing pas. 

Sawetara app, kayata Uber lan Google Peta, butuh info lokasi sampeyan supaya bisa digunakake. Nanging, malah sawetara aplikasi liyane, kayata Facebook Messenger, sing ora mbutuhake lokasi sampeyan, tetep tab ing lokasi sampeyan.

Sampeyan bisa ngrasakake invasi banget, nyenengake, lan ngganggu. Yen jarene, nggunakake VPN ora bisa ngatasi lokasi GPS sampeyan. 

Lan ing kana ana spoofing GPS Surfshark. Kanthi spoofing, sing diarani Override GPS, Surfshark cocog karo sinyal GPS telpon menyang lokasi server VPN.

Sayange, fitur iki durung kasedhiya ing platform non-Android. Nanging Surfshark ujar manawa dheweke lagi nggarap, mula tetep wae!

Sambungan VPN NoBorder

Surfshark iku NoBorder mode kanthi eksplisit ngarahake pangguna ing lokalitas sing akeh sensor kaya UEA lan China. Kanthi fitur iki, Surfshark bisa ndeteksi mekanisme pamblokiran VPN sing ana ing jaringan sampeyan. 

Surfshark nyaranake dhaptar server VPN sing paling cocog kanggo browsing. Fitur iki kasedhiya ing Windows, Android, iOS, lan macOS).

Ghaib kanggo Piranti Liyane

Saiki, iki minangka salah sawijining fitur sing bener-bener mbuktekake dedikasi Surfshark kanggo njamin privasi lengkap kanggo pangguna. Yen sampeyan ngaktifake "Ora katon kanggo piranti" mode, Surfshark bakal nggawe piranti sampeyan ora bisa dideteksi menyang piranti liyane ing jaringan sing padha. 

Mesthi wae fitur sing cocog kanggo sampeyan sing asring nggunakake jaringan umum.

Nanging, elinga, yen nggunakake fitur iki bakal ndadekake piranti sampeyan ora bisa nyambung menyang piranti kayata speaker portebel, printer, Chromecast, lsp.

Ganti Enkripsi Data

Sawise maneh, pangguna Android, bungah, amarga Surfshark wis kasedhiya kanggo sampeyan pilihan kanggo ngganti cipher enkripsi data standar. Kanthi ngaktifake fitur iki, sampeyan bakal bisa mesthekake yen informasi sampeyan dikode lan ora bisa diwaca dening wong liya.

Server VPN Statis

Amarga Surfshark duwe server sing beda ing macem-macem lokasi, sampeyan bakal entuk alamat IP sing beda saben wektu. Iki bisa ngganggu mlebu kanggo ngamanake situs web (contone, PayPal, OnlyFans) ing ngendi sampeyan kudu verifikasi identitas, biasane liwat Captchas.

Nglakoni pirang-pirang pamriksan keamanan nalika nggunakake VPN mesthi ngganggu, mula luwih gampang pilihan kanggo nggunakake alamat IP sing padha ing server sing padha saben wektu.

lokasi server statis

Dadi, bisa mbiyantu yen sampeyan milih saka server statis. Server IP statis Surfshark bisa digunakake saka 5 lokasi sing beda: AS, UK, Jerman, Jepang, lan Singapura. Sampeyan uga bisa menehi tandha alamat IP statis favorit.

Paket Cilik

Fitur mung Android liyane sing kita tresnani ing Surfshark yaiku kemampuan kanggo nggunakake paket cilik. Nalika lagi ana ing Internet, data siji dibagi dadi paket sadurunge dikirim online. 

nggunakake Fitur Paket Cilik, sampeyan bakal bisa nyuda ukuran saben paket sing dikirim dening piranti Android, saéngga nambah stabilitas lan kacepetan sambungan sampeyan.

Sambungake kanthi otomatis

kanthi Sambungake kanthi otomatis, Surfshark bakal kanthi otomatis nyambungake sampeyan menyang server Surfshark paling cepet sing kasedhiya sanalika ndeteksi sambungan Wi-Fi utawa ethernet. Iki minangka fitur ngirit wektu sing nylametake masalah sampeyan kudu mbukak Surshark lan ngeklik pirang-pirang tombol supaya bisa mlaku.

Miwiti karo Windows

Yen sampeyan nggunakake aplikasi Windows Surfshark, sampeyan bakal seneng ngerti manawa ana pilihan wiwitan ing boot. Sawise maneh, iki minangka fitur ngirit wektu sing apik yen sampeyan kudu kerep nggunakake VPN.

miwiti karo konektivitas windows

Jumlah Piranti Unlimited

Salah sawijining fitur favorit ing Surfshark yaiku kemampuan kanggo sambungake kanthi akeh piranti sing sampeyan karepake kanthi mung siji lengganan. Sampeyan ora mung bisa nggunakake akun Surfshark sing padha ing macem-macem piranti, nanging sampeyan uga bisa mbukak sambungan kanthi simultan tanpa nyuda kacepetan.

Yaiku, tanpa mangu-mangu, salah sawijining fitur sing nambah nilai ing VPN iki.

Gampang kanggo Gunakake

Lan pungkasan, nanging paling ora paling gampang yaiku sampeyan bisa nggunakake VPN iki. UI iku resik lan uncluttered, karo app kang bagean beda glethakaken metu liwat gampang-dingerteni simbol ing sisih kiwa layar.

Aku seneng banget yen layar cilik dadi biru kanggo nuduhake manawa sambungan amanku wis diaktifake. Kayane nglegakake,

gampang kanggo nggunakake

Kacepetan lan Kinerja

Surfshark bisa uga dadi salah sawijining VPN paling cepet Aku wis nate nggunakake, nanging butuh sawetara wektu kanggo ngerti manawa protokol VPN sing dipilih biasane nemtokake kacepetan koneksi VPNku.

Surfshark ndhukung protokol ing ngisor iki:

  • IKEv2
  • OpenVPN
  • Shadowsocks
  • WireGuard
protokol vpn surfshark

Tes Kecepetan Surfshark

Surfshark kasedhiya karo tes kacepetan VPN internal (mung ing aplikasi Windows). Kanggo nggunakake, sampeyan menyang Setelan, banjur pindhah menyang Advanced lan klik test Speed. Pilih wilayah sing disenengi, banjur klik Run.

tes kacepetan surfshark

Sawise tes kacepetan VPN rampung, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan server Surfshark. Sampeyan bakal bisa ndeleng kecepatan unduh lan unggah, uga latensi.

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur asil (server uji coba cedhak lokasi - Australia) apik banget!

Nanging, aku uga mutusake nyoba tes kanthi nggunakake speedtest.net (supaya bisa mbandhingake asil kanthi cukup)

Iki asil speedtest.netku tanpa VPN aktif:

tes kacepetan vpn

Sawise aku ngaktifake Surfshark (kanthi "Server Paling Cepet" sing dipilih kanthi otomatis) liwat protokol IKEv2, asil speedtest.net saya katon kaya iki:

Kaya sing sampeyan ngerteni, kecepatan unggah lan undhuhanku, uga ping saya mudhun. Sawise nemoni kacepetan alon-alon iki, aku mutusake ganti menyang WireGuard protokol, lan iki sing ditemokake:

Kecepatan download Surfshark liwat protokol WireGuard luwih murah tinimbang nalika nggunakake protokol IKEv2, nanging ping mudhun sithik nalika kecepatan unggah saya saya mundhak.

Umumé, kacepetan internet saya cenderung luwih cepet nalika aku ora nggunakake VPN, nanging ditrapake kanggo VPN apa wae, ora mung Surfshark. Yen dibandhingake karo VPN liyane sing wis digunakake, kayata ExpressVPN lan NordVPN, Surfshark tampil apik tenan. Surfshark bisa uga ora VPN paling cepet ing kana, nanging mesthi ana ing kana!

Kabeh sing dikandhakake, penting kanggo elinga, kaya VPN liyane, kinerja Surfshark bakal gumantung utamane ing lokalitas sing digunakake. Yen, kaya aku, sambungan internet sampeyan alon, mula, pangarepan sampeyan kudu disesuaikan. Napa ora nindakake sawetara tes kacepetan dhisik?

Keamanan lan Privacy

Panyedhiya VPN mung minangka langkah keamanan lan privasi sing ditrapake. Panganggone Surfshark enkripsi AES-256 tingkat militer, bebarengan karo sawetara protokol sing aman, sing wis dakrinci ing ndhuwur. 

Kajaba iku, Surfshark uga nggunakake DNS pribadi ing kabeh server, sing ngidini para pangguna ngaktifake lapisan proteksi ekstra nalika browsing, kanthi efektif supaya pihak katelu sing ora dikepengini.

Surfshark nawakake telung jinis lokasi:

jinis lokasi surfshark
  • Lokasi Virtual - Server virtual entuk kecepatan lan kehandalan sambungan sing luwih apik. Kanthi nggunakake lokasi virtual, Surfshark ngirim kacepetan luwih apik kanggo pelanggan lan opsi liyane kanggo nyambungake.
  • Lokasi IP Statis - Yen sampeyan nyambung menyang Server Statis, sampeyan bakal diwenehi alamat IP sing padha saben-saben, lan ora bakal ganti sanajan sampeyan sambung maneh. (IP statis FYI ora padha karo alamat IP khusus)
  • Lokasi MultiHop - delengen maneh ing ngisor iki

VPN Server MultiHop

VPN chaining minangka salah sawijining fitur keamanan Surfshark, sing dijenengi multi-hop. Kanthi sistem iki, pangguna VPN bisa nyalurake lalu lintas VPN liwat rong server sing beda:

surfing multihop

Sampeyan bisa nggandhol sambungan VPN liwat fitur MultiHop, sing ngirim lalu lintas internet liwat 2 server lan ora 1. 

Uga dijenengi VPN pindho, fitur iki cocok kanggo wong-wong sing kuwatir babagan privasi lan masking jejak, utamane yen ana ing negara kanthi internet sing diawasi banget ing ngendi akses internet pribadi bisa mbebayani.

Sanajan iki mesthi minangka fitur sing migunani kanggo pangguna Surfshark ing negara sing disensor banget, nanging kudu dielingake manawa kacepetan sambungan VPN alon.

Daftar putih

Fitur keamanan liyane sing disenengi ing Surfshark yaiku Daftar putih, uga dikenal minangka tunneling pamisah utawa Bypass VPN:

daftar putih

Fitur iki ngidini sampeyan milih manawa pengin sambungan VPN ing situs web tartamtu. Kaya jenenge, iku ngidini sampeyan situs web "dhaptar putih" sing sampeyan ora pengin ndhelikake alamat IP asli sampeyan, contone, situs perbankan. 

Sisih paling apik babagan fitur iki yaiku kasedhiya liwat aplikasi seluler Surfshark uga aplikasi Surfshark desktop supaya sampeyan bisa ndhelikake alamat IP sampeyan ing endi wae.

Ngganti Protokol

Protokol VPN intine minangka set aturan sing kudu ditindakake VPN nalika ngirim lan nampa data nalika wis disiyapake. Otorisasi, enkripsi, otentikasi, transportasi, lan njupuk lalu lintas ditangani liwat protokol tartamtu sing digunakake. Penyedia VPN gumantung karo protokol kanggo mbantu njamin sambungan sing stabil lan aman.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Surfshark yaiku ngidini sampeyan ngganti protokol standar sing pengin disambungake. Nalika kabeh protokol sing digunakake Surfshark aman, sawetara protokol bisa uga ngasilake sambungan sing luwih cepet tinimbang liyane (Aku wis nggedhekake iki ing bagean Speedtest) yen sampeyan duwe masalah.

  • IKEv2
  • OpenVPN (TCP utawa UDP)
  • Shadowsocks
  • WireGuard

Ngganti protokol sing sampeyan pengin nyambungake Surfshark iku gampang. Cukup pindhah menyang setelan Lanjut lan pilih protokol sing dikepengini saka menu tarik-mudhun, kayata:

jaga-jaga

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan kabeh protokol VPN sing digunakake dening Surfshark, priksa video praktis iki.

Panyimpenan Mung RAM

Apa sing nggawe Surfshark minangka salah sawijining VPN sing paling dipercaya, temtune kabijakan nyimpen data Server mung RAM, tegese jaringan server VPN kabeh diskless. Bandhingake karo sawetara VPN utama sing nyimpen data ing hard drive, sing disapu kanthi manual, dadi kemungkinan data sampeyan bakal dilanggar.

Kebijakan Tanpa Log

Kanggo nambah server RAM wae, Surfshark uga duwe kabijakan no-log, tegese ora bakal ngumpulake data pangguna sing bisa diidentifikasi, contone, riwayat telusuran utawa alamat IP. 

Nanging, ana siji pitfall utama ing kene: ora ana audit independen sing ditindakake ing aplikasi Surfshark. 

Amarga iki minangka praktik umum ing industri VPN kanggo njamin standar safety, iki misale jek dadi pengawasan saka perusahaan Surfshark VPN utamane nimbang komitmen sing jelas kanggo transparansi (priksa kabijakan privasi Surfshark kene).

Ora Ana Bocor DNS

Kanggo mandhegake Panyedhiya Layanan Internet supaya ora njaluk panjaluk DNS lan nggunakake lalu lintas IPv6 kanggo ndeleng apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa ngandelake proteksi bocor DNS lan IP Surfshark kanggo nglindhungi sampeyan.

SurfShark ndhelikake alamat IP "nyata" nyata saka kabeh situs lan layanan streaming nalika ngarahake kabeh panjaluk DNS liwat server.

Iki asil tes nggunakake klien Windows VPN (ora ana bocor DNS):

tes bocor dns bocor

Piranti sing didhukung

Surfshark minangka layanan VPN sing didhukung ing kabeh piranti utama lan uga sawetara sing cilik. Kanggo miwiti, sampeyan duwe tersangka biasane: Android, Windows, iOS, macOS, lan Linux.

app lan ekstensi

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake Surfshark ing Xbox utawa PlayStation, bebarengan karo SmartTvs FireTV lan Firestick. Malah ana kompatibilitas router. Pengalaman pangguna ora owah akeh saka siji platform menyang platform liyane. Contone, mbandhingake UI aplikasi Android Surfshark karo desktop Windows:

lokasi server
lokasi favorit

Nanging, kayane Surfshark luwih migunani kanggo pangguna aplikasi Android tinimbang piranti non-Android. 

Sing kalebu akeh fitur VPN, kayata spoofing GPS, Kill Switch sing luwih jero, lan ngganti enkripsi data. Windows uga koyone entuk manfaat saka partiality iki, nanging sampeyan kudu nyalahke Apple lan ora Surfshark.

Kompatibilitas Router Surfshark

Ya - sampeyan bisa nyiyapake Surfshark ing router, nikmati fitur kayata tunneling pamisah. Nanging, aku nyaranake nggunakake aplikasi VPN amarga Surfshark kudu diinstal kanthi manual nganggo firmware sing cocog. 

Iki minangka proses sing rumit, lan sampeyan bisa uga ngrusak router sing nginstal Surfshark, mula aku ora nyaranake yen sampeyan ora duwe pengalaman babagan iki. Ora kanggo sebutno, sampeyan ora bakal duwe akses menyang kabeh fitur, uga.

Streaming lan Torrenting

Kanthi layanan Surfshark VPN, sampeyan bakal dibukak menyang donya pilihan hiburan liwat streaming lan torrenting. Mangkene tampilan sing luwih cedhak babagan cara sing ditindakake karo panyedhiya layanan VPN iki.

streaming

Surfshark bisa digunakake kanggo blokir konten sing diwatesi geo ing luwih saka 20 platform streaming, kalebu Netflix, Hulu, Disney +, lan uga Amazon Prime kanthi geoblocking sing angel banget. 

Yen sampeyan pengin ngakses Netflix liwat server negara liya, Surfshark bisa mbantu sampeyan. Njupuk, contone, film Bangga & Prasangka, sing sadurunge ora bisa dakdeleng ing Netflix. 

Aku nyoba nemokake film kasebut kanthi nyambung liwat server AS ing Surfshark nanging isih ora bisa nemokake film kasebut, kaya sing bisa dideleng ing kene:

surfshark netflix

Sawise nyambung menyang server Hong Kong Surfshark, nanging:

mbukak blokir netflix

Voila! Aku saiki bisa ngakses film, lan aku uga ora kuciwa karo kacepetan streaming. Matur nuwun kanggo Surfshark kanggo mbantu aku mbukak blokir Netflix.

Dadi, sanajan sampeyan kudu nyoba sawetara server Surfshark sing beda sadurunge nemokake sing bisa digunakake, kayane kemampuan Surfshark kanggo ngliwati konten sing diblokir geo relatif kuwat.

Nggunakake layanan Smart DNS, sampeyan uga bisa nggunakake Surfshark kanggo mbukak kunci konten streaming ing piranti sing ora kompatibel (kayata TV cerdas sing ora didhukung). 

Nyetel Smart DNS cukup prasaja, sanajan kudu dicathet yen iki ora padha karo nginstal VPN dhewe. Sampeyan bakal bisa mbukak blokir konten streaming, nanging aja ngarep-arep data sampeyan bakal dienkripsi utawa alamat IP sampeyan bakal diganti.

Gunakake VPN kanggo Aman ngakses Layanan Streaming

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Torrenting

Yen sampeyan nggoleki VPN sing apik sing cocog karo tujuan Surfshark torrenting nggunakake tunneling pamisah, Surfshark mesthi dadi pilihan sing apik. 

Ora mung cepet, nanging nyambung kanthi otomatis menyang server sing paling cedhak nalika mbukak klien torrent, kayata, BitTorrent lan uTorrent (beda karo VPN pesaing, sing mbutuhake pangguna ngerteni server sing ramah torrent kanthi manual). 

Platform streaming berbasis P2P kaya Kodi lan Popcorn Time uga didhukung. Ing endi wae sampeyan lagi nyembur, sampeyan bisa ngarepake kegiatan sampeyan tetep didhelikake saka prying mata, amarga enkripsi kelas militer lan kabijakan ora ana log.

Tambahan

Dhaptar fitur ekstra Surfshark minangka alasan liyane kenapa aku wis menehi saran banget kanggo kanca-kanca akhir-akhir iki. Priksa metu:

ekstra surfshark

Puteran Reverse

Kita wis ngrembug babagan Surfshark Daftar putih, sing ngidini pengalaman browsing sing luwih alus kanthi ngidini sampeyan milih situs web sing bakal mateni VPN. 

sawijining Puteran Reverse, nalika iku, sampeyan bisa milih situs web lan aplikasi sing bakal disalunake liwat trowongan VPN, ora beda karo alamat IP sampeyan sing nyata. Fitur iki kasedhiya ing Windows lan Android.

Panelusuran Surfshark meh kaya apa - iku pilihan telusuran. Nanging sing mbedakake yaiku operasi zero-tracker, zero-ad. 

mesin telusuran surfshark

Muni mbebasake, iku ora? Nggoleki apa wae sing dikarepake tanpa paranoid babagan sapa sing nonton.

Sampeyan bisa ngaktifake Telusuran Surfshark ing ekstensi browser Chrome lan Firefox.

Tandha Surfshark

Layanan perlindungan identitas Surfshark dhewe diarani Tandha Surfshark

tandha papan selancar

Ngliwati basis data online kanggo nemokake manawa ana data sing wis dicolong utawa saiki kompromi lan ngirim tandha wektu nyata yen ana sing ditemokake. Iki minangka fitur sing cukup maju, biasane mung katon ing manajer tembung sandhi.

Waca rangkeng-

Iklan online ora mung ngganggu lan ngganggu; uga bisa nyuda pengalaman browsing sampeyan kanthi signifikan. Iku ngendi Waca rangkeng-, Pamblokir iklan Surfshark dhewe, mlebu, mbela sampeyan saka iklan sing jengkel uga situs web sing ala. Layanan iki kasedhiya ing iOS, Android, Windows, lan macOS.

Saiki, sanajan iki minangka fitur cilik sing praktis, iki dudu pamblokiran iklan sing paling apik. Sampeyan luwih apik nggunakake ekstensi browser pamblokiran iklan sing wis ana.

Kill Switch

The Kill Switch feature minangka salah sawijining fitur sing paling penting sing bisa diduweni VPN. Yen sampeyan ora sengaja sambungan saka Surfshark, ngaktifake Kill Switch njamin ora ana data sensitif sing dilalekake kanthi ora sengaja liwat server sing ora dilindhungi. Surfshark entuk iki kanthi nyopot sampeyan saka internet kabeh.

Siji masalah sing diadhepi karo mateni Surfshark yaiku yaiku dipateni internet kabeh nalika digunakake, tegese ora bisa browsing kajaba Surfshark mlaku. Aku ora bisa nemokake setelan apa wae kanggo mbatalake iki. Pilihan sing luwih cocog yaiku yen mateni mateni mateni sambungan internet mung sajrone sesi browsing VPN.

Pengawasan utama liyane dening Surfshark ing kene yaiku sampeyan ora bakal dilaporake babagan sambungan sing mandheg.

Ekstensi

Ekstensi browser Surfshark cukup prasaja. Nyatane, sampeyan bisa ujar manawa iki minangka versi aplikasi utama sing luwih dhasar. Digambarake ing kene yaiku ekstensi Firefox, sing metu saka pojok sisih tengen lan njupuk potongan layar sing cukup gedhe (sing luwih disenengi luwih cilik):

app lan ekstensi

Sawetara fitur Surfshark sing luwih maju ora ana ing ekstensi browser, kajaba CleanWeb. Uga, yen sampeyan ngaktifake VPN ing browser sampeyan, mung bakal ndhelik lalu lintas jaringan ing browser kasebut. Aplikasi liyane sing digunakake ing njaba ora bakal dilindhungi VPN.

Kabeh sing dakkandhakake, aku seneng banget yen bisa ngoper server negara kanggo ngakses konten streaming sing diblokir geo.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan pelanggan minangka salah sawijining aspek sing paling penting kanggo produk internet sing sukses. Sanajan aku ora nemoni masalah sing butuh bantuan, aku terus mriksa pilihan dhukungan pelanggan Surfshark.

dhukungan surfshark

Ing situs web Surfshark, aku nemokake FAQ khusus, artikel sing dipandu, lan uga tutorial video babagan cara nggunakake aplikasi kasebut. Dhukungan pelanggan Surfshark wis nyiyapake kanthi nyata kanggo pengalaman pangguna sing luwih lancar.

Aku uga mutusake nyoba pilihan obrolan langsung:

dhukungan chatting pelanggan

Aku iki pleased kanggo nampa respon langsung; Nanging, iku mung ndadekake pangertèn sing aku iki ngomong karo bot. Iki ora perlu sambat, utamane amarga pitakon umum gampang dijawab liwat bot. Sumber review Surfshark liyane uga ngandhani yen konsultan obrolan manungsa Surfshark kaya cepet ing balesan.

Mbandhingake Pesaing Surfshark

Ayo goleki kepiye Surfshark, pendatang anyar ing lanskap VPN, nglawan pesaing utama: NordVPN lan ExpressVPN.

Kaya Surfshark nanging luwih sithik server lan lokasiSurfsharkNordVPNExpressVPN
Lokasi ServerPaling nyebar, kuwat ing Amerika Kidul, Asia, Afrika, lan Timur TengahKonsentrasi ing Amerika Utara lan Eropa, luwih saka 5700 serverKaya Surfshark nanging luwih sithik server lan lokasi
Kinerja StreamingKompatibilitas banget karo platform utama kaya Netflix, Hulu, Amazon Prime, lsp.Padha SurfsharkPadha Surfshark
Kacepetan SambunganAsil sing padha ing tes kacepetan server lokal lan internasional minangka NordVPNKacepetan download rada cepet ing server internasionalNgundhuh rada murah nanging kecepatan unggahan luwih dhuwur ing server internasional
Protokol VPNWireGuard, OpenVPN, IKEv2NordLynx (adhedhasar WireGuard), OpenVPN, IKEv2Lightway (proprietary), OpenVPN, IKEv2
Dhukungan pelanggan24/7 manggon chatting, basis kawruh ekstensifPadha SurfsharkPadha Surfshark
Keamanan lan Fitur TeknisSambungan bebarengan tanpa wates6 sambungan simultaneous, nomer paling gedhe saka server3 sambungan simultaneous, rencana murah
Nilai kanggo Dhuwit lan Kepuasan PanganggoDiakoni kanggo kesederhanaan lan sawetara fiturDisorot kanggo kepuasan lan nilai pelangganKacathet amarga kompatibilitas karo Netflix, torrent, Tor, lan nawakake rencana sing paling murah
  1. Lokasi Server lan Jaringan:
    • Surfshark: Nawakake lokasi server paling akeh, utamane kuwat ing wilayah kaya Amerika Selatan, Asia, Afrika, lan Timur Tengah.
    • NordVPN: Nduwe konsentrasi 5700+ server ing Amerika Utara lan Eropa.
    • ExpressVPN: Nawakake sawetara sing padha karo Surfshark nanging luwih sithik server lan lokasi.
  2. Kinerja Streaming:
    • Telu, Surfshark, NordVPN, lan ExpressVPN, nindakake kanthi apik karo platform streaming utama kaya Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, BBC iPlayer, HBO Max, lan YouTube.
  3. Kacepetan Sambungan:
    • Surfshark lan NordVPN nuduhake asil sing padha ing tes kacepetan server lokal lan internasional.
    • ExpressVPN ditampilake kacepetan download rada murah ing server internasional nanging kacepetan upload luwih dhuwur.
  4. Protokol VPN:
    • Katelu kasebut nawakake protokol sing aman lan cepet kaya OpenVPN, IKEv2, lan protokol proprietary (WireGuard kanggo Surfshark, NordLynx kanggo NordVPN, lan Lightway kanggo ExpressVPN).
  5. Dhukungan pelanggan:
    • Kabeh telu nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing akeh kalebu 24/7 live chat lan basis pengetahuan sing ekstensif.
  6. Keamanan lan Fitur Teknis:
    • NordVPN ndadékaké jumlah server lan negara sing kasedhiya, disusul ExpressVPN banjur Surfshark.
    • Surfshark nawakake sambungan simultan tanpa watesan, dene NordVPN ngidini 6 lan ExpressVPN nganti 3.
    • Kabeh telung fitur utama ndhukung kaya enkripsi AES-256, switch mateni, dhukungan pembayaran anonim, lan kompatibel karo sistem operasi utama.
  7. Nilai kanggo Dhuwit lan Kepuasan Panganggo:
    • NordVPN asring disorot kanggo kepuasan pelanggan lan regane dhuwit.
    • ExpressVPN kacathet amarga kompatibilitas karo layanan kaya Netflix, torrent, lan Tor, lan nawakake rencana sing paling murah.
    • Surfshark diakoni amarga kesederhanaan lan gampang didekati, nawakake macem-macem fitur sanajan luwih anyar ing pasar.

TL; DR: NordVPN cenderung katon ing babagan kasedhiyan lan kacepetan server sakabèhé, dene Surfshark nawakake jangkoan geografis sing luwih akeh, lan ExpressVPN imbangan antarane loro karo fitur keamanan kuwat.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Kanthi kecepatan loading sing cepet, kemampuan streaming sing apik banget, macem-macem fitur tambahan, rega sing kompetitif, lan akeh lokasi server, ora nggumunake yen Surfshark cepet-cepet munggah pangkat ing jagad perusahaan VPN

Dadi, yen sampeyan pengin cara sing gampang kanggo ngliwati watesan internet, terusake lan coba Surfshark - yen sampeyan mutusake sampeyan ora seneng ngluwihi uji coba 7 dina, sampeyan mesthi bisa njupuk kauntungan saka dhuwit bali 30 dina. njamin.

Surfshark - Layanan VPN sing Menang Penghargaan
Saka $ 2.49 / wulan

Surfshark minangka VPN sing apik banget kanthi fokus ing privasi online lan anonimitas. Iki minangka salah sawijining layanan VPN paling apik kanggo nggunakake enkripsi AES-256-bit lan nawakake fitur keamanan lan penak kaya Kill Switch lan split tunneling. Kontrol keamanan online sampeyan nganggo Surfshark VPN!

Dandan & Update paling anyar

Surfshark tansah nganyari layanan VPN kanthi fitur sing luwih apik lan luwih aman kanggo mbantu pangguna njaga privasi online lan keamanan internet. Mangkene sawetara dandan paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Rekomendasi Lansiran Sawise Pelanggaran: Surfshark Alert saiki menehi saran sing bisa ditindakake lan rencana darurat yen informasi sampeyan katon ing pelanggaran data.
  • Perlindhungan Webcam: Fitur anyar ing Surfshark Antivirus ngalangi akses ora sah menyang webcam lan menehi tandha babagan upaya apa wae aplikasi nggunakake kamera sampeyan.
  • MultiHop dinamis: Peningkatan iki ngidini nuntun sing bisa disesuaikan liwat rong server VPN sing sampeyan pilih, menehi keluwesan lan keamanan luwih akeh.
  • IP khusus: Server VPN khusus diluncurake kanggo nyuda teka-teki CAPTCHA, ngindhari dhaptar blokir IP, lan menehi keuntungan liyane. Surfshark wis ngenalake 14 lokasi kanggo IP Khusus lan rencana bakal terus berkembang.
  • ID alternatif: Fitur iki nglindhungi identitas online, migunani kanggo nggawe akun anyar lan langganan layanan, nalika ngindhari bocor data lan spam. Pangguna saiki bisa nggawe lan ngatur nganti telung email alternatif lan ngatur rincian ID Alternatif.
  • Mobile App Security Assessment (MASA) kanggo Android App: Aplikasi Android Surfshark lulus audit keamanan independen, njamin tundhuk karo syarat MASA global.
  • Peningkatan Fungsi Tandha: Surfshark Alert saiki nawakake rekomendasi lan rencana darurat yen ana pelanggaran data.
  • Penambahan Piranti Kode QR: Fitur anyar ngidini pangguna mlebu kanthi cepet utawa nambah piranti anyar kanthi mindhai kode QR.
  • macOS Dashboard Redesign: Aplikasi macOS saiki duwe dasbor VPN anyar, nawakake server paling cepet ing lokasi sing dipilih, lan menehi kabar kanggo sambungan otomatis VPN.
  • Peningkatan Kinerja Antivirus: Piranti lunak Surfshark Antivirus saiki nggunakake CPU kurang nalika mindhai, nambah kinerja.

Deleng Surfshark's VPN: Metodologi Kita

Ing misi kanggo nemokake lan menehi rekomendasi layanan VPN sing paling apik, kita tindakake proses review rinci lan ketat. Mangkene apa sing kita fokusake kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake wawasan sing paling dipercaya lan relevan:

  1. Fitur lan Kualitas Unik: Kita njelajah saben fitur VPN, takon: Apa sing ditawakake panyedhiya? Apa sing mbedakake saka liyane, kayata protokol enkripsi kepemilikan utawa pamblokiran iklan lan malware?
  2. Mbukak blokir lan Jangkauan Global: Kita netepake kemampuan VPN kanggo mbukak blokir situs lan layanan streaming lan njelajah ngarsane global kanthi takon: Pira negara sing dioperasikake panyedhiya? Carane akeh server iku duwe?
  3. Dhukungan Platform lan Pengalaman Pangguna: Kita nliti platform sing didhukung lan gampang proses ndhaptar lan persiyapan. Pitakonan kalebu: Platform apa sing didhukung VPN? Sepira gampang pengalaman pangguna saka wiwitan nganti rampung?
  4. Metrik Kinerja: Kacepetan minangka kunci kanggo streaming lan torrent. Kita mriksa sambungan, upload, lan kacepetan download lan nyengkuyung pangguna kanggo verifikasi iki ing kaca tes kacepetan VPN.
  5. Keamanan lan Privacy: We delve menyang keamanan technical lan privasi privasi saben VPN. Pitakonan kalebu: Apa protokol enkripsi sing digunakake, lan carane aman? Apa sampeyan bisa dipercaya kabijakan privasi panyedhiya?
  6. Evaluasi Dhukungan Pelanggan: Ngerteni kualitas layanan pelanggan iku penting. Kita takon: Sepira responsif lan ngerti tim dhukungan pelanggan? Apa dheweke pancen nulungi, utawa mung push dodolan?
  7. Rega, Trial, lan Nilai kanggo Dhuwit: Kita nganggep biaya, pilihan pembayaran sing kasedhiya, rencana / uji coba gratis, lan jaminan dhuwit bali. Kita takon: Apa VPN regane dibandhingake karo sing kasedhiya ing pasar?
  8. Tambahan pitakon: Kita uga ndeleng opsi layanan mandiri kanggo pangguna, kayata basis pengetahuan lan pandhuan persiyapan, lan gampang dibatalake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Opo

Surfshark

Pelanggan mikir

Apike banget!

Januari 4, 2024

Aku wis nggunakake Surfshark kanggo taun saiki, lan iku game-changer kanggo pengalaman online. Menang paling gedhe kanggo kula punika privasi piranti Unlimited sawijining; iku trep banget kanggo kabeh kulawarga. Acara streaming saka macem-macem wilayah wis dadi gampang, lan aku kesengsem karo kecepatan sing terus-terusan cepet. Fitur CleanWeb minangka anugerah, ngalangi iklan sing ngganggu lan nglindhungi malware. Antarmuka pangguna-loropaken, nggawe gampang malah kanggo anggota kulawarga saya tantangan teknologi. Kajaba iku, dhukungan pelanggan sing paling dhuwur - mesthi siap nulung. Sakabèhé, Surfshark nawakake regane apik, lan aku rumangsa luwih aman ing usaha online. Mesthi layanan sing dakkarepake!

Avatar kanggo Troy B
Troy B

Ora kesengsem karo Surfshark

April 28, 2023

Aku duwe pangarep-arep dhuwur kanggo Surfshark, nanging sayangé, pengalaman karo wong-wong mau wis cukup kuciwo. Aku wis akeh alangan kanggo njaluk layanan kanggo bisa mlaku, lan nalika aku wis tekan metu kanggo layanan customer kanggo bantuan, padha ora banget responsif utawa mbiyantu. Iku mumetake amarga aku pancene pengin kaya Surfshark, nanging mung ora bisa kanggo kula.

Avatar kanggo John
John

Layanan apik, nanging bisa uga luwih terjangkau

Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Surfshark kanggo sawetara sasi saiki, lan aku seneng banget karo layanan sakabèhé. Cepet, dipercaya, lan gampang digunakake. Nanging, aku mikir manawa rega kasebut rada dhuwur, utamane dibandhingake karo sawetara layanan VPN liyane sing ana ing kana. Yen regane rada murah, aku mesthi menehi Surfshark review bintang lima. Nanging minangka stands, Aku iku layanan tenan gedhe sing mung dicokot banget larang kanggo sawetara wong.

Avatar kanggo Laura
Laura

Surfshark minangka VPN paling apik sing dakgunakake

Februari 28, 2023

Aku wis nyoba sawetara layanan VPN sing beda-beda sajrone pirang-pirang taun, lan aku kudu ujar manawa Surfshark minangka sing paling apik sing wis digunakake. Iku gampang kanggo nyiyapake lan nggunakake, lan iku luar biasa dipercaya. Aku wis tau masalah karo, lan iku tansah cepet lan stabil. Kajaba iku, fitur tambahan kaya pamblokiran iklan lan proteksi malware pancen apik banget. Sakabèhé, aku mesthi bakal nyaranake Surfshark kanggo sapa wae sing nggoleki layanan VPN sing paling dhuwur.

Avatar kanggo Alex
Alex

layanan customer Dire lan nganyari maneh.

November 20, 2022

Aku mbatalake nganyari otomatis karo Surfshark nanging isih njupuk dhuwit saka akun bank. Aku wis mlayu saka agen layanan pelanggan 'Jackson Goat' lan 'Ace Ryu' ... ora mangu identitas asline………:) Tanggepan lan layanan sing ora ana resolusi lan sing paling penting ora mbalekaken $59.76 (kanggo 1 taun !? ) plus biaya bank tambahan £ 2.00 nalika aku manggon ing Inggris.

Wigati dimangerteni manawa Surfshark ora ngandhani babagan biaya nganyari maneh sadurunge. Aku nemokake iki liwat layanan perbankan online lan uga liwat invoice Surfshark ONLY nalika dina nganyari maneh lan mbatalake dhuwit saka akun bank, lan dudu saka korespondensi sadurunge. Biaya nganyari maneh luwih saka kaping pindho biaya sing diiklanake, mula aku ndeleng iki minangka praktik sing ala banget lan bisa uga penipuan amarga Surfshark kudu transparan kanthi rega nganyari maneh lan ora nyuda apa-apa nalika pelanggan mbatalake nganyari maneh………

Aaargh!

Avatar kanggo James
James

Paling apik

Muga 8, 2022

Saluran YouTube sing aku tindakake asring ngirim video sing disponsori dening SurfShark. Dadi, nalika aku frustasi amarga kacepetan VPN Antivirusku, aku miwiti nyoba gratis SurfShark. Aku diunekake dening kacepetan sawijining. Aku wis nggunakake saben dina suwene 6 sasi saiki lan ora nate keluhan. Siji-sijine sing ora dakkarepake yaiku pamblokir iklan sing dibangun. Iku slows mudhun internet yen sampeyan ora mateni.

Avatar kanggo Sirin Pichler
Sirin Pichler

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

omah Nathan

omah Nathan

Nathan wis luar biasa 25 taun ing industri cybersecurity lan nyumbang kawruh kang jembar kanggo Website Rating minangka panulis ahli nyumbang. Fokuse nyakup macem-macem topik kalebu keamanan siber, VPN, manajer tembung sandhi, lan solusi antivirus lan antimalware, sing menehi wawasan pakar marang para pamaca babagan wilayah penting keamanan digital kasebut.

Home » VPN » Apa VPN Anyar Sampeyan kudu Surfshark? Tinjauan Keamanan, Kacepetan & Biaya

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...