Apa Sampeyan kudu Nggawe Situs Web Kanthi Site123? Review Fitur, Cithakan & Rega

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Site123 minangka pembangun situs web sing cocog kanggo pangguna non-teknis sing pengin nggawe situs web sing katon profesional kanthi cepet lan gampang. Ing review 2024 Site123 iki, aku bakal nliti fitur-fitur kasebut kanggo mbantu sampeyan mutusake apa sing nggawe situs sing cocog kanggo sampeyan.

Aku seneng nggunakake alat nggawe situs web sing gampang, nanging kudu dienggo uga. Sawise kabeh, apa gunane kesederhanaan yen sampeyan ora bisa nindakake?

Mulai Nggawe Situs Web Sampeyan Dina iki nganggo Site123

Site123 nawakake hosting web sing cepet, gratis, lan aman, kanthi persiyapan situs web sing gampang digunakake. Apa sampeyan nggawe portofolio, miwiti blog, utawa ngluncurake situs web bisnis cilik, Site123 nggawe gampang kanggo miwiti. Kajaba iku, kanthi rencana gratis selawase, sampeyan bisa nyoba Site123 tanpa risiko lan nganyarke menyang rencana premium kanggo fitur liyane.

Key Takeaways:

SITE123 minangka pembangun situs web multibasa sing nyedhiyakake sawetara opsi kanggo nerjemahake situs web, kalebu terjemahan otomatis, lan rencana gratis sing ngidini pangguna nyoba platform kasebut kanthi dhukungan.

Tata letak standar SITE123 bisa nggawe situs web standar kanthi gampang, nanging bisa uga angel ngrancang situs web sing katon unik amarga watesan tata letak, lan mbusak iklan SITE123 mbutuhake rencana sing larang.

dadi, apa Site123 ngirim? 

Aku njupuk a nyilem jero menyang platform Site123 lan menehi dhuwit sing apik (sanajan aku ana ing rencana gratis) kanggo menehi review sing ora bias lan terus terang babagan Site123.

Waca kanggo nemokake yen Site123 iku alat web-bangunan tengen kanggo sampeyan.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Site123. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

TL; DR: Site123 mesthi menehi kesederhanaan lan gampang digunakake. Platform kasebut cocog kanggo pamula lengkap. Nanging, ora duwe alat kustomisasi lengkap, mula pangguna moderat nganti maju bakal frustasi amarga kekurangan kebebasan kreatif sing ditawakake.

situs123 ulasan 2024

Yen sampeyan seneng swara saka alat bangunan situs web non-techy, sampeyan bisa miwiti karo Site123 gratis. Daftar neng kene lan menehi. Ayo dig menyang Site123 review rincian.

Pros & Cons

Kaping pisanan, ayo menehi ringkesan babagan sing apik, ala, lan ala.

Situs 123 Pros

  • Rencana gratis kanggo urip sing kasedhiya ditambah rencana mbayar regane cukup terjangkau utamane yen sampeyan milih kontrak sing dawa
  • Super prasaja kanggo nggunakake, malah kanggo total pamula
  • Meh mokal kanggo "ngrusak" situs web sampeyan (kaya sampeyan bisa WordPress Tuladhane)
  • Antarmuka pangguna lan alat panyuntingan bisa digunakake kanthi apik tanpa gangguan
  • Akeh alat sinau lan tutorial video
  • Pilihan plugin sing apik kasedhiya

Situs 123 Cons

  • Kurang kebebasan kreatif lan opsi kustomisasi lengkap
  • Sanajan ngaku kaya ngono, ora cocog kanggo situs web gedhe lan toko E-commerce
  • Watesan email kurang, sanajan ing rencana sing paling larang

Rencana & Harga

rega situs123

Site123 duwe macem-macem rencana rega gumantung saka kabutuhan sampeyan. Iki kalebu rencana gratis winates kanggo mbantu sampeyan miwiti. 

Dawane rencana kisaran saka 3 sasi nganti 120 sasi, lan suwene sampeyan milih, sing kurang mbayar.

  • Rencana gratis: Gratis kanggo urip kanthi winates
  • Rencana dhasar: Saka $4.64/bln nganti $17.62/bln
  • Rencana lanjutan: Saka $7.42/bln nganti $25.96/bln
  • Rencana profesional: Saka $8.81/bln nganti $36.16/bln
  • Rencana emas: Saka $12.52/bln nganti $43.58/bln
  • Rencana Platinum: Saka $22.01/bln nganti $90.41/bln
Rencana Site123Rega kanggo 3 sasiRega kanggo 24 sasiRega kanggo 120 sasifitur
Rencana gratis$0$0$0Fitur winates
Rencana dhasar$ 17.62 / mo$ 8.62 / mo$ 4.64 / moPanyimpenan 10GB, bandwidth 5GB
Rencana lanjutan$ 25.96 / mo$ 12.33 / mo$ 7.42 / moPanyimpenan 30GB, bandwidth 15GB
Rencana profesional$ 36.16 / mo$ 16.04 / mo$ 8.81 / moPanyimpenan 90GB, bandwidth 45GB
Rencana emas$ 43.58 / mo$ 20.68 / mo$ 12.52 / moPanyimpenan 270GB, bandwidth 135GB
Rencana Platinum$ 90.41 / mo$ 52.16 / mo$ 22.01 / mo1,000 GB panyimpenan lan bandwidth

A free domain kalebu karo kabeh rencana kajaba rencana gratis lan opsi pembayaran telung sasi. Kabeh rencana ngidini sampeyan nyambungake domain sing wis ana menyang situs Site123 sampeyan. Kabeh rencana teka karo a Jaminan dhuwit 14-dina.

Mulai Nggawe Situs Web Sampeyan Dina iki nganggo Site123

Site123 nawakake hosting web sing cepet, gratis, lan aman, kanthi persiyapan situs web sing gampang digunakake. Apa sampeyan nggawe portofolio, miwiti blog, utawa ngluncurake situs web bisnis cilik, Site123 nggawe gampang kanggo miwiti. Kajaba iku, kanthi rencana gratis selawase, sampeyan bisa nyoba Site123 tanpa risiko lan nganyarke menyang rencana premium kanggo fitur liyane.

Fitur Siaran

fitur site123

Sanajan Site123 minangka alat sing gampang, nanging isih bisa paket ing fitur. Aku seneng yen aplikasi piranti lunak spesialisasi ing siji bab lan mung siji. Dadi rumit nalika produk duwe sekitar yuta tambahan.

Site123 nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web profesional lan fungsional lan kabeh fitur sing dibutuhake supaya bisa mlaku kanthi apik. Ayo padha nliti saben siji.

Cithakan Situs Web Site123

Cithakan Situs Web Site123

Kanggo miwiti nggunakake Site123, sampeyan pisanan diwenehi a macem-macem niche lan tujuan bisnis. Ide iki yaiku sampeyan milih sing paling cedhak karo apa sing dikarepake situs web sampeyan.

Anehe, ana ora ana pilihan kanggo miwiti saka cithakan kosong sing dak temokake ora biasa.

Sawise sampeyan milih pilihan, cithakan bakal dimuat menyang alat panyuntingan. Nanging, ora ana kesempatan kanggo ndeleng cithakan sadurunge sampeyan milih. Aku wis seneng paling ora gambar cilik kanggo ndeleng kaya apa templated.

Nalika sampeyan ora bisa ndeleng pratinjau saben cithakan, Aku seneng sing ora bombarded karo wong-wong mau uga. Ana mung siji cithakan kanggo saben niche lan waé. 

Aku kerep nemokake manawa tukang situs web gumunggung babagan atusan template sing ditawakake, sing kadhangkala nggawe mokal kanggo milih siji. Dadi, yen sampeyan wong sing gampang kepunjulen karo akeh banget pilihan, sampeyan bakal seneng fitur iki.

Site123 Website Builder

Site123 Situs web Builder review

Sabanjure, kita digawa menyang jendhela panyuntingan, sing katon sepisanan banget resik lan intuisi.

Kanggo ngowahi unsur, sampeyan nglayang mouse kanggo nyorot banjur klik kanggo mbukak opsi panyuntingan.

Ing sisih ndhuwur layar, sampeyan duwe opsi tambahan kanggo:

  • Artikel-artikel wonten
  • desain
  • Setelan
  • domain
Setelan Site123 Website Builder

Ngeklik "Kaca" ngidini sampeyan nambah, mbusak, lan ngganti urutan kaca web sampeyan. Pungkasan, kita ndeleng sawetara pratinjau ing kene, dadi nalika sampeyan ngeklik jinis kaca web sing dikarepake, sampeyan bisa ndeleng tata letak sing beda-beda.

Apa sing ora bisa dingerteni wiwit wiwitan yaiku Site123 ndhukung loro-lorone situs web gulung siji-halaman lan situs web multi-kaca sing luwih gedhe cocok kanggo E-commerce, etc Nanging, apa sing njaluk gumantung ing cithakan milih.

Kanggo ngalih saka siji menyang situs web multi-kaca, sampeyan kudu pindhah menyang setelan. Sampeyan ora bisa ngganti kanthi nambah kaca liyane.

Site123 Website Builder nambah kategori anyar

Nambahake kategori anyar bakal nambah jumlah opsi kanggo menu bar situs web sampeyan; banjur, sampeyan bisa nambah kaca ing saben kategori.

Site123 Website Builder nambah kaca anyar

Ing tab desain, sampeyan bisa ngganti setelan global kanggo estetika sakabèhé situs web sampeyan. Contone, sampeyan duwe pilihan palet warna prasetel lan font sing bisa digunakake.

Yen sampeyan pengin nggunakake palet merek khusus utawa nambah font sampeyan dhewe, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar. Kene sampeyan uga bisa nambah header lan footer lan ngatur setelan kanggo piranti seluler.

Ing tab setelan, sampeyan bisa ngganti jeneng lan jinis situs web. Lan iki ngendi sampeyan bisa nggawe ngalih saka siji-kaca kanggo tata letak multi-kaca utawa kosok balene.

Basa, setelan app, lan plugin mung kasedhiya ing rencana mbayar.

Site123 jeneng domain gratis

Site123 ngidini sampeyan milih jeneng domain anyar, lan kanthi gampang bakal nampilake sing kasedhiya sing ana hubungane karo jeneng situs web sampeyan. 

Yen sampeyan wis duwe jeneng domain, sampeyan bisa ngimpor menyang Site123 utawa pangalihan domain kasebut.

Site123 nyambungake jeneng domain

Kepiye carane nyunting template situs web?

Cukup apik tenan.

Antarmuka pangguna bisa digunakake kanthi lancar, lan aku ora ngalami glitches nalika nyunting teks utawa nambah gambar. 

Siji-sijine aspek sing ora dakkarepake yaiku watesan nyetel tata letak. Ora kaya alat bangunan seret lan selehake liyane, sampeyan ora bisa milih unsur lan mindhah menyang kaca. 

Nanging, sampeyan milih opsi "Layouts" saka menu panyuntingan lan milih saka sawetara opsi sing wis dirancang. Yen sampeyan pengin ngganti urutan saben bagean, sampeyan kudu pindhah menyang tab "Kaca" lan ngganti urutane.

Iki rada convoluted lan mbatesi kanggo rasaku. Aku luwih seneng kebebasan ing kene.

Umume tesku ditindakake ing situs web siji-halaman, nanging aku ngalih menyang pilihan multi-halaman, lan alat kasebut uga bisa digunakake.

Mbangun Toko Site123

Mbangun Toko Site123

Site123 ngijini sampeyan gampang mbangun toko E-commerce kanthi milih cithakan "Toko" nalika nyetel situs web.

Sampeyan bakal nemokake kabeh opsi panyuntingan toko kanthi milih kaca "E-commerce" ing tab kaca.

Site123 nambah produk anyar

Nambahake produk ora gampang amarga sampeyan ora bisa nerusake langkah-langkah nganti rampung. Sampeyan duwe sawetara langkah ing ngendi sampeyan bisa nambah macem-macem rincian babagan produk:

  • Umum: Iki ngendi sampeyan nambah judhul produk, gambar, lan deskripsi. Ing kene sampeyan uga bisa ngalih ing antarane produk fisik lan digital.
  • Pilihan:  Yen produk sampeyan kasedhiya ing macem-macem opsi, iki sampeyan nambahake. Contone, ukuran sandhangan, werna, lsp.
  • Atribut: Sampeyan bisa ngetik karakteristik produk ing kene
  • Shipping: Sampeyan bisa milih saka sawetara opsi pengiriman, kayata tarif tetep saben item utawa nggunakake tarif pengiriman global. Sampeyan uga ngetik bobot lan ukuran barang kanggo petungan biaya pengiriman sing luwih akurat
  • Inventarisasi: Tambah pirang-pirang produk sing didol, supaya sampeyan ora ngedol luwih akeh tinimbang sing sampeyan duwe
  • Produk sing gegandhengan: Sampeyan bisa nyetel sistem kanggo mbuwang saran sing cocog kanggo panuku 
  • More: Ing kene, sampeyan bisa nyetel setelan liyane, kayata jumlah tuku minimal lan maksimum, lan nggawe bundel produk

Sawise sampeyan nggawe produk sampeyan, sampeyan bisa ngatur menyang kategori produk. Saben kategori ditampilake minangka lambang sing bisa diklik ing kaca situs web.

Dadi yen ana sing milih, dheweke bakal nggawa menyang kaca web liyane kanthi dhaptar produk sing cocog.

Integrasi Site123 Kanthi Panyedhiya Pembayaran

Site123 Panyedhiya Pembayaran

Kanggo ngaktifake toko sampeyan, sampeyan kudu nyetel pilihan pembayaran supaya pelanggan bisa tuku produk. Sampeyan bisa pilih mata uang sing pengin digunakake utawa milih multi-mata uang (yen ing rencana mbayar). 

opsi pembayaran Offline kalebu simpenan bank, cash on delivery, money order, lan liya-liyane. Site123 uga nduweni kemampuan integrasi langsung karo sawetara panyedhiya pembayaran pihak katelu:

  • Paypal
  • Amazon mbayar
  • Stripe
  • 2Checkout
  • Braintree
  • Square
  • Transzila
  • Pelecard
  • CreditGuard

Pungkasan, sampeyan uga bisa nggawe kupon diskon, ndeleng dodolan lan analytics, lan ngatur review pelanggan.

Plugin Site123

Plugin Site123

Yen sampeyan pengin nggunakake plugin, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar. Nanging, yen sampeyan nindakake, sampeyan duwe akses menyang nomer prayoga saka Plugins kanggo nambah fungsi situs web sampeyan.

Plugin kasebut dadi papat kategori utama:

  • Alat analitik: Google Analytics, Facebook Pixel, Pinterest for Business, lan liya-liyane
  • Obrolan dhukungan langsung: LiveChat, Tidio Chat, Facebook Chat, Crisp, ClickDesk, lan liya-liyane
  • Alat marketing: Google Adsense, Nelusuri Konversi Twitter, Intercom, Iklan LinkedIn, lan liya-liyane
  • Alat webmaster: Google, Bing, Yandex, Google Tag Manager, lan Segmen

Site123 SEO Advisor

Site123 SEO Advisor

SEO iku kewan kanggo ngatur, nanging Site123 mbantu sampeyan jinak kanthi nawakake piranti manajemen SEO lengkap, kalebu alat audit SEO otomatis.

Sistem bakal pindai situs web sampeyan lan menehi saran babagan carane nambah status SEO sampeyan.

Kanggo nambah SEO lan nambah peringkat mesin telusuran, sampeyan uga bisa nambah:

  • Meta tag
  • Favicon
  • Sitemap
  • Pangalihan-pangalihan 301

Tanpa duwe situs web munggah-lan-mlaku lengkap, iku hard kanggo ngerti carane efektif alat audit SEO nanging aku bakal panginten iku bakal sampurna nyukupi kanggo pangguna rata-rata.

Pangurus Email

manajer email

Kanggo ngirit repot lan biaya kanggo ndhaptar lan nggabungake karo panyedhiya email, Site123 wis nyedhiyakake fungsi email kanthi teliti ing platform kasebut.

Gumantung ing rencana sing sampeyan pilih, sampeyan bisa ngirim nganti 50,000 email saben wulan, dadi ora bakal cukup kanggo bisnis karo milis gedhe. Nanging becik kanggo wong-wong sing duwe dhaptar kontak sing cilik nanging sampurna.

Maneh, sampeyan wis template winates kanggo milih saka, nanging sampeyan bisa ngowahi lan ngatur kanggo kabutuhan.

Sampeyan uga bisa ngatur lan ngatur dhaptar kontak ing bagean iki.

Layanan Pelanggan Site123

support

Aku sajujure ora bisa salah Site123 kene. Cara sing beda kanggo nggayuh layanan pelanggan akeh banget lan langsung kasedhiya.

Sampeyan bisa nggunakake fasilitas chatting kapan wae, sing pisanan didhukung dening chatbot AI sing prayoga. Yen bot ora bisa mangsuli pitakon sampeyan, ora angel kanggo nggayuh manungsa sing sejatine.

Sampeyan diwenehi nomer telpon kanggo AS, Kanada, Australia, lan Inggris, lan sampeyan bisa nelpon layanan customer saka ana - ana.

Nanging, fitur favorit ing kene yaiku kesempatan kanggo gawe jadwal telpon. Sampeyan milih dina lan wektu, lan wong saka layanan pelanggan bakal nelpon sampeyan. Nalika aku nyawang, Aku bisa gawe jadwal telpon ing setengah jam saka wektu saiki.

Iki nylametake sampeyan saka nongkrong karo telpon ditahan lan tegese sampeyan bisa nerusake dina. 

Site123 duwe koleksi kabeh conto situs web bisnis sing nggunakake Site123.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Ora ana keraguan manawa Site123 minangka a platform apik fungsi lan super prasaja kanggo nggunakake. Malah pamula total bisa nggawe situs web lan wis munggah lan mlaku ing siji utawa loro jam. 

Nalika duwe kabeh sing perlu kanggo mbukak lan ngatur situs web, iku kurang fitur majeng lan pilihan pangaturan dhewe. Wong sing wis biasa karo alat nggawe situs web bakal nemokake dhasar banget.

Site123 ngaku cocog kanggo situs web skala gedhe, nanging aku ora setuju. 

Nalika nduweni kemampuan kanggo nyiyapake situs web gedhe, mung ora duwe tingkat kontrol utawa opsi sing sampeyan entuk karo platform sing luwih maju kayata WordPress. wekasane Aku kuwatir yen rencana bisnis kanggo skala bakal cepet ngluwihi platform kasebut.

Kabeh-ing-kabeh, iku platform banget kanggo panggunaan pribadi, blogger, lan bisnis cilik sing arep tetep cilik.

Mulai Nggawe Situs Web Sampeyan Dina iki nganggo Site123

Site123 nawakake hosting web sing cepet, gratis, lan aman, kanthi persiyapan situs web sing gampang digunakake. Apa sampeyan nggawe portofolio, miwiti blog, utawa ngluncurake situs web bisnis cilik, Site123 nggawe gampang kanggo miwiti. Kajaba iku, kanthi rencana gratis selawase, sampeyan bisa nyoba Site123 tanpa risiko lan nganyarke menyang rencana premium kanggo fitur liyane.

Reviewing Site123: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

Site123

Pelanggan mikir

Dadi prasaja, apik banget !!

Maret 14, 2023

Salah sawijining perkara sing daktresnani babagan Site123 yaiku gampang digunakake. Nerangake karo template sing wis dirancang supaya gampang nggawe situs web kanthi cepet. Antarmuka seret lan selehake nggampangake ngatur template supaya cocog karo gaya lan kabutuhan bisnis sampeyan.

Avatar kanggo Matt
Matt

Kirim Review

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Home » Situs web Builders » Apa Sampeyan kudu Nggawe Situs Web Kanthi Site123? Review Fitur, Cithakan & Rega

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...